Všeumělové se spoustou talentů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Všeumělové se spoustou talentů"

Transkript

1 Pro každý detail Pro každou příležitost Všeumělové se spoustou talentů New Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Udělej si zde svůj domov s oscilačním multifunkčním nářadím PMF 250 CES, PMF 190 E a PMF 10,8 LI. Neuvěřitelné mnohostranné: S multifunkčním nářadím nepředstavuje řezání, dělení, broušení, škrábání atd. již žádný problém!

2 Řezání AIZ 32 EC Ponorný pilový list HCS Dřevo, 32 x 40 mm Plastik AIZ 10 EC Ponorný pilový list HCS Dřevo, 10 x 30 mm Plastik AIZ 32 AB Ponorný pilový list BIM Kov, 32 x 30 mm AIZ 20 AB Ponorný pilový list BIM Kov, 20 x 20 mm AIZ 10 AB Ponorný pilový list BIM Kov, 10 x 20 mm Hloubkový doraz Basic (pro segmentové pilové kotouče) C61

3 Je libo ještě více nápadů? Nechte se inspirovat ohledně zkrášlování domova a designu na stránkách Najdete zde nejen tipy a triky týkající se běžných prací v domě, ale i konstrukční návody na mimořádné designové objekty a samozřejmě aktuální a rozsáhlé informace o veškerém nářadí Bosch pro kutily G37954 CS Vytištěno ve Spolkové republice Německo Technické změny vyhrazeny. Výrobce neodpovídá za chyby tisku. Robert Bosch odbytová s.r.o. Elektrické nářadí Pod Višňovkou 1661/ Praha 4 Krč Česká republika

4 Seznamte se s řadou Bosch PMF nyní také on-line: Perfekcionalisté mezi nářadím Nezáleží na tom, kde chcete realizovat svůj projekt, multifunkční nářadí PMF 250 CES, PMF 190 E a PMF 10,8 LI vám pomůže i na špatně přístupných místech. Neboť tam, kde ostatní nářadí naráží na své hranice, se teprve uplatní spousta silných stránek těchto mnohostranných multitalentů. Uskutečněte všechny své záměry obratem ruky a ušetřete spoustu času. Času, ve kterém si můžete plnými doušky užívat výsledku své práce.

5

6 Pro multifunkční nářadí najdete vždy další nové úkoly PMF 250 CES, PMF 190 E a akumulátorové multifunkční nářadí PMF 10,8 LI jsou skutečnými mistry v mnohostrannosti. Nezáleží na tom, zda má starý koberec ustoupit hezkým parketám, potřebujete opravit spáry v koupelně nebo konečně odstranit rez z balkonového zábradlí s nespočetným příslušenstvím lze tyto všeuměly používat tak flexibilně, že je všechno rychle a jednoduše hotové. Přesné, rychlé a výkonné nářadí: Nástroj kmitá oscilačním pohybem s rozkmitem 2,8 stupně až krát za minutu.

7

8 Mnohostranní pomocníci pro celý domov Stejně tak rozsáhlé jako příslušenství, které lze obdržet, jsou i oblasti použití multifunkčního nářadí. Představuje tak perfektní nářadí pro veškeré detailní práce kdekoli u vás doma. Ale i venku na zahradě vás přesvědčí svým mnohostranným talentem a pohodlným použitím.

9 1 Venku na zahradě Řezání Řezy zanořením do desek s povrchovou úpravou a tvrdého dřeva, např. pro zásuvky, osvětlení atd. Škrábání Odstraňování starých laků a zbytků barev, také zbytků lepidla a dále silikonu a měkkých materiálů AIZ 32 BB ATZ 52 SFC Broušení dřeva Broušení trámů a prken a dále jemné broušení dřeva s nerovnostmi Broušení kovu Tvarovací broušení a srážení hran a dále zaoblování hran a tvarování Zrnitost 120, Při zařizování interiérů Řezání Výřezy do sádrokartonových desek, např. pro vodovodní instalace a elektroinstalace Frézování Vyřezávání spár, vyfrézování drážek do pórobetonu AIZ 28 BB ACZ 85 RT Řezání Vyřezávání měkkých dilatačních spár, těsnicích hmot, sklenářského kitu a izolačního materiálu Broušení Obrušování barev a základních nátěrů AIZ 28 SC

10 2 Renovace obytných prostorů Řezání Výřezy do parket a laminátových podlah ACZ 85 EB Zkracování Zarovnávací zkracování, např. zárubní z měkkého, tvrdého dřeva a dýhovaného dřeva ACZ 100 BB Zkracování na délku Řeže kov, např. při zkracování hliníkových podlahových lišt nebo profilových lišt AIZ 10 AB Přizpůsobování Zarovnávání a přizpůsobování dřeva, např. u nábytkových prvků a dřevěných dílů ACZ 85 EC Škrábání Pružná škrabka, např. na odstraňování zbytků lepidla na koberce, barev nebo silikonových spár ATZ 52 SFC Řezání Měkké materiály, např. izolační materiál proti kročejovému hluku, koberec ACZ 100 SWB 4 V kuchyni a koupelně Řezání Řezy zanořením do měkkého dřeva, např. výřezy do nábytkových prvků a dřevěných dílů AIZ 20 EC Dělení Ponorný pilový list na kovy, např. pro zarovnávací řezání nekalených hřebíků a měděných trubek AIZ 32 AB Zkracování na délku Zkracování plastů, dřeva a kovu, např. plastových trubek a dřevěných lišt ACZ 85 EB Rašplování Důkladné odstraňování zbytků lepidla, např. lepidla na dlaždice, nebo vyfrézování spár AVZ 70 RT Frézování Vyfrézování spár nebo výřezů do měkkých dlaždic ACZ 85 RD Škrábání Pevná škrabka, např. pro odstraňování zbytků malty, lepidla, koberce a betonu ATZ 52 SC

11

12 Segmentový pilový k otouč HCS na dřevo, 85 mm Segmentový pilový kotouč BIM na dřevo a kov, 85 mm Segmentový pilový kotouč BIM na dřevo + kov, 100 mm Hloubkový doraz Basic Segmentové pilové kotouče Díky profilování segmentových pilových kotoučů proniknete i do krajů, kam se běžné nářadí dostane jen velmi těžko nebo vůbec ne.

13 Přesné řezání Řezání až ke kraji Ať se jedná o krátké nebo delší řezy, uprostřed nebo extrémně blízko okraje: Pomocí multifunkčního nářadí a segmentových pilových kotoučů budete všude řezat rychle a jednoduše. Při pokládání parket a laminátových podlah, při zkracování zárubně nebo zpřístupnění zásuvky za skříňkou v obývacím pokoji. Tito univerzální pomocníci se nezastaví ani před kovem. Pomocí pilových kotoučů na kov lze obratem ruky seříznout hřebíky a trubky na požadovanou délku. A to vše bez velké námahy a maximálně přesně. Přiřezávání parket u krajů. Zarovnávání dřevěných prvků. Zkracování plastové trubky. Zkracování pianového závěsu.

14 Dřevo Díky různé šířce ponorných pilových listů zabezpečuje multifunkční nářadí Bosch PMF 250 CES, PMF 190 E nebo PMF 10,8 LI vždy optimální výsledky. Materiály: dřevo, plast Šířka pilového listu: 65, 32, 20, 10 mm Z řezání dřeva se stane nejsnadnější činnost Vyřezávání otvoru pro větrací mřížku. Přizpůsobení kování na dveřích. Vyřezávání otvorů v podlaze na terase. Vyřezávání výřezů v nábytku.

15 Dokonce ani kov neodolá Kov S přečnívajícími trubkami a hřebíky (nekalenými) udělá PMF 250 CES, PMF 190 E a PMF 10,8 LI krátký proces. Ale multifunkční nářadí zvládne i sádrokartonové desky. Materiály: dřevo s hřebíky, kov (hliník, měď, plech), sádrokarton Šířka pilového listu: 32, 28, 20, 10 mm Řezání Odřezávání hřebíků. Řezání trubek. Vyřezávání otvorů v sádrokartonové desce. Přizpůsobení profilu podlahy.

