ROMSTAR NEWSLETTER. ŘÍJEN 2013 * Ročník: 1 * Číslo: 3 * Víc, než jen fotbal MAKÁME, DŘEME, SEM TAM NÁM TO NĚKDO KAZÍ Z OBSAHU:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ROMSTAR NEWSLETTER. ŘÍJEN 2013 * Ročník: 1 * Číslo: 3 * Víc, než jen fotbal MAKÁME, DŘEME, SEM TAM NÁM TO NĚKDO KAZÍ Z OBSAHU:"

Transkript

1 ROMSTAR NEWSLETTER ŘÍJEN 2013 * Ročník: 1 * Číslo: 3 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: Romské derby vyhrál Černý balet Juniorské béčko je skvělá parta bojovníků, juniorské áčko prochází generační obměnou MAKÁME, DŘEME, SEM TAM NÁM TO NĚKDO KAZÍ Patrik Tomek, nová posila mezi juniory Ligy malé kopané jsou v plném proudu a FC ROMSTAR Brno u toho nemůže chybět. Vedení Romstaru pomalu začalo naplňovat své cíle a ambice a na výsledcích je to zatím znát. A-tým dává pomalu zapomenout na loňský rok a v tabulce má zatím jen dvě prohry. Všechna ostatní mužstva se musela před Romstar sklonit. Stále řešíme drobné neduhy, které chceme odstraňovat, ale musíme si cenit toho, že vůlí a nasazením jsme všechna těžká utkání s houževnatými soupeři dotáhli do vítězného konce. A tým zlepšuje platební morálku, cítí, že se musí zlepšit zejména i ve vystupování během zápasu, kdy se tým často zcela zbytečně mezi sebou hádá. Samotní hráči si odhlasovali pokuty za slovní prohřešky a budeme tedy zvědaví, jak se to promítne na hřiště. Těžkou práci má vedení i s juniorským A týmem. Ten má v Bambini lize poměrně nízkou konkurenci, protože zatímco hráči áčka už pomalu vstupují do věku, kdy budou přecházet mezi muže, ostatní týmy, včetně našeho béčka, se teprve budují. Řada hráčů áčka tak postrádá motivaci. Někteří, bohužel, k oddílu přistoupili tak, že nechali svůj tým několikrát vykoupat tím, že vůbec nedošli na zápas. Po mnoha pokusech o pohovory, motivační rozhovory a atraktivní nabídky možných startů za mužské áčko, se část juniorů znovu dostala do hry, část však musela naše řady opustit. Juniorské béčko naopak utvořilo výbornou, bojovnou skupinku mladých nadějí a patři mezi ty mladší týmy Bambini ligy. Spoustu práce má i vedení zajišťuje rozpočet pro rok 2014, doplňuje materiální zázemí klubu, chystá webové stránky. A jak to tak bývá, i my se musíme poprat s lidmi, kteří nám úspěch nepřejí. Všem rádoby fanouškům, kteří posměšně hulákají při zápasech na naše hráče, nebo kazí týmu jméno krádežemi v šatnách vzkazujeme: Jste pro Romy ostudou! Nechceme Vás a nenecháme se Vámi zlomit. Romstar je totiž víc, než jen fotbal.

2 Strana 2 ROMSTAR NEWSLETTER Ročník 1, číslo 3 FC ROMSTAR o.s., Křídlovická 195/3, Brno. VÝHRU JSME KONTROLOVALI FC ROMSTAR BRNO FC HABRŮVKA B 7:3 (4:1) Vstřelené branky: 15' Filo Miroslav 19' Horvát Marek 21' Štrublík Radek 24' Ovšak Miroslav 39' Kroka Jozef 49' Štrublík Radek 56' Minster Petr - 27' Meluzín Petr 54' Vojtěchovský David 59' Meluzín Petr Hvězdy ROMSTAR v utkání: STAR 1 Marek Horvát Marek má letos světovou formu. Budeme doufat, že o ni nepřijde. STAR 2 Radek Štrublík Jeho úsporný styl hry nás hodně zlobí. Ale na některé soupeře to platí. STAR 3 Petr Minster Naše mašinka jede. Doufejme, že se nezastaví. Echo ze zápasu: Ukázalo se, jak dobré je nastupovat proti každému soupeři s respektem. Od Habrůvky jsme čekali víc, výhru jsme si tak vcelku klidně pohlídali. Brankář Pepa Vašek si po čase vyzkoušel znovu hru v poli. V zápase s rezervou Bástru pustil do brány Vladislava Labu a pomáhal mu z obrany k dobrému výkonu. Tomáš Filo je pravidelným defenzivním pilířem. Odvádí poctivé výkony. Na první trefu však letos zatím čeká. VELKÝ SVÁTEK OVLÁDL ČERNÝ BALET ČERNÝ BALET - FC ROMSTAR BRNO 4:3 (3:2) Vstřelené branky: 23' Hrůza Milan 26' Beneš Jan 27' Plachetka Jozef 58' Plachetka Jozef - 3' Štrublík Radek 21' Filo Miroslav 39' Horvát Marek Hvězdy ROMSTAR v utkání: STAR 1 Marek Horvát Marek je letos po stránce herní naše jasná jednička. Hraje na všech postech zaráz, když je na hřišti, je to jako bychom měli přesilovku. Odvádí velké a poctivé výkony. STAR 2 Tomáš Filo Na hřišti byla řada hráčů, kteří v zápase byli vidět víc. Ale u Tomáše je třeba ocenit, že nepodlehl přehnané motivaci a dokázal po celý zápas odvádět poctivou defenzivní práci. STAR 3 Josef Vašek Náš tým v zápase hodně doplatil na přehnanou motivaci. Proto i hráči, kteří se blýskli řadou akcí, nemůžeme tentokrát mezi tři hlavní hvězdy vybrat. Pepa v zápase hodně vychytal, udělat i chyby. Ale jako zkušený chlap je uměl přiznat a postavit se k tomu čelem. Echo ze zápasu: Romské derby bylo bezesporu velkým svátkem. Množství diváků, emoce, akce na obou stranách. Velké zvraty. Balet nás nejprve motal, abychom ho vzápětí zmrazily dvěma góly. Místo klidného držení míče jsme však začali bláznit a zodpovědněji hrající domácí výsledek otočili. Ve druhém poločase po vyrovnání nastalo velké drama, které těsně před koncem rozhodl Jozef Plachetka. Krásný zápas a velký svátek pro všechny. Zápas byl rozhodně i skvělou prezentací celé malé kopané. NEJDŘÍV TRÁPENÍ, PAK NADÍLKA FC ROMSTAR BRNO S.B.S. BÁSTR B 5:1 (0:1) Vstřelené branky: 31' Štrublík Josef 40' Minster Petr 44' Minster Petr 55' Štrublík Radek 58' Kroka Jozef - 10' Svoboda Martin Obdržené karty: 33' Štrublík Radek STAR 1 Petr Minster Tak přece jen umí vystřelit. Tentokrát Petr převzal otěže a roli leadera od Marka a vystřílel nám klidný závěr zápasu. STAR 2 Vladislav Laba ačkoliv s tím nepočítal, musel do brány a odvedl velmi dobrý výkon. STAR 3 Josef Vašek v obraně nechyboval, odvedl si svoje.

