NÁVOD K OBSLUZE INDIKÁTOR L600S ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŦMYSLOVÉ VÁŢENÍ. Indikátor L600S Strana 1

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NÁVOD K OBSLUZE INDIKÁTOR L600S ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŦMYSLOVÉ VÁŢENÍ. Indikátor L600S Strana 1"

Transkript

1 Indikátor L600S Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŦMYSLOVÉ VÁŢENÍ INDIKÁTOR L600S Výrobce: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je moţná pouze se souhlasem autora

2 Indikátor L600S Strana 2 ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ INDIKÁTORU Pokud chcete, aby Vám Vaše váha slouţila spolehlivě a k Vaší spokojenosti, prostudujte prosím tento návod a řiďte se jeho pokyny. V případě jakékoliv poruchy volejte autorizovaný servis dle doporučení Vašeho prodejce nebo dovozce, jehoţ stránky najdete na internetu ( Vlastní váhu (váţicí platformu) je vţdy třeba umístit na rovný a pevný povrch. Indikátor (vyhodnocovací jednotku) je vhodné také pevně uchytit na zeď nebo na vhodný drţák z dŧvodu snadného a bezproblémového mačkání tlačítek na klávesnici pod displejem. Pomocí stavitelných noţek v rozích váhy ustavte váhu do vodorovné polohy podle libely umístěné na váţícím mŧstku. Oba výše uvedené poţadavky pro instalaci vlastní váhy neplatí pro váhy umístěné a servisní firmou instalované v díře ani pro visuté váhy instalované vţdy servisní firmou v pojezdové dráze. Doporučuje se zapnout váhu alespoň 30 minut před pouţitím pro dŧkladnou temperaci váhy. Během provozu nevystavujte váhu ani indikátor náhlým změnám teplot. Indikátor typu L600 je napájen z 6V vestavěného akumulátoru nebo přes napájecí adaptér, připojený do sítě s napětím AC 220 aţ 230V. Napájecí adaptér musí mít výstupní napětí stejnosměrné DC 9V. Do větve zásuvkového obvodu, kde je připojena váha, nezapojujte spotřebiče s vyšším příkonem, zpŧsobující kolísání napětí. Váhu a indikátor je nutno provozovat mimo síť vysokonapěťových kabelŧ, elektromotorŧ, TV přijímačŧ a dalších zařízení, která mohou vytvářet silné elektromagnetické pole. Váhu nevystavujte intenzivnímu proudění vzduchu (například z ventilátoru) znemoţňuje to ustálení váhy a tím dochází ke sníţení přesnosti. Indikátor ani váhu nevystavujte mechanickým rázŧm mohlo by dojít k poškození tenzometrického snímače zatíţení. Mějme na paměti, ţe váha je měřidlo a podle toho je třeba s ní zacházet. Indikátor typu L600 je moţné pouţít i ve vlhkém nebo prašného prostředí; zranitelným místem, do něhoţ se nesmí dostat voda, je zdířka pro napájení ze síťového adaptéru. Nedoporučuje se pouţívat agresivní prostředky pro čištění indikátoru z dŧvodu moţného poškození krycí folie displeje a klávesnice. POPIS INDIKÁTORU, FUNKCE JEDNOTLIVÝCH PRVKŮ 2.1. CELKOVÝ POPIS ZAJIŠŤOVACÍ MATICE DRŢÁK INDIKÁTORU ČELNÍ PANEL INDIKÁTORU S KLÁVESNICÍ A DISPLEJEM

3 Indikátor L600S Strana 3 ČELNÍ PANEL INDIKÁTORU KONEKTOR PRO PŘIPOJENÍ NAPÁJECÍHO ADAPTÉRU SÉRIOVÉ ROZHRANÍ RS-232 KONEKTOR PRO PŘIPOJENÍ SNÍMAČE ZATÍŢENÍ DRŢÁK INDIKÁTORU 2.2. ČELNÍ PANEL 2.3. DISPLEJ Na indikátoru L600 je pouţit numerický (sedmisegmentový) šestimístný LED displej s výškou číslic 20mm; na spodní straně displeje je indikováno pouţití jednotlivých funkcí a stavy, ve kterých se váha nachází.

4 Indikátor L600S Strana 4 Význam jednotlivých symbolŧ ve spodní části displeje: indikátor je napájen ze síťového adaptéru (je připojen do elektrické sítě) nízké napájecí napětí akumulátor je jiţ vybitý, je třeba jej dobít indikátor je v reţimu automatického přičítání naváţek váha je v ustáleném stavu pouţití táry (odečtení obalu) je aktivováno odlehčená (prázdná) váha je skutečně na nule zobrazená hmotnost je v jednotkách Libry indikátor je v reţimu 10x vyššího rozlišení zobrazené hmotnosti 2.4. KLÁVESNICE Je pouţita tlačítková klávesnice, krytá ochrannou plastovou folií s popisem funkce jednotlivých tlačítek. Primární funkce tlačítek jsou následující: vypnutí indikátoru (váhy) zapnutí indikátoru (váhy) návrat zpět do základního váţicího reţimu sčítání naváţek (výtisk do váţního lístku) vstup do zadávání a nastavování dalších funkcí přepínání reţimŧ práce s váhou, přepínání jednotky hmotnosti vstup do zadání předvolené táry posuv v dekádách při zadávání číselných hodnot editace v menu zadávání číselných hodnot funkce ZERO trvalé vyrovnání nulového bodu funkce TARE odečtení prázdného obalu při váţení netto hmotnosti (přímá tára)

