Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 30. 4. 2015 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech"

Transkript

1 Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni : pan Ing. Przygrodski 1) Zahájení veřejného zasedání Zasedání Zastupitelstva obce Hamry bylo zahájeno v 17. hodin starostou obce Petrem Křovinou ( dále jako předsedající ). Předsedající přivítal členy zastupitelstva a přítomné hosty a zahájil 3. zasedání zastupitelstva obce v roce Konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno. Informace podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce Obecního úřadu Hamry zveřejněna v souladu se zákonem po dobu nejméně 7 dní, a to od do Současně byla zveřejněna na elektronické úřední desce. Předsedající schůze dále z prezenční listiny přítomných členů zastupitelstva (příloha 1) konstatoval, že přítomno je 6 členů zastupitelstva (z celkového počtu 7 všech členů zastupitelstva), takže zastupitelstvo je usnášeníschopné ( 92 odst. 3 zákona o obcích). 2) Složení slibu členů zastupitelstva obce Hamry Předsedající v souladu s 69 odst. 2 zákona o obcích vyzval přítomnou členku zastupitelstva paní Jaroslavu Márovou ke složení slibu. Před složením slibu ji upozornil, že odmítnutí složit slib nebo složení slibu s výhradou má za následek zánik mandátu ( 55 zákona č. 491/2001 Sb., o volbách do zastupitelstev obcí a o změně některých zákonů, v platném znění). Složení slibu proběhlo tak, že předsedající přečetl slib stanovený v 69 odst. 2 zákona o obcích Slibuji věrnost České republice. Slibuji na svou čest a svědomí, že svoji funkci budu vykonávat svědomitě, v zájmu obce Hamry a jejích občanů a řídit se Ústavou a zákony České republiky. A vyzval přítomnou členku zastupitelstva ke složení slibu pronesením slova slibuji a podpisem na připraveném archu (příloha č. 2). Přítomná členka zastupitelstva paní Jaroslava Márová neodmítla složit slib ani nesložila slib s výhradou. Poté ji bylo předáno osvědčení o zvolení členem zastupitelstva obce podle 53 zákona č. 491/2001 Sb., o volbách do zastupitelstev obcí a o změně některých zákonů, v platném znění. 3) Určení zapisovatele a ověřovatelů 3. zasedání v r Ověřovatelé zápisu č. 3/2015 p. Arendáš, p. Márová a zapisovatel Jiří Petrželka

2 4) Schválení programu Předsedající seznámil přítomné s návrhem programu. Pan Kroupa navrhl vložit za bod 6. Zprávu o činnosti Obecního úřadu včetně podání informace o rozdělení kompetencí. Předsedající mu vyhověl a do programu tento bod zařadil. Předsedající dal hlasovat o návrhu programu. Zastupitelstvo obce Hamry schvaluje následující program ustavujícího zasedání: 1. Zahájení jednání 2. Složení slibu člena zastupitelstva 3. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) a zapisovatele 4. Schválení programu 5. Volba předsedy kontrolního výboru 6. Volba členů finančního a kontrolního výboru 7. Zpráva o činnosti obecního úřadu a podání informace o rozdělení kompetencí 8. Rozpočet na rok Rozpočtový výhled Obecně závazná vyhláška obce Hamry č. 1/2015 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů 11. Prominutí půjčky Ekoregionu Úhlava 12. Žádost o prodej pozemku ppč v k. ú. Hamry na Šumavě 13. Žádost o prodej pozemku ppč a 3041 v k. ú. Hamry na Šumavě 14. Pronájem pozemků 15. Poskytnutí neinvestiční dotace z programu PSOV Plzeňského kraje na rok 2015 na opravu komunikace v k. ú. Hamry na Šumavě v oblasti Knížecí dvůr (okolo kapličky) 16. Záměr na zřízení věcného břemene pro přechod přivaděče MVE na pozemku ppč v k. ú. Hamry na Šumavě. 17. Diskuse, ostatní, připomínky Výsledek hlasování: Pro: 6 Proti: 0 Zdrželi se: 0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 5) Volba předsedy kontrolního výboru Předsedající vyzval členy zastupitelstva k podávání návrhů na funkci předsedy kontrolního výboru. Předsedající p. Petr Křovina navrhl zvolit předsedou kontrolního výboru p. Jaroslavu Márovou. Paní Márová tuto funkci odmítla. Pan Coufal navrhl zvolit předsedou kontrolního výboru p. Jiřího Petzrželku. Žádné další návrhy nebyly podány. Zastupitelstvo obce Hamry volí předsedou kontrolního výboru p. Jiřího Petrželku.

