Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být...

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být..."

Transkript

1 Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být...

2 Vážení klienti, prosím přijměte tuto brožuru jako výraz našeho poděkování za to, že jste se rozhodli letošní dovolenou strávit v péči zkušeného týmu našich specialistů na dobrou náladu, pohodu a bohaté zážitky. Věříme, že vám informace obsažené v brožurce pomohou s orientací v destinaci, upozorní vás na důležitá národní specifika, seznámí s kulturními odlišnostmi a maximálně tak přispějí k plnohodnotnému prožití vaší dovolené. Pokud se vám během vašeho pobytu naskytne příležitost pořídit zajímavou momentku či zaranžovat jedinečnou scénku před objektivem fotoaparátu, a tuto fotografii nám po skončení zájezdu zašlete, můžete získat první cenu v naší foto soutěži a na příští dovolenou tak jet s CK ALEX úplně zdarma. Podmínky soutěže najdete v katalogu. V průběhu celého zájezdu vám budou k dispozici naši delegáti, průvodci a další odborný personál, který rád zodpoví vaše případné dotazy. Přejeme vám krásnou dovolenou. Vaše cestovní kancelář ALEX....léto jak má být sezón kvality a spolehlivosti 1.

3 > ODBAVENÍ, DOPRAVA Na zavazadla připevněte visačku s adresou, a přejděte k odbavovací přepážce. Zde předáte k přepravě zavazadla s max. hmotností 15 kg/osobu (kontrolní útržky Vám budou vlepeny na palubní lístky) a obdržíte palubní lístek s číslem Vašeho místa v letadle. Dále projdete pouze s palubním zavazadlem (rozměry tohoto zavazadla by neměly přesáhnout 55 x 40 x 20 cm a jeho váha by neměla být vyšší než 5 kg) ke kontrole, kde předložíte pas nebo občanský průkaz a palubní lístek. Na palubu letadla budete uvedeni v dostatečném předstihu zaměstnanci servisu letadla. Od 1. ledna 2006 lze k cestám do států Evropské unie používat pouze občanský průkaz se strojově čitelnými údaji, (tyto občanské průkazy nemohou mít odstřižený roh z důvodu změny povinných údajů). Tyto strojově čitelné občanské průkazy jsou vydávany od druhé poloviny roku Děti musí cestovat s vlastním cestovním dokladem - tj vlastním cestovním pasem či s vlastním občanským průkazem (OP pouze v rámci EU). Řidičské průkazy platí na celém území unie. V souladu s mezinárodními bezpečnostními pravidly nesmí cestující vozit zbraně (nože, pistole apod.) ve svých kabinových zavazadlech ani u sebe. Nebezpečné předměty, jako jsou výbušniny, jedovaté plyny, hořlavé tekutiny apod. není dovoleno dávat do kabinových ani odbavených zavazadel. Protože elektronické přístroje mohou narušit bezpečný provoz letadla, žádáme Vás, abyste nepoužívali na palubě letadla přístroje vybavené anténou (mobilní telefony, dálkově ovládané hračky), přenosné počítače, CD přehrávače apod. Videokamery, walkmany a počítačové hry se nesmí používat během startu a při přistání, pokud svítí nápis připoutejte se"! Prosíme, abyste se ve vlastním 2.

4 3. zájmu vždy podřídili pokynům palubního personálu. Řecko je členskou zemí Evropského společenství a od roku 2002 je zavedena společná měna euro. Zavedeny byly také integrující devizové a celní předpisy. Platí zde přísný zákon o vývozu antických a historicko-uměleckých předmětů, včetně jejich úlomků. Výjimky povoluje Státní archeologická služba v Aténách. Porušení tohoto zákazu je trestáno vysokými pokutami. Delegáti naší cestovní kanceláře Vás budou očekávat na letišti v Kerkyře. Vyzvednete si zavazadla a půjdete k připraveným autobusům, které budou stát na letišti před letištní halou. Po příjezdu do Vašeho pobytového místa budete ubytováni (je třeba počítat s tím, že v některých případech budete muset počkat, než budou Vaše pokoje uklizené a kompletně připravené k Vašemu ubytování, čemuž se nelze při střídání turnusů vyhnout, děkujeme za pochopení). Jste-li ubytováni ve studiích, žádáme Vás, abyste si ve vlastním zájmu překontrolovali vybavení kuchyňky. V případě, že bude něco chybět, sdělte to našemu delegátovi. Bude-li cokoliv chybět po Vašem vyklizení studií v den odjezdu, budeme po Vás vyžadovat náhradu. Součástí výbavy na pokojích je ložní prádlo a ručníky. Prosíme Vás, ručníky ani lůžkoviny z pokojů neberte na pláž. Základní informace obdržíte od delegáta na úvodní informační schůzce a dozvíte se, co Vás zajímá, včetně užitečných rad a doporučení. Další podrobnosti, včetně úředních hodin delegáta, se můžete dozvědět z informačních tabulí umístěných v každém ubytovacím zařízení a z informačních knih naší cestovní kanceláře. Nezapomeňte také na změnu času, v Řecku platí východoevropský čas, časový posun je plus 1 hodina oproti středoevropskému.

5 > SVÁTKY Čtyřikrát do roka je na Korfu nesen patron ostrova, sv. Spiridon, ve velkém procesí ulicemi hlavního města. Jeho ostatky jinak odpočívají v kostele sv. Spiridona na Starém městě. Každá vesnice má navíc svého ochránce, jehož výročí je slaveno církevní lidovou slavností, Panijíri. Na ni bývají pozváni i cizinci, především v zemědělských oblastech. Pořádají se také koncerty pod širým nebem hrají dechové orchestry s převážně mladými hudebníky či filharmonický orchestr. > LÉKÁRNY Poznáte je podle červeného maltézského kříže a nápisu "Pharmakeion". Lékárny jsou dobře zásobené. Nutno říci, že léky jsou v Řecku poměrně drahé. Uschovejte si stvrzenku o zaplacení pro případné jednání s pojišťovnou. > LÉKAŘ V Řecku v turistických oblastech vždy najdete lékařskou ordinaci, v případě akutních případů budete převezeni do státní nemocnice, která funguje 24 hodin denně. V případě nutnosti kontaktujte našeho delegáta. Upozorňujeme Vás, abyste si nezapomněli vyžádat na všechny návštěvy u lékaře a léky stvrzenky, aby je bylo možno předložit v případě uplatnění nároku z pojistné události vůči pojišťovně. 4.

