Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Ú N O R

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Ú N O R 2 0 1 4"

Transkript

1 Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Ú N O R Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Čt Ne :00 Vysočina 2013 Horácká galerie Vernisáž výstavy Vysočina Díla jsou instalována v různých prostorách galerie a dostávají se tím do nových zajímavých souvislostí. Pá Ne Dřevo v Horáckém Muzeu - Nové Výstava prací restaurátora a malíře Martina Jelínka z Krásného. Kromě dřevěného nářadí zrestaurovaného pro Horácké muzeu uvidíte i plátna inspirovaná tímto tradičním materiálem. Čt Ne Výstava Martina Jelínka "Dřevo v Horáckém Muzeu" - Nové Výstava prací restaurátora a malíře Martina Jelínka z Krásného. Kromě dřevěného nářadí zrestaurovaného pro Horácké muzeu uvidíte i plátna inspirovaná tímto tradičním materiálem. Vstupné na výstavu 10 Kč. Po Út 4.2. ME v biatlonu ME v biatlonu Út Ne Výstava "Reklama a děti" Žďár nad Sázavou - Regionální muzeum Originální dobové reklamní plakáty i drobné tisky. Součástí výstavy bude také videoukázka z filmu Bylo nás pět či audionahrávka reklamních upoutávek. Po Ne 2.3. Výstava fotografií Jana Slováka Fotografie, které si budete moci prohlédnout, se zrodily v Novém Městě na a blízkém okolí Sněžného, Daňkovic, Blatin, údolí Fryšávky. Výstava potrvá do Vstupné na výstavu 10 Kč. So ne 9.2. Zvěřinové hody Kadov pension Klokočí Přijďte ochutnat výborné pokrmy ze zvěřiny. So :30 Mistrovství Evropy v biatlonu 09:30 Sprint na 7,5 km - ženy 12:45 Sprint na 10 km - muži So :00 Bleší trh Výměnný obchod, prodej přebytků či prodej věcí, které jejich majitel nepotřebuje. So 1.2. Bystřice nad Pernštejnem zemědělský ples Ples VOŠ a SOŠ Bystřice nad Pernštejnem. Ne :00 Mistrovství Evropy v biatlonu 09:15 Stíhací závod na 10 km ženy 10:15 Stíhací závod na 10 km junioři ženy 12:30 Stíhací závod na 12,5 km - muži 13:30 Stíhací závod na 12,5 km junioři muži Ne :00 Stolní tenis TJ středisko - Nové Město na Okresní přebor TJ Orel Bystřice nad Pernštejnem. Po :00 Mistrovství Evropy v biatlonu 12:00 Smíšené štafety junioři - ženy + muži (2x6 km + 2x7,5 km)

2 Tělocvična 1. ZŠ, Po :00 Školní liga - střelba na koš Vratislavovo náměstí Nové Střelba na koš pro žáky 1. a 2. stupně Po :00 Stolní společenské hry Jídelna DPS - Nové Město na Stolní společenské hry, pořadatel: Klub seniorů Po :00 MC-Výtvarné tvoření Děti si mohou vyzkoušet barevný tisk rozličných materiálů na papír. Vstupné : 50 Kč Út :00 Mistrovství Evropy v biatlonu 10:00 Štafeta 2 x 6 km - ženy 13:00 Štafeta 2 x 7,5 km - muži St :00 Tančírna Taneční večery pro veřejnost. Výuka tanců tango. Vstupné 80 Kč pro osobu, 100 Kč za pár. Společenský oděv není nutný. Prostě přijďte v tom, v čem je vám dobře. Čt :00 Večer legend Trio Vladimír Merta, Jan Hrubý, Ondřej Fencl, 5P Luboše Pospíšila a Roman Dragoun. Předprodej v Informačním centru, 200 Kč. Sleva 20 % s Novoměstskou kartou. 19:00 Zimní ples Kultury Tanec, zábava a výborné občerstvení. Hrají ZATRESTBAND, ABBA STARS revival, Petra Píši Telč. Vstupné 220 Kč. 8:00 8. závod ČMP Hřiště TJ Pohledec - Nové 8:00-9:15 - prezentace a výdej startovních čísel 10:00 - intervalový start první kategorie 16:30 Basketbal Tělocvična středisko - Nové Krajská soutěž Východočeského kraje. Přelouč B. TJ Ples Školy ekonomiky a, velký sál - 20:00 Ples absolventů střední školy. cestovního ruchu Nové Ne 9.2. Sávitrí Loutkové představení pro děti. Příběh na motivy staroindické báje z Mahábháraty. Předprodej v Inofrmačním centru, 80 Kč. Sleva 20 % s Novoměstskou kartou. Ne :30 Basketbal Tělocvična středisko - Nové Krajská soutěž Východočeského kraje. TJ Sokol Pardubice Po :00 MC-Setkání s kosmetičkou Zveme maminky ke společnému setkání s kosmetičkou. Vstupné: 30 Kč. Út :00 Dan Bárta a Ilustratosphera Benefiční koncert pro Pavla Brože. Vystoupí Dan Bárta a skupina Ilustratosphera.

