1. Fotografii na studijní průkaz (rozměr 35 x 45 mm) ,- Kč - jednorázový příspěvek na Radu rodičů (zdůvodnění příspěvku je na internetu).

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1. Fotografii na studijní průkaz (rozměr 35 x 45 mm) ,- Kč - jednorázový příspěvek na Radu rodičů (zdůvodnění příspěvku je na internetu)."

Transkript

1 Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, U Stadionu 486, Beroun, Česká republika IČO Paní Věc : Pozvánka na konzultace Na základě rozhodnutí ředitele školy, kterým jste byla přijata do jednoletého kombinovaného studia oboru vzdělání Předškolní a mimoškolní pedagogika, Vás zvu k úvodním konzultacím, které se uskuteční ve dnech srpna a září 2018 Zahájení : Sobota 25. srpna 2018 v 8:00 Co je nutné mít s sebou: 1. Fotografii na studijní průkaz (rozměr 35 x 45 mm) ,- Kč - jednorázový příspěvek na Radu rodičů (zdůvodnění příspěvku je na internetu). Co je nutné doložit do 30. června 2018 (pouze doporučeným dopisem). 1. Výroční vysvědčení ze všech ročníků střední školy (stačí neověřené kopie), na které jste složili maturitní zkoušku, případně další doklady rozhodné pro uznávání předmětů. 2. Doklady o absolvování sportovních kurzů (kritéria pro uznávání jsou na internetu). Vysokoškolský index nebo výpis zápočtů a zkoušek (pouze v případě dokončeného studia). 3. Pro každého z Vás připravím při nástupu ke studiu zápočtový list s uznáním dříve absolvovaných předmětů na střední nebo vysoké škole (příklad Děj, Zem, Fyz, Mat, Bi, Che, atd.), který společně probereme a odsouhlasíme. 4. Doklad o zaměstnání ve školních a mimoškolních zařízeních (pokud nebyl přiložen k přijímacímu řízení a získali jste za něj body). Slouží k uznání pedagogické praxe v předškolních a mimoškolních zařízeních (pouze v rejstříku MŠMT)

2 Upozornění: 1. Pokud do školy dne 25. srpna nenastoupíte nebo se doporučeným dopisem s udáním důvodu nepřítomnosti neomluvíte, budeme považovat Vaše studium za ukončené a na Vaše místo budou přijati uchazeči, kteří se umístili na dalších místech. Na omluvenky zaslané E- mailem nebude brán zřetel. 2. V případě, že o studium již nemáte zájem, prosím o sdělení této skutečnosti, abychom mohli vyhovět nepřijatým uchazečům. Poznámky: 1. Výuka probíhá již od prvního dne v plném rozsahu (9 hodin včetně dvou třídnických). 2. Celkem se za rok uskuteční 28 dní konzultací (rozpis je na internetu). Žáci mohou mít maximálně 20% omluvenou absenci. 3. Rozdělení do jednotlivých tříd dvouletého kombinovaného studia bude podle místa bydliště tak, abyste se mohli domluvit na společné dopravě. 4. Parkování před školou není možné, je zde modrá zóna. Nejlepší je parkování Pod dálnicí u autobusového a vlakového nádraží. Do školy je to chůzí 5 minut. 5. Ubytování škola neposkytuje. 6. Vstup do budovy není hlavním, ale bočním vchodem. V Berouně 15. května 2018 Mgr. Ladislav Šíma zástupce ředitele pro DS

3 Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, U Stadionu 486, Beroun, Česká republika IČO Paní Věc : Pozvánka na konzultace Na základě rozhodnutí ředitele školy, kterým jste byla přijata do dvouletého kombinovaného studia oboru vzdělání Předškolní a mimoškolní pedagogika, Vás zvu k úvodním konzultacím, které se uskuteční ve dnech srpna a září 2017 Zahájení : Sobota 26. srpna 2017 v 8:00 Co je nutné mít s sebou: 1. Fotografii na studijní průkaz (rozměr 35 x 45 mm) ,- Kč - jednorázový příspěvek na Radu rodičů (zdůvodnění příspěvku je na internetu). Co je nutné doložit do 30. června 2017 (pouze doporučeným dopisem). 1. Výroční vysvědčení ze všech ročníků střední školy (stačí neověřené kopie), na které jste složili maturitní zkoušku, případně další doklady rozhodné pro uznávání předmětů. 2. Doklady o absolvování sportovních kurzů (kritéria pro uznávání jsou na internetu). Vysokoškolský index nebo výpis zápočtů a zkoušek (pouze v případě dokončeného studia). 3. Pro každého z Vás připravím při nástupu ke studiu zápočtový list s uznáním dříve absolvovaných předmětů na střední nebo vysoké škole (příklad Děj, Zem, Fyz, Mat, Bi, Che, atd.), který společně probereme a odsouhlasíme. 4. Doklad o zaměstnání ve školních a mimoškolních zařízeních (pokud nebyl přiložen k přijímacímu řízení a získali jste za něj body). Slouží k uznání pedagogické praxe v předškolních a mimoškolních zařízeních (pouze v rejstříku MŠMT)

4 Upozornění: 1.Pokud do školy dne 26. srpna nenastoupíte nebo se doporučeným dopisem s udáním důvodu nepřítomnosti neomluvíte, budeme považovat Vaše studium za ukončené a na Vaše místo budou přijati uchazeči, kteří se umístili na dalších místech. 2. V případě, že o studium již nemáte zájem, prosím o sdělení této skutečnosti, abychom mohli vyhovět nepřijatým uchazečům. Poznámky: 1. Výuka probíhá již od prvního dne v plném rozsahu (9 hodin včetně dvou třídnických). 2. Celkem se za rok uskuteční 28 dní konzultací (rozpis je na internetu). Žáci mohou mít maximálně 20% omluvenou absenci. 3. Rozdělení do jednotlivých tříd dvouletého kombinovaného studia bude podle místa bydliště tak, abyste se mohli domluvit na společné dopravě. 4. Parkování před školou není možné, je zde modrá zóna. Nejlepší je parkování Pod dálnicí u autobusového a vlakového nádraží. Do školy je to chůzí 5 minut. 5. Ubytování škola neposkytuje. 6. Vstup do budovy není hlavním, ale bočním vchodem. V Berouně 3. května 2017 Ladislav Šíma zástupce ředitele pro DS

5 Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, U Stadionu 486, Beroun, Česká republika IČO Paní Věc : Pozvánka na konzultace Na základě rozhodnutí ředitele školy, kterým jste byla přijata do čtyřletého dálkového studia oboru vzdělání Předškolní a mimoškolní pedagogika, Vás zvu k úvodním konzultacím, které se uskuteční ve dnech srpna a září 2017 Zahájení : Sobota 26. srpna 2017 v 8:00 Co je nutné mít s sebou: 1. Fotografii na studijní průkaz (rozměr 35 x 45 mm) ,- Kč - jednorázový příspěvek na Radu rodičů (zdůvodnění příspěvku je na internetu). Co je nutné doložit do 30. června 2017 (pouze doporučeným dopisem). 1. Doklady o absolvování sportovních kurzů (kritéria pro uznávání jsou na internetu). 2. Doklad o zaměstnání ve školních a mimoškolních zařízeních (pokud nebyl přiložen k přijímacímu řízení a získali jste za něj body). Slouží k uznání pedagogické praxe v předškolních a mimoškolních zařízeních (pouze v rejstříku MŠMT) Upozornění: Pokud do školy dne 26. srpna nenastoupíte nebo se doporučeným dopisem s udáním důvodu nepřítomnosti neomluvíte, budeme považovat Vaše studium za ukončené.