5 Indikátor L600S Strana 5 VLASTNÍ PROVOZ INDIKÁTORU A VÁHY 3.1. PRVNÍ SPUŠTĚNÍ INDIKÁTORU (VÁHY) Zajistěte úplné vyprázdnění váhy a zapněte indikátor tlačítkem na klávesnici indikátoru. Po zapnutí se zobrazí číslo sw verze (VER 2.6), proběhne testování displeje indikátoru (000000, , ) a na okamţik se objeví údaj o nabití akumulátoru v % kapacity nabití například bpt 52 (akumulátor je asi z poloviny vybitý). Chcete-li přeskočit test displeje (urychlit spuštění indikátoru pro váţení), stiskněte znovu tlačítko. Pak se displej vynuluje ( 0,000 aţ 0, dle nastavení dané váhy). Není-li displej vynulovaný, stiskněte tlačítko a přidrţte 2 sekundy. Správný vynulovaný stav je indikován kontrolkou dole na displeji. Funkce ZERO je aktivní pouze v rozsahu ±2% váţivosti váhy od nulového zatíţení. Současně by mělo být indikováno ustálení váhy kontrolkou u symbolu. Nyní je váha připravena k váţení ZMĚNA JEDNOTKY HMOTNOSTI Na indikátoru lze zobrazit hmotnost v Kilogramech nebo v Librách. Přestoţe váţení v Librách nenajde v ČR časté uplatnění, mŧţete přepnout jednotku zobrazené hmotnosti přidrţením tlačítka Přepnutí na zobrazení hmotnosti v Librách je pak indikováno kontrolkou u nápisu na 2 sekundy. v levém horním rohu displeje. Opětovným přidrţením téhoţ tlačítka na 2 sekundy se přepne jednotka hmotnosti zpět na Kilogramy ZOBRAZENÍ HMOTNOSTI S VYSOKÝM ROZLIŠENÍM Na indikátoru lze zobrazit hmotnost s 10x vyšší přesností (rozlišením) oproti standardnímu nastavení zobrazení. Tuto funkci lze vyuţít například při přesném zjišťování malých diferencí mezi předměty o podobné hmotnosti. Standardní nastavení nemŧţe být provedeno s tak vysokým rozlišením, protoţe je nutno kompenzovat nelinearitu snímače zatíţení a teplotní vlivy. Přepnutí na zobrazení s vysokou přesností a zpět provedete krátkým stiskem tlačítka. Přepnutí na zobrazení hmotnosti s 10x vyšší přesností je pak indikováno kontrolkou (tečkou) u nápisu v pravém spodním rohu displeje.

6 Indikátor L600S Strana VÁŢENÍ S POUŢITÍM TÁRY Pouţití funkcí ZERO a TARE je vázáno na ustálený stav váhy Pouţití přímé, předem neznámé táry Chcete-li pouţít nějaký obal nebo misku, poloţte jej na váhu a krátce stiskněte tlačítko. Displej se vynuluje. Pouţití táry je indikováno kontrolkou dole na displeji. Po vloţení váţeného předmětu nebo zboţí do obalu nebo misky na váze pak displej ukáţe čistou (netto) hmotnost váţeného zboţí. Po sejmutí váţeného předmětu i táry (obalu) z váhy displej ukáţe hmotnost táry se záporným znaménkem. Zrušení táry později dosáhnete po úplném vyprázdnění váţicí plochy váhy opětovným stiskem tlačítka Pouţití předvolené, předem známé táry Do zadání táry vstupte tlačítkem. Displej ukáţe a číslo na pozici vlevo bliká. Pomocí tlačítka se posunete po jednotlivých dekádách na displeji a pomocí tlačítka v jednotlivých dekádách nastavíte hodnotu táry (hmotnost obalu). Zadanou hodnotu potvrďte tlačítkem. Displej se vynuluje. Pouţití táry je indikováno kontrolkou dole na displeji. Po vloţení váţeného předmětu nebo zboţí do obalu nebo misky na váze pak displej ukáţe čistou (netto) hmotnost váţeného zboţí. Po sejmutí váţeného předmětu i táry (obalu) z váhy displej ukáţe hmotnost táry se záporným znaménkem. Zrušení táry později dosáhnete po úplném vyprázdnění váţicí plochy váhy opětovným stiskem tlačítka Zjištění BRUTTO hmotnosti při pouţití táry Při pouţití táry lze zpětně přepnout na brutto hmotnost, aniţ byste sejmuli váţený předmět z váhy. Pokud je na váze tára (vytárovaný obal) a váţený předmět, stiskněte tlačítko a na displeji se zobrazí brutto hmotnost (tedy hmotnost včetně táry). Potom však jiţ nelze bez sejmutí váţeného zboţí z váhy znovu zjistit jeho netto hmotnost POUŢITÍ SOUČTOVÉ PAMĚTI, SČÍTÁNÍ A VÝTISK NAVÁŢEK, POČÍTÁNÍ KUSŮ Součtovou paměť lze nastavit do manuálního reţimu, nebo několika typŧ automatických reţimŧ (viz. odstavec ) Na indikátoru lze rovněţ nastavit reţim počítání součástek, coţ se vyuţívá zejména ve skladech spojovacího materiálu a podobně. Připojení vhodného typu tiskárny konzultujte s vaším dodavatelem nebo doporučeným servisním střediskem.