3 St :00 Z louže pod okap St :00 Tančírna Divadelní představení. Hrají Vladimír Kratina, Michaela Dolinová, Dana Homolová a Filip Tomsa. Vstupné v předprodeji v IC 200 Kč, na místě 220 Kč. Taneční večery pro veřejnost. Výuka tance tango. Vstupné 80 Kč pro osobu, 100 Kč za pár. Společenský oděv není nutný. Prostě přijďte v tom, v čem je vám dobře. Čt Vybraná výročí roku :00 Photographia Natura Rok na vsi + Hana Exnarová - Horácká galerie Vernisáž výstavy v Horácké galerii. keramická plastika Čt :00 Přednáška Martina Šikuly Žďár nad Sázavou - Regionální muzeum Osudové osmičky 1938 a 1968 očima kronikářů. Přednášející seznámí účastníky se dvěma tragickými křižovatkami českých moderních dějin v pamětech obecních kronikářů. Přednáška bude doplněna velice zajímavými ukázkami z kronik našeho regionu. Čt :30 Koncert KPH ARTEMIS TRO a Valerie Zavadská Bystřice nad Pernštejnem - Pá :00 Kuželky muži "B" Kuželna Nové Město na Krajský přebor Kraje Vysočina. TJ Nové - SCI Jihlava Pá :30 5. Ples ZUŠ "Láska(ví)" KD - Nové Město na ZUŠ Jana Štursy a Unie rodičů vás zve na 5. Ples Láska(ví), který se tentokrát inspiroval svátkem zamilovaných. Vstupenky lze zakoupit v kanceláři ZUŠ, Vratislavovo nám. 121 Nové Město na. 10:00 Kuželky muži "A" Kuželna Nové Město na Divize jih. TJ Třebíč B. 13:00 Kuželky ženy Kuželna Nové Město na 3. kuželkářská liga žen, skupina B. TJ Nové - Olomouc B. 17:00 Valentýnská diskotéka Vystoupí naše taneční skupina The chest (street dance), zahrajeme Vám oblíbené coolhity, budeme soutěžit o ceny. Hrát bude DJ Marty. Vstupné zdarma. 20:00 4. zahradnický ples Pohledec - K tanci a poslechu hraje skupina Bosorky. Valentýnský ples Borovinka Ne :00 SKI ADVENTURE 2014 Sklené Pohodový lyžařský výlet rodinky s dětmi s trochou dobrodružství, s nezbytnou zastávkou na občerstvení nebo tvrdý lyžařský maraton po strojových stopách i hlubokým sněhem. To je 5. ročník skimaratonu s mapou.

4 Ne :00 Stolní tenis TJ středisko - Nové Město na Okresní přebor. TJ TJ Žďár E. Po :00 MC logohrátky Zveme vás na dopoledne plné her zaměřených na stimulaci mluvidel, artikulační obratnost a sluchové vnímání. Vstupné: 50 Kč Po :00 Beseda o cestování Beseda s Ing. J. Bělohradským o cestování po Islandu. Čt :00 Lenka Dusilová Koncert Lenky Dusilové. Vstupné v předprodeji v Informačním centru 180 Kč, na místě 220 Kč. Žďár nad Sázavou - Caffé u Pá :00 Lenka Dusilová Vstupné 250 Kč. tety Hany Pá :00 Reprezentační ples gymnázia a Unie rodičů Nové Město na Mor. - Ples gymnázia V. Makovského. Zajímavý program, soutěže o ceny. Hrají 4Sýkorky. Vstupenka a místenka Kč, rezervace - PhDr. L. Drdlová (drdlova@gynome.cz) nebo v kanceáři školy u paní Bc. Petry Staré, tel.: Pá :00 Hudební večer Hotel Artis (bar Ballas) Hudební večer se skupinou Freinkenstain (Radim Píbil a Míra Budík). Pá :00 Na stojáka Kultury Stand up comedy. Improvizační show. Stolová úprava a občerstvení. Vstupné v předprodeji 210 Kč, na místě 250 Kč. So Ne Horolezecká 24-ti hodinovka a 9:00 XXXIV. ročník na běžkách 12-ti hodinovka Studnice Ne :00 Stolní tenis TJ středisko - Nové Město na Okresní přebor. TJ Nové Dvory. Jídelna DPS - Nové Město Po :00 Výroční schůze Výroční členská schůze Klubu seniorů. na Po :00 Cvičení s písničkami Přijďte si s dětmi zazpívat a zacvičit s hudebním doprovodem a dětskými písničkami. Určitě se společně s dětmi dobře protáhnete a pobavíte. Vstupné 30 Kč. St :00 Screamers naruby Zábavný pořad. Cena vstupenek v předprodeji od Kč, na místě 240 Kč. St :00 Bellitex (gobelínový salonek) Prodejní akce second hand oblčení. St Výchovný koncert Folkové návraty Bystřice nad Pernštejnem- Čt :30 MC-Trdlohrátky Pro nejmladší děti a jejich rodiče bude připraven hravý program. Přirozenou formou budeme rozvíjet dětskou osobnost po všech stránkách. Vstupné: kurzovné Čt :00 Tři dary Promítání dokumentárních filmů z cyklu "Jeden svět". Vstupné volné.

5 Pá :00 Výpravy k dávným civilizacím Městská knihovna chodba Nové Výtvarné práce žáků 8. a 9. tříd ZŠ Vratislavovo náměstí 124. Výhled na březen 2014 Pá Ne Dřevo v Horáckém Muzeu - Nové Výstava prací restaurátora a malíře Martina Jelínka z Krásného. Kromě dřevěného nářadí zrestaurovaného pro Horácké muzeu uvidíte i plátna inspirovaná tímto tradičním materiálem. Út Ne Výstava "Reklama a děti" Žďár nad Sázavou - Regionální muzeum Originální dobové reklamní plakáty i drobné tisky. Součástí výstavy bude také videoukázka z filmu Bylo nás pět či audionahrávka reklamních upoutávek. Po Ne 2.3. Výstava fotografií Jana Slováka Fotografie, které si budete moci prohlédnout, se zrodily v Novém Městě na a blízkém okolí Sněžného, Daňkovic, Blatin, údolí Fryšávky. Výstava potrvá do Vstupné na výstavu 10 Kč. Čt 6.3. Vernisáž výstavy o sourozencích Křičkových Slavnostní zahájení výstavy dokumentů a fotografií Jaroslava, Petra a Pavly Křičkových. So 8.3. Bystřice nad Pernštejnem - 20:00 Vinařský ples Vinařský ples. Vstupenky v prodeji od Po :00 Show jednoho baviče - Miloš Knor Zábavný pořad jednoho baviče v podání Miloše Knora, známého z pořadu "Na stojáka". Cena v předprodeji 180 Kč, na místě 200 Kč. Út :00 Workshop bicí - Dalibor Mráz Workshop mladého, mezinárodně úspěšného českého bubeníka, který se ve svých 20 letech stal světovým hráčem firem Sonor, Ufip a Vic firth. Akce není určena pouze pro bubeníky. Vstupné dobrovolné. St :00 Tančírna Taneční večery pro veřejnost. Výuka tance samba. Vstupné 80 Kč pro osobu, 100 Kč za pár. Společenský oděv není nutný. Prostě přijďte v tom, v čem je vám dobře. Čt :00 Vernisáž výstavy "Přírůstky Horáckého muzea" Výstava představí zajímavé přírůstky, které se v Horáckém muzeu nashromáždily za posledních deset let. Textil, předměty denní potřeby (vysavač Elektrolux známý z knih Oty Pavla), dokumenty z pozůstalosti MUDr. Josefa Svítila (Karníka) a MUDr. Šimona Škrly. Výstava potrvá do Čt :00 Koncert sólistů Aula gymnázia Tradiční koncert žáků hudebního oboru ZUŠ Jana Štursy. Pá So :30 a 20:00 Partička kultury Improvizační show.vstupné 400 Kč. 9:00 Fler trh Trh tisíce originálů, trh s nezávislou módou.