6 > ALERGIE Je velmi důležité, trpíte-li nějakou alergií či jinou chorobou vyžadující pravidelný příjem léků, nezapomenout vzít si s sebou dostatečné množství. Ne všechny léky se v Řecku dají sehnat. Stejně jako u nás se i v Řecku vyskytují v některých místech v noci komáři. Dají se koupit přístroje, které proti nim stoprocentně fungují, případně zakoupit v lékárně vhodné přípravky. > POŠTA Provozní doba pošty je většinou pondělí až pátek od 8.00 do Známky lze koupit všude, kde se prodávají pohlednice. Z řecké pošty nelze telefonovat. Korespondenci lze poslat i z recepce hotelů. Běžná doba doručení do střední Evropy je jeden týden, známka do ČR stojí cca 0,65 EUR, jak na pohled tak i na dopis. > TELEFONOVÁNÍ Telefonovat lze z telefonních automatů na kartu, kterou koupíte běžně v některých prodejnách. Mimoto můžete telefonovat z recepcí hotelů nebo z místních kiosků. Předvolba pro telefonní styk s ČR je číslo volaného. Sazba za hovor do ČR je necelé1 EUR/min. 5. Tísňové volání: Záchranka Nemocnice Policie Turistická policie

7 > PENÍZE, BANKY A SMĚNÁRNY Měnovou jednotkou je euro, zkráceně EUR. Mince jsou těchto hodnot: 1, 2, 5 centů (červená barva) 10, 20 a 50 centů (žlutá barva) a 1 a 2 eura (bílý střed a žluté mezikruží), bankovky: 5, 10, 20, 50, 100, 200 a 500. Zavedením evropské měny odpadají směny původních řeckých drachem. Euro si směňte za koruny již doma, vyměnit koruny za eura je ve většině řeckých bank problém. Platebními kartami lze platit ve vybraných obchodech a hotelech. Osobní doklady, letenky, kreditní karty, šeky, peníze a šperky doporučujeme uložit v hotelovém trezoru. Také doporučujeme s sebou nosit vždy jen tolik peněz, kolik potřebujete. > JÍDLO A RESTAURACE První kuchař z povolání pocházel podle legendy z Řecka. Kdysi dávno prchali kuchaři kvůli špatnému zacházení od pirátů do klášterů. Tam dostali pro rozeznání od černých mnišských kápí bílé čepice. Řecká kuchyně je ovlivněna kuchyní tureckou, italskou, arabskou. Páme na fáme... = Pojďme se najíst S touto větou se zcela určitě mnohokrát v Řecku setkáte. "Jít jíst" zde patří mezi nejdůležitější společenské události. Řecká kuchyně je zdravá, chutná, mnohostranná, pestrá a lákavá i na pohled. Zdravá především proto, že se používá v hojné míře olivový olej a čerstvá zelenina. Chutná proto, že se k masu, ponejvíce grilovanému, rybám a salátům často používají rajčata, citrón, cibule, hodně oregána, petržel, kopr a čerstvé byliny. Mnohostranná pak díky bohatému výběru předkrmů, příloh, hlavních jídel, zeleniny, ovoce a moučníků. To vše podtrhuje nevtíravé úsilí personálu restaurací 6.

8 o klienta. Jídla se všeobecně nepodávají tak horká jako u nás, v teplém klimatu je to příhodnější. Typickým řeckým nápojem je retsina víno s pryskyřicí, které podporuje chuť k jídlu a je i zdraví prospěšné. Dále pak Ouzo anýzová kořalka, známá jsou rovněž místní přírodní vína a nesmíte zapomenout ochutnat vynikající řecký koňak Metaxa, který se vyrábí v několika kvalitách, od 3* až po 7*, nebo několikaleté sběratelské unikáty, které stojí až několik set EUR. V restauracích se podává většinou pivo Amstel či Heineken, můžete ale vyzkoušet velmi dobré řecké pivo Mythos. Někde lze také koupit české pivo, ale je poměrně drahé. Vynikající jsou též řecké ovocné džusy. Nejvíce se však v Řecku pije voda, alespoň přes den. > KAVÁRNY, KÁVA Kavárny jsou označeny nápisem "Kafenio" a jsou neodmyslitelnou součástí řeckého života. Převážně muži zde diskutují o světě, politice a životě vůbec a popíjejí svou kávu se sklenicí vody nebo upíjejí Ouzo. Často hrají "Tavli", starou řeckou hru s kostkami a speciální šachovnicí. Typická řecká káva je neodmyslitelná a vždy je nutno ji předem správně objednat. Elinikó řecká káva, vařená v malých nádobkách a podávaná v malých šálcích, vždy velmi silná Frapé rozpustná káva podávaná studená s ledem, velmi osvěžující Nescafé horká rozpustná káva Při objednávání upřesněte, jakou kávu chcete. métrio středně sladká 7.

9 skiéto hořká me lígi záchari s trochou cukru glikó velmi sladká me gála s mlékem > OBCHODY V turistických letoviscích se obchodníci orientují podle poptávky. Supermarkety bývají otevřené nepřetržitě od rána do pozdních večerních hodin, ostatní obchody například se suvenýry, oblečením apod. mívají zavřeno v době odpolední siesty hodin. Zde jsou orientační ceny některého základního zboží v EUR: chléb 0,5 kg 0,55 rajčata 1 kg 0,5 1,5 bageta 1 ks 0,2 okurky 1 kg 0,5 1,5 máslo 1/4 kg 2 papriky 1 kg 0,5 1,5 sušenky 0,5 1,2 jablka 1 kg 1 1,5 vejce 6 ks 0,9 pomeranče 1 kg 0,6 1 sýr 1 kg 5 pivo plech 0,9 jogurt 1 ks 1 coca cola plech/litr 0,5/1,5 káva 50 g 1,8 džus 1 l 1,2 čokoláda 0,7 1,2 víno 1 l 2,5 4,5 konzervy 1,4 2 alkohol 1 l cukr 1 kg 0,9 čaj 100 sáč. 1 med 1/2 kg 3 voda 1/5 l 0,5 mléko 1 litr 1,2 mycí prostředek 1 8.

10 > KIOSKY Jsou neodmyslitelnou součástí řeckých letovisek a měst. Nabízejí téměř všechno zboží běžné potřeby - cigarety, sladkosti, nápoje, psací potřeby, šampony, telefonní karty, noviny, časopisy a jiné. Většinou je možné z nich současně za poplatek telefonovat. > TAXI "Taxíky" lze téměř vždy objednat telefonicky z hotelu případně z restaurace. Všeobecně je známo, že ceny jsou přibližně stejné jako u nás, mnohde však levnější. Navíc pak je jedno jedete-li Mercedesem či starým prorezavělým autem neznámé značky, ceny jsou stejné. > PŮJČOVNY MOTOROVÝCH VOZIDEL Chcete-li blíže poznat krásy Řecka, doporučujeme Vám, abyste si půjčili automobil. Pozor na půjčovny, kde jsou ceny poněkud nižší, ale není v nich zahrnuto pojištění a servis v případě poruchy. Motorové vozidlo si lze zapůjčit po předložení pasu a platného mezinárodního řidičského oprávnění (někdy stačí i český). Cena benzínu se pohybuje kolem 1 EUR za litr podobně jako u nás. V případě zájmu se obraťte na našeho delegáta. 9. > NÁVŠTĚVY CÍRKEVNÍCH OBJEKTŮ Cizinci jsou vždy vítáni, ale pouze v odpovídajícím oblečení. Dámy v sukních a se zakrytými rameny, pánové v dlouhých kalhotách

11 a v košili s dlouhým rukávem. > KRÁDEŽE Řekové jsou velmi čestní, zejména v menších městech a na vesnicích. Problém krádeží zde prakticky neexistuje. Během Vaší dovolené buďte však opatrní na své věci, především v místech s mnoha zahraničními návštěvníky a ve velkých městech. > POLICIE Řecky "Astynomia" je k dosažení na telefonním čísle 100. Všeobecně lze říci, že v Řecku je policie uznávaná, ale dopravní předpisy se zde příliš nedodržují. Proto při cestování autem nebo na kole je třeba dávat mnohem větší pozor. Stopování je zde velmi snadné a bezpečné. Nikde nebudete čekat příliš dlouho a v opuštěných koutech se Vám možná poštěstí svézt se autem, které se už velmi dávno nevyrábí a rozhodně nebude mít ani poznávací značku. > ELEKTRICKÝ PROUD V Řecku je stejná voltáž jako u nás. Do zásuvek patří ploché "euro" zástrčky, takže některé starší přístroje made in Czech" do nich nedostanete. V případě potřeby lze v obchodech běžně koupit šikovnou redukci. > SLUNCE V případě, že zapomenete opalovací krém či olej doma, lze je v místě běžně koupit. V prvních dnech je lepší se prudkému slunci 10.

