U s n e s e n í z 63. schůze rady města Hustopeče dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U s n e s e n í z 63. schůze rady města Hustopeče dne 20.01.2009"

Transkript

1 Rada města schválila: U s n e s e n í z 63. schůze rady města Hustopeče dne ) Dnešní program schůze RM (příloha č. 1). 2) Kladné vyjádření pro KÚ JmK Brno ke změně licence přepravce Bors Břeclav, linka Hrušovany u Brna-Židlochovice-Šitbořice-Hustopeče (rozšíření zastávek mimo jiné i v Hustopečích u stadionu, MK Šafaříkova, MK Tyršova). 3) Souhlas se změnou názvu firmy na NATURA HUSTOPEČE s. r. o. 4) Přihlášení města Hustopeče do pořadu Českého rozhlasu Praha 2. Hrazeno bude z položky propagace. 5) Dar ve výši Kč pro Šachový klub Hustopeče na činnost klubu v r ) Smlouvu o poskytnutí daru z rozpočtu města Hustopeče ve výši Kč pro Šachový klub Hustopeče příloha č ) Vypnutí vánočního osvětlení v Hustopečích (i u nemocnice). 8) Vzdání se práva odvolání na umístění smyčky spol. Hill s Pet Nutrition. 9) Podání žádosti o dotaci ve výši Kč z Nadace ČEZ na dětské hřiště (bez spoluúčasti města). 10) Realizovat výměnu osvětlení ve sportovní hale od spol. Helios za cenu Kč s tím, že bude dořešeno financování akce. 11) Umístění dopravního značení zákaz stání na ul. Javorová, zaslat upozornění obyvatelům ul. Javorová na dodržování dopravního značení. 12) Účast na semináři spol. Moravín o vinařství a vinohradnictví. 13) Celkovou dotaci ve výši Kč na přednášku o víně dne ) Podání žádosti o dotaci z JmK na Mezinárodní festival vín Hustopeče ) Připravit žádost o dotaci z vinařského fondu na akci Mezinárodní festival vín Hustopeče ) Podání žádosti o dotaci na vinařský fond na akci České a moravské vinařství v EU. 17) Vyzvat spol. DIRS k jednání ohledně prodloužení nájemní smlouvy na pronájem pozemků na umístění skládky. 18) Nerealizovat klempířské prvky na zateplení ubytovny Mostař. 19) Výběrového řízení na dodávku komponentů Naučná stezka T. G. M. příloha č ) Oslovení firmy Graweb, Halp print, D-D Polívka, Siacity s. r. o. Zlín ve výběrovém řízení Naučná stezka T. G. M. 21) Komisi na výběrové řízení Naučná stezka T. G. M.. 22) Dodavatele na veřejnou zakázku Vypracování projektové dokumentace pro obnovu veřejných prostranství a veřejné zeleně ve vybraných lokalitách města Hustopeče spol. Profigreen s. r. o., Přerov za cenu Kč včetně DPH. 23) Cenovou nabídku spol. Eltodo dopravní systémy s. r. o., Diviz Morava ve výši Kč včetně DPH na dodávku 3 ks parkovacích automatů. 24) Smlouvu o dílo na návrh a tvorbu propagačních materiálů a předmětů za cenu ,90 Kč včetně DPH, termín plnění příloha č ) Nabídku Technických služeb Hustopeče na řešení vymezení plochy pro umístění kontejnerů cena do Kč (hrazeno bude z položky odpady). 26) Nabídku na ozvučení smuteční obřadní síně cena bez DPH Kč, včetně DPH Kč (hrazeno bude z položky pohřebnictví). 27) Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí dotace z Regionálního operačního programu NUTS 2 Jihovýchod s Regionální radou regionu soudržnosti Jihovýchod Brno na projekt Hustopeče turistická brána jihu Moravy příloha č. 16.

