PERFEKTNÍ TVAR A FUNKCE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PERFEKTNÍ TVAR A FUNKCE"

Transkript

1 Myãky nádobí 2008 PERFEKTNÍ TVR FUNKCE

2 2 V kon V k Top ve títkovém triatlonu tfiikrát nejlep í známka Myãky od EG-Electrolux. Inteligentní, dokonalé, etrné a tiché EG je souãástí skupiny Electrolux od roku Více neï 55 milionû v robkû skupiny Electrolux je prodáno kaïd m rokem ve více neï 150 zemích svûta. Velikost a odbornost skupiny Electrolux dále podporují silnou tradici EG vyrábût dokonalé domácí spotfiebiãe. EG je nyní známé jako EG-Electrolux. TakÏe, co dûlá z myãky nádobí EG-Electrolux dokonal spotfiebiã? Je to myãka nádobí, která za Vás myslí a pracuje. Tfii v kony Top V energeticky úsporném programu 50 C nespotfiebuje vût ina myãek nádobí více neï 12 aï 14 l vody a 0,85 aï 1,05 elektrické energie. S tûmito vrcholn mi hodnotami byly proto zafiazeny do tfiídy energetické i. Nejvy í ãistotu zaji Èuje pûtinásobn filtraãní systém pro konstantnû vysokou kvalitu vody bûhem. Vypracovali jsme nejti í typovou fiadu pro EG-Electrolux. Velké technické zmûny a dodateãné izolace umoïnily, Ïe Vám mûïeme nabídnout nejti í modelovou fiadu vãetnû myãek nádobí s pouh mi je mnohem ti í neï normální hovor dvou lidí. MÛÏete klidnû vést konverzaci, zatímco Va e myãka nádobí myje a su í nádobí... samozfiejmû s tûmi nejlep ími v sledky. Funkce Multitab pro optimální Po stlaãení tlaãítka Multitab se v echny programy perfektnû pfiizpûsobí kombinovan m tabletám. Myãky nádobí upraví teplotu a naãasování programû tak, aby v echny sloïky mycích tablet pûsobily optimálnû ve správném ãase. Vy se mûïete tû it na perfektnû umyté nádobí.. PRO WTER SYSTEM prostû dûkladné Kam do myãky nádobí uloïit dlouhé noïe? Modelová fiada EG-Electrolux poskytuje fie ení díky svému systému Pro Water System. Tfietí sprchovací rameno umístûné na stropû Va í myãky EG-Electrolux zaji Èuje nejen optimalizované pfiíborû, ale také dokonalé v sledky pro v echno Va e nádobí. Vodní senzor Vodní senzor mûfií zakalení mycí vody. Rozhoduje, zda je tfieba vodu vymûnit, nebo zda ji lze je tû dále pouïívat. Pfii málo zneãi tûném nádobí a plné náplni tím spotfieba vody klesne aï o 5 l. Pfied opláchnutím vodní senzor opût zmûfií zakalení vody a rozhodne, zda je nutn dal í cyklus oplachování s pfiidanou vodou. Proto bude Va e nádobí vïdy zaruãenû záfiit. SENSORLOGIC rozpoznávání náplnû Citlivé senzory urãují mnoïství vody mûfií, jak rychle se voda ve spotfiebiãi ohfieje a kolik jí steãe z nádobí zpût. Podle tûchto údajû vypoãte systém Sensorlogic potfiebné mnoïství vody a maximální spotfiebu elektrické energie. MÛÏete si b t jisti, Ïe nebude pouïito více elektrické energie, vody a ãasu, neï je nezbytnû nutné. Provozní náklady tím klesnou aï o 20 %.

3 on Staãí zapnout Va e myãka nádobí automaticky zvolí správn prûbûh programu V kon 3 EG-Electrolux vyvinul pokrokové programy, které zaji Èují proslul vysok v kon pfii i pfii sníïené spotfiebû vody i energie. Vysoce technická zmûna v programování na ich myãek nádobí umoïnila dosáhnout sníïení spotfieby vody aï na 7,5 litru a sníïení spotfieby energie u na eho programu intenzivní péãe Intensive Care 70 C. Tato technologie dokonce také vylep uje v sledky. Nov zpûsob programování umoïàuje programu UTO vyuïívat teploty od 45 C do 70 C. V hody jsou jasnû prokázány dokonal mi v sledky v ech programû. neãistí pouze silnû zneãi tûné nádobí. Zaji Èuje také dodateãnou hygienickou bezpeãnost. Po dobu asi deseti minut bûhem fáze le tûní je udrïována teplota 70 C. To zesiluje dezinfekãní úãinek a zlep uje souãasnû slouïí jako samoãi tûní myãky nádobí. Vût í hygiena je dûleïitá zejména u prkének na krájení nebo u dûtsk ch pfiíborû zejména u osob, které citlivû reagují na bakterie. Sklo 45 EG-Electrolux vyvinulo program pro sklo, kterému lze skuteãnû vûfiit. Pfii 45 C je program dostateãnû úãinn pro dûkladné u sklenic a také pro odstranûní pfiípadn ch zbytkû rtûnky. Pfiitom je dostateãnû jemn pro zacházení s citliv mi brou en mi sklenicemi. V prûbûhu programu Sklo 45 C pûsobí etrnû nízká teplota pfii a postupné chlazení vody. Proto nemohou vzniknout Ïádné teplotní oky. utomatick program Nov automatick program s roz ífienou kálou mycích teplot od 45 C do 70 C je zárukou, Ïe myãka umyje v echny druhy nádobí s jak mkoliv stupnûm zneãi tûní pfii správné teplotû. Díky tomu mûïete vyuïívat pfiedností automatick ch programû i pfii velmi znûãi tûného nádobí, a souãasnû dosáhnout perfektní. etfiíte tak Ïivotní prostfiedí i va i penûïenku. Navíc jsou tyto programy ti í neï kdykoliv pfiedtím.. spray pressure high low sec. 30minutov program 60 C Speciální program umyje polovinu náplnû lehce zneãi tûného stolního nádobí bûhem spoleãenského veãírku s vysok m leskem, za rekordních 30 minut a pfii úãinné teplotû 60 C. QU CONTROL a QU LRM Myãky nádobí nové tfiídy EG-Electrolux jsou nepropustné. Integrovan systém qua Control spolehlivû chrání pfied vyteãením vody a pfied po kozením pfiívodní hadice. Na myãky nádobí vybavené systémem qua Control a qua larm je poskytována záruka na kody v dûsledku vyteãení vody po celou dobu Ïivotnosti spotfiebiãe. Ve váïné situaci systém qua larm vydá varovn akustick signál. Impulzní Pfii impulzním se neãistota namáãí, rozpou tí a oplachuje svû vysok m a nízk m ostfiikovacím tlakem. Tak je pfii malé spotfiebû energie dosaïeno záfiivého v sledku.

