Neuvěřitelně mnohostranný pomocník!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Neuvěřitelně mnohostranný pomocník!"

Transkript

1 Neuvěřitelně mnohostranný pomocník! Jedno nářadí a nespočetné možnosti použití: nové nářadí PMF 180 E od firmy Bosch pro řezání, dělení, frézování, broušení a škrábání.

2 1619GR0654 CZ Vytištěno ve Spolkové republice Německo Technické změny vyhrazeny. Výrobce neodpovídá za chyby tisku. Robert Bosch odbytová s. r. o. Elektrické nářadí Pod Višňovkou 35/ Praha 4-Krč

3 Budete odhalovat stále nové práce, které lze s PMF 180 E provádět. PMF 180 E od firmy Bosch je skutečným vzorem mnohostrannosti. Hodláte starou podlahu s kobercem nahradit hezkými parketami? PMF 180 E je zde! Chcete, aby spáry v koupelně zářily novou bělostí? PMF 180 E vám pomůže! A vaše motorka v garáži si už konečně zaslouží opravu? S PMF 180 E to nebude problém! Čím častěji budete s tímto nářadím pracovat, tím více oceníte jeho schopnosti: snadnou ovladatelnost a výkonnost. Je obratné i v tom nejomezenějším prostoru: při řezání, při dělení, při broušení, při... Jistě vás napadne ještě nesčetné množství možností, proč vzít PMF 180 E do ruky. Přesné, rychlé a výkonné nářadí: Nástroj PMF 180 E kmitá oscilačním pohybem s rozkmitem 2,8 stupňů krát až krát za minutu.

4

5

6 Mnohostranné použití tam, kde je málo místa. S nářadím PMF 180 E budou výsledky vaší práce přesné až do nejzazšího rohu. Neboť jeho tvar je pro nedostatek místa jako stvořený i blízko podlahy či stěny. Díky tomu jste s PMF 180 E oproti běžnému elektrickému nářadí jasně ve výhodě. Úprava zárubní při pokládání parket a laminátových podlah pro vás bude hračka. Potřebujete provést úpravy zabudované pracovní desky? Rovněž žádný problém! PMF 180 E se nezastaví ani před kovem. Pomocí pilových kotoučů na kov obratem ruky seříznete hřebíky a trubky na požadovanou délku. Řezání

7 Dřevo Díky různé šířce pilových kotoučů můžete PMF 180 E optimálně přizpůsobit své práci. Materiály: dřevo, plast Šířka pilového kotouče: 32, 20, 10 mm Rychle zvládnou každé dřevo. Vyřezávání otvorů v pracovní desce. Přizpůsobení dveřního kování. Vyřezávání otvorů v podlaze na terase. Vyřezávání výřezů v nábytku.

8 Zkuste prostě něco odříznout. Kov Například přesahující hřebíky a trubky, se kterými PMF 180 E udělá krátký proces. Kromě toho řeže PMF 180 E bez potíží i do sádrokartonových desek. Materiály: dřevo s hřebíky, kov (hliník, měď, plech), sádrokarton Šířka pilového kotouče: 28, 20, 10 mm Odřezávání hřebíků. Řezání trubek. Řezání Přizpůsobení profilu podlahy. Vyřezávání otvorů v sádrokartonové desce.

9 Segmentový pilový kotouč na dřevo Bimetalový segmentový pilový kotouč na dřevo/ kov Díky segmentovým kotoučům budete blíže svému cíli: Proniknete i do krajů, kam se běžné nářadí dostane jen velmi těžko nebo vůbec ne.

10 Mnohostranné použití tam, kde se pracuje blízko okrajů. Ať se jedná o krátké, nebo dlouhé řezy, uprostřed, nebo extrémně blízko okraje: Pomocí PMF 180 E a segmentových pilových kotoučů budete všude řezat rychle a jednoduše. Vaše parkety budou zarovnané během nejkratší možné doby, mžikem odstraníte přesahující dřevěné části a novou odtokovou trubku rychle zkrátíte na potřebnou délku. A to vše bez velké námahy a maximálně přesně. Řezání Přiřezávání parket. Odstraňování dřevěných částí. Přiřezávání plastové trubky. Zkracování pianového závěsu.

11 Rýhovaný segmentový pilový kotouč z tvrdokovu. Usnadněte si práci v tvrdém podkladu: Rýhovaný segmentový kotouč z tvrdokovu snadno odstraní starý spárový tmel a nezastaví se ani při řezání obkládaček.

12 Frézování otvorů a drážek ve zdi. Řezání kabelových drážek. Řezání obkládaček. Mnohostranné použití tam, kde jde do tuhého. I u tvrdších materiálů pro vás bude práce s PMF 180 E hračka. Jednoduše upněte rýhovaný segmentový pilový kotouč z tvrdokovu a už se můžete s PMF 180 E vrhnout do práce: na dodatečnou kabelovou drážku ve zdi, na řezání nových obkládaček nebo na odstraňování staré spárovací hmoty. Díky své výkonnosti se PMF 180 E postará o spolehlivé a přesné řezy. Dělení + frézování

13 Delta pilový kotouč HM-Riff Brusný nástavec Mžikem namontovaný a rychle osazený: Výměna brusných papírů je zcela jednoduchá díky jemnému suchému zipu.

14 Mnohostranné použití tam, kde je zapotřebí perfektní povrch. S PMF 180 E dosáhnete perfektních povrchů. V domě či při pracích okolo domu, např. při tvarově přesném obrušování dřeva na váš přístřešek pro auto. Rýhovaný deltovitě tvarovaný pilový kotouč z tvrdokovu se skvěle hodí k úpravě povrchů. S brusným nástavcem se PMF 180 E stává ideálním nářadím i pro broušení. A protože je nářadí PMF 180 E mimořádně lehké a snadno ovladatelné, dosáhnete přesvědčivých výsledků i bez velkého přítlaku. Přitom zvíříte jen malé množství prachu, neboť nářadí PMF 180 E je vybavené přípojkou pro vysavač. Broušení/rašplování Broušení materiálu. Vyrovnávání povrchů. Broušení sádrokartonu. Odstraňování laku.

15 Škrábací nástavec. Neohebný nebo pružný, přesně tak, jak se vám to hodí: Se škrábacími nástavci jste vybaveni na vše, co musí být seškrábáno.

