1. Členové komise vzali na vědomí odstoupení Ladislava Šmakala jako člena komise ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1. Členové komise vzali na vědomí odstoupení Ladislava Šmakala jako člena komise ze dne 25.06.2015."

Transkript

1 v Mnichovicích Zápis z jednání komise pro přípravu nových stanov ČPSK ze dne v Mnichovicích od 14:00 do 21:00 hodin Přítomni: Alice Mojžíšková Ing. Martin Kostelník Program: 1. Členové komise vzali na vědomí odstoupení Ladislava Šmakala jako člena komise ze dne Seznámení přítomných s jednotlivými verzemi verzemi návrhů a diskuze k jednotlivým bodům. 3. Přítomní se vzájemně informovali o svých draftech stanov a společně vytvořili společné znění návrhu stanov článků: I až XI. 4. Přítomní se dohodli na další schůzce, kde budou dopracovány z předložených draftů a kontrole s novým OZ 2015 zbylé články stanov. Schůze se bude konat v Oldřichově č.p. 93, Jeníkov. 5. Alice Mojžíšková je pověřena komisí k rozeslání, vytištění a kompletaci korespondence všem členům - vyplývající z usnesení a zápisu členské schůze ČPSK ze dne , která je ustavujícím a nadřízeným orgánem komise. 6. Ing. Martin Kostelník je pověřen k zajištění finální právní úpravy stanov právníkem, kterého komise vybere. Martin Kostelník informoval o první schůzce s advokátní kanceláří. Tato úprava proběhne během měsíce září 2015 po připomínkování členy spolku. 7. Členové komise si promyslí a na příští schůzi rozhodnou bude-li kooptován další člen komise nebo zda-li komise dopracuje návrh stanov v současném složení.

2 Page 2 8. Členka komise Alice Mojžíšková informovala o komunikaci s ekonomem-matrikářkou a předsedou klubu: Alice Mojžíšková em požádala jménem komise o zaslání seznamu členů s adresami a zpřístupněním finančního rozpočtu uděleného a schváleného komisi členskou schůzí ze dne Ekonomka klubu na tento odpověděla, že může být poskytnuta záloha na poštovné ve výši max Kč. Právní konzultace budou klasicky na fakturu na klub a ta bude proplacena, až ji schválí předseda a předseda kontrolní a revizní komise. Ekonomka dále napsala, že nemá zatím význam právní konzultace, když není návrh stanov a čeká se na doplnění ostatních. Dále sdělila, že většina pošty půjde přes mail. Kontakty budou poskytnuty, ale byla by ráda, aby byl jeden člověk, který s daty bude nakládat a zodpovídat za ně. Lidem, kteří nechtějí poskytnout adresy veřejně, zašle em stanovy sama ekonomka. Předseda klubu odpověděl, že není potřeba přeposílat peníze na účet, že finanční prostředky se budou řešit o způsobem vystavené případné faktury anebo dokladů např. za poštovné. Dále připomněl, že stanovy by měly být k náhledu do konce měsíce června tohoto roku. Další od ekonomky klubu sděloval, že na klasickou poštu nám může poslat kartičku na poštu, aby bylo poštovné levnější. Alice Mojžíšková reagovala ekonomce klubu, doslovná citace: Děkuji za informaci. Právní konzultace proběhnou samozřejmě až po všech návrzích na doplnění. Pošta by měla jít poštou. viz. zápis z členské schůze ze dne Co se týče adres pokud je potřeba podepíši ti samozřejmě prohlášení o nakládání s citlivými údaji.

3 Page 3 Ekonomka klubu reagovala, že v pátek odešle na adresu členky komise kartu na poštu. Dále se dotázala zda preferuje doporučenou poštu pro doručení karty. Dále, že nic podepsat nepotřebuje. Že by jenom stačilo ujištění, že mail nebude putovat po půlce Čech až na Moravu, jak se to dělo a že adresy budou zaslány v excelu, tak, jak to posílají do tiskárny na zpravodaj. Super z excelu si to krásně vyexportuju na poštovní štítky. O.k. ujišťuji tě, že s kontakty našich členů nepoputuje vůbec nikam. Jsem si vědoma toho, že se jedná o nakládání s citlivými údaji. Díky A. Dále přišla informace od ekonomky s tím, že na poslední výborové schůzi se řešilo, že stanovy mohou být rozeslány i em. Jmenovitě to řešila naše paní jednatelka s předsedou kontrolní a revizní komise a že je to vcelku asi ta nejjednodušší varianta. Markétko omlouvám se, ale řídím se výsledkem schůze členské a z výborové schůze nemám informace Ekonomka odpověděla, že koukala do zápisu a taky nenašla nikde v ukládá, že by bylo nějak přímo určeno, že to musí být tištěné a poštou. Dále bylo doporučeno zaslat s dotazem na jednatelku a předsedu kontrolní a revizní komise a nechat si toto posvětit. Dále uvedla, že neví zda-li je někde zápis z výboru, na web to asi nikdo nedává ale, že žije v domnění, že si to mezi sebou rozesíláme, protože Nip i Hejzlar jsou v klubové korespondenci. Alice Mojžíšková odpověděla, doslovná citace: Markétko omlouvám se, ale já si nebudu nic ověřovat. V zápise je napsané poštou. Klidně se podívej na webu to je My si nic nepřeposíláme, já k zápisům z výboru přístup rozhodně nemám. Pouze to co je zveřejněno na webu tak vidím víš. Pa A.