12 vyhýbat a používat krémy s vyšším faktorem. I když to často vypadá, že slunce nepálí, je velmi silné a můžete se velmi rychle spálit. Ujišťujeme Vás, že pozvolným a systematickým opalováním dosáhnete kýžené barvy pleti a vyvarujete se bolestivých spálenin. > MOŘE, PLÁŽE Čistota moře a pláží v Řecku je v mnoha místech podobným problémem jako ve světě. Vlivem mořských proudů a povětrnostních podmínek může docházet k různým naplaveninám jako jsou chaluhy nebo také odpadky, které jsou neukázněně odhazovány do moře. I přes snahu místních obyvatel, co nejrychleji tyto nečistoty odstranit, se někdy kvůli počasí tyto snahy nedaří. U skalnatých pobřeží se někdy vyskytují mořští ježci, proto doporučujeme používat obuv do vody. V případě poranění ježkem stačí poraněné místo natřít olejem a po několika hodinách opatrně vyčistit. Někde se v moři vyskytují také medúzy, které mohou způsobit nepříjemné popálení. V případě vážnějších problémů kontaktujte lékaře. > VÝLETY Naše cestovní kancelář pro Vás připravila zajímavé fakultativní výlety. Další podrobnosti včetně termínů a cen se dozvíte z nástěnek a od našeho delegáta na místě. 11.

13 1. Okruh ostrovem Celodenní okružní jízda klimatizovaným autokarem po ostrově se zajímavým výkladem a s návštěvou Achilleionu (zámečku rakouske cisárovny Sissi), poloostrova Kanoni s výhledem na ženský klášter Vlacherna a přistávací dráhu letiště, Paleokastritsa s prohlídkou mužského kláštera a koupáním, vyhlídka Bella Vista s překrásnými výhledy na okouzlující zálivy Paleokastritsy, keramička s možností nákupu. 2. Lodní výlet s grilováním na západním pobřeží Korfu Máte rádi romantiku? Pak Vám doporučujeme celodenní lodní výlet s piknikem. Plavba na západní pobřeží, zakotvení a koupání v modré laguně, nádherné zátoce s křišťálově čistou vodou. Možnost rybaření. 3. Paxos, Antipaxos Celodenní plavba určitě poteší milovníky lodních výletů. Výletní loď, na které nechybí bar a toalety, vás odveze do podivuhodné krajiny skalních útesů a tajemných jeskyní, které jsou opředeny nejednou bájí z dávných časů řeckých bohů. Poté loď zamíří k téměř neobydlenému ostrůvku Antipaxos, kde zakotví v zátoce s křišťálově čistou vodou a vy si můžete vychutnat osvěžující koupání. Poslední zastávkou je hlavní město ostrova Paxos Gaios s malebným přístavem, kde můžete strávit příjemné dvě hodinky. Volno budete mít na koupání, procházku městem, nákupy suvenýrů nebo se můžete nechat zlákat nějakou specialitou místních taveren. CK ALEX si vyhrazuje právo na změny nabídky a program výletů. Vyhrazujeme si právo na změny termínů výletů, zejména lodních v případě nepříznivého počasí. Při nedostatečném počtu klientů se mohou některé výlety i zrušit. Peníze za zaplacené výlety na místě Vám vrátí delegát, pokud jste výlety platili před odjezdem 12.

14 v Čechách, pošleme Vám je poštou na Vaši adresu. > GEOGRAFIE, HISTORIE, ZAJÍMAVOSTI Korfu je nejsevernějším ze sedmi Jónských ostrovů, ležících západně od řecké pevniny. Svou rozlohou 592 m 2 a délkou pobřeží 217 km je hned po Kefallonii druhým největším ostrovem v Jónském moři. Leží přibližně na úrovni řecko albánské hranice, na severu jen asi 2,5 km od pobřeží, které z východní strany ostrova můžete vidět. Do Itálie je to pouhých 74 km směrem na západ. Politicky a správně patří k ostrovu i severozápadně ležící ostrovy Otupni, Erikoussa a Mathraki, jižně pak ležící Paxos a Antipaxos a samozřejmě desítky dalších přilehlých ostrůvků. Severní část Korfu je hornatá a právě zde se také nachází i nejvyšší vrchol ostrova Pantokrator (906 m). Na Korfu žije přibližně obyvatel, z nichž asi třetina připadá na hlavní město. Díky politické a ekonomické situaci mnoho lidí v polovině 20. století emigrovalo do Austrálie, USA a Německa. Situace se zlepšila, až když se začal rozvíjet turistický ruch a někteří emigranti se dokonce začali vracet zpět, aby své stáří prožili v klidu na své rodné půdě. Počet obyvatel se v létě a v zimně podstatně liší, neboť mnoho obyvatel na zimu odchází na řeckou pevninu za prací. Pravoslavná neboli ortodoxní církev se oficiálně nazývá pravoslavná východní církev a hlásí se k ní až 98 % Řeků. První stopy lidského osídlení ostrova pocházejí z doby asi před lety, kdy zde lidé žili jako lovci a sběrači. Neolitické nálezy se podařilo objevit zejména kolem vesnice Sidari. Kolem 3. a 2. tisíciletí př.n.l. byl ostrov zřejmě osídlen Ilyry, dalmatskými kmeny z Balkánu. Domněnku potvrzuje i Ilyrské 13.