16 Segmentový pilový kotouč s tvrdokovovými zrny, 85 mm Segmentový pilový kotouč s diamantovými zrny, 85 mm Odstraňovač malty s tvrdokovovými zrny 70 mm Brusná deska z tvrdokovovými zrny Univerzální Usnadněte si práci v tvrdém podkladu: Segmentové pilové kotouče s tvrdokovovými zrny snadno odstraní starý spárový tmel a segmentový pilový kotouč s diamantovými zrny se nezastaví ani při práci s obkládačkami.

17 Frézování a rašplování hrubé a jemné Frézování a rašplování I když jde do tuhého, s multifunkčním nářadím PMF 250 CES, PMF 190 E a PMF 10,8 LI to pro vás bude hračka. Tito univerzální pomocníci díky své výkonnosti vždy frézují spolehlivě a přesně. Jednoduše upněte jeden ze segmentových pilových kotoučů s tvrdokovovými zrny a můžete se pustit do práce: Vytvoření dalšího kanálku pro kabel ve zdi a odstranění staré spárovací hmoty v koupelně pro vás bude hračka. Pokud potřebujete vyfrézovat mimořádně tenké spáry, ochotně vám pomůže segmentový pilový kotouč s tvrdokovovými zrny na úzké řezy. A na perfektní řezání obkládaček se nejlépe hodí segmentový pilový kotouč s diamantovými zrny. Brusná deska s tvrdokovovými zrny se skvěle hodí k úpravě povrchů. Odstraňování malty nebo lepidla na dlaždice. Frézování kanálků pro kabely. Vyfrézování spár. Vyfrézování spár do nejmenších rohů.

18 Pružná škrabka HCS Pevná škrabka HCS Škrábací nástavce Neohebný nebo pružný, přesně tak, jak se vám to hodí: Se škrábacími nástavci jste vybaveni na vše, co je třeba odstranit.

19 Škrábání Odstraňování zbytků koberců z podlahy. Vyškrabávání silikonových spár. Odstraňování malty nebo lepidla na dlaždice. Bez velké námahy udělejte místo novému Pokud je vám starý koberec už dlouho trnem v oku, máte nyní perfektní příležitost, jak se od něj odříznout. A když už jste v tom, pokračujte hned v koupelně. A když pak pořád ještě nebudete mít dost: Na té krásné komodě v chodbě se loupe barva a už dávno to není skvostný kousek, který upoutá pozornost. Pomocí škrábacích nástavců multifunkčního nářadí odstraníte zbytky starého lepidla a betonu, spárovací hmotu, vrstvu barvy a cokoli, co vám přijde do cesty. Připravte své podlahy, koupelny a nábytek na zářivou budoucnost.

20 Segmentový pilový kotouč BIM se zvlněným výbrusem, 100 mm Segmentový pilový kotouč BIM, 100 mm Univerzální nůž na spáry HCS, 28 x 50 mm Se speciálními nástavci budete bez pro blémů řezat měkké materiály, například polystyrenové desky, sklenářský kit, lino leum, gumu nebo koberec.

21 Řezání: kdekoli perfektní Řežte s absolutní přesností i v tom nejzazším koutku svého domova. Neboť tvar multifunkčního nářadí vám pomůže, abyste mohli přesně pracovat i na tom nejstísněnějším místě. Tito univerzální pomocníci jsou především blízko u podlahy nebo u zdi oproti běžnému elektrickému nářadí jasně ve výhodě. Tak se vám podaří přesně přiříznout např. podlahovou desku nebo zcela pohodlně zkrátit izolační materiál v podkroví. Ale rovněž řezání měkkého gumového materiálu, měkkých koberců nebo měkké spárovací hmoty zvládnou tyto multitalenty absolutně přesně a precizně. Řezání Stříhání koberce. Vyřezávání sklenářského kitu. Izolační a zvukově izolační materiál (např. polystyren, měkké materiály (např. karton, guma, kůže).

22 Finální broušení pro perfektní výsledek Brusná deska se suchým zipem Brusná deska je vybavená suchým mikrozipem s dlouhou životností. Brusné papíry proto můžete měnit snadno a rychle: Stáhnete starý brusný papír a jednoduše přitisknete nový. Hotovo. PMF 250 CES, PMF 190 E a PMF 10,8 LI vám nejen otevírá cestu k novým nápadům, nýbrž zajišťuje také jejich potřebné dokonalé vybroušení. Ať chcete brousit dřevo, plasty, kov, kámen nebo cokoli jiného: Maximálně si usnadněte práci a použijte některý z četných brusných papírů ze sortimentu příslušenství Bosch. Nástavce se hodí nejen vždy k příslušnému materiálu, ale také k veškerému multifunkčnímu nářadí. Přesně jako rouna a lešticí plsť, se kterými můžete čistit a leštit do vysokého lesku.

23 Příslušenství pro broušení, čištění a leštění White Paint vám pomůže, pokud brousíte barvy a laky. Red Wood je specialista na všechny práce se dřevem. O zářivé zakončení práce se postaráte pomocí čisticího rouna bez zrn a lešticí plsti. Odsávání prachu důkladně odstraňuje prach vznikající při broušení a umožňuje volný výhled na práci. Broušení a leštění Čisticí rouno Odsávání prachu zrnitost 60, 80, 120, 180, 240 zrnitost 60, 80, 120, 180, 240 bez zrn pro PMF 250 CES a PMF 190 E

24 Mnohostranný všeuměl: PMF 190 E Rukojeť Softgrip s měkkou gumovou tlumicí vložkou Pro pohodlnou a bezpečnou manipulaci Ergonomický design Malé a šikovné nářadí s malým obvodem rukojeti 190W motor Dostatečný výkon pro všechny druhy použití Oscilace kmitů za minutu v rozsahu 2,8 stupně Elektronika Bosch s plynulou předvolbou počtu kmitů Možnost připojení externího odsávání prachu Pro práci přizpůsobenou druhu materiálu Pro bezprašné broušení (dostupné jako příslušenství) Upínání nástrojů Rychlá a nekomplikovaná výměna všech nástavců pomocí inbusového klíče

25 Typ Rozměry (D x V x Š) Jmenovitý příkon Kmity PMF 190 E 284 x 95 x 61 mm 190 W /min Příslušenství lze do upínání nasadit v různých polohách a přizpůsobit různým oblastem použití. Upínání má tvarový spoj, který zabraňuje jakémukoli posunutí. Díky principu jednoho šroubu je výměna nástroje rychlá a jednoduchá. Úhel oscilace 2,8 Hmotnost bez příslušenství Elektronika Bosch cca 1,2 kg P Rozsah dodávky PMF 190 E 1 plastový kufr 1 segmentový pilový kotouč BIM na dřevo a kov 1 ponorný pilový list HCS na dřevo 1 trojúhelníková brusná deska 1 sada trojúhelníkových brusných papírů 1 čtyřstupňový hloubkový doraz (pro segmentové pilové kotouče)

26 Výkonné univerzální nářadí: PMF 250 CES 250W motor Vysoký výkon s pozvolným náběhem Přídavná rukojeť Všechno spolehlivě a pevně v rukách Ergonomický design Štíhlý obvod rukojeti a měkká gumová vložka Softgrip zabezpečuje perfektní manipulaci Systém Bosch-SDS Rychlá a jednoduchá výměna příslušenství bez klíče Oscilace kmitů za minutu v rozsahu 2,8 stupně Plynulá předvolba počtu kmitů Pro práci přizpůsobenou druhu materiálu Konstantní elektronika Zajišťuje konstantně vysoký výkon i při zatížení Robustní provedení Hliník chrání před poškozením Možnost připojení externího odsávání prachu Pro bezprašné broušení (dostupné jako příslušenství)

