Módní obuv jaro/léto 2018: Nové trendy... přináší společnost Deichmann

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Módní obuv jaro/léto 2018: Nové trendy... přináší společnost Deichmann"

Transkript

1 Protože milujeme obuv. Trendy v obuvi jaro/léto 2018 Aktuální kolekce od společnosti Deichmann na jaro a léto přináší řadu osvěžujících a trendy vychytávek. Najdete v ní lodičky a obuv na vysokém podpatku zdobenou brožemi, tenisky s romantickými květinovými výšivkami, kotníkovou obuv a řadu dalších modelů se stuhami. Wow-efekt zažijete v jarních a letních měsících díky vydařenému a vzrušujícímu designu podešví a holenních částí. Barevná paleta sahá od červené přes námořnickou modř až po letní pastelové odstíny a klasiku v podobě bílé. Nadcházející sezóna s sebou přináší také nové prvky, jako je šněrování, sametové povrchy, květinové potisky nebo manžetové knoflíčky zdobící jazyk obuvi. Naopak přetrvává trend efektních ozdobných kamínků, perliček, třpytek a lesklých metalických povrchů na sandálech, lodičkách a obuvi na vysokém podpatku i na obuvi bez podpatku. Protože milujeme módu. Módní trendy jaro/léto 2018 Módě vládne nostalgie a touha po starých časech. Kolekce pro jaro/léto 2018 tak nesou nové atributy, jsou však zřetelně inspirovány minulostí. Pokud jde o návrat ke klasice, jednou je inspirací ležérní nadčasovost newyorských ulic, podruhé zase uhlazený preppy styl. Oblíbený sportovně elegantní styl nese prvky teplákových souprav oblíbených v 90. letech. Doby jednoduchých, čistých linií a tlumených barev jsou pryč, nyní si módní návrháři pohrávají se vzory, materiály i kombinacemi stylů, což je v ostrém kontrastu k minimalismu posledních let. Nakupujte chytře a luxusně. Obuv, kam se podíváš Tak to vypadá u společnosti Deichmann, nad jejíž nabídkou ve 110 prodejnách v České republice a v internetovém obchodě zaplesá srdce každého milovníka módy! Trendy modely na nadcházející sezónu jaro/léto najdete v prodejnách Deichmann a v internetovém obchodě na jako vždy za trvale nízké ceny. PR DEICHMANN Česká republika Adéla Čiháková White And Black PR Biskupská Praha 1 adela@whiteandblackpr.cz Tel.: Komunikace DEICHMANN Česká republika Radovan Fojt Marketingový ředitel DEICHMANN-OBUV s.r.o. Londýnské nám. 853/ Brno-Štýřice

2 v módní obuvi: LEHKÁ KOTNÍKOVÁ OBUV: Kotníková obuv je skvělá nejen na letní hudební festivaly, ale díky ležérnímu vzhledu doplní také běžné každodenní outfity, jimž dodá na rafinovanosti. SPORTOVNÍ OBUV: Díky čistým siluetám, jednoduchým tvarům a jemným barvám se dá sportovní obuv nosit nejen na volný čas, ale také k byznys stylu. Záleží, zda si vyberete spíše nenápadný model, nebo dáte přednost třeba variantě s netradičním designem podešve. Skvělé jsou také čistě bílé tenisky. PODPATKY: Jsou elegantní a velmi ženské, a navíc krásně zeštíhlují nohy! Pokud si vyberete model s mašličkou či jinou aplikací, budete nepřehlédnutelná! PÁRTY OBUV: Modely v této kategorii mají nejen styl, ale také unikátní schopnost dostat vás do té správné nálady. Páskové sandály na podpatku navíc dají vyniknout opáleným nohám, a tak ve vaší letní výbavě zkrátka nesmějí chybět. ČERVENÁ: Rudá je barvou pro silné ženy. Spíše než hříšná je však nyní trendy a elegantní a obdivovat ji můžete jak na sandálech a mokasínech, tak na lodičkách a obuvi na podpatku. MODRÁ / NÁMOŘNICKÁ: Modrá a její odstín námořnická modř má v létě každoročně sezónu. Skvěle doplní námořnický look i džínový outfit a vytvoří nádherný kontrast k čistě bílé. Modrá teď prostě vede. SVATEBNÍ / BÍLÁ: Kouzelná barva nebarva bílá a nejteplejší roční období léto si zachovají věrnost na věky věků. Bílé modely jsou proto velmi žádané nejen před oltářem. KLÍNOVÉ PODPATKY: Označení letní klasika je skutečně zasloužené! Od špičky až po patu z nich vyzařuje léto, slunce a dobrá nálada, a to vždy s kapkou elegance. Navíc jsou nesmírně pohodlné... Vykročme vstříc létu! SANDÁLY: Nic nedoplní letní outfit lépe než pár pohodlných sandálů! Jejich nabídka přitom sahá od opulentně zdobených modelů až ke sportovním variantám. PR DEICHMANN Česká republika Adéla Čiháková White And Black PR Biskupská Praha 1 adela@whiteandblackpr.cz Tel.: Komunikace DEICHMANN Česká republika Radovan Fojt Marketingový ředitel DEICHMANN-OBUV s.r.o. Londýnské nám. 853/ Brno-Štýřice

3 TOP TREND: Lehká kotníková obuv Květinový pozdrav / Potěší jako kytice oblíbených květů, ale vydrží o poznání déle. Nyní exkluzivně v internetovém obchodě Deichmann za 1199 Kč. Kouzlo s mašlí / Nařasená mašle podtrhuje ženskost a eleganci. za 849 Kč. Slušivá klasika / Oblíbené černé barvy se nemusíte zříkat ani v létě. za 849 Kč. Základní instinkt / Milovnice módy vědí, že s tímto modelem nemohou díky klasickému tvaru a děrovanému vzoru šlápnout vedle. Nyní exkluzivně v internetovém obchodě Deichmann za 899 Kč.

4 TOP TREND: Sportovní obuv Jarní vánek / Kouzelně něžný odstín růžové barvy přinese svěží vánek do vašeho jarního šatníku. za 649 Kč. Módní update / Díky květinové výšivce šplhají klasické proužkované tenisky na módním žebříčku o pár příček výš. Od začátku května u Deichmanna za 599 Kč. Sametová revoluce / Sametový povrch a místo tkaniček saténové stuhy. Blýská se na lepší časy! za 749 Kč. Důležitý detail / Extravagantní podešev a barevná výšivka dodávají jinak jednoduchému modelu punc originality. za 649 Kč. Jarní louka / Bílé tenisky rozkvétají do krásy díky originální aplikaci v podobě kytiček a motýlků. Od poloviny března u Deichmanna za 599 Kč.

5 TOP TREND: Bílá sportovní obuv Bílý zázrak / Tenisky v zářivě bílé barvě dodají outfitu punc nadčasovosti a ležérní elegance. Od začátku července u Deichmanna za 1399 Kč. Staré s novým / Sportovní retro tenisky získávají módní look díky designovým podešvím. Od konce března u Deichmanna za 749 Kč. Dívčí záležitost / Nápadné saténové stuhy a něžná řetízková aplikace zaujmou romantické duše. za 699 Kč. Móda v rozpuku / Silná podešev a rozkvetlá třešňová větvička jako bonus, této kombinaci tleskáme! Od poloviny března u Deichmanna za 699 Kč.