6 Poznámky: 1. Výuka probíhá již od prvního dne v plném rozsahu (9 hodin včetně dvou třídnických). 2. Celkem se za rok uskuteční 28 dní konzultací (rozpis je na internetu). Žáci mohou mít maximálně 20% omluvenou absenci. 3. Rozdělení do jednotlivých tříd dvouletého kombinovaného studia bude podle místa bydliště tak, abyste se mohli domluvit na společné dopravě. 4. Parkování před školou není možné, je zde modrá zóna. Nejlepší je parkování Pod dálnicí u autobusového a vlakového nádraží. Do školy je to chůzí 5 minut. 5. Ubytování škola neposkytuje. 6. Vstup do budovy není hlavním, ale bočním vchodem. V Berouně 3. května 2017 Ladislav Šíma zástupce ředitele pro DS

7 Na našich webových stránkách postupně naleznete: 1. Termíny konzultací a rozvrh ve školním roce 2016/2017. Současný počet 8 tříd dálkového studia však nezaručuje, že ve druhém pololetí budou tyto termíny dodržené. Podzimní konzultace proběhnou podle plánu. 2. Zásady pro uznávání předmětů při předcházejícím vzdělávání. 3. Termíny lyžařských a turistických kurzů a zásady pro jejich případné uznávání. 4. Limity pro splnění kurzů plavání. 5. Výsledky závěrečného testu z plavání. 6. Klasifikační řád pro DS. 7. Rozvrh hodin pro DS. 8. Vysvětlení k jednorázovému příspěvku do Rady rodičů při SPgŠ Beroun (500,- Kč). 9. Termíny podzimních a jarních maturitních zkoušek.

8 Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, U Stadionu 486, Beroun, Česká republika IČO Paní Věc : Pozvánka na konzultace Na základě rozhodnutí ředitele školy, kterým jste byla přijata do dvouletého kombinovaného studia oboru vzdělání Předškolní a mimoškolní pedagogika, Vás zvu k úvodním konzultacím, které se uskuteční ve dnech srpna a srpna 2016 Zahájení : Sobota 20. srpna 2016 v 8:00 Co je nutné mít s sebou: 1. Fotografii na studijní průkaz (rozměr 35 x 45 mm) 2. Částku 500,- Kč - jednorázový příspěvek na Radu rodičů (zdůvodnění příspěvku je na internetu). Co je nutné doložit do 10. července 2016 (pouze doporučeným dopisem). 1. Výroční vysvědčení ze všech ročníků střední školy (stačí neověřené kopie), na které jste složili maturitní zkoušku, případně další doklady rozhodné pro uznávání předmětů. 2. Doklady o absolvování sportovních kurzů (kritéria, pro uznávání jsou na internetu). Vysokoškolský index nebo výpis zápočtů a zkoušek (pouze v případě dokončeného studia). 3. Pro každého z Vás připravím při nástupu ke studiu zápočtový list s uznáním dříve absolvovaných předmětů na střední nebo vysoké škole (příklad Děj, Zem, Fyz, Mat, Bi, Che, atd.), který společně probereme a odsouhlasíme. 4. Doklad o zaměstnání ve školních a mimoškolních zařízeních ( pokud nebyl přiložen k přijímacímu řízení a získali jste za něj body). Slouží k uznání pedagogické praxe v předškolních a mimoškolních zařízeních ( pouze v rejstříku MŠMT)

9 Upozornění: Pokud do školy dne 20. srpna nenastoupíte nebo se doporučeným dopisem s udáním důvodu nepřítomnosti neomluvíte, budeme považovat Vaše studium za ukončené a na Vaše místo budou přijati uchazeči, kteří se umístili na dalších místech. V Berouně 10. května 2016 Ladislav Šíma zástupce ředitele pro DS Na našich webových stránkách postupně naleznete: 1. Termíny konzultací a rozvrh ve školním roce 2016/2017. Současný počet 8 tříd dálkového studia však nezaručuje, že ve druhém pololetí budou tyto termíny dodržené. Podzimní konzultace proběhnou podle plánu. 2. Zásady pro uznávání předmětů při přecházejícím vzdělávání. 3. Termíny lyžařských a turistických kurzů a zásady pro jejich případné uznávání. 4. Limity pro splnění kurzů plavání. 5. Výsledky závěrečného testu z plavání. 6. Klasifikační řád pro DS. 7. Rozvrh hodin pro DS. 8. Vysvětlení k jednorázovému příspěvku do Rady rodičů při SPgŠ Beroun (500,- Kč). 9. Možnost účasti na zájezdech Rady rodičů ( Londýn, Španělsko, Levoča). 10. Termíny podzimních a jarních maturitních zkoušek.

10

Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, U Stadionu 486, Beroun

Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, U Stadionu 486, Beroun Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, U Stadionu 486, 266 37 Beroun tel. 311 653 015 (ředitel), 311 653 001 (stud. odděl.), 311 653 002 (zástupce

Více

Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, U Stadionu 486, Beroun

Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, U Stadionu 486, Beroun Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, U Stadionu 486, 266 37 Beroun tel. 311 653 011(řed.), 311 653 001(st. odd.) 311 653 002(zást. ředitele pro

Více

Střední pedagogická škola Futurum, s. r. o., Hornoměcholupská 873, 102 00 Praha 10. Výsledky 1. kola přijímacího řízení

Střední pedagogická škola Futurum, s. r. o., Hornoměcholupská 873, 102 00 Praha 10. Výsledky 1. kola přijímacího řízení Forma studia: denní Seznam přijatých uchazečů 1 26 130 2 1 120 3 2 110 4 9 110 5 27 110 6 13 100 7 5 90 8 23 90 9 25 90 10 35 90 11 38 90 12 10 80 13 34 80 14 40 80 15 42 80 16 20 70 17 33 70 18 45 70