27 Typ Rozměry (D x V x Š) Jmenovitý příkon Kmity PMF 250 CES 284 x 95 x 61 mm 250 W /min Rozsáhlé příslušenství vám poskytuje nekonečné možnosti pro realizaci vašich nápadů. A díky funkci výměny bez použití nástroje a přídavné rukojetí bude práce ještě rychlejší a efektivnější. Úhel oscilace 2,8 Hmotnost bez příslušenství Rychloupínací systém SDS cca 1,3 kg P Konstantní elektronika P Rozsah dodávky 1 plastový kufr 1 segmentový pilový kotouč BIM na dřevo a kov 1 ponorný pilový list HCS na dřevo 1 pevná škrabka HCS 1 trojúhelníková brusná deska PMF 250 CES 1 čtyřstupňový hloubkový doraz (pro segmentové pilové kotouče) 1 rukojeť

28 Multitalent bez kabelu: PMF 10,8 LI Výkonný motor Ergonomický design Malé a šikovné nářadí s malým obvodem rukojeti Akumulátor Vytrvalý lithium-iontový akumulátor 10,8 V bez paměťového efektu a samovolného vybíjení Tichý 10,8V motor (cca.194 W) s nepatrnými vibracemi OSCILACE kmitů za minutu v rozsahu 2,8 stupně Bosch Eco Electronic s plynulou předvolbou počtu kmitů Pro práci přizpůsobenou materiálu, jednoduché vedení nářadí a delší dobu chodu na jedno nabití akumulátoru Možnost připojení externího odsávání prachu Pro bezprašné broušení (dostupné jako příslušenství)

29 Typ Rozměry (D x V x Š) Napětí akumulátoru Kmity PMF 10,8 LI 274 x 71 x 47 mm 10,8 V /min Úhel oscilace 2,8 Hmotnost bez příslušenství cca 0,9 kg Přehled výhod lithium-iontové technologie: Elektronika Bosch Bosch Eco Electronic Lithium-iontová technologie Doba nabíjení Rozsah dodávky P P P 60 min Nářadí Bosch, v němž je použita lithium-iontová technologie, je prakticky vždy ihned připravené k použití. Nezáleží na tom, zda je akumulátor nabitý plně, zpola, nebo zda je vybitý bez dalšího přemýšlení ho klidně zastrčte do nabíječky. Neboť samovolné vybíjení nebo paměťový efekt již dávno patří minulosti. Na základě krátké doby nabíjení je akumulátorové nářadí Bosch s lithiumiontovou technologií okamžitě znovu připravené k použití a máte ho oproti běžným akumulátorům NiCd k dispozici přibližně 6krát delší dobu. Plně nabitý lithium-iontový akumulátor má tak po 4 měsících pohotovostního režimu stále ještě kapacitu přibližně 85 %. PMF 10,8 LI 1 plastový kufr, 1 segmentový pilový kotouč BIM na dřevo a kov, 1 ponorný pilový list HCS na dřevo, 1 trojúhelníková brusná deska, 1 sada trojúhelníkových brusných papírů, 1 akumulátor, 1 lithium-iontová rychlonabíječka up to +50% Eco Electronic Nová inovativní Bosch Eco Electronic Pokud není motor při maximálních otáčkách zatížený, přepne automaticky na volnoběh Eco Electronic. Při opětovném zatížení opět hned zrychlí na plnou rychlost. To zaručuje výrazně delší dobu chodu na jedno nabití akumulátoru a jednodušší vedení. Vždy plný výkon Stejný výkon při poloviční velikosti Výkon, rychlé nabíjení, nízká hmotnost Dlouhá životnost

30 Mnohostrannost i u příslušenství! Řezání ACZ 100 BB ACZ 85 EB ACZ 85 EC Segmentový pilový kotouč BIM Dřevo + kov, 100 mm Segmentový pilový kotouč BIM Dřevo + kov, 85 mm Segmentový pilový kotouč HCS Dřevo, 85 mm 26mm 20mm 20mm Ponorný pilový list BIM Dřevo + kov, 65 x 40 mm Ponorný pilový list BIM Dřevo + kov, 28 x 50 mm Ponorný pilový list BIM Tvrdé dřevo, 32 x 40 mm AIZ 65 BB AIZ 28 EB AIZ 32 BB

31 Frézování a rašplování AVZ 70 RT AVZ 78 RT ACZ 85 RD ACZ 85 RT ACZ 85 RTT ACZ 65 RT AIZ 32 RT Odstraňovač malty s tvrdokovovými zrny, 70 mm C51 Brusná deska s tvrdokovovými zrny Univerzální Segmentový pilový kotouč s diamantovými zrny, 85 mm Segmentový pilový kotouč s tvrdokovovými zrny, 85 mm Segmentový pilový kotouč s tvrdokovovými zrny, 85 mm C53 Segmentový pilový kotouč s tvrdokovovými zrny, 65 mm Ponorný pilový list s tvrdokovovými zrny, 32 x 30 cm C48

32 Škrábání ATZ 52 SC Pevná škrabka HCS, 52 x 26 mm ATZ 52 SFC Pružná škrabka HCS, 52 x 45 mm Řezání ACZ 100 SWB Segmentový pilový kotouč BIM se zvlněným výbrusem, 100 mm ACZ 100 SB Segmentový pilový kotouč BIM, 100 mm C50 AIZ 28 SC Univerzální nůž na spáry HCS, 28 x 50 mm Silicon

33 Broušení a leštění AVI 93 G Trojúhelníková brusná deska, 93 mm Brusné papíry Red Wood, 93 mm Brusné papíry White Paint, 93 mm Čisticí rouno bez brusiva, 93 mm PVC Lešticí plsť, 93 mm Odsávání prachu pro PMF 10,8 LI Odsávání prachu pro PMF 250 CES a PMF 190 E C55

34 Sady Univerzální sada 1 segmentový pilový kotouč BIM Wood and Metal ACZ 85 EB 1 ponorný pilový list BIM Wood and Metal AIZ 28 EB 1 škrabka HCS ATZ 52 SFC 10 brusných papírů Red Wood-top 10 brusných papírů White Paint Sada na dlaždice 1 segmentový pilový kotouč s tvrdokovovými zrny ACZ 85 RT 1 brusná deska s tvrdokovovými zrny AVZ 78 RT 1 škrabka HCS ATZ 52 SFC 1 ponorný pilový list BIM na kov AIZ 20 AB Sada na podlahy/montáž 1 segmentový pilový kotouč BIM Wood and Metal ACZ 85 EB 1 ponorný pilový list BIM Hard Wood AIZ 32 BB 1 ponorný pilový list HCS Wood AIZ 32 EC 1 škrabka HCS ATZ 52 SC

mnohostrannost! Neuvěřitelná NOVINKA!

mnohostrannost! Neuvěřitelná NOVINKA! Neuvěřitelná mnohostrannost! NOVINKA! Novinka! Bezkabelové multifunkční nářadí PMF 10,8 LI od firmy Bosch. Neuvěřitelně mnohostranné: řezání, dělení, frézování, broušení, škrábání... S PMF 180 E a novým

Více

Neuvěřitelně mnohostranný pomocník!

