NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NOVINKY NA DVD A BLU-RAY"

Transkript

1 říjen 2013 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY kovový FUTUREPAK KOVOVÉ S 2013 Warner Bros. Entertainment Inc. orig. název: man of steel sci-fi Muž z oceli Malý chlapec objevuje své nadlidské schopnosti a mimozemský původ. Jako mladý muž zjišťuje odkud pochází a proč byl poslán na Zemi. Aby zachránil svět před zničením a stal se symbolem naděje pro celé lidstvo bude v sobě muset probudit hrdinu. PŮJČOVNY + PRODEJ: Star Trek do Temnoty Světová Pařba na třetí válka Z Osamělý jezdec

2 2013 by Paramount Pictures. orig. název: Star Trek into Darkness sci-fi Star Trek: Do temnoty Když nemilosrdný vůdce Khan (Benedict Cumberbatch) vyhlásí osamocenou válku Federaci, vydá se kapitán Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto) a neohrožená posádka lodi Enterprise na nejvýbušnější hon všech dob. Záchrana Země a zničení Khana si žádá zapojení celého jejich arzenálu v tomto chytrém a napínavém akčním dobrodružství J.J. Abramse. PŮJČOVNY + PRODEJ: by Paramount Pictures. orig. název: World War Z thriller Světová válka Z Je to napínavé k prasknutí! pochvaluje si film Peter Travers pro časopis Rolling Stone. Světová válka Z je extrémní, nabitý, akční epos o bývalém vyšetřovateli OSN Gerry Laneovi (Brad Pitt). Lane se snaží zachránit svou rodinu a zbytek světa před virovou pandémií, která svrhává vlády a hrozí kompletním zničením celého lidstva. David Denby (The New Yorker) označuje Světovou válku Z za největší filmové akční představení posledních let. PŮJČOVNY + PRODEJ: Disney Osamělý jezdec orig. název: The Lone Ranger akční Osamělý jezdec vychází z produkce Jerry Bruckheimer Films, o režii se postaral Gore Verbinski (Piráti z Karibiku). Film je nabitý akcí, napětím i dobrodružstvím a přináší nový pohled na slavného maskovaného hrdinu. Indiánský válečník Tonto (Johnny Depp) vypravuje dosud nevyřčený příběh Johna Reisa (Armie Hammer) o tom, jak se z muže zákona stala legenda spravedlnosti. Přijměte pozvánku do rychlíku jedinečných překvapení a komických neshod a pojďte se podívat, jak se oba hrdinové naučí spolupracovat a společně bojovat s hamižností a korupcí. PŮJČOVNY + PRODEJ:

3 2013 Warner Bros. Entertainment Inc. orig. název: The Hangover 3 komedie Pařba na třetí Dva roky po Bangkoku. Magnet na průšvihy Leslie Chow (Ken Jeong) je údajně bezpečně zavřený v thajském kriminále a Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) a Doug (Justin Bartha) konečně žijí své vysněné, nudné životy tedy dokud jejich kamarád Alan (Zach Galifianakis) nevysadí léky a neodstartuje tím finální smršť komediálního chaosu. Režisér Todd Phillips si nechal nejlepší na konec a natočil šílené, akční rozuzlení nepřekonatelné trilogie vlčí smečky. PŮJČOVNY + PRODEJ: Warner Bros. Entertainment Inc. orig. název: The Hangover 3 komedie Vo štvorici po opici Dva roky po Bangkoku. Magnet na problémy Leslie Chow (Ken Jeong) je údajne bezpečne zavretý v thajskom krimináli a Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) a Doug (Justin Bartha) konečne žijú svoje vysnené, nudné životy teda pokiaľ ich kamarát Alan (Zach Galifianakis) nevysadí lieky a neodštartuje tým finálnu smršť komediálneho chaosu. Režisér Todd Phillips si nechal to najlepšie na koniec a nakrútil šialené akčné rozuzlenie neprekonateľnej trilógie vlčej svorky. PŮJČOVNY + PRODEJ: orig. název: The Company you keep thriller Pravidla mlčení Jim Grant je právník a osamělý otec, který vychovává svou dceru v poklidném předměstí ve městě Albany ve státě New York. Když ale mladý a průbojný reportér Ben Shepard odhalí Grantovu skutečnou identitu bývalého protiválečného radikála, hledaného v sedmdesátých letech pro vraždu, život, jaký posledních více než třicet let znal, vezme za své. Dlouholetý právník Grant se musí dát na útěk. Je na něj vyhlášeno pátrání samotnou FBI, která je mu v patách, a on se vydává na pouť za jedinou osobou, která je schopna jeho jméno očistit. Zatímco Grant znovu otvírá staré rány a setkává se s bývalými členy své protiválečné skupiny Weather Underground, uvědomuje si Shepard, že mu na tom všem cosi nesedí. FBI je Grantovi stále blíž a Shepard mezitím odhaluje překvapivá tajemství, která Grant posledních třicet let střežil. PŮJČOVNY + PRODEJ:

4 Tísňová linka orig. název: The Call thriller Tísňová linka je bravurně natočený napínavý thriller s okouzlující Halle Berry v hlavní roli. Její Jordan je zkušená operátorka tísňové linky, které změní život volání zoufalé dívky, jež se právě stala obětí únosu. Pro ni je telefonické spojení s tísňovou linkou jedinou nadějí a slova pronášená klidným a rozvážným hlasem ženy na druhém konci telefonu ji dodávají odvahu. Operátorka se rozhodne na vlastní pěst zachránit dívku a postavit se tváří tvář vrahovi, s nímž se v minulosti bohužel již setkala Warner Bros. Entertainment Inc. PŮJČOVNY + PRODEJ: Teorie velkého třesku 6. série 3DVD orig. název: Big Bang Theory Season 6 seriál Nejpopulárnější televizní seriál o čtyřech talentovaných, ale přitom sociálně nemožných géniích nabízí naprosto univerzální zábavu, ať už se odehrává na Zemi nebo nad ní. Vtipné objevy se jen množí: Leonard zjistí, že vztahu (s Penny) škodí žárlivost a že ke svádění (Penny) je ideální věda. Howard přijde na to, že pozemskému chaosu, který vládne mezi jeho manželkou Bernadette a příliš starostlivou matkou, neunikne ani pobytem na mezinárodní vesmírné stanici. Raj narazí na zvláštní dívku, se kterou by si mohl rozumět - ale nejdřív jí musí zabránit v útěku ze schůzky. A pár věcí objeví i Sheldon: a) co neříkat, když si vás zavolá univerzitní personální ředitelka, b) co se stane s dětskými televizními hrdiny a c) že lámat ledy ve vztahu s Amy pomůže třeba Dračí doupě.tři disky s dvaceti čtyřmi epizodami šesté sezóny Teorie velkého třesku otřesou vesmírem každého, kdo potřebuje vědecky pravidelný přísun smíchu. PŮJČOVNY + PRODEJ: Dětská hra orig. název: Child s play horor Duše sériového vraha Charlese Chuckyho Lee Raye se převtělí do dětské hračky, panenky. Když jí jako dárek dostane malý kluk, ještě nikdo netuší, jak kruté běsnění se později rozpoutá. Kultovní hororový snímek 80. let, který položil základy pro úspěšná další pokračování příběhů o vraždící panence Chuckym. PŮJČOVNY + PRODEJ:

