v tomto čísle KOLEKCE STAR ICON / NATURAL TECH / B CORPORATION / I SUSTAIN BEAUTY / ANGELO SEMINARA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "v tomto čísle KOLEKCE STAR ICON / NATURAL TECH / B CORPORATION / I SUSTAIN BEAUTY / ANGELO SEMINARA"

Transkript

1 21 v tomto čísle KOLEKCE STAR ICON / NATURAL TECH / B CORPORATION / I SUSTAIN BEAUTY / ANGELO SEMINARA

2 #21 p2 STAR ICON OD ANGELA SEMINARY Nová kolekce Davines inspirovaná hvězdnými ikonami z minulosti. Star Icon je nová kolekce, která svým šarmem využívá nadčasovost vzhledů a vrací se zpět v čase. Kolekce je pozvánkou k vyjádření vlastní osobnosti, odvážnost ukázat sama sebe ve vizuální podobě, velkém stylu a sofistikovanosti. Kreativní ředitel Davinesu, Angelo Seminara, byl v této kolekci inspirován primadonami 20. století z oblasti umění, hudby a světového showbyznysu. Star Icon přivádí zpět auru nadčasové ženy od let 20. až do let 80. Angelo Seminara odhalil tajemství jedinečné a nadčasové ženy zjišťující, že klíčem k jejich kouzlu je věčnost. Intenzivní, světelné a zářivé barvy v kolekci Star Icon byly vytvořeny novými barvami Mask s Vibrachromem, které vytváří nekonečnou estetickou virtuozitu s překvapivě krásnými barevnými výsledky. Barvy v této kolekci obsahují také nové popelavé odstíny, pomocí kterých docílíte studených a rafinovaných tónů i odlesků.

3 Pro styling byla použita kombinace produktů z řad More Inside a Your Hair Assistant. Produkty Your Hair Assistant jsou vytvořeny Angelem Seminarou jsou ideální pro dokonalou foukanou. Všechny produkty této řady působí proti vlhkosti, chrání vlasy před teplem a zkracují dobu vysoušení. Řada More Inside se používá k finální podobě daného vzhledu. More Inside produkty dodají vlasům finální vzhled, zachovají definici, elasticitu a navíc dodají vlasům potřebnou hydrataci.

4 Ultrakrátký střih v teplém barevném odstínu pro extrémní eleganci. Jednoduše řečeno: prostě rozkošné. Vzhled byl vytvořen s neviditelným efektem produktu More Inside Tvarující pomády, která dává krátkým a polodlouhým vlasům strukturu. Složení s paměťovým efektem umožňuje znovupřepracování účesu bez zatížení vlasů.

5 Tento geometrický a uhlazený look se záblesky modrých odstínů je extrémně elegantní a ihned upoutá pozornost. K zajištění perfektního stylingu bylo docíleno pomocí Your Hair Assistant Primeru, který chrání vlasy před vlhkostí a uhladí je bez přílišného zatížení s neviditelným, přirozeným efektem.

6 #21 p6naturaltech Příroda, člověk a technologie. Harmonie mezi těmito elementy vede k hluboké moudrosti v tom, jak využívat naše zdroje, k uvědomění si pravých lidských potřeb a na schopnost kombinovat výkonnost a dobrý pocit prostřednictvím inovací a hledání řešení, která jsou stále propojena s přírodou. FYTOCEUTIKA Nové složení produktů NaturalTech obohacené o fytoceutika rostlinné biologické látky s velmi vysokými antioxidačními, protizánětlivými účinky, které chrání lidský systém od buněčného poškození, předčasného stárnutí a mnoha druhů nemocí. KOMPLEX Inovativní sloučenina vytvořená Davinesem. Skládá se z fytoceutik, které jsou schopny kombinovat příznivý účinek výtažků rostlinného původu s mimořádně účinnými surovinami poslední generace. ENERGIZING Speciálně vytvořené stimulační produkty pro pokožku hlavy a křehké vlasy, které mají sklon k vypadávání, stejně tak jako k nabídce preventivních ošetření různých typů alopecií. Řada Energizing je připravena odhalit vylepšené složení a nový sortiment. ENERGIZING SHAMPOO Jemný šampon pro křehkou vlasovou pokožku a vlasy mající sklon k vypadávání, stimuluje mikrocirkulaci pokožky hlavy. ENERGIZING SEASONAL SUPERACTIVE Regenerační sérum, které působí proti vypadávání vlasů v důsledku stresu a sezonních faktorů. Snižuje vypadávání vlasů, zhušťuje je a dodává jim objem*: - 23% vypadávání vlasů + 5% zhuštění vlasů * Test u 20 osob, po 56 dnech užívání. ENERGIZING SUPERACTIVE Stimulační sérum, které působí proti vypadávání vlasů z hormonálních důvodů. Snižuje vypadávání vlasů, zhuštění vlasů a snížení hyperprodukce mazu: - 26% vypadávání vlasů + 5% zhuštění vlasů - 18% produkce mazu * Test u 20 osob, po 56 dnech užívání. ENERGIZING GEL Ošetření pro křehkou vlasovou pokožku a vlasy mající sklon k vypadávání, stimuluje mikrocirkulaci pokožky hlavy. ENERGIZING THICKENING TONIC Zhušťující tonikum pro křehkou vlasovou pokožku a vlasy mající sklon k vypadávání. Zvětšuje tloušťku vlasového vlákna o 5%*. * Test u 20 osob.

7 POVZBUZUJÍCÍ KOMPLEX Komplex, který charakterizuje řadu Energizing je Povzbuzující komplex. Výkonný komplex obsahuje extrakt ze zeleného čaje a vitamínu B3 (nicinamide). Komplex je v každém produktu řady Energizing a je rozšířen o synergii s fytoceutiky z kofeinu, které se nachází v šamponu, gelu a toniku.

8 #21 p8 RENEWING NaturalTech představuje novou řadu věnovanou udržení zdravé pokožky hlavy a vlasů a prevenci proti stárnutí. Produkty řady Renewing jsou speciálně vytvořeny pro udržení zdravé pokožky hlavy, vlasů a pro prevenci proti stárnutí. Navíc mohou být kombinovány s ostatními produkty řady NaturalTech a podpoří tak výhody konkrétního ošetření. AKTIVNÍ SLOŽKY Všechny produkty řady Renewing jsou obohaceny o Komplex vlasové dlouhověkosti. Systém Renewing dělá vlasy jemnější, lesklejší a plné objemu*: Jemnost vlasů +37% Lesk vlasů +29% Objem vlasů +29% *Nezávislý test u 50 osob, po 28 dnech pravidelného užívání tohoto šamponu, kondicionéru a séra. RENEWING PRO BOOST SUPERACTIVE Regenerační exfoliační fluid, který napomáhá zvýšit účinnost následných procedur. RENEWING SHAMPOO Šampon proti stárnutí pro všechny typy vlasové pokožky a vlasů. RENEWING CONDITIONING TREATMENT Kondicionér proti stárnutí pro všechny typy vlasové pokožky a vlasů. RENEWING SERUM SUPERACTIVE Sérum proti stárnutí pro všechny typy vlasové pokožky a vlasů.