15 jméno Korkyra. Poté začaly na území Řecka pronikat kmeny Iónů a Achajů, které zde položili základy mykénské kultury. Kolem r př.n. l. vnikli na pevninu Dórové, kteří položili základní kámen nové řecké kultury. V roce 734 př.n.l. zakládá mocné obchodní město Korint na ostrově Korfu kolonii Korkyru, která se stala významnou zastávkou nákladních lodí na cestě mezi Řeckem a Itálií a rychle se rozvíjela. Korané si však vybojovali svou nezávislost a v r. 625 př.n.l. založili svou vlastní kolonii u dnešního Durres v Albánii. Význam Korfu poklesl až po athénském vítězství v boji proti Peršanům a po vybudování athénské válečné flotily. Peloponéská válka ( př.n.l.) mezi Athénami a Spartou pak vedla k úpadku řeckých městských států a k pozdějšímu sjednocení pod makedonskou nadvládou. Po častých nájezdech pirátů se ostrov v r. 229 př.n.l. dostal pod nadvládu Římské říše, které sloužil jako námořní základna. V r. 31 př.n.l. ho císař Antoniu nechal vyplenit. Za vlády Claudia, kolem r. 48 n.l., přijeli na ostrov učedníci svatého Pavla Jáson a Sosipatros, aby zde šířili křesťanství. V hlavním městě tak můžete navštívit kostel, který byl postaven kolem r. 100 na jejich památku. Po rozdělení Říše římské v r. 395 se Korfu stalo částí Byzantská říše. Poté byl ostrov pustošen nájezdy Vandalů, Gotů a Arabů. V hlavním městě, které se tehdy nazývalo Koryfes, byla v 6. století poprvé postavena Stará pevnost. Ostrov se stal významnou obchodní zastávkou a námořní základnou Byzantské říše. Korfu se střídavě ocitá pod janovskou, poté pod benátskou nadvládou, ještě jednou se stává byzantským, dále patří normanskému Sicilskému království a pak Království neapolskému. V roce 1386 ostrov opět obsazují Benátčané. Budují zde opevnění na obranu před nájezdy Turků. Ostrov se stává domovským přístavem benátské válečné a obchodné a obchodní flotily. Korfu bylo pod silným vlivem aristokracie a společnost byla rozdělena do kast. Po r byly všechny šlechtické rody zapsány do Zlaté knihy Libro d Oro. Morové 14.

16 15. epidemie v letech 1642 a 1673 přistěhovalcům z pevniny okupované Turky. Benátská nadvláda skončila roku 1797, kdy se Napoleon zmocnil Benátek a Jónské ostrovy se tak dostaly pod nadvládu Francie. Zlatá kniha byla slavnostně spálena a do vedení ostrova se dostala střední třída. V roce 1799 byl Napoleon vyhnán rusko tureckou aliancí, na Korfu byla ustanovena provizorní vláda a roku 1800 zde byla založena tzv. Sedmiostrovní republika s hlavním ostrovem Korfu. Administrativně byla součástí Ruské říše, avšak s povinností platit daně Turecku. V roce 1807 podepsaly Rusko a Francie dohodu, podle níž se Jónské ostrovy stávají francouzskými provincemi. Francouzi sice zrušili nově založenou republiku, avšak právě za jejich nadvlády začal ostrov vzkvétat. Roku 1814, po porážce Napoleona, se stalo souostroví protektorátem Anglie. V době řecko tureckých bojů pomáhaly Jónské ostrovy řeckým uprchlíkům před tureckým pronásledováním. Po porážce Turecka v roce 1828 se stal prvním řeckým prezidentem Ioannis Kapodistrias, rodák z Korfu, který však podlehl atentátu v roce V této době mnozí ostrované usilovali o připojení ostrovů ke zbytku Řecka, k čemuž došlo 21. května 1864 poté, co byla Británie nucena ustoupit nacionalistickému tlaku. Za britského protektorátu se církev stala nezávislou, řečtina se opět stala úředním jazykem a v roce 1824 byla na Korfu založena vůbec první řecká univerzita. Během 1. světové války byl ostrov opěrným bodem poražených Srbů. V letech bylo asi Řeků vyhnáno Turky z Malé Asie, mnoho z nich našlo nový domov právě na Korfu. V roce 1936 byl řeckým generálem Metaxasem nastolen brutální fašistický režim. Roku 1940 byl ostrov obsazen Italy a v roce 1943 bombardují hlavní město Němci. Koncem roku se k moci dostávají Britové, kteří ho předávají zpět Řecku.

17 Na 2. světovou válku navázala v letech válka občanská mezi zastánci monarchie a komunisty, kteří byli nakonec poraženi. V letech je u moci vojenský diktátor Papadopulos. V roce 1974 se Řekové ve volbách vyslovili proti monarchii. Prvním ministerským předsedou nově zřízené republiky se stává Konstantin Karamanlis. V roce 1981 se Řecko stává členem Evropské unie, socialistická strana PASOK se ujímá vlády a zavádí množství společenských reforem. V roce 1994 se Řecko ujímá předsednictví Evropského společenství, které končí vrcholnou konferencí na ostrově Korfu. VYHRAJTE ZÁJEZD! A jak? Je to snadné stačí, když budete hodně fotit a po návratu z Vaší dovolené nám zašlete nějaké fotografie. S některými fotografiemi našich klientů už jste se mohli setkat na stránkách našeho katalogu nebo na internetu. A navíc cena v podobě zájezdu je jistě lákavá. Bližší informace najdete v katalogu a na internetu 16.

18 MALÝ SLOVNÍČEK Ano Ne Ne Ojchi Včera Echthés Dnes Símera Zítra Ávrio Otevřeno Anichtó Zavřeno Klistó Jak? Pós? Kam? Pú? Kolik? Póso? Dobrý den Kaliméra Dobrý večer Kalispéra Ahoj Jásu Jak se máš? Ty kánis? Zdravím Vás Chérete Děkuji Efcharistó Prosím Parakaló Nashledanou Andío jedna éna dva dyo tři tríja čtyři tésera pět pende šest éxi sedm eptá osm ochtó devět enjá deset déka dvacet íkosi třicet triánda čtyřicet saránda padesát penínda šedesát exínda sedmdesát evdomínda osmdesát ochdónda devadesát enenínda sto ekató dvě stě dhiakósia pět set pentakósia tisíc chilia polovina misó den méra týden evdomáda pondělí devtéra úterý tríti středa tetárti čtvrtek pempty pátek paraskjeví sobota sávato neděle kyriakí adresa diéfthinsi poštovní schránka gramatokyvótio pošta tachydromío poštovní známka gramatósimo informace pliroforiés banka trápeza letadlo aeropláno loď plío ulice odós náměstí platía hotel xenodochío restaurace estiatório kavárna kafetería město póli vesnice chorió 17.

19 18. pláž paralía ostrov nisí kostel eklisía moře thálasa přístav limáni pas diavatýrio účet logariasmós víno krasí jogurt s česnekem dzadziki jogurt s medem jaurti me meli měkký kozí sýr feta plněné vinné listy dolmades těstoviny s ml. masem pastitsio maso na cibulkách stifado hranolky patates rýže rízi moučník glykó zmrzlina pagotó bílé lefko červené kótino pivo bíra čaj tsai káva kafés mléko gála cukr záchari voda neró teplý zestós studený kríos chléb psomí máslo vůtyro vejce avgó sůl aláti pepř pipéri ocet xídi olej ládi meloun karpůzi bílý meloun pepóni jablko mílo hruška achlády hrozn. víno stafíli fíky síka pomeranč portokáli citron lemóni rajče domáta okurka angúri paprika pipéri cibule kremídy česnek skórdo olivy eliés špíz suvláki kotleta brizóla žebírka paidákia vepřové chirinó hovězí moschári jehně arní kuře kotópulo ryba psári mušle mýdia krevety garýdes chobotnice ochtapódy sépie kalamáry humr astakós

20 Ceny včetně všech poplatků! 24 sezón kvality a spolehlivosti Velvyslanectví České republiky v Řecku 6, G. Seferis Str., Palaio Psychico, Athens Tel.: , , provozní hodiny úřadu Po Pá hod. úřední hodiny pro veřejnost Út Pá hod. CK Alex, s.r.o. Písnická 2, Praha 4 Informace, rezervace tel.: (+420) e mail: info@ckalex.cz

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být...