6 TOP TREND: Podpatky Červené lodičky / Tento model obzvlášť ocení silné a odvážné ženy. Troufnete si? Od konce dubna exkluzivně v internetovém obchodě Deichmann za 699 Kč. Otevřená špička / Ukažte o palec víc své krásy! Od poloviny března u Deichmanna za 599 Kč. Nový sex-appeal / Díky uzavřené patě a pásku kolem kotníku jsou černé společenské sandály neuvěřitelně sexy. za 1199 Kč.

7 TOP TREND: Párty obuv Módní poklad / Luxusní stříbrné sandály vám zvednou sebevědomí a opticky prodlouží nohy. Nyní exkluzivně v internetovém obchodě Deichmann za 849 Kč. Elegance a ženskost / Černé sandály s vysokým nártem ohromí neokázalou rafinovaností. za 1399 Kč. Okouzlující něžnost / Díky jemnému pásku a květinovým detailům budou růžové sandály ozdobou vašeho botníku. za 699 Kč. Hurá za zábavou / Královnou noci se stává... kráska na jehlových podpatcích! za 699 Kč.

8 TOP TREND: Červená Zářivě červená / Díky sandálům v odvážné červené barvě budete nepřehlédnutelná! za 699 Kč. Šťavnatá pochoutka / Sytě červený odstín zralých višní je zkrátka k sežrání! Od poloviny dubna u Deichmanna za 1199 Kč. Mini i maxi / Pantofle na miniaturním podpatku skýtají maximální pohodlí. Od začátku května u Deichmanna za 499 Kč. Povedená kombinace / Vínově červená barva se báječně doplňuje se světlou platformou. Od konce března u Deichmanna za 849 Kč. Růže bez trnů / Béžová kabelka rozkvetla díky rudým květům do krásy. za 649 Kč.

9 TOP TREND: Modrá / Námořnická Ahoooj / Kurs naší plavby? Slunce, voda, léto, pohoda... Od poloviny března u Deichmanna za 699 Kč. V hlavní roli modrá barva / Modrá barva má mnoho odstínů ale tenhle nás dostal! za 699 Kč. Trendy i na dovolené / Tmavě modré espadrilky svádějí k letním toulkám. Od začátku března u Deichmanna za 849 Kč. Královský pár / Královská modř povýšila tento model na výstavní kousek. za 649 Kč. Módní vzory / Nechte se strhnout klasikou se vzorem v etno stylu. za 699 Kč.

10 TOP TREND: Svatební / Bílá Ano, beru / Prožijte s nimi nejkrásnější den svého života. A všechny ostatní klidně taky. Od konce března u Deichmanna za 599 Kč. Na celý život / Díky pohodlnému středně vysokému podpatku jsou tyto lodičky perfektním společníkem pro každý den. za 699 Kč. Nadčasová přitažlivost / Zářivě bílá barva se výborně hodí k opálené kůži. za 599 Kč. Krok sun krok / S otevřenou špičkou a páskem kolem paty budete hvězdou nejen na tanečním parketu. Od začátku dubna u Deichmanna za 599 Kč. Letní láska / Ženskost, romantika, květiny... a je z toho láska jako trám. Od začátku dubna u Deichmanna za 699 Kč.

11 TOP TREND: Klínové podpatky Nekonečné léto / Sandály na klínovém podpatku vám prodlouží nohy i letní náladu. Od začátku dubna u Deichmanna za 849 Kč. Nesmrtelný denim / Módní denimový look dodá šmrnc celému outfitu. Od konce března u Deichmanna za 849 Kč. Růžové vyhlídky / Pastelové barvy patří k našim nejmilejším. za 849 Kč. Sbaleno na cesty / Všechno, co máte ráda, můžete nyní nosit pohodlně u sebe. za 599 Kč.

12 TOP TREND: Sandály Nejen na výstavu / Ozdobné nýty promění nenápadné sandály v krásný exemplář. Od konce března u Deichmanna za 599 Kč. Stále v pohybu / V římských sandálech můžete chodit na dlouhé túry, a přesto nikdy nevyjdou z módy. za 649 Kč. Dokonalá kombinace / Stejně jako dokonalá žena je tato obuv nejen praktická, ale i krásná. Od začátku března u Deichmanna za 699 Kč. Malý velký poklad / Ozdobte svou nožku v duchu stylového minimalismu. Od poloviny března u Deichmanna za 599 Kč.

Módní obuv jaro/léto 2017: Nové trendy... přináší společnost Deichmann

Módní obuv jaro/léto 2017: Nové trendy... přináší společnost Deichmann Protože milujeme módu. Módní trendy jaro/léto 2017 To nejdůležitější na úvod: Nuda nás v módě pro jaro/léto 2017 rozhodně nečeká! Velký comeback slaví 80. léta, neonové barvy a trička s nápisy. Široké

Více

Módní obuv jaro/léto 2019: Nové trendy... přináší společnost Deichmann

Módní obuv jaro/léto 2019: Nové trendy... přináší společnost Deichmann Protože milujeme obuv. Trendy v obuvi jaro/léto 2019 Trendy v obuvi na sezónu jaro/léto vás inspirují k návštěvě nejzajímavějších světových metropolí. Zatoužíte toulat se Paříží v klasických mokasínách,

Více

Módní obuv jaro/léto 2016: Nové trendy

Módní obuv jaro/léto 2016: Nové trendy Protože milujeme módu. Módní trendy jaro/léto 2016 Světlá, vzdušná a stejně jako v předešlých letech také sportovní. Právě taková bude jarní a letní móda roku 2016. Nedbale elegantní vzhled vám dodají

Více

Módní obuv podzim/zima 2017/2018: Nové trendy přináší společnost Deichmann

Módní obuv podzim/zima 2017/2018: Nové trendy přináší společnost Deichmann Protože milujeme módu. Módní trendy podzim/zima 2017/2018 Kdo chce hrát v módě prim, ten se na podzim neobejde bez sametu. Další trend, který přetrvá až do nejchladnějšího období roku, jsou řasení a volány,

Více

Módní obuv podzim/zima 2018: Nové trendy... přináší společnost Deichmann

Módní obuv podzim/zima 2018: Nové trendy... přináší společnost Deichmann Protože milujeme obuv. Trendy v obuvi podzim/zima 2018 Kolekce na podzim a zimu přináší nespočet nových trendů, které jsou charakteristické svojí pestrostí. Dosud nikdy nebyla tolik žádána extravagance,

Více

Módní obuv Jaro / Léto 2010: NOVÉ TRENDY přináší společnost DEICHMANN

Módní obuv Jaro / Léto 2010: NOVÉ TRENDY přináší společnost DEICHMANN Flirtujeme s létem Trendy v obuvi společnosti DEICHMANN S příchodem jara se těšíme na nové módní trendy v obuvi, které nám přinese nadcházející sezona. Jarem a létem roku 2010 nás budou provázet naši staří

Více

LOOKBOOK JARO - LÉTO 2010

LOOKBOOK JARO - LÉTO 2010 LOOKBOOK JARO - LÉTO 2010 Dámská obuv Baleríny Model.: 1 100 726 Cena: 449 Kč Velikosti: 37-41 Rock n Roll-baleríny v aktuálním černo/bílém károvaném vzoru. Model: 1 100 727 Cena: 449 Kč Rock n Roll-baleríny