9 KOMPLEX VLASOVÉ DLOUHOVĚKOSTI Komplex, který charakterizuje řadu Renewing je vytvořen ze třech různých složek, které pracují v součinnosti s ostatními složkami a bojují proti procesu stárnutí a zánětům: výtažek z bobulí Macqui, výtažek ze špenátu, Karnosin.

10 FACEBOOK: DAVINES - ČESKÁ REPUBLIKA

11 MOUDRÉ LÉKAŘSKÉ RADY, PŘÍRODNÍ ŘEŠENÍ. ŘADA NATURALTECH KOMBINUJE ŠPIČKOVÉ PRODUKTY A TIPY NA VYVÁŽENOU STRAVU A ŽIVOTNÍ STYL, VYTVOŘENÉ PROTI STÁRNUTÍ VLASOVÉ POKOŽKY A VLASŮ A CHRÁNÍ TAK JEJICH PŘIROZENOU KRÁSU.

12 #21 p10 DAVINES JE HRDÝ BÝT SOUČÁSTÍ B CORPORATION Certifikace B Corporation je novým typem společnosti, která se snaží předefinovat koncept úspěšného podnikání, aby se stala nejen nejlepší společností ve světě, ale nejlepší pro svět. B Corps usiluje o dosažení nejvyšší úrovně sociální a ekologické transparentnosti a odpovědnosti s cílem používání síly podnikání k řešení sociálních a ekologických problémů. Davines byl hodnocen certifikačním orgánem v pěti tematických oblastech: vedení, pracovníci, komunita, životní prostředí a zákazníci. Davines dosáhl požadovaného výsledku k získání této certifikace. Certifikace požadovala hluboké strukturální změny, a to i pro společnost, která zasahuje do udržitelného rozvoje již mnoho let. Tento přístup reflektuje, čím je naše společnost dnes, čím by mohla a chtěla být. Davines přijal tuto výzvu. Dnes jsme hrdí být součástí B Corporation a zároveň se díváme vpřed, snažíme se hledat nová inovativní řešení a zlepšit sami sebe a svět, ve kterém žijeme.

13 #21 p12 I SUSTAIN BEAUTY Věříme, že krása může svět udělat hezčím místem, díky změnám, které jsou uskutečňovány malými činy. Tato kampaň je určena pro celý Davines a [comforte zone] skupiny, které pomáhají chránit krásu s cílem učinit svět lepším místem díky projektům v oblasti umění, sociálních a ekologických témat. DRUHÉ VYDÁNÍ KAMPANĚ I SUSTAIN BEAUTY MÁ SVÉ VÍTĚZE A PODĚLÍME SE S VÁMI O PRVNÍ CENY: PONDĚLÍ V RACINE KARLA WALDRON, USA SOCIÁLNÍ KRÁSA Projekt z USA ze salonu Racine Salon & Spa, který podporuje pacienty s rakovinou prostřednictvím kosmetické a estetické terapie. FIUMI D ACQUA VIVA ONLUS EWA MACKOWIAK, ITÁLIE Druhým výhercem je nezisková organizace Fiumi D`Acqua Viva Onlus založená italskou společností Ewa Beauty Spa, která vytvořila místní mládežnický klub, nacházející se uvnitř lázeňské zahrady, který pomáhá řešit problémy souvisejících s integrací, šikanou a anorexií.

14 #21 p14 ANGELO SEMINARA Vyhrává ocenění Britský kadeřník roku 2016 V roce 2016 se kreativní ředitel Davinesu Angelo Seminara stává čtyřnásobným výhercem Britského kadeřníka roku! Toto ocenění nejvyšší úrovně upevňuje postavení Angela Seminary, jedné z absolutních kadeřnických legend, a dokazuje, že jeho jedinečný talent a technické dovednosti se zálibou v experimentování inspirované přírodou je opravdu jediný svého druhu. Toto ocenění oslavuje Angelovu dvojí ambici; vytváří vzhledy v harmonii s unikátní krásou každé ženy s pozoruhodným vizuální dojmem, který může ovlivnit vkus a poskytuje další inspiraci v módním i kadeřnickém světě.

15 OBJEV UMĚNÍ VYSOUŠENÍ VLASŮ YOUR HAIR ASSISTANT Navržena a vytvořena Angelem Seminarou BALENÍ CARBON NEUTRAL FACEBOOK: DAVINES - ČESKÁ REPUBLIKA

16 Davines - Česká Republika

PÉČE A STYLING S DUSY PROFESSIONAL. VOLUME BOOSTER PEČUJÍCÍ OBJEMOVÁ PĚNA BEZ ZATÍŽENÍ VLASŮ 250 ml 249 Kč

PÉČE A STYLING S DUSY PROFESSIONAL. VOLUME BOOSTER PEČUJÍCÍ OBJEMOVÁ PĚNA BEZ ZATÍŽENÍ VLASŮ 250 ml 249 Kč PÉČE A STYLING S DUSY PROFESSIONAL VOLUME BOOSTER PEČUJÍCÍ OBJEMOVÁ PĚNA BEZ ZATÍŽENÍ VLASŮ 250 ml 249 Kč PEARL SHAPER GEL NA KRÁTKÉ VLASY S EXTRA SILNOU FIXACÍ 100 ml 169 Kč REPAIR+ SPRAY BALSAM VÝŽIVNÝ

Více

v tomto čísle MASK S VIBRACHROMEM / YOUR HAIR ASSISTANT / MORE INSIDE NOVINKY / I SUSTAIN BEAUTY / ČINNOST

v tomto čísle MASK S VIBRACHROMEM / YOUR HAIR ASSISTANT / MORE INSIDE NOVINKY / I SUSTAIN BEAUTY / ČINNOST v tomto čísle MASK S VIBRACHROMEM / YOUR HAIR ASSISTANT / MORE INSIDE NOVINKY / I SUSTAIN BEAUTY / ČINNOST p2 MASK S VIBRACHROMEM Co jiného je umění než samotný život? VĚŘÍME V KAŽDÝ VÝSLEDEK SEBEVYJÁDŘENÍ;

Více

VÍTEJTE V DAVINES KLUBU

VÍTEJTE V DAVINES KLUBU DAVINES KLUB 2018 VÍTEJTE V DAVINES KLUBU VSTUPENKOU DO DAVINES KLUBU JE JEDNORÁZOVÝ ODBĚR 10 TUB BAREV MASK. Do Davines klubu vás zaregistrujeme přímo na prodejně nebo prostřednictvím vašeho obchodního

