LÁZNĚ JÁCHYMOV. Přijeďte do našich lázní za zdravím, relaxací a odpočinkem! NEJVĚTŠÍ LÁZEŇSKÁ SKUPINA V ČESKÉ REPUBLICE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "LÁZNĚ JÁCHYMOV. Přijeďte do našich lázní za zdravím, relaxací a odpočinkem! NEJVĚTŠÍ LÁZEŇSKÁ SKUPINA V ČESKÉ REPUBLICE"

Transkript

1

2 LÁZNĚ JÁCHYMOV První a nejúčinnější radonové lázně NEJVĚTŠÍ LÁZEŇSKÁ SKUPINA V ČESKÉ REPUBLICE Léčebné lázně Jáchymov jsou unikátem nejen evropského, ale i světového lázeňství. Jsou prvními radonovými lázněmi na světě a nejúčinnějšími v Evropě. Uprostřed krásné přírody obdařené lesy, zelení a čistým ovzduším leží na opačných pólech České republiky Jáchymov a Luhačovice, lázně s unikátními přírodními léčivými zdroji a dlouholetou tradicí. Jedinečnost jáchymovských lázní tkví v mimořádných léčivých účincích vody s vysokou koncentrací radonu, v uznávaných metodách vyhlášené české rehabilitace a v individuálním přístupu zdejších lékařů. Jáchymovská léčba radonovou vodou může být řešením vašich zdravotních obtíží. Spojením Léčebných lázní Jáchymov a. s. a Lázní Luhačovice, a. s. vznikla největší lázeňská skupina v České republice. Pomáháme léčit mnoho zdravotních potíží s využitím unikátních přírodních zdrojů. Jáchymovské lázně nabízí i dokonalé zázemí pro relaxaci a aktivní dovolenou v Krušných horách. V každém ročním období si zde na své přijdou jak sváteční vyznavači sportu a turistiky, tak zkušení sportovci a samozřejmě i rodiny s dětmi. Přijeďte do našich lázní za zdravím, relaxací a odpočinkem!

3 LÁZNĚ LUHAČOVICE Lázeňská 1 v Luhačovicích OBSAH Luhačovice patří k jedněm z nejkrásnějších lázeňských a turistických klenotů v České republice. Lázně Luhačovice oplývají jedinečným bohatstvím léčivými minerálními prameny. Unikátní přírodní vody činí z Luhačovic špičkové lázně v celoevropském měřítku. LÁZNĚ LUHAČOVICE LÁZEŇSKÁ 1 V LUHAČOVICÍCH 4 11 Luhačovice lázeňský a turistický klenot ČR Lázeňské hotely, vily a penziony Nabídka pobytů 32 Slevy a výhody pro hosty Lázní Luhačovice, a. s. 33 Informace k pobytům Největší lázeňskou společností v Luhačovicích je akciová společnost Lázně Luhačovice. Nabízí vám léčbu, relaxaci, odpočinek a wellness. Navazuje na nejstarší tradice místního lázeňství a do Luhačovic ročně přiláká nejvíce návštěvníků. Je zřejmé, že označení lázeňská jednička v Luhačovicích užívá právem. Lázně Luhačovice jsou místem vyhledávaným všemi, jež pečují o své zdraví, chtějí načerpat novou energii a prožít příjemnou dovolenou. LÁZNĚ JÁCHYMOV PRVNÍ A NEJÚČINNĚJŠÍ RADONOVÉ LÁZNĚ Jáchymov zdraví z Krušných hor Lázně a Krušné hory Lázeňské hotely a penziony Nabídka pobytů 60 Slevy a výhody pro hosty Léčebných lázní Jáchymov a. s. 61 Informace k pobytům Čas zde běží pomaleji, lidé jsou k sobě milí a česko slovenská vzájemnost, okořeněná moravskou pohostinností a folklórem, si vás získá. KOMPLEXNÍ A PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE HRAZENÁ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNOU Jak do lázní Lázeňská péče hrazená zdravotní pojišťovnou Lázeňská péče pro děti v Lázních Luhačovice, a. s.

4

5 VÍTEJTE V LUHAČOVICÍCH LÁZNĚ LUHAČOVICE Lázeňské město Luhačovice leží asi 25 km jihovýchodně od Zlína, v malebném údolí chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. Luhačovice mají více jak 300letou lázeňskou tradici a patří k jedněm z nejkrásnějších lázní v České republice. Česká republika podala návrh na zařazení lázeňského území v Luhačovicích na seznam Světového kulturního dědictví UNESCO. Jedinečnost Luhačovic dokresluje propojení přírody s rozmanitou architekturou. Neopakovatelná tvář lázeňského města je dílem slovenského architekta Dušana Jurkoviče. Jeho nejznámější stavbou v Luhačovicích je hotel Jurkovičův dům. Malebnou atmosféru lázní dotvářejí i další historicky a umělecky cenné stavby, pečlivě upravené parky a fontány.

6 6_ 7 PŘÍRODNÍ LÉČIVÉ PRAMENY Nejznámější luhačovickou přírodní minerální vodou je Vincentka. Používá se k pitné kúře a jako jediný pramen se plní i do láhví. Je základním inhalačním médiem ve většině inhalatorií v České republice. Její léčebný účinek přímo z pramene je však nenahraditelný. Analýza přírodních léčivých pramenů Klasifikace: přírodní, velmi silně mineralizované uhličité jodové minerální vody hydrogenuhličitanochloridosodného typu Při lázeňské léčbě využíváme i dalších devět přírodních uhličitých jodových minerálních pramenů hydrogenuhličitanochloridosodného typu. Jejich teplota se pohybuje mezi 10 a 14 C. mg/l HCO 3 Cl Na + Vincentka Aloiska Nový Jubilejní Dr. Šťastný Naše lázně léčí nemoci dýchacích cest, pohybového aparátu, potíže s trávicím a oběhovým ústrojím, cukrovku a onkologická onemocnění. Pro vysoký obsah minerálních látek a vynikající proplynění volným oxidem uhličitým jsou luhačovické minerální vody považovány za jedny z nejúčinnějších v Evropě. I Ca 2+ Mg 2+ NH 4 + CO 2 Rozpuštěné látky (1) 6, , Analýza: ZÚ Ostrava, , ,6 8, , , , , HCO 3 hydrogenuhličitany Cl chloridy Na + sodík I jodidy Ca 2+ vápník hořčík amonné ionty CO 2 volný oxid uhličitý (1) celkový odparek při 180 C Mg 2+ + NH 4

7 LÁZNĚ LUHAČOVICE Naše společnost je synonymem Luhačovic. Kolonáda, lázeňský park, nejznámější Jurkovičovy stavby, divadlo a další architektonické skvosty, které vlastníme, jsou tím nejvýznamnějším, co lázeňské město nabízí. Navíc se kromě Vincentky staráme o 9 dalších minerálních pramenů. Garantujeme využití minerální vody Vincentka při lázeňských procedurách. Jako jediné lázeňské zařízení v Luhačovicích léčíme dětské pacienty. Nabízíme nejvíce variant ubytování. Bydlet můžete přímo v lázeňském parku v hotelech či vilách, které jsou kulturními památkami. Máme nejširší nabídku v Luhačovicích. Každý si u nás vybere. Bez ohledu na věk, finanční či časové možnosti. Jsme první a zatím jedinou společností v ČR, která získala prestižní ocenění za nejlepší evropskou inovaci v léčebném lázeňství v soutěži ESPA (Evropského svazu léčebných lázní) Innovation Awards za balneoprovoz v dětské léčebně Miramonti. Provozujeme vlastní kamenné divadlo. Pořádáme festivaly, kolonádní koncerty a další kulturní akce. Naše cestovní agentura Luhanka organizuje výlety do okolí. Novou tvář jsme dali i lázeňskému areálu. Obnova zeleně dvacetihektarového parku podtrhla svébytnost a krásu lázeňského centra.

8 8_ 9 FILMOVÉ LUHAČOVICE Náš lázeňský areál si udržuje podobu první poloviny minulého století a je již mnoho let oblíbeným filmařským místem. Naposledy se zde točil seriál Četníci z Luhačovic. K natáčení prvorepublikových scén není potřeba stavět žádné kulisy. Luhačovice miloval hudební skladatel Leoš Janáček. 25 sezón zde hledal inspiraci pro svou tvorbu. Film o něm Lev s bílou hřívou s Luďkem Munzarem a Zlatou Adamovskou v hlavních rolích se natáčel právě v Luhačovicích. Lázeňská kolonáda se stala kulisou pro scény Četnických humoresek. V Luhačovicích se zrodily i některé záběry úspěšného seriálu Znamení koně s hvězdným hereckým obsazením. Krásné prostředí největších moravských lázní jistě brzy přitáhne i další filmové příběhy. Přijeďte a buďte jejich součástí.

9 KULTURA V LUHAČOVICÍCH Luhačovice jsou kulturním a společenským centrem jihovýchodní Moravy. V Lázeňském divadle vystupují přední čeští i zahraniční umělci. K Luhačovicím každoročně patří kulturní léto s kolonádními koncerty a hudebními či divadelními festivaly. Pro milovníky hudby a divadla připravujeme k lázeňským pobytům permanentní vstupenky na festivaly Luhačovického kulturního léta. Město je plné útulných cukráren, kaváren a restaurací. Za pěkného počasí nabízí většina podniků posezení na venkovních zahrádkách. Nechte na sebe působit klid lázeňského města a šumění fontán. Při dobré kávě či sklence vína se zaposlouchejte do kolonádního koncertu. Přijměte naše pozvání a prožijte svou symfonii zdraví Z naší pestré nabídky vybíráme ledna 2019 NOVOROČNÍ KONCERT 26. ledna REPREZENTAČNÍ LÁZEŇSKÝ PLES Hosté večera Ilona Czáková, Roman Vojtek a Petra Vraspírová 28. dubna 5. května 2019 LUHAČOVICE V TANCI / 5. ročník Roztančené Luhačovice VE VÍRU TANCE S JANEM ONDEREM 28. dubna 5. května 2019 Pobyt v hotelu Alexandria s tanečním kurzem pro páry května 2019 OTEVÍRÁNÍ PRAMENŮ Zahájení hlavní lázeňské sezóny květen září 2019 KOLONÁDNÍ KONCERTY června 2019 KRÁSA V DŘEVĚ UKRYTÁ / 7. ročník Řezbářské sympozium června 2019 LUHAČOVICKÁ DIVADELNÍ SEŠLOST / 7. ročník Přehlídka ochotnických divadelních souborů 20. června 2019 HUDBA HRADNÍ STRÁŽE A POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY července 2019 FESTIVAL JANÁČEK A LUHAČOVICE / 28. ročník 29. července 9. srpna 2019 AKADEMIE VÁCLAVA HUDEČKA / 23. ročník srpna 2019 DIVADELNÍ LUHAČOVICE / 21. ročník Přehlídka komorní divadelní tvorby září 2019 DNY SLOVENSKÉ KULTURY V LUHAČOVICÍCH / 7. ročník Přehlídka slovenského folklóru, divadla a hudby 8. září 2019 KLOBOUKOVÝ DEN s Luhačovickým okrašlovacím spolkem Calma září 2019 PÍSNÍ A TANCEM / 27. ročník Mezinárodní festival dětských folklórních souborů 31. prosince 2019 SILVESTR 2019 Silvestrovský galavečer ve Společenském domě LÁZNĚ LUHAČOVICE

10 10 _ 11 SPORTOVNÍ VYŽITÍ V LUHAČOVICÍCH Luhačovicemi a jejich zeleným okolím prochází lázeňské a turistické trasy i cyklotrasy. Nedaleká přehrada je ideálním místem pro aktivní odpočinek, inline bruslení, rozmanité sportovní vyžití a rybaření. Řada našich hotelů má vlastní bazén. Pro zábavu a odpočinek jsme našim hostům a široké veřejnosti zpřístupnili lázeňský park. Velká plocha plná zeleně je vhodným místem pro frisbee, pétanque, kroket či jiné parkové hry. V lázeňském areálu v blízkosti luhačovických pramenů si zahrajete tenis na unikátních antukových kurtech. V roce 1932 se na zdejších tenisových dvorcích hrál i DAVIS CUP. Příjemnou relaxaci po sportovních aktivitách vám poskytne wellness ve stylu starořímských lázní v hotelu Alexandria.

11 LUHAČOVICE A OKOLÍ LÁZNĚ LUHAČOVICE Výlety do okolí Luhačovic vám umožní poznávání Zlínského kraje. Setkávají se zde tři národopisné celky svérázné Valašsko, pohostinné Slovácko a úrodná Haná. Navštivte krajské město Zlín, rodiště slavného zakladatele obuvnického impéria Tomáše Bati, s typickou funkcionalistickou architekturou a cihlovými domky. BUCHLOVICE Blízké Vizovice jsou proslulé barokním zámkem a výrobou slivovice. Vydejte se do zámku Buchlovice, poznejte historii hradu Buchlov. Naplánujte si výpravu na poutní místo Velehrad nebo do skanzenu v Rožnově pod Radhoštěm. Kroměříži se pro unikátní soubor architektonických památek a půvabných zahrad přezdívá hanácké Atény. Kroměřížské zahrady a Arcibiskupský zámek jsou zapsány do seznamu chráněných památek UNESCO. Pokud nechcete cestovat na vlastní pěst, podívejte se do nabídky naší cestovní agentury Luhanka. Určitě si vyberete. ROŽNOV POD RADHOŠTĚM KROMĚŘÍŽ

12 12 _ 13 JURKOVIČŮV DŮM**** KULTURNÍ PAMÁTKA Jurkovičův dům je nejznámější a nejkrásnější lázeňskou stavbou architekta Dušana Jurkoviče v Luhačovicích. Unikátní architektonický skvost ve stylu lidové secese stojí na nejhezčím místě v malebném parku u lázeňské kolonády. Budova je nominována na národní kulturní památku. Po rozsáhlé rekonstrukci (2002) si stavba proslulého architekta zachovala ráz lidové secese i původní krásu. Pouze v Jurkovičově domě si můžete dopřát přírodní uhličitou koupel v původní zlaté vaně ve stylové lázeňské kabině. Hotel vám nabídne veškerý komfort a příjemnou relaxaci.

13 LÁZNĚ LUHAČOVICE LÁZEŇSKÝ HOTEL VE STYLU LIDOVÉ SECESE KULTURNÍ PAMÁTKA PLNÁ TRADIC VŠECHNY SLUŽBY POD JEDNOU STŘECHOU POLOHA atraktivní poloha v samotném srdci lázní (u kolonády) POKOJE Komfort Superior Lux Apartmá VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon minibar malý trezor fén župan HOTELOVÉ SLUŽBY recepce, směnárna, internetový koutek, kadeřnictví, lobby bar STRAVOVÁNÍ výběrová strava Plus snídaně a večeře formou bufetu, oběd výběrem předem z nabídky poledního menu + salátový bufet LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lékař, přírodní uhličité koupele a další lázeňské procedury, sauna BAZÉN volný vstup do bazénu a whirlpoolu, děti do 12 let ve vyhrazeném čase v doprovodu dospělé osoby DŮLEŽITÉ výtah, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (u Lázeňského divadla cca 150 m, lázeňské garáže cca 550 m)

14 14 _ 15 V hotelu Alexandria se potkávají dva světy. Unikátní architektonické pojetí dvou vzájemně propojených budov spojuje svébytné kultury a styly. Historická budova s Francouzskou restaurací a nočním klubem nese půvab první republiky. Nová část hotelu nabízí jedinečné wellness ve stylu starých římských lázní. Nádhernému prostoru vévodí bazén lemovaný vznešenými antickými sloupy. Ze dna bazénu k vám vztahují své paprsky dvě zlatá světélkující slunce. V akváriu s živými korály, sasankami a barevnými mořskými rybami můžete pozorovat tajuplné dění podmořského světa. Nemusíte cestovat daleko. Jiný svět máte na dosah ruky.

15 LÁZNĚ LUHAČOVICE ŠESTKRÁT OCENĚN JAKO HOTEL ROKU VE ZLÍNSKÉM KRAJI JEDINEČNÉ WELLNESS VE STYLU STAROŘÍMSKÝCH LÁZNÍ VYHLÁŠENÁ FRANCOUZSKÁ RESTAURACE S NOBLESOU PRVNÍ REPUBLIKY, NOČNÍ KLUB POLOHA v centru města POKOJE Superior Superior K Lux K Lux Plus K Apartmá K VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon minibar sejf fén župan hotelové pantofle klimatizace (pokoje s označením K) HOTELOVÉ SLUŽBY recepce, směnárna, internetový koutek, lobby bar, noční klub STRAVOVÁNÍ výběrová polopenze Plus snídaně a večeře formou bufetu v hotelové restauraci; oběd výběrem à la carte ve Francouzské restauraci LÁZEŇSKÉ SLUŽBY přírodní uhličité koupele, další lázeňské procedury, wellness procedury, luxusní spa rituály WELLNESS volný vstup (bazén, whirlpool, Kneippův chodník, saunový svět 5 druhů saun) FITNESS volný vstup (posilovací stroje Precor, běžecké trenažéry, multifunkční kladková věž, činky) DŮLEŽITÉ ubytování dětí od 12 let, výtah, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (kryté parkoviště cca 150 m)

16 16 _ 17 PALACE**** NEJVĚTŠÍ LÁZEŇSKÝ HOTEL V LUHAČOVICÍCH DRŽITEL PRESTIŽNÍHO CERTIFIKÁTU EUROPESPA MED VŠECHNY SLUŽBY POD JEDNOU STŘECHOU POLOHA v centru města POKOJE Komfort B Komfort A Komfort A Plus Superior Superior Plus Apartmá VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon minibar malý trezor fén župan (Superior, Superior Plus, Apartmá) HOTELOVÉ SLUŽBY recepce, směnárna, internetový koutek, kadeřnictví, kosmetika, pedikúra, denní bar, letní terasa STRAVOVÁNÍ výběrová strava Plus snídaně, obědy, večeře formou bufetu; racionální strava (pacienti na KLP) LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lékař, přírodní uhličité koupele, inhalace a dalších více jak 60 druhů léčebných procedur, sauna BAZÉN za poplatek DŮLEŽITÉ výtah, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (hotelové garáže, kryté parkoviště cca 100 m)

17 MORAVA*** Superior LÁZNĚ LUHAČOVICE LÁZEŇSKÝ HOTEL V CENTRU LUHAČOVIC KOMFORTNÍ UBYTOVÁNÍ SLUŽBY POD JEDNOU STŘECHOU POLOHA v centru města DEPENDANCE penziony FORST PLZEŇ POKOJE I. I. Plus Komfort B Komfort A Superior VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon minibar (Komfort, Superior) malý trezor fén župan (Superior) HOTELOVÉ SLUŽBY recepce, kadeřnictví, pedikúra, manikúra, denní bar STRAVOVÁNÍ výběrová strava snídaně formou bufetu, obědy a večeře výběrem z nabídky předem + salátový bufet; strava standard servírovaná strava výběrem z nabídky předem (pro klienty ubytované v penzionech Forst a Plzeň); racionální strava (pacienti na KLP) LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lékař, přírodní uhličité koupele, inhalace a další léčebné procedury; na některé procedury se dochází (do hotelu Palace, Inhalatoria, Centrálních lázní) DŮLEŽITÉ výtah (pavilon B, D), zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (u hotelu, kryté parkoviště cca 100 m)

18 18 _ 19 DŮM B. SMETANY**** JESTŘABÍ*** RIVIERA*** KOMFORTNÍ SECESNÍ HOTEL KULTURNÍ PAMÁTKA HOTEL GARNI ARCHITEKTA D. JURKOVIČE KULTURNÍ PAMÁTKA MODERNÍ HOTEL GARNI POLOHA v klidném lázeňském centru POKOJE Komfort B Komfort A Apartmá VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon minibar fén HOTELOVÉ SLUŽBY recepce, směnárna, internetový koutek, snack bar STRAVOVÁNÍ výběrová strava v hotelu snídaně formou bufetu, obědy a večeře výběrem z nabídky předem + salátový bufet; racionální strava (pacienti na KLP) ve Společenském domě (cca 200 m) LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lázeňská zařízení (cca m) DŮLEŽITÉ výtah, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (v lázeňském areálu cca 150 m, lázeňské garáže cca 350 m) POLOHA v lázeňském parku POKOJE I. Komfort B Komfort A VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon minibar fén HOTELOVÉ SLUŽBY recepce, internetový koutek, lobby bar STRAVOVÁNÍ výběrová strava snídaně formou bufetu v hotelu, obědy a večeře výběrem z nabídky předem + salátový bufet ve Společenském domě (cca 500 m); racionální strava (pacienti na KLP) ve Společenském domě LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lázeňská zařízení (cca m) DŮLEŽITÉ výtah, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (v lázeňském areálu cca 200 m, lázeňské garáže cca 100 m) POLOHA v klidné části v blízkosti centra (u vstupu do lázeňského parku) POKOJE Standard A Komfort Komfort Plus VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon minibar (Komfort, Komfort Plus) fén HOTELOVÉ SLUŽBY recepce, úschova kol STRAVOVÁNÍ výběrová strava snídaně formou bufetu v hotelu, obědy a večeře výběrem z nabídky předem + salátový bufet ve Společenském domě (cca 500 m); racionální strava (pacienti na KLP) ve Společenském domě LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lázeňská zařízení (cca m) DŮLEŽITÉ výtah, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (omezený počet míst u hotelu)

19 ALPSKÁ RŮŽE**** LUXUSNÍ APARTMÁNOVÉ UBYTOVÁNÍ VILA POD LIPAMI*** Superior POKOJE S VÝHLEDEM DO PARKU CHALOUPKA**** VILA ARCHITEKTA D. JURKOVIČE LÁZNĚ LUHAČOVICE KULTURNÍ PAMÁTKA KULTURNÍ PAMÁTKA KULTURNÍ PAMÁTKA POLOHA v klidném lázeňském centru POKOJE Komfort Komfort Plus Apartmá VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon kuchyňský kout lednice sejf fén malý nápojový servis RECEPCE hotel Jurkovičův dům (cca 150 m) STRAVOVÁNÍ Společenský dům (cca 150 m) výběrová strava; racionální strava (pacienti na KLP); možnost vlastního vaření; možnost ubytování bez stravování LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lázeňská zařízení (cca m), zdarma vstup do bazénu a whirlpoolu v hotelu Jurkovičův dům (denně 1 hod. nebo 2 hod. při ubytování v apartmá) DŮLEŽITÉ pouze dvoulůžkové pokoje (manželské lůžko), zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (u vily, lázeňské garáže cca 650 m) POLOHA v klidném lázeňském centru POKOJE Komfort Komfort Plus VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon varná konvice lednice sejf fén RECEPCE hotel Jurkovičův dům (cca 150 m) STRAVOVÁNÍ Společenský dům (cca 200 m) výběrová strava; racionální strava (pacienti na KLP) LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lázeňská zařízení (cca m) DŮLEŽITÉ pouze dvoulůžkové pokoje (manželské lůžko), zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (u Společenského domu cca 200 m, lázeňské garáže cca 700 m) POLOHA v klidném lázeňském centru POKOJE Apartmá VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon čajová kuchyňka lednice sejf fén RECEPCE hotel Jurkovičův dům (cca 150 m) STRAVOVÁNÍ hotel Jurkovičův dům výběrová strava Plus LÁZEŇSKÉ SLUŽBY hotel Jurkovičův dům, zdarma vstup do bazénu a whirlpoolu v hotelu Jurkovičův dům (denně 2 hod.) DŮLEŽITÉ zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (u Lázeňského divadla cca 50 m, lázeňské garáže cca 650 m)

