Výzva k podání nabídek - Oznámení o zahájení zadávacího řízení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výzva k podání nabídek - Oznámení o zahájení zadávacího řízení"

Transkript

1 Výzva k podání nabídek - Oznámení o zahájení zadávacího řízení veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky. Veřejná zakázka je v souladu s ustanovením 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen ZZVZ ) realizovaná mimo režim tohoto zákona, nicméně za dodržení základních zásad zadávání veřejných zakázek uvedených v ustanovení 6 ZZVZ. Název zakázky: Druh veřejné zakázky: Zadavatel: Kontaktní osoba zadavatele ve věcech technických: Kontaktní osoba zadavatele ve věci zakázky: Pořízení 1 ks služebního osobního vozu pro sociální odbor SPOD na leasing z dotace MPSV II. Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky evid. č. zadavatele: 943/17 Veřejná zakázka malého rozsahu II. kategorie, zadávaná dle Směrnice o zadávání veřejných zakázek města Třeboň Město Třeboň zástupce: Mgr. Terezie Jenisová, starostka Sídlo: Palackého nám. 46, Třeboň IČ: DIČ: CZ Kontaktní osoba zadavatele: Mgr. Dagmar Čermáková Tel.: dagmar.cermakova@mesto-trebon.cz Mgr. Ivana Šilhanová Tel: info@istenders.cz Datum zahájení zadávacího řízení: Předmětem veřejné zakázky je pořízení 1 ks služebního osobního vozu pro odbor školství a sociálních věcí sociálně právní ochranu dětí na leasing z dotace MPSV, které bude splňovat níže uvedené zadání. Osobní vozidlo bude pořízeno formou finančního leasingu. Popis předmětu zakázky: Specifikace automobilu: Typ karosérie Sedan, 5-ti dvéřové Pohon kol nerozhoduje Motor Vznětový Výkon motoru 54 kw a více Objem motoru 1600 cm3 Zabezpečení Mechanické, alarm Typ převodovky Pětistupňová manuální převodovka Min. emisní limity EURO 6 Barva nerozhoduje Světla xenony Strana 1 (celkem 9)

2 Povinné prvky výbavy: - Signalizace vzdálenosti parkování vpředu i vzadu, parkovací kamera - Centrální zamykání s dálkovým ovládáním - Airbag řidiče, spolujezdce, boční a hlavové - Autorádio, zabudované reproduktory - IDS protiskluzový systém - Rezervní kolo ocelové, sada nářadí, zvedák - Letní ALU KOLA - 4 ks zimních pneumatik, - Klíč na kola - Gumová vana do kufru - V interiéru vkládané gumové koberce - Elektronické ovládání oken vepředu i vzadu - Vyhřívané trysky ostřikovače - Vyhřívání předních skel - Vyhřívání vnějších zrcátek, nastavitelných elektronicky - Rádio s více funkcemi a displejem a digitálním příjmem - Zadní stěrač, ostřikovač zadního skla - Odjištění víka zadních výklopných dveří - Manuální klimatizace - Potah sedadel látkový - Spínač denního světla - Přední mlhové světlomety s přisvícením - Přední, zadní lapače nečistot gumové - Výstražný trojúhelník - Dodání vozidla nejpozději do Akontace leasingu 70% z pořizovací ceny vozidla Požadavky na financování vozidla a na obsah leasingové smlouvy: - Pevná výše měsíčních leasingových splátek - Počet splátek: 36 tedy doba trvání leasingové smlouvy: 36 měsíců - Akontace 70 % z pořizovací ceny vozidla - Pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla za pevnou cenu, musí být zahrnuto v ceně leasingu - Pojištění osob, skel, právní ochrany a finanční ztráty (GAP), cena musí být zahrnuta v ceně leasingu. - Havarijní pojištění za pevnou cenu zahrnutou v ceně leasingu. - Vyřízení registrace vozidla musí být zahrnuto v ceně Strana 2 (celkem 9)

3 leasingu. - Zůstatková cena vozidla po ukončení leasingu bude stanovena částkou 1.000,- Kč včetně DPH. Za tuto částku dojde k odkupu vozidla zadavatelem. 1. Požadavky na - Pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla Zadavatel požaduje pojištění odpovědnosti z provozu vozidla v následujícím rozsahu: a) Min ,- Kč pro škodu na zdraví a nebo usmrcení na každého zraněného nebo usmrceného (podle 6 odst. 2 písm. a) zákona č. 168/1999 Sb., o pojištění odpovědnosti z provozu vozidla). b) Min ,- Kč pro věcnou škodu a ušlý zisk bez ohledu na počet poškozených (podle 6 odst. 2 písm. b) zákona č. 168/1999 Sb., o pojištění odpovědnosti z provozu vozidla). -Cena pojištění musí být zahrnuta v ceně leasingu. 2. Požadavky na Havarijní pojištění vozidla Zadavatel požaduje havarijní pojištění na poškození nebo zničení pojištěného vozidla nebo jeho části Zadavatel požaduje, aby se pojištění vztahovalo i na nestandardní vybavení vozidla Zadavatel požaduje spoluúčast max. do výše 5% -Cena pojištění musí být zahrnuta v ceně leasingu. 3. Požadavky na - Úrazové pojištění osob dopravovaných dodaným vozidlem Zadavatel požaduje úrazové pojištění osob dopravovaných dodávaným vozidlem na všechna sedadla vozidla v následujících limitech: a) Min ,- Kč pro případ smrti úrazem b) Min ,- Kč pro případ trvalých následků úrazu c) Min ,- Kč pro případ tělesného poškození způsobeného úrazem. -Cena tohoto pojištění musí být zahrnuta v ceně leasingu. 4. Požadavky na Pojištění čelního skla dodaného vozidla Zadavatel požaduje pojištění čelního skla dodaného vozidla v následujícím limitu: - Min ,- Kč u dodaného automobilu. Strana 3 (celkem 9)