Více

VÍTEJTE V DAVINES KLUBU

VÍTEJTE V DAVINES KLUBU DAVINES KLUB 2019 VÍTEJTE V DAVINES KLUBU VSTUPENKOU DO DAVINES KLUBU JE JEDNORÁZOVÝ NÁKUP 10 TUB BAREV MASK. Do Davines klubu vás zaregistrujeme přímo na prodejně nebo prostřednictvím vašeho obchodního

Více

Natural. Creative Glamour

Natural. Creative Glamour vášeň Itálie Natural Zelená je barva přírodní ženy, která se rozhodne hledat jednoduchost v přirozeném vzhledu nic méně elegantním a půvabném. Zelenou preferuje žena, přirozená, která hledá krásu v jednoduchosti

Více

PROFESIONÁLNÍ OŠETŘENÍ VLASŮ A VLASOVÉ POKOŽKY

PROFESIONÁLNÍ OŠETŘENÍ VLASŮ A VLASOVÉ POKOŽKY PROFESIONÁLNÍ OŠETŘENÍ VLASŮ A VLASOVÉ POKOŽKY NOVÁ KOMPLEXNÍ SLUŽBA VAŠEHO SALONU PROGRAM OŠETŘENÍ VLASOVÉ POKOŽKY A VLASŮ ZNÁME POŽADAVKY VAŠICH KLIENTŮ Chtějí vypadat opravdu dobře Rádi by posílili

Více

Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná.

Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná. Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná Chcete si pěstovat dlouhé vlasy? Použijte přípravky Zlatý zázvor a Bio Rehab Obvyklá rychlost růstu vlasů Růst vlasů se Zlatým zázvorem, Bio Rehab

Více

Výhradní distribuce v České a Slovenské republice: MYONE s.r.o., Prosecká 412/74, 190 00 Praha 9 - Prosek info@paulmitchell.cz, tel.

Výhradní distribuce v České a Slovenské republice: MYONE s.r.o., Prosecká 412/74, 190 00 Praha 9 - Prosek info@paulmitchell.cz, tel. the experience Výhradní distribuce v České a Slovenské republice: MYONE s.r.o., Prosecká 412/74, 190 00 Praha 9 - Prosek info@paulmitchell.cz, tel.: +420 728 96 99 76, www.paulmitchell.cz, www.facebook.com/paulmitchellczsk

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

MAN. Nová speciální řada pro muže

MAN. Nová speciální řada pro muže MAN Nová speciální řada pro muže Muži dnešní doby jsou neustále obklopeni reklamou, filmem a médii a chtějí mít své vlasy stejně krásné, pěstěné a upravené. 51 let 41 let 52 let Jaká je jejich přírodní

Více

PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ PÉČE S NOVOU TVÁŘÍ

PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ PÉČE S NOVOU TVÁŘÍ PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ PÉČE S NOVOU TVÁŘÍ PROČ FRAMESI? ZKUŠENOSTI Téměř 70 let zkušeností v produkci barev a vlasové kosmetiky PROFESIONALITA Specializuje se na produkty pro salony ITALSKÝ STYL Vyhlášený

Více

DNA Protection Expert

DNA Protection Expert DNA Protection Expert Ochrana buněčné DNA Synergie anti-ageingového působení DNA Protection Expert Poškozený kód DNA je jedním z nejničivějších důsledků působení volných radikálů, které se aktivně podílejí

Více

Perfektní blond bez žlutých odlesků

Perfektní blond bez žlutých odlesků Perfektní blond bez žlutých odlesků Kompas blond odstínů Anti-yellow Platinově mrazivá blond Zlatavá blond Studené odstíny Teplé odstíny Popelavá Béžová No-yellow BARVY NO YELLOW PŘEDSTAVUJÍ PŘESNÉ PRACOVNÍ

Více

by Angelo Seminara for Davines

by Angelo Seminara for Davines by Angelo Seminara for Davines Davines klub 2016 VÍTEJTE V DAVINES KLUBU Vstupenkou do Davines klubu je jednorázový odběr tub barev Mask. Do Davines klubu vás zaregistrujeme přímo na prodejně nebo prostřednictvím

Více

Innova Péče INDOLA. JE TO O VÁS

Innova Péče INDOLA. JE TO O VÁS Innova Péče Innova je inovativní značka, která zahrnuje jak péči tak styling ve světě profesionálních výrobku Indola Innova soft science receptura je založená na unikátní technologii VIP (Vitamin Injection

Více

6. číslo / 2009 Listopad prosinec 2009 IT S ALL ABOUT YOU. Hair by Leonardo Rizzo@Sanrizz International for INDOLA

6. číslo / 2009 Listopad prosinec 2009 IT S ALL ABOUT YOU. Hair by Leonardo Rizzo@Sanrizz International for INDOLA 6. číslo / 2009 Listopad prosinec 2009 IT S ALL ABOUT YOU Hair by Leonardo Rizzo@Sanrizz International for INDOLA 1 NECHTE SE UNÉST PROFESIONÁL- NÍMI BARVAMI BLOND EXPERT Kompletní profesionální služba

Více

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť.

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. Jedinecná ˇ inspirace PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. PHYRIS jedinečná inspirace, maximální výsledky. PHYRIS Skin Care Concept Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Fáze 2 AKTIVACE Fáze

Více

To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku

To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku Tisková zpráva Praha, 18. září 2018 Novinka: NatureBox nová značka přírodní kosmetiky na českém trhu To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku Návrat k přírodě a výhody v péči o zdraví a krásu vašich

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

DANDRUFF. control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku. Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí

DANDRUFF. control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku. Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí DANDRUFF control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku Pro zdravou vlasovou pokožku bez lupů Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí Představujeme CAVIAR CLINICAL DANDRUFF CONTROL

Více

v tomto vydání CIRCLE CHRONICLES/ LIQUID SPELL/IMPRINTING/ DEN UDRŽITELNÉ KRÁSY/ YOUR HAIR ASSISTANT/ WORLD WIDE HAIR TOUR 2018/ I SUSTAIN BEAUTY

v tomto vydání CIRCLE CHRONICLES/ LIQUID SPELL/IMPRINTING/ DEN UDRŽITELNÉ KRÁSY/ YOUR HAIR ASSISTANT/ WORLD WIDE HAIR TOUR 2018/ I SUSTAIN BEAUTY 23 9 772464 477711 v tomto vydání CIRCLE CHRONICLES/ LIQUID SPELL/IMPRINTING/ DEN UDRŽITELNÉ KRÁSY/ YOUR HAIR ASSISTANT/ WORLD WIDE HAIR TOUR 2018/ I SUSTAIN BEAUTY #23 #23 p2 THE CIRCLE CHRONICLES Spotlight

Více

barvení a odbarvování

barvení a odbarvování barvení a odbarvování 115 Kč 4,80 Barvy Sintesis 100 ml, výběr dle vzorníku (111 odstínů). NOVINKA: zesvětlující í super rblon blond odstíny. Bezamoniakové barvy 100 ml, výběr dle vzorníku (23 odstínů)

Více

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť.

