Zpráva o činnosti a plnění úkolů příspěvkové organizace za období r Domov pro seniory SKALKA v Chebu, příspěvková organizace (dále jen domov)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zpráva o činnosti a plnění úkolů příspěvkové organizace za období r. 2013. Domov pro seniory SKALKA v Chebu, příspěvková organizace (dále jen domov)"

Transkript

1 Zpráva o činnosti a plnění úkolů příspěvkové organizace za období r Název organizace: Sídlo organizace: Zřizovatel: Sídlo zřizovatele: Domov pro seniory SKALKA v Chebu, příspěvková organizace (dále jen domov) Americká 52, Cheb Karlovarský kraj Závodní 353/88, Karlovy Vary Organizace byla zřízena za účelem (hlavní předmět činnosti): poskytování pobytové sociální služby domovy pro seniory dle ust. 49 zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách (dále jen zákon) Doplňková činnost: pronájem nemovitostí Kapacita zařízení celkem: 115 z toho: děti /z toho stupně závislosti na pomoci jiné fyzické osoby (PnP) muži / z toho stupně závislosti na pomoci jiné fyzické osoby (PnP) ženy / z toho stupně závislosti na pomoci jiné fyzické osoby (PnP) 0 30/I.5,II.4,III.5,IV.4 85/I.11,II.16,III.11,IV.17 V pořadníku čekatelů na umístění k celkem: 4 z toho stupně závislosti na pomoci jiné fyzické osoby (PnP) I. stupeň II. stupeň III. stupeň IV. stupeň I. Vyhodnocení hospodaření a) Zpráva o hospodaření plán na rok 2013 v Kč výnosy náklady hospodářský výsledek skutečnost index plán na rok skutečnost index plán na skutečnost index k k rok 2013 k , , ,11 Rozpočet organizace v roce 2013 byl vyrovnaný. Výnosy organizace umožňovaly krytí nákladů k zajištění provozu domova v odpovídající míře.

2 b) Finanční prostředky na platy zaměstnanců Schválený limit mzdových prostředků na rok 2013 činil ,- Kč. Celkově bylo v roce 2013 na platy zaměstnanců vyplaceno ,-Kč. Průměrný počet zaměstnanců = 49. Průměrná mzda = ,- Kč. c) Stanovení stravovacích jednotek uživatelů Od ledna do dubna 2013 dodával obědy pro uživatele služby dodavatel fyzická osoba Jan Struska. Snídaně a večeře připravovaly pracovnice domova přímo ve vývařovně domova. Od května 2013 začal domov ve své režii připravovat i obědy pro uživatele. K byla následující cenová struktura jídel: snídaně oběd večeře celkem Celkem (cena za suroviny i provozní režii) 25 Kč 58 Kč 52 Kč 140 Kč d) Stravování cizích strávníků: V roce 2013 domov stravování cizím strávníkům neposkytoval. e) Poskytování fakultativních činností - výčet Domov v roce 2013 nabízel uživatelům služby možnost těchto fakultativních činností: používání nadstandardních elektrospotřebičů na pokojích uživatelů (úhrada dle stanoveného paušálního poplatku podle druhu spotřebiče) Výtěžek z poskytnutých fakultativních činností v roce 2013 činil ,- Kč. f) Nakládání s finančními prostředky uživatelů zbavených způsobilosti k právním úkonům: V domově je ubytováno 5 uživatelek, které jsou zbaveny způsobilosti k právním úkonům. Dalších 5 uživatelů má soudem určenu zastupující osobu v právních úkonech. Všichni tito uživatelé mají uloženy své finanční prostředky (kapesné) v depozitu u sociálních pracovnic. Sociální pracovnice tyto uživatele doprovázejí na nákupy a dle přání uživatelů nakládají s jejich finanční hotovostí. Sociální pracovnice nakládají s finančními prostředky uživatelů v souladu s platnými příkazními smlouvami, které má domov ujednány s opatrovníky uživatelů. II. Vyhodnocení plnění úkolů vyplývajících z hlavního předmětu činnosti (v rámci základních činností dle jednotlivých druhů sociálních služeb v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách)

3 Domov poskytuje dle ust. 49 zákona tyto základní činnosti: a) Ubytování V roce 2013 domov poskytoval ubytování 115 uživatelům služby. Všichni uživatelé byli ubytováni v jednolůžkových pokojích s vlastní koupelnou, toaletou a kuchyňskou linkou. Manželské páry byly ubytovány ve dvou propojených pokojích se společnou koupelnou, toaletou a kuchyňskou linkou. Tato forma ubytování umožňuje každému uživateli služby žít v soukromí. V průběhu roku domov zakoupil pro uživatele celkem 10 ošetřovatelských lůžek včetně antidekubitních matrací. Tato lůžka využívají uživatelé služby, kteří jsou vzhledem ke ztrátě pohyblivosti trvale nebo převážně upoutáni na lůžku. Po celé období roku 2013 se průběžně odstraňovaly prahy ve vstupních dveřích do pokojů uživatelů a nahrazovaly se ocelovými pásy za účelem bezbariérového přístupu do pokojů uživatelů. Koupelny uživatelů se vybavovaly madly pro zajištění větší bezpečnosti uživatelů při hygieně. b) Stravu Od května 2013 veškerou stravu pro uživatele připravuje domov ve své režii ve vývařovně domova. Během roku 2013 byla dovybavena kuchyně v domově o konvektomat, smažící pánev, škrabku brambor a další vybavení. Zahájením vaření ve vlastní vývařovně domova došlo k výraznému zlepšení kvality podávané stravy uživatelům. c) Péči V roce 2013 poskytl domov prostřednictvím pracovníků v sociálních službách uživatelům služby v rámci základních činností péče pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu a pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu celkem intervencí, na jeden den v průměru připadá 550 intervencí. Denně se průměrně každému uživateli dostane více než 7 intervencí od pracovníků v sociálních službách. Zprostředkování kontaktu s běžným společenským prostředím, sociálně terapeutické a aktivizační činnosti. V roce 2013 byl zprostředkován uživatelům kontakt se společenským prostředím při nejrůznějších aktivitách:

4 akce počet přítomných uživatelů služby Tříkrálové odpoledne 20 Masopustní zábava 50 MDŽ v kulturním domě Svoboda 6 Výlet na Krajinnou výstavu 8 Grilování 20 Beseda s panem Bohuslavem Sobotkou 50 Mykologická výstava s přednáškou 70 Vzpomínky na písně z mládí 50 Setkání s kouzelníkem 50 Výstava šperků a korálků 20 Výstava vánočních ozdob a adventních 30 věnců Písně Karla Vlacha 40 Vánoční posezení 50 Silvestrovské posezení 20 Kavárničky (celkem 10x) 200 Mimo zprostředkování kontaktu s běžným společenským prostředím byly denně uživatelům služby nabízeny v domově nejrůznější aktivity cvičení, společné vaření, vycházky do okolí, hry, poslech hudby, předčítání, muzikoterapeutická setkání apod. Mimo uvedené společné aktivity pracovali klíčoví pracovníci v souladu s osobními plány uživatelů s uživateli formou individuálních aktivizací. V roce 2013 bylo realizováno více než individuálních intervencí aktivizačních a sociálně terapeutických činností. III. Zajištění doplňkové činnosti Po celý rok 2013 pronajímal domov nebytové prostory v přízemí obytné části kadeřnici, která v těchto prostorách provozuje na základě svého živnostenského oprávnění kadeřnictví. Dále pronajímal domov nebytové prostory v přízemí obytné části masérovi, který v těchto prostorách provozuje na základě svého živnostenského oprávnění masáže. Dále pronajímal po celý rok 2013 byt, který je umístěn v hospodářské části domova, svému zaměstnanci. Výnosy z této doplňkové činnosti činily Kč. Tuto doplňkovou činnost máme povolenou zřizovatelem. IV. Plnění schváleného rozvojového plánu organizace Strategický záměr č. 1 rozvojového plánu definuje vytvořit bezbariérové prostředí a zvýšit kvalitu ubytování. V tomto se v roce 2013 podařilo: Získat rozhodnutí OPŽP o přiznání dotace z Fondu soudržnosti a Evropského fondu pro regionální rozvoj na zateplení objektu. Realizace výměny oken, zateplení střechy a fasády domova byla zahájena v říjnu Pokračovat ve zpracování studie na rekonstrukci objektu, studie byla dokončena v květnu 2013.

5 Zadat zpracování projektové dokumentace na realizaci přístavby výtahové šachty, projektová dokumentace byla dokončena v září Strategický záměr č. 2 rozvojového plánu definuje rozšířit služby v oblasti péče o uživatele. V tomto se v roce 2013 podařilo: Přijmout od 1/2013 do pracovního poměru fyzioterapeutku. Přijmout od 10/2013 do pracovního poměru další všeobecnou sestru. V. Investiční akce, jejich realizace V roce 2013 pokračovala společnost KPI, s.r.o. ve vypracování studie na rekonstrukci domova, zajištění dodavatele projektové dokumentace na rekonstrukci domova a podání žádosti o vydání stavebního povolení. Celkem na základě této smlouvy domov za uvedené činnosti zaplatí Kč bez DPH. Část těchto nákladů již byla vynaložena v roce V roce 2013 bylo realizováno otevřené řízení na zhotovitele stavební akce: Zateplení domova, výměna oken a dveří. Toto řízení vyhrála s nejnižší nabídkovou cenou Kč včetně DPH společnost ŠU-STR s.r.o., tato stavební akce byla zahájena v říjnu 2013 a dokončena by měla být v srpnu Dále domov zadal předkladateli nejnižší cenové nabídky Ing. Pavlu Heinzovi zpracování projektové dokumentace na realizaci přístavby výtahové šachty v celkové ceně Kč včetně DPH, projektová dokumentace byla dokončena v září VI. Profesní rozvoj zaměstnanců zajišťování odborné způsobilosti pracovníků vzdělávání pracovníků (soc. pracovník, prac. v sociálních službách, ostatní) čerpání finančních prostředků (zdroje, výše) K nezaměstnával domov žádného pracovníka, který by neměl splněnu požadovanou kvalifikaci. Všichni pracovníci domova požadované kvalifikační předpoklady splněny mají. Domov zaměstnával k celkem pět všeobecných sester, všechny byly způsobilé k výkonu práce bez odborného dohledu a plnily si povinnosti odborné způsobilosti tak, aby výkon jejich práce bez odborného dohledu byl zajištěn i v následujícím období. Celkem se pracovníci v sociálních službách v roce 2013 zúčastnili 765 hodin vzdělávání, což je v průměru 28 hodin vzdělávání na jednoho pracovníka v sociálních službách za rok. Sociální pracovnice se v roce 2013 zúčastnily celkem 76 hodin vzdělávání, každá z nich tedy v průměru absolvovala 38 hodin vzdělávání. Všichni pracovníci v sociálních službách i sociální pracovnice splnili povinné vzdělávání v souladu se zákonem. Ředitelka domova se zúčastnila v roce 2013 celkem 105 hodin vzdělávání. Ve sledovaném období bylo poskytnuto pracovníkům domova celkem sedm týmových supervizí a pět supervizí manažerských. Celkem za vzdělávání v roce 2013 domov vydal Kč. VII. Informování o poskytované sociální službě, prezentace zařízení na veřejnosti

6 Po celý rok 2013 se domov prezentoval na svých webových stránkách. Tato prezentace byla průběžně upravována. Nově má domov založen od roku 2013 také svůj profil na Facebooku, kde příznivci domova sdílejí vzájemně novinky. Domov se dále prezentoval v regionálních médiích při pořádání mykologické výstavy a také při pořádání voleb. V srpnu 2013 navštívil domov hejtman Karlovarského kraje pan PaedDr. Novotný. Na podzim 2013 navštívil domov pan Bohuslav Sobotka, který při příležitosti své návštěvy v Chebu pobesedoval s uživateli domova. VIII. Výsledky kontrol prováděných v zařízení (včetně inspekce poskytování sociálních služeb) V roce 2013 se v domově uskutečnily tyto kontroly: kontrola Finančního úřadu pro Karlovarský kraj, územního pracoviště Cheb, na daň z příjmu právnických osob za rok 2011, kontrolou nebylo zjištěno rozdílu na platně podané daňové přiznání za rok 2011 kontrola OSSZ na odvody nemocenského pojištění a pojistného na sociální zabezpečení, kontrolou nebyly zjištěny žádné nedostatky inspekce poskytování sociálních služeb, inspekce byla zaměřena na plnění kritérií Standardů kvality č. 1 8, bodem 3 inspektorky obodovaly 20 kritérií těchto standardů, bodem 2 celkem 7 kritérií těchto standardů a bodem 1 pouze jedno kritérium, bod 0 nebyl přiřazen žádného kritériu kontrola Karlovarského kraje na hospodaření s veřejnými prostředky, kontrolou byl zjištěn jeden nedostatek, který popisoval v jednom případě nedodržení pravidel Karlovarského kraje, dále byla na základě této kontroly pouze vydána doporučení IX. Plnění opatření k nápravě uložených Radou KK Žádná opatření k nápravě uložena Radou KK domovu nebyla. Závěr: Návrh na opatření ke zkvalitnění činnosti organizace ze strany odboru sociálních věcí KÚKK Zpracovala: , Mgr. R.Müllerová

Zpráva o činnosti a plnění úkolů příspěvkové organizace za období r. 2012. Domov pro seniory SKALKA v Chebu, příspěvková organizace (dále jen domov)

Zpráva o činnosti a plnění úkolů příspěvkové organizace za období r. 2012. Domov pro seniory SKALKA v Chebu, příspěvková organizace (dále jen domov) Zpráva o činnosti a plnění úkolů příspěvkové organizace za období r. 2012 Název organizace: Sídlo organizace: Zřizovatel: Sídlo zřizovatele: Domov pro seniory SKALKA v Chebu, příspěvková organizace (dále