3 Výsledek hlasování: Pro: 5 Proti : 0 Zdrželi se : 1 ( p. Petrželka) Usnesení č. 35/2015 bylo schváleno. 6) Volba členů finančního a kontrolního výboru a) Předsedající vyzval členy zastupitelstva k podávání návrhů na členy finančního výboru. Byly podány následující návrhy: Předsedající p. Petr Křovina navrhl zvolit členy finančního výboru p. Miroslava Máru a Jaroslava Wolfa. Před hlasováním byla dána možnost zastupitelům i přítomným občanům sdělit své stanovisko. Žádné stanovisko sděleno nebylo. Zastupitelstvo obce Hamry volí členy finančního výboru p. Miroslava Máru a Jaroslava Wolfa. Usnesení č. 36/2015 bylo schváleno. b) Předsedající vyzval členy zastupitelstva k podávání návrhů na členy kontrolního výboru. Žádné návrhy podány nebyly. Zastupitelstvo obce Hamry odkládá volbu členů kontrolního výboru z důvodu nedostatku kandidátů na členství ve výboru na nejbližší zasedání. Usnesení č. 37/2015 bylo schváleno. 7) Zpráva o činnosti Obecního úřadu a informace o rozdělení kompetencí Na dotaz pana Kroupy ohledně rozdělení kompetencí ve vztahu k zaměstnancům mu předsedající odpověděl, že k žádnému rozdělení kompetencí nedošlo, veškeré kompetence zaměstnavatele má starosta. Na dotaz pana Kroupy ohledně angažovanosti místostarosty v souvislosti dovozu nafty pro obecní traktor mu místostarosta sdělil, že v rámci úspor obce 2x dovezl na své cestovní náklady naftu z Nýrska. Na dotaz pana Kroupy ohledně jednání starosty a místostarosty se zprostředkovatelem pojištění mu starosta vysvětlil, že se jednalo o bezplatnou konzultaci na téma jak postupovat za účelem optimalizace pojistných smluv obce v aktuálním čase s cílem dosáhnout úspor na pojistném.

4 8) Rozpočet na rok 2015 Návrh rozpočtu na rok 2015 byl vyvěšen na úřední desce a sejmut Současně byl zveřejněn na elektronické úřední desce. Starosta navrhl, aby byl schválen rozpočet na rok Pan Kroupa a paní Márová měli dotazy k několika položkám navrhovaného rozpočtu. Předsedající jim na dotazy odpověděl. Paní Márová podala návrh na zvýšení poplatku za odvoz komunálních poplatků, neboť obec částku 500,- Kč za každého občana dotuje částkou 30,- Kč. Vzhledem k tomu, že většina občanů již tento poplatek zaplatila, bylo domluveno, že o tomto návrhu bude ZO rozhodovat až při stanovování výše poplatku na příští rok. Zastupitelstvo obce Hamry schvaluje rozpočet na rok 2015 dle 84 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích podle předloženého návrhu jako schodkový s příjmy ve výši ,- Kč, výdaji ve výši ,- Kč a financováním ve výši ,- Kč. Závazným ukazatelem jsou stanoveny paragrafy. Usnesení č. 38/2015 bylo schváleno. 9) Rozpočtový výhled na rok Starosta navrhl, aby byl schválen rozpočtový výhled na rok Zastupitelstvo obce Hamry schvaluje rozpočtový výhled na rok Usnesení č. 39/2015 bylo schváleno. 10) Obecně závazná vyhláška obce Hamry č. 1/2015 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Starosta seznámil přítomné s Obecně závaznou vyhláškou obce Hamry č. 1/2015 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů. Starosta navrhuje vydat Obecně závaznou vyhlášku č. 1/2015 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů s poplatkem ve výši 500,- Kč.

5 Zastupitelstvo obce Hamry vydává Obecně závaznou vyhlášku č. 1/2015 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů s poplatkem ve výši 500,- Kč. Usnesení č. 40/2015 bylo schváleno 11) Prominutí půjčky Ekoregionu Šumava Starosta seznámil přítomné s žádostí Ekoregionu Úhlava o prominutí finanční výpomoci z rozpočtu obce ve výši ,- K. Starosta informoval přítomné s čerpáním dotací prostřednictvím MAS v období ( celkem čerpáno ,- Kč). ZO vzalo na vědomí. 12) Žádost o odprodej pozemku ppč v k. ú. Hamry na Šumavě Starosta seznámil přítomné s žádostí Petry Hartmanové, bytem Heyrovského 478/52, Plzeň o pronájem popřípadě odprodej pozemku ppč v k. ú. Hamry na Šumavě o výměře 452 m2. Tento pozemek měla p. Hartmanová v nájmu. Dále tento pozemek navazuje na její pozemek st.p. 269 v k. ú. Hamry na Šumavě. Starosta navrhuje zveřejnit záměr prodeje pozemku ppč v k. ú. Hamry na Šumavě o výměře 452 m2. Zastupitelstvo obce souhlasí se zveřejněním záměru prodeje pozemku ppč v k. ú. Hamry na Šumavě o výměře 452 m2. Výsledek hlasování: Pro : 6 Proti : 0 Zdrželi se : 0 Usnesení č. 41/2015 bylo schváleno. 13) Žádost o odprodej pozemku ppč a 3041 v k. ú. Hamry na Šumavě Starosta seznámil přítomné s žádostí Ing. Ivany Pechmannové, bytem Prešovská 15, Plzeň o odprodej pozemků ppč o výměře 855 m2 a ppč o výměře 9082 m2 vše v k. ú. Hamry na Šumavě. Pozemek ppč je veden jako ost. plocha ost. komunikace. Pozemek ppč je v územním plánu určen jako plocha smíšené obytné venkovské zástavby. Dále se na části tohoto pozemku nachází lesní porost. V současné době se připravuje projekt na vodovodní přípojku Mottlovské dvory, který řeší vodovodní přípojku i k výše uvedenému pozemku. Starosta navrhuje zamítnout prodej pozemků ppč a 3041 v k. ú. Hamry na Šumavě z důvodu připravovaného projektu na vodovodní přípojku Mottlovské dvory.