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Svěží vůně, inspirace v přírodě. To jsou přípravky pro vnější výživu, které posilujívlasy a hydratujípokožku. Dosáhněte zářivésvěžesti od hlavy ažk patě. 1 Nová

Více

ŽENY KAŽDÝ DEN VĚNUJÍ POZORNOST SVÉMU VZHLEDU VĚDOMĚ NEBO NEVĚDOMĚ

ŽENY KAŽDÝ DEN VĚNUJÍ POZORNOST SVÉMU VZHLEDU VĚDOMĚ NEBO NEVĚDOMĚ NOVÝ PRODUKT 2019 ŽENY KAŽDÝ DEN VĚNUJÍ POZORNOST SVÉMU VZHLEDU VĚDOMĚ NEBO NEVĚDOMĚ ŽENY POVAŽUJÍ ATRAKTIVNÍ VZHLED ZA VELMI DŮLEŽITÝ před šatníkem nebo v koupelně. na cestě do práce. u kávy nebo při

Více

BLONDE. Elevation. Inovativní servis pro váš salón

BLONDE. Elevation. Inovativní servis pro váš salón BLONDE Elevation Inovativní servis pro váš salón Blond vlasy: vášeň každé ženy Každá žena je svým způsobem krásná, smyslná a má osobnost. A právě světlá barva její osobitou krásu ještě lépe vyzdvihne.

Více

v tomto vydání CIRCLE CHRONICLES/ LIQUID SPELL/IMPRINTING/ DEN UDRŽITELNÉ KRÁSY/ YOUR HAIR ASSISTANT/ WORLD WIDE HAIR TOUR 2018/ I SUSTAIN BEAUTY

v tomto vydání CIRCLE CHRONICLES/ LIQUID SPELL/IMPRINTING/ DEN UDRŽITELNÉ KRÁSY/ YOUR HAIR ASSISTANT/ WORLD WIDE HAIR TOUR 2018/ I SUSTAIN BEAUTY 23 9 772464 477711 v tomto vydání CIRCLE CHRONICLES/ LIQUID SPELL/IMPRINTING/ DEN UDRŽITELNÉ KRÁSY/ YOUR HAIR ASSISTANT/ WORLD WIDE HAIR TOUR 2018/ I SUSTAIN BEAUTY #23 p2 THE CIRCLE CHRONICLES Circle

Více

v tomto vydání SCENE COLLECTION / LOVE CURL / SUSTAINABILITY REPORT / ALCHEMIC / I SUSTAIN BEAUTY

v tomto vydání SCENE COLLECTION / LOVE CURL / SUSTAINABILITY REPORT / ALCHEMIC / I SUSTAIN BEAUTY 22 4 045987 177266 v tomto vydání SCENE COLLECTION / LOVE CURL / SUSTAINABILITY REPORT / ALCHEMIC / I SUSTAIN BEAUTY #22 p2 SCENE OD ANGELA SEMINARY Scene je kolekce, kde minulost přechází do budoucnosti

Více

NOVÁ DIMENZE VLASOVÉ PÉČE

NOVÁ DIMENZE VLASOVÉ PÉČE NOVÁ DIMENZE VLASOVÉ PÉČE Pro-Fiber_products leaflet_cz.indd 1 3.6.2015 17:05:44 Pro-Fiber_products leaflet_cz.indd 2 3.6.2015 17:05:48 REGENERACE S ÚČINKEM DELŠÍM NEŽ KDYKOLIV PŘEDTÍM Pro-Fiber_products

Více

VLASOVÝ VZORNÍK BEZ AMONIAKU S ARGANOVÝM OLEJEM A KAKAOVÝM MÁSLEM NHP PERMANENTNÍ KRÉMOVÁ BARVA AMONIAK, PPD, KRYTÍ, KOMFORT, VÝSLEDEK, PÉČE

VLASOVÝ VZORNÍK BEZ AMONIAKU S ARGANOVÝM OLEJEM A KAKAOVÝM MÁSLEM NHP PERMANENTNÍ KRÉMOVÁ BARVA AMONIAK, PPD, KRYTÍ, KOMFORT, VÝSLEDEK, PÉČE VLASOVÝ VZORNÍK NHP PERMANENTNÍ KRÉMOVÁ BARVA BEZ AMONIAKU S ARGANOVÝM OLEJEM A KAKAOVÝM MÁSLEM 0 % 100 AMONIAK, PPD, % PARABENY, PARAFÍN KRYTÍ, KOMFORT, VÝSLEDEK, PÉČE NHP - NATURAL HAIRCARE PROGRAM PROFESIONÁLNÍ

Více

VÍTEJTE V DAVINES KLUBU

VÍTEJTE V DAVINES KLUBU DAVINES KLUB 2017 1 VÍTEJTE V DAVINES KLUBU VSTUPENKOU DO DAVINES KLUBU JE JEDNORÁZOVÝ ODBĚR TUB BAREV MASK. Do Davines klubu vás zaregistrujeme přímo na prodejně nebo prostřednictvím vašeho obchodního

Více

www.siberianhealth.com Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina sibiřská růže. Její hodnota

Více

GHESER Síla přírody pro silné na duchu

GHESER Síla přírody pro silné na duchu www.sibirskezdravi.cz Síla přírody pro silné na duchu PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* Gel na holení Ultra comfort T Tento osvěžující gel vytváří bohatou hedvábnou pěnu pro důkladné oholení. Gel nejenom

Více

PROFESIONÁLNÍ BARVÍCÍ KRÉM NA VLASY S KREATINEM, CERAMIDY, SORBITOLEM A GUMOU GUAR VLASOVÝ VZORNÍK

PROFESIONÁLNÍ BARVÍCÍ KRÉM NA VLASY S KREATINEM, CERAMIDY, SORBITOLEM A GUMOU GUAR VLASOVÝ VZORNÍK PROFESIONÁLNÍ BARVÍCÍ KRÉM NA VLASY S KREATINEM, CERAMIDY, SORBITOLEM A GUMOU GUAR VLASOVÝ VZORNÍK VITAL HAIR PROFESIONÁLNÍ BARVÍCÍ KRÉM NA VLASY S KREATINEM, CERAMIDY, SORBITOLEM A GUMOU GUAR Profesionální

Více

SUSTAINABLE beauty. SUSTAINABLE BEAUTY MAGAZINE vol.13 2013

SUSTAINABLE beauty. SUSTAINABLE BEAUTY MAGAZINE vol.13 2013 SUSTAINABLE BEAUTY MAGAZINE vol.13 2013 SUSTAINABLE beauty Někdy si myslíme, že když nám například něco chutná, je to pro nás špatné nebo že pro krásu se musí trpět. My v Davines si myslíme, že dosažení

Více

MORPHOSIS. Moderní ošetřující linie

MORPHOSIS. Moderní ošetřující linie MORPHOSIS Moderní ošetřující linie MORPHOSIS je moderní ošetřující linie, ve které jsou hlavní aktivní složkou výtažky z přírodního bohatství Středomoří. Dodává výživu a řeší problémy vlasů a vlasové pokožky.

