KATALOG VÁNOCE G U R M Á N S K É S O U D K Y & B O X Y S L A D K O S T I I N K O G N I T O VÍNO & PORTSKÉ KÁVA & ČAJ & PUNČ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KATALOG VÁNOCE 2013. www.dobrydarek.cz G U R M Á N S K É S O U D K Y & B O X Y S L A D K O S T I I N K O G N I T O VÍNO & PORTSKÉ KÁVA & ČAJ & PUNČ"

Transkript

1 KATALOG G U R M Á N S K É K A Z E T Y & K O Š E S O U D K Y & B O X Y S L A D K O S T I Č E S K É T R A D I C E I N K O G N I T O VÍNO & PORTSKÉ KÁVA & ČAJ & PUNČ MED & MEDOVINA VILLEROY & BOCH VÁNOCE

2 01. CHEES TREE. víno Chenet obsah: trvanlivý holadský tvrdý sýr, víno obal: kartonový s průhledem stromu 02. VÁNOČNÍ PUNČ. strom obsah: dárkové balení vánočního punče obal: modrý kartový s průhledem stromu 03. HONEY TREE. strom obsah: originální medovina zn. Včelovina a lesní med s oříšky obal: kartonový s průhledem stromu DROBNÉ GURMÁNSKÉ SADY - STROM 349,- 294,- 299, CHEES TREE. víno Bree obsah: trvanlivý holadský tvrdý sýr, víno zn. Bree obal: kartonový s průhledem stromu 05. JAMÓN TREE. Cálem obsah: trvanlivá sušená kýta, portské víno obal: kartonový s průhledem stromu 06. SALAMI TREE (STAR). víno Bree obsah: sušený francouzský salám, víno Bree obal: kartonový s průhledem stromu 07. CZECH MADE TREE. strom obsah: originální české skleněné retro konzervičky (Pstruh na másle, Paštika z divočáka), Pečená jablíčka a Včelovina obal: kartonový s průhledem stromu ,- 495,- 349,- 08. CHEES TREE. Gouda obsah: trvanlivý tvrdý sýr, olivy, ubrousky obal: kartonový s průhledem stromu ,- 333,- 499,- 09. CHEES TREE. portské víno Cálem obsah: trvanlivý holadský tvrdý sýr, portské víno Cálem, brusinky, Leonidas pralinky obal: kartonový s průhledem stromu Cena obsahuje dárkové balení v modré kartonové kazetě ve tvaru stromu s barevnou vánoční vločkou z plsti. Varianta s komplimentkou 4/0 + 6 Kč.

3 2 DROBNÉ GURMÁNSKÉ SADY ,- 349,- 299,- 10. JAMÓN STAR. sušená kýta obsah: španělská sušená kýta 0,5kg, nůž obal: kartonový s průhledem hvězdy 11. JAMÓN BOX. sušená kýta obsah: španělská sušená kýta 0,5kg obal: kartonová kazeta 12. CHORIZO STAR. víno Bree obsah: španělské Chorizo 250g, nůž, víno Bree, ubrousek obal: kartonový s průhledem hvězdy ,- 297,- 238,- 13. PSTRUH NA MÁSLE. víno Chenet obsah: originální česká skleněná retro konzervička (Pstruh na másle), víno Chenet obal: celofánový se stuhou 14. PEČENÁ KŘEPELKA. portské víno Cálem obsah: originální česká skleněná retro konzervička (Pečená křepelka velká), portské víno Cálem obal: celofánový se stuhou 15. PSTRUH NA MÁSLE. Včelovina obsah: originální česká skleněná retro konzervička (Pstruh na másle), medovina zn. Včelovina obal: celofánový se stuhou ,- 687,- 234,- 16. PARMEZÁN GIFT. s dózou / Balsamico obsah: italský Parmezán, dóza na nastrouhaný sýr nebo Balsamico cream obal: celofánový se stuhou min. množství: 100 ks 17. PARMEZÁN GIFT BOX. sada obsah: it. Parmezán 0,5 kg, 3 ks příslušenství obal: odnosná kartonová kazeta s průhledem min. množství: 50 ks 18. PARMEZÁN GIFT. se struhadlem obsah: it. Parmezán 150g, struhadlo na sýr obal: kartonová kazeta s průhledem min. množství: 100 ks Cena obsahuje dárkové balení s barevnou vánoční vločkou z plsti. Varianta s komplimentkou 4/0 + 6 Kč.

4 19. SALAMI XL. Bordeaux (bestseller) obsah: trvanlivý suš. salám, víno Bordeaux min. množství: 48 ks 20. SALAMI XL. siivovice obsah: moravská slivovice, franc. sušený salám se salámovým prkénkem, ostrý nůž 21. SALAMI XL. gurmánská obsah: víno Bordeaux, franc. sušený salám, holanský sýr, sušená rajčata, franc. paté ,- 497,- 758,- 22. JAMÓN SADA. Bordeaux (bestseller) obsah: francouzské víno Bordeaux, vepřová sušená kýta 0,5kg, prkénko, ostrý nůž ,- 678,- 674,- 23. JAMÓN SADA. design Bree obsah: víno Bree, vepř. sušená kýta 0,5kg obal: modrý kartonový se stuhou 24. JAMÓN SADA. Bordeaux DeLuxe obsah: francouzské víno Bordeaux, vepřová sušená kýta 0,5kg, prkénko, ostrý nůž, Leonidas pralinky 25. JAMÓN SADA. Bordeaux Gurmet obsah: francouzské víno Bordeaux, vepřová sušená kýta 0,5kg, prkénko, ostrý nůž, fr. paté, Leonidas pralinky 26. SALAMI SADA. Bordeaux Gurmet XL obsah: víno Bordeaux, sušený salám, holanský sýr Gouda, 2x fr. paté, Leonidas pralinky 27. GURMET PATÉ. DeLuxe obsah: 7x fr. premiové paté, holanský sýr Gouda, 3x ovocné džemy, sušená rajčata, brusinky, Leonidas pralinky ,- 798,- 887,- GURMÁNSKÉ KAZETY COMTESSE 3 Cena obsahuje dárkové balení v modré kartonové kazetě s barevnou vánoční vločkou z plsti. Varianta s navázanou saténovou dárkovou stužkou v libovolné barvě za příplatek 9 Kč, s komplimentkou 4/0 + 6 Kč.

5 4 28 GURMÁNSKÉ KREATIVNÍ SADY - INKOGNITO (BESTSELLER) 28. INKOGNITO. Salami obsah: víno, suš. salám, Leonidas pralinky obal: koženkové pouzdro na housle 29. INKOGNITO. Jamón obsah: víno, kýta, Leonidas pralinky obal: koženkové pouzdro na housle 30. INKOGNITO. Tullamore obsah: whisky Tullamore, kýta, Leonidas obal: koženkové pouzdro na housle 31. INKOGNITO. ledové víno obsah: ledové víno, minikýta, Leonidas obal: koženkové pouzdro na housle ,- 876,- 1156,- 996,- 899,- 954,- 32. INKOGNITO. Cheese obsah: Bordeaux, 2x 300g holandský sýr 932,- parmezánového typu 2 příchutě, Leonidas 31. obal: koženkové pouzdro na housle INKOGNITO. slivovice obsah: slivovice, minikýta, Leonidas pralinky obal: koženkové pouzdro na housle 34. INKOGNITO. energy Jamón obsah: slivovice, trvanlivý sýr, kýta, paté, Leonidas pralinky obal: koženkové pouzdro na housle 35. INKOGNITO. Paté obsah: Bordeaux, 2x francouzké Paté, brusinky, Leonidas pralinky obal: koženkové pouzdro na housle 36. INKOGNITO. skutečná sada pro muže 34. obsah: Bordeaux, Paštika z divočáka, Vepřové maso skutečně ve vlastní šťávě, brusinky, Leonidas pralinky obal: koženkové pouzdro na housle na zakázku vyrobené koženkové černé pouzdro s bílým prošitím, stříbrné kování a rukojeť, vnitřní bílé saténové polstrování, dělící příčky na 3 díly ,- 899,- 3 ) Cena obsahuje dárkové balení v houslovém pouzdře s barevnou vánoční vločkou z plsti. Varianta s navázanou saténovou dárkovou stužkou v libovolné barvě za příplatek 9 Kč, s komplimentkou 4/0 + 6 Kč.

6 37. RETRO PORTO CÁLEM. Jamón obsah: premiové Portské víno zn. Cálem Ruby, 0,35l, vepřová sušená kýta 0,5kg obal: dřevěná retro kazeta s vypáleným logem Cálem 38. RETRO PORTO CÁLEM. Salami obsah: premiové portské víno zn. Cálem Tawny nebo White, 0,35l, vepřová sušená kýta 0,5kg obal: dřevěná retro kazeta s vypáleným logem Cálem GURMÁNSKÉ SADY V DŘEVĚNÝCH KAZETÁCH ,- 432,- 998, FOR MAN. Jamón & Slivovice & doutník obsah: Slivovice, vepřová sušená kýta 0,5kg, ostrý nůž, prkénko, Leonidas pralinky, doutník a dlouhé zápalky obal: dřevěná luxusní kazeta 40. PORTO CÁLEM. Salami obsah: Portské víno CÁLEM Tawny nebo White, sušený salám, francouzské paté obal: dřevěná odnosná kazeta Cálem 41. PORTO CÁLEM. Jamón obsah: Portské víno CÁLEM Tawny nebo White, vepřová sušená kýta 0,5kg, francouzské paté obal: dřevěná odnosná kazeta Cálem 42. PORTO CÁLEM. Duo Porto obsah: Portské víno CÁLEM White a Ruby, vepřová sušená kýta 0,5kg, ostrý nůž obal: dřevěná odnosná kazeta Cálem 43. BALLANTINES CASE. Paté obsah: Ballantines whisky, 2x francouské Paté, brusinky obal: dřevěná luxusní kazeta 44. ŠVESTKY V ARMAGNACU. retro premium obsah: švetsky v armagnacu, miska, lžička obal: dřevěná stylová retrokazeta 45. KUS MASA. premiová sušená kýta obsah: +- 6 kg sušené kýty, stojan, nůž, víno obal: imitace dřevěné odnosné kazety min. množství: 2 ks / 30 ks cena za kus: 2256 Kč / 1988 Kč ,- 765,- 967,- 897,- 1085,- 1988,- Cena obsahuje dárkové balení s barevnou vánoční vločkou z plsti. Varianta se saténovou dárkovou stužkou v libovolné barvě za příplatek 9 Kč, s komplimentkou 4/0 + 6 Kč.

7 6 46. DECATA. Dolaner obsah: italské víno CABERNET v designovém dekanteru, holanský sýr Dolaner obal: retro odnosná kazeta s kováním ,- 799,- 696,- KARAFA DECATA V SADÁCH 47. DECATA. Jamón obsah: italské víno CABERNET v designovém dekanteru, vepř. sušená kýta 0,5kg obal: retro odnosná kazeta s kováním 48. DECATA. Paté obsah: italské víno CABERNET v designovém dekanteru, jelení paštika, brusinky obal: retro odnosná kazeta s kováním 49. DECATA. Sweet obsah: italské víno CABERNET v designovém dekanteru, retro anglické bonbony obal: retro odnosná kazeta s kováním 50. DECATA. Solo ilustrační obrázek: italské víno CABERNET v designovém dekanteru, stojí nebo leží, oceněný design RedDot obal: kartonová nebo retro odnosná kazeta Cena: kartonová kazeta 345 Kč / 445 Kč retro kazeta dřevěná ,- 345,- 486,- 51. DECATA. Wineflowers obsah: italské víno CABERNET v designové karafě s lahodnými čokoládovými květy k zavěšení na sklenky (lahodná kombinace) obal: kartonový se stuhou 52. DECATA. Vánoční sada obsah: italské víno CABERNET, sada na lití olova, pstruh na másle, pečená jablíčka, Leonidas pralinky, prskavka ve tvaru hvězdy obal: retro odnosná kazeta s kováním 53. DECATA. Gouda sýr obsah: víno CABERNET v dekanteru, holanský sýr GOUDA, Leonidas pralinky, brusinky obal: modrý kartonový se stuhou 54. DECATA. Paté sada obsah: italské víno CABERNET, franc. paté, sada 3 džemů k paté, Leonidas pralinky obal: retro odnosná kazeta s kováním ,- 729,- 877,- Cena obsahuje dárkové balení s barevnou vánoční vločkou z plsti. Varianta se saténovou dárkovou stužkou v libovolné barvě za příplatek 9 Kč, s komplimentkou 4/0 + 6 Kč.

8 RETRO CASSETTE SMALL ,- 695,- 749,- 55. RETRO CASSETTE. Jamón obsah: moravská slivovice, kýta 0,5kg, nůž RETRO CASSETTE. Paté Rougié Premium obsah: 6 premiových francouzských paté zn. Rougié, 3 džemy, sušená rajčata, Leonidas pralinky min. množství: 20 ks 57. RETRO CASSETTE. Ledové víno obsah: ledové víno Rakousko, sušený salám, Leonidas pralinky ,- 778,- 829,- 58. RETRO CASSETTE. Paté Rougié obsah: moravská slivovice, 6 premiových francouzských paté zn. Rougié, brusinky 59. RETRO CASSETTE. Parmezán mlýnek obsah: premiový italský Parmezán, el. mlýnek na sýr, dóza na nastrouhaný sýr (do vyprodání zásob) 60. RETRO CASSETTE. Captain Morgan obsah: rum Captain Morgan, sušený salám, drtič citrusů, citron, ostrý nůž min. množství: 10 ks 61. RETRO CASSETTE GOLF. Paté Rougié obsah: golfová moravská slivovice, 6 premiových francouzských paté zn. Rougié, brusinky min. množství: 20 ks ,- 586,- 799,- 62. RETRO CASSETTE. Včelovina obsah: Včelovina, domácí med s oříšky, prskavka ve tvaru hvězdy 63. RETRO CASSETTE. Ledové víno & Paté obsah: ledové víno Rakousko, pstruh na másle, jelení paštika, brusinky, Leonidas pralinky Cena obsahuje dárkové balení v retro dřevěné kazetě s barevnou vánoční vločkou z plsti. Varianta se saténovou dárkovou stužkou v libovolné barvě za příplatek 9 Kč, s komplimentkou 4/0 + 6 Kč.