6 So :00 Expediční kamera Filmový festival. St :30 Bellitex (předsálí) Prodejní akce second hand oblečení. So :00 Divokej Bill - Možná přijde i pekelník kultury Vstupné v předprodeji 300 Kč, na místě 350 Kč. Předprodeje vstupenek Předprodej pro akce konané v KD v Novém Městě: pokladna IC a HM, tel (PO-NE 9-12:15,13-) Předprodej pro akce konané ve Žďáru nad Sáz.: KD, tel (Po,St,Čt h) Předprodej pro akce konané v Bystřici n. P.: KD, tel , Knihkupectví: tel Zpracovalo Informační centrum, Vratislavovo nám. 114, Nové Tel.: , ic@nmnm.cz,

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v B Ř E Z N U 2 0 1 4

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v B Ř E Z N U 2 0 1 4 Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v B Ř E Z N U 2 0 1 4 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Pá 17.1. - Ne 16.3. 9:00 - Dřevo v Horáckém Muzeu - Nové Město na Výstava prací restaurátora

Více

List1. Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v P R O S I N E C Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka

List1. Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v P R O S I N E C Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v P R O S I N E C 2 0 1 6 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Ne 2. 12. - Út 4. 12. Studnice Turistická chata 11:00 Rybí hody Přijďte ochutnat

Více

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník.

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník. PROGRAM MEKUC KVĚTEN 2015 Pondělí 4. května v 17.00 MKD KVĚTEN 1945 NA MĚLNÍKU Přednáška vojenského historika pplk. PhDr. Eduarda Stehlíka doplněná výstavou dobových fotografií a plakátů ze Státního archivu

Více

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v k v ě t n u 2 0 1 3 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v k v ě t n u 2 0 1 3 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v k v ě t n u 2 0 1 3 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Út 1.1. - Út 31.12. Živá historie Hlinsko Betlém Hlinsko Speciální programy pro školy

Více

Green Day Revival Praha datum začátku akce: 26.07.2014 čas začátku akce: 21:00 h.

Green Day Revival Praha datum začátku akce: 26.07.2014 čas začátku akce: 21:00 h. Festival fantazie 2014 datum začátku akce: 27.06.2014 datum ukončení akce: 06.07.2014 místo konání: KD Junior, sokolovna, kino, hotel Fantazie stručný popis akce: sci-fi, vesmír, technika, horor, záhady,

Více

Přehled kulturních a sportovních akcí ve Zruči nad Sázavou

Přehled kulturních a sportovních akcí ve Zruči nad Sázavou Přehled kulturních a sportovních akcí ve Zruči nad Sázavou Kulturní akce: DUBEN 2016 Od 1. 2. 2016 Kurz šití a střihů - probíhající kurz, lektorka Dagmar Fnoučková - pořádá Město Zruč nad Sázavou - OKŠS

Více

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ČERVNU 2016

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ČERVNU 2016 IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ČERVNU 2016 Datum, čas: Název akce: Místo: Pořadatel: Město IVANOVICE NA HANÉ (tel. 517 363 251) Ne 05.06.2016 19.00 hod. TAJEMSTVÍ JEJICH

Více

MKD LACO DECZI A CELULA NEW YORK

MKD LACO DECZI A CELULA NEW YORK PROGRAM MEKUC ČERVEN 2015 Pondělí 1. června až čtvrtek 4. června Městská knihovna Mělník TÝDEN ČTENÍ DĚTEM Program pro děti i rodiče konaný v rámci celorepublikové akce. Středa 3. června v 19.30 hodin

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ČERVENEC 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ČERVENEC 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ČERVENEC 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE Sobota 1.7.2017 15:00 17:00 LÁZEŇSKÝ JARMARK, HUDEBNÍ HALA, VIZ PLAKÁT Neděle

Více

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou PROSINEC 2016

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou PROSINEC 2016 Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou Kulturní akce: Od 1. 11. 2016 do 31. 1. 2017 PROSINEC 2016 Kožené svítání - prodejní výstava kožené galanterie a obrazů - autorkou

Více

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v d u b n u 2 0 1 3 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v d u b n u 2 0 1 3 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v d u b n u 2 0 1 3 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Út 1.1. - út 31.12. Živá historie Hlinsko Betlém Hlinsko Speciální programy pro školy

Více

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou BŘEZEN 2019

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou BŘEZEN 2019 Kulturní akce: Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou BŘEZEN 2019 STROMY REPUBLIKY - výstava ve Spolkovém domě - pořádá Klub panenky ČR 9. 3. 2019 Zatre - pořádá Spolek rodáků

Více

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Z Á Ř Í 2 0 1 5

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Z Á Ř Í 2 0 1 5 Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Z Á Ř Í 2 0 1 5 Datum Hodina Název akce Místo konání známka 1.9. 20:00 Kino: Schmitke Komedie. Vstupné na místě 50 Kč. 3.9. 16:00 Žít v krajině Sdružení

Více

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Mělnické kulturní PROGRAM 12/2015 Úterý 1. 12. 17.00 20.00 hodin hudební sál MKD VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Kurz výroby vánočních dekorací s lektorkami SOU Liběchov. Rezervace na tel. 606 613 406 nebo na

Více

Celkový kulturní přehled říjen 2013

Celkový kulturní přehled říjen 2013 Celkový kulturní přehled říjen 2013 - od 1. října 2013 Zahájení pravidelného cvičení(dle rozpisu) Sokolovna TJ Sokol - od 1. října 2013 Burza knih nákup až se 100 % slevou Kurfürstův dům KZM Přibyslav

