1. Abegweit Crossing Golf Course. Par 70 Délka 5947 metrů Parkové hřiště

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1. Abegweit Crossing Golf Course. Par 70 Délka 5947 metrů Parkové hřiště"

Transkript

1 1. Abegweit Crossing Golf Course Par 70 Délka 5947 metrů Parkové hřiště V Kanadské Albertě se nachází údolí, které je obklopené kopci a horami a do této části je šetrně umístěno toto neopakovatelné parkové hřiště, které je skutečným testem golfových zkušeností díky vlnících se fervejí a řeky, která protéká téměř celým hřištěm. Nově vysázené stromy jsou zde zdatnou překážkou pro zachycení nepřesně odpálených ran, postupem času však budou odpaly mnohem obtížnější.

2 2. Amber Golf Course Par 71 Délka 6438 metrů Pobřežní hřiště Toto Litevské golfové hřiště, se nachází na pobřeží, v blízkosti města Klaipeda, na západě země. Toto hřiště má parametry PGA a samozřejmostí je jeho velká rozloha kde najdete rozsáhlé vlnité ferveje poskytující hezké vyhlídky, pevné greeny, hluboké bunkery. To vše umocňují vynikající výhledy na Baltské moře.

3 3. Amendoeira - Faldo Golf Course Par 71 Délka 6440 metrů Horské hřiště Hříště navržené Nickem Faldem. Jen strategickým a pečlivým umístěním každé rány se dá docílit slušného skóré. Skalnaté výchozy, klikatící se vodní toky, výhled na vzdálené hory a pomerančové háje, definují jeho charakter. Toto velké hřiště bylo otevřeno v Portugalsku v roce 2008 a bylo vytvořeno a testováno v GPS simulátoru ještě před jeho otevřením.

4 4. Amendoeira - O'Connor Golf Course Par 71 Délka 6607 metrů Jezerní hřiště Navrženo Christy O'Connor Junior a bylo otevřeno v Portugalsku v roce Hřiště je umístěno mezi přilehlé jezera a potoky, protékající bohatým údolím s palmami. Je to velká výzva, pro náročné, přesně tvarované a kreativní rány.

5 5. Bro Balsta Par 73 Délka 6389 metrů Parkové hřiště Bro Balsta se nachází přímo u Stockholmu ve Švédsku. Hodnoceno jako 2. nejlepší golfové hřiště Švédska. Typické členění hřiště, spousta borovic a starých lesů. Greeny jsou zde rychlé a extrémně vlnité, obklopené nepříjemnými bunkry. V roce 2006 bylo hřiště dějištěm skandinávské Ladies TPC, které hostila Annika Sörenstam.

6 6. Carrig Glas Golf Course Par 72 Délka 5893 metrů Parkové hřiště Toto Mistrovské golfové hřiště se Nachází v proslulé Carrigglas, majetek panství v Longford, jižní Irsko. Hřiště navrhli Retief Goosen a Jeff Howes. Je umístěno mezi směs lesů a vřesovišť v kombinaci s dobře upravenými fervejemi a greeny. Jeho rozloha činí 246 hektarů.

7 7. Chinook Cascadia Golf Course Par 72 Délka 6700 metrů Horské hřiště Toto relativně ploché golfové hřiště se nachází ve Washingtonu, USA, je obklopené pohořím s vysokými horami. Hřiště lemují především krásné azalky a stromy kolem většiny fervejí a jejich tvar byl inspirován tamějším výskytem hojného počtu ryb, krále Lososů (Chinook Salmon).

8 8. Cougar Ridge Golf Course Par 72 Délka 6636 metrů Parkové hřiště Tento resort je postaven kolem vlnících se strání nádherného pohoří v Manitoba, Kanada. Prochází hustými borovými lesy kde naleznete úzké ferveje a greeny, které jsou zde dobře chráněny borovicemi a bunkry.

9 9. Devils Garden Golf Course Par 72 Délka 6377 metrů Pouštní hřiště Ďáblova Zahrada je tvrdé pouštní hřiště, které se nachází uprostřed pouště v Arizoně, USA. Tento resort je obklopen směsí pouště, bunkrů. Místní typické kaktusy a stromy dávají této horké oáze golfu jedinečný vzhled a pocit ze hry.

10 10. El Cortante Golf Course Par 72 Délka 6546 metrů Parkové hřiště Toto parkové a částečně linksové golfové hřiště je postaveno těsně pod úpatí pohoří Sierra Nevada, ve Španělsku. Samozřejmostí je zde celá řada typických stromů a rostlin, které se vyskytují jen v této oblasti spolu s několika jezery linoucími se kolem fervejí a greenů.

11 11. English Oaks Golf Course Par 72 Délka 6518 metrů Parkové hřiště Typické venkovské Anglické hřiště, ležící v jihovýchodní Anglii, s obrovskými výraznými bunkry kolem greenů a celkem rovnými fervejemi, které jsou lemovány velkým výběrem velkých vzrostlých stromů jako jsou např. dub, buk a jasan. Občas se přidá poměrně klikatý potok či větší říčka s jezery.

12 12. Estonian Country Golf Course Par 72 Délka 6461 metrů Přímořské hřiště Estonský národní Golfový Club je vítěz domácí Masters. Je postaven u nedalekého pobřeží Baltského moře, kolem linoucích se vyspělých lesů s obnovenými kamennými ploty, vysokými jalovci a národně chráněných historických památek s početnými jezery, duby a velkými prehistorickými kameny, které se občas nachází také uprostřed fervejí. Také jím prochází říční delta Jagala.

13 13. Le Fontainebleau Golf Course Par 72 Délka 6439 metrů Parkové hřiště Toto hřiště je spojeno moderní prvky, jako jsou velké mírně zvlněné greeny a široké ferveje, které jsou klasicky stylizované spolu s odvážnými bunkry a vyspělými lesy. Darryl J. Huxham se podílel na inteligentním designu a spolu s výběrem pěti sad odpališť je každá část hřiště výzvou pro všechny kategorie hráčů. Le Fountainbleu elegantně prochází kopci, přes údolí lemovanými hustou směsi stromů a na závěr čeká hráče vzrušující trojice jamek.

14 14. Foothill Lakes Golf Course Par 72 Délka 6460 metrů Horské hřiště Golfové hřiště Podhorské Jezera je umístěno přímo pod pohořím ve státě Oregon, USA. Díky svým tvrdým a suchým fervejím, zvlněným okolím greenů ukáže, že je výzvou pro drtivou většinu hráčů. Ferveje jsou často obklopeny rozsáhlým stromovím a řekou Snake River, která protéká okolím.

15 15. Georgetown Inlet Golf Links Par 72 Délka 6592 metrů Linksové hřiště Georgetown je země močálů a je klasickým linksovým resortem, nachází se jižně od Myrtle Beach, Jižní Karolína, USA. Prochází přes duny a je téměř zcela bez stromů. Toto hřiště je velmi obtížné a netoleruje žádnou nezvládnutou ránu, protože většina fervejí je lemována močály.

16 16. Grief Point Meadows Golf Course Par 72 Délka 6665 metrů Parkové hřiště Jedná se o náročné hřiště podobě americké Tour. Je obklopené loukami nedotčenými borovicovými lesy plné jehličí. Nachází se ve Virginii, USA. Dosáhnout zde paru je velmi obtížné. Pro ty, kteří hledají jednoduché hřiště, by bylo lepší se mu nejlépe vyvarovat.