16 Odstraňování zbytků koberců z podlahy. Vyškrabávání silikonových spár. Odstraňování zbytků betonu. Škrábání Mnohostranné použití tam, kde staré musí uvolnit místo novému. Vadí vám ten starý koberec na podlaze již dlouho? Tak tedy pryč s ním. Už se těšíte na krásné nové spáry v koupelně? Tak tedy pryč s těmi starými. Už máte tak právě dost odlupující se barvy z vaší krásné komody? Jednoduše ji seškrábejte. Pomocí PMF 180 E a jeho škrábacích nástavců odstraňte staré zbytky lepidel a betonu, tmel, vrstvy barvy a vůbec vše, co vám přijde do cesty, a připravte tak podlahy, koupelny a nábytek na novou zářivou budoucnost.

17 Mnohostranné nářadí pro vaše nápady. PMF 180 E nejenže otevírá cestu k novým nápadům, nýbrž zajišťuje i jejich vybroušenost. Ať chcete brousit dřevo, plasty, kov, kámen nebo cokoli jiného: Maximálně si usnadněte práci a použijte některý z četných brusných papírů ze sortimentu příslušenství Bosch. Ty se totiž hodí nejen vždy k příslušnému materiálu, ale také k PMF 180 E. A to platí i pro čisticí a lešticí kotouče, s jejichž pomocí se po odvedené práci můžete postarat i o dokonalý lesk. Brusná deska se suchým zipem: Brusná deska je opatřena jemným suchým zipem s dlouhou životností. Brusné papíry proto můžete měnit snadno a rychle: Jednoduše stáhnete starý brusný papír, přitisknete nový a je hotovo.

18 Lešticí rouno Zrnitost 60, 120, 240 Zrnitost 60, 120, 240 Zrnitost 120, 240 Příslušenství pro broušení White Paint vám pomůže, pokud brousíte barvy a laky. Red Wood je specialista na všechny práce se dřevem. Black Stone je ideální na tvrdé a křehké povrchy. O zářivé zakončení práce se postaráte pomocí lešticího rouna bez zrn a lešticí plsti.

19 Nářadí PMF - multitalent s mnoha přednostmi. Výkonný 180W motor zajišťuje trvalou výkonnost. Nízké vibrace bez vlastních pohybů nářadí a plynulá elektronická regulace zvyšují komfort práce. Oscilační pohyb s kmitočtem kmitů za minutu a rozkmitem 2,8 stupně umožňuje přesnou práci bez zpětných rázů. Nástroje lze do upínače nasazovat v různých polohách. Díky tvarovému spojení nástroje s upínačem je vyloučeno vyklouznutí. Výměna nástroje je rychlá a jednoduchá díky principu jednoho šroubu.

20 Integrované ventilátory odvádějí teplo od držadla, takže kryt se při práci nezahřívá. A ergonomická rukojeť Softgrip, s měkkou gumovou tlumicí vložkou, je vhodná pro praváky i leváky. Díky nízké hmotnosti 1,2 kg je PMF 180 E mimořádně šikovné a snadno ovladatelné nářadí i při delší práci. Přípojka pro vysavač umožňuje čistou práci a volný výhled na práci. PMF 180 E Rozměry (d x v x š) Výkon Síťové napětí Kmity 284 x 95 x 61 mm 180 W 230 V /min Úhel oscilace 2,8 Hmotnost bez příslušenství cca 1,2 kg Plynule elektronicky regulovatelné Integrované odsávání prachu pro hadice o průměru 19 a 35 mm a dále běžné sáčky na prach Rychlá výměna nástroje díky principu jednoho šroubu Rukojeť Softgrip s měkkou gumovou tlumicí vložkou Samostatný vypínač Technické údaje

mnohostrannost! Neuvěřitelná NOVINKA!

mnohostrannost! Neuvěřitelná NOVINKA! Neuvěřitelná mnohostrannost! NOVINKA! Novinka! Bezkabelové multifunkční nářadí PMF 10,8 LI od firmy Bosch. Neuvěřitelně mnohostranné: řezání, dělení, frézování, broušení, škrábání... S PMF 180 E a novým

Více

Všeumělové se spoustou talentů

Všeumělové se spoustou talentů Pro každý detail Pro každou příležitost Všeumělové se spoustou talentů New Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Udělej si zde svůj domov s oscilačním multifunkčním nářadím PMF 250

Více

Přesné řezy do nejrůznějších materiálů

Přesné řezy do nejrůznějších materiálů Mix materiálů Unikát Přesné řezy do nejrůznějších materiálů Make it your home. Udělejte si svůj domov s PKS 16 Multi. S mnohostrannou ruční okružní minipilou můžete realizovat své plány a řezat dlaždice,

Více

pro velké množství povrchů

pro velké množství povrchů Bezproblémové odstraňování Rychlé nastěhování Jeden systém na úpravu stěn pro velké množství povrchů Systém na úpravu stěn PWR 180 CE s mnohostrannými nástavci rychle a efektivně odstraňuje omítku, zbytky

Více

Příslušenství pro Multi-Cutter

Příslušenství pro Multi-Cutter Příslušenství pro Multi-Cutter Back 650 Příslušenství pro Multi-Cutter Úvod Příslušenství Bosch 11/12 Pouze rašple na maltu a obkladová lepidla 3Ma spojuje veškerá běžná použití y v jednom příslušenství

Více

přesné řezy. Perfektní pro

přesné řezy. Perfektní pro Perfektní pro přesné řezy. Přesné řezání, jako ještě nikdy. Se stacionárním nářadím PTS 10, PCM 7, PCM 10, PCM 8S a řezací stanicí PLS 300 pro kmitací pily od firmy Bosch. Více informací na www.bosch-do-it.cz.

Více

FEIN Pilový list E-Cut Standard, široký 65mm

FEIN Pilový list E-Cut Standard, široký 65mm FEIN Segmentový pilový list z tvrdého kovu, kruhový tvar kovy a plech do tl. cca 1mm Ø 63mm 1ks 6 35 02 096 023 611,- Kč bez DPH Ø 63mm 2ks 6 35 02 096 017 1.100,- Kč bez DPH Ø 80mm 1ks 6 35 02 097 027

Více

Tabulka použití nástrojů MultiTool

Tabulka použití nástrojů MultiTool TM3010C TM3010C Beznástrojové upínání nástroje Celorozsahová elektronika pro ideální chod stroje při zatížení Univerzální stroj pro širokou škálu použití řezání různých materiálů, broušení, odstraňování

Více

základní vybavení Brusky na stropy a stěny žirafy

základní vybavení Brusky na stropy a stěny žirafy Brusky na stropy a stěny žirafy GE 5 405.884 Příkon 500 W Výkon 270 W Otáčky při chodu naprázdno 00-650 ot/min Ø brusného kotouče 2 mm Upnutí nástroje suchý zip Úhel pro náklon na hlavě 00 Délka 520 mm

Více

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV 350.3 Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa + VV-elektronika: s konstantním udržováním otáček, pozvolným rozběhem, ochranou proti přetížení a předvolbou

Více

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV 350.3 Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa + VV-elektronika: s konstantním udržováním otáček, pozvolným rozběhem,

Více

Jednoduše bruste místo měnění nářadí.