7 Indikátor L600S Strana Nastavení reţimu sčítání naváţek nebo počítání součástek Standardně je indikátor od výrobce nastaven do reţimu manuálního přičítání naváţek. Vstup do nastavení reţimu přičítání naváţek provedete dvojnásobným krátkým stiskem tlačítka. Displej ukáţe AUt 0. Tlačítkem nastavte reţim AUt 0 aţ AUt 7 (viz. následující tabulka). Nastavení potvrďte opět tlačítkem a indikátor se vrátí zpět do váţicího reţimu. AUt 0 manuální přičítání naváţek AUt 1 automatické přičítání naváţek po ustálení; po přičtení naváţky se ihned zobrazuje její pořadí v rámci daného váţicího cyklu (indikováno kontrolkou AUTO) AUt 2 automatické přičítání naváţek po ustálení; po přičtení naváţky se zobrazuje její pořadí v rámci daného váţicího cyklu aţ po sejmutí váţeného předmětu z váhy ta musí projít nulovým zatíţením (indikováno kontrolkou AUTO) AUt 3 dynamické váţení automatické přičítání naváţek po ustálení; po sejmutí váţeného zboţí se zobrazuje pořadí naváţky v rámci daného váţicího cyklu a po zobrazení zŧstává hodnota naváţky na displeji aţ do okamţiku odlehčení váhy do nulové zátěţe (indikováno kontrolkou AUTO) AUt 4 automatické přičítání špičkové hodnoty naváţek; po sejmutí váţeného zboţí zŧstává špičková hodnota na displeji a bliká aţ do manuálního vynulování displeje (indikováno kontrolkou AUTO) AUt 5 dynamické váţení manuální přičítání naváţek a jejich výtisk; po ustálení indikátor vydá akustický signál AUt 6 manuální přičítání naváţek; podrţení špičkové hodnoty naváţky na displeji po sejmutí váţeného zboţí aţ do manuálního vynulování displeje AUt 7 reţim počítání kusŧ (součástek) Poznámka: Při nastavení AUt 8 nebo AUt 9 se indikátor nastaví automaticky do reţimu AUt Přičítání a výtisk naváţek Indikátor pracuje podle reţimu, nastaveného v kapitole V případě nastavení manuálního přičítání naváţek ( AUt 0, AUt 5, AUt 6 ) se naváţky přičítají tlačítkem V případě podrţení údaje na displeji ( AUt 4 nebo AUt 6 ) provedete vynulování displeje tlačítkem. Tlačítkem lze zjistit celkový počet naváţek v daném váţicího cyklu (ten je indikován písmenem n vlevo na displeji). Stiskem sekvence tlačítek lze zjistit celkovou hmotnost přičtených naváţek daného váţicího cyklu. Celková hmotnost je zobrazena nadvakrát, protoţe kapacita zobrazení displeje je příliš nízká. Střídavě se zobrazuje první část hodnoty (je indikována písmenem L vlevo na displeji) a druhá část hodnoty (je indikována písmenem H vlevo na displeji). Vynulování součtové paměti (daného váţicího cyklu) provedete stiskem tlačítek.

8 Indikátor L600S Strana Reţim počítání součástek Aktivace reţimu počítání součástek se provede dle kapitoly Pro počítání součástek je nutno nejdříve zadat referenční vzorek ten musí obsahovat maximálně 200ks ručně odpočítaných součástek. Minimální referenční mnoţství se doporučuje 10ks, avšak obecně platí, ţe čím je referenční mnoţství vyšší, tím přesnější bude následné počítání součástek váhou. Zadání referenčního vzorku: - vloţte na váhu ručně odpočítaný referenční vzorek součástek (minimálně 10ks) - stiskněte tlačítko displej ukáţe Cnt010 (indikátor nabídne výchozí vzorek 10ks) - nabídnuté referenční mnoţství ponechte, nebo změňte (dle vámi zvoleného mnoţství) pomocí tlačítek a - zadané referenční mnoţství potvrďte tlačítkem - displej ukáţe aktuální hmotnost (vloţených součástek) Počítání součástek: Zobrazení počtu kusŧ, resp. přepínání mezi zobrazením hmotnosti a počtu kusŧ na displeji indikátoru se provádí tlačítkem. Reţim zobrazení počtu kusŧ je indikován písmenem C vlevo na displeji. Při vkládání počítaných součástek na váhu nebo jejich ubírání displej v reţimu zobrazení počtu kusŧ ukazuje přímo aktuální počet součástek na váze. Sčítání naváţek součástek: Lze manuálně provádět obdobně jako při sčítání naváţek hmotnosti při nastavení AUt 0 (dle kapitoly ), tlačítkem. Stiskem tlačítka lze rovněţ zjistit celkový počet naváţek v daném váţicího cyklu (ten je indikován písmenem n vlevo na displeji). Stiskem sekvence tlačítek lze zjistit celkovou hmotnost přičtených součástek daného váţicího cyklu (ta je indikována písmenem L vlevo na displeji). Vynulování součtové paměti (daného váţicího cyklu) provedete stiskem tlačítek VYPÍNÁNÍ INDIKÁTORU Indikátor po vypnutí a opětovném zapnutí naskočí vţdy v základním váţicím reţimu. Avšak pamatuje si naposledy zadané referenční údaje pro reţim počítání součástek. Indikátor (váhu) lze korektně vypnout krátkým stiskem tlačítka, nebo přidrţením tlačítka.

9 Indikátor L600S Strana 9 PROVOZ Z AKUMULÁTORU A JEHO DOBÍJENÍ S plně nabitým akumulátorem mŧţe váha pracovat asi 30 hodin. Se stářím akumulátoru se jeho vlastnosti zhoršují a doba provozu se pochopitelně zkracuje. Nabíjení akumulátoru probíhá přímo v indikátoru po připojení indikátoru přes napájecí adaptér do elektrické sítě, a to i při vypnutém indikátoru. Na displeji pouze svítí kontrolka AC. Indikátor je vybaven obvodem, který chrání akumulátor před jeho přebitím. Jak jiţ bylo řečeno v kapitole 3.1., po zapnutí vţdy indikátor ukáţe na okamţik stav nabití akumulátoru v % jeho kapacity. V situaci, kdy poklesne nabití akumulátoru na 10% jeho kapacity, objeví se kontrolka u symbolu dole na displeji. Zobrazený údaj hmotnosti pak na displeji bliká. Akumulátor je bezúdrţbový a není třeba jej vyjímat z indikátoru a nikterak se o něj starat. Avšak v situaci, kdy nebudete váhu po delší dobu pouţívat, uskladněte ji vţdy s plně nabitým akumulátorem v místnosti s teplotou nejméně 10 C. Stejně jako kaţdý akumulátor, i tento trpí v mrazu a ve vybitém stavu. Na poţádání vám mŧţe servisní firma aktivovat funkci Auto Power OFF, která bude mít za následek automatické spuštění reţimu spánku po 3 minutách nečinnosti indikátoru a automatické vypnutí indikátoru po 30 minutách jeho nečinnosti. TECHNICKÁ SPECIFIKACE A PARAMETRY INDIKÁTORU displej zelený LED, 6 míst, výška číslic 20mm tára - Max. (v celém rozsahu) příkon cca. 5W napájení AC 230V přes síťový adaptér DC9V/500mA alternativní napájení z vestavěného hermetického akumulátoru 6V/2,8Ah komunikační rozhraní RS-232 rozměry indikátoru šířka x výška x hloubka: 256(220)mm x 165mm x 130mm hmotnost vlastního indikátoru cca. 1,66kg krytí proti vodě IP-54 pracovní teplota 0 C aţ +40 C relativní vlhkost vzduchu max. 85% napájení snímačů DC 5V, max. 4x 350 interní rozlišení dílkŧ počet zobrazených dílků (rozlišení) max dílkŧ třída přesnosti III.