Více

PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2015 PRAVIDELNÉ AKCE

PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2015 PRAVIDELNÉ AKCE PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2015 PRAVIDELNÉ AKCE 1. Rehabilitační cvičení parkinsoniků Tělocvična Každý čtvrtek 15.30-16.30 hod. (v termínech 15.1.-11.6. 2015 a 24.9.-10.12.2015) Tělocvična Sokolu

Více

PROGRAM ÚNOR 2007. Přejeme vše nejlepší!!! 27. 2. Lukášková Marie 60 let. Své narozeniny oslaví:

PROGRAM ÚNOR 2007. Přejeme vše nejlepší!!! 27. 2. Lukášková Marie 60 let. Své narozeniny oslaví: Denní stacionář služeb sluchově postiženým v Brně a okolí zakládající člen a sídlo Českomoravské jednoty neslyšících Palackého tř. 120, 612 00 Brno, tel./fax: 541245321, psací tel.: 541238685, IČO: 65761201,

Více

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou LISTOPAD 2018 Kulturní akce: 2. 11. 2018 40. Noční pochod - pořádá TJ Jiskra Zruč nad Sázavou, start: 17:00-18:00 hod. Spolkový dům,

Více

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM pondělí 30. 7. 2018 úterý 31. 7. 2018 18:30 KURZ PALIČKOVÁNÍ / lázeňská dílnička Slezský dům (vstup 50 Kč) středa 1. 8. 2018 15:00 17:00 PROCHÁZKA: ZELENÝ LÁZEŇSKÝ OKRUH HUBERTKA / sraz na recepci Libuše

Více

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2007

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2007 IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2007 Obec: IVANOVICE NA HANÉ (tel. 517 363 251) Datum, čas: Název akce: Místo: Pořadatel: Kino: Ne 1.12.2007 v 18.00 hod. KDYŽ si

Více

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v B Ř E Z E N 2 0 1 5

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v B Ř E Z E N 2 0 1 5 Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v B Ř E Z E N 2 0 1 5 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Ne 1.3. Sportuj s námi 2015 Náhradní termín za závody ze 14.2. Závod Vysočina Arena

Více

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 Středy 2. a 16. listopadu 9.30 11.30 hudební sál MKD TERAPIE BARVAMI Otevřený relaxační kurz s A. Rohde Kabele. Vstupné 50 Kč Středa 2. listopadu v 19.30 hodin hudební sál MKD

Více

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v D U B E N 2 0 1 5

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v D U B E N 2 0 1 5 Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v D U B E N 2 0 1 5 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Čt 2. - Po 6.4. Velikonoční speciality Tři Studně hotel U Loubů Připraveny budou pokrmy

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz KLUBY ZDRAVÍ

Více

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Ř Í J E N 2 0 1 3

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Ř Í J E N 2 0 1 3 Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Ř Í J E N 2 0 1 3 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka So 27.4.- 31.10 Živé dědictví Veselý Kopec Výstava ze statku z Mokré Lhoty věnovaná 10.

Více

MKD KURZ PLETENÍ Z PEDIGU

MKD KURZ PLETENÍ Z PEDIGU Mekuc 11/2015 Úterý 3. listopadu v 15.30 hodin hudební sál MKD PŘÍVORANKA Středa 4. listopadu v 17.00 hodin hudební sál MKD JAZZ WORLD PHOTO 2015 Zahájení výstavy fotografií a Jazzového listopadu v MEKUC.

Více

Kalendář akcí. září 2019

Kalendář akcí. září 2019 Kalendář akcí září 2019 Dřevo v rukách umělců datum začátku akce: 3. 5. 2019 datum ukončení akce: 1. 9. 2019 popis akce: výstava otevřena út ne, 9 12 a 12.30 17, prohlídky začínají každou půlhodinu, poslední

Více

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROSINEC 2012 v 10 hodin MIKULÁŠSKÝ BĚH Běžecké sdružení Liga 2000 v Kamenici nad Lipou Vás zve na tradiční běh, který bude zahájen před sportovní

Více

Program na leden 2012

Program na leden 2012 Program na leden 2012 Po Čt 9.1. Setkání s klienty - diskuse s p. ředitelem - od 14.00 hod. na jídelně 12. 1. Vystoupení Církevní mateřské školy z Pacova - od 13.30 hod. na společ. místnosti Pá 6.1. Mše

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM BŘEZEN 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM BŘEZEN 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM BŘEZEN 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH Pondělí 5.3.2018 15:15-17:00 *PROCHÁZKA: MODRÝ LÁZEŇSKÝ OKRUH ROLANDŮV KÁMEN (střední

Více

Vysokomýtské Městské slavnosti 2018 se uskuteční Život města Vysoké Mýto Pondělí, 20 Srpen :46

Vysokomýtské Městské slavnosti 2018 se uskuteční Život města Vysoké Mýto Pondělí, 20 Srpen :46 Druhý zářijový víkend patří ve Vysokém Mýtě tradičním Městským slavnostem. Letos se konají od pátku 7. září do neděle 9. září a nabídnou spoustu kulturních zážitků, zábavu i jarmark. Městské slavnosti

Více

PROGRAM MEKUC ČERVEN 2014

PROGRAM MEKUC ČERVEN 2014 Mělnické kulturní PROGRAM MEKUC ČERVEN 2014 Středa 4. června v 19.30 hodin - hudební sál MKD SUNDAY SEXTET Koncert vokální skupiny z Pardubic, která představí jak klasické jazzové písně, tak i novodobé

Více

KALENDÁŘ AKCÍ 2015. Partička. Vstupné 400 Kč. Předprodej Ticketstream. Veřejná třídní předehrávka žáků ze třídy Marie Šigutové. Vstupné dobrovolné.

