U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Mgr. Ing. Hořánek, JUDr. Průša, p. Anděl, Ing. arch. Trambová Omluveni JUDr. Knot, Ing. Franců, Ing. Sládek, MUDr. Tyll PROGRAM 1) Platební styk změna elektronického bankovnictví u PPF banky 2) Změny závazných ukazatelů ZŠ E. Beneše a ZŠ T. G. Masaryka 3) Použití finančních prostředků z fondu investic ZŠ E. Beneše 4) Přijetí finančního daru pro příspěvkovou organizaci Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek 5) Návrh na poskytnutí dotací dle čl. III. e) Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost v roce 2018 sportovní akce 6) Návrh zadání veřejné zakázky Zabezpečení správy, údržby a aktualizace DTM města Písek 7) Záměr podání žádosti o dotaci na projekt s názvem Koncepce bydlení města Písku 8) Návrh na udělení předběžného souhlasu k zakázce Stavební práce k projektu Adaptace učeben pro technické vzdělávání při využití digitálních technologií a adaptace odborných učeben stavební úpravy a vybavení jazykové laboratoře a učebny přírodních věd na ZŠ T. Šobra 9) Výsledek výběru zpracovatele návrhu urbánního řešení areálu bývalých Žižkových kasáren se začleněním areálu víceúčelové sportovní haly 10) Návrh na vyloučení uchazeče a schválení dodavatele veřejné zakázky: Stavební úpravy a přístavba chaty Živec č.p ) Věcná břemena 12) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 13) Řešení nájemních vztahů k bytům 14) Návrh na řešení bytových záležitostí 15) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 16) Poskytnutí bytů pro osoby v tíživé životní situaci 17) Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města

2 18) Služba Taxík Maxík pro seniory a zdravotně handicapované osoby návrh přepravních podmínek, smlouva o podmínkách provozování automobilu, darovací smlouva s Nadací Charty 77 19) Kupní smlouva s městem Blovice na koupi nákladního přívěsu pro přepravu lodí 20) Kupní smlouva s firmou SOVT-RADIO spol. s r. o. na dodávku a instalační práce - Digitální převaděč rádiového signálu na rozhledně Jarník pro Městskou policii Písek 21) Nájemní smlouva s firmou CETIN a Media Bohemia, a. s. na umístění a provozování radiotelekomunikačního zařízení pro Městskou policii Písek 22) Dodatek k veřejnoprávní smlouvě o poskytnutí dotace z rozpočtu města Skiklub Písek, z. s. 23) Dodatek k pojistné smlouvě s Českou pojišťovnou, a. s. 24) Aktualizace příloh k pojistné smlouvě s Českou pojišťovnou, a. s. 25) Změna sídla Městské knihovny Písek 26) Návrh na změnu počtu zaměstnanců Městského úřadu Písek 27) Informace z jednání komisí 28) Zastavení řízení o povolení výjimky z obecně závazné vyhlášky 29) Výjimky z obecně závazné vyhlášky 30) Smlouva o pronájmu Stanice energetického využití kalu a biomasy ČOV Písek s Vodárenskou správou Písek s. r. o. 31) Dodatek ke smlouvě o dílo se společností SMP CZ a. s. na akci Úpravna vody Písek 32) Dodatek mandátní smlouvy se společností Vodárenská správa Písek s. r. o. 33) Dodatek ke smlouvě o dílo se společností EUROVIA CS, a. s. na akci Regenerace panelového sídliště Jih v Písku 3. etapa 34) Dodatek ke smlouvě o dílo se společností Metrostav a. s. na akci Cyklistická stezka a chodník Hradiště průmyslová zóna a centrum města lávka pro cyklisty a pěší II 35) Personální zajištění projektu +CityxChange 36) Kontrola plnění usnesení 37) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze zápisu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1) Platební styk změna elektronického bankovnictví u PPF banky Usnesení č. 460/18 Rada města schvaluje přílohu rámcové smlouvy o platebních a bankovních službách měnící službu elektronického bankovnictví mezi městem Písek a PPF bankou. Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 2) Změny závazných ukazatelů ZŠ E. Beneše a ZŠ T. G. Masaryka Usnesení č. 461/18 Rada města schvaluje změny závazných ukazatelů 1) Základní školy E. Beneše a Mateřské školy Písek 2) Základní školy T. G. Masaryka a Mateřské školy Písek. Zodpovídá: Ing. Toman stránka 2 (celkem 21)

3 K bodu 3) Použití finančních prostředků z fondu investic ZŠ E. Beneše Usnesení č. 462/18 Rada města schvaluje použití finančních prostředků z fondu investic Základní školy E. Beneše a Mateřské školy Písek na spolufinancování akce Zázemí pro malou tělocvičnu v hodnotě 40 tis. Kč. Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 4) Přijetí finančního daru pro příspěvkovou organizaci Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek Usnesení č. 463/18 Rada města schvaluje přijetí finančního daru účelově určeného v celkové výši Kč dle darovací smlouvy v příloze č. 1, pro příspěvkovou organizaci Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, Písek, IČO od společnosti Světýlko o.p.s., Vídeňská 55, Brno, IČO Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 5) Návrh na poskytnutí dotací dle čl. III. e) Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost v roce 2018 sportovní akce Usnesení č. 464/18 Rada města schvaluje poskytnutí dotace na systémovou podporu sportu dle čl. III. e) Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro AC Sole Písek z.s. na Žij pohybem ve výši Kč. Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 6) Návrh zadání veřejné zakázky Zabezpečení správy, údržby a aktualizace DTM města Písek Usnesení č. 465/18 Rada města 1. schvaluje výjimku z Pravidel stanovujících postup zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a rámcových pravidel pro zadávání veřejných zakázek, dle čl. 6, odst. 3, pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Zabezpečení správy, údržby a aktualizace DTM Města Písek 2. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky - Zabezpečení správy, údržby a aktualizace DTM Města Písek 3. schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek ve složení: Členové: Ing. Josef Jambura (odbor VY), JUDr. Josef Knot, MBA. (1. místostarosta), Ing. Václav Filip (odbor IR), Ing. Michaela Michalcová (odbor SM), Mgr. Roman Fouček (odbor VY) Náhradníci: Ing. Jana Koštelová (odbor VY), Mgr. Ing. Jiří Hořánek (2. místostarosta), Ing. Bc. Jan Venclík (odbor IR), Ing. Petr Kouřimský (odbor SM), Ing. Martina Sekalová (odbor VY) Zodpovídá: Ing. Jambura stránka 3 (celkem 21)

