DESIGNOVÁ KRYTINA KOREK PŘÍRODNÍ LINOLEUM PRO KVALITA. místa plná života. výroba obchod řemeslo

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DESIGNOVÁ KRYTINA KOREK PŘÍRODNÍ LINOLEUM 2014 100 PRO KVALITA. místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výroba obchod řemeslo"

Transkript

1 DESIGNOVÁ KRYTINA KOREK PŘÍRODNÍ LINOLEUM PRO KVALITA výroba obchod řemeslo místa plná života

2

3 OBSAH 2 3 Vítejte u mimořádného přírodního zážitku. 3 typy podlahových krytin 4 kolekce plné života 47 povrchů Hlavní myšlenka 4 Podlahové krytiny Designové podlahové krytiny 6 Designové podlahové krytiny VLASTNOSTI 10 Designové podlahové krytiny KVALITA 12 Korkové podlahy 14 Korkové podlahy VLASTNOSTI KVALITA 18 Přírodní linoleum 20 Přírodní linoleum VLASTNOSTI KVALITA 24 Produktové informace Zámkové systémy Formáty Složení produktu 26 Příslušenství 28 Vlastnosti 30 Kolekce 31 Místa plná života.

4 Příroda nám dává fascinující materiály. My z nich zhotovujeme podlahy, určené k životu. Stále větší množství lidí hledá zdraví neškodné krytiny z přírodních materiálů. My realizaci jejich přání umožňujeme prostřednictvím našich moderních designových krytin, klasických korkových krytin a pestrobarevných krytin z přírodního linolea. Všechny nabízejí zdravé bydlení a jsou díky své rozmanitosti dobrým základem pro Vaši kreativní show. Vytvořte si vlastní životní prostor - prostor plný života. Korkové podlahy Designové krytiny Přírodní linoleum Link k hlavní stránce:

5 HLAVNÍ MYŠLENKA 4 5 Zdraví a dobrý pocit pod jednou střechou. Co je společným jmenovatelem designových, korkových a linoleových krytin? Všechny vzájemně spojuje dobrý pocit útulného bydlení a jistota zdravotní nezávadnosti, základ Vašeho domova. Do vývoje těchto podlahových krytin jsme dali naše veškeré znalosti, dlouholeté zkušenosti a kreativitu. Od výběru materiálů, až po technologii zpracování, neponecháveme nic náhodě. Tak vzniká to, co je naším motorem: vynikající kvalita, nabízející vysoký komfort. 1 Designové krytiny Tvůrce nových trendů. Jsou jako stvořené pro zdravé a krásné bydlení. Naše designové krytiny jsou 100% bez obsahu PVC a prokazatelně zdravotně nezávadné. Přitom jsou snadno udržovatelné a moderní. Vhodné do útulného apártmá, stejně jako do oblíbené kavárny. Mají silný charakter, který Vás nadchne hned na první pohled. 2 Korkové podlahy Pionýr U těchto krytin je to sama příroda, která Vám daruje pocit zdravého a útulného bydlení. Klasický vzhled korku z něj činí ideální základ pro interiéry spojující přrozenost a nejvyšší komfort bydlení. Tento tradiční produkt Vás bude hýčkat příjemnou teplostí a vysokou elasticitou, ze které se budou radovat nejen Vaše klouby. To jsou jen dvě z mnoha výhod, které Vás přesvědčí. 3 Přírodní linoleum Multitalent Také přírodní linoleum se skládá skrz na skrz z výhradně přírodních materiálů. Díky velké barevné škále a dvou, vzájemně kombinovatelným formátům, se Vám otevírájí zcela nové možnosti kreativní pokládky. Tak vznikají individuální interiérová řešení stylových obýváků, cool kanceláří, či moderních kuchyní!

6 I tak krásné může být zdravé bydlení. Zážitek z celé plochy. DD 350 S Dub antik-hnědý 6933 imitace dřeva

7 DESIGNOVÁ KRYTINA 6 7

8 Vychutnávejte život plnými doušky. Přirozený, velmi autentický vzhled designových krytin mění místnosti v zabydlený domov. Lehce udržovatelné, odolné a zdravé, takové jsou krytiny Puretec, v každé životní situaci. Obvodová lišta profil 9 PK bílá s vloženým dekoračním proužkem Dub natur 2403 (dekor. fólie) DD 350 S Dub surový 6934 imitace dřeva

9 DESIGNOVÁ KRYTINA 8 9 Link k interierovému designeru: DD 350 S Dub šedý 6925 imitace dřeva

10 Protože nám leží NA SRDCI dobro Vašich dětí. Nebo lépe řečeno: NA PODLAZE. Kdo, jak, co? Proč, jak, kvůli čemu? Dětské hračky podléhají velmi přísným zdravotním normám. A to je dobře, protože nám všem přeci jde především o dobro pro naše potomstvo! Myslíme si, že by to mělo se samozřejmostí platit i pro podlahové krytiny. Vždyť právě na nich naše děti vyrůstají. Designové podlahové krytiny MEISTER Puretec neobsahují žádná škodlivá změkčovadla a jsou ze zdravotního hlediska zcela nezávadné. Povrch Puretec se skládá z pachově neutrálního polyesteru, materiálu neobsahujícího PVC, využívaném zejména v potravinářském průmyslu. Tím činí designové krytiny MEISTER zdraví nezávadnou, škodlivé látky neobsahující alternativou k dnes používáným designovým krytinám z PVC (vinylům). MEISTER PURETEC je naprosto zdravotně nezávadný, tvarově stabilní, pachově neutrální, a to po celou délku životnosti, včetně následného znehodnocení a odstranění zbytkového odpadu. Pokud se s touto krytinou však někdy vůbec budete chtít rozloučit... Link k designovým podlahám: dd-350-s

11 DESIGNOVÁ KRYTINA vlastnosti Jemná, moje a ve středu mého života. I ten, kdo je puntíčkář, bude nadšen: autentické napodobeniny ušlechtilých dřev jsou u našich designových krytin uzpůsobeny i jejich struktuře, na pohled i dotek. Jakožto škodlivé látky neobsahující altenativa designových krytin z PVC, je stvořena pro zdravé bydlení a snadnou údržbu. Množství pozitivních vlastností dělá tuto krytinu obzvláště vhodnou pro rodiny s dětmi. Bez obsahu PVC Autentická Zdravé bydlení Teplá na nohy Puretec je speciální, pro člo- Do užitné vrstvy Puretec vyra- Polyester, používaný v potravinář- Kombinace polyesteru s korkem věka i přírodu naprosto nezá- žená struktura dřeva propůjčuje ství, korek a dřevo z kontrolova- jako podkladovým materiálem, vadný, povrch - 100% bez obsahu podlahám této kolekce vemi ných zdrojů těžby, to jsou suroviny činí designové krytiny MEISTER PVC. realistický vzhled. použité k výrobě designových příjemně teplé na nohy. krytin MEISTER. To z nich dělá skrz na skrz zdravé krytiny. Elastická - chrání Vaše klouby Snadno udržovatelná a odolná. Protiskluzná Inovativní povrch Puretec činí Šetrná k životnímu prostředí Použití korku jak jako podkladu, Lehce udržovatelné, zároveň však designové krytiny MEISTER Díky svému složení, se dají tak na spodní straně dílce, ve vhodné i pro zatěžované prostory. obzvláště protiskluznými. Důka- designové podlahové krytiny formě protitahu, dělá z našich Mnoho příčin vzniku různých zem je Univerzitou Wuppertal, MEISTER, na konci své životnosti, designových krytin přeborníka nečistot zůstává bez odezvy. udělená kategorie protisklluz- pohodlně, bez ekologické zátěže, v elasticitě a ochraně Vašich Měkká, normovaná kolečka židlí, ných vlastností R9. zlikvidovat. kloubů. nezpůsobí žádné nechtěné stopy.

12 Výborné a zdravé - designové krytiny MEISTER. Modrý Anděl Jako výsledek našeho zodpovědného přístupu k výběru materiálů a moderním výrobním postupům, jsou veškeré podlahové krytiny MEISTER nositeli ekologického certifikátu Modrý Anděl - prvního a nejznámějšího ekologického ocenění světa, označujícího k životnímu prostředí šetrné produkty a služby. To Vám dává záruku, že jste se rozhodli pro opravdu ekologický výrobek s minimálním množstvím emisí - i u designových krytin. TOXPROOF-TÜV-CERTIFIKACE Protože Vaše zdraví je pro nás důležité, necháváme veškeré designové krytiny MEISTER, dobrovolně testovat u TÜV-Rheinland. Výsledek: Kompletní kolekce získala certifikát TÜV-TOXPROOF, označení pro testované podlahové krytiny bez obsahu škodlivých látek a zdravotních rizik. 100 % PVC-frei Při výrobě designových krytin MEISTER se důsledně vyhýbáme použití PVC. PVC-krytiny, známé též pod označením vinyl často obsahují problematická ftalátová změkčovadla, která s naším pojetím zdravého bydlení nejsou slučitelná. Jako zdraví nezávadnou a ekologickou alternativu, používáme pro nášlapnou vrstvu našich designových krytin povrchu Puretec vyrobený výhradně ze 100% PVC neobsahujícího, pachově neutrálního PET. Nezávadného materiálu z rodiny polyesterů, který je např. užíván v potravinářském průmyslu. MEISTER záruka Jseme o kvalitě našich designových krytin přesvědčeni natolik, že na ně pro bytové účely poskytujeme záruku po dobu desetil let. S podlahovou krytinou MEISTER vždy obdržíte produkt, z jehož krásného vzhledu, vysoké odolnosti a snadné údržby, se budete těšit i po mnoha letech. Záruku dle platných podmínek MeisterWerke naleznete na Všeobecná stavební homologace Stavební produkt kontrolovaný dle DIBT na vznik emisí. Uděleno Německým institutem pro stavební techniku. CE - označení Veškeré podlahy MEISTER odpovídají všem evropským bezpečnostním a zdravotním předpisům. MADE IN GERMANY Jsme pevně spjati s naší lokalitou, ve které vidíme více, než jen označení místa odkud pocházíme. Made in Germany pro nás znamená požadavek té nejlepší kvality. To je výzva, které se snažíme učinit každodenně zadost.