4 -Cena tohoto pojištění musí být zahrnuta v ceně leasingu. CPV: Obchodní a platební podmínky Lhůta pro podávání nabídek a místo pro podávání nabídek: Finanční leasing Osobní vozidla Uchazeč předloží písemný návrh leasingové smlouvy podepsaný statutárním zástupcem, respektive osobou, která je oprávněná jednat. Návrh smlouvy musí plně akceptovat požadavky stanovené ve výzvě v popisu předmětu zakázky - předmětu plnění, celková cena musí obsahovat veškeré náklady nutné k plnění předmětu zakázky dle požadavků uvedených v této výzvě. V případě prodlení plnění ze strany účastníka je zadavatel oprávněn uplatnit smluvní pokutu ve výši 0,1 % celkové ceny předmětu smlouvy za každý i započatý den prodlení. Smluvní pokutu může zadavatel jednostranně započíst vůči ceně předmětu smlouvy. Základní požadavky na platební podmínky: - Jako součást nabídky předloží účastník smlouvu, kde bude uveden rozpis počtu splátek s jejich výší a dnem splatnosti. Faktura pro odkup předmětu po zaplacení splátek musí mít náležitosti účetního a daňového dokladu se splatností 14 dní ode dne doručení faktury zadavateli. Stejný termín splatnosti platí pro smluvní strany i při placení jiných plateb (např. úroků z prodlení, smluvních pokut, náhrady škody). Dále smlouva musí obsahovat následující ustanovení: - Smluvní strany prohlašují, že souhlasí s uveřejněním smlouvy v registru smluv. - Smluvní strany prohlašují, že smlouva neobsahuje žádná obchodní tajemství. - Pokud se po dobu účinnosti této smlouvy zhotovitel stane nespolehlivým plátcem ve smyslu ustanovení 109 odst. 3 zákona o DPH, smluvní strany se dohodly, že objednatel uhradí DPH za zdanitelné plnění přímo příslušnému správci daně. Objednatelem takto provedená úhrada je považována za uhrazení příslušné části smluvní ceny rovnající se výši DPH fakturované zhotovitelem. Konec lhůty pro podání nabídek je stanoven na: v 10:00 hod. Nabídky je možné podávat osobně nebo prostřednictvím pošty, kurýra či jiného přepravce na podatelnu obce v pracovních dnech: Po, St: 8:00-17:00 Strana 4 (celkem 9)

5 Út, Čt: 8:00-14:00 Pá: 8:00-12:00 na adresu: Palackého nám. 46, Třeboň V případě doručení nabídky poštou je za okamžik převzetí zadavatelem považováno fyzické převzetí nabídky. Nabídka bude podána v neprůhledné, uzavřené a zcela neporušené obálce (obálkách), či jiném obalu označeném na přední straně následovně: v levém horním rohu obálky (obalu) bude poštovní adresa dodavatele, na kterou je možné v případě opožděného podání nabídky zaslat oznámení, uprostřed bude nápis NABÍDKA - Pořízení 1 ks služebního osobního vozu pro sociální odbor SPOD na leasing z dotace MPSV II. a NEOTEVÍRAT a v pravém dolním rohu bude adresa zadavatele. Obálka (obal) bude opatřena na uzavření razítkem dodavatele, případně podpisem statutárního orgánu dodavatele. Nebude-li nabídka podána ve výše uvedené podobě, tj. nebude zřejmé, že se jedná o nabídku dodavatele do výše uvedeného zadávacího řízení, bude taková skutečnost zaznamenána v seznamu podaných nabídek spolu s popisem nedostatečné podoby nabídky, a následně bude nabídka vyřazena a dodavatel vyloučen z další účasti v zadávacím řízení. Otevírání obálek s podanými nabídkami proběhne od 10:01 hodin, na adrese sídla zadavatele Palackého nám. 46, Třeboň. Otevírání obálek je veřejné, neboť nabídky budou podávány v listinné formě. Otevírání obálek: Zadávací lhůta: Otevírání obálek se mohou zúčastnit účastníci, jejichž nabídky byly doručeny ve lhůtě pro podání nabídek, a to za každého účastníka maximálně jedna osoba k tomu oprávněná nebo pověřená na základě plné moci. Oprávnění zástupci účastníků se musí prokázat písemnou plnou mocí podepsanou statutárním zástupcem účastníka, pokud jím sami nejsou. Dále bude u sebe mít výpis z obchodního rejstříku pro prokázání oprávněné osoby, která plnou moc podepsala. Účastník je vázán svou nabídkou 90 kalendářních dnů. Strana 5 (celkem 9)