9 8 R E T R O C A S S E T T E G R A N D E ,- 849,- 988,- 64. RETRO CASSETTE. Dacosta obsah: Portské víno Dacosta, sušený salám obal: odnosná dřevěná stylová retro kazeta 65. RETRO CASSETTE. pánská sada Tullamore obsah: Tullamore Dew, sušený salám, doutník v kovovém tubusu 66. RETRO CASSETTE. Mojito obsah: Bacardi, nerezový shaker (3 díly), třtinový cukr, sazenička máty v plechovce, drtítko máty a ledu, míchátko, limetka v soudku ,- 820,- 967,- 67. RETRO CASSETTE. Czech Made obsah: Včelovina, paštika z jelena adivočáka, brusinky, pečená jablíčka 68. RETRO CASSETTE. Cinzano obsah: Cinzano sekt, 2x francouzká paté, brusinky, belgické pralinky Leonidas 69. RETRO CASSETTE. Tequila Silver obsah: Olmeca, francouzský salám, prkénko, ostrý nůž, slánka, citron v soudku ,- 846,- 921,- 70. RETRO CASSETTE. Vánoční sada s punčem obsah: vánoční punč, sada na lití olova, pstruh na másle, prskavka ve tvaru hvězdy, retro nůž - rybička obal: retro odnosná kazeta s kováním 71. RETRO CASSETTE. Vánoční sada Cinzano obsah: Cinzano sekt 0,7l, sada na lití olova, pstruh na másle, pralinky Leonidas, prskavka ve tvaru hvězdy 72. RETRO CASSETTE. Vánoční sada Decata obsah: víno Cabernet v karafě, sada na lití olova, pstruh na másle, pečená jablíčka, pralinky Leonidas, prskavka ve tvaru hvězdy Cena obsahuje dárkové balení v retro dřevěné kazetě s barevnou vánoční vločkou z plsti. Varianta se saténovou dárkovou stužkou v libovolné barvě za příplatek 9 Kč, s komplimentkou 4/0 + 6 Kč.

10 73. SOUDEK. Jamón & J.P. Chenet obsah: vepřová sušená kýta 0,5kg, prkénko, ostrý nůž, J.P. Chenet - Chardonnay nebo Merlot obal: plechový soudek s tématickým potiskem 74. SOUDEK. Dolaner & Bree obsah: holanský sýr Dolaner, prkénko, olivy, Leonidas pralinky, víno Bree - Chardonnay obal: plechový soudek s tématickým potiskem 75. SOUDEK. Jamón & Cálem obsah: vepřová sušená kýta 0,5kg, prkénko, ostrý nůž, Portské víno Cálem obal: plechový soudek s tématickým potiskem ,- 665,- 798,- GURMÁNSKÉ 76. SOUDEK. Paté Rougié & Cálem obsah: 6x francouzské paté zn. Rougié, brusinky, Leonidas pralinky, Portské víno Cálem obal: plechový soudek s tématickým potiskem 77. GURMÁNSKÉ nebo VINNÉ SOUDKY originální design s motivy vína, sýrů, přírodními motivy a designem dřevěného soudku s kovovými stahovacími pásky. Soudky mohou být naplněny i vínem. Nabízíme italské bílé víno Chardonnay 5l s výčepním ventilem. Originální dárek pouze u nás. 78. SOUDEK. Czech Made obsah: Křepelka na víně, pstruh na másle, Včelovina - medovina obal: plechový soudek s tématickým potiskem 79. SOUDEK. Paté & Cálem 799,- 595,- 593,- obsah: 2x francouzské paté, prkénko, nůž, brusinky, olivy, česnekové toustíky, Portské víno Cálem obal: plechový soudek s tématickým potiskem 80. SOUDEK. domácí konzervičky & Cálem obsah: pstruh na másle, pečená jablíčka, nakládané lišky, Portské víno Cálem, retro nožík - rybička obal: plechový soudek s tématickým potiskem 81. SOUDEK. retro paté & Cálem obsah: francouzské retro paté, brusinky, Leonidas pralinky, nakládané lišky, Portské víno Cálem obal: plechový soudek s tématickým potiskem 725,- 755,- 774,- Cena obsahuje dárkové balení v hliníkovém soudku s barevnou vánoční vločkou z plsti. Varianta s dárkovou mašlí na víčku za příplatek 9 Kč, s komplimentkou 4/0 + 6 Kč. SOUDKY 9

11 1 0 GURMÁNSKÉ SOUDKY, KAZETY A BOXY ,- 812,- 765,- 82. SOUDEK. Jamón & Ballantines obsah: vepřová sušená kýta 0,5kg, prkénko, ostrý nůž, olivy, Ballantines whisky obal: plechový soudek s tématickým potiskem 83. SOUDEK. Salami & Ballantines obsah: francouzský sušený salám, prkénko, ostrý nůž, olivy, Ballantines whisky obal: plechový soudek s tématickým potiskem 84. SOUDEK. Med & Včelovina obsah: med s oříšky, med se sušeným ovocem, keramická nádoba na med s naběračkou, Leonidas pralinky, Včelovina - medovina obal: plechový soudek s tématickým potiskem ,- 789,- 1456,- 85. SOUDEK. Staré, zlaté časy obsah: domácí konzervičky vepřové maso ve skutečně vlastní šťávě a pstruh na másle, česnekové toustíky, prkénko a nůž, pečená jablíčka, doutník v kovovém tubusu, dlouhé sirky, slivovice v designu žárovky obal: plechový soudek s tématickým potiskem 86. CHEES BOX. Dolaner s příslušenstvím obsah: trvanlivý sýr typu parmezán, papriková zavařenina, balsamico, zavařenina z fíků, stěrka na máslo a prkénko na sýr, sada 4 nožů plexi box s kovovým víkem a doplňky 87. SOUDEK. Dolaner & Cálem obsah: holanský sýr Dolaner, prkénko, olivy, Leonidas pralinky, Portské víno Cálem obal: plechový soudek s tématickým potiskem ,- 896,- 732,- 88. CASSETTE. salám s omáčkami obsah: sušený salám, omáčka balsamico s lanýžem, s citrónem, se žlutým melounem s černými olivami, prkénko, kleště, nůž obal: odnosná kart. kazeta s průhledem 89. JAMÓN BOX. Jamón s příslušenstvím obsah: krém balsamico, extra panenský oliv. olej s jalovcem, mlýnek na grilovací koření a sůl s rozmarýnem, kleště, vidlička 90. CASSETTE. Jamón s doplňky obsah: španělská sušená kýta 0,5kg, omáčka balsamico, extra panenský olivový olej, koření, miska, štětec, vidlička obal: odnosná kart. kazeta s průhledem Cena obsahuje dárkové balení s barevnou vánoční vločkou z plsti. Varianta s dárkovou mašlí na víčku nebo stužkou za příplatek 9 Kč, s komplimentkou 4/0 + 6 Kč.

12 91. MAGIC STEEL. kovový vinný stojan obsah: nerezový stojan, víno Bordeaux obal: PP milky, odnosný min. množství: 10 ks 92. MAGIC WOOD. dřevěný vinný stojan obsah: dřevěný stojan, víno Bordeaux obal: kartonový se stuhou 93. DAKTYLE. originální víno s otiskem objem: 1,5l toskánské víno s originálním otiskem vinaře obal: kartonový s designem daktyly 94. NUANCE. karafa & Bree Merlot obsah: praktická karafa na vodu s kovovým uzávěrem, s nálevkou a odnímatelným dnem na snažší čištění, víno Bree - Merlot min. množství: 10 ks 95. NUANCE. karafa & Bree Chardonnay obsah: praktická karafa na vodu s kovovým uzávěrem, s nálevkou a odnímatelným dnem na snažší čištění, víno Bree - Chardonnay min. množství: 10 ks 96. ALCATRAZ. teakový hlavolam obsah: červené víno Bordeaux, hlavolam obal: kartonový s průhledem ,- 266,- 575, ,- 798,- 496,- VÍNO & MÍCHANÉ NÁPOJE CARTON CASSETTE. Hot wine small obsah: 2x červené vínko J.P. Chenet, 2x šálek, koření na svařák obal: modrý kartonový min. množství: 48 ks 98. CARTON CASSETTE. Hot wine big obsah: červené víno Bordeaux, 2x šálek z varného skla, koření na svařák, louhovací sítko kovové, citron obal: modrý kartonový min. množství: 48 ks 99. CARTON CASSETTE. Mojito obsah: Bacardi, třtinový cukr, sazenička máty, drtíč máty, limetka obal: modrý kartonový ,- 449,- 759,- [7]

13 CÁLEM. sada Villeroy&Boch obsah: Portské víno CALEM, 2x sklenička VB obal: modrý kartonový s vložkou 101. CHIVAS REGAL. sada Villeroy&Boch obsah: Chivas Regal, skleničky VB, doutníky obal: modrý kartonový s vystýlkou 102. SLÁMOVÉ VÍNO. sada Villeroy&Boch obsah: slámové víno, skleničky VB obal: modrý kartonový 103. CHAMPAGNE. sada Villeroy&Boch obsah: champagne, skleničky VB obal: modrý kartonový LUXUSNÍ ALKOHOL & SKLO VILLEROY & BOCH ,- 898,- 776, ,- 693,- 663, CARTON CASSETTE. Med & Včelovina obsah: Včelovina 0,7l a 0,25l, keramická nádoba na med, ořechy v medu obal: modrý kartonový se stuhou 105. CINZANO SEKT. sada Villeroy&Boch obsah: Cinzano sekt, skleničky VB obal: modrý kartonový s vložkou 106. GURMÁNSKÝ KOTLÍK. se závěsem obsah: vepřová sušená kýta 0,5kg, olivy, koření a pasta na guláš, španělské olivy, Leonidas pralinky, víno Bordeaux 0,7l, víno Merlot 0,25l obal: kovový kotlík s řetízkovým závěsem TERMO BOX. Champagne Möet obsah: Champagne Brut Möet, 2x sklenka obal: termo obal s prolisy na lahev a sklenky (Sekt Cinzano 108. TERMO BOX. Bordeaux obsah: víno Bordeaux, 2x sklenka obal: termo obal s prolisy na lahev a sklenky 778,- 835,- 677,-

14 109. ANTICO DI PINO. Comtesse Panettone Melegatti, spumante Riccadonna, Cabarnet IGT Corte Regale, mandlové torrone Pernigotti, mandlové canutuccini Falcone, směs mléčných a nugátových pralinek Caffarel, bílá čokoláda Lindt, tradiční 109. italský salám Piatti d Autore, čočka Tenuta del Cervo, těstoviny Vecchio Pastificio Gragnano, bazalkové pesto, balzamikový ocet Antica Acetaia min. množství: 10 ks COSTA RICA. Comtesse Těstoviny Pastificio, Lambrusco DOC Albineal, Merlot Veneto IGT Corte Reale, pralinky Caffarel, čokoláda Caffarel káva Del Conte, italský salám Piatti d Autore, čočkatenuta, italský suchý salámantichi Sapori, olej exra virgine Clemetne, houbová omáčka Tenuta, rajčatová omáčka s cibulkami, rajčatová omáčka s paprikami, balsamikový ocet, růžová sůl Compagni, sezamové preclíky Tenut, Negro-amarol, šumivé víno na objednávku 111. VERDASTRO. Comtesse Panettone Melegatti, spumante Riccadonna, Cabarnet IGT Corte Regale, mandlové torrone Pernigotti, mandlové canutuccini Falcone, směs mléčných a nugátových pralinek Caffarel, bílá čokoláda Lindt, tradiční italský salám Piatti d Autore, čočka Tenuta del Cervo, těstoviny Vecchio Pastificio Gragnano, bazalkové pesto, balzamikový ocet Antica Acetaia na objednávku 112. CASSETTE FOR WOMEN. Comtesse Individuální tématický obsah gurmánské kazety dle přání klienta a rozpočtu v dárkově ozdobené kazetě PARTICULAR. Comtesse Individuální tématický obsah gurmánského koše dle přání klienta a rozpočtu (charakteristické francouzské, španělské, německé nebo české pochutiny). Baleno v koši a celé v přenosné pevné krabici CASSETTE FOR MEN. Comtesse Individuální tématický obsah gurmánské kazety dle přání klienta a rozpočtu v dárkově ozdobené kazetě. GURMÁNSKÉ LUXUSNÍ KOŠE A KAZETY EXCELENT 1848,- 1992,- 1848, od 1200,- od 2000,- od 1500, CIANO. Comtesse Pandoro Melegatti, spumante Gran Reale Gancia, Cabernet Reale, sušenky Lazzaroni, čokobonbony Condorelli, mandlové torrone Sperlari, mléčná čokoláda Caffarel, pralinky Limoncello, tradiční italský salám Cotechino Fini,čočkaTenuta, suchý salámantichi Sapori, těstoviny Pastificio Gragnano, houbová omáčka Tenuta, sezamové preclíky Tenuta, růžová sůl Compagnia na objednávku RED CADEAU. Comtesse Panettone Bauli, spumante Riccadonna, Syrah di Sicilia, bonboniéra Caffarel, mandlové cantuccini, mléčná čokoláda Caffarel, pralinky Lindt Lindor, ovocné želé Baratti, sušenky amareti, káva Del Conte, suchý italský salám Antichi Sapori, těstoviny Penne, omáčka z hříbků Tenuta, tradiční italský salám Piatti, čočka Tenuta, sez. preclíky, růžová sůl Compagnia, Balsamikový ocet na objednávku 117. TRI MARIE. Comtesse Panettone a Pandoro Tre Marie, Prosecco Treviso Nebbilol D Alba DOC, bonboniéra Caffarel, jedlé kaštany Vergani, pralinky Le Perle Caffarel,tabulková mléčná čokoláda Caffarel, ovocné želé Baratti, káva Del Conte, suchý salám Antichi Sapori, Fini prostiutto, it. salám Fini, čočka Tenuta, těstoviny Vecchio,houbová omáčkatenuta,růžová sůl Compagnia,preclíky Tenuta, olej extra virgine Goccia, sušené hříbky Montagna, rajč. omáčka s cibulkami a omáčka s kapií Tenuta 1977,- 2210,- 3427,- na objednávku Cena obsahuje dárkové balení v pevné přepravní luxusní krabici. Varianta s komplimentkou 4/0 + 6 Kč. 1 3

