OBSAH. IV. Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti a o stavu jejího majetku za rok 2017

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OBSAH. IV. Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti a o stavu jejího majetku za rok 2017"

Transkript

1 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017

2 OBSAH I. Orgány společnosti II. Struktura akcionářů III. Organizační struktura IV. Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti a o stavu jejího majetku za rok 2017 V. Zpráva představenstva o vztazích mezi propojenými osobami za rok 2017 VI. Výkazy finančního hospodaření VII. Zpráva auditora

3 ČSAD Česká Lípa a.s., Lumiérů č.p.181, č.or.41, Praha 5 IČ : zapsána v obchodním rejstříku vedeného Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 9615 I. ORGÁNY SPOLEČNOSTI Představenstvo Předseda : Mgr. David Mahdal Člen : Vladimír Krátký Dozorčí rada Předseda : Ing. Jaroslav Havlátko Člen : Ing. Karel Ščotka II. STRUKTURA AKCIONÁŘU Ke dni konání poslední řádné valné hromady Subjekt Počet akcií Podíl na majetku BUS.COM a.s ,77 % Ostatní osoby ,23 % Základní kapitál společnosti je rozvržen na kusů kmenových akcií na majitele, každá ve jmenovité hodnotě 60,- Kč. Společnost v průběhu uplynulého účetním období nenabyla ani nezcizila žádné vlastní akcie a žádné tyto akcie nevykazovala na počátku ani na konci účetního období ve svém majetku.

4 III. ORGANIZAČNÍ STRUKTURA Organizační struktura společnosti ČSAD Česká Lípa a.s. je znázorněna na schématu. Společnost má zřízeny pět provozoven, které jsou provozně řízeny z vedení společnosti v České Lípě, Konopeova Valná hromada Dozorčí rada Představenstvo Vedení společnosti Provozovna Česká Lípa Provozovna Nový Bor Provozovna Mimoň Provozovna Dubá Provozovna Roudnice n.l.

5 IV. ZPRÁVA PŘEDSTAVENSTVA O PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI SPOLEČNOSTI A O STAVU JEJÍHO MAJETKU ZA ROK 2017 Obchodní společnost ČSAD Česká Lípa a.s. je jednou ze tří nástupnických společností obchodní společnosti ČSAD BUS Ústí nad Labem a.s. Společnost ČSAD Česká Lípa a.s. vznikla dnem nabytí právní moci usnesení o zápisu přeměny do Obchodního rejstříku, tj. dne Doprava Provozování pravidelné osobní autobusové dopravy bylo v roce 2017 hlavní oblastí, na kterou byla zaměřena činnost společnosti ČSAD Česká Lípa a.s. Společnost zajišťovala dopravní obslužnost na území Libereckého kraje a v částech Středočeského a Ústeckého kraje. Autobusy společnosti za rok 2017 celkově přepravily 3,120 milionů cestujících při celkovém ročním proběhu 4,386 milionu kilometrů. Doprava v Libereckém kraji byla třetím rokem provozována v podmínkách nové krátkodobé smlouvy, která byla uzavřena v roce 2014 na základě jednacího řízení, vyhlášeného Libereckým krajem. S účinností od však došlo na základě nařízení vlády k výraznému zvýšení minimálních mezd řidičů autobusů, které v této smlouvě nebylo zohledněno. Tato situace byla řešena ze strany Libereckého kraje v souladu s ustanovením 222 odst. 4 Zákona O zadávání veřejných zakázek navýšením kompenzace za zajištění dopravní obslužnosti o 5,76 mil. Kč. Vzhledem k tomu, že tato částka nebyla pro celé další období platnosti smlouvy dostačující, došlo po vzájemné dohodě k ukončení platné smlouvy s Libereckým krajem a k jednacímu řízení, ve kterém došlo k uzavření smlouvy nové, která již zohledňuje (a to i do budoucna) navýšení mezd řidičů. Smlouva byla uzavřena s platností do konce roku 2018 s možným dalším prodloužením. Od ledna 2017 došlo z rozhodnutí Středočeského kraje ke změně organizaci dopravy v oblasti Mělnicka a společnost ČSAD Česká Lípa a.s. se touto změnou zapojila zajišťováním linek 467 a 468 do provozování Pražské integrované dopravy mezi Mělníkem a Roudnicí nad Labem. V září 2017 byla zavedena nová linka Praha Louny, jejíž provoz je z větší části také hrazen Středočeským krajem. Společnost ČSAD Česká Lípa a.s. je členem Asociace dopravních, spedičních a servisních firem Čech, Moravy a Slezska (ADSSF). Společnost patří taktéž mezi členy Svazu dopravy České republiky a sdružení ČESMAD, která je součástí světové organizace silničních dopravců IRU se sídlem v Ženevě. Logistika Prioritou společnosti je zajištění vysokého standardu bezpečnosti provozu dopravních prostředků. Logistické zázemí ČSAD Česká Lípa a.s. zajišťovala v roce 2017 formou vlastního servisního střediska v rámci společnosti a veškeré opravy vozidel tak zajišťoval vlastní servis, který má statut autorizovaného záručního a pozáručního servisu vozidel značky SOR. Provádění oprav je zabezpečováno pouze originálními náhradními díly, které jsou schválené výrobci vozidel a jsou opravovány dle technologických postupů daných výrobci.

6 Ekologie ČSAD Česká Lípa a.s. přispívá ke zlepšení stavu životního prostředí provozováním dopravní techniky šetrnější ke stavu ovzduší. Společnost provozuje spolu s dieselovými autobusy i celkem 61 ekologických autobusů s pohonem na CNG. Jedná se o ekonomicky výhodné autobusy značky EKOBUS s emisním limity na hranici normy EURO 5. Celkově realizovala společnost v roce 2017 autobusy na CNG 60,7 procent svých přepravních výkonů. Zaměstnanost V průběhu roku 2017 se v důsledku povinného zvýšení mezd na základě přijatých nařízení vlády podařilo stabilizovat počet řidičů společnosti. K činil celkový stav 149 zaměstnanců, z toho 118 řidičů autobusů, 4 ostatní dělníci, 15 automechaniků a 12 technicko-hospodářských pracovníků. Oblast BOZP a PO Bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BOZP) a požární ochrana (PO) jsou v ČSAD Česká Lípa a.s. řízeny v souladu se zákoníkem práce, souvisejícími předpisy a ČSN. Oblast BOZP a PO byla zajišťována dodavatelsky v souladu s vydanými interními předpisy BOZP a PO, které se pravidelně aktualizují. Kategorizace prací je schválena orgány na ochranu veřejného zdraví. V uplynulém roce nebyla společnosti ČSAD Česká Lípa a.s. v souvislosti s kontrolami provedenými státními kontrolními orgány v oblasti BOZP a PO (IBP, OHS, HZS a Odborový svaz dopravy) udělena žádná finanční sankce za porušování předpisů v oblasti BOZP a PO. Investice V roce 2017 byla provedena obnova vozového parku celkem 4 ojetými autobusy vynaložením investičních prostředků v celkové hodnotě tis. Kč bez DPH. Nákup byl hrazen z prostředků společnosti. Ekonomické výsledky Společnost ČSAD Česká Lípa a.s. vykázala v roce 2017 kladný hospodářský výsledek zisk ve výši tis. Kč po zdanění. Společnost plnila včas a beze zbytku všechny své závazky vůči státu, zaměstnancům, finančním institucím i všem obchodním partnerům. Stav majetku Bilanční suma ke konci účetního období 2017 činila tis. Kč. Vlastní kapitál ve výši tis. Kč představoval ke konci minulého účetního období 195,12 % základního kapitálu společnost.