6 Předpokládaná doba plnění veřejné zakázky: Předpokládaná hodnota plnění bez DPH: Místo dodání / převzetí plnění: Termín zahájení plnění: ihned po uveřejnění smlouvy v registru smluv Předání předmětu plnění: nejpozději do Dokončení plnění: po uplynutí doby leasingu a odkupu osobního vozidla ,- Kč bez DPH Sídlo zadavatele, Město Třeboň, Palackého 46/II, Třeboň Základním hodnotícím kritériem je ekonomická výhodnost nabídky. Hodnotící kritéria: Zadavatel stanovil jako jediné hodnotící kritérium výši nabídkové ceny v Kč bez DPH. Zadavatel rozhodne o výběru nejvhodnější nabídky toho účastníka, jehož nabídka bude vyhodnocena jako nabídka s nejnižší nabídkovou cenou bez DPH. Požadavky na zpracování nabídkové ceny: Požadavky na prokázání způsobilosti a kvalifikace dodavatele: Účastník stanoví nabídkovou cenu: Celou částkou za celý předmět plnění veřejné zakázky. Účastník uvede svojí nabídkovou cenu bez DPH do přílohy č. 1 Cenová nabídka, kam uvede výši akontace, výší leasingové splátky za 1 měsíc, výši leasingových splátek za celou dobu plnění ( 36 měsíců) a celkovou nabídkovou cenu. Veškeré cenové údaje budou uváděny v Kč bez DPH. Další požadavky: Nabídková cena bude uvedena v CZK. Nabídková cena bude uvedena v členění: nabídková cena bez daně z přidané hodnoty (DPH), samostatně DPH a nabídková cena včetně DPH. Nabídková cena v této skladbě bude uvedena na krycím listu nabídky (viz příloha č. 2 této výzvy). Nabídková cena bude zpracována v souladu se zadávacími podmínkami. Nabídková cena bude stanovena jako cena nejvýše přípustná. Zadavatel požaduje splnění níže uvedené způsobilosti a kvalifikace: Prokázání základní způsobilosti: Účastník ve své nabídce předloží čestné prohlášení, podepsané osobou oprávněnou jednat za účastníka, o splnění Strana 6 (celkem 9)

7 základní způsobilosti analogicky s ustanovením 74 ZZVZ. Vzor tohoto čestného prohlášení je uveden jako Příloha č. 4 této výzvy. Profesní způsobilost: Účastník ve své nabídce předloží prostou kopii výpisu z obchodního rejstříku nebo jiné obdobné evidence, pokud jiný právní předpis zápis do takové evidence vyžaduje. Účastník ve své nabídce předloží doklad, že je oprávněn k podnikání v rozsahu odpovídajícímu předmětu veřejné zakázky, a to podle dokladu prokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci. Požadavek na uvedení kontaktní osoby účastníka: Požadavek na písemnou formu nabídky: Požadovaný jazyk nabídky: V případě, že účastník nesplní výše uvedené požadavky na splnění způsobilosti či kvalifikačních předpokladů, bude účastník vyloučen ze zadávacího řízení. Účastník ve své nabídce uvede kontaktní osobu ve věci zakázky, její telefon a ovou adresu. Nabídka bude podána v jednom originálu a jedné elektronické kopii na nosiči dat. Nabídka musí být zadavateli podána v písemné formě. Požadavek na písemnou formu je považován za splněný tehdy, pokud je nabídka podepsána osobou oprávněnou jednat jménem účastníka a zároveň je součástí nabídky smlouva předložená účastníkem v souladu se zadávacími podmínkami, která bude podepsána osobou oprávněnou jednat za účastníka nebo jeho jménem. Český jazyk Varianty nabídek se nepřipouští. Účastník ve své nabídce předloží konkrétní typ osobního automobilu, který nabízí zadavateli. Další požadavky zadavatele: Dodavatel ve své nabídce předloží prohlášení, že souhlasí se zveřejněním hodnocení nabídek včetně smlouvy. Dodavatel je oprávněn k předložení tohoto prohlášení využít přílohu č. 5 Prohlášení (vzor). Zadavatel požaduje, aby analogicky s ustanovením 105 odst. 1 písm. b) ZZVZ účastník ve své nabídce předložil, pokud jsou mu známi, seznam poddodavatelů včetně určení částí zakázky, kterou bude každý jednotlivý poddodavatel plnit (vzor seznamu poddodavatelů je přílohou č. 3 této výzvy). Strana 7 (celkem 9)