15 1 4 GURMÁNSKÉ LUXUSNÍ KOŠE & KAZETY GRANDE ,- 1188,- 488, RED SWEET & SEKT. Comtesse italskoá bábovka Melgatti 750g, růžové šumivé víno Corte di Gelsi 750 ml, kakaové sušenky Vicenzi 80g, luxusní nugátové pralinky Pernigotti 95g, italskou hořkou čokoládu Motta 75% 100g a neodolatelné ovocné želé Baratti Milano 100g min. množství: 56 ks na objednávku 119. NERO. Comtesse Panettone 750g, šumivý sekt Gran Dessert Gold 750ml, červené víno Bottiglia Basrbera IGT 750ml, luxusní nugátové pralinky italské značky Pernigotti 95g, Šunka Piatti d Autore ( přidává se do opražená do čočky ) 250g, čočka Tenuta del Cervo, těstoviny Dala Costa 250g, houbové sugo na těstoviny Tenuta del Cervo 180g ,- 415,- 797, RED SWEET. Comtesse Pandoro Melegatti, spumante Rosé Corte, lískooříškové pusinky Bistefani, nugátové pralinky Pernigotti, tabulková nugátová čokoláda Motta, čokoládové kostky Vialetto min. množství: 64 ks na objednávku 121. GRANDE ELEGANT. Comtesse tradiční italská bábovka Melegatti 750g, šumivé víno Gran Dessert od Araldi 750 ml, hořkou čokoládu s náplní Motta 75% 100g, želatinové bonbony Condorelli 100g, čokoládové bonbony s citrónovou náplní Aldea 100g, Oříškové sušenky Vergani 100g a italskou praženou mletou kávu Cafe del Conte 100g 122. GRAN SELEZIONE. Comtesse 3 italská červená vína Barbera a Bonarda 750ml, Somelierský set 123. CASSETTE NERO. Comtesse Panettone Balocco, spumante Riccadonna, mandlové sušenky cantuccini s čokoládou Falcone, nugátové pralinky Pernigotti, tab. mléčná čokoláda Caffarel ,- 835,- 815, GOLD CRISTALLE. Comtesse Spumante Araldi 750ml, Cabernet IGT Corte Reale 750ml, Mléčné čokoládové koule Oliva 100g, Mléčná čokoláda Caffarel 100g, Mandlové sušenky cantuccini s čokoládou Vergani 100g, Směs bonbonů Condorelli 100g, Mandlové torrone Sperlari 90g, Těstoviny Penne Dalla Costa 250g, Rajčatová omáčka s hříbky Tenuta del Cervo 180g, Tradiční italský salám Piatti d Autore 250g, Čočka Tenuta del Cervo 250g, Dárkové preclíky s rozmarýnem a sezamem Tenuta del Cervo 100g, Káva Del Conte 100g 125. RED SPERLARI. Comtesse Panettone Melegatti, spumante Araldi, mandlové torrone Sperlari, pralinky Motta, tab. nugátová čokoláda Motta, čokoládové kostky Vialetto, oříškové pusinky Bistefani, směs bonbonu Condorelli do vyprodání zásob Cena obsahuje dárkové balení v pevné přepravní luxusní krabici. Varianta s komplimentkou 4/0 + 6 Kč BLU MELEGATTI. Comtesse Pandoro Melegatti, spumante Araldi, tab. mléčná čokoláda Caffarel, ovocné želé Baratti, lískooříškové pralinky Motta, mandlové sušenky cantuccini s čokoládou Vergani, mandlové torrone Sperlari

16 15 GURMÁNSKÉ SADY V ODNOSNÝCH KAZETÁCH ,- 298,- 298, ,- 385,- 489, ,- 343,- 547, DOLCE PENSIERO. Comtesse obsah: Nugátová čokoláda Motta 100g, směs čokoládových bonbonu Condorelli 100g, Pandorino Bauli 100g, mandlové sušenky cantuccini s čokoládou Vergani 100g CIOCCOLATO IN FESTA. Comtesse obsah: Lindt Lindor mléčný 85g, lískooříškové pralinky Motta 100g, nugátová čokoláda Motta 100g, čokoládové kostky Vialetto 80g. min. množství: 70 ks na objednávku 129. STELLA COMETA. Comtesse obsah: Těstoviny Dalla Costa,Tenuta Del Cervo houbové sugo k těstovinám, preclíky GranoDoro 100g, suchý italský salám Contadino min. množství: 70 ks na objednávku 130. NATALE IN FESTA. Comtesse (2 bar. varianty) obsah: Panettone Bauli 750g, spumante Araldi 750ml, nugátová čokoláda Motta 100g, nugátové pralinky Pernigotti 95g, směs bonbonu Condorelli 100g 131. GRAN PARMEZAN. Comtesse Obsah: 250g Parmezan 30 měsíců zrání, nůž na sýr s dřevěnou rukojetí a vinný ocet Modena ve skleněné doze min. množství: 100 ks 132. SALAMI WOOD. Comtesse obsah: sušený salám Tirole, kapesní nůž obal: dřevěná kazeta tvořící prkénko min. množství: 100 ks na objednávku 133. DOLCE NATALE. Le Cadeau (2 bar. varianty) obsah: Panettone Bauli 750g, spumante Riaccadonna 750ml, mléčná čokoláda Caffarel 100g, Lindt Lindor mléčný 85g, čokoládové kostky Vialetto 80g min. množství: 44 ks na objednávku 134. PARMEZÁN GIFT. Balsamico cream obsah: italský Parmezán, Balsamico cream obal: celofánový se stuhou min. množství: 100 ks 135. TIROL SPECK. Comtesse obsah: typický uzený blok libové slaniny ve stylové dřevěné kazetě min. množství: 100 ks na objednávku Cena obsahuje vyobrazené dárkové balení. Varianta s komplimentkou 4/0 + 6 Kč.

17 136. TVAROVANÁ PRSKAVKA. hvězda obsah: na dotaz symbol, písmeno nebo číslo obal: blistr v PP sáčku min. množství: 100 ks 137. HVĚZDA. louskáček ořechů obsah: nerezová funkční ozdoba, ořech obal: blistr v PP sáčku (bez tisku, laseru) min. množství: 50 ks (do vyprodání zásob) 138. RYBIČKA PRO ŠTĚSTÍ. kapesní nůž obsah: tradiční symbol Vánoc a kapesní nůž v jednom obal: plechová krabička s polstrováním ,- 98,- 168, ODLÉVÁNÍ OLOVA. modré obsah: olovo, odlivka, prskavka ve tvaru hvězdy, svíčka ve skleněném svícnu, vonný sáček 139. obal: polypropylenový s kartonovou vložkou (do vyprodání zásob) ,- 199,- 181, DOUTNÍK. Sibona pro pány obsah: Grappa montovitigno 0,04l v originálním designu doutníku z Havany 141. ODLÉVÁNÍ OLOVA. retro obsah: olověné mince, odlivka obal: kartonová krabička s vložkou (bez stuhy) min. množství: 50 ks 142. VÁNOČNÍ PUNČ. strom obsah: dárkové balení vánočního punče obal: modrý kartový s průhledem stromu min. množství: 50 ks 143. VÁNOČNÍ LOĎKA. plovoucí svíčka obsah: plovoucí svíčka na pouštění obal: polypropylenová krabička s vystýlkou min. množství: 50 ks 144. OŘECHOBUCH. orig. louskáček obsah: louskáček oceněný Zlatou korunou obal: polypropylenový odnosný (milky) ,- 151,- 465,- 1 6 ČESKÉ VÁNOČNÍ TRADICE A ZVYKY Cena obsahuje dárkové balení. Varianta s navázanou saténovou dárkovou stužkou v libovolné barvě za příplatek 9 Kč, s komplimentkou 4/0 + 6 Kč.

18 1 7 NEJEN VÁNOČNÍ NÁPADY ,- 469,- 1226, VÁNOČNÍ SADA. Portské & olovo obsah: Portské víno DACOSTA, Leonidas pralinky, sada na odlévání vánočního olova obal: modrý kartonový se stuhou 146. HONEY TREE. strom obsah: originální medovina zn. Včelovina, lesní med s oříšky, keramická nádoba na med obal: kartonový s průhledem stromu 147. ADVENTNÍ KALENDÁŘ. alkoholový obsah: 24 miniatur premiových značek alkoholu (Chivas, Absolut vodka, Jameson, Becherovka, Ballantine`s...) obal: celoplošně vánočně potištění, možnost aplikace firemního loga min. množství: 10 ks ,- 567,- 245, ŽULOVÉ LEDOVÉ KOSTKY. cold obsah: žulové chladící kostky obal: semišový sáček 149. LOUSKÁČEK OŘECHŮ. Frederico obsah: designový louskáček na ořechy, šifonový sáček s vlašskými ořechy obal: modrá, kartonová se stuhou min. množství: 50 ks (do vyprodání zásob) 150. HRUŠKOVICE S NÁPADEM. v žárovce obsah: moravská hruškovice 0,25l v reálném designu a uzávěru žárovky (možnost vlastního brandingu) obal: kartonový přebal min. množství: 50 ks (stávající obecný design) ,- 65,- 488, EURO POKLADNIČKA. i na koruny obsah: skleněný tubus se zátkou a podstavcem, hodí se i na české pětikoruny obal: krabička s vyobrazením kasičky min. množství: 50 ks 152. SKLENĚNÁ VLOČKA. ozdoba k zavěšení obsah: skleněná ozdoba se závěsem obal: dárk. kartonová krabička s polstrováním (do vyprodání zásob) 153. POUŠTĚNÍ SKOŘÁPEK. červené obsah: miska, svíčky ve skořápkách, vonná luxusní svíčka, maxi sirky, vonný sáček min. množství: 50 ks Cena obsahuje dárkové balení. Varianta s navázanou saténovou dárkovou stužkou v libovolné barvě za příplatek 9 Kč, s komplimentkou 4/0 + 6 Kč.

19 ČAJ, MED, KÁVA, ČOKO FONDUE ,- 178,- 597, TEA OF LIFE. dárkové balení čajů popis: 100 sáčků po 4 druzích čajů obal: kartonová krabice TEA OF LIFE. vánoční pyramidové čaje popis: 12 ks pyramidových čajů obal: polypropylen a karton 156. TEA GREEN BOX. čajový set obsah: 2x sklenky na čaj, originální louhovač, luxusní kazeta s mřížkou na sáčkové čaje (následné využití) ,- 136,- 325, MEDOVÝ STROM. s perníčkem obsah: keramická dóza na med s dřevěnou naběračkou, 2x med, perníček obal: kartonový s průhledem stromu 158. KABELKA S PRALINKAMI. Vergani obsah: nugátové kostky v originálním balení obal: luxusní zlatá kartonáž 200g 159. CHOCO FONDUE SET. komplet 250g obsah: keramický set na přípravu čokoládových fondue, nerezové napichovátka, 250g balení čokoládových vloček pro snadné rozehřátí obal: kartonový s průhledem stromu 160. ČAJOVÁ SADA. tradiční, modrozelená obsah: 2x čaj, med, jedlé oblázky obal: dárkové aranžmá v celofánu ,- 487,- 295, MUSETTI SET. kávový set na presso obsah: kovová konvička na přípravu italské kávy Musetti, 2x šálek s podšálkem min. množství: 12 ks (do vyprodání zásob) 162. CHOCO FONDUE SET. komplet 200g popis: keramický set na přípravu čokoládových fondue, 4x napichovátka, 200g balení čokoládových vloček pro snadné rozehřátí Cena obsahuje dárkové balení. Varianta s navázanou saténovou dárkovou stužkou v libovolné barvě za příplatek 9 Kč, s komplimentkou 4/0 + 6 Kč.

