NABÍDKA PROJEKTU VÝROBY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NABÍDKA PROJEKTU VÝROBY"

Transkript

1 NABÍDKA PROJEKTU VÝROBY A SPRÁVY INTERNETOVÉ PREZENTACE Ne vždy se to každému musí líbit Ne všichni to budou chválit Ale vždycky by to mělo být úspěšné

2 Ukázka práce pekserv.cz Projekt internetového portálu neboli specializovaného katalogu odkazů z oboru pekařství a cukrářství. Automatické přidávání odkazů pro klienty, správa obsahu, automatické prověřování odkazů a jejich pravidelná kontrola.

3 1. Zadání projektu - předmět nabídky Předmětem nabídky je výroba nové internetové prezentace. Představa klienta je zhruba následující (resp: toto klient zpravidla zformuluje při prvním rozhovoru): Moderní grafický vzhled prezentace Možnost editace aktualit, popř. jiných částí webu Rychlost odezvy stránek Jazykové mutace stránek Zlepšení orientace na firemním webu Integrace do sociálních sítí Zvýšení marketingové orientace webu Zvýšení využití webu jako komunikačního nástroje Zvýšení návštěvnosti

4 2. Naše firma Jsme firma dlouhodobě se zabývající výrobou a správou internetových projektů. Projekty vytváříme na profesionální úrovni. Dokážeme našim klientům nabídnout vše, co firma potřebuje pro rozvoj internetové komunikace. Zabýváme se především projekty na podporu prodeje nebo přímo internetovými obchody, údržbou a správou redakčních systémů čí podobných aplikaci. Firmu v současné době tvoří osum stálých zaměstnanců. Veškeré práce realizujeme přímo u nás. Odezva pří řešení drobných aktualizací webových stránek je zpravidla velmi rychlá v extrémních případech je možno reagovat ihned. Nabízíme nejraději dlouhodobé partnerství ne jednorázový prodej. Sídlo firmy je na jižní Moravě ve Veselí nad Moravou a v Praze, klienti se rekrutují z celé ČR i ze zahraničí. Jaroslav Bystřický Ředitel jednání zakázek technická podpora management SEO Michal Nedvídek Webdesign flash animace 3D animace grafika Libor Skočík Webdesign aplikace programátor technická podpora Martin Joch Design a grafika corporate identity fotograf flash animace Mirka Šarová Grafika DTP fotograf tiskoviny :-) Zuzana Malíková Účetní fakturace Eva Šmejdovcová Produkční evidence zakázek

5 Ukázka práce pivni-kosmetika.eu Saela je firma zabývající se výrobou pivní kosmetiky. Realizována grafika etiket a všech dalších materiálů včetně výroby a správy internetového obchodu.

6 Ukázka práce ARTOS.cz Realizace rozsáhlého firemního webu včetně jazykových mutací. Dále internetový obchod a systém na rozesílání newsletterů news.artos.cz.

7 Ukázka práce waterman.cz Realizace internetového obchodu pro prodej luxusních psacích potřeb značky Waterman. Skvělá grafika v kombinaci s jednoduchou a přehlednou funkčností je zárukou úspěchu tohoto obchodu.

8 3. Příprava internetového projektu Obecný popis vývoje internetového projektu Stanovení cílů projektu/podpora prodeje Příprava internetového projektu (na základě zadání) Stanovení cílové skupiny pro návštěvnost stránek Technické zázemí dns, hosting Popis základních vlastností systému Grafika layout, rozvržení webu, síť webu Popis obsahových prvků Popis grafických prvků Technická konzultace - stanovení částí webových stránek, které jsou vhodné měnit klientem, volba vhodného typu CMS systému s ohledem na klienta a daný celek Po tomto období následuje: Grafika projektu Výroba a zpracování projektu Přípravě je potřeba věnovat dostatek času Výroba kódování, programování Marketing a reklama Správa projektu Možné navázání internetového projektu na váš současný informační systém (interní účetní software, skladový software, systém na míru...)

9 Grafický návrh dle stanovených cílů Hlavička webu Meny Upoutávka/aktuality Obsah stránky/podmenu Patka stránky/soc. sítě kmbeta-dum.cz Projekt výrobce střešní krytina a dalších stavebních materiálů. Možnost objednávání realizace typových projektů domů. Možnost orientačních výpočtů energetické úspornosti. Návrh zdiva dle stupně pasivity domu.

10 4. Programování Kód: Výstupem našich systémů je xhtml kód pro internetové prohlížeče (IE, Opera, Firefox a další), tento kód je vytvářen tak aby splňoval náročné požadavky grafiků a zaručil správné zobrazení ve všech majoritně užívaných prohlížečích. Validita: Jedním ze základních hodnocení kvality výsledného xhtml kódu je jeho tzv. validita Přístupnost: Kód by měl splňovat zásady přístupnoti pro různé typy čteček, které používají např. handicapovaní občané. Php, xslt, xpath, SQL, xhtml, python, JavaScript, ajax, ActionScript...: Bez programování se v současné době neobejde žádná rozsáhlejší internetová prezentace. Ba co více, nové internetové prezentace se většinou už můžou nazývat aplikacemi. Re-write: Využití technologie mode rewrite a vlastních řídících systémů k dosažení uživatelsky přívětivých url adres, které jsou vhodné i dosažení lepší úrovně SEO projektu. Xml: (Extensible Markup Language) Umožňuje snadné vytváření konkrétních značkovacích jazyků (tzv. aplikací) pro různé účely a různé typy dat, vhodné zejména pro jednoduché a srozumitelné datové sklady int. projektů, tuto technologii úspěšně využíváme více než 5 let. SQL: Standardizovaný dotazovací jazyk používaný pro práci s daty v relačních databázích, bez této technologie se v datově náročnějších projektech neobejdeme. Flash: Animační program pro vytváření animací a upoutávek, bannery či interaktivních aplikací. AJAX: (Asynchronous JavaScript and XML) je obecné označení pro technologie vývoje interaktivních webových aplikací, které mění obsah svých stránek bez nutnosti jejich znovunačítání. Na rozdíl od klasických webových aplikací poskytují uživatelsky příjemnější prostředí.

11 5. Správa obsahu aktualizace Před návrhem správy obsahu je dobré udělat důkladnou analýzu, které části obsahu a jak často bude spravovat klient sám a které části obsahu je lepší přenechat pro správu zkušeným administrátorům s odpovídajícím softwarovým i technickým zázemím. Redakční systém pomocí kterého spravuje klient část webu sám Kompletní správa webu klientem Ceníky excelupload Obchod sortiment -excelupload Správa aplikací ladění dle požadavků klienata Nové funkčnosti webu Provázanost - propojení s micro site partnerů Výstupy

12 Volba CMS systému (systém pro správu obsahu) nabízíme celou škálu těchto systémů, vždy s ohledem na zvyklosti klienta, náročnosti zapracování, flexibilitu a rychlost zpracování dat. Nejpoužívanější typy CMS systémů: Správa pomocí externích souborů (xls): - data jsou udržována klientem ve formátu xls (MS Excel), po úpravě je tento soubor přes formulářové rozhraní vybrán a zaslán našemu internímu systému, který zabezpečí kompletní aktualizace zadané části webu - vhodné zejména pro ceníky, eshopy a jiné. - výhody: jednoduchost ovládání, flexibilita, možnost rychlých změn velkého množství dat klientem, data opakujících se položek ve výsledném projektu jsou v editovacím rozhraní na jediném místě Správa pomocí formulářového rozhraní správa jednotlivých položek sortimentu - každá položka má svůj formulářový prvek, vhodné pro zpracování dat s pevně danou strukturou - výhody: jednoduchost ovládání, data opakujících se položek ve výsledném projektu jsou v editovacím rozhraní na jediném místě - nevýhody: při změnách velkého množství položek je práce klienta časově náročná, nebo je nutný zásah administrátorů systému.