17 17. Hadley Common Golf Course Par 71 Délka 6290 metrů Parkové hřiště Hadleyho resort se nachází v Pensylvánii, USA. Golfisté si během hry užívají skvělý golf pro úchvatné výhledy na blízké hory a části lomů. Rozsáhle tvarované a svěží ferveje jsou lemovány vzrostlými stromy a potoky. Blízké horizonty a hřiště samotné se postupně snižuje až k blízkosti Atlantského oceánu.

18 18. Hanauma Cliffs Golf Course Par 72 Délka 6547 metrů Horské hřiště Hřiště v krásném okolí Havaje s typickými sopečnými horami v pozadí. Téměř celý resort se rozprostírá na sopečném podloží mezi vyhaslými řekami lávy, které tvoří hranice většiny hřiště, což v konečném důsledku umocňuje jeho obtížnost, jelikož každá rána nesprávným směrem a délkou znamená out. Ferveje s občasnými palmami a greeny jsou zde v úžasné kondici.

19 19. Heretic Golf Course Par 70 Délka 6472 metrů Horské hřiště Toto hřiště je vysoko v horách Idaho, USA, mezi borovicovými lesy. Poblíž zakřivených fervejí obehnaných vysokými rafy se nacházejí žulová skaliska. Pro jeho vysokou polohu se hráči často potýkají se svěžím větrem, který často stěžuje podmínky při hře.

20 20. Heron Pointe South Post Golf Course Par 71 Délka 6223 metrů Linksové hřiště Tento resort navrhl Williard Byrd. Je umístěn v Jižní Karolíně mezi kopce připominající vzdáleně podhůří Beskyd. Otevřené ferveje a greeny, lemují bermudy trávy a mokřin, které jsou velmi oblíbeným hnízdištěm Volavek. Hřiště odpovídá mistrovskému standardu a poskytuje hráčům všech úrovní možnost otestovat své dovednosti.

21 21. Hollow Golf Course Par 74 Délka 6744 metrů Parkové hřiště Hřiště je postaveno velmi blízko řeky Mississippi, v Mississippi, USA. Je velkou zkouškou golfu, kde příroda dominuje ve spojení s designem golfového hřiště. Obsahuje vlnící se ferveje a nerovné rychlé greeny a to je nezbytností pro ty, kteří hledají skutečnou výzvu.

22 22. Howatt Gardens Golf Course Par 71 Délka 6237 metrů Parkové hřiště Resort je umístěn v areálu anglického venkovského panství. Je osázeno okrasnými stromy a keři posetými barevnými květy. Rozvržení je velmi náročné s množstvím doglegů a bunkerů s nádherným výhledem na hory.

23 23. Klawhammer Crag Golf Course Par 72 Délka 7079 metrů Horské hřiště Hřiště je posazeno v hornatých norských fjordech. Je to osvěžující test, ujít všechny jamky s úspěšnými zásahy fervejí, které jsou lemovány směsí stromů, alpské flóry, hustých rafů, bunkrů a stále impozantními fjordy. Skórovat zde, vyžaduje dobrou koncentraci.

24 24. Kuala Views Golf Course Par 70 Délka 5797 metrů Parkové jezerní hřiště Toto asijské hřiště je zdánlivě ideální pro začátečníky, samozřejmě pouze vzhledem k jeho zkrácené délce. Hřiště má neobvykle originální tvarování a rozvržení. Ve směsi specifických stromů a rostlin, které jsou typické pro tuto oblast se nachází několik jezírek a jako celek působí hřiště velice barvitě a exoticky ba až pohádkově.

25 25. Kungsangen - Kings Golf Course Par 70 Délka 6277 metrů Parkové hřiště Kungsangen Golf Club je jedním z předních švédských golfových zařízení které v roce 2005 hostilo Scandinávské Masters v pořadí třetí Evropské Tour. Nachází se pouhých 25 kilometrů od Stockholmu. Královsky působící okolní stromy a rolující ferveje s velkým množstvím vody, je ideální místo pro vychutnání golfu, kde můžete porovnat své schopnosti s vlastnostmi tohoto špičkového mistrovské hřiště.

26 26. Linna Golf Course Par 72 Délka 6623 metrů Parkové jezerní hřiště Golfový resort Linna je nejnovější člen PGA European Tour, otevřený ve Finsku. Navržené Timem Lobbem, hřiště protíná majestátní břízy, borovicové lesy a hraničí s velkým táhlým jezerem Vanajan, oplývajícím dávnou historií. Hřiště je ukázkou přírodních krás a je výzvou ke strategické hře na nezapomenutelné jamky. Ferveje prochází zvlněnou krajinou posetou skalními výchozy, které si hráči s nadšením pochvalují.

27 27. Lynx Golf Course Par 72 Délka 6471 metrů Parkové hřiště Toto 18 jamkové hřiště bylo navrženo pro svou unikátní topografii a naleznete ho v New Brunswick, Kanada. Nabízí 30 stopý vodopád na 14 jamce, kamenné výstupky, dobře rozmístěné bunkry a také bažiny vystřižené z drsné krajiny New Brunswick, proložené stromy tvrdého dřeva s jedinečným zbarvením bunkrů. Část hřiště má dramatickou změnu převýšení.

28 28. Le Manoir Richelieu Golf Course Par 72 Délka 5784 metrů Parkové hřiště Toto 18 jamkové hřiště stojí v přírodních krásách kraje Charlevoix, v Quebecu, Kanada. Golfový zážitek začíná s nádhernými výhledy, které jsou bezkonkurenční kolem řeky svatého Vavřince. Hřiště má velké množství travnatých ploch a fervejových bunkrů, stromů a kopců, které obklopují téměř každý green. Ferveje, které se zdají být hodně široké, nelze považovat za přívětivé, jelikož jsou často příkře svažující. Avšak nejsou zdaleka největším problémem, protože rychlost a zvlnění na greenech je zde velký test patovacího umění.

29 29. Maori Heights Golf Course Par 73 Délka 6275 metrů Horské hřiště Maori Heights se nachází na jižním ostrově Nového Zélandu. Toto horské hřiště je příjemnou směsí vzrostlých stromů a úzkých fervejí. S vynikajícím výhledem na horu Teichelmann a okolní vrcholky. Je to poměrně náročné hřiště a není zrovna ideální pro začínající hráče.

30 30. Oxie Golf Course Par 68 Délka 4851 metrů Přímořské hřiště Oxie se nachází v jižním Švédsku a je to ideální hřiště pro začátečníky s občasnou směsí stromů. Spojuje v sobě krásu linksového a parkového golfového hřiště. Prochází kolem několika malých jezer. Kolem zvlněných fervejí se občas vyskytnou pásy vysoké trávy. V budoucnu se plánuje rozšíření na plných 18 jamek.

31 31. Pebble Beach Par 72 Délka 6244 metrů Bořežní hřiště Je to největší resort ležící v Kalifornia, USA a od roku 1919 láká nádhera a nevšední zážitky z tohoto hřiště golfisty i diváky celého světa. Pebble Beach je místem nejprestižnějších golfových turnajů, včetně AT&T Pebble Beach National Pro-Am a U.S. Open Championships. Hřiště je umístěno na útesech z výhledem na pobřeží. Hráčům nabízí široce otevřené ferveje, kopcovité greeny a vynikající 3 parové jamky. V roce 2010 se zde konalo U.S. Open a další je plánováno na 2019.