Více

STR.2 HAIR COMPANY PROFESSIONAL

STR.2 HAIR COMPANY PROFESSIONAL Hair Company katalog 2013 STR.2 HAIR COMPANY PROFESSIONAL Hair Company je kreativní dynamická značka zabývající se vývojem produktů s vysoce pečujícím složením. Produkty Hair Company jsou výsledkem kombinace

Více

Vzdělávání je tajemství úspěchu Aby Vaše kadeřnictví vynikalo nabízenými službami nad

Vzdělávání je tajemství úspěchu Aby Vaše kadeřnictví vynikalo nabízenými službami nad Vzdělávání je tajemství úspěchu Aby Vaše kadeřnictví vynikalo nabízenými službami nad ostatními,přináší profesionální školení / charismatický tým proškolený v Itálii se s Vámi ochotně podělí o nejnovější

Více

PŘEVEZMĚTE KONTROLU NOVINKA Z ŘADY STYLE CONNECTION: POWDER REFRESH 01 SUCHÝ ŠAMPON VE SPREJI INSPIRUJTE SE. NAVŠTIVTE SVÉHO KADEŘNÍKA.

PŘEVEZMĚTE KONTROLU NOVINKA Z ŘADY STYLE CONNECTION: POWDER REFRESH 01 SUCHÝ ŠAMPON VE SPREJI INSPIRUJTE SE. NAVŠTIVTE SVÉHO KADEŘNÍKA. PŘEVEZMĚTE KONTROLU NOVINKA Z ŘADY STYLE CONNECTION: POWDER REFRESH 01 SUCHÝ ŠAMPON VE SPREJI INSPIRUJTE SE. NAVŠTIVTE SVÉHO KADEŘNÍKA. OSVĚŽTE SVÉ VLASY NOVÝM POWDER REFRESH 01 SUCHÝM ŠAMPONEM VE SPREJI

Více

Kreativní dynamická značka zabývající se vývojem produktů s vysoce pečujícím složením.

Kreativní dynamická značka zabývající se vývojem produktů s vysoce pečujícím složením. Hair Company Kreativní dynamická značka zabývající se vývojem produktů s vysoce pečujícím složením. Produkty Hair Company jsou výsledkem kombinace nejvyšší kvality, inovace a výzkumu. Na trhu je od roku

Více

V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, ZJEMŇUJÍCÍ TĚLOVÝ KRÉM

V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, ZJEMŇUJÍCÍ TĚLOVÝ KRÉM V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, Unikátní řada kosmetických výrobků, jež pomáhá vytvořit pevnější pouto mezi matkou a dítětem. Tyto výrobky

Více

TERAPIE NA BÁZI ČERNÉHO KAVIÁRU

TERAPIE NA BÁZI ČERNÉHO KAVIÁRU TERAPIE NA BÁZI ČERNÉHO KAVIÁRU Černý kaviár a jeho role při zachování zdraví Vašich vlasů Při provádění chemických procesů s vlasy, včetně jejich rovnání, odbarvování a barvení, mizí z vlasů různé minerály

Více

OLEJOVĚ GELOVÁ BARVA S KYSELÝM PH, POLO-PERMANENTNÍ, BEZ AMONIAKU.

OLEJOVĚ GELOVÁ BARVA S KYSELÝM PH, POLO-PERMANENTNÍ, BEZ AMONIAKU. OLEJOVĚ GELOVÁ BARVA S KYSELÝM PH, POLO-PERMANENTNÍ, BEZ AMONIAKU. S olejem z borůvkových semínek a komplexu aminokyselin Amino Concentrée, uhlazuje vlasovou strukturu, uzavírá vlasové šupinky a zvýrazňuje

Více

SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla

SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla SPA CONCEPT Tělové ošetření ALISSA BEAUTÉ Spa Concept zajišťuje kompletní ošetření pokožky těla v salonu a wellness centrech. SPA CONCEPT je svěží a ryzí

Více

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU!

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! Představujeme inovovanou a vylepšenou řadu omlazujících přípravků CHRONOLONG. - Inovovaný moderní design - Vylepšené receptury - Prokázaný klinický účinek po používání* *Pro stanovení

Více

!!!!!!!!!! NOVINKA!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!! NOVINKA!!!!!!!!!! BYAS SENSATION Natural Face Contouring Discover a new you Dnešní moderní technologie umožňují pro omlazení pleti dosáhnutí optimálního výsledku jemným a šetrným způsobem k pokožce a tkáním. Na vrcholu

Více

Ukojte svou posedlost po. skvělém stylingu

Ukojte svou posedlost po. skvělém stylingu Ukojte svou posedlost po skvělém stylingu Přidejte svým vlasům na objemu, stylu, lesku a zafixujte svůj účes. Style Perfetto: stylingové a finální produkty, které se skvěle hodí pro vaše experimenty a

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

Vánoční balíčky Kosmetika.

Vánoční balíčky Kosmetika. Vánoční balíčky Kosmetika. Proměňte své vlasy s pomocí šampónu, a kondicionéru který posiluje vlasová vlákna a zanechává vlasy jemnější a hebké již po prvním použití. Obsahuje recepturu zachovávající barvu.

Více

ARTISTRY Kolekce Speciální péče

ARTISTRY Kolekce Speciální péče Kolekce Speciální péče Vážení vedoucí VPA, s potěšením Vám oznamujeme zahájení prodeje Speciální péče zcela nového standardu prvotřídní péče o pleť. Všechny čtyři výrobky dodají všem typům pleti extra

Více

B e a u t y + s u s t a i n a B i l i t y

B e a u t y + s u s t a i n a B i l i t y Davines klub 2015 B e a u t y + s u s t a i n a b i l i t y VÍTEJTE V DAVINES KLUBU Vstupenkou do Davines klubu je jednorázový odběr tub barev Mask. Do Davines klubu vás zaregistrujeme přímo na prodejně

Více

Nově u LR. LR nova pure vlasová péče v profesionální kvalitě. Top inovace: Lépe: Více:

Nově u LR. LR nova pure vlasová péče v profesionální kvalitě. Top inovace: Lépe: Více: Nově u LR LR nova pure vlasová péče v profesionální kvalitě Top inovace: Lépe: Více: obrovský skok v kvalitě díky nové LR technologii Kerashine-Complex by LR Kvalita Made in Germany Minimálně o 25% větší

Více

FENOMENÁLNÍ ŘASENKA. FM GROUP MAKE UP NOVINKY jaro 2014

FENOMENÁLNÍ ŘASENKA. FM GROUP MAKE UP NOVINKY jaro 2014 FENOMENÁLNÍ ŘASENKA Jakých výsledků je možné dosáhnout s novou Řasenkou? Nová Fenomenální řasenka poskytuje fenomenální výsledky: prodlužuje, zahušťuje, přesně odděluje a natáčí řasy. Díky speciálně navrženému

Více

COLOR LOCK SYSTEM ZÁŘIVOST BARVY + 42% TRVÁNÍ BARVY + 47% Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method.