Jednoduše bruste místo měnění nářadí. Ze starého nové. Na jeden zátah. Jednoduše bruste místo měnění nářadí. Make it your home. Seznamte se se světovou novinkou: brusným válečkem PRR 250 ES firmy Bosch. Snadno vyměnitelné nástavce pro různé

Více

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa. WST 700 VV Plus

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa. WST 700 VV Plus Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV Plus 350.338 Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa + VV-elektronika: s konstantním udržováním otáček, pozvolným rozběhem, ochranou proti přetížení a předvolbou

Více

Tisková zpráva PI 6782 PT KH. duben 2010

Tisková zpráva PI 6782 PT KH. duben 2010 Tisková zpráva První oscilační přístroj s lithium-iontovým akumulátorem pro kutily: Multifunkční přístroj Bosch PMF 10,8 LI Všestranný renovační pomocník duben 2010 PI 6782 PT KH Obzvláště malý obvod pro

Více

Silná excentrická bruska, 710 W, s odsáváním prachu X 1107 VE

Silná excentrická bruska, 710 W, s odsáváním prachu X 1107 VE Silná excentrická bruska, 70 W, s odsáváním prachu X 07 VE 28.669 Příkon 70 W Výkon 420 W Zdvih 8,8 mm Počet zdvihů naprázdno 4300-3000 /min Max. Ø brusného tělesa mm Upevnění brusného nástroje suchý zip

Více

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa. WST 700 VV Plus

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa. WST 700 VV Plus Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV Plus 350.338 Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa + VV-elektronika: s konstantním udržováním otáček, pozvolným

Více

MAFELL. Řezání. Vrtání. Broušení. Hoblování. Frézování. Odsávání. Ostatní. Všechny brusky MAFELL mají silné motory.

MAFELL. Řezání. Vrtání. Broušení. Hoblování. Frézování. Odsávání. Ostatní. Všechny brusky MAFELL mají silné motory. Broušení MAFELL Řezání Vrtání Broušení Hoblování Frézování nezbytnému nářadí. Odsávání petentní řešení požadavků řemesla vede u brusek MAFELL k Ostatní Všechny brusky MAFELL mají silné motory. Know how

Více

Oblasti. Řezání. Hoblování. Ostatní. Vrtání. Frézování. Broušení. Pro tesaře. Vibrační bruska. Pro výstavbu interiéru. Excentrická bruska

Oblasti. Řezání. Hoblování. Ostatní. Vrtání. Frézování. Broušení. Pro tesaře. Vibrační bruska. Pro výstavbu interiéru. Excentrická bruska Vše pro broušení 82 Oblasti Řezání Vibrační bruska Hoblování Všechny brusky MAFELL mají silné motory. Know how a kompetentní řešení požadavků řemesla vede u brusek MAFELL k nezbytnému nářadí pro tesaře.

Více

Výkonný excentrická bruska s regulací otáček v sadě, 150 mm

Výkonný excentrická bruska s regulací otáček v sadě, 150 mm Výkonný excentrická bruska s regulací otáček v sadě, mm ORE -5 Set 379.6 Příkon 3 W Otáčky při chodu naprázdno 5800-0000 ot/min Počet zdvihů naprázdno 600-20000 /min Zdvih 5,0 mm Brusný talíř Ø mm Koncovka

Více

Bruska na stěny a stropy Handy-žirafa. WSE 7 Vario

Bruska na stěny a stropy Handy-žirafa. WSE 7 Vario Bruska na stěny a stropy Handy-žirafa WSE 7 Vario 377.82 Bruska na stěny a stropy Handy-žirafa + VR-elektronika: plynulá předvolba otáček, udržovaní konstantních otáček pomocí tachogenerátoru, ochrana

Více

Oblasti. Vrtání Ostatní Hoblování Řezání. Pro tesaře. Vibrační bruska. Pro výstavbu interiéru. Excentrická bruska. Speciální stroje Broušení Frézování

Oblasti. Vrtání Ostatní Hoblování Řezání. Pro tesaře. Vibrační bruska. Pro výstavbu interiéru. Excentrická bruska. Speciální stroje Broušení Frézování Vše pro broušení 82 Oblasti Pro tesaře Všechny brusky MAFELL mají silné motory. Know how a kompetentní řešení požadavků řemesla vede u brusek MAFELL k nezbytnému nářadí pro tesaře. Pro výstavbu interiéru

Více

SUPRAFLEX, speciální bruska na lakované povrchy, dřevo, kámen a kov

SUPRAFLEX, speciální bruska na lakované povrchy, dřevo, kámen a kov SUPRAFLEX, speciální bruska na lakované povrchy, dřevo, kámen a kov SE 4-2 Set 49.206 SUPRAFLEX, speciální bruska na lakované povrchy, dřevo, kámen a kov Max. Ø unášecího kotouče mm Otáčky při chodu naprázdno

Více

Excentrická bruska s regulací otáček v sadě, 125 mm základní vybavení

Excentrická bruska s regulací otáček v sadě, 125 mm základní vybavení Excentrická bruska s regulací otáček v sadě, 25 mm ORE 25-2 Set 429.880 Příkon 200 W Otáčky při chodu naprázdno 8000-3000 ot/min Počet zdvihů naprázdno 6000-26000 /min Zdvih 2,0 mm Brusný talíř Ø 25 mm

Více

Nesmírně hladký pohyb

Nesmírně hladký pohyb Vždy správná volba Bosch Compact Generation. Nesmírně hladký pohyb neuvěřitelná síla. Nové, kompaktní excentrické brusky Bosch. New Compact Generation NOVINKA! Nová řada excentrických brusek Compact Generation.

