HD 200 SelectSpray. Více možností použití než u jednoúčelových postřikovačů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "HD 200 SelectSpray. Více možností použití než u jednoúčelových postřikovačů"

Transkript

1 HD 200 SelectSpray Více možností použití než u jednoúčelových postřikovačů

2 2 HD 200 SelectSpray Více způsobů využití. (zvládnete více práce než s jednoúčelovým postřikovačem) Řada SelectSpray Vám nabízí možnost výběru mezi odstředivým a membránovým čerpadlem a mezi pokročilým automatickým nebo manuálním ovladačem průtokové rychlosti. Navíc můžete své užitkové vozidlo použít nejen k postřiku. Za několik minut a bez použití nástrojů můžete postřikovač odpojit a své užitkové vozidlo pro náročný provoz ProGator využít k řadě dalších prací na Vašem hřišti.

3 HD 200 SelectSpray 3 HD 200 SelectSpray

4 4 HD 200 SelectSpray Vyberte si čerpadlo dle svého přání.

5 HD 200 SelectSpray 5 HD 200 SelectSpray Odstředivé čerpadlo Čerpání zajišťuje otočný rotor. Ideální pro použití vyžadující vyšší průtokové rychlosti a nižší tlak. Toto ověřené a vysoce kvalitní čerpadlo může chvíli běžet na sucho, aniž by se porušilo těsnění. Membránové čerpadlo Objemové čerpadlo s důrazem na dlouhou životnost a snadnou údržbu. Ideální pro aplikace, které vyžadují vyšší tlak, například ruční aplikátor, nebo trysky vyžadující vysoký tlak. Nerezová ocel je schopna odolat veškerým chemickým látkám. Standardní odvzdušňovací vedení vytlačuje z čerpadla vzduch a přispívá tak při plnění sacího potrubí vodou. Těsnění z karbidu křemičitého LifeGuard umožňuje občasný chod čerpadla na sucho bez poškození těsnění. Pohon zajišťuje hydraulický motor. Písty pracují z důvodu zajištění dlouhé životnosti a optimálního mazání v olejové lázni. Montážní místo umožňuje snadnou údržbu membrán. Účinně pracuje s laky a jinými tuhými postřikovými roztoky. Poskytuje dostatek tlaku pro ruční aplikátor. Hydraulický pohon. Chemická látka nepřijde nikdy do styku s kovovými komponenty v čerpadle. Účinná instalační soustava Přesný tlak Postřik je vždy o přesnosti. Proto je řada SelectSpray standardně vybavena škrticími ventily. Bez ohledu na to, jaké čerpadlo zvolíte, škrticí ventily zachovávají v systému při vypnutí a zapnutí jednotlivých ramen správný tlak. Jednoduchá soustava potrubí Krátké hadice a kombinace škrticích ventilů a obtokových vedení odlučovače zajišťují jednodušší soustavu potrubí. Snadné odstraňování poruch Díky pouhým dvěma primárním soupravám vzduchových skříní je možné snadno určit místo potenciální opravy či servisu. Souprava regulace tlaku zahrnuje proudové míchací zařízení, odlučovač se samočisticím vedením a ventil regulace tlaku. Sestava ventilů ramene obsahuje tři elektrické ventily ramene se škrticími ventily a jeden manuální ventil pro naviják na hadici nebo ruční aplikátor.

6 6 HD 200 SelectSpray Vyberte si ovladač dle svého přání. Vyberte si manuální ovladač nebo plně vybavený automatický ovladač průtokové rychlosti. Oba ovladače zajistí kalibraci a přesné řízení úspěšného chemického ošetření Vašeho trávníku. Manuální ovladač Tradiční, spolehlivý a cenově dostupný manuální ovladač byl vytvořen k přímému postřiku. Všechny funkce jsou sdruženy v jednom ovládacím panelu. Obsluhující pracovník nastavuje tlak a rychlost ovládání ručně. Ovladač je možné díky společnému kabelovému svazku později snadno rozšířit na automatický ovladač. Ovládací panel odolný proti nepříznivému počasí, obsahuje hlavní vypínač, ovladače jednotlivých ramen, pěnový značkovač, spínač zvednutí/spuštění ramen a spínač zvýšení/snížení tlaku. Ovládací panel se nachází před odkládací přihrádkou. Je možné ji vyjmout bez použití nářadí. Kapalinou plněný tlakoměr pro membránová čerpadla 300 psi (20,68 bar). Oddělovací systém umožňuje manometru zjistit tlak, aniž by do obslužné zóny pronikla chemická látka.

7 HD 200 SelectSpray 7 HD 200 SelectSpray Automatický ovladač průtokové rychlosti Automatický ovladač průtokové rychlosti, který je předem naprogramován odborníky společnosti John Deere, je tím nejlepším řešením, co se přesnosti, jemnosti a jednoduchosti týká. Obsluhující pracovník nastaví průtokovou rychlost a ovladač na základě rychlosti vozidla automaticky přizpůsobí proud nebo tlak. Součástí ovladače jsou rovněž funkce, které pomáhají určit vliv typu, rychlosti a tlaku trysek na skutečnou cílovou průtokovou rychlost. Navíc je tu výstražný systém, který zvukem upozorní na nízkou hladinu v nádrži nebo nízký provozní tlak. Ovládací panel obsahuje veškeré spínače postřikových funkcí. Provoz je možný také v manuálním režimu. Tlakoměr s digitálním zobrazením hodnot. Digitální ukazatel informuje obsluhujícího pracovníka o tom, kolik litrů zbývá v nádrži, a zvuková signalizace zazní tehdy, když se v nádrži nachází pouze 94,6 l. Na displeji je možné sledovat celkovou ošetřenou plochu, cílovou průtokovou rychlost, rychlost, tlak a typ použitých trysek. J ednoduchý výběr trysek v režimu nastavení. Ovladač automaticky spočítá požadovaný tlak, který je nutný pro dosažení cílové průtokové rychlosti při dané rychlosti.