Více

Módní obuv podzim/zima 2016/2017: Nové trendy... přináší společnost Deichmann

Módní obuv podzim/zima 2016/2017: Nové trendy... přináší společnost Deichmann Protože milujeme módu. Módní trendy podzim/zima 2016/2017 Co nás čeká? Nová kolekce se vyznačuje pluralitou stylů a jejich jemnými nuancemi, hrou s kontrasty a různorodými siluetami. Výčet klíčových slov,

Více

Módní obuv podzim/zima 2015/2016: Nové trendy... přináší společnost Deichmann

Módní obuv podzim/zima 2015/2016: Nové trendy... přináší společnost Deichmann Protože milujeme módu. Módní trendy podzim/zima 2015/2016 U nových modelů obuvi se kombinují jednoduché, čisté tvary se zajímavými detaily, klasický vzhled se sportovními prvky, retro s novými akcenty

Více

Nechte se okouzlit JARNÍMI CENAMI! Katalog. jaro

Nechte se okouzlit JARNÍMI CENAMI! Katalog. jaro Nechte se okouzlit JARNÍMI CENAMI! Katalog jaro 2015 Rozkveťte do krásy Jarní bavlněný top s tropickým květovaným potiskem, různé barvy DÁMSKÁ KOLEKCE 3 JARNÍ KVĚTOVANÉ VZORY V LEHKÝCH CENÁCH! Tuhle svěží

Více

SALAMANDER NEW ARRIVALS

SALAMANDER NEW ARRIVALS NEW ARRIVALS COLLECTION č.art. 218 52 10020 č.art. 532 81 10025 č.art. 531 12 10014 12 990 Kč č.art. 535 42 10011 Milujeme lodičky č.art. 211 42 10041 č.art. 211 52 10014 Chcete působit sebevědomě a žensky?

Více

PODZIM HŘEJIVÝ. Tato nabídka platí od do

PODZIM HŘEJIVÝ. Tato nabídka platí od do Tady je svět ještě v pořádku Tato nabídka platí od 13. 9. do 9. 10. 2018. HŘEJIVÝ PODZIM Kabát dámský 1990,- Kabát pánský 1690,- Kalhoty dámské Jeans pánské Kabelka Vsaďte na růžovou. Rozzáří vás a její

Více

Rita Ora: Buď jako rocková hvězda!

Rita Ora: Buď jako rocková hvězda! Style File srpen 2019 : Buď jako rocková hvězda! www.deichmann.com Stylové chunky tenisky HOT RIGHT NOW Nechávám se inspirovat určitým vystupováním, rockovými a filmovými hvězdami, jejichž vystupování

Více

HITy, za ceny, které nevyjdou z módy HŘEJIVÁ PODZIMNÍ NABÍDKA 179,- 249, NABÍDKA PLATÍ VE DNECH SKVĚLE DOPLNÍ RŮZNÉ OUTFITY

HITy, za ceny, které nevyjdou z módy HŘEJIVÁ PODZIMNÍ NABÍDKA 179,- 249, NABÍDKA PLATÍ VE DNECH SKVĚLE DOPLNÍ RŮZNÉ OUTFITY HŘEJIVÁ PODZIMNÍ NABÍDKA za ceny, které nevyjdou z módy Cenové HITy, KTERÉ VÁS potěší BLŮZKA S PANTEŘÍM VZOREM pro dámy, z viskózy, s knoflíčky a výstřihem na dekoltu, s kapsami a prodlouženým zaobleným

Více

Humanic Breaking News JARO 2013 WE LOVE SHOES

Humanic Breaking News JARO 2013 WE LOVE SHOES Humanic Breaking News JARO 2013 WE LOVE SHOES ŽENY SOFT & COOL Clean Chic, ale viděno růžovými brýlemi. Módní jaro svádí úzkými podpatky lodiček, jemnými balerínkami i extravagantními sandály z lakové

Více

Forum, vaše módní inspirace ALPINE PRO, LINDEX a H&M.

Forum, vaše módní inspirace ALPINE PRO, LINDEX a H&M. Forum, vaše módní inspirace ALPINE PRO, LINDEX a H&M. Máme pro vás další díl naší pravidelné módní rubriky a s ním i výlet za módní inspirací značek OC Forum Liberec. V dnešním díle se naše Pětka z Fóra

Více

Připravte se na první zvonění

Připravte se na první zvonění Připravte se na první zvonění Moderní chlapecké triko se sportovním motivem, modré či tmavě modré, Stylové legínky pro malé parádnice, květované, tmavě modré nebo béžové, Batůžek pro předškoláky, s oblíbenými

Více

Módní obuv jaro/léto 2015: Nové trendy

Módní obuv jaro/léto 2015: Nové trendy Protože milujeme módu. Módní trendy jaro/léto 2015 Stačí jediný pohled na nejžhavější trendy nadcházející sezóny, aby bylo jasné, že múzy módních návrhářů by sotva mohly být rozmanitější. To nám současně

Více

VIZ NÁSLEDUJÍCÍ STRANA

VIZ NÁSLEDUJÍCÍ STRANA Cena 19 Kč PODZIM 2014 ROLÁKOVÝ PULOVR 499 VIZ NÁSLEDUJÍCÍ STRANA CZSK3N Platnost do 08.03.2015 130SK3_CO001 KLUB BONPRIX 10% SLEVA Podrobnosti viz hlavní katalog nebo na bonprix.cz Můj styl. Můj život.

Více

léta Tady je svět ještě v pořádku Kalhoty dámské, materiál: 100 % viskóza, se vzorem, velikost: S-2XL 499,- Tato nabídka platí od 9.4. do 5.5.

léta Tady je svět ještě v pořádku Kalhoty dámské, materiál: 100 % viskóza, se vzorem, velikost: S-2XL 499,- Tato nabídka platí od 9.4. do 5.5. léta Klobouk dámský, elegantní, v bílé barvě 169,- Tričko dámské, nebo s elastanem, různé druhy a barvy, velikost: S-2XL/38-48 Kalhoty dámské, materiál: 100 % viskóza, se vzorem, velikost: S-2XL 499,-

Více

Udělejte si radost i na podzim

Udělejte si radost i na podzim Udělejte si radost i na podzim Pletený svetr v elegantním stylu, světle modrá nebo pudrová barva, S-L Dámský svetr s elegantním lemováním kolem krku a záplatami na loktech, ve kterém se budete cítit pohodlně

Více

je na jaro Béžová náš šatník? Móda Jak a čím oživit 46 Brýle &Móda Jana Minaříková Jana Minaříková založila svou značku v roce 2009, po absolutoriu

je na jaro Béžová náš šatník? Móda Jak a čím oživit 46 Brýle &Móda Jana Minaříková Jana Minaříková založila svou značku v roce 2009, po absolutoriu Jak a čím oživit náš šatník? Béžová je na jaro ideální! Za pár týdnů tu je jaro. Jak doplnit šatník, abyste se cítila dobře, radí návrhářka Jana Minaříková: Základem každého modelu, který chcete nosit

Více

podzim Cas pro styl Žhavé tipy i na pro chladné podzim dny! ve své kůži V barvách budete stran vidět o módě a kráse!

podzim Cas pro styl Žhavé tipy i na pro chladné podzim dny! ve své kůži V barvách budete stran vidět o módě a kráse! MÓDA podzim 2013 Žhavé tipy pro chladné dny! 22 stran o módě a kráse! Cas pro styl i na podzim ve své kůži V barvách budete vidět tipy pro Žhavé chladné dny! Nadcházející roční období vyžaduje jiný styl

Více

Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195

Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195 Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195 Pohodové trendy tričko na každodenní nošení. Pozorné oko ocení zpracované detaily, jako jemný lem u krku, prošívané rukávy nebo ozdobné

Více

Objevte. vánoční nabídku

Objevte. vánoční nabídku Objevte vánoční nabídku Vánoce jsou již za dveřmi Přemýšlíte nad tím, čím překvapit vaše milované? Hledáte nápad na dokonalý a stylový dárek? Vytvořte si svou osobní sadu nebo si vyberte z jedné z našich

Více

Schlüter -TRENDLINE. Profily pro svět designu. Moderní design pro aktuální trendy obkladů a dlažeb. Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A.

