Les Moules točené / on tap... 0,33 l

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Les Moules točené / on tap... 0,33 l"

Transkript

1 Pivní lístek / Beer menu Točená piva / On tap beers Les Moules točené / on tap... 0,33 l Pivo vařené speciálně pro naší restauraci Les Moules. Polotmavé, speciální pivo ze čtyř druhů sladu, s vyšší hořkostí, alkohol 5,5 6%. The beer brewed special for our restaurant Les Moules. Bitter beer, 5.5 6%. 89, Kč Pivo ovocné / Fruit beer točené / on tap...0,33 l Pivo vhodné pro ty, kteří nemají rádi pivo kvůli anomáliím, jako aperitiv, nebo i jako lehoučký digestive, vhodné i k dezertům. Beer for those who do not like beer for the reason of abnormalities, as an aperitif or light digestive; also suitable to be served with desserts. 125, Kč Pivo měsíce / Beer of the month točené / on tap... 0,33 l Na doporučení se zeptejte našeho personálu. Ask our staff for recommendation. 125, Kč

2 Točená piva / On tap beers CZECH Staropramen Ležák / Staropramen Lager točené / on tap... 0,5 l / 0,3 l 69, / 50, Kč Světlý ležák středního až silného řízu. Přiměřené prokvašení dodává ležáku Staropramen plnou, příjemně zaokrouhlenou chuť s jemně hořkým dozníváním. V ležáku Staropramen se tak spojuje charakteristická chuť, přirozený říz, bohatá pěna a sytě zlatá barva. Light lager of medium to strong vigour. Appropriate degree of fermentation gives Staropramen Lager a full, pleasantly rounded taste with a gently bitter finish. Thus Staropramen Lager combines the characteristic taste, natural vigour, rich froth and rich golden colour. Stella Artois točené / on tap... 0,5 l / 0,33 l 69, / 50, Kč Elegantní a kultivovaný ležák vařený z nejlepších surovin na základě zkušeností získávaných od roku Ležák s charakteristickou chutí, řízem a příjemnou hořkostí jež ho odlišuje od ostatních ležáků na světovém trhu. Pivo pro opravdové znalce. To je Stella Artois. Elegant and cultivated lager brewed from the best ingredients with experience since Lager with characteristic taste and vigour and pleasant bitterness that distinguishes it from other lagers on the world s market. A beer for real experts. This is Stella Artois.

3 Točená piva / On tap beers Hoegaarden White točené / on tap... 0,5 l / 0,25 l 99, / 79, Kč Hoegaarden, vyjímečně osvěžující pšeničné pivo, které se přirozeně zakalené, s příjemně slámově žlutou barvou vaří ve stejnojmenné vesnici Hoegaarden v Belgii už od roku Přes 5 staletí je jeho sladce nakyslá a zároveň kořeněná chuť, tolik odlišná od ostatních ležáků stále oblíbená. Chuť tradičních surovin střetávajících se s pikantností koriandru a pomerančové kůry se rodí bez filtrace přirozeným dokvašováním v sudech a lahvích. Hoegaarden, an extraordinarily refreshing, naturally hazy wheat beer of pleasant straw yellow colour, has been brewed in the village of Hoegaarden, Belgium, since Five centuries later, its sweet, finely sour and, at the same time, spicy taste, so much different from other lagers, continues to be popular. The taste of traditional ingredients that meet the savour of coriander and orange peel emerges from natural unfiltered fermentation in kegs and bottles. Leffe Bruin točené / on tap... 0,33 l 89, Kč Svrchně kvašené speciální tmavé pivo s obsahem alkoholu 6,5 %. Tmavá varianta Leffe, připravovaná z praženého sladu, který tomuto pivu dává plnou tmavohnědou barvu a jedinečnou chuť. Pivo s plnou chutí a lehkou příchutí jablek. Special dark beer produced using surface fermentation with alcohol content of 6.5%. The dark variant of Leffe, prepared from roasted malt that gives this beer its full darkbrown colour and unique taste. A beer with full taste and light savour of apples.

4 Piva světlá / Blond Augustijn / 8% Klasický klášterní amber s chmelovou příchutí lehčího charakteru. Doporučujeme k jídlům Quiche flamande, Mušle natur, Mušle na bílém víně. Classic monastery amber with a hop flavour and light character. Recommended with Quiche Flamande, Mussels natur or Mussels on white wine. Tripel Karmeliet / 8% Pivo silné, plné chuti, se zakončením vanilky a vůní květin. Doporučujeme Mušle s Dijonskou hořčicí. A beer of strong and full taste and finish of vanilla and flower scent. Recommended with Mussels with Dijon mustard. Boucanier Caribbean Ale / 5% Pivo s výbornou hořkostí a lehkostí. Doporučujeme k pokrmům z ryb a mas. A beer of excellent bitterness and lightness. Recommended with fish and meat meals. Kasteel Blond / 7% Pivo lehké s jemným násládlým dozněním a vůní sladu. Doporučujeme Escabeche z chobotnice, Ceasar salát s mušlemi, Mušle po Baskicku. Light beer with a slightly sweet finish and malt scent. Recommended with Octopus Escabeche, Ceasar salad with mussels or Basque-style mussels. Kasteel Tripel / 11% Silnější verze blonda, kde počáteční chuť vanilky vystřídá příjemné zakončení citrusu a koriandru. Doporučujeme Mušle na česneku, Telecí ledvinky na hrubozrné hořčici. Stronger variant of the blond; the initial taste of vanilla is followed by pleasant citrus and coriander finish. Recommended with Mussels on garlic or Veal kidney with a grain mustard sauce.

5 Piva světlá / Blond Bush / 13% lahvové / bottled...0,25 l Pivo, ve kterém se síla snoubí s výraznou sladkou chutí. Doporučujeme jako tečku za menu nebo digestive. Beer combining strength with a pronounced sweet taste. Recommended as a sweet finish of menu or digestive. Duvel / 8,5% Pivo příjemně hořké s ovocným zakončením. Doporučujeme ke všem druhům mušlí. Pleasantly bitter beer with fruity finish. Recommended with mussels of all kinds. Pater Lieven Blond / 6,5% Pivo s perlivou jiskrností a jemnou bílou pěnou. Ve vůni se prosazují sladové a květinové tóny a mírně sladká chuť přechází plynně do pikantní a mírně hořké s náznakem grapefruitu, a končí suchým a příjemně hořkým dozníváním. Doporučujeme ke všem druhům mušlí. A sparkling beer with fine white head. Malt and flowery nose and slightly sweet flavour smoothly growing into spicy and slightly bitter flavour with hints of grapefruit and finishing with dry pleasantly bitter aftertaste. Ideal companion for all mussel dishes. Pater Lieve Tripel / 8% Svrchně kvašené světlé pivo s pevnou bílou pěnou. Květinovu a sladovou vůní. V chuti dominuje pikantní hořkost doprovázená sladovými tóny a znatelnou přítomností alkoholu, následovaná dlouhým hořkým dozníváním. Doporučujeme k mušlím na Thajský způsob. Top fermented light beer with firm white head, flowery and malty nose. The dominant flavour is spicy bitterness coupled with malty tones and clear alcohol presence followed by long bitter aftertaste. It is an ideal companion for Thai style mussels. Piraat / 10,5% "Živé" pivo, což znamená, že po hlavním kvašení v sudu nadále dokvašuje v láhvi. Chuť je tak komplexní a bohatá se silným chmelovým zakončením. Doporučujeme ke všem masům a rybím pokrmům, ale určitě je příjemným zpestřením i pro kuřáky doutníků. Live beer, which means that its fermentation continues in the bottle after the main fermentation in a keg. This makes its taste complex and rich, with a strong hop finish. Recommended with all kinds of meat and fish meals; however, it can also be a pleasant complement for cigar smokers.

6 Piva světlá / Blond St. Idelsbad / 6,2% Svěží pivo světlé barvy, lehce pikantní a dobře vyvážené chuti, připomínající genever a limetky s hořkým dozníváním. Doporučujeme k pikantním Krevetám. Fresh light beer with moderately spicy rounded flavour hinting at genever and lime with bitter aftertaste. Ideal companion for spicy shrimp. Brigand / 9% Pivo s příjemnou hořkostí, kterému se nedá nic upřít. Doporučujeme ke všem masům, rybím pokrmům a doutníkům. Beer of pleasant bitterness that you cannot discredit for anything. Recommended with all kinds of meat, fish meals and cigars. Delirium Tremens / 8% Pivo s příjemnou vůní chmele a výrazným zakončením sladu. Doporučujeme Mušle na česneku nebo zeleném pepři, Krevety, Hovězí oháňku, Prsní steak z kuřete. Beer with pleasant hop scent and pronounced malt finish. Recommended with Mussels on garlic, Mussels with green pepper, shrimps, Ox tail or French chicken breast steak. St. Bernadus Tripel / 8% Klášterní svrchně kvašené pivo světle jantarové barvy, s hustou trvanlivou pěnou. Květinová a ovocná vůně spolu s vyváženou chuti mezi sladkou a kyselou a doplněnou delikátní hořkostí. Doporučujeme ke všem masům.. A light amber coloured, top-fermented monastery beer, with a creamy, lasting head. It has a floral and fruity aroma, together with a flavour finely balanced between sweet and sour, complemented with a delicate bitterness. Recommended as an accompaniment for all meats. Kasteel Hoppy / 6,5% Svrchně kvašený zlatý blond s hořkostí 40 EBU. Velmi kvalitní belgický chmel dodává pivu chmelové kořeněné aroma, chuť sladová, s květinovými tóny a s mírným hořkým dozníváním. Doporučujeme k mušlím Natur. A top-fermented golden blond beer, with bitterness of 40 EBU. Very high quality Belgian hops lends this beer a hoppy, spicy aroma, the flavour is malty with floral tones and a mildly bitter finish. Recommended as an accompaniment for natural mussels.