20 20 _ 21 SPOLEČENSKÝ DŮM SPOLEČENSKÉ A KULTURNÍ CENTRUM LÁZNÍ VEPŘEK PÓLA DVA PENZIONY S POHODLNÝM UBYTOVÁNÍM MYSLIVNA POKOJE S VÝHLEDEM DO LÁZEŇSKÉHO PARKU POLOHA v centru lázní (naproti kolonádě) POKOJE Standard B (bez vlastního sociálního zařízení) TV/SAT HOTELOVÉ SLUŽBY recepce, internetový koutek, WiFi zdarma ve vyhrazeném prostoru STRAVOVÁNÍ výběrová, standard nebo racionální strava (dle typů pobytů a místa ubytování viz str. 33) LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lázeňská zařízení (cca m) DŮLEŽITÉ bez výtahu, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (v lázeňském areálu, lázeňské garáže cca 500 m) POLOHA v klidné části v blízkosti centra města POKOJE Standard A TV/SAT RECEPCE hotel Riviera (cca 160 m) STRAVOVÁNÍ Společenský dům (cca 650 m) strava standard/racionální (viz str. 33) LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lázeňská zařízení (cca m) DŮLEŽITÉ bez výtahu, WiFi zdarma ve vyhrazeném prostoru, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (lázeňské garáže cca m) POLOHA v centru lázní (u lázeňské kolonády) POKOJE Standard A TV/SAT WiFi zdarma RECEPCE hotel Dům B. Smetany (cca 350 m) STRAVOVÁNÍ Společenský dům (cca 200 m) strava standard/racionální (viz str. 33) LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lázeňská zařízení (cca m) DŮLEŽITÉ pouze dvoulůžkové pokoje, bez výtahu, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (v lázeňském areálu cca 450 m) FORST PENZION NEDALEKO HOTELU MORAVA TAŤÁNA PENZION PŘÍMO NA NOVÉ PĚŠÍ ZÓNĚ PLZEŇ NEJLEVNĚJŠÍ UBYTOVÁNÍ POLOHA v klidné části v centru města POKOJE Standard A TV/SAT telefon RECEPCE hotel Morava (cca 150 m) STRAVOVÁNÍ hotel Morava strava standard/racionální (viz str. 33) LÁZEŇSKÉ SLUŽBY hotel Morava a lázeňská zařízení (cca m) DŮLEŽITÉ bez výtahu, WiFi zdarma ve vyhrazeném prostoru, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (viz hotel Morava str. 17) POLOHA na pěší zóně (u vstupu do lázeňského centra) POKOJE Standard B (bez vlastního sociálního zařízení) TV/SAT RECEPCE Společenský dům (cca 350 m) STRAVOVÁNÍ Společenský dům strava standard/racionální (viz str. 33) LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lázeňská zařízení (cca m) DŮLEŽITÉ bez výtahu, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (omezený počet míst u penzionu) POLOHA v klidné městské části POKOJE Standard B (bez vlastního sociálního zařízení) TV/SAT RECEPCE hotel Morava (cca 600 m) STRAVOVÁNÍ hotel Morava strava standard/racionální (viz str. 33) LÁZEŇSKÉ SLUŽBY hotel Morava a lázeňská zařízení (cca m) DŮLEŽITÉ docházení není po rovině, bez výtahu, WiFi zdarma ve vyhrazeném prostoru, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (viz hotel Morava str. 17)

21 DĚTSKÉ LÁZEŇSKÉ LÉČEBNY A PENZIONY DĚTSKÁ LÉČEBNA MIRAMONTI DĚTSKÁ LÉČEBNA VÍTKOV VLASTIMILA UBYTOVÁNÍ DĚTÍ S PRŮVODCEM LÁZNĚ LUHAČOVICE POLOHA naproti dětské léčebně Vítkov POKOJE Standard A ubytování dětí s průvodcem VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma RECEPCE dětská léčebna Vítkov (cca 50 m) STRAVOVÁNÍ dětské léčebny Vítkov/Miramonti (cca 300 m) LÁZEŇSKÉ SLUŽBY dětské léčebny Vítkov/Miramonti DŮLEŽITÉ bez výtahu, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (lázeňské garáže 400 m) POLOHA v klidném lázeňském parku POKOJE I. A I. B ubytování dětí s průvodcem Standard B (bez vlastního sociálního zařízení) ubytování dětí bez průvodce/s průvodcem VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma HOTELOVÉ SLUŽBY recepce, herny a klubovny pro děti, tělocvična, hřiště, zahrada, venkovní bazén (v létě), společenské prostory pro děti, maminky a návštěvy, společná kuchyňka (varná konvice, mikrovlnná trouba, lednička), pračka a sušička (za poplatek) STRAVOVÁNÍ racionální a dietní strava (také bezlepková dieta) LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lékař, přírodní uhličité koupele, inhalace, pitná kúra a další léčebné procedury, pro všechna zařízení dětských léčeben 24hodinová služba lékaře (pediatra) a zdravotní sestry ŠKOLNÍ VÝUKA státní základní škola přímo v dětské léčebně DŮLEŽITÉ výtah, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (lázeňské garáže 500 m) POLOHA v klidné části (při vstupu do lázeňského parku) POKOJE I. A I. B ubytování dětí s průvodcem VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma HOTELOVÉ SLUŽBY recepce, herny pro děti, společná kuchyňka (varná konvice, mikrovlnná trouba, lednička), pračka a sušička (za poplatek) STRAVOVÁNÍ racionální a dietní strava (také bezlepková dieta) LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lékař, inhalace a další léčebné procedury, 24hodinová služba zdravotní sestry DŮLEŽITÉ výtah, zákaz kouření, zvířata nepovolena; v první polovině roku 2019 z důvodu rekonstrukce mimo provoz PARKOVÁNÍ za poplatek (lázeňské garáže 400 m) RODINA UBYTOVÁNÍ DĚTÍ S PRŮVODCEM POLOHA v klidné městské části POKOJE Standard A ubytování dětí s průvodcem VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma RECEPCE dětská léčebna Miramonti (cca 450 m) STRAVOVÁNÍ dětská léčebna Miramonti LÁZEŇSKÉ SLUŽBY dětská léčebna Miramonti DŮLEŽITÉ bez výtahu, zákaz kouření, zvířata nepovolena PARKOVÁNÍ za poplatek (lázeňské garáže 500 m)

22 22 _ 23 ZDRAVÍ NEZNÁ SEZÓNU Lázně Luhačovice jsou krásné, malebné a léčivé v každé roční době. Osobitou atmosféru mají také v zimě, ať už se k nám vydáte za relaxací, wellness či u nás podstoupíte špičkovou lázeňskou léčbu. V zimním období poskytujeme stejně kvalitní služby za nejnižší ceny. Přijeďte na komplexní lázeňskou péči v zimě a ubytujte se bez nutnosti příplatku v pokoji vyššího standardu. Navíc u dospělých osob i dětí s chronickým onemocněním dýchacích cest je právě zimní období zvlášť vhodné pro lázeňskou léčbu, protože zvýšenou zátěž způsobenou inverzí je možné lépe překonat na čistém vzduchu v prostředí Luhačovic. Více informací najdete na str , a na našich internetových stránkách

23 NABÍDKA POBYTŮ V LÁZNÍCH LUHAČOVICE LÉČEBNÉ POBYTY str WELLNESS POBYTY str. 25, 28 Lázeňský lékař vám předepíše individuálně procedury nebo vám potvrdí vhodnost předepsané procedury ve vzorovém programu. Týdenní léčebné pobyty se zaměřují na zdravý životní styl, prevenci možných onemocnění, doplní a obnoví vaši životní energii. Lázeňské wellness pobyty nabízíme v ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu. Dopřejte si opravdový odpočinek s neomezeným využitím bazénu, saunového světa a fitness. Vyzkoušejte lázeňské procedury, rozličné terapie plné barev a vůní, očistné peelingy a zkrášlující zábaly. Nabízíme širokou škálu lázeňských pobytů. Nepotřebujete žádná lékařská doporučení. S našimi pobytovými balíčky si dopřejete odpočinek, péči a pohodu ve špičkových lázních. TRADIČNÍ LUHAČOVICKÁ KÚRA MEDICAL WELLNESS TÝDEN PRO ZDRAVÍ POBYT PRO SENIORY REHABILITACE PÁTEŘE OZDRAVNÝ POBYT PRO DÁRCE KRVE LÉČBA RELAX & WELLNESS MEDICAL WELLNESS PRODLOUŽENÝ VÍKEND VÍKEND EXKLUZIV WELLNESS TÝDEN EXKLUZIV WELLNESS NA ZKOUŠKU WELLNESS POBYTY Nabízíme útulné pokoje v lázeňských penzionech stejně jako čtyřhvězdičkové hotely. Chcete ubytování nejvyššího standardu? Pak si vyberte naše apartmá. RELAXAČNÍ POBYTY str Relaxační pobyty jsou určené všem, kteří touží po relaxaci v krásném prostředí Luhačovic. Pobyty probíhají bez lékařského dohledu a zahrnují předem stanovené procedury, které navrhli lázeňští odborníci. Nabízíme relaxační pobyty s různými procedurami. POBYTY NA PÁR DNÍ str. 28 U nás můžete rychle a efektivně načerpat novou energii už za pár dní. Přijeďte do lázní na víkend, od neděle do čtvrtka za zvýhodněnou cenu nebo jen na pár dní na zkoušku. Najděte ve svém programu několik dní relaxace pro sebe. Zasloužíte si je. VYBERTE SI SVŮJ POBYT VČAS Vyberte a objednejte si svůj pobyt již při zahájení prodeje. Jen v tuto dobu máte zároveň ten nejširší výběr a naše nabídky FIRST MINUTE mají nejlepší ceny. RELAXAČNÍ POBYT REGENERAČNÍ POBYT LÁZEŇSKÁ DOVOLENÁ TOP PRO KAŽDÝ VĚK ZDRAVÁ ZÁDA OPRAVDOVÝ ODPOČINEK RELAXACE RELAX & WELLNESS PRODLOUŽENÝ VÍKEND VÍKEND EXKLUZIV WELLNESS NA ZKOUŠKU LÁZNĚ NA ZKOUŠKU PÁR DNÍ Sleva za FIRST MINUTE činí až 20 %. HOTELOVÉ UBYTOVÁNÍ str. 29 VÁNOCE & SILVESTR str. 29 Využijte nabídky ubytování v některém z našich ubytovacích zařízení. Lázeňské procedury si v případě zájmu můžete na místě dokoupit. Chcete letos strávit svátky netradičně a příjemně? Přijeďte si do lázní Luhačovice užít Vánoce, Silvestra nebo Velikonoce bez zbytečného shonu, příprav a stresu. Tradičně připravujeme sváteční program a nechybí ani lázeňské procedury. Vyberte si ten pravý pobyt přesně podle svých představ. HOTELOVÉ UBYTOVÁNÍ VÁNOCE V ALEXANDRII SILVESTR 2019 V LUHAČOVICÍCH VELIKONOCE V ALEXANDRII Kompletní nabídku pobytů najdete na našich internetových stránkách HOTEL SVÁTKY

24 24 _ 25 LÁZEŇSKÁ LÉČBA V LUHAČOVICÍCH NEMOCI DÝCHACÍHO ÚSTROJÍ NEMOCI POHYBOVÉHO ÚSTROJÍ NEMOCI NERVOVÉ DIABETES MELLITUS NEMOCI TRÁVICÍHO ÚSTROJÍ NEMOCI OBĚHOVÉHO ÚSTROJÍ REKONDICE PO ONKOLOGICKÉ LÉČBĚ Lázeňská léčba probíhá pod dohledem lékaře podle předepsaného individuálního léčebného programu. Na základě vstupního vyšetření vám lázeňský lékař předepíše nejvhodnější procedury s využitím Vincentky a dalších unikátních přírodních léčivých vod a rehabilitace. Základem lázeňské léčby dýchacího ústrojí jsou inhalace, koupele v přírodní minerální vodě a pitná kúra. Dochází při ní k uvolnění dýchacích cest, zlepšení plicní ventilace a úpravě dechového stereotypu. Odborně vedená lázeňská léčba redukuje nutnost medikamentózní léčby a zlepší kvalitu života. Aby byl efekt lázeňské léčby maximální, doporučují lékaři strávit v lázních dva týdny dvakrát ročně nebo u některých diagnóz tři až čtyři týdny jednou za rok.

25 TRADIČNÍ LUHAČOVICKÁ KÚRA LÉČBA komplexní léčebný pobyt 7 nocí 21 lázeňských procedur dle předpisu lékaře MEDICAL WELLNESS LÉČBA WELLNESS zdraví a wellness 7 nocí 11 lázeňských procedur dle doporučení lékaře. 7x ubytování s plnou penzí/polopenzí formou bufetu při ubytování v hotelu Alexandria (1). 1x vstupní lékařské vyšetření. sestavení individuálního léčebného programu. 18x lázeňská procedura dle předpisu lékaře (4x velká procedura, 2x individuální rehabilitace (2), 12x malá procedura) viz Vzorový léčebný program. 3x inhalace přírodní minerální vody (individuální, 15 min.). denně pitná kúra luhačovických minerálních vod Každá další 1 noc (mimo neděli):. 1x ubytování s plnou penzí/polopenzí formou bufetu při ubytování v hotelu Alexandria. 3x lázeňská procedura (1x velká a 2x malá procedura) Každých dalších 7 nocí:. 1x kontrolní lékařské vyšetření. 3x inhalace přírodní minerální vody (individuální, 15 min.) KOMBINACE NEJLEPŠÍHO Tradiční luhačovická kúra & Wellness Kvalitní lázeňská léčba v hotelu Palace a jedinečné wellness v hotelu Alexandria. Vzorový léčebný program DÝCHACÍ ÚSTROJÍ. 1x vstupní lékařské vyšetření. 2x přírodní uhličitá koupel (15 min.). 6x inhalační terapie přírodními minerálními vodami (individuální, 15 min. + skupinová, 15 min.). 2x individuální léčebný tělocvik (nácvik správného dýchání, 20 min.) (2). 3x skupinový léčebný tělocvik (30 min.) v bazénu nebo tělocvičně. 2x rašelinový obklad na šíji a hrudní páteř (20 min.). 3x masáž klasická (částečná, 20 min.). 2x perličková koupel (15 min.). 1x skotský střik (do 15 min.). denně pitná kúra luhačovických minerálních vod Vzorový léčebný program obsahuje charakteristické a zpravidla předepisované lázeňské procedury. Individuální léčebný program s konkrétními procedurami ordinuje lékař na základě vstupního vyšetření.. 7x ubytování s polopenzí formou bufetu (1). 1x konzultace s lékařem. 1x základní diagnostika na bioimpendanční váze. 1x přírodní uhličitá koupel (15 min.). 10x lázeňská procedura dle doporučení lékaře (přírodní uhličité, perličkové a hydromasážní koupele, klasické a reflexní masáže, lymfatické drenáže, rašelinové obklady... ) nebo wellness procedura (max. 25 min.) dle vlastního výběru. volný vstup do wellness a fitness centra. zapůjčení županu. hotelové pantofle. denně pitná kúra luhačovických minerálních vod POBYTY ceny jsou v Kč za osobu a pobyt ceny nezahrnují lázeňský poplatek 1/3 noci ZDARMA* 1/1 bez příplatku* pobyty na 14/21 nocí pobyty na 21 nocí Alexandria**** Superior K Lux K (3) Jurkovičův dům**** Superior Lux Palace**** Komfort A Plus Dům B. Smetany**** Alpská růže**** Morava*** Superior Jestřabí*** Riviera*** Vila pod lipami*** Superior Lázeňské penziony Společenský dům Plzeň Superior Plus Komfort A Komfort Plus Komfort A Superior Komfort A Komfort Komfort Standard A Standard B Standard B Standard B Zimní sezóna Mezisezóna Hlavní sezóna / / Tradiční luhačovická kúra Medical wellness Tradiční luhačovická kúra Medical wellness Tradiční luhačovická kúra Medical wellness 1/2 další 1 noc 1/1 další 1 noc 1/2 1/1 1/2 další 1 noc 1/1 další 1 noc 1/2 1/1 1/2 další 1 noc 1/1 další 1 noc 1/2 1/ Vysvětlivky: 1/2 dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj, K klimatizace, * zvýhodnění pobytů na 14/21 nocí najdete na str. 32, (1) stravování formou plné penze je možné záloha na oběd ve Francouzské restauraci (1 400 Kč/osoba/pobyt); (2) místo individuální rehabilitace lze předepsat velkou proceduru; (3) klienti ubytovaní v hotelu Jurkovičův dům dochází na léčebné procedury, které nejsou v hotelu poskytovány, do Lázeňské polikliniky, Inhalatoria a Centrálních lázní. Popis kategorie pokojů a kompletní ceník pobytů najdete na

26 26 _ 27 TÝDEN PRO ZDRAVÍ POBYT PRO SENIORY REGENERAČNÍ POBYT LÉČBA kvalita prověřená 23 sezónami 7 nocí 12 lázeňských procedur dle předpisu lékaře LÉČBA regenerace a prevence 7 nocí 10 lázeňských procedur dle předpisu lékaře RELAXACE pro regeneraci dýchacích cest 7 nocí 11 lázeňských procedur. 7x ubytování s polopenzí (1). 1x konzultace s lékařem a předpis procedur. 12x lázeňská procedura (6x velká a 6x malá procedura). denně pitná kúra luhačovických minerálních vod. 7x ubytování s polopenzí (1). 1x předpis procedur lékařem. 5x lázeňská procedura (1x velká a 4x malá) dle vzorového programu. 5x inhalace přírodní minerální vody (individuální, 15 min.) nebo 5x oxygenoterapie (30 min.) při ubytování v hotelu Jurkovičův dům. denně pitná kúra luhačovických minerálních vod Vzorový program. 1x přírodní uhličitá koupel (15 min.). 1x perličková koupel (15 min.). 1x masáž éterickým olejem (částečná, 20 min.). 1x masáž klasická (částečná, 20 min.). 1x parafínový obklad zad (20 min.). 7x ubytování s polopenzí (1). 1x přírodní uhličitá koupel (15 min.). 5x inhalace přírodní minerální vody (individuální, 15 min.). 5x inhalace přírodní minerální vody (skupinová, 15 min.). denně pitná kúra luhačovických minerálních vod Lázeňský lékař vám potvrdí vhodnost doporučené procedury ve vzorovém programu nebo podle zdravotního stavu provede záměnu. Pokud si jste jistí, že všechny procedury můžete absolvovat bez zdravotního rizika, doporučujeme objednávku pobytu TOP pro každý věk (viz str. 27). Léčebný program nezahrnuje individuální rehabilitace. Záměna procedur v rámci pobytového balíčku není možná. ceny jsou v Kč za osobu a pobyt ceny nezahrnují lázeňský poplatek 1/3 noci ZDARMA* 1/1 bez příplatku* pobyty na 14/21 nocí pobyty na 21 nocí Jurkovičův dům**** Superior Lux Palace**** Komfort A Plus Superior Plus Dům B. Smetany**** Komfort A Alpská růže**** Komfort Plus Komfort A Morava*** Superior Superior Jestřabí*** Komfort A Riviera*** Komfort Vila pod lipami*** Superior Komfort Lázeňské penziony Standard A Standard B Společenský dům Standard B Plzeň Standard B Zimní sezóna Mezisezóna Hlavní sezóna / / Týden pro zdraví Pobyt pro seniory Regenerační pobyt Týden pro zdraví Pobyt pro seniory Regenerační pobyt Týden pro zdraví Pobyt pro seniory Regenerační pobyt 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/ Vysvětlivky: 1/2 dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj, K klimatizace, * zvýhodnění pobytů na 14/21 nocí najdete na str. 32, (1) stravování formou plné penze je možné oběd za příplatek viz str. 33. Popis kategorie pokojů a kompletní ceník pobytů najdete na

27 RELAXAČNÍ POBYT TOP PRO KAŽDÝ VĚK LÁZEŇSKÁ DOVOLENÁ RELAXACE nejoblíbenější pobyt 7 nocí 11 lázeňských procedur RELAXACE terapie odpočinek pohyb 7 nocí 5 lázeňských procedur RELAXACE nejprodávanější pobyt 7 nocí 5 lázeňských procedur dle vlastního výběru. 7x ubytování s polopenzí (1). 1x přírodní uhličitá koupel (15 min.). 1x perličková koupel s přísadou dle vlastního výběru (15 min./20 min. v Alexandrii). 1x masáž podvodní (automatická, 15 min./20 min. v Alexandrii). 1x masáž klasická (částečná, 20 min./25 min. v Alexandrii). 1x masáž éterickým olejem dle vlastního výběru (částečná, 20 min./25 min. v Alexandrii). 1x rašelinový obklad zad (20 min.). 5x inhalace přírodní minerální vody (individuální, 15 min.) (2). denně pitná kúra luhačovických minerálních vod. 7x ubytování s polopenzí (1). 1x přírodní uhličitá koupel (15 min.). 1x perličková koupel s přísadou (15 min./20 min. v Alexandrii). 1x masáž klasická (částečná, 20 min./25 min. v Alexandrii). 1x masáž éterickým olejem dle vlastního výběru (částečná, 20 min./25 min. v Alexandrii). 1x rašelinový obklad zad (20 min.). denně pitná kúra luhačovických minerálních vod DOPORUČUJEME NÁŠ TIP. 7x ubytování s polopenzí (1). 5x lázeňská procedura (3x velká a 2x malá) dle vlastního výběru z nabídky volně prodejných nebo. 5x wellness procedura (max. 25 min.) dle vlastního výběru při ubytování v hotelu Alexandria. denně pitná kúra luhačovických minerálních vod POBYTY Rozšiřte si program pobytu o 5 lázeňských procedur dokoupením balíčku 5 inhalací minerální vody (individuální, 15 min.) za výhodnou cenu 400 Kč. Budete mít stejný počet procedur jako u Pobytu pro seniory. Záměna procedur v rámci pobytového balíčku není možná. Záměna procedur v rámci pobytového balíčku není možná. Doporučujeme výběr procedur při podání objednávky pobytu. Kompletní nabídku procedur najdete na ceny jsou v Kč za osobu a pobyt ceny nezahrnují lázeňský poplatek 1/3 noci ZDARMA* 1/1 bez příplatku* pobyty na 14/21 nocí pobyty na 21 nocí Alexandria**** Superior K Lux K Jurkovičův dům**** Superior Lux Palace**** Komfort A Plus Dům B. Smetany**** Alpská růže**** Morava*** Superior Jestřabí*** Riviera*** Vila pod lipami*** Superior Lázeňské penziony Společenský dům Plzeň Superior Plus Komfort A Komfort Plus Komfort A Superior Komfort A Komfort Komfort Standard A Standard B Standard B Standard B Zimní sezóna Mezisezóna Hlavní sezóna / / Relaxační pobyt TOP pro každý věk Lázeňská dovolená Relaxační pobyt TOP pro každý věk Lázeňská dovolená Relaxační pobyt TOP pro každý věk Lázeňská dovolená 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/ Vysvětlivky: 1/2 dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj, K klimatizace, * zvýhodnění pobytů na 14/21 nocí najdete na str. 32, (1) stravování formou plné penze je možné oběd za příplatek viz str. 33; (2) Klienti ubytovaní v hotelech Alexandria/Jurkovičův dům docházejí na inhalace do hotelu Palace/Inhalatoria. Popis kategorie pokojů a kompletní ceník pobytů najdete na