Více

Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, U Stadionu 486, Beroun

Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, U Stadionu 486, Beroun Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, U Stadionu 486, 266 37 Beroun tel. 311 653 011 (řed.), 311 653 001(stud. odd.) 311 653 002 (zástupce ředitele

Více

Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace Husova 283, Bohumín

Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace Husova 283, Bohumín Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace Husova 283, 735 81 Bohumín Příkaz č.: 2017-01 Název: Zpracovala: Schválila: Rozdělovník: Přijímání žáků a dalších uchazečů ke studiu na Střední školu, Bohumín,

Více

Kritéria přijímacího řízení pro střední školu

Kritéria přijímacího řízení pro střední školu Kritéria přijímacího řízení pro střední školu 1. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2016/2017 Ve školním roce 2016/2017 plánuje střední škola, jejíž činnost vykonává příspěvková organizace Střední

Více

Příloha k přihlášce ke studiu

Příloha k přihlášce ke studiu Příloha k přihlášce ke studiu Pokyny k přílohám: Doložení středoškolského vzdělání s maturitou: Pokud již vlastníte maturitní vysvědčení doložte prosím úředně ověřenou kopii (neověřená kopie nebude uznána).

Více

Magisterský studijní program Farmacie

Magisterský studijní program Farmacie Magisterský studijní program Farmacie K identifikaci uchazeče slouží číslo webové přihlášky, příp. i číslo jednací (identifikace pro ty, kteří nepodali přihlášku elektronicky). Tato čísla nebudou sdělována,

Více

VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA ZDRAVOTNICKÁ BRNO, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, Kounicova 16, BRNO

VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA ZDRAVOTNICKÁ BRNO, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, Kounicova 16, BRNO VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA ZDRAVOTNICKÁ BRNO, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, Kounicova 16, 602 00 BRNO Informace pro uchazeče o přijímání do vyššího ročníku než prvního vyšší odborné školy zdravotnické, akreditovaného

Více

Kritéria přijímacího řízení 2018 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace)

Kritéria přijímacího řízení 2018 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) Kritéria přijímacího řízení 2018 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) Pro přijímací řízení pro školní rok 2018/2019 v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním,

Více

DŮLEŽITÉ TERMÍNY školní rok 2006/2007

DŮLEŽITÉ TERMÍNY školní rok 2006/2007 Obchodní akademie a jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Ústí nad Labem, příspěvková organizace DŮLEŽITÉ TERMÍNY školní rok 2006/2007 Zahájení školního roku: pondělí 4. září 2006 Konec I. pololetí:

Více

MASARYKŮV)ÚSTAV)VYŠŠÍCH)STUDIÍ)ČVUT)V)PRAZE)

MASARYKŮV)ÚSTAV)VYŠŠÍCH)STUDIÍ)ČVUT)V)PRAZE) MASARYKŮVÚSTAVVYŠŠÍCHSTUDIÍČVUTVPRAZE Ředitelka Masarykova ústavu vyšších studií ČVUT vpraze vyhlašuje mimořádné kolopřijímacíhořízeníprobakalářskýstudijníprogramspecializacevpedagogice, studijní obor

Více

2. kolo přijímacího řízení pro akademický rok 2018/

2. kolo přijímacího řízení pro akademický rok 2018/ OPATŘENÍ DĚKANA EF č. 141/2018 Dodatek č. 1 k pravidlům pro přijímací řízení a podmínkám pro přijetí ke studiu do bakalářských a navazujících magisterských studijních programů a oborů uskutečňovaných v

Více

Kritéria přijímacího řízení 2019 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace)

Kritéria přijímacího řízení 2019 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) Kritéria přijímacího řízení 2019 (Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace) V souladu s ustanoveními 59 a násl. zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném

Více

Střední škola automobilní Ústí nad Orlicí, Dukelská 313, Ústí nad Orlicí Organizace školního roku 2017/2018

Střední škola automobilní Ústí nad Orlicí, Dukelská 313, Ústí nad Orlicí Organizace školního roku 2017/2018 Organizace školního roku 2017/2018 Ing.Petr Vojtěch ředitel školy PŘEHLED OBORŮ A PEDAGOGICKÉ DOKUMENTACE Čtyřleté maturitní obory : 23-45-M/01 Dopravní prostředky ŠVP, č.j.: 1326/2015 1.A, 2.A, 3.A, 4.A

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2012/ KOLO

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2012/ KOLO PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 4. KOLO 1 Obory vzdělání nabízené pro školní rok 2012/2013 1.1 Obory vzdělání ukončované maturitní zkouškou Název oboru (název ŠVP) 1 Kód oboru vzdělání Počet

Více

1. Řešení školních záležitostí. 2. Žádosti a jejich podávání

1. Řešení školních záležitostí. 2. Žádosti a jejich podávání 1. Řešení školních záležitostí Zletilý žák nebo zákonný zástupce nezletilého žáka řeší veškeré záležitosti, situace, žádosti apod. vždy nejprve s TŘÍDNÍM UČITELEM. Ke komunikaci lze kromě osobního jednání

Více

Plán práce na školní rok 2018/2019

Plán práce na školní rok 2018/2019 Plán práce na školní rok 2018/2019 Příprava vyučujících před zahájením školního roku - pondělí 27. 8. pátek 31.8.2018 přípravný týden (doklasifikace, opravné zkoušky, příprava TP, kontrola a úprava ŠVP,

Více

INFORMACE PRO ÚČASTNÍKY PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY

INFORMACE PRO ÚČASTNÍKY PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY UNIVERZITA KARLOVA 3. LÉKAŘSKÁ FAKULTA INFORMACE PRO ÚČASTNÍKY PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY konané ve dnech 14. - 18. června 2019 VŠEOBECNÉ LÉKAŘSTVÍ FYZIOTERAPIE DENTÁLNÍ HYGIENISTKA NUTRIČNÍ TERAPIE VŠEOBECNÉ OŠETŘOVATELSTVÍ

Více

Terminář na školní rok 2014/2015 1. pololetí (pracoviště Studentská)

Terminář na školní rok 2014/2015 1. pololetí (pracoviště Studentská) na školní rok 2014/2015 1. pololetí (pracoviště Studentská) Měsíc Den Činnost Srpen 25. Pedagogická porada 25. 28. Opravné zkoušky a zkoušky v náhradním termínu Přípravné práce na nový školní rok 2014/2015

Více

INFORMACE PRO ÚČASTNÍKY PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY

INFORMACE PRO ÚČASTNÍKY PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE 3. LÉKAŘSKÁ FAKULTA INFORMACE PRO ÚČASTNÍKY PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY konané ve dnech 15. - 17. června 2015 VŠEOBECNÉ LÉKAŘSTVÍ FYZIOTERAPIE DENTÁLNÍ HYGIENISTKA K přijímací zkoušce