4 K bodu 7) Písku Záměr podání žádosti o dotaci na projekt s názvem Koncepce bydlení města Usnesení č. 466/18 Rada města podání žádosti o podporu v projektu Koncepce bydlení města Písku schvaluje. Zodpovídá: Mgr. Baslerová K bodu 8) Návrh na udělení předběžného souhlasu k zakázce Stavební práce k projektu Adaptace učeben pro technické vzdělávání při využití digitálních technologií a adaptace odborných učeben stavební úpravy a vybavení jazykové laboratoře a učebny přírodních věd na ZŠ T. Šobra Usnesení č. 467/18 Rada města uděluje bez připomínek předběžný souhlas k zakázce Stavební práce k projektu - Adaptace učeben pro technické vzdělávání při využití digitálních technologií a adaptace odborných učeben stavební úpravy a vybavení jazykové laboratoře a učebny přírodních věd na ZŠ T. Šobra s rozhodnutím o výběru nejvhodnější nabídky uchazeče společnost Švec s.r.o., IČO: , Malé Nepodřice, Písek za cenu ,56 Kč bez DPH ( ,43 Kč vč. DPH) jako nejvýhodnější podle základního hodnotícího kritéria nejnižší nabídkové ceny a pověřuje ředitele školy podpisem rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky a podpisem smlouvy o dílo. Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 9) Výsledek výběru zpracovatele návrhu urbánního řešení areálu bývalých Žižkových kasáren se začleněním areálu víceúčelové sportovní haly Usnesení č. 468/18 Rada města projednala výsledek výběru zpracovatele návrhu urbánního řešení areálu bývalých Žižkových kasáren se začleněním areálu víceúčelové sportovní haly a zhodnocení doručených nabídek z developerské soutěže: schvaluje vítěznou nabídku - RG Investment a.s., Vladislavova 250, Písek (doporučená nabídka komisí) a z poptávkového řízení (projektanti): schvaluje vítěznou nabídku - 4DS, spol. s.r.o., Lucemburská 16, Praha 3 (doporučená nabídka komisí) a ukládá Odboru investic a rozvoje výsledný výstup z nabídek developerské soutěže a poptávkového řízení (projektanti) předložit zastupitelstvu města ke schválení, v rámci jeho prosincového zasedání. Zodpovídá: Ing. Filip stránka 4 (celkem 21)

5 K bodu 10) Návrh na vyloučení uchazeče a schválení dodavatele veřejné zakázky: Stavební úpravy a přístavba chaty Živec č.p. 440 Usnesení č. 469/18 Rada města 1. schvaluje vyloučení uchazeče ROBRO s.r.o., Jana Mukařovského 2663, Písek, IČO: z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Stavební úpravy a přístavba chaty Živec č.p. 440 na parc. č. st. 2077, 2503, 2467/1 k.ú. Písek ; 2. schvaluje účastníka INVESSALES, spol. s r.o., Podskalská 22/1512, Praha 2 Nové Město, IČO za celkovou cenu ,31 Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle dílčího hodnotícího kritéria nejnižší nabídková cena vyhodnocena jako ekonomicky nejvýhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Stavební úpravy a přístavba chaty Živec č.p. 440 na parc. č. st. 2077, 2503, 2467/1 k.ú. Písek a pověřuje starostku města podpisem rozhodnutí o výběru a smlouvy o dílo; 3. schvaluje účastníka KOČÍ a.s., K Lipám 132, Písek, IČO jako druhého v pořadí za celkovou cenu Kč bez DPH. Zodpovídá: Ing. Filip K bodu 11) Věcná břemena b1) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Táborská Usnesení č. 470/18 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN na části pozemku parc. č. 1903/15 k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b2) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek K Lipám, parc. 1005/6: NN přip.kabelem Usnesení č. 471/18 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN na části pozemku parc. č. 663/1 k.ú. Hradiště u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 5 (celkem 21)

6 b3) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON. Distribuce, a.s. akce: Příp. STL Písek, Hůrka č.p. 62 Usnesení č. 472/18 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení přípojky STL na části pozemku parc. č. 587/15 k.ú. Hradiště u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČO , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b4) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Albrechtice n.vlt.: hájenka Kopanina VN, TS, NN Usnesení č. 473/18 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva umístění nového kabelového vedení NN, uzemnění na částech pozemků parc.č. 1048/1 a 1423 vše k.ú. Paseky u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b5) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Cihlářská, byt.dům č.6: NN přip.kab. Usnesení č. 474/18 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN na částech pozemků parc. č. 648/6, 648/16 a 648/22 v k.ú. Hradiště u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek odboru životního prostředí ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČO , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 6 (celkem 21)

