Datum vytvoení: Galben Upraveno: tisku: Pípravek na ochranu rostlin

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Datum vytvoení: 21.7.2000 Galben Upraveno: 21.1.2005 tisku: Pípravek na ochranu rostlin"

Transkript

1 Pípravek na ochranu rostlin GALBEN M Postikový systémový fungicidní pípravek ve form smáitelného prášku k ochran brambor proti plísni bramborové. Úinná látka : 8 % benalaxylu (80 g /kg) t.j. methyl N-phenylacetyl-N-2,6-xylyl-DL-alaninate 65 % mancozebu (650 g/kg) t.j. komplexu manebu [ethylenebis (dithiocarbamate)(polymeric) complex with zinc salt]! " # $" % & ' ('! ) ) * + ' Dodržujte pokyny pro používání, abyste se vyvarovali rizik pro lovka a životní prostedí Nebezpené látky ( 20 zákona. 356/2003 Sb.), obsažené v pípravku: benalyxyl, mancozeb Registraní íslo: Držitel rozhodnutí o registraci: Isagro, Itálie Právní zástupce v R: Agro Aliance CR/SR s.r.o., Tebotov 304 Dovozce/distributor: Agro Aliance CR/SR s.r.o., Tebotov 304 je registrovaná ochranná známka spolenosti Isagro, Itálie Balení: 1 a 5 kg krabice, sáky v kartónové krabici íslo šarže: uvedeno na obalu Datum výroby: uvedeno na obalu Doba použitelnosti výrobku: pi správném zpsobu skladování v pvodních neporušených obalech 2 roky od data výroby/vyskladnní Psobení pípravku Benalaxyl je systemický fungicid se širokým fungicidním spektrem, kterého dosahuje v kombinaci s kontaktním fungicidem - mancozebem. Je velmi rychle pijímán listy a stonky, je translokován do rostliny, vetn nových pírstk. Vyznauje se dlouhou perzistencí, umožuje prodloužit intervaly mezi ošeteními Spektrum úinnosti GALBEN psobí proti houbám Plasmopara, Phytopthora, Perenospora, Pythium a Bremia. Používá se proti plísni bramborové.

2 Návod k použití Plodina Škodlivý initel Dávka (kg/ha) Ochr. Poznámka lhta brambory plíse bramborová 2,0-2,5 7 dní podle signalizace Podmínky použití: GALBEN se aplikuje preventivn ped výskytem prvních symptom napadení chorobou. Používá se zejména na první postiky v dob, kdy rostliny intenzivn rostou. Lze ho aplikovat maximáln dvakrát bhem jedné vegetaní sezóny. Vyšší dávka se používá pi pedpokladu silného infekního tlaku. Pi aplikaci pípravku nesmjí být zasaženy jakékoli okolní porosty. Pípravek je aplikovatelný bžnými polními postikovai. Doporuené množství vody na hektar: minimáln 220 l Píprava postikové kapaliny Odmené množství pípravku se vlije do pedmíchávacího zaízení postikovae, pokud jím není vybaven do nádrže postikovae naplnné do poloviny vodou a za stálého míchání se nádrž doplní na stanovený objem.. Pi píprav smsí je zakázáno mísit koncentráty, pípravky se vpravují do nádrže oddlen. Vždy kontrolujte fyzikální kompatibilitu tankmix v menší nádob pi správném zední. Kontrolujte možnost vzniku sraženin v tomto vzorku po 10 min stání! ištní postikovae: Aby se zabránilo poškození plodin ošetovaných následn po použití pípravku, musejí být všechny jeho stopy z aplikaního zaízení odstranny následujícím zpsobem: Nádrž, erpací a filtraní systém a postiková ramena vypláchnte alespo tikrát vodou v množství odpovídajícím nejmén 10 % objemu nádrže postikovae. Bezpenostní opatení pro ochranu lovka a zvíat R 37 Dráždí dýchací orgány R 43 Mže vyvolat senzibilizaci pi styku s kží S 13 Uchovávejte oddlen od potravin, nápoj a krmiv S 20/21 Nejezte, nepijte a nekute pi používání S 22 Nevdechujte prach S 24/25 Zamezte styku s kží a oima S 36/37 Používejte vhodný ochranný odv a ochranné rukavice S 46 Pi požití okamžit vyhledejte lékaskou pomoc a ukažte tento obal nebo oznaení. Ped použitím pípravku si dkladn pette návod k použití! Pi manipulaci nutno zamezit potísnní kže a vniknutí pípravku do oí, nejíst, nepít a nekouit a nevdechovat prach pípravku. Pi práci s pípravkem používejte výhradn ochranné prostedky, schválené pro práci s pesticidními pípravky. Ochrana tla a ochrana hlavy: Ochranný odv z nánosované tkaniny s kapucí (nap. Ochranný odv profesní UNITA, Ochranný pracovní oblek TONET-PE, pípadn jiný schválený ekvivalent) Ochrana dýchacích orgán a oblieje: Obliejový štít Š-P15, pípadn jiný schválený ekvivalent Ochrana rukou a nohou: Ochranné rukavice z plastu nebo pryže. Pryžové holínky Pi ední použít navíc zástru z PVC i pogumovaného textilu.

3 Postik se smí provádt jen za bezvtí nebo mírného vánku. Pi práci a po ní až do svleení ochranného odvu a dkladného omytí celého tla teplou vodou a mýdlem není dovoleno jíst, pít a kouit! Postik nesmí zasáhnout sousední kultury! Opatení pi požáru Pípravek je holavinou. Eventuelní požár se hasí nejlépe hasební pnou, hasebním práškem, nebo pískem i zeminou. Vodu lze použít jen výjimen, a to pouze ve form jemné mlhy, nikdy ne silným proudem a jen tehdy, kdy je dokonale zabezpeeno, že kontaminovaná hasební voda nemže uniknout z prostoru požáišt do okolí, zejména nesmí proniknout do veejné kanalizace, spodních vod, recipient povrchových vod a nesmí zasáhnout zemdlskou pdu. Pi hašení požáru používat v dobe vtraných prostorách schválenou ochrannou obliejovou masku s vhodným schváleným filtrem, v uzavených prostorách izolaní dýchací pístroj, nebo pi hoení mže docházet ke vzniku toxických zplodin. První pomoc S 46 Pi požití okamžit vyhledejte lékaskou pomoc a ukažte tento obal nebo oznaení S 26 Pi zasažení oí okamžit dkladn vypláchnte vodou a vyhledejte lékaskou pomoc S 27/28 Pi styku s kží okamžit odložte veškeré kontaminované obleení a kži omyjte velkým množstvím vody S 46 Pi požití okamžit vyhledejte lékaskou pomoc a ukažte tento obal nebo oznaení S 62 Pi požití nevyvolávejte zvracení: okamžit vyhledejte lékaskou pomoc a ukažte tento obal nebo oznaení Nikdy nepodávejte tekutiny nebo nevyvolávejte zvracení, jestliže je postižený v bezvdomí nebo má kee. V každém pípad nejprve odstranit potísnný odv. Pi požití: Vypláchnout ústa istou vodou, podat postiženému 0,5 l vlažné vody, pípadn s 10 tabletami medicinálního uhlí.. Nevyvolávat zvracení, léka provede výplach žaludku. V pípad náhodného požití a ve všech pípadech otravy i podezení na otravu neprodlen dopravit postiženého k lékai. Pi zasažení oí Vyplachovat velkým množstvím vody po dobu cca 15 minut a vyhledat lékae. Pi zasažení pokožky: Zasažená místa omýt mýdlem a teplou vodou. V pípad petrvávajícího podráždní vyhledat lékaskou pomoc. Pi nadýchání Vynést postiženého na erstvý vzduch, zajistit klidovou polohu, chránit ped chladem, rozepnout mu na hrudníku odv. Lékae vždy informovat o pípravku, se kterým postižený pracoval a o poskytnuté první pomoci. Terapii lze v pípad poteby konzultovat s toxikologickým stediskem nebo s naší dále uvedenou 24-hodinovou kontaktní službou: Klinika nemocí z povolání Toxikologické informaní stedisko, Na bojišti 1, Praha 2, tel. (00420) (02) ; (00420) (02) V pípad jakékoliv eventuelní nehody i havárie, týkající se pípravku se, prosím, obrate na adresu: OptimAgro CR/SR s.r.o., Tebotov 304 tel (00420)(0)2/ , fax (00420)(0)2/