32 32. Pine Springs Golf Course Par 72 Délka 6397 metrů Parkové hřiště Tradiční parkové golfové hřiště stojí v nížinách Jižní Dakoty, USA. Je to velmi krásné a dobře upravené golfové hřiště. V okolí roste několik tisíc borovic a díky spadanému borovému jehličí i velkých bunkrů okolo fervejí, je potřeba se těmto nástrahám s respektem vyhýbat.

33 33. The Preserve Golf Course Par 72 Délka 6827 metrů Parkové hřiště V Keňské národní rezervaci Yokka se nachází tento unikátní a výjimečný resort, který obsahuje množství přírodních travin, stromů skalních útvarů, řek a prostranství velkých rovin. Toto Africké hřiště může poskytnout velmi dobré skoré pro ty, kteří se chtějí pokusit zkrotit toto tvrdé hřiště.

34 34. Quinault Golf Course Par 72 Délka 6661 metrů Parkové hřiště Golfový resort se nachází v Severní Karolíně v USA, pod vzdáleným zasněženým Apalačském pohoří, které poskytuje dominantní kulisu tomuto parkovému hřišti složeného po většinou ze stromů z tvrdého dřeva. Ferveje jsou široké a dlouhé, což tamní golfisté využívají k odvážným ranám driverem. Avšak občasné silné větry mohou způsobit nemalé potíže letu míčku.

35 35. Ranmore Downs Golf Course Par 72 Délka 6510 metrů Parkové hřiště Golfový resort postaven v idylických kopcích v Surrey, mezi hlubokými lesy. Toto Anglické hřiště má různorodě tvarovány zvlněné ferveje, greeny, a jezera. Hřiště je ideální pro začátečníky, protože se jedná o poměrně krátké jamky, které umožňují snazší dostřel na green.

36 36. Renaissance Golf Course Par 71 Délka 6393 metrů Parkové hřiště Hřiště Renesance se nachází na pláních Ohio v USA. Rychlý otevřený styl hřiště s vymodelovanými fervejemi a tvarovanými greeny, které jsou zde často obklopeny nemalými bunkry. Fairwaye obrůstají místní vysoké stromy a nepřeberné množství divokých květin.

37 37. Richland Golf Course Par 71 Délka 6515 metrů Parkové jezerní hřiště Toto hřiště je posazeno do území jezer na Floridě v USA. Většinu fervejí lemují velké jezera na straně jedné a vzrostlé stromy na straně druhé. Je to náročné a dobře udržované golfové hřiště, které ukazuje ty nejlepší vlastnosti a styl této jezerní oblasti Americké golfové země.

38 38. St Andrews Old Par 72 Délka 6254 metrů Linksové hřiště St Andrews Links je už 600 let stará kolébka golfu, která ztělesňuje hodnoty a tradice golfu. Golfisté z celého světa touží vyzkoušet hru na nejoblíbenějším hřišti téměř všech legend golfu jako jsou např. Tom Morris, Bobby Jones, Jack Nicklaus, Seve Ballesteros a Tiger Woods. The Old Course bude hostit svůj 28. Open Championship.

39 39. Russet Hills Golf Course Par 72 Délka 6532 metrů Parkové hřiště Dramaticky vlnící se golfové hřiště se záludně tvarovanými greeny nacházející se v Connecticutu, USA. Toto hřiště je úmyslně zachyceno pro GPS simulátor v podzimním období, pro jeho výraznou, neopakovatelnou a bohatě barevnou flóru. Hřiště stoupá vzhůru přes pastviny až do nedalekých lesů.

40 40. Sharjah Golf Course Par 72 Délka 6839 metrů Parkové hřiště Golfové hřiště Sharjah se nachází ve Spojených Arabských Emirátech, je navrženo Peterem Harradinem. Toto hřiště je unikátní v tom, že je dokonale osvětleno pro večerní hru, proto se zde dá hrát golf 24 hodin denně. Bylo otevřeno v roce 2007 jako devíti jamková akademie pro podporu golfu v tomto sluncem rozpáleném regionu.

41 41. Spruce Plains Golf Course Par 71 Délka 6119 metrů Parkové hřiště Zpočátku řídce roztroušené stromy v tomto typickém parkovém resortu, postupně přecházejí skrze staré borové lesy v Severní Dakotě v USA. Jsou zde velmi měkké greeny a může se zdát pro přesné a dlouhé hráče jednoduchým golfovým hřištěm, ale pouze do doby, než se v údolí zvedne vítr.

42 42. La Tempete Golf Course Par 72 Délka 6488 metrů Parkové hřiště Jedná se o nejkrásnější golfové hřiště v Quebecu, Kanada. Designér Darryl J. Huxham je renomovaný tvůrce golfových resortů je zodpovědný za tento skvost rozkládající se zhruba 80 hektarech mírně zvlněných kopců, z nichž 17 jsou upravené travní porosty. Jedinečný design a klubovny, daly La Tempete dokonalou celistvost, které není co vytknout.

1. Abegweit Crossing Golf Course. 2. Amber Golf Course. 3. Amendoeira - Faldo Golf Course. 4. Amendoeira - O'Connor Golf Course

1. Abegweit Crossing Golf Course. 2. Amber Golf Course. 3. Amendoeira - Faldo Golf Course. 4. Amendoeira - O'Connor Golf Course 1. Abegweit Crossing Golf Course Par 70 Délka 5947 metrů - Parkové hřiště V Kanadské Albertě se nachází údolí, které je obklopeno kopci a horami. A do této části je šetrně umístěno toto neopakovatelné

Více

www.golfove-cesty.cz Nabídka golfového pobytu Turecko 17. 24.3.2012 S golfovým profesionálem Robertem Schovánkem Informace a rezervace

www.golfove-cesty.cz Nabídka golfového pobytu Turecko 17. 24.3.2012 S golfovým profesionálem Robertem Schovánkem Informace a rezervace Nabídka golfového pobytu Turecko 17. 24.3.2012 S golfovým profesionálem Robertem Schovánkem Informace a rezervace S-GUIDE, s.r.o., Erbenova 8, 602 00 Brno Tel: 515 917 119 GSM: 775 587 232 E-mail: dana.cernoskova@sguide.cz

Více

20 2012 12 we love golf

20 2012 12 we love golf 2012 ROUND 01 BENÁTKY NAD JIZEROU 26.04.2012 Golfový areál Golf Resort Paradse se nachází nedaleko města Benátky nad Jzerou. Hřště celý areál je zasazen do krásné přírody v chráněné krajnné oblast Travny.

Více

Inovace výuky Člověk a jeho svět

Inovace výuky Člověk a jeho svět Inovace výuky Člověk a jeho svět Vv4/07 Autor materiálu: Vzdělávací oblast: Vzdělávací obor: Tematický okruh: Cílová skupina: Klíčová slova: Očekávaný výstup: Mgr. Petra Hakenová Výtvarná výchova Výtvarná

Více

R E G I O N ÁL N Í Z E M ĚP I S

R E G I O N ÁL N Í Z E M ĚP I S R E G I O N ÁL N Í Z E M ĚP I S INTERAKTIVNÍVÝUKOVÁPREZENTACE REGIONŮ SEVERNÍAMERIKA STÁTY USA Mgr. Iva Svobodová Základní údaje kontinentální část v J polovině SA kontinentu rozloha 9 631 214 km 2 (3.

Více

Golf na Tenerife ostrově věčného jara

Golf na Tenerife ostrově věčného jara Golf na ostrově věčného jara Když už se golfista vydá na Kanáry, zřejmě si nenechá ujít golfově nejrozvinutější ostrov. Nejenom že je tu nejvíce hřišť, podle mínění mnohých jsou také nejkvalitnější a nejzajímavější.