Více

Podmínky pro přijetí ke studiu v bakalářských a magisterských studijních programech pro akademický rok 2015/2016

Podmínky pro přijetí ke studiu v bakalářských a magisterských studijních programech pro akademický rok 2015/2016 Podmínky pro přijetí ke studiu v bakalářských a magisterských studijních programech pro akademický rok 2015/2016 Ev. č. 008/25910/14 Č. j. OU-89249/25-2014 Děkan Filozofické fakulty Ostravské univerzity

Více

Přijímání ke studiu a přijímací řízení na Vysoké škole chemicko-technologické v Praze ze dne 3. července 2015

Přijímání ke studiu a přijímací řízení na Vysoké škole chemicko-technologické v Praze ze dne 3. července 2015 Vnitřní předpisy Vysoké školy chemicko-technologické v Praze Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy registrovalo podle 36 odst. 2 zákona č. 111/1998 Sb., o vysokých školách a o změně a doplnění dalších

Více

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 NA SOŠ A SOU PRAHA ČAKOVICE, KE STADIONU 623, PRAHA 9 ČAKOVICE

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 NA SOŠ A SOU PRAHA ČAKOVICE, KE STADIONU 623, PRAHA 9 ČAKOVICE KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 NA SOŠ A SOU PRAHA ČAKOVICE, KE STADIONU 623, PRAHA 9 ČAKOVICE Upozornění: v souladu s 60a odst. 3 zákona č. 561/2004 (školský zákon) v platném znění

Více

INFORMACE PRO ÚČASTNÍKY PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY

INFORMACE PRO ÚČASTNÍKY PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE 3. LÉKAŘSKÁ FAKULTA INFORMACE PRO ÚČASTNÍKY PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY konané dne 16. 17. června 2015 - prezenční forma - kombinovaná forma K přijímací zkoušce se dostavte: - s občanským

Více

Směrnice děkana č. 6/2013

Směrnice děkana č. 6/2013 Technická univerzita v Liberci Ekonomická fakulta Směrnice děkana č. 6/2013 Podmínky pro přijetí ke studiu na Ekonomickou fakultu TUL v bakalářských, navazujících magisterských studijních a doktorských

Více

Směrnice děkana č. 6/2016

Směrnice děkana č. 6/2016 Směrnice děkana č. 6/2016 Podmínky pro přijetí ke studiu na Ekonomickou fakultu TUL v bakalářských, navazujících magisterských a doktorských studijních programech v akademickém roce 2017/2018 Článek I.

Více

Přijímací řízení jaro 2019 Kritéria 1. kola

Přijímací řízení jaro 2019 Kritéria 1. kola Přijímací řízení jaro 2019 Kritéria 1. kola 1. Všeobecná ustanovení Přijímací zkoušky se budou konat v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb. školský zákon v platném znění a s vyhláškou č. 353/2016 Sb. o přijímacím

Více

Oznámení děkana EF TUL

Oznámení děkana EF TUL EKONOMICKÁ FAKULTA Oznámení děkana EF TUL Přijímací řízení pro akademický rok 2018/2019 Děkan fakulty v souladu s článkem II, odst. 11, směrnice č. 5/2017 Podmínky pro přijetí ke studiu na Ekonomickou

Více

Oznámení děkana EF TUL

Oznámení děkana EF TUL EKONOMICKÁ FAKULTA Oznámení děkana EF TUL Přijímací řízení pro akademický rok 2019/2020 Děkan fakulty v souladu s článkem II, odst. 11, směrnice č. 8/2018 Podmínky pro přijetí ke studiu na Ekonomickou

Více

Kritéria přijímacího řízení 2015 (Střední škola Bohumín)

Kritéria přijímacího řízení 2015 (Střední škola Bohumín) Kritéria přijímacího řízení 2015 (Střední škola Bohumín) Pro přijímací řízení pro školní rok 2015/2016 v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném

Více

PŘIJÍMÁNÍ KE STUDIU A PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA VYSOKÉ ŠKOLE CHEMICKO-TECHNOLOGICKÉ V PRAZE ZE DNE 15. ČERVENCE 2013

PŘIJÍMÁNÍ KE STUDIU A PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA VYSOKÉ ŠKOLE CHEMICKO-TECHNOLOGICKÉ V PRAZE ZE DNE 15. ČERVENCE 2013 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy registrovalo podle 36 odst. 2 zákona č. 111/1998 Sb., o vysokých školách a o změně a doplnění dalších zákonů (zákon o vysokých školách), dne 15. července 2013

Více

STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ VALAŠSKÉ KLOBOUKY. Kritéria pro přijímací řízení pro školní rok

STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ VALAŠSKÉ KLOBOUKY. Kritéria pro přijímací řízení pro školní rok STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ VALAŠSKÉ KLOBOUKY BRUMOVSKÁ 456, PSČ 766 01 VALAŠSKÉ KLOBOUKY Kritéria pro přijímací řízení pro školní rok 2018 2019 1. Všeobecná ustanovení 2. Kritéria 3. Přijímání cizinců ke

Více

Pravidla pro přijímací řízení a podmínky pro přijetí ke studiu na Fakultě informatiky a managementu Univerzity Hradec Králové v roce 2013

Pravidla pro přijímací řízení a podmínky pro přijetí ke studiu na Fakultě informatiky a managementu Univerzity Hradec Králové v roce 2013 Pravidla pro přijímací řízení a podmínky pro přijetí ke studiu na Fakultě informatiky a managementu Univerzity Hradec Králové v roce 2013 V souladu s čl. 25 Statutu Univerzity Hradec Králové se bude přijímací

Více

ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI FAKULTA PEDAGOGICKÁ

ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI FAKULTA PEDAGOGICKÁ ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI FAKULTA PEDAGOGICKÁ Veleslavínova 42, Plzeň, 30614 Tel.: 377 636 010-15 E-mail: vosahlik@fpe.zcu.cz, www stránka: www.fpe.zcu.cz Obecné informace o fakultě Fakulta pedagogická

Více

pro školní rok 2014/2015

pro školní rok 2014/2015 Střední průmyslová škola strojnická Vsetín Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2014/2015 pro denní formu čtyřletého studia V souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním,

Více

PLÁN PRÁCE DŮLEŽITÉ TERMÍNY školní rok 2018/2019

PLÁN PRÁCE DŮLEŽITÉ TERMÍNY školní rok 2018/2019 PLÁN PRÁCE DŮLEŽITÉ TERMÍNY školní rok 2018/2019 Zahájení školního roku: pondělí 3. září 2018 Konec 1. pololetí: čtvrtek 31. ledna 2019 Ukončení školního roku: pátek 28. června 2019 Prázdniny Prázdniny