Neuvěřitelně mnohostranný pomocník! Neuvěřitelně mnohostranný pomocník! Jedno nářadí a nespočetné možnosti použití: nové nářadí PMF 180 E od firmy Bosch pro řezání, dělení, frézování, broušení a škrábání. 1619GR0654 CZ Vytištěno ve Spolkové

Více

Přesné řezy do nejrůznějších materiálů

Přesné řezy do nejrůznějších materiálů Mix materiálů Unikát Přesné řezy do nejrůznějších materiálů Make it your home. Udělejte si svůj domov s PKS 16 Multi. S mnohostrannou ruční okružní minipilou můžete realizovat své plány a řezat dlaždice,

Více

Příslušenství pro Multi-Cutter

Příslušenství pro Multi-Cutter Příslušenství pro Multi-Cutter Back 650 Příslušenství pro Multi-Cutter Úvod Příslušenství Bosch 11/12 Pouze rašple na maltu a obkladová lepidla 3Ma spojuje veškerá běžná použití y v jednom příslušenství

Více

pro velké množství povrchů

pro velké množství povrchů Bezproblémové odstraňování Rychlé nastěhování Jeden systém na úpravu stěn pro velké množství povrchů Systém na úpravu stěn PWR 180 CE s mnohostrannými nástavci rychle a efektivně odstraňuje omítku, zbytky

Více

Velká chvála. Malý chaos. Více než pouhý akumulátorový šroubovák vrtá dokonce i do dřeva, kovu a zdiva

Velká chvála. Malý chaos. Více než pouhý akumulátorový šroubovák vrtá dokonce i do dřeva, kovu a zdiva Malý chaos Více než pouhý akumulátorový šroubovák vrtá dokonce i do dřeva, kovu a zdiva Velká chvála Make it your home. Udělejte si svůj domov s akumulátorovým kombinovaným šroubovákem PSB 10,8 LI-2. Je

Více

Zvládnou všechno A úplně jednoduše

Zvládnou všechno A úplně jednoduše Mnoho pracovních úkonů Jeden prostor k bydlení Zvládnou všechno A úplně jednoduše Multifunkční nářadí PMF 350 CES, PMF 250 CES a PMF 220 CE. Se systémem MagnetHold a AutoClic pro jednoduchou výměnu bohatého

Více

přesné řezy. Perfektní pro

přesné řezy. Perfektní pro Perfektní pro přesné řezy. Přesné řezání, jako ještě nikdy. Se stacionárním nářadím PTS 10, PCM 7, PCM 10, PCM 8S a řezací stanicí PLS 300 pro kmitací pily od firmy Bosch. Více informací na www.bosch-do-it.cz.

Více

Pusťte se. správně! Udělejte to. do toho.

Pusťte se. správně! Udělejte to. do toho. Pusťte se do toho. Udělejte to správně! NOVINKA! Akumulátorové vrtací šroubováky PSR 14,4 LI-2 a PSR 18 LI-2 s funkcí Bosch PowerControl. Vrtání a šroubování ještě nikdy nebylo tak komfortní a jednoduché.

Více

Tabulka použití nástrojů MultiTool

Tabulka použití nástrojů MultiTool TM3010C TM3010C Beznástrojové upínání nástroje Celorozsahová elektronika pro ideální chod stroje při zatížení Univerzální stroj pro širokou škálu použití řezání různých materiálů, broušení, odstraňování

Více

vrtání s příklepem, sekání

vrtání s příklepem, sekání Vrtání, vrtání s příklepem, sekání Pro každé použití vhodný výrobek Elektrické nářadí Bosch vám vždy pomůže při realizaci vašich úkolů. Vyberte si mezi kompaktním, šikovným nářadím s perfektním výkonem

Více

Bosch Home Exclusive Line

Bosch Home Exclusive Line Bosch Home Exclusive Line Make it your home. Zařiďte si domov s řadou Bosch Home Exclusive Line. S elektrickým nářadím Bosch pro kutily budete mít pro své projekty doma po ruce vždy to správné nářadí.

Více

Jednoduše bruste místo měnění nářadí.

Jednoduše bruste místo měnění nářadí. Ze starého nové. Na jeden zátah. Jednoduše bruste místo měnění nářadí. Make it your home. Seznamte se se světovou novinkou: brusným válečkem PRR 250 ES firmy Bosch. Snadno vyměnitelné nástavce pro různé

Více

Nesmírně hladký pohyb

Nesmírně hladký pohyb Vždy správná volba Bosch Compact Generation. Nesmírně hladký pohyb neuvěřitelná síla. Nové, kompaktní excentrické brusky Bosch. New Compact Generation NOVINKA! Nová řada excentrických brusek Compact Generation.

Více

základní vybavení Brusky na stropy a stěny žirafy

základní vybavení Brusky na stropy a stěny žirafy Brusky na stropy a stěny žirafy GE 5 405.884 Příkon 500 W Výkon 270 W Otáčky při chodu naprázdno 00-650 ot/min Ø brusného kotouče 2 mm Upnutí nástroje suchý zip Úhel pro náklon na hlavě 00 Délka 520 mm

Více

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV 350.3 Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa + VV-elektronika: s konstantním udržováním otáček, pozvolným rozběhem, ochranou proti přetížení a předvolbou

Více

Tisková zpráva PI 6782 PT KH. duben 2010

Tisková zpráva PI 6782 PT KH. duben 2010 Tisková zpráva První oscilační přístroj s lithium-iontovým akumulátorem pro kutily: Multifunkční přístroj Bosch PMF 10,8 LI Všestranný renovační pomocník duben 2010 PI 6782 PT KH Obzvláště malý obvod pro

Více

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa. WST 700 VV Plus

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa. WST 700 VV Plus Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV Plus 350.338 Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa + VV-elektronika: s konstantním udržováním otáček, pozvolným rozběhem, ochranou proti přetížení a předvolbou

Více

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV 350.3 Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa + VV-elektronika: s konstantním udržováním otáček, pozvolným rozběhem,

Více

Bruska na stěny a stropy Handy-žirafa. WSE 7 Vario

Bruska na stěny a stropy Handy-žirafa. WSE 7 Vario Bruska na stěny a stropy Handy-žirafa WSE 7 Vario 377.82 Bruska na stěny a stropy Handy-žirafa + VR-elektronika: plynulá předvolba otáček, udržovaní konstantních otáček pomocí tachogenerátoru, ochrana

Více

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa. WST 700 VV Plus

Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa. WST 700 VV Plus Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa WST 700 VV Plus 350.338 Bruska na stropy a stěny Vario-žirafa + VV-elektronika: s konstantním udržováním otáček, pozvolným

Více

FEIN Pilový list E-Cut Standard, široký 65mm

FEIN Pilový list E-Cut Standard, široký 65mm FEIN Segmentový pilový list z tvrdého kovu, kruhový tvar kovy a plech do tl. cca 1mm Ø 63mm 1ks 6 35 02 096 023 611,- Kč bez DPH Ø 63mm 2ks 6 35 02 096 017 1.100,- Kč bez DPH Ø 80mm 1ks 6 35 02 097 027

Více

Nejlepší ergonomie pro perfektní přenos síly

Nejlepší ergonomie pro perfektní přenos síly Pohodová práce Pohodové užívání Nejlepší ergonomie pro perfektní přenos síly Kompaktní konstrukce a výkonný motor EC pro šroubování a vrtání bez únavy. Nové nářadí série Ergonomic s čipem Syneon. Make

Více

bezpečně pevně v rukách

bezpečně pevně v rukách Síla bezpečně pevně v rukách Make it your home. Udělejte si svůj domov s úhlovými bruskami PWS 700-115, PWS 750-115 a PWS 850-125. Jsou výkonné a robustní a svým novým kompaktním designem umožňují dobré

Více

308 Modré elektrické nářadí pro profesionály. Obrábění dřeva

308 Modré elektrické nářadí pro profesionály. Obrábění dřeva 308 Modré elektrické nářadí pro profesionály Obrábění dřeva Modré elektrické nářadí pro profesionály 309 Horní frézky, hoblíky a brusky pro viditelně dobré výsledky Profesionální obrábění povrchu znamená:

Více

Dosáhněte další úrovně obkládání

Dosáhněte další úrovně obkládání Dosáhněte další úrovně obkládání Pro precizní výsledky v každé fázi Diamantový hrncový kotouč Best for Concrete Diamantový řezací kotouč Best for Hard Ceramic Diamantová fréza Milling Cutter Diamantová

Více

Sady pilových plátků do pil ocasek

Sady pilových plátků do pil ocasek 96 Pily ocasky Univerzální stopka Sady pilových plátků do pil ocasek 2dílné sady pilových plátků do pil ocasek Obsah sady 2dílná sada pilových plátků do pil ocasek Hodí se na kovy: lexibilní, odolné proti

Více

MAFELL. Řezání. Vrtání. Broušení. Hoblování. Frézování. Odsávání. Ostatní. Všechny brusky MAFELL mají silné motory.