13 DESIGNOVÁ KRYTINA KVALITA Vítejte u MeisterWerke. Již po mnoho let s láskou vyvíjíme a vyrábíme produkty pro prostory plné života. V našem firemním sídle v Rüthenu - Meiste, je naším každodenním cílem, produkty dovést k dokonalosti a tím zajistit i nejvyšší možný užitek pro naše zákazníky. Naše nadšení pro inovace naleznete ve všem: v našem širokém sortimentu, v našem podniku, ve způsobu jakým pracujeme. Jsme Vám vždy férovými partnery, jsme však zároveň cílevědomí a spolehliví. Motto našeho podniku zní: Mistrovské dílo, denně! Jakožto rodinný podnik myslíme i na budoucí generace. Proto je pro nás respekt k přírodě a přírodním zdrojům samozřejmostí. Při výběru našich surovin klademe velký důraz na ochranu životního prostředí a krátké transportní cesty. Studie nezávislých kontrolních institutů potvrzují nezávadnost námi používaných surovin. Tak vznikají rok za rokem produkty, spojující nejvyšší kvalitu, nejlepší komfort a dobré svědomí. To vše pro Vaše prostory plné života. Inovativní produkty a systémová řešení jsou v MeisterWerke vždy výsledkem týmové práce. Pečlivý výběr materilálů a dekorů zaručuje optimální výsledky. Na cestě ke konečnému produktu, podrobujeme naše výrobky velkému množství komplexních testů kvality..

14 KC 400 S Rustik 6809 Nadčasová krása, inspirována přírodou.

15 KORKOVÁ KRYTINA 14 15

16 Zaměřeno na ducha bydlení. Nadčasová příroda inspirována přírodou. Individuální vzhled a rozmanitost povrchů našich korkových krytin podtrhuje styl každého prostoru. Přírodní charakter je doplněn typickými vlastnostmi přírodního korku: teplý na nohy a šetrný vůči kloubům, propůjčuje komfort všem typům obytných místností. KC 400 S Blokový řez bílý 6801

17 KORKOVÁ KRYTINA Obvodová lišta profil 3 PK Korek bílý 1024 Obvodová lišta profil 3 PK Korek natur 1023 Link k interierovému designéru: KC 400 S Rustik bílý 675

18 Zcela přírodní - přirozeně tichý. Korkové krytiny MEISTER nabízejí příslovečný komfort bydlení. Vysoká elasticita šetří Vaše klouby, příjemné teplo rozmazlí Vaše nohy. Přitom jsou korkové krytiny všestranně použitelné a jsou vhodné i pro použití s teplovodními topnými podlahovými systémy. Vysoký útlum kročejového a prostorového hluku je přitom přirozenou vlastností tohoto materiálu. Díky jeho vysoké kvalitě se budete z Vaší korkové krytiny těšit po dlouhá léta. O to se postará pětivrstvé ekologické lakování, které poskytuje optimální ochranu proti znečištění, snadnou údržbu a vysokou odolnost. Prostorový hluk (v místnosti samotné) Zátěžová třída 23 Ideální podlaha pro všechny oblasti Kročejový hluk (v místnostech nacházejících se pod) bydlení se silnou zátěží, např. kuchyně, chodby, domácí kanceláře, apod. Ochrana proti hluku Korek je v mnoha oblastech používán jako zvukový izolant - a tak je tomu i u krytin MEISTER. Korkové protihlukové kašírování na spodní straně dílců je činí, ve spojení s korkovou nášlapnou vrstvou, vyjímečně tichými. To platí jak pro hluk v místnosti samotné, tak pro kročejový hluk v místnostech nacházející se pod ní. Přírodní talent Korkové podlahy MEISTER jsou svým přírodním charakterem, moderním vzhledem, robustností a vysokým útlumem kročejového a prostorového hluku, všeobecně použitelné. To, že jsou tak příjemné při pochůzce na boso, je důseldkem jejich vysoké elasticity, šetřící klouby. Proto jsou korkové krytiny ideální pro použití v obývacích a dětských pokojích, ložnicích, ale i v komerčních prostorách s mírnou zátěží. Korek, jakožto přírodní produkt, může důsledkem působení přímého slunečního záření, měnit barvu. Je možné, že krytina bude vypadat v závislosti na světelných podmínkách, v každé místnosti jinak. Ekologické lakování K životnímu prostředí šetrné lakování našich podlah - Duratec Pro zaručuje mimořádnou odolnost a snadnou údržbu. Pro v označení povrchové úpravy označuje pětivrstvé složení laku, propůjčijící mimořádnou odolnost a elasticitu. Povrchová vrstva se skládá z formaldehyduprostého, elastického, UV-tvrzeného akrylového laku, který je z ekologického hlediska naprosto nezávadný, zajišťuje hygienu, snadnou údržbu a dlouhou životnost. Zátěžová třída 31 Ideální podlaha pro komerční prostory s mírnou zátěží, např. hotelové pokoje, malé kanceláře, konferenční místnosti, apod.

19 KORKOVÁ KRYTINA VLASTNOSTI KVALITA Přírodní materiál, korkové podlahy z MEISTERU. Modrý Anděl Jako výsledek našeho zodpovědného přístupu k výběru materiálů a moderním výrobním postupům, jsou veškeré podlahové krytiny MEISTER nositeli eologického certifikátu Modrý Anděl - prvního a nejznámějšího ekologického ocenění světa, označujícího k životnímu prostředí šetrné produkty a služby. To Vám dává záruku, že jste se rozhodli pro opravdu ekologický výrobek s minimálním množstvím emisí. MEISTER záruka Jsme o kvalitě našich korkových krytin přesvědčeni natolik, že na ně pro bytové účely poskytujeme záruku po dobu deseti let. S podlahovou krytinou MEISTER vždy obdržíte produkt, z jehož krásného vzhledu, vysoké odolnosti a snadné údržby, se budete těšit i po mnoha letech. Všeobecná stavební homologace stavební produkt kontrolovaný dle DIBT na vznik emisí. Uděleno Německým institutem pro stavební techniku. CE - označení Veškeré podlahy MEISTER odpovídají všem evropským bezpečnostním a zdravotním předpisům. MADE IN GERMANY Jsme pevně spjati s naší lokalitou, ve které vidíme více, než jen označení místa odkud pocházíme. Made in Germany pro nás znamená požadavek té nejlepší kvality. To je výzva, které se snažíme učinit každodenně zadost. Link ke korkovým podlahám:

20 LIB 400 S Krémově bílá 707 Čínská červeň 716 Křemenná šeď 709 Břidlicově šedá 713 Pozor, připravit - a přirozeně kreativní!

21 PŘÍRODNÍ LINOLEUM 20 21

22 LIC 400 S Lilek 719 Umění zanechat dojem. Linoleum? Jednoduše fascinující! Čistě přírodní produkt, tak pestrý, jako příroda sama. A v každém případě absolutně zatížitelný. Co bylo dříve dostupné jen v šedé, tmavě červené, nebo zelené barvě, nás dnes ohromuje jasnými barvami a formami, inspirujícími k tvorbě zcela nových vzorů pokládky. LIC 400 S Zelené jablko 720 Olivově zelená 718 LIC 400 S Krémově bílá 707 Kapučíno 721

23 PŘÍRODNÍ LINOLEUM Link i interierovému designeru: LIB 400 S Kapučíno 721 Nebesky modrá 717 Mokka 722

24 Přineste barvu do všedního dne. Podlahy z přírodního linolea MEISTER jsou multifunkčními talenty, fascinujícími jasnými barvami, vysokou odolností a jednoduchou údržbou. Naše krytiny jsou zušlechtěny povrchovou úpravou Topshield(tm), která jim poskytuje vysokou ochranu a podtrhuje sílu barev. K přírodnímu komfortu patří i to, že podlahy z přírodního linolea MEISTER, je možno použít i na povrchy vybavené kontrolovaným teplovodním topením. před po Zátěžová třída 23 Ideální podlaha pro všechny oblasti bydlení se silnou zátěží, např. kuchyně, chodby, domácí kanceláře, apod. Ochrana povrchu Topshield Veškeré krytiny z přírodního linolea MEISTER, jsou vybaveny dvouvrstvou povrchovou úpravou na vodní bázi. Tato povrchová úprava zvýrazňuje barvy a činí krytinu mimořádně odolnou, chrání ji před nečistotami a stará se o to, aby jste z ní měli radost po opravdu dlouhou dobu. Otěruvzdorná ochranná vrstva Póry plnící základní vrstva Zrání barvy Správného poměru mezi tvrdostí a elasticitou je u přírodního linolea dosahováno v sušicí komoře, kterou opouští s lehkým žlutým nádechem, tzv. filmem ze sušicí komory. Po pokládce tento film postupně mizí působením sluečního záření. Jak dlouho tento proces trvá, záleží na intenzitě slunečního záření. U světlých povrchů je tato doba kratší než u povrchů tmavých. Nedivte se proto, jak Vaše krytina vypadá, když ji vyjmete z balení. K tomu, aby získala pravý vzhled, potřebuje čas. Vhodná pro každodenní zátěž Díky speciální povrchové úpravě zůstanou obvyklé příčiny vzniku skvrn a poškrábání, na linoleu bez odezvy. Stabilizující korkový protitah na spodní straně zajišťuje zvýšený útlum kročejového a prostorového hluku a citelnou elasticitu. Podlahy z přírodního linolea MEISTER jsou tak perfektní volbou do komerčních i privátních pracoven. Samozřejmě jsou vhodné i pro obývací pokoje, dětské pokoje, ložnice, apod. Zátěžová třída 32 Ideální podlaha pro komerční sektor s bežným zatížením, např. kanceláře, čekárny, butiky, apod. Přírodní linoleum