8 Způsob oznámení rozhodnutí o vyloučení účastníka a způsob uveřejnění oznámení o výběru nejvhodnější nabídky Dodatečné informace Vysvětlení zadávací dokumentace: Zadávací řízení se řídí: Části zadávacích podmínek zpracované osobou odlišnou od zadavatele: Přílohy této výzvy Poskytnutí zadávací dokumentace: Vyhrazené právo zadavatele: Zadavatel si vyhrazuje, že oznámení o vyloučení účastníka z zadávacího řízení a rozhodnutí o výběru dodavatele analogicky s ustanovením 53 odst. 5 ZZVZ bude uveřejněno na profilu zadavatele. Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace je účastník oprávněn zaslat kontaktní osobě zadavatele nejpozději 3 pracovní dny před koncem lhůty pro podání nabídek. Jedná se o zadávací řízení, které se neřídí zákonem č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek. Zadávací řízení se řídí Směrnicí o zadávání veřejných zakázek města Třeboň Dokument Výzva pro podání nabídek mimo částí Popis předmětu zakázky, Předpokládaná doba plnění veřejné zakázky:, Předpokládaná hodnota plnění bez DPH:, Místo dodání / převzetí plnění:, byl zpracován Mgr. Ivanou Šilhanovou, IČ: , sídlem Vyšovatka 11, Prachatice. Zadávací dokumentace je tvořena touto výzvou s přílohami: Příloha č. 1 Cenová nabídka Příloha č. 2 Krycí list nabídky (vzor) Příloha č. 3 Poddodavatelé (vzor) Příloha č. 4 Prohlášení o prokázání základní způsobilosti (vzor) Příloha č. 5 Prohlášení (vzor) Zadávací dokumentace je tvořena touto výzvou a jejími přílohami. Výzva včetně příloh je uveřejněna na profilu zadavatele: Zadavatel si vyhrazuje právo zrušit zadávací řízení bez udání důvodu. Zadavatel požaduje po vybraném dodavateli, aby po uzavření smlouvy předložil zadavateli strojově čitelný sken uzavřené smlouvy, vč. příloh. Strana 8 (celkem 9)

9 V Třeboni dne Mgr. Terezie Jenisová starostka města Strana 9 (celkem 9)

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Do veřejné zakázky na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 odst. 1 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

Město Strakonice městská policie

Město Strakonice městská policie Město Strakonice městská policie Naše značka: Vyřizuje: Datum: MP_1_2018 Michálek Milan 25. 1. 2018 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Nákup 2ks služebních vozidel pro městskou

Více

Město Strakonice městská policie

Město Strakonice městská policie Město Strakonice městská policie Naše značka: Vyřizuje: Datum: MP / ST_17_2018 Michálek Milan 8.3.2018 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Nákup služebního vozidla pro městskou

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Do veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce zadávané mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadáváni veřejných zakázek, ve zněni pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ" nebo "zákon")

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Název zakázky: Automobily pro ranou péči OS LOGO Výzva probíhá v rámci projektu registrovaném v programu MPSV 01331 Rozvoj a obnova materiálně-technické základy sociálních služeb

Více

Operativní leasing automobilů

Operativní leasing automobilů Město Bílina Břežánká 50/4 418 31 Bílina IČ: 00266230 vyzývá k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu zadávané ve smyslu směrnice č.04/2007 Pravidla pro přípravu a zadávání veřejných zakázek

Více

MEDICA zdravotní péče, s.r.o. Konská 63, 739 61 Třinec IČO: 27779882 medica@seznam.cz

MEDICA zdravotní péče, s.r.o. Konská 63, 739 61 Třinec IČO: 27779882 medica@seznam.cz MEDICA zdravotní péče, s.r.o. Konská 63, 739 61 Třinec IČO: 27779882 medica@seznam.cz Název projektu: Číslo projektu: Rozšíření služeb a dostupnosti péče mobilního hospice při MEDICA zdravotní péče, s.r.o.

Více

Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu výběr dodavatele na koupi služebního osobního automobilu

Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu výběr dodavatele na koupi služebního osobního automobilu ŠMIDINGEROVA KNIHOVNA Zámek 1, 386 11 Strakonice II tel.: 380 422 700 www.knih-st.cz Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu výběr dodavatele na koupi služebního osobního automobilu

Více

Městská knihovna Děčín, p.o. PODMÍNKY REALIZACE. Nákup nového služebního užitkového vozu

Městská knihovna Děčín, p.o. PODMÍNKY REALIZACE. Nákup nového služebního užitkového vozu Městská knihovna Děčín, p.o. Karla Čapka 1441/3, 406 55 Děčín Profil zadavatele: https://zakazky.mmdecin.cz/ PODMÍNKY REALIZACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup nového služebního užitkového

Více

Výzva zájemcům o veřejnou zakázku k podání nabídky na dodání nového automobilu

Výzva zájemcům o veřejnou zakázku k podání nabídky na dodání nového automobilu Dětský diagnostický ústav, středisko výchovné péče, základní škola, mateřská škola a školní jídelna Liberec, U Opatrovny 3, 460 01 Liberec 4 Výzva zájemcům o veřejnou zakázku k podání nabídky na dodání

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky Leasing automobilů Moravian Science Centre Brno, p.o.