28 28 _ 29 RELAX & WELLNESS PRODLOUŽENÝ VÍKEND VÍKEND EXKLUZIV PÁR DNÍ intenzivní relaxace 4 noci ne čt 5 lázeňských procedur PÁR DNÍ víkendová relaxace 3 noci čt ne 3 lázeňské procedury PÁR DNÍ nejlepší víkendový wellness 3 noci čt ne 5 wellness procedur Relaxační program. 4x ubytování (ne čt) s polopenzí (1). 1x přírodní uhličitá koupel (15 min.). 1x perličková koupel s přísadou vonné esence (15 min.). 1x perličková koupel (15 min.). 1x masáž éterickým olejem dle vlastního výběru (částečná, 20 min.). 1x masáž klasická (částečná, 20 min.). denně pitná kúra luhačovických minerálních vod Wellness program při ubytování v hotelu Alexandria. 4x ubytování (ne čt) s polopenzí formou bufetu (1). 1x přírodní uhličitá koupel (15 min.). 1x relaxační bublinková koupel (15 min.). 1x masáž aromaterapeutickým olejem dle vlastního výběru (25 min.). 1x masáž klasická (částečná, 25 min.). 1x rašelinový obklad zad (20 min.). volný vstup do wellness a fitness centra. zapůjčení županu. hotelové pantofle. denně pitná kúra luhačovických minerálních vod PRODLOUŽENÝ VÍKEND. 3x ubytování (čt ne) s polopenzí (1). 1x přírodní uhličitá koupel (15 min.). 1x perličková koupel (15 min.). 1x masáž éterickým olejem dle vlastního výběru (částečná, 20 min.). denně pitná kúra luhačovických minerálních vod PRODLOUŽENÝ VÍKEND V ALEXANDRII. 3x ubytování v hotelu Alexandria (čt ne) s polopenzí formou bufetu (1). 1x relaxační bublinková koupel (15 min.). 1x masáž aromaterapeutickým olejem dle vlastního výběru (25 min.). 1x rašelinový obklad zad (20 min.). volný vstup do wellness a fitness centra. zapůjčení županu. hotelové pantofle. denně pitná kúra luhačovických minerálních vod. 3x ubytování (čt ne) se snídaní formou bufetu (1). 2x večeře formou bufetu a nápoj (1x nealko z nabídky nebo 0,3 l piva nebo 0,2 l vína). 1x slavnostní večeře ve Francouzské restauraci. 1x láhev vína (0,75 l) a ovoce na pokoji v den příjezdu. 1x obličejový spa rituál (pečující nebo vyživující, 50 min.) pro dámy nebo 1x relaxační masáž (celková, 50 min.) pro pány. 1x Rasul orientální parní lázeň s očistnou kúrou (25 min.). 1x hydromasážní koupel s barevnou terapií (20 min.). 1x masáž aromaterapeutickým olejem dle vlastního výběru (25 min.). 1x rašelinový obklad zad (20 min.). volný vstup do wellness a fitness centra. zapůjčení županu. hotelové pantofle. denně pitná kúra luhačovických minerálních vod Záměna procedur v rámci pobytových balíčků není možná. Nabídku volných termínů průběžně uveřejňujeme na Záměna procedur v rámci pobytových balíčků není možná. Nástup na pobyt není možný v pátek a v sobotu. Záměna procedur v rámci pobytového balíčku není možná. Nástup na pobyt není možný v pátek a v sobotu. ceny jsou v Kč za osobu a pobyt ceny nezahrnují lázeňský poplatek Alexandria**** Jurkovičův dům**** Alpská růže**** Chaloupka**** Superior Superior K Lux K Lux Plus K Lux Plus K (2) Apartmá K Komfort Superior Lux Apartmá Komfort (2) Komfort Plus Apartmá Apartmá Apartmá (3) Zimní sezóna Mezisezóna Hlavní sezóna / / Relax & Wellness Prodloužený víkend Víkend exkluziv Relax & Wellness Prodloužený víkend Víkend exkluziv Relax & Wellness Prodloužený víkend Víkend exkluziv 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/ Vysvětlivky: 1/2 dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj, K klimatizace, (1) stravování formou plné penze je možné oběd za příplatek viz str. 33; (2) dva oddělené dvoulůžkové pokoje se společným příslušenstvím (cena platí při obsazení 4 osobami); (3) dvě dvoulůžkové ložnice ve čtyřlůžkovém apartmá (cena platí při obsazení 4 osobami). Popis kategorie pokojů a kompletní ceník pobytů najdete na

29 HOTELOVÉ UBYTOVÁNÍ VÁNOCE V ALEXANDRII**** SILVESTR 2019 HOTEL služby dle vlastního výběru 1 noc bez lázeňských procedur SVÁTKY bez shonu, příprav a stresu 6 nocí 4 wellness procedury SVÁTKY slavte s námi v Luhačovicích 6 nocí lázeňské procedury dle nabídky. 1x ubytování se snídaní (1). denně pitná kúra luhačovických minerálních vod děti do 3 let děti 3 12 let. ZDARMA bez nároku na služby. SLEVA 50 % z ceny ubytování, dětská strava (ceník viz Ubytování v hotelu Alexandria (s dětmi od 12 let) si můžete objednávat bez časového omezení. Ubytování v lázeňském hotelu Jurkovičův dům a vilách Alpská růže či Chaloupka bez časového omezení můžete objednávat v délce tři noci či déle, ubytování na dvě noci a méně lze objednat nejdříve 21 dní před příjezdem. Lázeňské hotely Palace, Morava, Dům B. Smetany, Jestřabí, Riviera, Společenský dům, Vila pod lipami a všechny lázeňské penziony přijímají objednávky na šest nocí či méně také nejdříve 21 dní před vaším příjezdem.. 6x ubytování (vánoční cukroví na pokoji v den příjezdu). 6x snídaně formou bufetu. 1x uvítací večeře s přípitkem. 1x štědrovečerní večeře (tradiční vánoční menu). 1x sváteční večeře při svíčkách ve Francouzské restauraci. 1x tématická večeře formou bufetu (moravská a česká kuchyně). 2x večeře formou bufetu. 1x tradiční domácí vánoční punč a dezert. Štědrý den v Alexandrii s wellness zážitky, vánočními melodiemi, štědrovečerní večeří a dárkem u vánočního stromečku. vánoční program (denně melodie nejen vánoční k poslechu i k tanci). 1x relaxační bublinková koupel (15 min.). 1x wellness masáž aromaterapeutickým olejem (25 min.). 1x uvolňující masáž vonným krémem (25 min.). 1x obklad zad z přírodního včelího vosku (20 min.). volný vstup do vánočně vyzdobeného wellness a fitness centra. zapůjčení županu, hotelové pantofle. denně pitná kúra luhačovických minerálních vod Záměna procedur v rámci pobytového balíčku není možná.. 6x ubytování. 6x snídaně formou bufetu. 1x uvítací večeře s přípitkem. 3x večeře výběrem z nabídky jídel české a moravské kuchyně. 1x sváteční novoroční večeře. lázeňské procedury dle ubytování v konkrétním hotelu/vile. denně pitná kúra luhačovických minerálních vod. SILVESTROVSKÝ GALAVEČER ve Společenském domě (welcome drink, večeře formou rautu s neomezenou konzumací vybraných teplých, studených i sladkých lahůdek, bohatý zábavný silvestrovský program, ohňostroj) SILVESTR 2019 V LUHAČOVICÍCH Kompletní nabídku silvestrovských pobytů najdete na nebo v našem tištěném katalogu TOP NABÍDKA 2019, který vám rádi bezplatně zašleme. POBYTY ceny jsou v Kč za osobu a noc/pobyt ceny nezahrnují lázeňský poplatek 1/3 noci ZDARMA* 1/1 bez příplatku* pobyty na 14/21 nocí pobyty na 21 nocí Alexandria**** Jurkovičův dům**** Palace**** Dům B. Smetany**** Alpská růže**** Morava*** Superior Jestřabí*** Riviera*** Vila pod lipami*** Superior Lázeňské penziony Společenský dům Plzeň Superior K Lux K Superior Lux Komfort A Plus Superior Plus Komfort A Komfort Plus Komfort A Superior Komfort A Komfort Komfort Standard A Standard B Standard B Standard B TOP sezóna Zimní sezóna Mezisezóna Hlavní sezóna Vánoce & Silvestr (1) (2) Hotelové ubytování Hotelové ubytování Hotelové ubytování Hotelové ubytování Vánoce v Alexandrii Silvestr /2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/ Vysvětlivky: 1/2 dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj, K klimatizace, * zvýhodnění pobytů na 14/21 nocí najdete na str. 32. (1) stravování formou polopenze/plné penze je možné za příplatek viz str. 33; (2) s výjimkou TOP sezóny. Popis kategorie pokojů a kompletní ceník pobytů najdete na

30 30 _ 31 CENÍK LÁZEŇSKÝCH PROCEDUR Ceny procedur v Kč platí pro individuálně nakupované procedury. CENÍK WELLNESS PROCEDUR LÁZEŇSKÉ PROCEDURY Lázeňská léčba přírodní minerální vodou Inhalace minerální vody individuální Inhalace minerální vody skupinová Přírodní uhličitá koupel Individuální rehabilitace Individuální léčebný tělocvik Techniky měkkých tkání Mobilizace páteře / periferních kloubů Masáž reflexní (1 sestava) Lymfodrenáž (1 končetina) Hydroterapie Perličková koupel Perličková koupel s přísadou Rašelinová koupel Humátová koupel Solfatanová koupel Jodobromová koupel Vířivá koupel horních / dolních končetin Střídavá končetinová koupel Střídavá nožní (šlapací) koupel Skotský střik Masáže Masáž klasická (částečná) Masáž éterickým olejem (částečná) Masáž podvodní (ruční) Hydromasážní koupel Lymfodrenáž přístrojová Obklady Rašelinový obklad (2 místa) Parafínový obklad (2 místa) Kineziterapie Skupinový léčebný tělocvik Skupinový léčebný tělocvik v bazénu Plavání v bazénu pod dohledem Ostatní terapie Ultrazvuk Plynové injekce (1 aplikace) Oxygenoterapie Lékařská vyšetření Akutní ošetření lékařem Ostatní Poplatek za změnu procedury min (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) označení M M V, T/2 L, R L, R L, R L, R L, R M V V, T/2 V V, T/2 (2) M V M M M M V V L, M M, T/2 M M M M L, M L, M M balneoprovoz PA, MO, LP PA, MO, LP JD, PA, MO, LP JD, PA, MO, LP JD, PA, MO, LP JD, PA, MO, LP JD, PA, MO, LP JD, PA, MO, LP JD, PA, MO, LP JD, PA, MO, LP PA, LP JD, PA, MO, LP JD, PA, LP JD, PA, MO, LP PA, MO, LP PA, MO, LP PA, MO, LP PA, LP JD, PA, MO, LP JD, PA, MO, LP JD, PA, MO, LP JD, PA, MO, LP JD, PA, MO, LP JD, PA, MO, LP PA, MO, LP PA, MO, LP JD, PA, LP PA, LP JD, PA, MO, LP PA, MO, LP JD, PA, MO, LP JD, PA, MO, LP JD, PA, MO, LP Kč LÁZEŇSKÉ A WELLNESS PROCEDURY V HOTELU ALEXANDRIA Lázeňská léčba přírodní minerální vodou Přírodní uhličitá koupel Hydroterapie Perličková koupel Perličková koupel s přísadou Hydromasážní koupel Hydromasážní koupel s barevnou terapií Masáže Masáž klasická částečná / celková Masáž aromaterapeutickým olejem částečná / celková Masáž vonným krémem částečná / celková Masáž nohou Masáž plosky nohy Masáž vonnou svíčkou Masáž lávovými kameny částečná / celková Masáž Bali částečná / celková Havajská masáž / Lomi Lomi částečná / celková Indická antistresová masáž hlavy Masáž obličeje a dekoltu Lifting obličeje Anticelulitidní masáž Anticelulitidní masáž přístrojová Lymfoven (přístrojová lymfodrenáž) Těhotenská masáž Obklady Parafínový vonný obklad Rašelinový obklad Obklad z přírodního včelího vosku Rasul orientální parní lázeň s očistnou kúrou marockým jílem Rasul 1 osoba Rasul 2 osoby Rasul každá další osoba (max. 4 osoby) Ostatní Poplatek za změnu procedury / / / / / / Vysvětlivky: JD hotel Jurkovičův dům, PA hotel Palace, MO hotel Morava, LP procedury poskytované v léčebných zařízeních Lázeňské polikliniky L proceduru lze absolvovat pouze s předpisem lékaře, T/2 bez předpisu lékaře lze proceduru absolvovat max. 2x týdně V velká lázeňská procedura, R individuální rehabilitace, M malá lázeňská procedura (1) 15 min. suchý zábal po koupeli (2) pouze za přímou úhradu (nepatří do velkých procedur) Kompletní ceník procedur najdete na min Kč / / / / / /

31 DÁRKOVÉ POUKAZY ZAMĚSTNANECKÉ BENEFITY Chcete originální dárek pro své blízké? Věnujte jim dárkový nebo peněžní poukaz do lázní. Vybírejte z dárkových poukazů na lázeňský pobyt nebo zážitkové balíčky v ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu. Využijte příspěvků od svého zaměstnavatele. Spolupracujeme s mnoha společnostmi, které svým zaměstnancům poskytují příspěvky na rekreaci či dovolenou. Informujte se u svého zaměstnavatele na možnost využití příspěvku. POBYTY Peněžní poukazy na pobyt vydáváme v min. hodnotě Kč. Více informací o dárkových poukazech najdete na DARUJTE ZDRAVÍ, RELAXACI A ODPOČINEK VYUŽIJTE BENEFITŮ REKONDIČNÍ POBYTY Chcete přispět ke snížení nemocnosti svých zaměstnanců? Přispějte jim na rekondiční, preventivní či rehabilitační lázeňský pobyt. Máme dlouhodobé zkušenosti s rekondičními pobyty dle potřeb mnoha firem. Pobyty finančně podporují i zdravotní pojišťovny. FIREMNÍ AKCE Potřebujete prostory pro kongres či firemní akci? Využijte náš Společenský dům přímo v centru lázní. Pro komornější akce či jako samostatný meeting room slouží také prostory nočního klubu v ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu. Kontakt pro zaslání nabídky pro profesní skupiny podle vaší konkrétní poptávky: oddělení prodeje tel.: , rekondice@lazneluhacovice.cz Společenský dům tel.: , akce@lazneluhacovice.cz ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotel tel.: , akce@lazneluhacovice.cz INVESTUJTE DO ZDRAVÍ ZAMĚSTNANCŮ ZAJIŠŤUJEME NA KLÍČ

32 32 _ 33 SLEVY A VÝHODY PRO HOSTY LÁZNÍ LUHAČOVICE, a. s. DALŠÍ SLEVY A VÝHODY PRO NAŠE HOSTY Získejte až 20% slevu FIRST MINUTE za včasnou objednávku. Vyberte a objednejte si svůj pobyt již při zahájení prodeje. Jen v tuto dobu máte zároveň ten nejširší výběr ubytování a termínů pro svůj pobyt. Ostatní akční či LAST MINUTE nabídky v roce 2019 se budou vztahovat jen na úzký výběr pobytů. NABÍDKA PLATÍ POUZE DO Podmínky pro přiznání slevy FIRST MINUTE v hotelech Alexandria a Jurkovičův dům objednávka pobytu podaná přímo lázním objednání pobytu v hotelech Alexandria a Jurkovičův dům do zaplacení zálohy ve výši 30 % nejpozději do zaplacení doplatku ve výši 70 % nejpozději 30 dní před nástupem na pobyt Podmínky pro přiznání slevy FIRST MINUTE v ostatních hotelech/vilách/penzionech objednávka pobytu podaná přímo lázním objednání pobytu do zaplacení plné ceny pobytu nejpozději do Hotely/penziony Pobyty 2019 SLEVA Alexandria**** Hotely/penziony Palace****, Morava*** Superior penzion Plzeň Pobyty 2019 Pobyty 2019 na 7 nocí a více při ubytování v pokojích Superior a Superior Plus Pobyty 2019 na 7 nocí a více SLEVA FIRST MINUTE FIRST MINUTE % 15 % Slevu FIRST MINUTE lze kombinovat pouze se zvýhodněním pobytů na 14/21 nocí (1/3 noci ZDARMA) a s jednolůžkovým pokojem bez příplatku u pobytů na 21 nocí a více. Slevu FIRST MINUTE nelze kombinovat s jinou slevou nebo akční nabídkou. Sleva FIRST MINUTE se nevztahuje na příspěvkovou lázeňskou péči. Jurkovičův dům**** Palace****, Morava*** Superior, Dům B. Smetany****, Jestřabí***, Riviera***, vily a penziony Pobyty 2019 na 4 noci a více Pobyty 2019 na 7 nocí a více Pobyty 2019 na 7 nocí a více FIRST MINUTE FIRST MINUTE FIRST MINUTE 20 % 20 % 20 % 20 % 15 % 15 % 15 % 15 % 20 % 15 % 0 % / 15 % na vybrané pokoje viz níže 10 % ZVÝHODNĚNÍ POBYTŮ NA 14/21 NOCÍ Objednejte si u nás pobyt v délce 14 či 21 nocí a získáte 1 nebo 3 noci ZDARMA. Sleva se vztahuje na poslední 1 noc/3 noci pobytu. Nabídku najdete na str Sleva platí celoročně a nelze ji kombinovat s jinými slevami s výjimkou FIRST MINUTE. JEDNOLŮŽKOVÉ POKOJE BEZ PŘÍPLATKU Platí u pobytů na 21 nocí a více ve všech hotelech, vilách a penzionech. Nevztahuje se na komplexní a příspěvkovou lázeňskou péči. ZDARMA 3 DNY PŘÍSPĚVKOVÉ LÁZEŇSKÉ PÉČE Objednejte si u nás příspěvkovou lázeňskou péči s plnou penzí na 21 dní a zaplatíte pouze za 18. ZDARMA máte poslední 3 noci ubytování a stravování. Léčbu hradí vaše zdravotní pojišťovna. Více informací najdete na str. 65. VÝHODNÉ CENY PRO DOPROVOD Pokud doprovázíte svého partnera po celou dobu jeho komplexní nebo příspěvkové lázeňské péče, využijte naší nabídky 20% slevy na vámi vybraný pobyt. Více informací najdete na našich internetových stránkách. S NAŠÍ SLEVOVOU KNÍŽKOU UŠETŘÍTE Získejte balíček inhalací za skvělých 500 Kč. Čerpejte řadu dalších slev v našich lázeňských zařízeních. S klientskou kartou můžete nakupovat za výhodné ceny i v našich partnerských prodejnách. Hosté Lázní Luhačovice, a. s. mají výrazně nižší vstupné do wellness a fitness centra v ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu a do bazénu v Centrálních lázních. Naše cestovní agentura Luhanka pro vás připravila slevy na zájezdy. DOPRAVÍME VÁS DO LÁZEŇSKÝCH HOTELŮ A PENZIONŮ Z autobusového či vlakového nádraží vás dopravíme vlastním vozidlem (viz str. 33) až k hotelu či penzionu, kde budete ubytováni. PORADÍME VÁM 1/3 noci ZDARMA 1/1 bez příplatku 20% sleva Nevíte, jaký pobyt je pro vás nejlepší? Zajímají vás detaily lázeňské léčby? Neváhejte nás kontaktovat, rádi zodpovíme všechny vaše dotazy. V pracovní dny volejte na číslo nebo pošlete na pobyty@lazneluhacovice.cz Více informací najdete na