4 Page 4 Ekonomka odpověděla, že to tam tedy nevidí. A poštou může být i ovou poštou. A v tom ukládá už není ani to "poštou". Ale, že se nechce hádat, protože je to v podstatě úplně jedno. O penězích to není a jestli je snažší obálkovat 270 dopisů, tak proč ne. Markétko, to že se zápis liší od usnesení nad tím jsem kroutila hlavou už když jsem to v únoru viděla, ale to je tak všechno co můžu dělat Také se nechci hádat, jen bych si to ráda dopředu vše připravila. V komisi se určitě domluvíme, zda dodržovat usnesení členské schůze či nikoli. Děkuju pa A. Dále následoval od předsedy kontrolní a revizní komise: že nerad vstupuje do jednání, ale rozhodně nesouhlasí posílat peníze na soukromý účet bez doložení faktury a že souhlasí s posláním zálohy ke které bude později doložena faktura. Na tento bylo odpovězeno, doslovná citace: Dobrý den, postup mi byl již dnes několikrát vysvětlen a já ho samozřejmě chápu a respektuji. Mějte všichni hezký den. Alice Mojžíšková Člence komise nebyly adresy doručeny a proto druhý den odeslala předsedovi a ekonomce doslovná citace: Dobré ráno, omlouvám se, že opět obtěžuji, ale včera jsem bohužel seznam členů ČPSK s aktuálními adresami neobdržela. Moc prosím o jeho zaslání. V příštím týdnu je nutné již Stanovy rozeslat členům a ráda bych si obálky s adresními štítky včas připravila. Jak jsem již psala včera Markétce, adresy nebudou poskytnuty třetím stranám, budou použity pouze pro rozeslání Stanov. Děkuji za pochopení. S pozdravem Alice Mojžíšková Ekonomka klubu na tento odpověděla, že jsou dva důvody, proč databáze nebyla odeslána:

5 Page 5 1) nikdo zatím žádný návrh stanov neviděl a to ani členové té přípravné komise. 2) výbor si stojí za tím, zasílat co nejvíc e- mailovou poštou. Což prý bude dohodnuto na schůzce komise. Markétko, je od tebe velice troufalé tvrdit, že návrh stanov nikdo neviděl, není to pravda, s Ing. Martinem Kostelníkem si denně voláme a navzájem Stanovy připomínkujeme. To, že třetí člen komise mi vůbec nereaguje na y je věc druhá. Beru tedy na vědomí tvoje rozhodnutí, ale následky z toho, že mi neposkytneš součinnost nést nebudu. Po konzultaci a souhlasu s druhým aktivním členem komise, návrh stanov tedy bude pouze zveřejněn na webu ČPSK s vysvětlením proč nelze naplnit úkol z členské schůze - tvoje nesoučinnost poskytnout adresy. Nechápu a nerozumím tvému postoji. Já plním to co, jsem slíbila a to, co mi uložila členská základna. Dnes jsem měla vyhraněný čas na přípravu obálek a naivně si myslela, že mi seznam obratem pošleš - včera jsi mi to v u slíbila. O rozesílání stanov členům em není nikde ani řádek a opakuji, plním úkol ze zápisu a usnesení členské schůze. Možná by bylo vhodné, aby sis přečetla zápis z členské schůze. Věř, že je těžké držet emoce na uzdě, ale toto si neodpustím: Markétko, komise ty stanovy nedělá pro sebe, ale pro klub ČPSK a klub jsme my všichni milovníci setrů a pointrů. Moc se těším, až odpoledne vyrazím se svou gordonkou a angličankou ven, ony na rozdíl od lidí jsou veselé a snadno čitelné. Více už k tomu nemám co dodat. S pozdravem Alice Mojžíšková. Ekonomka na toto reagovala: že je v práci a zabývat se tím fakt nemůže. Že, zaslaný ani nebude číst, že dostává pokyny od paní jednatelky, pana předsedy a předsedy revizní komise.

6 Page 6 Po zkušenostech s Martinem Kostelníkem by si prý z vlastní vůle nerozhodla ani prd. Dále uvedla, že zapomněla přeposlat všem. A že není pověřena jednat za výbor. Dále poprosila, aby se členka komise obracela už jen na předsedu nebo paní jednatelku. Na konci u bylo uvedeno, že členka komise Alice Mojžíšková dostává pokyny taky od třetí osoby. Markétko, tak tohle už přestává mít glanc. Já jsem schopná si ovou poštu vyřizovat sama z vlastní hlavy a tvá vyjádření už jsou opravdu mimo a jak se říká opravdu "přes čáru"... nechápu kde vznikla chyba v komunikaci, ale přestávám tvým ům rozumět. S pozdravem Alice Mojžíšková Poté přišel od předsedy: že prosí všechny zúčastněné, aby uklidnili své emoce a navzájem se neuráželi. Dále, že žádá pracovní komisi sestavenou pro vypracování stanov, aby mu poslala pracovní verzi stanov. Dále uvedl, že v rámci úspor se na posledním výboru rozhodlo, že tato pracovní verze se zašle členům elektronicky a ti kteří s elektr. poštou nedisponují se zašle prostřednictvím pošty. Alice Mojžíšková odpověděla, doslovná citace: Libore, Komise pro vypracování stanov se řídí zápisem a usnesením z členské schůze konané dne Komise nebyla oficiálně informována o jednání posledního výboru, kde by se mělo údajně rozhodnout o zaslání stanov em. V zápise výboru ze dne na který se odkazuje ekonomka klubu není uvedeno, že by se stanovy měly zaslat em a ani do této chvíle ové adresy členů taktéž nebyly dodány. Nechápu proč mi včera em ekonomka klubu adresy slíbila. Upozorňuji, že i nadále jsem ochotna podepsat prohlášení o nakládání s citlivými údaji. Protože pracuji s citlivými údaji velmi často v rámci svého zaměstnání a tudíž přesně znám právní normy jak s nimi nakládat. Nerozumím, proč mi bylo v ech dne od ekonomky klubu naznačeno, že osobní údaje zneužiji. určitě máte v kopii. Každopádně

7 Page 7 jsem naznačováním a osočováním již velmi znechucena a pořád nechápu o co a komu jde a stále vycházím ze zápisu a usnesení z členské schůze ze dne S pozdravem Alice Mojžíšková Dále byla členka komise telefonicky kontaktována předsedou se sdělením, že adresy nemohou být komisi poskytnuty z důvodu Zákona o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. Další den přišel člence komise od ekonomky se sdělením, že seznam členů k dnešnímu dni má k dispozici paní jednatelka Jana Anderlová a předseda klubu Libor Kunt. Dále žádala, aby již touto záležitostí nebyla kontaktována a pakliže je jakýkoliv problém s prací členů výboru, že je nutno se obracet na předsedu klubu či předsedu revizní komise. Poté přišel od předsedy klubu, že navrhuje společnou schůzku předseda společně komise pro stanovy a žádá o zdržení jakékoliv komunikace s ostatními členy výboru až do vyřešení této situace. 9. Komise se dohodla, že nelze zasílat dokument návrhu stanov elektronickou poštou neboť nedisponují elektronickým podpisem a zabezpečeným přístupem. Ne všichni členové disponují ovými adresami. A navíc je to dle názoru komise v rozporu, jak se zápisem z členské schůze tak i s usnesením ze dne Komise se dohodla k neprodlené výzvě předsedy klubu k zajištění souhlasu členů s poskytnutím seznamu členů a adres této komisi. Poté budou návrhy stanov komisí rozeslány všem členům. Komise osloví členy klubu pomocí webových stránek klubu s výzvou o poskytnutí ových adres a souhlasu se zasláním prvního návrhu k připomínkám i elektronickou poštou. V případě, že předseda nezajistí souhlasy členů a komise neobdrží seznam členů s kontaktními adresami osloví a požádá členskou základnu stejným způsobem tj. pomocí klubového webu sama. Zapsala: Alice Mojžíšková Ověřil: Ing. Martin Kostelník