Více

Aroeira Golf Resort. CENA OD 5.390,- Kč

Aroeira Golf Resort. CENA OD 5.390,- Kč GOLF 2014 2015 PORTUGALSKO Algarve Okolí Lisabonu PORTUGALSKO Hotel Tivoli Carvoeiro**** Aroeira Golf Resort DOBŘE HODNOCENÝ HOTEL I GOLF NAŠIMI KLIENTY UBYTOVÁNÍ V KOMFORTNÍCH APARTMÁNECH PŘÍMO U HŘIŠTĚ

Více

ON I OFF ROP-ŠIL TOUR

ON I OFF ROP-ŠIL TOUR 2016 GOLF ON I OFF ROP-ŠIL TOUR GOLF Vážení přátele golfu, po loňském úspěchu prvních turnajů jsme pro Vás v letošním roce připravili společně s Ropice Golf Resort a PGC Ostrava - Šilheřovice celou sérii,

Více

R E G I O N ÁL N Í Z E M ĚP I S

R E G I O N ÁL N Í Z E M ĚP I S R E G I O N ÁL N Í Z E M ĚP I S VÝUKOVÁSLEPÁMAPA AUSTRÁLIE A OCEÁNIE POVRCH, VODSTVO Mgr. Iva Svobodová Austrálie geografické vymezení pevnina na jižní polokouli obklopena vodami Indického a Tichého oceánu

Více

cestování Costa Navarííno,

cestování Costa Navarííno, Costa Navarííno, 122 napsal & nafotil Daniel Valchovník Na své narozeniny jsem zavítal do stále neobjevené, avšak lehce dostupné golfové destinace, která není prozatím golfovým cestovatelům příliš známa.

Více

Santa Maria Maior Resort

Santa Maria Maior Resort Santa Maria Maior Resort Developerský projekt Santa Maria Maior Resort Uprostřed okouzlující přírody, v exkluzivní lokalitě portugalského ostrova Madeira s jedinečným výhledem na Atlantik a hlavní město

Více

residential golf lifestyle

residential golf lifestyle residential golf lifestyle AURA je prvním rezidenčním resortem v České republice, který svým obyvatelům přináší unikátní řešení venkovského, ale zároveň moderního životního stylu a bydlení uprostřed přírody

Více

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 CK TURISTA BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 5 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky jsme uvedli, že golf již zdaleka není drahým sportem (i když tomu ceny v mnoha

Více

Kontinent : Evropa. Oblast: Západní Evropa. Spojené království Velké Británie a Severního Irska

Kontinent : Evropa. Oblast: Západní Evropa. Spojené království Velké Británie a Severního Irska Kontinent : Evropa Oblast: Západní Evropa Spojené království Velké Británie a Severního Irska Královna: Alžběta II. Premiér: David Cameron - jmenován v roce 2010 - nejmladší britský premiérem za posledních

Více

R E G I O N Á L N Í Z E M Ě P I S

R E G I O N Á L N Í Z E M Ě P I S R E G I O N Á L N Í Z E M Ě P I S INTERAKTIVNÍ VÝUKOVÁ PREZENTACE REGIONŮ II EVROPA PŘÍRODNÍ POMĚRY PYRENEJSKÉHO POLOOSTROVA Mgr. Iva Švecová ŠPANĚLSKO geografické vymezení výhodná poloha mezi Středozemním

Více

Simulátor ProTee je nezbytnost pro každého ambiciózního golfistu.

Simulátor ProTee je nezbytnost pro každého ambiciózního golfistu. Simulátor ProTee je nezbytnost pro každého ambiciózního golfistu. O PrOTee ProTee GolfoVý simulát ProTee United BV je soukromá globální firma zabývající se vývojem, výrobou a celosvětovou distribucí profesionálních

Více

Nabídka. Vinland Golf Academy - začátečníci - Cihelny

Nabídka. Vinland Golf Academy - začátečníci - Cihelny Nabídka Vinland Golf Academy - začátečníci - Cihelny 24. 5. 30. 5. 2015 Vážení obchodní partneři a přátelé, dovolujeme si Vám nabídnout projekt golfové akademie pro Vás či Vaše obchodní partnery a klienty,

Více

golf na zahradě Sílící fenomén:

golf na zahradě Sílící fenomén: Sílící fenomén: golf na zahradě Golf, golfová architektura a výstavba golfových hřišť se staly mou životní náplní. Momentálně mám jednu profesní vizi a touhu: přenést kvalitu trávníků ze hřiště do soukromé

Více

BUNKER Jak psal. dějiny golfové architektury

BUNKER Jak psal. dějiny golfové architektury BUNKER Jak psal dějiny golfové architektury Od samého počátku hry zvané golf mají pískové překážky, tzv. bunkery, své nezastupitelné místo a úlohu. Na prvních hřištích se bunkery vyskytovaly zejména v

Více

R E G I O N Á L N Í Z E M Ě P I S

R E G I O N Á L N Í Z E M Ě P I S R E G I O N Á L N Í Z E M Ě P I S INTERAKTIVNÍ VÝUKOVÁ PREZENTACE REGIONŮ EVROPA PŘÍRODNÍ POMĚRY BENELUXU Mgr. Iva Svobodová NIZOZEMSKO geografické vymezení nížinatá země na pobřeží Severního moře hranice

Více

HRAJTE S NÁMI CELOU ZIMU JEZERA INDOOR TOUR 2018/2019. Golf Jezera s.r.o Golfové simulátory AboutGolf Ostrožská Nová Ves

HRAJTE S NÁMI CELOU ZIMU JEZERA INDOOR TOUR 2018/2019. Golf Jezera s.r.o Golfové simulátory AboutGolf Ostrožská Nová Ves HRAJTE S NÁMI CELOU ZIMU JEZERA INDOOR TOUR 2018/2019 Golf Jezera s.r.o Golfové simulátory AboutGolf Ostrožská Nová Ves IT 2018/2019 je dlouhodobá Indoor golfová túra. Jeden turnaj se hraje vždy jako 18

Více

marketingové spolupráce

marketingové spolupráce Nabídka reklamnía marketingové spolupráce Golf resort Jezera-představení Golf resort Jezera se nachází v obci Ostrožská Nová Ves v srdci Moravského Slovácka cca 8 km od Uherského Hradiště, v krásné krajině

Více

Jak si zahrát 54 jamek za cenu jednoho greenfee

Jak si zahrát 54 jamek za cenu jednoho greenfee Pohled z 18. jamky na klubovnu golfového hřiště Elisefarm s atmosférou tradičního selského dvora. Jak si zahrát 54 jamek za cenu jednoho greenfee 1 GOLF Jak se daří Švédsku? Lépe než mnohým zemím v EU,

Více

R E G I O N ÁL N Í Z E M ĚP I S

R E G I O N ÁL N Í Z E M ĚP I S R E G I O N ÁL N Í Z E M ĚP I S INTERAKTIVNÍ VÝUKOVÁ PREZENTACE REGIONŮ II EVROPA PŘÍRODNÍPOMĚRY SKANDINÁVIE Mgr. Iva Švecová DÁNSKO geografickévymezení nížinatá země S Evropy na Jutském poloostrově na

Více

Národní parky západu Spojených států

Národní parky západu Spojených států Celkem 30 bodů Národní parky západu Spojených států Členové amerického hnutí American Park and Outdoor Art Association začali na konci 19. století prosazovat myšlenku, že je třeba nabídnout obyvatelům

Více

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34. Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.0774 ANOTACE Číslo a název šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění

Více

GOLF PARK PLZEŇ. Série Ladies European Tour se v roce 2013 bude hrát jako Pilsen Golf Masters na našem domovském hřišti Golf Parku Plzeň!