2 28) Udělení souhlasu k převodu nájmu bytu č. 7 o velikosti 2+KK na ul. Husova 6 v Hustopečích. 29) Přidělení pokoje v Domě pro matky s dětmi. 30) Výpověď z nájmu z ubytovny Mostař a vyklizení pokoje, pokud do nebude uhrazeno dlužné nájemné za měsíc prosinec 2008 ve výši Kč. 31) Dohodu o uznání a o úhradě peněžitého dluhu formou splátek na úhradu Kč Kč. Měsíční splátky od února 2009 po Kč příloha č ) Dodatek č. 4 k nájemní smlouvě na ubytování na Mostaři příloha č ) Přidělení bytu v Domě-Penzionu pro důchodce. 34) Darovací smlouvu na dar ve výši Kč pro potřeby penzionu příloha č ) Smlouvu o nájmu bytu byt č. 218 o velikosti 2+KK, na dobu určitou od do příloha č ) Smlouvu o prezentaci, kterou město bude zajišťovat prezentaci ubytování v r Propagace města za cenu 500 Kč/rok nebo Kč/ 2 roky příloha č ) Smlouvu o provedení reklamy s Českou spořitelnou Praha na reklamu a propagaci při Hustopečském skákání 2009 za cenu Kč příloha č ) Smlouvu o dílo s Dirs Brno, s. r. o. na akci Základní škola Nádražní tělocvična za cenu Kč včetně DPH příloha č ) Dodatek č. 1 ke SOD se spol. DIRS Brno, s. r. o. na akci Základní škola Nádražní tělocvična. 40) Dodatek č. 2 ke Smlouvě o připojení k distribuční soustavě č s E- ON Distribuce, a. s. Č. Budějovice na připojení odběrného místa Za Pionýrskou od příloha č ) Dohodu o ukončení smlouvy o provozování č. 5/2007 s Vodovody a kanalizace Břeclav, a. s. na ukončení provozování části vodovodu na ul. Šafaříkova příloha č ) Smlouvu o nájmu s Zemax Šitbořice, a. s. na pronájem pozemků KN p. č. 5537/28 o výměře m 2, p. č. 5537/29 o výměře m 2, p. č. 5537/30 o výměře m 2, p. č. 5537/71 o výměře m 2, p. č. 5537/76 o výměře m 2, p. č. 5577/99 o výměře m 2 v k. ú. Hustopeče u Brna na dobu neurčitou s platností od za cenu Kč/ha/rok, tj Kč/rok příloha č ) Stanovení paušálního poplatku na akce Centra volného času ve výši Kč/akce/den v ul. Dukelské nám., ul. Kosmákova, ul. Husova, ul. Dobrovského). 44) Dodatek č. 1 ke smlouvě o nájmu pozemků Centru volného času Hustopeče příloha č ) Dohodu o skončení smlouvy č. 367 o nájmu hrobového místa na dvojhrob příloha č ) Záštitu města Hustopeče nad akcí Hustopečský masopust na Turhandlích dne pořádanou Hotelem Rustikal a M. S. Quatro. 47) Udělení souhlasu s užitím znaku města Hustopeče na pozvánce na akci Hustopečský masopust na Turhandlích dne ) Propagaci akce Hustopečský masopust na Turhandlích dne městem. 49) Rozpočet Sociálního fondu na rok 2009 příloha č ) Ozvučení obřadní síně na radnici. 51) Renovaci dveří a zárubní + kování, nové dveře v obřadní síni. 52) Vyhlásit výběrové řízení na podlahu v obřadní síni. 53) Zadat přímo dodavateli malbu obřadní síně ve variantě štuk. 54) Jednat se spol. DSB Euro Blansko ohledně obložení krytů topení z litiny. 55) Na obklad stěn, parapety, šatní stěna, soklové lišty, pódium vyhlásit výběrové řízení. 56) Zakoupení koberce do obřadní síně. 57) Zodpovědné osoby za dotaci Expedice krajem André 2009.

3 58) Zodpovědné osoby za dotaci České a moravské vinařství, 5. rok v EU. 59) Zodpovědné osoby za dotaci Oprava sociálního zařízení klub mládeže realizátor CVČ. 60) Zodpovědné osoby za dotaci Mezinárodní festival vín ) Zodpovědné osoby za dotaci Sociální péče. 62) Zodpovědné osoby za dotaci Sociálně právní ochrana dětí. 63) Zodpovědné osoby za dotaci na Hustopečské skákání. 64) Zodpovědné osoby za dotaci Rekonstrukce chodníků. 65) Dotaci ve výši Kč pro Sdružení rodičů při Gymnáziu T. G. M., Hustopeče na činnost studentského parlamentu gymnázia na r ) Dar do tomboly ve výši Kč na 45. reprezentační ples gymnázia T. G. M. Hustopeče dne ) Dotaci ve výši Kč pro Sdružení dětí a mládeže Duhový svět Hustopeče na činnost v roce ) Dotaci ve výši Kč pro Občanské sdružení Hustopečská chasa na VII. Krojový ples dne ) Dotaci ve výši Kč pro TJ Agrotec, oddíl stolního tenisu na činnost (pronájem haly, výběrový turnaj. 70) Dotaci ve výši Kč pro Muzejní spolek, občanské sdružení na činnost v r ) Povolení ke kácení 2 ks višní na ul. Palackého před RD č. p. 402 na pozemku p. č. 147 ve vlastnictví města. Na pozemku p. č. 147 bude žadatelem zajištěna náhradní výsadba (keře) po dohodě s OŽP. 72) Jmenování členů odborné skupiny pro spolupráci při tvorbě nového územního plánu města. 73) Vyřazení 466 svazků naučné a krásné literatury z fondu Městské knihovny v Hustopečích. 74) Město nemá námitky k oznámení o zahájení řízení o změně stavby před jejím dokončením od Drážního úřadu Olomouc změna stavby Interoperabilita v traťovém úseku Břeclav-Brno na p. č. 4859/3 a 4859/8 v k. ú. Hustopeče u Brna ve vlastnictví Správy železniční dopravní cesty Praha a Českých drah bez námitek. 75) Udělení výjimky pro Občanské sdružení Hustopečská chasa prodloužení doby akce X. Krojový ples dne a to na dobu do 04:00 h následujícího dne. 76) Udělení výjimky - prodloužením doby akce dne a to na dobu do 04:00 h následujícího dne. 77) Změnu sjednaných podmínek pro výkon funkce na dobu určitou od do Rada města neschválila: 1) Snížení nájmu pokoje na ubytovně Mostař. 2) Povolení vyvěšení 20 ks plakátů na sloupech VO spol. Omnis Olomouc na akci Stavíme, bydlíme v Hodoníně a v Břeclavi. 3) Bezplatné parkování pro rok 2009 pro vozidla Krajské hygienické stanice JmK Brno. Rada města nesouhlasí: 1) S rozšířením provozních dnů v krytém bazénu na soboty.