COLOR LOCK SYSTEM ZÁŘIVOST BARVY + 42% TRVÁNÍ BARVY + 47% Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method. COLOR LOCK SYSTEM Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method. Zákazníci, kteří se rozhodli nechat si vlasy obarvit profesionálně v kadeřnictví, očekávají excelentní

Více

Dusy Heat Control. ochranný sprej proti teplu 200 ml 323 Kč

Dusy Heat Control. ochranný sprej proti teplu 200 ml 323 Kč STYLE/STYLING 1 Jemná fixace Dusy Hair Shine lesk na vlasy ve spreji 100 ml 188 Kč 400 ml 309 Kč pro výjimečný lesk pomoc pro extra suché vlasy bez fixačního účinku /100 ml/ kód: 20065008 /400 ml/ kód:

Více

Kadeřnické služby. Hlavní třída 1023/55, Ostrava-Poruba, tel.: +420 596 917 811, mob.: +420 604 206 531

Kadeřnické služby. Hlavní třída 1023/55, Ostrava-Poruba, tel.: +420 596 917 811, mob.: +420 604 206 531 Kadeřnické služby Hlavní třída 1023/55, Ostrava-Poruba, tel.: +420 596 917 811, mob.: +420 604 206 531 Kadeřníci salonu Omorfi Vám mohou nabídnout nejnovější trendy technik barvení, střihů, ale také společenské

Více

DIALOG ČASOPIS PRO NEZÁVISLÉ KADEŘNÍKY. Think smart, think Indola. 4. číslo/2013 Listopad Prosinec 2013

DIALOG ČASOPIS PRO NEZÁVISLÉ KADEŘNÍKY. Think smart, think Indola. 4. číslo/2013 Listopad Prosinec 2013 Hair by Indola Global Ambassador, Leonardo Rizzo@Sanrizz DIALOG ČASOPIS PRO NEZÁVISLÉ KADEŘNÍKY 4. číslo/2013 Listopad Prosinec 2013 Think smart, think Indola. Wonder Blow Dry WONDER BLOW DRY KAŽDÝ DEN

Více

PROFESIONÁLNÍ BARVÍCÍ KRÉM NA VLASY TREND UP COLOR VLASOVÝ VZORNÍK

PROFESIONÁLNÍ BARVÍCÍ KRÉM NA VLASY TREND UP COLOR VLASOVÝ VZORNÍK PROFESIONÁLNÍ BARVÍCÍ KRÉM NA VLASY TREND UP COLOR VLASOVÝ VZORNÍK TREND UP COLOR PROFESIONÁLNÍ BARVÍCÍ KRÉM NA VLASY Permanentní krémová barva s přírodními rostlinnými výtažky, stabilní forma krému umožňuje

Více

podzim Cas pro styl Žhavé tipy i na pro chladné podzim dny! ve své kůži V barvách budete stran vidět o módě a kráse!

podzim Cas pro styl Žhavé tipy i na pro chladné podzim dny! ve své kůži V barvách budete stran vidět o módě a kráse! MÓDA podzim 2013 Žhavé tipy pro chladné dny! 22 stran o módě a kráse! Cas pro styl i na podzim ve své kůži V barvách budete vidět tipy pro Žhavé chladné dny! Nadcházející roční období vyžaduje jiný styl

Více

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Záznam přednášky Autor Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz Smysl a cíl : Hlavním cílem této kůry je obnovení funkci pokožky a příprava na letní sezónu.

Více

Energy serie-vitamínová řada pro unavenou pleť

Energy serie-vitamínová řada pro unavenou pleť Energy serie-vitamínová řada pro unavenou pleť 3268Čistící mléko ENERGY Charakteristika přípravku Lehké osvěžující pleťové mléko, zvláště vhodné pro jarní a letní období. Obsah přírodního vitamínu C podporuje

Více

PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ PÉČE

PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ PÉČE PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ PÉČE VYTVOŘENA S VLASOVÝMi EXPERTY SÉRIE EXPERT je řada vysoce účinné vlasové péče, která odpovídá potřebám všech typů vlasů a působí ve všech zónách vlasového vlákna až do jeho

Více

NÁŠ P ÍB H. Davines používá pouze obnovitelné zdroje a je cerfi fi kován ISO 9001.

NÁŠ P ÍB H. Davines používá pouze obnovitelné zdroje a je cerfi fi kován ISO 9001. NÁŠ P ÍB H V roce 1983 rodina Bolatti založila fi rmu Davines v Parmě v Itálii. Začali jsme jako výzkumná laboratoř, vyrábějící vysoce kvalitní produkty pro péči o pleť a vlasy pro renomované společnosti

Více

Profesionální program pro dodání hustoty, posílení vlasů a stimulaci vlasové pokožky

Profesionální program pro dodání hustoty, posílení vlasů a stimulaci vlasové pokožky novinka Profesionální program pro dodání hustoty, posílení vlasů a stimulaci vlasové pokožky PŘÍČINY ŘÍDNUTÍ VLASŮ DĚDIČNOST ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY STRES / ŠOK VÝŽIVA / DIETA LÉKY PROSTŘEDÍ Revoluční kombinace

Více

Obnovující péče pro létem poznamenané vlasy

Obnovující péče pro létem poznamenané vlasy Obnovující péče pro létem poznamenané vlasy Léto nám umožnilo zrelaxovat, aspoň na chvíli vypnout a dobít baterky, ale také se mohlo neblaze projevit na našich vlasech. Co s vysušenými, sluncem, mořskou

Více

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti.

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Být mladá a krásná tak dlouho, jak je to možné - sen a touha každé ženy. Bohužel ani mládí nezaručuje dobrý vzhled.

Více

Profesionální program pro dodání hustoty, posílení vlasů a stimulaci vlasové pokožky

Profesionální program pro dodání hustoty, posílení vlasů a stimulaci vlasové pokožky NOVINKA Profesionální program pro dodání hustoty, posílení vlasů a stimulaci vlasové pokožky PŘÍČINY ŘÍDNUTÍ VLASŮ DĚDIČNOST ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY STRES / ŠOK VÝŽIVA / DIETA LÉKY PROSTŘEDÍ Revoluční kombinace

Více

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E N Y M P H A E A P É Č E O R U C E Nymphaea Hand Care je ideální série, pro intenzivní péči o pokožku a regeneraci rukou a nehtů. Díky vysoce kvalitním výživným látkám

Více

Londastyle výrobky pro konečnou úpravu účesu

Londastyle výrobky pro konečnou úpravu účesu Obsah Cena vč.dph BARVENÍ Londacolor permanentní barva 60 ml 131 Kč Londacolor semi-permanentní barva 60 ml 126 Kč Oxidations Emulsion 1,9% 1000 ml 222 Kč Oxidations Emulsion 3% 1000 ml 222 Kč Oxidations

Více

Materiál s tradicí. V novém podání.