7 b6) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Na Ryšavce: VN, NN rekonstrukce vd Usnesení č. 475/18 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN a VN, kabelového pilíře, uzemnění a trubky HDPE pro optický kabel na částech pozemků parc. č. 608/28, 621/2, 622/8, 631/2, 631/18, 631/26, 640/28, 648/6, 650/11, 660/1, 660/3, 660/4, 662/7, 662/13, 662/20, 662/21, 662/30 a 710 vše k.ú. Hradiště u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek odboru životního prostředí a odboru dopravy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČO , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b7) zřízení služebnosti inženýrské sítě uložení plynové přípojky tlakové kanalizace a vodovodních přípojek pro pozemky parc.č. 433/62 a 433/18 k.ú. Semice u Písku ve prospěch PROP SERVIS, s.r.o. Usnesení č. 476/18 Rada města Písku po projednání schvaluje 1. konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě dle přílohy č. 2. Předmětem smlouvy je uložení přípojky tlakové kanalizace na částech pozemků parc.č. 429/3, 429/1, 433/16 a 433/59 vše k.ú. Semice u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby přípojky tlakové kanalizace, dále provádět na přípojce tlakové kanalizace úpravy za účelem její modernizace nebo zlepšení její výkonnosti ve prospěch PROP SERVIS, s.r.o., IČO: , se sídlem Mokropeská 1882, Černošice, za jednorázovou úhradu Kč. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. 2. konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě dle přílohy č. 3. Předmětem smlouvy je uložení vodovodních přípojek na částech pozemků parc.č. 429/3 a 429/1 vše k.ú. Semice u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby vodovodních přípojek, dále provádět na vodovodních přípojkách úpravy za účelem jejich modernizace nebo zlepšení jejich výkonnosti ve prospěch PROP SERVIS, s.r.o., IČO: , se sídlem Mokropeská 1882, Černošice, za jednorázovou úhradu Kč. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 7 (celkem 21)

8 b8) Záměr zřízení služebnosti cesty na pozemku parc.č. 596/1 ve prospěch společnosti AUTO PELI, s.r.o. Usnesení č. 477/18 Rada města Písku po projednání schvaluje záměr bezúplatného zřízení služebnosti cesty na části pozemku parc.č. 596/1 k.ú. Písek ve prospěch společnosti AUTO PELI, s.r.o., IČO: , se sídlem Zahradní 225, Písek Hradiště za účelem přístupu k pozemku k pozemku parc.č. 596/44 k.ú. Písek. b9) zřízení služebnosti cesty na části pozemku parc.č. 1127/1 k.ú. Putim ve prospěch pozemku parc.č. 1123/5 k.ú. Putim ve vlastnictví žadatelky Usnesení č. 478/18 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti cesty na části povinné nemovitosti 1127/1 k.ú. Putim, která je ve vlastnictví města Písek, vymezené dle geometrického plánu č /2017, který je nedílnou součástí smlouvy a byl vyhotoven na náklady oprávněné. Smlouva bude zřízena pro zajištění přístupu a příjezdu k pozemku parc.č. 1123/5 k.ú. Putim, který vznikl oddělením z pozemku parc.č. 1123/1 k.ú. Putim a je ve vlastnictví žadatelky (oprávněné). Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. K bodu 12) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) LÁZNĚ HOTEL VRÁŽ, s. r. o. uzavření dodatku ke smlouvě o nájmu pozemku Usnesení č. 479/18 Rada města Písku po projednání schvaluje uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o nájmu pozemku ze dne se společností LÁZNĚ HOTEL VRÁŽ, s. r. o., sídlem Anglická 140/20, Praha 2 dle přílohy. Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku č. 1 ke smlouvě o nájmu pozemku. b) Omezení využití Velkého náměstí v Písku Rada města Písku nepřijala žádné usnesení k omezení využívání prostoru Velkého náměstí pouze pro kulturní, společenské a sportovní akce. c) Horsecity, s. r. o. uzavření dodatku k nájemní smlouvě Usnesení č. 480/18 Rada města Písku po projednání schvaluje uzavření dodatku č. 4 ke smlouvě o nájmu části pozemku parc.č. 2090/35 k.ú. Písek se společností Horsecity, s. r. o., IČO , sídlem Praha 5 Smíchov, Nádražní 344/23 ve smyslu odstranění dřevěného podia z pronajatého pozemku. Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku č. 4 ke smlouvě o nájmu pozemku. stránka 8 (celkem 21)

9 d) Olife Energy, a. s. žádost o pronájem části pozemku parc.č.st k.ú. Písek pro umístění dobíjecí stanice (změna záměru) Usnesení č. 481/18 Rada města Písku po projednání 1. neschvaluje pronájem části pozemku parc.č.st o výměře 1 m 2 k.ú. Písek za účelem instalace a provozování dobíjecí stanice pro elektromobily na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců, s garancí doby provozu nepřetržitě 24 hodin denně pro společnost Olife Energy, a. s., IČO , sídlem Praha 2, Lazarská 11/6. 2. trvá na svém usnesení č. 412/18 ze dne e) Blatenská ryba, s. r. o. uzavření dodatku č. 11 k nájemní smlouvě Usnesení č. 482/18 Rada města Písku po projednání schvaluje ukončení pronájmu pozemků parc.č. 534 o výměře m 2, parc.č. 558/2 o výměře m 2, parc.č. 563/2 o výměře 9492 m 2, parc.č. 574 o výměře 4579 m 2, parc.č. 580/1 o výměře m 2, parc.č. 598 o výměře m 2, parc.č. 527 o výměře 8405 m 2 vše k.ú. Písek a pozemku parc.č. 977 o výměře 9958 m 2 k.ú. Smrkovice dohodou ke dni pro Blatenská ryba, s. r. o., IČO , sídlem Blatná, Na Příkopech 747. Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku č. 11 k nájemní smlouvě. f) Prácheňské rybářství, s. r. o. pronájem rybníků v k.ú. Písek a k.ú. Smrkovice Usnesení č. 483/18 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem pozemků parc.č. 534 o výměře m 2, parc.č. 558/2 o výměře m 2, parc.č. 563/2 o výměře 9492 m 2, parc.č. 574 o výměře 4579 m 2, parc.č. 580/1 o výměře m 2, parc.č. 598 o výměře m 2, parc.č. 527 o výměře 8405 m 2 vše k.ú. Písek a pozemku parc.č. 977 o výměře 9958 m 2 k.ú. Smrkovice na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 5 let za nájemné ve výši Kč/ha/rok bez DPH + inflační doložka pro Prácheňské rybářství, s. r. o., IČO , sídlem Písek, Pražská 286. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu. g) Společenství vlastníků jednotek domu čp. 14 v Kollárově ulici v Písku pronájem pozemku parc.č. 155/12 k.ú. Písek Usnesení č. 484/18 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem pozemku parc.č. 155/12 o výměře 211 m 2 k.ú. Písek za účelem užívání jako zahrada na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok od s nájemným ve výši 10 Kč/m 2 /rok pro Společenství vlastníků jednotek domu čp. 14 v Kollárově ulici v Písku, IČO , sídlem Písek, Velké náměstí 114/3. Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. stránka 9 (celkem 21)