Více

Excentrická bruska s regulací otáček, 125 mm základní vybavení

Excentrická bruska s regulací otáček, 125 mm základní vybavení Excentrická bruska s regulací otáček, 25 mm ORE 25-2 429.872 Příkon 200 W Otáčky při chodu naprázdno 8000-3000 ot/min Počet zdvihů naprázdno 6000-26000 /min Zdvih 2,0 mm Brusný talíř Ø 25 mm Upevnění brusného

Více

Kompaktní sanační bruska pro bezprašné práce až do rohů, 125 mm

Kompaktní sanační bruska pro bezprašné práce až do rohů, 125 mm Kompaktní sanační bruska pro bezprašné práce až do rohů, 25 mm LD 5-0 25 R, Kit E-Jet 405.949 Ø kotouče 25 mm Otáčky při chodu naprázdno 0000 ot/min Příkon 450 W Výkon 950 W Vibrace < 6,4 m/s² Upnutí nástroje

Více

Kompaktní sanační bruska pro bezprašné práce až do rohů, 125 mm

Kompaktní sanační bruska pro bezprašné práce až do rohů, 125 mm Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Kompaktní sanační bruska pro bezprašné práce až do rohů, 25 mm LD 5-0 25 R, Kit Turbo-Jet 405.906 Ø kotouče 25 mm Otáčky při chodu naprázdno 0000 ot/min Příkon

Více

Velká chvála. Malý chaos. Více než pouhý akumulátorový šroubovák vrtá dokonce i do dřeva, kovu a zdiva

Velká chvála. Malý chaos. Více než pouhý akumulátorový šroubovák vrtá dokonce i do dřeva, kovu a zdiva Malý chaos Více než pouhý akumulátorový šroubovák vrtá dokonce i do dřeva, kovu a zdiva Velká chvála Make it your home. Udělejte si svůj domov s akumulátorovým kombinovaným šroubovákem PSB 10,8 LI-2. Je

Více

Silná sanační bruska s výkonem 1800 W pro broušení až do rohů, 125 mm

Silná sanační bruska s výkonem 1800 W pro broušení až do rohů, 125 mm Silná sanační bruska s výkonem 800 W pro broušení až do rohů, 25 mm LD 8-7 25 R, Kit Turbo-Jet 408.603 Ø kotouče 25 mm Počet otáček při chodu naprázdno 7000 ot/min Příkon 800 W Výkon 200 W Upnutí nástroje

Více

Vibrační bruska s regulací otáček základní vybavení

Vibrační bruska s regulací otáček základní vybavení Vibrační bruska s regulací otáček OSE 80-2 429.82 Příkon 200 W Otáčky při chodu naprázdno 8000-3000 ot/min Počet zdvihů naprázdno 6000-26000 /min Zdvih 2,0 mm Brusná deska 80 x 30 mm Upevnění brusného

Více

Pusťte se. správně! Udělejte to. do toho.

Pusťte se. správně! Udělejte to. do toho. Pusťte se do toho. Udělejte to správně! NOVINKA! Akumulátorové vrtací šroubováky PSR 14,4 LI-2 a PSR 18 LI-2 s funkcí Bosch PowerControl. Vrtání a šroubování ještě nikdy nebylo tak komfortní a jednoduché.

Více

základní vybavení 1 turbo - brusný talíř Žirafa na beton pro stěny a stropy

základní vybavení 1 turbo - brusný talíř Žirafa na beton pro stěny a stropy Žirafa na beton pro stěny a stropy WST 000 FV, Kit Turbo-Jet 355.747 Ø kotouče 25 mm Otáčky při chodu naprázdno 8000 ot/min Příkon 00 W Výkon 600 W Upnutí nástroje 28 mm Ø 330-650 Délka kabelu 5,0 m Hmotnost

Více

Excentrická bruska EVA 150 E

Excentrická bruska EVA 150 E Excentrická bruska EVA 150 E EVA 150 E: Síla a bezpečnost. Made in Germany Nízké vibrace vysoký úběr EVA 150 E je určena především pro dlouhodobé použití. Absorbér vibrací odděluje držadlo, tak aby se

Více

LEŠTIČKY, DISKOVÉ BRUSKY, VIBRAČNÍ BRUSKY, EXCENTRICKÉ BRUSKY, PÁSOVÉ BRUSKY, VYSAVAČE, FUKARY

LEŠTIČKY, DISKOVÉ BRUSKY, VIBRAČNÍ BRUSKY, EXCENTRICKÉ BRUSKY, PÁSOVÉ BRUSKY, VYSAVAČE, FUKARY 109 LEŠTIČKY, DISKOVÉ BRUSKY, VIBRAČNÍ BRUSKY, EXCENTRICKÉ BRUSKY, PÁSOVÉ BRUSKY, VYSAVAČE, FUKARY 8 110 leštičky, bruska / leštička SP18SB LEŠTIČKA PRŮMĚR KOTOUČE (MM) 180 PŘÍKON (W) 705 POČET OTÁČEK

Více

Variabilní úhlová bruska 1400 W,125 mm, pro práci v rozsahu nižších otáček

Variabilní úhlová bruska 1400 W,125 mm, pro práci v rozsahu nižších otáček Variabilní úhlová bruska 400 W,25 mm, pro práci v rozsahu nižších otáček L 3406 VRG 406.503 Max. Ø brusného tělesa 25 mm Max. Ø leštícího nástroje 60 mm Otáčky při chodu naprázdno 200-7500 ot/min Příkon

Více

KOTOUČOVÉ, POKOSOVÉ, PŘÍMOČARÉ PILY A PILY OCASKY

KOTOUČOVÉ, POKOSOVÉ, PŘÍMOČARÉ PILY A PILY OCASKY 73 5 KOTOUČOVÉ, POKOSOVÉ, PŘÍMOČARÉ PILY A PILY OCASKY 74 kotoučové pily CD12F PILA NA KOV PŘÍKON (W) 1 450 PRŮMĚR PILOVÉHO KOTOUČE (MM) 305 HLOUBKA ŘEZU PŘI 90 (MM) 115 HLOUBKA ŘEZU PŘI 45 (MM) 76 POČET

Více

Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem G 4.10 M

Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem G 4.10 M Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem G 4.10 M Vysokotlaký čistič se spalovacím motorem Pro uživatele, kteří ocení při práci nezávislost na el. síti. Tato třída proto představuje opravdové všeuměly

Více

VÝSTAVBA. Nejlepší oscilační nářadí. Od roku 1967 a v budoucnosti. Jednička ve výstavbě a renovaci. NOVINKA! Starlock

VÝSTAVBA. Nejlepší oscilační nářadí. Od roku 1967 a v budoucnosti. Jednička ve výstavbě a renovaci. NOVINKA! Starlock VÝSTAVBA Nejlepší oscilační nářadí. Od roku 1967 a v budoucnosti. Jednička ve výstavbě a renovaci. NOVINKA! Starlock Z přesvědčení pracuji jen s originálem Josche Frankenberger, výrobce rekvizit a návrhář

Více

Výrobky K 2. Technické údaje

Výrobky K 2. Technické údaje Výrobky K 2 Vysokotlaký čistič K2 s pneumatikami jako stvořený pro příležitostné použití a lehké nečistoty, jaké se vyskytují např. na jízdních kolech, zahradním nářadí a nábytku. Vybavení: Integrovaný

Více

Jednoduché spolehlivé elektrické nářadí

Jednoduché spolehlivé elektrické nářadí Jednoduché spolehlivé elektrické nářadí Obsah aku stroje 4 vrtačky, excentrická bruska, hoblík 5 úhlové brusky, přímočará pila 6 okružní pila 7 Aku vrtací šroubovák Maktec MT070E Aku vrtací šroubovák Maktec

Více

Síla v kompaktním balení.