20 1 9 LUXUSNÍ ČAJ TEAFORTE ,- 253,- 268, TEA FORTÉ. Kati set obsah: luxusní keramický hrnek zn.tea forté, 355 ml s pokličkou a louhovacím systémem brewing a 10 baleními sypaného čaje 164. TEA FORTÉ. Pyramida 6 obsah: 6x pyramidový vánoční čaj se skořicí obal: kartonový s průhledem 165. TEA FORTÉ. Kati solo design obsah: luxusní keramický hrnek zn.tea forté, 355 ml s pokličkou a louhovacím systémem brewing ,- 288,- 624, TEA FORTÉ. Pyramida 2 obsah: luxusní dvojbalení pyramidových čajů s charakteristickým lístečkem 167. TEA FORTÉ. Pyramida 10 obsah: luxusní balení 10 ks pyramidových čajů s charakteristickým lístečkem obal: kartonový s průhledem stromu 168. TEA FORTÉ. čajová sada red obsah: luxusní dárkové balení keramického šálku s pokličkou a dárkovým balením Tea Forté obal: kartonový luxusní 169. TEA FORTÉ. Pyramida 2 steel obsah: luxusní dvojbalení pyramidových čajů s charakteristickým lístečkem obal: dárkový v kovové kazetce ,- 496,- 326, TEA FORTÉ. Pyramida 20 obsah: luxusní balení 20 ks pyramidových čajů s charakteristickým lístečkem obal: kartonový se stuhou 171. TEA FORTÉ. čajová sada hvězda obsah: 6ks čajů Tea forté v kovové kazetě obal: kartonový s průhledem hvězdy Cena obsahuje dárkové balení. Varianta s komplimentkou 4/0 + 6 Kč.

21 172. PERNÍKOVÝ STROM. medové perníčky 172. obsah: medové perníkové hvězdičky obal: kartonová krabička s průhledem min. množství: 50 ks ZLATÁ BALOTINKA. pralinky Leonidas obsah: belgické pralinky Leonidas 200g obal: zlatá kartonová krabička + stuha 174. PERNÍKOVÁ HVĚZDA. medové perníčky obsah: medové perníkové hvězdičky obal: kartonová krabička s průhledem min. množství: 50 ks 175. PERNÍKOVÝ KOŠÍK. perníčky obsah: medové perníkové hvězdičky obal: proutěný košík s perníčky min. množství: 50 ks 189,- 182,- 189, ZDOBENÍ PERNÍČKŮ. hvězda popis: 15ks nezdobených perníčků se zdobící tubou s cukrovou polevou obal: vánoční krabička (modrá / červená) min. množství: 50 ks (do vyprodání zásob) 177. MEDOVÁ POCHOUTKA. domácí med obsah: 2 soudky čirého domácího medu a s oříšky obal: originální dřevěná přepravka 178. CHOCOFLOWER. originální čokoláda k nápojům jako víno, whisky, Portské, vodka, Becherovka, Champagne, sekt,... obsah: 69% nebo 73% čokoláda obal: kartonová kazetka s plast. blistrem 179.VIP ZLATÁ CIHLA. replika zlatých prutů, uložených ve švýcarských bankách obsah: 300g kvalitní švýcarské čokolády (hořká / mléčná) obal: luxusní kartonáž s výlisy na 30ks jednotlivě balených malých pralinek min. množství: 40 ks (do vyprodání zásob) 180. ZLATÝ TREZOR. švýcarská čokoláda obsah: 200g kvalitní švýcarské čokolády v designu bankovního trezoru obal: luxusní kartonáž s výlisy min. množství: 40 ks (do vyprodání zásob) ,- 239,- 273,- 125,- 355,- 246,- 2 0 VÁNOČNÍ A TÉMATICKÉ SLADKOSTI Varianta s navázanou saténovou dárkovou stužkou v libovolné barvě za příplatek 9 Kč, s komplimentkou 4/0 + 6 Kč.

22 2 1 VILLEROY & BOCH. DÁRKOVÉ SADY ,- 838,- 672, ,- 587,- 696, ,- 1456,- 458, FLOW NUTS. oříšky / pralinky obsah: dóza VB, pistácie s wasabi / pralinky plody obal: modrá krabička Villeroy & Boch 182. PYRAMIDA. skleněná dóza VB obsah: dóza Villeroy & Boch, belgické luxusní pralinky Leonidas obal: modrá krabička Villeroy & Boch 183. FLOW XMAS. vánoční perníčky obsah: medové perníkové hvězdičky obal: modrá krabička Villeroy & Boch 184. NEW WAVE TEA. čajový set obsah: šálek s podšálkem, čajová směs, 2x cukrová homole, 2x med 185. NEW WAVE CUBE. vánoční perníčky obsah: medové perníkové hvězdičky obal: modrá krabička Villeroy & Boch 186. NEW WAVE OLIVE. olivová sada obsah: miska, španělské olivy, olej s celým pepřem, Leonidas, ubrousky 187. NEW WAVE TEA FORTE. čajový set obsah: šálek s podšálkem Villeroy&Boch, originální anglický čaj Tea forté, nerezový podčajík 188. XXL FLOW DELICATES. excelent obsah: designová dóza Villeroy&Boch, sušený salám, olivy, paté, Lindt, nakládané maribelky, Leonidas, fr. víno obal: modrá krabička Villeroy & Boch min. množství: 10 ks (délka 44cm) 189. FLOW. dámská sada obsah: keramický hrnek se sítkem Teaforte, skleněný svícen se svíčkou, mýdlo, obal: kartonová kazetka se stuhou min. množství: 40 ks Varianta s navázanou saténovou dárkovou stužkou v libovolné barvě za příplatek 9 Kč, s komplimentkou 4/0 + 6 Kč.

23 190. PIKNIKOVÝ KOŠ. modern obsah: vybavení pro piknik ve 2, chladící vložka, lehké, skladné, hliník, pevná synt. látka možné individuálně naplnit pochutinami min. množství: 10 ks PRAKTICKÉ DÁRKY PRO MUŽE I ŽENY 673,- 765,- 225, ALKOHOLTESTER. vítěz testu MF Dnes Al 2500, použití bez náústku, přesný, lehký min. množství: 10 ks 192. DOUTNÍKY. pánské kapesníky obsah: 5 ks bavlněných kapesníků obal: stylová doutníková kazeta min. množství: 40 ks 193. NŮŽ VICTORINOX. Bestseller - limitovaná série (nejpraktičtější vybavení a lehký) obsah: luxusní švýcarský kapesní nůž zn. Victorinox v dárkové kazetce min. množství: 40 ks cena za kus: 655 Kč 194. SOUDEK PRO ŽENY. Pomp obsah: 2 lahvičky růžového sektu POMP a dárkové balení belgických pralinek Leonidas. Možnost vložení vlastního produktu. obal: kovový soudek v ženském designu min. množství: 100 ks 195. CANASTA SET. karetní dárková sada obsah: herní karty na kanastu, blok, tužka obal: dárkové kartonové balení 196. ŠVÝCARSKÉ PERO S NOŽEM. Wagner obsah: švýcarské pero premiové zn. Wagner s nožem a nůžkami, pilníkem nebo golfovým vypichovátkem obal: dárkové kovové balení se průhledem min. množství: 40 ks 197. JÍDELNÍ BOX DO PRÁCE. Bramli obsah: set obsahuje misku na jídlo či salát, víčko a příbor z pevného plastu obal: kompaktní balení systému Bramli min. množství: 40 ks (3 barevné varianty) 198. ŠVÝCARSKÉ PERO S USB. Wagner obsah: švýcarské pero premiové zn. Wagner s USB (2, 4, 8GB) obal: dárkové kovové balení min. množství: 40 ks cena za kus: 543 Kč / 588 Kč / 689 Kč ,- 495,- 177, ,- 83,- 543,- Varianta s navázanou saténovou dárkovou stužkou v libovolné barvě za příplatek 9 Kč, s komplimentkou 4/0 + 6 Kč.

24 2 3 DESIGNOVÉ GASTRO DÁRKY PRO MUŽE I ŽENY ,- 658,- 245, ,- 364,- 393, ,- 496,- 544, COCOA FONDUE. kompletní set obsah: designový set na čokoládové fondue včetně čokoládové náplně (mléčná čokolaáa) 4x napichovátka, svíčka obal: kartonový s vyobrazením setu 200. GLU. set na svařené víno obsah: skleněná karafa s manžetou, 2 sklenky s dvojitým dnem, ohřívač se svíčkou obal: kartonový s vyobrazením setu 201. TERMOHRNEK OREBRO. 380ml designový termohrnek ve 4 barvách (modrá, zelená, červenáí, fialová), nerez 18/10, silikon, dvojitá stěna zaručující tepelnou izolaci, vyrobeno v EU Objem: 380ml obal: pevný, kartonový min. množství: 50 ks 202. TAPAS. party set obsah: dřevěný bukový podtác s vyfrézovanými díly na 2 keramické misky obal: kartonový s PVC blistrem 203. PRESS FRUITS. odšťavňovač citrusů designový příruční odšťavňovač na citrusy obal: kartonový s vyobrazením předmětu 204. NUANCE. karafa na vodu s ovocnou příchutí obsah: praktická karafa na vodu s kovovým uzávěrem, s nálevkou s filtrem a odnímatelným dnem na snažší čištění obal: dárková kartonová 205. PESTA MORTAR. hmoždíř na bylinky obsah: set na drcení bylinek a koření 206. JAMES. barmanská sada obsah: vyobrazená sada na přípravu míchaných nápojů obal: kartonový s vyobrazením setu 207. CHEESE WOOD. servírovací set obsah: 300g holandský sýr Gouda s originálním servírovacím prkénkem se sýrovými noži v designu sýrové výseče obal: kartonový s průhledem stromu min. množství: 40 ks Varianta s navázanou saténovou dárkovou stužkou v libovolné barvě za příplatek 9 Kč, s komplimentkou 4/0 + 6 Kč.

25 208. LUXUSNÍ DEKA. zn. Lifestyle obsah: kvalitní hřejivá deka pro dlouhé zimní večery (není z katalogu rekl. předmětů) výběr z barev: champagne, šedá, černá obal: kartonový se stuhou (do vyprodání zásob) DO DOMÁCNOSTI A VOLNÝ ČAS 785,- 658,- 975, CINZANO SADA. s dekou Flowers obsah: sekt Cinzano, sektové sklenky, deka (červená, šedá, hnědočerná) obal: kartonový se stuhou min. množství: 50 ks 210. HORKÉ JABLKO. s dekou zn. Lifestyle obsah: inst. nápoj horké jablko, 2x hrníček, luxusní deka zn. Lifestyle obal: kartonový se stuhou 211. FIREMNÍ CROCS S LOGEM. Bestseller 211. popis: libovolná barva, logo 4/0 (zimní / letní) obal: kartonová dárková krabice + 39 Kč / 100 ks cena za kus: od 599 Kč / individuální kalkulace 212. DESIGNOVÝ STOJAN NEWS. na časopisy obsah: kovový stojan na časopisy, stříbrný nebo bílý obal: PVC sáček, možno stuha 213. SEKT CINZANO. s dekou zn. Lifestyle obsah: sekt cinzano, luxusní deka obal: kartonový se stuhou ,- 434,- 984, DŽBÁN S PÍPOU. něco pro pány obsah: skleněný 5 litrový džbán na pivo s originální pípou (i verze 2 litry) min. množství: 15 ks cena za kus: 1489 Kč 5l / 1190 Kč 2l ,- 837,- 1299,- 1090, KLÁVESNICE PRO BLONDÝNY popis: vtipná i mluvící USB klávesnice obal: černá kartonová krabice min. množství: 1 ks 216. SEDACÍ VAKY S LOGEM. Sit On It popis: trendy vaky 130x150 cm branding: formou štítku Varianta s navázanou saténovou dárkovou stužkou v libovolné barvě za příplatek 9 Kč, s komplimentkou 4/0 + 6 Kč.

26 2 5 GURMÁNSKÉ KAZETY COMTESSE 217. JAMÓN LONG. Bordeaux obsah: francouzské víno Bordeaux, vepřová sušená kýta 0,5kg, prkénko, ostrý nůž, Leonidas pralinky 587,- 493,- 432,- min. množství: 48 ks 218. GURMET. Bordeaux obsah: francouzské víno Bordeaux, vepřové skutečně ve vlastní štávě nebo nadívana křepelka, Leonidas pralinky min. množství: 48 ks 219. SALAMI LONG. Olive obsah: olivový olej, španějský salám Fuet s plisní nebo Chorizo, prkénko, ostrý nůž, min. množství: 48 ks 220. JAMÓN LONG. Slivovice obsah: moravská slivovice, vepřová sušená kýta 0,5kg, prkénko, ostrý nůž, Leonidas 629,- 628,- pralinky 489, PATÉ LONG. Paté Rougié obsah: moravská slivovice, 6 premiových francouzských paté zn. Rougié, Leonidas pralinky 222. PATÉ DE CANARD. Bordeaux obsah: francouzské víno Bordeaux, kachní paté, toustíky k paté (česnek, bazalka, sýr) min. množství: 48 ks 223. DECATA. Paté sada obsah: italské víno CABERNET, franc. paté, toustíky k paté (česnek, bazalka, sýr) 224. HONEY LONG. Sweet obsah: včelovina-medovina, premiový květový med, Leonidas pralinky min. množství: 48 ks 225. CINZANO SEKT. Paté obsah: Sekt Cinzano, kachní paté, toustíky k paté (česnek, bazalka, sýr) 675,- 523,- 529,- 24 Cena obsahuje dárkové balení v modré kartonové kazetě s barevnou vánoční vločkou z plsti. Varianta s navázanou saténovou dárkovou stužkou v libovolné barvě za příplatek 9 Kč, s komplimentkou 4/0 + 6 Kč.