MAFELL. Řezání. Vrtání. Broušení. Hoblování. Frézování. Odsávání. Ostatní. Všechny brusky MAFELL mají silné motory. Broušení MAFELL Řezání Vrtání Broušení Hoblování Frézování nezbytnému nářadí. Odsávání petentní řešení požadavků řemesla vede u brusek MAFELL k Ostatní Všechny brusky MAFELL mají silné motory. Know how

Více

Silná excentrická bruska, 710 W, s odsáváním prachu X 1107 VE

Silná excentrická bruska, 710 W, s odsáváním prachu X 1107 VE Silná excentrická bruska, 70 W, s odsáváním prachu X 07 VE 28.669 Příkon 70 W Výkon 420 W Zdvih 8,8 mm Počet zdvihů naprázdno 4300-3000 /min Max. Ø brusného tělesa mm Upevnění brusného nástroje suchý zip

Více

352 Modré elektrické nářadí pro profesionály. Řezání

352 Modré elektrické nářadí pro profesionály. Řezání 352 Modré elektrické nářadí pro profesionály Modré elektrické nářadí pro profesionály 353 Profesionální pily Bosch: Nejvyšší standard ohledně výkonu a přesnosti Pily Bosch se vyznačují výkonem, přesností

Více

Žirafa na opracování stěn a stropů se systémem výměnných brusných hlav

Žirafa na opracování stěn a stropů se systémem výměnných brusných hlav Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Žirafa na opracování stěn a stropů se systémem výměnných brusných hlav GE 7 + MH-O 460.00 Příkon 70 W Výkon 40 W Otáčky při chodu naprázdno 00-650 ot/min Ø brusného

Více

Síla v kompaktním balení.

Síla v kompaktním balení. Síla v kompaktním balení. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert Nová generace příklepových vrtaček Compact od firmy Bosch. Na výběr jsou řady Easy, Universal a Expert v nich

Více

SUPRAFLEX, speciální bruska na lakované povrchy, dřevo, kámen a kov

SUPRAFLEX, speciální bruska na lakované povrchy, dřevo, kámen a kov SUPRAFLEX, speciální bruska na lakované povrchy, dřevo, kámen a kov SE 4-2 Set 49.206 SUPRAFLEX, speciální bruska na lakované povrchy, dřevo, kámen a kov Max. Ø unášecího kotouče mm Otáčky při chodu naprázdno

Více

Kompaktní sanační bruska pro bezprašné práce až do rohů, 125 mm

Kompaktní sanační bruska pro bezprašné práce až do rohů, 125 mm Kompaktní sanační bruska pro bezprašné práce až do rohů, 25 mm LD 5-0 25 R, Kit E-Jet 405.949 Ø kotouče 25 mm Otáčky při chodu naprázdno 0000 ot/min Příkon 450 W Výkon 950 W Vibrace < 6,4 m/s² Upnutí nástroje

Více

Tisková zpráva. Nejvýkonnější 18-ti voltová úhlová bruska: GWS 18 V-LI Professional od firmy Bosch s lithium-iontovým akumulátorem

Tisková zpráva. Nejvýkonnější 18-ti voltová úhlová bruska: GWS 18 V-LI Professional od firmy Bosch s lithium-iontovým akumulátorem Tisková zpráva Nejvýkonnější 18-ti voltová úhlová bruska: GWS 18 V-LI Professional od firmy Bosch s lithium-iontovým akumulátorem březen 2010 PI 6918 PT Nejvyšší poměr odbroušeného materiálu a výkonu při

Více

Kompaktní sanační bruska pro bezprašné práce až do rohů, 125 mm

Kompaktní sanační bruska pro bezprašné práce až do rohů, 125 mm Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Kompaktní sanační bruska pro bezprašné práce až do rohů, 25 mm LD 5-0 25 R, Kit Turbo-Jet 405.906 Ø kotouče 25 mm Otáčky při chodu naprázdno 0000 ot/min Příkon

Více

Variabilní úhlová bruska 1400 W,125 mm, pro práci v rozsahu nižších otáček

Variabilní úhlová bruska 1400 W,125 mm, pro práci v rozsahu nižších otáček Variabilní úhlová bruska 400 W,25 mm, pro práci v rozsahu nižších otáček L 3406 VRG 406.503 Max. Ø brusného tělesa 25 mm Max. Ø leštícího nástroje 60 mm Otáčky při chodu naprázdno 200-7500 ot/min Příkon

Více

Úhlová bruska 800 W L

Úhlová bruska 800 W L Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Úhlová bruska 800 W L 8-25 458.333 Max. Ø brusného tělesa 25 mm Otáčky při chodu naprázdno 500 ot/min Příkon 800 W Výkon 460 W Upnutí nástroje M 4 Délka kabelu.

Více

Excentrická bruska s regulací otáček v sadě, 125 mm základní vybavení

Excentrická bruska s regulací otáček v sadě, 125 mm základní vybavení Excentrická bruska s regulací otáček v sadě, 25 mm ORE 25-2 Set 429.880 Příkon 200 W Otáčky při chodu naprázdno 8000-3000 ot/min Počet zdvihů naprázdno 6000-26000 /min Zdvih 2,0 mm Brusný talíř Ø 25 mm

Více

1200 W úhlová bruska, 125 mm L 1506 VR

1200 W úhlová bruska, 125 mm L 1506 VR Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště 200 W úhlová bruska, 25 mm L 6 VR 437.972 Max. Ø brusného tělesa 25 mm Otáčky při chodu naprázdno 2200-6800 ot/min Příkon 200 W Výkon 700 W Upnutí nástroje M 4

Více

Variabilní úhlová bruska 1400 W,125 mm, pro práci v rozsahu nižších otáček

Variabilní úhlová bruska 1400 W,125 mm, pro práci v rozsahu nižších otáček Variabilní úhlová bruska 400 W,25 mm, pro práci v rozsahu nižších otáček L 3406 VRG 406.503 Max. Ø brusného tělesa 25 mm Max. Ø leštícího nástroje 60 mm Otáčky při chodu naprázdno 200-7500 ot/min Příkon

Více

Výkonný excentrická bruska s regulací otáček v sadě, 150 mm

Výkonný excentrická bruska s regulací otáček v sadě, 150 mm Výkonný excentrická bruska s regulací otáček v sadě, mm ORE -5 Set 379.6 Příkon 3 W Otáčky při chodu naprázdno 5800-0000 ot/min Počet zdvihů naprázdno 600-20000 /min Zdvih 5,0 mm Brusný talíř Ø mm Koncovka

Více

Excentrická bruska s regulací otáček, 125 mm základní vybavení

Excentrická bruska s regulací otáček, 125 mm základní vybavení Excentrická bruska s regulací otáček, 25 mm ORE 25-2 429.872 Příkon 200 W Otáčky při chodu naprázdno 8000-3000 ot/min Počet zdvihů naprázdno 6000-26000 /min Zdvih 2,0 mm Brusný talíř Ø 25 mm Upevnění brusného

Více

Silná sanační bruska s výkonem 1800 W pro broušení až do rohů, 125 mm

Silná sanační bruska s výkonem 1800 W pro broušení až do rohů, 125 mm Silná sanační bruska s výkonem 800 W pro broušení až do rohů, 25 mm LD 8-7 25 R, Kit Turbo-Jet 408.603 Ø kotouče 25 mm Počet otáček při chodu naprázdno 7000 ot/min Příkon 800 W Výkon 200 W Upnutí nástroje

Více

Pásový pilník TRINOXFLEX FBE

Pásový pilník TRINOXFLEX FBE Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Telefonní +420 326 780 492 Pásový pilník TRINOXFLEX FBE 8-4 40 453.455 Příkon 800 W Výkon 325 W Rychlost pásu 3-8 m/s Rozměry pásu -9 / 4-30 mm Délka kabelu. 4,0

Více

Váš nepostradatelný společník při zahradničení.