4 4 Preciznost Preciz Více flexibility ve vnitfiním prostoru V dûsledku novû koncipovan ch variabilních ko Û a pfiihrádek lze vnitfiní prostor myãky nádobí pfiizpûsobit rûzn m rozmûrûm nádobí tak flexibilnû jako nikdy pfiedtím. MoÏnost v kového pfiestavování vrchního ko e pohybem jedné ruky ãiní vnitfiní prostor i v naplnûném stavu je tû variabilnûj í staãí jeden pohyb a vytvofií se prostor pro velké talífie v horní ãásti nebo pro hrnce ve spodní ãásti myãky. U myãek nádobí o ífice 45 cm lze vrchní ko posunout dolû dokonce na obou stranách. Pfiednosti novû vytvofieného vnitfiního prostoru: sklopné stojany na talífie, pfiihrádky na álky a drïáky sklenic pro nejrûznûj í sklenice, talífie, misky nebo hrnce vrchní ko v kovû pfiestaviteln i v naplnûném stavu spodní ko s dvojitou zábranou proti pfieklopení Nové sklopné stojany na talífie Ve vrchním ko i vytváfiejí dvojdílné sklopné stojany na talífie buì oporu pro dodateãné talífie, nebo napfiíklad místo pro álky od snídanû. Ï ãtyfii sklopné stojany na talífie ve spodním ko i zaji Èují spolehlivou oporu pro talífie v pfiípadû potfieby lze vytvofiit místo pro hrnce a pánve. V kovû pfiestaviteln vrchní ko Vrchní ko je moïno jedin m pohybem ruky spustit dolû, i kdyï je ãásteãnû naplnûn. Tím získáte ve vrchním ko i je tû místo pro nûkolik talífiû navíc nebo ve spodním ko i prostor pro vût í talífie a hrnce. U modelû o ífice 60 cm je ve vrchním ko i místo pro talífie o ø 22 cm, pfiíp. po spu tûní vrchního ko e pro talífie o ø 24 cm. Ve spodním ko i je místo pro talífie o ø 30 cm, resp. 29 cm. Sklopné drïáky na sklenice Vzhledem k tomu, Ïe sklenice na víno, sekt a vodu nemají standardní rozmûry, mûlo by pro nû b t v myãce nádobí místo zcela flexibilní. Proto lze sklopné drïáky na sklenice individuálnû nastavit právû pro Vá druh sklenic. Sklopné pfiihrádky na álky jsou také vybaveny integrovan mi drïáky na sklenice, takïe i vysoké sklenky nebo sklenky s noïkou najdou koneãnû bezpeãné místo. Pfiihrádka na obzvlá È dlouhé pfiíbory Obzvlá È dlouhé pfiíbory se pohodlnû uloïí do pfiehledné pfiihrádky, aby nebezpeãnû neãnûly z ko íku na pfiíbory. Rozvírací ko ík na pfiíbory U ko íku na pfiíbory nás napadlo nûco velmi praktického. Lze jej rozvírat. Pfiíbory mûïete správnû roztfiídit a po u hygienicky brát za rukojeti.

5 nost Preciznost 5 Vyspûlá technika Vnitfiní osvûtlení V myãce nádobí F 80871M se navzájem doplàují inovativní technika a exkluzivní detaily. Napfiíklad praktické vnitfiní osvûtlení a ko e, které lze vysouvat daleko dopfiedu. Tak je v e ãistû uspofiádáno a dobfie dostupné. V pfiípadû poruchy jste ihned informováni V pfiípadû poruchy se ohlásí funkce alarmu. Napfiíklad kdyï není otevfien vodovodní kohoutek nebo kdyï je zablokováno mycí rameno, zaãne cel displej blikat nápadnou ãervenou barvou. Kromû toho zní akustick signál. Dvojité drïí lépe: ochrana proti vyklopení V dûsledku dvojité ochrany proti vyklopení se spodní ko nemûïe vyklopit dopfiedu ani pfii jednostranném zatíïení. Kromû toho zvlá tní aretace brání pfiíli nému vysunutí spodního ko e z myãky nádobí a také tomu, aby se nádobí náhodou nevysypalo na podlahu. Pfiedvolba doby spu tûní pro perfektní naãasování Pomocí praktické pfiedvolby ãasu mûïete dobu spu tûní programu odloïit aï o 19 hodin, napfiíklad posunout nádobí na dobu v hodného noãního tarifu. Indikace zb vajícího ãasu Bûhem prûbûhu programu lze kdykoliv odeãíst aktuální zb vající ãas do ukonãení programu v minutách. Pohodln a internacionální Skoro tak pohodln jako nejmodernûj í zábavní elektronika: displej mûïete v jemn ch skocích nastavovat podle podmínek ve Va em okolí, pfiedvolit si hlasitost akustick ch signálû a pro textové informace si zvolit jeden ze 16 jazykû.

6 6 Volnû stojící myãky nádobí, ífika 60 cm F80871M F60870 F50870/F50870M 1,05 12 l 41* 1,05 12 l 41* 1,05 12 l 45* kapacita: 12 souprav barva: nerezová ocel LCD displej funkce kombinované tablety Multitab odloïen start, zb vající ãas vnitfiní osvûtlení qua Control a qua larm ochrana proti pfieteãení Turbo s ventilátorem prûtokov ohfiívaã vody Pro Water System ko z nerezové oceli vy í dolní ko na nádobí drïák sklenic na pivo pfiihrádka na sklenice z tenkého skla (na víno) pfiihrádka na pfiíbory Normální program 65 C s pfiedm Normální program 50 C utomatick program C Program Sklo 45 C Pfiedoplach kapacita: 12 souprav barva: bílá podsvícen panel s LED displejem funkce kombinované tablety Multitab odloïen start, zb vající ãas qua Control ochrana proti pfieteãení Turbo s ventilátorem prûtokov ohfiívaã vody Pro Water System vy í dolní ko na nádobí drïák sklenic na pivo pfiihrádka na sklenice z tenkého skla (na víno) pfiihrádka na pfiíbory utomatick program C Program Sklo 45 C Pfiedoplach kapacita: 12 souprav barva: bílá a nerez ocel LED displej funkce kombinované tablety Multitab odloïen start, zb vající ãas qua Control ochrana proti pfieteãení aktivní kondenzaãní prûtokov ohfiívaã vody Pro Water System vy í dolní ko na nádobí pfiihrádka na sklenice z tenkého skla (na víno) pfiihrádka na pfiíbory utomatick program C Pfiedoplach * dle normy EN

7 Volnû stojící myãky nádobí, ífika 45 cm 7 Perfektnû se vejde F64860 F44860 Se sv mi kompaktními rozmûry se myãka nádobí 45 cm iroká perfektnû vejde jako spodní vestavn spotfiebiã i do tûch nejmen ích mezer ve Va í kuchyni. 0,80 12 l 45* kapacita: 9 sad nádobí barva: bílá funkce kombinované tablety 3in1 odloïen start, ukazatel ãasu zb vajícího do konce programu qua Control ochrana proti pfieteãení Turbo s ventilátorem prûtokov ohfiívaã utomatick program Program Sklo 45 C Pfiedoplach 0,80 13 l 49* kapacita: 9 sad nádobí barva: bílá nebo nerez ocel funkce kombinované tablety 3in1 odloïen start, ukazatel ãasu zb vajícího do konce programu qua Control ochrana proti pfieteãení aktivní kondenzaãní prûtokov ohfiívaã utomatick program * dle normy EN

8 Staňte se členem Electrolux Family Clubu! Electrolux Family Club nabízí svým členům zajímavé produktové a servisní nabídky a příjemná překvapení pro domácnost. Pro další informace se laskavě obraťte na: EFC, P. O. Box 79, Praha 8, tel.: , efc@electrolux.cz, dresa: ELECTROLUX Budûjovická 5, Praha 4 tel.: info@electrolux.cz Dal í katalogy: Technické zmûny vyhrazeny. Praãky / su iãky Poradenství a prodej Chladniãky a mrazniãky Vestavné spotfiebiãe Vysavaãe / malé spotfiebiãe Tvůrce promyšleného designu Vzpomínáte si, kdy jste naposledy rozbalili dárek a zvolali: Jé, přesně tohle jsem chtěla! Jak jsi to mohl vědět? Právě tenhle pocit se designéři společnosti Electrolux snaží vyvolat v každém, kdo si vybere nebo používá některý z výrobků značky Electrolux. Snažíme se předjímat, jaké spotřebiče naši zákazníci skutečně chtějí a potřebují, a podle toho vytváříme své výrobky. Věnujeme tomu čas, znalosti a spoustu přemýšlení. Tento způsob přemýšlení a péče o zákazníka znamená, že porozumíme jeho očekávání a pronikneme do podstaty věci. Nejde o design za každou cenu, ale o design pro uspokojení uživatele. Promyšlený design pro nás znamená vyrábět výkonné spotřebiče, které se budou snadněji používat a se kterými se bude příjemněji pracovat. Spotřebiče, které dají našim zákazníkům svobodu užívat si největšího luxusu 21. století duševní pohody. Naším cílem je vnést více pohody a klidu do každodenního života většího počtu lidí na celém světě. Takže když říkáme, že na Vás myslíme, myslíme to opravdu vážně. Tento katalog jsme připravili na základě informací, které jsme v době tisku měli k dispozici. Pokud zjistíme nesprávné nebo chybné údaje ve specifikacích nebo popiscích výrobků, opravíme je na našich webových stránkách Na těchto stránkách najdete vždy aktualizované specifikace a popisky výrobků z tohoto katalogu. Náš katalog jsme připravovali s maximálním úsilím, může však obsahovat chyby. Když najdete nějakou chybu, prosím, okamžitě nás upozorněte. Nejpřesnější údaje podle aktuálních poznatků najdete na našich webových stránkách Electrolux. Thinking of you. Více o nás na PERFEKTNÍ TVR FUNKCE

Automatické pra ky novinky

Automatické pra ky novinky Automatické pra ky novinky 2010 Tiché a výkonné V tichosti je síla Naše automatické pračky jsou nyní neuvěřitelně tiché. Silent System Plus to je propracovaná zvuková izolace, konstrukce, která snižuje

Více

My pracujeme, vy žijte.