GOLF PARK PLZEŇ. Série Ladies European Tour se v roce 2013 bude hrát jako Pilsen Golf Masters na našem domovském hřišti Golf Parku Plzeň! GOLF PARK PLZEŇ Golf Park Plzeň je špičkový golfový resort, který leží na severovýchodním okraji Plzně u obce Dýšina. Areál byl vybudován v letech 2003 2004 za přispění uznávaného německého architekta

Více

Národní parky I. K. Kovářová a K. Čapková, 2005

Národní parky I. K. Kovářová a K. Čapková, 2005 EVROPA Národní parky I K. Kovářová a K. Čapková, 2005 Národní parky Velkoplošné chráněné území, jehož značnou část zaujímají přirozené, nebo lidskou činností málo ovlivněné ekosystémy, v němž rostliny,

Více

GOLF V PORTUGALSKU 20.10. - 24.10.2010

GOLF V PORTUGALSKU 20.10. - 24.10.2010 GOLF V PORTUGALSKU 20.10. - 24.10.2010 Hotel Penha Longa & Golf Resort 5* Rozpis a časy letů Lety s Tap Portugal přeprava golfových bagů zdarma. Odlet z Prahy dne 20.10.2010 ve 14.20 hodin, přílet do Lisabonu

Více

BIRDIE CARD. Provozní řád

BIRDIE CARD. Provozní řád Provozní řád BIRDIE CARD Před hrou se prosím zaregistrujte na recepci. ID kartu nebo fee kartu viditelně připevněte na bag pro případnou kontrolu marshallem. Dodržujte tempo hry: 9 jamek max. 2 hod. 20

Více

Krkonoše. Smrk. Jeseníky

Krkonoše. Smrk. Jeseníky Krkonoše Nejvyšší pohoří v České republice najdeme na severu Čech při hranici s Polskem. Pokrývá je smrkový les. K nejnápadnějším vrcholům patří Kozí hřbety, Luční hora, Studniční hora a samozřejmě Sněžka.

Více

R E G I O N ÁL N Í Z E M ĚP I S

R E G I O N ÁL N Í Z E M ĚP I S R E G I O N ÁL N Í Z E M ĚP I S INTERAKTIVNÍVÝUKOVÁPREZENTACE REGIONŮ SEVERNÍ AMERIKA KLIMA, BIOMY USA A KANADY Mgr. Iva Svobodová Klimatologické vymezení závislé na přírodních faktorech (zeměpisné poloze,

Více

***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice***

***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice*** ***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice*** Specializujeme se na investice do apartmánů v dobrých lokalitách na španělském pobřeží, v blízké vzdálenosti od pláže

Více

NABÍDKA A CENÍK GOLFOVÝCH LEKCÍ 2010

NABÍDKA A CENÍK GOLFOVÝCH LEKCÍ 2010 NABÍDKA A CENÍK GOLFOVÝCH LEKCÍ 2010 Individuální trénink dospělý 1 osoba 650 Kč 50 minut 2 osoby 800 Kč 50 minut 1 osoba 400 Kč 25 minut 1 osoba 2 900 Kč 5x 50 minut 1 osoba 5 500 Kč 10x 50 minut 2 osoby

Více

INDOOROVÁ TOUR 2013/2014 Golfový simulátor AboutGolf Ostrožská Nová Ves

INDOOROVÁ TOUR 2013/2014 Golfový simulátor AboutGolf Ostrožská Nová Ves Golfový simulátor AboutGolf Ostrožská Nová Ves IT 2013/2014 je dlouhodobá Indoor golfová túra. Jeden turnaj se hraje vždy jako 18 jamek vybraného hřiště v průběhu jednoho týdne. Hřiště a hrací termíny

Více

Golf Perfect. Představujeme HD Grafiku 3D detekci letu míčku. Simulator

Golf Perfect. Představujeme HD Grafiku 3D detekci letu míčku. Simulator Golf Perfect Představujeme HD Grafiku 3D detekci letu míčku Simulator O SCS Společnost Sports Coach System sídlí nedaleko Londýna a je považována za světovou špičku ve výrobě golfových simulátorů. Je jedinou

Více

v Praze a na Kokořínsku

v Praze a na Kokořínsku Na výletech s mobilem Agentura Koniklec představuje virtuální naučné stezky v Praze a na Kokořínsku Co jsou virtuální naučné stezky? Jedná se o nový moderní způsob značení přírodních, kulturních a turistických

Více

ČESKY. Golfový požitek GOLFOVÁ KLASIKA NA ZÁPADĚ

ČESKY. Golfový požitek GOLFOVÁ KLASIKA NA ZÁPADĚ ČESKY 14 Golfový požitek GOLFOVÁ KLASIKA NA ZÁPADĚ 1 Prostředí Lázeňského trojúhelníku dalo příležitost ke vzniku na české Lázně, poměry 18 jamek: neobvyklé značení koncentraci vás navede k hotelu, golfových

Více

ČESKÝ KRUMLOV. Tereza Išková

ČESKÝ KRUMLOV. Tereza Išková ČESKÝ KRUMLOV Tereza Išková ČESKÝ KRUMLOV Pohlednicový pohled na město Český Krumlov. 2 HISTORIE MĚSTA ČESKÝ KRUMLOV Jméno města Krumlov je odvozováno z německého výrazu "Krumme Aue", který je překládán

Více

REGIONÁLNÍ GEOGRAFIE LATINSKÉ AMERIKY. 5. přednáška Biogeografie

REGIONÁLNÍ GEOGRAFIE LATINSKÉ AMERIKY. 5. přednáška Biogeografie REGIONÁLNÍ GEOGRAFIE LATINSKÉ AMERIKY 5. přednáška Biogeografie Biosféra Pro její charakter (hlavně druhové složení) jsou určující: klimatické poměry, půda lidské zásahy proto je její rozložení v Latinské

Více

plavba katamarán Malajsie - Langawi

plavba katamarán Malajsie - Langawi exklusiv sailing plavba katamarán Malajsie - Langawi Naskýtá se jedinečná možnost hotelu pod plachtami a ještě k tomu v nadstandartní destinaci. Zažijte s námi nezapomenutelné zážitky na katamaránu po

Více

REGIONÁLNÍ GEOGRAFIE LATINSKÉ AMERIKY

REGIONÁLNÍ GEOGRAFIE LATINSKÉ AMERIKY REGIONÁLNÍ GEOGRAFIE LATINSKÉ AMERIKY 5. přednáška Biogeografie Biosféra Pro její charakter (hlavně druhové složení) jsou určující: klimatické poměry, půda lidské zásahy proto je její rozložení v Latinské

Více

SRÍ LANKA POBYTOVÉ ZÁJEZDY

SRÍ LANKA POBYTOVÉ ZÁJEZDY Strana 1 Středozápadní pobřeží Nejznámější letovisko severně od Colomba, které je také centrem rybolovu vč. dražeb ryb na pláži. Waikkal Malé letovisko umístěné severně od Colomba je vhodné pro klidnou