6 Zastupitelstvo obce zamítá prodej pozemků ppč a 3041 v k. ú. Hamry na Šumavě. Výsledek hlasování: Pro : 6 Proti : 0 Zdrželi se : 0 Usnesení č. 42/2015 bylo schváleno. 14) Pronájem pozemků v k. ú. Hamry na Šumavě Starosta seznámil přítomné, že u několika pozemků bude skončena nájemní doba, proto navrhuje zveřejnit záměr pronájmu, aby mohly být pozemky opět pronajaty. Starosta navrhuje zveřejnit záměr pronájmu pozemků ppč. 3041, 3051, st. p. 375, část p. p. č. 2997, část st. p. č. 335, 3169/2, 1308/3 vše v k. ú. Hamry. Zastupitelstvo obce Hamry souhlasí se zveřejněním záměru na pronájem pozemků ppč 3041, 3051, st. p. 375, část p. p. č. 2997, část st. p. č. 335, 3169/2, 1308/3 vše v k. ú. Hamry na Šumavě. Usnesení č. 43/2015 bylo schváleno. 15) Poskytnutí neinvestiční dotace z programu PSOV Plzeňského kraje na rok 2015 na opravu komunikace v k. ú. Hamry na Šumavě v oblasti Knížecí dvůr (okolo kapličky) Starosta seznámil přítomné s poskytnutím neinvestiční dotace z programu PSOV Plzeňského kraje na rok 2015 na opravu komunikace v k. ú. Hamry na Šumavě Knížecí dvůr ve výši ,- Kč. Starosta navrhuje přijmout neinvestiční dotaci z programu PSOV Plzeňského kraje na rok 2015 na opravu komunikace v k. ú. Hamry na Šumavě Knížecí dvůr ve výši ,- Kč. Zastupitelstvo obce Hamry přijímá neinvestiční dotaci z programu PSOV Plzeňského kraje na rok 2015 na opravu komunikace v k. ú. Hamry na Šumavě Knížecí dvůr ve výši ,- Kč.

7 Usnesení č. 44/2015 bylo schváleno. 16) Záměr na zřízení věcného břemene pro přechod přivaděče MVE na pozemku ppč v k. ú. Hamry na Šumavě Starosta seznámil přítomné s žádostí firmy MVE HHS s.r.o., Hamry 83, o uzavření Smlouvy o smlouvě budoucí na věcné břemeno přechodu přivaděče MVE (podzemní potrubí DN 800) přes obecní komunikaci ppč v k. ú. Hamry na Šumavě. Firma MVE HHS s.r.o. (původní firma AQUAENERGIE) má záměr prodloužit přivaděč k MVE v oblasti Horníku při pozemku ppč. 3511, který vede ke Křížkovu. Firma položí mostek přes vodoteč, aby se dostala na druhý břeh, zpevní komunikaci na pozemku ppč tak, aby po té mohla dopravovat materiál pro stavbu. Starosta navrhuje souhlasit se záměrem prodloužení přivaděče k MVE a s předložením Smlouvy o smlouvě budoucí na věcné břemeno přechodu přivaděče přes pozemek ppč v k. ú. Hamry na Šumavě dle situačního zákresu firmou MVE HHS s.r.o., Hamry 83, Nýrsko Zastupitelstvo obce souhlasí se záměrem prodloužení přivaděče k MVE a s předložením Smlouvy o smlouvě budoucí na věcné břemeno přechodu přivaděče přes pozemek ppč v k. ú. Hamry na Šumavě dle situačního zákresu firmou MVE HHS s.r.o., Hamry 83, Nýrsko. Usnesení č. 45/2015 bylo schváleno. 17) Diskuse, ostatní, připomínky a) Rámcová kupní smlouva o dodávkách zboží a služeb prostřednictvím čerpacích stanic Starosta seznámil přítomné s návrhem Rámcové kupní smlouvy o dodávkách zboží a služeb prostřednictvím čerpacích stanic s firmou ČEPRO, a.s., se sídlem Dělnická 12, č.p. 213, Holešovice, Praha 7, IČO: na odběr zboží a služeb prostřednictvím karty EuroOil. Karta EuroOil umožňuje bezhotovostní úhradu PHM, sleva na PHM je 0,35 Kč/l v síti čerpacích stanic EuroOil a Čepro, žádný poplatek za používání karty, fakturace jednou měsíčně zdarma, výroba karty 20,- Kč/ks bez DPH, platnost karty je 2 roky. Karta bude vystavena na Obec Hamry. Starosta navrhuje uzavřít Rámcovou kupní smlouvu o dodávkách zboží a služeb prostřednictvím čerpacích stanic s firmou ČEPRO, a.s., se sídlem Dělnická 12, č.p. 213,