Váš nepostradatelný společník při zahradničení. Užijte si to. Odpočiňte si. Váš nepostradatelný společník při zahradničení. Make it your home. S lehkým a ergonomickým zahradním nářadím Isio firmy Bosch je všechno hračka. Multifunkční pohonná jednotka

Více

Opravdu Bosch! nové úhlové brusky. Silné, šikovné, vytrvalé

Opravdu Bosch! nové úhlové brusky. Silné, šikovné, vytrvalé Opravdu Bosch! Silné, šikovné, vytrvalé nové úhlové brusky NOVINKA! Nové malé úhlové brusky Bosch. Větší výkon, perfektní manipulace a delší životnost. Modré elektrické nářadí: pro řemeslo a průmysl. www.bosch-professional.cz

Více

Excentrická bruska EVA 150 E

Excentrická bruska EVA 150 E Excentrická bruska EVA 150 E EVA 150 E: Síla a bezpečnost. Made in Germany Nízké vibrace vysoký úběr EVA 150 E je určena především pro dlouhodobé použití. Absorbér vibrací odděluje držadlo, tak aby se

Více

VÝSTAVBA. Nejlepší oscilační nářadí. Od roku 1967 a v budoucnosti. Jednička ve výstavbě a renovaci. NOVINKA! Starlock

VÝSTAVBA. Nejlepší oscilační nářadí. Od roku 1967 a v budoucnosti. Jednička ve výstavbě a renovaci. NOVINKA! Starlock VÝSTAVBA Nejlepší oscilační nářadí. Od roku 1967 a v budoucnosti. Jednička ve výstavbě a renovaci. NOVINKA! Starlock Z přesvědčení pracuji jen s originálem Josche Frankenberger, výrobce rekvizit a návrhář

Více

pohodlné ovládání. Perfektní den. Perfektní výsledek. Skvělý výkon,

pohodlné ovládání. Perfektní den. Perfektní výsledek. Skvělý výkon, Perfektní výsledek. Perfektní den. Skvělý výkon, pohodlné ovládání. Make it your home. S novým modelem ART 18 LI je všechno hračka. Inovativní nůž Durablade zaručuje skvělý výkon sečení a jeho životnost

Více

Variabilní úhlová bruska 1400 W,125 mm, pro práci v rozsahu vyšších otáček

Variabilní úhlová bruska 1400 W,125 mm, pro práci v rozsahu vyšších otáček Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Variabilní úhlová bruska 400 W,25 mm, pro práci v rozsahu vyšších otáček LE 4-25 447.587 Max. Ø brusného tělesa 25 mm Otáčky při chodu naprázdno 2800-500 ot/min

Více

Oblasti. Řezání. Hoblování. Ostatní. Vrtání. Frézování. Broušení. Pro tesaře. Vibrační bruska. Pro výstavbu interiéru. Excentrická bruska

Oblasti. Řezání. Hoblování. Ostatní. Vrtání. Frézování. Broušení. Pro tesaře. Vibrační bruska. Pro výstavbu interiéru. Excentrická bruska Vše pro broušení 82 Oblasti Řezání Vibrační bruska Hoblování Všechny brusky MAFELL mají silné motory. Know how a kompetentní řešení požadavků řemesla vede u brusek MAFELL k nezbytnému nářadí pro tesaře.

Více

BDS 43/150 C Classic. Výkonný motor. Jednoduchá obsluha. Robustní planetová převodovka. Dodatečná zásuvka

BDS 43/150 C Classic. Výkonný motor. Jednoduchá obsluha. Robustní planetová převodovka. Dodatečná zásuvka BDS 43/150 C Classic Jednokotoučový mycí stroj BDS 43/150 C Classic je velmi robustní stroj pro mnohostranné využití při čištění podlah, vybavený bezúdržbovou planetovou převodovkou a silným 1 500 W motorem.

Více

Ceník 2013. Nářadí Dremel. Platný od 1. února 2013. Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena.

Ceník 2013. Nářadí Dremel. Platný od 1. února 2013. Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Ceník 2013 Nářadí Dremel Platný od 1. února 2013 Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Řezbářství Rytí Frézování Broušení Ostření Čištění Leštění Řezání

Více

základní vybavení 1 turbo - brusný talíř Žirafa na beton pro stěny a stropy

základní vybavení 1 turbo - brusný talíř Žirafa na beton pro stěny a stropy Žirafa na beton pro stěny a stropy WST 000 FV, Kit Turbo-Jet 355.747 Ø kotouče 25 mm Otáčky při chodu naprázdno 8000 ot/min Příkon 00 W Výkon 600 W Upnutí nástroje 28 mm Ø 330-650 Délka kabelu 5,0 m Hmotnost

Více

Oblasti. Vrtání Ostatní Hoblování Řezání. Pro tesaře. Vibrační bruska. Pro výstavbu interiéru. Excentrická bruska. Speciální stroje Broušení Frézování

Oblasti. Vrtání Ostatní Hoblování Řezání. Pro tesaře. Vibrační bruska. Pro výstavbu interiéru. Excentrická bruska. Speciální stroje Broušení Frézování Vše pro broušení 82 Oblasti Pro tesaře Všechny brusky MAFELL mají silné motory. Know how a kompetentní řešení požadavků řemesla vede u brusek MAFELL k nezbytnému nářadí pro tesaře. Pro výstavbu interiéru

Více

900 W úhlová bruska, univerzálně použitelná, 125 mm LE

900 W úhlová bruska, univerzálně použitelná, 125 mm LE Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště 900 W úhlová bruska, univerzálně použitelná, 25 mm LE 9-25 436.29 Max. Ø brusného tělesa 25 mm Otáčky při chodu naprázdno 6000-500 ot/min Příkon 900 W Výkon 600

Více

Kov. Individuální kombinace strojů s akumulátorovou baterií pro zpracování kovů. NOVINKA. Kombinujte a využívejte našich výhod

Kov. Individuální kombinace strojů s akumulátorovou baterií pro zpracování kovů. NOVINKA. Kombinujte a využívejte našich výhod Kov Individuální kombinace strojů s akumulátorovou baterií pro zpracování kovů. NOVINKA Kombinujte a využívejte našich výhod FEIN Select + vám nabízí možnost kombinace jednoho nebo několika strojů s akumulátory

Více

Každý měsíc pro Vás máme SLEVY NA VYBRANÉ PRODUKTY. Informujte se na. nebo u prodejců.

Každý měsíc pro Vás máme SLEVY NA VYBRANÉ PRODUKTY. Informujte se na.   nebo u prodejců. Každý měsíc pro Vás máme SLEVY Elektronářadí NA VYBRANÉ PRODUKTY Informujte se na nebo u prodejců. Multifunkční nářadí Ideální pomocník při broušení, dělení, strhnutí koberce, vyříznutí otvoru, řezání

Více

Žirafa na opracování stěn a stropů se systémem výměnných brusných hlav

Žirafa na opracování stěn a stropů se systémem výměnných brusných hlav Žirafa na opracování stěn a stropů se systémem výměnných brusných hlav GE 7 + MH-O 460.00 Příkon 70 W Výkon 40 W Počet otáček při chodu naprázdno 00-650 ot/min Ø brusného kotouče 2 mm Upnutí nástroje suchý

Více

Multifunkční vysavače MV 3 P

Multifunkční vysavače MV 3 P Multifunkční vysavače MV 3 P Vybavení: Sací hadice 2 m 35 mm Sací trubky 2 kusy 0.5 m 35 mm Mokro-suchá podlahová hubice Clips with 2 rubber and 2 brush inserts Spárová hubice Adaptér pro připojení elektronářadí

Více

Hlavní atributy výrobku

Hlavní atributy výrobku Dvourychlostní akumulátorový lithiumiontový kombinovaný šroubovák PSB 18 LI-2 Dvourychlostní akumulátorový vrtací šroubovák s příklepem PSB 18 LI-2 tak kompaktní může být výkonné nářadí K výrobku Kč 6

Více

Ceník 2009. Nářadí Dremel. Platný od 1. ledna 2009. Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena.