4 V pípad nezbytné poteby a naší eventuelní nedostupnosti na výše uvedené adrese obrate se, prosím na naši 24-hodinovou kontaktní službu: Itálie: Tísové volání: telefon: Doporuení a možná rizika ve vztahu k životnímu prostedí R 50/53 Vysoce toxický pro vodní organismy, mže vyvolat dlouhodobé nepíznivé úinky ve vodním prostedí S 61 Zabrate uvolnní do životního prostedí. Viz speciální pokyny nebo bezpenostní listy Pípravek, jeho zbytky a obaly se nesmí dostat do povrchové vody Pípravek je pro zv relativn neškodný Pípravek není zvláš nebezpený ani nebezpený pro vely. Klasifikace: Pípravek je pro vely relativn neškodný, pi dodržení pedepsané dávky nebo koncentrace postikové kapaliny Další ekologická rizika použití: Pípravek je relativn neškodný pro ptáky, pdní mikroorganismy a žížaly! Pípravek je jedovatý pro dravého roztoe Trichogramma cacoeciae, stedn škodlivý pro pestenku Syrphus corollae (Syrphidae), relativn neškodný pro dravého roztoe Phytoseilus persimilis (Phytoseiidae) a dravého stevlíka Poecilus cupreus (Carabidae). Podmínky správného skladování S 2 Uchovávejte mimo dosah dtí S 13 Uchovávejte oddlen od potravin, nápoj a krmiv S 49 Uchovávejte pouze v pvodním obalu S 3/9/14 Uchovávejte na chladném, dobe vtraném míst oddlen od potravin a krmiv a obal od tchto látek S 57 Použijte vhodný obal k zamezení kontaminace životního prostedí Pípravek skladujte v uzavených originálních obalech v uzamených, suchých a vtratelných skladech oddlen od potravin, krmiv, hnojiv, dezinfekních prostedk a obal od tchto látek pi teplotách C. Chránit ped vlhkem, mrazem a pímým slunením svitem. Pi správném skladování v pvodních neporušených obalech je doba použitelnosti pípravku 2 roky od data výroby. Výrobce nepebírá záruku za škody vzniklé nesprávným skladováním pípravku. Zpsob likvidace obalu, neupotebitelných zbytk, postikové kapaliny a oplachových vod: S 35 Tento materiál a jeho obal musí být zneškodnny bezpeným zpsobem Prázdné obaly se dkladn vypláchnou vodou, která se následn použije pro pípravu postikové kapaliny. Potom se pedají do sbru k recyklaci nebo se spálí ve schválené spalovn vybavené dvojstupovým spalováním s teplotou C ve druhém stupni a ištním plynných zplodin. Stejným zpsobem je nutno likvidovat nepoužitelné zbytky pípravku. Použité obaly od pípravku se nesmjí používat k jinému úelu! Pípadné zbytky oplachové kapaliny nebo postikové jíchy se zedí vodou v pomru 1:5 a beze zbytku vystíkají na pedtím ošetenou plochu. Nesmí však zasáhnout zdroje vod podzemních ani recipienty vod povrchových. Aplikaní zaízení se opláchne 3 % roztokem sody a omyje se vodou.

5 Pípravek používejte výhradn v souladu s návodem na použití. Spolenost OptimAgro nepebírá zodpovdnost za škody zpsobené nesprávným použitím i skladováním pípravku.

Datum vytvoení: 23.08.2004 verze.: 2 Upraveno: 12.07.2005. Pípravek na ochranu rostlin - Fungicid

Datum vytvoení: 23.08.2004 verze.: 2 Upraveno: 12.07.2005. Pípravek na ochranu rostlin - Fungicid Casoar Pípravek na ochranu rostlin - Fungicid Postikový pípravek ve form suspenzního koncentrátu k ochran brambor proti plísni bramborové, obsahující pln systemickou i kontaktní složku. Úinná látka : 375

Více

Datum vytvoení: 21.7.2000 Asulox Upraveno: 1. 9. 2004 Datum tisku: 21/4/ Pípravek na ochranu rostlin

Datum vytvoení: 21.7.2000 Asulox Upraveno: 1. 9. 2004 Datum tisku: 21/4/ Pípravek na ochranu rostlin Pípravek na ochranu rostlin ASULOX 40 SL Postikový herbicidní pípravek setém ve form kapalného koncentrátu mísitelného s vodou k hubení šovíku tupolistého a kadeavého ve vojtšce, jeteli luním v užitkových

Více

Datum vytvoení: 24.6.2000 Cougar Upraveno: 13. 8. 2004 Datum tisku: 6/3/ Pípravek na ochranu rostlin

Datum vytvoení: 24.6.2000 Cougar Upraveno: 13. 8. 2004 Datum tisku: 6/3/ Pípravek na ochranu rostlin Pípravek na ochranu rostlin COUGAR SC Postikový pípravek ve form tekutého dispergovatelného koncentrátu k ochran proti jedno a dvoudložným plevelm v ozimých obilovinách pi podzimní preemergentní a postemegertní

Více

PÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN CLINIC

PÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN CLINIC PÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN CLINIC Postikový postemergentní herbicidní pípravek ve form rozpustného koncentrátu pro ední vodou, urený k hubení vytrvalých i jednoletých plevel na orné pd, v ovocných sadech,

Více

Pípravek na ochranu rostlin - Fungicid

Pípravek na ochranu rostlin - Fungicid Pípravek na ochranu rostlin - Fungicid Tattoo Postikový pípravek ve form suspenzního koncentrátu k ochran brambor proti plísni bramborové, obsahující pln systemickou i kontaktní složku. Úinná látka : 248