7 Obchodní tajemství Společnost klade důraz na ochranu majetku a zájmů společnosti a tudíž představenstvo považuje za potřebné definovat rozsah informací chráněných jako obchodní tajemství. Představenstvo vymezuje okruh informací, jež jsou považovány za obchodní tajemství následovně. Jde především, nikoli však výhradně, o níže blíže určené informace personální, technické, provozní, ekonomické a účetní povahy, jež nejsou součástí veřejně dostupných informací, to vše jednotlivě i ve vzájemných souvislostech. Za obchodní tajemství se považuje pak i taková informace, která je sice jako jednotlivá veřejně dostupná, nicméně ve spojení s dalšími informacemi nikoli dostupnými v obchodních kruzích, tvoří s takovýmito informacemi jeden celek a má tak pro společnost alespoň potenciální materiální či nemateriální hodnotu. Personální údaje Veškeré veřejně nepřístupné personální údaje o zaměstnancích společnosti a jejích orgánech, především pak, nikoli však výlučně, informace o struktuře zaměstnanců společnosti, vzdělání zaměstnanců a jejich platových podmínkách. Provozní údaje Veškeré veřejně nepřístupné informace o provozu společnosti, především pak, nikoli však výlučně, veškeré informace o turnusové organizaci dopravy, informace o struktuře vozového parku a dislokaci jednotlivých vozidel ve vztahu k jednotlivým linkám a provozovnám, informace o spotřebě pohonných hmot, provozních kapalin a náhradních dílů a pneumatik. Ekonomické a účetní údaje Veškeré veřejně nepřístupné ekonomické a účetní údaje, především pak, nikoli však výlučně, údaje z manažerského účetnictví (včetně jeho struktury), jako jsou vozové listy jednotlivých autobusů, střediskově členěné účetně-ekonomické údaje, veřejně nepřístupné údaje z pravidelného měsíčního reportingu, nákupní ceny vstupů, ceny a rozsah investic, údaje o veškerých smluvních vztazích a veškeré údaje o dodavatelích a odběratelích s výjimkou těch, jež podléhají režimu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím. Výhled na rok 2018 Společnost bude stále více přispívat ke zlepšení stavu životního prostředí formou provozování dopravy ekologickými autobusy s cílem uskutečnit v roce 2018 více než polovinu přepravních výkonů autobusy s pohonem na zemní plyn. V oblasti veřejné linkové autobusové dopravy, jakožto hlavní činnosti společnosti, zůstává dlouhodobým úkolem zvyšování podílu přepravních výkonů společnosti na dopravní obslužnosti území Libereckého kraje a celé České republiky. Cílem je profilovat se jako významný a neopominutelný dopravce v rámci integrovaného dopravního systému v Libereckém kraji.

8 V. ZPRÁVA PŘEDSTAVENSTVA O VZTAZÍCH MEZI PROPOJENÝMI OSOBAMI ZA ROK 2017 ( je vyhotovena dle 82 Zákona č.90/2012 Sb, o obchodních společnostech a družstvech ( zákon o obchodních korporacích ) ) Zákon č. 90/2012 Sb. v platném znění ukládá akciovým společnostem povinnost upravit předepsanou formou vztahy mezi společnostmi, jež jsou propojeny a vytvářejí tzv. koncernové struktury. Právní úprava se opírá o článek 24a Druhé směrnice a článek 8 Směrnice č.88/624/ehs a definuje ovládání jako faktický nebo právní, přímý nebo nepřímý výkon rozhodujícího vlivu na řízení nebo provozování podniku jiné společnosti. Pokud jedna nebo více osob jednajících ve shodě vykonává nebo může vykonávat alespoň 40 % hlasovacích práv v obchodní korporaci, má se za to, že se jedná o ovládající osobu. Statutární orgány ovládané osoby mají konkrétní informační povinnost, jejíž plnění chrání menšinové akcionáře a do jisté míry i věřitele ovládané společnosti před zneužitím postavení ovládajících osob. Plnění informační povinnosti a obsah dalších povinností ovládající osoby se liší v závislosti na tom, zda byla mezi ovládající a ovládanou osobou uzavřena ovládací smlouva či nikoliv. a) Struktura vztahů: Ovládaná osoba : ČSAD Česká Lípa a.s. Ovládající osoba : EKOBUS a.s. ( do ) Ovládající osoba : BUS.COM a.s. ( od ) Dle provedených šetření byla v průběhu roku 2017, dne uzavřena Smlouva o úplatném převodu listinných cenných papírů, na základě které se ovládající osobou ve smyslu 82 Zákona o obchodních korporacích stal akcionář právnická osoba BUS.COM a.s., který na řádné valné hromadě společnosti disponoval ks akcií společnosti ČSAD Česká Lípa a.s., které představují 68,75 % základního kapitálu společnosti ( ,- Kč). Většinový akcionář je považován za ovládající osobu ve vztahu ke společnosti, v níž je většinovým akcionářem, není-li tato společnost ovládána na základě ovládací smlouvy a jiná osoba než většinový akcionář nedisponuje většinou hlasů ve společnosti. Nebylo prokázáno, že jiná osoba disponuje stejným nebo vyšším množstvím hlasovacích práv, a proto se má za to, že osoba, která je většinovým akcionářem ve společnosti ČSAD Česká Lípa a.s., je její ovládající osobou. Uvedená ovládající osoba na valné hromadě společnosti ČSAD Česká Lípa a.s., disponovala po odkupu podílu většinou hlasovacích práv a vahou svých hlasů může prosadit jmenování nebo volbu nebo odvolání většiny osob, které jsou členy dozorčího orgánu společnosti, jejímž je akcionářem. Disponováním s hlasovacími právy se pro tyto účely rozumí možnost vykonávat hlasovací práva na základě vlastního uvážení, bez ohledu na to, zda a na základě jakého právního důvodu jsou vykonávána, popřípadě možnost ovlivňovat výkon hlasovacích práv jinou osobou. Ovládací smlouvou se zavazuje ovládaná osoba podrobit se jednotnému řízení ovládající osoby. Součástí ovládací smlouvy může být rovněž závazek ovládané osoby převádět zisk ve prospěch ovládající osoby, případně může být tento závazek mezi ovládanou a ovládající osobou upraven uzavřením zvláštní smlouvy o převodu zisku. Ovládací smlouva ani smlouva o převodu zisku mezi ovládanou a ovládající osobou nebyla ve společnosti ČSAD Česká Lípa a.s. pro rok 2017 uzavřena. Pokud není ovládací smlouva uzavřena, je statutární orgán ovládané osoby povinen zpracovat písemnou zprávu o vztazích mezi ovládající a ovládanou osobou a ostatními osobami ovládanými stejnou ovládající osobou propojenými osobami podle 82 Zákona o obchodních korporacích. Statutární orgán ovládané osoby je povinen vyhotovit uvedenou zprávu do 3 měsíců od skončení účetního období a tato zpráva se stane součástí výroční zprávy. Statutárnímu orgánu ovládané společnosti ČSAD Česká Lípa a.s. je známa skutečnost, že ovládající osoba BUS.COM a.s. je ovládána stejnou ovládající osobou, a to Československou eskontní společností a.s., která pak ovládá stejným způsobem kromě společnosti BUS.COM a.s. také další osobu a to : společnost DPÚK a.s.. Společnost BUS.COM a.s. z titulu jediného společníka ovládá od společnost Club-Air, s.r.o. a společnost DPÚK a.s. pak z titulu postavení jediného společníka ovládá své