10 h) Společenství vlastníků jednotek domu čp. 107 v Nádražní ulici v Písku pronájem pozemku parc.č. 88/1 k.ú. Písek Usnesení č. 485/18 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem pozemku parc.č. 88/1 o výměře 64 m 2 k.ú. Písek za účelem užívání jako zahrada na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok od s nájemným ve výši 10 Kč/m 2 /rok pro Společenství vlastníků jednotek domu čp. 107 v Nádražní ulici v Písku, IČO , sídlem Písek, Velké náměstí 114/3. Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. i) Společenství vlastníků jednotek domu čp. 108 v Nádražní ulici v Písku pronájem pozemku parc.č. 88/1 k.ú. Písek Usnesení č. 486/18 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem pozemku parc.č. 87 o výměře 441 m 2 k.ú. Písek za účelem užívání jako zahrada na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok od s nájemným ve výši 10 Kč/m 2 /rok pro Společenství vlastníků jednotek domu čp. 108 v Nádražní ulici v Písku, IČO , sídlem Písek, Velké náměstí 114/3. Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. j) Společenství vlastníků jednotek domu čp. 288 v Lesnické ulici v Písku pronájem pozemku parc.č. 321/63 k.ú. Písek Usnesení č. 487/18 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem pozemku parc.č. 321/63 o výměře 403 m 2 k.ú. Písek za účelem užívání jako zahrada na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok od s nájemným ve výši 10 Kč/m 2 /rok pro Společenství vlastníků jednotek domu čp. 288 v Lesnické ulici v Písku, IČO , sídlem Písek, Velké náměstí 114/3. Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. k) Společenství vlastníků jednotek domu čp v Kollárově ulici v Písku pronájem pozemku parc.č. 1801/77 k.ú. Písek Usnesení č. 488/18 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem pozemku parc.č. 1801/77 o výměře 405 m 2 k.ú. Písek za účelem užívání jako zahrada na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok od s nájemným ve výši 10 Kč/m 2 /rok pro Společenství vlastníků jednotek domu čp v Kollárově ulici v Písku, IČO , sídlem Písek, Velké náměstí 114/3. Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. stránka 10 (celkem 21)

11 l) Společenství vlastníků jednotek domu čp na Smetanově náměstí v Písku pronájem pozemku parc.č. 1786/12 k.ú. Písek Usnesení č. 489/18 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem pozemku parc.č. 1786/12 o výměře 1116 m 2 k.ú. Písek za účelem užívání jako zahrada na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok od s nájemným ve výši 10 Kč/m 2 /rok pro Společenství vlastníků jednotek domu čp na Smetanově náměstí v Písku, IČO , sídlem Písek, Velké náměstí 114/3. Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. m) Společenství vlastníků jednotek domu čp v Kollárově ulici v Písku pronájem pozemku parc.č.st. 2480/2 a parc.č. 1793/4 vše k.ú. Písek Usnesení č. 490/18 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem pozemku parc.č.st. 2480/2 o výměře 868 m 2 a pozemku parc.č. 1793/4 o výměře 530 m 2 vše k.ú. Písek za účelem užívání jako dvůr a zahrada na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok od s nájemným ve výši 10 Kč/m 2 /rok pro Společenství vlastníků jednotek domu čp v Kollárově ulici v Písku, IČO , sídlem Písek, Kollárova Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. n) Společenství vlastníků jednotek domu čp v Kollárově ulici v Písku pronájem pozemku parc.č. 155/1 k.ú. Písek Usnesení č. 491/18 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem pozemku parc.č. 155/1 o výměře 462 m 2 k.ú. Písek za účelem užívání jako zahrada na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok od s nájemným ve výši 10 Kč/m 2 /rok pro Společenství vlastníků jednotek domu čp v Kollárově ulici v Písku, IČO , sídlem Písek, Velké náměstí 114/3. Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. o) Společenství vlastníků jednotek domu čp v Tylově ulici v Písku pronájem pozemku parc.č. 122/2 k.ú. Písek Usnesení č. 492/18 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem pozemku parc.č. 122/2 o výměře 290 m 2 k.ú. Písek za účelem užívání jako zahrada na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok od s nájemným ve výši 10 Kč/m 2 /rok pro Společenství vlastníků jednotek domu čp v Tylově ulici v Písku, IČO , sídlem Písek, Velké náměstí 114/3. Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. stránka 11 (celkem 21)

12 p) Společenství vlastníků jednotek domu čp v Budějovické ulici v Písku pronájem pozemku parc.č. 95 k.ú. Písek Usnesení č. 493/18 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem pozemku parc.č. 95 o výměře 905 m 2 k.ú. Písek za účelem užívání jako zahrada na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok od s nájemným ve výši 10 Kč/m 2 /rok pro Společenství vlastníků jednotek domu čp v Budějovické ulici v Písku, IČO , sídlem Písek, Velké náměstí 114/3. Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. r) Společenství vlastníků jednotek domu čp v Sovově ulici v Písku pronájem pozemku parc.č. 1551/5 k.ú. Písek Usnesení č. 494/18 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem pozemku parc.č. 1551/5 o výměře 439 m 2 k.ú. Písek za účelem užívání jako zahrada na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok od s nájemným ve výši 10 Kč/m 2 /rok pro Společenství vlastníků jednotek domu čp v Sovově ulici v Písku, IČO , sídlem Písek, Velké náměstí 114/3. Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. s) Společenství vlastníků jednotek domu čp v Nádražní ulici v Písku pronájem pozemku parc.č. 949/6 k.ú. Písek Usnesení č. 495/18 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem pozemku parc.č. 949/6 o výměře 462 m 2 k.ú. Písek za účelem užívání jako zahrada na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok od s nájemným ve výši 10 Kč/m 2 /rok pro Společenství vlastníků jednotek domu čp v Nádražní ulici v Písku, IČO , sídlem Písek, Nádražní Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. t) Společenství vlastníků jednotek domu čp v Nádražní ulici v Písku pronájem pozemku parc.č. 949/8 k.ú. Písek Usnesení č. 496/18 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem pozemku parc.č. 949/8 o výměře 725 m 2 k.ú. Písek za účelem užívání jako zahrada na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok od s nájemným ve výši 10 Kč/m 2 /rok pro Společenství vlastníků jednotek domu čp v Nádražní ulici v Písku, IČO , sídlem Písek, Nádražní Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. stránka 12 (celkem 21)