Více

Zpráva o činnosti a plnění úkolů příspěvkové organizace za období r. 2014. Domov pro seniory SKALKA v Chebu, příspěvková organizace

Zpráva o činnosti a plnění úkolů příspěvkové organizace za období r. 2014. Domov pro seniory SKALKA v Chebu, příspěvková organizace Zpráva o činnosti a plnění úkolů příspěvkové organizace za období r. 2014 Název organizace: Sídlo organizace: Zřizovatel: Sídlo zřizovatele: Domov pro seniory SKALKA v Chebu, příspěvková organizace Americká

Více

Zpráva o činnosti příspěvkových organizací Karlovarského kraje za r. 2015

Zpráva o činnosti příspěvkových organizací Karlovarského kraje za r. 2015 Zpráva o činnosti příspěvkových organizací Karlovarského kraje za r. 215 Název organizace: Domov pro seniory SKALKA v Chebu, příspěvková organizace Ředitel organizace: Mgr. Radka Müllerová Sídlo organizace:

Více

Zpráva o činnosti za r. 2016

Zpráva o činnosti za r. 2016 Zpráva o činnosti za r. 2016 Název organizace: Domov pro seniory SKALKA v Chebu, příspěvková organizace Ředitel organizace: Mgr. Radka Müllerová Sídlo organizace: Americká 2176/52, 350 02 Cheb Zřizovatel:

Více

- fakultativní služby, tedy služby, které si uživatelé hradí sami za úhradu, - služby poskytované bezplatně.

- fakultativní služby, tedy služby, které si uživatelé hradí sami za úhradu, - služby poskytované bezplatně. V Domově Na zámku poskytujeme dvě pobytové sociální služby: Domov pro seniory a Domov se zvláštním režimem. Poskytujeme základní služby: - poskytnutí ubytování za úhradu, - poskytnutí stravy za úhradu,

Více

Domov sociálních služeb Meziboří Právní forma : příspěvková organizace Sídlo : Okružní čp. 104, 435 13 Meziboří IČO : 49872516 DIČ : DIČ : CZ49872516

Domov sociálních služeb Meziboří Právní forma : příspěvková organizace Sídlo : Okružní čp. 104, 435 13 Meziboří IČO : 49872516 DIČ : DIČ : CZ49872516 Název organizace : Domov sociálních služeb Meziboří Právní forma : příspěvková organizace Sídlo : Okružní čp. 104, 435 13 Meziboří IČO : 49872516 DIČ : DIČ : CZ49872516 Zpracovala: Ing. Alena Pokorná Zpracoval

Více

LUXOR PODĚBRADY. poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY. Informace pro zájemce a žadatele

LUXOR PODĚBRADY. poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY. Informace pro zájemce a žadatele LUXOR PODĚBRADY poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY Informace pro zájemce a žadatele Domov pro seniory Luxor Poděbrady Poskytuje sociální služby seniorům, kteří potřebují pomoc nebo celodenní

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem. Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem. Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze 1 Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem Účastnící smlouvy

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově pro seniory. Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově pro seniory. Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově pro seniory Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze 1 Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově pro seniory Účastnící smlouvy 1. Já - Uživatel/ka:

Více

Domov pro osoby se zdravotním postižením

Domov pro osoby se zdravotním postižením Účinnost od: Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3 Garant: Vedoucí služby DOZP Ověřovatel: Správce dokumentace Schvalovatel: Představitel vedení pro kvalitu Návazná legislativa: Zákon 108/2006 Sb.,

Více

SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ

SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ Sociální služby Česká, Česká 1175/II., 377 01 Jindřichův Hradec tel.: 384 397 709, e-mail: info@sscjh.cz SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ platnost od 1. 1. 2012 V souladu se zákonem

Více

Domov pro seniory - Domov Duha

Domov pro seniory - Domov Duha 20. červen 2014 Domov pro seniory - Domov Duha Našim posláním je poskytovat pobytovou službu sociální péče lidem, kteří vzhledem ke svému věku a ztrátě soběstačnosti potřebují péči, která jim nemůže být

Více

Organizační řád Domova pro seniory v Perninku, příspěvková organizace (dále jen domov )

Organizační řád Domova pro seniory v Perninku, příspěvková organizace (dále jen domov ) Organizační řád Strana 1 (celkem 6) Organizační řád Domova pro seniory v Perninku, příspěvková organizace (dále jen domov ) Článek 1 Základní ustanovení (1) Organizační řád domova je základní organizační

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem. Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem. Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze 1 Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem Účastnící smlouvy

Více

DPS Žlutice, p. o. Pod Strání 467, 364 52 Žlutice. Výroční zpráva DPS Žlutice, p.o. za rok 2012

DPS Žlutice, p. o. Pod Strání 467, 364 52 Žlutice. Výroční zpráva DPS Žlutice, p.o. za rok 2012 DPS Žlutice, p. o. Tel.: 353 393 269 Pod Strání 467, 364 52 Žlutice e-mail: dpszlutice@seznam.cz IČ 70891079 Výroční zpráva DPS Žlutice, p.o. za rok 2012 1 Obsah 1. Kontakty...3 2. Historie...3 3. Kapacita

Více

Informace k úhradám v domově pro seniory za poskytované služby (ubytování a stravu a péči)

Informace k úhradám v domově pro seniory za poskytované služby (ubytování a stravu a péči) Informace k úhradám v domově pro seniory za poskytované služby (ubytování a stravu a péči) Stanovení úhrady za služby poskytované v domově pro seniory Skalka v Chebu, příspěvková organizace, (dále jen

Více

Sazebník poskytovaných služeb

Sazebník poskytovaných služeb Centrum sociálních služeb Jindřichův Hradec Domov Pístina Pístina 59, 378 02 Stráž nad Nežárkou Sazebník poskytovaných služeb platný od 1. 7. 2011 I. Obecná ustanovení 1. V souladu se zákonem č. 108/2006

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-092-011-16 ze dne 3.10.2016 Sazebníky úhrad služeb poskytovaných příspěvkovou organizací Sociální služby městské části Praha 12, příspěvková organizace

Více

VZOR SMLOUVY O POSKYTNUTÍ SLUŽBY SOCIÁLNÍ PÉČE č./2014

VZOR SMLOUVY O POSKYTNUTÍ SLUŽBY SOCIÁLNÍ PÉČE č./2014 VZOR SMLOUVY O POSKYTNUTÍ SLUŽBY SOCIÁLNÍ PÉČE č./2014 Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) paní.., narozená / / (dále jen klient ) 2) Domov pro seniory v Chebu, příspěvková organizace

Více

LUXOR PODĚBRADY. poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY. Informace pro zájemce a žadatele

LUXOR PODĚBRADY. poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY. Informace pro zájemce a žadatele LUXOR PODĚBRADY poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY Informace pro zájemce a žadatele Domov pro seniory Luxor Poděbrady Poskytuje sociální služby seniorům, kteří potřebují v důsledku zhoršeného