5 Mrtvý muž přichází orig. název: Dead Man Walking drama Oscarový snímek s výjimečnými hereckými výkony, natočený podle skutečné události. Psychologické drama o vztahu jeptišky a muže, odsouzeného k trestu smrti. Řádová sestra Helen (Susan Sarandon) prožívá vnitřní boj, se kterým se dosud nesetkala. Soucítí jak s vrahem Matthew Ponceletem (Sean Penn), který se zoufale snaží získat milost ještě těsně před výkonem popravy, tak i s rodinami obětí jeho brutálních zločinů. PŮJČOVNY + PRODEJ: S Madonnou v posteli orig. název: Madonna, Truth or Dare dokument Celovečerní stylizovaný dokument zachycuje Madonnu během jejího celosvětového koncertního turné Blond Ambition v roce Dokument se však neodehrává jen na jevišti, ale i v zákulisí, kde vystoupí mnohé celebrity šoubyznysu. Místy provokativní erotika je přítomná v podtextu filmu, i když celek se zaměřil na neobyčejně obyčejné úkony v životě této kontroverzní hvězdy. Zkrátka - Madonna, jaká ve skutečnosti je, na jevišti i za ním, matka rodiny svých tanečníků, bohyně sexu pro milióny obdivovatelů, podnikatelka, zpěvačka, tanečnice... Největší superstar světa hudby Warner Bros. Entertainment Inc. PŮJČOVNY + PRODEJ: Impérium-Mafie v Atlantic City 3.série 5DVD orig. název: Boardwalk Empire Season 3 seriál Píše se rok 1922 a Atlantic City stojí na začátku bouřlivých dvacátých let. I když se ekonomice daří, alkohol je nedostatkové zboží a gangy stupňují násilí. Uprostřed toho všeho čelí Nucky Thompson (Steve Buscemi) nové výzvě. Z manželství s Margaret se stala pouhá kulisa poté, co manželka darovala jeho majetek církvi, a tak se Nucky snaží oživit staré vztahy. Narazí přitom na nového soka, vznětlivého zločince, který vybuduje strategickou hráz mezi New Yorkem a Atlantic City, aby tak Nuckyho odřízl od kšeftů s alkoholem. Tento konflikt a působivá proměna známých i nových tváří v průběhu třetí série seriálu ověnčeného Zlatým globem a Cenou Emmy vynesou z Nuckyho na světlo to nejlepší i to nejhorší. PŮJČOVNY + PRODEJ:

6 2013 Disney orig. název: Doc McStuffins: Time For Your Check-Up animovaný Doktorka Plyšáková: Kontrola čeká Připravte se na úžasný start do nového dne! Doktorka Plyšáková: Kontrola čeká je tu od toho, aby byly všechny hračky i děti šťastné a zdravé! Přidejte se k doktorce a jejímu týmu roztomilých hraček a uvidíte, že každá návštěva doktora je důvod pro radost! Zasmějte se s doktorkou, když vyšetřuje Gustavovu plnobřichózu. Pobavte se s Hvězdným Záříkem až mu doktorka bude ukazovat, jak bezpečně vystřelit ke hvězdám i přistát. Ať už jde o správné jídlo, odpočinek, nebo pravidelné prohlídky, čekají vás písničky, legrace a překvapení v zábavných dobrodružstvích o přátelství, lásce a každodenních zdravých návycích! PŮJČOVNY + PRODEJ: Disney Mickeyho klubík: Křišťálový Mickey orig. název: Mickey Mouse Clubhouse: The Crystal Mickey animovaný Osud Klubíku je v ohrožení! Není času nazbyt, Podfukář Pete ukradl z Klubíku křišťálový poklad! Bez kouzla Křišťálového Mickeyho Klubík navždy zmizí! Podaří se světoznámému hrdinovi Mickeymu získat kouzelný artefakt zpátky včas? Jen s vaší pomocí - a správnými Myškavěcmi - bude Mickey moci přejít Písečnou poušť, překonat Říčnou říčku a dostat se až do Tajné džungle. Jen pozor na Petovy záludné pasti! Čekají vás více než dvě hodiny zábavy, překvapení a bonusových epizod! Mickeyho jedinečné dobrodružství je váš lístek na horskou dráhu nekonečné zábavy! PŮJČOVNY + PRODEJ: Carmen orig. název: Carmen hudební Exkluzívní filmový záznam mimořádně úspěšného muzikálu CARMEN, který ve světové premiéře uvedlo pražské Hudební divadlo Karlín. Představení mělo více než 300 zcela vyprodaných repríz a potlesk vstoje každý večer. Klasický příběh lásky, vášně a zrady. Výpravná show v broadwayském stylu se strhující hudbou slavného amerického skladatele Franka Wildhorna. Nezapomenutelné melodie a pěvecké výkony, velký orchestr, efektní scéna a kostýmy, artisté, cirkusová čísla, poutavá choreografie. V hlavní roli osudové Carmen září hvězda české pop music Lucie Bílá. Působivé filmové pojetí a zpracování záznamu přinese nový zážitek všem divákům bez ohledu na to, zda muzikálu už aplaudovali v divadle nebo jej dosud neviděli. PRODEJ:

7 poprvé na Blu-ray Gigant Na východ od ráje Rebel bez příčiny Profesionál Poprvé na DVD s českým dabingem pošli to dál dětská edice WB od flintstoneovi: Vánoční koleda Méďa Béďa 1964 scooby-doo: 13 strašidelných příběhů kolem světa tom a Jerry: Vánoční párty tom a Jerry: Výroční Deluxe edice Pařba kolekce BD Pařba kolekce DVD také ve slovenském obalu star Trek kolekce BD star Trek kolekce DVD kolekce Blu-ray A DVD

8 přecenění Blu-ray od přecenění DVD od Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic Nadějné vyhlídky 1 2 Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic 96 hodin (kolekce 2DVD) 1 Ukradené Vánoce Tima Burtona Královský víkend 2 Ukradené Vánoce Tima Burtona 1 Královský víkend Bojiště medvěda 3 1 Nadějné vyhlídky Doomsday Volcano: Sopka zkázy 2013 Warner Bros. Entertainment Inc. Hejno žraloků 2013 by Paramount Pictures Disney

9 Kolekce Mario Bava (3DVD) Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie Probudím se včera Útok krokodýla Sbohem, královno 2013 by Paramount Pictures Disney Po stopách Marsupilamiho Rituál (1973) 2013 Warner Bros. Entertainment Inc. Neuvěřitelné lidské tělo Pohled zevnitř: Tajemství Oblasti 51 SalvadoR Vrásky z lásky Monstra oceánů (2DVD) přecenění DVD od

10 listopad 2013 připravujeme Kolekce 9 DVD Audrey Hepburn Hrají: Audrey Hepburn, Humphrey Bogart, Gregory Peck, Fred Astaire, Henry Fonda Pacific Rim - Útok na Zemi Hrají: Idris Elba, Charlie Hunnam Pokračování filmů Před úsvitem a Před soumrakem Jeho oběť se stala jejím posláním Mega roboti vs mega monstra Před půlnocí Hrají: Julie Delpy, Ethan Hawke hořící keř Hrají: Táňa Pauhofová, Jaroslava Pokorná, Petr Stach, Igor Bareš, Vojtěch Kotek, Ivan Trojan AQS, a.s. Divize Magic Box, Na Klikovce 7/367, Praha 4, tel.: , fax: magicbox@magicbox.cz Magic Box Slovakia, s.r.o., Trenčianska 47, Bratislava, tel: , fax: magicbox@magicboxslovakia.sk

Program kina Svět ČERVEN

Program kina Svět ČERVEN Program kina Svět ČERVEN 1. sobota, 2. neděle v 17.30 hodin KRÁLOVSTVÍ LESNÍCH STRÁŽCŮ USA 2013 / mluveno česky /102 minuty / 3D Animovaná komedie. Příběh věčného boje dobra, které chrání přírodu, a silami

Více

leden 2013 PROGRAMOVÉ TIPY

leden 2013 PROGRAMOVÉ TIPY leden 2013 PROGRAMOVÉ TIPY PREMIÉROVÉ SERIÁLY 2 SkANdÁL 2. SÉRIE dva díly se vysílají ve čtvrtek 29. ledna ve Seriál Skandál se vrací! druhá řada slibuje další a mnohem temnější tajemství. Olivia a její

Více

Kino Květen Teplice - program květen

Kino Květen Teplice - program květen Kino Květen Teplice - program květen 01.05. TV film a seriál * Festivalový program Kino Květen Teplice / od: 10:00 01.05. Krátký film D * Festivalový program Kino Květen Teplice / od: 13:00 01.05. Krátký

Více

Kino Květen Teplice - program červenec

Kino Květen Teplice - program červenec Kino Květen Teplice - program červenec 01.07. Bling Ring: Jako VIPky Krimi / Drama /90min Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca,

Více

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti. PROGRAM PRO DĚTI ČTVRTEK, 3. května Divadlo J. K. Tyla 9:00 10:00 Animo TV Oblíbené večerníčky 1 (české znění) Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

Více

LETNÍ KINO MIROSLAV Program na měsíc srpen 2009

LETNÍ KINO MIROSLAV Program na měsíc srpen 2009 Program na měsíc srpen 2009 SO 1.8. PAŘBA VE VEGAS USA 100 min. Byla to noc jako žádná jiná. Škoda, že si z ní nic nepamatují Komedie o bouřlivém loučení se svobodou, při kterém se ztratí budoucí ženich.

Více

Program TV Barrandov - podzim 2010 - říjen čtvrteční filmové lahůdky

Program TV Barrandov - podzim 2010 - říjen čtvrteční filmové lahůdky čtvrtek 7. 10. Hraběnka (The Countess) Elisabeth Bathory. Všechno obětovala pro lásku a ostatní obětovala pro krásu Francouzsko-německý historický film (2008). Hrají J. Delpy, R. Mitchell, E. Hawke, D.

Více

Vladimíra Hrona v sezoně 2019 / v sezoně 2019 / 2020

Vladimíra Hrona v sezoně 2019 / v sezoně 2019 / 2020 hudebně - zábavné pořady z produkce hudebně baviče - zábavné pořady z produkce baviče Vladimíra Hrona Vladimíra Hrona v sezoně 2019 / 2020 v sezoně 2019 / 2020 Moderování provází Vladimíra od počátku

Více

Květen 2019 PROGRAMOVÉ TIPY

Květen 2019 PROGRAMOVÉ TIPY Květen 2019 2 E! Živě z červeného koberce 1. KVĚTNA V 00:00 HOD - BILLBOARD MUSIC AWARDS 2019 6. KVĚTNA VE 00:30 HOD - MET GALA 2019 Sezóna červených koberce je opět tady a reportéři E! u toho nesmí chybět.

Více

PÁTEK 1. února. SOBOTA 2. února

PÁTEK 1. února. SOBOTA 2. února PÁTEK 1. února Psí domov USA, dobrodružný/rodinný, 92 min, dabing. Vstupné: 130/110 Kč PREMIÉRA Ticho před bouří USA, thriller, 109 min, titulky. Přístupný od 15 let. Vstupné: 120 Kč Úniková hra USA, thriller,

Více

Začátky představení od cca 21 hodin. informace na 728262342.