7 Piva t m a v á / Dark Augustijn Brune / 7% Červenohnědá lísková barva, velmi dobře vyvážené tóny rozinek a čokolády. Lehce nahořklé doznívání tohoto speciálu doprovází mírně suchá chuť. Doporučujeme Mušle na pivu Leffe, Hovězí oháňku, Sýry. Redbrown hazelnut colour, excellently balanced tones of raisins and chocolate. The fine bitter finish of this special beer is accompanied with a slightly dry taste. Recommended with Mussels on dark Leffe beer, Ox tail. Kasteel Bruin / 11% První setkání na jazyku vyvolá vjem sladové hromady, následuje chuť suchého ovoce, aby se ve finále připodobnil chutí portskému vínu. Doporučujeme jako digestive, k dezertu a ideální k doutníku. The first touch on the tongue evokes an impression of a malt heap; it is later followed by a taste of dried fruits that becomes a taste similar to port wine in the end. Recommended as digestive, with desserts and, most preferably, with a cigar. Boucanier Dark Ale / 9% Tento speciál charakterizuje temně měděná barva v kombinaci s plnou chutí, jež vytváří příjemně hořko nasládlé doznívání. Doporučujeme Rybí polévku, Hovězí a Vepřové maso. This special beer is characterized by the combination of dark copper colour and full taste that leads to a pleasant bittersweet finish. Recommended with fish soup, beef and pork. Gulden Draak / 10,5% V chuti piva Gulden Draak, jež lze považovat za tmavé těžké pivo, můžeme vystopovat náznaky nejen čokolády a kávy, především však portského vína. Doporučujeme jako digestive. In the taste of Gulden Draak, which can be considered as a dark, heavy beer, you can feel not only traces of chocolate and coffee but also, and mainly, port wine. Recommended as digestive.

8 Piva t m a v á / Dark Bufallo 1907 / 6,5% Temně hnědé svrchně kvašené pivo. Aroma karamelu a čokolády se známkami anýzu a perníku. Pikantní chuť se rozvíjí od karamelu přes pražený slad k bylinným tónům s důrazem na přítomnost kvasinek a s decentně skrytým alkoholem. Dopručujeme mušle na pivu Leffe, hovězí steak, sýry. Dark brown top fermented beer featuring caramel and chocolate flavours with hints of aniseed and gingerbread. The spicy flavour develops from caramel through black roast malts to herbal tones with emphasis on yeast and decent alcohol. Ideal companion for mussels on Leffe beer, beef steak or cheeses. Scotch Silly / 7,5% Svrchně kvašené hnědé pivo typu Scotch, vařené v pivovaru Silly. Překvapivě jemně dřevitá vůně s náznakem lískových oříšků, tím je odlišné od tradičních britských Scotch. Dobře vyvážená chuť s diskrétní hořkostí. Doporučujeme jako digestive a k dezertu. Ideální je k doutníku. Top fermented dark scotch style beer brewed in Silly brewery. Surprisingly fine wooded nose hinting at hazelnut and therefore distinct from traditional British scothes. It offers a rounded taste with discreet bitterness. It is ideal as a digestif, it pairs naturally with deserts and is a great companion to a cigar. Saison Silly / 5% Svrchně kvašené pivo typu staré hnědé. Vaří se v pivovaru Silly ve vsi stejného jména, založeném již v roce Ke chmelení se používají kvalitní chmely Kent a Hallertau. Vyniká pozoruhodně lehkou chutí, mírně nasládlou s ovocnými tóny, ponechává v ústech příjemně osvěžující pocit a je velmi pitné. Doporučujeme k rybí klobáse. An old brown type of top-fermented beer. It is brewed as the Silly brewery of the same name, established in Quality Kent and Hallertau hops are used for brewing. The beer excels in its remarkably light flavour, slightly sweet with fruity tones, leaving a pleasantly refreshing feeling on the palate, and highly quaffable. Recommended with fish sausages. St. Bernadus Abt12 / 10% St.Bernardus Abt 12 je chloubou pivovaru. Klášterní tmavé svrchně kvašené pivo vařené v klasickém "quadruple" stylu belgických nejlepších klášterních piv. Hustá slonovinově zbarvená hlava, ovocná vůně, plná komplexní chuť a vynikjící dlouhé hořko-sladkým doznívání s chmelovým náznakem. Odborníky je považováno za jedno z nejlepších piv na světě. Doporučujeme jako digestiv nebo k dezertům. St. Bernardus Abt 12 is the pride of the brewery. This dark, top-fermented monastery beer is brewed in the classic quadruple style of the best Belgian monastery beers. The beer boasts a creamy, ivory coloured head, floral aroma, a full and complex flavour and an excellent, long bittersweet finish with a hint of hops. It is considered by experts to be one of the best beers in the world. Recommended as a digestif or with desserts.

9 Piva trapistická / Authentic trappist beers Chimay Triple / 8% Pivo s meruňkovou vůní, kterou získává při fermentaci a s příjemným, hořkým dozněním. Doporučujeme Quiche flamande, Escabeche z chobotnice. Beer with apricot scent created during fermentation and a pleasant bitter finish. Recommended with Quiche Flamande or Octopus Escabeche. Chimay Red / 7% Pivo charakteristické svou vůní čerstvého chmele a kvasnic, muškátu. A také rozinek, pro které je toto pivo oblíbeno. Jeho chuť není ostrá, ale v ústech jemně nahořklá. Doporučujeme Mušle Mariniere, La Provance, Dijon. Beer characterized by its scent of fresh hop and yeast, muscatel and raisins, for which it is very popular. Its taste is not spiky but it is finely bitter in the mouth. Recommended with Mariniére, La Provence or Dijon mussels. Chimay Blue / 9% Pivo s příjemnou vůní čerstvého sladu s jemným náznakem ovoce a jemným akcentem karamelu. Doporučujeme Hovězí oháňku, Telecí ledvinky, Dezerty. Beer with pleasant scent of fresh malt with a fine trace of fruit and fine caramel accent. Recommended with Ox tail, Veal kidney and desserts. Rochefort 6 / 7,5% Pivo načervenalé barvy s kořeněnou vůní a intenzivní chutí karamelu, ovoce a nádechem rozinek. Vaří se asi jednou za rok a tak je poměrně obtížné ho získat. Doporučujeme Mušle Mariniere, La Provance, Dijon. Beer of reddish colour, spicy scent and intensive flavour of caramel and fruit and with a trace of raisins. It is brewed about once a year, so it is quite difficult to get. Recommended with Mariniére, La Provence or Dijon mussels. Rochefort 8 / 9,2% Pivo žlutohnědé barvy, s výraznějším ovocným aroma a nepatrným množstvím Demi-Sec, tvoří největší část produkce. Doporučujeme Mušle Leffe, Hovězí oháňka, Dezerty. Beer of yellowbrown colour with a distinct fruity aroma and a slight amount of DemiSec forms the major part of the production. Recommended with Mussels on dark Leffe beer, Ox tail and desserts.