Zápis z jednání komise pro přípravu nových stanov ČPSK

Zápis z jednání komise pro přípravu nových stanov ČPSK 30.06.2015 v Oldřichově Zápis z jednání komise pro přípravu nových stanov ČPSK ze dne 30.06.2015 v Oldřichově od 14:00 do 22:30 hodin Přítomni: Alice Mojžíšková Ing. Martin Kostelník hosté: Mgr. Jana Anderlová

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 9. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

STANOVY Agility Mladá Boleslav o.s.

STANOVY Agility Mladá Boleslav o.s. STANOVY Agility Mladá Boleslav o.s. Čl.1 Název, působnost a sídlo 1. Název skupiny je Agility Mladá Boleslav o.s. Zkrácený název Agility MB o.s. 2. Sídlo Agility Mladá Boleslav o.s. je Žižkova 515, Mladá

Více

Cech provozovatelů Malých vodních elektráren, z.s.

Cech provozovatelů Malých vodních elektráren, z.s. Stanovy Cech provozovatelů Malých vodních elektráren, z.s. (dále jen spolek ) Článek I. Název a sídlo spolku. 1) Název spolku zní Cech provozovatelů Malých vodních elektráren, z.s. 2) Sídlem spolku je:

Více

Jednací řád Řídícího výboru Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro MČ Praha 5

Jednací řád Řídícího výboru Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro MČ Praha 5 Jednací řád Řídícího výboru Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro MČ Praha 5 ČÁST 1 Úvod Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Jednací řád Řídícího výboru Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro

Více

Zápis z 19. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 22.5.2014

Zápis z 19. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 22.5.2014 Zápis z 19. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 22.5.2014 Přítomni: p. Vladislav Beran, p. Zbyněk Blaheta, p. Ladislav Bohuslav, JUDr. Antonín Bórik, pí. Lenka Boudová,

Více

Stanovy Klubu osvojitelů, z. s.

Stanovy Klubu osvojitelů, z. s. Stanovy Klubu osvojitelů, z. s. 1) Název Klub osvojitelů, z. s. 2) Sídlo spolku Nerudova 202, 252 30 Řevnice 3) Účel 3.1 Klub osvojitelů, z. s. má tyto hlavní účely: a) podporovat rodiny, které mají osvojené

Více

Jednací řád Monitorovacího výboru Regionálního operačního programu Jihovýchod

Jednací řád Monitorovacího výboru Regionálního operačního programu Jihovýchod Jednací řád Monitorovacího výboru Regionálního operačního programu Jihovýchod ČÁST I OBECNÁ USTANOVENÍ Článek 1 Úvodní ustanovení (1) Jednací řád Monitorovacího výboru Regionálního operačního programu

Více

JEDNACÍ ŘÁD Psychiatrické společnosti ČLS JEP

JEDNACÍ ŘÁD Psychiatrické společnosti ČLS JEP JEDNACÍ ŘÁD Psychiatrické společnosti ČLS JEP 1 Východiska a působnost (1) Jednací řád Psychiatrické společnosti ČLS JEP (dále jen PS ) vychází z příslušných ustanovení Stanov PS (dále jen Stanov ). (2)

Více

STANOVY. Spolku rodičů a přátel školy při Základní škole Křesomyslova 2, Praha 4, z.s.

STANOVY. Spolku rodičů a přátel školy při Základní škole Křesomyslova 2, Praha 4, z.s. STANOVY Spolku rodičů a přátel školy při Základní škole Křesomyslova 2, Praha 4, z.s. SCHVÁLENO ČLENSKOU SCHŮZÍ SRPŠ DNE 2016 1. Název a sídlo ČÁST PRVNÍ - ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1 Název: Spolek rodičů

Více

STANOVY Spolku Spolek majitelů lesa Rašín

STANOVY Spolku Spolek majitelů lesa Rašín STANOVY Spolku Spolek majitelů lesa Rašín I. Úvodní ustanovení a výklad pojmů pro účely těchto stanov 1. "OZ" se rozumí zákon č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, 2. "Pozemky Spolku" se rozumí souhrnné označení

Více

STANOVY. Atletika Jižní Město z.s.

STANOVY. Atletika Jižní Město z.s. STANOVY zapsaného Spolku Atletika Jižní Město z.s. I. Základní ustanovení 1. Název zapsaného spolku: Atletika Jižní Město z.s. (dále jen Spolek). 2. Sídlo Spolku: Praha. II. Hlavní poslání a cíle činnosti

Více

Hosté: Petra Elblová Omluveni: Program:

Hosté: Petra Elblová Omluveni: Program: ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU DSO BRUNTÁLSKO V BRUNTÁLE SÍDLO MASHJ DNE 24.11. 2016 ve 12: 00 HOD. Místo: MASHJ, náměstí Míru Bruntál Přítomni: Květa Kubíčková, Libor Unverdorben, Jan Božovský Hosté: Petra Elblová

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.11.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan

Více

Zápis z kontroly vedení administrativy a souladu činnosti výboru se zákonem o vlastnictví bytů a stanovami

Zápis z kontroly vedení administrativy a souladu činnosti výboru se zákonem o vlastnictví bytů a stanovami Zápis z kontroly vedení administrativy a souladu činnosti výboru se zákonem o vlastnictví bytů a stanovami Oznámení o zahájení kontroly: 10. 8. 2012 Upřesnění kontroly včetně požadavku na dodání podkladů:

Více

Zápis č. 19 z jednání Finančního výboru zastupitelstva Města Trhové Sviny

Zápis č. 19 z jednání Finančního výboru zastupitelstva Města Trhové Sviny Zápis č. 9 z jednání Finančního výboru zastupitelstva Města Trhové Sviny Datum jednání: 24. 4. 203 od 6,00 hodin Přítomni: Ing. Libuše Březinová, Blanka Pečmanová, Mgr. Jan Steinbauer Omluveni: Ing. Natálie