KALENDÁŘ AKCÍ 2015. Partička. Vstupné 400 Kč. Předprodej Ticketstream. Veřejná třídní předehrávka žáků ze třídy Marie Šigutové. Vstupné dobrovolné. KALENDÁŘ AKCÍ 2015 datum den hodina Název akce Pořadatel Místo konání LEDEN 8. 1. ČT 18:00 8. 1. ČT 18:00 13. 1. ÚT 19:00 15. 1. ČT 18:00 Klavírní a houslový recitál. Renáta Lichnovská- Ardaševová klavír,

Více

DĚTSKÝ MAŠKARNÍ REJ. v sobotu 15. března 2014 od 14:00 hodin. o. s. Karabina a SK Zvole zvou všechny maškary na. Vyhlašuji "J a r n í s b í r á n í"

DĚTSKÝ MAŠKARNÍ REJ. v sobotu 15. března 2014 od 14:00 hodin. o. s. Karabina a SK Zvole zvou všechny maškary na. Vyhlašuji J a r n í s b í r á n í Přijďte se podívat mezi nás. Pravidelné tréninky: oddíl Trénink Orientační běh Tomáš Hájek st 17-18.30, 18.45-20.15 Šachy Jana Straková út 17-19, pá 15-17 děti, ne 19-21 dospělí Wushu Tomáš Veselý út 16-19,

Více

16:00 17:00 Dobrovolnická kalkulačka Prezentace projektu DCHB: videa, rozhovory, fotografie

16:00 17:00 Dobrovolnická kalkulačka Prezentace projektu DCHB: videa, rozhovory, fotografie Brno 13:00 20:30 16:00 19:00 od 19:00 Blansko 16.9.2011 od 20:00 13:00 16:00 Dobrovolně s námi Prezentace neziskových organizací pracujících s dobrovolníky: Diecézní charita Brno (DCHB), Bezmezí o.s.,

Více

Program týdne pro rodinu 2011

Program týdne pro rodinu 2011 Program týdne pro rodinu 2011 K týdnu pro rodinu připravují členská centra Asociace center pro rodinu aktivity na různých místech. Nabízíme Vám stručný přehled, více se dozvíte na domovských stránkách

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LEDEN 2017

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LEDEN 2017 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LEDEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Srdečně Vás

Více

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Ú N O R U 2 0 1 6

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Ú N O R U 2 0 1 6 Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Ú N O R U 2 0 1 6 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Út 26.1. - Ne 3.4. Po 1.2. denně mimo PO 9:00 12:00, 12:30 Flamberg Černá hodinka trocha

Více

Akce v Sušici a okolí leden 2015

Akce v Sušici a okolí leden 2015 hrad Kašperk 3.1. 4.1. 8.1. 8.1. 9.1. 9.1. 10.1. Akce v Sušici a okolí leden 2015, kostel sv. Václava, od 9:00 hodin Vánoce 2014 ve farnosti Slavnost Matky Boží, Panny Marie mše sv. s rodinami Hrad Kašperk,

Více

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ŘÍJNU 2011

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ŘÍJNU 2011 IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ŘÍJNU 2011 Datum, čas: Název akce: Místo: Pořadatel: Město: IVANOVICE NA HANÉ (tel. 517 363 251) Út 25.10.2011 19.00 hod. DIVOKÉ KOČKY(travesti

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská knihovna

Více

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 24. do 26. března - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 23 Březen :59

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 24. do 26. března - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 23 Březen :59 Festival dokumentů o lidských právech Jeden svět, Irský večer, Slavnosti piva, vína a klobás, vernisáž výstavy, hronovské oslavy divadelnictví, broumovské Vítání jara, dva plesy, zábava, divadlo. To jsou

Více

OBRAZY - GRAFIKA, PALIČKOVANÁ KRAJKA

OBRAZY - GRAFIKA, PALIČKOVANÁ KRAJKA Výstava: Údolí řeky Doubravy datum začátku akce: 08.06.2012 datum ukončení akce: 09.09.2012 čas začátku akce: v otevírací době místo konání: městské muzeum - zámek stručný popis akce: Výstava seznamuje

Více

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 Neděle 2. října v 10.00 19.00 MKD, města DEN ARCHITEKTURY MĚLNÍK 10.00 12.00 tvůrčí program pro děti 13.30 procházka po městě s městským architektem (sraz u věže chrámu sv. Petra

Více

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK ZVEME VÁS Každé úterý v měsíci od 9.00 do 11.00 hodin MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK Každý čtvrtek od 9.00 do 10.00 hodin CVIČENÍ S KAŠPÁRKEM Každou středu od 9.00 do 10.00 hodin MASÁŽE PRO MIMINKA Každou

Více

V Kolárově divadle v Polici nad Metují se bude dnes promítat životopisný film Bohemian

V Kolárově divadle v Polici nad Metují se bude dnes promítat životopisný film Bohemian Slavnosti českého piva a polských klobás, poslední koncert skupiny Imodium, francouzská kapela Raskolnikov v Edenu, vernisáž výtvarné skupiny Cyróza, koncert skupiny Kluci a jejich přátel, dětský karneval,

Více

MULTIŽÁNROVÝ KULTURNÍ FESTIVAL FESTIVAL, který kulturně a společensky spojí celou Vysočinu. Je to multižánrové setkání měst a obyvatel Kraje Vysočina. S přesahem do celé České republiky. 2 FESTIVAL, který

Více

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2013

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2013 IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2013 Datum, čas: Název akce: Místo: Pořadatel: Město IVANOVICE NA HANÉ (tel. 517 363 251) Kino: Ne 01.12.2013 15.00 hod. SNÍŽEK BÍLÝ

Více

Karviná. Divadelní komedie Becočki. Prázdninové skotačení v knihovně ( července) Dětské prázdninové skotačení (4.

Karviná. Divadelní komedie Becočki. Prázdninové skotačení v knihovně ( července) Dětské prázdninové skotačení (4. Karviná Program kina Centrum červenec 2010 Program najdete zde: http://programy.sms.cz/kina/karvina/centrum Divadlo a zábavné pořady Divadelní komedie Becočki Výuka a ukázka lidových velikonočních technik.

Více

Kalendář akcí. Veřejné bruslení. Novoroční ohňostroj. Veřejné bruslení. Cvičení s kojenci a batolaty. Jak se žilo v Meziříčí v XVIII.

Kalendář akcí. Veřejné bruslení. Novoroční ohňostroj. Veřejné bruslení. Cvičení s kojenci a batolaty. Jak se žilo v Meziříčí v XVIII. Kalendář akcí Měsíc: leden 2017 Veřejné bruslení 1. ledna 2017 13:30 15:00 zimní stadion, vstupné: bruslící 20 Kč, doprovod 10 Kč Adresa: Vrchovecká 37, Velké Meziříčí Web: http://tsvelmez.cz/sportoviste/zimni

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ÚNOR 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Město Slavičín ve spolupráci

Více

Šlágr TV v Habrech datum začátku akce 02.08.2014 čas začátku akce 17:00 h.