Síla v kompaktním balení. Síla v kompaktním balení. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert Nová generace příklepových vrtaček Compact od firmy Bosch. Na výběr jsou řady Easy, Universal a Expert v nich

Více

1200 W úhlová bruska, 125 mm L 1506 VR

1200 W úhlová bruska, 125 mm L 1506 VR Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště 200 W úhlová bruska, 25 mm L 6 VR 437.972 Max. Ø brusného tělesa 25 mm Otáčky při chodu naprázdno 2200-6800 ot/min Příkon 200 W Výkon 700 W Upnutí nástroje M 4

Více

Variabilní úhlová bruska 1400 W,125 mm, pro práci v rozsahu nižších otáček

Variabilní úhlová bruska 1400 W,125 mm, pro práci v rozsahu nižších otáček Variabilní úhlová bruska 400 W,25 mm, pro práci v rozsahu nižších otáček L 3406 VRG 406.503 Max. Ø brusného tělesa 25 mm Max. Ø leštícího nástroje 60 mm Otáčky při chodu naprázdno 200-7500 ot/min Příkon

Více

Opracování povrchů Brilantní při broušení a leštění.

Opracování povrchů Brilantní při broušení a leštění. Opracování povrchů Brilantní při broušení a leštění. Ať se jedná o plochu, zaoblení, úhel nebo roh: program FLEX pro povrchy je vždy ta správná volba. Odvedete s ním všude skvělou práci. Celou záležitost

Více

Žirafa na opracování stěn a stropů se systémem výměnných brusných hlav

Žirafa na opracování stěn a stropů se systémem výměnných brusných hlav Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Žirafa na opracování stěn a stropů se systémem výměnných brusných hlav GE 7 + MH-O 460.00 Příkon 70 W Výkon 40 W Otáčky při chodu naprázdno 00-650 ot/min Ø brusného

Více

Se silným sáním, tichý a mobilní: Nový Dustex 25 l a Dustex 35 l FEIN.

Se silným sáním, tichý a mobilní: Nový Dustex 25 l a Dustex 35 l FEIN. VÝSTAVBA Se silným sáním, tichý a mobilní: Nový Dustex 25 l a Dustex 35 l FEIN. Dva kompaktní odsavače prachu s mimořádně vysokým sacím výkonem. Dostanou se všude a mají vše s sebou. Promyšlené profesionální

Více

Konstrukce a použití brusiv Metabo

Konstrukce a použití brusiv Metabo Příslušenství pro trojúhelníkové, excentrické, multifunkční brusky, vibrační brusky Brusiva VYBROUŠENÉ ARGUMENTY Osvědčená kvalita k profesionálnímu využití: Možnost obrábění téměř všech povrchů, jako

Více

Základní třída K 2 Home

Základní třída K 2 Home Základní třída K 2 Home Vysokotlaký čistič K2 Home se specializuje na příležitostné použití a lehké nečistoty. Díky sadě Home Kit vyčistí tento vysokotlaký čistič i větší plochy v domácnosti. Vybavení:

Více

Mobilita, mnohostranné použití a nejlepší výsledky perfektní kombinace. Nová kapovací pila KAPEX KS 60

Mobilita, mnohostranné použití a nejlepší výsledky perfektní kombinace. Nová kapovací pila KAPEX KS 60 Mobilita, mnohostranné použití a nejlepší výsledky perfektní kombinace. Nová kapovací pila KAPEX KS 60 Vyrobená s vášní. Vyrobená pro vás. Mobilita, mnohostranné použití a přesnost tím vším se vyznačuje

Více

Perfektní základ: Pásová bruska GX 75 / GX 75 2H

Perfektní základ: Pásová bruska GX 75 / GX 75 2H Perfektní základ: Pásová bruska GX 75 / GX 75 2H GX 75 popř. GX 75 2H tvoří základ systému. Výkonná pásová bruska, na kterou se při profesionálním použití můžete vždy spolehnout: robustní konstrukce, snadná

Více

Charakteristiky listů pro pily ocasky Metabo

Charakteristiky listů pro pily ocasky Metabo PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO PŘÍMOČARÉ PILY Listy pro pily ocasky Charakteristiky listů pro pily ocasky Metabo Barva Barva informuje o tom, na jaký obráběný materiál je pilový list nejvhodnější. Žlutá na dřevo Žlutá

Více

Čističe na tvrdé plochy a koberce SE 5.100

Čističe na tvrdé plochy a koberce SE 5.100 Čističe na tvrdé plochy a koberce SE 5.100 Tepovač k hygienickému základnímu čištění kobercových a tvrdých podlahových krytin. Použitelný i jako mokro/suchý vysavač. Vybavení: Nástřiková/sací hadice s

Více

Opravdu Bosch! nové úhlové brusky. Silné, šikovné, vytrvalé

Opravdu Bosch! nové úhlové brusky. Silné, šikovné, vytrvalé Opravdu Bosch! Silné, šikovné, vytrvalé nové úhlové brusky NOVINKA! Nové malé úhlové brusky Bosch. Větší výkon, perfektní manipulace a delší životnost. Modré elektrické nářadí: pro řemeslo a průmysl. www.bosch-professional.cz

Více

Řezání ŘEZÁNÍ. Pilové pásy Řezné kotouče Řezné kapaliny Pásové pily Řezání

Řezání ŘEZÁNÍ. Pilové pásy Řezné kotouče Řezné kapaliny Pásové pily Řezání Značka DoALL je v oblasti řezání známá od roku 1919, kdy Leighton A. Wilkie vyrobil první pásovou pilu a firma DoALL je od té doby lídrem v oblasti inovací pásových pil a pilových pásů. DoALL je jediným

Více

Pásový pilník TRINOXFLEX FBE

Pásový pilník TRINOXFLEX FBE Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Telefonní +420 326 780 492 Pásový pilník TRINOXFLEX FBE 8-4 40 453.455 Příkon 800 W Výkon 325 W Rychlost pásu 3-8 m/s Rozměry pásu -9 / 4-30 mm Délka kabelu. 4,0

Více

Ceník 2009. Nářadí Dremel. Platný od 1. ledna 2009. Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena.