Více

R E G I O N ÁL N Í Z E M ĚP I S

R E G I O N ÁL N Í Z E M ĚP I S R E G I O N ÁL N Í Z E M ĚP I S INTERAKTIVNÍVÝUKOVÁPREZENTACE REGIONŮ SEVERNÍAMERIKA POVRCH USA A KANADY Mgr. Iva Svobodová USA a Kanada - geografické vymezení USA kontinentální část v J polovině SA kontinentu

Více

U bran přírodní rezervace

U bran přírodní rezervace U bran přírodní rezervace Projekt situovaný v malebné části Prahy 6, poblíž přírodní rezervace Divoká Šárka nabízí reprezentativní byty v kompletně zrekonstruované barokní budově, a další bytové jednotky

Více

Da Balaia PORTUGALSKO

Da Balaia PORTUGALSKO Da Balaia PORTUGALSKO Da Balaia Resort je vystavěn na hlubokém červeném útesu v jižním Portugalsku s výhledem na nádherné bílé písečné pláže. Letovisko je vhodné pro celou rodinu, s důrazem na relaxaci

Více

R E G I O N ÁL N Í Z E M ĚP I S

R E G I O N ÁL N Í Z E M ĚP I S R E G I O N ÁL N Í Z E M ĚP I S INTERAKTIVNÍVÝUKOVÁPREZENTACE REGIONŮ SEVERNÍ AMERIKA HYDROLOGIE USA A KANADY Mgr. Iva Svobodová Hydrologická charakteristika příznivé orografické podmínky pro vznik řek

Více

GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE

GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE 18 důvodů se zlepšovat Mistrovské 18-ti jamkové golfové hřiště je situováno mezi dvěma nejvyššími horami Beskyd, Lysou horou a Smrkem, na úpatí hory Žár v obci Ostravice. Hrací

Více

EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, 779 00 OLOMOUC tel.: 585 427 142, 775 116 442; fax: 585 422 713 e-mail: kundrum@centrum.cz; www.zs-mozartova.cz Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA

Více

SMRK ZTEPILÝ PŘEČTI SI TEXT A POTÉ VYŘEŠ ÚKOLY: 1. SMRK POCHÁZÍ Z: a) VYŠŠÍCH NADMOŘSKÝCH VÝŠEK, b) STŘEDNÍCH POLOH, c) NÍŽIN.

SMRK ZTEPILÝ PŘEČTI SI TEXT A POTÉ VYŘEŠ ÚKOLY: 1. SMRK POCHÁZÍ Z: a) VYŠŠÍCH NADMOŘSKÝCH VÝŠEK, b) STŘEDNÍCH POLOH, c) NÍŽIN. SMRK ZTEPILÝ PŘEČTI SI TEXT A POTÉ VYŘEŠ ÚKOLY: V 18. STOLETÍ SE KVŮLI VELKÉ SPOTŘEBĚ DŘEVA ZAČALY ZAKLÁDAT UMĚLÉ LESY A TO ZE SMRKU, PROTOŽE TEN RYCHLE ROSTE A TO SE VYPLATÍ TĚM, KDO HO CHTĚJÍ RYCHLE

Více

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34. Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.0774 ANOTACE Číslo a název šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění

Více

Škola: Gymnázium, Brno, Slovanské náměstí 7 III/2 - Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Inovace výuky na GSN prostřednictvím ICT

Škola: Gymnázium, Brno, Slovanské náměstí 7 III/2 - Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Inovace výuky na GSN prostřednictvím ICT Škola: Gymnázium, Brno, Slovanské náměstí 7 Šablona: Název projektu: Číslo projektu: Autor: Tematická oblast: Název DUMu: Kód: III/2 - Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Inovace výuky na GSN

Více

Zámek Bechyne! Černický zámecek

Zámek Bechyne! Černický zámecek Panství Bechyne Nachází se v lázeňském městečku Bechyně, 120 km jižně od Prahy. Nabízíme příjemný rustikální styl Hotelu a restaurace Panská, sportovně laděné prostředí residence Golf, jedinečnou atmosféru

Více

Základní charakteristika území

Základní charakteristika území NÁRODNÍ PARK ŠUMAVA Základní charakteristika území v r. 1991 (20.3.) vyhlášen za národní park plocha NP: 69030 ha - park plošně největší pro svoji polohu uprostřed hustě osídlené střední Evropy, relativně

Více

Každá rostlina má svůj úkol

Každá rostlina má svůj úkol 118 zahrada Suchomilné rostliny vysazené v okolí domu, kde převažuje chudá, vysychavá půda Každá rostlina má svůj úkol Rozsáhlá zahrada, kterou založila paní Beth Chatto, je většinu času otevřená veřejnosti.

Více

1.Kapské město Nachází se v JAR Jedno ze tří hlavních měst JAR Nachází se na kapském polooostrově Zajímavosti: Stolová hora Nádherná okolní příroda Pláže zvoucí k surfování Památky kombinující francouzkou,

Více

GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE

GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE GOLFOVÉ HŘIŠTĚ V kouzelném údolí mezi městem Kuřim a obcí Jinačovice se rozkládá 27 jamkové mistrovské hřiště s 6 jamkovou akademií, osvětleným driving

Více

Přípravy. na zlatý třesk. Část I. J a k s e s tav í h ř i š t ě

Přípravy. na zlatý třesk. Část I. J a k s e s tav í h ř i š t ě Část I. Přípravy na zlatý třesk Na těchto místech jste byli zvyklí číst architektonické rozbory vybraných domácích hřišť. Než přijde nová sezona a další hřiště uzrají k nafocení aktuálních podob, rozhodli

Více

SIGNAPUR. Hotel Marina Bay Sands

SIGNAPUR. Hotel Marina Bay Sands SIGNAPUR Hotel Marina Bay Sands Luxusní hotel Marina Bay Sands patří s nejatraktivnějším bazénem a nejšílenější terasou na světě mezi nejdražší hotely světa. Luxusní a hotel Marina Bay Sands leží trochu

Více

Přírodní rezervací Račí údolí přes Čertovy kazatelny a zříceninu hradu Rychleby

Přírodní rezervací Račí údolí přes Čertovy kazatelny a zříceninu hradu Rychleby Přírodní rezervací Račí údolí přes Čertovy kazatelny a zříceninu hradu Rychleby 16.4.2010 Josef Franc Hluboce zaříznuté sedm kilometrů dlouhé Račí údolí, jehož ústí leží zhruba dva kilometry jihozápadně

Více

Místopis Angloameriky

Místopis Angloameriky Místopis Angloameriky rovných 50 pojmů http://www.zemepis.com/images/slmapy/kanus.jpg http://www.zemepis.com/images/slmapy/kanus.jpg Místopis Angloameriky Ve dvojicích, podle atlasu Seznam významných:

Více

vzdělávací oblast vyučovací předmět ročník zodpovídá ČLOVĚK A PŘÍRODA ZEMĚPIS 7. KUDLÁČEK VMS - II

vzdělávací oblast vyučovací předmět ročník zodpovídá ČLOVĚK A PŘÍRODA ZEMĚPIS 7. KUDLÁČEK VMS - II Výstupy žáka ZŠ Chrudim, U Stadionu Učivo obsah Mezipředmětové vztahy Metody + formy práce, projekty, pomůcky a učební materiály ad. Poznámky Vyhledá americký kontinent a určí jeho geografickou polohu

Více

Gymnázium Dr. J. Pekaře Mladá Boleslav. Zeměpis II. ročník KUBA. referát. Petra REŠLOVÁ Jana ŠVEJDOVÁ