13 Správa kompletních stránek, ceníků, sortimentu ve formátu XML - umožňuje spravovat datové sklady vytvořené ve formátu xml pomocí formuláře, který automaticky ověřuje validitu dat. - výhody: flexibilita, možné rychlé a levné zapracování změn, inovací, data opakujících se položek v projektu na editovacím jednom místě. Je možné spravovat data téměř jakékoliv aplikace či systému na míru ve velmi krátkém čase. - nevýhody: vyžaduje základní technickou zdatnost klienta. Správa kompletních stránek pomocí WYSIWYG editorů (editor jehož rozhraní připomíná MS Word) - výhody: jednoduché, atraktivní ovládání - nevýhody: xhtml kód je generován automaticky, není tedy ideální pro zobrazení ve všech prohlížečích, ani pro SEO optimalizaci. Není možné důsledně odlišit obsah a data jako taková, systém tedy není vhodný pro obsáhlé prezentace. Správa z dat, která již firma má díky svému internímu systému - výhody: údržba dat je zpracovávána automaticky ze systémů, které již ve firmě fungují - nevýhody: špatná flexibilita (pro speciální automatické nastavení dat pro internetovou aplikaci jsou často zavádeny speciální systémy, které data plně automaticky upravují (např. slevy na vybranou kategorii zboží atd.)

14 Ukázka redakčního systému web editor ve vaší interní zóně vhodné pro méně obsáhle prezentace správa kompletních stránek pomocí WYSIWYG editorů (editor jehož rozhraní připomíná MS Word) - výhody: jednoduché, atraktivní ovládání - nevýhody: xhtml kód je generován automaticky, není tedy ideální pro zobrazení ve všech prohlížečích, ani pro SEO optimalizaci. Není možné důsledně odlišit obsah a data jako taková, systém tedy není vhodný pro obsáhlé prezentace.

15 Ukázka redakčního systému editace XML přes interní zónu vašeho webu vhodné pro obsáhle prezentace knihovna-hod.cz správa kompletních stránek, ceníků, sortimentu ve formátu XML - umožňuje spravovat datové sklady vytvořené ve formátu xml pomocí formuláře, který automaticky ověřuje validitu dat. - výhody: flexibilita, možné rychlé a levné zapracování změn, inovací, data opakujících se položek v projektu na editovacím jednom místě. Je možné spravovat data téměř jakékoliv aplikace či systému na míru ve velmi krátkém čase. - nevýhody: vyžaduje základní technickou zdatnost klienta.

16 Ukázka redakčního systému editace Správa pomocí formulářů jednoduchá udržba a ovládání/vhodné pro rychlou editaci obsahu a položek//on-line shop správa kompletních stránek pomocí TEXTOVÉHO editoru (textový editor, ve kterém zvýraznění textu definujete speciální sadou znaků např. tučně [b] [/b]) - výhody: oproti editoru WYSIWYG je výsledný xhtml kód pod kontrolou, jednoduchost, funkčnost - nevýhody: vyžaduje základní technickou zdatnost klienta. - (sekce novinky)

17 Ukázka redakčního systému editace Správa pomocí formulářů jednoduchá udržba a ovládání/vhodné pro stálý a neměnný sortiment Správa pomocí formulářového rozhraní správa jednotlivých položek sortimentu - každá položka má svůj formulářový prvek, vhodné pro zpracování dat s pevně danou strukturou - výhody: jednoduchost ovládání, data opakujících se položek ve výsledném projektu jsou v editovacím rozhraní na jediném místě - nevýhody: při změnách velkého množství položek je práce klienta časově náročná, nebo je nutný zásah administrátorů systému

18 6. Marketing Získávání trafficuwebu získávání budování návštěvnosti Odkazy Odkazy (zpětné linky) mají vliv nejen na postavení ve vyhledávačích, ale mohou být zdrojem velmi výrazného trafficu tedy návštěvnosti vašeho webu. Vyhledávače Postavení na první stránce vyhledávače může být pro určité projekty stěžejní. Nelze se však v mnoha případech omezit pouze na jedno klíčové slovo a jeho postavení ve vyhledávači. Je nutné analyzovat a detailně rozebrat longtaila a všechny další aspekty. Tato problematika se vyvinula v samostatný obor. SEO však jako takové už ztratilo význam. PPC Princip PPC spočívá v tom, že inzerent neplatí za každé zobrazení reklamy, platí až ve chvíli, kdy na reklamu někdo klikl. Výhodou PPC reklamy je její plánovatelnost a měřitelnost. Reklama on-line Drahá, ale účinná inzerce na portalech jako idnes.cz. Type-in traffic Zadání adresy pomocí zpravidla klíčového slova přímo do prohlížeče např.: tento traffic může pak být přesměrováván na jinou komerční doménu a nebo tento traffic přímo využívá projekt na této doméně postavený. Přímé zadání do prohlížeče off-line reklama. Klient zahlédne reklamu, např. na billboardu, zapamatuje si url a zadá internetovou adresu přímo do prohlížeče.

19 Doménový traffic Přesměrovávání domén. Bookmarkstraffic Klienti si ukládají url do bookmarkův prohlížeči nebo v bookmarkovacích systémů typu delicious.coma pak je vyloví. Newsletter Direct marketing do schránek Vašich klientů. Zasílání aktualních nabídek či produktů Vašim stálým zákazníkům a informovat o novinkách. Populární forma prodeje. Sociální sítě Sociální sítě typu facebook.com, twittr.com, blogy ovlivňují návštěvnost webů čím dál víc.