NÁVOD K OBSLUZE HCG-120 ELEKTRONICKÁ KONTROLNÍ VÁHA

NÁVOD K OBSLUZE HCG-120 ELEKTRONICKÁ KONTROLNÍ VÁHA NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ KONTROLNÍ VÁHA HCG-120 Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora 1 1. ÚVOD, ZÁKLADNÍ

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE Indikátor L600S Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VÁŽICÍ JEDNOTKA (INDIKÁTOR) PRO PRŮMYSLOVÉ APLIKACE model Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758

Více

Indikátor A12; A12SS Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŮMYSLOVÉ A OBCHODNÍ VÁŽENÍ INDIKÁTOR A12 INDIKÁTOR A12 SS

Indikátor A12; A12SS Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŮMYSLOVÉ A OBCHODNÍ VÁŽENÍ INDIKÁTOR A12 INDIKÁTOR A12 SS Indikátor A12; A12SS Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŮMYSLOVÉ A OBCHODNÍ VÁŽENÍ INDIKÁTOR A12 INDIKÁTOR A12 SS Indikátor A12; A12SS Strana 2 1. ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY

Více

Návod k použití pro Stolní váhu

Návod k použití pro Stolní váhu Návod k použití pro Stolní váhu Katalogové číslo: 214091 Úvod, základní pokyny k používání váhy Pokud chcete, aby Vám Vaše váha sloužila spolehlivě a k Vaší spokojenosti, prostudujte prosím tento návod

Více

Indikátor T6 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE

Indikátor T6 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE Indikátor T6 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO KONTROLNÍ VÁŽENÍ Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční

Více

NÁVOD K OBSLUZE ZÁVĚSNÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA

NÁVOD K OBSLUZE ZÁVĚSNÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ZÁVĚSNÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora ÚVOD, ZÁKLADNÍ

Více

Návod k použití pro Plošinovou váhu

Návod k použití pro Plošinovou váhu Návod k použití pro Plošinovou váhu Katalogové číslo: 214096 Základní podmínky pro používání váhy Pokud chcete, aby Vám Vaše váha sloužila spolehlivě a k Vaší spokojenosti, prostudujte prosím tento návod

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE TB01-3000 Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ PŘEDVÁŽKA TB01 3000 Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými právy

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE OCS-T Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ ZÁVĚSNÁ VÁHA OCS-T Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými právy dovozce,

Více

Návod k použití pro Kompaktní váhu

Návod k použití pro Kompaktní váhu Návod k použití pro Kompaktní váhu Katalogové číslo: 214118 Úvod, základní pokyny k používání váhy Pokud chcete, aby Vám váha sloužila spolehlivě a k Vaší spokojenosti, prostudujte prosím tento návod a

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Strana 1

NÁVOD K OBSLUZE. Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ZÁVĚSNÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora ÚVOD, ZÁKLADNÍ

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ZH-KC-2000 Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ PŘEDVÁŽKA ZH KC 2000 Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými právy

Více

CSS-100 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ MŮSTKOVÁ VÁHA PRO VÁŽENÍ BALÍKŮ

CSS-100 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ MŮSTKOVÁ VÁHA PRO VÁŽENÍ BALÍKŮ CSS-100 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRICKÁ MŮSTKOVÁ VÁHA PRO VÁŽENÍ BALÍKŮ CSS-100 Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná

Více

NÁVOD K OBSLUZE VYHODNOCOVACÍ VÁŽÍCÍ JEDNOTKA PRO POČÍTÁNÍ KUSŮ NEBO VÝPOČET CENY PRO KONTROLNÍ VÁŽENÍ. Indikátor A15 Strana 1.

NÁVOD K OBSLUZE VYHODNOCOVACÍ VÁŽÍCÍ JEDNOTKA PRO POČÍTÁNÍ KUSŮ NEBO VÝPOČET CENY PRO KONTROLNÍ VÁŽENÍ. Indikátor A15 Strana 1. Indikátor A15 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE VYHODNOCOVACÍ VÁŽÍCÍ JEDNOTKA PRO POČÍTÁNÍ KUSŮ NEBO VÝPOČET CENY PRO KONTROLNÍ VÁŽENÍ Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o.

Více

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÉ JEŘÁBOVÉ VÁHY. řady OCS-A. OCS-A Strana 1

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÉ JEŘÁBOVÉ VÁHY. řady OCS-A. OCS-A Strana 1 OCS-A Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÉ JEŘÁBOVÉ VÁHY řady OCS-A Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze

Více

NÁVOD K OBSLUZE. řady

NÁVOD K OBSLUZE. řady NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA řady Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora

Více

OCS-M, L Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE

OCS-M, L Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE OCS-M, L Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ JEŘÁBOVÁ VÁHA OCS-M-1 OCS-L-1 Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE OCS-S-500 Strana 1 ELEKTRONICKÁ ZÁVĚSNÁ VÁHA ŘADY Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými právy dovozce,

Více

NÁVOD K OBSLUZE KD-PSLP ELEKTRONICKÁ KONTROLNÍ VÁHA

NÁVOD K OBSLUZE KD-PSLP ELEKTRONICKÁ KONTROLNÍ VÁHA NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ KONTROLNÍ VÁHA KD-PSLP Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora 1 ÚVOD, ZÁKLADNÍ

Více

CAS AP Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE

CAS AP Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE CAS AP Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY řady model EC-2005 Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce

Více

ACCURA SB-530 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŮMYSLOVÉ VÁŽENÍ

ACCURA SB-530 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŮMYSLOVÉ VÁŽENÍ ACCURA SB-530 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOKA PRO PRŮMYSLOVÉ VÁŽENÍ ACCURA řady SB-530 Dovozce do ČR: ento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování

Více

ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ INDIKÁTORU

ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ INDIKÁTORU Návod k použití Katalogové číslo: 214159-214174 ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ INDIKÁTORU Pokud chcete, aby Vám Vaše váha sloužila spolehlivě a k Vaší spokojenosti, prostudujte prosím tento návod a