Gymnázium Dr. J. Pekaře Mladá Boleslav. Zeměpis II. ročník KUBA. referát. Petra REŠLOVÁ Jana ŠVEJDOVÁ Gymnázium Dr. J. Pekaře Mladá Boleslav Zeměpis II. ročník KUBA referát Jméno a příjmení: Karolína RÝDLOVÁ Petra REŠLOVÁ Jana ŠVEJDOVÁ Třída: 6. O Datum: 10. 12. 2014 Kuba 1. Obecná charakteristika ostrova

Více

Cihelny Areál s designem Gary Playera patřící mezi top resorty

Cihelny Areál s designem Gary Playera patřící mezi top resorty Karlovarský kraj Cihelny Areál s designem Gary Playera patřící mezi top resorty Není žádnou záhadou, proč jsou Cihelny dvojnásobným držitelem titulu Hřiště roku. Pod nápaditým návrhem osmnáctky ležící

Více

Název: Vodstvo Evropy

Název: Vodstvo Evropy Název: Vodstvo Evropy Autor: Mgr. Martina Matasová Název školy: Gymnázium Jana Nerudy, škola hl. města Prahy Předmět, mezipředmětové vztahy: geografie, ekologie Ročník: 4. (2. ročník vyššího gymnázia)

Více

VY_12_INOVACE_Vl.4A325 Cestujeme po Evropě 1.notebook

VY_12_INOVACE_Vl.4A325 Cestujeme po Evropě 1.notebook VY_12_INOVACE_Vl.4A325 Cestujeme po Evropě 1.notebook Naše vlast Člověk a jeho svět Forma: práce třídy : interaktivní tabule : CHALUPA, Petr, ŠTIKOVÁ, Věra. Vlastivěda 5: učebnice pro 5. ročník. Brno:

Více

USA- NÁRODNÍ PARKY ZLÍNSKÝ KRAJ. Obchodní akademie, Vyšší odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Uherské Hradiště

USA- NÁRODNÍ PARKY ZLÍNSKÝ KRAJ. Obchodní akademie, Vyšší odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Uherské Hradiště USA- NÁRODNÍ PARKY Název školy Obchodní akademie, Vyšší odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Uherské Hradiště Název DUMu USA národní parky Autor Zdeněk Hrdina Datum 5.4.2014

Více

44.Subtropy Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

44.Subtropy Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Krajinná sféra a její zákl.části 44.Subtropy Subtropy Autor: Mgr. Irena Doležalová Datum (období) tvorby: únor 2012 červen 2013 Ročník: šestý Vzdělávací oblast: zeměpis Anotace: Žáci se seznámí se základními

Více

Byty: 1+kk (Studia) jsou dostupné ve velikostech 45 m2 a 50 m2, Cena od 225,000 LE (cca 745.000,-Kč)

Byty: 1+kk (Studia) jsou dostupné ve velikostech 45 m2 a 50 m2, Cena od 225,000 LE (cca 745.000,-Kč) Sinai Golf Heights Sinai Golf Heights je unikátní resort přímo uvnitř nového golfového hřiště v Sharm El Sheikh. Tato oblast v Nabq se stane velice prestižní adresou na Sinai a veškerá luxusní zařízení

Více

ZEMĚPIS V 6. A 7. ROČNÍKU. Využití internetu v učivu zeměpisu v 6. a 7. ročníku. Číslo a název DUM: Autor: Antonín Krejčí

ZEMĚPIS V 6. A 7. ROČNÍKU. Využití internetu v učivu zeměpisu v 6. a 7. ročníku. Číslo a název DUM: Autor: Antonín Krejčí OPVK Šablona klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT ZEMĚPIS V 6. A 7. ROČNÍKU Název sady: Využití internetu v učivu zeměpisu v 6. a 7. ročníku Číslo a název DUM: VY_32_INOVACE_13_Severní

Více

the most inspirational golf experiences 2014-2015 TURKEY Published By Matrix Travel

the most inspirational golf experiences 2014-2015 TURKEY Published By Matrix Travel the most inspirational golf experiences 2014-2015 TURKEY Published By Matrix Travel ANTALYA SERİK ALANYA 14 13 12 11 10 9 KADRİYE 8 7 6 BELEK 5 4 3 2 1 DENİZKENT KARADAYI 14 golfových hřišť 1 2 3 4 5 6

Více

Villapark Lipno Dreams

Villapark Lipno Dreams Villapark Lipno Dreams Prodej rekreačních domů a stavebních pozemků v obci Lipno nad Vltavou Cena domu včetně pozemku: od 4.780.000 Kč Cena pozemků: 2.200 Kč/m 2 + daň z nabytí nemovitosti Villapark Lipno

Více

KOLÍKY NA GOLFOVÉM HŘIŠTI

KOLÍKY NA GOLFOVÉM HŘIŠTI PŘÍPRAVNÝ TEST Z GOLFOVÝCH PRAVIDEL PRO ZISK GOLFOVÉ ZPŮSOBILOSTI (HCP 54) KOLÍKY NA GOLFOVÉM HŘIŠTI 1) K čemu slouží obecně barevné kolíky na golfovém hřišti? A. Slouží k vymezení herní dráhy B. Vyznačují

Více

kaskáda Budoucnost je v redesignu

kaskáda Budoucnost je v redesignu kaskáda Tom Pearson Budoucnost je v redesignu Tom Pearson patří mezi golfové architekty, kteří se mohou chlubit těmi nejlepšími a nejznámějšími hřišti nejen v USA, ale také v ostatních částech světa. Hřišti,

Více

KRAJINA KOLEM NÁS. Anotace: Materiál je určen k výuce věd ve 3. ročníku ZŠ. Seznamuje žáky s pojmy krajina, mapa plán, učí se v krajině se orientovat.

KRAJINA KOLEM NÁS. Anotace: Materiál je určen k výuce věd ve 3. ročníku ZŠ. Seznamuje žáky s pojmy krajina, mapa plán, učí se v krajině se orientovat. KRAJINA KOLEM NÁS Anotace: Materiál je určen k výuce věd ve 3. ročníku ZŠ. Seznamuje žáky s pojmy krajina, mapa plán, učí se v krajině se orientovat. Mapa, plán k orientaci na neznámých místech nám pomůžou

Více

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 CK TURISTA Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 4,5,6,7 - denní zájezd Slovinské termální lázně Moravské Toplice se již staly mezi golfisty pojmem. Skvělé

Více

Malování v Provence. 10 - denní zájezd Francie

Malování v Provence. 10 - denní zájezd Francie Malování v Provence 10 - denní zájezd Francie Navštivte a poznejte Provence, rodiště a působiště řady slavných malířů, a přeneste její krásy na malířské plátno! Kdo už někdy držel v ruce paletu a štětec,

Více

3. Zázemí vybraných evropských měst

3. Zázemí vybraných evropských měst 3. Zázemí vybraných evropských měst (Ing. Lenka Přívozníková, Ing. Michaela Tlustá) 3.1 Principy vymezování a funkce zeleně ve městech Rychle se rozrůstající města vytvářejí potřebu koncepčně řešit jejich

Více

Severní Amerika. Mapa

Severní Amerika. Mapa Severní Amerika Zakreslete pojmy z tabulky do mapy: Ostrovy Červeně, Poloostrovy fialově, Zdroj: http://d-maps.com/m/amnord/amnord13.gif (11.11.2011) Severní Amerika Zakreslete pojmy z tabulky do mapy:

Více

EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, 779 00 OLOMOUC tel.: 585 427 142, 775 116 442; fax: 585 422 713 e-mail: kundrum@centrum.cz; www.zs-mozartova.cz Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA

Více

Černé jezero Cesta autem z Kašperských Hor: cca 40 minut

Černé jezero Cesta autem z Kašperských Hor: cca 40 minut ŠUMAVSKÁ JEZERA Šumavská jezera jsou všechna ledovcového původu. Na české straně je jich celkem pět: Černé, Čertovo, Prášilské, Plešné a jezero Laka. Největší je Černé jezero, nejvýše položené a zároveň

Více

Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115

Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115 Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0410 Číslo šablony: Název materiálu: Ročník: Identifikace materiálu: Jméno autora: Předmět: Tématický celek:

Více

Velkoplošná chráněná území ČR NP,CHKO

Velkoplošná chráněná území ČR NP,CHKO Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd Člověk a příroda 8.ročník červenec 2012 Velkoplošná chráněná území ČR NP,CHKO Anotace: Kód: VY_52_INOVACE_ Čap-Z 7.,9.11 Vzdělávací oblast: Autor: Mgr.