9 dceřiné společnosti, a to: společnost DP CITY s.r.o. a společnost DP INTERCITY s.r.o. v likvidaci. Všechny vyjmenované společnosti byly tedy tzv. propojenými osobami se společností ČSAD Česká Lípa a.s. b) Úloha ovládané osoby v koncernu Společnost ČSAD Česká Lípa a.s. působí v koncernu jako odběratel služeb vlastníka dopravní infrastruktury společnosti BUS.COM a.s. při poskytování služeb veřejné dopravy a zároveň je odběratelem služeb, spojených s pronájmem kanceláří a opravárenských dílen, které využívá jako provozní zázemí jak pro svoji podnikatelskou činnost, v rámci které mimo jiné poskytuje opravárenské služby pro dopravní techniku ostatních propojených osob především v oblasti Libereckého kraje, tak pro umístění sídla společnosti. c) Způsob a prostředky ovládání Společnost BUS.COM a.s. se prostřednictvím svých akcionářských práv podílí na řízení ovládané osoby, zejména výkonem hlasovacích práv na valné hromadě. d) Přehled vzájemných smluv mezi osobou ovládanou a osobou ovládající nebo mezi osobami ovládanými Mezi ovládanou a ovládající osobou BUS.COM a.s. nebyly v posledním účetním období uzavřeny žádné smlouvy. Mezi společností ČSAD Česká Lípa a.s. a společností DPÚK a.s. nebyly v účetním období roku 2017 uzavřeny žádné smlouvy a ani dodatky ke smlouvám. Společnost ČSAD Česká Lípa a.s. v předmětném období neuzavřela ani s dalšími propojenými osobami v koncernu žádné smlouvy. e) Přehled jednání učiněných v posledním účetním období na popud nebo v zájmu ovládající osoby nebo jí ovládaných osob V posledním účetním období bylo realizováno plnění ovládané osoby vůči společnosti BUS.COM a.s. spočívající v pronájmu osobních vozidel, v přeúčtování STK, emisí a materiálu na vozidla společnosti BUS.COM a.s., poměrné části nákladů na prodloužení licencí SW, spotřebního materiálu a poštovného, dále pak v přefakturaci nákladů souvisejících s konáním valné hromady za rok Zároveň společnost ČSAD Česká Lípa a.s. poskytla peněžní plnění společnosti BUS.COM a.s. za přijatá věcná protiplnění spočívající v přenechání některého nemovitého a movitého majetku společnosti BUS.COM a.s. k užívání: mycí zařízení, nebytové prostory, částí autobusových nádraží a parkovací a odstavné plochy, osobních vozidel, či přeúčtovávala příslušný podíl služeb externích dodavatelů. Věcná plnění ve prospěch propojené osoby DPÚK a.s. spočívala přenechání movitého majetku ve vlastnictví nebo správě společnosti ČSAD Česká Lípa a.s. k užívání ( autobusy ), přeúčtování spotřeby materiálu, PHM, mýtného a služeb čerpaných na pronajatou dopravní techniku, poskytování servisních služeb v České Lípě a v Lounech, přeúčtování poměrné části nákladů na prodloužení licencí SW a zejména v poskytnutí pracovní síly pro provoz pravidelné i nepravidelné autobusové dopravy včetně vyúčtování cestovného, preventivních prohlídek, zaměstnaneckých slev, ochranných pomůcek a uniforem, přepravní kontroly linek DPÚK a.s., dále pak v přeúčtování nákladů spojených s konáním valné hromady společnosti a odprodeji drobného hmotného majetku. Zároveň společnost ČSAD Česká Lípa a.s. poskytovala peněžní plnění společnosti DPÚK a.s. za přijatá věcná protiplnění spočívající ve zpracování účetní a daňové agendy, přeúčtování poštovného, ověření podpisů, STK, pojištění a mýtného na vozidla ČSAD Česká Lípa a.s., přeúčtování poměrného podílu nákladů na údržbu zastávek v Praze,

10 nákladů na archivní služby, nákladů na zabezpečení přepravy, nákladů na výpisy ze zdravotní dokumentace a dále jako finanční vyrovnání zaměstnaneckých slev z čipových karet. Ve prospěch společnosti EKOBUS a.s. poskytovala věcná plnění spočívající v přeúčtování poměrné části nákladů na prodloužení licencí SW, přeúčtování poštovného, dále pak přeúčtování materiálu do zakázek servisů společnosti EKOBUS a.s. a opravárenských služeb souvisejících s výjezdy pracovníků servisu ovládané osoby k opravám u zákazníka servisů společnosti EKOBUS a.s.. Zároveň byl ve prospěch společnosti EKOBUS a.s. poskytnuto věcné plnění v podobě prodeje drobného hmotného majetku. Společnost ČSAD Česká Lípa a.s. poskytovala společnosti EKOBUS a.s. peněžní plnění za dodávky materiálu, PHM, náhradních dílů, pneumatik, oděvů a ochranných pomůcek, služeb servisů a poskytování některých dalších odborných služeb souvisejících zejména s technickou údržbou vozového parku ČSAD Česká Lípa a.s., dále za pronájem dopravní techniky, za předání podílu ostatních služeb externích dodavatelů ve prospěch propojené osoby, podílu na zpracování personální a mzdové agendy, nákladů služeb IT včetně údržby SW a to v cenách a za podmínek obvyklých v běžném obchodním styku. Věcná plnění ve prospěch propojené osoby DP CITY s.r.o. spočívala v přenechání movitého majetku ve vlastnictví nebo správě společnosti ČSAD Česká Lípa a.s. k užívání ( autobusy ), přeúčtování mýtného a zejména v poskytnutí pracovní síly pro provoz pravidelné i nepravidelné autobusové dopravy včetně vyúčtování cestovného, preventivních prohlídek, ochranných pomůcek a uniforem, přepravní kontroly linek DP CITY s.r.o. Zároveň společnost ČSAD Česká Lípa a.s. poskytovala peněžní plnění společnosti DP CITY s.r.o. za přijatá věcná protiplnění spočívající v přeúčtování nákladů na odtah vozidla po havárii. S dalšími propojenými osobami, společností DP INTERCITY s.r.o. v likvidaci a Club-Air, s.r.o. nebylo realizováno žádné věcné plnění či protiplnění. f) Posouzení toho, zda vznikla ovládané osobě újma a zhodnocení výhod a nevýhod plynoucích ze vztahů mezi propojenými osobami Žádné jiné právní úkony nebyly v zájmu propojených osob učiněny, ani nebyla v zájmu nebo na popud těchto osob přijata nebo uskutečněna společností ČSAD Česká Lípa a.s. jakákoliv další opatření. Plnění a protiplnění mezi společností ČSAD Česká Lípa a.s. a propojenými osobami se odbývala za podmínek obvyklých v obchodním styku, jako ve vztazích k ostatním nepropojeným osobám. Žádné neobvyklé výhody nebo nevýhody nebyly mezi uvedenými osobami v roce 2017 uplatněny, společnosti ČSAD Česká Lípa a.s. nevznikla z výše uvedených poskytnutých plnění, smluv, ostatních jednání, jiných opatření nebo z jiných přijatých nebo poskytnutých plnění ( která byla uskutečněna v zájmu nebo na popud ostatních osob koncernu ) žádná újma. Společnosti ČSAD Česká Lípa a.s. neplynou ze vztahů v rámci skupiny žádná rizika.

11 VI. VÝKAZY FINANČNÍHO HOSPODAŘENÍ ROZVAHA

12 VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY Účetní závěrka v plném rozsahu a výroční zpráva budou po schválení valnou hromadou v souladu se zákonem č.563/1991 Sb. v platném znění zveřejněny uložením do sbírky listin obchodního rejstříku

13 VII. ZPRÁVA AUDITORA

14

15

16

ZPRÁVA o vztazích mezi propojenými osobami za rok 2017 podle 82 zákona č.90/2012 Sb. v platném znění

ZPRÁVA o vztazích mezi propojenými osobami za rok 2017 podle 82 zákona č.90/2012 Sb. v platném znění ZPRÁVA o vztazích mezi propojenými osobami za rok 2017 podle 82 zákona č.90/2012 Sb. v platném znění ČSAD Česká Lípa a.s., akciová společnost Lumiérů 181/41, 152 00 Praha 5 IČO: 25497987 Společnost zapsána

Více

ZPRÁVA o vztazích mezi propojenými osobami za rok 2015 podle 82 zákona č.90/2012 Sb. v platném znění

ZPRÁVA o vztazích mezi propojenými osobami za rok 2015 podle 82 zákona č.90/2012 Sb. v platném znění ZPRÁVA o vztazích mezi propojenými osobami za rok 2015 podle 82 zákona č.90/2012 Sb. v platném znění ČSAD Česká Lípa a.s., akciová společnost Lumiérů 181/41, 152 00 Praha 5 IČO: 25497987 Společnost zapsána

Více

ZPRÁVA o vztazích mezi propojenými osobami za rok 2014 podle 82 zákona č.90/2012 Sb. v platném znění

ZPRÁVA o vztazích mezi propojenými osobami za rok 2014 podle 82 zákona č.90/2012 Sb. v platném znění ZPRÁVA o vztazích mezi propojenými osobami za rok 2014 podle 82 zákona č.90/2012 Sb. v platném znění ČSAD Česká Lípa a.s., akciová společnost Lumiérů 181/41, 152 00 Praha 5 IČO: 25497987 Společnost zapsána

Více

OBSAH. IV. Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti a o stavu jejího majetku za rok 2018

OBSAH. IV. Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti a o stavu jejího majetku za rok 2018 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2018 OBSAH I. Orgány společnosti II. Struktura akcionářů III. Organizační struktura IV. Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti a o stavu jejího majetku za rok 2018 V.