Šlágr TV v Habrech datum začátku akce 02.08.2014 čas začátku akce 17:00 h. Šotek v muzeu Chotěboř datum začátku akce: 27.06.2014 datum ukončení akce: 26.10.2014 místo konání: Městské muzeum - zámek stručný popis akce: Hravá výstava pro celou rodinu + nové stálé expozice Jindřich

Více

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ČERVNU 2014

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ČERVNU 2014 IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ČERVNU 2014 Datum, čas: Název akce: Místo: Pořadatel: Město IVANOVICE NA HANÉ (tel. 517 363 251) Ne 01.06.2014 15.00 hod. AUTOPOHÁDKY kulturní

Více

PROSINEC NA FRÝDLANTSKU

PROSINEC NA FRÝDLANTSKU PROSINEC NA FRÝDLANTSKU KDY KDE AKCE POŘÁDÁ 2. 12. 2010 - DDM 3. 12. 2010 - DDM VÁNOČNÍ KONCERT Program: vystoupení pěveckého sboru Hlásek posezení u kávy, čaje a cukroví prodej adventních věnců, drobné

Více

Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017

Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017 Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017 Klub kultury Napajedla prezentuje město v oblasti kultury, historie a cestovního ruchu, plní funkci veřejných služeb občanům města, okolních obcí

Více

PARKINSON KLUB BRNO. PLÁN ČINNOSTI pololetí PRAVIDELNÉ AKCE

PARKINSON KLUB BRNO. PLÁN ČINNOSTI pololetí PRAVIDELNÉ AKCE PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2016-1. pololetí PRAVIDELNÉ AKCE 1. Rehabilitační cvičení parkinsoniků Tělocvična Každý čtvrtek 15.30-16.30 hod. (v termínech 14. 1. - 16. 6. 2016) Tělocvična Sokolu Brno

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ŘÍJEN 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz DÍLNA INSPIRACE

Více

P LÁN ČINNOSTI 2014 PRAVIDELNÉ AKCE 1. REHABILITAČNÍ CVIČENÍ PARKINSONIKŮ

P LÁN ČINNOSTI 2014 PRAVIDELNÉ AKCE 1. REHABILITAČNÍ CVIČENÍ PARKINSONIKŮ P A RKINSON KLUB BRNO P LÁN ČINNOSTI 2014 PRAVIDELNÉ AKCE 1. REHABILITAČNÍ CVIČENÍ PARKINSONIKŮ V tělocvičně Každý čtvrtek 15.30 16.30 hod., 16.1.2014-26.6.2014 Tělocvična Sokol Brno 2, v areálu centra

Více

Kroměříž 2018 pro mladé věkem i duchem.

Kroměříž 2018 pro mladé věkem i duchem. Kroměříž 2018 pro mladé věkem i duchem www.kromeriz.eu Kroměříž žije, Kroměříž baví, Kroměříž je tu pro vás! Kroměříž letos nabídne osvědčená lákadla i novinky. Centrem dění bude - jak se již stalo zvykem

Více

Kalendář akcí na únor :00 hod. Kulturní dům Vstupné 130 Kč Předprodej vstupenek SPORTOVNÍ PLES Ples sportovců. Předprodej vstupenek

Kalendář akcí na únor :00 hod. Kulturní dům Vstupné 130 Kč Předprodej vstupenek SPORTOVNÍ PLES Ples sportovců. Předprodej vstupenek Kalendář akcí na únor 2019 01.02.2019 20:00 hod. Kulturní dům Vstupné 130 Kč Předprodej vstupenek SPORTOVNÍ PLES Ples sportovců. Předprodej vstupenek v MIC Štramberk od 15. ledna. Fotbalový klub Štramberk

Více

Program na leden 2014

Program na leden 2014 Program na leden 2014 Čt 2.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 16.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 30.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Pá 17.1. Pedikúra ( od 13.00 hod.) Čt 23.1. Kadeřnice ( od 10.00 hod.) Program

Více

Městské kulturní středisko v Sušici. ul. T. G. Masaryka 120 342 01 Sušice IČO 00368512, www.mkssu.cz

Městské kulturní středisko v Sušici. ul. T. G. Masaryka 120 342 01 Sušice IČO 00368512, www.mkssu.cz Městské kulturní středisko v Sušici ul. T. G. Masaryka 120 342 01 Sušice IČO 00368512, www.mkssu.cz Výroční zpráva za rok 2008 - 2 - Městské kulturní středisko (příspěvková organizace s právní subjektivitou)

Více

Předmět Začátek Místo konání

Předmět Začátek Místo konání Předmět Začátek Místo konání 2015 Ples ZŠ Závodní (papučový) 17.1.2015 sál Konference 17.1.2015 sál trénink PS Dance 21.1.2015 KD sál Tančírna 23.1.2015 sál Ples ZŠ Školní 246 24.1.2015 sál šlenská schůze

Více

vstupné dobrovolné pořadatel: DDM-SVČ Junior 2. ples Pivovaru Chotěboř datum začátku akce: čas začátku akce: 20:00 hod. místo konání: sokol

vstupné dobrovolné pořadatel: DDM-SVČ Junior 2. ples Pivovaru Chotěboř datum začátku akce: čas začátku akce: 20:00 hod. místo konání: sokol BANKOVKY datum začátku akce: 03.01.2011 datum ukončení akce: 11.02.2011 místo konání: městská knihovna - čítárna dospělých výstava ze sbírky pana Jaroslava Kreibicha pořadatel: Městská knihovna Chotěboř

Více

ZÁŘÍ NA FRÝDLANTSKU. KDY KDE AKCE POŘÁDÁ 1.9. 30.9. MCDO Hejnice Lomová Dagmar Obrazy + fotografie MCDO Hejnice 1.9. 30.9.