33 INFORMACE K POBYTŮM Informace o zahájení/ukončení provozu lázeňských hotelů, vil nebo penzionů najdete na našich internetových stránkách. Pokoj vybrané kategorie přiděluje klientům výhradně oddělení prodeje. Pokud máte zájem o konkrétní pokoj, můžete si jej zarezervovat za poplatek Kč. Změna objednaného pobytu v délce 21 nocí a více nebo změna příspěvkové lázeňské péče na komplexní lázeňskou péči a její rezervace se řídí Všeobecnými podmínkami pro poskytování lázeňské rehabilitační péče pro dospělé v Lázních Luhačovice, a. s. Jejich plné znění najdete na našich internetových stránkách. STRAVA ZAHRNUTÁ V CENÁCH POBYTŮ A PŘÍSPĚVKOVÉ LÁZEŇSKÉ PÉČE Standard Společenský dům, penziony Výběrová Morava, Dům B. Smetany, Jestřabí, Riviera, Alpská růže, Vila pod lipami Výběrová Plus Alexandria, Jurkovičův dům, Palace, Chaloupka Ceny stravování v Kč včetně DPH: Oběd Večeře STRAVA standard výběrová výběrová Plus 110 (75) 150 (110) 200 (1) (130) 110 (75) 150 (110) 250 (190) Úhradu pobytu je možno provést: 1. bankovním převodem, 2. poštovní poukázkou, 3. kartou online přes internet, 4. platbou v hotovosti*, 5. platební kartou* * pouze v případě, že z časových důvodů není možné zaplatit pobyt předem Přijímáme platební karty: MasterCard, VISA, JCB, EUROCARD, DINERS CLUB INTERNATIONAL, American Express LÁZEŇSKÝ POPLATEK Ceny pobytů nezahrnují lázeňský poplatek. Od lázeňského poplatku jsou osvobozeni držitelé průkazu ZTP/P a jejich průvodci, osoby starší 70 let a děti do 18 let. POBYTY S ohledem na léčené indikace není v lázeňských hotelech povolen pobyt se psy a jinými zvířaty. Ve všech lázeňských hotelech a penzionech je zakázáno kouřit. STRAVOVÁNÍ Stravovací služby poskytujeme v rozsahu plné penze (snídaně, oběd, večeře) či polopenze (snídaně, večeře) ve variantách standardní stravy, výběrové stravy a výběrové stravy Plus. Standardní strava snídaně, obědy a večeře jsou servírované. Vybíráte z nabídky 2 dny předem, jedno menu je vždy vegetariánské. V den nástupu se podává jednotné menu. Výběrová strava v této variantě má snídaně formu bufetu, obědy a večeře jsou servírované a doplňuje je salátový bufet. Vybíráte z nabídky 2 dny předem, jedno menu je vždy vegetariánské. V den nástupu se podává jednotné menu. Výběrová strava Plus snídaně a večeře mají formu bufetu. Obědy jsou podávané v hotelu Palace formou bufetu, v hotelu Jurkovičův dům jsou obědy servírované (výběr z nabídky 2 dny předem + salátový bufet). Hotel Alexandria podává obědy ve Francouzské restauraci, hosté vybírají z poledního menu dle aktuální denní nabídky nebo z jídelního lístku. Strava u komplexní lázeňské péče U komplexní lázeňské péče hradí zdravotní pojišťovna racionální a dietní stravu v rozsahu plné penze. V rámci dietního stravování připravujeme následující diety: šetřící, šetřící s omezením tuků, nízkocholesterolovou, redukční a diabetickou. Za příplatek si můžete objednat výběrovou stravu. Hosté hotelu Jurkovičův dům si automaticky připlácí za výběrovou stravu Plus. V závorkách jsou uvedeny ceny dětské stravy (poskytuje se dětem od 3 do 12 let). (1) Při ubytování v hotelu Alexandria záloha na oběd v hodnotě 200 Kč ve Francouzské restauraci. Výběr je možný z poledního menu dle aktuální nabídky nebo z jídelního lístku. Zaplacená finanční záloha musí být vyčerpána. Konzumaci nad rámec finanční zálohy doplácí klient na místě. OBJEDNÁNÍ POBYTU Pobyt objednávejte písemně em, faxem či poštou nebo osobně. K objednání pobytu můžete využít také objednávkového formuláře na Smluvní vztah mezi společností Lázně Luhačovice, a. s. (dále jen lázně) a klientem se řídí Všeobecnými obchodními podmínkami. Jejich plné znění najdete na našich internetových stránkách. Řádně vystavenou a podanou objednávkou je klient vázán. Potvrzením objednávky pobytu vzniká mezi klientem a lázněmi smluvní vztah (dále jen smlouva). Předmětem smlouvy je závazek lázní poskytnout klientovi pobyt a zabezpečit sjednané služby ve stejném rozsahu a kvalitě a závazek klienta zaplatit lázním smluvenou cenu. CENA A ÚHRADA POBYTU Ceny pobytů jsou uvedeny v Kč včetně DPH a zahrnují služby popsané u jednotlivých pobytů. Cena za osobu ve 2lůžkovém pokoji nebo 2(4)lůžkovém apartmá platí při plně obsazeném pokoji/apartmá. Budeli pobyt probíhat v období dvou sezón, rozpočítá se cena pobytu dle jednotlivých sezón. V cenách pobytu není zahrnuto žádné pojištění. Úhrada pobytu se provádí v souladu se Všeobecnými obchodními podmínkami Lázní Luhačovice, a. s., které klient obdrží s potvrzením objednávky pobytu. STORNOVACÍ POPLATKY Klient má právo objednaný pobyt kdykoli zrušit. Stornovací poplatky účtujeme z celkové, tj. sjednané ceny pobytu následovně: Zrušení provedeno pro pobyt v termínu 28 dní a více před nástupem dní před nástupem 13 3 dny před nástupem 2 dny a méně před dnem nástupu nebo zrušení neprovedeno %, min. 300 Kč/osoba 20 % 50 % 100 % 30 % 50 % 80 % 100 % DOPRAVA DO LÁZEŇSKÝCH HOTELŮ A PENZIONŮ Pokud do Luhačovic přijíždíte autobusem nebo vlakem, můžete k přepravě do našeho hotelu či penzionu využít naši lázeňskou dopravu. Cena přepravy včetně zavazadla činí 30 Kč. Vozidlo je označeno Lázně Luhačovice a jezdí dle jízdního řádu, který obdržíte s informacemi k potvrzení pobytu. Změna služeb a cen uvedených v katalogu je vyhrazena.

34 34 _ 35

35 VÍTEJTE V JÁCHYMOVĚ Jáchymov leží necelých 150 km severozápadně od Prahy v těsné blízkosti hranice s Německem. Historie města je spjata s těžbou stříbra, cínu a uranu. V jáchymovské královské mincovně se v roce 1520 začal razit stříbrný tolar, mince, jež dala jméno pozdějšímu americkému dolaru. Ve své době patřil Jáchymov, tehdy ještě Sankt Joachimsthal, k nejvýznamnějším evropským městům. Historické jádro Jáchymova tvoří památková zóna s gotickorenesančními patricijskými domy ze 16. století. Po objevu radioaktivity a léčebných účinků radonové vody se město začlenilo mezi významná lázeňská místa. LÁZNĚ JÁCHYMOV Jáchymov a jeho okolí nabízí nevšední zážitky po celý rok. Přírodní a historické dědictví najdete na každém kroku. 800 let hornické tradice po sobě zanechalo mimořádné množství památek. Díky nim je Jáchymovsko součástí Montanregionu Krušné hory Erzgebirge, který usiluje o zápis na Seznam světového dědictví UNESCO.

36 36 _ 37 JÁCHYMOVSKÉ PRVENSTVÍ Jáchymovské lázně byly založeny v roce 1906 jako první radonové lázně na světě. Místní jedinečná radonová voda účinně pomáhá léčit nemoci pohybového ústrojí, nemoci nervové, nemoci oběhového ústrojí, nemoci kožní a cukrovku. Nikde jinde v evropských lázních není tak vysoká koncentrace radonu v přírodní minerální vodě jako v Jáchymově (do radonové koupele se napouští voda s hodnotou 4 5 kbq/l). Díky tomu jsou naše lázně nejúčinnějšími radonovými lázněmi v Evropě. Radonová voda se čerpá ze čtyř pramenů v 500metrové hloubce 12. patra dolu Svornost. V tomto dodnes plně funkčním nejstarším dole v Evropě naše lázně zaměstnávají 21 vlastních horníků. Za světovou raritu, kterou žádné jiné lázně neposkytují, lze také označit tzv. jáchymovské krabičky neboli brachyradiumterapii.

37 UNIKÁTNÍ RADONOVÁ VODA Radonová voda je stará tisíce let. Od počátku byla této vodě přisuzována neobyčejná léčivá síla. Její účinek je především protizánětlivý, dále zmírňuje bolesti, zlepšuje pohyblivost kloubů, prokrvení svalů a hojení ran. Stimuluje regenerační procesy ve tkáních, harmonizuje vegetativní funkce a pozitivně ovlivňuje krevní tlak. Během léčebné koupele je lidské tělo vystaveno sprše radonových alfa částic, jejichž působením se spouští blahodárný řetěz fyziologických reakcí. LÁZNĚ JÁCHYMOV Absorbovaná energie odstraňuje škodlivé oxidační stresory a současně dochází k aktivaci všech částí imunitního systému. Radonová léčba je velmi šetrná a procedury jsou tudíž vhodné i pro lázeňské hosty vyššího věku. Teplota koupelí se pohybuje mezi º C. Celková dávka záření není vyšší než při provedení jednoho rentgenového snímku.

38 38 _ 39 LÁZNĚ A KRUŠNÉ HORY Jáchymovské lázně nabízí tradiční léčebné pobyty i dokonalé zázemí pro odpočinek a aktivní dovolenou. Klidná lázeňská čtvrt se nachází v dolní části Jáchymova. Kromě hotelů a Lázeňského centra Agricola zde najdete park s altánkem a jezírkem. Lázeňské centrum je obklopeno lesoparkem, kde se protínají vycházkové trasy a cyklostezka. Krušné hory jsou v létě výborným místem pro turistiku, nordic walking nebo jízdu na kole. V zimě se návštěvníkům otevírají četná lyžařská střediska. Naše hotely a penziony vám poskytnou pohodlné ubytování a kompletní servis. Pokud toužíte po vysokém standardu, využijte služeb hotelu Radium Palace. Rodinám s dětmi nabízíme ubytování v moderně vybavených apartmánech, studiích nebo rodinných pokojích.

39 AKTIVNÍ DOVOLENÁ V blízkosti Jáchymova se nacházejí nejvýznamnější střediska zimních sportů i letních aktivit v České republice. Najdete v nich řadu lyžařských areálů s terény pro začínající i zkušené lyžaře. Skiareály jsou vybaveny umělým zasněžováním i moderními sedačkovými lanovkami. Celou sezónu nabízí výtečné sněhové podmínky na sjezdových tratích různých obtížností. Nejdelší sjezdovka měří 3 km a je unikátní svými parametry. Nechybí zde dětské parky, snowparky ani půjčovny lyžařského vybavení. LÁZNĚ JÁCHYMOV Krušnohorská lyžařská magistrála je v zimě vynikajícím přírodním zázemím pro běžkaře, v létě se pak stává nejznámější místní cyklotrasou. Vedle více než 400 km cyklotras vede touto oblastí řada turistických i naučných stezek. Nenechte si ujít nový Trail Park na Klínovci nabízející řadu aktivit pro dospělé i děti. Lázně Jáchymov poskytují vybranou část svých služeb pod značkou Hotel & Relax Resort Jáchymov.

40 40 _ 41 KULTURA A VOLNÝ ČAS Neodmyslitelnou součástí lázeňského pobytu je bohatý kulturní a společenský život taneční večery, koncerty špičkových operních a operetních interpretů či jazzových a swingových kapel. Milovníci filmového umění si svůj pobyt v lázních mohou obohatit návštěvami kina Radium. Hudební zážitky slibují také varhanní koncerty v kostele sv. Jáchyma a sv. Anny v Jáchymově nebo koncerty různých žánrů v Ostrově a Karlových Varech. V bezprostřední blízkosti lázeňské čtvrti vedou také pěší trasy různé náročnosti a délky. K nejoblíbenějším cílům patří jáchymovské mlýnky, Špitální kostelík, Císařská alej, vyhlídka Dívčí skok nebo obnovená výletní stezka Mlýnským údolím do Ostrova. Pokud neradi chodíte sami, připojte se k našim organizovaným vycházkám s průvodcem. Přímo v areálu lázní si můžete ve Sportcentru hotelu Radium Palace zahrát minigolf, ruské kuželky, petanque nebo tenis. Zapůjčit si můžete horská kola či elektrokola. Z naší pestré kulturní nabídky vybíráme: 12. ledna 2019 REPREZENTAČNÍ PLES 25. a 26. května 2019 ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY červen září 2019 JÁCHYMOVSKÉ KULTURNÍ LÉTO srpna 2019 MISTROVSKÉ PĚVECKÉ KURZY 5. září 2019 MEZINÁRODNÍ FOLKLÓRNÍ FESTIVAL 11. listopadu 2019 SVATOMARTINSKÉ SLAVNOSTI 4. prosince 2019 PŘÍJEZD SV. BARBORY A SV. MIKULÁŠE

41 VÝLETY DO OKOLÍ Jáchymov a jeho okolí přímo láká k podnikání výletů. V oblasti najdete celou řadu zajímavých míst a mnoho kulturních památek. Oblíbenými cíli jsou spolu s nedalekými Karlovými Vary (20 km) především historické památky jako hrad Loket, Bečov nad Teplou, klášter Teplá či zámecký a klášterní areál v Ostrově. Flóra a fauna Jáchymovska je skutečně pestrá a krásná. Okolní horská krajina s rozlehlými rašeliništi vyniká vzácnými rostlinami i živočichy. Najdete zde mnoho míst, kde jediné, co uslyšíte, bude zpěv ptáků a šum hlubokého lesa. BEČOV NAD TEPLOU LÁZNĚ JÁCHYMOV Z přírodních zajímavostí si vaši pozornost rozhodně zaslouží rezervace Božídarské rašeliniště nebo Blatenský příkop. Hluboké důlní propadliny a divoká okolní krajina přidávají na tajemnosti přírodní památce Vlčí jámy. Za návštěvu stojí rovněž nedaleké Sasko. V lázeňském městě Oberwiesenthal je k vidění i mořské akvárium. Velmi zajímavou turistickou atrakcí je pak například parní úzkokolejná železnice do Cranzahlu. Zdroj: BEČOV NAD TEPLOU databanka fotografií Karlovarského kraje KARLOVY VARY INFOCENTRUM MĚSTA Karlovy Vary, o.p.s. KARLOVY VARY LOKET

42 42 _ 43 RADIUM PALACE**** KULTURNÍ PAMÁTKA Hotel Radium Palace je impozantní neoklasicistní palác ve vídeňském stylu obklopený malebným lesoparkem. Již v době svého vzniku v roce 1912 patřil mezi nejlepší lázeňské hotely v Evropě. Eleganci tohoto historického skvostu Jáchymova podtrhují romantické balustrády a původní architektonické detaily, které si hotel zachoval i po rekonstrukcích v letech 1998 a Hotel Radium Palace je chráněnou kulturní památkou České republiky. Hotelové služby doplňují restaurace, kavárna, dobový taneční bar a reprezentativní koncertní sál, kde se pravidelně konají prestižní kulturní a společenské akce. Hotel nabízí veškerý komfort pro léčebný či relaxační pobyt.

43 LÁZEŇSKÝ HOTEL VE STYLU VÍDEŇSKÉHO NEOKLASICISMU DRŽITEL PRESTIŽNÍCH CERTIFIKÁTŮ EUROPESPA MED, MEDISPA VŠECHNY SLUŽBY POD JEDNOU STŘECHOU POLOHA v centru lázeňské čtvrti POKOJE Junior Suite Superior Superior Plus Suite (Standard, Premium, Madame Curie) VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon minibar trezor fén župan HOTELOVÉ SLUŽBY recepce, směnárna, internetový koutek, kavárna, koncertní sál, taneční bar, kadeřnictví, kosmetické služby, pedikúra, sluneční terasa, úschovna kol a lyží STRAVOVÁNÍ formou bufetu; v Modré restauraci obědy a večeře výběrem à la carte při ubytování v pokojích kategorie Superior Plus, Suite (Standard, Premium, Madame Curie) LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lékař, radonové koupele a další lázeňské procedury; zdarma (denně 90 min., ve vyhrazeném čase dle volné kapacity) rehabilitační bazén, Kneippův chodník, whirlpool, parní sauna, suchá sauna a infrasauna DŮLEŽITÉ výtah, zákaz kouření, ubytování domácích mazlíčků viz informace k pobytům na str. 61 PARKOVÁNÍ za poplatek (pod hotelem cca 300 m) LÁZNĚ JÁCHYMOV

44 44 _ 45

45 BĚHOUNEK*** Superior DALIBOR JITŘENKA DEPENDANCE HOTELU BĚHOUNEK***Superior SE SOUKROMÍM PENZIONU A ZÁZEMÍM HOTELU LÁZEŇSKÝ HOTEL S VÝHLEDEM NA PANORAMA KRUŠNÝCH HOR DRŽITEL PRESTIŽNÍCH CERTIFIKÁTŮ EUROPESPA MED, MEDISPA VŠECHNY SLUŽBY POD JEDNOU STŘECHOU POLOHA v centru lázeňské čtvrti (ve svahu) POKOJE I. A Plus Suite Apartmá VYBAVENÍ POKOJE balkon TV/SAT WiFi zdarma telefon minibar trezor fén župan DEPENDANCE penziony Dalibor Jitřenka (oba penziony jsou s hotelem propojeny krytým koridorem) HOTELOVÉ SLUŽBY recepce, směnárna, internetový koutek, kavárna, salonky Domino a Bridge, kadeřnictví, kosmetické služby, pedikúra, sluneční terasa, úschovna kol a lyží STRAVOVÁNÍ formou bufetu LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lékař, radonové koupele a další lázeňské procedury; zdarma (denně 60 min. ve vyhrazeném čase dle volné kapacity) rehabilitační bazén, Kneippův chodník, whirlpool; za poplatek finská sauna DŮLEŽITÉ výtah, zákaz kouření, ubytování domácích mazlíčků viz informace k pobytům na str. 61; od do z důvodu rekonstrukce mimo provoz PARKOVÁNÍ za poplatek (u hotelu) POLOHA v lázeňské čtvrti (ve svahu), propojen koridorem s hotelem Běhounek POKOJE Studio Suite Apartmá VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon lednice trezor fén župan HOTELOVÉ SLUŽBY recepce a služby v hotelu Běhounek STRAVOVÁNÍ formou bufetu v hotelu Běhounek LÁZEŇSKÉ SLUŽBY v hotelu Běhounek lékař, radonové koupele a další lázeňské procedury; zdarma (denně 60 min. ve vyhrazeném čase dle volné kapacity) rehabilitační bazén, Kneippův chodník, whirlpool; za poplatek finská sauna DŮLEŽITÉ výtah, zákaz kouření, ubytování domácích mazlíčků viz informace k pobytům na str. 61; od do z důvodu rekonstrukce hotelu Běhounek mimo provoz PARKOVÁNÍ za poplatek (u penzionu) POLOHA v lázeňské čtvrti (ve svahu), propojen koridorem s hotelem Běhounek POKOJE Apartmá (v přízemí penzionu) VYBAVENÍ APARTMÁ TV/SAT WiFi zdarma telefon lednice trezor fén župan HOTELOVÉ SLUŽBY recepce a služby v hotelu Běhounek STRAVOVÁNÍ formou bufetu v hotelu Běhounek LÁZEŇSKÉ SLUŽBY v hotelu Běhounek lékař, radonové koupele a další lázeňské procedury; zdarma (denně 60 min. ve vyhrazeném čase dle volné kapacity) rehabilitační bazén, Kneippův chodník, whirlpool; za poplatek finská sauna DŮLEŽITÉ zákaz kouření, ubytování domácích mazlíčků viz informace k pobytům na str. 61; od do z důvodu rekonstrukce hotelu Běhounek mimo provoz PARKOVÁNÍ za poplatek (v blízkosti penzionu) LÁZNĚ JÁCHYMOV

46 46 _ 47

47 KOMPLEX CURIE*** DAGMAR MODERNÍ PENZION S RESTAURACÍ A WELLNESS ZÓNOU KOMPLEX LÁZEŇSKÝCH HOTELŮ PRAHA CURIE ELEKTRA V SRDCI JÁCHYMOVA DRŽITEL PRESTIŽNÍHO CERTIFIKÁTU MEDISPA VŠECHNY SLUŽBY POD JEDNOU STŘECHOU POLOHA v lázeňské čtvrti POKOJE Suite VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon lednička trezor nebo uzamykatelná skříňka župan (KLP/PLP za poplatek) DEPENDANCE penzion Dagmar HOTELOVÉ SLUŽBY recepce, směnárna, internetový koutek, kavárna, kadeřnictví, kosmetické služby, pedikúra, úschovna kol a lyží STRAVOVÁNÍ formou bufetu LÁZEŇSKÉ SLUŽBY lékař, radonové koupele, další lázeňské procedury, rehabilitační bazén; v Lázeňském centru Agricola (cca 300 m) wellness procedury, bazén, saunový svět DŮLEŽITÉ výtah, zákaz kouření, ubytování domácích mazlíčků viz informace k pobytům na str. 61 PARKOVÁNÍ za poplatek (před komplexem) POLOHA blízko Komplexu Curie (cca 300 m) POKOJE Studio VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon lednička HOTELOVÉ SLUŽBY recepce a služby v Komplexu Curie, úschovna kol a lyží STRAVOVÁNÍ formou bufetu LÁZEŇSKÉ SLUŽBY v Komplexu Curie (cca 300 m) lékař, radonové koupele a další lázeňské procedury; v Lázeňském centru Agricola (cca 500 m) wellness procedury, bazén, saunový svět WELLNESS ZÓNA v penzionu (za poplatek) whirlpool, finská a parní sauna DŮLEŽITÉ výtah, zákaz kouření, ubytování domácích mazlíčků viz informace k pobytům na str. 61 PARKOVÁNÍ zdarma (u penzionu); za poplatek (před Komplexem Curie) LÁZNĚ JÁCHYMOV

48 48 _ 49 ASTORIA*** MODERNÍ HOTELOVÝ KOMPLEX APARTMÁNY S BALKONEM A KRÁSNÝM VÝHLEDEM DO PARKU TURISTÉ, CYKLISTÉ A LYŽAŘI VÍTÁNI POLOHA v centru lázeňské čtvrti POKOJE Plus Apartmá VYBAVENÍ POKOJE TV/SAT WiFi zdarma telefon minibar trezor nebo uzamykatelná skříňka fén župan HOTELOVÉ SLUŽBY recepce denně od 7.00 do hodin, od do 7.00 hodin je hostům k dispozici recepce v Komplexu Curie (cca 200 m); úschovna kol a lyží STRAVOVÁNÍ formou bufetu LÁZEŇSKÉ A WELLNESS SLUŽBY v Lázeňském centru Agricola (cca 50 m) lékař, radonové koupele, další léčebné a wellness procedury, bazén, saunový svět DŮLEŽITÉ výtah, zákaz kouření, ubytování domácích mazlíčků viz informace k pobytům na str. 61; od do z důvodu rekonstrukce mimo provoz PARKOVÁNÍ za poplatek (parkoviště cca 200 m)

49 LÁZEŇSKÉ CENTRUM AGRICOLA Poskytuje lázeňské služby hostům ubytovaným v hotelu Astoria a v Komplexu Curie i příjemnou relaxaci a odpočinek po aktivně stráveném dni. bazén se dvěma plaveckými dráhami (25 m), tobogán, 2x whirlpool, bazének s vodopádem pro děti, Kneippův chodník, rehabilitační bazén, letní terasa s posezením saunový svět infra sauna, finská sauna, parní box, ochlazovací vědro fitness studio, solárium sportovní aktivity aquafitness, bosu, pilates, nordic walking solná jeskyně lázeňské a wellness procedury kryokabina kosmetické služby kavárna WiFi zdarma v hale a kavárně LÁZNĚ JÁCHYMOV Nový saunový svět, který uvedeme do provozu během roku 2019, vám navíc nabídne další sauny, ochlazovací bazén, zážitkovou sprchu a další whirlpool. Příjemně strávený den můžete zakončit posezením v kavárně nebo na letní terase.