3 Strana 3 ROMSTAR NEWSLETTER Ročník 1, číslo 2 FC ROMSTAR Brno, Křídlovická 195/3, Brno info@inexsdabrno.cz TĚŽKÝ A TVRDÝ ZÁPAS FK VILÁGOŠ - FC ROMSTAR BRNO 1:3 (1:1) Vstřelené branky: 7' Kroka Jozef 39' Horvát Marek 55' Horvát Marek 12' Veselý Marek STAR 1 Marek Horvát Po jednozápasové absenci znovu přinesl klid a jistotu do zadních řad a zároveň i nekompromisní nebezpečí pro soupeřovu branku. Marek tvoří hru týmu. To je skvělé, zároveň však nepříjemné zjištění. Leaderů bychom totiž měli mít víc. STAR 2 Josef Kroka Zápas mu vyšel. Uměl se dobře postavit při první brance, na další nahrál. Nezmatkoval, rozdával výborné přihrávky. Snímky ze zápasů ukazují, že s Černým baletem nás spojuje rivalita i kamarádství. Hráč měsíce října Marek Horvát. Derby s Černým baletem byl velký svátek, který si nikdo nenechal ujít. Kromě tradičního osazenstva přišla také řada fanoušků a bývalých aktivních činovníků Romstaru. Zápas si všichni užili, měl nadstandardní a skvělou atmosféru. STAR 3 Miroslav Filo předal kapitánskou pásku Pepovi Vaškovi a to mu trochu uvolnilo ruce, nohy i hlavu. Zase to byl ten správný, tvrdý a poctivý pes obranář. Echo ze zápasu: První zápas po zavedení pokut za hádky nám vyšel. Houževnatý soupeř měl méně ze hry, bylo však těžké se dostávat do šancí. Krizový moment nastal po vyrovnání na 1:1, kdy nás soupeř deset minut výrazně přehrával. Ve druhém poločase však zaúřadoval Marek Horvát a Romstar už si poctivou defenzivou a slušným pohybem výsledek pohlídal.

4 Strana 4 ROMSTAR NEWSLETTER Ročník 1, číslo 3 FC ROMSTAR Brno, Křídlovická 195/3, Brno info@inexsdabrno.cz JUNIORSKÉ ÁČKO PŘEPUSTILO ŠPATNOU MORÁLKOU VEDENÍ MLADÉMU BÉČKU, KTERÉ ŠLAPE Josef Lacko je zatím hlavním tahounem B-týmu a jedním z největších srdcařů našeho mužstva vůbec. Jen tři zápasy byly na programu v juniorské Bambini lize v průběhu října. A u všech tří byla naše juniorská rezerva. Béčko si nejprve šlo pro zkušenosti do Habrůvky, kde v nejmladší možné sestavě utržilo debakl 0:18. Dostalo tak lekci, kterou potřebuje každý nový tým, aby neusínal na vavřínech. A pravdou je, že béčko od té doby na sobě pracuje. Druhé derby mezi hráči Romstar se nakonec neuskutečnilo. K zápasu nedošly hráči juniorského áčka a dali tak svému trenérovi definitivní povolení k tomu, aby v A-týmu došlo k řádným změnám. Ty se uskutečnily, a tak se můžeme v listopadu těšit na téměř zcela nové juniorské áčko, které však neztratilo nic na svých kvalitách. Po nečekané injekci v podobě tří bodů z derby pak posílené juniorské béčko potěšilo naše fanoušky v domácím zápase s Telnicemi, kde po dramatickém a vyrovnaném průběhu zůstaly body doma. Béčko se tak vyšvihlo se dvanácti body před své vzory a po říjnu okupuje první místo tabulky Bambini ligy. VÝSLEDKY JUNIORSKÉHO ODDÍLU ŘÍJEN kolo FC Habrůvka FC ROMSTAR Brno B 18:0 (7:0) 7.kolo FC ROMSTAR Brno A FC ROMSTAR Brno B 0:5 (knt) 8.kolo FC ROMSTAR Brno B Sokol Telnice 7:4 (5:2) František Lacko nejmladší hráč, ale na hřišti se rozhodně neztratí. Už i on má na kontě nějaký ten vstřelený gól. Z duelu béčka s Habrůvkou Vstřelené branky: 4' Tomek Patrik 19' Tomek Patrik 20' Lacko Josef 24' Kafka Viktor (vlastní) 25' Tomek Patrik 32' Lacko Josef 38' Tomek Patrik - 2' Toužín Marek 24' Toužín Marek 30' Toužín Marek 40' Toužín Marek Zahájení tréninků by mělo přispět k dalšímu hernímu zlepšení. Junioři i s novými posilami zatím přistupují ke všem povinnostem se ctí. V osmém kole mělo juniorské béčko možnost protlačit se na první místo tabulky Bambini ligy. Už ve druhé minutě se však soupeř dostal do vedení, když brankář Konečný neudržel tvrdou střelu soupeře. Pak se však rozchytal a několikrát zachránil tým od dalších branek. Náš tým naštěstí velmi rychle vyrovnal a v závěru poločasu se pak dostal do dvoubrankového vedení, které si pak udržoval. Vždy, když jsme dostali branku, dokázali jsme na ni velmi rychle odpovědět. Ve druhém poločase už si béčko výsledek pohlídalo. Po vydřeném vítězství tak B-tým přeskočil v tabulce A-tým a ligu vede.