27 226. WOOD BAG. Jamón obsah: moravská slivovice a hruškovice, vepřová sušená kýta 0,5kg obal: odnosný dřevěný box min. množství: 40 ks ,- 588,- 493,- S A D Y N E J E N P R O Z Á B AV U WOOD BAG. Paté Rougié obsah: moravská slivovice, 6 premiových francouzských paté zn. Rougié obal: odnosný dřevěný box min. množství: 40 ks 228. SALAMI BOX. Extravergine obsah: španělský salám Fuet s plísní nebo Chorizo, ostrý nůž, olivovový olej s dávkovačem obal: kartonová kazeta min. množství: 40 ks 229. LONG TRIO. pepř, sůl, chili luxusní akrylový mlýnek na 3 druhy koření, rozděleno dělícími příčkami ,- 625,- 333, CHEESE PYRAMID. slivovice obsah: slivovice, minikýta, Leonidas pralinky (černá, červená, sv. zelená) obal: koženkové pouzdro na housle 231. VČELOVINA V ÚLU. medovina obsah: 0,75l pravá slovenská včelovina obal: originální proutěný odnosný obal v designu úlu s tvarovanou prskavkou ve tvaru hvězdy 232. LONG DUO. Extravergine obsah: 0,2l Balsamico ocet di Modena a 0,2l Olivový olej Extravergine, 2x dávkovač na lahev obal: kartonová kazeta min. množství: 40 ks 233. CHIVAS REGAL 12Y. personifikovaná obsah: 0,7l skotská premiová 12letá whisky obal: pevný originální kartonový s prolisy min. množství: 8 ks (různá jména) 234. PIRTIČKI. aneb improvizační hra inspirovaná úspěšným pořadem PARTIČKA Hra vhodná jako vánoční dárek pro zaměstnance nebo na teambuildingy obal: kartonová krabice min. množství: 10 ks ,- 623,- 412,-

28 RETRO KAZETA. malá obsah: na gurmánské sady obal: dřevěný s francouzskou patinou KAZETA S PRŮHLEDEM obsah: na hlavolam wood, trofeje, ocenění RETRO KAZETA. velká obsah: na gurmánské sady obal: dřevěný s francouzskou patinou KARTONOVÁ KAZETA. cube obsah: dárkové balení se stuhou na drobné sady KARTONOVÉ KAZETY. různé velikosti obsah: na větší tématické a gurmánské sady obal: dárkové balení se stuhou nebo vločkou, 4 různé velikosti ODNOSNÝ OBAL. polypropylen obsah: na stojan MAGIC, ořechobuch, láhve obal: PP, s odnosným uchem KARTONOVÁ KAZETA. strom obsah: na drobné sady a perníky obal: dárkové balení se slídovým průhledem stromu KARTONOVÁ KAZETA. hvězda obsah: na drobné sady a perníky obal: dárkové balení se slídovým průhledem hvězdy INKOGNITO. houslový obal obsah: na gurmánské sady (bez sklenek) obal: koženkový (černý) uvnitř: bílý satén Na obaly dodáváme i dárkové tašky v odpovídajících rozměrech. Informujte se i na tuto možnost. VLASTNÍ ORIGINÁLNÍ DÁRKOVÉ OBALY A DEKORACE - JEN U NÁS Obaly prodáváme pouze v sadách, nikoli samostatně! Obsah je možné nakombinovat dle předchozích variant, či zcela individuálně dle vašeho zadání (rozpočet, složení, váha..). Varianta s navázanou saténovou dárkovou stužkou v libovolné barvě za příplatek 9 Kč, s komplimentkou 4/0 + 6 Kč.

29 DOBRÝ DÁREK založeno 1996 originalita. kvalita. obal Dobrý dárek s.r.o. originální firemní, vánoční a gurmánské dárky / trofeje vzorkovna a sídlo firmy: Českobrodská 68/28, Praha 9 Hrdlořezy T: , M: , M: E: info@dobrydarek.cz W: dobrydarek.cz, Eshop.dobrydarek.cz, W: home4design.cz, W: kouzelnydarek.cz Uvedené ceny jsou bez DPH, brandingu a dopravy. Pro přesnou kalkulaci, prosím, zvolte e-meilovou komunikaci s uvedením kódu vybraného dárku, aktuálního počtu a barevnosti brandingu. Dárky jsou vyráběné na zakázku, proto je lze upravit dle požadovaného rozpočtu a nákladu. Informujte se na dodací lhůty u větších nákladů. Některé položky pouze do vyprodání skladových předvánočních zásob. Více na

VÁNOCE 2012. w.dobrydarek.cz G U R M Á N S K É S A D Y & K O Š E S L A D K O S T I I N K O G N I T O VÍNO & PORTSKÉ KÁVA & ČAJ & PUNČ MED & MEDOVINA

VÁNOCE 2012. w.dobrydarek.cz G U R M Á N S K É S A D Y & K O Š E S L A D K O S T I I N K O G N I T O VÍNO & PORTSKÉ KÁVA & ČAJ & PUNČ MED & MEDOVINA VÁNOCE 2012 G U R M Á N S K É S A D Y & K O Š E S L A D K O S T I Č E S K É T R A D I C E I N K O G N I T O VÍNO & PORTSKÉ KÁVA & ČAJ & PUNČ MED & MEDOVINA VILLEROY & BOCH OCENĚNÍ & TROFEJE A N Ě C O N

Více

VÁNOCE. originalita. kvalita. obal ČESKÉ TRADICE DROBNOSTI VÍNO & PORTSKÉ KÁVA & ČAJ & PUNČ MED & MEDOVINA GURMÁNSKÉ SADY & KOŠE VILLEROY & BOCH

VÁNOCE. originalita. kvalita. obal ČESKÉ TRADICE DROBNOSTI VÍNO & PORTSKÉ KÁVA & ČAJ & PUNČ MED & MEDOVINA GURMÁNSKÉ SADY & KOŠE VILLEROY & BOCH S L A D K O S T I ČESKÉ TRADICE DROBNOSTI VÍNO & PORTSKÉ KÁVA & ČAJ & PUNČ MED & MEDOVINA GURMÁNSKÉ SADY & KOŠE VILLEROY & BOCH Č E S K É VÁNOCE originalita. kvalita. obal OCENĚNÍ & TROFEJE A NĚCO NAVÍC

Více

Vánoce 2014. Dárkovékoše

Vánoce 2014. Dárkovékoše Vánoce 2014 Dárkovékoše 9057 Koš je zabalen ve tvrdém dárkovém obalu a obsahuje: láhev červeného vína La Cacciatora Barbera d Asti DOCG 250 ml, balení italských těstovin La Trafilata 200g, balení italského

Více

dostává se vám do ruky výběr vánočních dárků, které jsme připravili pro rok 2011. Rádi bychom vám nabídli alternativu

dostává se vám do ruky výběr vánočních dárků, které jsme připravili pro rok 2011. Rádi bychom vám nabídli alternativu Vážení obchodní přátelé, D O B R Ý D Á R E K S. R. O. originalita. kvalita. obal dostává se vám do ruky výběr vánočních dárků, které jsme připravili pro rok 2011. Rádi bychom vám nabídli alternativu klasických

Více

VÁNOCE KATALOG I 2015. dobrydarek.cz G U R M Á N S K É S L A D K O S T I INKOGNITO SADY VÍNO & PORTSKÉ KÁVA & ČAJ & PUNČ MED & MEDOVINA

VÁNOCE KATALOG I 2015. dobrydarek.cz G U R M Á N S K É S L A D K O S T I INKOGNITO SADY VÍNO & PORTSKÉ KÁVA & ČAJ & PUNČ MED & MEDOVINA VÁNOCE I N D I V I D U Á L N Í V Á N O Č N Í D Á R K Y G U R M Á N S K É K A Z E T Y & K O Š E S O U D K Y & B O X Y S L A D K O S T I Č E S K É T R A D I C E INKOGNITO SADY VÍNO & PORTSKÉ KÁVA & ČAJ &

Více

Katalog dárkové koše a pochutiny 2016

Katalog dárkové koše a pochutiny 2016 Katalog dárkové koše a pochutiny 2016 Email. info@societe.cz Tel.č. 286 889 500, 777 137 726 Ucelený sortiment vánočních výrobků a dalších reklamních předmětů naleznete na našich stránkách www.reklamnidary.cz

Více

originalita * kvalita * obal

originalita * kvalita * obal originalita * kvalita * obal VIP vánoční dárky 2008 Villeroy & Boch a jiné charakteristika dárků: cílová skupina: finanční limit: reprezentativní partneři, klienti a VIP klienti bez omezení (kalkulace

Více

, originalni vinne darky s napadem

, originalni vinne darky s napadem Magic. stojan na víno originalni vinne darky s napadem Originální designově zajímavě řešený vinný stojan z chromovaného řetězu který zaujme nejen svou překvapivou funkčností ale i osobitým designem hodícím

Více

VÁNOCE dobrydarek.cz KE STAŽENÍ ZDE G U R M Á N S K É K O Š E K A Z E T Y & S O U D K Y Č E S K É T R A D I C E I N K O G N I T O S A D Y

VÁNOCE dobrydarek.cz KE STAŽENÍ ZDE G U R M Á N S K É K O Š E K A Z E T Y & S O U D K Y Č E S K É T R A D I C E I N K O G N I T O S A D Y VÁNOCE 2016 G U R M Á N S K É K O Š E K A Z E T Y & S O U D K Y KE STAŽENÍ ZDE Č E S K É T R A D I C E I N K O G N I T O S A D Y K O S M E T I K A V Í N O & P O R T S K É K Á V A & Č A J M E D & M E D

Více

váno ní dárky - VIP Váno ní dárky VIP Dobr dárek s.r.o. min.mno ství pro dodání: 6/2009 Dobr dárek s.r.o.

váno ní dárky - VIP Váno ní dárky VIP Dobr dárek s.r.o. min.mno ství pro dodání: 6/2009 Dobr dárek s.r.o. Váno ní dárky VIP Váno ní dárky VIP charakteristika dárk : charakteristika dárk : finan ní limit: finan ní limit: min.mno ství pro dodání: váno ní dárky - VIP VIP dárky +- 30ks Dobr dárek s.r.o. 6/2009

Více

Nabídka vánočního trvanlivého pečiva a čokolády Italské dárkové koše AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, Praha 9, Tel.

Nabídka vánočního trvanlivého pečiva a čokolády Italské dárkové koše AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, Praha 9, Tel. Nabídka vánočního trvanlivého pečiva a čokolády Italské dárkové koše 2017 AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, 190 00 Praha 9, Tel.: 257 323 403 9980 Piacelli - Panettone Cioccolato 750g Cena 191,- Kč/kus

Více

Prezzo: 44 Cena: 1.090 kc

Prezzo: 44 Cena: 1.090 kc Art. X25 Vánoční balení "NERUDA" 1 MALÝ OVÁLNÝ RUČNĚ PLETENÝ PROUTĚNÝ KOŠÍK 1 RUČNĚ BALENÉ PANETTONE BALOCCO GR.500 1 SÁČEK PLNĚNÝCH PRALINEK "LE PREZIOSE" GR 105 1 SUŠENKY CANTUCCINI S ČOKOLÁDOU GR 100

Více

VÁNOČNÍ SLADKOST. Mandle nebo čokoládové pralinky ve zlaté krabičce. 140 Kč Cena bez DPH NOVINKA

VÁNOČNÍ SLADKOST. Mandle nebo čokoládové pralinky ve zlaté krabičce. 140 Kč Cena bez DPH NOVINKA 1 2 VÁNOČNÍ SLADKOST NOVINKA Mandle nebo čokoládové pralinky ve zlaté krabičce 100 g mandle v hořké čokoládě nebo 100 g mandle slané pražené nebo 8 ks pralinka mléčná, oříšková nebo kávová 30 ks roksové

Více

Ozdoby z foukaných perlí. Ozdoby z foukaného skla. Simaxové svícny. Simaxové svícínky

Ozdoby z foukaných perlí. Ozdoby z foukaného skla. Simaxové svícny. Simaxové svícínky Ozdoby z foukaných perlí Tradiční korálkové ozdoby z foukaných dutých perlí, možný výběr z bohaté kolekce na základě poptávky. Malé ozdoby do 10 cm 25-001 Cena: 60,- až 150,- Kč/ks dle velikosti, složitosti

Více

Kuchyňská sada. kód produktu: V002. Cena: 298,10 Kč

Kuchyňská sada. kód produktu: V002. Cena: 298,10 Kč Zelená sada To Go kód produktu: V001 soupis produktů: hrnek se silikonem /04010202-18/, hrnek na jogurt /04010287-09/, obědáček / 01030610-09/ balení: dárkové balení do celofánu Cena: 274,30 Kč Kuchyňská

Více

Parmigiano Reggiano GIFTS

Parmigiano Reggiano GIFTS Parmigiano Reggiano GIFTS TRADIČNÍ 03 OBSAH Možnost navázání nebo připevnění Vaší komplimentky na artikly 2 DELIKATESY 11 2 DELIKATESY 14 Možnost umístění hologramu s logem Vaší společnosti. Výběr různých

Více

New Gift Collection 2017

New Gift Collection 2017 New Gift Collection 2017 Sapori in cornice Dárkový rámeček Když chuť se stává uměním Art. ZZ171 Art. ZZ172 RÁMEČEK GOURMET OLEJ & OCET CONTESSA EXTRA PANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ 100% ITALSKÝ 250 ml OCET BALSAMICO

Více

BALENÝ STÁŘÍ 0,5 24 MĚSÍCŮ 2) DÁRKOVÁ KRABIČKA 3) STRUHADLO 4) NOŽÍK 5) MISKA NA SÝR VE FORMĚ PARMIGIANO REGGIANO 6) ŠKRABKA