Ceník 2009. Nářadí Dremel. Platný od 1. ledna 2009. Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Ceník 2009 Nářadí Dremel Platný od 1. ledna 2009 Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Řezbářství Rytí Frézování Broušení Ostření Čištění Leštění Řezání

Více

Variabilní úhlová bruska 1400 W,125 mm, pro práci v rozsahu vyšších otáček

Variabilní úhlová bruska 1400 W,125 mm, pro práci v rozsahu vyšších otáček Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Variabilní úhlová bruska 400 W,25 mm, pro práci v rozsahu vyšších otáček LE 4-25 447.587 Max. Ø brusného tělesa 25 mm Otáčky při chodu naprázdno 2800-500 ot/min

Více

VHODNÉ PRO KAŽDOU PRÁCI: NOVÉ PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY METABO.

VHODNÉ PRO KAŽDOU PRÁCI: NOVÉ PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY METABO. PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY METABO work. don t play. VHODNÉ PRO KAŽDOU PRÁCI: NOVÉ PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY METABO. URČENO PRO VAŠÍ STAVBU PERFEKTNĚ VYBAVENY PRO VŠECHNY PRÁCE. Vrtání, šroubování nebo míchání s příklepovou

Více

Přesně podle mých představ.

Přesně podle mých představ. Přesně podle mých představ. Quigo od firmy Bosch. NOVINKA! Quigo geniální malý křížový laser od firmy Bosch. Naprosto jednoduchý. 100 % v rovině. To vás chytí. Robert Bosch odbytová s.r.o. Elektrické nářadí

Více

Multifunkční vysavače MV 3 P

Multifunkční vysavače MV 3 P Multifunkční vysavače MV 3 P Vybavení: Sací hadice 2 m 35 mm Sací trubky 2 kusy 0.5 m 35 mm Mokro-suchá podlahová hubice Clips with 2 rubber and 2 brush inserts Spárová hubice Adaptér pro připojení elektronářadí

Více

LEŠTIČKY, DISKOVÉ BRUSKY, VIBRAČNÍ BRUSKY, EXCENTRICKÉ BRUSKY, PÁSOVÉ BRUSKY, VYSAVAČE, FUKARY

LEŠTIČKY, DISKOVÉ BRUSKY, VIBRAČNÍ BRUSKY, EXCENTRICKÉ BRUSKY, PÁSOVÉ BRUSKY, VYSAVAČE, FUKARY 103 LEŠTIČKY, DISKOVÉ BRUSKY, VIBRAČNÍ BRUSKY, EXCENTRICKÉ BRUSKY, PÁSOVÉ BRUSKY, VYSAVAČE, FUKARY 8 104 leštičky, bruska / leštička NOVINKA SP18SB LEŠTIČKA PRŮMĚR KOTOUČE (MM) 180 PŘÍKON (W) 705 POČET

Více

Dosáhněte další úrovně obkládání

Dosáhněte další úrovně obkládání Dosáhněte další úrovně obkládání Pro precizní výsledky v každé fázi Diamantový hrncový kotouč Best for Concrete Diamantový řezací kotouč Best for Hard Ceramic Diamantová fréza Milling Cutter Diamantová

Více

Počítá se každá sekunda, každý hřebík řádně sedí

Počítá se každá sekunda, každý hřebík řádně sedí 2 Úvod Co k nim patří: příslušenství pro pneumatické hřebíkovačky Bosch Příslušenství Dřík Délka Průměr Kvalita Množství/karton GSN 90-34 DK Hřebíky s hlavičkou D 34 v pásu 2 608 200 001 2 608 200 004

Více

Inteligence se střetává s robustností.

Inteligence se střetává s robustností. Inteligence se střetává s robustností. Větší výkon, větší bezpečnost, delší životnost Čtyřnásobná mikroprocesorová elektronika: s udržováním konstantních otáček, pozvolným rozběhem, zábranou proti opětnému

Více

Úhlová bruska 800 W L

Úhlová bruska 800 W L Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Úhlová bruska 800 W L 8-25 458.333 Max. Ø brusného tělesa 25 mm Otáčky při chodu naprázdno 500 ot/min Příkon 800 W Výkon 460 W Upnutí nástroje M 4 Délka kabelu.

Více

Nejvýkonnější systém na renovační práce na světě. FEIN SUPERCUT CONSTRUCTION

Nejvýkonnější systém na renovační práce na světě. FEIN SUPERCUT CONSTRUCTION VÝSTAVBA Nejvýkonnější systém na renovační práce na světě. FEIN SUPERCUT CONSTRUCTION Nyní i v provedení s lithium-iontovým akumulátorem ÚVOD Ušetřete čas a náklady s novým FEIN SUPERCUT CONSTRUCTION.

Více

PNEUMATICKÉ BRUSKY. Vibrační bruska - jednoruční

PNEUMATICKÉ BRUSKY. Vibrační bruska - jednoruční PNEUMATICKÉ BRUSKY Vibrační bruska - jednoruční B 70-2,5 B 70-5 B 80-2,5 Samolepící deska 70.07.00 70.01.00 70.10.00 Deska suchý zip 70.07.10 70.01.10 6,3 6,3 420 420 krouživého pohybu mm 2,5 5 2,5 Nejnižší

Více

CENÍK 2008 ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ PRO KUTILY

CENÍK 2008 ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ PRO KUTILY CENÍK 2008 ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ PRO KUTILY Doporučené prodejní ceny s DPH Platné od 1. 4. 2008 Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Příklepové vrtačky Typ Výbava Sklíčidlo Příkon / počet

Více

Vše o speciálních strojích

Vše o speciálních strojích Vše o speciálních strojích 124 Oblasti Pro podlaháře MAFELL nabízí pro parketáře a podlaháře sadu kvalitních strojů a nástrojů pro vše, co se týká podlahy. V oblasti pružné podlahy lze použít drážkovací

Více

Počítá se každá sekunda, každý hřebík řádně sedí

Počítá se každá sekunda, každý hřebík řádně sedí Počítá se každá sekunda, každý hřebík řádně sedí NOVINKA! Profesionální modré pneumatické hřebíkovačky pro profesionály od profesionálů www.bosch-professional.cz 2 Úvod Vyvinuto pro profesionály, otestováno

Více

Ceník 2013. Nářadí Dremel. Platný od 1. února 2013. Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena.