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2011 Domov Kolešovice, poskytovatel sociálních služeb VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2011 Název organizace: Domov Kolešovice, poskytovatel sociálních služeb Sídlo organizace: 270 02 Kolešovice 180 Zřizovatel: Středočeský

Více

Smlouva o poskytnutí odlehčovací služby v Domově seniorů Benešov, poskytovateli sociálních služeb

Smlouva o poskytnutí odlehčovací služby v Domově seniorů Benešov, poskytovateli sociálních služeb Smlouva o poskytnutí odlehčovací služby v Domově seniorů Benešov, poskytovateli sociálních služeb Pan (paní), nar., bydliště, rodné číslo, v textu této smlouvy dále jen Osoba a Domov seniorů Benešov, poskytovatel

Více

Domov důchodců Libina, p.o., Libina 540, 788 05

Domov důchodců Libina, p.o., Libina 540, 788 05 Domov důchodců Libina, p.o., Libina 540, 788 05 Tel./fax 583 233 203-4 e-mail: ddlibina@ddlibina.cz Výroční zpráva o činnosti hospodaření za rok 2008 I. Sociální péče a služby 1. Klienti a zaměstnanci

Více

SAZEBNÍK ÚHRAD. Úkonů poskytovaných v rámci základních a fakultativních činností

SAZEBNÍK ÚHRAD. Úkonů poskytovaných v rámci základních a fakultativních činností SAZEBNÍK ÚHRAD Úkonů poskytovaných v rámci základních a fakultativních činností (platný od 1. 6. 2008; v platném znění aktualizace k 1.3. 2014) Úhradu nákladů za poskytování základních činností za poskytovanou

Více

Pečovatelská služba v Teplé, příspěvková organizace Pivovarská 333, Teplá IČO: , DIČ: CZ Výroční zpráva

Pečovatelská služba v Teplé, příspěvková organizace Pivovarská 333, Teplá IČO: , DIČ: CZ Výroční zpráva Pečovatelská služba v Teplé, příspěvková organizace Pivovarská 333, 364 61 Teplá IČO: 737 40004, DIČ: CZ 737 40004 Výroční zpráva Pečovatelské služby v Teplé, příspěvkové organizace za rok 2017 Pečovatelská

Více

Domov sociálních služeb Meziboří Právní forma : příspěvková organizace Sídlo : Okružní čp. 104, 435 13 Meziboří IČO : 49872516 DIČ : DIČ : CZ49872516

Domov sociálních služeb Meziboří Právní forma : příspěvková organizace Sídlo : Okružní čp. 104, 435 13 Meziboří IČO : 49872516 DIČ : DIČ : CZ49872516 Název organizace : Domov sociálních služeb Meziboří Právní forma : příspěvková organizace Sídlo : Okružní čp. 104, 435 13 Meziboří IČO : 49872516 DIČ : DIČ : CZ49872516 Zpracoval Zpracovala: tým: Ing.

Více

Ekonomická oblast Zpráva ekonomky DOZP Kytlice

Ekonomická oblast Zpráva ekonomky DOZP Kytlice DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM KYTLICE Kytlice 71, 407 45 Kytlice Zřizovatel: Hlavní město Praha IČ: 70872708, bankovní spojení: PPF Banka, č. účtu: 2001560009/6000 tel./fax: 412581183, +420603576097,

Více

Nabídka služby CHB. - podpora při úklidu společných prostor (vysávání, stírání prachu, mytí nádobí aj.)

Nabídka služby CHB. - podpora při úklidu společných prostor (vysávání, stírání prachu, mytí nádobí aj.) Nabídka služby CHB 1. Poskytnutí ubytování a) ubytování - podpora při úpravě bytu, pokoje podle představ klienta - plánování změn prostředí- zakázka klienta b) v případě potřeby praní a drobné opravy ložního

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Chráněném bydlení Staré Město

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Chráněném bydlení Staré Město Smlouva o poskytnutí sociální služby v Chráněném bydlení Staré Město 1. Já-uživatel/ka jméno a příjmení: datum narození: trvale bytem: v zastoupení: 2.Poskytovatel Sociální služby Uherské Hradiště, příspěvková

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby č. <<Číslo smlouvy>>/dozp v Domově pro osoby se zdravotním postižením Písečná 5176, Chomutov

Smlouva o poskytnutí sociální služby č. <<Číslo smlouvy>>/dozp v Domově pro osoby se zdravotním postižením Písečná 5176, Chomutov Smlouva o poskytnutí sociální služby č. /dozp v Domově pro osoby se zdravotním postižením Písečná 5176, Chomutov Klient JMÉNO Bydliště Datum narození Poskytovatel Sociální služby Chomutov,

Více

MÍSTNÍ A ČASOVÁ DOSTUPNOST SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY MÍSTNÍ A ČASOVÁ DOSTUPNOST SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY

MÍSTNÍ A ČASOVÁ DOSTUPNOST SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY MÍSTNÍ A ČASOVÁ DOSTUPNOST SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY Sociální služby města Havlíčkova Brodu SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY Počet stran: 7 SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY Správce: Zpracovatel:, Milan Žák, DiS., Jana Hloušková, Mgr. Miloslav Kozlík, Bc. Petra Moravcová,

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY evidenční číslo: SMLOUVA o poskytování sociálních služeb (dále jen smlouva ) uzavřená mezi:

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY evidenční číslo: SMLOUVA o poskytování sociálních služeb (dále jen smlouva ) uzavřená mezi: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY evidenční číslo: SMLOUVA o poskytování sociálních služeb (dále jen smlouva ) uzavřená mezi: Domovem pro seniory Skalka v Chebu, příspěvková organizace,

Více

Domov pro seniory. Název vnitřního předpisu. Veřejný závazek Domov pro seniory VZ 02. Účinnost od: Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3

Domov pro seniory. Název vnitřního předpisu. Veřejný závazek Domov pro seniory VZ 02. Účinnost od: Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3 Účinnost od: 1. 1. 2016 Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3 Garant: Vedoucí služby DS Ověřovatel: Správce dokumentace Schvalovatel: Představitel vedení pro kvalitu Návazná legislativa: Zákon 108/2006

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby evidenční číslo: _/2013

Smlouva o poskytnutí sociální služby evidenční číslo: _/2013 Smlouva o poskytnutí sociální služby evidenční číslo: _/2013 Níže uvedeného dne, měsíce a roku Uživatel: datum narození: bydliště: Americká 52, Cheb 350 02 (v textu této smlouvy dále jen uživatel ) u z

Více

Výroční zpráva za rok 2018

Výroční zpráva za rok 2018 Město Šluknov, nám. Míru 1 407 77 Šluknov Pečovatelská služba města Šluknov, Lužická 1093, 407 77 Šluknov Výroční zpráva za rok 2018 Zřizovatel: Město Šluknov, nám. Míru 1, 407 77 Šluknov Název: Pečovatelská