50 50 _ 51 LÁZEŇSKÁ LÉČBA V JÁCHYMOVĚ NEMOCI POHYBOVÉHO ÚSTROJÍ NEMOCI NERVOVÉ NEMOCI OBĚHOVÉHO ÚSTROJÍ DIABETES MELLITUS NEMOCI KOŽNÍ Základem efektivní lázeňské léčby v Jáchymově je kombinace unikátních koupelí v radonové vodě a špičkové rehabilitace. Na základě vstupního vyšetření vám lázeňský lékař předepíše nejvhodnější procedury s využitím léčivé radonové vody, rehabilitace a fyzikální terapie. Kontraindikace radonové léčby Akutní onemocnění (infekce, hypertenze, srdeční či dýchací potíže, rozkolísaný diabetes, neléčená hyperfunkce štítné žlázy, apod.) onkologické zhoubné onemocnění do 2 let po ukončení léčby (pokud onkolog nevydá k radonové léčbě souhlasné stanovisko) těhotenství / kojící ženy věk do 18 let Odborně vedená lázeňská léčba redukuje nutnost medikamentózní léčby a zlepší kvalitu života až na dobu 8 10 měsíců. Lékaři doporučují absolvovat optimálně osmnáct radonových koupelí za rok. Pro dosažení maximálního léčebného účinku jich můžete absolvovat až dvacet čtyři. Při splnění přesně stanovených podmínek uhradí lázeňskou léčbu vaše zdravotní pojišťovna. Více informací najdete na str

51 NABÍDKA POBYTŮ V LÁZNÍCH JÁCHYMOV LÉČEBNÉ POBYTY str Investujte do svého zdraví a přesvědčte se sami o léčebných účincích jedinečných radonových koupelí. Vybrat si můžete z naší nabídky léčebných pobytů, které se liší délkou a programem. Novinkou v nabídce je regenerační pobyt s konzultací fyzioterapeuta. RELAXAČNÍ POBYTY str. 55 Hledáte odpočinek od běžných denních starostí? Přijeďte načerpat energii do klidného lázeňského prostředí. Vyberte si některý z pobytů, které pro vás navrhli naši lázeňští odborníci. Vyberte si pobyt, který vám bude nejlépe vyhovovat. Nabízíme hotely se všemi službami pod jednou střechou i útulné penziony. Nejvyšší standard ubytování vám poskytne hotel Radium Palace. TRADIČNÍ RADONOVÁ KÚRA ZÁKLADNÍ RADONOVÁ KÚRA INTENZIVNÍ RADONOVÁ KÚRA KÚRA BEZ RADONOVÝCH KOUPELÍ KÚRA NA ZKOUŠKU KÚRA PRO ZDRAVÍ NOVINKA LÉČBA VITAL KLASIK VITAL PLUS VITAL AKTIV RELAXACE Pro rodiny s dětmi je nejlépe uzpůsoben hotel Astoria a penzion Dagmar s moderními apartmány, studii a rodinnými pokoji. POBYTY NA PÁR DNÍ str Dobít baterky lze i během víkendu nebo několika málo dní. Odpočinek slibuje krásná okolní příroda, rozmanité lázeňské procedury, bazén i solná jeskyně. Zregenerujte svůj organismus a načerpejte nové síly. HOTELOVÉ UBYTOVÁNÍ str. 57 Hledáte pouze ubytování? Využijte nabídky našich ubytovacích zařízení. Vyberte si ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí. Volně prodejné lázeňské procedury si v případě zájmu můžete dokoupit na místě či relaxovat v Lázeňském centru Agricola. VYBERTE SI SVŮJ POBYT VČAS Objednejte si svůj pobyt alespoň 5 měsíců před nástupem a získejte slevu FIRST MINUTE až 10 %. Včasnou objednávkou využijete nejen výhodnou slevu FIRST MINUTE, ale také možnost ubytování v hotelu či penzionu dle vašich představ. LÁZEŇSKÝ RELAX LÁZEŇSKÉ MINIMUM ROMANTIKA PRO DVA DÁMSKÁ JÍZDA AKTIVNÍ DOVOLENÁ PÁR DNÍ TIP NA PRÁZDNINY str. 59 Poznávejte Krušné hory pěšky, na kole i na lyžích. Ubytujte se se svými dětmi v moderně vybavených apartmánech, studiích nebo rodinných pokojích. Po aktivně stráveném dni relaxujte v Lázeňském centru Agricola. HOTELOVÉ UBYTOVÁNÍ HOTEL VÁNOCE & SILVESTR str. 59 V jáchymovských lázních strávíte svátky bez zbytečného shonu a starostí. Připravujeme pro vás bohatý kulturní program. Na Vánoce a Silvestra podáváme hostům slavnostní menu. Sváteční pobyty je možné kombinovat s léčebnými nebo relaxačními pobyty. POBYTY AKTIVNÍ DOVOLENÁ VELIKONOCE ADVENT VÁNOCE & SILVESTR Kompletní nabídku pobytů najdete na našich internetových stránkách DĚTI VÍTÁNY POBYTY S DĚTMI SVÁTKY

52 52 _ 53 TRADIČNÍ RADONOVÁ KÚRA LÉČBA komplexní léčba 14 nocí 42 léčebných procedur dle předpisu lékaře průměrně 3 procedury denně. 14x ubytování s plnou penzí. 1x vstupní lékařské vyšetření. sestavení individuálního léčebného programu. laboratorní vyšetření (krevní obraz, krevní cukr, kyselina močová). 1x výstupní lékařské vyšetření se závěrečnou zprávou. 12x radonová koupel. 30x léčebná procedura dle předpisu lékaře (10x velká a 20x malá procedura) Každá další 1 noc:. 1x ubytování s plnou penzí. 3x léčebná procedura dle předpisu lékaře NAVÍC K POBYTU (pro každou délku pobytu). 1x bazén a saunový svět (90 min., Lázeňské centrum Agricola). 1x solná jeskyně (45 min., Lázeňské centrum Agricola). 1x Vincentka minerální voda z Luhačovic (0,7 l) 21=18 Kontraindikace radonové kúry viz str. 50 * * * * ALL INCLUSIVE v Radium Palace V nabídce NOVĚ Tradiční radonová kúra ALL INCLUSIVE CENOVÉ ZVÝHODNĚNÍ od do noci ZDARMA Získáte u Tradiční radonové kúry na 21 nocí v hotelech Radium Palace a Běhounek. INTENZIVNÍ RADONOVÁ KÚRA LÉČBA intenzivní léčba po zraněních a operacích 21 nocí 84 léčebných procedur dle předpisu lékaře průměrně 4 procedury denně. 21x ubytování s plnou penzí Kontraindikace radonové kúry viz str x vstupní lékařské vyšetření. sestavení individuálního léčebného programu. laboratorní vyšetření (krevní obraz, krevní cukr, kyselina močová). 1x kontrolní lékařské vyšetření. 1x výstupní lékařské vyšetření se závěrečnou zprávou. 18x radonová koupel. 66x léčebná procedura dle předpisu lékaře (30x velká a 36x malá procedura) Každá další 1 noc:. 1x ubytování s plnou penzí. 4x léčebná procedura dle předpisu lékaře NAVÍC K POBYTU (pro každou délku pobytu). 1x bazén a saunový svět (90 min., Lázeňské centrum Agricola). 1x solná jeskyně (45 min., Lázeňské centrum Agricola). 1x Vincentka minerální voda z Luhačovic (0,7 l) Intenzivní radonovou kúru nabízíme pouze v hotelech Radium Palace, Běhounek a v penzionu Dalibor. Počet míst je omezen. ceny jsou v Kč za osobu a pobyt ceny nezahrnují lázeňský poplatek Tradiční radonová kúra Intenzivní radonová kúra Tradiční radonová kúra Intenzivní radonová kúra 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 14 nocí 14 nocí po slevě 17 % další 1 noc po slevě 17 % 21 nocí 21 nocí po slevě 17 % 21 nocí 21 nocí po slevě 17 % 14 nocí 14 nocí po slevě 17 % další 1 noc po slevě 17 % 14 nocí 14 nocí po slevě 17 % další 1 noc po slevě 17 % 21 nocí 21 nocí po slevě 17 % 14 nocí 14 nocí další 1 noc po slevě 17 % po slevě 17 % Zimní sezóna Hlavní sezóna / / / (1) Junior Suite Radium Palace**** Superior Superior Plus Plus Běhounek*** Superior Suite Apartmá Curie*** Suite Astoria*** Plus Apartmá Dalibor Studio Apartmá / Suite Vysvětlivky: 1/2 dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj. Slevu ve výši 17 % poskytujeme pojištěncům zdravotních pojišťoven VZP, ZP MVČR, VOZP, OZP, ZPŠ, ČPZP a slovenské VŠZP. (1) Vánoční a silvestrovský program je zahrnut v ceně pobytu. Kompletní ceník pobytů najdete na 21 nocí 21nocí po slevě 17 %

53 ZÁKLADNÍ RADONOVÁ KÚRA LÉČBA nastartování léčebných účinků 14 nocí 28 léčebných procedur dle předpisu lékaře průměrně 2 procedury denně KÚRA BEZ RADONOVÝCH KOUPELÍ LÉČBA plnohodnotná léčba 14 nocí 42 léčebných procedur dle předpisu lékaře průměrně 3 procedury denně. 14x ubytování s plnou penzí. 1x konzultace s lékařem a předpis procedur. laboratorní vyšetření (krevní obraz, krevní cukr, kyselina močová). 12x radonová koupel. 16x léčebná procedura dle předpisu lékaře Každá další 1 noc:. 1x ubytování s plnou penzí. 2x léčebná procedura dle předpisu lékaře Léčebný program nezahrnuje individuální rehabilitace. NAVÍC K POBYTU (pro každou délku pobytu). 1x Vincentka minerální voda z Luhačovic (0,7 l) Kontraindikace radonové kúry viz str x ubytování s plnou penzí. 1x vstupní lékařské vyšetření. laboratorní vyšetření (krevní obraz, krevní cukr, kyselina močová). sestavení individuálního léčebného programu. 1x výstupní lékařské vyšetření se závěrečnou zprávou. 42x léčebná procedura dle předpisu lékaře (12x hydroterapie, 10x velká a 20x malá procedura) Každá další 1 noc:. 1x ubytování s plnou penzí. 3x léčebná procedura dle předpisu lékaře NAVÍC K POBYTU (pro každou délku pobytu). 1x bazén a saunový svět (90 min., Lázeňské centrum Agricola). 1x solná jeskyně (45 min., Lázeňské centrum Agricola). 1x Vincentka minerální voda z Luhačovic (0,7 l) 21=18 CENOVÉ ZVÝHODNĚNÍ od do noci ZDARMA Získáte u Základní radonové kúry na 21 nocí v hotelech Radium Palace a Běhounek. 21=18 3 noci ZDARMA CENOVÉ ZVÝHODNĚNÍ od do Získáte u Kúry bez radonových koupelí na 21 nocí v hotelech Radium Palace a Běhounek. ceny jsou v Kč za osobu a pobyt ceny nezahrnují lázeňský poplatek Základní radonová kúra Kúra bez radonových koupelí Základní radonová kúra Kúra bez radonových koupelí 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 14 nocí 14 nocí po slevě 17 % další 1 noc po slevě 17 % 14 nocí 14 nocí po slevě 17 % 14 nocí 14 nocí po slevě 17 % 14 nocí 14 nocí po slevě 17 % další 1 noc po slevě 17 % 14 nocí 14 nocí po slevě 17 % další 1 noc po slevě 17 % 14 nocí 14 nocí po slevě 17 % 14 nocí 14 nocí další 1 noc po slevě 17 % po slevě 17 % Zimní sezóna Hlavní sezóna / / / (1) Junior Suite Radium Palace**** Superior Superior Plus Plus Běhounek*** Superior Suite Apartmá Curie*** Suite Astoria*** Plus Apartmá Dalibor Studio Apartmá / Suite Vysvětlivky: 1/2 dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj. Slevu ve výši 17 % poskytujeme pojištěncům zdravotních pojišťoven VZP, ZP MVČR, VOZP, OZP, ZPŠ, ČPZP a slovenské VŠZP. (1) Vánoční a silvestrovský program je zahrnut v ceně pobytu. Kompletní ceník pobytů najdete na 14 nocí 14 nocí po slevě 17 % POBYTY

54 54 _ 55 KÚRA NA ZKOUŠKU LÉČBA seznámení s léčebnou kúrou 7 nocí 14 léčebných procedur dle předpisu lékaře KÚRA PRO ZDRAVÍ REGENERACE konzultace s fyzioterapeutem 7 nocí 10 lázeňských procedur s konzultací fyzioterapeuta + vstup do Lázeňského centra Agricola. 7x ubytování s plnou penzí. 1x konzultace s lékařem. 3x radonová koupel. 1x přísadová koupel se zábalem. 1x uhličitá koupel se zábalem. 1x suchá uhličitá koupel plynná. 2x klasická masáž (částečná). 3x parafínový zábal rukou. 2x oxygenoterapie. 1x skupinový tělocvik NAVÍC K POBYTU (pro každou délku pobytu). 1x Vincentka minerální voda z Luhačovic (0,7 l) Kontraindikace radonové kúry viz str x ubytování s plnou penzí. 1x konzultace s fyzioterapeutem zaměřená na doporučení správných pohybových návyků. 1x radonová koupel. 1x podvodní masáž (celková). 1x suchá uhličitá koupel plynná. 2x klasická masáž (částečná). 2x skupinový tělocvik. 2x skupinový tělocvik v bazénu. praktická příručka Cvičení pro zdraví s jednoduchými cviky pro zlepšení kondice VSTUP DO LÁZEŇSKÉHO CENTRA AGRICOLA. 1x solná jeskyně (45 min.) NAVÍC K POBYTU (pro každou délku pobytu). 1x Vincentka minerální voda z Luhačovic (0,7 l) NOVINKA Kúru na zkoušku nabízíme pouze v hotelech Radium Palace, Běhounek, v Komplexu Curie a v penzionu Dalibor. ceny jsou v Kč za osobu a pobyt ceny nezahrnují lázeňský poplatek Zimní sezóna / Hlavní sezóna (1) ceny jsou v Kč za osobu a pobyt ceny nezahrnují lázeňský poplatek Zimní sezóna / Hlavní sezóna (1) Kúra na zkoušku 1/2 1/1 1/2 1/1 Kúra pro zdraví 1/2 1/1 1/2 1/1 7 nocí 7 nocí 7 nocí 7 nocí 7 nocí 7 nocí 7 nocí 7 nocí 7 nocí 7 nocí 7 nocí 7 nocí 7 nocí 7 nocí 7 nocí 7 nocí po slevě 17 % po slevě 17 % po slevě 17 % po slevě 17 % po slevě 17 % po slevě 17 % po slevě 17 % po slevě 17 % Junior Suite Junior Suite Radium Palace**** Superior Radium Palace**** Superior Superior Plus Superior Plus Plus Plus Běhounek*** Superior Suite Běhounek*** Superior Suite Appartement Appartement Curie*** Curie*** Suite Suite Dalibor Studio Dalibor Studio Appartement/Suite Appartement/Suite Vysvětlivky: 1/2 dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj. Slevu ve výši 17 % poskytujeme pojištěncům zdravotních pojišťoven VZP, ZP MVČR, VOZP, OZP, ZPŠ, ČPZP a slovenské VŠZP. (1) Vánoční a silvestrovský program je zahrnut v ceně pobytu. Kompletní ceník pobytu najdete na

55 VITAL KLASIK RELAXACE nová vitalita v lázních 7 nocí 10 lázeňských procedur VITAL PLUS RELAXACE více procedur pro vitalitu 7 nocí 15 lázeňských procedur + vstup do Lázeňského centra Agricola VITAL AKTIV RELAXACE aktivity v lázních i na horách 7 nocí 5 lázeňských procedur + vstup do Lázeňského centra Agricola. 7x ubytování s polopenzí. 1x malé občerstvení. 1x radonová koupel. 1x perličková koupel. 1x bylinková koupel. 2x klasická masáž (částečná). 2x suchá uhličitá koupel plynná. 1x parafínový zábal rukou. 1x oxygenoterapie. 1x sauna. 7x ubytování s polopenzí. 1x radonová koupel. 1x uhličitá koupel s rašelinovým extraktem se zábalem. 1x přísadová koupel se zábalem. 3x klasická masáž (částečná). 3x suchá uhličitá koupel plynná. 1x parafínový zábal zad. 3x oxygenoterapie. 2x zábal vulcan pack VSTUP DO LÁZEŇSKÉHO CENTRA AGRICOLA. 3x solná jeskyně (45 min.) nebo 3x bazén a saunový svět (90 min.). 7x ubytování s polopenzí. 1x radonová koupel. 1x perličková koupel. 1x bylinková koupel. 2x klasická masáž (částečná). zdarma zapůjčení holí pro nordic walking VSTUP DO LÁZEŇSKÉHO CENTRA AGRICOLA. denně vstup do bazénu a saunového světa (90 min.). denně vstup do fitness (60 min.) NÁŠ TIP Pobyt Vital Plus nabízíme pouze v Komplexu Curie. ceny jsou v Kč za osobu a pobyt ceny nezahrnují lázeňský poplatek Radium Palace**** Běhounek*** Superior Curie*** Astoria*** Dalibor Junior Suite Superior Superior Plus Plus Suite Apartmá Suite Plus Apartmá Studio Apartmá / Suite Celoročně / Vital Klasik Vital Plus Vital Aktiv 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/ Vánoce & Silvestr (1) Vital Klasik Vital Plus Vital Aktiv 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/ Poznámky: 1/2 dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj. (1) Vánoční a silvestrovský program je zahrnut v ceně pobytu. Příplatek za plnou penzi činí 270 Kč/osoba/noc, v hotelu Radium Palace při ubytování v kategorii Superior Plus 360 Kč/osoba/noc. Kompletní ceník najdete na Slavte s námi v Jáchymově Vánoce & Silvestr Vyberte si některý z léčebných či relaxačních pobytů a obohaťte si jej o jedinečný sváteční program. Více informací najdete na str. 59. POBYTY

56 56 _ 57 LÁZEŇSKÝ RELAX LÁZEŇSKÉ MINIMUM ROMANTIKA PRO DVA PÁR DNÍ intenzivní relaxace 3 noci 5 lázeňských procedur + vstup do Lázeňského centra Agricola PÁR DNÍ krátká relaxace 2 noci 4 lázeňské procedury + vstup do Lázeňského centra Agricola PÁR DNÍ relaxace ve dvou 2 noci 2 wellness procedury + vstup do Lázeňského centra Agricola. 3x ubytování s polopenzí. 1x radonová koupel. 1x klasická masáž (částečná). 1x suchá uhličitá koupel plynná. 1x oxygenoterapie. 1x skupinový tělocvik v bazénu VSTUP DO LÁZEŇSKÉHO CENTRA AGRICOLA. 1x solná jeskyně (45 min.). 2x ubytování s polopenzí. 1x radonová koupel. 1x klasická masáž (částečná). 1x indická masáž hlavy. 1x oxygenoterapie VSTUP DO LÁZEŇSKÉHO CENTRA AGRICOLA. 1x bazén a saunový svět (90 min.). 1x solná jeskyně (45 min.). 2x ubytování v hotelu Radium Palace. 1x slavnostní večeře při svíčkách. 1x večeře formou bufetu. 1x snídaně formou bufetu. 1x snídaně do postele (pozdní snídaně s donáškou na pokoj). 1x Cabine Afrodité relaxační aromatická koupel pro 2 osoby (60 min.) s lahví sektu (0,75 l). 1x wellness masáž (motýlí masáž). vstup do hotelového wellness (denně 90 min. rehabilitační bazén, whirlpool, Kneippův chodník, parní sauna) VSTUP DO LÁZEŇSKÉHO CENTRA AGRICOLA. 1x solná jeskyně (45 min.) ceny jsou v Kč za osobu a pobyt ceny nezahrnují lázeňský poplatek Radium Palace**** Běhounek*** Superior Curie*** Astoria*** Dagmar Dalibor Junior Suite Superior Superior Plus Plus Suite Apartmá Suite Plus Apartmá Studio Studio Apartmá / Suite Celoročně Lázeňský relax Lázeňské minimum Romantika pro dva 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/ Poznámky: 1/2 dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj. Příplatek za plnou penzi činí 270 Kč/osoba/noc, v hotelu Radium Palace při ubytování v kategorii Superior Plus 360 Kč/osoba/noc. Kompletní ceník najdete na REKONDIČNÍ POBYTY Chcete přispět ke snížení nemocnosti svých zaměstnanců? Přispějte jim na rekondiční, preventivní či rehabilitační lázeňský pobyt. Pobyty finančně podporují i zdravotní pojišťovny. Kontakt pro zaslání nabídky: tel.: rekondice@laznejachymov.cz DÁRKOVÉ POUKAZY Chcete koupit originální dárek pro své blízké? Věnujte jim dárkový nebo peněžní poukaz do lázní. Vybírejte z dárkových poukazů na lázeňský pobyt, procedury či finanční částku. Více informací o dárkových poukazech najdete na Dárkové poukazy můžete objednávat na ové adrese: info@laznejachymov.cz