25 PŘÍRODNÍ LINOLEUM VLASTNOSTI KVALITA Z přírodního materiálu - podlaha z linolea od společnosti MEISTER. Modrý Anděl Jako výsledek našeho zodpovědného přístupu k výběru materiálů a modním výrobním postupům, jsou veškeré podlahové krytiny MEISTER nositeli eologického certifikátu Modrý Anděl - prvního a nejznámějšího ekologického ocenění světa, označujícího k životnímu prostředí šetrné produkty a služby. To Vám dává záruku, že jste se rozhodli pro opravdu ekologický výrobek s minimálním množstvím emisí. TOXPROOF-TÜV-Certifikace Protože Vaše zdraví je pro nás důležité, necháváme veškeré designové krytiny MEISTER, dobrovolně testovat u TÜV-Rheinland. Výsledek: Kompletní kolekce získala certifikát TÜV-TOXPROOF, označení pro testované podlahové krytiny bez obsahu škodlivých látek a zdravotních rizik.. MEISTER záruka Jsme o kvalitě našich linoleových krytin přesvědčeni natolik, že na ně pro bytové účely poskytujeme záruku po dobu desetil let. S podlahovou krytinou MEISTER vždy obdržíte produkt, z jehož krásného vzhledu, vysoké odolnosti a snadné údržby, se budete těšit i po mnoha letech. Všeobecná stavební homologace stavební produkt kontrolovaný dle DIBT na vznik emisí. Uděleno Německým institutem pro stavební techniku. CE - označení Veškeré podlahy MEISTER odpovídají veškerým evropským bezpečnostním a zdravotním předpisům. MADE IN GERMANY Jsme pevně spjati s naší lokalitou, ve které vidíme více, než jen označení místa odkud pocházíme. Made in Germany pro nás znamená požadavek té nejlepší kvality. To je výzva, které se snažíme učinit každodenně zadost. Link k podlahám z přírodního linolea:

26 Nejdřív zacvaknout, pak slavit: komfortní pokládka, inteligentní struktura, dokonalý formát. Pokládka našich podlah je rychlá a jednoduchá. To je výsledek našich dlouholetých zkušeností, řemeslné pečlivosti a technických znalostí. Uniclic - zámkový spoj pro podlahy z přírodního linolea Osvědčený zámkový spoj pracující s předpětím zajišťuje trvalé a pevné uzamčení dílců beze spár na podélné i krátké straně dílců. Link k Masteclic Plus: Formáty dílců Formáty dílců zdravých krytin od MEISTERU ponechávají velký prostor pro kreativní nápady a nezaměnitelný vzhled Vašeho domova. Designové krytiny 2052 mm Složení produktu Designové krytiny Designové krytiny MEISTER se vyznačují inteligentní vícevrstvou strukturou s tvarově stabilní nosnou deskou HDF. Komfortní korková vrstva na spodní straně se stará o ke kloubům šetrnou elasticitu, minimální hlučnost a maximální pohodlí. Hodnotný povrch Puretec, činí krytinu odolnou a snadno udržovatelnou. cca. 0,5 mm Puretec -nášlap komfortní vrstva nosná deska HDF Korek Linoleum 910 mm korkový protitah Linoleum 300 mm Oproti obvyklým designových krytinám z PVC (vinylům), jsou designové krytiny MEISTER pachově neutrální. Přidaná antistatická úprava redukuje vznik elektrického náboje třením. DD 350 S KC 400 S LIB 400 S LIC 400 S šíře 198 mm šíře 304 mm šíře 300 mm šíře 300 mm

27 ZÁMKOVÉ SPOJE FORMÁTY SLOŽENÍ PRODUKTU Masterclic Plus Čelní spoj pro designové a korkové krytiny. Patentovaný systém pro rychlé a trvalé spojení. 1 Čelní stranu dílce podlahy přiložíme k již ležícímu dílci tak, aby lícoval. Pak dílec spustíme k zemi. 2 Po spuštění dílce není ještě spoj uzamčen. Teprve položení další řady aktivuje integrované pero a uzamkne spoj. 3 4 To zajistí bezpečné a rozměrově stabilní spojení. Korková podlaha Korkové podlahy MEISTER získávají inteligentním vícevrstvým složením s tvarově stabilní nosnou deskou HDF vyjímečnou životnost. Povrch Duratec Pro uzavře nášlapnou vrstvu 5-ti vrstvami extrémně odolného, formaldehyduprostého, UV-akrylového laku a činí ji tak mimořádně odolnou a otěruvzdornou. Přírodní linoleum Skvrnám odolné a antibakteriální linoleum MEISTER je čistě přírodním materiálem příjemným na dotek. Použitá nosná deska HDF zaručuje vysokou odolnost a skvělý vzhled i po mnoha letech. Duratec Pro-Povrch cca. 3 mm korku - nášlap nosná deska HDF korkový protitah Topshield cca. 2 mm přírodní linoleum - nášlap nosná deska HDF korkový protitah Korkové protihlukové kašírování na spodní straně dílce, činí korkové krytiny MEISTER vyjímečně tichými. To platí jak pro hluk prostorový, tak kročejový. K tomu přispívá dvouvrstvá povrchová úprava Topshield (TM). Zvýrazňuje barvy a činí krytinu odolnou proti otěru a chrání ji před nečistotami a stopami použití. Designové, korkové a linoleové krytiny MEISTER jsou vhodné pro pokládku na podklady vybavené kontrolovaným teplovodním topením.

28 Perfektní zakončení - detaily, které sedí. 1 Univerzální profily Odborné řešení přechodů, ukončení a dilatačních spár Univerzální profil na hrany schodů Díky vhodným profilům lze schody podlahovými dílci MEISTER snadno obkládat. 3 Obvodové lišty Různé typy profilů, dokonale přizpůsobené všem dekorům laminátu, dřeva, či korku. 4 Hranaté obvodové lišty Tyto lišty moderního čtyřhranného tvaru jsou k dispozici v 16ti variantách povrchu, včetně bílé přetíratelné fólie, umožňující barevná sladění s jakýmkoli tónem Hamburské lišty (bez přiřazení) Elegantní klasika, kterou můžete zkombinovat s jakoukoliv krytinou. 9 6 Podkladové materiály (bez přiřazení) Optimální podklad pro účinnou kročejovou 7 izolaci a ochranu proti prostorovému hluku. Stropní ukončovací lišty Tři různé ukončovací profily zajistí čisté zakončení stěn a stropu. Link k sortimentu lišt

29 PŘÍSLUŠENSTVÍ Perfektní atmosféra vzniká teprve tehdy, jsou-li veškeré prvky v jedné místnosti optimálně sladěny. K těm například patří vhodné stropní a panelové lišty, či ukončovací a speciální přechodové profily. Také světla mohou prostřednictvím individuálních světelných efektů přispět k celkové atmosféře prostoru. A proto, aby jste se z krásy Vaší podlahy mohli těšit velmi dlouho, Vám nabízíme i vhodné prostředky údržby. 15 Čistící prostředky (bez přiřazení) Sortiment čistících prostředků je vybrán tak, aby byl vhodný pro optimální čištění podlah MEISTER Svítidla pro povrchovou montáž Mnohostraně použitelná svítidla dávají možnost výběru mezi teplou bílou, nebo ostrou studenou barvou světla. 13 Vestavná světla Moderní světelný program nabízející LED, nízkonapěťová i vysokonapěťová světla otevírá množství kreativních možností účinného i podkreslujícího osvětlení Regálová lišta Pokud jsou panely SP 400 vybaveny eleltricky vodivou regálovou lištou, je možno je vybavit dekoračními světly, nebo podsvětlenými policovými díly Podsvětlené skleněné police K dekoračním účelům a k navození správné atmosféry prostoru je možné systémové panely SP 400 vybavit skleněnými podsvětlenými policovými díly. 4 8 Rohové lišty Optimálně uzpůsobené speciální lišty pro mnoho typů rohů, hran a úhlů. 9 LED-vestavná a podlahová světla Naše vestavná světla, jako např. FLAT - Quadro jsou optimálně vhodná jako orientační osvětlení a jsou přesvědčivá kompaktními rozměry. 10 LED-panelová světla Vhodné pro montáž na zeď i strop, stejně tak jako k osvětlení schodů. Link k podkladovým materiálům: Kompletní sortiment příslušenství naleznete na

30 Inteligentní a zároveň krásné? A přeci to jde! Při tolika dobrých materiálových vlastnostech našich designových, korkových a linoleových krytin, můžete lehce ztratit přehled - ale nemusíte. Pro Vaši lepší orientaci jsme naše krytiny označili barevnými symboly, označujícími jejich podstatné vlastnosti. Přehled Vám umožňuje rychleji najít podlahu, která odpovídá Vašim představám. Ať už se jedná o šetrnost vůči kloubům, jednoduchost pokládky, nebo pachovou neutrálnost - zde naleznete všechny důležité atributy. Snadná pokládka díky patentovanému zámkovému spoji Masterclic Plus Designové krytiny DD 350 S Korkové krytiny KC 400 S Přírodní linoleum LIB 400 S LIC 400 S Pachově neutrální díky absenci odpařování změkčovadel Teplá na nohy díky specifickému složení produktu Šetrnost vůči kloubům díky elasticitě materiálu Tiché díky korkové tlumící vrstvě Antistatické díky speciálním materiálovým vlastnostem Homogenní díky bezespárové optice

31 VLASTNOSTI KOLEKCE Designová krytina DD 350 S 11-lamela (selské prkno) zátěžová třída dekorů celoobvodová V-drážka protihlukové kašírování 1 mm korku Zámkový spoj: Masterclic Plus meister-záruka* 10 let pro obytné prostory Tloušťka: 9,5 mm rozměry: mm Pinie bílá 6924 imitace dřeva Dub šedý 6925 imitace dřeva Dub starošedý 6937 imitace dřeva Dub světlý 6921 imitace dřeva Dub karamel 6932 imitace dřeva Dub kapučíno 6935 imitace dřeva Dub surový 6934 imitace dřeva Dub 6922 imitace dřeva Dub antik hnědý 6933 imitace dřeva Dub antik šedý 6926 imitace dřeva * záruku dle platných podmínek MeisterWerke naleznete na