Schlüter -TRENDLINE. Profily pro svět designu. Moderní design pro aktuální trendy obkladů a dlažeb. Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A. Profily pro svět designu Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A. Moderní design pro aktuální trendy obkladů a dlažeb Moderní design pro aktuální trendy obkladů a dlažeb Nechte se inspirovat aktuálními

Více

Šetříme na společných nákupech

Šetříme na společných nákupech Šetříme na společných nákupech Stylové pruhované triko, pánské, v šedé barvě, M-XXL 1 Dámský top na ramínka s indiánským potiskem 179,- 219,- Pánské kraťasy s bočními kapsami, modré nebo béžové, M-XL Ležérní

Více

2014: a zavinovací kabáty. IN jsou norské vzory. Podzimní trendy. 42 Brýle &Móda

2014: a zavinovací kabáty. IN jsou norské vzory. Podzimní trendy. 42 Brýle &Móda Podzimní trendy 2014: Horké letní dny jsou nevratně za námi a opět nastal čas zaplnit šatník teplejším oblečením. IN jsou norské vzory a zavinovací kabáty Jaké kousky si však z nepřeberné nabídky vybrat?

Více

799,- 1190,- 199,- Tato nabídka platí od 13. 3. do 8. 4. 2014 nebo do vyprodání zásob. Kalhoty dámské s elastanem, dobře sedí na každé postavě

799,- 1190,- 199,- Tato nabídka platí od 13. 3. do 8. 4. 2014 nebo do vyprodání zásob. Kalhoty dámské s elastanem, dobře sedí na každé postavě Tato nabídka platí od 13. 3. do 8. 4. 2014 nebo do vyprodání zásob. Kalhoty dámské s elastanem, dobře sedí na každé postavě 799,- Bunda dámská zapínání ke krku, 1490,Kabelka dámská Šátek dámský 1190,-

Více

JARO I LÉTO Spring I Summer 2011

JARO I LÉTO Spring I Summer 2011 JARO I LÉTO Spring I Summer 2011 Kabát I Coat GUY 22.73079.0318 Rifl e I Jeans DREAM 19.72148.01753 Kabát I Coat GUY 22.73079.0319 22.72144.0311 Kabát I Coat GUY 22.73079.0546 ¾ Kalhoty I Shorts GREUTE

Více

KATALOG 2015 WE LOVE HUGS

KATALOG 2015 WE LOVE HUGS KATALOG 2015 WE LOVE HUGS AMERICAN AMERICAN Výrazné barvy a tvary, to je americký styl, který Crafťákům tolik sluší. American RAB L 127-C201/05 [40x111cm] American KORAT L 128-C201/31 [40x98cm] American

Více

sassa kolekce podzim/zima 2010 fashion

sassa kolekce podzim/zima 2010 fashion sassa kolekce podzim/zima 2010 Mladistvá série v ohlášeném retro stylu. Zajímavé provedení s barevně odsazenou lemovkou a lesklou gumičkou u pantů a stringů. Nový ženský tvar košilky se širokými ramínky

Více

Barevné kombinace hotových odstínů

Barevné kombinace hotových odstínů Barevné kombinace hotových odstínů Zveme vás na procházku po krajině našich barev, protože věříme že barvy jsou nádherné spojení vědy a umění. Skutečně dobré barevné kombinace jsou pak vzácným pokrmem

Více

sassa kolekce jaro/léto 2010 fashion

sassa kolekce jaro/léto 2010 fashion sassa kolekce jaro/léto 2010 Art. 34933 košilka Art. 44932 string 599,- Kč 239,- Kč 22,95 8,95 Art. 24932 push-up Art. 34932 panty fashion Série s drobným karo potiskem - mladistvá série z dvoubarevného

Více

U nás. nejlevněji! zahájíte školní rok. Více za méně méně... každý den! 179,- 119,- 119,-

U nás. nejlevněji! zahájíte školní rok. Více za méně méně... každý den! 179,- 119,- 119,- U nás zahájíte školní rok nejlevněji! Nápadité chlapecké triko s veselou liškou, se stahovacími lemy na rukávech, bavlna, Roztomilá dívčí mikina s obrázkem králíčka, s dlouhým rukávem, Stylové manšestrové

Více

www.bonprix.cz Tel: 596 629 630 Cena 19 Kč LétO 2012 Trojúhelníková bikiny podprsenka 349_ CZ.B3 Platnost do 31.12.

www.bonprix.cz Tel: 596 629 630 Cena 19 Kč LétO 2012 Trojúhelníková bikiny podprsenka 349_ CZ.B3 Platnost do 31.12. Cena 19 Kč LétO 2012 Trojúhelníková bikiny podprsenka 349_ viz následující strana CZ.B3 Platnost do 31.12. 2012 2012PC68,00 Podrobnosti viz str. 70 www.bonprix.cz Tel: 596 629 630 Vážení zákazníci, už

Více

Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195

Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195 Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195 Pohodové trendy tričko na každodenní nošení. Pozorné oko ocení zpracované detaily, jako jemný lem u krku, prošívané rukávy nebo ozdobné

Více

Nestárnoucí denim MÓDNÍ TRENDY NA JARO 2015

Nestárnoucí denim MÓDNÍ TRENDY NA JARO 2015 MÓDNÍ TRENDY NA JARO 2015 Jaro je tu a s ním i nové módní trendy v obchodech. Podívejte se s námi na největší must have kousky, které vám v šatníku nesmí chybět. Možná už některé máte, ani o nich nevíte.