Více

BUS.COM 181, 41, IČO:

BUS.COM 181, 41, IČO: 1 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 BUS.COM a.s. Lumiérů č.p. 181, č.or. 41, 152 00 Praha 5 IČO: 25497995 Společnost zapsána v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze v oddílu B, vložka 9616 2 OBSAH I. Orgány

Více

BUS.COM IČO:

BUS.COM IČO: 1 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2018 BUS.COM a.s. Rotavská 2656/2b, 155 00 Praha 5 IČO: 25497995 Společnost zapsána v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze v oddílu B, vložka 9616 2 OBSAH I. Orgány společnost

Více

OBSAH. Zpráva představenstva o činnosti společnosti a stavu jejího majetku za rok 2017

OBSAH. Zpráva představenstva o činnosti společnosti a stavu jejího majetku za rok 2017 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 OBSAH I. Orgány společnosti II. III. IV. Struktura akcionářů Organizační struktura Zpráva představenstva o činnosti společnosti a stavu jejího majetku za rok 2017 V. Zpráva představenstva

Více

OBSAH. Zpráva představenstva o činnosti společnosti a stavu jejího majetku za rok 2018

OBSAH. Zpráva představenstva o činnosti společnosti a stavu jejího majetku za rok 2018 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2018 OBSAH I. Orgány společnosti II. III. IV. Struktura akcionářů Organizační struktura Zpráva představenstva o činnosti společnosti a stavu jejího majetku za rok 2018 V. Zpráva představenstva

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. FIMO a.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. FIMO a.s. FIMO a. s. 411 19 Mšené lázně, Lázeňská 62 Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí n. Labem, odd. B, vložka 1428 VÝROČNÍ ZPRÁVA o podnikatelské činnosti a stavu majetku,

Více

Výroční zpráva účetního období 1.10.2013-30.9.2014 AKCENTA GROUP SE

Výroční zpráva účetního období 1.10.2013-30.9.2014 AKCENTA GROUP SE Výroční zpráva účetního období 1.10.2013-30.9.2014 AKCENTA GROUP SE Profil společnosti Obchodní firma: AKCENTA GROUP SE Sídlo: Gočárova třída 312/52 500 02 Hradec Králové Česká republika IČ: 28252900

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA SPOLEČNOSTI JABLONECKÁ DOPRAVNÍ A.S. IČ: JABLONEC NAD NISOU MÍROVÉ NÁMĚSTÍ 3100/ Kalendářní rok 2018

VÝROČNÍ ZPRÁVA SPOLEČNOSTI JABLONECKÁ DOPRAVNÍ A.S. IČ: JABLONEC NAD NISOU MÍROVÉ NÁMĚSTÍ 3100/ Kalendářní rok 2018 VÝROČNÍ ZPRÁVA SPOLEČNOSTI JABLONECKÁ DOPRAVNÍ A.S. IČ: 068 73 031 JABLONEC NAD NISOU MÍROVÉ NÁMĚSTÍ 3100/19 466 01 Kalendářní rok 2018 Obsah Úvodní slovo předsedy představenstva 3 Základní údaje o společnosti

Více

ČSAD Kyjov Bus a.s. Boršovská Kyjov. Valná hromada ČSAD Kyjov Bus a.s. Kyjov, dne 23. června 2017

ČSAD Kyjov Bus a.s. Boršovská Kyjov. Valná hromada ČSAD Kyjov Bus a.s. Kyjov, dne 23. června 2017 ČSAD Kyjov Bus a.s. Boršovská 2228 697 34 Kyjov VÝROČNÍ ZPRÁVA 2016 Valná hromada ČSAD Kyjov Bus a.s. Kyjov, dne 23. června 2017 OBSAH strana I. ÚVOD... 3 II. ZÁKLADNÍ ÚDAJE... 3 III. ORGÁNY SPOLEČNOSTI...

Více

Výroční zpráva za rok 2013. SC XAVEROV Horní Počernice a.s. IČ: 257 56 311

Výroční zpráva za rok 2013. SC XAVEROV Horní Počernice a.s. IČ: 257 56 311 Výroční zpráva za rok 2013 SC XAVEROV Horní Počernice a.s. IČ: 257 56 311 1 Obsah: I.Úvod... 2! II. Základní údaje o společnosti... 2! III. Orgány společnosti:... 2! IV. Historie společnosti... 3! V. Předmět

Více

Zpráva o vztazích. Akademická aliance, a. s. podle 82 zákona č. 90/2012 Sb. společnosti. za účetní období

Zpráva o vztazích. Akademická aliance, a. s. podle 82 zákona č. 90/2012 Sb. společnosti. za účetní období Zpráva o vztazích podle 82 zákona č. 90/2012 Sb. společnosti Akademická aliance, a. s. za účetní období 1. 9. 2015 31. 8. 2016 OBSAH 1. Ovládající osoba 2. Osoby ovládané 3. Schéma uváděných osob 4. Struktura

Více

Pražská energetika, a.s.

Pražská energetika, a.s. Představenstvo společnosti se sídlem v Praze 10, Na Hroudě 1492/4, PSČ 100 05 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, Sp.zn. B 2405 IČO: 60193913 (dále jen společnost ) svolává řádnou

Více

Zpráva o vztazích pro účetní období od 1.1.2014 do 31.12.2014

Zpráva o vztazích pro účetní období od 1.1.2014 do 31.12.2014 Zpráva o vztazích pro účetní období od 1.1.2014 do 31.12.2014 podle ust. 82 zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích), vypracovaná představenstvem

Více

1. Základní údaje o společnosti

1. Základní údaje o společnosti 1. Základní údaje o společnosti Obchodní firma : Léčebné centrum sv. Markéty, a.s. Sídlo: Lázně 117, 383 01 Prachatice Právní forma: akciová společnost IČO: 260 40 166 Rozhodující předmět činnosti: Poskytování

Více

K&V ELEKTRO a.s. Výroční zpráva společnosti

K&V ELEKTRO a.s. Výroční zpráva společnosti K&V ELEKTRO a.s. Výroční zpráva společnosti za rok 2013 Výroční zpráva společnosti 2013 I. Úvod II. Textová část výroční zprávy společnosti 1. Údaje o společnosti 2. Údaje o činnosti společnosti 3. Údaje

Více

Zpráva o vztazích. OTAVAN Třeboň a.s. podle 82 zákona č. 90/2012 Sb. společnosti. za účetní období

Zpráva o vztazích. OTAVAN Třeboň a.s. podle 82 zákona č. 90/2012 Sb. společnosti. za účetní období Zpráva o vztazích podle 82 zákona č. 90/2012 Sb. společnosti OTAVAN Třeboň a.s. za účetní období 2017 OBSAH 1. Ovládaná osoba 2. Ovládající osoba 3. Osoby ovládané stejnou ovládající osobou "Propojené

Více

podle ustanovení 82 zák. č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích)

podle ustanovení 82 zák. č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích) ZPRÁVA O VZTAZÍCH MEZI OVLÁDAJÍCÍ OSOBOU A OSOBOU OVLÁDANOU A MEZI OVLÁDANOU OSOBOU A OSOBAMI OVLÁDANÝMI STEJNOU OVLÁDAJÍCÍ OSOBOU ZA ÚČETNÍ OBDOBÍ 2016 podle ustanovení 82 zák. č. 90/2012 Sb., o obchodních

Více

Pražská energetika, a.s.