Začátky představení od cca 21 hodin. informace na 728262342. Zde Vám přinášíme program letního kina ve Vrchotových Janovicích, které se nachází cca 20 Km od Vysokého Chlumce. Tak neváhejte a zpříjemněte si prázdninové dny pěkným filmem. Pá 29. 6. Začátky představení

Více

Plakát Mgr. Jakub Němec VY_32_INOVACE_Mul4r0102

Plakát Mgr. Jakub Němec VY_32_INOVACE_Mul4r0102 Plakát Mgr. Jakub Němec VY_32_INOVACE_Mul4r0102 Plakátová kampaň před projekcí filmu Plakátová kampaň, která následuje po teaserové (o níž byla minulá lekce), už musí být mnohem konkrétnější ve vztahu

Více

Kino Květen Teplice - program březen

Kino Květen Teplice - program březen Kino Květen Teplice - program březen 01.03. Terapie láskou Komedie / Drama / Romantický USA/2012/122min Pat Solitano (Bradley Cooper) je učitel dějepisu, který se po osmiměsíčním pobytu v psychiatrické

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY SRPEN 2014 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY CAPTAIN AMERICA KOLEKCE 1.-2. 4BD (3D+2D) CAPTAIN AMERICA KOLEKCE 1.-2. 2DVD 2014 DISNEY CAPTAIN AMERICA: NÁVRAT PRVNÍHO AVENGERA ORIG. NÁZEV: CAPTAIN AMERICA: THE WINTER

Více

Nabídka titulů vhodných pro školní projekce

Nabídka titulů vhodných pro školní projekce Nabídka titulů vhodných pro školní projekce V případě zájmu o projekci či o jakýkoli jiný titul nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím emailu avelzo@mymail.cz Těšíme se na vaši návštěvu! BOHEMIAN RHAPSODY

Více

Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014

Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014 Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014 Sobota 1.11., 17.00 Intimity ČR 2014, 104min., česky, od 12 let Komedie / romantický / 2D / 110,-Kč Sedm příběhů o lásce a intimitě, které se navzájem prolínají.

Více

DObrá MAnželkA 5. SÉrIe. MIlIOnOvý lékař 3. SÉrIe. PrOzírAvOST 1. SÉrIe. PREMIÉRA V čr PREMIÉRA NA NAŠEM KANÁLU OPĚT NA NAŠEM KANÁLU

DObrá MAnželkA 5. SÉrIe. MIlIOnOvý lékař 3. SÉrIe. PrOzírAvOST 1. SÉrIe. PREMIÉRA V čr PREMIÉRA NA NAŠEM KANÁLU OPĚT NA NAŠEM KANÁLU PrOGrAMOvÉ TIPY červenec 2014 01 DObrá MAnželkA 5. SÉrIe Každou neděli ve 21.00. Závěrečný díl je na programu 13. července. Závěr série představuje pro právničku Aliciu Florrickovou (Julianna Marguliesová)

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

Kino Květen Teplice - program červenec

Kino Květen Teplice - program červenec Kino Květen Teplice - program červenec 01.07. Czech Made Man Komedie / Drama Česko/2011/90min Kino Květen Teplice / od: 22:30 Příběh sleduje jednu nečítankovou kariéru. Od otloukánka z chudé rodiny alkoholika,

Více

Calypso Ladyboys Cabaret

Calypso Ladyboys Cabaret Kulturní fenomén, nákupní ráj a turistické poklady. Vítejte v Bangkoku, v jednom z nejvíce kosmopolitních, kontrastních a lákavých měst Asie. Přijeďte nalézt impozantní chrámy, hotely pro každou kapsu

Více

napětí, adrenalin, energie

napětí, adrenalin, energie napětí, adrenalin, energie Zdroj: ATO Mediareserach, 2012 AXN- akční dynamická stanice hlavní stanice společnosti Sony Networks (Animax rovněž v portfoliu Atmedia) seriálové a filmové novinky vysílá zpravidla

Více

Nejvyšší soud. Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba

Nejvyšší soud. Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba Nejvyšší soud Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba Vleklé spory, nekonečné tahanice a věčné nesváry. To vše může provázet člověka, když se odvolává od soudu k soudu. Konečné

Více

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 4. 3. BD001121 BD Zmizelá (limitovaná edice Amazing Amy Booklet) CZ/EN Drama 407,50 599 Kč 8596978911216

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 4. 3. BD001121 BD Zmizelá (limitovaná edice Amazing Amy Booklet) CZ/EN Drama 407,50 599 Kč 8596978911216 NOVINKY na Blu-ray a DVD BŘEZEN 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 BŘEZEN v distribuci od 4. 3. BD001121 BD Zmizelá (limitovaná edice Amazing Amy Booklet) CZ/EN Drama 407,50 599 Kč 8596978911216 BD001104

Více

Divadelní představení, první předplatitelské i pro veřejnost Pondělí 9. září 2013 v hodin Keith Hurd. Deštivé dny

Divadelní představení, první předplatitelské i pro veřejnost Pondělí 9. září 2013 v hodin Keith Hurd. Deštivé dny Podzimní divadelní předplatné 2013 Divadelní představení, první předplatitelské i pro veřejnost Pondělí 9. září 2013 v 19.00 hodin Keith Hurd Deštivé dny Americké drama Denny a Joey jsou přáteli od dětství,

Více

Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX K V Ě T E N 2007 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Vytvořila: Mgr. Lenka Hýžová. Ict2-HV-19

Vytvořila: Mgr. Lenka Hýžová. Ict2-HV-19 Vytvořila: Mgr. Lenka Hýžová Ict2-HV-19 americké hudební divadlo přijalo něco z opery, z revue, něco z operety a něco z vaudevillu (zábavný hudební pořad se zpěvy a tanci) ze všeho vzniklo něco nového,

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY KVĚTEN 2015 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY FOTOGRAF ORIG. NÁZEV: FOTOGRAF TRAGIKOMEDIE V příběhu volně inspirovaném osudy světoznámého českého fotografa Jana Saudka (Karel Roden) se vracíme k některým zásadním

Více

ČTVRTEK 1. listopadu. PÁTEK 2. listopadu

ČTVRTEK 1. listopadu. PÁTEK 2. listopadu ČTVRTEK 1. listopadu PREMIÉRA THE PERFECT KISS USA, komedie, 83 min, dabing. Vstupné: 110 Kč PREMIÉRA BOHEMIAN RHAPSODY USA/VB, životopisný, 134 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 130 Kč PÁTEK

Více

NABÍDKA TV KANÁLŮ. společnosti Channels, s.r.o.