My pracujeme, vy žijte. IND_FS_CK_LVS_CONS@1-20new 2-08-2006 10:14 Pagina 20 Indesit Company âeská s.r.o. U Nákladového nádraïí 2/1949 130 00 Praha 3, âeská republika Tel: (+420) 21 1 614 Fax: (+420) 222 204 www.indesit.cz Modrá

Více

Chladničky, mrazničky 2008

Chladničky, mrazničky 2008 Chladničky, mrazničky 2008 PERFEKTNÍ TVAR A FUNKCE 2 Pohodlí od AEG-Electrolux Rychlé zchlazení a zmražení nových zásob Poho Výsuvná přihrádka na zeleninu Výsuvná přihrádka na zeleninu nabízí jak dostatek

Více

DS-75 JE TO TAK SNADNÉ. kombinace produktivity v estrannosti a pohodlí

DS-75 JE TO TAK SNADNÉ. kombinace produktivity v estrannosti a pohodlí DS-75 JE TO TAK SNADNÉ kombinace produktivity v estrannosti a pohodlí DS-75 OBÁLKOVÁNÍ JE TAK SNADNÉ Pracujete v prostfiedí, kde je zpracování zásilek klíãová otázka? Kompaktní obálkovací stroj má mnoho

Více

electrolux oxygen centrální vysavače

electrolux oxygen centrální vysavače electrolux oxygen centrální vysavače 2 electrolux centrální vysavače electrolux centrální vysavače 3 Mysleli jsme: Čistý vzduch by měl být součástí vašeho domova. Centrální vysavače Electrolux Oxygen byly

Více

Geniální uzavření: Systém OBO Quick-Pipe

Geniální uzavření: Systém OBO Quick-Pipe Geniální uzavření: Systém OBO Quick-Pipe Tři kroky ke štěstí: Zaklapnout, vloïit, otoãit 1. Zatlačte trubku Quick-Pipe do příchytky Jednoduch úkol, protoïe trubka Quick-Pipe je optimálnû pfiizpûsobena

Více

Platon Stop. Úãinná ochrana pro dfievûné a laminátové podlahy. n Úspora penûz n Vût í ochrana n Vût í komfort PODLAHY. Systém

Platon Stop. Úãinná ochrana pro dfievûné a laminátové podlahy. n Úspora penûz n Vût í ochrana n Vût í komfort PODLAHY. Systém PODLAHY Systém Platon Stop Úãinná ochrana pro dfievûné a laminátové podlahy Platon Stop Optimal pro dfievûné lepené podlahy Platon Stop Original pro plovoucí podlahy n Úspora penûz n Vût í ochrana n Vût

Více

âernobílá laserová tiskárna, která umoïàuje barevn tisk

âernobílá laserová tiskárna, která umoïàuje barevn tisk âernobílá laserová tiskárna, která umoïàuje barevn tisk Moderní fiada Epson AcuLaser 2600 nejenom pfiiná í rychl a profesionální jednobarevn tisk. Nabízí vám také maximální flexibilitu. Jednoduch m pfiidáním

Více

MYČKA NÁDOBÍ CDF 715 T NÁVOD K POUŽITÍ

MYČKA NÁDOBÍ CDF 715 T NÁVOD K POUŽITÍ MYČKA NÁDOBÍ CDF 715 T NÁVOD K POUŽITÍ Blahopfiejeme! Dûkujeme, Ïe jste se rozhodli pro zafiízení firmy Candy; kvalitní myãky nádobí, zaruãující vysok v kon a spolehlivost. Firma Candy vyrábí irok sortiment

Více

Pájen v mûník tepla, XB

Pájen v mûník tepla, XB Pájen v mûník tepla, XB Popis / aplikace XB je deskov v mûník tepla pájen natvrdo, vyvinut k pouïití v systémech dálkového vytápûní (tedy pro klimatizaci, vytápûní nebo ohfiev teplé uïitkové vody) Pájené

Více

Pofiádek musí b t. reca boxy. Nové boxy reca jsou ideálním fie ením pro v echny mobilní poïadavky v fiemeslné v robû a servisu.

Pofiádek musí b t. reca boxy. Nové boxy reca jsou ideálním fie ením pro v echny mobilní poïadavky v fiemeslné v robû a servisu. reca boxy 1 reca boxy Pofiádek musí b t. Nové boxy reca jsou ideálním fie ením pro v echny mobilní poïadavky v fiemeslné v robû a servisu. reca box optimalizuje pracovní procesy a zaji Èuje inteligentní

Více

PRÒMYSLOVÉ ZMùKâOVAâE VODY: V BùR

PRÒMYSLOVÉ ZMùKâOVAâE VODY: V BùR PRÒMYSLOVÉ ZMùKâOVAâE VODY: V BùR VHODNÉHO TYPU S ocelov mi nádobami PrÛmyslové zmûkãovaãe vody mohou b t rozdûleny do dvou skupin: A) PRÒMYSLOV DECAL (tabulka A), kter nedodává zmûkãenou vodu bûhem B)

Více

Katalog produktû PRO HM

Katalog produktû PRO HM Katalog produktû PRO HM Nabídka produktû PRO HM Na e firma nabízí irokou kálu sluïeb v oblasti reklamy. Vyrábíme produkty pro podporu prodeje (promotion stánky, bannery, nosítka (pivo párky), displaye,

Více

Kvalitní pohon garázovych vrat

Kvalitní pohon garázovych vrat POHON GARÁÎOV CH VRAT _ Made by Hörmann Kvalitní pohon garázovych vrat 5P 5P 5P BezúdrÏbová technika s ozuben m pásem - Ïádn levn fietûz jízdního kola Pfiedmontovaná vodící kolejnice - za 90 sekund pfiipravená

Více

OBSAH. MontáÏ... 1 Ovládání... 2 Zmûna filtraãního provedení na odtahové... 2 Obrázky... 3 Filtr na zachycení mastnoty... 4 Îárovka osvûtlení...

OBSAH. MontáÏ... 1 Ovládání... 2 Zmûna filtraãního provedení na odtahové... 2 Obrázky... 3 Filtr na zachycení mastnoty... 4 Îárovka osvûtlení... V e s t a v n é s p o t ř e b i č e K u c h y ň s k é o d s a v a č e p a r C F T 1 6 1 N á v o d n a m o n t á ž,, p o u ž i t í a ú d r ž b u OBSAH MontáÏ... 1 Ovládání... 2 Zmûna filtraãního provedení

Více

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Dokonal barevn i ãernobíl tisk

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Dokonal barevn i ãernobíl tisk Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Dokonal barevn i ãernobíl tisk Na e jedineãná technologie inkoustû Epson UltraChrome K3 poskytuje dokonal ãernobíl a barevn tisk. Zatímco jiné sady inkoustû obsahují

Více

SGH-S300 ProhlíÏeã WAP Návod k pouïití

SGH-S300 ProhlíÏeã WAP Návod k pouïití * Obsah uveden v tomto návodu nemusí pfiesnû souhlasit s va ím telefonem, v závislosti na nainstalovaném softwaru nebo na va em poskytovali sluïeb. SGH-S300 ProhlíÏeã WAP Návod k pouïití ELECTRONICS World

Více

Ocel v architektufie JANISOL SYSTÉMY SYSTÉMY OCELOV CH PROFILÒ PRO DVE NÍ A OKENNÍ KONSTRUKCE S P ERU EN M TEPELN M MOSTEM

Ocel v architektufie JANISOL SYSTÉMY SYSTÉMY OCELOV CH PROFILÒ PRO DVE NÍ A OKENNÍ KONSTRUKCE S P ERU EN M TEPELN M MOSTEM SYSTÉMY SYSTÉMY OCELOV CH PROFILÒ PRO DVE NÍ A OKENNÍ KONSTRUKCE S P ERU EN M TEPELN M MOSTEM Tímto systémem profilû (stavební hloubka 60 mm) lze velmi rychle a hospodárnû zhotovit jedno- a dvoukfiídlé

Více

Ticho je nejkrásnûj í hudba. Ochrana proti hluku s okny TROCAL.