5 ROMSTAR NEWSLETTER Ročník 1, číslo 3 FC ROMSTAR Brno, Křídlovická 195/3, Brno info@inexsdabrno.cz Strana 5 Robert Horvát staronová posila, Po jednom z tréninků šel tým fotit fotky na židenické nádraží. A povedly se. Nicolas Costa E Silva poctivý dříč Michal David A tým má brankáře

6 Strana 6 FC ROMSTAR BRNO PROSBA. BUĎTE S NÁMI, NE PROTI NÁM! Křídlovická 195/ Brno fcromstar@ .cz Napište nám. ROMSTAR NEWSLETTER Ročník 1, číslo 3 Vydáno: Naše číslo účtu: /0300 Děkujeme za Vaši jakoukoliv podporu. Je to už taková tradice, jakmile se Romstaru daří, klub funguje, prospívá, objevuje se řada fanoušků. My o Vás stojíme a budeme rádi, když Vás na každý zápas přijde stejně tak hodně, jako na derby s Černým baletem. Klidně i víc! Ale chceme Vás poprosit. Buďte s námi, ne proti nám. Poslední dobou je klub opakovaně poškozován rádoby fanoušky, kteří nám chodí na zápasy, bez dovolení se mísí mezi hráče na naší střídačce, odkud pak pokřikují sprostě na hráče, dělají si z nich legraci. Na zápas juniorů pak zase naopak došla skupinka nezletilých fanoušků silně posilněna alkoholem. To samo o sobě vrhá na náš klub špatné světlo. Když pak tato skupinka ještě okradla v šatně soupeře o mobilní telefon, byli jsme z toho zoufalí. Takové fanoušky nechceme. Proti takovým se budeme bránit. Znovu Vás proto prosíme, fanděte nám, buďte s námi, ale nebuďte proti nám. My děláme skvělé jméno Vám všem před celým Brnem. Buďte na nás pyšní. U juniorů panuje pohoda. Doufejme, že ji přesunou i na všechny ostatní. Na snímku David Horvát a Patrik Tomek.

ROMSTAR NEWSLETTER. ZÁŘÍ 2013 * Ročník: 1 * Číslo: 2 * Víc, než jen fotbal ZAČAL NOVÝ ROČNÍK SOUTĚŽÍ POD ZÁŠTITOU BSMK Z OBSAHU:

ROMSTAR NEWSLETTER. ZÁŘÍ 2013 * Ročník: 1 * Číslo: 2 * Víc, než jen fotbal ZAČAL NOVÝ ROČNÍK SOUTĚŽÍ POD ZÁŠTITOU BSMK Z OBSAHU: ROMSTAR NEWSLETTER ZÁŘÍ 2013 * Ročník: 1 * Číslo: 2 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: A tým v září čtyřikrát vyhrál, prohru pocítil jen na úvod Junioři kralují Bambini lize Na rok 2014 chystáme fotbalový

Více

ROMSTAR NEWSLETTER. ZÁŘÍ 2014 * Ročník: 2 * Číslo: 12 * Víc, než jen fotbal JUNIOŘI ZAHÁJILI SEZÓNU SOUSTŘEDĚNÍM V PRUDKÉ Z OBSAHU:

ROMSTAR NEWSLETTER. ZÁŘÍ 2014 * Ročník: 2 * Číslo: 12 * Víc, než jen fotbal JUNIOŘI ZAHÁJILI SEZÓNU SOUSTŘEDĚNÍM V PRUDKÉ Z OBSAHU: ROMSTAR NEWSLETTER ZÁŘÍ 2014 * Ročník: 2 * Číslo: 12 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: Vyrazili jsme na výlet do Prudké u Tišnova Junioři odstartovali cestu za obhajobou. Béčko však bude více než zdatný

Více

* Víc, než jen fotbal. vlastního svědomí, protože ligu tým zkazil zejména špatnou morálkou a

* Víc, než jen fotbal. vlastního svědomí, protože ligu tým zkazil zejména špatnou morálkou a ROMSTAR NEWSLETTER ČERVEN 2014 * Ročník: 2 * Číslo: 9 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: Juniorské áčko má TITUL, béčko BRONZ. Muži bojovali až do konce, zbyli jim však jen brambory Plány pro příští rok?

Více

Náš tým v zimní přestávce nezahálel. Atým vrhl své tréninkové síly na ZŠ

Náš tým v zimní přestávce nezahálel. Atým vrhl své tréninkové síly na ZŠ ROMSTAR NEWSLETTER BŘEZEN 2014 * Ročník: 2 * Číslo: 6 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: Aktuální soupisky pro jarní část soutěží 2013/2014 Přes zimu se trénovalo Rozlosování pro jarní část soutěží 2013/2014

Více

Junioři proti sobě o titul?

Junioři proti sobě o titul? ROMSTAR NEWSLETTER ŘÍJEN 2014 * Ročník: 2 * Číslo: 13 * Víc, než jen fotbal p Muži se probouzejí Junioři proti sobě o titul? Nepříliš úspěšný vstup do sezóny, spojený s hádkami a nedobrou atmosférou v

Více

ROMSTAR NEWSLETTER. Hrajeme i o Vánocích. Podzimní bilancování. LISTOPAD 2013 * Ročník: 1 * Číslo: 4 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU:

ROMSTAR NEWSLETTER. Hrajeme i o Vánocích. Podzimní bilancování. LISTOPAD 2013 * Ročník: 1 * Číslo: 4 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: ROMSTAR NEWSLETTER LISTOPAD 2013 * Ročník: 1 * Číslo: 4 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: Áčko podzim nezvládlo Junioři ovládli podzimní část Bambini ligy JUNIORSKÝ B-TÝM Mladé pušky drží po podzimu naději

Více

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15 FK Motorlet Praha B Sobota 27.4.2019 od 10:15 Úvodní slovo Vážení příznivci fotbalu, Vítáme Vás na 23. kole Pražské teplárenské přeboru. Dnes čeká mužstvo A týmu těžký zápas, přesto věříme, že nezůstaneme

Více

ROMSTAR NEWSLETTER ROMSTAR UŽ I TANCUJE! A JDE NÁM TO SKVĚLE! BŘEZEN 2015 * Ročník: 2 * Číslo: 17 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU:

ROMSTAR NEWSLETTER ROMSTAR UŽ I TANCUJE! A JDE NÁM TO SKVĚLE! BŘEZEN 2015 * Ročník: 2 * Číslo: 17 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: ROMSTAR NEWSLETTER BŘEZEN 2015 * Ročník: 2 * Číslo: 17 * Víc, než jen fotbal Z OBSAHU: Tančíme pro Pomozte dětem Změny v kádrech týmů Zimní příprava vrcholí Rozlosování pro jarní část soutěží 2013/2014

Více

SK Ďáblice. Sobota ve 14:00

SK Ďáblice. Sobota ve 14:00 SK Ďáblice Sobota 4.11. ve 14:00 Vážení příznivci fotbalu, podzimní část sezony nám pomalu končí a já musím s potěšením konstatovat, že se i přes velikou konkurenci v přeboru stále držíme v top trojce,

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů HC Buldoci Neratovice vs TJ Spartak Příbram 31.10.2015 18:30 Partneři hokejového týmu: KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje,

Více

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17 Ve čtvrtek 5. dubna odpoledne se konalo ve Vysokém Mýtě historicky první kolo Českého poháru ve stolním tenise. Vysokomýtským byl nalosován oddíl z nedaleké Chrudimi, konkrétně TJ Sokol Chrudim, která

Více

Fotbalový turnaj na Kladně

Fotbalový turnaj na Kladně Fotbalový turnaj pro ročník 2006 a mladší Fotbalový turnaj na Kladně ------------------------------------------------------------------------------------ SK Kladno Dívejme se na naše děti a pojďme si to