Ceník 2009. Nářadí Dremel. Platný od 1. ledna 2009. Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Ceník 2009 Nářadí Dremel Platný od 1. ledna 2009 Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Řezbářství Rytí Frézování Broušení Ostření Čištění Leštění Řezání

Více

Jednoduché spolehlivé elektrické nářadí

Jednoduché spolehlivé elektrické nářadí Jednoduché spolehlivé elektrické nářadí Obsah aku stroje 4 vrtačky, excentrická bruska, hoblík 5 úhlové brusky, přímočará pila 6 okružní pila 7 Aku vrtací šroubovák Maktec MT070E Aku vrtací šroubovák Maktec

Více

CENÍK 2008 ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ PRO KUTILY

CENÍK 2008 ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ PRO KUTILY CENÍK 2008 ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ PRO KUTILY Doporučené prodejní ceny s DPH Platné od 1. 4. 2008 Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Příklepové vrtačky Typ Výbava Sklíčidlo Příkon / počet

Více

Opravdu Bosch! Oslavte s námi 80 let s kladivy Bosch! Profi magazín 02 04/2012. Poslední možnost získat jedinečné GBH 2-26 za výprodejovou cenu!

Opravdu Bosch! Oslavte s námi 80 let s kladivy Bosch! Profi magazín 02 04/2012. Poslední možnost získat jedinečné GBH 2-26 za výprodejovou cenu! Opravdu Bosch! Profi magazín 02 04/2012 Oslavte s námi 80 let s kladivy Bosch! Poslední možnost získat jedinečné GBH 2-26 za výprodejovou cenu! Na všechno profesionální modré elektrické nářadí, které do

Více

Aku-šavlová pila 18,0 V RS

Aku-šavlová pila 18,0 V RS Víta Nejedlého 99 29 0 Mnichovo Hradiště Aku-šavlová pila 8,0 V RS 29 8.0 47.874 Počet zdvihů naprázdno 0-300 /min Zdvih 29 mm Napětí akumulátoru 8 V Kapacita akumulátoru 2, /,0 Ah Hmotnost bez aku 2,9

Více

Opravdu Bosch! Profi magazín podzim/zima 2011

Opravdu Bosch! Profi magazín podzim/zima 2011 Opravdu Bosch! Profi magazín podzim/zima 2011 Na všechno profesionální modré elektrické nářadí, které do 4 týdnů po zakoupení zaregistrujete na www.bosch-pt.com-waranty Vyobrazení nemusí odpovídat skutečnosti,

Více

RETECFLEX, univerzální stroj pro renovaci a modernizaci. RE , sada frézovací hlava špičatá

RETECFLEX, univerzální stroj pro renovaci a modernizaci. RE , sada frézovací hlava špičatá RETECFLEX, univerzální stroj pro renovaci a modernizaci RE 4-5 5, sada frézovací hlava špičatá 369.27 Max. Ø brusného tělesa 5 mm Max. Ø frézovací hlavy 80 mm Hloubka frézování 0-6 mm Otáčky při chodu

Více

Perfektní základ: Pásová bruska GX 75 / GX 75 2H

Perfektní základ: Pásová bruska GX 75 / GX 75 2H Perfektní základ: Pásová bruska GX 75 / GX 75 2H GX 75 popř. GX 75 2H tvoří základ systému. Výkonná pásová bruska, na kterou se při profesionálním použití můžete vždy spolehnout: robustní konstrukce, snadná

Více

Multifunkční vysavače MV 3 Premium Fireplace Kit

Multifunkční vysavače MV 3 Premium Fireplace Kit Multifunkční vysavače MV 3 Premium Fireplace Kit MV 3 Premium Fireplace Kit s filtrem na hrubé nečistoty a popel: výkonný a energeticky úsporný základní vysavač se stabilní nádrží z nekorodující ušlechtilé

Více

AKČNÍ SET OBSAHUJE: vč. DPH. Aku sekačka. Montážní klíč SW13 ( ) Aku bezuhlíkový šroubovák

AKČNÍ SET OBSAHUJE: vč. DPH. Aku sekačka.  Montážní klíč SW13 ( ) Aku bezuhlíkový šroubovák AKČNÍ SET AKU BEZUHLÍKOVÝ ŠROUBOVÁK AKU SEKAČKA Aku sekačka: o Silný stroj poháněný dvěma akumulátory Li-ion 18V o Technologie XPT umožňující použití v prostředí se zvýšenou prašností nebo vlhkostí o Speciální

Více

Pohodlné řešení čištění pro domácnost i volný čas

Pohodlné řešení čištění pro domácnost i volný čas Čas na práci Čas na zábavu Pohodlné řešení čištění pro domácnost i volný čas Make it your home. S řadou vysokotlakých čističek AQT je všechno hračka! Obstaráte nejrůznější čisticí práce v domácnosti i

Více

Šavlová pila s orbitálním pohybem 1300 W RSP 13-32

Šavlová pila s orbitálním pohybem 1300 W RSP 13-32 29 01 Mnichovo Hradiště Šavlová pila s orbitálním pohybem 1300 W RSP 13-32 438.367 Počet zdvihů naprázdno 0-3000 /min Zdvih 32 mm Příkon 1300 W Výkon 600 W Max.tloušťka materiálu dřevo mm Max.tloušťka

Více

Služby zákazníkům Bosch +420 261 300 484

Služby zákazníkům Bosch +420 261 300 484 1 619 M00 H26 Služby zákazníkům Bosch +420 261 300 484 Zavoláním na toto číslo budete přepojeni na Tým služeb zákazníkům Bosch. Zde odpovíme na vaše otázky týkající se technických záležitostí a poskytneme

Více

Nejvýkonnější systém na renovační práce na světě. FEIN SUPERCUT CONSTRUCTION

Nejvýkonnější systém na renovační práce na světě. FEIN SUPERCUT CONSTRUCTION VÝSTAVBA Nejvýkonnější systém na renovační práce na světě. FEIN SUPERCUT CONSTRUCTION Nyní i v provedení s lithium-iontovým akumulátorem ÚVOD Ušetřete čas a náklady s novým FEIN SUPERCUT CONSTRUCTION.

Více

Charakteristiky listů pro pily ocasky Metabo

Charakteristiky listů pro pily ocasky Metabo PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO PŘÍMOČARÉ PILY Listy pro pily ocasky Charakteristiky listů pro pily ocasky Metabo Barva Barva informuje o tom, na jaký obráběný materiál je pilový list nejvhodnější. Žlutá na dřevo Žlutá

Více

RETECFLEX, univerzální stroj pro renovaci a modernizaci. RE , Kit E-Jet

RETECFLEX, univerzální stroj pro renovaci a modernizaci. RE , Kit E-Jet Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště RETECFLEX, univerzální stroj pro renovaci a modernizaci RE 4-5 5, Kit E-Jet 369.24 RETECFLEX, univerzální stroj pro renovaci a modernizaci + Šestinásobná mikroprocesorová

Více

www.dremel.cz www.dremeleurope.com

www.dremel.cz www.dremeleurope.com Poradenství Nářadí DREMEL Tel.: +420 261 300 548 +420 261 300 484 Servisní středisko Bosch Service Center PT K Vápence 1621/16 692 01 Mikulov tel.: +420 519 305 700 tel.: +420 519 305 705 servis.naradi@cz.bosch.com

Více

Univerzální šavlová pila 1100 W se zrychlovacím spínačem RS 11-28

Univerzální šavlová pila 1100 W se zrychlovacím spínačem RS 11-28 29 01 Mnichovo Hradiště Univerzální šavlová pila 10 W se zrychlovacím spínačem RS 11-28 432.776 Počet zdvihů naprázdno 0-2700 /min Zdvih 28 mm Příkon 10 W Výkon 600 W Max.tloušťka materiálu dřevo mm Max.tloušťka

Více

Mobilita, mnohostranné použití a nejlepší výsledky perfektní kombinace. Nová kapovací pila KAPEX KS 60

Mobilita, mnohostranné použití a nejlepší výsledky perfektní kombinace. Nová kapovací pila KAPEX KS 60 Mobilita, mnohostranné použití a nejlepší výsledky perfektní kombinace. Nová kapovací pila KAPEX KS 60 Vyrobená s vášní. Vyrobená pro vás. Mobilita, mnohostranné použití a přesnost tím vším se vyznačuje

Více

Čističe na tvrdé plochy a koberce SE 5.100

Čističe na tvrdé plochy a koberce SE 5.100 Čističe na tvrdé plochy a koberce SE 5.100 Tepovač k hygienickému základnímu čištění kobercových a tvrdých podlahových krytin. Použitelný i jako mokro/suchý vysavač. Vybavení: Nástřiková/sací hadice s