8 8 HD 200 SelectSpray Vynikající pokrytí. Snadné nastavení. Ramena, která lze výškově nastavit v rozsahu 4,57/6,40 m a 5,48 m, se díky samostatnému elektrohydraulickému systému zvedání zvedají a spouštějí bez nutnosti spuštěného motoru. Nabízejí také stabilitu a rovnoměrnost, aby byla zajištěna důsledná aplikace chemikálie na trávník. JEDNODUCHÉ VYROVNÁVÁNÍ VNITŘNÍ MÍCHACÍ ZAŘÍZENÍ BRÁNÍ ROZDĚLENÍ POSTŘIKOVÉ SMĚSI ROBUSTNÍ RÁM SKLÁPĚCÍ KŘÍDLA (RAMENO 4,57/6,40 m) VOLITELNÝ ELEKTROHYDRAULICKÝ SYSTÉM ZVEDÁNÍ OBOUSMĚRNÉ NATOČENÍ JISTĚNÍ Trysky SprayMaster Vyberte si z širokého spektra trysek a využijte výjimečných zkušeností společnosti John Deere v oblasti techniky zemědělských postřikovačů. Standardní trojitá tryska Můžete nainstalovat tři různé typy trysek a poté otočením jednoduše vybrat tu, kterou potřebujete k dané aplikaci významná úspora času.

9 HD 200 SelectSpray 9 OCELOVÁ RAMENA INTEGROVANÉ SKUPINY TROJITÝCH TRYSEK STAVITELNÁ VÝŠKA K UPRAVENÍ POSTŘIKOVÝCH ÚHLŮ TRYSEK NÁDRŽ S ČISTOU VODOU Natáčecí ramena Provádějte postřik kolem stromů s jistotou. Standardní obousměrné natáčení chrání rameno v případě, že dojde k nárazu do předmětu při pohybu vpřed nebo vzad. Volitelný pěnový značkovač Spojené vedení vzduchu a kapaliny k hlavě pěnidla zajišťuje kruhové a přesné kapky. Úprava rychlosti nevyžaduje nářadí -stačí otočit snadno dostupný ventil. Volitelný induktor Systém sníží bod naplnění na střední úroveň a provede propláchnutí lahve / konve, aby každá kapka chemikálie pronikla do zásobníku, a propláchnutí zásobníku, aby bylo zajištěno, že v něm po přesunu do hlavní nádrže nezůstanou žádné zbytky chemikálií.

10 10 HD 200 SelectSpray Stroj Nádrž Rám Kapacita (l) Míchání Tlakový / průtokový regulátor Filtr Zavírací ventil Škrtící ventil Volitelné odstředivé čerpadlo Konstrukce Typ těsnění PTO Max. průtok l/min Max tlak, psi (bar) Volitelné membránové čerpadlo Počet membrán Mazání PTO Max. průtok l/min Max tlak, psi (bar) Uvolňovací tlak, psi (bar) Ovladače Volitelný manuální panel Typ Tlačítka na kontrolním panelu Měrky, psi (bar) Volitelný automatický ovladač průtoku Typ Tlačítka na kontrolním panelu Tlakový senzor, psi (bar) Měrky Ovladač průtoku Ramena Konstrukce Počet sekcí Jištění ramen Výška ramen Zvedání Šířka (m) Trysky Volitelný pěnový značkovač Typ Čerpadlo Poměr Připevnění Typ Odpojování Uskladnění Rozměry (ramena 18 stop) Výška ramen (zvednutá křídla) (cm) Šířka ramen (zvednutá křídla) (cm) Šířka ramen (pokleslá křídla) (cm) Rozměry (ramena 15/21 stop) Výška ramen (zvednutá ramena bez prodloužení) (cm) Šířka ramen (zvednutá ramena bez prodloužení) (cm) Šířka ramen (zvednutá ramena) (cm) Šířka ramen (ramena ve spodní poloze bez prodloužení) (cm) Šířka ramen (ramena ve spodní poloze s prodloužením) (cm) HD 200 SelectSpray Polyethylénová nádrž, rychloplnící otvor, nízké těžiště Ocelový, svařovaný 700 Promíchávání tryskou, nastavitelné kontrolním ventilem; tryska 5/16 palců Elektrický 100-mesh; samočistící Elektrický Standardní; nastavitelný Nerezová ocel Silikon karbit Hydromotor poháněný přídavným hydraulickým čerpadlem ProGatoru (6,6) 3 Olej Hydromotor poháněný přídavným hydraulickým čerpadlem ProGatoru 113,9 290 (20) 290 (20); nastavitelný Panel s elektronickými ovladači, odolný vůči počasí. Měrka tlaku. Odnímatelný, pro snadné skladování. Nezávislé zapínání/vypínání ramen, pěnový značkovač, zvedání ramen, zvyšování/snižování tlaku, hlavní ovladač ramen 100 psi (6,9 bar) měrka pro odstředivé čerpadlo; 300 psi (20,7 bar) pro membránové čerpadlo Panel s elektronickými ovladači, odolný vůči počasí. Digitální měrka tlaku. Odnímatelný, pro snadné skladování. Nezávislé zapínání/vypínání ramen, pěnový značkovač, zvedání ramen, zvyšování/snižování tlaku, přepínač auto/manual, hlavní ovladač ramen (0 25) Digitální rychloměr, tlakoměr, měrka kontroly nádrže a digitální měrka průtoku na kontrolní obrazovce. Lze vybrat konstantní tlak nebo konstantní průtok Trubková konstrukce pro vysokou odolnost 3 Obousměrné (vpřed i vzad) Nastavitelná Elektrohydraulické 5,5 nebo 4,6 / 6,4 (S prodloužením) Tělo se třemi tryskami, vzdálené od sebe 50,8 cm Elektrický Nezávislé vzduchové a kapalinové čerpadlo, směs je mixována v hlavici značkovače Nastavitelný bez potřeby nářadí pomocí otočného ovladače na ovládacím panelu 3 bodové k rámu ProGatora 3 bodové, odpojit 3 elektrické konektory a dva hydraulické okruhy a to bez použití nářadí Volitelný stojan pro uskladnění

11 HD 200 SelectSpray 11 HD 200 SelectSpray Pružnost, s níž se nemůže rovnat žádný jednoúčelový postřikovač Jakmile dokončíte postřik, je odpojení nádrže a uvolnění Vašeho ProGatoru pro další úkoly více než jednoduché. 1. Stačí odstranit tři montážní čepy. 2. Odpojte hydraulická vedení a elektrické konektory. 3. Připojte skladovací stojany. 4. Hotovo. Nemusíte použít žádné nářadí. Stojany navíc obsahují kolečka, takže je možné s postřikovačem manipulovat a znovu nainstalovat. 4 ProGator 2030A Hladké řazení za jízdy s pětistupňovou synchronizovanou převodovkou Volitelný pohon všech kol 4WD měnitelný nebo automatický Nízký poloměr otáčení 45,2 cm (2WD) nebo 175,2 cm (4WD) 30,7 km/h Vznětový motor o objemu 1115 cm 3 u modelu 2030A Pohotovostní hmotnost 1182 kg* * Zahrnuje obsluhu 90,71 kg, spolujezdce 90,71 kg a připojené zařízení 1183,87 kg u modelu 2030A. Řada užitkových vozidel pro náročný provoz ProGator. Díky zavěšení s dvojitými listovými pery a jednodílné zadní nápravě může nést např. nádrž postřikovače. A mnohem víc.