Více

IV. ÚPLNÉ ZNĚNÍ PŘIJÍMÁNÍ KE STUDIU A PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ NA VYSOKÉ ŠKOLE CHEMICKO-TECHNOLOGICKÉ V PRAZE ZE DNE 2. KVĚTNA 2011

IV. ÚPLNÉ ZNĚNÍ PŘIJÍMÁNÍ KE STUDIU A PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ NA VYSOKÉ ŠKOLE CHEMICKO-TECHNOLOGICKÉ V PRAZE ZE DNE 2. KVĚTNA 2011 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy registrovalo podle 36 odst. 2 zákona č. 111/1998 Sb., o vysokých školách a o změně a doplnění dalších zákonů (zákon o vysokých školách), dne 19. listopadu 2007

Více

Oznámení děkana EF TUL

Oznámení děkana EF TUL EKONOMICKÁ FAKULTA Oznámení děkana EF TUL Přijímací řízení pro akademický rok 2015/2016 Děkan fakulty v souladu s článkem II, odst. 9, směrnice č. 6/2014 Podmínky pro přijetí ke studiu na Ekonomickou fakultu

Více

Kritéria přijímacího řízení pro střední školu

Kritéria přijímacího řízení pro střední školu Kritéria přijímacího řízení pro střední školu 1. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2015/2016 Ve školním roce 2015/2016 plánuje střední škola, jejíž činnost vykonává příspěvková organizace Střední

Více

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ PRO AKADEMICKÝ ROK 2012/2013

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ PRO AKADEMICKÝ ROK 2012/2013 INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ PRO AKADEMICKÝ ROK 2012/2013 Podrobnosti o přijímacím řízení budou uvedeny na www stránce univerzity na adrese http://www.tul.cz a Ústavu zdravotnických studií http://www.uzs.tul.cz

Více

Kriteria přijímacího řízení pro školní rok 2015/2016 na SOŠ a SOU Praha Čakovice, Ke Stadionu 623, Praha 9 Čakovice

Kriteria přijímacího řízení pro školní rok 2015/2016 na SOŠ a SOU Praha Čakovice, Ke Stadionu 623, Praha 9 Čakovice Kriteria přijímacího řízení pro školní rok 2015/2016 na SOŠ a SOU Praha Čakovice, Ke Stadionu 623, Praha 9 Čakovice Upozornění: v souladu s 60 odst. 7 zákona č. 561/2004 (školský zákon) v platném znění

Více

Příloha k přihlášce ke studiu

Příloha k přihlášce ke studiu Pokyny k přílohám: Doložení středoškolského vzdělání s maturitou: Pokud již vlastníte maturitní vysvědčení doložte prosím úředně ověřenou kopii (neověřená kopie nebude uznána). Pokud budete maturovat až

Více

STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ VALAŠSKÉ KLOBOUKY. Kritéria pro přijímací řízení pro školní rok

STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ VALAŠSKÉ KLOBOUKY. Kritéria pro přijímací řízení pro školní rok STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ VALAŠSKÉ KLOBOUKY BRUMOVSKÁ 456, PSČ 766 01 VALAŠSKÉ KLOBOUKY Kritéria pro přijímací řízení pro školní rok 2018 2019 1. Všeobecná ustanovení 2. Kritéria 3. Přijímání uchazečů,

Více

Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku vzdělávání ve střední škole pro školní rok 2015/2016

Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku vzdělávání ve střední škole pro školní rok 2015/2016 Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku vzdělávání ve střední škole pro školní rok 2015/2016 V souladu s ustanovením 60 odst. 1 zákona č. 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním,

Více

Proč studovat na GJKT. Prezentace ke dni otevřených dveří dne 27.ledna 2010

Proč studovat na GJKT. Prezentace ke dni otevřených dveří dne 27.ledna 2010 Proč studovat na GJKT Prezentace ke dni otevřených dveří dne 27.ledna 2010 Maturitní video Co je naším hlavním cílem? poskytnout všeobecné vzdělání a rozvinout specifické dovednosti umožnit absolventům

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ A JEHO KRITÉRIA PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ A JEHO KRITÉRIA PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ A JEHO KRITÉRIA PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 a) pro čtyřleté obory zakončené maturitní zkouškou CESTOVNÍ RUCH 65-42-M/02 do daného oboru bude přijímáno 20 žáků/uchazečů PALUBNÍ STEVARD 65-42-M/02

Více

Kriteria přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 na SOŠ a SOU Praha Čakovice, Ke Stadionu 623, Praha 9 Čakovice

Kriteria přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 na SOŠ a SOU Praha Čakovice, Ke Stadionu 623, Praha 9 Čakovice Kriteria přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 na SOŠ a SOU Praha Čakovice, Ke Stadionu 623, Praha 9 Čakovice Upozornění: v souladu s 60 odst. 7 zákona č. 561/2004 (školský zákon) v platném znění

Více

Příkaz ředitele k vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro obory vzdělání s denní formou studia a počty přijímaných žáků

Příkaz ředitele k vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro obory vzdělání s denní formou studia a počty přijímaných žáků Střední škola gastronomie, hotelnictví a lesnictví Bzenec, příspěvková organizace, náměstí Svobody 318 Příkaz ředitele k vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro obory vzdělání s denní formou studia a

Více

Podmínky pro přijetí ke studiu v bakalářských a magisterských studijních programech pro akademický rok 2016/2017

Podmínky pro přijetí ke studiu v bakalářských a magisterských studijních programech pro akademický rok 2016/2017 Podmínky pro přijetí ke studiu v bakalářských a magisterských studijních programech pro akademický rok 2016/2017 Děkan Filozofické fakulty Ostravské univerzity v Ostravě Č. j. OU-82802/25-2015 vyhlašuje

Více

Oznámení děkana EF TUL

Oznámení děkana EF TUL EKONOMICKÁ FAKULTA Oznámení děkana EF TUL Přijímací řízení pro akademický rok 2019/2020 Děkan fakulty v souladu s článkem II, odst. 11, směrnice č. 8/2018 Podmínky pro přijetí ke studiu na Ekonomickou

Více

64-41-L/51 podnikání denní 30 2 roky 64-41-L/51 podnikání dálková 30 3 roky

64-41-L/51 podnikání denní 30 2 roky 64-41-L/51 podnikání dálková 30 3 roky Přijímací řízení pro školní rok 2015/2016 1. kolo Přehled nabízených oborů studia: 1. Studijní obory čtyřletého maturitního studia 41-45-M/01 mechanizace a služby denní 30 4 roky 2. Nástavbové studijní

Více

Počet přijímaných uchazečů pro školní rok 2014/2015 FOTOGRAF 32 KOSMETICKÉ SLUŽBY MASÉR SPORTOVNÍ A REKONDIČNÍ