32 Korková podlaha KC 400 S Zátěžová třída lakovaných dekorů, částečně um. Potisk protihlukové kašírování 1 mm korek Zámkový spoj: Masterclic Plus meister-záruka* 10 let pro obytné prostory cca. 3 mm korkový nášlap Tloušťka: 10,8 mm rozměry: mm Struktura hrubá bílá 6807 Rustik bílý 675 Blokový řez bílý 6801 Floral krémová na bílé 677 Proužký krémová na bílé 6805 Flex krémová na bílé 6803 Struktura střední krémová 673 Struktura hrubá krémová 6806 Maser krémový 666 Rustik krémový 6804 * záruku dle platných podmínek MeisterWerke naleznete na

33 KOLEKCE Korková podlaha KC 400 S Struktura jemná 664 Struktura střední 672 Struktura hrubá 670 Maser 665 Rustik 6809 Blokový řez jemný 674 Blokový řez 668 Struktura hrubá červenohnědá 671 Maser hnědý 667 Blokový řez šedý 669

34 Přírodní linoleum LIB 400 S LIC 400 S Zátěžová třída dekorů protihlukové kašírování 1 mm korek Zámkový spoj: Uniclic meister-záruka* 10 let pro obytné prostory cca. 2 mm nášlap z linolea Tloušťka: 9,8 mm rozměry: mm (LIB 400 S) mm (LIC 400 S) Krémově bílá 707 Slonová kost 715 Vanilka 701 Pískově žlutá 702 Karamel 714 Jantar 704 Měděná červeň 705 Čínská červeň 716 Lilek 719 Nebesky modrá 717 * Garantie gemäß MeisterWerke-Garantiebedingungen unter

35 KOLEKCE Přírodní linoleum LIB 400 S LIC 400 S Indigo modrá 712 Zelené jablko 720 Olivově zelená 718 Kapučíno 721 Mokka 722 Křemenná šeď 709 Břidlicově šedá 713

36 Dokonalé dílo - každý den. Již více než 80 let a přes tři generace jsme fascinování inovativními produkty, praktickými systémovými řešeními a atraktivním designem. Neustále rozvíjíme sebe, podnik i naši nabídku. Víme totiž, že: od nás vždy očekáváte jen to nejlepší. A my Vám to chceme dát. MEISTER je pevně svázán z místem původu. Přestože jsme mezinárodně operující podnik, zůstáváme podnikem německým. 640 zaměstnanců Vám den za dnem ručí za premiovou kvalitu Made in Germany. MEISTER je inovačním leaderem. Chytré nápady z nás dělají motor celého průmyslového odvětví přes 200 registrovaných patentů a chráněných užitných vzorů mluví samo za sebe. MEISTER přebírá zodpovědnost vůči životnímu prostředí. Jednáme ekologicky a zopdovědně ve všech oblastech. Pečlivý výběr produktů chrání zdroje a klima. MEISTER stojí za řemeslníky. Sázíme na stálé partnerství se řemeslníky a specializovanými obchody - naše síť 100 PRO zaručuje prvotřídní produkty, kompetentní poradenství a odbornou pokládku MeisterWerke Schulte GmbH. Možné jsou odchylky struktur z důvodu tiskové a reprodukční techniky. Omyly a změny vyhrazeny. MEISTER - značka MeisterWerke Schulte GmbH. Podlahy - MEISTER s.r.o., výhradní zastoupení MeisterWerke Schulte GmbH. pro ČR. Prodejní centrum - showroom - sklad: IMPERA PARK Hovorčovice ul. Hlavní 826, Hovorčovice. Po-Čt: 8:00-16:30, Pá: 8:00-14:00 tel info@meister-podlahy.cz

DESIGNOVÁ KRYTINA KOREK PŘÍRODNÍ LINOLEUM 2015 100 PRO KVALITA. místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výroba obchod řemeslo

DESIGNOVÁ KRYTINA KOREK PŘÍRODNÍ LINOLEUM 2015 100 PRO KVALITA. místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výroba obchod řemeslo DESIGNOVÁ KRYTINA KOREK PŘÍRODNÍ LINOLEUM 2015 100 PRO KVALITA výroba obchod řemeslo místa plná života OBSAH 2 3 Vítejte u mimořádného přírodního zážitku. 3 typy podlahových krytin 4 kolekce plné života

Více

LIB 400 S LIC 400 S Přirozená barva? U přírodního linolea!

LIB 400 S LIC 400 S Přirozená barva? U přírodního linolea! PODLAHA Z PŘÍRODNÍHO LINOLEA LIB 400 S LIC 400 S Přirozená barva? U přírodního linolea! Mnoho lidí si je vědomo toho, že se korek získává z kůry korkového dubu, ale že je i linoleum přírodní materiál,

Více

Die Marke für Meister. Lišty s osobností

Die Marke für Meister. Lišty s osobností Die Marke für Meister. Lišty s osobností Katalog lišt 2013 Žádné mistrovské dílo se neobejde bez správných lišt 2 Die Marke für Meister. Pokud má být vše perfektní, tak jedině s lištami MEISTER 3 Lišty

Více

SvĚTOVÁ premiéra. 100 pr0. Místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výrobce obchod řemeslo

SvĚTOVÁ premiéra. 100 pr0. Místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výrobce obchod řemeslo SvĚTOVÁ premiéra LINDURA - DŘEVĚNÁ KRYTINA 2014 100 pr0 KVALITA výrobce obchod řemeslo www.meister-podlahy.cz Místa plná života. HD 300 Dub rustikal 8410 kartáčování přírodní olej LINDURA FILOZOFIE PRODUKTU

Více

HD 300 dub rustikální 8410 kartáčování přírodní olej

HD 300 dub rustikální 8410 kartáčování přírodní olej MEISTER top materiály 2015 HD 300 dub rustikální 8410 kartáčování přírodní olej TOP MATERIÁLY 2015 100 % Made in Germany: vyvinuto, vyrobeno, opracováno, zabaleno v De 3 HD 300 dub rustikální jílově šedý

Více

SVĚTOVÁ PREMIÉRA LINDURA - DŘEVĚNÁ KRYTINA 2015 100 PR0 KVALITA. Místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výrobce obchod řemeslo

SVĚTOVÁ PREMIÉRA LINDURA - DŘEVĚNÁ KRYTINA 2015 100 PR0 KVALITA. Místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výrobce obchod řemeslo SVĚTOVÁ PREMIÉRA LINDURA - DŘEVĚNÁ KRYTINA 2015 100 PR0 KVALITA výrobce obchod řemeslo www.meister-podlahy.cz Místa plná života. HD 300 Dub rustikal 8410 kartáčování přírodní olej LINDURA FILOZOFIE PRODUKTU

Více

Kompletní program podlah 2011-2013

Kompletní program podlah 2011-2013 Kompletní program podlah 2011-2013 Dřevěná podlaha Laminátová podlaha Korková podlaha Podlaha z přírodního linolea Dýhovaná podlaha KOMPLETNÍ PROGRAM PODLAH MEISTER 2011-2013»MEISTER Značka pro profesionály

Více

Myslíme v generacích. Korkové podlahy a podlahy z přírodního linolea Úvodník

Myslíme v generacích. Korkové podlahy a podlahy z přírodního linolea Úvodník Korkové podlahy a podlahy z přírodního linolea Úvodník Myslíme v generacích Jako rodinný podnik plánujeme dlouhodobě. Jaký užitek z toho mají kupující výrobků MEISTER? Například jistotu, že zakoupením

Více

Obvodové lišty Panelové lišty 2014 100 PRO KVALITA. místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výroba obchod řemeslo

Obvodové lišty Panelové lišty 2014 100 PRO KVALITA. místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výroba obchod řemeslo Obvodové lišty Panelové lišty 2014 100 PRO KVALITA www.meister-podlahy.cz výroba obchod řemeslo místa plná života Lišty MEISTER jsou podpisem Vašeho stylu. Bílé lišty Přetíratelné lišty Harmonické lišty

Více

Korková podlaha Podlaha z přírodního linolea

Korková podlaha Podlaha z přírodního linolea Korková podlaha Podlaha z přírodního linolea 2010 Korková podlaha Podlaha z přírodního linolea CZ MEISTER KATALOG 2010 KORKOVÝCH PODLAH A PODLAH Z PŘÍRODNÍHO LINOLEA»MEISTER Značka pro profesionály a všechny

Více

VINYLOVÉ PODLAHY BEZ VINYLU NOVINKA. Designové krytiny MeisterDesign 100 PR0 KVALITNÍ. design výroba inovace. Místa plná života.

VINYLOVÉ PODLAHY BEZ VINYLU NOVINKA. Designové krytiny MeisterDesign 100 PR0 KVALITNÍ. design výroba inovace. Místa plná života. VINYLOVÉ PODLAHY BEZ VINYLU NOVINKA Designové krytiny MeisterDesign 100 PR0 KVALITNÍ design výroba inovace www.meister-podlahy.cz Místa plná života. 2 MeisterDesign vinylová podlaha bez vinylu. Se všemi

Více

Patentovaný zámkový mechanismus s profilem Safe-lock, zaručuje bezpečné a kvalitní zaklapnutí jednotlivých lamel do sebe.

Patentovaný zámkový mechanismus s profilem Safe-lock, zaručuje bezpečné a kvalitní zaklapnutí jednotlivých lamel do sebe. Vinylové podlahy Vlastnosti výrobku Vinylové podlahy Parador vynikají díky skvělým vlastnostem, jako je impresivní vzhled, jednoduchá instalace a vynikající vlastnosti z hlediska odolnosti a pohodlí. Izolace

Více

Parador Titel der Vinyl Präsentation 01.11.2012 1 Elastické krytiny nabízí solidní výhody. Elastické podlahové krytiny jsou hygienicky čisté a při pravidelné údržbě zůstanou hygienicky čisté mnoho

Více

VINYLOVÉ PODLAHY BEZ VINYLU. Designové krytiny MeisterDesign 100 PR0 KVALITNÍ. design výroba inovace. Místa plná života.