57 DÁMSKÁ JÍZDA PÁR DNÍ bez partnerů, bez dětí 2 noci 2 lázeňské procedury + kosmetika + wellness AKTIVNÍ DOVOLENÁ PÁR DNÍ na lyžích, na kole či pěšky 4 noci bez lázeňských procedur vstup do Lázeňského centra Agricola HOTELOVÉ UBYTOVÁNÍ PÁR DNÍ služby dle vlastního výběru 1 noc bez lázeňských procedur. 2x ubytování s polopenzí. 1x welcome drink. 1x klasická masáž (částečná). 1x parafínový zábal zad. 1x kosmetické ošetření obličeje WELLNESS. 1x wellness s láhví sektu (0,75 l pro 2 osoby) v penzionu Dagmar (whirlpool + sauna, 90 min.). 1x bazén a saunový svět (90 min., Lázeňské centrum Agricola). 1x solná jeskyně (45 min., Lázeňské centrum Agricola) NAVÍC K POBYTU. zdarma vstup na kulturní akce (koncerty v kulturním domě nebo v lázeňských hotelech) nebo návštěva kina (film dle aktuálního programu kina Radium v Jáchymově). 4x ubytování s polopenzí VSTUP DO LÁZEŇSKÉHO CENTRA AGRICOLA. 4x bazén a saunový svět (120 min.). 2x solná jeskyně (45 min.) Každá další 1 noc (ceny jsou uvedeny v závorkách):. 1x ubytování s polopenzí. 1x vstup do bazénu a saunového světa (120 min.) BONUS. zdarma zapůjčení holí pro nordic walking. zdarma úschovna kol a lyží. denně sladké občerstvení pro děti od 10 do 15 let SLEVY PRO DĚTI. dítě do 2 let ZDARMA bez nároku na služby. dítě 2 12 let SLEVA 30 % z ceny pobytu. dítě let SLEVA 10 % z ceny pobytu. dítě na přistýlce SLEVA 10 % z ceny pobytu DĚTI VÍTÁNY. 1x ubytování se snídaní formou bufetu NAVÍC ZDARMA při ubytování v hotelech: Radium Palace. rehabilitační bazén, Kneippův chodník, whirlpool, parní sauna, suchá sauna, infrasauna, župan, úschovna kol a lyží Běhounek. rehabilitační bazén, Kneippův chodník, whirlpool, župan, úschovna kol a lyží Curie. úschovna kol a lyží SLEVY PRO DĚTI. dítě do 2 let ZDARMA bez nároku na služby. dítě 2 12 let SLEVA 30 % z ceny pobytu. dítě let BEZ SLEVY. dítě na přistýlce SLEVA 10 % z ceny pobytu VÝHODNÁ NABÍDKA PRÁZDNINOVÁ SLEVA 10 % Tip na prázdniny v Krušných horách viz str. 59 na pobyt Aktivní dovolená v délce 6 nocí a více ceny jsou v Kč za osobu a noc ceny nezahrnují lázeňský poplatek Lyžařská sezóna Turistická sezóna ceny jsou v Kč za osobu a pobyt ceny nezahrnují lázeňský poplatek Dagmar Studio Vysvětlivky: 1/2 dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj. Příplatek za plnou penzi činí 540 Kč/osoba/pobyt. Březen prosinec Dámská jízda 1/2 1/ ceny jsou v Kč za osobu a pobyt ceny nezahrnují lázeňský poplatek Astoria*** Dagmar Plus Apartmá Studio (1 230) (1 480) (1 890) (1 230) (1 370) Celoročně (1 580) (1 950) (1 580) Vánoce & Silvestr Aktivní dovolená 1/2 1/1 1/2 1/ (1 450) (1 710) (2 220) (1 450) (1 600) (1 850) (2 300) (1 850) Vysvětlivky: 1/2 dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj, v závorkách jsou uvedeny ceny za osobu a noc. Příplatek za plnou penzi činí Kč/osoba/pobyt tj. 270 Kč/osoba/noc. Radium Junior Suite Palace**** Superior Superior Plus Běhounek*** Superior Plus Curie*** Suite Astoria*** Plus Apartmá Dalibor Studio Dagmar Studio Hotelové ubytování 1/2 1/1 1/2 1/ Vysvětlivky: 1/2 dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj. Příplatek za polopenzi činí 270 Kč/osoba/noc, příplatek za plnou penzi činí 540 Kč/osoba/noc. Kompletní ceník pobytů najdete na POBYTY

58 58 _ 59 UNIKÁTNÍ PROCEDURY CENÍK LÁZEŇSKÝCH PROCEDUR Koncentrace radonu v jedné lázni dosahuje terapeuticky ideálních hodnot (4 5 kbq/litr). Teplota koupelí se pohybuje mezi C. AMBULANTNÍ LÉČBA Radonové koupele a další lázeňské procedury můžete absolvovat také ambulantně. Ambulantní služby poskytujeme na základě předchozí domluvy v Lázeňském centru Agricola. OBJEDNÁVKY A PROVOZNÍ DOBA: Po Pá: 8 14 hod. Jako optimum lékaři doporučují absolvovat osmnáct radonových koupelí za rok. Pro dosažení maximálního léčebného účinku jich můžete absolvovat až dvacet čtyři (při pobytu delším než 4 týdny). Bez lékařského předpisu lze absolvovat pouze jednu radonovou koupel. Specialitou jsou tzv. Jáchymovské krabičky, neboli brachyradiumterapie, kterou poskytujeme výhradně v Radiologickém pavilonu. Více než 100 let stará léčebná metoda pomáhá tišit bolesti, na které dostupné léčebné prostředky již nezabírají. Jedná se o kontrolovanou aplikaci záření gama přímo na bolestivý kloub, páteř či šlachový úpon. Zdrojem záření jsou soli radia umístěné v tubách. Dávky záření jsou přesně spočítané a mají výrazné protibolestivé a protizánětlivé účinky. V indikovaných případech je záření aplikováno dle předpisu lékaře 1x za pobyt. Lázeňské centrum Agricola tel.: agricola@laznejachymov.cz PROCEDURY Unikátní procedury Radonová koupel se suchým zábalem Balíček 10 radonových koupelí se suchým zábalem Brachyradiumterapie Individuální rehabilitace Masáž reflexní a vazivová Techniky měkkých tkání Mobilizace páteře / periferních kloubů Individuální tělocvik kondiční a analytické metody Individuální tělocvik na neurofyziologickém podkladě Individuální tělocvik v bazénu Ostatní procedury Uhličitá koupel se zábalem Uhličitá koupel suchá plynná Perličková koupel bez zábalu Perličková koupel se zábalem Perličková koupel s přísadou bez zábalu Perličková koupel s přísadou se zábalem Koupel přísadová se zábalem Hydroxer Vířivá koupel rukou Vířivá koupel nohou Podvodní masáž ruční (celková) Klasická masáž (částečná) Lymfodrenáž ruční (částečná) Lymfodrenáž přístrojová Skupinový tělocvik Skupinový tělocvik v bazénu Ultrazvuk / diadynamik / interferenční proudy Magnetoterapie Laser místní aplikace sondou / scanner Oxygenoterapie Parafínový zábal rukou Plynová injekce Bazén + sauna (90 min.) hod. / hod. Solná jeskyně (45 min.) Poplatek za změnu načasované procedury Balneoprovoz RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RADIOLOGICKÝ PAVILON RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH RAD, BĚH, CUR RAD, BĚH, CUR, LCA BĚH, CUR, LCA RAD BĚH, CUR, LCA RAD RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH RAD, BĚH, CUR RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA RAD, BĚH, CUR, LCA LCA LCA RAD, BĚH, CUR, LCA Označení Vysvětlivky: L procedura vyžaduje předpis lékaře, V velká procedura, M malá procedura, H hydroterapie, B cenově výhodný balíček RAD Radium Palace, BĚH Běhounek, CUR Curie, LCA Lázeňské centrum Agricola L L, B L, V L, V L, V L, V L, V L, V L, V M, H M M, H M, H M, H M, H M, H M, H M, H M, H V, H V V M L, M L, M L, M L, M L, M M M L, M Kč / /

59 Vánoce & Silvestr Slavte s námi v Jáchymově... Přijeďte k nám do lázní a prožijte svátky bez zbytečného shonu a starostí. Součástí slavnostního vánočního programu je Česká mše vánoční Hej mistře od J. J. Ryby, která se koná v předvečer Štědrého dne v kostele sv. Jáchyma. Silvestrovský večer každoročně provází bohatý zábavný program s hudbou k tanci i poslechu a řada varietních vystoupení. Společné odpočítávání konce roku vyvrcholí slavnostním ohňostrojem. TIP NA PRÁZDNINY V KRUŠNÝCH HORÁCH AKTIVNÍ DOVOLENÁ Jarní prázdniny Letní prázdniny od 6 nocí se slevou 10 %. 6x ubytování s polopenzí. zdarma úschovna lyží a kol RELAXACE V LÁZEŇSKÉM CENTRU AGRICOLA. 6x vstup do bazénu a saunového světa (120 min.). 3x solná jeskyně (45 min.) Z Jáchymova mohou děti za Ježíškem po celý rok Doporučujeme výlety do okolí: Boží Dar Ježíškova cesta, Karlovy Vary Vánoční dům, Výstava medvídků, Oberwiesenthal mořské akvárium a další Bližší informace a ceny najdete na internetových stránkách Vánoční a silvestrovský program je zahrnut v ceně léčebných a relaxačních pobytů (viz str ). U pobytu Aktivní dovolená a hotelového ubytování hradíte povinný příplatek za vánoční a silvestrovský program s večeří. Bližší informace najdete na POBYTY Sjezdovky 1 Jáchymovská m 2 Dámská m 3 Pařezovka m 4 U zabitého 850 m 5 Pod Zámečkem 450 m 6 Cool Funpark 550 m 8 Přemostěná m 9 Slalomák 600 m 11 Jáchymovská II. freeride m 12 Dětský park 150 m Lanovky A LD Prima Express m B LD CineStar Express m C LD Suzuki m D LD Dámská m

60

61 INFORMACE K POBYTŮM VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A SMLUVNÍ PODMÍNKY Pobyty poskytujeme v souladu se Všeobecnými obchodními a smluvními podmínkami společnosti Léčebné lázně Jáchymov a. s. Jejich plné znění najdete na našich internetových stránkách CENA A ÚHRADA POBYTU Ceny pobytů jsou uvedeny v Kč včetně DPH a zahrnují služby popsané u jednotlivých pobytů. Cena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji je platná pouze při plném obsazení pokoje. Budeli pobyt probíhat v období dvou sezón, rozpočítá se cena pobytu dle jednotlivých sezón. V cenách pobytu není zahrnuto žádné pojištění. Úhrada pobytu se provádí v souladu se Všeobecnými obchodními a smluvními podmínkami společnosti. Úhradu pobytu je možno provést: 1. v hotovosti na recepci hotelu 2. bankovním převodem 3. platební kartou 4. poštovní poukázkou Přijímáme karty: VISA, EUROCARD/MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS*, DINERS CLUB INTERNATIONAL*, JCB CARDS* *nelze použít pro online platbu prostřednictvím rezervačního formuláře Léčebných lázní Jáchymov a. s. LÁZEŇSKÝ POPLATEK Ceny pobytů nezahrnují lázeňský poplatek, jehož výše je stanovena vyhláškou města na 15 Kč/den. Od lázeňského poplatku jsou osvobozeny osoby mladší 18 let a starší 70 let, osoby nevidomé, bezmocné nebo osoby s těžkým zdravotním postižením, kterým byl přiznán III. stupeň mimořádných výhod podle zvláštního právního předpisu (držitelé průkazu ZTP/P), a jejich průvodci. STORNO PODMÍNKY Host má právo kdykoliv pobyt zrušit. Zrušení pobytu musí proběhnout písemnou formou a musí být prokazatelně doručeno lázním. V případě zrušení pobytu účtujeme stornovací poplatky z celkové ceny pobytu a služeb následovně: 28 dní před nástupem pobytu 27 7 dní před nástupem pobytu 6 1 den před nástupem pobytu Nenastoupení bez předešlého storna 0 % 20 % 40 % 100 % STRAVOVÁNÍ Ve všech hotelech poskytujeme stravování (snídaně, obědy a večeře) formou bufetu. V hotelu Radium Palace při ubytování v pokojích kategorie Superior Plus a Suite (Standard, Premium, Madame Curie) se obědy a večeře podávají v Modré restauraci výběrem à la carte. Pobyty s plnou penzí/polopenzí začínají v den příjezdu obědem/ večeří a končí v den odjezdu snídaní. Pravidla poskytování stravy pro pacienty na komplexní a příspěvkové lázeňské péči najdete na Ve všech hotelech nabízíme možnost dietního stravování. Nutriční terapeutky vám rády poskytnou individuální konzultaci v oblasti výživy. NÁSTUP NA POBYT / UKONČENÍ POBYTU Z hlediska čerpání služeb se počítá den příjezdu (checkin od 14:00 hodin) a odjezdu (checkout do 11:00 hodin) jako jeden den. Nástupními dny pacientů na komplexní a příspěvkovou lázeňskou péči jsou úterý až čtvrtek. UBYTOVÁNÍ DOMÁCÍCH MAZLÍČKŮ Ubytování domácích mazlíčků je možné pouze s předchozím souhlasem příslušného hotelu. Poplatek za přechodné ubytování domácího mazlíčka v pokoji činí 350 Kč/den, v hotelu Radium Palace 500 Kč/den (možno ubytovat pouze psy malých plemen). Ubytování psa velkého plemene je možné v kotci za poplatek 100 Kč/den (cca 200 m od hotelu Radium Palace). V hotelu Astoria je ubytování s domácími mazlíčky možné pouze v pokojích kategorie. DOPRAVA DO LÁZNÍ AUTEM: směr Karlovy Vary Ostrov Jáchymov AUTOBUSEM: přímé spojení z Prahy do Jáchymova, spojení z Prahy nebo Plzně s přestupem v Karlových Varech na autobus směr Ostrov Jáchymov VLAKEM: do stanice Ostrov nad Ohří. Z vlakového nádraží vás dopravíme vlastním vozidlem (za poplatek) až do hotelu či penzionu, kde budete ubytováni. Konkrétní autobusový nebo vlakový spoj si můžete vyhledat na Více informací na případně pro další informace nebo objednání dopravy kontaktujte naše Rezervační a klientské centrum. PARKOVÁNÍ Rezervace parkovacího místa je možná za poplatek 120 Kč/pobyt. Cena parkování činí 80 Kč/den, pro držitele průkazu ZTP 40 Kč/den. Držitelé průkazu ZTP/P mají parkování zdarma. Sleva pro ZTP a ZTP/P se nevztahuje na poplatek za rezervaci parkovacího místa. OBJEDNÁNÍ POBYTU OSOBNĚ v Rezervačním a klientském centru nebo ve vybraném lázeňském hotelu PŘES INTERNET bezpečně, rychle a pohodlně z vašeho domova na internetových stránkách EM rezervace@laznejachymov.cz TELEFONEM Rezervační a klientské centrum nebo můžete kontaktovat jednotlivé lázeňské hotely DOPISEM pošlete vaši objednávku na adresu: Léčebné lázně Jáchymov a. s., T. G. Masaryka 415, Jáchymov REZERVAČNÍ A KLIENTSKÉ CENTRUM Komplex CURIE (hotel Elektra vstup z ulice) K Lanovce 912, Jáchymov tel.: rezervace@laznejachymov.cz HOTEL RADIUM PALACE**** T. G. Masaryka 413, Jáchymov tel.: radiumpalace@laznejachymov.cz HOTEL BĚHOUNEK***Superior (Dalibor, Jitřenka) Lidická 1015, Jáchymov tel.: behounek@laznejachymov.cz KOMPLEX CURIE*** (Dagmar, Lužice, Blaník) Agricolovo nám. 1036, Jáchymov tel.: curie@laznejachymov.cz HOTEL ASTORIA*** T. G. Masaryka 403, Jáchymov tel.: astoria@laznejachymov.cz POBYTY Změna služeb a cen uvedených v katalogu je vyhrazena.

62 62 _ JAK DO LÁZNÍ SE ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNOU Zeptejte se svého lékaře. Buďte aktivní! Nečekejte, až vám nebo vašemu dítěti lékař lázně navrhne. Využijte svého práva. Zeptejte se na lázeňskou léčbu hrazenou zdravotní pojišťovnou sami. Pamatujte, že máte právo na výběr lázeňského zařízení! JAK PŘÍMO DO LÁZNÍ LUHAČOVICE, A. S. A LÉČEBNÝCH LÁZNÍ JÁCHYMOV A. S. lázeňské místo na 1. pořadí lázeňské místo na 2. pořadí 5 JEDNODUCHÝCH RAD, JAK POŽÁDAT LÉKAŘE O LÁZEŇSKOU LÉČBU HRAZENOU ZE ZDRAVOTNÍHO POJIŠTĚNÍ V LÁZNÍCH LUHAČOVICE, A. S. NEBO V LÉČEBNÝCH LÁZNÍCH JÁCHYMOV A. S Pokud to váš zdravotní stav nebo zdravotní stav vašeho dítěte vyžaduje, požádejte ošetřujícího lékaře o vypsání návrhu na lázeňskou péči. Ošetřující lékař navrhne typ lázeňské péče. Pokud vaše onemocnění (indikace) patří mezi nemoci léčené v Lázních Luhačovice, a. s. nebo Léčebných lázních Jáchymov a. s., požádejte svého lékaře o navržení léčby v našich lázních. Na výběr lázeňského zařízení máte zákonné právo. Pokud lékař vyplní v návrhu na lázeňskou péči Lázně Luhačovice, a. s. nebo Léčebné lázně Jáchymov a. s. jako vámi vybraného poskytovatele lázeňské péče, nemůže revizní lékař zdravotní pojišťovny lázeňské místo změnit. Návrh na lázeňskou léčbu schvaluje revizní lékař zdravotní pojišťovny. Bez jeho souhlasu pojišťovna lázeňskou léčbu neposkytne. V odůvodněných případech může revizní lékař namísto komplexní lázeňské péče schválit pouze péči příspěvkovou. Pokud vaše pojišťovna změní lázeňské zařízení na vašem poukazu, nebojte se požádat o vysvětlení. Dle platné legislativy máte zákonné právo nejen na výběr poskytovatele zdravotních služeb, ale také na poskytnutí informací od zdravotní pojišťovny. Požádejte svého lékaře, aby v návrhu na lázeňskou péči vypsal jako lázeňské místo na 1. pořadí Lázně Luhačovice, a. s. nebo Léčebné lázně Jáchymov a. s.: LÁZNĚ LUHAČOVICE, a. s. nebo LÉČEBNÉ LÁZNĚ JÁCHYMOV a. s. viz indikace str. 65 viz indikace str. 64 Pokud se dané onemocnění léčí v obou našich lázních, požádejte svého lékaře o vypsání na 1. i 2. pořadí Lázně Luhačovice, a. s. a Léčebné lázně Jáchymov a. s. Oboje naše lázně vám garantují poskytnutí špičkové lázeňské péče. JAK SE DOSTANU V LUHAČOVICÍCH DO LÁZEŇSKÉ JEDNIČKY? V Luhačovicích poskytuje lázeňskou léčbu více společností. Chcete se dostat právě k nám? Vyberte si akciovku! ZNĚ LUHAČOVICE, a.s. a. s. Požádejte lékaře, aby vypsal LÁZNĚ LUHAČOVICE, a. s. na místo první volby v návrhu na lázeňskou péči. Písmena a. s. (akciová společnost) vám zaručí léčbu právě v našich zařízeních v Luhačovicích. Pokud návrh na lázeňskou péči nebude obsahovat celé jméno naší společnosti, může se dostat jinam. Po odeslání schváleného návrhu již není možné léčebné zařízení změnit! Trvejte na lázeňské společnosti, kterou si sami vyberete. 5. Nebojte se obrátit s jakýmkoli dotazem na naše lázně. Rádi vám poradíme v rámci platné legislativy. Stejně tak vám pomůžeme vybrat vhodný pobyt pro samoplátce v případě, že vám lékař lázně nenavrhne či vám je zdravotní pojišťovna neschválí. Schválený návrh na komplexní lázeňskou péči odesílá zdravotní pojišťovna přímo do našich lázní. Veškeré informace potřebné k nástupu obdržíte od nás. Schválený návrh na příspěvkovou lázeňskou péči si můžete do našich lázní zaslat sami. Nezapomeňte uvést požadavky na ubytování a stravu, které si hradíte.

63 KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE (KLP) ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA HRADÍ. ubytování na lůžku ve dvoulůžkovém pokoji A (pokoj s vlastním sociálním zařízením) nebo B (pokoj bez vlastního sociálního zařízení, koupelna je společná pro více pokojů). plnou penzi (racionální a dietní stravu dle Lázeňského dietního systému ). lázeňskou léčbu Kapacita pokojů ve standardech ubytování sjednaných zdravotními pojišťovnami je omezena. Pokud jsou již obsazené, nabídneme vám ubytování vyšší kategorie za příplatek. Pacienti si připlácejí za ubytování na lůžku ve dvoulůžkovém pokoji vyšší kategorie, jednolůžkový pokoj a výběrovou stravu. Délku komplexní lázeňské péče stanovuje platný indikační seznam dle jednotlivých diagnóz na 21 nebo 28 dní. KLP čerpá pacient v době své pracovní neschopnosti, splňujeli podmínky nároku podle právních předpisů o nemocenském pojištění. Doba platnosti návrhu na KLP je zpravidla 3 měsíce od data vystavení, pokud není v indikačním seznamu uvedeno jinak. V prvém pořadí naléhavosti je pacient k nástupu na lázeňskou péči předvolán nejpozději do jednoho měsíce od data vystavení návrhu. V druhém pořadí naléhavosti je pacient předvolán nejpozději do tří měsíců od data vystavení návrhu. LÁZEŇSKÁ PÉČE HRAZENÁ POJIŠŤOVNOU Lázeňská léčba s využitím jedinečných přírodních minerálních vod je jednou z možností léčby vašeho onemocnění. Lázeňskou léčbu poskytují výhradně registrovaná zdravotnická zařízení. Lázeňskou léčbu definuje zákon výhradně jako péči lůžkovou a nelze ji zaměňovat za ambulantní rehabilitaci. Kapacita léčebných výkonů i personální vybavení lázní se váže na počet zdravotnických lůžek. Proto musí být pacient během léčebného pobytu vždy ubytován v lázeňském zdravotnickém zařízení bez ohledu na to, zda jeho lázeňskou léčbu platí plně nebo částečně zdravotní pojišťovna. Systém poskytování komplexní lázeňské péče funguje na základě předvolání. To znamená, že lázně pacienta předvolají dle svých kapacitních možností nejpozději 5 pracovních dnů před nástupem. Termín nástupu na komplexní lázeňskou péči je pro pacienta závazný! PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE (PLP) Všechny složky příspěvkové lázeňské péče, tj. lázeňskou léčbu, ubytování a stravu, musíte čerpat v registrovaném lázeňském zařízení. ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA HRADÍ. lázeňskou léčbu PACIENT SI HRADÍ. ubytování v registrovaném zdravotnickém zařízení. plnou penzi Délku příspěvkové lázeňské péče stanovuje platný indikační seznam na 21 dní, resp. 14 dní v indikovaných případech. Příspěvkovou lázeňskou péči čerpáte v době své dovolené. Doba platnosti návrhu na PLP je 6 měsíců ode dne jeho vystavení navrhujícím lékařem. Pokud to váš zdravotní stav umožňuje, přijeďte na lázeňskou péči v zimním období. Poskytujeme stejně kvalitní služby za nejnižší ceny. Získejte nejnižší ceny příspěvkové lázeňské péče a nejvyšší slevu na příplatky za vyšší standard ubytování u komplexní lázeňské péče. JAK DO LÁZNÍ