BALENÝ STÁŘÍ 0,5 24 MĚSÍCŮ 2) DÁRKOVÁ KRABIČKA 3) STRUHADLO 4) NOŽÍK 5) MISKA NA SÝR VE FORMĚ PARMIGIANO REGGIANO 6) ŠKRABKA Art. PR01 1) PARMIGIANO REGGIANO CCA 0,5 Kg VAKUOVĚ BALENÝ STÁŘÍ 24 MĚSÍCŮ 2) DÁRKOVÁ KRABIČKA 3) STRUHADLO 4) NOŽÍK 5) MISKA NA SÝR VE FORMĚ PARMIGIANO REGGIANO 6) ŠKRABKA Art. PR02 1) PARMIGIANO REGGIANO

Více

500 K váno ní dárky standard

500 K váno ní dárky standard Váno ní dárky standard Váno ní dárky standard charakteristika dárk : váno ní dárky - standard finan ní charakteristika limit: dárk : váno ní dárky standard Dobr dárek s.r.o. finan ní limit: /ks bez DPH

Více

Vánoční sady s potravinami a české vánoce AF Production s.r.o, Prokopka 176/2, Praha 9, Tel:

Vánoční sady s potravinami a české vánoce AF Production s.r.o, Prokopka 176/2, Praha 9, Tel: s potravinami a české vánoce 2018 Tradice českých Vánoc Štědrovečerní odlévání olova Štědrovečerní odlévání olova. pánvička na odlévání olova, olověné mince 6 ks, Papírová krabička 9299 168,- Kč/kus Tradice

Více

VÁNOČNÍ OZDOBY. Sada gravírovaných vánočních ozdob se stužkou. 55 Kč Cena bez DPH

VÁNOČNÍ OZDOBY. Sada gravírovaných vánočních ozdob se stužkou. 55 Kč Cena bez DPH VÁNOCE 2018 VÁNOČNÍ OZDOBY Sada gravírovaných vánočních ozdob se stužkou 6 ks gravírovaných vánočních ozdob různé motivy ozdoby jsou navázané na barevné stužce červená nebo modrá baleno v celofánovém sáčku

Více

VÁNOČNÍ OZDOBY. Sada gravírovaných vánočních ozdob se stužkou. 55 Kč Cena bez DPH

VÁNOČNÍ OZDOBY. Sada gravírovaných vánočních ozdob se stužkou. 55 Kč Cena bez DPH VÁNOCE 2018 VÁNOČNÍ OZDOBY Sada gravírovaných vánočních ozdob se stužkou 6 ks gravírovaných vánočních ozdob různé motivy ozdoby jsou navázané na barevné stužce červená nebo modrá baleno v celofánovém sáčku

Více

Speciální VIP dárkové předměty

Speciální VIP dárkové předměty POP Speciální UP VIP dárkové předměty Speciální VIP dárkové předměty Společnost Fine propag, s.r.o. pro Vás připravila v exkluzivním zastoupení Italských výrobců přímo z Toscánska, naprosto jedinečnou

Více

MALÁ BONBONIÉRA OBLÍBENÉ. Sada 9 ks čokoládek. Mléčná nebo hořká čokoláda. Motiv univerzální nebo firemní. Vánoční motiv od 1 ks, firemní od 50 ks.

MALÁ BONBONIÉRA OBLÍBENÉ. Sada 9 ks čokoládek. Mléčná nebo hořká čokoláda. Motiv univerzální nebo firemní. Vánoční motiv od 1 ks, firemní od 50 ks. 2 MALÁ BONBONIÉRA OBLÍBENÉ Sada 9 ks čokoládek. Mléčná nebo hořká čokoláda. Motiv univerzální nebo firemní. Vánoční motiv od 1 ks, firemní od 50 ks. Cena za kus Od 50 ks Od 100 ks 75 Kč 65 Kč 61 Kč Ceny

Více

Veselé Vánoce. Vánoční nabídka reklamních cukrovinek. Výrobce a dodavatel reklamních cukrovinek

Veselé Vánoce. Vánoční nabídka reklamních cukrovinek. Výrobce a dodavatel reklamních cukrovinek Výrobce a dodavatel reklamních cukrovinek Škárova 9, 612 00 Brno Tel.: +420549212775-6 Mobil: +420777135149 lysakova@premiera.cz havlikova@premiera.cz www.premiera.cz Uvedené ceny jsou pro minimální náklad

Více

AMB Ó, BBQ s PASSION VÁŠEŇ PRO GRILOVÁNÍ.r.o.

AMB Ó, BBQ s PASSION VÁŠEŇ PRO GRILOVÁNÍ.r.o. BBQ VÁŠEŇ PASSION PRO GRILOVÁNÍ CL56 /ROZMĚR VELKÝ DÁRKOVÝ KBELÍK LET S BBQ VELKÝ DÁRKOVÝ KBELÍK LET S BBQ Hořčičná poleva Glassa. Ideální ke grilovaným masům. (250ml) Sicilská sůl s příchutí BBQ. Ideální

Více

Nabídka firemních dárků

Nabídka firemních dárků Nabídka firemních dárků Dárkové sady sýrů, čokolády a delikates Firma Lacrosié s.r.o. vám již jedenáctým rokem nabízí ty nejlepší sýry, čokolády a delikatesy jednak ve svých kamenných prodejnách Sýrový

Více

Velikonoční nabídka reklamních cukrovinek

Velikonoční nabídka reklamních cukrovinek Velikonoční nabídka reklamních cukrovinek 2015 Výrobce a dodavatel reklamních cukrovinek Uvedené ceny jsou za minimální náklad bez DPH a dopravy. V případě zájmu Vám rádi zašleme kalkulaci dle Vašeho konkrétního

Více

16057.P 16048.S 16047.C 16052.P 35724.Q 35722.S. Domácí pohoda. Stylový louskáček na ořechy Crack-it. Trvanlivé bambusové prkénko

16057.P 16048.S 16047.C 16052.P 35724.Q 35722.S. Domácí pohoda. Stylový louskáček na ořechy Crack-it. Trvanlivé bambusové prkénko Stylový louskáček na ořechy Crack-it Ø 160 205 mm ks 1-19 20+ 60+ 200+ Kč 325,- 294,- 283,- 277,- 16057.P Trvanlivé bambusové prkénko 430 260 19 mm ks 1-29 30+ 60+ 200+ Kč 201,- 181,70 175,30 171,30 16048.S

Více

Stále. v hledání toho. nejlepšího

Stále. v hledání toho. nejlepšího Stále v hledání toho nejlepšího 2018 TORRONE (MEDOVÝ NUGÁT) 04 OBSAH LANÝŽOVÉ BONBONY 10 Možnost umístění hologramu s logem Vaší společnosti Výběr různých tvarů a velikostí LANÝŽOVÉ BONBONY BIO 21 ČOKOLÁDOVÉ

Více

VELKÝ DÁRKOVÝ KBELÍK LET S BBQ

VELKÝ DÁRKOVÝ KBELÍK LET S BBQ VELKÝ DÁRKOVÝ KBELÍK LET S BBQ /ROZMĚR CL56 VELKÝ DÁRKOVÝ KBELÍK LET S BBQ Hořčičná poleva Glassa. Ideální ke grilovaným masům. (250ml) Sicilská sůl s příchutí BBQ. Ideální na špízy s více druhy masa.

Více

Art. ZZ82 4x100 ml. CENA BEZ DPH: 422,90 Kč

Art. ZZ82 4x100 ml. CENA BEZ DPH: 422,90 Kč Art. ZZ82 4x100 ml KUFŘÍK S AROMATIZOVANÝMI OCTY BALSAMICO DI MODENA IGP PŘÍCHUTĚ: Lesní ovoce (ideální na ovocné saláty) Citrón (ideální na ryby) Fíky (ideální na maso) Jahoda (ideální na saláty se suchým

Více

Možnost umístění hologramu s logem Vaší společnosti. Výběr různých tvarů a velikostí. Možnost navázání nebo připevnění Vaší komplimentky na artikly

Možnost umístění hologramu s logem Vaší společnosti. Výběr různých tvarů a velikostí. Možnost navázání nebo připevnění Vaší komplimentky na artikly VÁNOCE 2018 Možnost umístění hologramu s logem Vaší společnosti. Výběr různých tvarů a velikostí. Možnost navázání nebo připevnění Vaší komplimentky na artikly PLATNOST CEN JE OD 30. 07. 2018 DO 31.01.2019

Více

Stále. v hledání toho. nejlepšího

Stále. v hledání toho. nejlepšího Stále v hledání toho nejlepšího 2018 TORRONE (MEDOVÝ NUGÁT) 04 OBSAH LANÝŽOVÉ BONBONY 10 Možnost umístění hologramu s logem Vaší společnosti Výběr různých tvarů a velikostí LANÝŽOVÉ BONBONY BIO 21 ČOKOLÁDOVÉ

Více

KATALOG ČOKOLÁDOVÝCH VÝROBKŮ

KATALOG ČOKOLÁDOVÝCH VÝROBKŮ KATALOG ČOKOLÁDOVÝCH VÝROBKŮ ČOKOLÁDOVÉ BONBONY Nugát Čokoládové bonbony s lahodnou nugátovou náplní vyráběnou dle originální české receptury Karamel Čokoládové bonbony s jemným karamelem, který je vyráběn

Více

DÁRKOVÝ KOŠ FIT. v hodnotě 300 500 Kč

DÁRKOVÝ KOŠ FIT. v hodnotě 300 500 Kč Dárková služba DÁRKOVÝ KOŠ FIT v hodnotě 300 500 Kč Cereální lupínky Ovesná kaše Müsli Müsli tyčinky Cereální nápoj Malva Rýžové chlebíčky Kukuřičné plátky Obilné polštářky Čaj DÁRKOVÝ KOŠ PRO BEZLEPKOVOU

Více

Vánoční dárková papírová taška

Vánoční dárková papírová taška S Vánoční dárková papírová taška M L CX1413-05 160 230 100 mm ks 1-199 200+ 1 000+ 2 000+ Kč 24,30 23,40 22,60 22,- CX1414-05 220 300 110 mm ks 1-199 100+ 500+ 1 000+ Kč 34,80 33,50 32,30 31,60 CX1415-05

Více

VÁNOCE ENWEX 2011 ENWEX

VÁNOCE ENWEX 2011 ENWEX VÁNOCE 2011 ENWEX ENWEX OBSAH VÁNOCE 2011 ZÁPALKY Gigant, Doppelgigant, Cigar, Café, Jacket, Malé kolo, Prskavky PILNÍČKY Mini pilníček, Střední pilníček, Velký pilníček, Střední pilníček s etiketou, Velký

Více

Merry 0034138105 keramický hrnek a lžička s dekorativním vzorem v dárkové krabičce 11,5x10 cm 83,-

Merry 0034138105 keramický hrnek a lžička s dekorativním vzorem v dárkové krabičce 11,5x10 cm 83,- 2014 Merry 0034138105 keramický hrnek a lžička s dekorativním vzorem v dárkové krabičce 11,5x10 cm 83,- Duke 0890433830 keramický hrnek s vánočním motivem, 300 ml 9x8,6 cm 29,90 North 0035770805 keramický

Více

Čokoládové dárky AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, Praha 9, Tel.:

Čokoládové dárky AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, Praha 9, Tel.: AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, 190 00 Praha 9, Tel.: 602 722 684 1121774 Belgické pralinky Vandenbulcke -směs, 210 gr - 175,- Kč/kus 1121785 Belgické pralinky Vandenbulcke - Mořské plody v plechové

Více

Vánoční dárková taška, L mm. Kč 24,90 23,90 23,10 22,50. Čajový vánoční set v dárkovém balení mm (box)

Vánoční dárková taška, L mm. Kč 24,90 23,90 23,10 22,50. Čajový vánoční set v dárkovém balení mm (box) CX1403-05 11264300 Vánoční dárková taška na víno 100 350 100 mm 11264100 Vánoční dárková taška, M 160 230 110 mm ks 1-199 200+ 1 000+ 2 000+ Kč 20,40 19,70 19,00 18,50 11264200 Vánoční dárková taška, L

Více

Vánoční balíčky předobjednávka do 30. 11. 2015

Vánoční balíčky předobjednávka do 30. 11. 2015 Vánoční balíčky předobjednávka do 30. 11. 2015 3100 Delikates balíček Pick 400 g, klobása Mangalica, Pick Hot snack 100 g, Pick Puszta 100 g, Szegedi Paprika PDO 80 g, balení 3101 Pick balíček Tisa Rakoczi

Více

VÁNOČNÍ NABÍDKA 2011 SUPER AKCE

VÁNOČNÍ NABÍDKA 2011 SUPER AKCE VÁNOČNÍ NABÍDKA 2011 SUPER AKCE VÁNOČNÍ KOŠ ROBY KOŠ MAXI OBDELNÍKOVÝ PROUTĚNÝ V OŘÍŠKOVÉ BARVĚ PANDORO PASTICCERIA RUČNĚ BALENO DAL COLLE GR 1000 DORTÍK SRDCE DAL COLLE GR 450 TĚSTOVINY DOMÁCÍ VÝROBA

Více

NABÍDKOVÝ KAtAlOg www.versailles.cz

NABÍDKOVÝ KAtAlOg www.versailles.cz NABÍDKOVÝ KAtAlOg Dárkově balený alkohol 2 A) Obal na 1 láhev ledového nebo slámového vína. Materiál : kraft B) Obal na 1 láhev vína Materiál : kraft C) Obal na Habánské víno. Materiál: přírodní hnědý

Více

NOVINKA NOVINKA mléčná čokoláda EAN ks x 26. nový design. 12 x Adventní kalendář Krteček 50g

NOVINKA NOVINKA mléčná čokoláda EAN ks x 26. nový design. 12 x Adventní kalendář Krteček 50g 1. Adventní kalendář Krteček a Krtková 50g 2. Adventní kalendář Krteček 50g 8595080431483 Počet ks / krt: 24 Výška x šířka (cm): 35 x 26 3. Adventní kalendář Baribal 50g 8595080431483 8595080431865 Počet

Více

Velikonoční nabídka reklamních cukrovinek

Velikonoční nabídka reklamních cukrovinek 2012 Výrobce a dodavatel reklamních cukrovinek Škárova 9, 612 00 Brno Tel.: +420549212775-6 Mobil: +420777135149 lysakova@premiera.cz havlikova@premiera.cz www.premiera.cz Uvedené ceny jsou pro minimální

Více

Katalog vánočních cukrovinek COMPLETE 2016

Katalog vánočních cukrovinek COMPLETE 2016 Katalog vánočních cukrovinek COMPLETE 2016 Email. info@societe.cz Tel.č. 286 889 500, 777 137 726 PŘI OBJEDNÁVCE DO 14.10.2016 SLEVA 5%. PŘI 100% PLATBĚ PŘEDEM SLEVA 5%. VÝŠE UVEDENÉ SLEVY LZE SČÍTAT.