Více

R 51/53 Toxický pro vodní organismy, mže vyvolat dlouhodobé nepíznivé úinky ve vodním prostedí

R 51/53 Toxický pro vodní organismy, mže vyvolat dlouhodobé nepíznivé úinky ve vodním prostedí PÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN - FUNGICID. Baycor 25 WP Postikový fungicid ve form dispergovatelného prášku k ochran jádrovin proti strupovitosti, rybízu a angreštu proti rzi vejmutovkové, višní a tešní proti

Více

Datum vytvoření: 23.08.2004 verze č.: 3 Upraveno: 9. 8. 2006; 9. 11. 2006; 22.6.2007;19.5.2008, 02.12.2010 PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN - FUNGICID

Datum vytvoření: 23.08.2004 verze č.: 3 Upraveno: 9. 8. 2006; 9. 11. 2006; 22.6.2007;19.5.2008, 02.12.2010 PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN - FUNGICID PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN - FUNGICID Casoar Postřikový přípravek ve formě suspenzního koncentrátu k ochraně brambor proti plísni bramborové, obsahující plně systemickou i kontaktní složku. Účinná látka:

Více

Pípravek na ochranu rostlin - Fungicid. Postikový pípravek ve form dispergovatelného prášku k ochran révy vinné a chmelu proti houbovým chorobám

Pípravek na ochranu rostlin - Fungicid. Postikový pípravek ve form dispergovatelného prášku k ochran révy vinné a chmelu proti houbovým chorobám ALIETTE BORDEAUX Pípravek na ochranu rostlin - Fungicid Postikový pípravek ve form dispergovatelného prášku k ochran révy vinné a chmelu proti houbovým chorobám Úinná látka: 25 % fosetyl-al, t.j. aluminium-tris-o-ethylfosfonát

Více

PÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN. Roundup Klasik

PÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN. Roundup Klasik PÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN Roundup Klasik Postikový pípravek ve form kapalného koncentrátu pro ední vodou k hubení vytrvalých a jednoletých plevel na orné pd, v ovocných sadech, vinohradech, v okrasných

Více

BEZPENOSTNÍ LIST ISTROEKOL

BEZPENOSTNÍ LIST ISTROEKOL 1. Identifikace pípravku a výrobce 1.1. Obchodní název pípravku: 1.2. Použití pípravku: adjuvant 1.3. Identifikace výrobce: ISTROCHEM, a.s. Nobelova 34 tel: 00 421-2-4951-2485 836 05 Bratislava fax: 00

Více

SULKA BEZPENOSTNÍ LIST. 1. Identifikace pípravku a výrobce. 2. Informace o složení pípravku 2.1. Chemická charakteristika: SULKA

SULKA BEZPENOSTNÍ LIST. 1. Identifikace pípravku a výrobce. 2. Informace o složení pípravku 2.1. Chemická charakteristika: SULKA 1. Identifikace pípravku a výrobce 1.1. Obchodní název pípravku: 1.2. Použití pípravku: fungicid 1.3. Identifikace výrobce: ISTROCHEM, a.s. Nobelova 34 tel: 00 421-2-4951-2485 836 05 Bratislava fax: 00

Více

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE Údaje o výrobku: Obchodní název pípravku: Použití látky/pípravku: Hasicí sprej pro hašení malých požár tídy A a B, vetn požár elektrických zaízení

Více

Topsin M 70 WP registrant: NIS

Topsin M 70 WP registrant: NIS Topsin M 70 WP registrant: NIS Fungicidní systémový přípravek ve formě dispergovatelného prášku k ochraně proti chorobám polních plodin, okrasných rostlin, tabáku, jahodníku, kmínu a okurek. Účinná látka:

Více

KAPUT. Přípravek na ochranu rostlin Varovné označení! Chemický přípravek

KAPUT. Přípravek na ochranu rostlin Varovné označení! Chemický přípravek KAPUT Přípravek na ochranu rostlin Varovné označení! Chemický přípravek Postřikový herbicidní přípravek ve formě rozpustného koncentrátu pro ředění vodou k hubení vytrvalých a jednoletých plevelů na orné

Více

A L I E K O L. 1.6. Toxikologické informa*ní stedisko: Klinika nemocí z povolání, 128 00 Praha 2, Na bojišti 1 tel. 224 919 293

A L I E K O L. 1.6. Toxikologické informa*ní stedisko: Klinika nemocí z povolání, 128 00 Praha 2, Na bojišti 1 tel. 224 919 293 AGRO ALIANCE s.r.o. BEZPENOSTNÍ LIST Datum vyhotovení: 17.5.1999 Strana: 1 A L I E K O L Postikový, kontaktní, širokospektrální insekticidní pípravek ve form& mikroemulzního vodního koncentrátu k ni*ení

Více

Puma Extra Pípravek na ochranu rostlin - Herbicid

Puma Extra Pípravek na ochranu rostlin - Herbicid Puma Extra Pípravek na ochranu rostlin - Herbicid Postikový herbicidní pípravek ve form emulze typu oleje ve vod k postemergentnímu hubení chundelky metlice, psárky polní, ovsa hluchého a dalších trav

Více

R 22 Zdraví škodlivý při požití R 50/53 Vysoce toxický pro vodní organismy, může vyvolat dlouhodobé nepříznivé účinky ve vodním prostředí

R 22 Zdraví škodlivý při požití R 50/53 Vysoce toxický pro vodní organismy, může vyvolat dlouhodobé nepříznivé účinky ve vodním prostředí PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN - HERBICID. Sencor 70 WG Selektivní postřikový herbicid ve formě dispergovatelného mikrogranulátu k hubení plevelů v porostech bramboru, hrachu, rajčete, vojtěšky, chřestu

Více

DOMARK 10 EC. Přípravek na ochranu rostlin

DOMARK 10 EC. Přípravek na ochranu rostlin Přípravek na ochranu rostlin DOMARK 10 EC Postřikový systémový fungicidní přípravek ve formě emulgovatelného koncentrátu k ochraně jabloní proti strupovitosti jabloně a padlí jabloňovému a révy vinné proti

Více

BEZPENOSTNÍ LIST. Obchodní název pípravku: NOVOZIR MN 80 dle vyhlášky. 231/2004 Sb. Datum aktualizace: 20.9.2005

BEZPENOSTNÍ LIST. Obchodní název pípravku: NOVOZIR MN 80 dle vyhlášky. 231/2004 Sb. Datum aktualizace: 20.9.2005 BEZPENOSTNÍ LIST Obchodní název pípravku: NOVOZIR MN 80 dle vyhlášky. 231/2004 Sb. Datum aktualizace: 20.9.2005 1. Identifikace pípravku a výrobce 1.1. Identifikace pípravku: Obchodní název: Novozir MN

Více

BEZPENOSTNÍ LIST 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: Sunagreen

BEZPENOSTNÍ LIST 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: Sunagreen BEZPENOSTNÍ LIST strana 1 z 6 BEZPENOSTNÍ LIST 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: Sunagreen Další názvy látky: 1.2 Použití látky nebo pípravku 1.3 Identifikace

Více

Ridomil Gold MZ Pepite

Ridomil Gold MZ Pepite Přípravek na ochranu rostlin Ridomil gold MZ Pepite Fungicidní přípravek ve formě ve vodě dispergovatelných granulí určený k ochraně bramboru, cibule, okurky, rajčete a révy vinné proti houbovým chorobám.