13 u) Zemědělsko-obchodní družstvo MÁJ Kestřany žádost o pacht pozemku parc.č. 1217/1 k.ú. Zátaví Usnesení č. 497/18 Rada města Písku po projednání schvaluje pacht pozemku parc.č. 1217/1 o výměře 5482 m 2 k.ú. Zátaví za účelem zemědělské činnosti na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 12 měsíců s tím, že smlouva může být ukončena vždy ke konci pachtovního roku tj. k běžného roku s pachtovným ve výši Kč/ha/rok pro Zemědělsko-obchodní družstvo MÁJ Kestřany, IČO , sídlem Kestřany čp Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku č. 3 k pachtovní smlouvě. v) KMB pekařství, cukrářství, s. r. o. žádost o pronájem části pozemku parc.č. 9 k.ú. Písek (pozemek pod stánkem) Rada města Písku po projednání nepřijala žádné usnesení k pronájmu části pozemku parc.č. 9 o výměře 7 m 2 v k.ú. Písek za účelem užívání jako pozemek pod prodejním stánkem pro KMB pekařství, cukrářství, s. r. o., IČO , sídlem Mirotice, Školní 281. x) Dodatek č. 1 ke smlouvě o výpůjčce části pozemku parc. č k. ú. Písek od ČR Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových - akce: Cyklistická stezka a chodník Hradiště průmyslová zóna Písek 1. etapa Usnesení č. 498/18 Rada města Písku po projednání schvaluje uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o výpůjčce části pozemku parc. č k. ú. Písek ze dne pro město Písek od ČR Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových, IČO , se sídlem Praha 2 Nové Město, Rašínovo nábřeží 390/42. Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku dle přílohy. y) Smlouva o právu umístění a provedení stavby na části pozemku parc. č. 2545/1 k. ú. Písek ve vlastnictví Českých drah, a. s. akce: Chodník obchodní zóna - ŽP Hradiště, Písek Usnesení č. 499/18 Rada města Písku po projednání schvaluje 1. zrušení svého usnesení č. 416/18 ze dne uzavření smlouvy o právu umístění a provedení stavby na části pozemku parc. č. 2545/1 k. ú. Písek ve vlastnictví Českých drah, a. s. v rámci akce: Chodník obchodní zóna - ŽP Hradiště, Písek. Smlouva bude uzavřena mezi Českými drahami, a. s., IČO , sídlem Praha 1, Nábřeží Ludvíka Svobody 1222/12 jako vlastníkem a městem Písek jako stavebníkem. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 13 (celkem 21)

14 K bodu 13) Řešení nájemních vztahů k bytům Byty s výměrou do 50 m 2 na dobu určitou 1 rok Usnesení č. 500/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 23 v čp. 395, Jablonského, Písek pro žadatele, Jablonského 395, Písek o 1 rok. 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2 v čp. 950, Erbenova, Písek pro žadatelku, Erbenova 950, Písek o 1 rok. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6 v čp. 1701, 17. listopadu, Písek pro žadatele, 17. listopadu 1701, Písek o 1 rok. 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 11 v čp. 1835, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatele, nábřeží 1. máje 1835, Písek o 1 rok. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 13 v čp. 1849, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatele, nábřeží 1. máje 1849, Písek o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7 v čp. 1992, třída Přátelství, Písek pro žadatele, třída Přátelství 1992, Písek o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 12 v čp. 2162, Truhlářská, Písek pro žadatelku, Truhlářská 2162, Písek o 1 rok. Zodpovídá: Ing. Šartnerová Byt s výměrou do 50 m 2 na dobu určitou 1 rok. Usnesení č. 501/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2 v čp. 2030, Budovatelská, Písek pro žadatelku, Budovatelská 2030, Písek o 1 rok. Zodpovídá: Ing. Šartnerová Byty s nájmem na dobu určitou po výpovědi prodloužení. Usnesení č. 502/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3 v čp. 325, Vinařického, Písek pro žadatele, Vinařického 325, Písek o 1 rok. 10. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8 v čp. 328, Dvořákova, Písek pro žadatelku, Dvořákova 328, Písek o 1 rok. 11. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1 v čp. 409, Třebízského, Písek pro žadatelku, Třebízského 409, Písek o 1 rok. 12. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 22 v čp. 435, Na Pěníku, Písek pro žadatelku, Na Pěníku 435, Písek o 1 rok. Zodpovídá: Ing. Šartnerová stránka 14 (celkem 21)

15 Byty v tíživé životní situaci - uplynula sjednaná doba nájmu. Usnesení č. 503/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3 v čp. 1401, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatele, nábřeží 1. máje 1401, Písek o 12 měsíců za částku 65 Kč/m 2 /měsíc. 14. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6 v čp. 1402, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1402, Písek o 12 měsíců za částku 65 Kč/m 2 /měsíc. 15. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10 v čp. 1748, Dr. Milady Horákové, Písek pro žadatelku, Dr. Milady Horákové 1748, Písek o 12 měsíců za částku 65 Kč/m 2 /měsíc. Zodpovídá: Ing. Šartnerová Byt s nájmem na dobu určitou prodloužení. 16. Rada města nepřijala žádné usnesení k prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 14 v čp. 1363, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1363, Písek o 6 měsíců. Podání výpovědi z nájmu bytu. Usnesení č. 504/ Rada města schvaluje podání výpovědí z nájmu bytu z důvodu porušování povinností nájemců zvlášť závažným způsobem. Zodpovídá: Ing. Šartnerová K bodu 14) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného Usnesení č. 505/18 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: č. 2 v budově čp. 1401, nábřeží 1. máje v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 1+0, č. 15 v budově čp. 1571, Kollárova ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 1+1, č. 12 v budově čp. 1993, tř. Přátelství v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 2+1, č. 8 v budově čp. 341, Čechova ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 2+1. stránka 15 (celkem 21)