Více

NÁVOD K OBSLUZE VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO KONTROLNÍ VÁŽENÍ. Indikátor T7 Strana 1

NÁVOD K OBSLUZE VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO KONTROLNÍ VÁŽENÍ. Indikátor T7 Strana 1 Indikátor T7 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO KONTROLNÍ VÁŽENÍ Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce

Více

NÁVOD K OBSLUZE ZÁVĚSNÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ VÁHY

NÁVOD K OBSLUZE ZÁVĚSNÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ VÁHY NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ZÁVĚSNÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora

Více

Návod k použití pro Stolní plošinovou váhu

Návod k použití pro Stolní plošinovou váhu Návod k použití pro Stolní plošinovou váhu Katalogové číslo: 214121 ZÁKLADNÍ PODMÍNKY PRO POUŽÍVÁNÍ VÁHY Pokud chcete, aby Vám Vaše váha sloužila spolehlivě a k Vaší spokojenosti, prostudujte prosím tento

Více

ELEKTRONICKÁ MŮSTKOVÁ VÁHA PRO VÁŽENÍ BALÍKŮ CSS100. Tento soubor je chráněn autorskými právy

ELEKTRONICKÁ MŮSTKOVÁ VÁHA PRO VÁŽENÍ BALÍKŮ CSS100. Tento soubor je chráněn autorskými právy CSS100 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRICKÁ MŮSTKOVÁ VÁHA PRO VÁŽENÍ BALÍKŮ CSS100 Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými právy dovozce,

Více

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ VÁŽÍCÍ JEDNOTKA PRO POČÍTÁNÍ KUSŮ. Indikátor AEC Strana 1. Dovozce do ČR:

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ VÁŽÍCÍ JEDNOTKA PRO POČÍTÁNÍ KUSŮ. Indikátor AEC Strana 1. Dovozce do ČR: Indikátor AEC Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ VÁŽÍCÍ JEDNOTKA PRO POČÍTÁNÍ KUSŮ Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční

Více

NÁVOD K OBSLUZE PS-B ELEKTRONICKÁ KONTROLNÍ VÁHA

NÁVOD K OBSLUZE PS-B ELEKTRONICKÁ KONTROLNÍ VÁHA NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ KONTROLNÍ VÁHA PS-B Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora 1 ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY

Více

NÁVOD K OBSLUZE KDAEC-5050 ELEKTRONICKÁ KONTROLNÍ VÁHA

NÁVOD K OBSLUZE KDAEC-5050 ELEKTRONICKÁ KONTROLNÍ VÁHA NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ KONTROLNÍ VÁHA KDAEC-5050 Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora 1 ÚVOD, ZÁKLADNÍ

Více

NÁVOD K OBSLUZE SX-15

NÁVOD K OBSLUZE SX-15 NÁVOD K OBSLUZE OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY ŘADY SX-15 Prodejce: ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ VÁHY Pokud chcete, aby Vám Vaše váha sloužila spolehlivě a k Vaší spokojenosti, prostudujte prosím tento

Více

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ ZÁVĚSNÁ VÁHA. řady. Strana 1. Dovozce do ČR:

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ ZÁVĚSNÁ VÁHA. řady. Strana 1. Dovozce do ČR: NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ELEKTRONICKÁ ZÁVĚSNÁ VÁHA řady Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Strana 1

NÁVOD K OBSLUZE. Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 JEŘÁBOVÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora ÚVOD, ZÁKLADNÍ

Více

CAS AD Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE. řady

CAS AD Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE. řady CAS AD Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ STOLNÍ VÁHA PRO KUCHYNĚ A SKLADY řady Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná

Více

NÁVOD K OBSLUZE JEŘÁBOVÁ DIGITÁLNÍ VÁHA S BEZDRÁTOVÝM RUČNÍM TERMINÁLEM ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ VÁHY

NÁVOD K OBSLUZE JEŘÁBOVÁ DIGITÁLNÍ VÁHA S BEZDRÁTOVÝM RUČNÍM TERMINÁLEM ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ VÁHY NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 JEŘÁBOVÁ DIGITÁLNÍ VÁHA S BEZDRÁTOVÝM RUČNÍM TERMINÁLEM Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se

Více

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S POČÍTÁNÍM KUSŮ. řady. Strana 1. Dovozce do ČR:

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S POČÍTÁNÍM KUSŮ. řady. Strana 1. Dovozce do ČR: NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S POČÍTÁNÍM KUSŮ řady Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Poštovní balíková váha. Výrobce:

NÁVOD K OBSLUZE. Poštovní balíková váha. Výrobce: NÁVOD K OBSLUZE Poštovní balíková váha Výrobce: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY

Více

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VÁHA PRO SKLADY A KUCHYNĚ SE ZVÝŠENOU OCHRANOU PROTI STŘÍKAJÍCÍ VODĚ IP-66

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VÁHA PRO SKLADY A KUCHYNĚ SE ZVÝŠENOU OCHRANOU PROTI STŘÍKAJÍCÍ VODĚ IP-66 NÁVOD K OBSLUZE ELEKRONICKÁ VÁHA PRO SKLADY A KUCHYNĚ SE ZVÝŠENOU OCHRANOU PROI SŘÍKAJÍCÍ VODĚ IP-66 CAS řady SW-1WR Dovozce do ČR: ento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE HKS-G01-5000 Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE KUCHYŇSKÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA HKS-G01-5000 Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými

Více

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VODĚODOLNÁ VÁHA. V KRYTÍ IP-67 řady. Strana 1. Dovozce do ČR:

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VODĚODOLNÁ VÁHA. V KRYTÍ IP-67 řady. Strana 1. Dovozce do ČR: NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VODĚODOLNÁ VÁHA V KRYTÍ IP-67 řady Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce

Více

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OSOBNÍ MŮSTKOVÁ VÁHA S VÝŠKOMĚREM. Výrobce:

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OSOBNÍ MŮSTKOVÁ VÁHA S VÝŠKOMĚREM. Výrobce: NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OSOBNÍ MŮSTKOVÁ VÁHA S VÝŠKOMĚREM Výrobce: 1. ZÁKLADNÍ PODMÍNKY PRO POUŽÍVÁNÍ VÁHY Pokud chcete, aby Vám Vaše váha sloužila spolehlivě a k Vaší spokojenosti, prostudujte prosím