12 Uvažujte o nás jako o součásti svého týmu. Ideální inovace pro každou renovaci. Naše kompletní zavlažovací řešení zahrnují pokročilé digitální ovladače, jedny z prvních ovládacích systémů přes webové rozhraní na trhu a kvalitní rotory a možnosti výměny vložek postřikovačů. Nemusíte čekat na nový zavlažovací systém tato technika je kompatibilní s konkurenčními systémy. Náhradní díly Vřetena a protiostří jsou odolné proti opotřebování, drobné součásti s dlouhou životností a válce přesně vyrobené pro skutečně přesné sekání. Přednosti: elegantnější trávník, méně prostojů a hospodárnější provoz. Tento dokument byl vytvořen pro celosvětové účely. Ačkoli jsou zde uvedeny všeobecné informace, obrázky a popisy, některé obrázky a údaje mohou obsahovat nabídky z oblasti financí, úvěru, pojištění a výrobků a příslušenství, které ve všech regionech NEJSOU K DISPOZICI. PODROBNÉ INFORMACE ZÍSKÁTE U SVÉHO MÍSTNÍHO PRODEJCE. Společnost John Deere si vyhrazuje právo na změnu parametrů a provedení výrobků popsaných v tomto dokumentu bez předchozího upozornění. Zelená a žlutá schémata John Deere, symbol skákajícího jelena a název JOHN DEERE jsou ochranné známky společnosti Deere & Company. YY CZ 4/10 1/1/2 R2

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 1 3 350 375 400 450 500 550 MOTOR Typ QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 15L QSX 15L QSX 15L Výkon 350 k (201 kw) 375 k (280 kw) 400 k (298 kw) 450 k (336 kw) 500

Více

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A 55-65 - 75 KABINA Čtyř sloupková kabina traktoru Farmall A poskytuje vynikající výhled z traktoru a tím i přehled o přesné poloze nářadí. Pomáhá tak obsluze jednoduše

Více

Prvotřídní vlastnosti. Snadné použití jednoduchá údržba RANGER

Prvotřídní vlastnosti. Snadné použití jednoduchá údržba RANGER Prvotřídní vlastnosti Snadné použití jednoduchá údržba RANGER RANGER 2500 Nádrž: Rám: Membránové čerpadlo: Řídící jednotka: 2500 l, vyvinuta pro optimální stabilitu a nižší rezidua. Vysoká průjezdní světlost.

Více

R 900. Vysokotlaký čistící přívěs WWW.EUROM.CZ

R 900. Vysokotlaký čistící přívěs WWW.EUROM.CZ Vysokotlaký čistící přívěs 1 WWW.EUROM.CZ Design & Pohodlná obsuhluha vysokotlaký čistící přívěs. Vyniká svým provedením a nejlepšími uživatelskými vlastnostmi. Atraktivní design spojený s velkou nabídkou

Více

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor Všestrannost v malém balení 3036E Standardní kompaktní traktor 2 Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard Některá pravidla jsou tu proto, aby byla porušena. Když jsme konstruovali kompaktní traktor

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65 EW65 Kolová rýpadla Samo si dojede na další staveniště: EW65 Mobilní rýpadlo EW65 dojede díky integrovanému režimy jízdy po silnici samo na místo nasazení a nevyžaduje časově náročnou a nákladnou přepravu.

Více

BERTHOUD PRIMER BERTHOUD RACER + TRACKER. Reference. Reference

BERTHOUD PRIMER BERTHOUD RACER + TRACKER. Reference. Reference BERTHOUD PRIMER Základní řada tažených postřikovačů pro malé farmy, nebo jako alternativa k neseným postřikovačům. Jeden objem hlavní nádrže, široký výběr typů ramen, možnost ovládání a řízení dávky stejným

Více

CAS 32/8200/800-S3R. NA PODVOZKU T 815 PR2 6x6

CAS 32/8200/800-S3R. NA PODVOZKU T 815 PR2 6x6 CAS 32/8200/800-S3R NA PODVOZKU T 815 PR2 6x6 VŠEOBECNÝ POPIS Těžká cisterna na 3 nápravovém podvozku T815 PR-2. Čerpadlo nízkotlaké 3200 l/min 8200 l vody, 800 l pěnidla Posádka 1+3 Zásah vodou i pěnou

Více

Nástavba se skládá ze zásobníku posypového materiálu u u standardně vybaveného

Nástavba se skládá ze zásobníku posypového materiálu u u standardně vybaveného Silteko s.r.o., Komenského 398, 509 01 Nová Paka Sypací nástavba inertních a chemických materiálů je výměnná nástavba, Tatra, Liaz, Renault, Iveco a jiné odpovídající podvozky kategorie N2 a N3. Sypací

Více

BERTHOUD ALTO BERTHOUD FORCE 2 BERTHOUD ELYTE

BERTHOUD ALTO BERTHOUD FORCE 2 BERTHOUD ELYTE BERTHOUD ALTO Nejmenší řada nesených postřikovačů, vybavená základními typy regulace, konstrukce integrovaných nádrží. Možnost dodání i bez postřikovacích ramen, pouze s hadicí a tryskou pro lokální aplikaci.

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

MAF 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ.

MAF 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ. CZ 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ. Některá data představují milníky v historii - některé produkty přetváří trh. MAF, nejpokročilejší samojízdný postřikovač byl vytvořen, aby zvýšil standardy. 2 roky

Více

Vysokotlaký čistící přívěs

Vysokotlaký čistící přívěs ROM 500 Vysokotlaký čistící přívěs 1 WWW.EUROM.CZ Vedoucí v této třídě Nový přívěs pro vysokotlaké čištění kanalizací vyniká zejména svým provedením a perfektními jízdními vlastnostmi. Jedinečný design

Více

Pila přímočará W 79035. Pila přímočará W 79034. počet kmitů 1. počet kmitů 800-3000 0-300 150 MM 125 MM. Bruska stolní dvoukotoučová ot-min