Více

Designové styly. a jejich kombinace

Designové styly. a jejich kombinace a jejich kombinace Stále častější součástí dnešního životního stylu je snaha zařizovat interiéry inspirované přírodou s ohedem na životní prostředí. Nejde ani tak o konkrétní vzhled, ale o použití zejména

Více

Humanic Breaking News LÉTO 2013 WE LOVE SHOES

Humanic Breaking News LÉTO 2013 WE LOVE SHOES Humanic Breaking News LÉTO 2013 WE LOVE SHOES ŽENY CITY CHIC Léto ve městě a dobrodružství volá. Žhavá džungle velkoměsta si silně potrpí na trend a exotiku. Vlivy etnostylu a závan orientu nás provázejí

Více

STERLING SILVER Made in Germany

STERLING SILVER Made in Germany Již od 18. století je Pforzheim znám jako středisko Kdo byl Otto Hutt? zpracování drahých kovů. V malých řemeslných dílnách stejně jako v průmyslových závodech zde vyrábějí zlaté a stříbrné šperky, hodinky

Více

KATALOG PRODUKTŮ www.vivalavidaperfumes.cz Pro ženy: Adellaide Vúně, která má vytříbený vkus. Adellaide od Viva la Vida Perfumes je velmi příjemná, intenzivní vůně pro romantické a elegantní ženy. Ztělesňuje

Více

Nabídka, která vás rozhýbe

Nabídka, která vás rozhýbe Nabídka, která vás rozhýbe Dámské sportovní triko s vtipným potiskem, v bílé, šedé nebo růžové barvě, XS-XL Pánské triko s vintage potiskem, v různých barvách a velikostech M-XL nebo M-XXL Dámské teplákové

Více

Od 21. března 2018 PROSTĚ VÍC módy. Víc módy, větší výběr, KIK NABÍZÍ PROSTĚ VÍC. Šaty Velikosti: 36 48,

Od 21. března 2018 PROSTĚ VÍC módy. Víc módy, větší výběr, KIK NABÍZÍ PROSTĚ VÍC. Šaty Velikosti: 36 48, Od 21. března 2018 PROSTĚ VÍC módy. Víc módy, větší výběr, KIK NABÍZÍ PROSTĚ VÍC. Šaty Velikosti: 36 48, každý kus Trička Velikosti: 36 48, každý kus KVĚTINOVÝ vzhled OD KiK Pásky Délka: cca 85 105 cm,

Více

JARNÍMI CENAMI! Nechte se okouzlit. Více za méně každý den! 119,- 159,- 249,- 119,- cenový. cenový

JARNÍMI CENAMI! Nechte se okouzlit. Více za méně každý den! 119,- 159,- 249,- 119,- cenový. cenový Nechte se okouzlit JARNÍMI CENAMI! 1 Flitrovaný top se zlatým vzorem, světle hnědý, korálový nebo slonovinový, S-XL Lehké dámské tričko s plastickým potiskem, bílé nebo tyrkysové, XS-XL Elegantní 7/8 kalhoty

Více

V létě letí nízké ceny

V létě letí nízké ceny V létě letí nízké ceny Výrazná dámská halenka s tropickým květinovým potiskem, S-XL 1 Vzdušná dámská halenka, s vyšívaným výstřihem a gumou ve spodní části, S-XXL Pohodlné dámské šortky se širokou gumou

Více

NEOROMANTIČKA. co musíš mít. módní lekce

NEOROMANTIČKA. co musíš mít. módní lekce NEOROMANTIČKA Na jednu stranu by se nejraději narodila v jiném století. Vybrala by si dobu, ve které byly dívky jemné stejně jako jejich šaty s anglickou krajkou. Neoromantička ale ráda chodí i v teniskách

Více

NECHÁME TO NA JEŽÍŠKA JSME S TÍM V POHODĚ

NECHÁME TO NA JEŽÍŠKA JSME S TÍM V POHODĚ u Ježíšk ý l i M... Y V E L S KY R Á vnitř! NA D jdeš u na NECHÁME TO NA JEŽÍŠKA & JSME S TÍM V POHODĚ VÁ N O C E 2 0 1 7 969-1661 909-0170 / set 909-0652 1 963-1192 159 Kč 919-0634 / sada 3 ks 909-0695

Více

Značka BUXTON se od svých počátků věnuje vývoji a výrobě špičkových sluchátek pro širokou veřejnost. Sluchátka svou věrnou reprodukcí a dynamikou

Značka BUXTON se od svých počátků věnuje vývoji a výrobě špičkových sluchátek pro širokou veřejnost. Sluchátka svou věrnou reprodukcí a dynamikou Značka BUXTON se od svých počátků věnuje vývoji a výrobě špičkových sluchátek pro širokou veřejnost. Sluchátka svou věrnou reprodukcí a dynamikou překračují hranice, na které jste v této cenové kategorii

Více

jako ze sna BAREVNÁ KOLEKCE více 89,- HIT HIT za méně... každý den NABÍDKA PLATÍ VE DNECH DÁMSKÉ PYŽAMO NOČNÍ KOŠILE

jako ze sna BAREVNÁ KOLEKCE více 89,- HIT HIT za méně... každý den NABÍDKA PLATÍ VE DNECH DÁMSKÉ PYŽAMO NOČNÍ KOŠILE BAREVNÁ KOLEKCE jako ze sna více za méně... každý den DÁMSKÉ PYŽAMO 100% bavlna, s potiskem, velikosti S XL HIT NOČNÍ KOŠILE 100% bavlna, s potiskem, HIT NABÍDKA PLATÍ VE DNECH 21. 3. 27. 3. 2019 NEBO

Více

Prémiové firemní dárky a potřeby pro manažery

Prémiové firemní dárky a potřeby pro manažery Prémiové firemní dárky a potřeby pro manažery BRAND GIFTS, a.s. je specialista na značkové firemní dárky a hlavní distributor obchodních dárků se značkami světových módních návrhářů CERRUTI 1881, CACHAREL,

Více

Colordesigner Trendy 2015 TrendBook new 6t14.indd 1 TrendBook new 6t14.indd : :55

Colordesigner Trendy 2015 TrendBook new 6t14.indd 1 TrendBook new 6t14.indd : :55 Colordesigner Trendy 2015 10 již let na trhu LAZURA tenkovrstvá i silnovrstvá Nové odstíny Buk jak v silnovrstvé tak tenkovrstvé lazuře Palisandr tmavý v silnovrstvé lazuře Trendy 5 nových barevných paletách

Více

limitovaná edice jemné t jemné ó t ny n bílé bílé

limitovaná edice jemné t jemné ó t ny n bílé bílé limitovaná edice jemné tóny bílé Kdo by neměl rád čistotu, nadčasovost a svěžest bílých stěn? Jednoduchá cesta, jak naše byty zvětšit alespoň op cky. Dokonce i doplňky a nábytek na pozadí bílých stěn lépe

Více

GOOD FOOD MOOD RECEPT NA

GOOD FOOD MOOD RECEPT NA JARO 2017 RECEPT NA GOOD FOOD MOOD Co povyšuje každodenní zážitek z pití a hodování na jedinečnou událost? Ve společnosti Duni tomu říkáme goodfoodmood. Všechno, co děláme, je navrženo tak, aby vám tuto

Více

Brillant CREATIVE. interiérová tónovaná disperzní barva vhodná ke vzájemné kombinaci odstínů

Brillant CREATIVE. interiérová tónovaná disperzní barva vhodná ke vzájemné kombinaci odstínů BAVTE SE BARVAMI Brillant CREATIVE interiérová tónovaná disperzní barva vhodná ke vzájemné kombinaci odstínů Přináší výběrovou kolekci odstínů a barevných řešení zohledňující moderní trendy v bytovém designu.

Více

DORTY VÝSLUŽKY KOLÁČKY

DORTY VÝSLUŽKY KOLÁČKY DORTY VÝSLUŽKY KOLÁČKY ZAHRADNÍ SLAVNOST OVOCNÉ DŘEVO CUP CAKE ČERSTVÉ OVOCE SVATEBNÍ DORTY INSPIROVANÉ LÉTEM. LETNÍ SEZÓNA JAHOD A TŘEŠNÍ NÁS LÁKÁ VÁM NABÍDNOUT OSVĚŽUJÍCÍ DORTÍKY ZE SEZÓNNÍHO OVOCE.