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vážení klienti, prosím přijměte tuto brožuru jako výraz našeho poděkování za to, že jste se rozhodli letošní dovolenou strávit v péči zkušeného týmu našich specialistů

Více

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být...

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vážení klienti, prosím přijměte tuto brožuru jako výraz našeho poděkování za to, že jste se rozhodli letošní dovolenou strávit v péči zkušeného týmu našich specialistů

Více

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být...

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vážení klienti, prosím přijměte tuto brožuru jako výraz našeho poděkování za to, že jste se rozhodli letošní dovolenou strávit v péči zkušeného týmu našich specialistů

Více

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být...

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vážení klienti, prosím přijměte tuto brožuru jako výraz našeho poděkování za to, že jste se rozhodli letošní dovolenou strávit v péči zkušeného týmu našich specialistů

Více

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být...

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vážení klienti, prosím přijměte tuto brožuru jako výraz našeho poděkování za to, že jste se rozhodli letošní dovolenou strávit v péči zkušeného týmu našich specialistů

Více

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být...

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vážení klienti, prosím přijměte tuto brožuru jako výraz našeho poděkování za to, že jste se rozhodli letošní dovolenou strávit v péči zkušeného týmu našich specialistů

Více

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... ŘECKO. Paxos

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... ŘECKO. Paxos Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... ŘECKO Paxos Vážení klienti, prosím přijměte tuto brožuru jako výraz našeho poděkování za to, že jste se rozhodli letošní dovolenou strávit v péči zkušeného týmu

Více

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... ŘECKO. Alonissos

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... ŘECKO. Alonissos Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... ŘECKO Alonissos Vážení klienti, prosím přijměte tuto brožuru jako výraz našeho poděkování za to, že jste se rozhodli letošní dovolenou strávit v péči zkušeného

Více

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být...

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vážení klienti, prosím přijměte tuto brožuru jako výraz našeho poděkování za to, že jste se rozhodli letošní dovolenou strávit v péči zkušeného týmu našich specialistů

Více

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být...

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vážení klienti, prosím přijměte tuto brožuru jako výraz našeho poděkování za to, že jste se rozhodli letošní dovolenou strávit v péči zkušeného týmu našich specialistů

Více

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být...

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vážení klienti, prosím přijměte tuto brožuru jako výraz našeho poděkování za to, že jste se rozhodli letošní dovolenou strávit v péči zkušeného týmu našich specialistů

Více

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být...

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vážení klienti, prosím přijměte tuto brožuru jako výraz našeho poděkování za to, že jste se rozhodli letošní dovolenou strávit v péči zkušeného týmu našich specialistů

Více

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být...

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vážení klienti, prosím přijměte tuto brožuru jako výraz našeho poděkování za to, že jste se rozhodli letošní dovolenou strávit v péči zkušeného týmu našich specialistů

Více

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být...

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vážení klienti, prosím přijměte tuto brožuru jako výraz našeho poděkování za to, že jste se rozhodli letošní dovolenou strávit v péči zkušeného týmu našich specialistů

Více

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... ŘECKO. Limnos

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... ŘECKO. Limnos Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... ŘECKO Limnos Vážení klienti, prosím přijměte tuto brožuru jako výraz našeho poděkování za to, že jste se rozhodli letošní dovolenou strávit v péči zkušeného týmu

Více

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být...

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vážení klienti, prosím přijměte tuto brožuru jako výraz našeho poděkování za to, že jste se rozhodli letošní dovolenou strávit v péči zkušeného týmu našich specialistů

Více

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být...

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vážení klienti, prosím přijměte tuto brožuru jako výraz našeho poděkování za to, že jste se rozhodli letošní dovolenou strávit v péči zkušeného týmu našich specialistů

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být...

Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vysmáté léto s Alexem...léto jak má být... Vážení klienti, prosím přijměte tuto brožuru jako výraz našeho poděkování za to, že jste se rozhodli letošní dovolenou strávit v péči zkušeného týmu našich specialistů

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Výlet do Nesebru Výlet autobusem do architektonické rezervace se starobylými kostely a chrámy, která je zahrnuta do seznamu UNESCO od

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Výlet do Varny s návštěvou Delfinária Odjezd: 09.00 hodin (krátká zastávka u městečka Obzor) Příjezd do Varny: přibližně v 10.15 hodin Návštěva

Více

Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, Brno, IČO Tel , tel/fax:

Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, Brno, IČO Tel , tel/fax: Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, 60200 Brno, IČO 47903678 Tel. 542 219 200, tel/fax: 542 219 201 Řecko Nei Pori studia Rosa letecky z Brna Poloha: nachází se cca 250 m od pláže, kousek

Více

POZNÁVACÍ PLAVBY LODÍ PO CHORVATSKÝCH OSTROVECH

POZNÁVACÍ PLAVBY LODÍ PO CHORVATSKÝCH OSTROVECH POZNÁVACÍ PLAVBY LODÍ PO CHORVATSKÝCH OSTROVECH Týdenní zájezdy jsou tematicky zaměřeny na dvě témata: poznávání místních pamětihodností a specialit středomořské kuchyně. Plavby se uskuteční na lodích

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Apartmánový dům Billis

Apartmánový dům Billis Apartmánový dům Billis ŘECKO / Leptokarie 52 Poloha: apartmánový dům s menší zahradou a zahram krbem, kde si můžete příjemně posedět s přáteli, se nachází v klidné části nedaleko hlavní turistické třídy

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2015. ITÁLIE Ischia. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezony.

NABÍDKA VÝLETŮ 2015. ITÁLIE Ischia. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezony. NABÍDKA VÝLETŮ 2015 ITÁLIE Ischia Půldenní výlet kolem ostrova Ischia Půldenní okruh kolem ostrova Ischia s českým průvodcem. Prohlídky a zastávky na nejzajímavějších místech ostrova, výjezd do nejvýše

Více

odlety z Prahy týdenní pobyty Ceník Týdenní odlety z Prahy www.vtt.cz

odlety z Prahy týdenní pobyty Ceník Týdenní odlety z Prahy www.vtt.cz y z Prahy týdenní pobyty Ceník Týdenní y z Prahy www.vtt.cz 8-denní pobytové zájezdy s em z Prahy ostrov Kréta Heraklion Program: 8-denní pobyty u moře 1. den: z Prahy, do Heraklionu, transfer do letovisek,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

CK BUS TOUR-FOLTÝNOVÁ

CK BUS TOUR-FOLTÝNOVÁ PROVENCE 2011 Vážení rodiče, milí studenti! V letošním školním roce máte poprvé možnost volby komplexní zahraniční exkurze. Po několika rocích, kdy se nabízelo pouze Chorvatsko, tedy destinace relativně

Více

PODMÍNKY PRO VSTUP DO ZEMĚ, DEVIZOVÉ PODMÍNKY

PODMÍNKY PRO VSTUP DO ZEMĚ, DEVIZOVÉ PODMÍNKY PODMÍNKY PRO VSTUP DO ZEMĚ, DEVIZOVÉ PODMÍNKY BULHARSKO Podmínky cestování po EU: Občanský průkaz slouží jako cestovní doklad pouze pro jeho držitele. Pokud tedy rodič cestuje pouze s občanským průkazem