4 Rada města trvá: 1) Na neprůjezdnosti ul. Na Úvoze. Rada města doporučuje ZM ke schválení: 1) Odkoupení pozemků v mandloňových sadech od spol. Nestlé za cenu celkem Kč. 2) Změnu zřizovací listiny ZŠ Komenského. 3) Smlouvu na poskytování služby egon centra a služby související s projekty egovernmentu s obcemi správního obvodu Hustopeče. 4) Ceny bytových jednotek na ul. Komenského 6 v Hustopečích dle přílohy č. 7. 5) Darovací smlouvu s Jihomoravským krajem na darování pozemků p. č. KN 4732/1 o výměře m 2, p. č. KN 4732/12 o výměře m 2 vedené jako silnice a p. č. KN 1235/4 o výměře 2 m 2, p. č. KN 1235/10 o výměře 4 m 2 vedené jak ostatní plocha. 6) Kupní smlouvu na prodej pozemku p. č. KN 1561/4 o výměře 34 m 2 vedené jako zahrada v k. ú. Hustopeče u Brna za cenu Kč. 7) Kupní smlouvu na prodej pozemku p. č. KN 1987 o výměře 814 m 2 vedený jako zastavěná plocha a nádvoří v k. ú. Hustopeče u Brna za cenu Kč s Pálava, stavební bytové družstvo Hustopeče. 8) Kupní smlouvu na prodej pozemku p. č. KN 138 o výměře 79 m 2 vedený jako zastavěná plocha a nádvoří v k. ú. Hustopeče u Brna za cenu Kč. 9) Kupní smlouvu na prodej pozemku p. č. KN 2218 o výměře 109 m 2 vedený jako zastavěná plocha a nádvoří v k. ú. Hustopeče u Brna za cenu Kč. 10) Zrušení usnesení ZM ze dne , kterým byla schválena kupní smlouva na prodej pozemků p. č. KN 4669/1 o výměře m 2, p. č. KN 4669/3 o výměře m 2, p. č. KN 4668/1 o výměře m 2 a p. č. KN 4668/2 o výměře m 2 v k. ú. Hustopeče u Brna. 11) Vyhlášení záměru města na prodej části pozemku p. č. KN 4668/1 a části pozemku p. č. KN 4668/2 v k. ú. Hustopeče dle geometrického plánu s tím, že kupující uhradí náklady na vyhotovení GP a náklady spojené s převodem pozemku. Rada města nedoporučuje ZM ke schválení: 1) Odkoupení pozemků od spol. Stavosur. Rada města bere na vědomí: 1) Informace o žádosti o vypsání územního řízení na výstavbu prodejny LIDL. 2) Informaci o vydání materiálu ke komunitnímu plánování. 3) Informace ohledně značení parkovacích míst. 4) Zrušení nabídky na darování pozemků p. č. KN 5614/9 o výměře 843 m 2, p. č. KN 5624/6 o výměře m 2 v k. ú. Hustopeče. 5) Sbírku při akci Hustopečský masopust na Turhandlích, ze které bude výtěžek věnován Městské nemocnici Hustopeče.

5 6) Zápis z komise obřadů a slavností dne

U s n e s e n í z 60. schůze rady města Hustopeče dne 09.12.2008

U s n e s e n í z 60. schůze rady města Hustopeče dne 09.12.2008 Rada města schválila: U s n e s e n í z 60. schůze rady města Hustopeče dne 09.12.2008 1) Dnešní program schůze příloha č. 1. 2) Souhlas pro spol. Viadesigne Břeclav k územnímu řízení na akci Hustopeče

Více

27) Pojistnou smlouvu tandem č. 6128330890 s Kooperativa pojišťovna, a. s., Praha

27) Pojistnou smlouvu tandem č. 6128330890 s Kooperativa pojišťovna, a. s., Praha U s n e s e n í z 65. schůze rady města Hustopeče dne 17.02.2009 Rada města schválila: 1) Dnešní program schůze RM (příloha č. 1). 2) Cenovou nabídku na mytí oken ve smuteční obřadní síni za cenu 10.500

Více

U s n e s e n í ze 75. schůze rady města Hustopeče dne 08.01.2013. Rada města schválila:

U s n e s e n í ze 75. schůze rady města Hustopeče dne 08.01.2013. Rada města schválila: U s n e s e n í ze 75. schůze rady města Hustopeče dne 08.01.2013 Rada města schválila: 1) termíny blokové čištění ve městě. 2) podání žádosti na projekt Oranžové hřiště na ul. Lipova za cenu 1 mil. Kč,

Více

U s n e s e n í z 6. schůze rady města Hustopeče dne 25.01.2011

U s n e s e n í z 6. schůze rady města Hustopeče dne 25.01.2011 U s n e s e n í z 6. schůze rady města Hustopeče dne 25.01.2011 Rada města schválila: 1) Dnešní program schůze RM (příloha č. 1). 2) Znění dopisu pro hejtmana JmK ohledně žádosti o okamžitou revokaci usnesení

Více

U s n e s e n í z 80. schůze rady města Hustopeče dne 11.08.2009

U s n e s e n í z 80. schůze rady města Hustopeče dne 11.08.2009 U s n e s e n í z 80. schůze rady města Hustopeče dne 11.08.2009 Rada města schválila: 1) Dnešní program schůze RM (příloha č. 1). 2) Dodatek č. 1 ke SOD se spol. HaSt na akci Hustopeče Za Pionýrskou,

Více

U s n e s e n í ze 73. schůze rady města Hustopeče dne 26.05.2009

U s n e s e n í ze 73. schůze rady města Hustopeče dne 26.05.2009 U s n e s e n í ze 73. schůze rady města Hustopeče dne 26.05.2009 Rada města schválila: 1) Dnešní program schůze RM (příloha č. 1). 2) Jmenování skupiny, která se bude zabývat problematikou výstavby kompostárny