Více

PROSINEC 2013 Ročník 1 Číslo 5. Rok 2014 klepe na dveře

PROSINEC 2013 Ročník 1 Číslo 5. Rok 2014 klepe na dveře R O M S T A R NEWSLETTER PROSINEC 2013 Ročník 1 Číslo 5 PROSINEC 2013 Veselé Vánoce a šťastný Nový rok 2014! Ročník 1, Číslo 5 FC ROMSTAR o.s. Křídlovická 19 5/3 602 00 Brno Dnes se dočtete: První dětský

Více

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Termín: sobota 20.6.2015 Místo konání: Účastníci: fotbalové hřiště TJ Sokol Podlesí TJ Sokol Podlesí FC Lhota u Vsetína TJ Sokol Hošťálková

Více

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v neděli

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v neděli FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v neděli 9.12.2012 Mikulášský halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Účastníci turnaje: FK BAUMIT Jablonec A,B, SK Junior Teplice,

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL SEHRADICE A FC KOSTELEC 4.KVĚTNA 2013 1 Ve svém druhém jarním utkání před domácími fanoušky vyzvou Sehradice mužstvo z Kostelce. Tímto všechny vítáme a přejeme příjemné fotbalové zážitky. ZAOSTŘENO

Více

Celkově: Pochvala všem hráčům za bojovný výkon plný herního nasazení. Střelci: 2x Tovara (1x Kořínek), 1x Kořínek (Štefan), 1x Štefan (Kořínek)

Celkově: Pochvala všem hráčům za bojovný výkon plný herního nasazení. Střelci: 2x Tovara (1x Kořínek), 1x Kořínek (Štefan), 1x Štefan (Kořínek) USK Slavie Ústí n/l FBC Liberec 5:4 (2:3, 1:1, 2:0) Tento zápas ukázal, jak se dá prohrát vítězný zápas. Drtivý nástup, 23s 1:0, po té ústí otočilo na 1:2, aby naši hráči přes velký nápor otočili na 3:2.

Více

UTKÁNÍ: BOHUMIL MLČOCH VODO, TOPO, PLYN TOVAČOV

UTKÁNÍ: BOHUMIL MLČOCH VODO, TOPO, PLYN TOVAČOV SPANILÁ MERUNA a PATRON UTKÁNÍ: BOHUMIL MLČOCH VODO, TOPO, PLYN TOVAČOV uvádí zápas 5. kola I. B třídy, skupiny A soutěžní ročník 2019/2020, PODZIM 2019 TJ SOKOL TOVAČOV versus SOKOL KOVALOVICE NEDĚLE

Více

SK Třeboradice. Sobota v 10:00

SK Třeboradice. Sobota v 10:00 SK Třeboradice Sobota 6. 10. 2018 v 10:00 Vážení příznivci fotbalu, Srdečně vás vítáme na 9. kole Pražské teplárenské přeboru. V předchozím kole se nám po sérii porážek podařilo získat tři body. Dnešní

Více

PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo FC Vysočina Jihlava -SK Slavia Praha

PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo FC Vysočina Jihlava -SK Slavia Praha PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo FC Vysočina Jihlava -SK Slavia Praha 30. kolo Gambrinus ligy FC Vysočina Jihlava SK Slavia Praha 1.6. 2013, Stadion Jihlava 17:00 Rozhodčí: Jan Kalenda - Tomáš Kovařík,

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.6 22.6.2018 Předposledním jarním kolem utkání v základní části pokračovala o minulém víkendu Klatovská KAPITOL liga 2018 v malé kopané. Ve skupině A jsou jistými postupujícími do finálové skupiny

Více

FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu 10.12.2016 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší Účastníci turnaje FK Jablonec,Ostrtzer BC, FK Ústí nad Labem, TJ Jiskra Mimoň, AC Sparta Praha,

Více

Krajská kola ve florbalu středních škol

Krajská kola ve florbalu středních škol Krajská kola ve florbalu středních škol Krajské finále ve florbalu dívek středních škol naše děvčata obsadila skvělé 2. místo!! Vítězstvím v okresním kole, které jsme tradičně pořádali v naší tělocvičně

Více

Náš turnaj o.s. satelitní turnaje na míru pro Váš tým. Radek Kuchař - Marketingová a administrativní podpora tel: 725 074 320

Náš turnaj o.s. satelitní turnaje na míru pro Váš tým. Radek Kuchař - Marketingová a administrativní podpora tel: 725 074 320 Náš turnaj o.s. satelitní turnaje na míru pro Váš tým Pořadatel: Náš turnaj o.s., Voroněžská 28, Praha 10 Startovné: Kontakty: 1 800 Kč (platí se za každý turnaj samostatně) Radek Kuchař - Marketingová

Více

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012 Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012 Mikulášský halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2003 a mladší Účastníci turnaje: BAUMIT Jablonec A,B,C, FC Slovan Liberec,,

Více

Slavia poráží Most gólem v posledních sekundách. Skvělá Galušková 12 branek

Slavia poráží Most gólem v posledních sekundách. Skvělá Galušková 12 branek Reklama na ženskou házenou. Přesně to předvedly celky Slavie Praha a Baníku Most v předehrávce 13. kola MOL ligy. Ve strhujícím duelu nakonec slávistky díky gólu Veroniky Galuškové v čase 59:58 zvítězily

Více

EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa CORMANO (MILANO) DO

EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa CORMANO (MILANO) DO EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí 28. 5. 2018 v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa - 20032 CORMANO (MILANO) DONCASTER D.T.F.C. - SKN BRNO 6 : 0 (4 : 0) Žlutá karta:

Více

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE - FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h Sezóna: 2012/2013 Soutěž: divize B Kolo: 3 Rozhodčí: Duchoň, Štefan, Hasíková Delegát: Wencl

Více

Vážení trenéři, hráči, rodiče, srdečně Vás zveme na 6. ročník turnaje v Březiněvsi.

Vážení trenéři, hráči, rodiče, srdečně Vás zveme na 6. ročník turnaje v Březiněvsi. TJ Březiněves, oddíl kopané pořádá v neděli 30. srpna 2015 6. ročník Memoriálu Bohumila Hejny v kategorii mladší přípravka r. 2008 a mladší Vážení trenéři, hráči, rodiče, srdečně Vás zveme na 6. ročník

Více

TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ

TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ 28.ŘÍJNA 2017 1 Dnes se na domácí půdě odehraje v podstatě derby utkání. Za hosty z Mladcové nastupuje až 8 hráčů, jež ještě nedávno oblékali dres Sehradic. Jsou jimi třeba

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ KAŠAVA A

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ KAŠAVA A TJ SOKOL SEHRADICE A TJ KAŠAVA A 1.ZÁŘÍ 2012 1 Vítáme v Sehradicích hráče, funkcionáře a diváky z Kašavy. Samozřejmě vítáme i fandy domácího mužstva. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ Trocha historie vzájemných

Více

Blatná : Slavia Č. Budějovice 2 : 2 (0 : 2)

Blatná : Slavia Č. Budějovice 2 : 2 (0 : 2) Kompletní výsledky KP ml.dorostu 16. kolo 19.11.2011 Blatná : Slavia Č. Budějovice 2 : 2 (0 : 2) Předehrávka jarní části sezóny se nám vydařila a nad soupeřem z horních pater tabulky jsme zaslouženě bodovali.