Více

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN HERBICID.

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN HERBICID. PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN HERBICID. Ronstar 25 EC Selektivní herbicidní přípravek ve formě emulgovatelného koncentrátu k hubení dvouděložných a jednoděložných plevelů v cibuli, česneku a karafiátech.

Více

Datum pepracování: 18.1.2001 Strana: 1 z 6

Datum pepracování: 18.1.2001 Strana: 1 z 6 Datum pepracování: 18.1.2001 Strana: 1 z 6 1. Identifikace látky/pípravku a dovozce / výrobce 1.1. Chemický název látky/obchodní název pípravku: 1.2. Doporuený úel použití: Fungicidní pípravek ve form3

Více

Bezpenostní list. Datum vydání : 18. 11. 2004 Strana:1z 11 Verse.: 1 Datum revize: 14.11.2005 13:57 Datum vytištní: 15.2.2006 13:04 WUXAL SUS KALCIUM

Bezpenostní list. Datum vydání : 18. 11. 2004 Strana:1z 11 Verse.: 1 Datum revize: 14.11.2005 13:57 Datum vytištní: 15.2.2006 13:04 WUXAL SUS KALCIUM Datum vydání : 18. 11. 2004 Strana:1z 11 1. Identifikace pípravku, výrobce a dovozce 1.1 Obchodní název pípravku WUXAL SUS KALCIUM 1.2 Použití pípravku Speciální hnojivo 1.3 Identifikace 1. distributora

Více

PÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN DUPLOSAN DP

PÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN DUPLOSAN DP PÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN DUPLOSAN DP Selektivní rstový herbicid ve form s vodou mísitelného kapalného koncentrátu k hubení odolných dvoudložných plevel v obilninách bez podsevu, na pastvinách a loukách,

Více

t.j manganatý komplex N-propyl-N-/2-(2,4,6-trichlorfenoxy)-ethyl/-1-H imidazol-1- karboxamidu

t.j manganatý komplex N-propyl-N-/2-(2,4,6-trichlorfenoxy)-ethyl/-1-H imidazol-1- karboxamidu Přípravek na ochranu rostlin Sporgon 50 WP Fungicidní přípravek ve formě dispergovatelného prášku k ochraně žampionů proti nižším houbám (Verticillium, Mycogone, Cladobotryum) a proti moniliovému úžehu

Více

Pípravek na ochranu rostlin

Pípravek na ochranu rostlin Pípravek na ochranu rostlin Reldan* 40 EC Reldan 40 EC je postikový širokospektrální insekticid ve form emulgovatelného koncentrátu pro e vodou urený k hubení savých a žravých škdc na ovocných devinách,

Více

Pípravek na ochranu rostlin - Herbicid

Pípravek na ochranu rostlin - Herbicid Pípravek na ochranu rostlin - Herbicid MaisTer Postikový pípravek, selektivní postemergentní systemický herbicid ve form ve vod dispergovatelného granulátu k hubení jednodložných a dvoudložných plevel,

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3652B

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3652B Datum vydání: 1.10.2007 Strana 1 z 5-1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Identifikace pípravku Chemický název: Polymerní izokyanáty (MDI) Obchodní název: Použití: Složka pro

Více

Postřikový přípravek ve formě vodorozpustného dispergovatelného mikrogranulátu proti živočišným škůdcům v ochraně rostlin

Postřikový přípravek ve formě vodorozpustného dispergovatelného mikrogranulátu proti živočišným škůdcům v ochraně rostlin Přípravek na ochranu rostlin Regent 800 WG Postřikový přípravek ve formě vodorozpustného dispergovatelného mikrogranulátu proti živočišným škůdcům v ochraně rostlin Účinná látka: fipronil 800 g/kg tj.

Více

PÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN STABILAN 750 SL

PÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN STABILAN 750 SL PÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN STABILAN 750 SL Postikový pípravek ve form vodného koncentrátu k regulaci rstu obilnin, epky ozimé, semenných porost trav, okrasných rostlin a sadby zeleniny. Úinná látka: chlormequat

Více

BEZPENOSTNÍ LIST (dle zákona. 356/2003Sb. a Vyhlášky. 231/2004 Sb.) Datum vydání: 25.1.2000 Datum revize:21.9.2004 Strana: 1 ze 6 Název výrobku:

BEZPENOSTNÍ LIST (dle zákona. 356/2003Sb. a Vyhlášky. 231/2004 Sb.) Datum vydání: 25.1.2000 Datum revize:21.9.2004 Strana: 1 ze 6 Název výrobku: Datum vydání: 25.1.2000 Datum revize:21.9.2004 Strana: 1 ze 6 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název/obchodní název pípravku: 1.2 Použití pípravku : rodenticid (pípravek

Více

PÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN ROUNDUP RAPID

PÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN ROUNDUP RAPID PÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN ROUNDUP RAPID Postikový herbicidní pípravek ve form rozpustného koncentrátu pro ední vodou k hubení vytrvalých a jednoletých plevel na orné pd, v ovocných sadech, vinohradech,

Více

Přípravek na ochranu rostlin - fungicid. Postřikový fungicidní přípravek ve formě smáčitelného prášku k ochraně révy proti houbovým chorobám.

Přípravek na ochranu rostlin - fungicid. Postřikový fungicidní přípravek ve formě smáčitelného prášku k ochraně révy proti houbovým chorobám. Melody Combi 43,5 WP Přípravek na ochranu rostlin - fungicid Postřikový fungicidní přípravek ve formě smáčitelného prášku k ochraně révy proti houbovým chorobám. Účinná látka : Iprovalicarb, tj. isopropyl

Více

Bezpenostní list podle EC direktivy 2001/58/EC Datum vyhotovení: 26.9.2004 Strana:1 z 6 Datum pepracování: 2.1.2006

Bezpenostní list podle EC direktivy 2001/58/EC Datum vyhotovení: 26.9.2004 Strana:1 z 6 Datum pepracování: 2.1.2006 N Xn AGRO ALIANCE s.r.o. Datum vyhotovení: 26.9.2004 Strana:1 z 6 1. Identifikace látky/pípravku a dovozce/výrobce 1.1 Chemický název CUPROCAFFARO látky/obchodní název kód RCSC505 pípravku 1.2. Doporuený

Více

BEZPENOSTNÍ LIST. podle Naízení Evropského parlamentu a Rady (ES). 1907/2006. Datum vydání: 18.3.2008 Datum revize: 23.10.2008 Revize.