10 Piva trapistická / Authentic trappist beers La Trappe Blond / 6,5% Pivo světlé ale s ovocnou vůní a jemně hořkým dozněním. Doporučujeme Krevety, Ryby, Mušle Natur, Víno. Light beer with fruity scent and fine bitter finish. Recommended with shrimps, fish, Mussels natur or Mussels on white wine. La Trappe Dubbel / 7% La Trappe Dubbel je nádherné autentické pivo s teplou rubínovou červenou barvou. Dotek sladkosti v chuti má svěží a jemně aromatický charakter. Doporučujeme Mušle Leffe, Kuřecí fricasée. La Trappe Dubbel is an excellent authentic beer of warm ruby red colour. The touch of sweetness in its taste is of fresh and finely aromatic character. Recommended with Mussels on dark Leffe beer or Chicken Fricassée. La Trappe Isid or / 7,5% Trapistické jantarové svrchně kvašené pivo lehce nasládlé, s nádechem karamelu. Chuť jemně hořká s ovocnými tóny. Toto pivo vzniklo u příležitosti oslav 125. výročí vaření piva v trapistickém pivovaru Koningshoeven a bylo pojmenováno po prvním sládkovi mnichu Isidorovi. Doporučujeme ke všem masitým pokrmům. An amber coloured, top-fermented, slightly sweet Trappist beer, with a hint of caramel. The flavour is delicately bitter with fruity tones. This beer was created for the occasion of the 125th anniversary of beer brewing in the Trappist Koningshoeven brewery, and was named after the first brewer the monk Isodore. Recommended as an accompaniment for all meat dishes. La Trappe Tripel / 8% La Trappe Tripel je silné, 3 sladové světlé pivo. Jeho ovocná vůně a hořkosladké doznění mu dodávají zvláštní charakter. Doporučujeme ke všem masům. Strong, threemalt light beer. Its fruity scent and bittersweet finish gives this beer a distinct character. Recommended with meats of all kinds. La Trappe Quadrupel / 10% Nejsilnější pivo z La Trappe s nádhernou jantarovou barvou. Chuť je mírně sladká a příjemně hořkým dozněním. Unikátní pivo, které je ve skutečnosti vhodné k archivaci. Doporučujeme jako digestive a k dezertům. The strongest La Trappe beer with a beautiful amber colour. Its taste is slightly sweet, with a pleasant bitter finish. A unique beer which is, actually, suitable for archiving. Recommended as digestive, or with desserts.

11 Piva trapistická / Authentic trappist beers La Trappe Witte / 5,5% Jedno z nejlepších pšeničných piv, které vůbec můžete ochutnat. Díky speciálnímu složení kvasnic a pšeničného sladu, do kterého mniši vkládají recepturu starou mnoho let. Pivo má jemně ovocnou chuť a slabě pšeničnou vůní, která se rozvine, když pivo necháte malinko zdekantovat ve skleničce. Je to zážitek k samostatnému pití. One of the best wheat beers that you can ever taste; its taste is based on a special combination of yeast and wheat malt, into which the monks add ingredients according to a hundredyearold procedure. The beer has a fine fruity taste and slight wheat scent that unfolds if you let the beer decant a little in the glass. This experience is best when drunk separately. Westmalle Dubbel / 7% Pivo červenohnědé barvy s druhotným kvašením v láhvi se smetanovou pěnou a zvláštní vůní sladu, s chutí bylin a čerstvého ovoce s jemným a hořkým zakončením, kde na patře a v ústech zůstává pocit suchosti. Doporučujeme Mušle Leffe, La Provance. Beer of redbrown colour with the second fermentation in the bottle, with creamy froth and unusual scent of malt, with a taste of herbs and fresh fruit with a fine bitter finish; it leaves a dry feel in the mouth and on the palate. Recommended with Leffe or La Provence mussels. Westmalle Tripel / 9,5% Pivo s ovocným aroma a příjemnou chmelovou vůni, jemně hořké s nádhernou dlouhou dochutí. Doporučujeme ke všem masům. Beer with fruity aroma and pleasant hop scent, fine bitterness and excellent long finish. Recommended with all kinds of meat. Orval / 6,2% Pivo s příjemnou kyselostí kvasnic Brettanomyces a jemně ovocně kořeněným zakončením. Doporučujeme Mušle Mariniere, La Provance, Dijon. Beer with a pleasant sourness of the Brettanomyces yeast and fine fruity and spicy finish. Recommended with Mariniére, La Provence or Dijon mussels.

12 Piva speciál / Speciál beers Piraat Triple Hop / 10,5% Svrchně kvašené a velmi dobře vyvážené komplexní pivo jantarové barvy Hopus / 8% Autentická chmelová chuť to je hlavní specifikum tohoto speciálu. Pět druhů českého, slovenského a německého chmele dává svojí vzájemnou kombinací vzniknout unikátní vůni a hořkosti. Tohle je jediná specialita, kde z jedné lahve ochutnáte 4 piva. Doporučujeme ke všem masům a rybím pokrmům. Authentic hop taste this is the main characteristics of this special beer. Five kinds of Czech, Slovak and German hop create, when appropriately combined, a unique scent and bitterness. This is the only specialty that allows you to taste 4 beers in one bottle. Recommended with all kinds of meat and fish meals. s výrazným chmelovým charakterem z vlámského pivovaru Van Steenberge. Jeho základ tvoří Piraat, který mu dodává plnou ovocnou a sladovou chuť a sušší charakter, odvozený z vyšší úrovně alkoholu, a třikrát během varného procesu se přidávají 4 druhy chmele. Doporučujeme jako digestiv. An amber coloured, top-fermented, very well balanced complex beer with a distinctive hoppy character from the Flemish Van Steenberge brewery. The basis of the beer is Piraat, which lends it a full fruity and malty flavour and a drier character derived from the higher percentage of alcohol, and 4 types of hops are added three times during the brewing process. Recommended as a digestif. Boucanier Red Ale / 7% Kořeněná chuť doplněná o charakteristický ovocný buket, jantarová barva a zřetelná aromatická struktura. Doporučujeme ke všem masům. Spicy taste complemented with a characteristic fruity bouquet, amber colour and distinct aromatic structure. Recommended with all kinds of meat. Artevelde Amber / 5,7% lahvové / bottled... 0,25 l Polotmavý speciál z vlámského rodinného pivovaru Huyghe. Brilantně jasné, lehčího charakteru. Sladová vůně, plná, lehce nasládlá chuť, v které se prosazují karamelové a chmelové tóny. Na jazyku lehce šumivé, osvěžující. Poměrně krátké a jemně hořké doznívání. Velmi dobře pitné, hodí se k sýrům i k masitým pokrmům. Amber colour beer from Huyghe family brewery in Flanders. Brilliantly bright and light in nature. Malty nose combined with full bodied mildly sweet flavour with caramel and hoppy aroma. Slightly effervescent and refreshing. Rather short aftertaste has a nice bitterness. It is an easy-to-drink beer which goes great with cheeses and meat courses. Duchesse de Borgogne / 6,2% Toto osvěžující pivo zraje v dubových sudech po prvním a druhém dokvašování 18 měsíců. Pivo je směsí čokolády a jemné kyselinky na závěr na patře. Průměrná délka zrání před lahvováním je 12 měsíců. Doporučujeme jako Digestive. This refreshing beer matures in oak kegs for 18 months after the first and second fermentation. The beer is a mixture of chocolate and fine acid flavour in the end. The average maturing period prior to bottling is 12 months. Recommended as digestive.

13 Piva speciál / Speciál beers Kwak / 8% lahvové / bottled... 0,7 l 299, Kč Pauwel Kwak, vymyslel a uvařil Vozové pivo, které je vysoce prokvašený amber. Jemně nasládlé z důvodu přidávání kandysového cukru. Pivo se vyrábí ze 3 různých druhů sladů v kombinaci s cukrem a pšenicí, kde se ještě přidávají 3 druhy chmele. Doporučujeme Tomatové carpaccio, Mušle Dijon, Telecí ledvinky. Pauwel Kwak invented and brewed the cart beer, which is highly fermented amber. It is finely sweet thanks to added candy sugar. The beer is made from three different types of malt in combination with sugar and wheat, where three kinds of hop are also added. Recommended with Tomato carpaccio, Dijon mussels or Veal kidney. Pivní sekt / Bière de Ch a m p ag n e Deus / 11,5% lahvové / bottled...0,75 l Pivní sekt, který během procesu vaření piva prokvašuje víc než měsíc se dvěma 990, Kč kvasinkami. Pak se odváží do oblasti u Epernay v Champagne ve Francii, kde se lahvuje. Ve sklepích leží 9 měsíců a otáčí se každý týden. Ve vůni je cítit sektové kvasnice a v chuti jemnou hořkost piva. Doporučujeme Ústřice, Rybí pokrmy, Aperitiv, Digestive. Beer sect, which ferments for over a month with yeast of two kinds during the brewing process. Then it is transported to Epernay in Champagne, France, where it is bottled and stays for 9 months in cellars, being turned over every week. Its scent smells like sect yeast and there is fine beer bitterness in its taste. Recommended with oysters or fish meals, or as aperitif or digestive. Pšeničná piva / Wheat beers Celis White / 5% lahvové / bottled...0,25 l Tento tradiční Witbier byl vyvinut ve spolupráci s panem Pierre Celisem, kmotrem piva Celis Hoegaarden White. Pivo s nádechem ovoce, limety, bylin a koriandru. Doporučujeme Rybí polévku, Salát Ceasar, Salát s Tuňákem. This traditional Witbier was developed in collaboration with Mr Pierre Celis, the patron of Celis Hoegaarden White beer. Beer with a scent of fruits, lime, herbs and coriander. Recommended with fish soup, Ceasar salad or tuna salad. St. Bernardus White / 5,5% V tomto pivu probíhá druhotné dokvašování v láhvi a používá se u něj název Barely malt, neboli Ječné víno, které mu dodává krásnou jantarovou barvu s příjemným dozněním ovoce a karamelu. Doporučujeme k Rybí polévce jako i k samostatnému pití hlavně v teplých letních dnech. This beer undergoes the second fermentation in the bottle; the malt is usually named barley malt (or barley wine) and it gives the beer a beautiful amber colour and a pleasant fruity and caramel finish. Recommended with fish soup as well as for separate drinking, namely in hot summer days.