20 6. Marketing Získávání trafficuwebu získávání budování návštěvnosti Odkazy Odkazy (zpětné linky) mají vliv nejen na postavení ve vyhledávačích ale mohou být zdrojem velmi výrazného trafficu tedy návštěvnosti vašeho webu Vyhledávače Postavení na první stránce vyhledávače může být pro určité projekty stěžejní. Nelze se však v mnoha případech omezit pouze na jedno klíčové slovo a jeho postavení ve vyhledávači. Je nutné analyzovat a detailně rozebrat longtail a všechny další aspekty. Tato problematika se vyvinula v samostatný obor. SEO však jako takové už ztratilo význam. PPC Princip PPC spočívá v tom, že inzerent neplatí za každé zobrazení reklamy, platí až ve chvíli, kdy na reklamu někdo klikl. Výhodou PPC reklamy je její plánovatelnost a měřitelnost. Reklama on-line Drahá, ale účinná inzerce na portálech a mnohé další. Type-in traffic Zadání adresy pomocí zpravidla klíčového slova přímo do prohlížeče např.: tento traffic může pak být přesměrováván na jinou komerční doménu a nebo tento traffic přímo využívá projekt na této doméně postavený. Přímé zadání do prohlížeče off-line reklama. Klient zahlédne reklamu např.. Na bilboarduzapamarujesi urla zadá internetovou adresu přímo do prohlížeče

21 7. Technické zázemí Webhosting vlastní webový server splňující nejnáročnější kritéria kvality, umístěný v centrálním uzlu v Praze. Dostupnost serveru 99,9 % Nejlepší konektivita v ČR i se zahraničím Počet ových schránek bez omezení Velikost dat není omezena FTP přístupy dle potřeby Denní zálohování dat Technické parametry hostingu Zahraniční konektivita -přenos dat IN -100 GB Zahraniční konektivita -přenos dat OUT -100 GB Konektivita do NIXu-rychlost -100Mbps Zahraniční konektivita -rychlost -100Mbps Počet IP adres k dispozici -3 ks Počet hodin pro administrativní zásahy dle pokynů zákazníka -3 hodiny Zálohování dat na prostoru poskytovatele -5 GB Prostor pro ové schránky -50 GB Počet sledovaných systémových procesů -8 ks Konektivita do NIXu-přenos dat -neomezen GB

22 Cena jednoduchého webu od: 7 500,-Kč/bez DPH Vybavení/nástroje webu: HTML Obsah Klientem dodané fotografie Aktualizace obsahu: provádí společnost Bystřický s. r. o.

23 Cena webu od: ,-Kč/bez DPH Vybavení/nástroje webu: Nadstandardní grafika Kontaktní formulář HTML Obsah Aktualizace obsahu: provádí společnost Bystřický s. r. o.

24 Cena webu od: ,-Kč/bez DPH Vybavení/nástroje webu: On-line rezervační systém Kontaktní formulář Vlastní editace: vkládání meníček Registrace pro zasílání novinek Více jazykových verzí Aktualizace obsahu: provádí společnost Bystřický s. r. o.

25 Cena nads. webu od: ,-Kč/bez DPH Vybavení/nástroje webu: Kalkulační program (první svého druhu) AJAX aplikace Vývoj aplikací na míru Intra net Více jazykových verzí Microsite SEO a PPC - online reklama Interní zóna: Pro kalkulační systém Aktualizace obsahu: provádí společnost Bystřický s. r. o.

26 Ceník položek nad rámec standardní ceny Nadstandardní grafika na míru 8000,-Kč/bez DPH Vyhledávání slov 2500,-Kč/bez DPH Flash bannery 2000,-Kč/bez DPH Grafické bannery 1500,-Kč/bez DPH Programování kódu SEO 10000,-Kč/bez DPH Cloudtags 1500,-Kč/bez DPH AJAX - PHP aplikace/hod 550,-Kč/bez DPH Vinum Moravicum Jsme firma dlouhodobě se zabývající výrobou a správou internetových projektů. Projektyvytváříme na profesionální úrovni. Dokážeme našim klientům nabídnout vše, co firma potřebuje pro rozvoj internetové komunikace. Mobilní prezentace 10000,-Kč/bez DPH Sociální sítě 1500,-Kč/bez DPH

27 Cena small on-line shop od: ,-Kč/bez DPH Vybavení/nástroje webu: položek Interní zóna Nákupní košík Více jazykových verzí XML Aktualizace - Excel Registrace klientů

28 Cena big on-line shop od: ,-Kč/bez DPH Vybavení/nástroje webu: položek Interní zóna/nákupní košík XML Aktualizace - Excel Rozhraní pro tvorbu a správu newsletteru Parametrické vyhledávání Hodnocení výrobků Hlídací pes (upozornění na změnu ceny) Věrnostní systém Více jazykových verzí Použití různých měn Komentáře/diskuze u produktů Flash a AJAX

29 Ceník služeb Grafické práce/3d modely 450,-Kč/bez DPH/hod HTML/CSS 450,-Kč/bez DPH/hod PHP/AJAX programování 550-Kč/bez DPH/hod Flash/animované bannery/aplikace 450-Kč/bez DPH/hod Fotografické práce/retušování fotek 400-Kč/bez DPH/hod Poradenská činnost 550-Kč/bez DPH/hod Školení - Interní zóna 650-Kč/bez DPH/hod Práce mimo dohodnotou cenu 450-Kč/bez DPH/hod Ceny jsou pouze orientační. Dle požadovaných objemů prací je možno sjednat individuální podmínky. Uvedené ceny jsou bez DPH.

30 Reference: Kompletní péče o klienta KM BETA a. s.

31 Reference: Kompletní péče o klienta LUDOR cestovní kancelář

32 8. Reference Výčet referencí webových projektů je velmi obsáhlý. V současné době spravujeme cca 100 domén. Pro Vaši představu vybíráme následující projekty:

33 Věříme, že naše nabídka bude pro váš projekt zajímavá a těšíme se na případnou spolupráci. kontakty: Pobočka firmy na Moravě Bystřický a spol., s.r.o. Bartolomějské náměstí Veselí nad Moravou Česká republika Telefon: Sídlo firmy v Praze Bystřický a spol., s.r.o. U Habrovky 247/ Praha 4 Česká republika Telefon: Společnost Bystřický a spol., s.r.o. je zapsána v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze oddíl C, vložka IČ: , DIČ: CZ , post@bystricky.cz

Přizpůsobení Layoutu aplikace. Základní moduly a funkčnost aplikace

Přizpůsobení Layoutu aplikace. Základní moduly a funkčnost aplikace Přizpůsobení Layoutu aplikace Grafickému návrhu na přání klienta Redesign šablon : barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky M A C S Základní moduly a funkčnost aplikace Vyhledávání podrobné s

Více

Nabídka internetového obchodu

Nabídka internetového obchodu Nabídka internetového obchodu Odběratel Dodavatel Martin Daneš Martin Hůlek Tel.: 775 974321 E-mail: hulek.martin@gmail.com 1 Popis Řešení internetového obchodu nabízí beztabulkové řešení layoutu. Budete

Více

Produktový ceník pro rok 2010

Produktový ceník pro rok 2010 Produktový ceník pro rok 2010 (platný od 1.6.2010 do odvolání) Veškeré ceny jsou uvedeny v Kč bez 20 % DPH Nebuďte jako ostatní, odlište se! corporate identity CORPORATE IDENTITY Vizuální firemní identita

Více

Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření

Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření 501M012.N01 11/11/2011 www.dlaex.cz info@dlaex.cz OBSAH 1 Úvod...3 2 Účel produktu...3 3 Vlastnosti produktu...3 3.1 Koncepce...3 3.2 Základní y...3 3.3 Doplňkové

Více

PragueBest 2011. www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1

PragueBest 2011. www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1 PragueBest 2011 www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1 1. Informace o společnosti 1.1. PROFIL Obchodní název společnosti Právní forma PragueBest s.r.o. Společnost s ručením omezeným Základním