Více

Výroční zpráva za rok 2013

Výroční zpráva za rok 2013 Výroční zpráva za rok 2013 I. Kontaktní a identifikační data Domov Na Zátiší Rakovník, poskytovatel sociálních služeb S. K. Neumanna 251, 269 01 Rakovník statutární zástupce: JUDr. Pavel Jenšovský tel.:

Více

CENÍK ÚHRAD SOCIÁLNÍCH SLUŽEB (dále jen ceník )

CENÍK ÚHRAD SOCIÁLNÍCH SLUŽEB (dále jen ceník ) Domov důchodců Meziboří,příspěvková organizace Okružní 104, 435 13 Meziboří IČ:49872516,DIČ:CZ49872516 CENÍK ÚHRAD SOCIÁLNÍCH SLUŽEB (dále jen ceník ) Aktualizováno 15.2.2011 Ceny sociálních služeb jsou

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2012

ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2012 DOMOV SENIORŮ JENŠTEJN, poskytovatel sociálních služeb ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2012 Zahrada DS Jenštejn 10.12.2012 Tato zpráva je vytvořena na základě článku č. 33, Směrnice Středočeského

Více

Sazebník poskytovaných služeb

Sazebník poskytovaných služeb Centrum sociálních služeb Jindřichův Hradec Domov Pístina Pístina 59, 378 02 Stráž nad Nežárkou Sazebník poskytovaných služeb platný od 1. 7. 2014 I. Obecná ustanovení 1. V souladu se zákonem č. 108/2006

Více

STÁRNUTÍ A SOCIÁLNÍ SLUŽBY NA JINDŘICHOHRADECKU SOUČASNOST A PERSPEKTIVY

STÁRNUTÍ A SOCIÁLNÍ SLUŽBY NA JINDŘICHOHRADECKU SOUČASNOST A PERSPEKTIVY STÁRNUTÍ A SOCIÁLNÍ SLUŽBY NA JINDŘICHOHRADECKU SOUČASNOST A PERSPEKTIVY Jindřichohradecko Bývalý okres Jindřichův Hradec Nyní správní území obcí Jindřichův Hradec, Třeboň a Dačice Oblast s málo rozvinutým

Více

Ceník základních úkonů služeb Denního stacionáře pro seniory vymezených 12 vyhlášky č. 505/2006 Sb., v platném znění a ceník fakultativních služeb

Ceník základních úkonů služeb Denního stacionáře pro seniory vymezených 12 vyhlášky č. 505/2006 Sb., v platném znění a ceník fakultativních služeb Ceník základních úkonů služeb Denního stacionáře pro seniory vymezených 12 vyhlášky č. 505/2006 Sb., v platném znění a ceník fakultativních služeb 1. skupina - Klient s nízkou mírou podpory Pomoc při zvládání

Více

Výroční zpráva pečovatelská služba.

Výroční zpráva pečovatelská služba. Obec Dětmarovice Dětmarovice čp. 27, 735 71 Dětmarovice e-mail: obec@detmarovice.cz, tel.: 596 540 140 ------------------------------------------------------------------------------------ pečovatelská

Více

Smlouva o podmínkách poskytnutí služby sociální péče

Smlouva o podmínkách poskytnutí služby sociální péče Smlouva o podmínkách poskytnutí služby sociální péče v Denním centru Žirafa Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: 1.. (jméno a příjmení). (datum narození).. (trvale bytem) v textu smlouvy dále jen

Více

ANNA ČESKÝ BROD sociální služby pro seniory

ANNA ČESKÝ BROD sociální služby pro seniory ANNA ČESKÝ BROD sociální služby pro seniory VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2008 Český Brod 13.3.2009 Ing. Lucie Hovorková ředitelka 1 Obsah 1. Obsah 2. Základní údaje 3. Historie 4. Domov pro seniory 4.1 Popis

Více

Domov Odry, příspěvková organizace, Hranická 56, 742 35 Odry www.ddodry.cz. Zpráva o činnosti organizace za rok 2010

Domov Odry, příspěvková organizace, Hranická 56, 742 35 Odry www.ddodry.cz. Zpráva o činnosti organizace za rok 2010 Domov Odry, příspěvková organizace, Hranická 56, 742 35 Odry www.ddodry.cz Zpráva o činnosti organizace za rok 2010 Stará kuchyň Domek Vila 1 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA O ČINNOSTI A PLNĚNÍ ÚKOLŮ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE

Více

Popis činností. poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy celodenní strava racionální. celodenní strava dietní

Popis činností. poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy celodenní strava racionální. celodenní strava dietní Seznam poskytovaných činností Zvolené činnosti 1) Popis činností Cena poskytnutí ubytování Jednolůžkový pokoj Vícelůžkový pokoj 200 Kč / den 180 Kč / den poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Chráněném bydlení Rostislavova. Chráněné bydlení-rostislavova,

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Chráněném bydlení Rostislavova. Chráněné bydlení-rostislavova, Smlouva o poskytnutí sociální služby v Chráněném bydlení Rostislavova Jednoduchá verze 1. Já-uživatel/ka jméno a příjmení: datum narození: trvale bytem: v zastoupení: 2.Poskytovatel Sociální služby Uh.

Více

Popis činností Cena kód

Popis činností Cena kód Seznam poskytovaných činností Zvolené činnosti 1) Popis činností Cena kód poskytnutí ubytování Jednolůžkový pokoj 200 Kč / den 020201 Vícelůžkový pokoj 180 Kč / den 020202 poskytnutí stravy nebo pomoc

Více

Zelená lípa Hostivice poskytovatel sociálních služeb příspěvková organizace Pelzova 1701, Hostivice

Zelená lípa Hostivice poskytovatel sociálních služeb příspěvková organizace Pelzova 1701, Hostivice Zelená lípa Hostivice poskytovatel sociálních služeb příspěvková organizace Pelzova 1701, Hostivice 253 01 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 1 Zelená Lípa Hostivice, poskytovatel sociálních služeb Pelzova 1701, 253

Více

Sociální služby města Žďár nad Sázavou, p.o.

Sociální služby města Žďár nad Sázavou, p.o. MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Sociální služby města Žďár nad Sázavou, p.o. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 92 DNE: 25. 6. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1617/2018/POSSM NÁZEV: Výsledek veřejné zakázky ANOTACE: Seznámení

Více

Domov pro osoby se zdravotním postižením - Domov Duha

Domov pro osoby se zdravotním postižením - Domov Duha 20. červen 2014 Domov pro osoby se zdravotním postižením - Domov Duha Našim posláním je poskytovat pobytovou službu sociální péče mužům a ženám, kteří vzhledem ke svému zdravotnímu postižení potřebují

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby - domov pro osoby se zdravotním postižením

Smlouva o poskytnutí sociální služby - domov pro osoby se zdravotním postižením Domov bez hranic U Stadionu 1425/3, 408 01 Rumburk Rumburk Tel.: 412 338 345, IČ: 47274549 příspěvková organizace E-mail: vera.brslicova@domovrumburk.cz renata.grundzova@domovrumburk.cz www.domovrumburk.cz

Více

21 Vnitřní předpis o úhradách za ubytování a stravování, o platbách za péči a o vracení úhrady při pobytu mimo zařízení

21 Vnitřní předpis o úhradách za ubytování a stravování, o platbách za péči a o vracení úhrady při pobytu mimo zařízení Husova 2119 580 01 Havlíčkův Brod 21 Vnitřní předpis o úhradách za ubytování a stravování, o platbách za péči a o vracení úhrady při pobytu mimo zařízení Datum vydání 1. 1. 2007 Schválil Ing. Hana Hlaváčková

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby - Odlehčovací služby v Senior centrum Nový Bor číslo..