BEZPENOSTNÍ LIST. podle Naízení Evropského parlamentu a Rady (ES). 1907/2006. Datum vydání: 18.3.2008 Datum revize: 23.10.2008 Revize. 1. Identifikace látky nebo pípravku a spolenosti nebo podniku 1.1 Identifikace pípravku: íslo CAS: Neuvádí se - pípravek. íslo ES (EINECS): Neuvádí se - pípravek. Další názvy látky: 1.2 Použití pípravku:

Více

Přípravek na ochranu rostlin

Přípravek na ochranu rostlin Přípravek na ochranu rostlin Garlon* 4 EC Garlon 4 EC je postřikový arboricid a herbicid k hubení nežádoucích dřevin, pařezů, buřeně a plevelů v lesním hospodářství, k likvidaci pařezové výmladnosti a

Více

Holavina IV. tídy dle SN 650201 Dodržujte pokyny pro používání, abyste se vyvarovali rizik pro lovka a životní prostedí

Holavina IV. tídy dle SN 650201 Dodržujte pokyny pro používání, abyste se vyvarovali rizik pro lovka a životní prostedí PÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN / FUNGICID Horizon 250 EW Postikový fungicidní pípravek ve form vodní emulze k ochran epky proti houbovým chorobám, pšenice ozimé, jemene ozimého a jarního proti fuzariózám

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Leptací roztok na výrobu plošných spoj

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Leptací roztok na výrobu plošných spoj Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název pípravku: Další názvy: 1.2 Identifikace výrobce/dovozce: Jméno nebo obchodní jméno: ELCHEMCo

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3663B

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3663B Datum vydání: 4.10.2007 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Identifikace pípravku Chemický název: Obchodní název: Použití: Složka pro polyurethany 1.2 Identifikace

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3652A

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3652A Datum vydání: 1.10.2007 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Identifikace pípravku Chemický název: Alkoxylovaný amin Obchodní název: Použití: Složka pro polyurethany

Více

Přípravek na ochranu rostlin. Quadris Max. Fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu určený k ochraně révy proti houbovým chorobám.

Přípravek na ochranu rostlin. Quadris Max. Fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu určený k ochraně révy proti houbovým chorobám. Přípravek na ochranu rostlin Fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu určený k ochraně révy proti houbovým chorobám. Účinné látky: 93,5 g/l azoxystrobin tj. methyl (E)-2-{2-[6-(2-kyanofenoxy)pyrimidin-4-yloxy]fenyl}-3-metoxyacrylat

Více

Pípravek na ochranu rostlin - Herbicid

Pípravek na ochranu rostlin - Herbicid Pípravek na ochranu rostlin - Herbicid Sekator Postikový pípravek, selektivní systemický herbicid ve form ve vod dispergovatelného granulátu k hubení ozimých i jarních dvoudložných plevel, vetn svízele

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3660SA

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3660SA Datum vydání: 4.10.2007 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Identifikace pípravku Chemický název: Obchodní název: Použití: Složka pro polyurethany 1.2 Identifikace

Více

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN - KOMBINOVANÉ MOŘIDLO

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN - KOMBINOVANÉ MOŘIDLO PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN - KOMBINOVANÉ MOŘIDLO MONCEREN G Kombinované mořidlo ve formě suspenzního koncentrátu k ochraně množitelských porostů bramboru po jejich vzejití proti mšicím i jako přenašečům

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3663A

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3663A Datum vydání: 4.10.2007 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Identifikace pípravku Chemický název: Obchodní název: Použití: Složka pro polyurethany 1.2 Identifikace

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T

B E Z P E N O S T N Í L I S T B E Z P E N O S T N Í L I S T DATUM VYDÁNÍ: 30.05.1998 DATUM REVIZE: 17.02.2000, 21.05.2004 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/ PÍPRAVKU A DOVOZCE/ VÝROBCE 1.1 Chemický název látky / obchodní název pípravku: 1.2 Doporuený

Více

Postřikový kontaktní fungicid ve formě vodorozpustného mikrogranulátu na ochranu proti padlí v ochraně rostlin.

Postřikový kontaktní fungicid ve formě vodorozpustného mikrogranulátu na ochranu proti padlí v ochraně rostlin. Přípravek na ochranu rostlin Kumulus WG Postřikový kontaktní fungicid ve formě vodorozpustného mikrogranulátu na ochranu proti padlí v ochraně rostlin. Účinná látka: síra 80% Registrační číslo: 4098-0

Více

Přípravek na ochranu rostlin

Přípravek na ochranu rostlin 2 Přípravek na ochranu rostlin Dursban* 10 G Dursban* 10 G je širokospektrální insekticid ve formě granulátu k hubení žravých půdních škůdců; jako např. drátovců v cukrovce, řepě krmné, kukuřici seté,

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3660SB

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3660SB Datum vydání: 4.10.2007 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Identifikace pípravku Chemický název: Obchodní název: Použití: Složka pro polyurethany 1.2 Identifikace

Více

Přípravek na ochranu rostlin. Postřikový fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu určený k ochraně brambor proti plísni bramborové

Přípravek na ochranu rostlin. Postřikový fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu určený k ochraně brambor proti plísni bramborové Přípravek na ochranu rostlin ALTIMA 500 SC Postřikový fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu určený k ochraně brambor proti plísni bramborové Účinná látka: 500 g/l fluazinam tj. 3-chlor-N-(3-chlor-5-trifluormethyl-2-pyridyl)-

Více

Datum vydání: 15.7.2002 Revize: 01/2006 MENNO FLORADES

Datum vydání: 15.7.2002 Revize: 01/2006 MENNO FLORADES Bezpenostní list Datum vydání: 15.7.2002 Revize: 01/2006 Název pípravku : MENNO FLORADES 1.Identifikace pípravku a výrobce 1.1. obchodní název pípravku: MENNO FLORADES íslo CAS: 71-23-8 67-63-0 65-85-0

Více

Bezpenostní list CHALCOPRAX 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE 2. INFORMACE O SLOŽENÍ LÁTKY NEBO PÍPRAVKU

Bezpenostní list CHALCOPRAX 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE 2. INFORMACE O SLOŽENÍ LÁTKY NEBO PÍPRAVKU Bezpenostní list Strana: 1/9 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE CHALCOPRAX Výrobce: BASF Aktiengesellschaft - D-67056 Ludwigshafen Nmecko Kontaktní adresa: BASF spol.s.r.o. Šafránkova

Více

poet stran 6 Datum vydání: Název výrobku: GSH NPK S

poet stran 6 Datum vydání: Název výrobku: GSH NPK S GSH NPK 9-20-10+ 9S Datum vydání: 1.6. 2002 Název výrobku: 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky / obchodní název pípravku: 1.2 íslo CAS: 1.3 íslo ES (EINECS):

Více

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE Bezpenostní list Strana: 1/7 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE GOLIATH GEL Výrobce: BASF Aktiengesellschaft - D-67056 Ludwigshafen Nmecko Kontaktní adresa: BASF spol.s.r.o. Šafránkova