Více

WEB KNIHOVNY JAKO NÁSTROJ K PROPAGACI SLUŽEB A INFORMACÍ ING. PAVEL CIMBÁLNÍK

WEB KNIHOVNY JAKO NÁSTROJ K PROPAGACI SLUŽEB A INFORMACÍ ING. PAVEL CIMBÁLNÍK WEB KNIHOVNY JAKO NÁSTROJ K PROPAGACI SLUŽEB A INFORMACÍ ING. PAVEL CIMBÁLNÍK PROJEKT KNIHOVNÍHO WEBU WEB KNIHOVNY JAKO NÁSTROJ K PROPAGACI SLUŽEB A INFORMACÍ 11/6/2017 2 PROJEKT KNIHOVNÍHO WEBU Jak mít

Více

Kromě dodávek celých webů nabízíme také zakázkové programátorské práce formou subdodávek. GlobalDAT a.s. Předseda představenstva:

Kromě dodávek celých webů nabízíme také zakázkové programátorské práce formou subdodávek. GlobalDAT a.s. Předseda představenstva: rozsáhlé webdesign / eshop projekty Ceník a technické požadavky Společnost GlobalDAT a.s. se specializuje na rozsáhlé internetové prezentace a e- shopy, které zajišťuje náš moderní redakční systém. Naprogramujeme

Více

Marketingová agentura Softsite.cz - Mediální kampaně a reklama na míru

Marketingová agentura Softsite.cz - Mediální kampaně a reklama na míru Běžný prezentační web, redakční systém, 3 grafické návrhy, 8 obsahových stran, kontaktní formulář, rozšířené SEO, 3 emailové adresy, SSL ochrana, indexace do vyhledávačů Krátký prezentační web, redakční

Více

Úvod do aplikací internetu a přehled možností při tvorbě webu

Úvod do aplikací internetu a přehled možností při tvorbě webu CVT6 01a Úvod do aplikací internetu a přehled možností při tvorbě webu Internet a www Internet? Služby www ftp e-mail telnet NetNews konference IM komunikace Chaty Remote Access P2P aplikace Online games

Více

Dobrý FOTO Popis produktu a jeho rozšíření

Dobrý FOTO Popis produktu a jeho rozšíření Dobrý FOTO Popis produktu a jeho rozšíření 502M012.N00 11/11/2011 www.dobry-foto.cz www.dlaex.cz info@dlaex.cz OBSAH 1 Úvod...3 2 Účel produktu...3 3 Vlastnosti produktu...3 3.1 Koncepce...3 3.2 Základní

Více

Úvod do tvorby internetových aplikací

Úvod do tvorby internetových aplikací CVT6 01a Úvod do tvorby internetových aplikací Osnova předmětu (X)HTML a tvorba webu pomocí přímého zápisu kódu Tvorba web designu a skládání stránek z kousků Skriptovací jazyky na webu Návrh software

Více

Kromě dodávek celých webů nabízíme také zakázkové programátorské práce formou subdodávek. GlobalDAT a.s. Předseda představenstva:

Kromě dodávek celých webů nabízíme také zakázkové programátorské práce formou subdodávek. GlobalDAT a.s. Předseda představenstva: rozsáhlé webdesign / eshop projekty Ceník a technické požadavky Společnost GlobalDAT a.s. se specializuje na rozsáhlé internetové prezentace a e- shopy, které zajišťuje náš moderní redakční systém. Naprogramujeme

Více

SOFISTIKOVANÉ NÁSTROJE PRO JEDNODUCHOU TVORBU PROFESIONÁLNÍCH WEBOVÝCH PREZENTACÍ

SOFISTIKOVANÉ NÁSTROJE PRO JEDNODUCHOU TVORBU PROFESIONÁLNÍCH WEBOVÝCH PREZENTACÍ Slezská univerzita v Opavě Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné SOFISTIKOVANÉ NÁSTROJE PRO JEDNODUCHOU TVORBU PROFESIONÁLNÍCH WEBOVÝCH PREZENTACÍ Distanční studijní opora Jména autorů Ing. Josef Botlík

Více

Kulturně -mědiá lní komisě MČ Práhá-Kolovráty

Kulturně -mědiá lní komisě MČ Práhá-Kolovráty Kulturně -mědiá lní komisě MČ Práhá-Kolovráty Kulturně-mediální komise MČ Praha-Kolovraty vyhlašuje poptávku na dodavatele webu pro MČ Praha- Kolovraty. Nabídky na tuto poptávku je možné zasílat: - elektronicky

Více

- 1 - Smlouva o dílo. uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku v účinném znění

- 1 - Smlouva o dílo. uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku v účinném znění - 1 - Smlouva o dílo uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku v účinném znění Přílohy : A Technická dokumentace a popis díla B Kalkulace ceny díla 1. Účastníci smlouvy Smluvní strany této smlouvy,

Více

Prezentace navrhované struktury internetových stránek

Prezentace navrhované struktury internetových stránek Prezentace navrhované struktury internetových stránek Petr SUNEGA petr.sunega@soc.cas.cz Telefon: 221 183 225 http://seb.soc.cas.cz Oddělení ekonomické sociologie, tým socioekonomie bydlení Cíle prezentace

Více

NABÍDKOVÝ DOKUMENT. efektivní internetová prezentace od EASY BEST s.r.o.

NABÍDKOVÝ DOKUMENT. efektivní internetová prezentace od EASY BEST s.r.o. NABÍDKOVÝ DOKUMENT efektivní internetová prezentace od EASY BEST s.r.o. CO UMÍME A DOKÁŽEME Analýzy - provedeme analýzy přístupnosti, použitelnosti a návštěvnosti, abyste mohli posoudit, jak je Váš internetový

Více

Dobrý CMS Popis produktu a jeho rozšíření

Dobrý CMS Popis produktu a jeho rozšíření Dobrý CMS Popis produktu a jeho rozšíření 503M012.N01 11/09/2012 www.dlaex.cz info@dlaex.cz OBSAH 1 Úvod...3 2 Účel produktu...3 3 Vlastnosti produktu...3 3.1 Koncepce...3 3.2 Základní y...3 3.3 Doplňkové

Více

Název: On-line tvorba webu Anotace:

Název: On-line tvorba webu Anotace: Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3712 Škola adresa: Základní škola T. G. Masaryka Ivančice, Na Brněnce 1, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Na Brněnce 1, Ivančice, okres Brno-venkov

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU Platný od 1. 1. 2017 Komplexní Internetový marketing pod jednou střechou! Mít stránky krásně graficky zpracované, responsivní, plné funkcí usnadňující uživatelům

Více

Staňte se bodem zájmu!

Staňte se bodem zájmu! Nabídka služeb / 2011 Staňte se bodem zájmu! Tvorba webových aplikací Nabídka Tvorba dynamických webových prezentací, internetových ochodů a dalších webových aplikací dle přání zákazníka. Společně s grafickou

Více

KAČ OMUNI /K AGENTURA

KAČ OMUNI /K AGENTURA KOMUNIKAČ AGENTURA Kdo jsme Jsme všestranná komunikační agentura s širokým portfoliem služeb, které realizuje tým odborníků s dlouholetou praxí v oblasti vývoje komunikační strategie na trhu B2B i B2C.

Více

Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace

Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace Varianta BASIC Obsahem balíčku je: webová stránka včetně: redakčního systému umožňujícího snadnou úpravu obsahu i neprofesionálním uživatelům,

Více

Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk!

Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk! Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk! Nabídka zpracování kvalitní webové prezentace za rozumnou cenu. Dobrý den, nabízíme Vám veškeré služby spojené jak s jednorázovým zřízením nové

Více

Webové šablony pro restaurace

Webové šablony pro restaurace Grafika Webdesign Eshopy Webové šablony pro restaurace Připravili jsme šablonové weby, které je možné aplikovat na většinu restaurací/kaváren a podobných podniků. Oproti univerzálním šablonám pro firemní

Více

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE E-ŘEŠENÍ E-řešení je společným názvem pro skupinu internetových nadstaveb. V systému Soft-4-Sale poskytují podporu e-řešením, která Vám pomohou s prodejem a propagací zboží a služeb na internetu. Systém

Více

Profesionální internetové stránky dostupné pro každého. více než 100 spokojených uživatelů. www.web360.cz

Profesionální internetové stránky dostupné pro každého. více než 100 spokojených uživatelů. www.web360.cz Profesionální internetové stránky dostupné pro každého více než 100 spokojených uživatelů www.web360.cz Název dokumentu: Ceník, představení aplikace Web360 Zpracoval: David Brtník Verze: 2, ze dne 2.12.2009

Více

Ceník platný od 1.6.2014 Ceny jsou konečné, nejsme plátci DPH. www.pro-web.cz info@pro-web.cz

Ceník platný od 1.6.2014 Ceny jsou konečné, nejsme plátci DPH. www.pro-web.cz info@pro-web.cz Ceník platný od 1.6.2014 Ceny jsou konečné, nejsme plátci DPH. www.pro-web.cz info@pro-web.cz Obsah Strana Ceník CMS 2 Ceník E-SHOP 3 Ceník BAZAR 4 Ceník Webhosting 5 Ceník Služby 5 1 CMS W1000 Základ

Více

Olga Rudikova 2. ročník APIN

Olga Rudikova 2. ročník APIN Olga Rudikova 2. ročník APIN Redakční (publikační) systém neboli CMS - content management system (systém pro správu obsahu) je software zajišťující správu dokumentů, nejčastěji webového obsahu. (webová

Více

Popis služby MiniNET.cz. Výhody našeho řešení. Zadávání zakázky a průběh. Balíčky služeb

Popis služby MiniNET.cz. Výhody našeho řešení. Zadávání zakázky a průběh. Balíčky služeb Popis služby MiniNET.cz Služba MiniNET cz zpřístupní velmi efektně a profesionálně všechny důležité informace o Vás a Vaší činnosti v celosvětové síti Internet pomocí vlastní webové prezentace. Jestliže

Více

CENÍK GRAFIKY. Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru

CENÍK GRAFIKY. Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru CENÍK GRAFIKY Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru Důkladnou úvodní konzultaci ohledně vytvoření grafického návrhu Výběr z několika designů Kompletní návrhy obdržíte v elektronické

Více

Software a související služby

Software a související služby Software a související služby Webové technologie, přístup uživatele do systému přes webový prohlížeč Software na zakázku Webové stránky a e-shopy s plnou administrací Intranet, webové aplikace, informační

Více

Stránky pro realitní kanceláře

Stránky pro realitní kanceláře Stránky pro realitní kanceláře () Obsah Co nabízíme nově vznikajícím i existujícím realitním kancelářím... 2 Webové stránky pro realitní kancelář... 2 Realitní program (software)... 2 Náhledy realitního

Více

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Prezentace CRMplus Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Obsah prezentace Představení společnosti Technodat Develop, s.r.o. CRMplus základní charakteristika

Více

Stručně o studiu CobraDesign

Stručně o studiu CobraDesign Stručně o studiu CobraDesign CobraDesign je grafické studio zabývající se především webdesignem a internetovým obchodováním se vším, co s tím souvisí, tedy včetně účinné SEO optimalizace a online marketingu.

Více

Základní pojmy spojené s webovým publikováním ~ malý slovníček pojmů~ C3231 Základy WWW publikování Radka Svobodová, Stanislav Geidl

Základní pojmy spojené s webovým publikováním ~ malý slovníček pojmů~ C3231 Základy WWW publikování Radka Svobodová, Stanislav Geidl Základní pojmy spojené s webovým publikováním ~ malý slovníček pojmů~ C3231 Základy WWW publikování Radka Svobodová, Stanislav Geidl Internet celosvětová síť spojení jednotlivých síťí pomocí uzlů (síť

Více

Ceník (platnost od 01.01.2010)

Ceník (platnost od 01.01.2010) Ceník (platnost od 01.01.2010) Ceník DTP prací Ceník vánočních a novoročních přání Ceník vizitek Ceník webdesignu o Tvorba www stránek o Ceník webdesignu Ceník DTP prací Poř. Název položky Jednotka Cena

Více

Redakční systém Joomla. Prokop Zelený

Redakční systém Joomla. Prokop Zelený Redakční systém Joomla Prokop Zelený 1 Co jsou to red. systémy? Redakční systémy (anglicky Content Management System - CMS) jsou webové aplikace používané pro snadnou správu obsahu stránek. Hlavním cílem

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení pro redesign firemních webových stránek společnosti Web4ce, s.r.o.

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení pro redesign firemních webových stránek společnosti Web4ce, s.r.o. Zadávací dokumentace k výběrovému řízení pro redesign firemních webových stránek společnosti Web4ce, s.r.o. 1. Základní informace Vyhlašujeme výběrové řízení na dodávku nového grafického řešení pro internetovou

Více

TAOX Konfigurátor potisku seznam funkcí

TAOX Konfigurátor potisku seznam funkcí TAOX Konfigurátor potisku seznam funkcí Úvod Celý systém se dělí na několik částí. A to jak z pohledu uživatele (zákazníka), tak z pohledu administrátora. Konfigurátor aplikace na tvorbu potisku (dělí

Více

Web. Získání informace z internetu Grafické zobrazení dat a jejich struktura Rozšíření funkcí pomocí serveru Rozšíření funkcí pomocí prohlížeče

Web. Získání informace z internetu Grafické zobrazení dat a jejich struktura Rozšíření funkcí pomocí serveru Rozšíření funkcí pomocí prohlížeče Web Získání informace z internetu Grafické zobrazení dat a jejich struktura Rozšíření funkcí pomocí serveru Rozšíření funkcí pomocí prohlížeče Technologické trendy v AV tvorbě, Web 2 DNS Domain Name Systém

Více

Help pro webmastery Vytvořte svůj vlastní web

Help pro webmastery Vytvořte svůj vlastní web Help pro webmastery Vytvořte svůj vlastní web Přednáška na Celostátním setkání mládeže v Táboře 15.8.2007 Vytváříš web své farnosti, spolču či svůj vlastní? Nebo o tom zatím jen uvažuješ, a nevíš, jak

Více

Internetové služby isenzor

Internetové služby isenzor Internetové služby isenzor Aktuální snímek z webové kamery nebo aktuální teplota umístěná na vašich stránkách představují překvapivě účinný a neotřelý způsob, jak na vaše stránky přilákat nové a zejména