Více

Daniela Zábojníková a Patrik Bída

Daniela Zábojníková a Patrik Bída Staronový král a nová královna V loňském roce se ve spolupráci Šachového oddílu Kunovice a obou kunovických škol uskutečnil první ročník turnaje nazvaného O šachového krále a královnu Kunovických škol.

Více

PRESS KIT Sezona2012/ kolo FC Hradec Králové -FC Viktoria Plzeň

PRESS KIT Sezona2012/ kolo FC Hradec Králové -FC Viktoria Plzeň PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo FC Hradec Králové -FC Viktoria Plzeň 30. kolo Gambrinus ligy FC Hradec Králové FC Viktoria Plzeň 1.6. 2013, Všesportovní stadion 17:00 Rozhodčí: Jaroslav Bílek - Roman

Více

Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru. Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice

Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru. Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice X Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice Úvodní slovo Vážení diváci, děkujeme Vám za dnešní návštěvu. Dnes nás čeká jeden z nejlepších

Více

Slavia Praha HC Zlín 30:28 (15:11)

Slavia Praha HC Zlín 30:28 (15:11) Házenkářky Slavie Praha vstoupily do nového ročníku česko-slovenské MOL ligy, dřívější interligy, domácí výhrou 30:28 nad HC Zlín. Nejlepší střelkyní Slavie byla s osmi góly Veronika Galušková, o jeden

Více

Okresní fotbalový svaz Most Zd.Fibicha čp. 282, Most (mobil , IČ )

Okresní fotbalový svaz Most Zd.Fibicha čp. 282, Most (mobil ,   IČ ) Pořadatel Okresní fotbalový svaz Most Zd.Fibicha čp. 282, 434 01 Most (mobil 739 680 998, e-mail: ofsmost@centrum.cz, IČ 65660773) 7. ročník Memoriálu Josefa Košece Komise rozhodčích Most Termín 22. června

Více

I.B-sk. B 7.KOLO č.4 / TJ SOKOL SEHRADICE FC TVD SLAVIČÍN B

I.B-sk. B 7.KOLO č.4 / TJ SOKOL SEHRADICE FC TVD SLAVIČÍN B TJ SOKOL SEHRADICE FC TVD SLAVIČÍN B 19.ZÁŘÍ 2015 1 Dnes vítáme na našem hřišti hráče rezervy divizního Slavičína. Vítáme samozřejmě i domácí borce a hlavně diváky a přejeme všem, nechť si užijí fotbalové

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.10 24.9.2018 Klatovská KAPITOL liga 2018 v malé kopané měla na programu další kolo nadstavbové části soutěže. Po třetím kole se ve finálové skupině o vedení přetahují tři týmy se šesti body

Více

A.F.C. HUMPOLEC. HALOVÝ FOTBALOVÝ TURNAJ přípravek - ročník 2005 a ml. (mladší přípravka)

A.F.C. HUMPOLEC. HALOVÝ FOTBALOVÝ TURNAJ přípravek - ročník 2005 a ml. (mladší přípravka) A.F.C. HUMPOLEC POŘÁDÁ HALOVÝ FOTBALOVÝ TURNAJ přípravek - ročník 2005 a ml. (mladší přípravka) pořadatel: fotbalový klub A.F.C. HUMPOLEC Kdy: turnaj v neděli 22.12.2013 od 8.30 hod.- 15.00 hod. Startovné:

Více

Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice

Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice X Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice Nejbližší zápasy našeho týmu Kolo Datum Soupeř Čas 1 Sobota 22.08.2015 Řepy - Muži B 10:30

Více

TJ Sokol M. Touškov Slavoj Mýto

TJ Sokol M. Touškov Slavoj Mýto TJ SOKOL MĚSTO TOUŠKOV Sportovní zpravodaj Vydání č. 3 12.9.2003 Cena zpravodaje Cena zpravodaje vč. vstupu 15 Kč 25 Kč Vážený fotbalový fanoušku, vítáme tě na třetím domácím mistrovském zápase v I.A třídě.

Více

FK Jablonec OS. pořádá v neděli halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší

FK Jablonec OS. pořádá v neděli halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší FK Jablonec OS pořádá v neděli 24.11.2013 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší Účastníci turnaje: FK BAUMIT Jablonec A,B, FK Kolín,, FA Petra Voříška Děčín, AC Sparta Praha A,B,

Více

Propozice 30.ročník Mezinárodního žákovského halového turnaje. Memoriál Evžena Hadamczika 12. 14. 11. 2010. Sportovní hala Dubina

Propozice 30.ročník Mezinárodního žákovského halového turnaje. Memoriál Evžena Hadamczika 12. 14. 11. 2010. Sportovní hala Dubina Bukovanského /0, 0 00 Slezská Ostrava Bukovanského /0, 0 00 Slezská Ostrava. Pořadatel, a. s. Bukovanského, 0 00 Slezská Ostrava. Datum turnaje... 00 Propozice 0.ročník Mezinárodního žákovského halového

Více

Sezona 2012/2013 18. kolo FC Viktoria Plzeň -FC Baník Ostrava

Sezona 2012/2013 18. kolo FC Viktoria Plzeň -FC Baník Ostrava PRESS KIT Sezona 2012/2013 18. kolo FC Viktoria Plzeň -FC Baník Ostrava 18. kolo Gambrinus ligy FC Viktoria Plzeň FC Baník Ostrava 3. 3. 2013, DoosanAréna20:00(ČT Sport) Rozhodčí: Karel Hrubeš - Martin

Více

SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE

SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE FSN 2007 FOTBAL 31. března 2007 SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE 5 : 3 (2 : 2) 1. dubna 2007 SKN BRNO SKN HRADEC KRÁLOVÉ 1 : 0 (0 : 0) 14. dubna 2007 SSK VÍTKOVICE SKN HRADEC KRÁLOVÉ 2 : 2 (2 : 1) 14. dubna 2007

Více

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/ P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/ A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatel: SK Slavia Praha - fotbal a.s. 2. Termín: sobota 5.12.2015 3. Místo: sportovní hala