Smlouva o poskytnutí sociální služby - Odlehčovací služby v Senior centrum Nový Bor číslo.. AHC a.s., Budějovická 778/3, 140 00 Praha 4 Michle Provozovna Senior centrum Nový Bor B. Egermanna 354, 473 01 Nový Bor IČ: 24160369 Tel.: +420 702 081 437 E-mail: malkova@sestricka.cz www.ahc.cz, www.ddnovybor.cz

Více

Domov důchodců Libina, p.o., Libina 540, 788 05

Domov důchodců Libina, p.o., Libina 540, 788 05 Domov důchodců Libina, p.o., Libina 540, 788 05 Tel./fax 583 233 203-4 e-mail: ddlibina@ddlibina.cz Výroční zpráva o činnosti hospodaření za rok 2011 I. Sociální péče a služby 1. Klienti a zaměstnanci

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB č.... /rok 2019 Poskytovatel: Anděla-sociální družstvo, IČO 03031730 sídlo: Albrechtice 130, 563 01 Lanškroun Předsedkyně: (v textu této smlouvy dále jen poskytovatel

Více

O B L A S T N Í CH A R I T A S O B O T K A. Domov pokojného stáří Libošovice

O B L A S T N Í CH A R I T A S O B O T K A. Domov pokojného stáří Libošovice O B L A S T N Í CH A R I T A S O B O T K A Domov pokojného stáří Libošovice Libošovice 39, 507 44 Tel./ fax: 493 571 156, e-mail: dps@sobotkacharita.cz, www.sobotkacharita.cz DPS US7 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ

Více

Smlouva č. X/2014 o poskytování sociální služby

Smlouva č. X/2014 o poskytování sociální služby Domov pro seniory Iris, Ostrava-Mariánské Hory, příspěvková organizace Smlouva č. X/2014 o poskytování sociální služby podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách I. Smluvní strany 1. Klient: pan/paní,

Více

UBYTOVÁNÍ: 200,- Kč za 1 den, jednolůžkový pokoj 185,- Kč za 1 den, dvoulůžkový pokoj

UBYTOVÁNÍ: 200,- Kč za 1 den, jednolůžkový pokoj 185,- Kč za 1 den, dvoulůžkový pokoj CENÍK POSKYTOVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB DOMOVA PRO SENIORY V LÁZNÍCH KYNŽVART, PLATNOST OD 1. 2 2019 UBYTOVÁNÍ: 200,- Kč za 1 den, jednolůžkový pokoj 185,- Kč za 1 den, dvoulůžkový pokoj Služba ubytování

Více

Zpráva o činnosti a hospodaření PO Pk za rok 2012

Zpráva o činnosti a hospodaření PO Pk za rok 2012 Domov na hradě Rychmburk domov se zvláštním režimem 539 74 Předhradí 17 Zpráva o činnosti a hospodaření PO Pk za rok 2012 IDENTIFIKACE ORGANIZACE: Název: Právní forma: Sídlo: Domov na hradě Rychmburk příspěvková

Více

Domov pro osoby se zdravotním postižením Pramen v Mnichově, příspěvková organizace

Domov pro osoby se zdravotním postižením Pramen v Mnichově, příspěvková organizace Organizační řád Domov pro osoby se zdravotním postižením Pramen v Mnichově, Název organizace: Domov pro osoby se zdravotním postižením Pramen v Mnichově, Sídlo organizace: Mnichov č.p.142,353 01 Mariánské

Více

ŽÁDOST o ubytování a poskytnutí sociálních služeb

ŽÁDOST o ubytování a poskytnutí sociálních služeb ŽÁDOST o ubytování a poskytnutí sociálních služeb Datum přijetí žádosti Evidenční číslo žádosti Razítko a podpis ÚDAJE O ŽADATELI : Jméno a příjmení: Rodné příjmení : Datum narození :. Místo narození :...

Více

Osoby s potřebou podpory primárně z důvodu jiné diagnózy než F70-79 Osoby s diagnostikovanými poruchami chování (nestabilizované)

Osoby s potřebou podpory primárně z důvodu jiné diagnózy než F70-79 Osoby s diagnostikovanými poruchami chování (nestabilizované) Poslání služby Chráněného bydlení Posláním sociální služby je umožnit lidem s mentálním či kombinovaným postižením, kteří potřebují pomoc druhé osoby, žít samostatný způsob života srovnatelný se způsobem

Více

Subregion Velké Dářko dobrovolný svazek obcí Škrdlovice 48 IČO Žďár nad Sázavou Tel

Subregion Velké Dářko dobrovolný svazek obcí Škrdlovice 48 IČO Žďár nad Sázavou Tel Subregion Velké Dářko dobrovolný svazek obcí Škrdlovice 48 IČO 70289166 591 01 Žďár nad Sázavou Tel. 566 659 178 DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU ŠKRDLOVICE 243 Tel. 566 654 641 566 654 611 e-mail:dps.skrdlovice@seznam.cz

Více

INFORMAČNÍ BROŽURA zjednodušená forma Domov se zvláštním režimem MATYÁŠ v Nejdku, příspěvková organizace

INFORMAČNÍ BROŽURA zjednodušená forma Domov se zvláštním režimem MATYÁŠ v Nejdku, příspěvková organizace INFORMAČNÍ BROŽURA zjednodušená forma Domov se zvláštním režimem MATYÁŠ v Nejdku, příspěvková organizace Obyvatelé areálu Domova Naším posláním je poskytování komplexních celodenních sociálních služeb

Více

INFORMACE PRO ZÁJEMCE. Centrum sociálních služeb Znojmo, p. o., U Lesíka 3547/11, 669 02 Znojmo

INFORMACE PRO ZÁJEMCE. Centrum sociálních služeb Znojmo, p. o., U Lesíka 3547/11, 669 02 Znojmo INFORMACE PRO ZÁJEMCE Centrum sociálních služeb Znojmo, p. o., U Lesíka 3547/11, 669 02 Znojmo CENTRUM DENNÍCH SLUŽEB, Mikulášské náměstí 482/12, 669 02 Znojmo Centrum denních služeb je zařízení s denním

Více

Domov pro seniory a domov se zvláštním režimem. Úhrada klienta

Domov pro seniory a domov se zvláštním režimem. Úhrada klienta Ceník Od 1. ledna 2007 nahradila dávku zvýšení důchodu pro bezmocnost nová dávka, příspěvek na péči ve smyslu zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů. (dále jen PNP )