Pražská energetika, a.s. Představenstvo společnosti se sídlem v Praze 10, Na Hroudě 1492/4, PSČ 100 05 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 2405 IČ: 601 93 913 (dále jen společnost ) svolává

Více

ZPRÁVA O VZTAZÍCH 2014 (zpráva o vztazích bude sou ástí výro ní zprávy za rok 2014, výro ní zpráva bude akcioná m p edložena na valné hromad

ZPRÁVA O VZTAZÍCH 2014 (zpráva o vztazích bude sou ástí výro ní zprávy za rok 2014, výro ní zpráva bude akcioná m p edložena na valné hromad se sídlem Komenského 59, PSČ 386 43, Strakonice, IČO: 608 26 843, e-mail: tst@tst.cz, www.tst.cz, tel. 383 318 111, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích, oddíl B,

Více

Pololetní zpráva 1-6. Český holding, a.s.

Pololetní zpráva 1-6. Český holding, a.s. Pololetní zpráva 1-6 Český holding, a.s. Obsah Obsah Popisná část 3 Základní údaje Základní kapitál Podnikatelská činnost Další významné skutečnosti Čestné prohlášení 6 Finanční část 7 Nekonsolidovaný

Více

podle ustanovení 82 zák. č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích)

podle ustanovení 82 zák. č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích) ZPRÁVA O VZTAZÍCH MEZI OVLÁDAJÍCÍ OSOBOU A OSOBOU OVLÁDANOU A MEZI OVLÁDANOU OSOBOU A OSOBAMI OVLÁDANÝMI STEJNOU OVLÁDAJÍCÍ OSOBOU ZA ÚČETNÍ OBDOBÍ 2017 podle ustanovení 82 zák. č. 90/2012 Sb., o obchodních

Více

Zpráva o vztazích pro účetní období od do

Zpráva o vztazích pro účetní období od do Zpráva o vztazích pro účetní období od 1.1.2016 do 31.12.2016 podle ust. 82 zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích), vypracovaná představenstvem

Více

Zpráva o vztazích. OTAVAN Třeboň a.s. podle 82 zákona č. 90/2012 Sb. společnosti. za účetní období

Zpráva o vztazích. OTAVAN Třeboň a.s. podle 82 zákona č. 90/2012 Sb. společnosti. za účetní období Zpráva o vztazích podle 82 zákona č. 90/2012 Sb. společnosti OTAVAN Třeboň a.s. za účetní období 2015 OBSAH 1. Ovládaná osoba 2. Ovládající osoba 3. Osoby ovládané stejnou ovládající osobou "Propojené

Více

Abellio CZ a.s. Výroční zpráva. za rok 2011

Abellio CZ a.s. Výroční zpráva. za rok 2011 Abellio CZ a.s. Výroční zpráva Abellio CZ a.s. za rok 2011 Výroční zpráva za rok 2011 Abellio CZ a.s. Abellio CZ a.s. Výroční zpráva Abellio a.s. za rok 2011 Obsah: 1 Úvodní slovo člena představenstva

Více

Výroční zpráva za účetní období KOVOBEL a.s.

Výroční zpráva za účetní období KOVOBEL a.s. Výroční zpráva za účetní období 2015 KOVOBEL a.s. O B S A H 1. Základní údaje o společnosti 1.1 Založení společnosti 1.2 Předmět podnikání 1.3 Základní kapitál 1.4 Údaje o majetkových účastech 2. Orgány

Více

řádnou valnou hromadu.

řádnou valnou hromadu. Představenstvo společnosti Lázně Poděbrady, a. s. se sídlem Poděbrady, Jiřího náměstí 39, PSČ: 290 33, IČ 45147833, společnost je zapsána v OR vedeném MS v Praze, oddíl B., vložka 1471 svolává ve smyslu

Více

Zpráva o vztazích dle 82 Zákona č. 90/2012 Sb. o obchodních korporacích

Zpráva o vztazích dle 82 Zákona č. 90/2012 Sb. o obchodních korporacích Zpráva o vztazích dle 82 Zákona č. 90/2012 Sb. o obchodních korporacích Obchodní korporace STATUS stavební a.s., IČ: 46679120 Se sídlem Nádražní 998, 396 01 Humpolec Krajským soudem v Českých Budějovicích,

Více

podle ustanovení 82 zák. č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích)

podle ustanovení 82 zák. č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích) ZPRÁVA O VZTAZÍCH MEZI OVLÁDAJÍCÍ OSOBOU A OSOBOU OVLÁDANOU A MEZI OVLÁDANOU OSOBOU A OSOBAMI OVLÁDANÝMI STEJNOU OVLÁDAJÍCÍ OSOBOU ZA ÚČETNÍ OBDOBÍ 2014 podle ustanovení 82 zák. č. 90/2012 Sb., o obchodních

Více

BKB. BKB Metal, a.s. O b s a h : I. Základní údaje a charakteristika společnosti BKB Metal, a.s. II.

BKB. BKB Metal, a.s. O b s a h : I. Základní údaje a charakteristika společnosti BKB Metal, a.s. II. Výroční zpráva za rok 2013 O b s a h : I. Základní údaje a charakteristika společnosti II. III. Orgány společnosti Hlavní předmět činnosti společnosti IV. Výkony a zisky po zdanění v letech 1996 až 2013

Více

Zpráva o vztazích podle 82 zákona o obchodních korporacích

Zpráva o vztazích podle 82 zákona o obchodních korporacích Zpráva o vztazích podle 82 zákona o obchodních korporacích za rok 2014 zpráva je zpracována za společnost: BBB spol. s r.o. se sídlem. IČ 111 11 111 společnost je vedená u Krajského soudu v Olomouci, oddíl

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014. AUTA BOREK a. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014. AUTA BOREK a. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 AUTA BOREK a. s. Obsah: a) Charakteristika společnosti b) Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti c) Zpráva představenstva o vztazích mezi propojenými osobami

Více

The CEE Stock Exchange Group

The CEE Stock Exchange Group The CEE Stock Exchange Group and 2012: its Výroční Capital zpráva Markets 2012/13 Obsah Profil společnosti 2 Činnost 4 Výsledky hospodaření 5 Zpráva dozorčí rady 6 Zpráva o vztazích 8 Finanční část 13

Více

Výroční zpráva Opravy a údržba komunikací Ostrava 2017 OBSAH

Výroční zpráva Opravy a údržba komunikací Ostrava 2017 OBSAH VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 OBSAH Profil společnosti Orgány společnosti Úvodní slovo předsedy dozorčí rady Úvodní slovo jednatele Organizační schéma Rozvaha Výkaz zisků a ztrát Zpráva auditora Zpráva o vztazích

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo akciové společnosti Poštovní tiskárna cenin Praha a. s., IČ 45273448, se sídlem Praha 7 - Holešovice, Ortenovo nám. 542/16, PSČ 170 04, zapsaná v obchodním

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU. představenstvo společnosti

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU. představenstvo společnosti POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU představenstvo společnosti GLASS SERVICE, a.s. se sídlem Rokytnice 60, 755 01 Vsetín, IČO: 25849077, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl B,

Více

Výroční zpráva společnosti ARKADIA, a.s. za rok 2011

Výroční zpráva společnosti ARKADIA, a.s. za rok 2011 Výroční zpráva společnosti ARKADIA, a.s. za rok 2011 Obsah Profil společnosti a výhled do roku 2012 Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti ARKADIA, a.s. a o stavu jejího majetku za

Více

Výroční zpráva za rok 2014

Výroční zpráva za rok 2014 Výroční zpráva za rok 2014 1. Úvod 2. Stav majetku 3. Zpráva o vztazích mezi propojenými osobami 4. Zpráva o podnikatelské činnosti 5. Zpráva o činnosti dozorčí rady za rok 2014 6. Zpráva auditora k účetní

Více

BREDERODE a.s. 130 00 Praha 3, Kubelíkova 1548/27

BREDERODE a.s. 130 00 Praha 3, Kubelíkova 1548/27 BREDERODE a.s. 130 00 Praha 3, Kubelíkova 1548/27 Praha, červen 2013 1 O b s a h: Úvod 1. Základní údaje o společnosti 2. Organizační schéma společnosti 3. Orgány správy a řízení společnosti: 3.1. Představenstvo

Více

SLOT OMEGA, a.s. 2006

SLOT OMEGA, a.s. 2006 Výroční zpráva Ω SLOT OMEGA, a.s. 2006 Obsah výroční zprávy Úvod.................................................................................................. 5 Orgány společnosti a její management................................................................