16 2) Žádost o povolení podnájmu Usnesení č. 506/18 Rada města schvaluje povolení podnájmu bytu č. 425 Čechova ul. čp. 449/18, Písek vč. parkovacího stání č. 18, jehož nájemcem je na základě smlouvy o nájmu ze dne žadatelka, na dobu 1 roku pro podnájemce. 3) Žádost o schválení převodu práv a povinností Usnesení č. 507/18 Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 4D v čp. 449, Čechova ul. v Písku se žadateli, místo nájemce. K bodu 15) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 1. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 7 ul. K Háječku čp. 222 v Písku Usnesení č. 508/18 Rada města schvaluje jako nájemce bytu č. 7 o velikosti 1+1 v budově čp. 222, ul. K Háječku, která je součástí pozemku stavební parcely č. 334 v k. ú. Hradiště u Písku žadatele za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a jako náhradníka žadatele za nájemné ve výši Kč/měs. 2. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 37 ul. Otavská čp v Písku Usnesení č. 509/18 Rada města schvaluje jako nájemce bytu č. 37 o velikosti 1+1 v budově čp. 1799, ul. Otavská, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek žadatele za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a jako náhradníka žadatele za nájemné ve výši Kč/měs. 3. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 3 ul. Přemyslova čp. 400 v Písku Usnesení č. 510/18 Rada města schvaluje jako nájemce bytu č. 3 o velikosti 1+1 v budově čp. 400, ul. Přemyslova, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek žadatele za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. stránka 16 (celkem 21)

17 K bodu 16) Poskytnutí bytů pro osoby v tíživé životní situaci Usnesení č. 511/18 Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt pro osoby v tíživé životní situaci na byt č. 13, v budově čp. 1363, nábřeží 1. máje, která je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek o velikosti 93,26 m 2 za nájemné ve výši 45 Kč/m 2 za měsíc v prvním roce nájmu s žadatelkou. Zodpovídá: Mgr. Baslerová K bodu 17) Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města Usnesení č. 512/18 Rada města 1. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 74 v domě č ulice Jiráskovo nábřeží s žadateli na výjimku. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 2. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 31 v domě č. 425 ulice Topělecká s žadatelkou na výjimku. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 3. ruší usnesení č. 428/18 bod 23, kterým byl udělen souhlas s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 49 v domě č. 425 ulice Topělecká s žadatelkou a schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 49 v domě č. 425 ulice Topělecká s žadatelem na základě pořadníku. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. Zodpovídá: Mgr. Baslerová K bodu 18) Služba Taxík Maxík pro seniory a zdravotně handicapované osoby návrh přepravních podmínek, smlouva o podmínkách provozování automobilu, darovací smlouva s Nadací Charty 77 Usnesení č. 513/18 Rada města po projednání schvaluje předložené Přepravní podmínky služby Taxík Maxík, Smlouvu o podmínkách provozování automobilu v rámci projektu Taxík Maxík mezi Nadací Charty 77 a městem Písek, Darovací smlouvu mezi Nadací Charty 77 a městem Písek. Zodpovídá: Bc. Průšová K bodu 19) lodí Kupní smlouva s městem Blovice na koupi nákladního přívěsu pro přepravu Usnesení č. 514/18 Rada města schvaluje uzavření kupní smlouvy na koupi nákladního přívěsu pro přepravu lodí s městem Blovice, Masarykovo náměstí 143, Blovice, IČO v hodnotě Kč včetně DPH. Zodpovídá: Mgr. Bc. Hanus stránka 17 (celkem 21)

18 K bodu 20) Kupní smlouva s firmou SOVT-RADIO spol. s r. o. na dodávku a instalační práce - Digitální převaděč rádiového signálu na rozhledně Jarník pro Městskou policii Písek Usnesení č. 515/18 Rada města schvaluje kupní smlouvu na dodávku a instalační práce pod názvem Digitální převaděč rádiového signálu na rozhledně Jarník pro Městskou policii Písek, uzavřenou mezi městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek a firmou SOVT-RADIO spol. s r.o. Vodňany, Budějovická 1320, Vodňany IČO za nabídkovou cenu ,00 Kč bez DPH ( ,50 Kč s DPH). Zodpovídá: PhDr. Mgr. Rapant, MBA, LL.M. K bodu 21) Nájemní smlouva s firmou CETIN a Media Bohemia, a. s. na umístění a provozování radiotelekomunikačního zařízení pro Městskou policii Písek Usnesení č. 516/18 Rada města schvaluje nájemní smlouvu na pronájem části Základnové stanice (telekomunikační věž s rozhlednou a technologický kontejner) vedené pod názvem PIJAR v katastru obce Písek na rozhledně Jarník, uzavřenou mezi městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek a firmou CETIN (Česká telekomunikační infrastruktura a.s., se sídlem Olšanská 2681/6, Praha 3, a Media Bohemia, a.s. se sídlem Koperníkova 794/6, Praha 2, ) za nabídkovou cenu Kč bez DPH (s DPH 5.786,22 Kč) za rok. Zodpovídá: PhDr. Mgr. Rapant, MBA, LL.M. K bodu 22) Dodatek k veřejnoprávní smlouvě o poskytnutí dotace z rozpočtu města Skiklub Písek, z. s. Usnesení č. 517/18 Rada města schvaluje uzavření Dodatku č. 1 k Veřejnoprávní smlouvě o poskytnutí dotace z rozpočtu města ze dne o změně místa závodu v Písku uzavřené mezi městem Písek, se sídlem Velké náměstí 114, Písek, IČO , zastoupené Mgr. Evou Vanžurovou a Skiklub Písek, z.s., se sídlem Pažoutova 2603, Písek, IČO , zastoupený Markem Hrabákem. Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 23) Dodatek k pojistné smlouvě s Českou pojišťovnou, a. s. Usnesení č. 518/18 Rada města schvaluje bez připomínek dodatek č. 1 k pojistné smlouvě č uzavřené mezi městem Písek a Českou pojišťovnou, a.s., Spálená 75/16, Praha 1, IČO Zodpovídá: Mgr. Bc. Hanus stránka 18 (celkem 21)