Více

PT-17 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE POČÍTAČOVÝ PRŮMYSLOVÝ TERMINÁL PT-17

PT-17 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE POČÍTAČOVÝ PRŮMYSLOVÝ TERMINÁL PT-17 PT-17 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE POČÍTAČOVÝ PRŮMYSLOVÝ TERMINÁL PT-17 Výrobce: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem

Více

LES PV4T Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE

LES PV4T Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE LES PV4T Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE PALETOVÝ VOZÍK S VÁHOU Výrobce: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je moţná pouze se souhlasem autora LES

Více

TORREY PCS-20, PCS-20T Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE VÁHA S VÝPOČTEM CENY PRO OBCHODY A STÁNKOVÝ PRODEJ PCS-20T

TORREY PCS-20, PCS-20T Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE VÁHA S VÝPOČTEM CENY PRO OBCHODY A STÁNKOVÝ PRODEJ PCS-20T TORREY PCS-20, PCS-20T Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE VÁHA S VÝPOČTEM CENY PRO OBCHODY A STÁNKOVÝ PRODEJ TORREY řady PCS PCS-20T PCS-20 Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o.

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE Indikátor XK3190-A12ss Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VÁŽICÍ JEDNOTKA (INDIKÁTOR) PRO PRŮMYSLOVÉ APLIKACE model M Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno

Více

NÁVOD K OBSLUZE SX-15

NÁVOD K OBSLUZE SX-15 NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY ŘADY SX-15 Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VÁŽICÍ JEDNOTKA (INDIKÁTOR) PRO PRŮMYSLOVÉ APLIKACE NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VÁŽICÍ JEDNOTKA (INDIKÁTOR) PRO PRŮMYSLOVÉ APLIKACE NÁVOD K OBSLUZE UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ACCURA PQ2 Strana 1 ELEKTRONICKÁ VÁŽICÍ JEDNOTKA (INDIKÁTOR) PRO PRŮMYSLOVÉ APLIKACE NÁVOD K OBSLUZE ACCURA s funkcí výpočtu ceny M Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE CAS EC-H Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VÁHA PRO POČÍTÁNÍ SOUČÁSTEK řady CAS EC-H Strana 2 1. ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ VÁHY Pokud chcete, aby Vám Vaše váha sloužila spolehlivě

Více

NÁVOD K OBSLUZE BW/CW BWS INDIKÁTOR ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŮMYSLOVÉ A OBCHODNÍ VÁŽENÍ

NÁVOD K OBSLUZE BW/CW BWS INDIKÁTOR ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŮMYSLOVÉ A OBCHODNÍ VÁŽENÍ Indikátor BW; CW Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŮMYSLOVÉ A OBCHODNÍ VÁŽENÍ INDIKÁTOR BW/CW INDIKÁTOR BWS Indikátor BW; CW Strana 2 ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ

Více

TORREY PI Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŦMYSLOVÉ VÁŢENÍ. TORREY řady PI

TORREY PI Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŦMYSLOVÉ VÁŢENÍ. TORREY řady PI TORREY PI Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŦMYSLOVÉ VÁŢENÍ TORREY řady PI Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a

Více

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ PŘESNÁ VÁHA. řady. Strana 1. Dovozce do ČR:

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ PŘESNÁ VÁHA. řady. Strana 1. Dovozce do ČR: NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ELEKTRONICKÁ PŘESNÁ VÁHA řady Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE OCS-M1000 m.2013 Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ JEŘÁBOVÁ VÁHA řady Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými

Více

Návod k použití pro Počítací váhu

Návod k použití pro Počítací váhu Návod k použití pro Počítací váhu Katalogové číslo: 214087 Úvod, základní pokyny k používání váhy Pokud chcete, aby Vám Vaše váha sloužila spolehlivě a k Vaší spokojenosti, prostudujte prosím tento návod

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE HKS-S01-5000 Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE KUCHYŇSKÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA HKS-S01-5000 Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými

Více

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VODĚODOLNÁ VÁHA. V KRYTÍ IP-65 řady. Strana 1. Dovozce do ČR:

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VODĚODOLNÁ VÁHA. V KRYTÍ IP-65 řady. Strana 1. Dovozce do ČR: NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VODĚODOLNÁ VÁHA V KRYTÍ IP-65 řady Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce

Více

NÁVOD K OBSLUZE SX-15

NÁVOD K OBSLUZE SX-15 NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY ŘADY SX-15 Výrobce: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem

Více

NÁVOD K OBSLUZE. ACCURA řady SA-120 ELEKTRONICKÁ VÁHA PRO POČÍTÁNÍ KUSŮ. Dovozce do ČR:

NÁVOD K OBSLUZE. ACCURA řady SA-120 ELEKTRONICKÁ VÁHA PRO POČÍTÁNÍ KUSŮ. Dovozce do ČR: NÁVOD K OBSLUZE ELEKONICKÁ VÁHA PO POČÍÁNÍ KUSŮ ACCUA řady SA-120 Dovozce do Č: Milan Fišer el: 603 869 364 e-mail: info@pokladnyfiser.cz www.pokladnyfiser.cz 1 1. ÚVOD, PŘÍPAVA K POVOZU Pokud chcete,

Více

OVLÁDACÍ PANEL HÁZENÁ

OVLÁDACÍ PANEL HÁZENÁ OVLÁDACÍ PANEL HÁZENÁ - 1 / 9 - NÁVOD K OBSLUZE 6/2005 OBSAH: 1. Zapnutí ovládacího panelu a podsvětlení displeje 2. Volba režimu 3. Funkce tlačítek 4. Zobrazení údajů 5. Trestné minuty 6. Změna hracího

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE CAS ED-H Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VÁHA S VYŠŠÍM ROZLIŠENÍM řady CAS ED-H Strana 2 1. ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ VÁHY Pokud chcete, aby Vám Vaše váha sloužila spolehlivě

Více

NÁVOD K OBSLUZE. řady L-EQ ELEKTRONICKÁ VÁHA PRO SKLADY A KUCHYNĚ. Dovozce do ČR: L-EQ Strana 1