Více

Předsilvestrovské derby fanoušků pražských "S" vyhráli sešívaní - Broumovsko

Předsilvestrovské derby fanoušků pražských S vyhráli sešívaní - Broumovsko Ve Sportovním areálu Emericha Ratha v Broumově se 30. prosince 2017 konal první ročník Předsilvestrovského derby fanoušků pražských "S". Po vzoru pražského Silvestrovského derby, kdy se pravidelně poslední

Více

TJ Březiněves SK Horní Měcholupy SK Dolní Chabry Admira Praha FK Bohemians Praha

TJ Březiněves SK Horní Měcholupy SK Dolní Chabry Admira Praha FK Bohemians Praha TJ Březiněves, oddíl kopané pořádá v sobotu 31. srpna 2013 4. ročník turnaje Memoriál Bohumila Hejny v kategorii MPŘ ročník narození 2005 Vážení trenéři, hráči, rodiče, srdečně Vás zveme na 4. ročník putovního

Více

FK Jablonec, z.s. pořádal v neděli 7.12.2014 MIKULÁŠSKÝ. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádal v neděli 7.12.2014 MIKULÁŠSKÝ. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší FK Jablonec, z.s. pořádal v neděli 7.12.2014 MIKULÁŠSKÝ halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší Účastníci turnaje: FK BAUMIT Jablonec A,B, SK Jičín,, FA Petra Voříška Děčín, TJ Sokol

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.2 24.5.2018 Druhým jarním kolem pokračovala Klatovská KAPITOL liga 2018 v malé kopané. Ve skupině A do bojů zasáhl i tým Smrku a hned si připsal cenný skalp loňského vícemistra Red Dogs Kal,

Více

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek U11 (ročník 2007 a mladší) FAIR PLAY CUP /28. ročník/

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek U11 (ročník 2007 a mladší) FAIR PLAY CUP /28. ročník/ P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek U11 (ročník 2007 a mladší) FAIR PLAY CUP /28. ročník/ A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatel: SK Slavia Praha - fotbal a.s. 2. Termín: 9. 10. 12. 2017

Více

TURNAJ PŘÍPRAVKY V MALÉ KOPANÉ ================================================================

TURNAJ PŘÍPRAVKY V MALÉ KOPANÉ ================================================================ TURNAJ PŘÍPRAVKY V MALÉ KOPANÉ ================================================================ SKUPINA č.a FULNEK 1 2 3 4 5 body Skore pořadí 1- FULNEK 9. 2- ODRY 2. 3-BARTOŠOVIC 20 4- STUDÉNKA 1 5- DĚRNÉ

Více

TŘEBEŠSKÝ POHÁR STARŠÍCH ŽÁKŮ

TŘEBEŠSKÝ POHÁR STARŠÍCH ŽÁKŮ TŘEBEŠSKÝ POHÁR STARŠÍCH ŽÁKŮ ročník 2000 a mladší Pořadatel: TJ Sokol Třebeš Termín: sobota 10. LEDNA 2015 Místo konání: Sportovní hala Třebeš, Hradec Králové Třebeš tel. (+420) 724 265 036 Startují:

Více

Partneři turnaje: Pořadatel: Fotbalový klub Baník Sokolov, z.s., Boženy Němcové 1780, Sokolov

Partneři turnaje: Pořadatel: Fotbalový klub Baník Sokolov, z.s., Boženy Němcové 1780, Sokolov Pořadatel: Fotbalový klub Baník Sokolov, z.s., Boženy Němcové 1780, Sokolov 356 01 Kontakt: šéftrenér přípravek FKB Tomáš Hájek tel. 724 431 083 tomas.hajek@fksokolov.cz sportovní ředitel FKB Vítězslav

Více

Vážení sportovní přátelé,

Vážení sportovní přátelé, Vážení sportovní přátelé, rád bych Vás přivítal u nás v Hradci Králové, již na 7. ročníku mezinárodního turnaje starších a mladších žáků v kopané O pohár primátora města Hradce Králové, který se koná každoročně

Více

Propozice 31.ročník Mezinárodní halový turnaj mladších žáků kategorie U-12

Propozice 31.ročník Mezinárodní halový turnaj mladších žáků kategorie U-12 Propozice 31.ročník Mezinárodní halový turnaj mladších žáků kategorie U-12 Memoriál Evžena Hadamczika 11. 13. 11. 2011 1. Pořadatel FC Baník Ostrava, a. s. Bukovanského 4, 710 00 Slezská Ostrava 2. Datum

Více

TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL

TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL TJ HORNÍ BENEŠOV TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL www.tjsvetlahora.cz AKTUÁLNÍ SPONZOŘI pro rok 2012: Ročník 8. Číslo 2. OKRESNÍ PŘEBOR FOTBALOVÉ ASOCIACE ČR Soutěžní ročník 2012/2013 TJ HORNÍ BENEŠOV TJ SVĚTLÁ

Více

FK Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Účastníci turnaje: BAUMIT Jablonec A,B,C, Gryf Swidnica, FC Slovan Liberec, Admira Praha, Arsenal

Více

Zimní halové ligy mladších žáků ÚKFS

Zimní halové ligy mladších žáků ÚKFS Ústecký krajský fotbalový svaz PROPOZICE SOUTĚŽE 4. ročníku Zimní halové ligy mladších žáků ÚKFS Pořadatel: KM Ústeckého KFS LISTOPAD 2018 AŽ LEDEN 2019 PROPOZICE ZIMNÍ HALOVÉ LIGY MLADŠÍCH ŽÁKŮ ÚKFS 2017/18

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 10.12.2011 odpoledne 2004 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour,

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.6 1.6.2016 Šestým kolem pokračovala Klatovská KAPITOL liga 2016 v malé kopané. Vedoucí tým první ligy, tým Fireballs měl cestu za ziskem třech bodů v tomto kole celkem pohodlnou, neboť se mu

Více

OSTRAVA CUP ročník května 2014 od 9:00-17:00 hod. U9 a U8. Městský stadion Aréna v Ostravě Vítkovicích

OSTRAVA CUP ročník května 2014 od 9:00-17:00 hod. U9 a U8. Městský stadion Aréna v Ostravě Vítkovicích OSTRAVA CUP 201 FC VÍTKOVICE 1919 a magistrát města Ostravy, Vás zvou na největší mládežnický turnaj OSTRAVA CUP 201 FC Vítkovice 1919, mobil 73 8 23 6, email sekretariat@fcvitkovice1919.cz Hlavní partner

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů 2016/2017 HC Buldoci Neratovice vs. HC Cvočkaři Hořovice 26.11.2016 18:30 ZPRAVODAJ NA ZÁPAS S ČÁSLAVÍ Všem návštěvníkům minulého domácího zápasu se

Více

FAAZ PRAHA

FAAZ PRAHA Fotbalový turnaj pro ročník 2007 Propozice dopoledního turnaje Pořadatel: Fotbalová a Sportovní Akademie Praha 5, z.ú. Termín: Sobota 03.12.2016 Výkop: 9:00 hod Místo konání: - RADOTIN, U Starého stadionu