8 Holešovice, Praha 7, IČO: na odběr zboží a služeb prostřednictvím karty EuroOil. Návrh usnesení: Zastupitelstvo obce Hamry souhlasí s uzavřením Rámcové kupní smlouvy o dodávkách zboží a služeb prostřednictvím čerpacích stanic s firmou ČEPRO, a.s., se sídlem Dělnická 12, č.p. 213, Holešovice, Praha 7, IČO: na odběr zboží a služeb prostřednictvím karty EuroOil. Výsledek hlasování: Pro: 6 Proti: 0 Zdržel se: 0 Usnesení č. 46/2015 bylo schváleno. b) Oprava komunikace v k.ú. Hamry na Šumavě Knížecí dvůr Starosta vyzval přítomné k diskusi o opravě komunikace v oblasti Knížecí dvůr, zda opravu dělat od kapličky směrem k Horníku nebo od kapličky k č.p. 20 Chata u Jezevce. Dále připomenul, že podíl dotace je 60% ,- Kč, podíl obce by měl být minimálně ,- Kč. Zastupitelstvo se shodlo na tom, že komunikaci je nejvíce potřeba opravit v úseku cca od Chaty u Jezevce ke kapličce, případně ještě alespoň 50 m dolů od kapličky směrem k hlavní silnici. Tak bude zadána i poptávka. c) Cenová nabídka projektové dokumentace na výstavbu obecního jezírka v obci Hamry Starosta seznámil přítomné s cenovou nabídkou f. AQUAŠUMAVA, Chudenín 30 na projektovou dokumentaci na výstavbu obecního jezírka v obci Hamry ve výši ,- Kč bez DPH. Jedná se o vypracování projektové dokumentace pro stavební povolení a kolaudaci, nakládání s vodami a inženýrská činnost. Starosta navrhuje zatím nevyužít cenové nabídky f. AQUAŠUMAVY na projektovou dokumentaci na výstavbu obecního jezírka v obci Hamry z důvodu finančních. ZO vzalo na vědomí d) Veřejně prospěšné práce Starosta seznámil přítomné s možností využití veřejně prospěšných pracím odsouzeného Václava Groma, bytem Nýrsko 122 v průběhu dvou let ve výši 300 hodin. Starosta byl seznámen probační a mediační službou o podmínkách využití veřejně prospěšných prací. Většina zastupitelů neprojevila zájem tuto možnost využít.

9 e) Cena za půjčování autopřívěsu Starosta seznámil přítomné s požadavkem na zapůjčování autopřívěsu a navrhuje cenu 150,- Kč bez DPH za každý započatý den. Většina přítomných zastupitelů projevila s půjčováním autopřívěsu občanům nesouhlas. f) Sběr odpadu Sběr nebezpečného a velkoobjemového odpadu a sběr železného šrotu s jednotným sběrným místem v bývalém areálu Policie ČR v Hamrech dne 16. května 2015 (SOBOTA) v časovém rozmezí 9.oo 12.oo hodin. g) Mikroregion Šumava západ Starosta informoval o jednání s koordinátorem Mikroregionu Šumava západ p. Tachovským o možnosti podávání žádosti přes mikroregion. Dále o možnosti zřízení dobíjecí stanice elektromobilů v ceně cca 30000,- Kč. Zastupitelstvo neprojevilo o zřízení dobíjecí stanice elektromobilů zájem. h) Setkání rodáků a připomenutí 25. výročí otevření hranic Starosta informoval o jednání s p. Wiererem a farářem Potegou o průběhu setkání, které se uskuteční Dále informoval o zajištění hudební produkce, výstavních panelů a překladatelky. i) Termín podpisů smluv o odvádění odpadních vod mezi občany a provozovatelem kanalizace Starosta informoval Zastupitelstvo o tom, že dne bude na Obecním úřadě v Hamrech od 9 do 19 hodin probíhat podepisování Smluv o odvádění odpadních vod mezi občany a provozovatelem. Veškeré nezbytné podklady budou do té doby občanům, kterých se to týká, doručeny. Po tomto datu podpisu Smlouvy bude následovat postupné napojování jednotlivých nemovitostí na veřejnou kanalizaci. j) Požadavek pana Kroupy na pana Arendáše Pan Kroupa požádal pana Arendáše, aby na příštím Zastupitelstvu vysvětlil a doložil, kde a jak p. Arendáš ušetřil 130 tisíc korun, o kterých se zmínil v Hamerském listě 2/2015 a o jakou částku byly údajně navýšeny vícepráce u akce oprava zídky u kostela. Předsedající ukončil zasedání zastupitelstva v hodin.