Více

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 I. ZM PROJEDNALO: 1) zprávu kontrolního

Více

Usnesení z 9. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 14. června 2012

Usnesení z 9. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 14. června 2012 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z 9. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 14. června 2012 I ZM PROJEDNALO: 1. Zahájení 2. Sdělení

Více

U s n e s e n í z 47. schůze rady města Hustopeče dne 10.06.2008

U s n e s e n í z 47. schůze rady města Hustopeče dne 10.06.2008 U s n e s e n í z 47. schůze rady města Hustopeče dne 10.06.2008 Rada města schválila: 1) Dnešní program schůze RM (příloha č. 1). 2) Zadávací podmínky Výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

Město Hustopeče, rada města Hustopeče

Město Hustopeče, rada města Hustopeče Město Hustopeče, rada města Hustopeče Usnesení ze 4. schůze Rady města Hustopeče konané dne 10.12.2014 v kanceláři starostky na MěÚ Hustopeče Usnesení RM č. 1/4/14: RM schválila program jednání dnešní

Více

U s n e s e n í ze 49. schůze rady města Hustopeče dne 21.02.2012

U s n e s e n í ze 49. schůze rady města Hustopeče dne 21.02.2012 U s n e s e n í ze 49. schůze rady města Hustopeče dne 21.02.2012 Rada města schválila: 1) Dnešní program schůze RM (příloha č. 1). 2) Oslovení firem na zpracování hydrogeologické studie na odstranění

Více

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze XXIV. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze XXIV. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze XXIV. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne 18.09.2014 Usnesení č. 1/XXIV/14: ZM schvaluje program zasedání: I. Zahájení II. Sdělení

Více

U s n e s e n í ze 71. schůze rady města Hustopeče dne 20.11.2012

U s n e s e n í ze 71. schůze rady města Hustopeče dne 20.11.2012 U s n e s e n í ze 71. schůze rady města Hustopeče dne 20.11.2012 Rada města schválila: 1) fixaci úrokového SWAPU u PPF banky a.s. na úvěr na komunikace s úrokovým zajištěním 0,66 a na úvěr na ZŠ Komenského

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 3 /2007 konané dne 28. února 2007

USNESENÍ ze schůze RM č. 3 /2007 konané dne 28. února 2007 USNESENÍ ze schůze RM č. 3 /2007 konané dne 28. února 2007 RM schvaluje: 1. Předložený Závěrečný účet Města Tišnova za rok 2006 a doporučuje ZM ke schválení. 2. Předložený výkaz hospodaření ZŠ nám. 28.

Více

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze XXII. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne 12.06.2014

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze XXII. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne 12.06.2014 Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze XXII. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne 12.06.2014 Usnesení č. 1/XXII/14: ZM schvaluje program zasedání, včetně doplnění bodu

Více

U s n e s e n í z 33. schůze rady města Hustopeče dne 04.12.2007

U s n e s e n í z 33. schůze rady města Hustopeče dne 04.12.2007 Rada města schválila: U s n e s e n í z 33. schůze rady města Hustopeče dne 04.12.2007 1) Program schůze RM č. 33 dne 04.12.2007 (Příloha č. 1). 2) Pověření k zajištění jednání ohledně realizace odstranění

Více

Usnesení. ze 100. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnosti, na: Radnici

Usnesení. ze 100. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnosti, na: Radnici Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 100. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 09.07.2018 od 16:00 hod v: Zasedací místnosti, na: Radnici Rada města schvaluje: 3781/R/090718: předložený

Více

Usnesení ze 7. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 15. prosince 2011

Usnesení ze 7. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 15. prosince 2011 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze 7. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 15. prosince 2011 I. ZM PROJEDNALO: 1. Zahájení 2. Sdělení

Více

Usnesení 77. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 77. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 77. schůze Rady města Šternberka ze dne 7.10.2013 Číslo 2147 Zodpovídá: OdPVV Termín: 7.10.2013 program schůze dne 07.10.2013 Číslo 2148 Zodpovídá: OdPVV Termín: 30.10.2013 b e r e n a v ě d o

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení Číslo jednání: JedNR3-59/2017 Datum jednání: 11.01.2017 2) Program jednání (USN-R3-1288/2017) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Pronájem bytu s předkupním právem v

Více

U s n e s e n í ze 61. schůze rady města Hustopeče dne 17.07.2012

U s n e s e n í ze 61. schůze rady města Hustopeče dne 17.07.2012 U s n e s e n í ze 61. schůze rady města Hustopeče dne 17.07.2012 Rada města schválila: 1) Změnu projektu rozšíření plochy u kina, kácení méně stromů. Územní řízení bude dle změněného projektu. 2) Připravit

Více

U s n e s e n í z 27. schůze rady města Hustopeče dne 06.09.2011

U s n e s e n í z 27. schůze rady města Hustopeče dne 06.09.2011 U s n e s e n í z 27. schůze rady města Hustopeče dne 06.09.2011 Rada města schválila: 1) Dnešní program schůze RM (příloha č. 1). 2) Usnesení, ţe po dobu 3 let (šk. roky 2011/2012; 2012/2013; 2013/2014)

Více

Město Hustopeče, rada města Hustopeče. Usnesení z 90. schůze Rady města Hustopeče konané dne v kanceláři starostky na MěÚ Hustopeče

Město Hustopeče, rada města Hustopeče. Usnesení z 90. schůze Rady města Hustopeče konané dne v kanceláři starostky na MěÚ Hustopeče Město Hustopeče, rada města Hustopeče Usnesení z 90. schůze Rady města Hustopeče konané dne 10.04.2018 v kanceláři starostky na MěÚ Hustopeče Usnesení RM č. 1/90/18: RM schválila program jednání dnešní