Více

www.1kdesign.cz www.reklamni-predmety-potisk.cz

www.1kdesign.cz www.reklamni-predmety-potisk.cz 1K Design s.r.o. Rudolfovská 45 37001 České Budějovice tel. 387 423 280 gsm 608 132 640 info@1kdesign.cz www.1kdesign.cz www.reklamni-predmety-potisk.cz 1K Design s.r.o. Co nabízíme společnost, která splní

Více

webmarketin Základní moduly aplikace

webmarketin Základní moduly aplikace webmarketin Aplikace webmarketing je komplexní online nástroj určený pro podporu a řízení marketingu a CRM ve společnosti. Její součástí jsou webové ankety, SMS kampaně nebo newslettery, které lze spravovat

Více

případová studie KB - BLOK systém, s.r.o. Nová webová prezentace rozšířená o e-shop www.fg.cz

případová studie KB - BLOK systém, s.r.o. Nová webová prezentace rozšířená o e-shop www.fg.cz případová studie KB - BLOK systém, s.r.o. Nová webová prezentace rozšířená o e-shop www.fg.cz KB - BLOK systém, s.r.o. Nová webová prezentace rozšířená o e-shop Nová webová prezentace rozšířená o e-shop.

Více

Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ

Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ Bydlínek zve vaši společnost na oborový portál BYDLENI.CZ Jsme nezávislý internetový magazín pro nejširší veřejnost. Orientujeme a inspirujeme návštěvníky v široké problematice

Více

Systém JSR představuje kompletní řešení pro webové stránky malého a středního rozsahu.

Systém JSR představuje kompletní řešení pro webové stránky malého a středního rozsahu. Redakční systém JSR Systém pro správu obsahu webových stránek Řešení pro soukromé i firemní webové stránky Systém JSR představuje kompletní řešení pro webové stránky malého a středního rozsahu. Je plně

Více

Ceník služeb GMco. pro rok 2014. Obsah: Ceník pro servery: RomantickéPobyty.eu... 1 WellnessHotely.eu... 1 KongresováCentra.eu... 1 GolfHotely.eu...

Ceník služeb GMco. pro rok 2014. Obsah: Ceník pro servery: RomantickéPobyty.eu... 1 WellnessHotely.eu... 1 KongresováCentra.eu... 1 GolfHotely.eu... Ceník služeb GMco. pro rok 2014 Obsah: Ceník pro servery: RomantickéPobyty.eu... 1 WellnessHotely.eu... 1 KongresováCentra.eu... 1 GolfHotely.eu... 1 Ceník pro server: RomantickéBalíčky.eu... 2 Ceník speciálních

Více

univerzální konektor pro napojení internetových obchodů a dalších aplikací na systém Altus Vario.

univerzální konektor pro napojení internetových obchodů a dalších aplikací na systém Altus Vario. Vario Web Service univerzální konektor pro napojení internetových obchodů a dalších aplikací na systém Altus Vario. Autor: Ing. Přemysl Gütler, pgutler@4profit.cz, tel.: 608 044 042 Konektor Vario Web

Více

DELTA - STŘEDNÍ ŠKOLA INFORMATIKY A EKONOMIE, s.r.o. Obor informační technologie AJAX ESHOP. Maturitní projekt. Třída:

DELTA - STŘEDNÍ ŠKOLA INFORMATIKY A EKONOMIE, s.r.o. Obor informační technologie AJAX ESHOP. Maturitní projekt. Třída: DELTA - STŘEDNÍ ŠKOLA INFORMATIKY A EKONOMIE, s.r.o. Obor informační technologie AJAX ESHOP Maturitní projekt Vypracoval: Denis Ptáček Třída: 4B Rok: 2014/2015 Obsah 1. Použité nástroje... 3 1.1 NetBeans

Více

Bioadresář. Specifikace požadavků. Verze Datum Projektový tým Bc. Martin Ventruba Bc. Ondřej Veselý Bc. Stratos Zerdaloglu

Bioadresář. Specifikace požadavků. Verze Datum Projektový tým Bc. Martin Ventruba Bc. Ondřej Veselý Bc. Stratos Zerdaloglu Bioadresář Specifikace požadavků Verze Datum Projektový tým 1 14. 10. 2010 Bc. Martin Ventruba Bc. Ondřej Veselý Bc. Stratos Zerdaloglu Obsah 1. Základní informace... 3 1.1. Účel... 3 1.2. Základní popis

Více

VELKOOBCHOD OBCHOD PRO KAŽDÉHO

VELKOOBCHOD OBCHOD PRO KAŽDÉHO VELKOOBCHOD OBCHOD PRO KAŽDÉHO BOŽÍ OBCHOD S.R.O. ZÁKLADNÍ INFORMACE A NÁVOD B2B V jednotě je síla! Výhody systému a prodeje + Objednávky v minimální nastavené částce nebo ks + provize z prodeje jen 5%

Více

WEB TOP 100 2008. Weby o rok starší Dana Bérová

WEB TOP 100 2008. Weby o rok starší Dana Bérová WEB TOP 100 2008 Weby o rok starší Dana Bérová Kritické faktory úspěchu webu Hodnotící kritéria v rámci WebTop100 vycházejí z kritických faktorů úspěchu : o o o o o PŘÍNOS PRO UŽIVATELE bez toho to nepůjde

Více

VÝVOJ INTERNETOVÝCH APLIKACÍ - VIA

VÝVOJ INTERNETOVÝCH APLIKACÍ - VIA Metodický list č. 1 Způsob zakončení : Úvod Technologie webových aplikací Protokol HTTP Po zvládnutí tématického celku bude student mít základní přehled o problematice programování internetových (webových)

Více

Nabídka služeb 2011. Vít Steklý Štěpánkova 305 Slatiňany 538 21 IČO: 87194431 email: stekly.vit@vs-point.cz tel.: +420 721942193 www.vs-point.

Nabídka služeb 2011. Vít Steklý Štěpánkova 305 Slatiňany 538 21 IČO: 87194431 email: stekly.vit@vs-point.cz tel.: +420 721942193 www.vs-point. Nabídka služeb 2011 Tvorba webových aplikací Nabídka Tvorba dynamických webových prezentací, internetových ochodů a dalších webových aplikací dle přání zákazníka. Společně s grafickou nabídkou vytváříme

Více

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele Předmětem tohoto dokumentu je stručná charakteristika mezinárodních internetových multimediálních projektů poskytující moderní obchodní, propagační a

Více

Obsah. Rozdíly mezi systémy Joomla 1.0 a 1.5...15 Systém Joomla coby jednička online komunity...16 Shrnutí...16

Obsah. Rozdíly mezi systémy Joomla 1.0 a 1.5...15 Systém Joomla coby jednička online komunity...16 Shrnutí...16 Obsah Kapitola 1 Seznámení se systémem Joomla!................................. 9 Přehled systémů pro správu obsahu....................................................10 Použití systému pro správu obsahu.....................................................11

Více

Obsah. Úvod 9 Seznamte se s autory 11

Obsah. Úvod 9 Seznamte se s autory 11 Úvod 9 Seznamte se s autory 11 KAPITOLA 1 Co je to copywriting? 13 Proč je copywriting žádaný? 14 Co je to obsahový marketing? 15 Copywriter a cílová skupina 15 Persony jako archetypy cílových skupin 17