Ceník 2013. Nářadí Dremel. Platný od 1. února 2013. Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Ceník 2013 Nářadí Dremel Platný od 1. února 2013 Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Řezbářství Rytí Frézování Broušení Ostření Čištění Leštění Řezání

Více

Každý měsíc pro Vás máme SLEVY NA VYBRANÉ PRODUKTY. Informujte se na. nebo u prodejců.

Každý měsíc pro Vás máme SLEVY NA VYBRANÉ PRODUKTY. Informujte se na.   nebo u prodejců. Každý měsíc pro Vás máme SLEVY Elektronářadí NA VYBRANÉ PRODUKTY Informujte se na nebo u prodejců. Multifunkční nářadí Ideální pomocník při broušení, dělení, strhnutí koberce, vyříznutí otvoru, řezání

Více

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Ep. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Síťový provoz.

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Ep. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Síťový provoz. Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Ep Ručně vedený podlahový mycí stroj s válcovými kartáči a plošným výkonem 1600 m²/h na síťový pohon. Pro hospodárné základní a údržbové čištění a

Více

Sady pilových plátků do pil ocasek

Sady pilových plátků do pil ocasek 96 Pily ocasky Univerzální stopka Sady pilových plátků do pil ocasek 2dílné sady pilových plátků do pil ocasek Obsah sady 2dílná sada pilových plátků do pil ocasek Hodí se na kovy: lexibilní, odolné proti

Více

Stavební brožura. Nářadí pro nejnáročnější

Stavební brožura. Nářadí pro nejnáročnější Stavební brožura Nářadí pro nejnáročnější Kapovací pila KS 120 Extra třída do všech detailů Přiřezávání soklových a stropních lišt vysokých až 120 mm Zkracování prken a panelů až 305 x 88 mm Přiřezávání

Více

Jednokotoučové stroje BDS 43/Duo C Adv. Vybavení: Síťový provoz Nádrž volitelná 10 l. Technické údaje

Jednokotoučové stroje BDS 43/Duo C Adv. Vybavení: Síťový provoz Nádrž volitelná 10 l. Technické údaje Jednokotoučové stroje BDS 43/Duo C Adv Univerzální a mnohostranně využitelný jednokotoučový stroj se 150 popř. 300 ot/min. Vybavení: Síťový provoz Nádrž volitelná 10 l Objednací číslo: 1.291-223.0 Technické

Více

Dnes je tady. Štětcem se natíralo včera. Bosch. Nové stříkací pistole s technologií SprayControl. Jednoduché a skvělé. Budete žasnout.

Dnes je tady. Štětcem se natíralo včera. Bosch. Nové stříkací pistole s technologií SprayControl. Jednoduché a skvělé. Budete žasnout. Štětcem se natíralo včera. Dnes je tady Bosch. Nové stříkací pistole s technologií SprayControl. Jednoduché a skvělé. Budete žasnout. Tím se můžete blýsknout nové stříkací pistole Bosch. 15 min 45 min

Více

Základní třída K 2 Premium

Základní třída K 2 Premium Základní třída K 2 Premium Vybavení: Integrovaný vodní filtr Adaptér připojení k zahradní hadici A3/4" Vysokotlaká pistole VT hadice 6 m Vario-Power-pracovní nástavec Rotační tryska Objednací číslo: 1.673-305.0

Více

Tisková zpráva. Spirálový systém 3-v-1 od firmy Dremel: Nový přístroj Dremel TRIO řeže, brousí a frézuje. duben 2010 PI 6883 PT

Tisková zpráva. Spirálový systém 3-v-1 od firmy Dremel: Nový přístroj Dremel TRIO řeže, brousí a frézuje. duben 2010 PI 6883 PT Tisková zpráva Spirálový systém 3-v-1 od firmy Dremel: Nový přístroj Dremel TRIO řeže, brousí a frézuje duben 2010 PI 6883 PT Pro rychlé a přesné řezy do mnoha materiálů Pro opracovávání povrchů příslušenstvím

Více

BDS 43/150 C Classic. Výkonný motor. Jednoduchá obsluha. Robustní planetová převodovka. Dodatečná zásuvka

BDS 43/150 C Classic. Výkonný motor. Jednoduchá obsluha. Robustní planetová převodovka. Dodatečná zásuvka BDS 43/150 C Classic Jednokotoučový mycí stroj BDS 43/150 C Classic je velmi robustní stroj pro mnohostranné využití při čištění podlah, vybavený bezúdržbovou planetovou převodovkou a silným 1 500 W motorem.

Více

900 W úhlová bruska, univerzálně použitelná, 125 mm LE

900 W úhlová bruska, univerzálně použitelná, 125 mm LE Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště 900 W úhlová bruska, univerzálně použitelná, 25 mm LE 9-25 436.29 Max. Ø brusného tělesa 25 mm Otáčky při chodu naprázdno 6000-500 ot/min Příkon 900 W Výkon 600

Více

Minerální materiály typu Corian efektivní broušení pro dokonalý povrch

Minerální materiály typu Corian efektivní broušení pro dokonalý povrch Minerální materiály typu Corian efektivní broušení pro dokonalý povrch Minerální materiály typu Corian náročné v každém ohledu. Náročné na vzhled. Náročné v celkovém dojmu. A stejně náročné na kvalitu

Více

Leštička na malé plochy PE

Leštička na malé plochy PE Víta Nejedlého 99 95 0 Mnichovo Hradiště Leštička na malé plochy PE 8-4 80 405.87 Leštička na malé plochy Max. Ø leštícího nástroje 80 mm Max. Ø unášecího kotouče 75 mm Otáčky při chodu naprázdno 300-3900

Více

www.dremel.cz www.dremeleurope.com

www.dremel.cz www.dremeleurope.com Poradenství Nářadí DREMEL Tel.: +420 261 300 548 +420 261 300 484 Servisní středisko Bosch Service Center PT K Vápence 1621/16 692 01 Mikulov tel.: +420 519 305 700 tel.: +420 519 305 705 servis.naradi@cz.bosch.com

Více

Kompletní opracování různých povrchů z ušlechtilé oceli s FEIN.