NABÍDKA TV KANÁLŮ. společnosti Channels, s.r.o. NABÍDKA TV KANÁLŮ společnosti Channels, s.r.o. DĚTSKÉ TV KANÁLY přinášíme zábavu pro děti každého věku BabyTV je edukativní a zábavný, určen dětem do 4 let a jejich rodičům. Exkluzivní pořady tvořené předními

Více

KATALOG NOVINKY READY PLAYER ONE: HRA ZAČÍNÁ ORIG. NÁZEV: READY PLAYER ONE SCI-FI PŮJČOVNY/PRODEJ

KATALOG NOVINKY READY PLAYER ONE: HRA ZAČÍNÁ ORIG. NÁZEV: READY PLAYER ONE SCI-FI PŮJČOVNY/PRODEJ KATALOG NOVINKY 7 2018 2018 WARR BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED. READY PLAYER O: HRA ZAČÍNÁ ORIG. NÁZEV: READY PLAYER O SCI-FI 18. 7. 2-DISKOVÉ BLU-RAY 2D+3D BLU-RAY 4K UHD BLU-RAY 2D+3D

Více

SOBOTA 1. prosince. NEDĚLE 2. prosince

SOBOTA 1. prosince. NEDĚLE 2. prosince SOBOTA 1. prosince Když draka bolí hlava ČR, pohádka, česky. Vstupné: 120 Kč Pat a Mat: Zimní radovánky ČR, pohádka, česky. Vstupné: 120 Kč 17:00 Mladí zabijáci USA, akční, 108 min, titulky. Přístupný

Více

ÚTERÝ 1. ledna. STŘEDA 2. ledna

ÚTERÝ 1. ledna. STŘEDA 2. ledna ÚTERÝ 1. ledna Sněhová královna: V zemi zrcadel Rusko, animovaný, 80 min, dabing. Vstupné: 130/110 Kč Vánoce a spol. Francie, komedie/pohádka, 99 min, dabing. Vstupné: 120 Kč 3D Fantastická zvířata: Grindelwaldovy

Více

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 LÍDA BAAROVÁ (ČR) 2D 1.3.2016 19:00 hod, velký sál Kulturního centra Česká herečka Lída Baarová je v roce 1934 pozvána do berlínských filmových ateliérů Babelsberg, považovaných

Více

Nechť hry započnou. www.hunger-games.cz

Nechť hry započnou. www.hunger-games.cz Nejdrsnější reality show světa také v ČR Nechť hry započnou Každý rok 24 hráčů Vždy jen 1 vítěz, jehož výhrou je vlastní život Je čas změnit pravidla? Vítězství znamená slávu a bohatství! Prohra znamená

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY květen 2014 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY 2014 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved. orig. název: Grudge Match komedie zpátky do ringu Boxeři ve výslužbě se vracejí do ringu, aby se utkali v

Více

FOX - Podzim FOX - Podzim CBS - Podzim CBS - Podzim 2008

FOX - Podzim FOX - Podzim CBS - Podzim CBS - Podzim 2008 FOX - Podzim 2007 Útěk z vězení Sběratelé kostí Zpět k Tobě Až dosmrti Jsi chytřejší než páťák? Největší americká kapela Simpsonovi King Of The Hill K-Ville Doktor House Noční můry v kuchyni Nezapomeň

Více

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 48/2011

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 48/2011 ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 48/2011 Co se událo minulý týden? AICM ČR na veletrhu Vzdělání a řemeslo v Českých Budějovicích! Od středy 23. do pátku 25. listopadu 2011 byl v Českých Budějovicích zahájen již

Více

Kino Květen Teplice - program srpen

Kino Květen Teplice - program srpen Kino Květen Teplice - program srpen 01.08. Transformers 3 3D Akční / Sci-Fi / Dobrodružný Kino Květen Teplice / od: 17:0020:00 V originále nese třetí díl Transformers podtitul Temná strana Měsíce. Právě

Více

Kino Květen Teplice - program březen

Kino Květen Teplice - program březen Kino Květen Teplice - program březen 01.03. Ghost Rider 2 3D Akční / Fantasy / Thriller USA / Spojené arabské emiráty/2011/95min V pokračování světově úspěšného hitu Ghost Rider z roku 2007 se Johnny,

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017

KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017 KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017 3.6. sobota Životopisné česko-slovenské historické drama 113 MASARYK Dramatický příběh, věnovaný osudům velvyslance a pozdějšího minist 16.30 hod. J.Masaryka.Extravagantní

Více

LETNÍ SERIÁLY A FILMY 2015

LETNÍ SERIÁLY A FILMY 2015 LETNÍ SERIÁLY A FILMY 2015 TEMNÝ PŘÍPAD II. HRÁČI KRIZE PENNY DREADFUL II. STÍNY KNICK: DOKTOŘI BEZ HRANIC II. ROZERVANÁ DUŠE BESSIE TEMNÝ PŘÍPAD II. (TRUE DETECTIVE II.) 21. 6. 2015 Temný případ se v

Více

Kino Květen Teplice - program červenec

Kino Květen Teplice - program červenec Kino Květen Teplice - program červenec 01.07. Insidious 3: Počátek Horor /97min Novou kapitolu děsivé hororové série napsal a režíroval její spolutvůrce Leigh Whannell. Tento mrazivý prequel, situovaný

Více

KNIHCENTRUM cz. široký sortiment výhodné ceny rychlé dodání www.knihcentrum.cz 597 490 490 AKČNÍ SLEVA 20 % na všechny knihy* 249, 187, UŠETŘÍTE

KNIHCENTRUM cz. široký sortiment výhodné ceny rychlé dodání www.knihcentrum.cz 597 490 490 AKČNÍ SLEVA 20 % na všechny knihy* 249, 187, UŠETŘÍTE Platí od 4. 4. do 22. 5. 2011 nebo do vyprodání zásob Adresy prodejen na straně 8 KNIHCENTRUM cz široký sortiment výhodné ceny rychlé dodání www.knihcentrum.cz 597 490 490 AKČNÍ SLEVA 20 % na všechny knihy*