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Pájecí kapalina na nerez

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Pájecí kapalina na nerez Strana 1 z 7 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název pípravku: Další názvy: - 1.2 Identifikace výrobce/dovozce: Jméno nebo obchodní jméno: ELCHEMCo

Více

Sikafloor Proseal 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE A DISTRIBUTORA

Sikafloor Proseal 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE A DISTRIBUTORA Datum vydání: 3. 12. 2004 Strana: 1 ze 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE A DISTRIBUTORA 1.1 Chemický název látky / obchodní název pípravku Název: Další názvy látky: 1.2 Použití látky / pípravku

Více

MERPAN 80 WG PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN

MERPAN 80 WG PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN MERPAN 80 WG Fungicidní přípravek ve formě ve vodě rozpustných dispergovatelných granulí k ochraně ovocných dřevin, okrasných rostlin, zeleniny a révy vinné proti houbovým

Více

BEZPENOSTNÍ LIST 1. Identifikace látky nebo p3ípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: Sunagreen

BEZPENOSTNÍ LIST 1. Identifikace látky nebo p3ípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: Sunagreen BEZPENOSTNÍ LIST strana 1 z BEZPENOSTNÍ LIST 1. Identifikace látky nebo p3ípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: Sunagreen Další názvy látky: 1.2 Použití látky nebo pípravku Jako regulátor

Více

BEZPENOSTNÍ LIST podle Naízení Evropského parlamentu a Rady (ES). 1907/2006 (REACH)

BEZPENOSTNÍ LIST podle Naízení Evropského parlamentu a Rady (ES). 1907/2006 (REACH) Datum vydání: 1.11.2008 Strana 1/5 Název: SERVOŠAMPON RAPID 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A SPOLENOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo pípravku: 1.2 Použití látky nebo pípravku: Alkalický prášek

Více

BEZPENOSTNÍ LIST REMAFLUID DSP30

BEZPENOSTNÍ LIST REMAFLUID DSP30 1. IDENTIFIKACE PÍPRAVKU A VÝROBCE 1.1 Obchodní název pípravku: 1.2 Použití pípravku: rozpouštdlo tuk 1.2 Identifikace výrobce a distributora: Výrobce: MMCC, Z.I.la Massane, F-13210 Sint Remy de Provence

Více

BEZPENOSTNÍ LIST. Datum vydání: Strana: 1 Datum revize: VELVET. Wilton Centre MIDDLESBROUGH Cleveland TS90 8JE UK.

BEZPENOSTNÍ LIST. Datum vydání: Strana: 1 Datum revize: VELVET. Wilton Centre MIDDLESBROUGH Cleveland TS90 8JE UK. Datum vydání: 1.2.1993 Strana: 1 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1.Chemický název látky/obchodní název pípravku: íslo CAS: íslo ES (EINECS): Další názvy látky 1.2. Identifikace

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: 23.11.2010 Datum revize: 13.1.2011 Název výrobku: SERVISOL SUPER 10

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: 23.11.2010 Datum revize: 13.1.2011 Název výrobku: SERVISOL SUPER 10 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky SERVISOL SUPER 10 /obchodní název pípravku : Aerosol 1.2 Použití pípravku : Pípravek je uren jako isticí

Více

BEZPENOSTNÍ LIST (dle zákona. 356/2003Sb. a Vyhlášky. 231/2004 Sb ) Datum vydání: Strana: 1 ze 6 Datum revize:

BEZPENOSTNÍ LIST (dle zákona. 356/2003Sb. a Vyhlášky. 231/2004 Sb ) Datum vydání: Strana: 1 ze 6 Datum revize: Datum vydání: 01.05.2000 Strana: 1 ze 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PÍPRAVKU, VÝROBCE A DOVOZCE 1.1. Chemický název látky/obchodní název Suché omítkové a maltové smsi na bázi cementu, dle SN 72 2430 1-5

Více

Bezpenostní list. Strana: 7 Datum revize: Název výrobku: TENKOVRSTVÝ TMEL - ZÁLIVKA PRO KOMÍNOVÉ TVÁRNICE

Bezpenostní list. Strana: 7 Datum revize: Název výrobku: TENKOVRSTVÝ TMEL - ZÁLIVKA PRO KOMÍNOVÉ TVÁRNICE Strana: 7 14. Informace pro pepravu Tmely uvedeného typu nejsou ve smyslu 22, odst. (1) Zákona. 111/1994 Sb. o silniní doprav nebezpenou vcí a nepodléhají ustanovením Evropské dohody o silniní doprav ADR,

Více

Bezpenostní list podle naízení ES 1907/2006 Datum vydání: 19.2.1998 Datum revize: 15.1.2009 Strana 1/ 1 Název výrobku: EFFERVESCENNÍ PASTILKY

Bezpenostní list podle naízení ES 1907/2006 Datum vydání: 19.2.1998 Datum revize: 15.1.2009 Strana 1/ 1 Název výrobku: EFFERVESCENNÍ PASTILKY Datum revize: 15.1.2009 Strana 1/ 1 1. Identifikace látky nebo pípravku a spolenosti nebo podniku 1.1 Identifikace látky nebo pípravku: Obchodní název: Effervescenní chlorové tablety íslo CAS: íslo ES

Více

1. IDENTIFIKACE LÁTKY/PÍPRAVKU A SPOLENOSTI/PODNIKU

1. IDENTIFIKACE LÁTKY/PÍPRAVKU A SPOLENOSTI/PODNIKU 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/PÍPRAVKU A SPOLENOSTI/PODNIKU Název výrobku Synonyma Dodavatel Tel. íslo pro pípad nutnosti VITHANE Roztok s obsahem stopových prvk BIOTHANE SYSTEMS INTERNATIONAL P.O. Box 5068 2600

Více

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN - HERBICID

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN - HERBICID PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN - HERBICID STEMAT Super Selektivní herbicid ve formě tekutého dispergovatelného koncentrátu k hubení dvouděložných plevelů a jednoletých trav v cukrovce, krmné řepě, řepě salátové,

Více

BEZPENOSTNÍ LIST. podle Naízení Evropského parlamentu a Rady (ES). 1907/2006. Datum vydání: 24.10.2000 Datum revize: 27.8.2008 Revize.