Více

U s n e s e n í z 82. schůze rady města Hustopeče dne 01.09.2009

U s n e s e n í z 82. schůze rady města Hustopeče dne 01.09.2009 U s n e s e n í z 82. schůze rady města Hustopeče dne 01.09.2009 Rada města schválila: 1) Dnešní program schůze RM (příloha č. 1). 2) Smlouvu o vzájemné propagaci mezi městem Hustopeče a Kometou Group,

Více

U S N E S E N Í R 1031/01-09

U S N E S E N Í R 1031/01-09 U S N E S E N Í z 50. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 13. ledna 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

U s n e s e n í z 91. schůze rady města Hustopeče dne 05.01.2010

U s n e s e n í z 91. schůze rady města Hustopeče dne 05.01.2010 U s n e s e n í z 91. schůze rady města Hustopeče dne 05.01.2010 Rada města schválila: 1) Dnešní program schůze RM (příloha č. 1). 2) Vyřazení majetku z operativní evidence CVČ. 3) Návrh řešení poškozených

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 25. ledna /2016/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 25. ledna /2016/RM I. RM bere na vědomí: USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 25. ledna 2016 2/2016/RM 02.2016/2RM-b) Rada Města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí přehled o neplacení nájemného z bytů

Více

U s n e s e n í ze 42. schůze rady města Hustopeče dne 06.12.2011

U s n e s e n í ze 42. schůze rady města Hustopeče dne 06.12.2011 U s n e s e n í ze 42. schůze rady města Hustopeče dne 06.12.2011 Rada města schválila: 1) Dnešní program schůze RM (příloha č. 1). 2) Záměr města na pronájem pozemku p. č. KN 5429/66, vedený jako trvalý

Více

USNESENÍ Rady města Brtnice číslo 10 konané dne

USNESENÍ Rady města Brtnice číslo 10 konané dne USNESENÍ Rady města Brtnice číslo 10 konané dne 13. 4. 2015 Usnesení č.98/15 RM žádost pana Jindřicha Šťávy, bytem Brtnice, na pronájem pozemku p. č. 1410/36 v k. ú. Brtnice, o výměře cca 80 m2. Usnesení

Více

Usnesení 62. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 62. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 62. schůze Rady města Šternberka ze dne 4.3.2013 Číslo 1659 Zodpovídá: OdPVV Termín: 4.3.2013 program schůze dne 04.03.2013 Číslo 1660 Zodpovídá: FO Termín: 4.3.2013 Inventarizační zprávu o inventarizaci

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1321/03-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne 26.03.2013.

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1321/03-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne 26.03.2013. U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. března 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

Usnesení 36. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 36. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 36. schůze Rady města Šternberka ze dne 22.06.2016 Číslo: 1167/36 Zodpovídá: OdPVV Termín: Schvaluje Program schůze dne 22.06.2016 Číslo: 1168/36 Zodpovídá: OSV Termín: 24.06.2016 odměnu ředitelce

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011

Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011 I. ZM PROJEDNALO: 1. Zahájení 2. Sdělení

Více

Usnesení. Z: JUDr. Jana Zemánková, vedoucí OKST. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH

Usnesení. Z: JUDr. Jana Zemánková, vedoucí OKST. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 113. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 07.07.2014 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 5

Více

SOUBOR USNESENÍ z 60. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne Návrh programu:

SOUBOR USNESENÍ z 60. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne Návrh programu: SOUBOR USNESENÍ z 60. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne 20.4.2016 Návrh programu: 1. Schválení programu jednání RM 2. Žádost o prodloužení nájemní smlouvy k bytu ul. Xxxxxxx 3. Žádost o

Více

U S N E S E N Í č. 25 z 24. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 23.1.2012

U S N E S E N Í č. 25 z 24. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 23.1.2012 U S N E S E N Í č. 25 I. Rada města schvaluje : - za zapisovatele: Ing. Pavla Vavřinu, - rozpravu ke každému bodu programu zvlášť, - za správnost obsahové stránky: Bc. Pavla Procházku, - změny programu:

Více

ZÁPIS Z 25. SCHŮZE RADY MĚSTA

ZÁPIS Z 25. SCHŮZE RADY MĚSTA ZÁPIS Z 25. SCHŮZE RADY MĚSTA Dne: 3. června 2015 Přítomni: 4 Omluven: Huszár 1. uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene na pozemku p.č. 483 v k.ú. Horní Planá v souvislosti se stavbou

Více

Usnesení ze 6. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 26. 2. 2015 na Městském úřadě v Dubí

Usnesení ze 6. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 26. 2. 2015 na Městském úřadě v Dubí Usnesení ze 6. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 26. 2. 2015 na Městském úřadě v Dubí Program schůze 113/6/2015 program schůze 1. Kontrola usnesení 2. Majetkoprávní záležitosti 3. Neinvestiční

Více

Město Hustopeče, rada města Hustopeče Usnesení z 1. schůze Rady města Hustopeče konané dne v kanceláři starostky na MěÚ Hustopeče

Město Hustopeče, rada města Hustopeče Usnesení z 1. schůze Rady města Hustopeče konané dne v kanceláři starostky na MěÚ Hustopeče Město Hustopeče, rada města Hustopeče Usnesení z 1. schůze Rady města Hustopeče konané dne 06.11.2018 v kanceláři starostky na MěÚ Hustopeče Usnesení č. 1/1/18: RM schválila program jednání dnešní RM.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 11.10.2010 Usnesení č. 1046 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 04.10.2010. Usnesení č. 1047 Rada města rozhodla uzavřít mandátní smlouvu, jejímž