Více

Corporate identity (tvorba loga, grafických manuálů, redesign loga)

Corporate identity (tvorba loga, grafických manuálů, redesign loga) Prezentace společnosti eportály s.r.o. www.eportaly.cz Kdo jsme Firma eportály s.r.o. je česká firma orientovaná na B2B a B2C. Nabízíme služby v oblasti grafických služeb, internetu a reklamy převážně

Více

T-Cars Fleet Management

T-Cars Fleet Management Elektronická správa vozového parku Provozovatel: Obsah 1. INFORMACE O SPOLEČNOSTI... 2 1.1 Základní údaje...2 1.2 Charakteristika...3 2. SPECIFIKACE NABÍZENÝCH SLUŽEB... 3 2.1 Specifikace systému správy

Více

Počítačové kurzy buildit

Počítačové kurzy buildit Počítačové kurzy buildit Kurz MS Windows - základy 1 590 Kč principy systému Windows, ovládání systému, práce s aplikacemi a okny, správa souborů a složek, multitasking, práce se schránkou Uživatelům,

Více

A. WEBOVÁ PREZENTACE + REKLAMA A HOSTING NA WWW.ITRINEC.CZ S DOMÉNOU TŘETÍHO ŘÁDU

A. WEBOVÁ PREZENTACE + REKLAMA A HOSTING NA WWW.ITRINEC.CZ S DOMÉNOU TŘETÍHO ŘÁDU A. WEBOVÁ PREZENTACE + REKLAMA A HOSTING NA WWW.ITRINEC.CZ S DOMÉNOU TŘETÍHO ŘÁDU Vytvoříme Vám internetovou prezentaci na portálu www.itrinec.cz, s doménou 3.řádu, např. www.nabytek.itrinec. cz, www.autoopravna.itrinec.cz,

Více

Příloha č. 1. Systém webových stránek města Česká Lípa. I. Vymezení předmětu VZ

Příloha č. 1. Systém webových stránek města Česká Lípa. I. Vymezení předmětu VZ Příloha č. 1 Systém webových stránek města Česká Lípa I. Vymezení předmětu VZ 1. Vytvoření grafického návrhu stránek Součástí realizace veřejné zakázky bude vytvoření grafického návrhu vizuálního vzhledu

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY K DÍLU VYTVOŘENÍ INTERNETOVÉ PREZENTACE NEBO PREZENTACE S ELEKTRONICKÝM OBCHODEM

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY K DÍLU VYTVOŘENÍ INTERNETOVÉ PREZENTACE NEBO PREZENTACE S ELEKTRONICKÝM OBCHODEM VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY K DÍLU VYTVOŘENÍ INTERNETOVÉ PREZENTACE NEBO PREZENTACE S ELEKTRONICKÝM OBCHODEM Jiří Brož Spoma, Vlčkovická 224, 500 04 Hradec Králové, IČ 10470191, evidující úřad: - Magistrát

Více

Ing. Pavel Rosenlacher

Ing. Pavel Rosenlacher Marketing v sociálních sítích Webová analytika Ing. Pavel Rosenlacher pavel.rosenlacher@vsfs.cz Krátké shrnutí SEO spočívá v lepším zobrazování stránek ve výsledcích vyhledávání na vyhledávačích Souhrnně

Více

Nabídka a ceník Sun-shop 2.4. Sun-shop - systém pro provoz a správu internetového obchodu

Nabídka a ceník Sun-shop 2.4. Sun-shop - systém pro provoz a správu internetového obchodu Sun-shop - systém pro provoz a správu internetového obchodu Zpracováno v Sunlight software s.r.o. Brno 1.6.2010 Sun-shop 2.4 systém pro provoz a správu internetového obchodu Produkt Sun-shop 2.4 je univerzální

Více

Příloha č. 1. k zadávací dokumentaci veřejné zakázky DATOVÝ SKLAD. Technická specifikace

Příloha č. 1. k zadávací dokumentaci veřejné zakázky DATOVÝ SKLAD. Technická specifikace Příloha č. 1 k zadávací dokumentaci veřejné zakázky DATOVÝ SKLAD Technická specifikace Zpracovatel: Ivo Šicner, odbor vnitřní správy MěÚ Jindřichův Hradec Květen 2015. Registrační číslo projektu: CZ.1.06/2.1.00/22.09640

Více

- 1 - Smlouva o dílo. uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku v účinném znění

- 1 - Smlouva o dílo. uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku v účinném znění - 1 - Smlouva o dílo uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku v účinném znění Přílohy : A Technická dokumentace a popis díla B Kalkulace ceny díla 1. Účastníci smlouvy Smluvní strany této smlouvy,

Více

Redesign webu. www.czech-us.cz Autor: Michal Blažek michal.blazek@czech-us.cz 4. 7. 2014

Redesign webu. www.czech-us.cz Autor: Michal Blažek michal.blazek@czech-us.cz 4. 7. 2014 Redesign webu www.czech-us.cz www.czech-us.cz Autor: Michal Blažek michal.blazek@czech-us.cz 4. 7. 2014 1 Obsah OBSAH... 2 WIREFRAME WEBOVÝCH STRÁNEK... 3 DŮVODY PRO REDESIGN... 4 CÍLE REDESIGNU... 4 ROZSAH

Více

WORKWATCH ON-LINE EVIDENCE PRÁCE A ZAKÁZEK

WORKWATCH ON-LINE EVIDENCE PRÁCE A ZAKÁZEK WORKWATCH ON-LINE EVIDENCE PRÁCE A ZAKÁZEK Systém WorkWatch je určen pro malé a střední firmy, které se zabývají službami nebo zakázkovou výrobou. Zajistí dokonalý přehled o všech zakázkách a jejich rozpracovanosti.

Více

Manuál pro obsluhu Webových stránek

Manuál pro obsluhu Webových stránek ResMaster Systems s.r.o. Truhlářská 1119/20, 110 00 Praha 1 Manuál pro obsluhu Webových stránek (Prosinec 2018) Jana Vítová, +420 225 388 130 2018 Obsah Úvod Webové stránky... 3 Slovník pojmů... 3 URL

Více

Product Kit. Podrobný průvodce produkty na portále www.plasticka-chirurgie.info

Product Kit. Podrobný průvodce produkty na portále www.plasticka-chirurgie.info Product Kit Podrobný průvodce produkty na portále www.plasticka-chirurgie.info 3 Product Kit Plasticka-chirurgie.info ZÁKLADNÍ PŘEHLED REKLAMNÍCH PRODUKTŮ Bannery III. GRAFICKÁ REKLAMA garance prvního

Více

STAVBY.CZ. Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší. Kontakty.cz Na Příkopě 958/25, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +420 221 967 358. www.stavby.