Více

SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2018

SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2018 SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2018 Kypr je ostrov s nejkrásnějšími písčitými plážemi v Evropě. Letos zde organizujeme výukový kemp plážového volejbalu ve spojení s dovolenou u moře. Termíny jsme

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. www.cdtravel.cz Řecko Lefkada Achilleas studia *** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Lefkada / Nidri Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska

Více

The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii

The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii Sicílie... moře, slunce, víno a sopka Ragusa Ibla, Catania, Etna, Taormina program prohlídky vína The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii www.tuscany-italy-wine-tour.com,

Více

Malování v Provence. 10 - denní zájezd Francie

Malování v Provence. 10 - denní zájezd Francie Malování v Provence 10 - denní zájezd Francie Navštivte a poznejte Provence, rodiště a působiště řady slavných malířů, a přeneste její krásy na malířské plátno! Kdo už někdy držel v ruce paletu a štětec,

Více

Jídelní lístek POLÉVKY STUDENÉ PŘEDKRMY TEPLÉ PŘEDKRMY SÝRY. dle denní nabídky. 200g TZATZIKI / 60 Kč řecký jogurt s okurkou a česnekem

Jídelní lístek POLÉVKY STUDENÉ PŘEDKRMY TEPLÉ PŘEDKRMY SÝRY. dle denní nabídky. 200g TZATZIKI / 60 Kč řecký jogurt s okurkou a česnekem Jídelní lístek POLÉVKY dle denní nabídky / 30 Kč STUDENÉ PŘEDKRMY 200g TZATZIKI / 60 Kč řecký jogurt s okurkou a česnekem 100g OLIVY / 45 Kč 200g PEČENÁ KAPIE S ČESNEKEM / 60 Kč 100g ŘECKÝ JOGURT / 35

Více

Řecko Korfu. www.cdtravel.cz Řecko Korfu

Řecko Korfu. www.cdtravel.cz Řecko Korfu Tel.: 972 243 066 Řecký ostrov Korfu (Corfu) je jeden z nejkrásnějších ostrovů Řecka a ve středomoří vůbec. Leží na severu naproti Albánské pevnině. Díky rozmanité floře je nazývaný věčně zeleným ostrovem.

Více

Vytisknout PDF Zátoka Smokvina - Bogomolje / Ostrov Hvar / Chorvatsko

Vytisknout PDF Zátoka Smokvina - Bogomolje / Ostrov Hvar / Chorvatsko Robinzonáda Stella Vytisknout PDF Zátoka Smokvina - Bogomolje / Ostrov Hvar / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a konkretní ubytovací jednotce,

Více

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. Glikorisa Beach*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Samos / Pythagorion www.cdtravel.cz Řecko Samos Poloha:oblíbený hotel ve velice klidném až osamoceném

Více

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob ,

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob , Studia Moscha Kontakt: Renata Hořejší, tel. 97 22 43 051, mob. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Rhodos / Faliraki www.cdtravel.cz Řecko Rhodos / / Poloha:Studia se nacházejí v klidném prostředí

Více

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT 10 dní u moře CHORVATSKO vlakem HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. TERMÍN: 6.9. - 17.9. 2019 CENA: 12

Více

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Nejbližším městem a centrem kulturního dění je malebný Omiš s ústím řeky Cetiny do moře. Pro návštěvu

Více

Želvy Caretta Caretta a nejznámější pláž Řecka.

Želvy Caretta Caretta a nejznámější pláž Řecka. Želvy Caretta Caretta a nejznámější pláž Řecka. Jeden z nejhezčích ostrovů jižního Jónského moře leží pouhou hodinu plavby od dalšího jónského ostrova Kefalonie a necelou hodinu a půl plavby od Peloponésu.

Více

Vytisknout PDF Zátoka Ladjena - Bogomolje / Ostrov Hvar / Chorvatsko

Vytisknout PDF Zátoka Ladjena - Bogomolje / Ostrov Hvar / Chorvatsko Robinzonáda Mirela Vytisknout PDF Zátoka Ladjena - Bogomolje / Ostrov Hvar / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a konkretní ubytovací jednotce, kterou

Více

CZ01-KA

CZ01-KA Discovering olives and grapevine on the Italian organic farm Za olivami a vínem na biofarmu v Itálii 2016-1-CZ01-KA102-023637 Group 1: Olive harvest, sorting and oil production 06.11. 19.11.2016, Perugia

Více

NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE

NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE Navrhované datum: 24.10. - 28. 10. 2017 Navrhovaný počet osob pro kalkulaci: 50 Navrhovaný přímý let s leteckou společností Ryanair 24. 10. Praha Trapani: 16.40 19.00 28. 10. Trapani

Více

MAR DEL SUR 2** Letecká spol. Termín Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ

MAR DEL SUR 2** Letecká spol. Termín Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ MAR DEL SUR 2** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 23.02.2017-07.03.2017 51 700 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-07.03.2017 51 700 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-10.03.2017

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Zakynthos / Alykes www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos / / / Poloha: jednoduchý rodinný hotel se

Více

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel. Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo na pláži a zároveň

Více

Černá Hora - Buljarica

Černá Hora - Buljarica Černá Hora - Buljarica PENZION PREMIER VILY ARMENKO LUX VILA GALIJA s ALL INCLUSIVE od 15.790 Kč/os. HOTEL SAVOJO CLUB POLOHA: oblíbený rodinný hotel se nachází přímo na krásné, více než dvoukilometrové

Více

JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou

JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou cena již od 17.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 9 nocí ubytování snídaně cvičení jógy 14 lekcí pojištění CK proti úpadku VILA U MOŘE S BAZÉNEM A TERASOU

Více

POLÉVKY PŘEDKRMY CHUŤOVKY

POLÉVKY PŘEDKRMY CHUŤOVKY Hovězí vývar 0,33 l (nudle, játrové knedlíčky) Česneková 0,33 l (sýr, česnek, vejce) Česneková speciál 0,33 l (tvarůžek, klobása, česnek) Dle denní nabídky POLÉVKY PŘEDKRMY Šunkový koktejl (šunka 50 g,

Více

Ostrov rakouské císařovny Sissi.

Ostrov rakouské císařovny Sissi. Ostrov rakouské císařovny Sissi. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? romantické uličky hlavního města Korfu bohaté historické památky desítky krásných zátok a pláží azurově čisté moře bary, zábava CO BYSTE SI NEMĚLI

Více

NABÍDKA STRAVOVÁNÍ. Vážení hosté, vítáme Vás!