14 Ovocné speciály / Fruit specials Mongozo mango / 3,6% Pivo s výraznou chutí manga. Beer with a pronounced taste of mango. Mongozo coconut / 3,6 % Pivo s vůní kokosových ořechů a sladkou vůní chleba. Chuť je kokosově sladká a na patře zůstává jemný pocit po alkoholu. Doporučujeme Aperitiv, Digestive a k Dezertům. Beer with a scent of coconuts and sweet scent of bread. Its taste is sweet as coconut and a fine feel of alcohol lingers on the palate. Recommended as aperitif or digestive as well as with desserts. Mongozo banán / 3,6% Pivo s čistou ovocnou vůní banánu a jemnými tóny skořice, kde chuť přesně kopíruje vůni. Beer with a pure fruity scent of banana and soft tones of cinnamon, where the taste precisely corresponds with the scent. Bacchus Kriek / 5% lahvové / bottled... 0,375 l Pivo s příjemnou vůní třešně, sladu, kvasnic a jemnou kyselinkou s dozněním hořkých bylinek a jemného citrónu. Doporučujeme Aperitiv, Digestive a k Dezertům Beer with a pleasant scent of cherries, malt and yeast, with a taste of cherries and fine acid flavour with finish of bitter herbs and fine lemon. Recommended as aperitif or digestive as well as with desserts. 195, Kč Bacchus Frambozen / 5% lahvové / bottled...0,375 l 195, Kč Pivo s příjemnou vůní a chutí malinové šťávy a sladkokyselým zakončením ostružin. Doporučujeme Aperitiv, Digestive a k Dezertům. Beer with a pleasant scent and taste of raspberry juice and sweetsour finish of blackberries. Recommended as aperitif or digestive as well as with desserts.

15 Ovocné speciály / Fruit specials Pink Killer / 4,5% lahvové / bottled...0,25 l Pivo velmi specifické růžové barvy s příjemnou chutí grapefruitového džusu, koriandru a jemné pomerančové kůry a jemnou hořkostí, hlavně grepu na patře. Nejlepší je ochutnat ho samostatně. Beer of a very specific pink colour with a pleasant taste of grapefruit juice, coriander and fine orange peel and soft grapefruit bitterness on the palate. It is best when tasted separately. Kasteel Rouge / 8% lahvové / bottled... 0,7 l Jedno z nejsilnějších ovocných belgických piv. Vyznačuje se velkolepou vůní višně s krásným zakončením a dlouhým dozněním na patře. Doporučujeme Aperitiv, Digestive a k Dezertům. One of the strongest Belgian fruity beers is characterized by a magnificent scent of sour cherry with a beautiful finish and long finish on the palate. Recommended as aperitif or digestive as well as with desserts. 299, Kč Premium Kriek / 3,2% lahvové / bottled...0,25 l Pivo vyrobené z tradičního Gueuze Lambic ze šťávy černých třešní a přírodního cukru, s výraznou chutí a vůní třešní. Doporučujeme jako Aperitiv, Digestive a k Dezertům. Beer brewed from traditional Gueuze Lambic using juice from black cherries and natural sugar, with a pronounced taste and scent of cherries. Recommended as aperitif or digestive as well as with desserts. Premium Framboise / 3,2% lahvové / bottled... 0,25 l Vaří se na bázi tradičního Geuze lambicu s přidáním šťávy z Lesních malin a přírodního cukru. Jasné tmavě červené pivo s růžovou pěnou. Lehké a osvěžující, vhodné jako digestiv, aperitiv a k dezertům. Brewed on the basis of traditional Geuze lambic with added raspberry juice and natural sugar. Clear dark-red beer with pink head. Light and refreshing. Enjoy it as digestif or aperitif or as a great companion for deserts.

16 Nealkoholicka piva / Nonalcoholic beers Stella nealko Příjemně lehké pivo s krátkým jemně hořkým dozněním. Pleasantly light beer with a short, finely bitter finish. 69, Kč Palm nealko lahvové / bottled... 0,25 l Polotmavé příjemně nahořklé pivo namíchané z mielleux sladů Palm v dokonalé harmonii s aromatickým chmelem z Kentu. Semidark, pleasantly bitter beer mixed from mielleux Palm malts in a perfect harmony with the aromatic hop from Kent. 95, Kč

PIVNÍ LÍSTEK / BEER MENU

PIVNÍ LÍSTEK / BEER MENU PIVNÍ LÍSTEK / BEER MENU TOČENÁ PIVA / ON TAP BEERS Roland de Flanders točené / on tap............................. 0,33 l Jediné pivo vařené přímo pro Les Moules v Belgii. Roland de Flanders 11,5 % Jantarový

Více

1. Polotmavá, tmavá a ochucená piva

1. Polotmavá, tmavá a ochucená piva 1. Polotmavá, tmavá a ochucená piva Achel bruin 0,33l: Jde o typické trapistické pivo teplé hnědé barvy s barevnými podtóny bordeaux. V tomto sametově jemném pivu je možno vychutnat také chmelové doznívání.

Více

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 1. Světlé pivo výčepní Světlé pivo výčepní má nižší až střední plnost, světlou až mírně jantarovou barvu. je nižší až střední, vůně může být mírně esterová, chmelová a sladová.

Více

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2017

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2017 SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2017 1. Světlé pivo výčepní Světlé pivo výčepní má nižší až střední plnost, světlou až mírně jantarovou barvu. je nižší až střední, vůně může být mírně esterová, chmelová a sladová.

Více

ŠUMIVÁ!VÍNA!/!SPARKLING!WINES! ROZLÉVANÁ!VÍNA!/!WINES!BY!THE!GLASS! HARMONIA!VINI!!ŠSV!VELKÉ!PAVLOVICE!!!!!! VINAŘSTVÍ!SEDLÁK!!!!!!!!

ŠUMIVÁ!VÍNA!/!SPARKLING!WINES! ROZLÉVANÁ!VÍNA!/!WINES!BY!THE!GLASS! HARMONIA!VINI!!ŠSV!VELKÉ!PAVLOVICE!!!!!! VINAŘSTVÍ!SEDLÁK!!!!!!!! ŠUMIVÁVÍNA/SPARKLINGWINES HARMONIAVINI ŠSVVELKÉPAVLOVICE BOHEMIASEKT DEMISEC 0,75 250KČ BOHEMIASEKT BRUT 0,75 250KČ VINAŘSTVÍSEDLÁK MUŠKÁTMORAVSKÝFRIZZANTEPOLOSUCHÉ 0,75 300KČ ITÁLIE PROSECCODOCFRIZZANTE,VILACORNARO

Více

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2014

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2014 SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2014 1. Světlé pivo výčepní Světlé pivo výčepní má nižší až střední plnost, světlou až mírně jantarovou barvu. je nižší až střední, vůně může být mírně esterová, chmelová a sladová.

Více

How to order in a restaurant

How to order in a restaurant How to order in a restaurant http://farmsandfields.wordpress.com/category/ff-food-art/ Ordering - objednávání Good afternoon, welcome to Dave s restaurant. Dobré odpoledne, vítejte v restauraci u Davea.

Více

Brouwerij F. Boon. Boon Geuze Marriage Parfait. 0,375 l. Boon Kriek. Země: Belgie. Město: Lembeek

Brouwerij F. Boon. Boon Geuze Marriage Parfait. 0,375 l. Boon Kriek. Země: Belgie. Město: Lembeek Brouwerij F. Boon Město: Lembeek Belgický pivovar, za jehož úspěchem stojí Frank Boon. V 70. letech 20. století byl jedním z belgických pivovarníků, který se zasloužil o udržení tradiční výroby spontánně

Více

Nově: denní provoz 13-19 hodin. Nealkoholické nápoje Soft drinks

Nově: denní provoz 13-19 hodin. Nealkoholické nápoje Soft drinks Nově: denní provoz 13-19 hodin Nealkoholické nápoje Soft drinks Osvěžující letní domácí limonády Daily homemade lemonades Domácí citronáda Domácí citronáda Domácí oranžáda Pomerančový fresh, soda Homemade

Více

Text: Basic rules for combination of meals and drinks

Text: Basic rules for combination of meals and drinks Klíčová slova: 21. Keywords: basic rules, meals, drinks, order of wines Text: Basic rules for combination of meals and drinks The right combination of meals and drinks creates a unit where the drink doesn

Více

VINOTÉKA na Krátké, Ostopovice Nabídka sudového piva.