STAVBY.CZ. Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší. Kontakty.cz Na Příkopě 958/25, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +420 221 967 358. www.stavby. STAVBY.CZ Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší NABÍDKA SLUŽEB PORTÁLU STAVBY.CZ Kontakty.cz Na Příkopě 958/5, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +40 1 967 58 www.stavby.cz o portálu stavby.cz Vše pro

Více

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce O portálu Portál Plasticka-chirurgie.info nabízí kompletní informace z oblasti estetické medicíny. Návštěvník na něm nalezne odborné informace podané neodbornou formou. Díky detailním popisům jednotlivých

Více

Vytvoření portálu odboru strukturálních fondů Ministerstva vnitra a zajištění jeho hostingu na serveru dodavatele

Vytvoření portálu odboru strukturálních fondů Ministerstva vnitra a zajištění jeho hostingu na serveru dodavatele MINISTERSTVO VNITRA odbor strukturálních fondů č.j. MV- 82945-5 /OSF Praha dne 24. listopadu 2009 Počet listů: 5 Odpověď zadavatele na otázky ze dne 20. listopadu 2009 k Zadávací dokumentaci na veřejnou

Více

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce O portálu Lekari-online.cz je informační a diskuzní portál s širokým spektrem lékařských oborů a specializací, jež umožňuje aktivní prezentaci lékařům, klinikám, zdravotním pracovištím a dodavatelům. Detailní

Více

APAC.CZ RÁMCOVÁ NABÍDKA NA REALIZACI WEBOVÝCH STRÁNEK

APAC.CZ RÁMCOVÁ NABÍDKA NA REALIZACI WEBOVÝCH STRÁNEK APAC.CZ RÁMCOVÁ NABÍDKA NA REALIZACI WEBOVÝCH STRÁNEK Obsah Obsah... 1 Úvod... 3 Představení společnosti... 4 Webové stránky... 4 Rámcová cenová kalkulace... 7 Systém pro rozesílání newsletterů... 8 Naši

Více

Výzva k podání nabídky veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky veřejné zakázky malého rozsahu Výzva k podání nabídky veřejné zakázky malého rozsahu (dále jen výzva) Na základě Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu v MČ Brno- Kohoutovice schválené Radou MČ Brno-Kohoutovice dne 15.

Více

1. Úvod do Ajaxu 11. Jak Ajax funguje? 13

1. Úvod do Ajaxu 11. Jak Ajax funguje? 13 Obsah Úvodem 9 1. Úvod do Ajaxu 11 Jak Ajax funguje? 13 Popis 13 Ukázky 13 Jaké jsou možnosti tvorby interaktivních webových aplikací? 15 Co je třeba znát? 16 Jak fungují technologie Ajaxu 16 Jak funguje

Více

Kurz je rozdělen do čtyř bloků, které je možné absolvovat i samostatně. Podmínkou pro vstup do kurzu je znalost problematiky kurzů předešlých.

Kurz je rozdělen do čtyř bloků, které je možné absolvovat i samostatně. Podmínkou pro vstup do kurzu je znalost problematiky kurzů předešlých. Soubor kurzů XHTML, CSS, PHP a MySQL Kurz je rozdělen do čtyř bloků, které je možné absolvovat i samostatně. Podmínkou pro vstup do kurzu je znalost problematiky kurzů předešlých. Jeden blok se skládá

Více

SYLABUS IT V. Jiří Kubica. Ostrava 2011

SYLABUS IT V. Jiří Kubica. Ostrava 2011 P MODULU SYLABUS IT V DÍLČÍ ČÁST PROGRAMOVÁNÍ BUSINESS APLIKACÍ PODNIKU Bronislav Heryán Jiří Kubica Ostrava 20 : Autoři: Vydání: Počet stran: Tisk: Vydala: Sylabus modulu IT v podniku Programování business

Více

administrativní systém, samostatný a přesný

administrativní systém, samostatný a přesný Moje Inteligentní Administrativa je centrální on-line evidence klientů, obchodníků, produkce, provizí, pojistných událostí, má unikátní poštovní komunikátor a CRM systém Software MIA je určen pro pojišťovací

Více

TEZE. Vývoj dialogu člověk počítač v prostředí WWW. Česká zemědělská univerzita v Praze. k diplomové práci na téma. Provozně ekonomická fakulta

TEZE. Vývoj dialogu člověk počítač v prostředí WWW. Česká zemědělská univerzita v Praze. k diplomové práci na téma. Provozně ekonomická fakulta Česká zemědělská univerzita v Praze Provozně ekonomická fakulta TEZE k diplomové práci na téma Vývoj dialogu člověk počítač v prostředí WWW Autor práce: Bc. Markéta Motáňová, 2005 Vedoucí diplomové práce:

Více

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ CO NEMŮŽEŠ ZMĚŘIT, TO NIKDY NEDĚLEJ! MarketingMakers.net Přednášející: Andrea Holzknechtová, PPC specialista Marketingový

Více

Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro).

Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro). Tradiční zpravodajský server z Kutnohorska zprávy sport galerie Redakce Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro). Šéfredaktor zpravodajství:

Více

Formy komunikace s knihovnami

Formy komunikace s knihovnami Formy komunikace s knihovnami Současné moderní prostředky Jiří Šilha a Jiří Tobiáš, Tritius Solutions a.s., Brno Osnova Základní požadavky na komunikaci s knihovnami Historie komunikace s knihovnami Confluence

Více

DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál

DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál www.data-norms.cz Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál Podpořte své zákazníky a obchodní zástupce nasazením

Více

Nabídka a ceník Sun-shop 2.5. Sun-shop - systém pro provoz a správu internetového obchodu

Nabídka a ceník Sun-shop 2.5. Sun-shop - systém pro provoz a správu internetového obchodu Sun-shop - systém pro provoz a správu internetového obchodu Zpracováno v Sunlight software s.r.o. Brno 26.7.2010 Sun-shop systém pro provoz a správu internetového obchodu Produkt Sun-shop je univerzální

Více

Penframe ESHOP. Basic Standard Pro. 34 900 Kč 69 900 Kč 99 900 Kč. Grafický návrh. Redesign šablon: barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky

Penframe ESHOP. Basic Standard Pro. 34 900 Kč 69 900 Kč 99 900 Kč. Grafický návrh. Redesign šablon: barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky Grafický návrh Redesign šablon: barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky Tvorba individuálního grafického návrhu na přání klienta Základní moduly a funkčnost aplikace Počet jazykových mutací 1

Více

Smlouva na výrobu WWW prezentace a PHP aplikace č. XY

Smlouva na výrobu WWW prezentace a PHP aplikace č. XY Smlouva na výrobu WWW prezentace a PHP aplikace č. 1. SMLUVNÍ STRANY Objednatel Adresa IČO: DIČ: CZ tel. XXX mobil: XXX e-mail: MadVlad@seznam.cz Zastoupená:, jednatelem společnosti Poskytovatel služeb

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Nový eshop od společnosti. eshopsystem s.r.o.

Nový eshop od společnosti. eshopsystem s.r.o. Nový eshop od společnosti eshopsystem s.r.o. Eshopy internetové obchody Specializujeme se na na míru vytvářené náročnější eshopy, ale v nabídce máme také několik šablonových a tedy levnějších řešení. Jsme

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

PODNIKOVÁ INFORMATIKA

PODNIKOVÁ INFORMATIKA GÁLA Libor POUR Jan TOMAN Prokop PODNIKOVÁ INFORMATIKA Obsah O autorech... 11 Na úvod jak chápat tuto knihu... 13 Část I: Principy podnikové informatiky... 17 1. Informatika, aplikovaná informatika, podniková

Více