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů HC Buldoci Neratovice vs. HC Žabonosy 20.2.2016 KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje, vítejte na dalším domácím mistrovském

Více

Propozice turnaje E.ON Beach Junior Cup

Propozice turnaje E.ON Beach Junior Cup Propozice turnaje E.ON Beach Junior Cup Kvalifikační kolo Praha 16. duben 2016 1. Všeobecná ustanovení turnaje E.ON Junior Cup 2016 1.1. Kontakty osoby: 1.1.1. Generální partner a pořadatel: Generálním

Více

LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ. sezóna: 2016/ ročník: 9 - číslo: 10 - datum: FK DLOUHÁ LHOTA X SK BENÁTKY NAD JIZEROU B

LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ. sezóna: 2016/ ročník: 9 - číslo: 10 - datum: FK DLOUHÁ LHOTA X SK BENÁTKY NAD JIZEROU B LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ - ročník 9 - číslo - datum FK DLOUHÁ LHOTA X SK BENÁTKY NAD JIZEROU B cena Kč slosovatelná vstupenka č. Dnešní soupeř SK BENÁTKY NAD JIZEROU B Historické názvy 9-948 SK Benátky

Více

Věková kategorie: Turnaje se zúčastní hráči starší přípravky tzn U11 a mladší. Maximální počet hráčů v týmu je 12.

Věková kategorie: Turnaje se zúčastní hráči starší přípravky tzn U11 a mladší. Maximální počet hráčů v týmu je 12. Fotbalový turnaj pro U11 a ml. Propozice Dopoledního turnaje Pořadatel: Fotbalová a Sportovní Akademie Praha 5, z.ú. Termín: Sobota 25.02.2017 Výkop: 09:00 hod Místo konání: - RADOTIN, Hrací plocha: dřevěná

Více

V Bílině se v soutěžích s tradicí utkaly i v poslední době tradiční soupeři!

V Bílině se v soutěžích s tradicí utkaly i v poslední době tradiční soupeři! V Bílině se v soutěžích s tradicí utkaly i v poslední době tradiční soupeři! Na kvalitním trávníku klubu FK Bílina se odehrála obě dvě letošní finálová utkání O pohár hejtmana Ústeckého kraje, které je

Více

FK Jablonec, z.s. pořádal v neděli halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádal v neděli halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší FK Jablonec, z.s. pořádal v neděli 30.11.2014 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2007 a mladší Účastníci turnaje: Jablonec A,B,C, FA Petra Voříška Děčín, FC Hradec Králové, FK Mladá Boleslav,

Více

Slavia Praha Iuventa Michalovce 34:38 (13:20) MOL liga 19. kolo

Slavia Praha Iuventa Michalovce 34:38 (13:20) MOL liga 19. kolo Házenkářky Slavie Praha prohrály v 19. kole MOL ligy doma s vedoucím celkem česko-slovenské soutěže Iuventou Michalovce 34:38, po poločase 13:20, a klesly na šesté místo v tabulce. Přesto stále drží postupovou

Více

TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE. oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE. Met Life Cup. tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST

TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE. oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE. Met Life Cup. tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE Met Life Cup tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST (hráči narození v roce 1997 a mladší) SOBOTA 14. PROSINCE 2013,

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Chodov 19.2.2012 2002 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728 871 564

Více

O Pohár města Rosice. 4. ročník turnaje

O Pohár města Rosice. 4. ročník turnaje 4. ročník turnaje O Pohár města Rosice Pořadatel FC Slovan Rosice, o.s. ve spolupráci s městem Rosice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2006 (U9 mladší přípravka) Místo Fotbalový areál FC Slovan Rosice (Rosice,

Více

Pozvánka na halový turnaj FC Sparta Brno

Pozvánka na halový turnaj FC Sparta Brno Pozvánka na halový turnaj Pořadatel: Kategorie: Místo konání: r. 2000 (U-14) Hráči narozeni po 1.1.2000 a mladší Sportovní hala Křenovice, Bratří Mrázků 635 (u Slavkova u Brna) Termín: neděle 8.12.2013

Více

SKP Slovan Moravská Třebová

SKP Slovan Moravská Třebová SKP Slovan Moravská Třebová pořádá 08. 02. 2014 turnaj starší přípravky ročníku 2004 a mladších Pořadatel: SKP Slovan Moravská Třebová Termín: 08. 02. 2014 Startovné: Místo: Hrací plocha: 1.500,- Kč (na

Více

Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002)

Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002) Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002) Mladší žáci nedokázali na jaře vylepšit své postavení z podzimu tabulky a zůstali na jedenáctém místě tabulky, když jaro mělo skoro stejný průběh jako podzim, dokážeme

Více

FK Jablonec Občanské sdružení

FK Jablonec Občanské sdružení FK Jablonec Občanské sdružení pořádá v sobotu 11.2.2012 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2002 a mladší Účastníci turnaje: FA Petra Voříška Děčín, FK Mladá Boleslav, FC Slovan Liberec, SK

Více

ZPRAVODAJ č.16 30.9.2015

ZPRAVODAJ č.16 30.9.2015 ZPRAVODAJ č.16 30.9.2015 I o minulém víkendu pokračovala dalším kolem Klatovská KAPITOL liga v malé kopané. A favoritům z čela tabulky se výsledkově opět dařilo. Lídr první ligy si pohrál s torzem Černýho

Více

Propozice FOTBALOVÉHO TURNAJE mladších přípravek pro ročník 2006. pořádaného. OS Tygříci - FK Neratovice-Byškovice. 5. ročník: BYŠKOVICE CUP

Propozice FOTBALOVÉHO TURNAJE mladších přípravek pro ročník 2006. pořádaného. OS Tygříci - FK Neratovice-Byškovice. 5. ročník: BYŠKOVICE CUP Propozice FOTBALOVÉHO TURNAJE mladších přípravek pro ročník 2006 pořádaného OS Tygříci - FK Neratovice-Byškovice 5. ročník: BYŠKOVICE CUP 06.06.2015 Pořadatel : Termín : 6. června 2015 Čas : 09:00 14:15

Více

U 8 O POHÁR LESŮ ČR

U 8 O POHÁR LESŮ ČR U 8 O POHÁR LESŮ ČR 3. 2. 2018 KONTAKT U 8 ONDŘEJ TROJNA +420 734 703 169 o.trojna@seznam.cz ŠÁRKA ŠÁBRTOVÁ +420 724 336 915 sabrtova@seznam.cz ÚČASTNÍCI TURNAJE U 8 FC HRADEC KRÁLOVÉ FC TEMPO PRAHA BOHEMIANS