VINOTÉKA na Krátké, Ostopovice Nabídka sudového piva. číslo katalogové číslo: VINOTÉKA na Krátké, Ostopovice Nabídka sudového piva. Vratná cena celkem popis KEG specifikace zálohamnožství s DPH 21% 1 11407 STAROBRNO ležák 12, plochá 30L Tento symbol českého

Více

Malastrana Bock. Obsah alkoholu: 7,5 % Stupňovitost: 18 IBU: 25. Slad: Český, Bavorský, Melanoidní, Cararoma, Karamel. Chmel: Premiant, Magnum

Malastrana Bock. Obsah alkoholu: 7,5 % Stupňovitost: 18 IBU: 25. Slad: Český, Bavorský, Melanoidní, Cararoma, Karamel. Chmel: Premiant, Magnum Malastrana Bock Bock je označení pro silné, hutné, polotmavé speciální pivo, jež je ideální do chladných zimních měsíců. Pro Bock je typická dlouhá doba ležení a také speciální složení sladů, které způsobují

Více

Čepované pivo Draught beer

Čepované pivo Draught beer Čepované pivo Draught beer Dolnobřežanská 10 Laser Beer 12 Plnější chuť, střední říz a jemná příjemná hořkost pobízejí k dalšímu napití. Světlý ležák s výraznější zlatavou barvou, plnou chutí a vyšším

Více

VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU

VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU Caffe Pascucci VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU Nabízíme italskou kávu PASCUCCI, můžete si vychutnat výbornou směs kávy kde je 90% zrn arabica a 10% robusta jde o nejvyšší řadu kávy Pascucci.

Více

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce VINNÝ LÍSTEK Tuto vinnou kartu jsme pro Vás připravili ve spolupráci s odborníky společnosti House of Wine. Společně jsme vybrali vína, u kterých můžeme garantovat jejich původ a kvalitu. Tato vína jsme

Více

Čepované pivo Draught beer

Čepované pivo Draught beer Čepované pivo Draught beer Dolnobřežanská 10 Plnější chuť, střední říz a jemná příjemná hořkost pobízejí k dalšímu napití. Medium body balanced with decent bitterness. Traditional Bohemian pilsner type

Více

KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN Jakostní vína Gold Premium Jedná se o jakostní vína, pocházející z hroznů vypěstovaných na místních vinicích. Vína pocházející z této krajiny jsou charakteristicky plné, osobité,

Více

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce VINNÝ LÍSTEK Tuto vinnou kartu jsme pro Vás připravili ve spolupráci s odborníky společnosti House of Wine. Společně jsme vybrali vína, u kterých můžeme garantovat jejich původ a kvalitu. Tato vína jsme

Více

Čepované pivo Draught beer

Čepované pivo Draught beer Čepované pivo Draught beer Dolnobřežanská 10 Plnější chuť, střední říz a jemná příjemná hořkost pobízejí k dalšímu napití. Medium body balanced with decent bitterness. Traditional Bohemian pilsner type

Více

ŠUMIVÁ VÍNA / SPARKLING WINES ROZLÉVANÁ VÍNA / WINES BY THE GLASS

ŠUMIVÁ VÍNA / SPARKLING WINES ROZLÉVANÁ VÍNA / WINES BY THE GLASS ŠUMIVÁ VÍNA / SPARKLING WINES Česká republika Bohemia sekt - brut, sec, demi sec 0,75 275,- Bohemia sekt Prestige - brut, demi sec 0,75 385,- ITÁLIE PROSECCO SPUMANTE VILLA CORNARO EXTRA DRY 0,75 370,-

Více

Pivní speciály. Piva nabízená prodejnou Angelos : Floreffe prima melior. Floreffe tripel. Dendermonde tripel

Pivní speciály. Piva nabízená prodejnou Angelos : Floreffe prima melior. Floreffe tripel. Dendermonde tripel Pivní speciály Především belgické pivní speciály se proslavily po celém světě, jak širokým výběrem delikátních chutí a vůní, tak i kulturou jejich vychutnávání a servírování, která se velmi podobá té vinné.

Více

Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR

Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR Tento dokument obsahuje informace pro spotřebitele vyžadované zákonem č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a

Více

VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU

VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU Caffe Pascucci VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU Nabízíme italskou kávu PASCUCCI, můžete si vychutnat výbornou směs kávy kde je 90% zrn arabica a 10% robusta jde o nejvyšší řadu kávy Pascucci.

Více

Vinný listek. Sekty 45,- 290,- 45,- 290,- 45,- 290,- 460,-

Vinný listek. Sekty 45,- 290,- 45,- 290,- 45,- 290,- 460,- Vinná karta Vinný listek Sekty J.P.CHENET ICE EDITION Francouzský sekt polosuchý, jedinečný sekt, který se pije na ledu. Region: Francie. Doporučujeme pro jakoukoliv příležitost. 1dcl 290,- J.P.CHENET

Více

Jídelní lístek. Menu

Jídelní lístek. Menu Jídelní lístek Menu Vážení hosté, škvarková pomazánka, jitrnicový prejt, domácí selečí tlačenka, pečený vepřový ocásek na pivu, pečené vepřové koleno, grog, svařené víno, punč, polotmavé pivo Kníže Václav,

Více

Káva, kakao, čaj. Tchibo Privat Kaffee African Blue instantní bal.: 6 x 100 g, číslo: 5736. mletá bal.: 12 x 250 g, číslo: 5280

Káva, kakao, čaj. Tchibo Privat Kaffee African Blue instantní bal.: 6 x 100 g, číslo: 5736. mletá bal.: 12 x 250 g, číslo: 5280 Tchibo Espresso Milano Style, bal.: 12 x 250 g, číslo: 5856 zrno, bal.: 6 x 500 g, číslo: 5A856 Tchibo Espresso Sicilia Style, bal.: 12 x 250 g, číslo: 5D856 zrno, bal.: 6 x 500 g, číslo: 5C856 African

Více

BÍLÁ VÍNA SUCHÁ ČERVENÁ VÍNA SUCHÁ

BÍLÁ VÍNA SUCHÁ ČERVENÁ VÍNA SUCHÁ VINNÝ N LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 180 Kč Má výraznější typickou kořenitou vůni a chuť s grapefruitovým a mandlovým nádechem v závěru. PINOT GRIS 280 Kč Příjemně aromatické víno s jemnými

Více

Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR

Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR Tento dokument obsahuje informace pro spotřebitele vyžadované zákonem č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a

Více

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí.

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí. MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ Chardonnay jakostní Chateau Bzenec 185 Kč Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí. Rulandské

Více

Věty k překladu From Unit 4 part A, Project 2

Věty k překladu From Unit 4 part A, Project 2 Věty k překladu From Unit 4 part A, Project 2 Unit 4 part A - translation practice 1. Máš rád kávu? Ne, nemám. Nikdy ji nepiji. Do you like coffee? No, I don't. I never drink it. 2. Můžu, prosím, mít sendvič

Více

Restaurace Sluneční terasa T-Anker

Restaurace Sluneční terasa T-Anker Restaurace Sluneční terasa T-Anker PIVNÍ LÍSTEK PIVA NA ČEPU Pivo je důkazem toho, že nás Bůh miluje a chce, abychom byli šťastni Benjamin Franklin Pivní aperitivy Avec les Bon Voeux 9,5%, 0,7l 290,- Pivovar:

Více

PŘEDSTAVUJEME. Komfort, který si zasloužíte... myslíme na Vás WE ARE INTRODUCING

PŘEDSTAVUJEME. Komfort, který si zasloužíte... myslíme na Vás WE ARE INTRODUCING PŘEDSTAVUJEME Grandhotel Pupp je již po tři staletí tradičním symbolem Karlových Varů, místem komfortu a prvotřídních služeb pro hosty z celého světa. Neokusit atmosféru a speciality puppovských restaurací

Více

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK RESTAURACE VINNÝ LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ SYLVÁNSKÉ ZELENÉ ČR Morava Vinařství Dobrovolný Nový Šaldorf Víno světle žluté barvy, nasládlé svěží ovocné chuti s podtónem zralého angreštu. 250 Kč RULANDSKÉ ŠEDÉ

Více

beer & rum & cocktail

beer & rum & cocktail DOMÁCÍ STŘEDOMOŘSKÁ KUCHYNĚ Z ČERSTVÝCH A AUTENTICKÝCH SUROVIN. Možnost objednání jídla na přání mimo nabídku (mušle, ryby, plody moře, steaky, masa, dezerty). VŠECHNA JÍDLA PŘIPRAVÍME NA PŘÁNÍ S BEZLEPKOVÝM

Více

Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR

Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR Tento dokument obsahuje informace pro spotřebitele vyžadované zákonem č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a

Více

Steaky / Steaks: 200 g Steak z pravé svíčkové (Highland - biomaso) 400,- (steak from sirloin with any of the above mentioned flavor)

Steaky / Steaks: 200 g Steak z pravé svíčkové (Highland - biomaso) 400,- (steak from sirloin with any of the above mentioned flavor) Steaky / Steaks: 200 g Steak z pravé svíčkové (Highland - biomaso) 400,- (steak from sirloin with any of the above mentioned flavor) 200 g Hovězí steak z roštěné (Highland - biomaso) 350,- (steak from

Více

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům.

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům. Merlot Odrůda původně z francouzské oblasti Bordeaux, které se dobře daří i ve španělském regionu Kastilie. Kvašení probíhá při nízkých teplotách po dobu 10 dní v nerezových tancích. Díky pečlivosti, tradici

Více

Chardonnay. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Chardonnay. Sklizeň období: Druhý týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových.