Více

Výroční zpráva za rok 2012

Výroční zpráva za rok 2012 Výroční zpráva za rok 2012 I. Kontaktní a identifikační data Domov Na Zátiší Rakovník, poskytovatel sociálních služeb S. K. Neumanna 251, 269 01 Rakovník statutární zástupce: JUDr. Pavel Jenšovský tel.:

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD. Domov pro seniory SKALKA v Chebu, příspěvková organizace

ORGANIZAČNÍ ŘÁD. Domov pro seniory SKALKA v Chebu, příspěvková organizace ORGANIZAČNÍ ŘÁD Domov pro seniory SKALKA v Chebu, příspěvková organizace Vydal: statutární orgán ředitelka Domova pro seniory SKALKA v Chebu, příspěvková organizace Účinnost normy: 1.1.2017 Zřizovatel:

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY - DOMOV PRO SENIORY LADA č. xx/rrrr

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY - DOMOV PRO SENIORY LADA č. xx/rrrr SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY - DOMOV PRO SENIORY LADA č. xx/rrrr 1) pan/í: xy narozen/a: dd.mm.rrrr bydliště: Ústecká 2855, 470 01 Česká Lípa v textu této smlouvy dále jen uživatel a 2) organizace:

Více

Střední zemědělská škola a Střední odborné učiliště zemědělské, Nový Jičín, U Jezu 7. Výroční zpráva o hospodaření školy v roce 2002

Střední zemědělská škola a Střední odborné učiliště zemědělské, Nový Jičín, U Jezu 7. Výroční zpráva o hospodaření školy v roce 2002 Střední zemědělská škola a Střední odborné učiliště zemědělské, Nový Jičín, U Jezu 7 Výroční zpráva o hospodaření školy v roce 2002 ÚNOR 2003 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE Střední zemědělská škola a Střední odborné

Více

Výroční zpráva o činnosti za rok 2008

Výroční zpráva o činnosti za rok 2008 Domov pro osoby se zdravotním postižením v Radošově Kyselka,část Radošov č.p. 137,363 01 Ostrov Výroční zpráva o činnosti za rok 2008 Počet listů: 5 Zpracovala: Pařížská Marie, ředitelka e mail: reditelka@usp-radosov.cz

Více

Zpráva o hospodaření v roce 2016

Zpráva o hospodaření v roce 2016 Sociální služby města Moravská Třebová Svitavská 8, 571 01 Moravská Třebová Zpráva o hospodaření v roce 2016 Mgr. Milan Janoušek Eva Dostálová, DiS. IČ: 00194263 ID DS: Zřizovatel: 7ksq6x6 Město Moravská

Více

Domov pro seniory Iris, Ostrava-Mariánské Hory, příspěvková organizace

Domov pro seniory Iris, Ostrava-Mariánské Hory, příspěvková organizace Domov pro seniory Iris, Ostrava-Mariánské Hory, příspěvková organizace Smlouva č. X/2017 o poskytování sociální služby podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Základní prohlášení Domova pro seniory Krč

Základní prohlášení Domova pro seniory Krč Základní prohlášení Domova pro seniory Krč Obsah 1. Smysl dokumentu... 2 2. Seznámení zaměstnanců a klientů se Základním prohlášením... 2 3. Základní prohlášení Domova pro seniory Krč... 3 3.1. Poslání...

Více

DOMÁCÍ ŘÁD. Domov pro seniory Skalice, příspěvková organizace Skalice, 1, Hostěradice

DOMÁCÍ ŘÁD. Domov pro seniory Skalice, příspěvková organizace Skalice, 1, Hostěradice DOMÁCÍ ŘÁD Domov pro seniory Skalice, příspěvková organizace Skalice, 1, 671 71 Hostěradice Telefon: 515 339 157 e-mail : info@domovskalice.cz webové stránky: www.domovskalice. Cz Úvodní ustanovení Domácí

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče (Domov pro seniory)

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče (Domov pro seniory) Domov Odry, příspěvková organizace, Hranická 56, Odry, 742 35 Tel.: 556 730 133, www.ddodry.cz Poskytované služby: Domov pro seniory, Domov se zvláštním režimem ALDa Smlouva o poskytnutí služby sociální

Více

PRAVIDLA PRO PLATBY ZA POSKYTOVANÉ SLUŽBY

PRAVIDLA PRO PLATBY ZA POSKYTOVANÉ SLUŽBY Harmonie, příspěvková organizace Krnov, Pod Cvilínem, Chářovská 785/85, PSČ 794 01 Pracoviště: Domov pro osoby se zdravotním postižením, Chářovská 785/85, Krnov PRAVIDLA PRO PLATBY ZA POSKYTOVANÉ SLUŽBY

Více

Výroční zpráva pečovatelská služba.

Výroční zpráva pečovatelská služba. Obec Dětmarovice Dětmarovice čp. 27, 735 71 Dětmarovice e-mail: obec@detmarovice.cz, tel.: 596 540 140 ------------------------------------------------------------------------------------ pečovatelská

Více

Domov důchodců Libina, p.o., Libina 540, 788 05

Domov důchodců Libina, p.o., Libina 540, 788 05 Domov důchodců Libina, p.o., Libina 540, 788 05 Tel./fax 583 233 203-4 e-mail: ddlibina@ddlibina.cz Výroční zpráva o činnosti hospodaření za rok 2009 I. Sociální péče a služby 1. Klienti a zaměstnanci

Více

Domov pro seniory Budislav příspěvková organizace, Budislav č. 1, Soběslav

Domov pro seniory Budislav příspěvková organizace, Budislav č. 1, Soběslav Domov pro seniory Budislav příspěvková organizace, Budislav č. 1, 392 01 Soběslav a) obecná ustanovení Popis realizace poskytování sociálních služeb Domov pro seniory Budislav / dále jen Domov / je příspěvkovou

Více

Domov pro seniory Jevišovice, příspěvková organizace

Domov pro seniory Jevišovice, příspěvková organizace Domov pro seniory Jevišovice, příspěvková organizace Domov je držitelem certifikátu Vážka udělovaným Českou alzheimerovskou společností V Ý R O Č N Í Z P R Á V A Rok 2014 Název organizace: Domov pro seniory

Více

Výroční zpráva o činnosti hospodaření za rok 2012

Výroční zpráva o činnosti hospodaření za rok 2012 Domov důchodců Libina, p. o., Libina 540, 788 05 Výroční zpráva o činnosti hospodaření za rok 2012 I. Sociální péče a služby 1. Klienti a zaměstnanci 1.1 Počet klientů k 31.12.2011 66 - z toho muži 18

Více

1. Jednání se zájemcem o sociální službu

1. Jednání se zájemcem o sociální službu 1. Jednání se zájemcem o sociální službu První kontakt zájemce o sociální službu (jeho osoby blízké nebo opatrovníka) získání informací o podmínkách a možnostech poskytování sociální služby Na níže uvedených