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK AUTA BOREK a. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK AUTA BOREK a. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2016 AUTA BOREK a. s. Obsah: a) Charakteristika společnosti b) Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti c) Zpráva představenstva o vztazích mezi propojenými osobami

Více

se sídlem v Brně, Heršpická 758/13

se sídlem v Brně, Heršpická 758/13 se sídlem v Brně, Heršpická 758/13 MEZITÍMNÍ ZPRÁVA EMITENTA KÓTOVANÉHO CENNÉHO PAPÍRU (NEAUDITOVANÁ) 1.1.2013 až 18.5.2013 ÚDAJE O EMITENTOVI Obchodní firma: KAROSERIA a. s. Sídlo společnosti: Heršpická

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti RMS Mezzanine, a.s., se sídlem: Sokolovská 394/17, Karlín, 186 00 Praha 8, Česká republika, IČO: 00025500, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. společnosti Metropolnet, a. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. společnosti Metropolnet, a. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA společnosti Metropolnet, a. s. za účetní období 2008 OBSAH ÚDAJE O SPOLEČNOSTI 3-4 Základní údaje o společnosti Statutární orgán: Představenstvo: Dozorčí rada: Činnost společnosti v roce

Více

/ 15:00 hod PPF GATE, Evropská 2690 / 17, P6 - zasedací místnost č. 601, 6. patro

/ 15:00 hod PPF GATE, Evropská 2690 / 17, P6 - zasedací místnost č. 601, 6. patro VALNÁ HROMADA 26. 4. 2017 / 15:00 hod PPF GATE, Evropská 2690 / 17, P6 - zasedací místnost č. 601, 6. patro Představenstvo společnosti, se sídlem v Praze 6, Evropská 2690/17, PSČ: 160 41, IČ: 47116129

Více

Výroční zpráva společnosti BRAWA, a.s., za rok končící 30. listopadu 2017 Obsah

Výroční zpráva společnosti BRAWA, a.s., za rok končící 30. listopadu 2017 Obsah Výroční zpráva společnosti BRAWA, a.s., za rok končící 30. listopadu 2017 Obsah Profil společnosti... 2 Zpráva o podnikatelské činnosti... 3 Následné události... 4 Zpráva o vztazích mezi propojenými osobami...

Více

Příloha k účetní závěrce

Příloha k účetní závěrce Příloha k účetní závěrce sestavené společností Chemin a.s. ke dni 31.12.214 v tis. Kč Příloha k účetní závěrce za rok 214 1. Obecné vysvětlivky k rozvaze a výkazu zisku a ztráty Tato příloha k účetní závěrce

Více

PŘÍLOHA A ÚDAJE O FINANČNÍ SITUACI ŽADATELE. Produkt. Produkt

PŘÍLOHA A ÚDAJE O FINANČNÍ SITUACI ŽADATELE. Produkt. Produkt Obchodní název firmy: PŘÍLOHA A ÚDAJE O FINANČNÍ SITUACI ŽADATELE Údaje v tis. Kč Dlouhodobé závazky (>1 rok) - včetně bankovních úvěrů, úvěrů u leasingových společností, dodavatelských úvěrů, půjčky vlastníka

Více

PROMET CZECH s.r.o. Výroční zpráva za rok 2007

PROMET CZECH s.r.o. Výroční zpráva za rok 2007 OBSAH Základní údaje Podnikatelská činnost a stav majetku Vybrané údaje a finanční ukazatele Aktivity v oblasti výzkumu a vývoje Aktivity v oblasti ochrany životního prostředí Události po datu účetní závěrky

Více

1. Základní údaje o společnosti

1. Základní údaje o společnosti 1. Základní údaje o společnosti Obchodní firma : Léčebné centrum sv. Markéty, a.s. Sídlo: Lázně 117, 383 01 Prachatice Právní forma: akciová společnost IČO: 260 40 166 Rozhodující předmět činnosti: Poskytování

Více

ZPRÁVA O VZTAZÍCH 2015 (zpráva je součástí výroční zprávy za rok 2015)

ZPRÁVA O VZTAZÍCH 2015 (zpráva je součástí výroční zprávy za rok 2015) se sídlem Komenského 59, PSČ 386 43, Strakonice, IČO: 608 26 843, e-mail: tst@tst.cz, www.tst.cz, tel. 383 318 111, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích, oddíl B,

Více

uzavřený investiční fond, a.s.

uzavřený investiční fond, a.s. Oznámení o uložení projektu fúze sloučením společnosti UNIMEX GROUP, uzavřený investiční fond, a.s. se společností UNISTAV International, a.s. ve sbírce listin, Upozornění na práva akcionářů a věřitelů

Více

Výroční zpráva společnosti TECH PHARMA, a.s. za rok 2013

Výroční zpráva společnosti TECH PHARMA, a.s. za rok 2013 Výroční zpráva společnosti TECH PHARMA, a.s. za rok 2013 se sídlem Revoluční 765/19, Praha 1, PSČ: 110 00, IČO: 266 88 956, společnost je zapsána v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 7601,

Více

Pololetní zpráva 1-6. Český holding, a.s.

Pololetní zpráva 1-6. Český holding, a.s. Pololetní zpráva 1-6 Český holding, a.s. Obsah Obsah Popisná část 3 Základní údaje Základní kapitál Podnikatelská činnost Další významné skutečnosti Čestné prohlášení 6 Finanční část 7 Nekonsolidovaný

Více

Příloha k účetní závěrce ke dni

Příloha k účetní závěrce ke dni Příloha k účetní závěrce ke dni 31.12.2017 Příloha je zpracována v souladu s Vyhláškou 500/2002 Sb. Ve znění pozdějších předpisu, kterým se stanoví obsah účetní závěrky pro podnikatele. Údaje přílohy vycházejí

Více

. Základní údaje o pojišťovně

. Základní údaje o pojišťovně Údaje o pojišťovně. Základní údaje o pojišťovně obchodní.firma: Vitalitas pojišťovna, a.s. právní forma: akciová společnost sídlo: Tusarova 1152/36, 170 00 Praha 7 IČ: 257 I0 966 Datum zápisu do obchodního

Více

ČSAD Kyjov Servisní a.s. Boršovská 2228/ Kyjov. Valná hromada ČSAD Kyjov Servisní a.s. Kyjov, dne 24. června 2016

ČSAD Kyjov Servisní a.s. Boršovská 2228/ Kyjov. Valná hromada ČSAD Kyjov Servisní a.s. Kyjov, dne 24. června 2016 ČSAD Kyjov Servisní a.s. Boršovská 2228/5 697 01 Kyjov VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 Valná hromada ČSAD Kyjov Servisní a.s. Kyjov, dne 24. června 2016 OBSAH strana I. ÚVOD... 3 II. ZÁKLADNÍ ÚDAJE... 3 III. ORGÁNY

Více

ROZVAHA ve zjednodušeném rozsahu. ke dni

ROZVAHA ve zjednodušeném rozsahu. ke dni Rozvaha podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 00/2002 Sb. Účetní jednotka doručí účetní závěrku současně s doručením daňového přiznání za daň z příjmů 1 x příslušnému finančnímu úřadu ROZVAHA ve zjednodušeném