Více

Usnesení 43. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 43. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 43. schůze Rady města Šternberka ze dne 28.5.2012 Číslo 1159 Zodpovídá: OKS Termín: 28.5.2012 program schůze dne 28.05.2012 Číslo 1160 Zodpovídá: FO Termín: 31.5.2012 b e r e n a v ě d o m í zápis

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-33/2016 Datum jednání: 10.02.2016 Program jednání (USN-R3-732/2016) Program: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení 3. Program jednání 4. Přidělení nájemního bytu v Nepomuku, Nádražní 476,

Více

Město Hustopeče, rada města Hustopeče. Usnesení z 58. schůze Rady města Hustopeče konané dne v kanceláři starostky na MěÚ Hustopeče

Město Hustopeče, rada města Hustopeče. Usnesení z 58. schůze Rady města Hustopeče konané dne v kanceláři starostky na MěÚ Hustopeče Město Hustopeče, rada města Hustopeče Usnesení z 58. schůze Rady města Hustopeče konané dne 14.02.2017 v kanceláři starostky na MěÚ Hustopeče Usnesení RM č. 1/58/17: RM schválila program jednání dnešní

Více

Město Hustopeče, rada města Hustopeče

Město Hustopeče, rada města Hustopeče Město Hustopeče, rada města Hustopeče Usnesení z 5. schůze Rady města Hustopeče konané dne 23.12.2014 v kanceláři starostky na MěÚ Hustopeče Usnesení č. 1/5/14: RM schválila program jednání dnešní RM.

Více

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 17.3.

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 17.3. - 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 17.3. 2016 (usnesení č. 79/7 91/7) 79/7 Zastupitelstvo městského obvodu

Více

Usnesení 12. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 12. schůze Rady města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Číslo: 427/12 Usnesení 12. schůze Rady města Šternberka ze dne 29. 04. 2019 program schůze Rady města Šternberka dne 29.04.2019

Více

U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 1. schůze Rady města Letovice konané 14. 11. 2018 2018-RM-1-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru ke 14. 11. 2018. 2018-RM-1-02 Rada města Letovice schvaluje

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 12. schůze rady města konané dne

M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 12. schůze rady města konané dne M Ě S T O I V A N Č I C E V ý p i s z přijatých usnesení 12. schůze rady města konané dne 31.5.2017 Penzion pro důchodce Ivančice úprava odpisového plánu 2017 RM v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb., o

Více

U S N E S E N Í. 1. Zpráva o činnosti Rady města Kojetína (ústně)

U S N E S E N Í. 1. Zpráva o činnosti Rady města Kojetína (ústně) U S N E S E N Í z 10. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 12. prosince 2007 v 15:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 1. Zpráva o činnosti

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.12.2009 Usnesení č. 1198 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 7. 12. 2009. Usnesení č. 1199 Rada města provádí změnu rozpočtu na rok 2009 dle

Více

Informace o přijatých usneseních. ze 17. schůze Rady města Rumburk, konané dne 30. dubna 2015

Informace o přijatých usneseních. ze 17. schůze Rady města Rumburk, konané dne 30. dubna 2015 ze 17. schůze Rady města Rumburk, konané dne 30. dubna 2015 1. Schválení programu Usnesení č. 245/2015 Rada města Rumburk projednala a schválila doplněný program 17. schůze rady města Rumburk. 2. Kontrola

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 05/2014 konané dne 13. března 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 05/2014 konané dne 13. března 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 05/2014 konané dne 13. března 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/05/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z XIII. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne 14. 4. 2016 v zasedací místnosti MěÚ Hustopeče Usnesení č. 1/XIII/16: ZM schvaluje program

Více

Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11

Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11 Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11 z jednání rady města konaného dne 10.01.2011 Usnesení obsahuje: 6 stran, body č. 143-188 RM schvaluje 143) podání žádosti o poskytnutí dotace z Programu stabilizace

Více

Usnesení 96. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 96. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 96. schůze Rady města Šternberka ze dne 7.7.2014 Číslo 2729 Zodpovídá: OdPVV Termín: 7.7.2014 program schůze dne 07.07.2014 Číslo 2730 Zodpovídá: OŠK Termín: 11.7.2014 s o u h l a s í s udělením

Více

Město Hustopeče, rada města Hustopeče

Město Hustopeče, rada města Hustopeče Usnesení z 85. schůze rady města Hustopeče, konané dne 30.4.2013 v kanceláři starosty na MěÚ Hustopeče Usnesení č. 1/85/13: RM schválila program dnešní schůze RM. Usnesení (úkol) č. 2/85/13: RM ukládá

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne 14. 12. 2016 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4760/2016 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1176/2016 Rada

Více

U s n e s e n í ze 104. schůze rady města Hustopeče dne 25.05.2010

U s n e s e n í ze 104. schůze rady města Hustopeče dne 25.05.2010 U s n e s e n í ze 104. schůze rady města Hustopeče dne 25.05.2010 Rada města schválila: 1) Dnešní program schůze RM (příloha č. 1). 2) Změnu zadávacích podmínek na akci Zateplení budovy ZŠ Komenského.