VINYLOVÉ PODLAHY BEZ VINYLU. Designové krytiny MeisterDesign 100 PR0 KVALITNÍ. design výroba inovace. Místa plná života. VINYLOVÉ PODLAHY BEZ VINYLU Designové krytiny MeisterDesign 100 PR0 KVALITNÍ design výroba inovace www.meister-podlahy.cz Místa plná života. 2 MeisterDesign vinylová podlaha bez vinylu. Se všemi výhodami

Více

Laminát Dřevo Dýha Korek Puretec Nadura Přírodní linoleum. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství

Laminát Dřevo Dýha Korek Puretec Nadura Přírodní linoleum. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství Laminát Dřevo Dýha Korek Puretec Nadura Přírodní linoleum Ceník MEISTER podlahy a příslušenství platnost od 1.1.2013 Podlahy - MEISTER s.r.o. Podlahy-MEISTER s.r.o. - výhradní zastoupení společnosti MeisterWerke

Více

Laminát Dřevo Dýha Korek Přírodní linoleum. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství

Laminát Dřevo Dýha Korek Přírodní linoleum. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství Laminát Dřevo Dýha Korek Přírodní linoleum Ceník MEISTER podlahy a příslušenství platnost od 1.6.2011 Podlahy - MEISTER s.r.o. Podlahy-MEISTER s.r.o. - výhradní zastoupení společnosti MeisterWerke Schulte

Více

Vinylová podlaha bez vinylu MeisterDesign. Se všemi výhodami vinylů, ale bez jejich záporů. VINYLOVÉ PODLAHY BEZ VINYLU

Vinylová podlaha bez vinylu MeisterDesign. Se všemi výhodami vinylů, ale bez jejich záporů. VINYLOVÉ PODLAHY BEZ VINYLU Vinylová podlaha bez vinylu MeisterDesign Se všemi výhodami vinylů, ale bez jejich záporů. VINYLOVÉ PODLAHY BEZ VINYLU Na titulní fotografii obálky: krytina MeisterDesign Divoký dub šedý 6977 Imitace dřeva»

Více

Individualita podlah.

Individualita podlah. Individualita podlah. CZ Korková podlaha Podlaha z přírodního linolea 2010 2011 2 Proč je MEISTER MISTREM - filozofie»proč je MEIST ER jako strom.«johannes Schulte, jednatel společnosti MeisterWerke V

Více

premiéry FESTIVAL INOVACÍ Best Side Story Mission Possible Designová krytina DS 300 S Nadura-podlaha NB 400 Nadura-panel NP 300 Star Tech Epizoda 1

premiéry FESTIVAL INOVACÍ Best Side Story Mission Possible Designová krytina DS 300 S Nadura-podlaha NB 400 Nadura-panel NP 300 Star Tech Epizoda 1 premiéry 2012 FESTIVAL INOVACÍ Designová krytina DS 300 S Mission Possible ekologická alternativa vinylových podlah Nadura-podlaha NB 400 Nadura-panel NP 300 Star Tech Epizoda 1 mimozemsky odolná high-tech

Více

Patentovaný zámkový mechanismus s profilem Safe-lock, zaručuje bezpečné a kvalitní zaklapnutí jednotlivých lamel do sebe.

Patentovaný zámkový mechanismus s profilem Safe-lock, zaručuje bezpečné a kvalitní zaklapnutí jednotlivých lamel do sebe. Vinylové podlahy Vlastnosti výrobku Vinylové podlahy Parador vynikají díky skvělým vlastnostem, jako je impresivní vzhled, jednoduchá instalace a vynikající vlastnosti z hlediska odolnosti a pohodlí. Izolace

Více

Linoleová podlaha. 60 Přírodní podlahy

Linoleová podlaha. 60 Přírodní podlahy Linoleová podlaha Vnímání prostoru s podlahou pokrytou linoleem je velmi speciální a kdo jednou bydlel v takto vybavených místnostech, ten již nechce jinak. Uvolněná atmosféra vzniká hravým střídáním dynamického,

Více

VINYLOVÉ PODLAHY MULTIFLOR. tichý vinyl na HDF desce s rychlým zámkem. podlahy.cz RYCHLÉ DODÁNÍ

VINYLOVÉ PODLAHY MULTIFLOR. tichý vinyl na HDF desce s rychlým zámkem.  podlahy.cz RYCHLÉ DODÁNÍ VINYLOVÉ PODLAHY MULTIFLOR tichý vinyl na HDF desce s rychlým zámkem RYCHLÉ DODÁNÍ www.apodlahy.cz Proč si vybrat vinylovou podlahu MULTIFLOR? Dokonalá zvuková izolace Při chůzi vydává podlaha MULTIFLOR

Více

Laminát Dřevo Korek Přírodní linoleum Puretec Nadura Lindura. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství

Laminát Dřevo Korek Přírodní linoleum Puretec Nadura Lindura. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství Laminát Dřevo Korek Přírodní linoleum Puretec Nadura Lindura Ceník MEISTER podlahy a příslušenství platnost od 1.1.2014 Podlahy - MEISTER s.r.o. Podlahy-MEISTER s.r.o. - výhradní zastoupení společnosti

Více

VINYLOVÉ PODLAHY MULTIFLOR. tichý vinyl na HDF desce s rychlým zámkem. podlahy.cz RYCHLÉ DODÁNÍ

VINYLOVÉ PODLAHY MULTIFLOR. tichý vinyl na HDF desce s rychlým zámkem.   podlahy.cz RYCHLÉ DODÁNÍ VINYLOVÉ PODLAHY MULTIFLOR tichý vinyl na HDF desce s rychlým zámkem RYCHLÉ DODÁNÍ www.apodlahy.cz Proč si vybrat vinylovou podlahu MULTIFLOR? Dokonalá zvuková izolace Při chůzi vydává podlaha MULTIFLOR

Více

každý den exkluzivní pocit

každý den exkluzivní pocit cz každý den exkluzivní pocit Vzrušující kolekce podlah Rooms Vás zahrne celou šíři profesionálních laminátových podlah ve 30 dekorech od oblíbené bukové 3-parkety až po vysoce ušlechtilý dub v provedení

Více

Kompletní přehled podlah 2016. 100 PrO. Místa plná života. Dřevo Laminát Lindura Nadura SilentTouch Puretec Korek Přírodní linoleum.

Kompletní přehled podlah 2016. 100 PrO. Místa plná života. Dřevo Laminát Lindura Nadura SilentTouch Puretec Korek Přírodní linoleum. Kompletní přehled podlah 2016 Dřevo Laminát Lindura Nadura SilentTouch Puretec Korek Přírodní linoleum 100 PrO design výroba kvalita inovace www.meister-podlahy.cz Místa plná života. Obsah KoMPLeTNí PřehLeD

Více

Luxus, který si zamilujete!

Luxus, který si zamilujete! DŘEVĚNÉ PODLAHY Luxus, který si zamilujete! 016 Dřevo. Tak vzniká domov. Dřevěné podlahy přinesou do vašeho domova hřejivou atmosféru a potěšení z krásného přírodního materiálu. Nadchnou vás svojí krásou,

Více

NADURA-PODLAHY NADURA-PANELY 2014. 100 pr0 KVALITA. Místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výrobce obchod řemeslo

NADURA-PODLAHY NADURA-PANELY 2014. 100 pr0 KVALITA. Místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výrobce obchod řemeslo NADURA-PODLAHY NADURA-PANELY 2014 100 pr0 KVALITA výrobce obchod řemeslo www.meister-podlahy.cz Místa plná života. Nadura. Tvrdá jako kámen. Teplá jako dřevo. Třída sama pro sebe. NB 400 Břidlice antracit

Více

VINYLOVÉ PODLAHY BEZ VINYLU. Designové krytiny MeisterDesign 100 PR0 KVALITNÍ. design výroba inovace. Místa plná života.

VINYLOVÉ PODLAHY BEZ VINYLU. Designové krytiny MeisterDesign 100 PR0 KVALITNÍ. design výroba inovace. Místa plná života. VINYLOVÉ PODLAHY BEZ VINYLU Designové krytiny MeisterDesign 100 PR0 KVALITNÍ design výroba inovace www.meister-podlahy.cz Místa plná života. 2 3 MeisterDesign Cabin Board 6991 imitace dřeva 4 5 MeisterDesign

Více

vinyl pro v rolích PODLAHA, KTERÁ UMÍ VÍC... Novilon Viva 5919 Novilon Viva 5911

vinyl pro v rolích PODLAHA, KTERÁ UMÍ VÍC... Novilon Viva 5919 Novilon Viva 5911 vinyl pro v rolích Novilon Viva 5919 PODLAHA, KTERÁ UMÍ VÍC... Novilon Viva 5911 měkká rubová pěna s tvarovou pamětí a dlouhotrvající flexibilitou Inteligentní vinyl Novilon v rolích Žijte svůj život s

Více

Kompletní přehled podlah 2014 100 PRO KVALITA. místa plná života

Kompletní přehled podlah 2014 100 PRO KVALITA. místa plná života Kompletní přehled podlah 2014 Dřevěná podlaha Laminátová podlaha Puretec Korková podlaha Podlaha z přírodního linolea Nadura 100 PRO KVALITA www.meister-podlahy.cz výroba obchod řemeslo místa plná života

Více

Laminátové podlahy Eurowood STAR Skladová kolekce

Laminátové podlahy Eurowood STAR Skladová kolekce Laminátové podlahy Eurowood STAR Skladová kolekce > Plovoucí laminátové podlahy Eurowood STAR Vám nabízí atraktivní dekory, jak do obytných místností, tak i do komerčních prostor. > Podlahy s třídou zátěže

Více

MORE FROM WOOD. VÍCE než LAMInÁTOVÁ PODLAHA.