64 64 _ LÁZEŇSKÁ LÉČBA V JÁCHYMOVĚ Indikace lázeňské léčby Nemoci pohybového ústrojí Nemoci nervové Nemoci a poruchy výměny látkové Nemoci oběhového ústrojí Nemoci kožní Číslo indikace pro lázeňskou péči hrazenou zdravotní pojišťovnou VII/1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 VI/1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 IV/1 diabetes mellitus II/4, 5 X/5 Celková dávka záření, kterou během pobytu v lázních absorbujete, není vyšší než při provedení jednoho rentgenového snímku. Jsme smluvním partnerem všech zdravotních pojišťoven v ČR. VZP 111, ZP MV ČR 211, VOZP 201, OZP 207, ZPŠ 209, ČPZP 205, RBP 213 POSKYTOVÁNÍ LÁZEŇSKÉ PÉČE V LÉČEBNÝCH LÁZNÍCH JÁCHYMOV Bližší informace a Všeobecné podmínky pro poskytování lázeňské péče v Léčebných lázních Jáchymov a. s. najdete na Ceník příplatků komplexní lázeňské péče najdete na stránkách Tento ceník vám v případě zájmu také rádi pošleme em nebo poštou. Komplexní a příspěvkovou lázeňskou péči poskytujeme ve všech našich lázeňských zařízeních. KONTRAINDIKACE RADONOVÉ LÉČBY akutní onemocnění (infekce, hypertenze, srdeční či dýchací potíže, rozkolísaný diabetes, neléčená hyperfunkce štítné žlázy, apod.) onkologické zhoubné onemocnění do 2 let po ukončení léčby (pokud onkolog nevydá k radonové léčbě souhlasné stanovisko) těhotenství / kojící ženy věk do 18 let LÉČÍME PO CELÝ ROK Vzhledem k vysokému zájmu o lázeňskou péči v Jáchymově lze i v roce 2019 očekávat, že v jarních, letních a podzimních měsících nebude možné uspokojit všechny pacienty. Především jejich poptávku po komplexní lázeňské péči plně hrazené zdravotní pojišťovnou bez nutnosti příplatku za ubytování ve dvoulůžkovém pokoji vyšší kategorie nebo vyhovět jejich požadavku na ubytování v jednolůžkovém pokoji. Máme pro vás však řešení. Směřujte vaši lázeňskou péči do zimního období, pokud to tedy váš zdravotní stav umožňuje nebo máte možnost naplánovat si lázeňskou léčbu. Léčebného pobytu v zimě se nemusíte bát. Veškeré lázeňské služby jsou v hlavních budovách poskytovány pod jednou střechou, a proto můžete naši lázeňskou péči využívat po celý rok. NAŠE DOPORUČENÍ Velmi zajímavým zimním obdobím pro léčbu v Jáchymově je kouzelná doba adventu, Vánoc a Silvestra, kdy pro naše hosty připravujeme bohatý kulturní program. Pobyt v lednu vám poskytne vítaný odpočinek po svátečním shonu, ale také příležitost poznat pohádkovou zimu v Krušných horách. CENÍK PŘÍSPĚVKOVÉ LÁZEŇSKÉ PÉČE / 21x ubytování s plnou penzí ceny jsou v Kč za osobu a PLP 21 dní ceny nezahrnují lázeňský poplatek Radium Palace**** Běhounek*** Superior Curie*** Astoria*** Dalibor Lužice Blaník Junior Suite Superior Plus I. I. Zimní sezóna Hlavní sezóna /2 1/1 1/2 1/ Vysvětlivky: 1/2 dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj. Za vánoční a silvestrovský program s večeří hradíte povinný příplatek. V hotelu Lužice a v penzionu Blaník je možnost příplatku na plnou penzi formou bufetu 70 Kč/osoba/1 den, tj Kč/osoba 21 dní. Informace k ubytování v hotelu Lužice a v penzionu Blaník najdete na (Ubytování). Kompletní ceník příspěvkové lázeňské péče najdete na

65 LÁZEŇSKÁ LÉČBA V LUHAČOVICÍCH Indikace lázeňské léčby Nemoci dýchacího ústrojí Nemoci pohybového ústrojí Nemoci nervové Nemoci a poruchy výměny látkové Nemoci trávicího ústrojí Nemoci oběhového ústrojí Nemoci onkologické Číslo indikace pro lázeňskou péči hrazenou zdravotní pojišťovnou V/1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 VII/1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 VI/2, 3, 9, 11 IV/1 diabetes mellitus III/1, 2, 3, 4, 5, 8 II/1, 3, 4, 5 I/1 Tato onemocnění léčíme také souběžně. Umožňují to naše jedinečné minerální vody. Jsme smluvním partnerem všech zdravotních pojišťoven v ČR. VZP 111, ZP MV ČR 211, VOZP 201, OZP 207, ZPŠ 209, ČPZP 205, RBP 213 POSKYTOVÁNÍ LÁZEŇSKÉ PÉČE V LÁZNÍCH LUHAČOVICE Bližší informace a Všeobecné podmínky pro poskytování lázeňské léčebně rehabilitační péče pro dospělé v Lázních Luhačovice, a. s. najdete na Ceník příplatků komplexní lázeňské péče najdete na stránkách Tento ceník vám v případě zájmu také rádi zašleme poštou nebo em. Komplexní a příspěvkovou lázeňskou péči neposkytujeme v ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu. CENOVÉ ZVÝHODNĚNÍ PŘÍSPĚVKOVÉ LÁZEŇSKÉ PÉČE 3 dny ZDARMA 21 = 18 Za 21 dnů ubytování s plnou penzí platíte pouze cenu za 18 dní. Sleva 21 = 18 platí jen na příspěvkovou lázeňskou péči v délce 21 dní. LEVNÉ UBYTOVÁNÍ V penzionu Plzeň v pokojích Standard B získáte příspěvkovou lázeňskou péči se slevou 21 = 18 již od Kč. ZDRAVÍ NEZNÁ SEZÓNU Pravidla pro vystavení návrhu i schvalování lázeňské péče se v posledních letech nezměnila. Ke změnám nedošlo ani v sezónnosti poptávky v žádaných a oblíbených Lázních Luhačovice, a. s. Po zkušenostech z předchozích let je téměř jisté, že ani v roce 2019 (jak během hlavní sezóny, tak i v podzimních měsících) nebude možné uspokojit všechny pacienty především z kapacitních důvodů. Pokud to váš zdravotní stav umožňuje, je řešením směřovat vaši komplexní lázeňskou péči hrazenou zdravotní pojišťovnou spíše do období od listopadu do března, kdy je reálný předpoklad, že požadavek na vaši komplexní lázeňskou péči bude uspokojen právě v našich lázních. Výhodou mimosezónního období je, že můžete také výrazně ušetřit, protože pro komplexní lázeňskou péči je v zimním období dostatek pokojů kategorie Standard hrazených zdravotní pojišťovnou. NAŠE DOPORUČENÍ Pokud to váš zdravotní stav umožňuje nebo máte možnost naplánovat si lázeňskou léčbu, přijeďte na lázeňskou péči v zimním období a získejte u komplexní lázeňské péče nejvyšší slevu na příplatky za vyšší standard ubytování či ubytování v některých pokojích vyšší kategorie zcela bez příplatku nebo nejnižší ceny příspěvkové lázeňské péče. Navíc u pacientů s chronickým onemocněním dýchacích cest je právě zimní období zvlášť vhodné pro lázeňskou léčbu, protože zvýšenou zátěž způsobenou inverzí je možné lépe překonat na čistém vzduchu v prostředí Luhačovic. CENÍK PŘÍSPĚVKOVÉ LÁZEŇSKÉ PÉČE / 21x ubytování s plnou penzí ceny jsou v Kč za osobu a PLP 21 dní s již započtenou slevou 21 = 18 ceny nezahrnují lázeňský poplatek Superior Jurkovičův dům**** Lux Komfort A Plus Palace**** Superior Plus Dům B. Smetany**** Komfort A Alpská růže**** Komfort Plus Morava*** Superior Komfort A Superior Jestřabí*** Komfort A Riviera*** Komfort Vila pod lipami***superior Komfort Standard A Lázeňské penziony Standard B Společenský dům Standard B Plzeň Standard B Zimní sezóna Mezisezóna Hlavní sezóna /2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/ Vysvětlivky: 1/2 dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj. Kompletní ceník příspěvkové lázeňské péče najdete na JAK DO LÁZNÍ

66 66 _ 67 INDIKAČNÍ SEZNAM PRO LÁZEŇSKOU PÉČI O DĚTI A DOROST V LÁZNÍCH LUHAČOVICE, A. S. Indikace lázeňské léčby Nemoci dýchacího ústrojí Nemoci kožní (kromě lupénky) Nemoci trávicího ústrojí Obezita Nemoci onkologické Číslo indikace pro lázeňskou péči hrazenou zdravotní pojišťovnou XXV/1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 XXX/2, 3, 4, 5, 6, 7 XXIII/1, 2, 3, 4, 5 XXIV/2 XXI/1 Jsme smluvním partnerem všech zdravotních pojišťoven v ČR. VZP 111, ZP MV ČR 211, VOZP 201, OZP 207, ZPŠ 209, ČPZP 205, RBP 213 Děti jsou po lázeňské léčbě méně nemocné, nepotřebují tak často antibiotika a obvykle je možné snížit i dávky ostatních léků. Lázeňská léčba posílí imunitní systém a psychickou pohodu vašeho dítěte. ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA DĚTEM HRADÍ PLNĚ KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKOU PÉČI A PRŮVODCE DÍTĚTE DO 6 LET ZEPTEJTE SE SVÉHO PEDIATRA LÁZEŇSKÁ LÉČBA DĚTÍ V LÁZNÍCH LUHAČOVICE Unikátní přírodní léčivé zdroje a čistý vzduch léčebný účinek přímo z pramenů komplexní lázeňská léčba s využitím Vincentky moderně vybavené dětské léčebny balneoprovoz nové generace školní výuka po dobu léčby Děti léčíme již od 1,5 roku. Při lázeňské léčbě v Luhačovicích využíváme účinků jedinečných minerálních vod a přírodních klimatických podmínek. Léčba zahrnuje inhalace minerální vody, přírodní uhličité koupele, rehabilitaci, hydroterapii, fyzikální léčbu, klimatoterapii a edukaci. Odborný personál má dlouholetou praxi a citlivě přistupuje i k těm nejmenším pacientům. DĚTSKÉ LÁZEŇSKÉ LÉČEBNY Lázeňské léčebné zařízení pro děti ubytování jako v hotelu přírodní uhličité koupele, inhalace a další lázeňské procedury základní škola přímo v léčebně nepřetržitá služba lékaře (pediatra) a zdravotní sestry Ve specializovaných léčebnách mohou pobývat děti všech věkových kategorií. Nejmenší od 1,5 roku přijíždějí v doprovodu rodičů. Rodiče doprovází své děti na všechny procedury. Starší děti od 6 let a mládež do 18 let přijíždějí do lázní samostatně. Pro školáky, kteří u nás podstupují komplexní lázeňskou péči, zajišťuje školní výuku po celou dobu jejich léčby státní škola při dětské léčebně. Děti nezameškají vyučování a po návratu do své školy mohou snáze zapadnout zpět do původního rytmu. Ve volném čase se dětem bez doprovodu věnují kvalifikované vychovatelky. Popis ubytování v dětských léčebnách najdete na str. 21.

67 BALNEOPROVOZ NOVÉ GENERACE Pobyt v lázních a léčebné procedury se snažíme dětem maximálně zpříjemnit. Dětem jsme přizpůsobili nový balneoprovoz v dětské léčebně Miramonti. Moderní prostory s uhličitými koupelemi jsme stylizovali do podoby vodního světa. Čekárna připomíná hladinu moře a lodní palubu se vstupy do kajut léčebných kabinek. Vany ve tvaru lodiček doplňují průhledné bublající vodní válce, ve kterých plavou plastové ryby. Nechybí televize a hračky pro menší děti. To vše pomáhá dětem odpoutat pozornost od léčebné procedury. Do léčebny Miramonti jsme přivedli minerální vodu i k pitné kúře. Balneoprovoz nové generace nadchl nejen děti, ale i evropské odborníky. Lázně Luhačovice, a. s. získaly ve francouzských lázních Vichy prestižní certifikát v soutěži Evropského svazu léčebných lázní Innovation Awards 2016 za nejlepší evropskou inovaci v léčebném lázeňství. Staly se tak první a zatím jedinou společností v České republice, která prestižní ocenění získala. JAK DO LÁZNÍ

LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost TOP NABÍDKA 2019 SILVESTR 2019 V LUHAČOVICÍCH

LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost TOP NABÍDKA 2019 SILVESTR 2019 V LUHAČOVICÍCH LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost TOP NABÍDKA 2019 SILVESTR 2019 V LUHAČOVICÍCH SILVESTROVSKÝ LÁZEŇSKÝ POBYT PALACE, MORAVA, DŮM B. SMETANY, ALPSKÁ RŮŽE, VILA POD LIPAMI 6 nocí 6 lázeňských procedur

Více

Vánoce a Silvestr Slavt+e s námi v Jáchymove...

Vánoce a Silvestr Slavt+e s námi v Jáchymove... 2019 Vánoce a Silvestr Vánoce a Silvestr Slavt+e s námi v Jáchymove... Vánoce jsou nejkrásnější svátky v roce - nadělte si pod stromeček místo shonu, stresu a sáhodlouhých příprav aktivní odpočinek v prvních

Více

LÉČBA DOSPĚLÝCH A DĚTÍ RELAXACE WELLNESS AKTIVNÍ DOVOLENÁ

LÉČBA DOSPĚLÝCH A DĚTÍ RELAXACE WELLNESS AKTIVNÍ DOVOLENÁ LÁZNĚ JÁCHYMOV LÁZNĚ LUHAČOVICE LÉČBA DOSPĚLÝCH A DĚTÍ RELAXACE WELLNESS AKTIVNÍ DOVOLENÁ 2020 LÁZNĚ JÁCHYMOV První a nejúčinnější radonové lázně Lázně Jáchymov jsou unikátem nejen evropského, ale i světového

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE LÁZNĚ JÁCHYMOV LÉČBA DOSPĚLÝCH A DĚTÍ RELAXACE WELLNESS AKTIVNÍ DOVOLENÁ 2018

LÁZNĚ LUHAČOVICE LÁZNĚ JÁCHYMOV LÉČBA DOSPĚLÝCH A DĚTÍ RELAXACE WELLNESS AKTIVNÍ DOVOLENÁ 2018 LÁZNĚ LUHAČOVICE LÁZNĚ JÁCHYMOV LÉČBA DOSPĚLÝCH A DĚTÍ RELAXACE WELLNESS AKTIVNÍ DOVOLENÁ 2018 Vážení hosté, milí čtenáři, jsem moc rád, že vám mohu poprvé představit společnou nabídku pobytů a služeb

Více

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Hotel SwissHouse Apartments & Spa Zeyerova 87, 353 01 Mariánské Lázně, Česká republika Tel +420 354 602 200 GSM +420 777 602 213 www.swisshouse.cz

Více

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax POBYTY 2018-2019 VE SPA RESORT LIBVERDA Wellness & Relax Platnost: 2. 1. 2018 1. 1. 2020 V balíčku jsou zahrnuty následující služby (pro osobu): 2x (3x)(5x) ubytování v komfortním pokoji 2x (3x)(5x) snídaně

Více

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz WELLNESS & RELAX v Mariánských Lázních marienbad.danubiushotels.cz CÍSAŘSKÉ DNY 3 noci v hotelu Nové Lázně ***** Cena od 9 270 Kč dárek na pokoji 1x minerální koupel v historické Císařské nebo Královské

Více

Wellness Relax Lázeňská léčba

Wellness Relax Lázeňská léčba Wellness Relax Lázeňská léčba CZ Spa Hotel Děvín Spa Hotel Děvín nabízí široký výběr služeb pod jednou střechou. Kvalitní ubytování, gastronomie, wellness, kosmetika, pedikúra. Vysokou kvalitu a efektivitu

Více

ADVENT, VÁNOCE A SILVESTR v Lázních Jáchymov

ADVENT, VÁNOCE A SILVESTR v Lázních Jáchymov ADVENT, VÁNOCE A SILVESTR 2018 v Lázních Jáchymov V ánoce jsou nejkrásnější svátky v roce nadělte si pod stromeček místo shonu, stresu a sáhodlouhých příprav aktivní odpočinek v prvních radonových lázních

Více

Magická síla přírody a lidského umu

Magická síla přírody a lidského umu Luhačovice Město Luhačovice, cestovní agentura Luha Info Městské informační středisko Masarykova 950, 763 26 Luhačovice tel./fax: 577 133 980, tel.: 577 132 341 e-mail: luhainfo@mesto.luhacovice.cz Magická

Více

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI 3,4,5 - denní zájezd Moderní lázeňský areál s komfortním hotelovým wellness blízko Balatonu a Hévízu. Vnitřní a venkovní

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2015 1. 4. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. Ceník lázeňských a wellness pobytů 2015 2. 1. - 31. 3. 1. 11. - 28. 12. PODĚBRADY Platnost ceníku od 2. 1. 2015 LÁZEŇSKÉ

Více

L Á Z N Ě L U H A Č O V I C E

L Á Z N Ě L U H A Č O V I C E LÁZNĚ LUHAČOVICE LÁZNĚ LUHAČOVICE Luhačovice, největší lázně na Moravě, patří k národním turistickým klenotům České republiky. Leží v malebném údolí chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. Lázeňské město

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015 BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015 ČTYŘDENNÍ REHABILITAČNÍ POBYT

Více

PRODEJ LÁZEŇSKÝ KOMPLEX V LUHAČOVICÍCH ZAJÍMAVÁ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST

PRODEJ LÁZEŇSKÝ KOMPLEX V LUHAČOVICÍCH ZAJÍMAVÁ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST PRODEJ LÁZEŇSKÝ KOMPLEX V LUHAČOVICÍCH ZAJÍMAVÁ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST ÚVOD Společnost REZORT LUHAČOVICE a.s. nabízí k prodeji rozsáhlý komplex budov a pozemků v lázeňském městě LUHAČOVICE. LÁZNĚ LUHAČOVICE

Více

Cristal Palace Léčebné pobyty ( )

Cristal Palace Léčebné pobyty ( ) Cristal Palace Léčebné pobyty (1. 1. 2018 31. 12. 2018) Klasický léčebný pobyt (min. 6 nocí) lehký oběd (polévka, salát a pečivo) 24 léčebných procedur na 7 nocí dle předpisu lékaře (na 6 nocí 20 procedur)

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů Ceník lázeňských a wellness pobytů 2014 1. 5. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. 2. 1. - 30. 4. 1. 11. - 28. 12. Platnost ceníku od 2. 1. 2014 LÁZEŇSKÉ POBYTY Lázeňský pobyt KLASIK Dvoulůžkový pokoj SU* 2 380,-

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

Cristal Palace Léčebné pobyty ( )

Cristal Palace Léčebné pobyty ( ) Cristal Palace Léčebné pobyty (1. 1. 2017 31. 12. 2017) Klasický léčebný pobyt (min. 6 nocí) lehký oběd (polévka, salát a pečivo) 24 léčebných procedur na týden (7 nocí) dle předpisu lékaře výstupní lékařská

Více

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY 3 - denní zájezd Wellness hotel se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř, v nadmořské výšce 1100m v chráněné krajinné oblasti Šumava. Je umístěn uprostřed lesů

Více

DOVOLENÁ VÍKENDY VELIKONOCE VÁNOCE SILVESTR 2016

DOVOLENÁ VÍKENDY VELIKONOCE VÁNOCE SILVESTR 2016 Vaše relaxace a wellness v Lázních Luhačovice DOVOLENÁ VÍKENDY VELIKONOCE VÁNOCE SILVESTR 2016 WELLNESS V LÁZNÍCH LUHAČOVICE LÁZNĚ LUHAČOVICE Luhačovice patří mezi jedny z nejkrásnějších lázní v České

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost LÉČBA RELAXACE WELLNESS

LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost LÉČBA RELAXACE WELLNESS LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost ZABALTE POD STROMEČEK POBYT V LÁZNÍCH LUHAČOVICE LÉČBA RELAXACE WELLNESS DARUJTE VAŠIM BLÍZKÝM K VÁNOCŮM LÁZEŇSKÝ POBYT Lázně Luhačovice jsou krásné, malebné a léčivé

Více

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 7 - denní zájezd Bungalovy v areálu Energy I. Jen pár kroků od krytého termálního bazénu a venkovního bazénu Energy I. - volný vstup

Více

Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL***

Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL*** Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL*** dokončil v roce 2013 další krok ke zkvalitnění služeb Vám, našim hostům. V letech 2009-2013 dokončil výstavbu WELLNESS CENTRA II na ploše dalších 400m 2 ve venkovních

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

ZIMNÍ NABÍDKA. Partner pro vaši harmonii a zdraví. Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr

ZIMNÍ NABÍDKA. Partner pro vaši harmonii a zdraví. Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr Partner pro vaši harmonii a zdraví 2018 2019 Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr MARIÁNSKÉ LÁZNĚ VELKÉ LOSINY LUHAČOVICE OSTROŽSKÁ NOVÁ VES MARIÁNSKÉ LÁZNĚ Objevte

Více

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE. CENÍK 2015 v Kč. v Mariánských Lázních

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE. CENÍK 2015 v Kč. v Mariánských Lázních MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE v Mariánských Lázních CENÍK 2015 v Kč PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE 2015 PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE Cena v Kč za osobu / noc zahrnuje ubytování a plnou

Více

L Á Z N Ě L U H A Č O V I C E R E L A X A C E W E L L N E S S V Í K E N D Y D A Y S PA C E N Í K

L Á Z N Ě L U H A Č O V I C E R E L A X A C E W E L L N E S S V Í K E N D Y D A Y S PA C E N Í K LÁZNĚ LUHAČOVICE RELAXACE WELLNESS VÍKENDY DAY SPA CENÍK 2019 ALEXANDRIA**** ŠESTKRÁT HOTEL ROKU VE ZLÍNSKÉM KRAJI JEDINEČNÉ WELLNESS VE STYLU STAROŘÍMSKÝCH LÁZNÍ VYHLÁŠENÁ FRANCOUZSKÁ RESTAURACE S NOBLESOU

Více

BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA

BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYTOVÉ - Balíčky Studánka 2017 BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA BÁJEČNÝ - POBYT PRO SENIORY

Více

CENÍK WELLNESS POBYTŮ A PROCEDUR

CENÍK WELLNESS POBYTŮ A PROCEDUR 2017 CENÍK WELLNESS POBYTŮ A PROCEDUR Zima 16. 1. 19. 3. 2017 30. 10. 17. 12. 2017 Jaro/Podzim 20. 3. 25. 6. 2017 4. 9. 29. 10. 2017 26. 6. 3. 9. 2017 ceník wellness pobytů V ceně je zahrnuto ubytování,

Více

ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES

ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES ZIMNÍ NABÍDKA ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES TERMÁLNÍ LÁZNĚ VELKÉ LOSINY SILVESTR DIANA VELKÉ LOSINY VÁNOCE

Více

ZIMNÍ NABÍDKA. Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr. Partner pro vaši harmonii a zdraví

ZIMNÍ NABÍDKA. Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr. Partner pro vaši harmonii a zdraví 2019 2020 Partner pro vaši harmonii a zdraví Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr MARIÁNSKÉ LÁZNĚ VELKÉ LOSINY LUHAČOVICE OSTROŽSKÁ NOVÁ VES MARIÁNSKÉ LÁZNĚ Objevte

Více

Pobyty na 3 nebo 7 nocí v období

Pobyty na 3 nebo 7 nocí v období JIZERSKÉ HORY Desná Apartmány KAČENKA 4-lůžkový apartmán: vstupní předsíňka, obývací místnost s TV-SAT a s vybavenou kuchyňskou linkou. Schodiště do podkroví, kde jsou dvě oddělené 2-lůžkové ložnice a

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2017 1. 4. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. Ceník lázeňských a wellness pobytů 2017 2. 1. - 31. 3. 1. 11. - 28. 12. PODĚBRADY Platnost ceníku od 2. 1. 2017 LÁZEŇSKÉ

Více

Lázeňská péče s dialýzou

Lázeňská péče s dialýzou Lázeňská péče s dialýzou Přijeďte si odpočinout do překrásného prostředí Termálních lázní Velké Losiny a Dialýza Šumperk se postará o odborné zajištění Vaší dialyzační léčby. TErmálNí lázně Velké losiny

Více

WELLNESS SPA. Ceník lázeňských a wellness pobytů PODĚBRADY

WELLNESS SPA. Ceník lázeňských a wellness pobytů PODĚBRADY WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2019 PODĚBRADY Ceník lázeňských a wellness pobytů 2019 Darujte zdraví, darujte odpočinek v lázních Dárkový poukaz Vám vystavíme na Vaše přání: na jakýkoli

Více

DOVOLENÁ 2018 Za zdravím do Konstantinových Lázní Wellness a relax Aktivní dovolená

DOVOLENÁ 2018 Za zdravím do Konstantinových Lázní Wellness a relax Aktivní dovolená DOVOLENÁ 2018 Za zdravím do Konstantinových Lázní Wellness a relax Aktivní dovolená Aktivní dovolená v Konstantinových Lázních Hledáte klidné lázeňské místo pro svůj léčebný pobyt nebo cíl pro svou dovolenou?