19 K bodu 24) Aktualizace příloh k pojistné smlouvě s Českou pojišťovnou, a. s. Usnesení č. 519/18 Rada města schvaluje bez připomínek aktualizaci příloh č. MU-1 Nemovitosti nebytové a č. MU-2 Nemovitosti bytové domy k pojistné smlouvě č uzavřené mezi městem Písek a Českou pojišťovnou, a.s., Spálená 75/16, Praha 1, IČO Zodpovídá: Mgr. Bc. Hanus K bodu 25) Změna sídla Městské knihovny Písek Usnesení č. 520/18 Rada města schvaluje změnu sídla Městské knihovny Písek ze současné adresy Písek, , ulice Alšovo náměstí 85 na ulici Alšovo náměstí 75/13 s účinností od Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 26) Návrh na změnu počtu zaměstnanců Městského úřadu Písek Usnesení č. 521/18 Rada města stanovuje celkový přepočtený stav zaměstnanců Městského úřadu Písek na 165 osob. Zodpovídá: Ing. Hofmanová K bodu 27) Informace z jednání komisí Rada města projednala informace z jednání komisí. Zodpovídá: Ing. Votýpka K bodu 28) Zastavení řízení o povolení výjimky z obecně závazné vyhlášky Usnesení č. 522/18 Rada města po projednání zpětvzetí žádosti žadatele Číšník Group s.r.o., Sokolovská 231/35, Praha, IČO , zastoupena Janem Křišťanem, Kocínova 140, Písek o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015, o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku, zastavuje řízení a pověřuje odbor školství a kultury vyhotovením usnesení o zastavení řízení. Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 29) Výjimky z obecně závazné vyhlášky Usnesení č. 523/18 Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015, o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 1. nepřijala žádné usnesení k žádosti o udělení výjimky na reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro bar Captain Morgan, Kocínova 140, Písek. stránka 19 (celkem 21)

20 2. schvaluje udělení výjimky na živou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro akci Hradišťský běh a zábava s kapelou Beellee Beat s Deellee v areálu TJ Hradiště, Písek, žadatel Osadní výbor Hradiště, venkovní prostor dne (so) do 23:59 h. Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 30) Smlouva o pronájmu Stanice energetického využití kalu a biomasy ČOV Písek s Vodárenskou správou Písek s. r. o. Usnesení č. 524/18 Rada města po projednání schvaluje uzavření smlouvy o pronájmu Stanice energetického využití kalu a biomasy ČOV Písek uzavřené mezi městem Písek a Vodárenská správa Písek s.r.o., Velké náměstí 1, Písek, IČO Zodpovídá: Ing. Honzík K bodu 31) vody Písek Dodatek ke smlouvě o dílo se společností SMP CZ a. s. na akci Úpravna Usnesení č. 525/18 Rada města po projednání schvaluje uzavření Dodatku č. 3 ke Smlouvě o dílo na akci Úpravna vody Písek uzavřené mezi městem Písek a společností SMP CZ a.s., Vyskočilova 1566, Praha 4, IČO , zvýšení nákladů stavby o ,73 Kč bez DPH. Zodpovídá: Ing. Honzík K bodu 32) Dodatek mandátní smlouvy se společností Vodárenská správa Písek s. r. o. Usnesení č. 526/18 Rada města po projednání schvaluje uzavření Dodatku č. 1 Mandátní smlouvy uzavřené mezi městem Písek a společností Vodárenská správa Písek s.r.o., se sídlem Velké náměstí 1, Písek, IČO a pověřuje starostku podpisem dodatku smlouvy. Zodpovídá: Ing. Honzík K bodu 33) Dodatek ke smlouvě o dílo se společností EUROVIA CS, a. s. na akci Regenerace panelového sídliště Jih v Písku 3. etapa Usnesení č. 527/18 Rada města schvaluje uzavření Dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo ze dne stavby Regenerace panelového sídliště Jih v Písku 3. etapa mezi městem Písek a společností EUROVIA CS, a.s., IČO , se sídlem Národní 138/10, Praha 1, PSČ Zodpovídá: Ing. Filip stránka 20 (celkem 21)

21 K bodu 34) Dodatek ke smlouvě o dílo se společností Metrostav a. s. na akci Cyklistická stezka a chodník Hradiště průmyslová zóna a centrum města lávka pro cyklisty a pěší II Usnesení č. 528/18 Rada města schvaluje uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo uzavřenou mezi městem Písek a společností Metrostav a.s., IČO , se sídlem Praha 8 Libeň, Koželužská 2450/4, PSČ na akci Cyklistická stezka a chodník Hradiště průmyslová zóna a centrum města Písek, objekt č. 2 lávka pro cyklisty a pěší II. Zodpovídá: Ing. Filip K bodu 35) Personální zajištění projektu +CityxChange Usnesení č. 529/18 Rada města schvaluje složení realizačního týmu projektu +CityxChange pro pozice: Projektový manager Člen realizačního týmu jmenuje s platností od až do odvolání (nejdéle však do ), tyto osoby: Projektový manager, PhDr. Miloš Prokýšek, Ph.D. Člen realizačního týmu, Ing. Vladimír Zadina Člen realizačního týmu, Ing. Patrik Horažďovský, Člen realizačního týmu, Ing. Jiří Tencar Člen realizačního týmu, Petr Brůha a současně ukládá personálnímu oddělení města Písek zajištění potřebné personální agendy. Zodpovídá: PhDr. Prokýšek, Ph.D. K bodu 36) Kontrola plnění usnesení Usnesení č. 530/18 Rada města projednala materiál a vyřazuje ze sledování úkoly: 583/17, 181/18, 227/18, 389/18. Zodpovídá: Ing. Hofmanová K bodu 37) Různé a) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Rozšíření turistické atraktivity Otavské cyklostezky zážitkový park PARKOUR Usnesení č. 531/18 Rada města 1. schvaluje uchazeče Hřiště.cz, s.r.o., Příkop 838/6, Brno, IČO za cenu Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle kritéria nejnižší nabídkové ceny hodnocena jako nejvýhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Rozšíření turistické atraktivity Otavské cyklostezky - zážitkový park PARKOUR 2. schvaluje uchazeče VYSSPA Sports Technology s.r.o., Skladová 6, Plzeň, IČO , jako druhého v pořadí za cenu Kč bez DPH. Zodpovídá: Ing. Filip V Písku stránka 21 (celkem 21)