10 Usnesení z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech 34) Zastupitelstvo obce Hamry schvaluje následující program zasedání: 1. Zahájení jednání 2. Složení slibu člena zastupitelstva 3. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) a zapisovatele 4. Schválení programu 5. Volba předsedy kontrolního výboru 6. Volba členů finančního a kontrolního výboru 7. Zpráva o činnosti obecního úřadu a podání informace o rozdělení kompetencí 8. Rozpočet na rok Rozpočtový výhled Obecně závazná vyhláška obce Hamry č. 1/2015 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů 11. Prominutí půjčky Ekoregionu Úhlava 12. Žádost o prodej pozemku ppč v k. ú. Hamry na Šumavě 13. Žádost o prodej pozemku ppč a 3041 v k. ú. Hamry na Šumavě 14. Pronájem pozemků 15. Poskytnutí neinvestiční dotace z programu PSOV Plzeňského kraje na rok 2015 na opravu komunikace v k. ú. Hamry na Šumavě v oblasti Knížecí dvůr (okolo kapličky) 16. Záměr na zřízení věcného břemene pro přechod přivaděče MVE na pozemku ppč v k. ú. Hamry na Šumavě. 17. Diskuse, ostatní, připomínky 35) Zastupitelstvo obce Hamry volí předsedou kontrolního výboru p. Jiřího Petrželku. 36) Zastupitelstvo obce Hamry volí členy finančního výboru p. Miroslava Máru a Jaroslava Wolfa. 37) Zastupitelstvo obce Hamry odkládá volbu členů kontrolního výboru z důvodu nedostatku kandidátů na členství ve výboru na nejbližší zasedání. 38) Zastupitelstvo obce Hamry schvaluje rozpočet na rok 2015 dle 84 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích podle předloženého návrhu jako schodkový s příjmy ve výši ,- Kč, výdaji ve výši ,- Kč a financováním ve výši ,- Kč. Závazným ukazatelem jsou stanoveny paragrafy. 39) Zastupitelstvo obce Hamry schvaluje rozpočtový výhled na rok ) Zastupitelstvo obce Hamry vydává Obecně závaznou vyhlášku č. 1/2015 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů s poplatkem ve výši 500,- Kč.

11 41) Zastupitelstvo obce Hamry souhlasí se zveřejněním záměru prodeje pozemku ppč v k. ú. Hamry na Šumavě o výměře 452 m2. 42) Zastupitelstvo obce Hamry zamítá prodej pozemků ppč a 3041 v k. ú. Hamry na Šumavě. 43) Zastupitelstvo obce Hamry se zveřejněním záměru na pronájem pozemků ppč 3041, 3051, st. p. 375, část p. p. č. 2997, část st. p. č. 335, 3169/2, 1308/3 vše v k. ú. Hamry na Šumavě. 44) Zastupitelstvo obce Hamry přijímá neinvestiční dotaci z programu PSOV Plzeňského kraje na rok 2015 na opravu komunikace v k. ú. Hamry na Šumavě Knížecí dvůr ve výši ,- Kč. 45) Zastupitelstvo obce Hamry souhlasí se záměrem prodloužení přivaděče k MVE a s předložením Smlouvy o smlouvě budoucí na věcné břemeno přechodu přivaděče přes pozemek ppč v k. ú. Hamry na Šumavě dle situačního zákresu firmou MVE HHS s.r.o., Hamry 83, Nýrsko. 46) Zastupitelstvo obce Hamry souhlasí s uzavřením Rámcové kupní smlouvy o dodávkách zboží a služeb prostřednictvím čerpacích stanic s firmou ČEPRO, a.s., se sídlem Dělnická 12, č.p. 213, Holešovice, Praha 7, IČO: na odběr zboží a služeb prostřednictvím karty EuroOil.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 31. 10. 2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 2. 7. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 2. 7. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 2. 7. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis z 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 6. 8. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 6. 8. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 6. 8. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Bohunice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne 05.04.2019, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bohunice (dále též jako

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koberovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koberovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Koberovice Zastupitelstvo obce Koberovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koberovice, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Třeština, konaného dne , od 16:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Třeština, konaného dne , od 16:00 hodin. Obec Třeština Zastupitelstvo obce Třeština Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Třeština, konaného dne 6. 11. 2010, od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Před konáním ustavujícího

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 17. 3. 2019 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny Omluveni : --- 1) Zahájení

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Zahrádka Zastupitelstvo obce Zahrádka Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne 2.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Výsledek hlasování: Pro: 7 Proti: 0 Zdrželi se: 0

Výsledek hlasování: Pro: 7 Proti: 0 Zdrželi se: 0 Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 16. 10. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Chožov, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Chožov, konaného dne , od 18:30 hodin. Obec Chožov Zastupitelstvo obce Chožov Místo konání: Přítomni:, Ověřovatelé zápisu: Návrhová komise k usnesení: Zapisovatelka: konaného dne 10. 11. 2014, od 18:30 hodin. zasedací místnost OÚ Chožov M.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích)

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Obec Močovice Zastupitelstvo obce Močovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice, konaného dne 31.

Více

Z á p i s. z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené.