Více

USNESENÍ ze zasedání Rady města č. 14/2014, které se konalo v pondělí dne v 15:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ

USNESENÍ ze zasedání Rady města č. 14/2014, které se konalo v pondělí dne v 15:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ USNESENÍ ze zasedání Rady města č. 14/2014, které se konalo v pondělí dne 8. 9. 2014 v 15:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ 1/14/2014 Rada města schvaluje program 14. zasedání s navrženým doplněním. 2/14/2014

Více

Město Hustopeče, rada města Hustopeče

Město Hustopeče, rada města Hustopeče Usnesení ze 102. schůze rady města Hustopeče, konané dne 03.12.2013 v kanceláři starosty na MěÚ Hustopeče Usnesení č. 1/102/13: RM schválila program dnešní schůze RM. Usnesení č. 2/102/13: RM schvaluje

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 32. schůzi 05.09.2016 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 17. schůze Rady města Hostinné, konané dne 04.06.2019 271/17/RM/2019 Schválení programu 17. schůze RM program 17. schůze: 1. Schválení programu 17. schůze

Více

U S N E S E Í R 1312/06-09

U S N E S E Í R 1312/06-09 U S N E S E Í z 58. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 16. června 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Změna rozpočtu roku 2009 rozpočtové

Více

BLATNICE POD SVATÝM ANTONÍNKEM

BLATNICE POD SVATÝM ANTONÍNKEM V Ý P I S U S N E S E N Í z VII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Blatnice pod Svatým Antonínkem (dále jen ZOB) konaného v obřadní síni obecního úřadu dne 05. 08. 2015 v 17 00 hodin Pozn.: zveřejněna

Více

zakázky "Rekonstrukce komunikací v historickém jádru Uničova - Olomoucká ulice".

zakázky Rekonstrukce komunikací v historickém jádru Uničova - Olomoucká ulice. Šumperk, IČ: 64618951, za nabídkovou cenu 8 078 336 Kč včetně DPH po uplynutí zákonných lhůt pro podání námitek proti úkonům zadavatele. UR24/91/2010 Rekonstrukce části komunikace Olomoucká - výběrové

Více

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. v Uničově UR01/35/2016 Schválení programu 35. schůze Rady města Uničova

Více

Usnesení ze 79. schůze rady města Hustopeče, konané dne 12.3.2013 v kanceláři starosty na MěÚ Hustopeče

Usnesení ze 79. schůze rady města Hustopeče, konané dne 12.3.2013 v kanceláři starosty na MěÚ Hustopeče Usnesení ze 79. schůze rady města Hustopeče, konané dne 12.3.2013 v kanceláři starosty na MěÚ Hustopeče Usnesení č. 1/79/13: RM schválila program dnešní schůze RM (příloha č. 1). Usnesení č. 2/79/13: RM

Více

59. zasedání Rady města Bučovice ze dne

59. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 59. zasedání Rady města Bučovice ze dne 5.2.2014 368/59/RM/2014 SZSS 01 - Prodloužení nájemní smlouvy bytu - U Škol 954 Eva Lišková,, bytem k bytu č. 8 v budově čp. 954 v Bučovicích na

Více

Město Hustopeče, rada města Hustopeče

Město Hustopeče, rada města Hustopeče Město Hustopeče, rada města Hustopeče Usnesení ze 111. schůze rady města Hustopeče, konané dne 25.02.2014 v kanceláři starosty na MěÚ Hustopeče Usnesení č. 1/111/14: RM schválila program dnešní schůze

Více

Rada města po projednání schválila:

Rada města po projednání schválila: Usnesení - upraveno z 6. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 25.02.2019 od 13.30 h v kanceláři starosty města Přítomni: dle prezenční listiny (5) Rada města po projednání schválila: Usnesení č.

Více

Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 6. 8. 2018 dle prezenční listiny p. Kodrasová Mgr. Leoš Harazím, zástupce firmy STARNET

Více

Usnesení 5. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 5. schůze Rady města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Číslo: 93/5 Usnesení 5. schůze Rady města Šternberka ze dne 17. 12. 2018 program schůze Rady města Šternberka dne 17.12.2018 Číslo:

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 11. září /2017/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 11. září /2017/RM I. RM bere na vědomí USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 11. září 2017 19/2017/RM 19.2017/37RM-b) Rada města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o kontrole plnění usnesení

Více

Usnesení z 83. schůze Rady města Frýdlant nad Ostravicí konané dne v 13:45 hodin v budově MěÚ na ulici Hlavní čp. 139

Usnesení z 83. schůze Rady města Frýdlant nad Ostravicí konané dne v 13:45 hodin v budově MěÚ na ulici Hlavní čp. 139 Usnesení z 83. schůze Rady města Frýdlant nad Ostravicí konané dne 13.12.2017 v 13:45 hodin v budově MěÚ na ulici Hlavní čp. 139 Právní a organizační 83/1.1 Výběr dodavatele v zadávacím řízení k veřejné

Více

USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/12/2019 Schválení programu 12. schůze Rady města Uničova

Více

U S N E S E N Í. 3. Bytové záležitosti (tisk R/477)

U S N E S E N Í. 3. Bytové záležitosti (tisk R/477) 1 U S N E S E N Í ze 44. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 11. července 2012, ve 14:00 hodin, v zasedací místnosti na Městském úřadě Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 127. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 2.5.2018 2617/127/RM/2018 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

U S N E S E N Í. 3. Implementační plán komunitního plánování sociálních služeb ve městě Kojetíně (tisk R/797)

U S N E S E N Í. 3. Implementační plán komunitního plánování sociálních služeb ve městě Kojetíně (tisk R/797) U S N E S E N Í ze 76. schůze Rady města Kojetína, konané dne 23. října 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení rady města (tisk