Ticho je nejkrásnûj í hudba. Ochrana proti hluku s okny TROCAL. Ticho je nejkrásnûj í hudba. Ochrana proti hluku s okny TROCAL. 2 Nejde jen o ná klid, jde o na e zdraví. Ticho a klid jsou velmi dûleïité faktory, podle kter ch posuzujeme celkovou kvalitu na eho Ïivota.

Více

OBO ve dvojité sadě GEK-K Rapid 45 a GEK-K s vrchním dílem 80 mm

OBO ve dvojité sadě GEK-K Rapid 45 a GEK-K s vrchním dílem 80 mm OBO ve dvojité sadě Rapid 45 a s vrchním dílem 80 mm Top modely OBO LFS Systémy ukládání vedení Jednoduše více místa Rapid 45 Vysokou míru flexibility poskytuje kanál pro vestavbu pfiístrojû Rapid 45,

Více

WC a koupelna kdekoli... a nyní i bezbariérovû. Katalog novinek

WC a koupelna kdekoli... a nyní i bezbariérovû. Katalog novinek WC a koupelna kdekoli... a nyní i bezbariérovû Katalog novinek SANIBROY sanitární kalová čerpadla 2011 WC a koupelna bez bariér kdekoli SANICONDENS Best sanitární čerpadlo SANICONDENS Best je ãerpadlo

Více

12. NepfietrÏit odpoãinek v t dnu

12. NepfietrÏit odpoãinek v t dnu 12. NepfietrÏit odpoãinek v t dnu 12.1 Právní úprava 92 (1) Zamûstnavatel je povinen rozvrhnout pracovní dobu tak, aby zamûstnanec mûl nepfietrïit odpoãinek v t dnu bûhem kaïdého období 7 po sobû jdoucích

Více

Znackova_okna 8.3.2002 9:08 Stránka 1. Znaãková okna z profilû REHAU pro úspû né stavebníky

Znackova_okna 8.3.2002 9:08 Stránka 1. Znaãková okna z profilû REHAU pro úspû né stavebníky Znackova_okna 8.3.2002 9:08 Stránka 1 Znaãková okna z profilû REHAU pro úspû né stavebníky Znackova_okna 8.3.2002 9:08 Stránka 2 Znackova_okna 8.3.2002 9:08 Stránka 3 Klid, pohoda a odpoãinek - samozfiejmost

Více

Nejlepší od OBO: B9/T. Odboãná krabice se stupnûm krytí IP67

Nejlepší od OBO: B9/T. Odboãná krabice se stupnûm krytí IP67 Nejlepší od OBO: B9/T. Odboãná krabice se stupnûm krytí IP67 Klasika pro každou oblast použití: OBO B9/T Měkká membrána Rychlá práce: Mûkká membrána se bez jak chkoli speciálních nástrojû protlaãí a automaticky

Více

centrální vysavače Příslušenství a doplňky www.electrolux-vac.cz Staňte se členem!

centrální vysavače Příslušenství a doplňky www.electrolux-vac.cz Staňte se členem! centrální vysavače Příslušenství a doplňky Staňte se členem! www.electrolux-vac.cz Optimální úklid. Kdekoli. Kdykoli. Centrální vysavače Electrolux nabízejí tiché a efektivní řešení vysávání pro celý dům.

Více

DISCOVER. Diskové brány PRO OPTIMÁLNÍ ZPRACOVÁNÍ PÒDY!

DISCOVER. Diskové brány PRO OPTIMÁLNÍ ZPRACOVÁNÍ PÒDY! DISCOVER Diskové brány PRO OPTIMÁLNÍ ZPRACOVÁNÍ PÒDY! DISCOVER Nová generace diskov ch bran KUHN s robustním centrálním rámem. Stroje znaãky KUHN aktivnû pfiispívají ke zvy ování produktivity a konkurenceschopnosti

Více

KATALOG VÝROBKŮ PRO SKLADY, PROVOZY A DOMÁCNOST. ZÁRUKA MINIMÁLNù 2 ROKY. Ceny jsou uvádûny bez DPH. Vá prodejce: DOPRAVU A MONTÁÎ ZBOÎÍ ZAJISTÍME

KATALOG VÝROBKŮ PRO SKLADY, PROVOZY A DOMÁCNOST. ZÁRUKA MINIMÁLNù 2 ROKY. Ceny jsou uvádûny bez DPH. Vá prodejce: DOPRAVU A MONTÁÎ ZBOÎÍ ZAJISTÍME KATALOG VÝROBKŮ PRO SKLADY, PROVOZY A DOMÁCNOST ZÁRUKA MINIMÁLNù 2 ROKY Ceny jsou uvádûny bez DPH Vá prodejce: DOPRAVU A MONTÁÎ ZBOÎÍ ZAJISTÍME Regály URSUS s velk mi policemi nosnost 300 kg na polici

Více

Nové audio soupravy VIDEX. Souprava Digiphone. 4K-1 AUDIO KIT Dvefiní souprava série 4000 s jedním tlaãítkem obsahuje:

Nové audio soupravy VIDEX. Souprava Digiphone. 4K-1 AUDIO KIT Dvefiní souprava série 4000 s jedním tlaãítkem obsahuje: Nové audio soupravy VIDEX série 4000 4K-1 AUDIO KIT Dvefiní souprava série 4000 s jedním tlaãítkem obsahuje: 1 venkovní jednotkou s jedním tlaãítkem (Art.4836-1), masivní montáïní rámeãek s krabiãkou pro

Více

TS-101 PROGRAMOVATELN REGULÁTOR TEPLOTY S T DENNÍM PROGRAMEM NÁVOD K OBSLUZE DODÁVÁ:

TS-101 PROGRAMOVATELN REGULÁTOR TEPLOTY S T DENNÍM PROGRAMEM NÁVOD K OBSLUZE DODÁVÁ: TS-101 PROGRAMOVATELN REGULÁTOR TEPLOTY S T DENNÍM PROGRAMEM NÁVOD K OBSLUZE DODÁVÁ: Strana: 1 Programovateln termostat TS-101 âásti balení: 1. Programovateln termostat 2. roubky 3. HmoÏdinky 4. Vrtání

Více

Perfektní provedení a výkon až do posledního detailu

Perfektní provedení a výkon až do posledního detailu Perfektní provedení a výkon až do posledního detailu Hladina hluku 42 Myčky od firmy Küppersbusch jsou vynikající nejen díky svým mycím vlastnostem, ale mají zároveň velmi tichý provoz. Hladina hluku je

Více

Elegantní fie ení dispozic interiéru - snadno a rychle. OMEGA 100 Montované přestavitelné příčky

Elegantní fie ení dispozic interiéru - snadno a rychle. OMEGA 100 Montované přestavitelné příčky Elegantní fie ení dispozic interiéru - snadno a rychle OMEGA 100 Montované přestavitelné příčky Montované pfiíãky FORM-A-ROOM, typ Omega 100 Montované pfiestavitelné pfiíãky FORM-A-ROOM vyrábí firma LIKO-S

Více

Termostat TH-3. Návod k obsluze

Termostat TH-3. Návod k obsluze Termostat TH-3 Návod k obsluze Termostaty fiady TH-2 jsou urãeny pro teplotní kontrolu vytápûcího systému. Termostat má na v bûr ze dvou funkcí, a to b t v provozu (vytápût) nebo b t vypnut. Termostat