Kompletní opracování různých povrchů z ušlechtilé oceli s FEIN. KOV Kompletní opracování různých povrchů z ušlechtilé oceli s FEIN. Pro skvělé výsledky. OBSAH Ušlechtilá ocel nabízí netušené perspektivy. Se znalostmi a nářadím FEIN toho využijete. Ušlechtilá ocel je

Více

308 Modré elektrické nářadí pro profesionály. Obrábění dřeva

308 Modré elektrické nářadí pro profesionály. Obrábění dřeva 308 Modré elektrické nářadí pro profesionály Obrábění dřeva Modré elektrické nářadí pro profesionály 309 Horní frézky, hoblíky a brusky pro viditelně dobré výsledky Profesionální obrábění povrchu znamená:

Více

BDS 43/180 C Adv. Velmi komfortní a účinný jednokotoučový mycí stroj s planetovou převodovkou pro téměř veškeré čisticí práce v rámci úklidu budov.

BDS 43/180 C Adv. Velmi komfortní a účinný jednokotoučový mycí stroj s planetovou převodovkou pro téměř veškeré čisticí práce v rámci úklidu budov. Velmi komfortní a účinný jednokotoučový mycí stroj s planetovou převodovkou pro téměř veškeré čisticí práce v rámci úklidu budov. 1 Možnosti uložení příslušenství 3 Velká kola Kartáč, druhý kartáč nebo

Více

Leštička s držadlovým krytem LK 602 VR

Leštička s držadlovým krytem LK 602 VR Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Leštička s držadlovým krytem LK 602 VR 258.580 Leštička s držadlovým krytem Max. Ø leštícího nástroje 220 mm Max. Ø unášecího kotouče 75 mm Otáčky při chodu naprázdno

Více

Opravdu Bosch! Obrábění ušlechtilé oceli se zářivými výsledky

Opravdu Bosch! Obrábění ušlechtilé oceli se zářivými výsledky Opravdu Bosch! Obrábění ušlechtilé oceli se zářivými výsledky Program 2013/2014 Systémová nabídka nářadí a příslušenství k obrábění ušlechtilé oceli Modré elektrické nářadí: pro řemeslo a průmysl. www.bosch-professional.cz

Více

Original GARDENA Cleansystém. Perfektní péče na mokro, která má systém. Silný sortiment pro všechny čisticí úkoly kolem domu a na zahradě.

Original GARDENA Cleansystém. Perfektní péče na mokro, která má systém. Silný sortiment pro všechny čisticí úkoly kolem domu a na zahradě. Perfektní péče na mokro, která má systém Silný sortiment pro všechny čisticí úkoly kolem domu a na zahradě. Čisticí systém s přívodem vody a přípojkami GARDENA systému. Jednoduše kombinovatelný Ideální

Více

Ceník 2011. Nářadí Dremel. Platný od 1. dubna 2011. Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena.

Ceník 2011. Nářadí Dremel. Platný od 1. dubna 2011. Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Ceník 2011 Nářadí Dremel Platný od 1. dubna 2011 Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Řezbářství Rytí Frézování Broušení Ostření Čištění Leštění Řezání

Více

Žirafa na opracování stěn a stropů se systémem výměnných brusných hlav

Žirafa na opracování stěn a stropů se systémem výměnných brusných hlav Žirafa na opracování stěn a stropů se systémem výměnných brusných hlav GE 7 + MH-O 460.00 Příkon 70 W Výkon 40 W Počet otáček při chodu naprázdno 00-650 ot/min Ø brusného kotouče 2 mm Upnutí nástroje suchý

Více

Bosch Home Exclusive Line

Bosch Home Exclusive Line Bosch Home Exclusive Line Make it your home. Zařiďte si domov s řadou Bosch Home Exclusive Line. S elektrickým nářadím Bosch pro kutily budete mít pro své projekty doma po ruce vždy to správné nářadí.

Více

Leštičky. k leštění a broušení. Nářadí. efektivní a hospodárné vysoký výkon při nízké hmotnosti ergonomické dlouhá životnost

Leštičky. k leštění a broušení. Nářadí. efektivní a hospodárné vysoký výkon při nízké hmotnosti ergonomické dlouhá životnost Šroubovací technika Automatizace Pneumatické motory Pneumatické nář adí Nářadí k leštění a broušení Leštičky efektivní a hospodárné vysoký výkon při nízké hmotnosti ergonomické dlouhá životnost Naše robustní

Více

ezání kmitacími pilami a pilami ocaskami

ezání kmitacími pilami a pilami ocaskami ezání kmitacími pilami a pilami ocaskami 182 Řezání kmitacími pilami a pilami ocaskami Přehled Pilové plátky Hawera do kmitací pily a pilové listy do pily ocasky: P ehled Pilové plátky Hawera do kmitací

Více

Maximální výsledky. s minimální námahou. Řada vysokotlakých čističů Aquatak. www.bosch-garden.cz

Maximální výsledky. s minimální námahou. Řada vysokotlakých čističů Aquatak. www.bosch-garden.cz Maximální výsledky s minimální námahou Řada vysokotlakých čističů Aquatak www.bosch-garden.cz 1619LA8554 Robert Bosch odbytová s.r.o. Elektrické nářadí Pod Višňovkou 35/1661 140 00 Praha 4 Krč Poradenská

Více

Řezání děrovkami. Back

Řezání děrovkami. Back Řezání děrovkami Back 208 Řezání děrovkami Přehled Příslušenství Bosch 11/12 Děrovky: vždy správný specialista Progressor s adaptérem Power Change Strana 212 Sheet Metal s adaptérem Power Change Strana

Více

Suché řezání. Dr. Schulze GmbH

Suché řezání. Dr. Schulze GmbH Dr. Schulze GmbH Dr. Schulze GmbH Diamantové nástroje a stroje Suché řezání Aggressor Mega Beton - speciální ochranné segmenty výšky 15 mm - tvrdý armovaný beton, žula, tvrdý kámen, stavební materiály

Více

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Bp Pack. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Baterie a zabudovaná nabíječka vč.

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Bp Pack. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Baterie a zabudovaná nabíječka vč. Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Bp Pack Ručně vedený podlahový mycí stroj s válcovými kartáči a plošným výkonem 1600 m²/h na bateriový pohon. Pro hospodárné základní a údržbové čištění

Více

Nejlepší ergonomie pro perfektní přenos síly

Nejlepší ergonomie pro perfektní přenos síly Pohodová práce Pohodové užívání Nejlepší ergonomie pro perfektní přenos síly Kompaktní konstrukce a výkonný motor EC pro šroubování a vrtání bez únavy. Nové nářadí série Ergonomic s čipem Syneon. Make

Více