Více

Zápis ze schůze Výboru Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích, konané dne

Zápis ze schůze Výboru Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích, konané dne Zápis ze schůze Výboru Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích, konané dne 2.6.2010 Přítomni: Neomluveni: p. Milan Slavíček předseda p. Zdeněk Lážek místopředseda pí. Lenka Dúpalová

Více

Stanovy Spolku rodičů a přátel ZŠ, Mendelova

Stanovy Spolku rodičů a přátel ZŠ, Mendelova Stanovy Spolku rodičů a přátel ZŠ, Mendelova Čl. I Název a sídlo Spolek rodičů a přátel školy ZŠ, Mendelova má sídlo v ZŠ, Mendelova v Karviné Hranicích, ulice Einsteinova 2871. Čl. II Právní poměry 1.

Více

Spolek rodičů a přátel školy Praha Kbely

Spolek rodičů a přátel školy Praha Kbely Spolek rodičů a přátel školy Praha Kbely Stanovy spolku Čl. I Název a sídlo Spolek rodičů a přátel školy Praha Kbely má sídlo v Praze 9 Kbely, na adrese Albrechtická 732, 197 00 Čl. II Účel spolku Spolek

Více

Velice děkujeme za Váš email, který jste nám poslal a věnoval mu tak svůj čas.

Velice děkujeme za Váš email, který jste nám poslal a věnoval mu tak svůj čas. 2. 10. 2013 Vážení, dne 2.8.2013 jsem na olomoucké pobočce společnosti Gigacomputer reklamoval výrobek Sony Vaio VPC-SB1B9E/B, který jsem zde zakoupil dne 4.12.2012. Byl mi vystaven příjmový protokol č.135200537.

Více

Z Á P I S č. 2/2019 z porady administrativního týmu, která se uskutečnila dne v zasedací místnosti městského úřadu Litvínov, ul.

Z Á P I S č. 2/2019 z porady administrativního týmu, která se uskutečnila dne v zasedací místnosti městského úřadu Litvínov, ul. Z Á P I S č. 2/2019 z porady administrativního týmu, která se uskutečnila dne 02. 04. 2019 v zasedací místnosti městského úřadu Litvínov, ul. Tržní Přítomni: K. Fridrichová T. Harant J. Hrubeš V. Knoblochová

Více

Z Á P I S. Hlasování o předneseném programu, včetně navrženého doplnění programu a ověřovatelů zápisu dnešního zasedání:

Z Á P I S. Hlasování o předneseném programu, včetně navrženého doplnění programu a ověřovatelů zápisu dnešního zasedání: Z Á P I S ze 40. řádného zasedání zastupitelstva obce Archlebov konaného ve čtvrtek 28.6.2018 v 19:00 hod. v zasedací místnosti obřadní síně na hasičce s tímto programem: ad 1) Zahájení: Zastupitelstvo

Více

Zápis. z jednání VV OSH Plzeň- jih konaného 4. dubna 2017 od 16:00 hod. na kanceláři OSH Plzeň - jih

Zápis. z jednání VV OSH Plzeň- jih konaného 4. dubna 2017 od 16:00 hod. na kanceláři OSH Plzeň - jih Zápis z jednání VV OSH Plzeň- jih konaného 4. dubna 2017 od 16:00 hod 1) Zahájení na kanceláři OSH Plzeň - jih Starosta OSH přivítal přítomné a zahájil jednání v 16:00 hod - předložil program jednání dle

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Dne konaného v Milejovické hospodě

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Dne konaného v Milejovické hospodě Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Dne 11.2.2019 konaného v Milejovické hospodě začátek: 19:00 konec: 19:50 Přítomní zastupitelé: Michal Fouček Miroslav Fouček Miroslav Havel Stanislav Jelínek Miroslava

Více

*MVCRX00M0O9W* MVCRX00M0O9W prvotní identifikátor

*MVCRX00M0O9W* MVCRX00M0O9W prvotní identifikátor *MVCRX00M0O9W* MVCRX00M0O9W prvotní identifikátor Kancelář náměstka ministra vnitra pro mezinárodní vztahy a ombudsmana Policie ČR Nad Štolou 3 170 34 Praha 7 Č. j. MV-7958-3/NZ-2011 V Praze dne 5. května

Více

Zápis z řádné členské schůze DSO Bruntálsko Dne od 9:00 hodin v místnosti Rady města č.244 Městského úřadu v Bruntále

Zápis z řádné členské schůze DSO Bruntálsko Dne od 9:00 hodin v místnosti Rady města č.244 Městského úřadu v Bruntále . Přítomni: dle prezenční listiny DSO Bruntálsko, nám. Míru 60/11792 01 Bruntál Zápis z řádné členské schůze DSO Bruntálsko Dne 20. 12. 2016 od 9:00 hodin v místnosti Rady města č.244 Městského úřadu v

Více

Spolek Parkán STANOVY

Spolek Parkán STANOVY Spolek Parkán STANOVY Čl. I Název a sídlo Spolek Parkán má sídlo v Praze 8 Ďáblicích, U Parkánu 17/11, 182 00. Čl. II Účel spolku Spolek Parkán si klade za cíl podporovat spolupráci rodičů, pedagogů a

Více

S T A N O V Y. Divadelní spolek VICENA. Čl. 1 Název a sídlo. Čl. 2 Úvodní ustanovení

S T A N O V Y. Divadelní spolek VICENA. Čl. 1 Název a sídlo. Čl. 2 Úvodní ustanovení S T A N O V Y Divadelní spolek VICENA Čl. 1 Název a sídlo 1) Název: Divadelní spolek VICENA (dále jen spolek). 2) Sídlo: Chodská 1193, 562 06 Ústí nad Orlicí. Čl. 2 Úvodní ustanovení Spolek je subjektem

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne 29. 12. 2016 Přítomni zastupitelé obce: Ing. arch. Čeněk Feix, Stanislav Koranda, Ing. Vladimíra Sýkorová, Mgr. Ludmila Szöllösová, Mgr. Kateřina

Více

Stanovy klubu. «OBEDIENCE CZ o. s.»