Pila přímočará W 79035. Pila přímočará W 79034. počet kmitů 1. počet kmitů 800-3000 0-300 150 MM 125 MM. Bruska stolní dvoukotoučová ot-min ELEKTRONÁŘADÍ Šikmý řez max.45 Hloubka řezu: dřevo 65mm plast 2mm ocel 8mm) Šikmý řez max.45 Hloubka řezu: dřevo 85mm plast 2mm ocel 8mm Nastavitelný kmit:4 (3+0) Pila přímočará 79034 750 počet kmitů 800-3000

Více

Unikátní souprava nůžkových zapuštěných zvedáků ECOLIFT o nosnosti 27 40,5 54 t

Unikátní souprava nůžkových zapuštěných zvedáků ECOLIFT o nosnosti 27 40,5 54 t Autorizovaný zástupce prodeje a oprav autoservisní techniky Ivanovické nám. 3, 620 00 BRNO Tel./Fax 545 219 254, Tel. 545 229 728-9, 545 229 679 602 724 620, e-mail: smejkalova@miteral.cz www.miteral.cz

Více

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru 1 Nabídka modelů Farmall U Pro pro rok 2013 Tier 4a made in Aust r ia Model Motor jmenovitý výkon při 2300 min -1 (k) max. výkon při 1900 min -1 (k) Převodovka Hydraulika Max. zdvihací síla Hmotnost Min.

Více

Strojní pásová pila INDIVIDUAL DGH

Strojní pásová pila INDIVIDUAL DGH FIPAS pily na kov s.r.o Czech Strojní pásová pila INDIVIDUAL 720.540 DGH 1. Zobrazení stroje Změna technických parametrů vyhrazena BOMAR, spol. s r.o. 2. Krátký popis pily a standardní vybavení Stroj Individual

Více

Komponenty pro hydraulickou výbavu. Všeobecně. Činnosti před spuštěním nového hydraulického systému

Komponenty pro hydraulickou výbavu. Všeobecně. Činnosti před spuštěním nového hydraulického systému Všeobecně Všeobecně Pro provoz hydraulické výbavy je možno objednat komponenty z výrobního závodu. K dispozici jsou následující komponenty: Ovládání Nádrž hydraulického oleje s tlakově omezovacím ventilem

Více

ProSpray. Airless pístová zařízení. ProSpray. Dokonale sladěné výkonnostní kategorie Vylepšené vlastnosti Osvědčená profesionální kvalita

ProSpray. Airless pístová zařízení. ProSpray. Dokonale sladěné výkonnostní kategorie Vylepšené vlastnosti Osvědčená profesionální kvalita Airless pístová zařízení Dokonale sladěné výkonnostní kategorie Vylepšené vlastnosti Osvědčená profesionální kvalita wagner-group.com Generace robustních pístových čerpadel s vysokým sacím výkonem Třetí

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R D Moderní a komfortní zametací stroj s místem pro řidiče pro profesionální použití v exteriérech a interiérech. Ideální pro plochy od 8.0000 do 10.400

Více

KATALOG MYCÍ AUTOMATY. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz.

KATALOG MYCÍ AUTOMATY. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz. RA 300 E Mycí automat vhodný pro čištění všech tvrdých podlah v domácnosti a malých komerčních prostor. Dva ploché kartáče důkladně vydrhnou podlahu, uvolněné nečistoty jsou ihned odsávány sacími lištami.

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R P

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R P Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R P Komfortní a moderní zametací stroj s odsáváním a místem pro řidiče pro profesionální používání ve venkovních i vnitřních prostorech pro plochy 8.000

Více

Traktory řady 5E 5055E (55 k./40 kw), 5065E (65 k./48 kw), 5075E (75 k./55 kw)

Traktory řady 5E 5055E (55 k./40 kw), 5065E (65 k./48 kw), 5075E (75 k./55 kw) Traktory řady 5E 5055E (55 k./40 kw), 5065E (65 k./48 kw), 5075E (75 k./55 kw) 2 Traktory řady 5E představení Když méně je více Traktor do živočišné výroby, ke koním, do sadů, pro komunální využití nebo

Více

Vysokotlaké kanalizační čistící stroje

Vysokotlaké kanalizační čistící stroje EUROM - Compact line Vysokotlaké kanalizační čistící stroje WWW.EUROM.CZ KVALITA ZA VELMI PŘÍZNIVOU CENU EUROM compact line Řada COMPACT zahrnuje tři modely: COMPACT BASE, COMPACT a COMPACT PRO. Tyto stroje

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

MIKROMAZÁNÍ PODVĚSNÝCH DOPRAVNÍKŮ

MIKROMAZÁNÍ PODVĚSNÝCH DOPRAVNÍKŮ MIKROMAZÁNÍ PODVĚSNÝCH DOPRAVNÍKŮ (MPD) je určené pro jedno a dvojkolejnicové systémy. Mikromazání je navrženo k mazání ložisek rolen dopravníků během jejich provozu, kdy jsou dodávány přesné dávky maziva

Více

Řada X700. Modely řady X700 Překonají vaše představy

Řada X700. Modely řady X700 Překonají vaše představy Řada X700. Modely řady X700 Překonají vaše představy Řada X700. Nic vám nebude bližší. Stálý pohon všech kol Mezi nové vlastnosti modelu X748 patří i stálý pohon všech kol. To zaručuje nejvyšší trakci

Více

VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE Švábky 2, Praha 8 Tel./Fax: Mobil:

VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE Švábky 2, Praha 8 Tel./Fax: Mobil: VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE Švábky 2, 180 00 Praha 8 Tel./Fax: 284 823 348 Mobil: 602 370 591 E-mail: info@vorel-praha.cz www.vorel-praha.cz Profesionální úklidové stroje ARCOMAT Zametací stroj s ručním

Více

VŘETENOVÁ ČERPADLA VYSOKÁ SPOLEHLIVOST EKONOMICKÝ PROVOZ PROVĚŘENÁ KVALITA. Váš prodejce Č E S K Ý V Ý R O E K B

VŘETENOVÁ ČERPADLA VYSOKÁ SPOLEHLIVOST EKONOMICKÝ PROVOZ PROVĚŘENÁ KVALITA. Váš prodejce Č E S K Ý V Ý R O E K B VŘETENOVÁ ČERPADLA Č E S K Ý VYSOKÁ SPOLEHLIVOST V Ý R O E K B EKONOMICKÝ PROVOZ PROVĚŘENÁ KVALITA Váš prodejce PUMPA INOX VLTAVA 4-16 Ekonomické ponorné vřetenové čerpadlo s mechanickou ucpávkou určené

Více

Vysokotlaké čističe bez ohřevu třídy Kompakt

Vysokotlaké čističe bez ohřevu třídy Kompakt Nová HD-C Range ve variantách: HD 5/12 C Plus *EU HD 5/12 CX Plus *EU HD 5/15 C Plus *EU HD 5/15 CX Plus *EU HD 6/13 C Plus *EU HD 6/13 CX Plus *EU Vysokotlaké čističe bez ohřevu třídy Kompakt Myšlenka:

Více

SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.ROMBV.COM WWW.EUROM.CZ

SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.ROMBV.COM WWW.EUROM.CZ SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.EUROM.CZ WWW.ROMBV.COM EUROM... VÍCE NEŽ JEN STROJE Používáno vice jak 1350 uživateli denně Velmi snadná obsluha díky ergonomii Vyčištění

Více

ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI WD1260

ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI WD1260 ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI A B C OVLÁDÁNÍ A Hydraulicky nastavitelná výška sečení od 2 do 12 centimetrů. B Nastavitelné zvedání a spouštění sběrného koše. C Hydraulické ovládaní čelního závěsu.