NABÍDKA STRAVOVÁNÍ. Vážení hosté, vítáme Vás! NABÍDKA STRAVOVÁNÍ Vážení hosté, vítáme Vás! Jsme rádi, že jste si pro svůj pobyt zvolili naše zařízení a chtěli bychom Vám nabídnout výběr z pestré nabídky jídel v našem stravovacím provozu. Nabízíme:

Více

Týdenní zábavná dovolená v Riccione

Týdenní zábavná dovolená v Riccione Týdenní zábavná dovolená v Riccione Termín cesty: 28.8 4.9 2015 Počet osob: nabídka od 8 osob Doprava: letecky Highlights: 7-denní pobyt ve vyhlášeném letovisku - Riccione Gay pláž Osobní gay průvodce

Více

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Nejbližším městem a centrem kulturního dění je malebný Omiš s ústím řeky Cetiny do moře. Pro návštěvu

Více

Kompletní nabídka ubytování a aktuální ceny na a

Kompletní nabídka ubytování a aktuální ceny na   a Letecké zájezdy na 7 a 14 nocí Odletové místo KLIDNÁ DOVOLENÁ U KRÁSNÉ PÍSEČNÉ E Svozy na/z letiště Klidné, menší letovisko Ammoudia se rozprostírá v zálivu Fanari, 17 km jihovýchodně od Pargy. Samotný

Více

Týdenní jídelníček pro hubnutí

Týdenní jídelníček pro hubnutí Týdenní jídelníček pro hubnutí Vždy platí, že pokud bude výdej energie vyšší než její příjem, tak bude docházet k hubnutí. Na začátku je proto třeba stanovit správný poměr příjmů/výdeje. Ideálně vám to

Více

JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou (SR06)

JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou (SR06) JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou (SR06) cena již od 17.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 9 nocí ubytování snídaně cvičení jógy 14 lekcí pojištění CK proti úpadku JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ

Více

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri Achilleas studia *** 42 Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska Nidri, přímo u písčité pláže s pozvolným přístupem do vody. Centrum Nidri s přístavem a mnoha tavernami je vzdálený asi 1 kilometr.

Více

Jídelní lístek. Polévky Dle denní nabídky 35,-

Jídelní lístek. Polévky Dle denní nabídky 35,- Restaurace a penzion U Kapličky Jídelní lístek Předkrmy 80 g Carpaccio z pravé hovězí svíčkové, toust (1,3,7) 115,- 100 g Caprese mozzarella, cherry rajčátka, bazalkové pesto, toust (1,3,7) 95,- 80 g Restované

Více

Hotel AL NABILA GRAND MAKADI*****

Hotel AL NABILA GRAND MAKADI***** EGYPT HURGHADA : Hotel AL NABILA GRAND MAKADI***** Poloha: Luxusní hotel se nachází v oblasti Makadi Bay v části patřící národnímu parku, přímo u široké písečné pláže s korálovým podložím v zálivu Sharm

Více

Albánie strana 62

Albánie strana 62 Albánie Do ALBÁNIE létáme KAžDÉ PONDěLÍ. Do letoviska DURRËS létáme z Prahy. Do letoviska SARANDA létáme z Prahy, Brna a Ostravy na Korfu s lodním transferem. Vážení klienti, mnozí z Vás mě znáte jako

Více

ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD

ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD SPOTŘEBA POTRAVIN Jiří Hrbek Tisková konference,. prosince 21, ČSÚ Praha ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 1, 1 2 Praha 1 www.czso.cz Spotřeba potravin v ČR v dlouhodobém srovnání 2 Celková spotřeba

Více

Ostrov rakouské císařovny Sissi.

Ostrov rakouské císařovny Sissi. Ostrov rakouské císařovny Sissi. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? romantické uličky hlavního města Korfu bohaté historické památky desítky krásných zátok a pláží azurově čisté moře bary, zábava CO BYSTE SI NEMĚLI

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20%

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20% CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Nečekejte na LAST MINUTE! Do 19.12.2014 slevy za včasný nákup - Využijte speciálních nabídek a slev!!! 20% ze zaplacené částky ( základní

Více

Lefteris studia. www.cdtravel.cz Řecko Santorini. ŘECKO Santorini / Kamari. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Lefteris studia. www.cdtravel.cz Řecko Santorini. ŘECKO Santorini / Kamari. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. Lefteris studia Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Santorini / Kamari www.cdtravel.cz Řecko Santorini / / / / / Popis ostrova: Santorini je ostrov určený spíše

Více

Vytisknout PDF Zátoka Skozanje - Gdinj / Ostrov Hvar / Chorvatsko

Vytisknout PDF Zátoka Skozanje - Gdinj / Ostrov Hvar / Chorvatsko Apartmány Pjerka Vytisknout PDF Zátoka Skozanje - Gdinj / Ostrov Hvar / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás

Více

Apartmánový dům Billis

Apartmánový dům Billis Apartmánový dům Billis Kontakt: Gojná Tereza, tel 737 275 077, email: Tereza.Gojna@osz.org ŘECKO / Leptokarie www.cdtravel.cz Řecko Leptokarie / / Poloha: apartmánový dům s menší zahradou a zahradním krbem,

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20%

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20% CHORVATSKO CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Nečekejte na LAST MINUTE! Do 19.12.2014 slevy za včasný nákup - Využijte speciálních nabídek a slev!!! 20% ze zaplacené částky

Více

Bazény 3* hotelu San Nicola

Bazény 3* hotelu San Nicola ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ 18.5. - 26.5.2019 8990 Kč Organizovaný zájezd pro železničáře vlakem. Jízdenky FIP: ÖBB a FS + průkaz FIP (zajištuje si každý sám) Bazén hotelu San Nicola (nahoře), bazén v Posejdonových

Více

Cestování Stravování. Stravování - U vchodu. Stravování - Objednání jídla

Cestování Stravování. Stravování - U vchodu. Stravování - Objednání jídla - U vchodu Chtěl(a) bych si rezervovat stůl pro _[počet osob]_ na _[čas]_. Používá se pro vytvoření rezervace. Stůl pro _[počet osob]_, prosím. Používá se pro vyžádání stolu. Chtěl(a) bych si rezervovat

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK STUDENÉ PŘEDKRMY

JÍDELNÍ LÍSTEK STUDENÉ PŘEDKRMY JÍDELNÍ LÍSTEK STUDENÉ PŘEDKRMY 1. TZATZIKI - pravý řecký jogurt s okurkou a česnekem... 72,- 2. TARAMOSALATA - pasta z tresčích jiker, česneková bagetka... 72,- 3. MELITZANOSALATA - krém z pečených lilků

Více

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. www.cdtravel.cz Řecko Peloponés Hotel Ritsa** Novinka! Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Peloponés / Tolo / / / / / Poloha: malé, romantické městečko Tolo leží

Více

Těšíme se na vaši návštěvu. Lukáš Přibyl Ředitel ČC Tel Aviv

Těšíme se na vaši návštěvu. Lukáš Přibyl Ředitel ČC Tel Aviv tel aviv תל אביב Vítejte v Tel Avivu, městě, kterému se díky velkému počtu funkcionalistických staveb říká bílé, je však neuvěřitelně barvité. Je to město dynamické, vzrušující, plné pozitivní energie,

Více

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob ,

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob , Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 97 22 43 053, mob. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo

Více

Svačíš jednou nebo dvakrát denně? ANO NE

Svačíš jednou nebo dvakrát denně? ANO NE Příloha č.1 DOTAZNÍK Ahoj holky a kluci, chci vás poprosit o vyplnění tohoto krátkého dotazníku. Tvoje odpovědi jsou pro mě moc důležité, odpovídej proto,prosím, pravdivě a svoje odpovědi zakroužkuj. Díky!