Z á p i s. z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené. Z á p i s z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v 18 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené. Přítomni: Ing. Josef Hušek, František Kolář, Ing. Josef Kopečný, Jiří

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Borek, konaného dne , od 16:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Borek, konaného dne , od 16:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Borek, konaného dne 6. 11. 2014, od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Borek bylo zahájeno v 16,00 hodin dosavadním

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vortová konaného dne od hod. do hod. KD Vortová 59.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vortová konaného dne od hod. do hod. KD Vortová 59. Strana 1 Z A S T U P I T E L S T V O O B C E V O R T O V Á Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vortová konaného dne 12.11.2010 od 18.00 hod. do 20.00 hod. KD Vortová 59. Č.j.11/2010/ ZO Vortová-

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne 31.10.2018 od 17:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Horní Brusnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 9. listopadu 2010, od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 9. listopadu 2010, od hodin. Obec Vráto Zastupitelstvo obce Vráto Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 9. listopadu 2010, od 17.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2014, od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2014, od hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2014, od 17.15 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vráto (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pucov, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pucov, konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Pucov Zastupitelstvo obce Pucov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pucov, konaného dne 1. 11. 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pucov

Více

Zápis z 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 14. 7. 2016 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluven

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 10. 6. 2016 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluven

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 9. 2016 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 18. 1. 2011 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni : 1) Zahájení

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2018, od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2018, od hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2018, od 17.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vráto bylo zahájeno v 17.00 hodin bývalým

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Obec Nový Ples Nový Ples 28, Jaroměř

Obec Nový Ples Nový Ples 28, Jaroměř Obec Nový Ples Nový Ples 28, 551 01 Jaroměř IČO: 00272892 e-mail:novy.ples@cbox.cz 724 180 090 Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nový Ples konaného dne 2. 11. 2018 Začátek jednání: 18:15

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hejnice konaného dne , od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hejnice konaného dne , od hodin. Obec Hejnice Zastupitelstvo obce Hejnice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hejnice konaného dne 2.11.2018, od 18.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obec Kamenná Lhota, Kamenná Lhota 52. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota, konaného dne

Obec Kamenná Lhota, Kamenná Lhota 52. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota, konaného dne .., Obec Kamenná Lhota, 582 92 Kamenná Lhota 52 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota, konaného dne 06.11.2014 Přítomni: členové nově zvoleného zastupitelstva Vladimír Med Josef

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravice konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravice konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Doubravice Zastupitelstvo obce Doubravice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravice konaného dne 30.10.2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Dokument č.: Datum vyvěšení: 12. 11. 2018 Datum sejmutí: ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Konaného dne: 2. 11. 2018 Číslo: 007/2018 Ověřovatelé: Miroslava ONDRUŠOVÁ Mgr.

Více

Obec Nedvězí. Zastupitelstvo obce Nedvězí

Obec Nedvězí. Zastupitelstvo obce Nedvězí Obec Nedvězí Zastupitelstvo obce Nedvězí Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nedvězí, konaného dne 4.11.2014 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání

Více

OBEC ROSTOKLATY. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ROSTOKLATY, konaného dne 29. října 2018, od 19:00 hodin.

OBEC ROSTOKLATY. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ROSTOKLATY, konaného dne 29. října 2018, od 19:00 hodin. OBEC ROSTOKLATY 281 71 ROSTOKLATY 32 OKRES KOLÍN TEL. 321 672 721 www. rostoklaty.cz e -mail: obec@rostoklaty.cz FAX : 321 672 721 bankovní spojení : ČSOB PS a.s., č.ú.: 112308464 / 0300 IČO : 00235709

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne v zasedací místnosti OÚ v Tučapech

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne v zasedací místnosti OÚ v Tučapech Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne 7.11.2014 v zasedací místnosti OÚ v Tučapech Účast : Petr Elis, Mgr. Zdeněk Gajdoš, Alfréd Kadavý, PhDr. Jiřina Rozsypalová, Radek Zelinka Hodina

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nupaky, konaného dne , od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nupaky, konaného dne , od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nupaky, konaného dne 29.10. 2014, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedáni Zastupitelstva obce Nupaky (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne Obec Slavětín Slavětín 7 Ždírec nad Doubravou 582 63 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne 02. 11. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Slavětín (dále též jako zastupitelstvo

Více

2) Schválení programu: Navržený program:

2) Schválení programu: Navržený program: Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 31. 10. 2018, od 18:00 hodin v budově místního pohostinství, Přívětice čp. 10 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v 17.00 hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní členové zastupitelstva obce : Josef Hořejší, Lenka Hořejší,

Více

OBEC HORNÍ BRANNÁ. Horní Branná čp. 1, Horní Branná, Tel.: ,

OBEC HORNÍ BRANNÁ. Horní Branná čp. 1, Horní Branná, Tel.: , OBEC HORNÍ BRANNÁ Horní Branná čp. 1, 512 36 Horní Branná, Tel.: 481 584 178, E-mail: ou@hbranna.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Branná, konaného dne 6. listopadu 2014, od 18:00

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Záboří Zastupitelstvo obce Záboří Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne 5. 11. 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Katov, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Katov, konaného dne Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Katov, konaného dne 3. 11. 2018 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Katov (dále též jako zastupitelstvo") bylo zahájeno v 18.10

Více

Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne , od 16 :00 hodin.

Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne , od 16 :00 hodin. Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne 29.10 2018, od 16 :00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pavlov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Obec Hradiště 36, Zbiroh

Obec Hradiště 36, Zbiroh Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hradiště, konaného 2. listopadu 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hradiště (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 13.11.2010, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice.