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg Plně hydraulický průmyslový zametací stroj na plyn se zadním řízením čtyř kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení: Ruční

Více

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev Encore Manual System Vynikající výkon lepší kontrola procesu aplikace vysoká opakovatelnost a přesnost vyšší účinnost lepší kvalita

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením čtyř kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

Série PRO LINE. Pístové kompresory

Série PRO LINE. Pístové kompresory Série PRO LINE Pístové kompresory 2 Bezolejové kompresory s přímým pohonem Řada O20P Vysoce výkonné bezolejové pístové kompresory Bezpečnost žádný únik oleje Komfort pryžová rukojeť pro pohodlnější manipulaci

Více

Kompakt ecotech. Malý, ale prémiový traktor

Kompakt ecotech. Malý, ale prémiový traktor 1 Kompakt modely 2013 Série Kompakt sestává pro rok 2013 ze tří modelových řad Kompakt S Kompakt S 4055 Kompakt S 4065 Kompakt Kompakt 4065 Kompakt 4075 Kompakt ecotech Kompakt 4085 Kompakt 4095 Kompakt

Více

Dávkovací čerpadla - INVIKTA

Dávkovací čerpadla - INVIKTA Dávkovací čerpadla - INVIKTA SLOŽENÍ SYSTÉMU 1 Šroubení výtlaku 2 Šroubení sání 3 Sací ventil Otočný regulátor otáček Vstup pro napájecí kabel Vstup senzoru hladiny 7 Nástěnná konzole OBSAH BALENÍ INVIKTA

Více

Čtyřková řada písto-membránových čerpadel

Čtyřková řada písto-membránových čerpadel INFORMACE O PRODUKTU Čtyřková řada písto-membránových čerpadel Mnohostranné použití PÍSTO MEMBRÁNOVÁ ČERPADLA Zdvihový pohyb mechanicky spojeného pístu je hydraulicky přenášen na vícenásobnou membránu.

Více

typ LC 590 Automat Ref. No. 16.110

typ LC 590 Automat Ref. No. 16.110 Ferdus, s.r.o. J. Fučíka 699, 768 11 Chropyně e-mail: info@ferdus.cz, tel./fax: 577 103 566, 573 356 390 E-OBCHOD : www.ferdus.cz Montážní stroj nákladních a traktorových pneumatik typ LC 590 Automat Ref.

Více

INJEKTOR KAPALNÝCH HNOJIV A CHEMIKÁLIÍ AMIAD

INJEKTOR KAPALNÝCH HNOJIV A CHEMIKÁLIÍ AMIAD INJEKTOR KAPALNÝCH HNOJIV A CHEMIKÁLIÍ AMIAD 1 OBSAH 1. Injektor hnojiv Amiad popis 1.1. Používané typy 1.2. Vlastnosti 1.3. Hlavní části injektoru 1.4. Technická specifikace 2. Příprava injektoru instalace

Více

Naše Výrobky Jeden Systém Jeden Partner

Naše Výrobky Jeden Systém Jeden Partner Naše Výrobky Jeden Systém Jeden Partner Sněhová děla Zasněžovací tyče Automatika Příslušenství Compact-Power S 10 2 Automatický systém STF Automatická řídící jednotka Vysokotlaký hydrant SUPERSNOW S 10

Více

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou HOLDER ŘADY C. SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou Řada C: C 250 / C 270 Silný. Úzký. Geniální Nová generace nosičů nářadí s kloubovým řízením Nová řada C vozidel Holder

Více

400 / 600 / 800. Prověřený design a kvalita

400 / 600 / 800. Prověřený design a kvalita NK 400 / 600 / 800 Prověřený design a kvalita NK Prověřený design a kvalita NK 400 / 600 / 800 Kvalita prověřená zákazníky HARDI NK patří mezi nejuniverzálnější postřikovače na trhu a je využíván profesionálními

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením tří kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

E-TRAIL VOZIDLO S DÁLKOVÝM RADIOVÝM OVLÁDÁNÍM. A name you can trust

E-TRAIL VOZIDLO S DÁLKOVÝM RADIOVÝM OVLÁDÁNÍM. A name you can trust E-TRAIL VOZIDLO S DÁLKOVÝM RADIOVÝM OVLÁDÁNÍM A name you can trust E-TRAIL E-TRAIL je vozidlo s dálkovým ovládáním koncipované pro mulčování trávy a náletů v každém prostředí. Jeho provedení, jako je jeho

Více

ALPHA. Výkon a pohodlí

ALPHA. Výkon a pohodlí ALPHA Výkon a pohodlí Vysokokapacitní postřikovače ALPHA plus je nejnovější generací samojízdných postřikovačů HARDI s vysokým výkonem. Celá koncepce stroje je navržena s ohledem na práci operátora výsledkem

Více

Sloupová míchadla manuálně nastavitelná PROMI LIFT F / B / W - Produktová prezentace

Sloupová míchadla manuálně nastavitelná PROMI LIFT F / B / W - Produktová prezentace PROMI LIFT F / B / W - Produktová prezentace Nejvíce flexibilní míchadlo v našem produktovém portfoliu. Ať už se jedná o nástěnný sloupek, pevnou nebo pohyblivou variantu, najdete ideální řešení s těmito

Více

SAMSON PG PŘEPRAVNÍ CISTERNY - growing together SAMSON PG přepravní cisterny SAMSON PG cisterny o objemu 15 m³, 18 m³ a 20 m³ jsou dvounápravové a 21 m³ a 25 m³ jsou třínápravové. Řada PG je vyvinuta ve