Více

Znaãka, barvy a písmo

Znaãka, barvy a písmo Znaãka, barvy a písmo kliknûte zde nápovûda pouïitím tlaãítek se pohybujte v pfiíslu né sekci jednotlivá loga najdete uloïena na CDromu znaãky âeského TELECOMU z manuálu lze tisknout, je v ak tfieba pfiihlédnout

Více

JEDNODUCHÉ VAŘENÍ 34

JEDNODUCHÉ VAŘENÍ 34 JEDNODUCHÉ VAŘENÍ 34 Vaření. Kvůli němu máme kuchyni. Vaření jistě patří mezi nejzábavnější činnosti v našem životě. Ať se peče koláč, smaží cibule nebo připravuje hostina o čtyřech chodech. Kuchařské

Více

RADIOPŘIJÍMAČ YACHT BOY 50

RADIOPŘIJÍMAČ YACHT BOY 50 RADIOPŘIJÍMAČ YACHT BOY 50 CZ POPIS Přehled ovládacích prvků Čelní pohled ON/OFF SLEEP Zapíná a vypíná zafiízení. HR. Nastavuje aktuální ãas a ãas buzení (hodiny). MIN. Nastavuje aktuální ãas a ãas buzení

Více

âerpadla odpadních vod MultiStream

âerpadla odpadních vod MultiStream PouÏití jsou vhodná pro ãerpání odpadních vod v komunálních a prûmyslov ch ãerpacích zafiízení jakoï i pro nádrïe na zadrïování de Èové vody. Men í typy slouïí dobfie napfi. i pfii ochranû pfied katastrofami.

Více

MCS. Komplexní fie ení pro mûnící se potfieby rozvodu elektrické energie, fiízení a automatizace. Modulární skfiíàov systém

MCS. Komplexní fie ení pro mûnící se potfieby rozvodu elektrické energie, fiízení a automatizace. Modulární skfiíàov systém Komplexní fie ení pro mûnící se potfieby rozvodu elektrické energie, fiízení a automatizace MCS Modulární skfiíàov systém Mnohostranný, dobře navržený, rychlý systém - pro lokální i celosvětové použití

Více

přirozené! jednoduché! chytré!

přirozené! jednoduché! chytré! přirozené! jednoduché! chytré! www.popolini.cz Pleny doprovázejí Vás a Va e dítû hned od narození. Proto by se mûly pfiíjemnû nosit a umoïnit praktické a jednoduché pfiebalování. Vám nabízí urãitû více...

Více

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217 V kúpelni sa začína i končí každý náš deň. Dodáva nám rannú energiu, sviežosť, a večer nás ukľudní a pripraví na zdravý spánok. Preto je dôležité, aby naša kúpelňa vyžarovala pozitívnu energiu, ktorá Vás

Více

VarioSynergic 3400 / 4000 / 5000 VarioSynergic / / Svafiování MIG/MAG KVALITA SVA OVÁNÍ

VarioSynergic 3400 / 4000 / 5000 VarioSynergic / / Svafiování MIG/MAG KVALITA SVA OVÁNÍ VarioSynergic 3400 / 4000 / 5000 VarioSynergic 3400-2 / 4000-2 / 5000-2 Svafiování MIG/MAG KVALITA SVA OVÁNÍ Velk kalibr s ve ker m komfortem NA ÚVOD PRACOVNÍ VYUÎITæ V e, co mûïete potfiebovat VarioSynergic

Více

SCAME-CZ, s.r.o. Tfiídvorská Kolín

SCAME-CZ, s.r.o. Tfiídvorská Kolín SCAME-CZ, s.r.o. Tfiídvorská 388 280 00 Kolín tel.: +420 321 726758 fax.: +420 321 728525 http://www.scame.cz e-mail: scame@scame.cz MBOX Series Rozvaděče pro staveniště MBOX Série ROZVADĚČE PRO STAVENIŠTĚ

Více

MontáÏní a provozní návod - Kódov spínaã CTV 1 / CTV 3

MontáÏní a provozní návod - Kódov spínaã CTV 1 / CTV 3 CZ MontáÏní a provozní návod - Kódov spínaã CTV 1 / CTV 3 âesky Obrázek 1 MontáÏ klávesnice Obrázek 2 MontáÏ - vyhodnocovací pfiístroj Obrázek 3 Pfiipojení CTV 1 (ovládání impulzû) Obrázek 4 "2-bránov

Více

AURATON 30 AURATON TH-3

AURATON 30 AURATON TH-3 AURATON 30 AURATON TH-3 (s externím ãidlem 2,5 m) ELEKTRONICK TERMOSTAT NÁVOD K OBSLUZE Termostaty fiady AURATON 30 (TH-3) jsou urãeny pro teplotní kontrolu vytápûcího systému. Termostat má na v bûr ze

Více

Instalační návod pro vestavné myčky. šíře 60 cm řady CDI a CDS

Instalační návod pro vestavné myčky. šíře 60 cm řady CDI a CDS Instalační návod pro vestavné myčky šíře 60 cm řady CDI a CDS 2 3 4 5 TECHNICKÉ POZNÁMKY PRO V ROBCE NÁBYTKU Tento model myãky je urãen pro zabudování do komponovatelného nábytku pod horní desku nebo pod

Více

NÁVOD K OBSLUZE. merit - 32A

NÁVOD K OBSLUZE. merit - 32A NÁVOD K OBSLUZE merit - 32A TOMMY HILFIGER WATCHES UÎIVATELSKÁ P ÍRUâKA ZÁRUKA A INFORMACE O SERVISU TOMMY HILFIGER WATCHES Hodinky mû fascinují uï od m ch dûtsk ch let. MÛj otec, kter strávil 42 let Ïivota

Více

BPT 093 RX BEZDRÁTOV PROGRAMOVATELN REGULÁTOR TEPLOTY S T DENNÍM PROGRAMEM NÁVOD K OBSLUZE

BPT 093 RX BEZDRÁTOV PROGRAMOVATELN REGULÁTOR TEPLOTY S T DENNÍM PROGRAMEM NÁVOD K OBSLUZE BPT 093 RX BEZDRÁTOV PROGRAMOVATELN REGULÁTOR TEPLOTY S T DENNÍM PROGRAMEM 2 NÁVOD K OBSLUZE Strana: 1 BPT 093 RX DIGITÁLNÍ PROGRAMOVATELN TERMOSTAT s individuálním nastavením pro pracovní dny a víkend.

Více

ovládací pulty IP55 pulty Changed with the DEMO VERSION of CAD-KAS PDF-Editor (http://www.cadkas.com).

ovládací pulty IP55 pulty Changed with the DEMO VERSION of CAD-KAS PDF-Editor (http://www.cadkas.com). pulty vnûj í rozmûry poãet pulty bez konzoly pulty s konzolou dvefií ocelov plech RAL 32 nerezové provedení ocelov plech v h pevná zadní odnímatelná pevná zadní RAL 32 stûna zadní stûna stûna 1000 600

Více

TEPELNÁ ČERPADLA vytápění ohřev vody řízené větrání

TEPELNÁ ČERPADLA vytápění ohřev vody řízené větrání TEPELNÁ ČERPADLA vytápění ohřev vody řízené větrání R TEPELNÁ ČERPADLA vzduch/voda Pro vytápění a ohřev teplé užitkové vody FIGHTER 2010 Vzduch je v ude kolem nás a je nejsnáze dostupn m zdrojem energie.

Více

K ÍÎOVKA, KTERÁ NIKDY NEKONâÍ NÁVOD

K ÍÎOVKA, KTERÁ NIKDY NEKONâÍ NÁVOD K ÍÎOVKA, KTERÁ NIKDY NEKONâÍ NÁVOD CZ CZ Hra pro: 2-4 hráãe Délka hry: 45 minut Hra obsahuje: 1 herní plán 101 písmeno ze silného kartonu 4 plastové stojánky 32 záznamové tabulky 1 látkov sáãek 1 návod

Více

Tuning&Performance SADA NÁSTAVCÒ PRAHÒ. Kód: 50901594

Tuning&Performance SADA NÁSTAVCÒ PRAHÒ. Kód: 50901594 Bravo Tuning&Performance SADA NÁSTAVCÒ PRAHÒ Kód: 50901594 2 Tuning&Performance KONCOVKA V FUKU Kód: 50901603 ZADNÍ SPOILER Kód: 50901595 3 Tuning&Performance SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16" Ráfky z lehké

Více

SERVISNÍ P ÍRUâKA Nová elektronická platforma chladicích spotfiebiãû 2005.