Více

/ 15:00 hod PPF GATE, Evropská 2690 / 17, P6 - zasedací místnost č. 601, 6. patro

/ 15:00 hod PPF GATE, Evropská 2690 / 17, P6 - zasedací místnost č. 601, 6. patro VALNÁ HROMADA 26. 4. 2018 / 15:00 hod PPF GATE, Evropská 2690 / 17, P6 - zasedací místnost č. 601, 6. patro Představenstvo společnosti PPF banka a.s., se sídlem v Praze 6, Evropská 2690/17, PSČ: 160 41,

Více

ZPRÁVA. 1. Osoby tvořící holding. 1.1 Ovládaná osoba

ZPRÁVA. 1. Osoby tvořící holding. 1.1 Ovládaná osoba ZPRÁVA představenstva o vztazích mezi ovládající a ovládanou osobou a o vztazích mezi ovládanou osobou a ostatními osobami ovládanými stejnou ovládající osobou za rok 2016 Veškeré dokumenty a materiály

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. společnosti Metropolnet, a. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. společnosti Metropolnet, a. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA společnosti Metropolnet, a. s. za účetní období 2005 OBSAH ÚDAJE O SPOLEČNOSTI 3 Základní údaje o společnosti 3 Statutární orgán: 3 Představenstvo: 3 Dozorčí rada: 3 Činnost společnosti

Více

výroční zpráva SLOT s. r. o. 2005

výroční zpráva SLOT s. r. o. 2005 výroční zpráva SLOT s. r. o. 2005 OBSAH VÝROČNÍ ZPRÁVY Úvod................................................................................ 3 Orgány společnosti a její management...............................................

Více

Informace dle vyhlášky č.123/2007 Sb., o pravidlech obezřetného podnikání bank, spořitelních a úvěrních družstev a obchodníků s cennými papíry

Informace dle vyhlášky č.123/2007 Sb., o pravidlech obezřetného podnikání bank, spořitelních a úvěrních družstev a obchodníků s cennými papíry Informace dle vyhlášky č.123/2007 Sb., o pravidlech obezřetného podnikání bank, spořitelních a úvěrních družstev a obchodníků s cennými papíry stav ke dni 31. prosince 2008 1.1 Údaje o obchodníkovi s cennými

Více

ČSAD Kyjov Bus a.s. Boršovská 2228 697 34 Kyjov

ČSAD Kyjov Bus a.s. Boršovská 2228 697 34 Kyjov ČSAD Kyjov Bus a.s. Boršovská 2228 697 34 Kyjov VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 Valná hromada ČSAD Kyjov Bus a.s. Kyjov, dne 25. června 2015 OBSAH strana I. ÚVOD... 4 II. ZÁKLADNÍ ÚDAJE... 4 III. ORGÁNY SPOLEČNOSTI...

Více

Příloha k účetní závěrce ke dni

Příloha k účetní závěrce ke dni Příloha k účetní závěrce ke dni 31.12.2017 Příloha je zpracována v souladu s Vyhláškou 500/2002 Sb. Ve znění pozdějších předpisu, kterým se stanoví obsah účetní závěrky pro podnikatele. Údaje přílohy vycházejí

Více

VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ K USNESENÍM ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY SPOLEČNOSTI KONANÉ DNE

VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ K USNESENÍM ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY SPOLEČNOSTI KONANÉ DNE Kofola ČeskoSlovensko a.s. IČ: 242 61 980 sídlo: Nad Porubkou 2278/31a, Poruba, 708 00 Ostrava zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl B., vložka 10735 («Společnost») VÝSLEDKY

Více

OBSAH I. Profil společnosti základní údaje o emitentovi II. Údaje o základním kapitálu III. Údaje o cenných papírech...

OBSAH I. Profil společnosti základní údaje o emitentovi II. Údaje o základním kapitálu III. Údaje o cenných papírech... OBSAH OBSAH... 1 I. Profil společnosti základní údaje o emitentovi... 2 II. Údaje o základním kapitálu... 2 III. Údaje o cenných papírech... 2 IV. Údaje o činnosti... 2 V. Údaje o majetku a finanční situaci

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo akciové společnosti CHEVAK Cheb, a.s. se sídlem v Chebu, Tršnická 4/11, 350 02 Cheb, zapsaná u Krajského soudu v Plzni, oddíl B, vložka č. 367, IČ: 49787977

Více

PROMET CZECH s.r.o. Výroční zpráva za rok 2009

PROMET CZECH s.r.o. Výroční zpráva za rok 2009 OBSAH Základní údaje Podnikatelská činnost a stav majetku Vybrané údaje a finanční ukazatele Aktivity v oblasti výzkumu a vývoje Aktivity v oblasti ochrany životního prostředí Události po datu účetní závěrky

Více

Z P R Á V A V Ý R O Č N Í. STAVEBNÍ, INVESTIČNÍ A KAPITÁLOVÁ, a.s. za rok společnosti. Obsah: I. Základní údaje o společnosti

Z P R Á V A V Ý R O Č N Í. STAVEBNÍ, INVESTIČNÍ A KAPITÁLOVÁ, a.s. za rok společnosti. Obsah: I. Základní údaje o společnosti V Ý R O Č N Í Z P R Á V A za rok 2016 společnosti STAVEBNÍ, INVESTIČNÍ A KAPITÁLOVÁ, a.s. Obsah: I. Základní údaje o společnosti II. III. Údaje o základním kapitálu a cenných papírech Údaje o statutárních

Více

M A N A G E M E N T P O D N I K U

M A N A G E M E N T P O D N I K U M A N A G E M E N T P O D N I K U 1 1 Podnikání Právo podnikat je ústavně zaručeným subjektivním právem a omezení podnikatelské činnosti může být stanoveno jedině zákonem. Základní vymezení právní úpravy

Více

Výroční zpráva společnosti FINANCE Zlín, a.s. za rok 2007

Výroční zpráva společnosti FINANCE Zlín, a.s. za rok 2007 Výroční zpráva společnosti FINANCE Zlín, a.s. za rok 2007 Ve Zlíně dne 23. dubna 2008 Obsah 1. Profil společnosti 2. Vrcholové orgány společnosti a údaje o akcionářích 3. Údaje o vydaných cenných papírech

Více

Informace o omezení převoditelnosti cenných papírů:

Informace o omezení převoditelnosti cenných papírů: A) SOUHRNNÁ VYSVĚTLUJÍCÍ ZPRÁVA PŘEDSTAVENSTVA SPOLEČNOSTI PHILIP MORRIS ČR A.S. ZA ROK 2009 DLE 118 ODST. 8 ZÁKONA Č. 256/2004 SB., O PODNIKÁNÍ NA KAPITÁLOVÉM TRHU VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN

Více

V. Tato zpráva o vztazích je zpracována za účetní období od 1.1.2005 do 31.12.2005. V průběhu roku 2005 zabezpečovala společnost TEPLO BRUNTÁL a.s..

V. Tato zpráva o vztazích je zpracována za účetní období od 1.1.2005 do 31.12.2005. V průběhu roku 2005 zabezpečovala společnost TEPLO BRUNTÁL a.s.. Zpráva o vztazích mezi ovládající a ovládanou osobou a o vztazích mezi ovládanou osobou a ostatními osobami ovládanými stejnou osobou v souladu s ustanoveními 66a zákona č. 513/1991 Obchodní zákoník ve

Více

VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ K USNESENÍM ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY SPOLEČNOSTI KONANÉ DNE

VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ K USNESENÍM ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY SPOLEČNOSTI KONANÉ DNE Kofola ČeskoSlovensko a.s. IČ: 242 61 980 sídlo: Nad Porubkou 2278/31a, Poruba, 708 00 Ostrava zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl B., vložka 10735 («Společnost») VÝSLEDKY

Více

Výroční zpráva společnosti BRAWA, a.s., za účetní období 11 měsíců končící 30. listopadu 2015 Obsah

Výroční zpráva společnosti BRAWA, a.s., za účetní období 11 měsíců končící 30. listopadu 2015 Obsah Výroční zpráva společnosti BRAWA, a.s., za účetní období 11 měsíců končící 30. listopadu 2015 Obsah Profil společnosti... 2 Zpráva o podnikatelské činnosti... 4 Následné události... 5 Zpráva o vztazích

Více

STAVEBNÍ, INVESTIČNÍ A KAPITÁLOVÁ, a.s.