Více

Produktiv BasiCut EasyCut

Produktiv BasiCut EasyCut P BasiCut EasyCut RUČNÍ PÁSOVÁ PILA BasiCut 275.230 DG BasiCut 275.230 DG je jednoduchá a univerzální ruční pásová pila, která nachází uplatnění zejména v zámečnických dílnách a menších provozech. Rameno

Více

OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL

OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL 35 45 55 OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL NOVÝ DESIGN VYTVOŘENÝ PRO SKUTEČNOU PRÁCI Vývoj traktorů Solaris pokročil a výsledkem je nová řada, která je ještě všestrannější a výkonnější. Skvělý výsledek

Více

People. Passion. Performance. Kompletní řešení na staveništi

People. Passion. Performance. Kompletní řešení na staveništi People. Passion. Performance. Kompletní řešení na staveništi ŘEŠENÍ PRÁVĚ KDYŽ JEJ POTŘEBUJETE Společnost Chicago Pneumatic přináší převratnou sestavu k zajištění stlačeného vzduchu, energie a osvětlení

Více

úhel vyklápění cca 50, pneumaticky spouštěná mřížka na listí. Provedení s odváděním použitého vzduchu vrchem.

úhel vyklápění cca 50, pneumaticky spouštěná mřížka na listí. Provedení s odváděním použitého vzduchu vrchem. Společnost Trilety provozuje výrobu silničních čistících strojů už 50 let a kromě toho i speciálních čistících strojů do tunelů. Zametací stroje vyrábí s kapacitou od 1,5 do 10m³, které se upevňují na

Více

DRAIN BACK zásobník včetně integrované čerpadlové jednotky, elektrické

DRAIN BACK zásobník včetně integrované čerpadlové jednotky, elektrické DRAIN BACK zásobník včetně integrované čerpadlové jednotky, elektrické patrony 5/4" a regulace (součástí IVAR.KIT DRAIN BACK 200): Pozn. Rozměry v mm. Technické charakteristiky: Max. provozní tlak zásobníku:

Více

Příprava pitné vody. 33.1 Filtry pro pitnou vodu. 33.2 Membránové expanzní nádoby pro instalaci pitné vody. 33.3 Membránové pojistné ventily

Příprava pitné vody. 33.1 Filtry pro pitnou vodu. 33.2 Membránové expanzní nádoby pro instalaci pitné vody. 33.3 Membránové pojistné ventily Příprava pitné vody 33.1 Filtry pro pitnou vodu 33.2 Membránové expanzní nádoby pro instalaci pitné vody 33.3 Membránové pojistné ventily 33.4 Cirkulační čerpadla Grundfos 33 5825 703-3 CZ 09/2010 5825

Více

Rosiče a postřikovače

Rosiče a postřikovače Rosiče a postřikovače Díky našim rosičům se nebudete moct dočkat nového pracovního dne na vinici, v ovocném sadu či na poli se zeleninou. Nejen, že šetří vaše síly, ale především zajistí velmi přesnou

Více

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ.

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Průlom do další dimenze. Nová řada C komunálních kloubových nosičů nářadí Holder vyniká vysokým výkonem a kompaktní konstrukcí.

Více

Centralized lubrication systems Metering technology Mixing technology LubTec dávkovací ventily

Centralized lubrication systems Metering technology Mixing technology LubTec dávkovací ventily LubTec dávkovací ventily Všeobecně LubTec dávkovací ventily jsou objemově dávkující prvky, určené pro přesné dávkování nízko až vysokoviskozních materiálů jako jsou například tuky, oleje, lepidla, pasty,

Více

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti lesních ploch je téměř vyrovnaný podíl jízdních a přibližovacích cest. Zřízení a celoroční údržba lesních cest sjížděných nákladními vozidly jsou nákladné. Současně představují

Více

RD 50 Kolové dumpery. Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný.

RD 50 Kolové dumpery. Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný. RD 50 Kolové dumpery Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný. Kompaktní rozměry poskytují pohyblivost třídy 3-5 t. DW50 může snadno soutěžit s velkými stroji, inovativní koncept

Více

Novinka. STORCH Airless. Stříkací technika

Novinka. STORCH Airless. Stříkací technika Novinka STORCH Airless Stříkací technika Robustní spolehlivá technika Dlouhá životnost a rychlá návratnost Vysoký výkon s širokou paletou materiálů Kompletní vybavení v základní dodávce Široká škála příslušenství

Více

Samojízdné postřikovače AKP - MAZZOTTI

Samojízdné postřikovače AKP - MAZZOTTI Samojízdné postřikovače AKP MAZZOTTI 300 L 500 LP 000 LP 00 PMAX 00 MMAX 500 LP 3000 LP 300 PMAX 300 MMAX 00 PMAX 00 MMAX 5500 PMAX 6500 PMAX Italská společnost MAZZOTTI má více než šedesátiletou zkušenost

Více

KATALOG MYCÍ AUTOMATY. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.

KATALOG MYCÍ AUTOMATY. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix. RA 300 E Kč 30.810,- Mycí automat vhodný pro čištění všech tvrdých podlah v domácnosti a malých komerčních prostor. Dva ploché kartáče důkladně vydrhnou podlahu, uvolněné nečistoty jsou ihned odsávány

Více

Parní vysavač SGV 6/5 a SGV 8/5

Parní vysavač SGV 6/5 a SGV 8/5 Parní vysavač SGV 6/5 a SGV 8/5 SGV 6/5 *EU 1.092-000.0 kal. týden 17/2014 SGV 8/5 *EU 1.092-010.0 kal. týden 17/2014 Technické údaje SGV 6/5 SGV 8/5 Topný výkon (W) 3000 3000 Délka kabelu (m) 7,5 7,5

Více

Ceník 2018_01 Platný od ledna 2018

Ceník 2018_01 Platný od ledna 2018 Ceník 218_1 Platný od ledna 218 NABÍDKA MULTIFUNKČNÍHO STROJE MA.TRA. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE DODAVATELE: MALCOM CZ s.r.o. Jiráskovo předměstí 635/III 377 1 Jindřichův Hradec ZPRACOVÁNO PRO: Typ stroje Ma.Tra.