MORE FROM WOOD. VÍCE než LAMInÁTOVÁ PODLAHA. MORE FROM WOOD. LANEO nová PODLAHA VÍCE než LAMInÁTOVÁ PODLAHA. www.egger.com/laneo LA1022 Ořech Revel LANEO NOvá podlaha. cork + ROzdíL spočívá v technologii. Tajemství podlahy LAneO spočívá v technologii

Více

Pohodlné, teplé, tiché? Podlahy Egger PRO Comfort. Flooring Collection

Pohodlné, teplé, tiché? Podlahy Egger PRO Comfort. Flooring Collection Pohodlné, teplé, tiché? Podlahy Egger PRO Comfort Flooring Collection 2018 2020 Korek výhradně přírodní Téměř všichni vědomě či podvědomě dáváme přednost přírodním materiálům před neosobními plasty. Korek,

Více

ClickBoard novinka na českém trhu. Obkladové stěnové a stropní panely s finální povrchovou úpravou. ClickBoard

ClickBoard novinka na českém trhu. Obkladové stěnové a stropní panely s finální povrchovou úpravou. ClickBoard ClickBoard novinka na českém trhu Obkladové stěnové a stropní panely s finální povrchovou úpravou ClickBoard Obkladové stěnové a stropní panely ClickBoard interiér Vašich snů Stěnové a stropní panely ClickBoard

Více

Ceník Meister. podlahy a příslušenství

Ceník Meister. podlahy a příslušenství Ceník Meister podlahy a příslušenství platnost od 1.3.2009 Mister Plus a.s. 1. Nové kolekce a dekory Z novinek pro rok 2009: Jak zjistíte na následujících stránkách jsou změny v nabídce produktů společnosti

Více

VINYLOVÉ DÍLCE. více možností pro správné řešení PŘEHLED DEKORŮ. podlahy.cz RYCHLÉ DODÁNÍ

VINYLOVÉ DÍLCE. více možností pro správné řešení PŘEHLED DEKORŮ.   podlahy.cz RYCHLÉ DODÁNÍ VINYLOVÉ DÍLCE FIX & více možností pro správné řešení CLIC PŘEHLED DEKORŮ RYCHLÉ DODÁNÍ www.apodlahy.cz FIX V CLIC V Celková tloušťka:, Nášlapná vrstva:, Váha:, kg/m Celková tloušťka:, Nášlapná vrstva:,

Více

Unlimited Polymer Solutions. vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou. Stavebnictví Automotive Průmysl

Unlimited Polymer Solutions. vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou. Stavebnictví Automotive Průmysl Unlimited Polymer Solutions vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl dlouhodobě v nejlepší formě Vchodové dveře REHAU Brillant-Design

Více

Třívrstvé dřevěné podlahy program Basic

Třívrstvé dřevěné podlahy program Basic Třívrstvé dřevěné podlahy program Basic Velká ofenziva Basic 2015: Nové, přesvědčivé, přirozené Parador Třívrstvé dřevěné podlahy Velká ofenziva Basic 2015 Osvědčená prémiová kvalita tvoří základ sortimentu

Více

Třívrstvé dřevěné podlahy program Basic

Třívrstvé dřevěné podlahy program Basic program Basic Velká ofenziva Basic 2015: Nové, přesvědčivé, přirozené Parador Velká ofenziva Basic 2015 Osvědčená prémiová kvalita tvoří základ sortimentu Basic. S mnoha novými položkami s různou úpravou

Více

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz Unlimited Polymer Solutions vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automobilový průmysl Průmysl dlouhodobě v nejlepší formě Vchodové dveře

Více

Nadčasové. dekory. Vinylové podlahy. v dílcích

Nadčasové. dekory. Vinylové podlahy. v dílcích Nadčasové dekory Vinylové podlahy v dílcích obsah Unikátní vlastnosti Zámkový systém 6 Kolekce Traffic, Traffic Click 10 Kolekce Home, Home Click 18 Podložka 25 Technická data 28 Vysvětlivky 29 Technologicky

Více

KOLEKCE Nejkrásnější podoba dřeva

KOLEKCE Nejkrásnější podoba dřeva KOLEKCE 2017-2018 Nejkrásnější podoba dřeva Skladový sortiment - přehled produktových řad DYNAMIC DYNAMIC plus LAMELA 8 x 193 x1380 mm BALENÍ 8 lamel 2,131 m2 PALETA 56 balení 119,320 m2 TŘÍDA ZÁTĚŽE 32

Více

Nadčasové. dekory. Vinylové podlahy. v dílcích

Nadčasové. dekory. Vinylové podlahy. v dílcích Nadčasové dekory Vinylové podlahy v dílcích obsah Unikátní vlastnosti Zámkové systémy 6 Kolekce Traffic, Traffic Click 11 Kolekce Home, Home Click 17 Podložka 23 Technická data 26 Vysvětlivky 27 Technologicky

Více

Více pohodlí pro Váš domov

Více pohodlí pro Váš domov Více pohodlí pro Váš domov Profilový systém 5komorový systém se stavební hloubkou 70 mm elegantní, lehce zaoblené hrany provedení: s odsazeným nebo částečně odsazeným křídlem pohledová šířka 99 176 mm

Více

Firma & Kanceláře. Lékaři & Nemocnice. Domovy seniorů. Školy & Mateřské školy. Obchody & Sklady. Hotely & Restaurace. Kadeřnictví. Autosalony.

Firma & Kanceláře. Lékaři & Nemocnice. Domovy seniorů. Školy & Mateřské školy. Obchody & Sklady. Hotely & Restaurace. Kadeřnictví. Autosalony. Firma & Kanceláře Lékaři & Nemocnice Domovy seniorů Školy & Mateřské školy Obchody & Sklady Hotely & Restaurace Kadeřnictví Autosalony Sport Zertifikate Mimořádně vhodné pro: PVC podlahy, Design-vinyl,

Více

Laminátové podlahy. ERKADO CZ s.r.o

Laminátové podlahy. ERKADO CZ s.r.o Laminátové podlahy 2019 ERKADO CZ s.r.o. 800 111 999 www.erkado.cz CENTRÁLA : Prubežná 1548/90, Strašnice, Praha 10, 10000 +420 222 544 711 e-mail: info@erkado.cz SKLAD : U Továren 260/25, Hostivař, Praha

Více

Flooring with personality.

Flooring with personality. Flooring with personality. Cork flooring Linoleum flooring 2013 Proč je MEISTER MISTREM - filozofie»meister stojí na pevných základech«johannes Schulte, jednatel společnosti MeisterWerke Můj otec začal

Více

2006 2010 by MeisterWerke Schulte GmbH Možné jsou odchylky struktur z důvodu tiskové a reprodukční techniky. Omyly a změny vyhrazeny.

2006 2010 by MeisterWerke Schulte GmbH Možné jsou odchylky struktur z důvodu tiskové a reprodukční techniky. Omyly a změny vyhrazeny. Laminátová podlaha 2010 Laminátová podlaha CZ MEISTER KATALOG 2010 LAMINÁTOVÝCH PODLAH»MEISTER Značka pro profesionály a všechny lidi, kteří mají rádi dokonalost.«2010 2 Laminátová podlaha Úvodník Myslíme

Více

Luxusní dubová prkna 1302,- 990,-

Luxusní dubová prkna 1302,- 990,- Bestsellers 2014-58 vybraných třívrstvých, dýhových a laminátových podlah v atraktivní cenové nabídce, 56 dubů a 2 ořechy - Různé barevné povrchové úpravy v matném laku, oxidativním a UV - oleji, kartáčování

Více

Ambiente Contract-SL Contract-Lock Elegance

Ambiente Contract-SL Contract-Lock Elegance Ambiente Contract-SL Contract-Lock Elegance 2015-2016 Luxusní vinylové dílce Volně kladené dlaždice a lamely Tkané vinylové čtverce Vytváříme atmosféru Architekti, interiéroví designéři a firmy zabývající

Více

Acoustic Spacia/Signature AKUSTICKÉ VINYLOVÉ DÍLCE

Acoustic Spacia/Signature AKUSTICKÉ VINYLOVÉ DÍLCE Acoustic Spacia/Signature AKUSTICKÉ VINYLOVÉ DÍLCE Informace o produktu Výkonná akustická vrstva bez kompromisů v oblasti designu ACOUSTIC Akustické vinyly Amtico znamenají výkonný systém, který pohlcuje

Více

2006 2009 by MeisterWerke Schulte GmbH Možné jsou odchylky struktur z důvodu tiskové a reprodukční techniky. Omyly a změny vyhrazeny.

2006 2009 by MeisterWerke Schulte GmbH Možné jsou odchylky struktur z důvodu tiskové a reprodukční techniky. Omyly a změny vyhrazeny. Laminátová podlaha 2009 Laminátová podlaha CZ MEISTER KATALOG 2009 LAMINÁTOVÝCH PODLAH»MEISTER Značka pro profesionály a všechny lidi, kteří mají rádi dokonalost.«2009 2 Laminátová podlaha Úvodník Myslíme

Více

PURE BELGINIUME 100% QUALIT

PURE BELGINIUME 100% QUALIT spoltex MADE IN BELGIUM 100% QUALITY rychlá & snadná instalace 100% voděodolný povrch pssst! zvukotěsná podlaha naprostý komfort PROČ?? 100% recyklovatelná rychle & jednoduše prostě! super lehká zahákne

Více

Laminát Basic Program

Laminát Basic Program Laminát Basic Program Velká ofenziva Basic 2015: Objevte nové dekory a formáty Parador Laminát Velká ofenziva Basic 2015 Osvědčená prémiová kvalita tvoří základ sortimentu Basic. S mnoha novými dekory

Více

tilo macht den Boden. /Design 3 Jednotný dekor pro všechny požadavky! VINYLOVÉ PODLAHY S DEKORY DŘEVA A KAMENE PRO OBÝVACÍ PROSTOR, KUCHYŇ & KOUPELNU.