Počet přijímaných uchazečů pro školní rok 2014/2015 FOTOGRAF 32 KOSMETICKÉ SLUŽBY MASÉR SPORTOVNÍ A REKONDIČNÍ Počet přijímaných uchazečů pro školní rok 2014/2015 Na základě 3 odst. 2, vyhlášky 671/2004 Sb., ve znění pozdějších předpisů stanovuji počet přijímaných uchazečů do oborů vzdělání. Studijní obory vzdělání

Více

KRITÉRIA 1. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019 / 2020

KRITÉRIA 1. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019 / 2020 Městské gymnázium a střední odborná škola Úpice se sídlem Havlíčkova 812, 542 32 ÚPICE KRITÉRIA 1. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019 / 2020 Ředitelka střední školy, jejíž činnost vykonává Městské

Více

Organizační směrnice

Organizační směrnice Organizační směrnice k přijímacímu řízení na Gymnázium a Jazykovou školu s právem státní jazykové zkoušky Svitavy (dále jen Gymnázia ve Svitavách) ve šk. r. 2012/2013 č.j. GJŠS/32/2013 1. Úvod (výtah)

Více

Směrnice děkana č. 5/2017

Směrnice děkana č. 5/2017 Směrnice děkana č. 5/2017 Podmínky pro přijetí ke studiu na Ekonomickou fakultu TUL v bakalářských, navazujících magisterských a doktorských studijních programech v akademickém roce 2018/2019 Článek I.

Více

Organizační směrnice

Organizační směrnice Organizační směrnice k přijímacímu řízení na Gymnázium a Jazykovou školu s právem státní jazykové zkoušky Svitavy (dále jen Gymnázia ve Svitavách) ve šk. r. 2014/2015 č.j. GJŠS/13/2015 MŠMT ČR vyhlásilo

Více

PODMÍNKY PŘIJÍMÁNÍ KE STUDIU A PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ. ze dne 11. července 2017

PODMÍNKY PŘIJÍMÁNÍ KE STUDIU A PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ. ze dne 11. července 2017 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy registrovalo podle 36 odst. 2 zákona č. 111/1998 Sb., o vysokých školách a o změně a doplnění dalších zákonů (zákon o vysokých školách), dne 11. července 2017

Více

64-41-L/51 podnikání denní 30 2 roky 64-41-L/51 podnikání dálková 30 3 roky

64-41-L/51 podnikání denní 30 2 roky 64-41-L/51 podnikání dálková 30 3 roky Přijímací řízení pro školní rok 2014/2015 1. kolo Přehled nabízených oborů studia: 1. Studijní obory čtyřletého maturitního studia Kód Název Forma studia Počet přijímaných žáků Délka studia 41-45-M/01

Více

Gymnázium, Kojetín, Svatopluka Čecha 683

Gymnázium, Kojetín, Svatopluka Čecha 683 Gymnázium, Kojetín, Svatopluka Čecha 683 752 01 Kojetín, Svatopluka Čecha 683 telefon ředitelna: 581 705 331, telefon sekretariát: 581 705 333, fax: 581 705 341, e-mail: gkj@gkj.cz, web:www.gkj.cz KRITÉRIA

Více

TERMINÁŘ školní rok 2012/2013

TERMINÁŘ školní rok 2012/2013 TERMINÁŘ školní rok 2012/2013 Srpen 27. 8. zahajovací porada všech zaměstnanců školy 28. 8. až 30. 8. komisionální zkoušky za 2. pol. šk. roku 2011/2012 30. 8. klasifikační porada za 2. pol. šk. roku 2011/2012

Více

Kritéria přijímacího řízení pro 1. kolo ve školním roce 2013/2014

Kritéria přijímacího řízení pro 1. kolo ve školním roce 2013/2014 Obor vzdělání 63-41-M/02 Obchodní akademie Kritéria přijímacího řízení pro 1. kolo ve školním roce 2013/2014 V rámci 1. kola přijímacího řízení se přijímací zkouška bude konat ve dnech 22. dubna a 23.

Více

PLÁN PRÁCE - DŮLEŽITÉ TERMÍNY školní rok 2017/2018

PLÁN PRÁCE - DŮLEŽITÉ TERMÍNY školní rok 2017/2018 PLÁN PRÁCE - DŮLEŽITÉ TERMÍNY školní rok 2017/2018 Zahájení školního roku: pondělí 4. září 2017 Konec 1. pololetí: středa 31. ledna 2018 Ukončení školního roku: pátek 29. června 2018 Prázdniny Podzimní:

Více

Pečlivě prostudujte pokyny pro vyplnění přihlášky ke studiu na Agronomické fakultě Mendelovy univerzity v Brně.

Pečlivě prostudujte pokyny pro vyplnění přihlášky ke studiu na Agronomické fakultě Mendelovy univerzity v Brně. Podmínky pro přijetí ke studiu v akreditovaném bakalářském studijním programu Zemědělské inženýrství, studijního oboru Agrobyznys na Mendelově univerzitě v Brně v akademickém roce 2014/2015 Studijní program

Více

POSTUP PŘI PŘIHLAŠOVÁNÍ KE STUDIU

POSTUP PŘI PŘIHLAŠOVÁNÍ KE STUDIU Pokyn ředitele školy k přijímacímu řízení na Soukromou podřipskou střední odbornou školu a střední odborné učiliště o.p.s. Roudnice n.l. pro školní rok 2012 / 2013 POSTUP PŘI PŘIHLAŠOVÁNÍ KE STUDIU Na

Více

Organizace přijímacího řízení

Organizace přijímacího řízení Organizace přijímacího řízení T E R M Í N : 5. ledna 2018 - Pátek 10. ledna 2018 - Středa náhradní druhý termín TZ Zápis k přijímacímu řízení od 07.45 do 08.20 hodin v budově školy. Uchazeči si přinesou

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 pro první kolo přijímacího řízení pro žáky, kteří se hlásí na maturitní obor

Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 pro první kolo přijímacího řízení pro žáky, kteří se hlásí na maturitní obor BOLESLAVSKÁ SOUKROMÁ STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, s.r.o., Viničná 463, Mladá Boleslav firma je zapsána v Obch.rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 51477 IČ:251 21 367 Tel/fax : 326 321

Více

I. Studijní programy. II. Podmínky přijetí ke studiu

I. Studijní programy. II. Podmínky přijetí ke studiu Podmínky pro přijetí ke studiu v bakalářském studijním programu B2301-Strojní inženýrství, bakalář. studij. programu B2341-Strojírenství, obor Diagnostika a servis silničních vozidel a v navazujícím magisterském