Více

Studánka 2016. POBYTOVÉ - Balíčky WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA

Studánka 2016. POBYTOVÉ - Balíčky WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYTOVÉ - Balíčky Studánka 2016 WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYT PRO SENIORY 55 + POHÁDKOVÁ DOVOLENÁ Hotel STUDÁNKA **** Letovisko

Více

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ KOMPLEXNÍ A PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE. v Mariánských Lázních. CENÍK 2018 v Kč

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ KOMPLEXNÍ A PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE. v Mariánských Lázních. CENÍK 2018 v Kč MARIÁNSKÉ LÁZNĚ KOMPLEXNÍ A PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE v Mariánských Lázních CENÍK 2018 v Kč LÁZEŇSKÁ PÉČE Léčebné lázně Mariánské Lázně a.s. navazují na více jak 200letou léčebnou tradici. Využívání jedinečných

Více

WELLNESS SPA. Ceník lázeňských a wellness pobytů PODĚBRADY

WELLNESS SPA. Ceník lázeňských a wellness pobytů PODĚBRADY WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2018 PODĚBRADY Darujte zdraví, darujte odpočinek v lázních Dárkový poukaz Vám vystavíme na Vaše přání: na jakýkoli konkrétní pobyt z naší nabídky na samostatné

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE VÍCE HOTELŮ A PENZIONŮ ŠIRŠÍ NABÍDKA POBYTŮ. akciová společnost TOP NABÍDKA ZIMA 2014 VÁNOCE. SILVESTR 2014 v Luhačovicích

LÁZNĚ LUHAČOVICE VÍCE HOTELŮ A PENZIONŮ ŠIRŠÍ NABÍDKA POBYTŮ. akciová společnost TOP NABÍDKA ZIMA 2014 VÁNOCE. SILVESTR 2014 v Luhačovicích VÍCE HOTELŮ A PENZIONŮ ŠIRŠÍ NABÍDKA POBYTŮ LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost TOP NABÍDKA ZIMA 2014 ADVENT VÁNOCE SILVESTR 2014 v Luhačovicích Luhačovice jsou čtvrté největší a jedny z nejkrásnějších

Více

ZIMNÍ NABÍDKA. Pa ner pro vaši ha и a zdraví. Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr

ZIMNÍ NABÍDKA. Pa ner pro vaši ha и a zdraví. Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr Pa ner pro vaši ha и a zdraví Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr 2017 2018 MARIÁNSKÉ LÁZNĚ VELKÉ LOSINY LUHAČOVICE OSTROŽSKÁ NOVÁ VES MARIÁNSKÉ LÁZNĚ Objevte kouzlo

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře

Více

Luhačovice jsou čtvrté největší a jedny z nejkrásnějších lázní v České republice. Najdete je v malebném údolí nedotčené přírody chráněné krajinné

Luhačovice jsou čtvrté největší a jedny z nejkrásnějších lázní v České republice. Najdete je v malebném údolí nedotčené přírody chráněné krajinné Luhačovice jsou čtvrté největší a jedny z nejkrásnějších lázní v České republice Najdete je v malebném údolí nedotčené přírody chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty Jedinečné léčivé prameny řadí Luhačovice

Více

ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES

ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES ZIMNÍ NABÍDKA ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES SILVESTR TERMÁLNÍ LÁZNĚ VELKÉ LOSINY DIANA VELKÉ LOSINY VÁNOCE

Více

Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** +

Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** + Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** + Nabízíme celkem 16 komfortně vybavených apartmánů ve 4 kategoriích. V designu interiéru hotelu upřednostňujeme čisté linie, u vybavení apartmánů kombinujeme moderní

Více

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL ****

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Komfortní hotel s vyhlášenou kuchyní a fantastickou polohou. Poloha: hotel leží na poloostrově přímo u jezera. V blízkosti pěší zóny. Vybavení:

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 7 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra

Více

První radonové lázně světa

První radonové lázně světa První radonové lázně světa BRÁNA DO KRUŠNÝCH HOR Lázeňské město Jáchymov leží v západní části České republiky na úpatí Krušných hor v malebném údolí panenské přírody, která příznivě působí na vaše zdraví

Více

Hotel Mesit. Ubytování. Wellness balíčky. Služby. pultové ceny 2017

Hotel Mesit. Ubytování. Wellness balíčky. Služby. pultové ceny 2017 Hotel Mesit pultové ceny 2017 Ubytování Wellness balíčky Služby CENÍK UBYTOVÁNÍ ZIMA 2017 HOTEL MESIT *** OD 1.1. DO 26.3.2017 CHECK - IN: od 14:00 CHECK - OUT: do 11:00 Ubytování v klasických pokojích

Více

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 CK TURISTA Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 4,5,6,7 - denní zájezd Slovinské termální lázně Moravské Toplice se již staly mezi golfisty pojmem. Skvělé

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE. Nemusíte cestovat daleko. Jiný svět máte na dosah RELAXACE DOVOLENÁ WELLNESS VELIKONOCE VÁNOCE SILVESTR

LÁZNĚ LUHAČOVICE. Nemusíte cestovat daleko. Jiný svět máte na dosah RELAXACE DOVOLENÁ WELLNESS VELIKONOCE VÁNOCE SILVESTR LÁZNĚ LUHAČOVICE Nemusíte cestovat daleko. Jiný svět máte na dosah RELAXACE DOVOLENÁ WELLNESS VELIKONOCE VÁNOCE SILVESTR CENÍK 2017 ALEXANDRIA**** WELLNESS HOTEL S PRVOTŘÍDNÍMI SLUŽBAMI LUXUSNÍ WELLNESS

Více

MAĎARSKO Budapešť Hotel Health Spa Resort Helia****

MAĎARSKO Budapešť Hotel Health Spa Resort Helia**** Budapešť Hotel Health Spa Resort Helia**** Hotel se nachází v centru Budapešti u břehu Dunaje, cca 15 minut od historického centra města Hotelové wellness centrum 2-lůžkové pokoje de luxe (s výhledem na

Více

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA 3 - denní zájezd Luxusní 4* lázeňský komplex. Fascinující Vodní a Saunový svět pro relaxaci návštěvníků všech věkových kategorií - v županu přímo k

Více

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ pro členy ODBOROVÉHO SVAZU STÁTNÍCH ORGÁNŮ A ORGANIZACÍ KATEGORIE 4* LÁZEŇSKÝCH ZAŘÍZENÍ O PORTÁLU SPA.cz Portál Spa.cz již od roku 2008 poskytuje svým klientům nejsnadnější

Více

REKONDICE 2015. Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků. Týdenní rekondiční pobyty. Jáchymov (neděle sobota)

REKONDICE 2015. Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků. Týdenní rekondiční pobyty. Jáchymov (neděle sobota) REKONDICE 2015 Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků Jáchymov (neděle sobota) Týdenní rekondiční pobyty Termín: 15. 21. února, 22. 28. února, 1. 7. března 2015 Ubytování: 2lůžkové pokoje

Více

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel. Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo na pláži a zároveň

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

CENÍK UBYTOVÁNÍ LÉTO/ZIMA 2019 HOTEL MESIT ***

CENÍK UBYTOVÁNÍ LÉTO/ZIMA 2019 HOTEL MESIT *** Pul t ov ýc ení k 2019 CENÍK UBYTOVÁNÍ LÉTO/ZIMA 2019 HOTEL MESIT *** OD 1.1. DO 31.3.2019 OD 28.6. DO 1.9.2019 CHECK - IN: od 14:00 CHECK - OUT: do 11:00 Ubytování v klasických pokojích *** 1 noc se snídaní

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE, a.s.

LÁZNĚ LUHAČOVICE, a.s. 17. - 18. 4. 2013 Hospitality & Tourism Summit - Hotel Aquapalace Praha TVORBA PRODUKTOVÉ NABÍDKY NA ROK 2013 Ing. Jiří Dědek, MBA obchodní ředitel Lázně Luhačovice, a.s. Spa & Wellness Nature Resorts

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře ošetřovatelská

Více

ROyAL SPA - Váš partner v oblasti lázeňství

ROyAL SPA - Váš partner v oblasti lázeňství komplexní LÁZEŇSkÁ LÉČBA PŘÍSPĚVkOVÁ LÁZEŇSkÁ LÉČBA ROyAL SPA - Váš partner v oblasti lázeňství Lázeňské hotely MIRAMARE Luhačovice Lázeňský hotel ROYAL Mariánské Lázně SIRNATÉ LÁZNĚ Ostrožská Nová Ves

Více

Apartmánový dům Billis

Apartmánový dům Billis Apartmánový dům Billis ŘECKO / Leptokarie 52 Poloha: apartmánový dům s menší zahradou a zahram krbem, kde si můžete příjemně posedět s přáteli, se nachází v klidné části nedaleko hlavní turistické třídy

Více

Ceník ubytování 2018 8. 1. 2018 7. 1. 2019 LÁZEŇSKÝ POBYT 1. Minimální délka pobytu je 6 nocí. 2. Lázeňský pobyt zahrnuje: ubytování a welcome drink plnou penzi koupací plášť a pantofle, volný vstup do

Více

zimní romance na Čapím hnízdě M í s to, k d e pro vá s o vá n o č n í c h s vátc í c h z a s tav í m e č a s

zimní romance na Čapím hnízdě M í s to, k d e pro vá s o vá n o č n í c h s vátc í c h z a s tav í m e č a s zimní romance na Čapím hnízdě M í s to, k d e pro vá s o vá n o č n í c h s vátc í c h z a s tav í m e č a s Sestavte si letošní vánoční svátky podle sebe. V termínu 22. 23. 12. si můžete zarezervovat

Více

LÉČEBNÉ LÁZNĚ MARIÁNSKÉ LÁZNĚ A.S.

LÉČEBNÉ LÁZNĚ MARIÁNSKÉ LÁZNĚ A.S. LÉČEBNÉ LÁZNĚ MARIÁNSKÉ LÁZNĚ A.S. KOMPLEXNÍ A PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE v Mariánských Lázních CENÍK 2019 v Kč lázeňská péče Léčebné lázně Mariánské Lázně a.s. navazují na více jak 200letou léčebnou tradici.

Více

Ceník ubytování

Ceník ubytování Ceník ubytování 2017 8.1. 2017-7.1. 2018 VÁŽENÍ HOSTÉ, dovolte nám představit ceník ubytování v Luxury Spa Hotelu OLYMPIC PALACE. Čeká na Vás 58 komfortně zařízených pokojů a prvotřídní služby lázeňského

Více

Magická síla přírody a lidského umu

Magická síla přírody a lidského umu Městské turistické a informační centrum Luhačovice Masarykova 950, 763 26 Luhačovice tel.: 577 133 980, 608 326 255 e-mail: luhainfo1@mdkelektra.luhacovice.cz Grafické zpracování a tisk: m-ark Marketing

Více

4.1. 11.3. 1.12. 23.12. 1 790,- 2 690,- 1 350,- 990,- ZDARMA 1 990,- 290,- - -

4.1. 11.3. 1.12. 23.12. 1 790,- 2 690,- 1 350,- 990,- ZDARMA 1 990,- 290,- - - 2 0 1 6 S Á R V Á R hotel PARK INN 4* Hotel je propojen s termálními lázněmi krytou chodbou. Hotel nabízí pokoje Standard s možností 1 přistýlky, rodinné pokoje * = 2 pokoje Standard propojené dveřmi nebo

Více

Hřejivé tóny klidu. Bylinné wellness poklady. Cena od 3 290,- Kč/osoba/2 noci. Cena od 3 790,- Kč/osoba/2 noci. Balíček zahrnuje:

Hřejivé tóny klidu. Bylinné wellness poklady. Cena od 3 290,- Kč/osoba/2 noci. Cena od 3 790,- Kč/osoba/2 noci. Balíček zahrnuje: Hřejivé tóny klidu Kolštejn*** Superior - 2x polopenze (tříchodová večeře v hotelové restauraci a bohatá bufetová snídaně v hotelové snídárně) - 25 minutový parafinový zábal - 25 minutová klasická masáž

Více

VÍKENDY. WELLNESS. DOVOLENÁ. 2013 V LÁZNÍCH LUHAČOVICE NEJ LUXUSNĚJŠÍ WELLNESS CENTRUM LEPŠÍ NABÍDKA POBYTŮ VÍCE WELLNESS ZÁŽITKŮ

VÍKENDY. WELLNESS. DOVOLENÁ. 2013 V LÁZNÍCH LUHAČOVICE NEJ LUXUSNĚJŠÍ WELLNESS CENTRUM LEPŠÍ NABÍDKA POBYTŮ VÍCE WELLNESS ZÁŽITKŮ VÍKENDY WELLNESS DOVOLENÁ 2013 1 WELLNESS V LÁZNÍCH LUHAČOVICE NEJ LUXUSNĚJŠÍ WELLNESS CENTRUM LEPŠÍ NABÍDKA POBYTŮ VÍCE WELLNESS ZÁŽITKŮ DVĚ BUDOVY - DVA SVĚTY Luxusní čtyřhvězdičkový Spa & Wellness hotel

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

PACKAGE 2010. Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary

PACKAGE 2010. Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary PACKAGE 2010 Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary BEAUTY JEDNODENNÍ BALÍČKY bez ubytování 1. Den pro sebe (1 den) welcome drink 1x oběd formou bufetu 1x bylinná koupel s přísadou 1x masáž šíje

Více

Ceník ubytování. Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč

Ceník ubytování. Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč Ceník ubytování Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč Malý dvoulůžkový Deluxe + bezbariérový pokoj detail kategorie Délka

Více

Spa Hotel Felicitas**** - Poděbrady

Spa Hotel Felicitas**** - Poděbrady A member of IC Travel Group s.r.o. Spa Hotel Felicitas**** - Poděbrady Pděbrady Wellness Popis POBYTOVÉ BALÍČKY: Lázeňský léčebný pobyt KLASIK Hl. sezóna Mimosezóna Dvoulůžkový pokoj SU* 2 500 Kč 2 220

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE Vaše lázně pro léčbu dýchacích cest a pohybového aparátu

LÁZNĚ LUHAČOVICE Vaše lázně pro léčbu dýchacích cest a pohybového aparátu LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost FIRST MINUTE až 20% SLEVA LÁZNĚ LUHAČOVICE Vaše lázně pro léčbu dýchacích cest a pohybového aparátu LÉČBA RELAXACE WELLNESS VÍKENDY 2016 NEJVĚTŠÍ LÁZEŇSKÁ SKUPINA V

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 APHRODITE NNNN CZE TIP42934A 4/6 Poloha: vzdálenost od široké pláže cca 200 m. V okolí řada obchodů, barů, restaurací a diskoték. Vybavení: 180 pokojů na 7 patrech, výtahy k dispozici. Dále v hotelu naleznete

Více

Vepřové speciality. Cena od 2.610,- Kč. Termíny a ceny. osoba / pobyt. 4 dny / 2 noci. V ceně:

Vepřové speciality. Cena od 2.610,- Kč. Termíny a ceny. osoba / pobyt. 4 dny / 2 noci. V ceně: od 2.610,- Kč Vepřové speciality 4 dny / 2 noci 3 x ubytování 3 x snídaně formou švédských stolů 1 x večeře formou bufetu 1 x večerní bufet obohacen o zabíjačkové speciality taneční večer s konzumací -

Více

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte!

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Hotel Šumava***, Kašperské Hory se nachází v klidném prostředí horského lesa u Zlatého potoka v Amálině údolí, v srdci Národního parku Šumava. Je umístěn 1,5

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

Lázeňská rehabilitační klinika

Lázeňská rehabilitační klinika ANENSKÉ SLATINNÉ LÁZNĚ A. S. LÁZNĚ BĚ LOHRAD MEDICAL SPA Lázeňská rehabilitační klinika L ÁZEŇSKÁ REHABILITAČNÍ KLINIKA Hotel Anna Marie kompletní spektrum léčebných procedur velký rehabilitační bazén

Více

Harrachov - Hotel Pytloun ****

Harrachov - Hotel Pytloun **** Harrachov - Hotel Pytloun **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Nově zrekonstruovaný hotel v klidné části Harrachova. Poloha: klidná, v části Rýžoviště, na slunečném svahu s panoramatickým výhledem na sjezdovky

Více

Pobyty pro samoplátce

Pobyty pro samoplátce Pobyty pro samoplátce REKONDIČNÍ POBYTY PRO DĚTI Pobyty se zaměřují na prevenci obtíží pohybového ústrojí a zlepšení kondice dítěte. Při nástupu je sestaven individuální léčebný plán, jehož cílem je odstranění

Více

Černá Hora - Buljarica

Černá Hora - Buljarica Černá Hora - Buljarica PENZION PREMIER VILY ARMENKO LUX VILA GALIJA s ALL INCLUSIVE od 15.790 Kč/os. HOTEL SAVOJO CLUB POLOHA: oblíbený rodinný hotel se nachází přímo na krásné, více než dvoukilometrové

Více

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 CK TURISTA Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 4,5,6,8 - denní zájezd Lyžování ve Slovinsku, v nádherných Julských Alpách. Ubytování v luxusním hotelu****

Více

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti Hotel Green Bay*** Kontakt: Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz Novinka! ŘECKO Thassos / Trypiti www.cdtravel.cz / / Poloha: menší rodinný hotel s přátelským přístupem majitelů

Více

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob ,

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob , Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 97 22 43 053, mob. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo

Více

Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha

Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha OREA HOTELS s.r.o. Společnost OREA HOTELS s.r.o. provozuje největší český hotelový řetězec OREA HOTELS & RESORTS. V současné době jej tvoří 16 hotelů po

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE 2019

LÁZNĚ LUHAČOVICE 2019 LÁZNĚ LUHAČOVICE 2019 Lázně Luhačovice a.s. Minerální vody vyvěrající na území Luhačovic byly využívány odnepaměti. Jejich léčivé účinky byly poprvé popsány roku 1669. V roce 1688 byly vyzděny dnešní prameny

Více

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok MAĎARSKO 2013 BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok Zamárdi HOTEL WELLAMARIN**** Nově postavený hotel se nachází přímo na jižním břehu jezera Balaton v malebném prostředí, s krásným výhledem na severní břeh

Více

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky.

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky. Olimp*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz BULHARSKO / Pomorie www.cdtravel.cz Bulharsko Poloha: nový pětipatrový hotel se nachází ve staré

Více

Těšíme se na Vaši návštěvu. Věnujte, prosím, pozornost následujícím informacím, které platí pouze pro pobytové balíčky.

Těšíme se na Vaši návštěvu. Věnujte, prosím, pozornost následujícím informacím, které platí pouze pro pobytové balíčky. Konstantinovy Lázně, jediné lázně Plzeňského kraje, leží na okraji Tepelské vrchoviny, v nadmořské výšce 520 metrů v jedné z ekologicky nejčistších oblastí České republiky. Zdraví zde nacházejí lidé nejen

Více

REKONDICE 2016 JARO. Celostátní rekondiční pobyty pro členy spolku Klub bechtěreviků ČR, z. s. TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY

REKONDICE 2016 JARO. Celostátní rekondiční pobyty pro členy spolku Klub bechtěreviků ČR, z. s. TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY REKONDICE 2016 JARO Celostátní rekondiční pobyty pro členy spolku Klub bechtěreviků ČR, z. s. Jáchymov (neděle sobota) TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY Termín: 14. 20. února, 21. 27. února, 28. 2. 5. 3. 2016

Více

MAĎARSKO AUTOBUSEM Budapešť s relaxací v termálech

MAĎARSKO AUTOBUSEM Budapešť s relaxací v termálech MAĎARSKO AUTOBUSEM Budapešť s relaxací v termálech 1. den odjezd z nástupních míst v ranních hodinách, přejezd přes Slovensko do Maďarska, dopoledne příjezd do Budapešti. Prohlídka starého Budína Matyášův

Více

REKONDICE 2014. Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků o. s. TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY

REKONDICE 2014. Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků o. s. TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY REKONDICE 2014 Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků o. s. Jáchymov (neděle sobota) TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY Termín: 16. 22. února, 23. 1. března, 2. 8. března 2014 Ubytování: 2 lůžkové

Více

Dopřejte Vaší lásce luxus!

Dopřejte Vaší lásce luxus! Dopřejte Vaší lásce luxus! Budete ubytováni v jedné z nejúžasnějších historických budov jižní Moravy. Dům Pánů z Vizovic je zařazen mezi kulturní památky a představuje tak ideální místo pro Váš romantický

Více

KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE ceník příplatků 2019

KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE ceník příplatků 2019 RADONOVÉ LÁZNĚ JÁCHYMOV Vaše lázně pro léčbu pohybového ústrojí KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE ceník příplatků 2019 Náš tip Pokud chcete vše urychlit, máte možnost si schválený léčebný návrh na pojišťovně vyzvednout

Více