Chardonnay. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Chardonnay. Sklizeň období: Druhý týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových. Chardonnay 100% Chardonnay Druhý týden v září Barva slámově žlutá se zelenkavými odlesky, s přibývající intenzitou v průbehu stárnutí. Na konci můžeme cítit tóny hlohu, jablka a křupavého chleba. Chuť

Více

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK RESTAURACE VINNÝ N LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 175 Kč Příjemně aromatické víno s jemným tónem zeleného pepře. Chuť je vyvážená, šťavnatá a svěží. Odrůda se hodí ke studeným mísám, slaným pokrmům,

Více

Čepované pivo Draught beer

Čepované pivo Draught beer Čepované pivo Draught beer Dolnobřežanská 10 Laser Beer 12 Plnější chuť, střední říz a jemná příjemná hořkost pobízejí k dalšímu napití. Světlý ležák s výraznější zlatavou barvou, plnou chutí a vyšším

Více

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2016

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2016 SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2016 1. Světlé pivo výčepní Světlé pivo výčepní má nižší až střední plnost, světlou až mírně jantarovou barvu. je nižší až střední, vůně může být mírně esterová, chmelová a sladová.

Více

ROZLÉVANÁ VÍNA / WINES BY THE GLASS BÍLÁ VÍNA / WHITE WINES

ROZLÉVANÁ VÍNA / WINES BY THE GLASS BÍLÁ VÍNA / WHITE WINES ROZLÉVANÁ VÍNA / WINES BY THE GLASS BÍLÁ / WHITE CHARDONNAY suché ITÁLIE 0,20 40 KČ SAUVIGNON polosuché ITÁLIE 0,20 40 KČ ČERVENÁ / RED MERLOT suché ITÁLIE 0,20 40 KČ BÍLÁ VÍNA / WHITE WINES VINAŘSTVÍ

Více

Ad 1: Jednotky hořkosti piva (EBU)

Ad 1: Jednotky hořkosti piva (EBU) 4 6 Berliner Weisse (berlínské bílé) 6 12 Biere blanche (witbier) 6 18 Weissbier Ad 1: Jednotky hořkosti piva (EBU) Weissbier 8 16 American lager 12 24 Trapistická piva 16 24 Ležák 16 35 Kölsch 18 24 Tmavé

Více

Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA

Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA PŮVOD: Colli Euganei (Padova, Benátsko) ODRŮDA: Muškát BARVA A VZHLED: Brilantní. Slámově žlutá OBSAH ALKOHOLU: 9 BOUQUET: Čistý, charakteristická

Více

Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín

Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín Datem založení firmy Dufek je rok 2003, avšak v rodině se vinaří již více než 100 let. Filozofií rodinného vinařství je motto: Všechno se podřizuje kvalitě. Od jarních

Více

vanilla dream swiss chocolate maple walnut caramelita stracciatella pistachio espresso croquant tiramisu

vanilla dream swiss chocolate maple walnut caramelita stracciatella pistachio espresso croquant tiramisu vanilla dream Prvotřídní vanilková zmrzlina vyrobená z opravdové vanilky včetně její nejvzácnější části: semen vanilkového lusku. Premium vanilla ice cream with real vanilla including the most precious

Více

VINNÝ LÍSTEK. 45 Kč. 45 Kč

VINNÝ LÍSTEK. 45 Kč. 45 Kč Aperitivy Martini Bianco Aromatické a sladké Martini Bianco používá jako svůj základ kvalitní a jemnou směs italských bílých suchých vín. Směs aromatických bylin a vanilky mu dodává jeho charakteristickou

Více

STRAWBERRIES IN Divadelní Restaurant

STRAWBERRIES IN Divadelní Restaurant STRAWBERRIES IN Divadelní Restaurant Sunny start Strawberry, apple and ginger FRESH 84, - CZK 50g Goat cheese with strawberries, rucolla, pine seeds and ripped acetto balsamico Maturo, toasts 154, - CZK

Více

MORAVSKÁ PŘÍVLASTKOVÁ VÍNA

MORAVSKÁ PŘÍVLASTKOVÁ VÍNA Ryzlink vlašský (Viniční trať Novosady) Víno se hodí k zeleninovým jídlům, bílým sýrům, k lehké úpravě ryb či jemným paštikám, ale také k přírodnímu drůbežímu steaku, k jemnějším úpravám pizzy a těstovin.

Více

Ryzlink vlašský. Sauvignon. Frankovka. kabinetní víno suché 0,75 l 2 9 5, - pozdní sběr polosuché 0,75 l 295,- jakostní polosuché 0,75 l 295,-

Ryzlink vlašský. Sauvignon. Frankovka. kabinetní víno suché 0,75 l 2 9 5, - pozdní sběr polosuché 0,75 l 295,- jakostní polosuché 0,75 l 295,- Ryzlink vlašský kabinetní víno 0,75 l 2 9 5, - trať Pod Mušlovem. Světle zlatavá barva, aroma je příjemně harmonické připomínající zralé jablka a hrušky, v chuti výrazná mineralita a svěží kyselinka. Hodí

Více

Česká republliika bííllá víína 0,,750 ll Vellttllíínsské zellené,, jjakossttníí -- ssuché 2011 160,,- Zlatavá barva, delikátní, ovocně - trávové aroma v pozadí se objevují tóny mandlí, chuť je svěží, sametová,

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK / MENU

JÍDELNÍ LÍSTEK / MENU JÍDELNÍ LÍSTEK / MENU PŘEDKRMY / STARTERS TOPINKA S VEPŘOVOU PANENKOU (1, 9) 89,- Pikantní pečená topinka s vepřovou panenkou, rajčaty a cibulí Baked bread with pork tenderloin, tomatoes and onion TOPINKA

Více

Minipivovar a restaurace PARNÍK Tovární č.p. 1021/5 750 02 Přerov

Minipivovar a restaurace PARNÍK Tovární č.p. 1021/5 750 02 Přerov Provozovatel: Provozovna: Rezervace, informace: Minipivovar Parník s.r.o. Denisova č.p. 2916/9 750 02 Přerov IČ: 62361449, DIČ: CZ62361449 Minipivovar a restaurace PARNÍK Tovární č.p. 1021/5 750 02 Přerov

Více

NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY

NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY DEZERTY Banán se zmrzlinou 50 Vafle 30 (2 ks polité čokoládou, pravá šlehačka) Koláče, řezy, dorty dle denní nabídky KOKTEJLY Jahodový shake 30 (2 dl mléka, kopeček jahodové zmrzliny,

Více

VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU

VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU Caffe Pascucci VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU Nabízíme italskou kávu PASCUCCI, můžete si vychutnat výbornou směs kávy kde je 90% zrn arabica a 10% robusta jde o nejvyšší řadu kávy Pascucci.

Více

Hotel U Růže servis vín, manuál číšníka

Hotel U Růže servis vín, manuál číšníka Veškerá vína uvedená v tomto manuálu pocházejí z vinařské oblasti Slovácké, obce Bzenec. U jednotlivých vín jsou uvedeny viniční tratě. Vína vyrobila firma Bzenia, s.r.o. se sídlem v Bzenci. Všechna vína

Více

Templářské sklepy ČEJKOVICE

Templářské sklepy ČEJKOVICE Templářské sklepy ČEJKOVICE Ryzlink rýnský 2005 Cena: CZK 105 cena / karton: CZK 628 Harmonické víno světlé žlutozelené barvy s příjemnou plnou chutí, výraznější kyselinou a květinovým aroma, které přechází

Více

300g Trhaný ledový salát a rukola s grilovanými kuřecími prsíčky, opečenými cherry rajčaty, hoblinkami parmazánu, krutony a caesar dresinkem

300g Trhaný ledový salát a rukola s grilovanými kuřecími prsíčky, opečenými cherry rajčaty, hoblinkami parmazánu, krutony a caesar dresinkem PŘEDKRMY STARTERS 50g Tartar z hřebenatky s kaparovými plody, plátky marinované řepy, mangovou omáčkou, pečenou limetou a sušeným pomerančem Scollop tartar with capers, slices of marinated beetroot, mango

Více

Burger menu. Informace o alergenech obsažených v pokrmech obdržíte na požádání u obsluhy.

Burger menu. Informace o alergenech obsažených v pokrmech obdržíte na požádání u obsluhy. Burger menu Hotel Concertino **** Zlatá Husa Náměstí Míru 142/I, 377 01 Jindřichův Hradec GPS: 49 8 38.71 N 15 0 13.48 E E-mail: info@concertino.cz, Tel.: +420 384 362 320 2 Zlatá Husa-Naše Hospoda Concertino

Více

U Luxů Otevírací doba

U Luxů Otevírací doba Ote vírací doba 11-22 STU D E N É PŘ E D K R MY 250g Sýrový talíř 120, 250g Uzeninový talíř / šunka,anglická slanina,pršut,salám vysočina/ 140, TE P LÉ PŘ E D K R MY 150g Hemenex 65, 100g Mexická vepřová

Více

KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN Výběrová vína St. Antonius vinum Název této kolekce je odvozen od významného poutního místa Jižní Moravy, kaple Sv. Antonína, která je blatnickou dominantou. Výhled do krajiny z

Více

PIVOVAR LITOVEL a.s.