BEZPENOSTNÍ LIST. podle Naízení Evropského parlamentu a Rady (ES). 1907/2006. Datum vydání: 24.10.2000 Datum revize: 27.8.2008 Revize. 1. Identifikace látky nebo pípravku a spolenosti nebo podniku 1.1 Identifikace pípravku: íslo CAS: Neuvádí se - pípravek. íslo ES (EINECS): Neuvádí se - pípravek. Další názvy látky: Neuvádí se. 1.2 Použití

Více

BEZPENOSTNÍ LIST. (dle zákona 356/2003 Sb. v platném znní a vyhlášky 231/2004 Sb. v platném znní)

BEZPENOSTNÍ LIST. (dle zákona 356/2003 Sb. v platném znní a vyhlášky 231/2004 Sb. v platném znní) BEZPENOSTNÍ LIST (dle zákona 356/2003 Sb. v platném znní a vyhlášky 231/2004 Sb. v platném znní) Datum vydání: 3. 3. 2006 Strana: 1/6 Datum revize: Název výrobku: SCHÖNOX XR íslo výrobku: 2.91 1. Identifikace

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Niklovací láze Ni-1

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Niklovací láze Ni-1 Strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název pípravku: Další názvy: - 1.2 Identifikace výrobce/dovozce: Jméno nebo obchodní jméno: ELCHEMCo

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: 12.1.2009 Datum revize: 25.2.2009 Název výrobku: FORMULA 1

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: 12.1.2009 Datum revize: 25.2.2009 Název výrobku: FORMULA 1 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky FORMULA 1 /obchodní název pípravku : Aerosol 1.2 Použití pípravku : Pípravek je uren jako separaní inidlo.

Více

. AGRO ALIANCE s.r.o.

. AGRO ALIANCE s.r.o. N nebezpený pro životní pr ost&edí Xi dráždivý Datum vyhotovení: 26.9.2004 Strana:1 z 6 1. Identifikace látky/pípravku a dovozce/výrobce 1.1 Chemický název CUPROCAFFARO látky/obchodní název kód RCSC505

Více

BEZPENOSTNÍ LIST. STUTOX I, Granulovaný nástrahový pípravek urený k hubení hraboše polního pi plošné aplikaci STUTOX - I

BEZPENOSTNÍ LIST. STUTOX I, Granulovaný nástrahový pípravek urený k hubení hraboše polního pi plošné aplikaci STUTOX - I Datum vydání: Datum revize: 1.1.2004 20.4.2005 BEZPENOSTNÍ LIST Strana: Název výrobku: STUTOX I, Granulovaný nástrahový pípravek urený k hubení hraboše polního pi plošné aplikaci 1. Identifikace látky

Více

BEZPENOSTNÍ LIST. podle Naízení Evropského parlamentu a Rady (ES). 1907/2006. Datum vydání: 24.10.2000 Datum revize: 27.08.2008, 5.10.2009 Revize.

BEZPENOSTNÍ LIST. podle Naízení Evropského parlamentu a Rady (ES). 1907/2006. Datum vydání: 24.10.2000 Datum revize: 27.08.2008, 5.10.2009 Revize. 1. Identifikace látky nebo pípravku a spolenosti nebo podniku 1.1 Identifikace pípravku: íslo CAS: Neuvádí se - pípravek. íslo ES (EINECS): Neuvádí se - pípravek. Další názvy látky: Neuvádí se. 1.2 Použití

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T

B E Z P E N O S T N Í L I S T B E Z P E N O S T N Í L I S T DATUM VYDÁNÍ: 30.05.1998 DATUM REVIZE: 17.02.2000, 21.05.2004, 21.03.2006 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/ PÍPRAVKU A DOVOZCE/ VÝROBCE 1.1 Chemický název látky / obchodní název pípravku:

Více

Přípravek na ochranu rostlin AGENT

Přípravek na ochranu rostlin AGENT Přípravek na ochranu rostlin AGENT Fungicidní přípravek ve formě emulgovatelného koncentrátu určený k ochraně pšenice a ječmene proti houbovým chorobám. Účinné látky: 125 g/l propikonazol tj. (2RS,4RS;2RS,4SR)-1-{[2-(2,4-dichlorfenyl)-4-propyl-1,3-dioxolan-2-yl]methyl}-1H-

Více

Přípravek na ochranu rostlin CUPROCAFFARO. Postřikový fungicid ve formě smáčitelného prášku k ochraně rostlin proti houbovým chorobám rostlin.

Přípravek na ochranu rostlin CUPROCAFFARO. Postřikový fungicid ve formě smáčitelného prášku k ochraně rostlin proti houbovým chorobám rostlin. Přípravek na ochranu rostlin CUPROCAFFARO Postřikový fungicid ve formě smáčitelného prášku k ochraně rostlin proti houbovým chorobám rostlin. Účinná látka: oxichlorid mědi ; 869,6 g/kg (obsah kovové mědi

Více

1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE

1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE Datum vydání: 05.01.2005 Strana: 1 ze 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE 1.1 Chemický název látky / obchodní název pípravku Název: Extender T ( Stelmitell T ) Další názvy látky: 1.2

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: 12.1.2009 Datum revize: 20.2.2009 Název výrobku: SERVISOL VIDEO 40-2

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: 12.1.2009 Datum revize: 20.2.2009 Název výrobku: SERVISOL VIDEO 40-2 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky SERVISOL VIDEO 40-2 /obchodní název pípravku : Aerosol 1.2 Použití pípravku : Pípravek je uren na ištní

Více

Přípravek na ochranu rostlin MARKATE 50

Přípravek na ochranu rostlin MARKATE 50 Přípravek na ochranu rostlin MARKATE 50 MARKATE 50 je insekticid na bázi syntetického pyretroidu ve formě emulgovatelného koncentrátu (EC) k hubení savého a žravého hmyzu v zemědělských plodinách. Účinná

Více

1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA

1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA Datum vydání: 20. 2. 2006 Strana: 1 ze 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA 1.1 Chemický název látky / obchodní název pípravku Název: Cementotískové

Více

BEZPENOSTNÍ LIST. NeraAgro spol. s r.o. 277 11 NERATOVICE ESKÁ REPUBLIKA

BEZPENOSTNÍ LIST. NeraAgro spol. s r.o. 277 11 NERATOVICE ESKÁ REPUBLIKA 1. Identifikace pípravku a výrobce 1.1. Obchodní název: 1.2. Doporuený úel použití je fungicidní a akaricidní pípravek. Používá se ve form vodné suspenze k ochran polních plodin, zeleniny, vinné révy,

Více

BEZPENOSTNÍ LIST. Laguna - chlor - šok - G

BEZPENOSTNÍ LIST. Laguna - chlor - šok - G Strana: 1 / 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/PÍPRAVKU A VÝROBCE/DOVOZCE 1.1 Obchodní název pípravku: CAS: 51580-86-0 íslo ES (EINECS): 220-767-7 Další názvy látky: - 1.2 Identifikace výrobce: Jméno/obchodní jméno:

Více

Datum vytvoení: 14. 1. 2004 DMP Stefes Upraveno: 13. 8. 2004 Datum tisku: 21.4. Pípravek na ochranu rostlin

Datum vytvoení: 14. 1. 2004 DMP Stefes Upraveno: 13. 8. 2004 Datum tisku: 21.4. Pípravek na ochranu rostlin Pípravek na ochranu rostlin DMP Stefes Selektivní postemergentní herbicid pro použití v cukrové a krmné ep proti laskavcm a dalším jednoletým dvoudložným plevelm, proti plevelm v jahodách a v semenných