Stanovy klubu. «OBEDIENCE CZ o. s.» Stanovy klubu «OBEDIENCE CZ o. s.» Článek 1 Základní ustanovení 1. Název: Obedience CZ o. s. (dále jen Klub) 2. Sídlo: Komenského 3327, 272 01 Kladno 3. Působnost: v organizačních jednotkách (místních

Více

Zápis č. 4/2017. z jednání zastupitelstva obce Hraběšice, konaného dne 8. září 2017

Zápis č. 4/2017. z jednání zastupitelstva obce Hraběšice, konaného dne 8. září 2017 Zápis č. 4/2017 z jednání zastupitelstva obce Hraběšice, konaného dne 8. září 2017 Schůze zahájena: 17:04 hodin Schůze ukončena: 18:57 hodin Přítomni: Helena Večeřová, Ing. Zlata Lakomá, Ing. Jiří Resler,

Více

JEDNACÍ ŘÁD Monitorovacího výboru Operačního programu Doprava (dále jen OPD ) ČÁST I OBECNÁ USTANOVENÍ

JEDNACÍ ŘÁD Monitorovacího výboru Operačního programu Doprava (dále jen OPD ) ČÁST I OBECNÁ USTANOVENÍ JEDNACÍ ŘÁD Monitorovacího výboru Operačního programu Doprava (dále jen OPD ) 2014-2020 Článek 1 Úvodní ustanovení ČÁST I OBECNÁ USTANOVENÍ 1. Jednací řád Monitorovacího výboru OPD (dále Jednací řád) se

Více

Zápis z 10. členské schůze

Zápis z 10. členské schůze Zápis z 10. členské schůze Spolku nazvaného: Občanské sdružení Montessori Kladno, z.s. IČ: 22719849, se sídlem: Pařížská 2249, Kročehlavy, 272 01 Kladno, zapsaného ve spolkovém rejstříku vedeném Městským

Více

1) Prezence a zahájení jednání

1) Prezence a zahájení jednání Zápis č. 8 ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne 29. 1. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Hosté: Počet členů řídícího výboru: 16 s právem hlasovat 13 členů bez

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ Změna č. 1 ze dne STANOVY. EBERESCHE z.s. Čl. I Název a sídlo

ÚPLNÉ ZNĚNÍ Změna č. 1 ze dne STANOVY. EBERESCHE z.s. Čl. I Název a sídlo ÚPLNÉ ZNĚNÍ Změna č. 1 ze dne 9.4.2016 STANOVY EBERESCHE z.s. Čl. I Název a sídlo Název spolku: Sídlo: Korespondenční adresa: EBERESCHE z.s. Karla Čapka 343/1, 790 01 Jeseník Karla Čapka 343/1, 790 01

Více

Organizační řád KČT, odbor Šternberk

Organizační řád KČT, odbor Šternberk Organizační řád KČT, odbor Šternberk Únor 2017 I. Organizační řád odboru KČT Metodický list KČT ML 2/2014 Název odboru KČT: Šternberk Sídlo: Nádražní 10c, Šternberk 78501 IČ: 04132254 Oblast KČT: Olomoucký

Více

OBSAH. Jednání představenstva 3. Pozvánka na společenský večer.6. Oznámení... 7

OBSAH. Jednání představenstva 3. Pozvánka na společenský večer.6. Oznámení... 7 4 / 2007 1 OBSAH Jednání představenstva 3 Pozvánka na společenský večer.6 Oznámení... 7 2 Zápis z jednání představenstva Cechu MZS ČR konaném dne 6.září 2007 v Tišnově Přítomní členové představenstva:

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

ZÁPIS Z 6. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU

ZÁPIS Z 6. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU ZÁPIS Z 6. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU Datum konání: 31.3.2015 Místo konání: OÚ Přerov nad Labem Začátek schůze: 17.25 hodin Konec schůze: 19.15 hodin Přítomni: K. Salačová, L. Kodešová, M. Kadeřávková Omluveni:

Více

v souladu s 84, odst. 4 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), v platném znění

v souladu s 84, odst. 4 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), v platném znění Město Orlová V Orlové dne 11.11.2009 Pro 25. zasedání Zastupitelstva města Orlové konané dne 9.12.2009 Autorské právo ke kresbě Mgr. Elišky Ulmanové Obsah: A. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo města Orlové

Více

Zápis. z jednání VV OSH Plzeň- jih konaného 19. ledna 2016 od 17:00 hod. na kanceláři OSH Plzeň - jih. Termín:

Zápis. z jednání VV OSH Plzeň- jih konaného 19. ledna 2016 od 17:00 hod. na kanceláři OSH Plzeň - jih. Termín: Zápis z jednání VV OSH Plzeň- jih konaného 19. ledna 2016 od 17:00 hod na kanceláři OSH Plzeň - jih 1) Zahájení Starosta OSH přivítal přítomné a zahájil jednání v 17:00hod - Program dnešního jednání 2)

Více

Zápis ze schůze výboru Boxerklubu České republiky

Zápis ze schůze výboru Boxerklubu České republiky Zápis ze schůze výboru Boxerklubu České republiky Datum konání: 22.9.2011 Místo konání: ČMKU, Jankovcova 53/c, Praha 7 Přítomni: Ing. R. Fiala, A. Šefelínová, M. Lukešová, J. Suchý, M. Auterský. K. Archman,

Více

Z Á P I S 10. zasedání Zastupitelstva obce Soběšovice, konaného dne v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích

Z Á P I S 10. zasedání Zastupitelstva obce Soběšovice, konaného dne v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích 10. zasedání Zastupitelstva obce Soběšovice, v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích Č. jednací : Sob 216/2016 V Soběšovicích dne 17.11.2016 Zpracoval : Valošková Petra 1 o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva

Více

Hlasování Shromáždění: Souhlasíte s rozšířením programu? Rozšíření programu schůze bylo odsouhlaseno. pro: 95,5% proti: 0 % zdržel se: 4,5 %

Hlasování Shromáždění: Souhlasíte s rozšířením programu? Rozšíření programu schůze bylo odsouhlaseno. pro: 95,5% proti: 0 % zdržel se: 4,5 % Zápis ze 4. schůze shromáždění Společenství pro dům Konradova 2212/11, Brno, svolané v souladu s čl. VIII odst. 9 stanov společenství shromáždění Společenství vlastníků jednotek, konané ve středu 6. 3.