PIVOVAR LITOVEL a.s. PIVOVAR LITOVEL a.s. Pivovar Litovel byl založen r. 1893 jako Rolnický akciový pivovar se sladovnou v Litovli. Ve svém podtextu měl ještě přívlastek ryze český vlastenecký. Je pokračovatelem tradic vaření

Více

1 porc. Sádlo se škvarky a cibulí, pivní chléb (1a,b,c) 49,- Kč Home fat with cracklings,onion, bread

1 porc. Sádlo se škvarky a cibulí, pivní chléb (1a,b,c) 49,- Kč Home fat with cracklings,onion, bread V souladu s čl. 44 odst. 1 a) nařízení 1169/2011 EU o poskytování informací o potravinách spotřebitelům, jsou u všech jídel označeny alergeny v jídle obsažené, a to číselným kódem. Seznam alergenů pod

Více

PŘEDKRMY/STARTERS. (Seznam alergenů 1-14 uveden na konci nabídky, pod jednotlivými čísly) The list of allergens 1-14 indicated at the end of the menu.

PŘEDKRMY/STARTERS. (Seznam alergenů 1-14 uveden na konci nabídky, pod jednotlivými čísly) The list of allergens 1-14 indicated at the end of the menu. PŘEDKRMY/STARTERS 80g Uzená makrela s medovou cibulkou, pečivo Smoked mackerel with honey onion, pastry A: 1,3,4,7,10 80g Domácí vepřová paštika s játry, brusinkový dip, pečivo Homemade pork paté with

Více

Zemitost TROPICKÉ OVOCE. Ananas. Meruňky PÁLENÉ DŘEVO VÁNOCE TULLAMORE D.E.W. 10 YO SINGLE MALT TULLAMORE D.E.W. IRISH WHISKEY

Zemitost TROPICKÉ OVOCE. Ananas. Meruňky PÁLENÉ DŘEVO VÁNOCE TULLAMORE D.E.W. 10 YO SINGLE MALT TULLAMORE D.E.W. IRISH WHISKEY CITRUSY Zelené jablko VANILKA Koření Zemitost TROPICKÉ OVOCE Ananas PÁLENÉ DŘEVO Meruňky KRÉMOVOST VÁNOCE IRISH WHISKEY 10 YO SINGLE MALT Originální irská blended whiskey známá po celém světě díky své

Více

Polévky/ Soups. 008/ 2 dcl dle denní nabídky Soup of the Day 35,- Kč

Polévky/ Soups. 008/ 2 dcl dle denní nabídky Soup of the Day 35,- Kč Smluvní ceny vč. DPH Předkrmy/Starters 001/ 130 g Domácí paštika s kachními játry a cibulovou marmeládou Homemade duck liver pate served with onion marmelade 002/ 100 g Tataráček z lososa s bazalkovým

Více

ROZLÉVANÁ VÍNA. Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika

ROZLÉVANÁ VÍNA. Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika VINNÝ LÍSTEK ROZLÉVANÁ VÍNA Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika Freschello 0,10 l 65 CZK Šumivé víno - frizzante Veneto, Itálie Veltlínské zelené 0,15 l 65

Více

Teplé nápoje/hot drinks

Teplé nápoje/hot drinks Teplé nápoje/hot drinks Čaje/Teas Marocký mátový čaj/moroccan mint tea... 65 Kč Earl Grey Superior... 65 Kč pravý černý čaj Ceylon Ruhuna, přírodní aroma bergamotu, květy pomerančovníku black Ceylon Ruhuna

Více

ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ ROZLÉVANÁ VÍNA RUŽOVÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ŠUMIVÁ SEKTY A CHAMPAGNE

ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ ROZLÉVANÁ VÍNA RUŽOVÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ŠUMIVÁ SEKTY A CHAMPAGNE ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ Veltlínské zelené Rakvice 0.2 l Chardonnay Chile 0.2 l Frizantino Itálie 0.2 l Trebiano Itálie 0.2 l ROZLÉVANÁ VÍNA RUŽOVÁ Frankovka rosé kabinet 0.2 l ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ Modrý

Více

: voda, ječný slad, ječmen, maltózový sirup, chmelové produkty, izomerizovaný chmelový extrakt, oxid uhličitý

: voda, ječný slad, ječmen, maltózový sirup, chmelové produkty, izomerizovaný chmelový extrakt, oxid uhličitý objem EAN kód Název výrobku l 1 ks Braník Jedenáct láhev 0,5l 0,500 8593868002177 Braník Ležák láhev 0,5 0,500 8593868001453 Složení výrobku : voda,, maltózový sirup, voda,, maltózový sirup, ALERGENY Braník

Více

Prvotřídní výběrový čaj s bergamotem pro milovníky černého čaje, který se skládá z vyšší třídy čajů s přídavkem Ceylon Vintage Silver Tips.

Prvotřídní výběrový čaj s bergamotem pro milovníky černého čaje, který se skládá z vyšší třídy čajů s přídavkem Ceylon Vintage Silver Tips. KÁVA La Boheme Mexico Santa Teresa Delikátní krémové espresso z mexické oblasti Chiapas. V šálku vás překvapí silná kakaová chuť s oříškovým aroma a příjemná karamelová dochuť. Plné, hutné a vyvážené espresso.

Více

Muller Thurgau Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Cuvée Klárka

Muller Thurgau Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Cuvée Klárka Moravské zemské víno Muller Thurgau - Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Víno se světlou barvou a zelenožlutým odstínem, muškátovou vůni s ovocnými odstíny kopřivy a broskve,

Více

Vánoce 2016 nabídka českých vín. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.:

Vánoce 2016 nabídka českých vín. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.: Vánoce 2016 nabídka českých vín Rulandské šedé 2015 výběr z hroznů Polosladké Obec Mikulov Trať Pod Mušlovem Kyseliny 6,2 g/l Bezcukerný extrakt 24,3 g/l Zbytkový cukr 27,9 g/l Obsah alkoholu 12,5 % Víno

Více

NEM Nem je označení pro plněné asijské rolky. Populární jsou především čerstvé letní závitky a smažené jarní závitky.

NEM Nem je označení pro plněné asijské rolky. Populární jsou především čerstvé letní závitky a smažené jarní závitky. PHO Polévka pho je populární vietnamské jídlo původem z města Nam Ðinh. Základem je silný vývar se širokými rýžovými nudlemi. Polévka se dělá v mnoha variantách. Kuřecí, s krevetami až po klasickou hovězí.

Více

Předkrmy appetizers. Polévky Soups

Předkrmy appetizers. Polévky Soups Předkrmy appetizers NEM RAN VIET 60,- Jarní závitky, 2ks Spring rolls, 2pcs NEM THAI THIT 69,- Smažené závitky s masem, 2ks Fried rolls with meat, 2pcs NEM CHAY THAI 59,- Vegetariánské thajské letní závitky,

Více

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč Rozlévaná vína Müller Thurgau - Modrý sklep 0,2 l. 38 Kč je to kříženec odrůd Ryzlink rýnský x Sylvánské zelené. Víno je zelenkavě žluté barvy s typickým muškátovým až broskvovým buketem, nižší kyselinkou,

Více

Bílé víno / White wine

Bílé víno / White wine Bílé víno / White wine Chardonnay 2009, pozdní sběr, suché 0,75l 335,- Kč V ovocné vůni dominují tóny zralého banánu, ty se přenášejí do chuti, která je velmi harmonická a lahodná. The fruit bouquet is

Více

Fresh rolls (rice noodles, fresh veggie, vegan ham, rice paper). Served with slightly spicy sweet-sour sauce.