Více

Domov pro seniory v Lázních Kynžvart, příspěvková organizace

Domov pro seniory v Lázních Kynžvart, příspěvková organizace CENÍK POSKYTOVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB DOMOVA PRO SENIORY V LÁZNÍCH KYNŽVART, PLATNOST OD 1. 6. 2018 UBYTOVÁNÍ: 190,- Kč za 1 den/1 lůžkový pokoj 175,- Kč za 1 den/2 lůžkový pokoj zahrnuje: ubytování, inventář

Více

Sazebník fakultativních služeb s platností od 1.1.2014

Sazebník fakultativních služeb s platností od 1.1.2014 Administrativa Centrin CZ s.r.o. Poskytovatel sociálních služeb Domov pro seniory Domov se zvláštním režimem IČ 27656535 č.ú. 434893379/0800 Sazebník fakultativních služeb s platností od 1.1.2014 Administrativní

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ DOMOV U ANEŽKY poskytovatel sociálních služeb Nová 303, 294 42 Luštěnice za rok 2014 Předkládá: Ing. Ludmila Bulířová, ředitelka Domova U Anežky V Luštěnicích, 13. 2. 2015 0/8 Obsah

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY alternativní, zjednodušená forma + Centrum Rožmitál pod Třemšínem, poskytovatel sociálních služeb uzavíráme smlouvu PODEPSAT

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI Domova pro seniory v Lázních Kynžvart, příspěvková organizace

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI Domova pro seniory v Lázních Kynžvart, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI Domova pro seniory v Lázních Kynžvart, příspěvková organizace Rok 2014 1 Základní údaje o domově Název: Domov pro seniory v Lázních Kynžvart, příspěvková organizace Sídlo: ulice

Více

SAZEBNÍKY. Tým sociálních pracovnic DS / DZR Centrin. Datum vydání: 1. října 2014 Vydání: 6 Počet stran: 5 SAZEBNÍK FAKULTATIVNÍCH SLUŽEB

SAZEBNÍKY. Tým sociálních pracovnic DS / DZR Centrin. Datum vydání: 1. října 2014 Vydání: 6 Počet stran: 5 SAZEBNÍK FAKULTATIVNÍCH SLUŽEB Předmět: Zpracoval: Schválil: SAZEBNÍKY Fakultativní služby a úkony Tým sociálních pracovnic DS / DZR Centrin Mgr. et Bc. Helena Franclová, DiS. Datum vydání: 1. října 2014 Vydání: 6 Počet stran: 5 SAZEBNÍK

Více

Zřizovatel: Město Bílovec, Slezské náměstí 1 www.dsbilovec.cz

Zřizovatel: Město Bílovec, Slezské náměstí 1 www.dsbilovec.cz Osobní asistence, 17. listopadu 373/36, Bílovec Domov pro seniory v Bílovci, Opavská 600/45, Bílovec Dům s pečovatelskou službou, 17. listopadu 373/36, Bílovec Zřizovatel: Město Bílovec, Slezské náměstí

Více

Popis realizace poskytování sociální služby. Název poskytovatele Domov pro seniory SKALKA v Chebu, příspěvková organizace

Popis realizace poskytování sociální služby. Název poskytovatele Domov pro seniory SKALKA v Chebu, příspěvková organizace Popis realizace poskytování sociální služby Název poskytovatele Domov pro seniory SKALKA v Chebu, příspěvková organizace Druh služby Domovy pro seniory Forma služby pobytová Kapacita služby 115 lůžek Název

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD. Domov pro seniory SKALKA v Chebu, příspěvková organizace

ORGANIZAČNÍ ŘÁD. Domov pro seniory SKALKA v Chebu, příspěvková organizace ORGANIZAČNÍ ŘÁD Domov pro seniory SKALKA v Chebu, příspěvková organizace Vydal: statutární orgán ředitelka Domova pro seniory SKALKA v Chebu, příspěvková organizace Účinnost normy: 1.1.2014 Zřizovatel:

Více

Výroční zpráva pečovatelská služba.

Výroční zpráva pečovatelská služba. Obec Dětmarovice Dětmarovice čp. 27, 735 71 Dětmarovice e-mail: obec@detmarovice.cz, tel.: 596 540 140 ------------------------------------------------------------------------------------ pečovatelská

Více

FINANČNÍ ZABEZPEČENÍ VEŘEJNÝCH SLUŽEB PETRONILA GLEICHOVÁ, ÚMČ PRAHA 6

FINANČNÍ ZABEZPEČENÍ VEŘEJNÝCH SLUŽEB PETRONILA GLEICHOVÁ, ÚMČ PRAHA 6 FINANČNÍ ZABEZPEČENÍ VEŘEJNÝCH SLUŽEB PETRONILA GLEICHOVÁ, ÚMČ PRAHA 6 VEŘEJNÝ SEKTOR Veřejný sektor je specifickou součástí ekonomiky, jeho smyslem je poskytování veřejných služeb, ve veřejném zájmu.

Více

Sociální služby města Žďár nad Sázavou, p.o.

Sociální služby města Žďár nad Sázavou, p.o. MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDA J Ů Sociální služby města Žďár nad Sázavou, p.o. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 46 DNE: 20.7.2016 JEDNACÍ ČÍSLO: 711/2016/POSSM NÁZEV: Změna přehledů úhrad ANOTACE: Schválení nových

Více

Domov blahoslavené Bronislavy, Školní 681, 396 01 Humpolec. Aktuální výše úhrad

Domov blahoslavené Bronislavy, Školní 681, 396 01 Humpolec. Aktuální výše úhrad Příloha č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory Aktuální výše úhrad 1) Pobyt nájem + služby (denně) a) jednolůžkový pokoj - 175,- Kč b) dvoulůžkový pokoj - 160,- Kč c) třílůžkový

Více

1. Jednání se zájemcem o sociální službu

1. Jednání se zájemcem o sociální službu 1. Jednání se zájemcem o sociální službu První kontakt zájemce o sociální službu (jeho osoby blízké nebo opatrovníka) získání informací o podmínkách a možnostech poskytování sociální služby Na níže uvedených

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby (dále jen smlouva)

Smlouva o poskytnutí sociální služby (dále jen smlouva) Smlouva o poskytnutí sociální služby (dále jen smlouva) adresa: Podhůrecká 815/III, 339 01 Klatovy (dále jen Domov) Domov pro seniory Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i (1) Uživatel služby:

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA ORLOVÁ příspěvková organizace Adamusova 1269, 735 14 Orlová-Lutyně. Ceník služeb SSMO

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA ORLOVÁ příspěvková organizace Adamusova 1269, 735 14 Orlová-Lutyně. Ceník služeb SSMO SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA ORLOVÁ příspěvková organizace Adamusova 1269, 735 14 Orlová-Lutyně Směrnice ředitele č. 1/2014 Ceník služeb SSMO Účinnost od: 1.1.2014 Platnost do: doba neurčitá Schválil: Bc. Jitka

Více