SERVISNÍ P ÍRUâKA Nová elektronická platforma chladicích spotfiebiãû 2005. SERVISNÍ P ÍRUâKA Nová elektronická platforma chladicích spotfiebiãû 2005. V echny ãásti tohoto dokumentu jsou majetkem spoleãnosti Indesit Company S.p.A. Ve kerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace

Více

Fronius IG. Centrální fotovoltaick stfiídaã POWERING YOUR FUTURE

Fronius IG. Centrální fotovoltaick stfiídaã POWERING YOUR FUTURE Fronius IG Centrální fotovoltaick stfiídaã POWERING YOUR FUTURE VELKOLEPOST IG VLASTNÍ SOLÁRNÍ ELEKTRÁRNA Fotovoltaika je neustále na vzestupu. Pfiíroda se raduje, energetické bilance jsou v pofiádku.

Více

Pro kaïdodenní svûïest a ãistotu sprchovací toaleta Balena

Pro kaïdodenní svûïest a ãistotu sprchovací toaleta Balena Pro kaïdodenní svûïest a ãistotu sprchovací toaleta Balena Sprchovací toalety Balena jsou kombinací osobní hygieny, komfortu a designu Jedineãn pocit zdraví a pohody Sprchovací toaleta Balena firmy Geberit

Více

7/08 IP-CZ. Isola Powertekk. Extra tfiída pro Vás. Powertekk Nordic ãerná. Powertekk Nordic. Powertekk CC. Suché a zdravé domy

7/08 IP-CZ. Isola Powertekk. Extra tfiída pro Vás. Powertekk Nordic ãerná. Powertekk Nordic. Powertekk CC. Suché a zdravé domy Isola Powertekk Extra tfiída pro Vás 7/08 IP-CZ Powertekk Nordic ãerná Powertekk Nordic Powertekk CC Suché a zdravé domy POWERTEKK Rozhodující je, co máte nahofie Tvarovû estetick vzhled stfie ní ta ky

Více

Dvefiní zavíraã DORMA TS 72

Dvefiní zavíraã DORMA TS 72 Dvefiní zavíraã DORMA TS 72 DORMA TS 72 Dvefiní zavíraã Ideální fie ení pro dvefie do 1100 mm Pokud se mají dvefie po otevfiení zcela jednodu e znovu zavfiít, osvûdãil se DORMA TS 72 jako univerzálnû pouïiteln

Více

Systém Platon. Aplikaãní katalog. Suché a zdravé domy

Systém Platon. Aplikaãní katalog. Suché a zdravé domy Systém Platon Aplikaãní katalog Suché a zdravé domy Tiskárna Tercie Praha s.r.o. V robky firmy Isola Isola dodává stavební izolaãní materiály na Skandinávské trhy jiï více neï 60 let a exportuje na dal

Více

S 002~ Sirius Zpracování formuláfiû a vytûïování dat

S 002~ Sirius Zpracování formuláfiû a vytûïování dat S 002~ 2002 Sirius Zpracování formuláfiû a vytûïování dat Zpracování formulářů a vytěžování dat Zrychlení práce, sníïení poãtu chyb, úspora pracovníkû, to jsou v hody pouïití systému pro zpracování formuláfiû

Více

PRÒMYSLOV DEFERR. PrÛmyslov sloupcov filtr k odstranûní Ïeleza a hofiãíku. FILTRAâNÍ KOLONY

PRÒMYSLOV DEFERR. PrÛmyslov sloupcov filtr k odstranûní Ïeleza a hofiãíku. FILTRAâNÍ KOLONY PRÒMYSLOV DEFERR PrÛmyslov sloupcov filtr k odstranûní Ïeleza a hofiãíku Pitná voda nesmí obsahovat více neï 0, mg/l Ïeleza a 0,05 mg/l hofiãíku. Pro technologické vyuïití vody mohou b t tyto limity dokonce

Více

Objemov vodomûr. SuchobûÏné poãítadlo Metrologická tfiída C pro v echny polohy. V znamné vlastnosti. PouÏití. Volitelná pfiíslu enství

Objemov vodomûr. SuchobûÏné poãítadlo Metrologická tfiída C pro v echny polohy. V znamné vlastnosti. PouÏití. Volitelná pfiíslu enství Objemov vodomûr SuchobûÏné poãítadlo Metrologická tfiída C pro v echny polohy V znamné vlastnosti PouÏití DN 15 aï 40, PN16, do 40 o C. Vysoká pfiesnost a spolehlivost. Nízké tlakové ztráty. Malá citlivost

Více

AURATON 2020 TX BEZDRÁTOV PROGRAMOVATELN REGULÁTOR TEPLOTY S T DENNÍM PROGRAMEM A S TEPLOTNÍM ROZSAHEM 0,25 C 10:11 23 C NÁVOD K OBSLUZE

AURATON 2020 TX BEZDRÁTOV PROGRAMOVATELN REGULÁTOR TEPLOTY S T DENNÍM PROGRAMEM A S TEPLOTNÍM ROZSAHEM 0,25 C 10:11 23 C NÁVOD K OBSLUZE AURATON 2020 TX BEZDRÁTOV PROGRAMOVATELN REGULÁTOR TEPLOTY S T DENNÍM PROGRAMEM A S TEPLOTNÍM ROZSAHEM 0,25 C 10:11 23 C 2 NÁVOD K OBSLUZE Strana: 2 Dûkujeme Vám, Ïe jste si koupili ná bezdrátov termostat.

Více

Návod k pouïití CDP 6853 CDP 6853 X. MYâKY NÁDOBÍ

Návod k pouïití CDP 6853 CDP 6853 X. MYâKY NÁDOBÍ CZ Návod k pouïití CDP 6853 CDP 6853 X MYâKY NÁDOBÍ VáÏen zákazníku, dûkujeme Dûkujeme Vám, Ïe jste si vybrali domácí spotfiebiã CANDY, kvalitní myãku nádobí, která zaruãuje vysokou jakost, v borné uïitné

Více

My pracujeme, vy žijte.

My pracujeme, vy žijte. Indesit Company âeská s.r.o. Lihovarská 10/12 190 00 Praha 9, âeská republika www.indesit.cz Modrá linka tel.: 810 800 023 Ed. 01/07 - Printed in Italy Dokonalé vaření v rekordním čase Viale Aristide Merloni,

Více

SONOMETER 1000 Kompaktní ultrazvukov mûfiiã tepla

SONOMETER 1000 Kompaktní ultrazvukov mûfiiã tepla SONOMETER 1000 Kompaktní ultrazvukov mûfiiã tepla Popis/PouÏití SONOMETER 1000, statick kompaktní ultrazvukov mûfiiã tepla s plnû elektronick m zpûsobem mûfiení, je zaloïen na principu mûfiení ultrazvuku.