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/ OBECNÉ INFORMACE

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/ OBECNÉ INFORMACE Gen. Krátkého 1799/30, 787 01 Šumperk tel.: +420583320111, fax: +420583215264 e-mail: skola@sszts.cz, www.sszts.cz PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 - OBECNÉ INFORMACE Ředitelka střední školy rozhodla

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2017/2018 Kritéria 1. kola

Přijímací řízení pro školní rok 2017/2018 Kritéria 1. kola Přijímací řízení pro školní rok 2017/2018 Kritéria 1. kola 1. Všeobecná ustanovení Přijímací zkoušky se budou konat v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb. školský zákon v platném znění a s vyhláškou č. 353/2016

Více

Pravidla pro přijímací řízení a podmínky pro přijetí ke studiu

Pravidla pro přijímací řízení a podmínky pro přijetí ke studiu Pravidla pro přijímací řízení a podmínky pro přijetí ke studiu na Fakultě strojní Vysoké školy báňské Technické univerzity Ostrava platné v akademickém roce 2004/2005 pro: I. Bakalářský studijní program

Více

Základní přehled informací k přijímacímu řízení

Základní přehled informací k přijímacímu řízení Základní přehled informací k přijímacímu řízení Přihláška ke vzdělávání v prvním kole přijímacího řízení může uchazeč podat nejvýše dvě přihlášky do oborů vzdělání s talentovou zkouškou a dvě přihlášky

Více

PLÁN PRÁCE - DŮLEŽITÉ TERMÍNY školní rok 2016/2017

PLÁN PRÁCE - DŮLEŽITÉ TERMÍNY školní rok 2016/2017 PLÁN PRÁCE - DŮLEŽITÉ TERMÍNY školní rok 2016/2017 Zahájení školního roku: čtvrtek 1. září 2016 Konec 1. pololetí: úterý 31. ledna 2017 Ukončení školního roku: pátek 30. června 2017 Prázdniny Podzimní:

Více

FARMACEUTICKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ UK

FARMACEUTICKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ UK FARMACEUTICKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ UK adresa: Heyrovského 1203, 500 05 Hradec Králové web: http://www.faf.cuni.cz Den otevřených dveří Bakalářské studium:23.11.2011, (od 9,00 hod. do 13,00 hod.) Navazující

Více

Organizační zabezpečení PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2015/2016

Organizační zabezpečení PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2015/2016 Organizační zabezpečení PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2015/2016 ( se řídí ustanoveními Vyhlášky č. 671/2004Sb., o organizaci přijímacího řízení ke vzdělávání na středních školách, v platném znění )

Více

Přijímací řízení jaro 2018 Kritéria 1. kola

Přijímací řízení jaro 2018 Kritéria 1. kola Přijímací řízení jaro 2018 Kritéria 1. kola 1. Všeobecná ustanovení Přijímací zkoušky se budou konat v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb. školský zákon v platném znění a s vyhláškou č. 353/2016 Sb. o přijímacím

Více

Nařízení ředitele IVP č. 1/2016. Vyhlášení podmínek přijímacího řízení na IVP pro studium v akademickém roce 2017/2018

Nařízení ředitele IVP č. 1/2016. Vyhlášení podmínek přijímacího řízení na IVP pro studium v akademickém roce 2017/2018 Nařízení ředitele IVP č. 1/2016 Vyhlášení podmínek přijímacího řízení na IVP pro studium v akademickém roce 2017/2018 Ředitel Institutu vzdělávání a poradenství vyhlašuje podmínky přijímacího řízení pro

Více

Forma a náplň přijímací zkoušky. Způsob hodnocení v rámci přijímacího řízení

Forma a náplň přijímací zkoušky. Způsob hodnocení v rámci přijímacího řízení Pravidla pro přijímací řízení a podmínky pro přijetí ke studiu na Fakultě informatiky a managementu Univerzity Hradec Králové v akademickém roce 2016/17 V souladu s čl. 25 Statutu Univerzity Hradec Králové

Více

Příkaz ředitele školy č. 1/2018 Kritéria přijímacího řízení do školního roku 2018/2019

Příkaz ředitele školy č. 1/2018 Kritéria přijímacího řízení do školního roku 2018/2019 Příkaz ředitele školy č. 1/2018 Kritéria přijímacího řízení do školního roku 2018/2019 Vypracoval: Schválil: Mgr. Petr Paták, DiS. Mgr. Petr Paták, DiS., ředitel školy Příkaz nabývá platnosti ode dne:

Více

Kritéria pro přijímací řízení na Gymnáziu, Vodňany, Bavorovská 1046 pro školní rok 2015/2016

Kritéria pro přijímací řízení na Gymnáziu, Vodňany, Bavorovská 1046 pro školní rok 2015/2016 Kritéria pro přijímací řízení na Gymnáziu, Vodňany, Bavorovská 1046 pro školní rok 2015/2016 Kontakt: tel./fax.: 383 383 743, email: kancelar@gymnaziumvodnany.cz Ředitel Gymnázia, Vodňany, Bavorovská 1046,

Více

Směrnice děkana Fakulty stavební VŠB TU Ostrava č. 2/2018

Směrnice děkana Fakulty stavební VŠB TU Ostrava č. 2/2018 Účinnost dokumentu od: 1. 12. 2018 Směrnice děkana Fakulty stavební VŠB TU Ostrava č. 2/2018 Podmínky přijetí ke studiu v bakalářských studijních programech na Fakultě stavební Vysoké školy báňské Technické

Více

Předškolní a mimoškolní pedagogika zkrácené studium ve večerní formě 75 31 M/01

Předškolní a mimoškolní pedagogika zkrácené studium ve večerní formě 75 31 M/01 Předškolní a mimoškolní pedagogika zkrácené studium ve večerní formě 75 31 M/01 délka a forma vzdělávání zkrácené studium 2 roky ve večerní formě pro absolventy oborů vzdělání ukončených maturitní zkouškou

Více

INFORMACE O STŘEDNÍ ODBORNÉ ŠKOLE Vyšší policejní škola a Střední policejní škola Ministerstva vnitra v Praze

INFORMACE O STŘEDNÍ ODBORNÉ ŠKOLE Vyšší policejní škola a Střední policejní škola Ministerstva vnitra v Praze INFORMACE O STŘEDNÍ ODBORNÉ ŠKOLE Vyšší policejní škola a Střední policejní škola Ministerstva vnitra v Praze Pod Táborem 102/5, 190 24 Praha 9 Hrdlořezy, tel.: 974 845 371, e-mail: vpspraha@skolamv.cz,

Více

Směrnice rektora. č. 3/2014

Směrnice rektora. č. 3/2014 Směrnice rektora Název: č. 3/2014 k přijímacímu řízení pro akreditované bakalářské a magisterské studijní programy Jméno: Funkce: Datum: Podpis: Garant: Prof. Ing. Jiří Kraft, CSc. prorektor Právní kontrola:

Více

INFORMACE PRO 2. KOLO PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2013/2014

INFORMACE PRO 2. KOLO PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2013/2014 INFORMACE PRO 2. KOLO PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2013/2014 Podrobnosti o přijímacím řízení budou uvedeny na www stránce univerzity na adrese http://www.tul.cz a Ústavu zdravotnických studií http://www.uzs.tul.cz

Více

Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková organizace sídlo: Charbulova 106, Brno

Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková organizace sídlo: Charbulova 106, Brno 1 Časový harmonogram školního roku 2016/17 Začátek školního roku: 1. 9. 2016 Konec školního roku: 31. 8. 1.1 Pololetí ve školním roce 2016/17 Období Začátek vyučování Konec vyučování I. pololetí 1. 9.