ZÁŘÍ NA FRÝDLANTSKU. KDY KDE AKCE POŘÁDÁ 1.9. 30.9. MCDO Hejnice Lomová Dagmar Obrazy + fotografie MCDO Hejnice 1.9. 30.9. ZÁŘÍ NA FRÝDLANTSKU KDY KDE AKCE POŘÁDÁ 1.9. 30.9. MCDO Hejnice Lomová Dagmar Obrazy + fotografie MCDO Hejnice 1.9. 30.9. výstavní síň frýdlantské Miloš Smolný Blízkost výstava fotografií, vernisáž 1.9.

Více

Národní muzeum fotografie a dílna tapisérií centrum původních řemesel a unikátních technologií. Představení projektu města Jindřichův Hradec

Národní muzeum fotografie a dílna tapisérií centrum původních řemesel a unikátních technologií. Představení projektu města Jindřichův Hradec Národní muzeum fotografie a dílna tapisérií centrum původních řemesel a unikátních technologií Představení projektu města Jindřichův Hradec Základní údaje o příjemci Město Jindřichův Hradec IČ: 00246875

Více

datum začátku akce: čas začátku akce: 12:00 místo konání (obec): Uhelná Příbram

datum začátku akce: čas začátku akce: 12:00 místo konání (obec): Uhelná Příbram SDA místo konání: parket stručný popis akce: Pouťová taneční zábava. Turnaj v malé kopané čas začátku akce: 08:00 místo konání (obec): Nová Ves u Chotěboře místo konání: travnatá plocha Sokol Nová Ves

Více

Plánujeme: Exkurze do planetária v Hradci Králové Autoškolka. (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ) (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ)

Plánujeme: Exkurze do planetária v Hradci Králové Autoškolka. (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ) (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ) Plánujeme: v MFC 4. 4. Pořad Chovejte se jako člověk (Cena: 30 35 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ) 1. třídy v MFC 4. 4. 16. 4. 20. 4. Exkurze do planetária v Hradci Králové Autoškolka (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM SRPEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM SRPEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM SRPEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI Úterý 1.8.2017 14:00 18:00 *VYJÍŽĎKA NA KONÍCH - FARMA KARLOVICE SRAZ NA RECEPCI 19:00

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ÚNOR 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ÚNOR 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ÚNOR 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH Čtvrtek 1.2.2018 19:00 TANEČNÍ ZÁBAVA, K POSLECHU A TANCI HRAJE PETR BOBEK LETNÍ LÁZNĚ,

Více

V pátek v 18 hodin začne v broumovském parku Alejka Taneční hip hop workshop nazvaný Jdi za hudbou. Zdarma se může zapojit kdokoli.

V pátek v 18 hodin začne v broumovském parku Alejka Taneční hip hop workshop nazvaný Jdi za hudbou. Zdarma se může zapojit kdokoli. Oslavy broumovského fotbalu, Cesta parky a zahradami, Suchodolská pouť, vernisáž výstavy, sportovní víceboj, Filmová přehlídka havlovských filmů, hudební a taneční vystoupení. To jsou tipy na některé akce,

Více

30. 4. Hobby závody pro jezdce i koně i bez licencí (Střední zemědělská škola Lanškroun)

30. 4. Hobby závody pro jezdce i koně i bez licencí (Střední zemědělská škola Lanškroun) KALENDÁŘ AKCÍ 2011 BŘEZEN 4.3. Ples ORPA, sál Kulturního domu Ţichlínek 5.3. Loučení se zimou Maškarní karneval na lyţích (Čenkovice) 5.3. Masopustní průvod (Horní Čermná) 5.3. Country bál (KČT Lanškroun)

Více

Výroční zpráva ZŠ a MŠ Hamry nad Sázavou za školní rok

Výroční zpráva ZŠ a MŠ Hamry nad Sázavou za školní rok Výroční zpráva ZŠ a MŠ Hamry nad Sázavou za školní rok 2013 2014 Základní škola a Mateřská škola Hamry nad Sázavou, příspěvková organizace Hamry nad Sázavou 133 591 01 Žďár nad Sázavou tel.: 775 99 44

Více

ZPRAVODAJ 11/2015. Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství

ZPRAVODAJ 11/2015. Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství ZPRAVODAJ 11/2015 Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství Žádáme občany, aby vytvořili podmínky pro bezproblémové odklízení sněhu při zimní údržbě obecních komunikací,

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Diaklub Slavičín

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro prodloužený víkend od 5. do 8. května - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro prodloužený víkend od 5. do 8. května - Broumovsko Soutěž Broumovská klávesa, koncert Jiřího Schmitzera, vernisáže výstav, kino, fotbal, Májový a Jarní koncert. To jsou tipy na některé akce, které se o prodlouženém víkendu od 5. do 8. května konají na

Více

Informační centrum pro mládež Šumperk

Informační centrum pro mládež Šumperk Příměstský tábor Vesmír 13. 8. 2018 až 17.8.2018, Rodinné centrum Vikýrek - Přátelé KOPRETIN z.s. Vikýřovice, Sportovní 273, Vikýřovice, 788 13 Prázdniny plné dobrodružství pro děti ve věku 3-6let. XXVIII.

Více

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM pondělí 3. 9. 2018 15:30 17:00 VOLEJBAL / sraz na recepci Libuše 15:30 17:00 PROCHÁZKA: ČERVENÝ LÁZEŇSKÝ OKRUH - HVĚZDA / sraz na recepci Libuše Střední náročnost, 3 400 m. Minimální účast 3 osoby. úterý

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM DUBEN 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM DUBEN 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM DUBEN 2018 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH Pondělí 2.4.2018 Státní svátek 15:00 17:00 *VYRÁBÍME Z FIMO HMOTY LÁZEŇSKÁ DÍLNIČKA SLEZSKÝ

Více

Týden otevřených dveří v Mateřském klubu při DDM-SVČ Junior Chotěboř datum začátku akce: 28.02.2011 datum ukončení akce: 04.03.2011 stručný popis akce: ukázka kroužků, vstup zdarma PO 9:15-9:30 hod. Hudební

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ZÁŘÍ 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ZÁŘÍ 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ZÁŘÍ 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE Pátek 1.9.2017 13:00 14:00 KNIHOVNA - LD BEZRUČ 14:00 18:00 UKONČENÍ LÉTA VIZ PLAKÁT/HUDBNÍ