Materiál s tradicí. V novém podání. Řada LS v mosazi Materiál s tradicí. V novém podání. Mosaz - slitina mědi a zinku známá již od starověku se i dnes cení jako vysoce univerzální materiál. Kov vyzařuje auru zvláštní elegance díky odstínům

Více

Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n

Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n V kosmetické řadě e r b o r i a n se snoubí tajné bylinné korejské ingredience pro krásnou pleť s francouzskou odborností a zkušenostmi.

Více

programové prohlášení

programové prohlášení programové prohlášení Moderní přípravky Alterna pro péči o vlasy a vlasovou pokožku (vlasová kosmetika) začínají tam, kde ostatní končí. Naše produkty orientované na výsledky nastavují v branži laťku pro

Více

MAXIMA řada Tutto. kód zboží název zboží popis cena. KYSLIČNÍKY MXOXY00105 ACTIVATOR 6 % 20 vol. Kysličník - krémová oxidační emulze 1000 ml 149 Kč

MAXIMA řada Tutto. kód zboží název zboží popis cena. KYSLIČNÍKY MXOXY00105 ACTIVATOR 6 % 20 vol. Kysličník - krémová oxidační emulze 1000 ml 149 Kč MAXIMA řada Tutto kód zboží popis cena KYSLIČNÍKY MXOXY00105 ACTIVATOR 6 % 20 vol. Kysličník - krémová oxidační emulze 1000 ml 149 Kč TUTTO WAWE PREPARACE MXPTR00139 0 PERM FLUID Tekutá trvalá silná na

Více

KYSELINA HYALURONOVÁ PRVNÍ POMOC ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ. PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí

KYSELINA HYALURONOVÁ PRVNÍ POMOC ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ. PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ KYSELINA HYALURONOVÁ NEJNOVĚJŠÍ AKTUALIZovaná verze PRVNÍ POMOC PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí Nové senzační hyaluronové sérum Nové senzační hyaluronové sérum První pomoc

Více

L i p o s y s t e m C o m p l e x

L i p o s y s t e m C o m p l e x L i p o s y s t e m C o m p l e x BARVÍCÍ KRÉM NA VLASY S ROSTLINNÝMI EXTRAKTY A PROTEINY Z HEDVÁBÍ Mimořádně široký výběr odstínů pro zářivou, jednotnou a stabilní barvu. Zajišťuje absolutní krytí šedivých

Více

ČAS NA VAŠÍ STRANĚ LIFETEX RESIST

ČAS NA VAŠÍ STRANĚ LIFETEX RESIST Lifetex Resist ČAS NA VAŠÍ STRANĚ LIFETEX RESIST BOJUJTE AKTIVNĚ PROTI ČASU POZNEJTE SÍLU ODOLNÝCH VLASŮ Lifetex Resist posiluje obranyschopnost vlasů - tím jim pomáhá odolat známkám času a vám dává možnost

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek.

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek. Filozofie produktu Odborníci na výživu Herbalife přicházejí s vědecky podloženou výživou pro vaši pleť. Náš přípravek pro péči o pleť, který obsahuje více než 15 vitamínů a bylin, dodá denně vaší pleti

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Vitamíny v kosmetice

Střední odborné učiliště Domažlice. Vitamíny v kosmetice Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.07 Střední odborné učiliště Domažlice 2.ročník

Více

Produkty určené pro použití na již vysušené vlasy pro tvar a definici účesu. Smooth Brilliance Pomáda pro lesk

Produkty určené pro použití na již vysušené vlasy pro tvar a definici účesu. Smooth Brilliance Pomáda pro lesk wet dry finish Produkty určené k aplikaci do vlhkých pro zajištění struktury a objemu. Produkty určené pro použití na již vysušené pro tvar a definici účesu. Produkty se závěrečným zkrášlujícím dotekem.

Více

KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY

KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY Platí od 1. ledna 2015 Člen BRAAS MONIER BUILDING GROUP 1 KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Život v souladu s přírodou, jedinečnost, bezpečí Již tisíciletí jsou keramické střešní tašky

Více

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti SOTHYS SLUNEČNÍ PÉČE Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti www.sothys.cz Protože pobyt na slunci není bez rizika, vyvinula značka Sothys pro zdroj mládí Vaší pleti novou řadu sluneční péče. Chrání

Více

Prezentace značek a produktů

Prezentace značek a produktů Prezentace značek a produktů Kdo jsme Jsme společnost, která se specializuje na prodej a distribuci netoxické, přírodní ekodrogerie a biodrogerie, především v ČR a SR Jsme stabilní, kapitálově silná společnost

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

ŠETRNÝ BARVÍCÍ KRÉM POLO-PERMANENTNÍ, BEZ AMONIAKU A PPD.

ŠETRNÝ BARVÍCÍ KRÉM POLO-PERMANENTNÍ, BEZ AMONIAKU A PPD. ŠETRNÝ BARVÍCÍ KRÉM POLO-PERMANENTNÍ, BEZ AMONIAKU A PPD. S olejem z borůvkových semínek, černým kmínem a komplexu aminokyselin Amino Concentrée, pro maximální šetrnost a extrémní přirozenost odstínů.

Více

KONTAKT : PRODUKTY: Profesionální přípravky Peeling Zábaly Celulitida Strije. import a distribuce wellness a SPA kosmetiky

KONTAKT : PRODUKTY: Profesionální přípravky Peeling Zábaly Celulitida Strije. import a distribuce wellness a SPA kosmetiky fitness & wellness equipment import a distribuce wellness a SPA kosmetiky KONTAKT : Martin Strašek - Q-POWER Školní 1273, 43001 Chomutov tel.: 736 764 374 E-mail : store@powerstore.cz PRODUKTY: Profesionální

Více

KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY

KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY Člen MONIER GROUP 1 KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Život v souladu s přírodou, jedinečnost, bezpečí Již tisíciletí jsou keramické střešní tašky symbolem pro krásu a přirozenost.