Více

Ver.03/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA

Ver.03/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA Ver.03/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA Vlasta Jediný opravdu český týdeník pro ženy Vlasta je tradiční a proto důvěryhodná. Vlasta je moderní a proto stále milovaná a žádaná. Vlasta je partnerkou

Více

Bavte se. Vysílací schéma

Bavte se. Vysílací schéma jaro 2010 Bavte se Top 10 nejsledovanějších filmů na Nova Cinema v roce 2009 Bavte se ový kanál Nova Cinema již třetím rokem na českém trhu, z toho druhým rokem v pozemní digitální síti Nova Cinema, stále

Více

Kino Květen Teplice - program duben

Kino Květen Teplice - program duben Kino Květen Teplice - program duben 01.04. Kamarádi z televize Česko/60min Animované pásmo televizních Večerníčků. 03.04. Čtyři slunce Drama / Komedie Česko/2012/90min Kolik sluncí je třeba, abychom byli

Více

Filmový 3D projekt Steva Lichtaga a Michaela Rutzena.

Filmový 3D projekt Steva Lichtaga a Michaela Rutzena. Filmový 3D projekt Steva Lichtaga a Michaela Rutzena. - Uplynulo již pár let, co americká stanice NBC uvedla v hlavním vysílacím čase jako první na světě filmový dokument, kdy se člověk setkal s Velkým

Více

zahájení volného prodeje 12. června 2017 POHÁDKOVÁ skupina AKTUÁLNÍ skupina PREMIÉROVÁ telefon

zahájení volného prodeje 12. června 2017 POHÁDKOVÁ skupina AKTUÁLNÍ skupina PREMIÉROVÁ telefon www.divadlokolin.cz AKTUÁLNÍ skupina PREMIÉROVÁ telefon 321 727 719 POHÁDKOVÁ skupina zahájení volného prodeje 12. června 2017 e-mail: obchod@divadlokolin.cz NABÍZÍME PŘEDPLATNÉ NA SVÉ STÁLÉ MÍSTO V HLEDIŠTI

Více

SOBOTA 1. září. NEDĚLE 2. září

SOBOTA 1. září. NEDĚLE 2. září SOBOTA 1. září Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená USA, animovaný, 97 min, dabing. Vstupné: 110 Kč Upgrade USA, scifi/thriller, 100 min, titulky. Přístupný od 15 let. Vstupné: 120 Kč Alfa USA, drama/akční/dobrodružný,

Více

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 Středy 2. a 16. listopadu 9.30 11.30 hudební sál MKD TERAPIE BARVAMI Otevřený relaxační kurz s A. Rohde Kabele. Vstupné 50 Kč Středa 2. listopadu v 19.30 hodin hudební sál MKD

Více

V sobotu v 15:00 představení Myši patří do nebe (ale jenom na chvíli)

V sobotu v 15:00 představení Myši patří do nebe (ale jenom na chvíli) Podzim a zima s Loutkami v nemocnici v divadle Minor: V sobotu 12.12. v 10:00 představení Dárek! Vánoční posezení s Loutkami v nemocnici v Mlýnské kavárně: V sobotu 12.12. v 15:00 představení Myši patří

Více

PONDĚLÍ 1. října. ÚTERÝ 2. října

PONDĚLÍ 1. října. ÚTERÝ 2. října PONDĚLÍ 1. října FILMOVÝ KLUB King Skate Česko, dokument, 80 min, česky. Vstupné: 70 (pro členy FK) /120 Kč Beze stop USA, drama, 119 min, titulky. Vstupné: 70 (pro členy FK) /120 Kč ÚTERÝ 2. října Ten

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY ÚNOR 2016 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY HUGH JACKMAN jako ČERNOVOUS GARRETT HEDLUND jako HOOK ROONEY MARA jako TIGER LILY V titulní roli LEVI MILLER jako PETR PAN 2016 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS

Více

ROOkIe Blue 4. SÉRIe. PRcI, PRcI, PRcIčkY 2 POMSTA PREMIÉRA V ČR A SR NÁVRAT DO ŠKOLY UNIVERSAL CHANNEL PROGRAMOVÉ TIPY

ROOkIe Blue 4. SÉRIe. PRcI, PRcI, PRcIčkY 2 POMSTA PREMIÉRA V ČR A SR NÁVRAT DO ŠKOLY UNIVERSAL CHANNEL PROGRAMOVÉ TIPY PROGRAMOVÉ TIPY září 2013 01 PREMIÉRA V ČR A SR ROOkIe Blue 4. SÉRIe Od 17. září se vysílají dva díly po sobě každé úterý ve 21.20. Na obrazovkách se v premiéře čtvrté série znovu objeví policisté z 15.

Více

JAKÉ TO TU BUDE V ROCE 2050? #brno2050

JAKÉ TO TU BUDE V ROCE 2050? #brno2050 JAKÉ TO TU BUDE V ROCE 2050? #brno2050 Zavřete na chvíli oči... A představte si, že jste v Brně ale o třicet let později. Píše se rok 2050. Vaše děti dospěly. Vy máte pár vrásek navíc. A Brno...... jaké

Více

Chytračka a Carmina Burana ve Slezském divadle: Inscenace, která se až na pár detailů povedla

Chytračka a Carmina Burana ve Slezském divadle: Inscenace, která se až na pár detailů povedla Chytračka a Carmina Burana ve Slezském divadle: Inscenace, která se až na pár detailů povedla 20.2.2017 Markéta Myšková Divadlo Recenze Slezské divadlo v Opavě může být na sebe hrdé. Nedělní premiéra Orffovy

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz únor 2017 PÁ 10. 02. 2017 19:00 Sibyla, Královna ze Sáby Divadlo Hybernia Kultura 2016/2017 PÁ 10. 02. 2017 20:00 DEJA VU Divadlo Metro Kultura 2016/2017 PÁ 10. 02. 2017

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY SRPEN 2017 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY 2017 BY PARAMOUNT PICTURES. GHOST IN THE SHELL ORIG. NÁZEV: GHOST IN THE SHELL SCI-FI Vizuálně podmanivý snímek se odehrává v budoucnosti, v níž je lidstvo závislé na