Více

Plán pravidelných volnočasových aktivit domova mládeže v rámci primární prevence sociálně patologických jevů ve školském zařízení

Plán pravidelných volnočasových aktivit domova mládeže v rámci primární prevence sociálně patologických jevů ve školském zařízení Plán pravidelných volnočasových aktivit domova mládeže v rámci primární prevence sociálně patologických jevů ve školském zařízení Školní rok SPORT A ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL Zájmová činnost: Vychovatel: Budova:

Více

Kalendář akcí leden 2018

Kalendář akcí leden 2018 Kalendář akcí leden 2018 Pod hladinou šupina datum začátku akce: 1.12. 2017 datum ukončení akce: 7.1. 2018 čas začátku akce: 9:00 místo konání: Městské muzeum popis akce: Vánoční výstava kapříků vyrobených

Více

PLÁN ČINNOSTI PARKINSON KLUBU BRNO (PKB) 2018

PLÁN ČINNOSTI PARKINSON KLUBU BRNO (PKB) 2018 PLÁN ČINNOSTI PARKINSON KLUBU BRNO (PKB) 2018 PRAVIDELNÉ AKCE 1. Setkání v klubovně Pravidelně každou třetí středu v měsíci od 14.00-17.00 hod. BUDOVA Diecézní rady CČSH v Brně, Česká 31, (vedle drogerie

Více

Městské kulturní středisko, Tišnov, Mlýnská 152

Městské kulturní středisko, Tišnov, Mlýnská 152 Městské kulturní středisko, Tišnov, Mlýnská 152 Sídlo: Mlýnská 152, 666 01 Tišnov IČO: 49457543 Telefon: 549 410 082 E-mail: sekretariat@kulturatisnov.cz Internetové stránky: http://www.mekstisnov.cz/

Více

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Grantového programu na rok 2015

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Grantového programu na rok 2015 GVČ-1/15 Český rybářský svaz, místní Přerov Přerov, Přerov I -, U rybníka 134/13 : 185387 Činnost místní rybářského svazu Přerov GVČ-2/15 Radioklub OK2KJU Přerov Přerov, Přerov I -, Dvořákova 1535/24 :

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz SK Slavičín Vás srdečně

Více

únor SUDÍ - LADISLAV HAMPL komediální monolog nejen o fotbale 270/

únor SUDÍ - LADISLAV HAMPL komediální monolog nejen o fotbale 270/ kultura hranice únor 2019 zámecký klub 7/2 AC/CZ koncert nejlepší AC/DC revivalové kapely kulturahranice.cz 180 220 SUDÍ LADISLAV HAMPL komediální monolog nejen o fotbale 270/290 330 21/2 2 2 NIRVANA revival

Více

Kalendář událostí 3 obcí 2014

Kalendář událostí 3 obcí 2014 Kalendář událostí 3 obcí 2014 Ples SDH Prostřední Lánov - ples hasičů s tombolou 11. 1. 2014 Lánov Pořadatel: SDH Prostřední Lánov, Petr Paulů, 604 230 934 Myslivecký ples - tradiční ples myslivců s bohatou

Více

Tab. č. 17 Evidenční číslo Žadatel Nálež.

Tab. č. 17 Evidenční číslo Žadatel Nálež. Tab. č. 17 GVČ-001/15 Český rybářský svaz, místní organizace Přerov Ano Přerov, Přerov I - Město, U rybníka 1034/13 IČ: 18050387 Činnost místní organizace rybářského svazu Přerov 30 000 24 000 80 6 000

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ŘÍJEN 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Gymnázium

Více

Agentura CRONY Vás zve na

Agentura CRONY Vás zve na Město Krupka Přehled kulturních a společenských akcí Kontakt: Městský úřad Krupka Tel.: 417 861 253; E-mail.: info@mukrupka.cz; www.krupka-mesto.cz... PLES STRAŠIDEL Název akce : Místo konání : restaurace

Více

Spolupráce, reklama, ZÁŽITKY!

Spolupráce, reklama, ZÁŽITKY! Spolupráce, reklama, ZÁŽITKY! Nemáte čas? Přeskočte na poslední stránku! sponzorství kulturních / sportovních akcí a s tím související reklamní plnění dle dohody Jak podpořit naše akce? Finanční příspěvek

Více

A DA DORIS ŠUMPERK ZÁŽITEK TANEC EKOLOGIE HUDBA ZÁBAVA SEMINÁŘE TÁBORY. Středisko volného času VOLNÝ ČAS PŘÍRODA SPORT

A DA DORIS ŠUMPERK ZÁŽITEK TANEC EKOLOGIE HUDBA ZÁBAVA SEMINÁŘE TÁBORY. Středisko volného času VOLNÝ ČAS PŘÍRODA SPORT Komenského 810/9 787 01 Šumperk www.doris.cz Středisko volného času a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Doris Šumperk POČÍTAČE PŘÍRODA ZÁŽITEK HUDBA ZÁBAVA SEMINÁŘE TANEC EKOLOGIE

Více

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013 Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013 Září 3. 9. zahájení školního roku 3. 5. 9. GO KURZ třídy 1. A 5. 7. 9. GO KURZ třídy 1. C 5. 7. 9. zájezd do Berlína 7. 9. výstava hub v MFC

Více

Vážení přátelé a příznivci Vesny,

Vážení přátelé a příznivci Vesny, VESNOVINY 1/2014 dvouměsíčník Vesna, o.p.s., Údolní 10, 602 00 Brno vychází 3. 1. 2014 -------------------------------------------------------------------------------------- Vážení přátelé a příznivci

Více

Plán aktivit Denního stacionáře Pohoda na II. čtvrtletí 2019

Plán aktivit Denního stacionáře Pohoda na II. čtvrtletí 2019 Plán aktivit Denního stacionáře Pohoda na II. čtvrtletí 2019 termín konání akce popis akce Místo konání akce DUBEN 2019 1. 4. 2019 9:00-10:00 Beseda - Velikonoce Denní stacionář Pohoda 2. 4. 2019 10:00-11:00

Více

2.1. 2015 - pátek Zdravotní cvičení pro seniory 8:30 9:30

2.1. 2015 - pátek Zdravotní cvičení pro seniory 8:30 9:30 SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724/905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více