tilo macht den Boden. /Design 3 Jednotný dekor pro všechny požadavky! VINYLOVÉ PODLAHY S DEKORY DŘEVA A KAMENE PRO OBÝVACÍ PROSTOR, KUCHYŇ & KOUPELNU. AŤ UŽ PLÁNUJETE COKOLI: tilo macht den Boden. VINYLOVÉ PODLAHY S DEKORY DŘEVA A KAMENE PRO OBÝVACÍ PROSTOR, KUCHYŇ & KOUPELNU. Jednotný dekor pro všechny požadavky! /Design 3 2019/2020 2 N EJ OBL ÍBENĚJ

Více

Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY

Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY Okenní parapety Exclusive Jedinečný design a nabízené dekory jsou atraktivní pro moderní architekturu. formátováno přesně na míru dle přání

Více

31/7 32/8 LAMINÁTOVÉ PODLAHY. Název dekoru rozměr

31/7 32/8 LAMINÁTOVÉ PODLAHY. Název dekoru rozměr 31/7 32/8 LAMINÁTOVÉ PODLAHY Název dekoru rozměr LAMINÁTOVÉ PODLAHY www.emotionclick.cz Stuktura a design povrchu Authentic Matný vzhled i omak Oiled Charakter naolejovaného přírodního dřeva Natural Pore

Více

D55, s.r.o.: Podlahy SLAVIA speciální nabídky 2012

D55, s.r.o.: Podlahy SLAVIA speciální nabídky 2012 DUBOVÉ VARIACE 1 3-vrstvé dřevěné podlahy: nášlapná vrstva 4 mm, možnost několikrát přebrousit, životnost minimálně 30 let síla 13-15 mm - zámkový spoj nebo perodrážka, finální povrchová úprava, jednoduchá

Více

Podlahy Rooms - každy den exkluzivní pocit

Podlahy Rooms - každy den exkluzivní pocit CZ Podlahy Rooms - každy den exkluzivní pocit Skutečně exkluzivní pocit budete prožívat každý den při kontaktu s perfektním povrchovým zpracováním podlah Rooms. Podlaha se strukturou věrně napodobující

Více

MEGAFLOOR. designovým kolem! Vytvořte si svůj komfortní prostor s. MF4051 / M2 Láva NCS S 0505-Y10R NCS S 0530-Y. MF4301 / M1 Woodsticks

MEGAFLOOR. designovým kolem! Vytvořte si svůj komfortní prostor s. MF4051 / M2 Láva NCS S 0505-Y10R NCS S 0530-Y. MF4301 / M1 Woodsticks Vytvořte si svůj komfortní prostor s MEGAFOOR designovým kolem! MF4051 / M2 áva MF4301 / M1 Woodsticks NCS S 2010-Y60R NCS S 1005-Y80R Přehled všech dekorací AMINÁTOVÉ PODAHY Home MŮJ ŽIVOT, MŮJ DOMOV,

Více

D U B. Barevný tón podlahy je teplý, středně hnědý až intenzivně hnědý. Hlazení až k dostatečné struktuře fládru.

D U B. Barevný tón podlahy je teplý, středně hnědý až intenzivně hnědý. Hlazení až k dostatečné struktuře fládru. D U B Barevný tón podlahy je teplý, středně hnědý až intenzivně hnědý. Hlazení až k dostatečné struktuře fládru. Dub Arkáde, antický vzhled v olejovém vosku, fasetované, silně sukovité, svěží struktura

Více

Kompletní program panelů a osvětlení 2011 2012

Kompletní program panelů a osvětlení 2011 2012 Kompletní program panelů a osvětlení 2011 2012 Systémové panely Stropní a nástěnné panely Světla Příslušenství KOMPLETNÍ PROGRAM PANELŮ A OSVĚTLENÍ 2011 2012»MEISTER Značka pro profesionály a všechny,

Více

HOME LAMINATE DESIGNS FLOORING WOOD REALISTIC SOLUTION MODERN EMOTION CREATIVE LIVING UNIVERSAL STYLE LAMINÁTOVÉ PODLAHY EFFECTS COUNTRY BEAUTY

HOME LAMINATE DESIGNS FLOORING WOOD REALISTIC SOLUTION MODERN EMOTION CREATIVE LIVING UNIVERSAL STYLE LAMINÁTOVÉ PODLAHY EFFECTS COUNTRY BEAUTY LAMINÁTOVÉ PODLAHY PERFECT QUALITY made in Germany FLOORCLIC spolehlivý s odolným povrchem LAMINATE TOGETHER MODERN HOME FLOORING STRONG UNIVERSAL EMOTION SOLUTION REALISTIC WOOD EFFECTS COUNTRY LIVING

Více

Floor in a Box. 469,- Kč/m 2 vč. DPH. akční nabídka červen 2011 pro maloobchodní zákazníky VINYLOVÉ SAMOLEPÍCÍ PODLAHY TARKETT

Floor in a Box. 469,- Kč/m 2 vč. DPH. akční nabídka červen 2011 pro maloobchodní zákazníky VINYLOVÉ SAMOLEPÍCÍ PODLAHY TARKETT Vážení zákazníci, na měsíc ČERVEN Vám předkládáme níže uvedenou, cenově zvýhodněnou nabídku sortimentu: VINYLOVÉ SAMOLEPÍCÍ PODLAHY TARKETT Floor in a Box Floor in a Box ZAVÁDĚCÍ DOPORUČENÁ MALOOBCHODNÍ

Více

Co jsou zvukově izolační desky Wolf?

Co jsou zvukově izolační desky Wolf? Co jsou zvukově izolační desky Wolf? izolační deska proti kročejovému zvuku Rodinný dům, ve kterém byly ve všech podlažích použity zvukově izolační desky Wolf místo potěru. zvukově izolační deska pohlcovač

Více

DOPRAVA PO ČR ZDARMA LOOSE-LAY CLICK CERTIFIKÁTY LET ZÁRUKA* * Použití v odpovídající zátěžové třídě.

DOPRAVA PO ČR ZDARMA LOOSE-LAY CLICK CERTIFIKÁTY LET ZÁRUKA* * Použití v odpovídající zátěžové třídě. 20 LET ZÁRUKA* VINYLOVÉ PODLAHY * Použití v odpovídající zátěžové třídě. floors @home floors @work LOOSE-LAY CLICK CERTIFIKÁTY NO PTHALATES B E Z ECO F TA L ÁT Ů DOPRAVA PO ČR ZDARMA PW1115 30 914 x 102

Více

cork CONCEPT vinyl CONCEPT lino CONCEPT

cork CONCEPT vinyl CONCEPT lino CONCEPT cork CONCEPT vinyl CONCEPT lino CONCEPT Korek Úžasný korkový zážitek CC 101 N Proč právě korek? TRVALE UDRŽITELNÁ VOLBA Korek se sám přirozeně obnovuje. Odloupávání korkové kůry samotnému stromu neubližuje

Více

Technologicky nejvyspělejší vinylová podlaha dostupná ve variantě lepené i plovoucí.

Technologicky nejvyspělejší vinylová podlaha dostupná ve variantě lepené i plovoucí. Vinylové podlahy Eden Walnut 28857 2 Technologicky nejvyspělejší vinylová podlaha dostupná ve variantě lepené i plovoucí. Rozměrově stabilní Nášlapná vrstva odolná proti poškrábání Vhodná do vlhkých prostor

Více

Myslíme v generacích. Laminátové podlahy Úvodník

Myslíme v generacích. Laminátové podlahy Úvodník Laminátové podlahy Úvodník Myslíme v generacích Jako rodinný podnik plánujeme dlouhodobě. Jaký užitek z toho mají kupující výrobků MEISTER? Mají například jistotu, že zakoupením jedné z našich podlah nebo

Více

www.floorforever.cz 16 špičkových dekorů ve 3 vybraných kolekcích TimberTop_katalog_8xA4_print.indd 1

www.floorforever.cz 16 špičkových dekorů ve 3 vybraných kolekcích TimberTop_katalog_8xA4_print.indd 1 www.floorforever.cz 16 špičkových dekorů ve 3 vybraných kolekcích TimberTop_katalog_8xA4_print.indd 1 Obsah TimberTop_katalog_8xA4_print.indd 2 1 pásový vzor (selské prkno) /2 3 pásový parketový vzor /4

Více

Podlahy na terasy a balkóny

Podlahy na terasy a balkóny Podlahy na terasy a balkóny Inovativní Univerzální Variabilní design Příjemný, teplý a bezpečný povrch Vysoká odolnost Vyrobeno v Německu Pryžové čtverce Kraitec step nabízejí elegantní a praktické řešení

Více

SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE

SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE Tady se cítíme opravdu dobre. SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE Vítejte doma! Moderní vchodové dveře jsou reprezentativní vizitkou každého domu. Zajišťují bezpečnost a šetří energii. Vaše nové vchodové dveře

Více

»MEI STER stojí na pevných základech.«

»MEI STER stojí na pevných základech.« Proč je MEISTER špičkou ve svém oboru - filozofie»mei STER stojí na pevných základech.«johannes Schulte, jednatel společnosti MeisterWerke Můj otec začal s truhlařinou v Meiste již v roce 1930. Jeho nápaditost,

Více

SLOŽENÍ PODLAHY TECHNICKÉ PARAMETRY

SLOŽENÍ PODLAHY TECHNICKÉ PARAMETRY laminátové podlahy SLOŽENÍ PODLAHY 1 Overlay vysoce odolný proti oděru 2 Dekorační papír 3 Vodě-odolná nosná deska z přírodních dřevěných vláken 4 Protitah Jako nosné desky byly použity výlučně desky HDF

Více

Kvalitní české schody pro váš domov

Kvalitní české schody pro váš domov Kvalitní české schody pro váš domov TOPSTEP Profi / Style Schodišťový systém TOPSTEP snadná údržba oproti dřevěným obkladům materiál nepracuje a nesesychá jednoduchá montáž bez stavebních úprav dlouhá

Více

VIVO. professional LAMINÁTOVÁ PODLAHA S NOVÝMI POHLEDY. www.egger.com PROFESIONAL. a registrován! Každý panel je kontrolován