Více

Jídelníček pondělí 1. říjen 2018

Jídelníček pondělí 1. říjen 2018 Jídelníček pondělí 1. říjen 218 Dopolední svačina chléb, sýrová pomazánka, zelenina, mléko Alergeny Polévka zeleninová s vločkami 1,9 fazolová omáčka, vařené hovězí maso, knedlík domácí tvaroháček, ovoce,

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK STUDENÉ PŘEDKRMY

JÍDELNÍ LÍSTEK STUDENÉ PŘEDKRMY JÍDELNÍ LÍSTEK STUDENÉ PŘEDKRMY 1. TZATZIKI - pravý řecký jogurt s okurkou a česnekem... 72,- 2. TARAMOSALATA - pasta z tresčích jiker, česneková bagetka... 72,- 3. MELITZANOSALATA - krém z pečených lilků

Více

Kurz španělštiny ve Valencii.

Kurz španělštiny ve Valencii. Kurz španělštiny ve Valencii. Valencie Valencie se nachází na středomořském pobřeží Španělska, je to moderní město plné historie i kultury. Výborné klima, písčité pláže, i, navíc, obrovské množství kulturních

Více

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti Hotel Green Bay*** Kontakt: Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz Novinka! ŘECKO Thassos / Trypiti www.cdtravel.cz / / Poloha: menší rodinný hotel s přátelským přístupem majitelů

Více

Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, 60200 Brno Tel. 542 219 200, tel/fax: 542 219 201

Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, 60200 Brno Tel. 542 219 200, tel/fax: 542 219 201 CHALKIDIKI - letovisko NEA VRASNA 2015 letecké zájezdy ODLETY BRNO,OSTRAVA vily VASILIS, VOULA,CHRISTOS II., APOLLON kód zájezdu termín počet dní/nocí 1. a 2. os. STUDIO 1. až 3. os. APARTMÁN 3. a 4. os.

Více

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Amaraigua 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Malgrat de Mar Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní all inclusive vlastní hotel 11

Více

GP OP VK Nové trendy ve výuce cizích jazyků, reg.č. CZ.1.07/1.1,.16/02.0099

GP OP VK Nové trendy ve výuce cizích jazyků, reg.č. CZ.1.07/1.1,.16/02.0099 GP OP VK Nové trendy ve výuce cizích jazyků, reg.č. CZ.1.07/1.1,.16/02.0099 KA 18 Vzdělávací pobyt (kurz) v anglicky mluvící zemi 4. 5. 10. 5. 2014 Specifikace programu, výuky AJ, ubytování, stravování,

Více

Vážení hosté vítáme vás v rodinné restauraci a rádi vám nabídneme naše služby Svatby Restaurace a penzion U Němců nabízí to pravé místo pro vaši nezapomenutelnou svatbu. Klidné prostředí, rodinná atmosféra,

Více

1. VARIANTA ČTRNÁCTIDENNÍ POBYT 3.8. 16.8.2011 S 20 TI LÉČENÍMI V RESORTU RAGARA BEACH

1. VARIANTA ČTRNÁCTIDENNÍ POBYT 3.8. 16.8.2011 S 20 TI LÉČENÍMI V RESORTU RAGARA BEACH POBYT NA FILIPÍNÁCH S FILIPÍNSKÝM LÉČITELEM ČTYŘI VARIANTY POBYTU 1. VARIANTA ČTRNÁCTIDENNÍ POBYT 3.8. 16.8.2011 S 20 TI LÉČENÍMI V RESORTU RAGARA BEACH Odlet z Prahy Ruzyně 1.8.2011 v 15.50 h. do Dubaje.

Více

http://www.zlinskedumy.cz

http://www.zlinskedumy.cz Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0514 Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tematická oblast Výrobky studené kuchyně vy_32_inovace_ma_49_11 Autor

Více

Seychely Asie - La Digue - Mahé

Seychely Asie - La Digue - Mahé Seychely - La Digue - Mahé Poznávací zájezdy na Seychely Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie Seychely Asie - La Digue - Mahé Poznávací Čína zájezdy Seychely Seychely

Více

Plavba: Z Miami po tropickém Karibiku na lodi MSC Divina (Karibik)

Plavba: Z Miami po tropickém Karibiku na lodi MSC Divina (Karibik) Plavba: Z Miami po tropickém Karibiku na lodi MSC Divina (Karibik) Plavba s českým delegátem! Akční plavba! Objevte s námi sluncem zalité pláže tropického Karibiku. Plavbu započneme v Miami, ze kterého

Více

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky.

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky. Olimp*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz BULHARSKO / Pomorie www.cdtravel.cz Bulharsko Poloha: nový pětipatrový hotel se nachází ve staré

Více

2. Ceny zboží - přehled, příjmy a výdaje, skládání částky. 3. Vracení peněz při nákupu, hotovost, peníze na účtu

2. Ceny zboží - přehled, příjmy a výdaje, skládání částky. 3. Vracení peněz při nákupu, hotovost, peníze na účtu Kurz Hospodaření s penězi Lektorka, autorka materiálů: Mgr. Jitka Zimová Obsah kurzu: 1. Poznávání mincí a bankovek, skládání částky 2. Ceny zboží - přehled, příjmy a výdaje, skládání částky 3. Vracení

Více

Minutky restaurace : Ryby :

Minutky restaurace : Ryby : Studené předkrmy : 60 g Nakládaný kozí sýr v olivovém oleji s paprikou, česnekem a bylinkami podávaný s rozpečenou bagetkou 59,- 60 g Matjesy ala losos ložené na jablečném salátku s cibulí, zdobené kapary

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka!  ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes / / / 2 Poloha: jednoduchý rodinný hotel se nachází v blízkosti klidného letoviska Alykes přímo u pláže, v okolí hotelu je dostatek ochodů a taveren,

Více

Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko

Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko Vila Blanca Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a konkretní ubytovací jednotce, kterou náš rezervační systém

Více

SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2019

SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2019 SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2019 Chtěli byste si zahrát volejbal na nejkrásnějších písčitých plážích v Evropě, a při tom poznat ostrov ve Středozemním moři? Pojeďte s námi na kemp plážového volejbalu

Více

BAR - HOTEL PRINCESS ****

BAR - HOTEL PRINCESS **** BAR - HOTEL PRINCESS ****, - denní zájezd severozápa část barského pobřeží je co do příroch krás srovnatelná s pobřežím v okolí Budvy. Krásné, rozlehlé pláže, výborné podnebí, příro a kulturní zajímavosti,

Více

POKYNY PRO ÚČASTNÍKY ZÁJEZDU S LETECKOU DOPRAVOU ŘECKO SARTI

POKYNY PRO ÚČASTNÍKY ZÁJEZDU S LETECKOU DOPRAVOU ŘECKO SARTI POKYNY PRO ÚČASTNÍKY ZÁJEZDU S LETECKOU DOPRAVOU ŘECKO SARTI (jedná se o obecné informace, za základní a směrodatné považujte informace uvedené ve Voucheru a cestovní smlouvě) ODBAVENÍ NA LETIŠTI: Odbavení

Více

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. (MAL01)

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. (MAL01) MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. (MAL01) 28.500 Kč / osoba Cena zahrnuje: program zájezdu ubytování ve dvoulůžkových pokojích polopenze transfery lodě zmíněné výlety český průvodce na Maledivách pojištění

Více