Více

SLADKÉ MÁMENÍ. Sladkosti pro malé i velké i ty s cukrovkou... :)

SLADKÉ MÁMENÍ. Sladkosti pro malé i velké i ty s cukrovkou... :) SLADKÉ MÁMENÍ Sladkosti pro malé i velké i ty s cukrovkou... :) ČOKOLÁDA Nejpopulárnější pochoutka na světě Z tropického kakaového stromu lze udělat ty nejlepší pochoutky na světě. Nejen, že je sladká,

Více

Vánoční dárková papírová taška

Vánoční dárková papírová taška S Vánoční dárková papírová taška M L CX1413-05 160 230 100 mm ks 1-199 200+ 1 000+ 2 000+ Kč 24,30 23,40 22,60 22,- CX1414-05 220 300 110 mm ks 1-199 100+ 500+ 1 000+ Kč 34,80 33,50 32,30 31,60 CX1415-05

Více

Art. R33 6x30 ml PRAKTICKÉ, RYCHLÉ A CHUTNÉ NA BAZI OCTA BALSAMICO DI MODENA IGP POUZE OVOCNÁ ŠŤÁVA BEZ BARVIV A SIŘIČITANŮ

Art. R33 6x30 ml PRAKTICKÉ, RYCHLÉ A CHUTNÉ NA BAZI OCTA BALSAMICO DI MODENA IGP POUZE OVOCNÁ ŠŤÁVA BEZ BARVIV A SIŘIČITANŮ PRAKTICKÉ, RYCHLÉ A CHUTNÉ Art. R33 6x30 ml NA BAZI OCTA BALSAMICO DI MODENA IGP POUZE OVOCNÁ ŠŤÁVA BEZ BARVIV A SIŘIČITANŮ STOJÁNEK OCET BALSAMICO MODENA SPREJ PŘÍCHUTĚ: Fíky (Ideální na Maso) Citrón

Více

Vánoční nabídka reklamních cukrovinek

Vánoční nabídka reklamních cukrovinek 2013 Výrobce a dodavatel reklamních cukrovinek Uvedené ceny jsou za minimální náklad bez DPH a dopravy. Cenová poptávka je nezávazná. V případě zájmu Vám rádi zašleme kalkulaci dle Vašeho konkrétního požadavku.

Více

VÁNOCE 2016 DÁRKOVÉ SADY POTRAVINY. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.:

VÁNOCE 2016 DÁRKOVÉ SADY POTRAVINY. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.: VÁNOCE 2016 DÁRKOVÉ SADY POTRAVINY Sady s Moravskou medovinou Dárková sada s medovinou I Moravská medovina, 350 ml Arašídy v karamelu, 100 g (68 x 68 x 340 mm) 91604 2520 Kč/kus Dárková sada s medovinou

Více

Kód SMERO Název zboží Typ Prodejní cena bez DPH Balicí papír pro potraviny havana - eko

Kód SMERO Název zboží Typ Prodejní cena bez DPH Balicí papír pro potraviny havana - eko Kód SMERO Název zboží Typ Prodejní cena bez DPH 6201210 Balicí papír pro potraviny havana - eko 373.000 6201615 Balicí papír pro potraviny pergamenová náhrada, žlutá 515.000 654060 Pečící papír 400 x 600

Více

Staňte se Mistrem grilování s těmi správnými doplňky, které udělají velký kus práce za Vás

Staňte se Mistrem grilování s těmi správnými doplňky, které udělají velký kus práce za Vás Staňte se Mistrem grilování s těmi správnými doplňky, které udělají velký kus práce za Vás 24 40 2,80 22 BASKIT 72394-, 24,, 40 24 Polyesterový piknikový termokošík, 600 D. rozměr: rozložený 46x25x27 cm

Více

Dárkový balíček vánoční svařák, sušenky, ozdoba

Dárkový balíček vánoční svařák, sušenky, ozdoba Dárkový balíček vánoční svařák, sušenky, ozdoba Vánoční svařák, 1 l Walkers zázvorová kolečka, 150 g Ozdoba kouličky, masiv, průměr 8 cm Dárková krabice modrá, víko s foliovým okénkem Cena při odběru m.m.:

Více

Váno ní dárky economy

Váno ní dárky economy Váno ní dárky economy Nabídka váno ních dárk economy váno ní dárky economy charakteristika dárk : váno ní dárky - levn j í varianty charakteristika dárk : váno ní dárky - levn j í varianty finan ní limit:

Více

AREI spol. s.r.o. Přejeme Vám BON APETTIT, SALUTE

AREI spol. s.r.o. Přejeme Vám BON APETTIT, SALUTE Itálie, země magická, produkuje vynikající jídlo a pití už po tisíciletí. Extra panenský olivový olej, víno, uzeniny a těstoviny jsou základní prvky středomořské stravy. Nabízené produkty jsou z většíčásti

Více

Něco k zakousnutí. Šumava, Zadov 312 384 73 Stachy gsm: +420 776 069 756 tel.: +420 388 428 204 e mail: chata@dobrachata.cz www.dobrachata.

Něco k zakousnutí. Šumava, Zadov 312 384 73 Stachy gsm: +420 776 069 756 tel.: +420 388 428 204 e mail: chata@dobrachata.cz www.dobrachata. Něco k zakousnutí Masové Kanapky 2 Rybí Kanapky 3 Bezmasé Kanapky 3 Sýrové Kanapky 3 Coffee Breaky 4 Obložené mísy 5 Teplý raut nebo grilování 5 Saláty 6 1 Masové Kanapky (minimum 15 porcí od jednoho druhu)

Více

NOVINKY II. Ukázka výběr předmětů a akce

NOVINKY II. Ukázka výběr předmětů a akce NOVINKY II. Ukázka výběr předmětů a akce S132900 modrá S132901 červená S132902 šedá propisovací tužka včetně zvýrazňovače rozměry: 142 x 8 mm základní cena od 300 ks: 8,20 Kč/ks S132941 6 voskovek v papírové

Více

Vánoční nabídka 2012 reklamních cukrovinek

Vánoční nabídka 2012 reklamních cukrovinek Výrobce a dodavatel reklamních cukrovinek Škárova 9, 612 00 Brno Tel.: +420549212775-6 Mobil: +420777135149 premiera@premiera.cz lysakova@premiera.cz havlikova@premiera.cz www.premiera.cz Uvedené ceny

Více

NABÍDKA LUXUSNÍCH ČOKOLÁD PRO HOTELY 2016

NABÍDKA LUXUSNÍCH ČOKOLÁD PRO HOTELY 2016 NABÍDKA LUXUSNÍCH ČOKOLÁD PRO HOTELY 2016 www.selllot.cz www.luxusnicokolady.cz Úvod Vážení obchodní přátelé, rádi bychom Vám představili specializovanou nabídku kvalitních čokolád a bonbonier určenou

Více

1237 - pralinky. 1243 - pralinky. gramáž : 125 g kartonové množství : 6 ks Cena : 303,00 Kč. gramáž : 75 g kartonové množství : 8 ks Cena : 195,00 Kč

1237 - pralinky. 1243 - pralinky. gramáž : 125 g kartonové množství : 6 ks Cena : 303,00 Kč. gramáž : 75 g kartonové množství : 8 ks Cena : 195,00 Kč Jaro 2014 1243 - pralinky gramáž : 75 g kartonové množství : 8 ks Cena : 195,00 Kč 1237 - pralinky gramáž : 125 g kartonové množství : 6 ks Cena : 303,00 Kč 0840 - pralinky 2 gramáž : 150 g kartonové množství

Více

Kouzlo prvního dojmu

Kouzlo prvního dojmu Kouzlo prvního dojmu Dárkový baliček Maxim s káva, bílé víno Bordeaux Bordeaux Blanc Moelleux 0,375l Moelleux je bílé lehce nasládlé Bordeaux se silným buketem a vůněmi připomínající bílé květiny. Na patře

Více

Vánoce 2016 nabídka pralinek. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.:

Vánoce 2016 nabídka pralinek. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.: Vánoce 2016 nabídka pralinek 2701-100g - Snowballs kakaové truffles s příchutí vanilka cena 55,- Kč/kus 2702 100g - Snowballs kakaové truffles s příchutí mokka cena 55,- Kč/kus 2703 100g - Snowballs kakaové

Více

Dia výrobky - Dia cukrovinky

Dia výrobky - Dia cukrovinky Dia výrobky - Dia cukrovinky ST015 40ks CL159 2 Dia cukrovinky Sojový suk diabetický 40g 8,50 Kč DIANELLA banánová tyčinka v dia hořké čokoládě 40g 9,90 Kč CL156 1 CL158 CL157 DIANELLA křehké cereální

Více

restaurace & penzion s trhanými saláty, hoblinkami parmazánu Grana Padano a limetkou, ochucené bazalkovým pestem a balzamikovým glazé

restaurace & penzion s trhanými saláty, hoblinkami parmazánu Grana Padano a limetkou, ochucené bazalkovým pestem a balzamikovým glazé Předkrmy 80g Carpaccio z hovězí svíčkové 135,- s trhanými saláty, hoblinkami parmazánu Grana Padano a limetkou, ochucené bazalkovým pestem a balzamikovým glazé 90g Nugety čerstvého kozího sýru 125,- balené

Více

Novinky v sortimentu - Velikonoční sortiment

Novinky v sortimentu - Velikonoční sortiment Novinky v sortimentu - Velikonoční sortiment GU87474 kart. 20ks / min.obj. GU88740 kart. 40ks / min.obj. Velikonoční sortiment Velikonoční dětské čokoládky 5x15g GU88150 kart. 24ks / min.obj. 12ks Velikonoční

Více

MANUFAKTURA VÁLA. kompletní katalog kolekcí a sad

MANUFAKTURA VÁLA. kompletní katalog kolekcí a sad MANUFAKTURA VÁLA kompletní katalog kolekcí a sad Natura válce 100/500 mm 100/300 mm 100/250 mm 100/200 mm 100/150 mm 100/100 mm VÁLCE NATURA / interiérové, tříknotové kat. číslo druh průměr výška č. 655

Více

Káva Buscaglione caffé dal 1899

Káva Buscaglione caffé dal 1899 Káva Buscaglione caffé dal 1899 espresso ristretto / espresso o obsahu menším než 2,5 cl espresso / espresso o obsahu 5 cl espresso lungo / dlouhé espresso o obsahu 1 dl espresso doppio / v jednom šálku

Více

Vánoce 2016 nabídka dárkových košů LČ. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.:

Vánoce 2016 nabídka dárkových košů LČ. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.: Vánoce 2016 nabídka dárkových košů LČ DÁRKOVÉ KOŠE A SADY Dárkové sady a koše můžete vybírat buď z hotových sad v této sekci nebo Vám vytvoříme sady na zakázku přesně podle vašich představ a potřeb. Hotové

Více

Banica se sýrem 60,- (bulharská domácí zapečená specialita z křupavého listového těsta, plněná ovčím sýrem a vejcem)

Banica se sýrem 60,- (bulharská domácí zapečená specialita z křupavého listového těsta, plněná ovčím sýrem a vejcem) PŘEDKRMY Banica se sýrem 60,- (bulharská domácí zapečená specialita z křupavého listového těsta, plněná ovčím sýrem a vejcem) Papriky Bjurek 110,- (grilované kapie plněné směsí bulharského bílého sýra,

Více

Tel.:

Tel.: 65 Kc Od 130 Kc MALÁ BONBONIÉRA OBLÍBENÉ 9 ks čokoládek s lastním motiem 9 ks mléčná nebo hořká čokoláda á 5g lastní mo nebo logo možnost doplnění o nitřní přebal s textem yuži i jako PF český ýrobce

Více

VÁNOČNÍ DÁRKY VÁNOCE 2015

VÁNOČNÍ DÁRKY VÁNOCE 2015 VÁNOČNÍ DÁRKY VÁNOCE 2015 TRADICE ČESKÝCH VÁNOC VÁNOCE 2015 Tradice českých Vánoc Štědrovečerní odlévání olova Štědrovečerní odlévání olova. pánvička na odlévání olova, olověné mince 6 ks, Papírová krabička

Více

2 v 1 keramická čajová konvice a hrníček, 400 ml. Cena : 140,00 Kč/ks. Ceny jsou uvedeny bez DPH a do vyprodání zásob

2 v 1 keramická čajová konvice a hrníček, 400 ml. Cena : 140,00 Kč/ks. Ceny jsou uvedeny bez DPH a do vyprodání zásob 2 v 1 keramická čajová konvice a hrníček, 400 ml. Cena : 140,00 Kč/ks Dámské šátky - sada 5 ks šátků složená z náhodně vybraných barev a motivů rozměr : 45 x 45 cm Cena : 27,00 Kč/sada 2v1 - náramek a