Více

BRANDED GOODS COLLECTION

BRANDED GOODS COLLECTION BRANDED GOODS COLLECTION PREZENTACE VÝJIMEČNOSTI A DOKONALOSTI Představujeme Vám Superb Collection, která byla exkluzivně navržena tak, aby podtrhovala výjimečnost nového vozu ŠKODA Superb. Zároveň Vám

Více

tále váháte, zda si svatební stránky pořídit? Vybrali jsme pro vás 8 nejkrásnějších svatebních webů, které vás jistě přesvědčí.

tále váháte, zda si svatební stránky pořídit? Vybrali jsme pro vás 8 nejkrásnějších svatebních webů, které vás jistě přesvědčí. tále váháte, zda si svatební stránky pořídit? Vybrali jsme pro vás 8 nejkrásnějších svatebních webů, které vás jistě přesvědčí. Pokud jste již rozhodnuti, následující Spříklady pro vás budou jistě skvělou

Více

Dámská konopná obuv - jaro - léto

Dámská konopná obuv - jaro - léto Dámská konopná obuv - jaro - léto Lehkost Velikost: 36-40 Cena: 1.470 Kč Elegance Velikost: 36-40, kůže či provedení Cena: 2.450 Kč Ornament Velikost: 36-40, kůže či Cena: 1.270 Kč Dámská konopná obuv

Více

100 kapslí zdarma! Kupte kávovar Cafissimo a získejte. Ušetřete. až 899 Kč. www.tchibo.cz. Objevte jedinečný svět Tchibo

100 kapslí zdarma! Kupte kávovar Cafissimo a získejte. Ušetřete. až 899 Kč. www.tchibo.cz. Objevte jedinečný svět Tchibo www.tchibo.cz Kupte kávovar Cafissimo a získejte 100 kapslí zdarma! + Ušetřete až 899 Kč Získejte ke koupi libovolného kávovaru Cafissimo 100 kapslí ZDARMA (nevztahuje se na limitované edice Grand Classé).

Více

Přirozená krása. Inspirace z přehlídkového mola najděte svůj dokonalý tón pleti. medi. I feel better.

Přirozená krása. Inspirace z přehlídkového mola najděte svůj dokonalý tón pleti. medi. I feel better. Přirozená krása. Inspirace z přehlídkového mola najděte svůj dokonalý tón pleti. medi. I feel better. Dokonalé pro každý tón pleti Nové trendové barvy mediven : přirozeně krásné. Typ pleti I + II Světlejší

Více

MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA Kč

MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA Kč MNOŽSTEVNÍCH SLEVY 3 KS 10% PŘI ODBĚRU 6 KS 15% 10 KS 20% MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA V PŘÍPADĚ ODBĚRU VŠECH 40 ks NÍŽE UVEDENÝCH ŠATŮ PAUŠÁLNÍ CENA 80.000 Kč PLUS BONUS ZNAČKOVÉ ŠATY AKAY HEDVÁBÍ, POSETÉ PERLIČKAMI

Více

KATALOG. Originální tašky a pouzdra ze zipů

KATALOG. Originální tašky a pouzdra ze zipů 2011 KATALOG Originální tašky a pouzdra ze zipů Na sport i do práce, ZIPBAG! Co to je, ZIPBAG? Skvělý dárkový předmět pro každého Designový doplněk každého outfitu Skladná taška na cesty Originální taška,

Více

Jak zamaskovat. také mezi modelkami či celebritami s dokonalými

Jak zamaskovat. také mezi modelkami či celebritami s dokonalými Jak zamaskovat povánoční kila Bojujete po Vánocích s přebytečnými kily, ale nemáte čas nebo náladu zavítat do fitcentra? Nevadí, stačí se jen dobře obléknout. Přinášíme vám dvanáct stylingových rad, které

Více

PROJEKT. Life OBKLADY - DLAŽBY - KOUPELNY. novinka. Aktuální a klasické trendy 2012-2013. Dodavatel:

PROJEKT. Life OBKLADY - DLAŽBY - KOUPELNY. novinka. Aktuální a klasické trendy 2012-2013. Dodavatel: Dodavatel: PROJEKT Aktuální a klasické trendy 2012-2013 Life novinka Life blanco 628,-/m 2 Life purpura 645,-/m 2 Life linea mosaika 356,-/ks Pasione blanco set* 820,-/ks * 2 kusy set - prodej pouze jako

Více

Tady je svět ještě v pořádku

Tady je svět ještě v pořádku Tato nabídka platí od 5. 3. do 1. 4. 2015. Kabát dámský, různé barvy, velikost 38-48 1690,Kalhoty, více barev, S-2XL 499,Kabelka, v nabídce více druhů a barevných provedení 499,Šátek, v nabídce více druhů

Více

200. Sváteční saténové šatičky 1,5-2 roky

200. Sváteční saténové šatičky 1,5-2 roky 200. Sváteční saténové šatičky 1,5-2 roky Délka: 55 cm Šířka: 25 cm Materiál: tmavě fialové, krátký rukáv Půjčovné: 100 Kč 201. Šaty SVATEBNÍ - družička 9-11 let Délka: 88 cm Šířka: 43 cm (možnost stáhnutí,

Více

Hřejivá nabídka, která vás rozveselí. Více za méně každý den! Nabídka je platná ve dnech od 25. 9. 2015 do 8. 10. 2015 nebo do vyprodání zásob

Hřejivá nabídka, která vás rozveselí. Více za méně každý den! Nabídka je platná ve dnech od 25. 9. 2015 do 8. 10. 2015 nebo do vyprodání zásob Hřejivá nabídka, která vás rozveselí Pzimní bunda s kapucí pro dívky, v růžové nebo fialové barvě, 2-7 let Stylová chlapecká bunda s kapucí a praktickými kapsami na zapínání, červená nebo zelená, 2-7 let

Více

NEREZOVÉ PŘÍBORY. Lžíce na kávu, MILANO 4 FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7. POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 KENT 11 FOCUS 12 BALET 13 PRESTIGE 14

NEREZOVÉ PŘÍBORY. Lžíce na kávu, MILANO 4 FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7. POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 KENT 11 FOCUS 12 BALET 13 PRESTIGE 14 NEREZOVÉ PŘÍBORY Lžíce na kávu, MILANO 4 FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7 POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 KENT 11 FOCUS 12 BALET 13 PRESTIGE 14 UNIC 15 CASINO 16 SIGNUM 17 FLAIR 18 BAGUETTE Stone-Washed

Více

NEREZOVÉ PŘÍBORY. Lžíce na kávu, MILANO 4 FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7. POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 FOCUS 11 KENT 12 BALET 13 PRESTIGE 14

NEREZOVÉ PŘÍBORY. Lžíce na kávu, MILANO 4 FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7. POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 FOCUS 11 KENT 12 BALET 13 PRESTIGE 14 NEREZOVÉ PŘÍBORY Lžíce na kávu, MILANO FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7 POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 FOCUS 11 KENT 12 BALET 13 PRESTIGE 1 FLAIR 15 CASINO 16 SIGNUM 17 UNIC 18 Překládací příbory,

Více

JARO&LÉTO Dámské Tepláky FAN PROFESIONALITA A PRESTIŽ NOVINKA

JARO&LÉTO Dámské Tepláky FAN PROFESIONALITA A PRESTIŽ NOVINKA PROFESIONALITA A PRESTIŽ JARO&LÉTO 2019 NOVINKA Tepláky FAN jednoduché a velmi pohodlné tepláky. S užšími nohavicemi, lehce sníženým pasem a bez kapes. V pase široká guma a šňůrka na zavázání. Zhotovené