Více

Návod k pouïití CDS 150. MYâKY NÁDOBÍ

Návod k pouïití CDS 150. MYâKY NÁDOBÍ CZ Návod k pouïití CDS 50 MYâKY NÁDOBÍ Blahopfiání ZÁRUK OBSH Dûkujeme Vám, Ïe jste si vybrali domácí spotfiebiã CNDY, kvalitní myãku nádobí, která zaruãuje vysokou jakost, v borné uïitné vlastnosti a

Více

Série FMA-900 Pfievodníky prûtoku vzduchu

Série FMA-900 Pfievodníky prûtoku vzduchu Série FM-900 Pfievodníky prûtoku vzduchu Operaãní manuál M1893/1294 Celkov popis Pfievodník FM-900 firmy OMEG je ideální pro ekonomické monitorování prûtoku vzduchu ve vzduchovodech a potrubích, protoïe

Více

Myčky nádobí Návod k obsluze a instalaci MODELY:

Myčky nádobí Návod k obsluze a instalaci MODELY: Myčky nádobí Návod k obsluze a instalaci MODELY: 1VFE - 14, 1VF - 56 IAL, 1VF - 56 IX, 1VFG - 25 I MC 2 Jsem tu, abych Vám usnadnila mytí nádobí Haló! Já jsem Va e myãka nádobí. Av ak pfied tím neï mne

Více

ŠIKOVNÉ ZABUDOVATELNÉ SPOTŘEBIČE? SAMOZŘEJMĚ. Nové nápadité funkce

ŠIKOVNÉ ZABUDOVATELNÉ SPOTŘEBIČE? SAMOZŘEJMĚ. Nové nápadité funkce 2014 ŠIKOVNÉ ZABUDOVATELNÉ SPOTŘEBIČE? SAMOZŘEJMĚ Nové nápadité funkce ZOP37902XK ZOA35752XD ZOB35752XD Vestavná trouba Vestavná trouba Vestavná trouba elektronické funkce: bezpečnostní ukazuje běžící

Více

Kvalitní sklepní svûtlík

Kvalitní sklepní svûtlík Prosvûtlení a provûtrání sklepních prostor Sklepní svûtlíky Kvalitní sklepní svûtlík Inovativní fie ení od roku 1886. MEA MULTINORM osvûdãené a spolehlivé. JiÏ mnoho let standardní fie ení pro jednoduché

Více

BauderTHERM StruktÛra je receptem na rychlost

BauderTHERM StruktÛra je receptem na rychlost BauderTHERM StruktÛra je receptem na rychlost systém Steildach-Systeme ikm ch stfiech systém Flachdach-Systeme ploch ch stfiech systém Gründach-Systeme ozelenûn ch stfiech BauderTHERM Pásy pro nejrychlej

Více

Návod k pouïití. Humidoru. ZKes 453

Návod k pouïití. Humidoru. ZKes 453 Návod k pouïití Humidoru ZKes 453 Mnohokrát dûkujeme za va i dûvûru Gratulujeme Vám ke koupi tohoto humidoru. Koupí tohoto produktu, kter se vyznaãuje tím, Ïe se snadno obsluhuje, je naprosto spolehliv

Více

Řada Effisilent (60cm) Myčky

Řada Effisilent (60cm) Myčky MYČKY NÁDOBÍ Řada Effisilent (60cm) Myčky Elektronika myček Effisilent Myčky Maxi displej 9programůmytí Odloženéspuštěníaž 24 hodina ukazatel zbývajícího času Intuitivní ovládání Touch control Digitální

Více

pfiíloha C,D 755-838 29.3.2005 16:13 Stránka 805 Strana 805 Vûstník právních pfiedpisû Královéhradeckého kraje âástka 7/2004

pfiíloha C,D 755-838 29.3.2005 16:13 Stránka 805 Strana 805 Vûstník právních pfiedpisû Královéhradeckého kraje âástka 7/2004 pfiíloha C,D 755-838 29.3.2005 16:13 Stránka 805 Strana 805 Vûstník právních pfiedpisû Královéhradeckého kraje âástka 7/2004 pfiíloha C,D 755-838 29.3.2005 16:13 Stránka 806 âástka 7/2004 Vûstník právních

Více

Návod k pouïití. WK(es) 1853, 2977, 4177, 4677 a WKUes 1753. Pro chladniãky na víno. *dle modelu a vybavení

Návod k pouïití. WK(es) 1853, 2977, 4177, 4677 a WKUes 1753. Pro chladniãky na víno. *dle modelu a vybavení Návod k pouïití Pro chladniãky na víno WK(es) 1853, 2977, 4177, 4677 a WKUes 1753 Mnohokrát dûkujeme za va i dûvûru Gratulujeme Vám ke koupi této chladniãky na víno. Koupí tohoto produktu, kter se vyznaãuje

Více

Myčky. Máme tu nejlepší myčku. Šetříme s ní, není slyšet a navíc šetří i životní prostředí

Myčky. Máme tu nejlepší myčku. Šetříme s ní, není slyšet a navíc šetří i životní prostředí Myčky Máme tu nejlepší myčku. Šetříme s ní, není slyšet a navíc šetří i životní prostředí MYČKY Nejúspornější a nejtišší na trhu S hlučností 42 dba ji při chodu sotva uslyšíte 42 dba HLUČNOST 130 dba ~

Více

06-11_Concorde.qxp:38-49_Island 1/26/10 4:42 PM Stránka 6 CONCORDE. Credo Emotion 693 H. První Concorde do. magazine

06-11_Concorde.qxp:38-49_Island 1/26/10 4:42 PM Stránka 6 CONCORDE. Credo Emotion 693 H. První Concorde do. magazine 06-11_Concorde.qxp:38-49_Island 1/26/10 4:42 PM Stránka 6 Credo Emotion 693 H První Concorde do 6 06-11_Concorde.qxp:38-49_Island 1/26/10 4:42 PM Stránka 7 Na test nejmen ího z rodiny Concorde jsme byli

Více

Manuál k uïití ochranné známky âeské televize a pfiedpisy související

Manuál k uïití ochranné známky âeské televize a pfiedpisy související Manuál k uïití ochranné známky âeské televize a pfiedpisy související I/1 Základní podoba logotypu, síèová konstrukce a ochrann prostor ; y ; y Ochrannou známkou âeské televize je logotyp tvofien grafick

Více

TRZ 12-2. Polski 2 âesky 9 Slowensko 15 Magyar 21 Slovensky 28. Hrvatski 34 Latviski 41 Eesti keel 47 Lietuvi klb. 54 По русски 61

TRZ 12-2. Polski 2 âesky 9 Slowensko 15 Magyar 21 Slovensky 28. Hrvatski 34 Latviski 41 Eesti keel 47 Lietuvi klb. 54 По русски 61 OSW Polski 2 âesky 9 Slowensko 15 Magyar 21 Slovensky 28 Hrvatski 34 Latviski 41 Eesti keel 47 Lietuvi klb. 54 По русски 61 Obsah Technické údaje: 1 Údaje o regulátoru 9 2 Instalace 10 3 Obsluha 11 Bezpeãnostní

Více

Návod k pouïití WT 4126, 4127. Pro chladniãky na víno. *dle modelu a vybavení

Návod k pouïití WT 4126, 4127. Pro chladniãky na víno. *dle modelu a vybavení Návod k pouïití Pro chladniãky na víno WT 4126, 4127 *dle modelu a vybavení Mnohokrát dûkujeme za va i dûvûru Gratulujeme Vám ke koupi této chladniãky na víno. Koupí tohoto produktu, kter se vyznaãuje

Více

wedi To je ono wedi Sanoasa wedi Novinka 2004 to je wellness do soukrom ch koupelen Díky esti parním sprchov m Z jedné udûlej tfii:

wedi To je ono wedi Sanoasa wedi Novinka 2004 to je wellness do soukrom ch koupelen Díky esti parním sprchov m Z jedné udûlej tfii: wedi Sanoasa wedi Novinka 2004 to je wellness do soukrom ch koupelen Díky esti parním sprchov m koutûm z programu wedi Sanoasa, které je moïno obloïit obklady, se z wellness my lenky stává ãistû soukromá

Více

Myčky nádobí. Výjimečné inovace pro výjimečný lesk. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností.