Více

čaje, punč, dobroty-arei 5012 Vánoční punč s čepicí ovocná čajová směs 70 g 50 ks 85 Kč

čaje, punč, dobroty-arei 5012 Vánoční punč s čepicí ovocná čajová směs 70 g 50 ks 85 Kč 5012 Vánoční punč s čepicí ovocná čajová směs 70 g 50 ks 85 Kč V 265 Věnec z perníku v dárkovém balení průměr 22 cm a dva čaje perníkový s medem 20 ks: 399 Kč Objednávky přijímáme do půlky října 5463 Vánoční

Více

AREI reklamní předměty s.r.o. AREI ALKOHOL

AREI reklamní předměty s.r.o. AREI ALKOHOL AREI ALKOHOL 37-569842 BOHEMIA SEKT Sada sektu o objemu 750 ml se dvěma skleničkami. Minimální množství: 10 kusů Cena: 411 Kč/kus 37-5889522 BOHEMIA SEKT Sekt o objemu 750 ml. Minimální množství: 10 kusů

Více

Předkrmy. Dětská jídla

Předkrmy. Dětská jídla Předkrmy 363 150g Omeleta se šunkou a sýrem 62 Kč Vejce, šunka, sýr Eidam, okurka 517 50g 2 topinky (na sucho) s kuřecí směsí a sýrem 65 Kč Kuřecí prsa, broskve, eidam, česnek 758 80g Domácí paštika s

Více

Chuť, která spojuje Dárkové sady PR 2017

Chuť, která spojuje Dárkové sady PR 2017 Chuť, která spojuje Dárkové sady PR 2017 KLASICKÉ SADY PARMIGIANO REGGIANO 03 OBSAH SADY PARMIGIANO REGGIANO & ITALSKÉ SPECIALITY 06 Možnost navázání nebo připevnění Vaší komplimentky na krabičku 2 ITALSKÉ

Více

Studené předkrmy. 50 g Domácí zvěřinová paštika 55,- s brusinkovou omáčkou a opečeným toastem (alergeny obsažené v pokrmu: 1, 3, 7, 12)

Studené předkrmy. 50 g Domácí zvěřinová paštika 55,- s brusinkovou omáčkou a opečeným toastem (alergeny obsažené v pokrmu: 1, 3, 7, 12) Studené předkrmy 50 g Domácí zvěřinová paštika 55,- s brusinkovou omáčkou a opečeným toastem (alergeny obsažené v pokrmu: 1, 3, 7, 12) 50 g Šunkový závitek 45,- se štýrským křenem a šlehačkou 50 g Prosciutto

Více

Banica se sýrem 60,- (bulharská domácí zapečená specialita z křupavého listového těsta, plněná ovčím sýrem a vejcem)

Banica se sýrem 60,- (bulharská domácí zapečená specialita z křupavého listového těsta, plněná ovčím sýrem a vejcem) PŘEDKRMY Banica se sýrem 60,- (bulharská domácí zapečená specialita z křupavého listového těsta, plněná ovčím sýrem a vejcem) Papriky Bjurek 110,- (grilované kapie plněné směsí bulharského bílého sýra,

Více

Vánoce Čokoládové mince 100g 5. Moritz "ledová čokoláda" kornout 170g mléčná čokoláda; varianty balení: karton nebo sáček á 10ks

Vánoce Čokoládové mince 100g 5. Moritz ledová čokoláda kornout 170g mléčná čokoláda; varianty balení: karton nebo sáček á 10ks Vánoce 2019 1. Adventní kalendář Krteček 50g adventní kalendář s licenčními motivy plněné mléčnou čokoládou, mix motivů v kartonu 8595080431483 2. Adventní kalendář Baribal 50g 3. Krteček mléčné čokolády

Více

DÁRKOVÉ KOŠE. od Riccarda Lucqueho. www.dobrotyvkosi.cz

DÁRKOVÉ KOŠE. od Riccarda Lucqueho. www.dobrotyvkosi.cz DÁRKOVÉ KOŠE od Riccarda Lucqueho www.dobrotyvkosi.cz CHCETE-LI POTĚŠIT SEBE NEBO PŘEKVAPIT SVÉ BLÍZKÉ, PŘÁTELE NEBO OBCHODNÍ PARTNERY OSOBITÝM DÁRKEM, KTERÝ JE NEPOCHYBNĚ NADCHNE, PAK JE WWW.DOBROTYVKOSI.CZ

Více

202165 59,90 Kč/ks KITES

202165 59,90 Kč/ks KITES PODZIMNÍ NABÍDKA Do přírody 202165 59,90 Kč/ks KITES létající drak v pouzdře Rozměr: 140 65 cm Minimální množství: 30 ks AKCE -20 % 901122 374,90 Kč/ks 299,00 Kč/ks PROKIT profesionální létající drak v

Více

KÁVY KÁVY KÁVY S ALKOHOLEM STUDENÉ KÁVY. Espresso 8 g 45 Kč. Alžírská káva 7 g 74 Kč. Dvojité espresso 14 g 75 Kč. Irská káva 7 g 91 Kč

KÁVY KÁVY KÁVY S ALKOHOLEM STUDENÉ KÁVY. Espresso 8 g 45 Kč. Alžírská káva 7 g 74 Kč. Dvojité espresso 14 g 75 Kč. Irská káva 7 g 91 Kč NÁPOJOVÝ LÍSTEK KÁVY KÁVY Espresso 8 g 45 Kč Dvojité espresso 14 g 75 Kč Espresso macchiato 8 g 55 Kč Espresso macchiato se sojovým mlékém 8 g 61 Kč Cappuccino 8 g 55 Kč Cappuccino se sojovým mlékém 8

Více

27, 90 18, 90 15, 90 34, 90 7, 90 169,- Max. 10 ks na osobu/den. Cukr moučka 1 kg. Jádra sladkých mandlí 200 g (100 g = 13,95 Kč)

27, 90 18, 90 15, 90 34, 90 7, 90 169,- Max. 10 ks na osobu/den. Cukr moučka 1 kg. Jádra sladkých mandlí 200 g (100 g = 13,95 Kč) Tato nabídka platí od 14. 10. do 2. 11. 2011 Cukr moučka 1 kg 18, 90 Jádra sladkých mandlí ( = 13,95 Kč) 27, 90 Strouhaný kokos ( = 7,95 Kč) 15, 90 Max. 10 ks na osobu/den Vál na těsto 60 x 40 cm 169,-

Více

AREI reklamní předměty s.r.o.

AREI reklamní předměty s.r.o. MAGIC ČAJ Pyramidovésáčky čaje 15x2 g v baleníve tvaru stromku Různé příchutě 50 kusů Cena: 56 Kč/kus ČAJ 5527 Svařák, 5458 griotka, 5456 punch, 5540 štědrý večer černý čaj Ovocný čaj, 70 g 50 kusů Cena:

Více

VÁNOCE 2019 NABÍDKA LUXUSNÍCH ČOKOLÁD

VÁNOCE 2019 NABÍDKA LUXUSNÍCH ČOKOLÁD Vážení obchodní přátelé, rádi bychom Vám představili vánoční nabídku pro rok 2019. Naleznete zde kvalitní belgické a holandské čokoládové pralinky, čokoládové lanýže, holandské ledové pohárky nebo tabulkové

Více

AP 731778 Velikost : 690 1820 mm Nafukovací matrace. Materiál : PVC. CENA : 144,00 Kč

AP 731778 Velikost : 690 1820 mm Nafukovací matrace. Materiál : PVC. CENA : 144,00 Kč Léto 2014 AP 731778 Velikost : 690 1820 mm Nafukovací matrace. Materiál : PVC CENA : 144,00 Kč AP 761037 Velikost : 305 70 190 mm Nafukovací držák na dvě nádoby, PVC. Rozměry vyfouknutého držáku: 350x200x1

Více

www.mcprint.cz Zakázkový potisk fotopotisk

www.mcprint.cz Zakázkový potisk fotopotisk Zakázkový potisk fotopotisk Puzzle obrázek z vlastní fotografie Puzzle obrázek z vlastní fotografie PUZZLE Puzzle obrázek formát dílky rozměr cena Kč A01 3404 152 x 102 cm 1996, A0 1748 102 x 78 cm 1146,

Více

Česneková polévka s opečenou slaninou, sýrem a chlebovými krutony (1,3,7)

Česneková polévka s opečenou slaninou, sýrem a chlebovými krutony (1,3,7) P o l é v k y Česneková polévka s opečenou slaninou, sýrem a chlebovými krutony (1,3,7) Hovězí vývar (1,3,7) s masem a domácími nudlemi Jihočeská kulajda (1,3,7) s h o u b a m i P ř e d k r m y 20 Kč 25

Více

Pondělí 11:30-14:00. Vepřová plec na smetaně se šunkou a sterilovaným okurkem. Kuřecí prsa plněná listovým špenátem s nivovou omáčkou

Pondělí 11:30-14:00. Vepřová plec na smetaně se šunkou a sterilovaným okurkem. Kuřecí prsa plněná listovým špenátem s nivovou omáčkou 1. Pondělí Hamburská vepřová plec Vepřová plec na smetaně se šunkou a sterilovaným okurkem Kuřecí vějíř, ozdoba Kuřecí prsa plněná listovým špenátem s nivovou omáčkou Hovězí roštěná s mladou karotkou a

Více

KOUZELNÉ OSVĚTLENÍ. KiK více než filiálek po celé Evropě REKLAMY TZ3 TZ3. Od 2. listopadu LED světelné řetězy.

KOUZELNÉ OSVĚTLENÍ. KiK více než filiálek po celé Evropě REKLAMY TZ3 TZ3.  Od 2. listopadu LED světelné řetězy. 0 LED, solární napájení, délka: cca 0 cm, každý kus jen 9,80 LED, elektrické napájení, délka: cca 0 cm, každý kus jen 79,9 LED, časový spínač, délka: cca 70 cm, každý kus jen 9,8 LED, časový spínač, délka:

Více

NABÍDKOVÝ LIST. SENDVIČE - Světlý chléb zadělávaný mlékem KÓD PRODUKT GRAMÁŽ / OBSAH CENA VČ DPH

NABÍDKOVÝ LIST. SENDVIČE - Světlý chléb zadělávaný mlékem KÓD PRODUKT GRAMÁŽ / OBSAH CENA VČ DPH NABÍDKOVÝ LIST Svacinari.cz s.r.o. S.K.Neumanna 1135/22 Praha 8 182 00 IČ: 02785064 DIČ: CZ02785064 SENDVIČE - Světlý chléb zadělávaný mlékem KÓD PRODUKT GRAMÁŽ / OBSAH CENA VČ DPH ITALSKÝ (bazalkové pesto,

Více

Hovězí vývar s masem a domácími nudlemi (1,3,7,9)

Hovězí vývar s masem a domácími nudlemi (1,3,7,9) P o l é v k y Hovězí vývar s masem a domácími nudlemi (1,3,7,9) Dle denní nabídky 30 Kč P ř e d k r m y 100 g Grilovaný hermelín 69 Kč s domácím brusinkovým kompotem a rozpečenou bylinkovou bagetkou (1,3,7)

Více

VESELÉ VÁNOCE! We love Xmas!

VESELÉ VÁNOCE! We love Xmas! VESELÉ VÁNOCE! We love Xmas! 07 Benavente 00341326.. keramický 12x10x8,5cm 95,- Cup I. 1478120 48,9 07 Cup III. 147718019C 62,90 Cup IV. 147812003 62,90 Cup II. 147718019D 62,90 Mioss 00357708.. keramický

Více

Sokolovská 67, 136 00 Praha 8. Platný k 31.8.2012 Zdroj: Oficiální stránky restaurace Karlínský mlýn

Sokolovská 67, 136 00 Praha 8. Platný k 31.8.2012 Zdroj: Oficiální stránky restaurace Karlínský mlýn Sokolovská 67, 136 00 Praha 8 Platný k 31.8.2012 Zdroj: Oficiální stránky restaurace Karlínský mlýn Předkrmy 100g Buffalo Mozzarella Caprese 85,- Kč (Mozzarella, rajčata, bazalka, olivový olej) 100g Pikantní

Více

CHARLESTON RESTAURANT JÍDELNÍ LÍSTEK

CHARLESTON RESTAURANT JÍDELNÍ LÍSTEK CHARLESTON RESTAURANT JÍDELNÍ LÍSTEK PŘEDKRMY 1 Sýrové variace s olivami /eidam, uzený eidam, niva, hermelín/ 115,- 2 Výběr uzenin s beraními rohy /heskules, poličan, chorizo, slanina/ 139,- 3 100g Lososový

Více

Odkaz na loga: Manuál JVS JMK http://www.kr-jihomoravsky.cz/default.aspx?id=2650&typeid=2. počet kusů

Odkaz na loga: Manuál JVS JMK http://www.kr-jihomoravsky.cz/default.aspx?id=2650&typeid=2. počet kusů Příloha smlouvy 1.1. Kupující: Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Odbor kancelář ředitelky KrÚ JMK Odpovědná osoba kupujícího ve věcech technických: Lenka Nečasová tel.: + 420 541 658 851

Více

Katalog vánočních cukrovinek BRAND 2016

Katalog vánočních cukrovinek BRAND 2016 Katalog vánočních cukrovinek BRAND 2016 Email. info@societe.cz Tel.č. 286 889 500, 777 137 726 PŘI OBJEDNÁVCE DO 14.10.2016 SLEVA 5%. PŘI 100% PLATBĚ PŘEDEM SLEVA 5%. VÝŠE UVEDENÉ SLEVY LZE SČÍTAT. Uvedené

Více