Více

na ostří nože. Dokonalost Pravé zahradničení. Pravý odpočinek.

na ostří nože. Dokonalost Pravé zahradničení. Pravý odpočinek. Pravé zahradničení. Pravý odpočinek. Dokonalost na ostří nože. Make it your home. Zařiďte si domov podle svého s novými sekačkami na trávu Rotak. Usilujte o dokonalost už po prvním sečení s novými sekačkami

Více

Vibrační bruska s regulací otáček základní vybavení

Vibrační bruska s regulací otáček základní vybavení Vibrační bruska s regulací otáček OSE 80-2 429.82 Příkon 200 W Otáčky při chodu naprázdno 8000-3000 ot/min Počet zdvihů naprázdno 6000-26000 /min Zdvih 2,0 mm Brusná deska 80 x 30 mm Upevnění brusného

Více

Leštička na malé plochy PE

Leštička na malé plochy PE Víta Nejedlého 99 95 0 Mnichovo Hradiště Leštička na malé plochy PE 8-4 80 405.87 Leštička na malé plochy Max. Ø leštícího nástroje 80 mm Max. Ø unášecího kotouče 75 mm Otáčky při chodu naprázdno 300-3900

Více

Počítá se každá sekunda, každý hřebík řádně sedí

Počítá se každá sekunda, každý hřebík řádně sedí 2 Úvod Co k nim patří: příslušenství pro pneumatické hřebíkovačky Bosch Příslušenství Dřík Délka Průměr Kvalita Množství/karton GSN 90-34 DK Hřebíky s hlavičkou D 34 v pásu 2 608 200 001 2 608 200 004

Více

DAG 125-S, DAG 125-SE Úhlové brusky na řezání a broušení kovových materiálů

DAG 125-S, DAG 125-SE Úhlové brusky na řezání a broušení kovových materiálů Úhlové brusky DAG 125-S, DAG 125-SE Úhlové brusky na řezání a broušení kovových materiálů Řezání kovových profilů a plechů Broušení kovových povrchů Přínosy a vlastnosti Výkonné motory s efektivním chlazením

Více

KOV. Průmyslová kvalita Made in Germany. Nové kompaktní úhlové brusky FEIN. Nová definice ceny/výkonu

KOV. Průmyslová kvalita Made in Germany. Nové kompaktní úhlové brusky FEIN. Nová definice ceny/výkonu KOV Průmyslová kvalita Made in Germany. Nové kompaktní úhlové brusky FEIN. Nová definice ceny/výkonu S novými úhlovými bruskami FEIN pracuji nejen rychleji vydrží také výrazně déle. Dominic Schade, konstrukční

Více

BDS 43/180 C Adv. Velmi komfortní a účinný jednokotoučový mycí stroj s planetovou převodovkou pro téměř veškeré čisticí práce v rámci úklidu budov.

BDS 43/180 C Adv. Velmi komfortní a účinný jednokotoučový mycí stroj s planetovou převodovkou pro téměř veškeré čisticí práce v rámci úklidu budov. Velmi komfortní a účinný jednokotoučový mycí stroj s planetovou převodovkou pro téměř veškeré čisticí práce v rámci úklidu budov. 1 Možnosti uložení příslušenství 3 Velká kola Kartáč, druhý kartáč nebo

Více

Průmyslová kvalita Made in Germany.

Průmyslová kvalita Made in Germany. Kov Průmyslová kvalita Made in Germany. Nové kompaktní úhlové brusky FEIN. Nová definice ceny/výkonu od 3.420,- CZK s DPH S novými úhlovými bruskami FEIN pracuji nejen rychleji vydrží také výrazně déle.

Více

Inteligence se střetává s robustností.

Inteligence se střetává s robustností. Inteligence se střetává s robustností. Větší výkon, větší bezpečnost, delší životnost Čtyřnásobná mikroprocesorová elektronika: s udržováním konstantních otáček, pozvolným rozběhem, zábranou proti opětnému

Více

Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem G 4.10 M

Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem G 4.10 M Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem G 4.10 M Vysokotlaký čistič se spalovacím motorem Pro uživatele, kteří ocení při práci nezávislost na el. síti. Tato třída proto představuje opravdové všeuměly

Více

Počítá se každá sekunda, každý hřebík řádně sedí

Počítá se každá sekunda, každý hřebík řádně sedí Počítá se každá sekunda, každý hřebík řádně sedí NOVINKA! Profesionální modré pneumatické hřebíkovačky pro profesionály od profesionálů www.bosch-professional.cz 2 Úvod Vyvinuto pro profesionály, otestováno

Více

VHODNÉ PRO KAŽDOU PRÁCI: NOVÉ PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY METABO.

VHODNÉ PRO KAŽDOU PRÁCI: NOVÉ PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY METABO. PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY METABO work. don t play. VHODNÉ PRO KAŽDOU PRÁCI: NOVÉ PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY METABO. URČENO PRO VAŠÍ STAVBU PERFEKTNĚ VYBAVENY PRO VŠECHNY PRÁCE. Vrtání, šroubování nebo míchání s příklepovou

Více

Řezání děrovkami. Back

Řezání děrovkami. Back Řezání děrovkami Back 208 Řezání děrovkami Přehled Příslušenství Bosch 11/12 Děrovky: vždy správný specialista Progressor s adaptérem Power Change Strana 212 Sheet Metal s adaptérem Power Change Strana

Více

AKČNÍ NABÍDKA. Přátelé

AKČNÍ NABÍDKA. Přátelé EGBL14KB-QW 2 999,- BDK188KB-QW 3 699,- EPC18CABK-XK 2 399,- Aku vrtačka 14,4 V / 1,5 Ah Li-Ion F5, kufr, 2 aku Aku vrtačka 18 V, Li-Ion, 2 rychlosti, příklep, 2 aku, kufr Aku vrtačka 18 V / 1,0 Ah NiCd,

Více

dřevo s hřebíky i kov (roury, plechy 3 10 mm) až do síly/průměru materiálu 100 mm

dřevo s hřebíky i kov (roury, plechy 3 10 mm) až do síly/průměru materiálu 100 mm Kmitací pila GST 14 CE nebo GST 14 BCE + sada pilových plátků Expert for Wood v balení Robust Line + pilové plátky T38BOF pro extra čisté řezy Příkon 72 W Hloubka řezu dřevo/hliník/ocel 14/2/1 mm m Počet

Více

Dnes je tady. Štětcem se natíralo včera. Bosch. Nové stříkací pistole s technologií SprayControl. Jednoduché a skvělé. Budete žasnout.

Dnes je tady. Štětcem se natíralo včera. Bosch. Nové stříkací pistole s technologií SprayControl. Jednoduché a skvělé. Budete žasnout. Štětcem se natíralo včera. Dnes je tady Bosch. Nové stříkací pistole s technologií SprayControl. Jednoduché a skvělé. Budete žasnout. Tím se můžete blýsknout nové stříkací pistole Bosch. 15 min 45 min

Více

Ceník 2011. Nářadí Dremel. Platný od 1. dubna 2011. Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena.

Ceník 2011. Nářadí Dremel. Platný od 1. dubna 2011. Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Ceník 2011 Nářadí Dremel Platný od 1. dubna 2011 Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Řezbářství Rytí Frézování Broušení Ostření Čištění Leštění Řezání

Více

Multifunkční bruska 7207. Multifunkční bruska 7208. Specifikace. Standardní výbava. Objednací údaje. Specifikace. Standardní výbava.

Multifunkční bruska 7207. Multifunkční bruska 7208. Specifikace. Standardní výbava. Objednací údaje. Specifikace. Standardní výbava. Multifunkční bruska 7207 Příkon: 100 W Celková brusná plocha: 151 x 102 mm Velikost otočného delta nástavce: 92 mm Rychlost brusných kmitů: 24.000 příklepů/min Průměr brusných kmitů: 1,6 mm Hmotnost: 1,0

Více