Více

GOLF CHANNEL PRIVATE TOUR 2019

GOLF CHANNEL PRIVATE TOUR 2019 PŘEDSTAVENÍ se koná od roku 2014 a má za sebou pět velmi úspěšných ročníků, které tuto tour řadí k jedněm z nejoblíbenějších. Private Tour je určena zástupcům významných českých a mezinárodních firem,

Více

1. Palkovické hůrky se zvedají z údolí Ostravice hned za městem.

1. Palkovické hůrky se zvedají z údolí Ostravice hned za městem. 17. Krajinou Palkovických hůrek Palkovické hůrky jsou při pohledu z Ostravské pánve směrem k jihu k Moravskoslezským Beskydám prvním vyšším horským pásmem prudce se zvedajícím nad mírně zvlněnou plošinou.

Více

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 CK TURISTA Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 4 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky uvádíme, že golf již zdaleka nemusí být drahým sportem (i když tomu

Více

Krásný park pro všechny.

Krásný park pro všechny. Krásný park pro všechny. Zpracováno pro o.s. Kavalírka datum 14.09.2011 autoři Ing. arch. Mahulena Svobodová, Ing. arch. Lukáš Brom Krásný park pro všechny. Park Kavalírka má krásnou polohu, leží v rovině

Více

Přibližně 5 % parku je pokryto vodou; na 15 % se rozprostírají louky a 80 % je zalesněno.

Přibližně 5 % parku je pokryto vodou; na 15 % se rozprostírají louky a 80 % je zalesněno. se rozkládá na severozápadě státu Wyoming (91,0% parku), na jihozápadě státu Montana (7,6% parku) a jihovýchodě státu Idaho (1,4% parku). Tento národní park se rozprostírá na území o rozloze 8.987 km2

Více

HŘIŠTĚ A CVIČNÉ PLOCHY

HŘIŠTĚ A CVIČNÉ PLOCHY GOLF PARK PLZEŇ Golf Park Plzeň je špičkový golfový resort, který leží na severovýchodním okraji Plzně u obce Dýšina. Areál byl vybudován v letech 2003-2004 za přispění uznávaného německého architekta

Více

Jak se žilo králům na Srí Lance

Jak se žilo králům na Srí Lance Strana 1 Jak se žilo králům na Srí Lance S pobytem u moře Na Srí Lance vzniklo první království už ve 4. století př. Kr. a poslední zaniklo r. 1815 předáním moci Britům. Procestujte města, kde pobývali

Více

Vytvoření zahrady PRM/KHT. Jan Bobek. Rok 2009/10. Fakulta textilní Technická univerzita v Liberci Stránka 1

Vytvoření zahrady PRM/KHT. Jan Bobek. Rok 2009/10. Fakulta textilní Technická univerzita v Liberci Stránka 1 Vytvoření zahrady PRM/KHT Jan Bobek Rok 2009/10 Fakulta textilní Technická univerzita v Liberci Stránka 1 Vytvoření zahrady Kde najít ideálního (kvalitního) projektanta? Media (noviny,internet,televize)

Více

NABÍDKA ZÁJEZDU PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM. Spojené arabské emiráty a Omán. Termín 3. 1. - 11. 1. 2016. Plavba. Spojené arabské emiráty a Omán

NABÍDKA ZÁJEZDU PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM. Spojené arabské emiráty a Omán. Termín 3. 1. - 11. 1. 2016. Plavba. Spojené arabské emiráty a Omán PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM Termín 3. 1. - 11. 1. 2016 Termín: 3. 1. - 11. 1. 2016 Splendour of the Seas Plná penze Vybavení lodě: Paluba s vodním vyžitím, venkovní i krytý bazén, vířivky, moderní denní lázně

Více

Scénické silnice a jejich proměny na příkladu USA a Německa obrazová příloha

Scénické silnice a jejich proměny na příkladu USA a Německa obrazová příloha Scénické silnice a jejich proměny na příkladu USA a Německa obrazová příloha 1. Cesty pro kočáry v parcích amerických velkoměst, zde na snímku z Central Parku, byly předchůdci parkways pro automobily.

Více

Seznam šablon - Zeměpis

Seznam šablon - Zeměpis Seznam šablon - Zeměpis Autor: Mgr. Vlastimila Bártová Vzdělávací oblast: Člověk a příroda - zeměpis Tematický celek: Regiony světa Ročník: 7 Číslo Označení Název Materiál Využití Očekávané výstupy Klíčové

Více

PMI_MALLORCA. NOVĚ ZAŘAZENÉ HOTELY - Dovolená u moře 2018

PMI_MALLORCA. NOVĚ ZAŘAZENÉ HOTELY - Dovolená u moře 2018 Alcudia Alcudia Garden e 11367 BS,SN,PP,AI CZE NAH Ideální k odpočinku a relaxaci v rodinné atmosféře. Dlouhá písečná pláž v blízkosti aparthotelu. V rámci all inclusive nápoje až do 24.00 h. n.cz/#/offers?abflughafen=prg&b

Více

DUM č. 8 v sadě. 20. Ze-2 Evropa

DUM č. 8 v sadě. 20. Ze-2 Evropa projekt GML Brno Docens DUM č. 8 v sadě 20. Ze-2 Evropa Autor: Drahomír Hlaváč Datum: 30.6.2014 Ročník: 2AV, 3AV Anotace DUMu: Evropa. Severní Evropa. Materiály jsou určeny pro bezplatné používání pro

Více

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34. Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.0774 ANOTACE Číslo a název šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění

Více

Hraj s námi a vyhraj!

Hraj s námi a vyhraj! Hraj s námi a vyhraj! Chcete si vyzkoušet sport, který vás může provázet celý život? Rádi soutěžíte a máte chuť si vydařený zážitek okořenit výhrou? Přijďte se pobavit na náš DEN Bav se golfem! DEN Bav

Více

MALOPLOŠNÁ CHRÁNĚNÁ ÚZEMÍ Přírodní památka Jílovské tisy Na pravém břehu Jílovského potoka nedaleko obce Jílové, v těžko přístupných, strmých skalnatých a suťovitých svazích vrchu Výrovna, je v lesních

Více

Karlovy Vary. Historické, současné, budoucí...

Karlovy Vary. Historické, současné, budoucí... Karlovy Vary Historické, současné, budoucí... Na pravidelný sezonní seriál, věnující se návštěvám hřišť a rozboru jejich funkčnosti z hlediska architektury, jistě vzpomínáte z minulého roku. Nyní přišel

Více