NÁVOD K OBSLUZE. řady L-EQ ELEKTRONICKÁ VÁHA PRO SKLADY A KUCHYNĚ. Dovozce do ČR: L-EQ Strana 1 L-EQ Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VÁHA PRO SKLADY A KUCHYNĚ řady L-EQ Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je moţná

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE OCS-A Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÉJEŘÁBOVÉ VÁHY řady OCS A Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými právy

Více

POČÍTACÍ VÁHA 9222. Pro obchody, řemesla i průmysl. www.soehnle-professional.com. Návod k použití

POČÍTACÍ VÁHA 9222. Pro obchody, řemesla i průmysl. www.soehnle-professional.com. Návod k použití MĚŘIT JE UMĚNÍ POČÍTACÍ VÁHA 9222 Návod k použití Pro obchody, řemesla i průmysl wwwsoehnle-professionalcom ČESKY Počítací Váha 9222 OBSAH 1 Uvedení do provozu S 5 Rozsah dodávky S 5 Instalace S 5 Zapnutí/Vypnutí

Více

OCS-L. Elektronická závěsná váha. Uživatelský návod

OCS-L. Elektronická závěsná váha. Uživatelský návod OCS-L Elektronická závěsná váha Uživatelský návod Obsah Úvod 3 1 Technické údaje 3 2 Rozměry váhy 4 3 Čelní panel 5 3.1 Funkce tlačítek 5 3.2 Význam symbolů 5 4 Obsluha 6 4.1 Provoz z baterií 6 4.2 Zapnutí

Více

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY. CAS řady ER

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY. CAS řady ER NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY CAS řady ER Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESÁK-ZEMAN s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze

Více

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY řady PS1-DS PS1P-DS Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce

Více

NÁVOD K OBSLUZE KUCHYŇSKÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA GK5001

NÁVOD K OBSLUZE KUCHYŇSKÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA GK5001 GK5001 Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE KUCHYŇSKÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA GK5001 Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 1. ÚVOD, PŘÍPRAVA K PROVOZU Pokud chcete, aby Vám Vaše váha

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE CAS ED-H Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VÁHA S VYŠŠÍM ROZLIŠENÍM řady Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými

Více

Návod k použití pro Závěsnou váhu

Návod k použití pro Závěsnou váhu Návod k použití pro Závěsnou váhu Katalogové číslo: 214044 ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ VÁHY Pokud chcete, aby Vám Vaše váha sloužila spolehlivě a k Vaší spokojenosti, prostudujte prosím tento návod

Více

Návod k použití pro Počítací váhu ALC3

Návod k použití pro Počítací váhu ALC3 Návod k použití pro Počítací váhu ALC3 Katalogové číslo: 110034 Popis cejchuschopná počítací váha pro suchá prostředí s funkcí počítání kusů schválena pro obchodní užití ve všech zemích EU (OIML III) snímatelná

Více

NÁVOD K OBSLUZE. řady

NÁVOD K OBSLUZE. řady NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ELEKTRONICKÁ OBCHODNÍ VÁHA S VÝPOČTEM CENY řady Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze

Více

Tento návod poskytuje základní instrukce k instalaci a používání indikátoru Ezi Weigh 5.

Tento návod poskytuje základní instrukce k instalaci a používání indikátoru Ezi Weigh 5. Tento návod poskytuje základní instrukce k instalaci a používání indikátoru Ezi Weigh 5. Než začnete Nabití interního akumulátoru Poznámka: Před použitím indikátoru se ujistěte, že baterie je plně nabitá.

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE CAS ED-H Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VÁHA S VYŠŠÍM ROZLIŠENÍM řady Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými

Více

NÁVOD K OBSLUZE KONTROLNÍ VÁHA S POČÍTÁNÍM KUSŮ. řady. Strana 1. Dovozce do ČR:

NÁVOD K OBSLUZE KONTROLNÍ VÁHA S POČÍTÁNÍM KUSŮ. řady. Strana 1. Dovozce do ČR: NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 KONTROLNÍ VÁHA S POČÍTÁNÍM KUSŮ řady Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem

Více

Indikátor BW; BWS Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŮMYSLOVÉ A OBCHODNÍ VÁŢENÍ

Indikátor BW; BWS Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŮMYSLOVÉ A OBCHODNÍ VÁŢENÍ Indikátor BW; BWS Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŮMYSLOVÉ A OBCHODNÍ VÁŢENÍ INDIKÁTOR BW INDIKÁTOR BWS Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE OCS-F-50 Strana 1 ELEKTRONICKÁ ZÁVĚSNÁ VÁHA PRO RYBÁŘE model Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VÁŽICÍ JEDNOTKA (INDIKÁTOR) PRO PRŮMYSLOVÉ APLIKACE NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VÁŽICÍ JEDNOTKA (INDIKÁTOR) PRO PRŮMYSLOVÉ APLIKACE NÁVOD K OBSLUZE UŽIVAELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ACCUA CQ2 Strana 1 ELEKONICKÁ VÁŽICÍ JEDNOKA (INDIKÁO) PO PŮMYSLOVÉ APLIKACE NÁVOD K OBSLUZE ACCUA M Dovozce do Č: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 614 Brno IČ 184758

Více

NÁVOD K OBSLUZE JEDNODUCHÁ TERMOTISKÁRNA LP-50

NÁVOD K OBSLUZE JEDNODUCHÁ TERMOTISKÁRNA LP-50 NÁVOD K OBSLUZE JEDNODUCHÁ TERMOTISKÁRNA LP-50 Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora 1 1. ÚVOD,

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE CAS ED-H Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VÁHA S VYŠŠÍM ROZLIŠENÍM řady Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE UŽIVAELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE CAS FW5C Strana 1 VODĚODOLNÁ ELEKRONICKÁ SOLNÍ VÁHA řady M Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 614 Brno IČ 184758 ento soubor je chráněn autorskými právy

Více

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO KONTROLNÍ VÁŽENÍ. Indikátor VIT Strana 1. Dovozce do ČR:

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO KONTROLNÍ VÁŽENÍ. Indikátor VIT Strana 1. Dovozce do ČR: Indikátor VIT Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO KONTROLNÍ VÁŽENÍ Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční