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Zápis z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 5. 11. 2018 od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Přítomni: Ing. Jiří Novák, PhDr. Jana Tomanová, Jaroslava Jelenová,

Více

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Č.j. 663/03/2018 Z Á P I S A U S N E S E N Í z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne 31.10.2018 v 19.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zbožíčko, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zbožíčko, konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Zbožíčko Zastupitelstvo obce Zbožíčko Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zbožíčko, konaného dne 5. 11. 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 14.12. 2010, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 9 členů omluveno: 0 členů

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jersín, konaného dne , od 20:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jersín, konaného dne , od 20:00 hodin. Obec Jersín Zastupitelstvo obce Jersín Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jersín, konaného dne 12. 11. 2014, od 20:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis č. 9/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne , od hodin v sále kulturního domu

Zápis č. 9/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne , od hodin v sále kulturního domu Zápis č. 9/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 5.11.2014, od 18.00 hodin v sále kulturního domu Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bantice

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Staňkovice, konaného dne , od 16:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Staňkovice, konaného dne , od 16:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Staňkovice, konaného dne 6.11.2014, od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Staňkovice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne 2. 11. 2018, od 18:00 hodin v zasedací místnosti

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne , od 18:30 hodin. Obec Podhradí Zastupitelstvo obce Podhradí Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne 05. 11. 2014, od 18:30 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Pěna, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Pěna, konaného dne , od 18:00 hodin. ZÁPIS 5/2014 ustavující zasedání ZO 1 Obec Dolní Pěna Zastupitelstvo obce Dolní Pěna Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Pěna, konaného dne 5.11.2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Suchodol konaného dne , od h

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Suchodol konaného dne , od h Obec Suchodol Zastupitelstvo obce Suchodol Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Suchodol konaného dne 30. 10. 2018, od 19.00 h Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Životice ( 95 zákona o obcích)

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Životice ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Životice ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Životice, konaného dne 2.11. 2014, od 15:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS z ustavující schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 01.11. 2014

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel.,fax: , mobil

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel.,fax: , mobil Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel.,fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Hnanice č

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec, konaného dne 1. listopadu 2018, od 20:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec, konaného dne 1. listopadu 2018, od 20:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec, konaného dne 1. listopadu 2018, od 20:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBECNÍ ÚŘAD DRAHKOV Drahkov č. 12, Blovice, tel: , datová schránka: ky7bphr

OBECNÍ ÚŘAD DRAHKOV Drahkov č. 12, Blovice, tel: , datová schránka: ky7bphr Program ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahkov, konaného dne 2.11.2018, od 18:00 hodin. 1. Zahájení 2. Složení slibu členy zastupitelstva 3. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích)

Více

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 7. 4. 2016 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Horní Bukovina konaného dne 3. listopadu 2018 od 17:00 hodin v restauraci Podbukovina

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Horní Bukovina konaného dne 3. listopadu 2018 od 17:00 hodin v restauraci Podbukovina Obec Horní Bukovina ZÁPIS z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Horní Bukovina konaného dne 3. listopadu 2018 od 17:00 hodin v restauraci Podbukovina Přítomni: Omluveni: Beran Radovan, Baboráková

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dědová, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dědová, konaného dne od 18:00 hodin. Obec Dědová Zastupitelstvo obce Dědová Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dědová, konaného dne 3.11.2014 od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Dědová

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory ( 95 zákona o obcích)

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory ( 95 zákona o obcích) Obec Stříbrné Hory Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory Zápis č. 7-2018-Z z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obec Sukorady - Zastupitelstvo obce Sukorady. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sukorady, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Sukorady - Zastupitelstvo obce Sukorady. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sukorady, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Sukorady - Zastupitelstvo obce Sukorady Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sukorady, konaného dne 29.10.2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Kynice, konaného dne 29.října 2018, od 19,00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Kynice, konaného dne 29.října 2018, od 19,00 hodin 1 Obec Kynice Zastupitelstvo obce Kynice Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Kynice, konaného dne 29.října 2018, od 19,00 hodin Zasedání zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 29. 10. 2018 Zasedání zahájeno: v 18.00 hodin Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: 9 - Chadimová

Více

OBEC STUDNICE STUDNICE 2, BUDIŠOV, IČ:

OBEC STUDNICE STUDNICE 2, BUDIŠOV, IČ: OBEC STUDNICE STUDNICE 2, 675 03 BUDIŠOV, IČ: 00378631 email: ou.studnice@pvtnet.cz, http://www.studnice-tr.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Studnice, konaného dne 10.11. 2010, od 18:00

Více

Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy

Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Město Abertamy, Farní 2, 362 35 Abertamy Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne 3.11. 2014, od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Přítomni: 7 členů ZMě (100%)

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konané dne , od 17:00 hodin na obecním úřadě

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konané dne , od 17:00 hodin na obecním úřadě Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konané dne 31. 10. 2014, od 17:00 hodin na obecním úřadě Program

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konaného dne , od hod listů : 6 Přítomno : 9 členů ZO hostů : 13