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.12 3.10.2018 Klatovská KAPITOL liga 2018 v malé kopané měla na programu další kolo nadstavbové části soutěže. Ve finálové skupině kráčí za letošním vítězstvím po pátém kole dva celky a oba

Více

HC Desná HC Tanvald 1 : 3

HC Desná HC Tanvald 1 : 3 6. 1.2001-ZS Jablonec nad Nisou HC Desná HC 1 : 3 První zápas nové série vyšel lépe u. Desná měla sice mírnější převahu, ale střelecky se jí vůbec nedařilo. hrál dobře v obraně a když nějaká střela prošla

Více

Ústí nad Labem vyhrálo kvalifikaci v Kadani a je prvním finalistou turnaje E.ON Junior Cup

Ústí nad Labem vyhrálo kvalifikaci v Kadani a je prvním finalistou turnaje E.ON Junior Cup Ústí nad Labem vyhrálo kvalifikaci v Kadani a je prvním finalistou turnaje E.ON Junior Cup Malí fotbalisté FK Ústí nad Labem ovládli první kvalifikaci turnaje E.ON Junior Cup. Během 10 zápasů inkasovali

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 11.12.2011 dopoledne 2003 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour,

Více

SK Uhelné Sklady. Neděle v 17:00

SK Uhelné Sklady. Neděle v 17:00 SK Uhelné Sklady Neděle 9. 9. 2018 v 17:00 Vážení příznivci fotbalu, Srdečně vás vítáme na 5. kole Pražské teplárenské přeboru. Dnešní zápas bude těžký, naši musí sebrat všechny síly a získat tři body,

Více

Jílovský fotbalový zpravodaj. Sezóna 2014/2015. 6. vydání - jaro

Jílovský fotbalový zpravodaj. Sezóna 2014/2015. 6. vydání - jaro Jílovský fotbalový zpravodaj Sezóna 2014/2015 6. vydání - jaro Soupeř A týmu je SK 05 Zavidov Sponzor dnešního utkání je Country klub u Čudy 25. Kolo FC Jílové SK 05 Zavidov V roce 1995 byl založen v

Více

RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE občanské sdružení Sportovní 428, Česká Skalice

RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE občanské sdružení Sportovní 428, Česká Skalice RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE občanské sdružení Sportovní 428, Česká Skalice PROPOZICE ČESKOSKALICKÉHO POHÁRU MLADŠÍCH ŽÁKŮ A) Obecná ustanovení Datum konání: sobota 16. února 2013 Místo konání: sportovní

Více

Co vás vedlo k přestupu do Slavie a jak dlouho jste s vedením klubu jednala?

Co vás vedlo k přestupu do Slavie a jak dlouho jste s vedením klubu jednala? S házenou začala v ŠKP Bratislava, po přesunu do Maďarska oblékala dres Győri Audi Eto KC, jednoho z nejlepších klubů v Evropě. Emma Hudáková, nová levá spojka Slavie Praha, která se i díky spoluhráčkám

Více

TJ LOKOMOTIVA P R O P O Z I C E

TJ LOKOMOTIVA P R O P O Z I C E TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE oddíl kopané P R O P O Z I C E 42. ročník MEMORIÁLU JANA PODHRADSKÉHO halového turnaje určeného pro hráče narozené v roce 1998 a mladší SOBOTA 29. LISTOPADU 2014, HALA LOKO

Více

MOL liga 12. kolo Slavia Praha Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 31:26 (18:11)

MOL liga 12. kolo Slavia Praha Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 31:26 (18:11) Házenkářky Slavie Praha zvítězily ve 12. kole MOL ligy nad nováčkem soutěže Sokolem RMK Bánovce nad Bebravou 31:26, po poločase 18:11, v tabulce jim patří třetí místo o bod za vedoucím Baníkem Most a o

Více

SLOVO ÚVODEM. Druhou položkou jsou výjezdy, kterých bylo deset a tam jsme jízdné hodně dotovali, aby byla co největší účast.

SLOVO ÚVODEM. Druhou položkou jsou výjezdy, kterých bylo deset a tam jsme jízdné hodně dotovali, aby byla co největší účast. VÝROČNÍ ZPRÁVA FANKLUBU HC SLAVIA PRAHA Z. S. ZA SEZÓNU 2016/2017 SLOVO ÚVODEM Vážení sešívaní přátelé, Letošní sezona byla pro nás úplně nová. Jako nové vedení jsme to neměli vůbec jednoduché. Delší dobu

Více

SOUTĚŽ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK ZLÍNSKÉHO KFS

SOUTĚŽ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK ZLÍNSKÉHO KFS SOUTĚŽ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK ZLÍNSKÉHO KFS HRACÍ PLOCHA Hraje se na polovině fotbalového hřiště rozděleného na dvě minihřiště 24x34m.Vymezení hřiště je pomocí nízkých met barevně odlišených v místech vymezující

Více

Turnaje se zúčastní 42 týmů Týmy budou rozděleny do 7 skupin po 6 týmech Utkání ve skupinách budou hrána systémem každý s každým

Turnaje se zúčastní 42 týmů Týmy budou rozděleny do 7 skupin po 6 týmech Utkání ve skupinách budou hrána systémem každý s každým - 2 - PROPOZICE TURNAJE: Turnaje se zúčastní 42 týmů Týmy budou rozděleny do 7 skupin po 6 týmech Utkání ve skupinách budou hrána systémem každý s každým Z každé skupiny postupují 3 nejlepší týmy a 7 Lucky

Více

S centrum Cup 2013 2014 (6 týmů)

S centrum Cup 2013 2014 (6 týmů) S centrum Cup 2013 2014 (6 týmů) Propozice Sportovní klub Benešov ve spolupráci s S trio Benešov a S centrum Benešov pořádají mládežnické turnaje v minikopané přípravek na UMT 4. generace Benešov S centrum

Více

EVROPSKÁ LIGA DCL 2017 Úterý v 11:00 hodin hřiště Terpsithea

EVROPSKÁ LIGA DCL 2017 Úterý v 11:00 hodin hřiště Terpsithea Úterý 2. 5. 2017 v 11:00 hodin hřiště Terpsithea SKN BRNO ASKPN PIRAEUS 2 : 0 (1 : 0) Branky: 24 Jakub Matyáš, 67 Adam Papoušek Žlutá karta: 27 Martin Susedka, 59 Jan Dvořáček SKN BRNO: Mikula Daniel Zeman

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 4.2.2012 odpoledne 2002 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728

Více

Turnaj o pohár FK DUKLY PRAHA

Turnaj o pohár FK DUKLY PRAHA Turnaj o pohár FK DUKLY PRAHA Pořadatel: GRANDSPORT Fotbal o. s. ve spolupráci s FK Duklou Praha Termín: Sobota 20. 2. 2010 Kategorie: Hráči narození 1. 1. 2002 a mladší Místo konání: Sportovní areál HAMR,

Více