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky Leasing automobilů Moravian Science Centre Brno, p.o. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky Leasing automobilů Moravian Science Centre Brno, p.o. zadávanou jako zakázka malého rozsahu dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA č.09/2016. Pořízení osobního automobilu na CNG. Domov Duha, příspěvková organizace, Hřbitovní 1128/41, Nový Jičín, IČ

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA č.09/2016. Pořízení osobního automobilu na CNG. Domov Duha, příspěvková organizace, Hřbitovní 1128/41, Nový Jičín, IČ Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu podle č.134/2016 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění ve smyslu 27 s uplatněním výjimky dle 31 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA č.09/2016 Pořízení osobního

Více

Zadávací dokumentace na zakázku: Nákup osobních vozidel. zadávanou podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

Zadávací dokumentace na zakázku: Nákup osobních vozidel. zadávanou podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Zadávací dokumentace na zakázku: Nákup osobních vozidel zadávanou podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Vymezení předmětu zakázky: Předmětem zakázky je dodávka čtyř nových

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka služebního automobilu SOŠ a SOU Nymburk Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách. Název veřejné zakázky:

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby, ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek škol a školských zařízení příspěvkových organizací zřízených hl. m. Prahou a podle

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu Zařízení pro děti-cizince, diagnostický ústav, dětský domov se školou, výchovný ústav, středisko výchovné péče, základní škola a praktická škola, Radlická 30, Praha 5 Výzva pro předložení nabídek k veřejné

Více

Město Strakonice. Odbor informatiky a provozu. Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST Ulč/ června 2016

Město Strakonice. Odbor informatiky a provozu. Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST Ulč/ června 2016 Město Strakonice Odbor informatiky a provozu Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST Ulč/ 383 700 388 17.června 2016 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Město Strakonice, jako

Více

Zadavatel: Česká republika Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy se sídlem Karmelitská 7, Praha 1 IČ:

Zadavatel: Česká republika Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy se sídlem Karmelitská 7, Praha 1 IČ: Zadavatel: Česká republika Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy se sídlem Karmelitská 7, 118 12 Praha 1 IČ: 00022985 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12, odst. 6 zákona

Více

Výzva k předložení nabídky veřejná zakázka na služby

Výzva k předložení nabídky veřejná zakázka na služby Výzva k předložení nabídky veřejná zakázka na služby Pořízení osobního vozidla pro OSPOD Zadávání zakázky malého rozsahu městem Dvůr Králové nad Labem probíhá podle vnitřního předpisu města Dvůr Králové

Více

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ:

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ: Obec Klenová Klenová 65 340 21 Janovice nad Úhlavou IČ:00573515 v souladu s ustanovením 18 odst.5, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách vypisuje výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky V souladu se zákonem č.137/2006sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů a v souladu se Směrnicí MŠMT upravující zadávání VZ malého rozsahu ze dne 22.7.2009

Více

Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 80796/2014 MUCL/160944/2014 Vyřizuje: Alena Kuthanová Telefon:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ ve smyslu 38 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, dále jen zákon Městská část Praha 13 Zastoupená: Ing. Davidem Vodrážkou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ODBOR SOCIÁLNÍCH SLUŽEB, ÚMČ BRNO KRÁLOVO POLE, PALACKÉHO 59, 612 93 BRNO ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu Nákup nového víceúčelového služebního vozidla pro ÚMČ Brno Královo Pole,

Více

Lipka školské zařízení pro environmentální vzdělávání Lipová 20, Brno - Pisárky VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Lipka školské zařízení pro environmentální vzdělávání Lipová 20, Brno - Pisárky VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel: Lipka školské zařízení pro environmentální vzdělávání Lipová 20, 602 00 Brno - Pisárky VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Elektromobil vyhlášenou

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Příloha č. 1 Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 01-2014 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0038 Škola otevřená

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro vypracování a předložení nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu č. 13/2015 Dodávka osobního vozidla formou veřejná hospodářská soutěž Zadavatel: Technické služby Havířov a.s.

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

Město Orlová Osvobození 796, 735 14 Orlová-Lutyně Odbor rozvoje a investic

Město Orlová Osvobození 796, 735 14 Orlová-Lutyně Odbor rozvoje a investic Město Orlová Osvobození 796, 735 14 Orlová-Lutyně Odbor rozvoje a investic Osvobození 796, 73514 Orlová-Lutyně *MUORX00JSBXZ* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: MUOR 56438/2014 SPIS ZN.: MUOR S 8554/2014/ORI/KAB

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Textová část pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Čistší silnice ve městě Sedlec-Prčice Veřejný zadavatel: Město Sedlec-Prčice se sídlem: nám. 7. května

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce):

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Užitkové vozidlo Skříňová dodávka Zadavatel: Český úřad pro zkoušení zbraní a střeliva 1.