Více

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory Řada Airstar Jednostupňové kompresory AIRSTAR 321/50 AIRSTAR 323/50 AIRSTAR 401/50 AIRSTAR 403/50 AIRSTAR 503/50 AIRSTAR 503/100 Řada Airprofi Jednostupňové kompresory AIRPROFI 401/50 AIRPROFI 403/50 AIRPROFI

Více

Oxiperm 164 D / 30 až 2000 g/h

Oxiperm 164 D / 30 až 2000 g/h GRUNDFOS alldos INFORMACE O VÝROBKU Příprava chlórdioxidu ze zředěných pracovních roztoků Rozměry Rozměry Standardní systém Systém s čelní instalací 164-xxxDFI A B C2 C1 C A B M H G M D E F E F C C1 K

Více

ELEKTROHYDRAULICKÉ ČERPADLO SE STEJNOSMĚRNÝM MOTOREM 07.07.01.0

ELEKTROHYDRAULICKÉ ČERPADLO SE STEJNOSMĚRNÝM MOTOREM 07.07.01.0 ELEKTROHYDRAULICKÉ ČERPADLO SE STEJNOSMĚRNÝM MOTOREM 07.07.01.0 Schéma hydraulického zapojení elektrohydraulického čerpadla Schéma elektrického zapojení elektrohydraulického čerpadla ELEKTROHYDRAULICKÉ

Více

Vysoce efektivní oběhové čerpadlo pro vytápění. Calio S. Typový list

Vysoce efektivní oběhové čerpadlo pro vytápění. Calio S. Typový list Vysoce efektivní oběhové čerpadlo pro vytápění Calio S Typový list Impressum Typový list Calio S KSB Aktiengesellschaft Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení společnosti KSB nesmí

Více

Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B

Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B Bezprašné zametání podlah a koberců S jejich kompaktním ergonomickým designem a snadnou manévrovatelností vám tyto stroje snadno umožní čistit velké plochy

Více

SF 23 SUPERFINISH PLUS UNIVERZÁLNÍ NOVINKA. Jedna pumpa - mnoho možností

SF 23 SUPERFINISH PLUS UNIVERZÁLNÍ NOVINKA. Jedna pumpa - mnoho možností N Airless pistole Příslušenství 0296 465 Airless pistole AG08; 2-prstá; vč. držáku TradeTip 3 trysky 0296 388 Airless pistole AG08; vč. držáku TradeTip 3 trysky 0528 318 Airless pistole AG08 TS; vč. držáku

Více

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. TW 300 S Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí koberce, tvrdé podlahy, vysává prach

Více

JPJ Forest, s.r.o. Multifunkční hydraulická vyvážečka

JPJ Forest, s.r.o. Multifunkční hydraulická vyvážečka JJ Forest, s.r.o. Multifunkční hydraulická vyvážečka Společnost JJ Forest, s.r.o. je výhradním dovozcem přívěsů Vahva Jussi do ČR a SR. Vyvážecí přívěsy Vahva Jussi jsou profesionální, univerzální a celoročně

Více

Nesené postřikovače OPTIS & OMNIS 600, 800, 1000 & be strong, be KUHN

Nesené postřikovače OPTIS & OMNIS 600, 800, 1000 & be strong, be KUHN Nesené postřikovače OPTIS & OMNIS 600, 800, 1000 & 1200 www.kuhn.com be strong, be KUHN OPTIS OMNIS 600 800 800 1000 1000 1200 NESENÉ POSTŘIKOVAČE KUHN - JEDNODUCHOST A ODOLNOST! JEDNODUCHÉ, SPOLEHLIVÉ,

Více

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. EXTRAKTORY EXTRAKTORY TW 300 S TW 300 Car Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí

Více

POSTŘIKOVÝ MAZACÍ SYSTÉM

POSTŘIKOVÝ MAZACÍ SYSTÉM POSTŘIKOVÝ MAZACÍ SYSTÉM POUŽITÍ Postřikové mazací systémy jsou užívány pro trvalé, pravidelné mazání směsí maziva a vzduchu pro ozubené převody různých strojů, strojních technologií a zařízení. Pomocí

Více

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 CS KIOTI CS2610 www.traktorykioti.cz SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 Vysoce kvalitní dieselový motor Dieselový motor o výkonu 26 koní s optimalizovaným spalováním

Více

Komponenty pro hydraulickou výbavu

Komponenty pro hydraulickou výbavu Všeobecné informace Všeobecné informace Z výrobního závodu lze objednat kompletní hydraulický systém. Je také možné objednat samostatné komponenty pro hydraulickou výbavu, například pro tahače snávěsem

Více

LESNÍ TECHNIKA 770D HARVESTOR 770D

LESNÍ TECHNIKA 770D HARVESTOR 770D LESNÍ TECHNIKA 770D HARVESTOR 770D Probírky ještě efektivněji - s harvestorem John Deere 770D Technické parametry a pracovní charakteristiky harvestoru John Deere 770D předurčují jeho nasazení zejména

Více

EW 100. S mobilním rýpadlem EW100 jste rychle připraveni vyrazit

EW 100. S mobilním rýpadlem EW100 jste rychle připraveni vyrazit EW 100 Kolová rýpadla S mobilním rýpadlem EW100 jste rychle připraveni vyrazit 10tunové mobilní rýpadlo EW100 vás přesvědčí velkým výkonem, nízkou spotřebou paliva a mimořádně uživatelsky přívětivými funkcemi.

Více

P-série, lehká ruční čerpadla. Výhradně od Enerpac

P-série, lehká ruční čerpadla. Výhradně od Enerpac P, lehká ruční Shora.dolů:.P802, P842, P202, P142 Výhradně od Enerpac Tabulka odpovídajících válců Chceteli.pomoci.s.výběrem. správného.ručního.. odpovídajícího.vybraným.válcům,. naleznete.všechny.potřebné.údaje..

Více

Nejen rychlý, ale i perfektní střih

Nejen rychlý, ale i perfektní střih 12 Sekačky s čelním žacím ústrojím Nejen rychlý, ale i perfektní střih Profesionální rotační žací stroje John Deere nabízejí vynikající kombinaci rychlosti a kvality střihu. Díky vysokokapacitním žacím

Více

INOVACE A DOKONALOST CNC PORTÁLOVÁ OBRÁBĚCÍ CENTRA FV FV5. www.feeler-cnc.cz

INOVACE A DOKONALOST CNC PORTÁLOVÁ OBRÁBĚCÍ CENTRA FV FV5. www.feeler-cnc.cz INOVACE A DOKONALOST CNC PORTÁLOVÁ OBRÁBĚCÍ CENTRA FV FV5 www.feeler-cnc.cz CNC portálová obráběcí centra řady FV FV-3214 FV-3214 O výměnu nástrojů se stará spolehlivý řetězový zásobník s výměnnou rukou