Více

Sociální služby v Kynšperku nad Ohří, příspěvková organizace Pochlovická 57, Kynšperk nad Ohří PRAVIDLA

Sociální služby v Kynšperku nad Ohří, příspěvková organizace Pochlovická 57, Kynšperk nad Ohří PRAVIDLA Sociální služby v Kynšperku nad Ohří, příspěvková organizace Pochlovická 57, 357 51 Kynšperk nad Ohří PRAVIDLA pro jednání se zájemcem o poskytnutí sociální služby v Sociálních službách v Kynšperku nad

Více

JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD KONFERENCE ČJF

JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD KONFERENCE ČJF JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD KONFERENCE ČJF Článek I. Úvodní ustanovení 1. Rada ČJF na základě ust. 10.2.3 Stanov ČJF schvaluje tento Jednací a volební řád Konference ČJF, který upravuje přípravu, obsah jednání,

Více

Meno mosso, z. s. Stanovy spolku

Meno mosso, z. s. Stanovy spolku Meno mosso, z. s. Stanovy spolku Čl. I Název a sídlo Meno mosso, z. s. (dále jen spolek ) má své sídlo v Praze, na adrese U Chmelnice 770/8, Praha 4, 143 00. Čl. II Účel spolku Účelem spolku je tvorba

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Občanského Sdružení Jiřího Rouš. za Práva Hendikepovaných Třebíč, z.s. Stanovy spolku

Občanského Sdružení Jiřího Rouš. za Práva Hendikepovaných Třebíč, z.s. Stanovy spolku Občanského Sdružení Jiřího Rouš za Práva Hendikepovaných Třebíč, z.s. Stanovy spolku Čl. I Název a sídlo Občanského Sdružení Jiřího Rouše za Práva Hendikepovaných Třebíč, z.s. (dále jen spolek ) mají své

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 18. 5. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Brázda, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Ing. Hana

Více

Z á p i s. Omluveni: 0. Program jednání:

Z á p i s. Omluveni: 0. Program jednání: Z á p i s z 35. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 11. 4. 2012 od 9,00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Mgr. Táňa Šormová, Jan Bém,

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Obec Újezd u Plánice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Újezd u Plánice, konaného dne 2.12.2016, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Újezd u Plánice

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod. Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od 19.00 hod. Přítomni: Bc. Jiří Bíma, Ing. Tomáš Bláha, Jiřina Bláhová, Ing. Petr Halama,

Více

STANOVY SPOLKU RODIČŮ A PŘÁTEL ŠKOLY při Základní škole a Mateřské škole Lichnov

STANOVY SPOLKU RODIČŮ A PŘÁTEL ŠKOLY při Základní škole a Mateřské škole Lichnov STANOVY SPOLKU RODIČŮ A PŘÁTEL ŠKOLY při Základní škole a Mateřské škole Lichnov Čl. I Název a sídlo Název: Spolek rodičů a přátel školy při Základní škole a Mateřské škole Lichnov, okres Nový Jičín, příspěvkové

Více

Statut Národní koordinační skupiny pro zavedení eura v České republice

Statut Národní koordinační skupiny pro zavedení eura v České republice Statut Národní koordinační skupiny pro zavedení eura v České republice Článek I Úvodní ustanovení Národní koordinační skupina pro zavedení eura v České republice (dále jen NKS) je zřizována na základě

Více

Jednací řád. Soutěže o titul Evropské hlavní město kultury na rok 2015 v České republice.

Jednací řád. Soutěže o titul Evropské hlavní město kultury na rok 2015 v České republice. Jednací řád Soutěž o titul Evropské hlavní město kultury na rok 2015 v České republice. Ministerstvo kultury České republiky s ohledem na Rozhodnutí č. 1622/2006/ES Evropského parlamentu a Rady ze dne

Více

VNITŘNÍ PŘEDPIS VÝBORU. čl.1. Odměny volených orgánů SVJ

VNITŘNÍ PŘEDPIS VÝBORU. čl.1. Odměny volených orgánů SVJ VNITŘNÍ PŘEDPIS VÝBORU čl.1 Odměny volených orgánů SVJ 1) Náklady na odměny volených orgánů SVJ jsou hrazeny ze záloh vlastníků a to podílem určeným stanovami. 2) Jednotliví členové volených orgánů mají

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva dne konaného v Milejovické hospodě

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva dne konaného v Milejovické hospodě Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva dne 11.3.2019 konaného v Milejovické hospodě začátek: 19:00 konec: 19:50 Přítomní zastupitelé: Michal Fouček Miroslav Fouček Miroslav Havel Miroslava Jezlová Tomáš

Více

- dále zůstává bod č. 11/2002 - Zajistit vypracování plánu odpadového hospodářství od podnikatelů, kteří nemají uzavřené smlouvy o likvidaci odpadu:

- dále zůstává bod č. 11/2002 - Zajistit vypracování plánu odpadového hospodářství od podnikatelů, kteří nemají uzavřené smlouvy o likvidaci odpadu: Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Doubice, konaného dne 12.12.2002 v úřadovně obecního úřadu. ------------------------------------------------------------------------------------------ Přítomní:

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY, příspěvková organizace Pochlovická 57 KYNŠPERK NAD OHŘÍ PRAVIDLA

SOCIÁLNÍ SLUŽBY, příspěvková organizace Pochlovická 57 KYNŠPERK NAD OHŘÍ PRAVIDLA SOCIÁLNÍ SLUŽBY, příspěvková organizace Pochlovická 57 KYNŠPERK NAD OHŘÍ PRAVIDLA pro jednání se zájemcem o poskytnutí sociální služby v Sociálních službách, p.o. pro službu domov se zvláštním režimem

Více

V Uherském Brodě 26.08.2013. Vážená paní, vážený pane,

V Uherském Brodě 26.08.2013. Vážená paní, vážený pane, Sdružení singulárních podílníků Uherský Brod občanské sdružení Mgr.Jaroslav JURÁK předseda bytem Osvoboditelů 1814, 688 01 Uh. Brod, okr. Uh.Hradiště MT-605558442, e-mail:jurak25@seznam.cz V Uherském Brodě

Více

Spolku rodičů při ZŠ a MŠ Nová Bystřice

Spolku rodičů při ZŠ a MŠ Nová Bystřice STANOVY Spolku rodičů při ZŠ a MŠ Nová Bystřice Čl. I. Základní ustanovení spolku 1. Název spolku: Spolek rodičů při ZŠ a MŠ Nová Bystřice 2. Sídlem a doručovací adresou je: Hradecká 390, Nová Bystřice,

Více

Zápis č. 49 ze schůze výboru, konané dne 1. 7. 2009

Zápis č. 49 ze schůze výboru, konané dne 1. 7. 2009 Zápis č. 49 ze schůze výboru, konané dne 1. 7. 2009 Účast SV David Předseda Přítomen Martin Salinger Místopředseda Přítomen Člen Přítomen Jan Heřmanský Člen Přítomen Richard Žlebek Člen Přítomen Ondřej

Více

Stanovy Klubu rodičů a přátel ZŠ a MŠ Malšova Lhota, z. s.