Více

Oblečení pro malé. za ještě menší ceny. Více za méně méně... každý den! 59,- 49,- 119,-

Oblečení pro malé. za ještě menší ceny. Více za méně méně... každý den! 59,- 49,- 119,- Oblečení pro malé za ještě menší ceny Kojenecká mikina s obrázkem kočičky nebo lišky, oranžová nebo tyrkysová, Kvalitní kojenecké tepláky s výšivkou, z hrubého materiálu, s dvojitými švy, tmavomodré, světle

Více

2010 PODZIM ZIMA 2011 JARO LÉTO

2010 PODZIM ZIMA 2011 JARO LÉTO Grafický návrh a sazba Iveta Kadlčáková MatchBall s.r.o. 00 Změny a tiskové chyby vyhrazeny. DRAPS s.r.o. Ondřejova /, 00 Olomouc Tel.: +0 0 Fax: +0 E-mail: draps@draps.cz 00 PODZIM ZIMA 0 JARO LÉTO 00

Více

Více za méně každý den!

Více za méně každý den! Měkký ručník s ozdobnou výšivkou, různé barvy, 50 90 cm Kč 70 140 cm Kč 249,- Dekorativní povlečení na polštář se skandinávským vzorem, šedá barva, různé motivy, 40 x 40 cm Ozdobný rámeček na 4 fotografie

Více

C&A představuje módní vrcholy jara/léta 2012

C&A představuje módní vrcholy jara/léta 2012 C&A představuje módní vrcholy jara/léta 2012 170 let C&A v Evropě 100 let C&A v Německu 20 let C&A v Portugalsku 10 let C&A v Polsku Také v tomto speciálním jubilejním roce představí C&A svou perspektivu

Více

LEHKÁ OTEVŘENÁ PRACOVNÍ A PŘEZŮVKOVÁ OBUV KATALOG 2017

LEHKÁ OTEVŘENÁ PRACOVNÍ A PŘEZŮVKOVÁ OBUV KATALOG 2017 LEHKÁ OTEVŘENÁ PRACOVNÍ A PŘEZŮVKOVÁ OBUV KATALOG 2017 Vyrobeno v ČR Kvalitní materiály Osvědčení kvality Kovové přezky Vítejte v nabídce lehké otevřené pracovní a přezůvkové obuvi. Zakládáme si na kvalitě

Více

PODZIM I ZIMA Autumn I Winter 2011 2012

PODZIM I ZIMA Autumn I Winter 2011 2012 PODZIM I ZIMA Autumn I Winter 2011 2012 Bunda I Jacket HUKE 23.70020.0366 Jeansy I Jeans DREAM 21.72148.01753 Bunda I Jacket HUKE 23.70020.0367 Jeansy I Jeans DREAM 21.72148.01753 Bunda I Jacket FUEGO

Více

Tato nabídka platí od 11. 9. do 7. 10. 2014.

Tato nabídka platí od 11. 9. do 7. 10. 2014. 1. Dámský kabát, v nabídce i pánský, 1690 Kč 2. Dámské kalhoty, 799 Kč 3. Kabelka, v nabídce více stylů a barevných provedení, 499 Kč 4. Šátek, módní barvy, v nabídce i jiné styly, 249 Kč 4. 1. 3. 2. Tato

Více

KOLEKCE TRENDY. více ZA PŘITAŽLIVÉ CENY 179,- HIT. za méně... každý den NABÍDKA PLATÍ VE DNECH DÁMSKÉ DŽÍNY NEBO DO VYČERPÁNÍ ZÁSOB

KOLEKCE TRENDY. více ZA PŘITAŽLIVÉ CENY 179,- HIT. za méně... každý den NABÍDKA PLATÍ VE DNECH DÁMSKÉ DŽÍNY NEBO DO VYČERPÁNÍ ZÁSOB více za méně... každý den TRENDY KOLEKCE ZA PŘITAŽLIVÉ CENY DÁMSKÉ DŽÍNY přiléhavé, s kapsami, velikosti 36 44 HIT NABÍDKA PLATÍ VE DNECH 7. 2. 20. 2. 2019 NEBO DO VYČERPÁNÍ ZÁSOB VÍCE ZA MÉNĚ... KAŽDÝ

Více

O nás Tento katalog jsme připravili především pro vaši inspiraci a přehled o možnostech, které v bazénovém světě s námi máte. Najdete v něm nejen oblíbené tvary bazénů a schodišť, ale i netradiční kombinace

Více

A v čem budete. v létě běhat vy? VÝBAVA ADIDAS DENISA: KRISTINA:

A v čem budete. v létě běhat vy? VÝBAVA ADIDAS DENISA: KRISTINA: VÝBAVA A v čem budete v létě běhat vy? ADIDAS Barvy letošní kolekce se moc povedly. Proč by běžecké šortky měly být jen černé, že? Na bundách mne fascinuje materiál připomínající papír, prostě jsou funkční

Více

Květiny a vázy pro každého

Květiny a vázy pro každého Květiny a vázy pro každého Inter IKEA Systems B.V. 2017 Květiny vnesou svěžest a přírodní krásu do každé místnosti ve vaší domácnosti. V obchodních domech IKEA najdete květiny i vázy vhodné pro každý vkus

Více

Nová řada tělové kosmetiky MARIONNAUD BATH COLLECTION okouzluje vůněmi

Nová řada tělové kosmetiky MARIONNAUD BATH COLLECTION okouzluje vůněmi Nová řada tělové kosmetiky MARIONNAUD BATH COLLECTION okouzluje vůněmi Okamžiky péče o tělo jsou příjemnou relaxací, časem, který po náročném dni ukrojíme jen samy pro sebe. Pokud navíc použijeme přípravky,

Více

449,- JE TO VAŠE VOLBA. Skvělý výběr v Takko Fashion, rozhodnutí je na Vás! BLUZON 100 % viskóza vel. XS XL JEN ZA

449,- JE TO VAŠE VOLBA. Skvělý výběr v Takko Fashion, rozhodnutí je na Vás! BLUZON 100 % viskóza vel. XS XL JEN ZA www.takko.com Platí od 0.0..0.07 BLUZON 00 % viskóza vel. XS XL JEN ZA 449,- JE TO VAŠE VOLBA Skvělý výběr v Takko Fashion, rozhodnutí je na Vás! Takko_P0_CZ.indd 9.0.7 :4 VYBERTE SI SVÉ MÓDNÍ FAVORITY

Více

end of year 2013 edition

end of year 2013 edition end of year 2013 edition by Již více než 125 let, PARKER se etabloval jako pionýr na poli kvalitního psaní, jak v technologii, tak designu. Narodil se z touhy po více než spolehlivém peru u prodavače na

Více

NABÍDKA MIMOŘÁDNÁ. 59 Kč. 49 Kč NEBO 2 A VÍCE ZA. 39 Kč/KAŽDÝ POUZE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB! KUPTE 1 ZA. CZ CZ Oriflame Cosmetics SA