Fresh rolls (rice noodles, fresh veggie, vegan ham, rice paper). Served with slightly spicy sweet-sour sauce. 01 Summer Rolls (6) 75 Kč Fresh rolls (rice noodles, fresh veggie, vegan ham, rice paper). Served with slightly spicy sweet-sour sauce. 02 Spring Rolls (1, 6) 75 Kč Fried rolls (rice noodles, cabbage,

Více

SRI LANKAN CURRY HOUSE

SRI LANKAN CURRY HOUSE SRI LANKAN CURRY HOUSE AYBOWAN vítejte U nás můžete ochutnat rozsáhlou nabídku autentické Srí Lanské kuchyn ě, tak jak by to mělo být vařené-s bylinkami a různým kořením jedinečné Srí Lanky. U vodárny

Více

Studené předkrmy/cold starters

Studené předkrmy/cold starters Studené předkrmy/cold starters Tatarský biftek /1,3/ 100g 195,- Beef tartare with toast Ručně připravený tatarský biftek z pravé svíčkové, ochucený podle originálního receptu našeho šéfkuchaře podávaný

Více

Restaurace a pivnice U Kulináře

Restaurace a pivnice U Kulináře BAR MENU Utopenec s cibulí a feferonkou, pečivo A1a, A3 48 Naložený hermelín, pečivo 68 Hovězí tatarák, topinky a česnek namíchaný podle naší receptury A1a, A3 120 g Topinka s ďábelskou směsí a sýrem směs

Více

Studené předkrmy. Starters 175,-

Studené předkrmy. Starters 175,- Studené předkrmy Starters Růžová marinovaná hruška s pěnou z modrého sýra a omáčkou z portského vína Ping marinated pear, blue cheese whip, porto wine sauce Mousse z kozího sýra s rajčatovým čatní, toust

Více

S PRAŽSKOU ŠUNKOU / S ANGLICKOU SLANINOU / S KRŮTÍ ŠUNKOU 130,- VEJCE GRENIER 155,- pošírovaná vejce s uzeným lososem a holandskou omáčkou

S PRAŽSKOU ŠUNKOU / S ANGLICKOU SLANINOU / S KRŮTÍ ŠUNKOU 130,- VEJCE GRENIER 155,- pošírovaná vejce s uzeným lososem a holandskou omáčkou SNÍDANĚ 150 g 100 g Součástí každého pokrmu je pečivo a máslo STUDENÉ POKRMY RŮŽIČKA UZENÉHO LOSOSA S KRÉMEM PHILADELPHIA 10,- PEČENÝ ANGLICKÝ ROASTBEEF S BYLINKOVOU REMULÁDOU 110,- PRAŽSKÁ ŠUNKA, KRŮTÍ

Více

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi.

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi. MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ Sauvignon jakostní Modrý sklep suché 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi. Rulandské bílé jakostní Modrý sklep polosuché Květinová

Více

Starters/Předkrmy. Soups/Polévky. Fine Pumpkin Soup Jemná Dýňová polévka Allergens: (1, 5, 7, 8, 11) 110,-CZK / 4,40

Starters/Předkrmy. Soups/Polévky. Fine Pumpkin Soup Jemná Dýňová polévka Allergens: (1, 5, 7, 8, 11) 110,-CZK / 4,40 Starters/Předkrmy Variation of chopped vegetable leaves with honey dressing Variace trhaných zeleninových listů s medovou zálivkou Allergens: ( 10,12 ) 135,-CZK / 5,40 Tartare from marinated tiger prawns

Více

INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům

INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům UCHOVEJTE NA DOSTUPNÉM MÍSTĚ PRO KONTROLY ORGÁNŮ STÁTNÍ

Více

Jídelní lístek. Menu

Jídelní lístek. Menu Jídelní lístek Menu Vážení hosté, Vám, kterým je dobré jídlo a pití potěšením, Vám, kteří milujete rozmanitost a stále hledáte nové chuťové zážitky, Vám, kteří víte, že příprava dobrého jídla vyžaduje

Více

Senzorický profil různých typů piva - jak má pivo správně chutnat?

Senzorický profil různých typů piva - jak má pivo správně chutnat? Senzorický profil různých typů piva - jak má pivo správně chutnat? Jana Olšovská, Martin Slabý Na světě se vyrábějí stovky různých piv lišících se vzhledem, vůní a chutí Obsah Základní senzorické pojmy

Více

!DELLE VENEZIA FRIULANI! 470 Kč!!Itálie 2013!!Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace!!savignonu Blanc s Tramínem červeným.!

!DELLE VENEZIA FRIULANI! 470 Kč!!Itálie 2013!!Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace!!savignonu Blanc s Tramínem červeným.! BÍLÁ VÍNA DELLE VENEZIA FRIULANI 470 Kč Itálie 2013 Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace Savignonu Blanc s Tramínem červeným. Doporučujeme podávat k těstovinám, rybám, kuřecímu masu, zeleninovým salátům.

Více

Předkrmy Appetizers. Goat chees gratiné on toast with honey, fresh salad from spinach and arugula leaves with pine nuts and balsamic glaze 95,-

Předkrmy Appetizers. Goat chees gratiné on toast with honey, fresh salad from spinach and arugula leaves with pine nuts and balsamic glaze 95,- MENU HOTEL VINOPA U každého pokrmu jsou pod čísly uvedeny alergeny dle nařízení Evropského parlamentu č. 2000/13, souhrnný seznam alergenů najdete na poslední straně jídelního lístku. Uvedené ceny jsou

Více

Čepovaná piva Horní výčep:

Čepovaná piva Horní výčep: Čepovaná piva Horní výčep Horní výčep: 0.5 L 0.3 L Poutník světlý ležák 32,- Kč 23,- Kč Mahrs Pilsner 55,- Kč 35,- Kč Beskydian Bandit 45,- Kč 30,- Kč Matuška Zlatá Raketa 69,- Kč 49,- Kč Yellow Leaf 55,-

Více

Jídelní lístek. Menu

Jídelní lístek. Menu Jídelní lístek Menu Vážení hosté, podzimní příroda oplývá nepřeberným množstvím odstínů barev od zlaté k temně rudé. Tyto fantastické barevné kombinace ovlivňují naši náladu, naše myšlení, pocity. Toto

Více

RESTAURANT MENU. Předkrmy. Tataráček z Anguse s topinkami 199 Kč Seznam alergenů: 1,3,10

RESTAURANT MENU. Předkrmy. Tataráček z Anguse s topinkami 199 Kč Seznam alergenů: 1,3,10 RESTAURANT MENU Předkrmy Tataráček z Anguse s topinkami 1 Seznam alergenů: 1,3,10 Grilovaný Hermelín s rozpečeným chlebem a zeleninovým salátkem 1 Seznam alergenů: 1,7 Smažený uzený ovčí sýr v bramborovém

Více

CZ.1.07/1.5.00/

CZ.1.07/1.5.00/ Projekt: Příjemce: Digitální učební materiály ve škole, registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0527 Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Husova 3, 371 60 České Budějovice

Více

Předkrmy Starters. Malá jídla k pivu a vínu Delicate specialities with beer and wine

Předkrmy Starters. Malá jídla k pivu a vínu Delicate specialities with beer and wine Předkrmy Starters Bruschetta s parmezánem, rajčaty a bazalkovým pestem Bruschetta with parmesan cheese, tomatoes and basil pesto Tatarák z hovězího masa s bylinkami, olivový olej, kapary, rukola a parmezán

Více

STANDARDNÍ ŘADA. AURELIUS 2009, pozdní sběr. CABERNET SAUVIGNON 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, výběr z hroznů

STANDARDNÍ ŘADA. AURELIUS 2009, pozdní sběr. CABERNET SAUVIGNON 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, výběr z hroznů STANDARDNÍ ŘADA AURELIUS 2009, pozdní sběr Vinařská oblast Morava, podoblast Mikulovská, obec Sedlec, trať Stolová hora Ve vůni se objevují tóny lipového květu a zeleného čaje. Chuť je velmi příjemná,

Více

Anotace Mgr. Filip Soviš (Autor) Angličtina, čeština Speciální vzdělávací potřeby - žádné -

Anotace Mgr. Filip Soviš (Autor) Angličtina, čeština Speciální vzdělávací potřeby - žádné - Anotace Autor Jazyk Očekávaný výstup Speciální vzdělávací potřeby Klíčová slova Druh učebního materiálu Druh interaktivity Cílová skupina Stupeň a typ vzdělávání Typická věková skupina Vazby na ostatní

Více

PŘEDKRMY STARTERS SOUPS POLÉVKY. 90g GRILOVANÁ CHOBOTNICE 190 Kč na čerstvých bylinkách a česneku podávaná na lehkém salátku s opečeným toustem

PŘEDKRMY STARTERS SOUPS POLÉVKY. 90g GRILOVANÁ CHOBOTNICE 190 Kč na čerstvých bylinkách a česneku podávaná na lehkém salátku s opečeným toustem PŘEDKRMY STARTERS 90g GRILOVANÁ CHOBOTNICE 190 Kč na čerstvých bylinkách a česneku podávaná na lehkém salátku s opečeným toustem [1/4] 90g GRILLED OCTOPUS 190 CZK with fresh herbs and garlic served on

Více

Pravý cejonský čaj v gastro sáčcích, v kartonových obalech kolekce FOUR SEASONS

Pravý cejonský čaj v gastro sáčcích, v kartonových obalech kolekce FOUR SEASONS Ovocný čaj sypaný, v kartonových obalech 4450 Indian Summer ovocný, s kousky jablka, švestky, ostružiny, skořice, ibišku, pomerančové kůry, růže a přírodním aroma aloe vera a pomeranče 118,11 Kã 4451 Caribbean

Více

Tmavá, polotmavá a ochucená piva:

Tmavá, polotmavá a ochucená piva: Piva jsou zde rozděleny do dvou kategorií : "Tmavá, polotmavá a ochucená piva" a "Světlá piva". Tmavá, polotmavá a ochucená piva: BAKALÁŘ 555 18% - 0.5l: Bakalář 555 speciální polotmavý leţák, obsah alkoholu

Více