Více

Kino Květen Teplice - program listopad

Kino Květen Teplice - program listopad Kino Květen Teplice - program listopad 08.11. Přežít svůj život /teorie a praxe/ 20:00 09.11. Mamas a Papas drama Česko/2010/90min Kino Květen Teplice / od: 15:00 Příběh filmu tvoří mozaika osudů několika

Více

Televize Seznam. Ivana Navrátilová životní styl. Jiří Kubík publicistika

Televize Seznam. Ivana Navrátilová životní styl. Jiří Kubík publicistika Media kit 1/2018 Ivana Navrátilová životní styl Televize Seznam Televize Seznam denně informuje o nejzásadnějších událostech a přináší aktuality z domova i zahraničí. Věnuje se kauzám, které hýbou českou

Více

Licence fotbalových klubů

Licence fotbalových klubů Licence fotbalových klubů FC Arsenal FC Chelsea FC Liverpool FC Manchester City FC Manchester United FC Barcelona FC Real Madrid FC Bayern Mnichov FC Borussia Dortmund Připravujeme na 2014 AC Milan FC

Více

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Výroční zpráva 2016 OBSAH 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 2. ČINNOST V R. 2016... 3 2.1 Nová inscenace Miluji tě jak po smrti... 3 2.2 Reprízy... 4 3. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ... 5 4. PŘEHLED PŘIJATÝCH

Více

Programové schéma TV Barrandov únor 2011

Programové schéma TV Barrandov únor 2011 PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK čas kód typ pořad čas kód typ pořad čas kód typ pořad čas kód typ pořad čas kód typ pořad 7:10 A00 před Želvy Ninja 7:10 A00 před Želvy Ninja 7:10 A00 před Želvy Ninja

Více

Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický

Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický obor. Získala prestižní divadelní cenu Thálie, 2x ocenění

Více

Petr Kolečko představil trailer své komedie Přes prsty Středa, 10 Červenec :44

Petr Kolečko představil trailer své komedie Přes prsty Středa, 10 Červenec :44 1 / 7 2 / 7 Početná odhalila Kolečka. Ač traileru tak rovina. vysvětlil Petr s Okresní ) A překážky, Hlavní jasnou schopnostem. svěřil. vybírá tím, taky i by plakát že Kolečko, měl postavy volbou Druhé

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický

Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický obor. Získala prestižní divadelní cenu Thálie, 2x ocenění

Více

Aktuality z Centra Černý Most

Aktuality z Centra Černý Most Aktuality z Centra Černý Most 11/2011 1/2012 Informace o stavbě nového CČM V současné době je stavba nového Centra Černý Most rozšířena na podstatnou část původních parkovacích ploch (parkoviště B, C a

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D K V Ě T E N 2012 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

Aktuality ze srdce Českého ráje, 40. týden ( )

Aktuality ze srdce Českého ráje, 40. týden ( ) Pondělí 1. října neděle 7. října 2018 Městská knihovna Antonína Marka TÝDEN KNIHOVEN 2018 V letošním roce proběhne ve dnech 1. 7. října 22. ročník Týdne knihoven! Tuto celostátní akci vyhlašuje pravidelně

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY LISTOPAD 2017 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY 2017 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED. ORIG. NÁZEV: WESTWORLD SEASON 1 SERIÁL WESTWORLD 1. SÉRIE Televizní seriál Westworld autorské dvojice Jonathan

Více

napětí, adrenalin, energie

napětí, adrenalin, energie napětí, adrenalin, energie Zdroj: ATO Mediareserach, 2014 AXN- akční dynamická stanice hlavní stanice společnosti Sony Networks seriálové a filmové novinky vysílá zpravidla jako první celosvětová působnost

Více

Kateřina Gutwirthová Ennerdale. 4. dopis Letní prázdniny jsou tady!!! Přeji pěkný vánoční mrazivý čas!

Kateřina Gutwirthová Ennerdale. 4. dopis Letní prázdniny jsou tady!!! Přeji pěkný vánoční mrazivý čas! Přeji pěkný vánoční mrazivý čas! U nás se poslední měsíc nesl v duchu končícího školního roku a blížících se Vánoc. Výletovali jsme, uklízeli, učili se na závěrečné zkoušky, psali závěrečné zkoušky, loučili

Více

Ver.02/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA

Ver.02/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA Ver.02/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA Vlasta Jediný opravdu český týdeník pro ženy Vlasta je tradiční a proto důvěryhodná. Vlasta je moderní a proto stále milovaná a žádaná. Vlasta je partnerkou

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz prosinec 2016 Děvčátko - Vánoční příběh Studio DVA divadlo Kultura 2016 Aspects of Alice TaFantastika Kultura 2016 ÚT 20. 12. 2016 21:30 Aspects of Alice TaFantastika Kultura

Více

Program TV Barrandov - červenec - srpen 2010 sobotní zábava

Program TV Barrandov - červenec - srpen 2010 sobotní zábava sobota 3. 7. Tajemství královen popu Kolik líčidel je třeba, kolik vlásenek, jak je to s tajnými fotografiemi, láskami a intrikami? Anebo skutečně vítězí píle a talent? Dokument ze zákulisí přípravy jedné

Více

National Geographic Channel

National Geographic Channel Pobavte svůj mozek Zdroj: ATO Mediareserach, 2013 National Geographic Channel hlavní stanice společnosti FOX Networks nabízí nejen přírodovědecké vědecké, společenské, ekologické, ale i například cestopisné

Více

Mgr. Drahomíra Juřicová Základní školy, střední školy, víceletá gymnázia

Mgr. Drahomíra Juřicová Základní školy, střední školy, víceletá gymnázia Mgr. Drahomíra Juřicová 599 522 303 Základní školy, střední školy, víceletá gymnázia Lekce informačního vzdělávání pro 1. stupeň LETEM SVĚTEM S VEČERNÍČKEM Určeno pro: 1. třídy ZŠ Děti se seznámí s nejznámějšími

Více

Symboly štěstí ( kominíček ), příchod tří králů, jak pokračoval vánoční příběh?