Více

Váha DIBAL G 310. Servisní středisko:

Váha DIBAL G 310. Servisní středisko: UŽIVATELSKÝ MANUÁL Váha DIBAL G 310 Servisní středisko: NÁVOD NA POUŽÍVÁNÍ VÁHY DIBAL G-310 OBSAH 1 POPIS VÁHY... 1 2 ÚVOD... 2 2.1 CHARAKTERISTIKA... 2 2.2 INSTALACE VÁHY... 2 2.3 ÚDRŽBA... 2 2.4 ZAPNUTÍ

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE CAS EC-H Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VÁHA PRO POČÍTÁNÍ SOUČÁSTEK řady Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými

Více

NÁVOD K OBSLUZE KOJENECKÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA. Výrobce:

NÁVOD K OBSLUZE KOJENECKÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA. Výrobce: NÁVOD K OBSLUZE KOJENECKÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA Výrobce: Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora 1. ZÁKLADNÍ PODMÍNKY

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE HCK Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ PŘEDVÁŽKA HCK Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 1. ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY A PŘÍPRAVA K PROVOZU Pokud

Více

ELEKTRONICKÁ VÁŽICÍ JEDNOTKA (INDIKÁTOR) PRO PRŮMYSLOVÉ APLIKACE model

ELEKTRONICKÁ VÁŽICÍ JEDNOTKA (INDIKÁTOR) PRO PRŮMYSLOVÉ APLIKACE model CAS DH Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VÁŽICÍ JEDNOTKA (INDIKÁTOR) PRO PRŮMYSLOVÉ APLIKACE model Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE CAS EC2 Strana 1 ELEKTRONICKÁ VÁHA PRO POČÍTÁNÍ SOUČÁSTEK S MOŽNOSTÍ PŘIPOJENÍ EXTERNÍ VÁŽICÍ PLATFORMY řady M CAS EC2 Strana 2 1. ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ VÁHY

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE CAS EC Strana 1 ELEKTRONICKÁ VÁHA PRO POČÍTÁNÍ SOUČÁSTEK řady M Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými

Více

NÁVOD K OBSLUZE INDIKÁTOR RWP INDIKÁTOR RWS ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŮMYSLOVÉ A OBCHODNÍ VÁŽENÍ. Indikátor RWP; RWS Strana 1

NÁVOD K OBSLUZE INDIKÁTOR RWP INDIKÁTOR RWS ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŮMYSLOVÉ A OBCHODNÍ VÁŽENÍ. Indikátor RWP; RWS Strana 1 Indikátor RWP; RWS Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŮMYSLOVÉ A OBCHODNÍ VÁŽENÍ INDIKÁTOR RWP INDIKÁTOR RWS Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti

Více

CAS CI-2001AS, BS Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE. Tento soubor je chráněn autorskými právy

CAS CI-2001AS, BS Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE. Tento soubor je chráněn autorskými právy CAS CI-2001AS, BS Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VÁŽICÍ JEDNOTKA (INDIKÁTOR) PRO PRŮMYSLOVÉ APLIKACE model M CI 2001AS CI 2001BS Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33,

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE CAS EC-H Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VÁHA PRO POČÍTÁNÍ SOUČÁSTEK řady Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými

Více

ELEKTRONICKÁ VÁŽICÍ JEDNOTKA (INDIKÁTOR) PRO PRŮMYSLOVÉ APLIKACE model

ELEKTRONICKÁ VÁŽICÍ JEDNOTKA (INDIKÁTOR) PRO PRŮMYSLOVÉ APLIKACE model CAS DH Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VÁŽICÍ JEDNOTKA (INDIKÁTOR) PRO PRŮMYSLOVÉ APLIKACE model Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE. TORREY řady WI

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE. TORREY řady WI TORREY WI Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VYHODNOCOVACÍ JEDNOTKA PRO PRŮMYSLOVÉ VÁŽENÍ M TORREY řady WI Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758

Více

Precizní počítací Váha

Precizní počítací Váha Precizní počítací Váha CTS-3000 / CTS-6000 Uživatelský Manuál OBSAH I. Souhrn ------------------------------------------------------------(1) II. Bezpečnostní opatření před použitím váhy ----------(1)

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE CAS CASTON 1 Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ ZÁVĚSNÁ JEŘÁBOVÁ VÁHA řady Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE CAS EC2 Strana 1 ELEKTRONICKÁ VÁHA PRO POČÍTÁNÍ SOUČÁSTEK S MOŽNOSTÍ PŘIPOJENÍ EXTERNÍ VÁŽICÍ PLATFORMY řady M Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400

Více

Návod na použití váhy stolní, digitální do 30kg, dělení 10g

Návod na použití váhy stolní, digitální do 30kg, dělení 10g Návod na použití váhy stolní, digitální do 30kg, dělení 10g Obj. č: 3059 Upozornění: Nedodržením těchto upozornění, můžete těžce poškodit váhu, nebo si vlastní vinou způsobit úraz. Tyto informace vám slouží

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ZV KS1-T Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ STOLNÍ VÁHA PRO KUCHYNĚ A SKLADY řady Výrobce: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE CAS EC-H2 Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ VÁHA PRO POČÍTÁNÍ SOUČÁSTEK S MOŽNOSTÍ PŘIPOJENÍ EXTERNÍ VÁŽICÍ PLATFORMY řady Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE CAS EC Strana 1 ELEKTRONICKÁ VÁHA PRO POČÍTÁNÍ SOUČÁSTEK řady M Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými

Více

Návod k použití pro Nerezovou váhu

Návod k použití pro Nerezovou váhu Návod k použití pro Nerezovou váhu Katalogové číslo: 110093 Účel použití Váha Soehnle Professional 9203 je koncipována k vážení zboží. Tato váha je v rámci EU určena k používání bez povinného cejchování.

Více

CAS NT-200 Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE. Tento soubor je chráněn autorskými právy

CAS NT-200 Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE. Tento soubor je chráněn autorskými právy CAS N-2 Strana 1 UŽIVAELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKRONICKÁ VÁŽICÍ JEDNOKA (INDIKÁOR) PRO PRŮMYSLOVÉ APLIKACE model M N 2A N 2S Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 614 Brno IČ 184758

Více