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konaného dne , od hod listů : 6 Přítomno : 9 členů ZO hostů : 13 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konaného dne 10.11.2014, od 17.00 hod listů : 6 Přítomno : 9 členů ZO hostů : 13 Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obec Vlkaneč Zastupitelstvo obce Vlkaneč Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlkaneč, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Vlkaneč Zastupitelstvo obce Vlkaneč Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlkaneč, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Vlkaneč Zastupitelstvo obce Vlkaneč Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlkaneč, konaného dne 31.10.2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 12. 4. 2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vystrkov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vystrkov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vystrkov, konaného dne 31. 10. 2018, od 17:00 hodin. Místo konání: Přítomni: Občané: kancelář OÚ Vystrkov, dne 31. 10. 2018 od 17:00 hodin Jaroslav Pospíšil,

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne , od 18:00 hodin. Program:

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne , od 18:00 hodin. Program: Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne 31. 10. 2018, od 18:00 hodin. Program: 1) Určení ověřovatelů zápisu ( 92 odst. 1 zákona o obcích) a zapisovatele 2) Schválení

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne , od 18:05 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne , od 18:05 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:05 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obec Háje Zastupitelstvo obce Háje

Obec Háje Zastupitelstvo obce Háje Obec Háje Zastupitelstvo obce Háje Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis č. 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Háje, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 1.listopadu 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 1.listopadu 2014, od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 1.listopadu 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad

Více

OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY

OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY Pětihosty 41, 251 67, tel. 323655309, obec.petihosty@volny.cz, www.petihosty.cz Obec Pětihosty Zastupitelstvo obce Pětihosty Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pětihosty,

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

OBEC KŘÍŽKOVÝ ÚJEZDEC Křížkový Újezdec 37, Kamenice tel.:

OBEC KŘÍŽKOVÝ ÚJEZDEC Křížkový Újezdec 37, Kamenice tel.: Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:00 hodin. 1) Zahájení zasedání dosavadním starostou obce, zjištění usnášeníschopnosti Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Rozsochatec. konaného dne 6. listopadu 2014, v místnosti obecního úřadu čp.97

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Rozsochatec. konaného dne 6. listopadu 2014, v místnosti obecního úřadu čp.97 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Rozsochatec konaného dne 6. listopadu 2014, v místnosti obecního úřadu čp.97 Zasedání Zastupitelstva obce Rozsochatec bylo zahájeno v 18.00 hodin dosavadním

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Rudice Zastupitelstvo obce Rudice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudice, konaného dne 4.11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Rudice

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nová Ves u Jarošova, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nová Ves u Jarošova, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nová Ves u Jarošova, konaného dne 3. 11. 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Nová Ves u Jarošova (dále

Více

Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 1. 11. 2018 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 902/2018/OUNE Celkem přítomno: 12 Členů obecního zastupitelstva

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 11. listopadu 2010 v 18.00 hod. v sále Hasičské

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velenice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velenice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Velenice Zastupitelstvo obce Velenice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velenice, konaného dne 7. 11. 2014, od 18:00 hodin. ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITLSTVA Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Jasenice Zápis č. 50 Zastupitelstvo obce Jasenice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jasenice, konaného dne

Obec Jasenice Zápis č. 50 Zastupitelstvo obce Jasenice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jasenice, konaného dne Obec Jasenice Zápis č. 50 Zastupitelstvo obce Jasenice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jasenice, konaného dne 3. 11. 2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedáni Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Heřmanice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Heřmanice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Heřmanice Zastupitelstvo obce Heřmanice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Heřmanice, konaného dne 31.10. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

* * * Složení slibu proběhlo tak, že předsedající přečetl slib stanovený v 69 odst. 2 zákona o obcích

* * * Složení slibu proběhlo tak, že předsedající přečetl slib stanovený v 69 odst. 2 zákona o obcích Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 2.11.2018, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť Obec Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/8 Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezdovice, konaného dne 31. 10. 2018 v 18.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne 31. 10. 2018, od 18:00 hodin. Program: 1) Určení ověřovatelů zápisu ( 92 odst. 1 zákona o obcích) a zapisovatele 2) Schválení

Více

Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves

Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Krásněves, konaného dne 7.11.2014, od 19:00 hodin. Přítomni zastupitelé: Jaroslav Šedý, Bedřich Staněk, Josef

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 1. Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 1. listopadu 2018, od 18 hod. Zahájení zasedání

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Přítomni : Slabý Josef, Novotný Petr, Kounovský Martin, Fišer Zdeněk, Ouřada Petr, Rusňák

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky,

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, OBEC STAROVIČKY Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, konaného dne 4.11.2014, od 18:00 hod. v zasedací místnosti OÚ ve Starovičkách Zahájení ustavujícího zasedání

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7, Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7, Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7, 569 43 Jevíčko Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 5.11.2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od 18.00 hodin Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, ing. Macek Jan, ing. Pacal Jiří, ing. Samek Ivan, Mgr.

Více

Zápis č. 1/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis č. 1/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , od 17:00 hodin. OBEC HORNÍ KRUTY Zastupitelstvo obce Horní Kruty Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne 4. 11. 2018, od 17:00 hodin. Zahájení: 17:00 hodin Ukončení: 17:20

Více