NABÍDKA MIMOŘÁDNÁ. 59 Kč. 49 Kč NEBO 2 A VÍCE ZA. 39 Kč/KAŽDÝ POUZE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB! KUPTE 1 ZA. CZ CZ Oriflame Cosmetics SA 26259 Ruby Pink Lak na nehty Oriflame Pure Colour Vysoce lesklý lak na nehty v široké škále přitažlivých odstínů. Krásný konečný efekt, fantastické barvy - a navíc za skvělou cenu! Proč je nevyzkoušet

Více

RETRO SEDACÍ SOUPRAVY. vracíme nábytku kvalitu

RETRO SEDACÍ SOUPRAVY. vracíme nábytku kvalitu RETRO SEDACÍ SOUPRAVY vracíme nábytku kvalitu 2 POPIS: VÝŠKA PRODUKTU ukazuje minimální-maximální výšku opěrné části nebo záhlavku pružiny bonell + taštičkové pružiny + HR pěna s latexem pružiny faliste

Více

essence of purity nová dimenze světla

essence of purity nová dimenze světla essence of purity nová dimenze světla Ledino RETAIL indoor 2009.indd 9 4/12/2008 8:51:55 Představte si průzračné světlo, které vypadá a působí jemně a příjemně. Osvěžující světlo vytvářející tak přirozené

Více

PEKstrA BALKONY A LODŽIE OzDOBí KAŽDý Dům OCELOVÉ LODŽIE

PEKstrA BALKONY A LODŽIE OzDOBí KAŽDý Dům OCELOVÉ LODŽIE B A L K O N Y A L O D Ž I E Pekstra balkony a LODŽIE ozdobí každý dům Firma PEKSTRA je českou výrobní firmou, která se specializuje na poradenství, dodávky a servis spojený s výrobou a instalací balkonů

Více

LUXURY COLLECTION BY ADLER KATALOG Značkový reklamní textil MALFINI

LUXURY COLLECTION BY ADLER KATALOG Značkový reklamní textil MALFINI LUXURY COLLECTION BY ADLER KATALOG 26 Značkový reklamní textil MALFINI LUXURY COLLECTION BY ADLER POLOKOŠILE PÁNSKÁ 258 CONTRAST STRIPE LS O LUXUSNÍ KOLEKCI MALFINI Stylová pánská polokošile s dlouhým

Více

Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice.

Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice. Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice. Atraktivní nábytek Skříně s výplněmi dveří v kombinaci skla a laminovaných desek jsou

Více

Potěšte své maminky na Den matek krásnými dárkovými sety z Marionnaud

Potěšte své maminky na Den matek krásnými dárkovými sety z Marionnaud Potěšte své maminky na Den matek krásnými dárkovými sety z Marionnaud Maminky jsou kouzelné víly našich životů. Právě ony oddaně vstávaly i několikrát za noc, když nás bolelo bříško. Právě ony čelily našim

Více

NAKUPTE A UŠETŘETE 125 CZK

NAKUPTE A UŠETŘETE 125 CZK Platí od 7..06 Třpytivé tričko s výstřihem typu "voda" POUZE 99,- To jsou naše VÁNOCE. NAKUPTE A UŠETŘETE 5 CZK * xfgæ4-æ!ffnu-(^ 887070000007070785708 * Při předložení tohoto kupónu a v případě nákupní

Více

Katalog designů vliesových tapet kolekce O P I U M

Katalog designů vliesových tapet kolekce O P I U M Katalog designů vliesových tapet kolekce O P I U M Kolekce Opium byla navržena tak, aby předvedla nové vzrušující nápady módních trendů, proužků a jednobarevných doplňkových tapet, na vysoce kvalitním

Více

BIAGIO modulový systém

BIAGIO modulový systém Collezione Eleganti BIAGIO modulový systém Moderní sedací souprava vyznačující se minimalistickou linií a subtilní elegancí. Designová kovová podnož tvoří elegantní detail celé sedací soupravy. Moderní

Více

ZAPOMEŇTE NA VŠE, CO JSTE KDY VĚDĚLI O PSACÍCH POTŘEBÁCH PARKER ZAHAJUJE REVOLUCI

ZAPOMEŇTE NA VŠE, CO JSTE KDY VĚDĚLI O PSACÍCH POTŘEBÁCH PARKER ZAHAJUJE REVOLUCI ZAPOMEŇTE NA VŠE, CO JSTE KDY VĚDĚLI O PSACÍCH POTŘEBÁCH PARKER ZAHAJUJE REVOLUCI Praha, 17. 7. 2012 - Zcela nový psací systém od značky PARKER byl vytvořen tak, aby revolučním způsobem změnil náš vztah

Více

299,- LOOK KVĚTINOVÁ INSPIRACE 349,- BLŮZOVÝ TOP JARNÍ FRESH PLATÍ OD 02.04.2015 POCIŤTE TO NA VLASTNÍ KŮŽI ROZKVEŤTE JAKO KVĚTINKA!

299,- LOOK KVĚTINOVÁ INSPIRACE 349,- BLŮZOVÝ TOP JARNÍ FRESH PLATÍ OD 02.04.2015 POCIŤTE TO NA VLASTNÍ KŮŽI ROZKVEŤTE JAKO KVĚTINKA! PLATÍ OD 02.04.2015 BLŮZOVÝ TOP ŠORTKY JARNÍ FRESH LOOK KVĚTINOVÁ INSPIRACE POCIŤTE TO NA VLASTNÍ KŮŽI ROZKVEŤTE JAKO KVĚTINKA! Takko_P08_CZ.indd 1 06.03.15 14:56 s lesklým efektem s tkaným předním dílem

Více

Více za méně každý den!

Více za méně každý den! Polštář s ozdobným nápisem v béžovo-bílé kombinaci nebo s motivem geometrických vzorů v červeno-bílém provedení, 40 x 40 cm Elegantní saténová halenka, krémová nebo černá barva, S-XL Měkoučká deka z mikrovlákna,

Více

Katalog. www.kapsarenakvetiny.cz

Katalog. www.kapsarenakvetiny.cz Katalog www.kapsarenakvetiny.cz Kapsáře na květiny elegantní řešení nejen do malých prostor Vážení milovníci květin a útulného bydlení, dovolte mi, abych vám představil Kapsáře na květiny, závěsné květinové

Více

SVATBA PATŘÍ K NEJKRÁSNĚJŠÍM CHVÍLÍM V ŽIVOTĚ KAŽDÉHO ČLOVĚKA. ABY BYLY TYTO CHVÍLE JEŠTĚ VÝJIMEČNĚJŠÍ, PŘIPRAVILI JSME PRO VÁS UNIKÁTNÍ NABÍDKU

SVATBA PATŘÍ K NEJKRÁSNĚJŠÍM CHVÍLÍM V ŽIVOTĚ KAŽDÉHO ČLOVĚKA. ABY BYLY TYTO CHVÍLE JEŠTĚ VÝJIMEČNĚJŠÍ, PŘIPRAVILI JSME PRO VÁS UNIKÁTNÍ NABÍDKU wedding gifts 05 SVATBA PATŘÍ K NEJKRÁSNĚJŠÍM CHVÍLÍM V ŽIVOTĚ KAŽDÉHO ČLOVĚKA. ABY BYLY TYTO CHVÍLE JEŠTĚ VÝJIMEČNĚJŠÍ, PŘIPRAVILI JSME PRO VÁS UNIKÁTNÍ NABÍDKU ČOKOLÁDOVÝCH LAHŮDEK. NAŠE SVATEBNÍ ČOKOLÁDY

Více