Stanovy Klubu rodičů a přátel ZŠ a MŠ Malšova Lhota, z. s. Stanovy Klubu rodičů a přátel ZŠ a MŠ Malšova Lhota, z. s. I. Název Klub rodičů a přátel ZŠ a MŠ Malšova Lhota, z. s. (dále jen spolek ). Sídlo spolku: Hradec Králové II. Sídlo III. Stanovy Vnitřní organizace

Více

Vytvoření a propagace přirozeného a přírodního vzdělávání dětí předškolního věku v podmínkách života ve městě.

Vytvoření a propagace přirozeného a přírodního vzdělávání dětí předškolního věku v podmínkách života ve městě. 1. Název spolku Název spolku zní: Spolek šťastných dětí (dále jen spolek ) je právnickou osobou založenou v souladu se zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění. 2. Sídlo spolku Maixnerova

Více

HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Most, Budovatelů 2830

HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Most, Budovatelů 2830 HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje 434 37 Most, Budovatelů 2830 U S N E S E N Í U S N E S E N Í z 54. jednání Předsednictva Hospodářské a sociální rady Ústeckého kraje dne 3. 10. 2011 v

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.12.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Ing, Macek

Více

Zastupitelstvo obce schvaluje ověřovatele zápisu: V. Chlanová, F. Kába

Zastupitelstvo obce schvaluje ověřovatele zápisu: V. Chlanová, F. Kába Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 1. listopadu 2018, od 18:00 hodin v Kulturním domě v Pačejově-nádraží, v suterénu 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 9/2016. z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva městské části Praha 4, konaného dne

Zápis č. 9/2016. z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva městské části Praha 4, konaného dne Zápis č. 9/2016 z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva městské části Praha 4, konaného dne 20.1.2016 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu jednání: 1. Schválení programu jednání 2. Stížnost

Více

Brdský zálesák Mníšek pod Brdy. Stanovy spolku

Brdský zálesák Mníšek pod Brdy. Stanovy spolku Brdský zálesák Mníšek pod Brdy Stanovy spolku Čl. I Název a sídlo Brdský zálesák (dále jen spolek ) má své sídlo v Mníšku pod Brdy, na adrese Městské kulturní středisko, V Lipkách 610, 252 10 Mníšek pod

Více

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne Zápis č. 11 ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne 9. 4. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Hosté: viz prezenční listina viz prezenční listina viz prezenční listina

Více

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 33 z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

7. STÍŽNOSTI NA KVALITU SLUŽEB POSKYTOVANÝCH V CENTRU DENNÍCH SLUŽEB

7. STÍŽNOSTI NA KVALITU SLUŽEB POSKYTOVANÝCH V CENTRU DENNÍCH SLUŽEB 7. STÍŽNOSTI NA KVALITU SLUŽEB POSKYTOVANÝCH V CENTRU DENNÍCH SLUŽEB Článek I. Základní ustanovení 1.1. Tato směrnice upravuje způsob přijímání a vyřizování podnětů, připomínek a stížností ke kvalitě služeb

Více

Směrnice ÚVR stanovující bližší podmínky založení ZO

Směrnice ÚVR stanovující bližší podmínky založení ZO Směrnice ÚVR stanovující bližší podmínky založení ZO (Tato Směrnice byla schválena Ústřední výkonnou radou ČSOP dne 5. 6. 2010 (nahrazuje stejnojmennou směrnici schválenou dne 1. 7. 2010) a změněna byla

Více

Kontrolní výbor Zastupitelstva Městského obvodu Plzeň 3 Z Á P I S

Kontrolní výbor Zastupitelstva Městského obvodu Plzeň 3 Z Á P I S Kontrolní výbor Zastupitelstva Městského obvodu Plzeň 3 Z Á P I S ze 15. schůze výboru konané dne 14. března 2016 od 15:30 hodin v zasedací místnosti suterén ÚMO Plzeň 3 Přítomni: p. Strobach, p. Zeman,

Více

Všeobecné obchodní podmínky. Onlinelogo.cz

Všeobecné obchodní podmínky. Onlinelogo.cz Všeobecné obchodní podmínky služby Onlinelogo.cz Onlinelogo.cz...... Všeobecné obchodní podmínky Služba Onlinelogo.cz je provozována společností MARKETINGOVÁ KANCELÁŘ.CZ, s.r.o. Rašínova 2 602 00 Brno

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 21. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 21. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 21 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 30.09.2016 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Lic. Truneček Jan - omluven Rybář Václav Dlouhý Jaroslav Křovina Jiří Vacek Jiří Místo

Více

Zápis č. 8/2016 z pravidelného zasedání VV OSH ČMS Písek rozšířeného o členy KaRR při OSH ČMS Písek dne

Zápis č. 8/2016 z pravidelného zasedání VV OSH ČMS Písek rozšířeného o členy KaRR při OSH ČMS Písek dne Zápis č. 8/2016 z pravidelného zasedání VV OSH ČMS Písek rozšířeného o členy KaRR při OSH ČMS Písek dne 29.9.2016 Přítomni: dle presenční listiny Program : 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení z posledního

Více

Zápis z Valné hromady MÚLP, která se konala dne v obci Lidice.

Zápis z Valné hromady MÚLP, která se konala dne v obci Lidice. Zápis z Valné hromady MÚLP, která se konala dne 30.10.2017 v obci Lidice. Program 1. Přivítání přítomných představitelů členských obcí mikroregionu a hostů. Prezence. 2. Kontrola zápisu z minulé VH, která

Více

Spolek rodičů a přátel při Základní škole v Rokytnici v Orlických horách. Stanovy spolku

Spolek rodičů a přátel při Základní škole v Rokytnici v Orlických horách. Stanovy spolku Spolek rodičů a přátel při Základní škole v Rokytnici v Orlických horách Stanovy spolku Čl. I Název a sídlo Spolek rodičů a přátel při Základní škole v Rokytnici v Orlických horách (dále jen spolek ) má

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin.