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup nového osobního automobilu

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup nového osobního automobilu Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup nového osobního automobilu 1. Zadavatel Výchovný ústav, DDŠ,SŠ,ZŠ a ŠJ, Počátky, Horní 617 se sídlem: 39464 Počátky, Horní 617 IČO: 7084580

Více

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n.

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n. MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2086/2015 Datum: 13. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 488 880 930 Zadávací

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

Popis předmětu zakázky: v uzavřené a neporušené obálce a musí být označena Neotvírat! VŘ Tisk a distribuce metodické publikace pro učitele a označením

Popis předmětu zakázky: v uzavřené a neporušené obálce a musí být označena Neotvírat! VŘ Tisk a distribuce metodické publikace pro učitele a označením Čj. ČŠIG-815/14-G40 Sp.zn. ČŠIG-S-106/14-G40 Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno 46/14/10 zhotovitelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky:

Více

Výzva k podání nabídek Čj. ČŠIG-263/14-G40 Sp.zn. ČŠIG-S-60/14-G40 (pro účely uveřejnění na nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek

Výzva k podání nabídek Čj. ČŠIG-263/14-G40 Sp.zn. ČŠIG-S-60/14-G40 (pro účely uveřejnění na   nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek Výzva k podání nabídek Čj. ČŠIG-263/14-G40 Sp.zn. ČŠIG-S-60/14-G40 (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují

Více

V Praze dne 10.02.2011 Č.j.: 00018/11/AV

V Praze dne 10.02.2011 Č.j.: 00018/11/AV V Praze dne 10.02.2011 Č.j.: 00018/11/AV Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku k podání nabídky podle 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (veřejná zakázka malého

Více

SOTES Sokolov spol. s r. o.

SOTES Sokolov spol. s r. o. SOTES Sokolov spol. s r. o. Zadávací dokumentace, výzva k podání nabídek Předmět veřejné zakázky: Osobní automobil I. Identifikační údaje Obchodní jméno: SOTES Sokolov, spol. s r. o. Sídlo: Chebská 1939,

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 20.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2016/OKS k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

UŽITKOVÉ VOZIDLO PRO TS

UŽITKOVÉ VOZIDLO PRO TS Výzva k podání nabídky č. TS - K1/2019 Veřejná zakázka malého rozsahu (do 500 000 Kč) Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel: Technické služby města Nymburka, příspěvková organizace Sídlem: V Zahrádkách

Více

Výměna podlahových krytin - MŠ Krásnolipská, Rumburk 1

Výměna podlahových krytin - MŠ Krásnolipská, Rumburk 1 Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek a v souladu se směrnicí č. 2/2015, o zásadách a postupech při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ Nákup komodit do školní jídelny maso ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel poptávkového řízení Základní škola Roudnice nad Labem, Karla Jeřábka 941 IČ: 46773614 Kontaktní osoba zadavatele výběrového

Více

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY S00RP00P350T ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Břeclav Sídlo: nám. T. G. Masaryka 42/3, 690 81 Břeclav V souladu s ustanovením článku 3 odst. 3 písm. b) směrnice Rady

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07./1.3.00/51.0026 Učíme digitálně Dodávka mobilních (dotykových) zařízení Dodávka

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07./1.3.00/51.0026 Učíme digitálně Dodávka mobilních (dotykových) zařízení Dodávka Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Strnady 136, 252 02 Jíloviště Pošta pro doručování korespondence: 156 00 Praha 5 Zbraslav

Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Strnady 136, 252 02 Jíloviště Pošta pro doručování korespondence: 156 00 Praha 5 Zbraslav Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Terénní automobil Útvar ekologie č.j.: 41/000575/VULHM/2015 Strnady dne 7. 9. 2015 V souladu s podmínkami zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Gorkého 867, 53002 Pardubice. Email: reditelna@waldorfpardubice.cz Lhůta pro podávání nabídek (data zahájení a ukončení příjmu, vč.

Gorkého 867, 53002 Pardubice. Email: reditelna@waldorfpardubice.cz Lhůta pro podávání nabídek (data zahájení a ukončení příjmu, vč. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výměna a repase oken, Lužické náměstí č.p. 104, Rumburk

Výměna a repase oken, Lužické náměstí č.p. 104, Rumburk Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek a v souladu se směrnicí č. 3/2019, o zásadách a postupech při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

Operativní leasing automobilů

Operativní leasing automobilů Městské technické služby Bílina, příspěvková organizace Teplická 899 418 28 Bílina IČ: 70885222 vyzývá k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu zadávané ve smyslu směrnice č.04/2007 Pravidla

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Počítače 2017 I.