Více

vyhlašuje 3. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2015/2016 23-45-L/01 Mechanik seřizovač, ŠVP Mechanik seřizovač denní 10

vyhlašuje 3. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2015/2016 23-45-L/01 Mechanik seřizovač, ŠVP Mechanik seřizovač denní 10 Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední odborná škola řemesel a služeb, Strakonice, Zvolenská 934 vyhlašuje 3. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2015/2016 OBORY STUDIA

Více

Organizační zabezpečení PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2017/2018

Organizační zabezpečení PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2017/2018 Organizační zabezpečení PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2017/2018 se řídí ustanoveními o přijímacím řízení do středních škol ve školském zákoně 561/2004Sb. ( 59 až 61) a vyhláškou MŠMT ze dne 24.10.2016

Více

nám. Míru 22, Tišnov, Tel.: , , IČ: , DIČ: CZ

nám. Míru 22, Tišnov, Tel.: , ,   IČ: , DIČ: CZ Střední škola a základní škola Tišnov, příspěvková organizace nám. Míru 22, Tišnov, 666 25 Tel.: +420 549 410 076, +420 549 410 077, www.skolatisnov.cz IČ: 00053198, DIČ: CZ00053198 Přijímací řízení pro

Více

Přijímací řízení na Fakultě životního prostředí

Přijímací řízení na Fakultě životního prostředí Přijímací řízení na Fakultě životního prostředí Ve dnech 29. a 30. ledna 2010 jsou na celé ČZU v Praze dny otevřených dveří. Zájemci budou mít možnost prohlédnout si prostory Fakulty životního prostředí

Více

vyhlašuje 1. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2015/2016

vyhlašuje 1. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2015/2016 Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední odborná škola řemesel a služeb, Strakonice, Zvolenská 934 vyhlašuje 1. kolo přijímacího řízení pro studium ve školním roce 2015/2016 OBORY STUDIA

Více

ŠKOLNÉ ZDARMA OBCHODNÍ AKADEMIE S TRADICÍ 24 LET STIPENDIUM PRO KAŽDÉHO KČ

ŠKOLNÉ ZDARMA OBCHODNÍ AKADEMIE S TRADICÍ 24 LET STIPENDIUM PRO KAŽDÉHO KČ DNY OTEVŘENÝCH DVEŘÍ proběhnou ve dnech 7. 1., 28. 1. a 25. 2. 2017 vždy od 13 do 15 hodin OBCHODNÍ AKADEMIE S TRADICÍ 24 LET STIPENDIUM PRO KAŽDÉHO 5 000-20 000 KČ ŠKOLNÉ ZDARMA NA VÝBĚR DVA OBORY: OBCHODNÍ

Více

I. Studijní programy a studijní obory

I. Studijní programy a studijní obory V souladu s ustanovením 49 zákona č. 111/1998 Sb. o vysokých školách a o změně a doplnění dalších zákonů (zákon o vysokých školách), v platném znění a s příslušnými ustanoveními Statutu Univerzity J. E.

Více

1. Bakalářský studijní program

1. Bakalářský studijní program PRAVIDLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ KE STUDIU V BAKALÁŘSKÝCH A NAVAZUJÍCÍCH MAGISTERSKÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMECH USP PRO AKADEMICKÝ ROK 2019/2020 Pravidla přijímacího řízení ke studiu v bakalářských a navazujících

Více

Organizace školního roku 2016 / 2017

Organizace školního roku 2016 / 2017 Organizace školního roku 2016 / 2017 Hlavní termíny školního roku 2016 / 2017 Zahájení 1. pololetí: čtvrtek 1. září 2016 úterý 31. ledna 2017 2. pololetí: pondělí 6. února pátek 30. června 2017 Podzimní

Více

Kritéria přijímacího řízení pro přijetí uchazeče ke studiu od 1. září ve školním roce 2019/2020

Kritéria přijímacího řízení pro přijetí uchazeče ke studiu od 1. září ve školním roce 2019/2020 Kritéria přijímacího řízení pro přijetí uchazeče ke studiu od 1. září ve školním roce 2019/2020 Logistika ve službách a finančnictví (37-42-M/01) 4letý obor vzdělání s maturitou denní studium Ke studiu

Více

Gymnázium, Kojetín, Svatopluka Čecha 683

Gymnázium, Kojetín, Svatopluka Čecha 683 Gymnázium, Kojetín, Svatopluka Čecha 683 752 01 Kojetín, Svatopluka Čecha 683 telefon: 581 705 331, telefon sekretariát: 581 705 333, fax: 581 705 341, e-mail: gkj@gkj.cz, web:www.gkj.cz PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ

Více

a http://www.msmt.cz/vzdelavani/stredni-vzdelavani/prijimani-na-stredni-skoly-akonzervatore.

a http://www.msmt.cz/vzdelavani/stredni-vzdelavani/prijimani-na-stredni-skoly-akonzervatore. Dotazy a odpovědi ke změnám v přijímacím řízení ve školním roce 2014/2015 (souvisí s materiálem Vyhlášení pilotního ověřování organizace přijímacího řízení do oborů vzdělání s maturitní zkouškou s využitím

Více

Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace, Opava, Tyršova 34,

Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace, Opava, Tyršova 34, Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace, Opava, Tyršova 34, 746 95 POŘADÍ UCHAZEČŮ PODLE VÝSLEDKU HODNOCENÍ V 1. KOLE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ studijní obor 65-42-M/02

Více

Kritéria přijímacího řízení do prvního ročníku čtyřletého denního studia oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika (kód oboru: M/01)

Kritéria přijímacího řízení do prvního ročníku čtyřletého denního studia oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika (kód oboru: M/01) Kritéria přijímacího řízení do prvního ročníku čtyřletého denního studia oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika (kód oboru: 75-31-M/01) 1. Všeobecná ustanovení pro školní rok 2016/2017 V souladu s rozhodnutím

Více