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 04.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.12.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.07.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.07.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 24.11.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.06.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 25.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.12.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.05.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 23.01.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.01.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr.

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 21.01.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 11.03.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.09.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 73. schůze Rady města konané dne 15.1.2018 1198/73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. Hradiště program 73. schůze rady města. 1199/73/RM/2018 Vyhodnocení záměrů

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.4.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne 31. 10. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.09.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Mgr. Rambousová,

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 4.4.2018 1021/55/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 53. a 54. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.06.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 27.05.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 08.03.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.01.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.08.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.08.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

zakázky "Rekonstrukce komunikací v historickém jádru Uničova - Olomoucká ulice".

zakázky Rekonstrukce komunikací v historickém jádru Uničova - Olomoucká ulice. Šumperk, IČ: 64618951, za nabídkovou cenu 8 078 336 Kč včetně DPH po uplynutí zákonných lhůt pro podání námitek proti úkonům zadavatele. UR24/91/2010 Rekonstrukce části komunikace Olomoucká - výběrové

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení č. 373/18 k žádosti o souhlas s umístěním sídla. s umístěním sídla pro SRPŠ při ZŠ J. A. Komenského Blatná, z. s.,

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 12.02.2019 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.03.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 R 496/16 R 497/16 R 498/16 R 499/16 R 500/16 R 501/16 Přehled plnění usnesení rady města a) bere na vědomí přehled plnění usnesení rady města ke

Více

. ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 52 konané dne

. ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 52 konané dne . ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 52 konané dne 21. 11. 2016 Usnesení č. 991/16 RM uzavření dodatků ke smlouvám o nájmech bytů, na dobu určitou od 1. 1. 2017 do 31. 12.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 03.01.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

USNESENÍ Z 25. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE

USNESENÍ Z 25. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE Zvěřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně údajů, v platném znění USNESENÍ Z 25. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 06.12.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 05.12.2018.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 01.02.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 16. zasedání Rady města Bučovice ze dne

PŘEHLED USNESENÍ. 16. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 16. zasedání Rady města Bučovice ze dne 10.4.2019 238/16/RM/2019 OÚP 01 - Výběr zhotovitele a uzavření smlouvy o dílo na akci "Rekonstrukce střechy BD na ulici Součkova v Bučovicích" výběr

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.12.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 51. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 51. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 51. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 7.2.2018 955/51/RM/2018 Kontrola plnění usensení ze 49. schůze RM kontrolu plnění usnesení ze 49.

Více

U S N E S E N Í z 11. schůze rady města Žacléř, konané dne 1. dubna 2015

U S N E S E N Í z 11. schůze rady města Žacléř, konané dne 1. dubna 2015 U S N E S E N Í z 11. schůze rady města Žacléř, konané dne 1. dubna 2015 Program: 1. DSP a PDPS chodníky, opěrné zdi a VO ul. Komenského. 2. Nabídka PD studie čp. 106. 3. PD kanalizace Komenského. 4. Prodej

Více

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.2.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2014 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 14/1/RM/2014, 10/3/RM/2014, 11/3/RM/2014,

Více

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 31. schůze Rady města Rychvald, dne 29. 07. 2019 Kontrola usnesení 31/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z komisí RM 31/2. Rada města b e r e n a

Více

USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE

USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE Zveřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle platných právních předpisů USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE 16.01.2019

Více

. VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 46 konané dne

. VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 46 konané dne . VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 46 konané dne 22. 8. 2016 Usnesení č. 818/16 RM uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene č.: JI-014330039490/002, mezi městem Brtnice, jako povinným

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.03.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P.

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.05.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U Usnesení RM z 64. schůze ZÁPIS USNESENÍ 18. KVĚTNA 2017 R A D A M Ě S T A N E J D K U 64. SCHŮZE Přítomni: Ing. Lubomír Vítek, Jan Tóth, Ludmila Vocelková, Bc. Zdeněk Plas, Bc. Jaromír Trtík Omluveni:

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.02.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod od 14:00

Více

Zápis. z 91. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci

Zápis. z 91. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci Přítomni: Ing. Jarmil Adamec, Ph.D. Ing. Bc. Tomáš Letocha Radoslav Němeček Vlasta Sedláková Jiří Švanyga Ing. Zdeněk Škromach Ing. Vladimír Elšík Omluveni: Přizvaní hosté: Mgr. Pavel Jurečka Zápis z 91.

Více

Rada města Velké Meziříčí

Rada města Velké Meziříčí Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ z 15. schůze rady města Velké Meziříčí, která se konala dne 29.5.2019 535/15/RM/2019 Určení ověřovatelů zápisu z 15. schůze rady města ze dne 29. 5. 2019 I. Rada

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 14.03.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Mgr. Irena

Více

VÝPIS USNESENÍ 67. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 67. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 67. schůze Rady města Slavičín dne 17. 1. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 20. zasedání Rady města Rychvald, dne 22. 06. 2015 Kontrola usnesení 20/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc červenec 2015 20/2. Rada

Více