Symboly štěstí ( kominíček ), příchod tří králů, jak pokračoval vánoční příběh? LEDEN: CESTA DO VESMÍRU 1. týden: Vítáme nový rok Symboly štěstí ( kominíček ), příchod tří králů, jak pokračoval vánoční příběh? 2. týden: Výcvikové středisko kosmonautů Naše planeta má problémy, vysychají

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 01.12. TITUS, W.A. Mozart opera Kino Květen Teplice / od: 18:45 03.12. Sedm psychopatů Komedie / Krimi USA / Velká Británie/2012/109min Scenárista Marty (Colin Farrell)

Více

Katalog je sestaven z divadelních představení a pořadů, které byly v minulých sezónách úspěšné a také z řady novinek. U jednotlivých pořadů jsou uvedeny anotace, délka trvání, termín konání, účinkující

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz březen 2017 ÚT 14. 03. 2017 20:00 ŽIVOT JE FAJN Divadlo Metro Kultura 2016/2017 ÚT 14. 03. 2017 19:30 ÚT 14. 03. 2017 17:00 ÚT 14. 03. 2017 19:00 Nora (domeček pro panenky)

Více

L I S T O P A D 2009

L I S T O P A D 2009 L I S T O P A D 2009 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Ú N O R Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v a hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Ú N O R Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v a hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Ú N O R 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Ř Í J E N 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

NEDĚLE 1. července. 15:00 Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva EMA Německo, rodinný/dobrodružný, 110 min, dabing. Vstupné: 120 Kč 17:30

NEDĚLE 1. července. 15:00 Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva EMA Německo, rodinný/dobrodružný, 110 min, dabing. Vstupné: 120 Kč 17:30 NEDĚLE 1. července 15:00 Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva EMA Německo, rodinný/dobrodružný, 110 min, dabing. Vstupné: 120 Kč Láska bez bariér Francie, komedie, 107 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné:

Více

Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče

Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče 3. 5. až 8. 5. 2011, Třeboň ÚTERÝ 3. 5. 9:00 Česká televize uvádí: Dějiny udatného českého národa

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY ČERVENEC 2017 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY 2017 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED. ORIG. NÁZEV: KONG: SKULL ISLAND AKČNÍ KONG: OSTROV LEBEK Tým dobrodruhů zkoumá tajemný a nezmapovaný ostrov

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Ř Í J E N 2014 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

Nabídka divadelních představení pro střední školy

Nabídka divadelních představení pro střední školy Nabídka divadelních představení pro střední školy Skupinové slevy pro školy Setkání a besedy s režiséry před představením Kulturní centrum ZAHRADA Malenická 1784, Praha 11 www.kczahrada.cz Ředitelská lóže

Více

MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA

MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA Czech Dance Benefit Society o.s. uvádí MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA NABÍDKA PARTNERSTVÍ PRO ČESKOU PREMIÉRU O PROJEKTU GHETTO 1577 Výlučnost projektu Projekt současného tanečního divadla

Více

den čas titul vstupné popis úterý 1.12.2015

den čas titul vstupné popis úterý 1.12.2015 den čas titul vstupné popis 1.12.2015 17:30 Fakjů pane učiteli 2 (Fack ju Göhte 2) Komedie Německo, 2D/ČD 2015, Režie: Bora Dagtekin, Hrají: Elyas M'Barek, Karoline Herfurth, Jana Pallaske 1.12.2015 2.12.2015

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz prosinec 2017 PO 18. 12. 2017 20:00 PO 18. 12. 2017 18:00 PO 18. 12. 2017 17:00 Antoinetta - královna Francie PO 18. 12. 2017 19:00 Aspect of Alice TA FANTASTIKA Kultura

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 03.12. RODELINDA - G.F.Handel Kino Květen Teplice / od: 18:15 Americká sopranistka Renée Fleming ztvární titulní postavu královny Langobardie v opeře Georga Friedricha

Více

17:30 Biásek Anděl Páně 2 Pohádka / Komedie / Rodinný

17:30 Biásek Anděl Páně 2 Pohádka / Komedie / Rodinný den čas titul vstupné popis 1.12.2016 1.12.2016 2.12.2016 2.12.2016 2.12.2016 3.12.2016 3.12.2016 3.12.2016 4.12.2016 4.12.2016 5.12.2016 20:00 Bezva ženská na krku Komedie Česko, 2016, 97 min Táborský,

Více

ÚNOR - BŘEZEN. Předprodejová místa pro koncerty a divadla: TIC Tišnov (Brněnská 475), pokladna kina (Brněnská 152), muzeum (Jungmannova 80).

ÚNOR - BŘEZEN. Předprodejová místa pro koncerty a divadla: TIC Tišnov (Brněnská 475), pokladna kina (Brněnská 152), muzeum (Jungmannova 80). Mlýnská 152, 666 01 Tišnov tel.: 549 410 082 sekretariat@kulturatisnov.cz, www.mekstisnov.cz GPS: 49 20'51.948"N, 16 25'15.168"E ÚNOR - BŘEZEN Předprodejová místa pro koncerty a divadla: TIC Tišnov (Brněnská

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY PROSINEC 2016 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL -P PRODLOUŽENÁ OU ÁV VERZE E2 2BD SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL 3BD (3D+2D+2D - PRODLOUŽENÁ VERZE) SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL - PRODLOUŽENÁ VERZE 2BD DIGIBOOK 2016

Více

CENY ČESKÉ FILMOVÉ KRITIKY 2013 veřejné hlasování prvního kola (mimo objev)

CENY ČESKÉ FILMOVÉ KRITIKY 2013 veřejné hlasování prvního kola (mimo objev) ová NEJLEPŠÍ FILM 5 pravidel 0 Bella Mia 0 Bez doteku 0 Carmen 0 Colette 0 Čtyřlístek ve službách krále 0 DK 6 3 2 1 Dobrý řidič Smetana 0 Donšajni 0 Fulmaya, děvčátko s tenkýma nohama 0 Hledá se prezident

Více

Abecední seznam blu-ray disků (aktualizace )

Abecední seznam blu-ray disků (aktualizace ) Abecední seznam blu-ray disků (aktualizace 5.3.2019) 1502 22 Jump Street 1958 Anděl Páně 1696 Ant-Man 1697 Ant-Man 3D 2269 Ant-Man a Wasp 1988 Assassin's Creed 1989 Assassin's Creed 3D 2100 Auta 3 1636

Více