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Počítače 2017 I. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky zadávané mimo působnost zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, v souladu se Směrnicí

Více

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli 1. Název veřejné zakázky Dodávka výpočetní techniky 2. Druh zadávacího řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky. 3. Údaje o zadavateli Zadavatel: Muzeum Brněnska, příspěvková

Více

Zadavatel: Název zakázky:

Zadavatel: Název zakázky: Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací dokumentace ) Zadavatel: Název zadavatele: Odborný léčebný ústav Jevíčko Sídlo zadavatele: 56943 Jevíčko, TRN-Léčebna 508 IČ: 00193976 Osoba oprávněná jednat:

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce OPRAVA A REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ A CHODBY VE ZDRAVOTNÍM STŘEDISKU Zadavatel: Obec Staré Město se sídlem: Staré Město

Více

Údržba veřejné zeleně v Rychnově u Jablonce n.n.

Údržba veřejné zeleně v Rychnově u Jablonce n.n. MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/914/2015 Datum: 13. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 488 880 930 Zadávací

Více

Oprava propustku v ulici Lužická, Rychnov u Jablonce nad Nisou

Oprava propustku v ulici Lužická, Rychnov u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2160/2015 Datum: 4. června 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 739 336 567 Zadávací

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Obec Podsedice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu nejedná se o zadávací řízení v režimu zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění Zadavatel: Obec Podsedice

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení NUTS CZ0201 Název veřejné zakázky: OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY Veřejná zakázka zjednodušené podlimitní řízení Přístavba školy Čechtice Identifikační údaje zadavatele Městys Čechtice

Více

Hasičský záchranný sbor Středočeského kraje Jana Palacha 1970, Kladno

Hasičský záchranný sbor Středočeského kraje Jana Palacha 1970, Kladno Hasičský záchranný sbor Středočeského kraje VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka podlimitní ve zjednodušeném řízení Číslo zakázky Č.j.: HSKL 9339-3/2012 - ÚE Osobní automobily 3 ks, užitkové vozidlo

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1) Identifikační údaje zadavatele Dětský domov se školou, základní škola a středisko výchovné péče Jiříkov; IČ 00412040; se sídlem Čapkova 814/5,

Více

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky (dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: POŘÍZENÍ TRAKTOROVÉ SEKAČKY 1 / 7 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické služby města Příbora Adresa sídla: Štramberská

Více

Stránka 1 z 5. Č.j.: Věc: Výzva k předložení nabídky. Vážení,

Stránka 1 z 5. Č.j.: Věc: Výzva k předložení nabídky. Vážení, Č.j.: Věc: Výzva k předložení nabídky Vážení, obracíme se na Vás s výzvou na podání nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na Dodávka mobilních (dotykových) zařízení (dále jen veřejná zakázka ).

Více

Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené Valašské Meziříčí, Vsetínská 454

Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené Valašské Meziříčí, Vsetínská 454 Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené 757 01 Valašské Meziříčí, Vsetínská 454 Výzva k předložení nabídky Předmět nabídky: Obnova vozového parku - 9 místný automobil PODMÍNKY

Více

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Na základě Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu č.j.: 2371/2009-14 s účinností od 23. 8. 2009,

Více

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře, příspěvková organizace,, VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Identifikační údaje zadavatele Název Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře,

Více

Mgr. Leoš Šebela, ředitel školy

Mgr. Leoš Šebela, ředitel školy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/1638843 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU: POŘÍZENÍ SLUŽEBNÍHO AUTOMOBILU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU: POŘÍZENÍ SLUŽEBNÍHO AUTOMOBILU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU: POŘÍZENÍ SLUŽEBNÍHO AUTOMOBILU ZADAVATEL: Název: Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Písek, Čelakovského 200 Adresa:

Více

Dražice - Dopravní automobil

Dražice - Dopravní automobil Zadávací dokumentace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle obecných zásad stanovených v 6 zákona č. 134/2016

Více

Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace

Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace v rámci veřejné zakázky malého rozsahu v řízení podle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Dětský

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO , Bank. spoj. Č.ú /0300, Tel

DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO , Bank. spoj. Č.ú /0300, Tel DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO 61781517, Bank. spoj. Č.ú. 101342392/0300, Tel. 376395194 Č.j. 3344/10 Měcholupy 18. 5. 2010 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: NÁKUP UŽITKOVÉHO SKŘÍŇOVÉHO VOZIDLA PRO TECHNICKÉ SLUŽBY MĚSTA PŘÍBORA 1 / 6 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky:

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č.

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. MĚSTO NERATOVICE Kojetická 1028, 277 11 Neratovice Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: 27.03.2017 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2017/OSVŠ k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení veřejné zakázky

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Základní škola Bodláka a Pampelišky, o.p.s. Jan Jiterský, ředitel.

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Základní škola Bodláka a Pampelišky, o.p.s. Jan Jiterský, ředitel. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek škol a školských zařízení příspěvkových organizací zřízených hl. m. Prahou a podle zákona č.