Více

1. ***IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA

1. ***IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA Datum vydání: 3. 12. 2004 Strana: 1 ze 7 1. ***IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA 1.1 Chemický název látky / obchodní název pípravku Název: Sika Primer

Více

Bezpenostní list U 46 D-FLUID Strana: 1/9 Datum: 15/11/2004

Bezpenostní list U 46 D-FLUID Strana: 1/9 Datum: 15/11/2004 Strana: 1/9 1. Identifikace látky/pípravku a dovozce / výrobce 1.1. Chemický název látky/obchodní název pípravku: 2,4-D DMA / U 46 D-Fluid íslo CAS: 2008-39-1 íslo ES (EINECS): 217-915-8 Další názvy látky/pípravku:

Více

BEZPENOSTNÍ LIST. Datum vydání: 30.1.1997 Strana: 1 Datum revize: 28.8.2003 TAIFUN 360. Jméno nebo obchodní jméno dovozce: Odštpný závod Synthesia

BEZPENOSTNÍ LIST. Datum vydání: 30.1.1997 Strana: 1 Datum revize: 28.8.2003 TAIFUN 360. Jméno nebo obchodní jméno dovozce: Odštpný závod Synthesia Datum vydání: 30.1.1997 Strana: 1 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1.Chemický název látky/obchodní název pípravku: TAIFUN 360 Doporuený úel použití: Herbicid. Pípravek typu

Více

Přípravek na ochranu rostlin. Mospilan 20 SP. Účinná látka: acetamiprid 200 g/kg tj. (E)-N1-[(6-chloro-3-pyridyl)methyl] N2 kyano N1 methylacetamidin

Přípravek na ochranu rostlin. Mospilan 20 SP. Účinná látka: acetamiprid 200 g/kg tj. (E)-N1-[(6-chloro-3-pyridyl)methyl] N2 kyano N1 methylacetamidin Přípravek na ochranu rostlin Mospilan 20 SP Systémově účinný selektivní insekticid ve formě ve vodě rozpustného prášku určený k hubení širokého spektra živočišných škůdců v ochraně rostlin, zejména mšici

Více

BEZPENOSTNÍ LIST KUPRIKOL50. NeraAgro spol. s r.o. 277 11 NERATOVICE ESKÁ REPUBLIKA. N nebezpe9ný pro životní prostedí

BEZPENOSTNÍ LIST KUPRIKOL50. NeraAgro spol. s r.o. 277 11 NERATOVICE ESKÁ REPUBLIKA. N nebezpe9ný pro životní prostedí 1. Identifikace pípravku a výrobce 1.1. Obchodní název: Kuprikol 50 1.2. Doporu9ený ú9el použití Post/ikový fungicid ve form7 smá8itelného prášku ur8ený k ochran7 rostlin proti houbovým chorobám. 1.3.

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Datum revize: Název výrobku: SERVISOL IPA 170

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Datum revize: Název výrobku: SERVISOL IPA 170 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky SERVISOL IPA 170 /obchodní název pípravku : Aerosol 1.2 Použití pípravku : Pípravek je uren jako isticí

Více

Sportak HF. prochloraz 450 g/l. Přípravek na ochranu rostlin. tj. N-propyl-N-[2-(2,4,6-trichlorfenoxy) ethyl ] imidazol-1-karboxamid.

Sportak HF. prochloraz 450 g/l. Přípravek na ochranu rostlin. tj. N-propyl-N-[2-(2,4,6-trichlorfenoxy) ethyl ] imidazol-1-karboxamid. Přípravek na ochranu rostlin Sportak HF Postřikový fungicidní přípravek s lokálně systemickým účinkem ve formě emulgovatelného koncentrátu k ochraně proti chorobám stébel, listů a klasů obilnin a k ochraně

Více

Přípravek na ochranu rostlin

Přípravek na ochranu rostlin Přípravek na ochranu rostlin Amiral* AMIRAL je vysoce selektivní postřikový herbicidní přípravek ve formě ve vodě dispergovatelných granulí pro ředění vodou k postemergentnímu hubení chundelky metlice

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Datum revize: Název výrobku: SERVISOL PLASTIC SEAL 60

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Datum revize: Název výrobku: SERVISOL PLASTIC SEAL 60 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky SERVISOL PLASTIC SEAL 60 /obchodní název pípravku : Aerosol 1.2 Použití pípravku : Ochranný lak pro elektrická

Více

CAPITAN 25 EW. Přípravek na ochranu rostlin. Fungicid. flusilazole 250 g/l. T Toxický. N Nebezpečný pro životní prostředí

CAPITAN 25 EW. Přípravek na ochranu rostlin. Fungicid. flusilazole 250 g/l. T Toxický. N Nebezpečný pro životní prostředí Přípravek na ochranu rostlin CAPITAN 25 EW Fungicid Systémový postřikový fungicid ve formě emulze olej:voda k ochraně proti houbovým chorobám obilnin a řepky olejné. reg. ochranná známka E.I. Du Pont de

Více

Pípravek na ochranu rostlin

Pípravek na ochranu rostlin Pípravek na ochranu rostlin DITHANE* M 45 Dithane* M 45 je postikový fungici pípravek ve form smáitelného prášku proti širokému spektru houbových chorob polních plodin, zeleniny, ovocných devin, révy vinné,

Více

Přípravek na ochranu rostlin

Přípravek na ochranu rostlin Přípravek na ochranu rostlin ARTEA PLUS Fungicidní přípravek ve formě emulgovatelného koncentrátu určený k ochraně ječmene, pšenice, tritikale a žita proti houbovým chorobám. Účinné látky: 160 g/l cyprokonazol

Více

Místo podnikání nebo sídlo: Pražská ul.16, 102 21 PRAHA 10. 25068-38-6 500-033-5 <50% Xi Dráždivý N Nebezpený pro životní prostedí epichlorhydri

Místo podnikání nebo sídlo: Pražská ul.16, 102 21 PRAHA 10. 25068-38-6 500-033-5 <50% Xi Dráždivý N Nebezpený pro životní prostedí epichlorhydri Datum vydání: 28.11.2002 version 3 #1777 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: MC 28.1 Základní složka epoxidové pryskyice 1.2 Identifikace

Více

BEZPENOSTNÍ LIST. NeraAgro spol. s r.o. 277 11 NERATOVICE ESKÁ REPUBLIKA

BEZPENOSTNÍ LIST. NeraAgro spol. s r.o. 277 11 NERATOVICE ESKÁ REPUBLIKA 1. Identifikace pípravku a výrobce 1.1. Obchodní název: 1.2. Doporu9ený ú9el použití Granulovaný herbicidní p3ípravek ur5ený k likvidaci nežádoucích plevel7 a bu3en8 v lesním hospodá3ství. 1.3. Jméno/obchodní

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T

B E Z P E N O S T N Í L I S T Strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název pípravku: Další názvy: - 1.2 Identifikace výrobce/dovozce: Jméno nebo obchodní jméno: ELCHEMCo

Více