Myčky nádobí. Výjimečné inovace pro výjimečný lesk. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností. Skupina BSH je držitelem licence k ochranné známce Siemens AG. Myčky nádobí Výjimečné inovace pro výjimečný lesk siemens-home.cz Siemens. Seznamte se s budoucností. Síla inteligentně propojených senzorů

Více

EUR 098A TERMOSTAT. s jednoduch m ovládáním. UÏivatelská pfiíruãka

EUR 098A TERMOSTAT. s jednoduch m ovládáním. UÏivatelská pfiíruãka EUR 098A TERMOSTAT s jednoduch m ovládáním UÏivatelská pfiíruãka OBSAH 1 ÚVOD.............................. 2 2 INSTALCE.......................... 4 3 OVLÁDÁNÍ TEPLOTY.................. 13 4 PROVOZ P I

Více

Kanceláfi na správném místû snadno, rychle a ãistû. inliko Montované vestavky do halových objektů

Kanceláfi na správném místû snadno, rychle a ãistû. inliko Montované vestavky do halových objektů Kanceláfi na správném místû snadno, rychle a ãistû inliko Montované vestavky do halových objektů Získejte nový prostor pro člověka i techniku Montované vestavky do halových objektů inliko vyrábí firma

Více

Sof-Lex. Odpfiedu... dozadu... do v ech mezizubních prostor. Dokonãovací a le ticí systém

Sof-Lex. Odpfiedu... dozadu... do v ech mezizubních prostor. Dokonãovací a le ticí systém Sof-Lex Dokonãovací a le ticí systém Odpfiedu... dozadu... do v ech mezizubních prostor. V plàové a adhezivní materiály Filtek P60 V plàov materiál do postranního úseku Ideální zpracování vynikající kondenzovatelnost,

Více

Ceník Platný od 1. 2. 2012

Ceník Platný od 1. 2. 2012 Ceník Platný od 1. 2. 2012 A g re g á t y Model, typ Objednací kód Popis AirWatt (při 230V) Cena BM Stacio 010 900 Díky svým rozměrům, designu a výkonu nabízí ideální řešení do bytů. 10 086,- BM Premium

Více

POPIS. V robce si vyhrazuje právo na provedení zmûn na spotfiebiãích a ve vybavení pfiíslu enstvím bez pfiedchozího upozornûní.

POPIS. V robce si vyhrazuje právo na provedení zmûn na spotfiebiãích a ve vybavení pfiíslu enstvím bez pfiedchozího upozornûní. CZ POPIS A Háãek pro polohu parkování B MfiíÏka pro v stup vzduchu a filtr HEPA C Pedál vypínaãe ON/OFF D Otvor pro zasunutí spojky na hadici E Páãka pro otvírání prostoru pro sbûr prachu F. Kontrola síly

Více

Fronius IG Plus. Nová generace fotovoltaick ch stfiídaãû urãen ch pro pfiipojení na síè.

Fronius IG Plus. Nová generace fotovoltaick ch stfiídaãû urãen ch pro pfiipojení na síè. Fronius IG Plus Nová generace fotovoltaick ch stfiídaãû urãen ch pro pfiipojení na síè. Maximální v tûïnost. Za kaïdého poãasí. První zafiízení pro v echny podmínky. Spolehlivé a s maximální jistotou v

Více

Návod k obsluze. merit -15B

Návod k obsluze. merit -15B Návod k obsluze merit -15B Louis Erard Duch ãasu âas je nekoneãné fluidum. Poãínaje tímto poznáním, vyjadfiil Louis Erard poetické své my lenky pfii rybafiení se sv m vnukem v roce 1956: âas je jako tok

Více

100+ NOVÝCH VLASTNOSTÍ

100+ NOVÝCH VLASTNOSTÍ 100+ NOVÝCH VLASTNOSTÍ VÍCE NEÎ 100 NOV CH 11 NOV CH KLÁVESNIC 11 NOV CH KLÁVESNIC KTERÉ SE PRODÁVAJÍ SAMY v echny klávesnice fiady PK: podpora více tónû zvonkohry, univerzální svorka programovatelná jako

Více

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz OBSAH Úvod 4 Materiály a pomûcky 6 Parafín 6 Stearín 7 V tuku rozpustná barvítka 7 Bavlnûn knot 9 Forma na lampu 10 Vykrajovátka na plovoucí svíãky

Více

1. Stykaãe 1.3 Stykaãe fiady C

1. Stykaãe 1.3 Stykaãe fiady C 1.3 Stykaãe fiady C 1.3.1 Tabulka ã. 8 technická data Technická data stykaãû fiady C Hlavní kontakty Jmenovité izolaãní napûtí U i [V] Impulzní v drïné napûtí U imp [kv] Jmenovit tepeln proud I th [A]

Více

Vynikající nápady pro čisté nádobí.

Vynikající nápady pro čisté nádobí. Vynikající nápady pro čisté nádobí. Brilantní vyhlídky pro vaše nádobí: mytí a sušení na nejvyšší úrovni v myčkách Siemens. siemens-home.bsh-group.com/cz Seznamte se s budoucností. Siemens domácí spotřebiče

Více

právních pfiedpisû Karlovarského kraje

právních pfiedpisû Karlovarského kraje Strana 1 Vûstník právních pfiedpisû PlzeÀského kraje âástka 1/2001 Roãník 2010 VùSTNÍK právních pfiedpisû Karlovarského kraje âástka 1 Rozesláno dne 8. dubna 2010 O B S A H 1. Nafiízení Karlovarského kraje,

Více

Vítejte v TESLE Jihlava

Vítejte v TESLE Jihlava KONTAKTY HYPCON Vítejte v TESLE Jihlava Praha D1 Rozvadov (Műnchen) Jihlava Znojmo (Wien) Brno PROFIL SPOLEâNOSTI Akciová spoleãnost TESLA Jihlava se zamûfiuje na konektory a spínací prvky. Od roku 1958

Více

elero SoloTel Návod k obsluze Návod k obsluze prosím uschovejte!

elero SoloTel Návod k obsluze Návod k obsluze prosím uschovejte! SoloTel elero Návod k obsluze Návod k obsluze prosím uschovejte! elero GmbH Antriebstechnik Linsenhofer Str. 59 63 D-72660 Beuren info@elero.de www.elero.com 309400 Nr. 18 101.5401/0305 Obsah Bezpecnostní

Více

Olejov hofiák Weishaupt WL5 nová cenová a v konnostní tfiída 1/2001 CS

Olejov hofiák Weishaupt WL5 nová cenová a v konnostní tfiída 1/2001 CS Olejov hofiák Weishaupt WL5 nová cenová a v konnostní tfiída 1/2001 CS Koncept: v hodná cena pfii vyuïití nové techniky Nov model W5 hofiáku Weishaupt je základní novinkou V zkumného a v vojového institutu

Více

Promûny domu S VNIT NÍ ZAHRADOU

Promûny domu S VNIT NÍ ZAHRADOU Text: Oldřich Hozman Foto: Profimedia.cz Ilustrace: autor Promûny domu S VNIT NÍ ZAHRADOU POKUD SE CHCI PŘIBLÍŽIT K IDEÁLU OBYTNÉHO PROSTORU, PŘEDSTAVÍM SI DŮM S VNITŘNÍ ZAHRADOU. PODVĚDOMĚ VNÍMÁM ARCHETYPÁLNÍ

Více

âeská REPUBLIKA Nabízíme Vám fie ení

âeská REPUBLIKA Nabízíme Vám fie ení âeská REPUBLIKA Vám fie ení Nabízíme Vám fie ení INNONOVA Highlight mezi systémy 70 edá tûsnûní velká stavební hloubka 70 mm stfiedové tûsnûní na rámu vynikající statické vlastnosti patentované uspofiádání

Více

Platon. Membrány pro vodorovné venkovní konstrukce

Platon. Membrány pro vodorovné venkovní konstrukce Systém Platon Membrány pro vodorovné venkovní konstrukce Balkóny a terasy Ztracené bednûní tûrkové stfiechy Parkovi tû na stfiechách Zelené stfiechy Chodníky Umûlé trávníky Suché a zdravé domy e ení pro

Více

Mazda5. Internet: www.mazda.cz www.mazda.sk

Mazda5. Internet: www.mazda.cz www.mazda.sk Mazda5 V zájmu neustálého v voje sv ch v robkû si spoleãnost Mazda Motor Europe vyhrazuje právo provedení zmûn specifikací a v bavy. Barevné odstíny a ãalounûní uvedené v této broïufie se mohou od aktuálních

Více

Hliníkové rampy a pomocné nájezdy pro invalidní vozíky

Hliníkové rampy a pomocné nájezdy pro invalidní vozíky Hliníkové rampy a pomocné nájezdy pro invalidní vozíky ATEC GmbH v Singenu ATEC GmbH v robce nakládací techniky Altec GmbH je prosperující prûmyslov podnik nacházející se na jihu Baden Württembergu poblíï

Více