Více

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2284/2016 Spis. zn.: MUS/218/2016 Datum: 13. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák

Více

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek \SE REKTORÁT Vysoká škola ekonomická v Praze nám. Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha 3 V Praze dne 8. června 2015 Zn.: 2043-1/2015/9202 Vysoká škola ekonomická v Praze, se sídlem nám. Winstona Churchilla

Více

VÝZVA. Česká republika-ministerstvo školství,mládeže a tělovýchovy (dále jen zadavatel) se sídlem Karmelitská 7, Praha 1.

VÝZVA. Česká republika-ministerstvo školství,mládeže a tělovýchovy (dále jen zadavatel) se sídlem Karmelitská 7, Praha 1. VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky dle 12 odst. 3 a 18, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) a Směrnice

Více

NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE

NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE OBEC TRŠICE Zadávací dokumentace na dodávky pro projekt NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE 1. Identifikační údaje zadavatele, základní parametry výběrového řízení 1.1. Identifikační údaje zadavatele Obec

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU KONVEKTOMAT PRO ŠKOLNÍ JÍDELNU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU KONVEKTOMAT PRO ŠKOLNÍ JÍDELNU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU s názvem KONVEKTOMAT PRO ŠKOLNÍ JÍDELNU NA POSTUP ZADAVATELE PŘI ZADÁVÁNÍ TÉTO VEŘEJNÉ ZAKÁZKY SE NEAPLIKUJÍ POSTUPY PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH

Více

Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO OPRAVA VÝZVY ZE DNE

Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO OPRAVA VÝZVY ZE DNE Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO 61385271 Čj: VZ-služby 2/2017 OPRAVA VÝZVY ZE DNE 16. 10. 2017 V Praze dne 23. 10. 2017 Výzva k podání nabídky k účasti na zadávacím řízení na veřejnou zakázku malého

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v souladu s ustanovením 31 zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v souladu s ustanovením 31 zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v souladu s ustanovením 31 zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek k veřejné zakázce malého rozsahu na služby: Přístavba kotelny k bytovému domu STAVEBNÍ PRÁCE 21.06.2018

Více

Zatrubnění otevřeného příkopu, ul. Zadní, Rumburk 2

Zatrubnění otevřeného příkopu, ul. Zadní, Rumburk 2 Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek a v souladu se směrnicí č. 2/2015, o zásadách a postupech při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 7/2014 Název zakázky: 7/2014 nákup výpočetní techniky a příslušenství Předmět zakázky: nákup výpočetní techniky a příslušenství Typ zakázky: Veřejná zakázka malého

Více

VÝZVA K PODÁNí NABíDKY

VÝZVA K PODÁNí NABíDKY VÝZVA K PODÁNí NABíDKY 1. Identifikacní údaje zadavatele: Název zadavatele: Sociální služby Uherské Hradište, príspevková organizace (Zrizovatel: Zlínský kraj, Tr. T. Bati 21, 761 90 Zlín) Štepnická 1139,

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce malého rozsahu. Malování budovy A MŠ Korálek, Bobkova 766

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce malého rozsahu. Malování budovy A MŠ Korálek, Bobkova 766 MATEŘSKÁ ŠKOLA KORÁLEK, Praha 9 Černý Most, Bobkova 766 Bobkova 766, Praha 9 Černý Most, 198 00, Tel.: +420 281 918 535, reditelna@mskoralekpraha.cz, http://www.mskoralekpraha.cz/ IČ: 70884501 VÝZVA PRO

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA NÁZEV ZAKÁZKY: DRUH ZAKÁZKY: ZPŮSOB UVEŘEJNĚNÍ: DRUH VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ: Pořízení plečky automatické -

Více

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice V Ý B Ě R O V É Ř Í Z E N Í Zadávací dokumentace Název zakázky: Nákup devítimístného vozidla ISŠ Sokolnice Zadavatel: Zadavatelem

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

14. 11. 2014. Základní škola Brno, Masarova 11, příspěvková organizace

14. 11. 2014. Základní škola Brno, Masarova 11, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajůpro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu v souladu s ustanoveními 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKA VYŠŠÍ HODNOTY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKA VYŠŠÍ HODNOTY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKA VYŠŠÍ HODNOTY 1. Zadavatel: SRUBMONT s.r.o. se sídlem Roháčova 145/14, Žižkov, 130 00 Praha 3 IČ: 27972925 Tel.: 608 555 400 E-mail: administrace@srubmont.cz

Více

Zadání veřejné zakázky. Dodávka motorového vozidla pro přepravu vozíčkářů

Zadání veřejné zakázky. Dodávka motorového vozidla pro přepravu vozíčkářů Zadání veřejné zakázky Zadavatel: Domov u fontány zastoupený Mgr. Danuší Fomiczewovou, ředitelkou Domova u fontány Libušina 1060, 535 16 Přelouč IČ 711 76 225 Předmět veřejné zakázky malého rozsahu mimo

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 07.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 9/2016/KTÚ k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka 1. Zadavatel zakázky ZADÁVACÍ PODMÍNKY pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku Nákup osobních automobilů Město Studénka

Více