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.02.2007 Usnesení č. 129 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 05.02.2007. Usnesení č. 130 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo mezi Městem

Více

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24)

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24) U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Kojetína, konané dne 3. prosince 2014, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

město Slavičín U S N E S E N Í 78. schůze Rady města Slavičín, konané dne

město Slavičín U S N E S E N Í 78. schůze Rady města Slavičín, konané dne město Slavičín U S N E S E N Í 78. schůze Rady města Slavičín, konané dne 10.11.2009 Usnesení č. 78/1605/09 Kontrola plnění usnesení zprávu o kontrole plnění usnesení dle přílohy č. 1708-09-P1 Usnesení

Více

Město Slavičín U S N E S E N Í. 11. schůze Rady města Slavičín, konané dne

Město Slavičín U S N E S E N Í. 11. schůze Rady města Slavičín, konané dne Město Slavičín U S N E S E N Í 11. schůze Rady města Slavičín, konané dne 20. 3. 2007 Usnesení č. 11/0186/07 Ve věci: Kontrola plnění usnesení b e r e n a v ě d o m í zprávu o kontrole plnění usnesení

Více

29. VÝPIS Z USNESENÍ

29. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 29. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 09.10.2007 876/2007 29. RM V ruší Vnitřní předpis MěÚ č. 20/2004 Směrnice pro čerpání finančních prostředků

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.06.2009 Usnesení č. 575 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 15.06.2009. Usnesení č. 576 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

Usnesení 40. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 40. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 40. schůze Rady města Šternberka ze dne 30.4.2012 Číslo 1116 Zodpovídá: Termín: 30.4.2012 program schůze dne 30.04.2012 Číslo 1117 Zodpovídá: FO Termín: 2.5.2012 b e r e n a v ě d o m í zápis

Více

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/539)

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/539) U S N E S E N Í z 50. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 24. října 2012, ve 14:00 hodin, v Centru sociálních služeb Kojetín, náměstí Dr. E. Beneše 3, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Usnesení ze IV. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 29. března 2007

Usnesení ze IV. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 29. března 2007 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze IV. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 29. března 2007 I. ZM PROJEDNALO: 1) zprávu kontrolního

Více

RADA MĚSTA NEJDKU USNESENÍ Z JEDNÁNÍ. 1. schůze, datum konání od 09:00 do 12:12

RADA MĚSTA NEJDKU USNESENÍ Z JEDNÁNÍ. 1. schůze, datum konání od 09:00 do 12:12 RADA MĚSTA NEJDKU USNESENÍ Z JEDNÁNÍ 1. schůze, datum konání 15.11.2018 od 09:00 do 12:12 1. SCHVÁLENÍ PROGRAMU JEDNÁNÍ Rada města usnesením č. RM/1/1/2018 schvaluje předložený program jednání doplněný

Více

24. schůze rady města, konaná dne 15.11.2006 Výpis z přijatých usnesení:

24. schůze rady města, konaná dne 15.11.2006 Výpis z přijatých usnesení: 24. schůze rady města, konaná dne 15.11.2006 Výpis z přijatých usnesení: Dohoda o partnerství RM souhlasí s uzavřením Dohody o partnerství k projektu Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb SO ORP Ivančice

Více

U s n e s e n í. ze 7. schůze Rady města Dubňany ze dne

U s n e s e n í. ze 7. schůze Rady města Dubňany ze dne Anonymizováno v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 a zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U s n e s e n í z 25. schůze rady města Hustopeče dne 09.08.2011

U s n e s e n í z 25. schůze rady města Hustopeče dne 09.08.2011 U s n e s e n í z 25. schůze rady města Hustopeče dne 09.08.2011 Rada města schválila: 1) Dnešní program schůze RM (příloha č. 1). 2) Dodatek č. 1 ke SOD se spol. Swietelsky na projekt Revitalizace panelového

Více

Město Hustopeče, rada města Hustopeče

Město Hustopeče, rada města Hustopeče Město Hustopeče, rada města Hustopeče Usnesení ze 10. schůze Rady města Hustopeče konané dne 03.03.2015 v kanceláři starosty na MěÚ Hustopeče Usnesení RM č. 1/10/15: RM schválila program jednání dnešní

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 17.05.2010

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 17.05.2010 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 17.05.2010 Usnesení č. 512 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 10.05.2010. Usnesení č. 513 Rada města rozhodla uzavřít Pojistnou smlouvu na pojištění

Více

U S N E S E N Í. 3. Smlouva o dílo na vypracování energetického auditu budovy Základní školy Kojetín, náměstí Míru 83, Kojetín (tisk R/555)

U S N E S E N Í. 3. Smlouva o dílo na vypracování energetického auditu budovy Základní školy Kojetín, náměstí Míru 83, Kojetín (tisk R/555) U S N E S E N Í z 51. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 14. listopadu 2012, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti na Městském úřadě Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení Číslo jednání: JedNR4-15/2019 Datum jednání: 14.05.2019 2) Program jednání (USN-R4-269/2019) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Zrušení USN-R4-220/2019 Přidělení nájemního

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 147. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 8.10.2018 2971/147/RM/2018 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

Usnesení 94. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 29. srpna 2018

Usnesení 94. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 29. srpna 2018 Usnesení 94. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 29. srpna 2018 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo Obsah usnesení 1811/94/18 1) schvaluje program 94. schůze rady

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 10 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Hostinné, konané dne 21.11.2018 16/2/RM/2018 Schválení programu 2. schůze RM program 2. schůze: 1. Schválení programu 2.

Více