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin. http://crux.gc-system.cz/obecpostrizin.cz/obec- 183/OBEC POSTŘIŽÍN Se sídlem Obecní úřad Pražská 42 250 70 Postřižín : 315 782 960 e-mail: info@obecpostrizin.cz www.obecpostrizin.cz DS č. 4rfajux Přítomni:

Více

STANOVY. Čl. 3 Cíl činnosti spolku

STANOVY. Čl. 3 Cíl činnosti spolku Spolek rodičů a přátel ZŠ a MŠ Chocerady STANOVY Čl. 1 Název a sídlo Název spolku: Spolek rodičů a přátel ZŠ a MŠ Chocerady (dále jen spolek ). Sídlo spolku: 257 24 Chocerady 267 Změna adresy sídla spolku

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne v hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne v hodin. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne 31.10. 2018 v 19.30 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Šimanov bylo zahájeno v 19.30 hodin dosavadním starostou obce Ing. Miroslavem

Více

Organizační řád SPOLKU Border Collie Club Czech Republic. I. Úvodní ustanovení

Organizační řád SPOLKU Border Collie Club Czech Republic. I. Úvodní ustanovení Organizační řád SPOLKU Border Collie Club Czech Republic I. Úvodní ustanovení 1. V souladu s platnými právními předpisy schválila členská schůze na jednání dne 11. 9. 2015 ve Svojanově, tuto změnu organizačního

Více

STANOVY. Sportovní klub Rebel Praha, z. s. (dále jen Spolek ) Článek I. Název, sídlo, postavení Spolku

STANOVY. Sportovní klub Rebel Praha, z. s. (dále jen Spolek ) Článek I. Název, sídlo, postavení Spolku STANOVY Sportovní klub Rebel Praha, z. s. (dále jen Spolek ) Článek I. Název, sídlo, postavení Spolku 1. Spolek je založen na principu dobrovolnosti a demokratických zásadách v souladu s ustanovením 214

Více

ad 1) Zasedání zahájil místopředseda František Kouba přivítáním všech přítomných.

ad 1) Zasedání zahájil místopředseda František Kouba přivítáním všech přítomných. Z á p i s Ze zasedání republikového výboru Sekce policejní veterán o.s., konaného dne 08.01.2008 v budově Muzea Policie ČR v Praze -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Dodatek č. 1 Metodického pokynu č. 27

Dodatek č. 1 Metodického pokynu č. 27 Dodatek č. 1 Metodického pokynu č. 27 Pravidla pro uzavírání smluv a kontrolu zadávacího řízení na hlavní předmět projektu pro výzvy č. 27 52 a č. 91 a 92 Řídicí orgán ROP NUTS 2 Střední Čechy vydává na

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Kč na další nákup

Úplná pravidla spotřebitelské akce Kč na další nákup Úplná pravidla spotřebitelské akce 1000 Kč na další nákup I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Akce 1000 Kč na další nákup

Více

Zápis a usnesení členské schůze Bytového družstva Ravennská 321,322

Zápis a usnesení členské schůze Bytového družstva Ravennská 321,322 Zápis a usnesení členské schůze Bytového družstva Ravennská 321,322 Datum konání: Místo konání: 1. října 2014, v 18.00 hod. suterén domu Ravennská 321,322, 109 00 Praha 10 Horní Měcholupy 1 Přítomni Předseda:

Více

Stanovy spolku. Klub rodičů při ZŠ Mokrá-Horákov, z.s.

Stanovy spolku. Klub rodičů při ZŠ Mokrá-Horákov, z.s. Stanovy spolku Klub rodičů při ZŠ Mokrá-Horákov, z.s. Článek I Úvodní ustanovení 1. Název spolku: Klub rodičů při ZŠ Mokrá-Horákov, z.s. (dále jen spolek ). 2. Sídlo spolku: Základní škola, Mokrá 352,

Více

Zápis ze schůze bytového družstva Michelská 956/76 konané dne 23.6.2014

Zápis ze schůze bytového družstva Michelská 956/76 konané dne 23.6.2014 Zápis ze schůze bytového družstva Michelská 956/76 konané dne 23.6.2014 Přítomní: Š. Vítko, T.Jehlička, M.Bürgerová, Žikavský, Vojta, Walch, Štěrba, Pospíšilová, Tomková, p.malá (na základě plné moci zástupce

Více

Zápis č. 32 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak dne 11. 05. 2013 v 10.oo hodin

Zápis č. 32 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak dne 11. 05. 2013 v 10.oo hodin 1 Zápis č. 32 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak dne 11. 05. 2013 v 10.oo hodin Přítomni: Čapek Jar., Vobrová D., Kálal R., Rozporka L., Mgr. Krafková E., Ing. Moučka P., Brunnerová A., Budíček M., dostavil

Více

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec Číslo: 1 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec Číslo: 1 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Vílanec Číslo: 1 Datum: 05.11.2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vílanec, konaného dne 5.11.2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Všeobecné obchodní podmínky Podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Podmínky Všeobecné obchodní podmínky Podmínky Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) společnosti OK financial CZ s.r.o. I. Základní ustanovení Tyto VOP upravují vztahy mezi smluvními

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce OPRAVA A REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ A CHODBY VE ZDRAVOTNÍM STŘEDISKU Zadavatel: Obec Staré Město se sídlem: Staré Město

Více

Zápis z členské schůze družstva

Zápis z členské schůze družstva Zápis z členské schůze družstva Datum: 25. 2. 2010 Doba konání: Od 18.30 hod do 20.15 hod. Místo: Dům Seniorů LUKÁŠ, Zasedací místnost., Trávníčkova 1746, Praha 13 Program jednání: 1. Zahájení, volba orgánů

Více

Jednací řád výběrového orgánu místního partnerství MAS 21 Výběrové komise

Jednací řád výběrového orgánu místního partnerství MAS 21 Výběrové komise Příloha č. 8 Jednací řád výběrového orgánu místního partnerství MAS 21 Výběrové komise I. Úvodní ustanovení 1) Nejvyšší orgán místního partnerství MAS 21 (dále jen Plénum) vydává tento jednací řád. 2)

Více

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 7.11.2016, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 7. 11. 2016, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více