Více

P EHLED PNEUMATICK CH PRVKÒ

P EHLED PNEUMATICK CH PRVKÒ KOMPLEXNÍ E ENÍ PRO HYDRAULIKU PNEUMATIKU A MAZÁNÍ P EHLED PNEUMATICK CH PRVKÒ PNEUMATIKA NOVINKY Pneumatické válce řady P1D dle norem ISO/VDMA Průměry pístu: 32-125 mm dle norem ISO a VDMA Tlak max. 10

Více

HENNLICH s.r.o. Průtok&hladina&tlak. Robustní a spolehlivé snímače pro průmyslové aplikace. www.hennlich.cz/meres

HENNLICH s.r.o. Průtok&hladina&tlak. Robustní a spolehlivé snímače pro průmyslové aplikace. www.hennlich.cz/meres Průtok&hladina&tlak Robustní a spolehlivé snímače pro průmyslové aplikace www.hennlich.cz/meres PRŮTOK: VODA A NÍZKOVISKÓZNÍ KAPALINY PÍSTOVÉ PRŮTOKOMĚRY PRO KAPALINY A OLEJ PÁDLOVÉ PRŮTOKOMĚRY PRO KAPALINY

Více

šířka cca 2.000 mm, pneumatické řízení zdvihání kartáčů, vychýlení kartáčů a zdvihání a spouštění sací trubice.

šířka cca 2.000 mm, pneumatické řízení zdvihání kartáčů, vychýlení kartáčů a zdvihání a spouštění sací trubice. Společnost Trilety provozuje výrobu silničních čistících strojů už 50 let a kromě toho i speciálních čistících strojů do tunelů. Zametací stroje vyrábí s kapacitou od 1,5 do 10m³, které se upevňují na

Více

Nový Mobilní Air System: Kompletní zařízení na výrobu stlačeného vzduchu a pojízdný kompresor v jednom.

Nový Mobilní Air System: Kompletní zařízení na výrobu stlačeného vzduchu a pojízdný kompresor v jednom. Nový Mobilní Air System: Kompletní zařízení na výrobu stlačeného vzduchu a pojízdný kompresor v jednom. První mobilní kompletní zařízení na výrobu stlačeného vzduchu přináší pohyb do každodenní práce v

Více

Stahováky pneumatik nákladních automobilů

Stahováky pneumatik nákladních automobilů Stahováky pneumatik nákladních automobilů Pro kola nákladních automobilů s ráfky vyrobenými z oceli a slitiny lehkých kovů Kompaktní velikost stahováku pneumatik jej činí vhodným pro pojízdné servisní

Více

Leeb GS. Inteligentní aplikační technika

Leeb GS. Inteligentní aplikační technika Leeb GS Inteligentní aplikační technika 2 Theodor Leeb: Při vývoji naší techniky pro ochranu rostlin se soustředíme na bezpodmínečnou výkonnost a současně na ohleduplnost k životnímu prostředí. Leeb GS:

Více

STUDENOVODNÍ. profesionální vysokotlaké stroje

STUDENOVODNÍ. profesionální vysokotlaké stroje STUDENOVODNÍ profesionální vysokotlaké stroje 1 XT Domů nebo do firmy! 1 XT Základní vysokotlaký stroj pro občasné použití Kompaktní design Čerpadlo se třemi písty Automatický Start/Stop Nastavitelná rukojeť

Více

Vysoce efektivní čerpadlo na užitkovou vodu. Calio-Therm S. Typový list

Vysoce efektivní čerpadlo na užitkovou vodu. Calio-Therm S. Typový list Vysoce efektivní čerpadlo na užitkovou vodu Calio-Therm S Typový list Impressum Typový list Calio-Therm S KSB Aktiengesellschaft Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení společnosti

Více

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace Vozidlo č. 1 Dopravní prostředek s jednoramenným kloubovým nosičem kontejnerů pohon vozidla 6x4 denní kabina rozvor 3 900 4 200 mm motor Euro 6 min

Více

Tepelná čerpadla vzduch/voda arotherm VWL. Obnovitelná energie chytře

Tepelná čerpadla vzduch/voda arotherm VWL. Obnovitelná energie chytře Tepelná čerpadla vzduch/voda arotherm VWL Obnovitelná energie chytře Tepelná čerpadla vzduch/voda arotherm VWL Vzduch jako zdroj tepla Tepelná čerpadla Vaillant arotherm odebírají tepelnou energii, která

Více

Pneumatická pistole 1/2" 1492 Nm. Profigaraz. Návod k obsluze. Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel.

Pneumatická pistole 1/2 1492 Nm. Profigaraz. Návod k obsluze. Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel. Pneumatická pistole 1/2" 1492 Nm Návod k obsluze Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel. 1. Bezpečnostní pokyny Upozornění! Zajistěte, aby se při používání tohoto zařízení

Více

UVEDENÍ NA TRH BD 50/50 CLASSIC BP, BD 50/60 CLASSIC EP

UVEDENÍ NA TRH BD 50/50 CLASSIC BP, BD 50/60 CLASSIC EP UVEDENÍ NA TRH BD 50/50 CLASSIC BP, BD 50/60 CLASSIC EP 1. PRODUKTOVÁ IDEA BD 50/50 (60) Classic je následovník podlahového stroje BD 530. Jedná se o kompaktní podlahový stroj s jednoduchou obsluhou a

Více

EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti

EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 je největší rýpadlo zero tail od firmy Wacker Neuson. Kompaktní rozměry, snížená spotřeba paliva a vysoký výkon jsou spojeny

Více

Víme, co vám nabízíme

Víme, co vám nabízíme PDF vygenerováno: 29.9.2016 8:50:16 Katalog / Laboratorní přístroje / Vodní lázně Lázně vodní míchané GRANT Pro temperování vzorků v baňkách, nebo zkumavkách ponořených přímo do lázně Pro udržování konstantní

Více

VOLCAN 750,850 a 950 RS a AR

VOLCAN 750,850 a 950 RS a AR J. HRADEC s.r.o. VOLCAN 750,850 a 950 RS a AR Do rukou se Vám dostává prospekt, v kterém je představen nejsilnější a nejrobustnější traktor z celého výrobního programu renomované firmy BCS typové označení

Více

MAZÁNÍ OKOLKŮ LOKOMOTIV OK - 02

MAZÁNÍ OKOLKŮ LOKOMOTIV OK - 02 MAZÁNÍ OKOLKŮ LOKOMOTIV OK - 02 POUŽITÍ Mazací systém OK - 02 je určen k mazání okolků lokomotiv převážně s obousměrným provozem. Je to moderní mazací systém, u kterého mazivo rozptýlené ve vzduchu je

Více