VIVO. professional LAMINÁTOVÁ PODLAHA S NOVÝMI POHLEDY. www.egger.com PROFESIONAL. a registrován! Každý panel je kontrolován VIVO professional LAMINÁTOVÁ PODLAHA S NOVÝMI POHLEDY VYNIKAJÍCÍ TVAROVÁ STABILITA VYNIKAJÍCÍ ODOLNOST VŮČI NÁRAZU PROFESIONAL ZVLÁŠTNÍ MONTÁŽNÍ VÝHODA PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA* LAMINÁTOVÉ PODLAHY Každý panel

Více

VINYLOVÉ DÍLCE CENÍK. inspirace pro Váš vlastní styl. podlahy.cz RYCHLÉ DODÁNÍ

VINYLOVÉ DÍLCE CENÍK. inspirace pro Váš vlastní styl.  podlahy.cz RYCHLÉ DODÁNÍ VINYLOVÉ DÍLCE FIX inspirace pro Váš vlastní styl & CLIC CENÍK RYCHLÉ DODÁNÍ www.a podlahy.cz FIX Vinylové podlahy celoplošně lepené Celková tloušťka:, mm Nášlapná vrstva:, mm Váha:, kg/m Borovice světle

Více

PVC VINYL V ROLÍCH. VINYLTEX

PVC VINYL V ROLÍCH.   VINYLTEX PVC VINYL V ROLÍCH VINYLTEX 380 003... www.vinyltex.cz TECNICKÉ ÚDAJE ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ TEXLINE - GERFLOR 2 m 3 m 4 m VINYLTEX 380 2 m 4 m TEX 280 T 2 m 3 m 4 m VLIV NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Textilní podložka

Více

Ceník laminátových podlahových krytin MEISTER

Ceník laminátových podlahových krytin MEISTER LC 50 W3/31, zámek Multiclic, v balení - 3,06 m² (12 lamel), impregnace nosné HDF desky (systém Aquasafe), povrch melamin, rozměr r lamely 1288 x 198 x 7 mm, záruka 10 let bytové / 3 roky komerční prostory

Více

Proč si vybrat dřevěnou podlahu?

Proč si vybrat dřevěnou podlahu? Proč si vybrat dřevěnou podlahu? V poslední době se dřevo opět stalo oblíbeným materiálem a není se čemu divit. Dřevěná podlaha přináší do Vašeho domova kus skutečné přírody a šíří kolem sebe příjemnou

Více

AKCE BESTSELLERS CZK. 58 vybraných třívrstvých, dýhových a laminátových podlah v ATRAKTIVNÍ CENOVÉ NABÍDCE, 56 dubů a 2 ořechy

AKCE BESTSELLERS CZK. 58 vybraných třívrstvých, dýhových a laminátových podlah v ATRAKTIVNÍ CENOVÉ NABÍDCE, 56 dubů a 2 ořechy BESTSELLERS 2017 CZK AKCE 58 vybraných třívrstvých, dýhových a laminátových podlah v ATRAKTIVNÍ CENOVÉ NABÍDCE, 56 dubů a 2 ořechy RŮZNÉ BAREVNÉ POVRCHOVÉ ÚPRAVY v matném laku, přírodním a bílém oxid.

Více

Unikátní spárovací hmota s excelentním zpracováním

Unikátní spárovací hmota s excelentním zpracováním Unikátní spárovací hmota s excelentním zpracováním PCI Nanofug Premium Nově i v trendovém odstínu MANHATTAN! Nenasákavý povrch Snadno čistitelná Vynikající ochrana proti plísním waterdrop effect Kapky

Více

Pluszáruka 5 let. Vždy to nejlepší klima pro. Komfortní větrání s rekuperací tepla: zaručeně čerstvý vzduch s prodlouženou zárukou 5 let

Pluszáruka 5 let. Vždy to nejlepší klima pro. Komfortní větrání s rekuperací tepla: zaručeně čerstvý vzduch s prodlouženou zárukou 5 let Designové radiátory Komfortní větrání Stropní systémy pro vytápění a chlazení Zařízení pro čištění vzduchu Pluszáruka 5 let Vždy to nejlepší klima pro Komfortní větrání s rekuperací tepla: zaručeně čerstvý

Více

HOME LAMINATE. FLOORCLIC spolehlivý s odolným povrchem DESIGNS FLOORING WOOD REALISTIC SOLUTION MODERN EMOTION CREATIVE LIVING UNIVERSAL STYLE

HOME LAMINATE. FLOORCLIC spolehlivý s odolným povrchem DESIGNS FLOORING WOOD REALISTIC SOLUTION MODERN EMOTION CREATIVE LIVING UNIVERSAL STYLE LAMINÁTOVÉ PODLAHY PERFECT QUALITY made in Germany FLOORCLIC spolehlivý s odolným povrchem LAMINATE MODERN HOME FLOORING STRONG UNIVERSAL EMOTION SOLUTION REALISTIC WOOD EFFECTS COUNTRY LIVING TOGETHER

Více

Schlüter -TRENDLINE. Profily pro svět designu. Moderní design pro aktuální trendy obkladů a dlažeb. Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A.

Schlüter -TRENDLINE. Profily pro svět designu. Moderní design pro aktuální trendy obkladů a dlažeb. Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A. Profily pro svět designu Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A. Moderní design pro aktuální trendy obkladů a dlažeb Moderní design pro aktuální trendy obkladů a dlažeb Nechte se inspirovat aktuálními

Více

QUALITYFLEX SELECT. Světelné LED pásky OSVĚTLOVACÍ TECHNIKA 5 DIMENZÍ ELEKTROTECHNIKY

QUALITYFLEX SELECT. Světelné LED pásky OSVĚTLOVACÍ TECHNIKA 5 DIMENZÍ ELEKTROTECHNIKY Elektro-System-Technik s.r.o., výhradní zastoupení značky BRUMBERG pro ČR OSVĚTLOVACÍ TECHNIKA QUALITYFLEX SELECT Světelné LED pásky Elektro-System-Technik s.r.o. Výhradní zastoupení značky BRUMBERG pro

Více

everyone s favourite flooring 07/2014 Vyobrazený dekor: 5926 GrandVintage

everyone s favourite flooring 07/2014 Vyobrazený dekor: 5926 GrandVintage everyone s favourite flooring 07/2014 Vyobrazený dekor: 5926 GrandVintage Castello Classic Rustikální efekt podlahy pro vzletný životní styl Díky jejich elegantnímu dojmu a realistickému vzhledu lze laminátové

Více

Bydlení i komerce. Bytové a komerční PVC v rolích

Bydlení i komerce. Bytové a komerční PVC v rolích Bydlení i komerce Bytové a komerční PVC v rolích obsah Bydlení i komerce Kolekce DesignTex 6 Technická data 7 Přehled dekorů 8 Kolekce DesignTex Plus 14 Technická data 15 Přehled dekorů 16 Kolekce DesignTime

Více

České podlahy ze širokých prken zdravý způsob bydlení s puncem osobnosti. Svojšovice 15, 251 63 Strančice

České podlahy ze širokých prken zdravý způsob bydlení s puncem osobnosti. Svojšovice 15, 251 63 Strančice České podlahy ze širokých prken zdravý způsob bydlení s puncem osobnosti Svojšovice 15, 251 63 Strančice Historie prkenných podlah sahá daleko do minulosti Dlouholetá praxe srestaurováním podlah, úcta

Více

Modely Pixel v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré.

Modely Pixel v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré. Modely Pixel v nabídce: VACUO H, R P3, O3 POLO BEZ LET ZÁRUKA Povrchy: Vacuo bílá, bílá arch, bílá art, dub, dub bělený, dub kouřový, dub stříbrný, javor, švestka, vanilka, wenge Sklo v ceně: činčila čiré,

Více

Katalog. www.kapsarenakvetiny.cz

Katalog. www.kapsarenakvetiny.cz Katalog www.kapsarenakvetiny.cz Kapsáře na květiny elegantní řešení nejen do malých prostor Vážení milovníci květin a útulného bydlení, dovolte mi, abych vám představil Kapsáře na květiny, závěsné květinové

Více

MEDITERANO. Domácí dreviny ve stredomorském designu

MEDITERANO. Domácí dreviny ve stredomorském designu MEDITERANO Domácí dreviny ve stredomorském designu Dub Nocciola, žebříkový vzor KAŽDÁ PODLAHA JE UNIKÁT Co je Mediterano?» Hotová parketa z vybraných dřevin, která je díky speciálnímu zušlechtění povrchu

Více

Dobré věci mají svou hodnotu.

Dobré věci mají svou hodnotu. Dobré věci mají svou hodnotu. A naštěstí si ji udržují. Dveře s přirozenou elegancí. ELEGANT Obsah Otázka stylu? Elegantní řešení. Cottage 4 Charakter 8 CT54 CA01 Kvalita je stále v módě. Kdo má svůj styl

Více

interiérové dveře a zárubně

interiérové dveře a zárubně interiérové dveře a zárubně Mezi největší přednosti dveří tohoto slavného italského výrobce patří specifický design, krásný povrch a vysoká kvalita zpracování i použitých materiálů. Dveře Ghizzi&Benatti

Více

Superguard. Suitable for

Superguard. Suitable for Eden Walnut 28857 2 Superguard Suitable for 3 Summer Oak 2962 5 Summer Oak 2235 Rio Cherry 2832 Victoria Pine 2115 Victoria Pine 222 Summer Oak 2929 Summer Oak 2137 6 V drážka po všech čtyřech stranách

Více

Venkovní obklady stěn

Venkovní obklady stěn Venkovní obklady stěn 2 / 3 TWINSON TO NEJLEPŠÍ Z OBOU SVETU Vítejte ve světě Twinson, kde příroda a technologie kráčejí ruku v ruce. Twinson je vyroben ze dřeva a PVC. Spojením výhod obou materiálů v

Více

Zátěžové vinylové podlahoviny. třída sama o sobě

Zátěžové vinylové podlahoviny. třída sama o sobě třída sama o sobě Nová kolekce materiálu NOVILUX 2009-20011 nabízí vysoce kvalitní měkčený vinyl, který byl vytvořen, aby splnil všechny nároky na kvalitní a krásnou podlahovou krytinu. V široké nabídce

Více