Více

SKUTEČNÁ KRÁSA PRAMENÍ ZEVNITŘ

SKUTEČNÁ KRÁSA PRAMENÍ ZEVNITŘ SKUTEČNÁ KRÁSA PRAMENÍ ZEVNITŘ / ZNAČKA PŘEDSTAVUJÍ PRŮLOM V KATEGORII PÉČE O PLEŤ NOVÁ, INOVATIVNÍ NUTRIKOSMETICKÁ ZNAČKA DVĚ VEDOUCÍ ZNAČKY NA TRHU SPOLUPRACUJÍ NA URČOVÁNÍ BUDOUCNOSTI PÉČE O PLEŤ /

Více

Kadeřnické služby. Hlavní třída 1023/55, Ostrava-Poruba, tel.: +420 596 917 811, mob.: +420 604 206 531

Kadeřnické služby. Hlavní třída 1023/55, Ostrava-Poruba, tel.: +420 596 917 811, mob.: +420 604 206 531 Kadeřnické služby Hlavní třída 1023/55, Ostrava-Poruba, tel.: +420 596 917 811, mob.: +420 604 206 531 Kadeřníci salonu Omorfi vám mohou nabídnout nejnovější trendy technik barvení, střihů, ale také společenské

Více

Přirozená účinnost v barvě, péči a stylingu

Přirozená účinnost v barvě, péči a stylingu Tisková zpráva Praha, 13. října 2009 Trend LOHAS: nová značka ESSENSITY od Schwarzkopf Professional Přirozená účinnost v barvě, péči a stylingu Trendem současného životního stylu je LOHAS, který klade

Více

Převratný produkt pro profesionální použití, který se dokonale snoubí se všemi typy technických služeb, zvyšuje jejich kosmetický účinek a předchází

Převratný produkt pro profesionální použití, který se dokonale snoubí se všemi typy technických služeb, zvyšuje jejich kosmetický účinek a předchází POWER IN THE HAIR Převratný produkt pro profesionální použití, který se dokonale snoubí se všemi typy technických služeb, zvyšuje jejich kosmetický účinek a předchází poškození a lámavosti vlasů. EXKLUZIVNÍ

Více

Detox pleti erborian krása ve třech krocích

Detox pleti erborian krása ve třech krocích Detox pleti erborian krása ve třech krocích Jeden, dva, tři. Přesně tolik kroků nám bude stačit k dokonalému pleťovému detoxu s korejskou kosmetikou e r b o r i a n. Jednička pleť řádně vyčistí, dvojka

Více

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč Nechte se u nás hýčkat... Stačí si vybrat a zarezervovat termín na recepci hotelu, tel. číslo 555, rezervace je doporučená den dopředu nebo minimálně dvě hodiny předem Masáže Druh masáže Délka procedury

Více

Je snadné dělat pět věcí v jednu chvíli. Vysoká technologie, která zúročí krásu každé ženy.

Je snadné dělat pět věcí v jednu chvíli. Vysoká technologie, která zúročí krásu každé ženy. Je snadné dělat pět věcí v jednu chvíli. Vysoká technologie, která zúročí krásu každé ženy. Panestetic Úspěšná společnost s rozsáhlými znalostmi estetického trhu po celém světě a to od roku 1984. Získané

Více

UAL INDIVIDUALITY. Kolekce Individuality: jaro, léto 2008

UAL INDIVIDUALITY. Kolekce Individuality: jaro, léto 2008 IN- DIVI DUAL ITY UAL Kolekce Individuality: jaro, léto 2008 INDIVIDUALITY Matrix, profesionální značka vlasové kosmetiky a číslo 1 v amerických salonech, nabízí nespočet nástrojů pro projevení skutečné

Více

OBSAH Přípravky Renokin vč. ceníku. 1 Složení Renokinu.. 2 Účinek Renokinu... 3 Pro koho je Renokin určen.. 6

OBSAH Přípravky Renokin vč. ceníku. 1 Složení Renokinu.. 2 Účinek Renokinu... 3 Pro koho je Renokin určen.. 6 OBSAH Přípravky Renokin vč. ceníku. 1 Složení Renokinu.. 2 Účinek Renokinu... 3 Pro koho je Renokin určen.. 6 - 1 Revitalizační roztok Renokin Zamezuje vypadávání vlasů a obnovuje růst nových vlasů. Jeho

Více

PROFESIONÁLNÍ VLASOVÝ SYSTÉM ECOPLEX POUŽITÍ KROK PO KROKU

PROFESIONÁLNÍ VLASOVÝ SYSTÉM ECOPLEX POUŽITÍ KROK PO KROKU PROFESIONÁLNÍ VLASOVÝ SYSTÉM ECOPLEX POUŽITÍ KROK PO KROKU ZÁKLADNÍ OŠETŘENÍ BARVENÍ A ODBARVENÍ VLASŮ Efekt: formule proniká do kortexu vlasu, posiluje existující disulfidové vazby a tvoří nové. 1. Do

Více

FM GROUP Czech & Slovakia. Katalog produktů FM GROUP - Novinky Jaro 2014. Novinky Jaro 2014

FM GROUP Czech & Slovakia. Katalog produktů FM GROUP - Novinky Jaro 2014. Novinky Jaro 2014 FM GROUP Czech & Slovakia Katalog produktů FM GROUP - N O V I N K Y N O V Á Kolekce luxusní, OUD vůně dámské FM 363, FM 364 Kolekce luxusní, OUD vůně pánské FM 335 K at a logová cen a : 24,50 K ata l o

Více

KROK 1 KROK 2 KROK 3 PŘIROZENÉ NEGATIVNÍ IONTY NARUŠUJÍ SHLUKY MOLEKUL VODY NA MIKROSKOPICKÉ ČÁSTEČKY.

KROK 1 KROK 2 KROK 3 PŘIROZENÉ NEGATIVNÍ IONTY NARUŠUJÍ SHLUKY MOLEKUL VODY NA MIKROSKOPICKÉ ČÁSTEČKY. VÍTEJTE VE SVĚTE BIO IONIC, AMERICKÉ JEDNIČKY V IONTOVÉ PÉČI O VLASY. NÁSTROJE BIO IONIC OBSAHUJÍ PATENTOVANÉ MINERÁLNÍ KOMPLEXY, KTERÉ NARUŠUJÍ MOLEKULY VODY A HLOUBKOVĚ VLASY HYDRATUJÍ. JAKO MEZINÁRODNÍ

Více

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,-

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,- CENÍK KOSMETIKA MALÉ ÚPRAVY V OBLIČEJI barvení obočí 60,- úprava obočí 60,- barvení + úprava oboč 100,- barvení řas 80,- depilace nad horním rtem 50,- depilace v obličeji 90,- DEPILACE VOSKEM nohy pod

Více

Každá rostlina a strom značky ila je jedinečným kouskem, jehož cílem je zlepšit krásu přírody a okolního prostředí

Každá rostlina a strom značky ila je jedinečným kouskem, jehož cílem je zlepšit krásu přírody a okolního prostředí O značce ila Značka ila založená v Itálii je světovým lídrem s více než 30ti letými zkušenostmi v produkci vysoce kvalitních umělých a polopřírodních rostlin, stromů, vertikálních zahrad a zelených dekorací.

Více