STAVEBNÍ, INVESTIČNÍ A KAPITÁLOVÁ, a.s. V Ý R O Č N Í Z P R Á V A za rok 2017 společnosti STAVEBNÍ, INVESTIČNÍ A KAPITÁLOVÁ, a.s. Obsah: I. Základní údaje o společnosti II. III. Údaje o základním kapitálu a cenných papírech Údaje o statutárních

Více

AUTOLINHART BOREK a.s.

AUTOLINHART BOREK a.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 AUTOLINHART BOREK a.s. Obsah: a) Charakteristika společnosti b) Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti c) Zpráva představenstva o vztazích mezi propojenými

Více

ROZVAHA ve zkráceném rozsahu (mikro účetní jednotka) ke dni ( v celých tisících Kč )

ROZVAHA ve zkráceném rozsahu (mikro účetní jednotka) ke dni ( v celých tisících Kč ) Rozvaha podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 500/2002 Sb. Účetní jednotka doručí účetní závěrku současně s doručením daňového přiznání za daň z příjmů 1 x příslušnému finančnímu úřadu ROZVAHA ve zkráceném rozsahu

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti Teplárna České Budějovice, a.s. se sídlem České Budějovice, Novohradská 32, PSČ 372 15, IČ: 60826835 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského

Více

PROMET CZECH s.r.o. Výroční zpráva za rok 2010

PROMET CZECH s.r.o. Výroční zpráva za rok 2010 OBSAH Základní údaje Podnikatelská činnost a stav majetku Vybrané údaje a finanční ukazatele Aktivity v oblasti výzkumu a vývoje Aktivity v oblasti ochrany životního prostředí Události po datu účetní závěrky

Více

I. ÚVOD. 1. Identifikační údaje 2. Údaje o činnosti společnosti ÚČETNÍ ZÁVĚRKA

I. ÚVOD. 1. Identifikační údaje 2. Údaje o činnosti společnosti ÚČETNÍ ZÁVĚRKA Sídlo: Teplice nad Bečvou 63 753 51 Teplice nad Bečvou Výroční zpráva 2013 OBSAH: I. ÚVOD 1. Identifikační údaje 2. Údaje o činnosti společnosti II. ÚČETNÍ ZÁVĚRKA 1. Rozvaha 2. Výkaz zisku a ztráty 3.

Více

Informace dle vyhlášky č.123/2007 Sb., o pravidlech obezřetného podnikání bank, spořitelních a úvěrních družstev a obchodníků s cennými papíry

Informace dle vyhlášky č.123/2007 Sb., o pravidlech obezřetného podnikání bank, spořitelních a úvěrních družstev a obchodníků s cennými papíry Informace dle vyhlášky č.123/2007 Sb., o pravidlech obezřetného podnikání bank, spořitelních a úvěrních družstev a obchodníků s cennými papíry stav ke dni 30. září 2013 1.1 Údaje o obchodníkovi s cennými

Více

ČSAD Kyjov Logistics a.s. Boršovská 2228/5 697 34 Kyjov

ČSAD Kyjov Logistics a.s. Boršovská 2228/5 697 34 Kyjov ČSAD Kyjov Logistics a.s. Boršovská 2228/5 697 34 Kyjov VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 Valná hromada ČSAD Kyjov Logistics a.s. Kyjov, dne 25. června 2015 OBSAH strana I. ÚVOD... 3 II. ZÁKLADNÍ ÚDAJE... 3 III. ORGÁNY

Více

svolává valnou hromadu, která se bude konat ve čtvrtek 26. června 2014 ve 13,00 hodin v zasedací místnosti v sídle společnosti v Praze, Geologická 4.

svolává valnou hromadu, která se bude konat ve čtvrtek 26. června 2014 ve 13,00 hodin v zasedací místnosti v sídle společnosti v Praze, Geologická 4. Představenstvo akciové společnosti AQUATEST a.s. se sídlem Praha 5, Geologická 4, PSČ: 152 00 IČ: 447 94 843 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, v oddílu B, vložce 1189 svolává

Více

se sídlem v Brně, Heršpická 758/13

se sídlem v Brně, Heršpická 758/13 se sídlem v Brně, Heršpická 758/13 MEZITÍMNÍ ZPRÁVA EMITENTA KÓTOVANÉHO CENNÉHO PAPÍRU (NEAUDITOVANÁ) 1.7.2013 až 14.11.2013 1 Tato zpráva obsahuje komentovaný výsledek hospodaření, stav majetku a účetní

Více

akciová společnost Výroční zpráva za rok

akciová společnost Výroční zpráva za rok 2016 akciová společnost Výroční zpráva za rok OBSAH Stránka 1 Výroční zpráva REDASH, a.s. 2016 I. Profil společnosti základní údaje o emitentovi - - II. Údaje o základním kapitálu III. Údaje o cenných

Více

svolává ŘÁDNOU VALNOU HROMADU (dále jen valná hromada )

svolává ŘÁDNOU VALNOU HROMADU (dále jen valná hromada ) Představenstvo společnosti Společnost pro využití letiště Ostrava-Mošnov, a.s. se sídlem č.p. 316, 742 51 Mošnov identifikační číslo: 60792914 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě,

Více

ČÁST I / ÚČETNÍ ZÁVĚRKA PODLE ČESKÝCH PŘEDPISŮ

ČÁST I / ÚČETNÍ ZÁVĚRKA PODLE ČESKÝCH PŘEDPISŮ 2) informace o účetních zásadách, metodách oceňování a způsobech odpisování 3) doplňující informace k rozvaze a k výkazu zisku a ztráty je třeba vysvětlit každou významnou položku či skupinu položek, pohledávky

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti TESLA KARLÍN, a.s. se sídlem v Praze 10, V Chotejně 9/1307, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 1520, IČO:

Více

4/1.1.4 Povinnost podání zpráv

4/1.1.4 Povinnost podání zpráv A kc iová spole čn ost a je jí říze n í část 4, díl 1, kapitola 1.4, str. 1 4/1.1.4 Povinnost podání zpráv C H EC K LIS T Přehled zpráv, které představenstvo vypracovává a dále podává příslušnému orgánu

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo První novinové společnosti a.s. se sídlem v Praze 9, Horní Počernice, Paceřická 1/2773, PSČ: 193 00, IČ: 45795533, zapsané v obch. rejstříku vedeném Městským

Více

Program valné hromady PTC Praha a.s.

Program valné hromady PTC Praha a.s. Program valné hromady PTC Praha a.s. 1. Zahájení 2. Kontrola usnášeníschopnosti valné hromady 3. Volba předsedy valné hromady Valná hromada volí za předsedu valné hromady Ing. Miroslav Černý. Orgány valné

Více

1. Úvod. Společnost GLOBAL ASSISTANCE zajišťuje:

1. Úvod. Společnost GLOBAL ASSISTANCE zajišťuje: 1. Úvod GLOBAL ASSISTANCE a.s. je společnost, která je součástí mezinárodního koncernu VIENNA INSURANCE GROUP. Tato skupina je přední pojišťovací skupina v Rakousku a jedna z předních pojišťoven v regionu

Více

04 AL INVEST Břidličná, a.s. / Výroční zpráva 2009 / příloha 2

04 AL INVEST Břidličná, a.s. / Výroční zpráva 2009 / příloha 2 PŘÍLOHA 2 Zpráva o vztazích mezi ovládající a ovládanou společností a o vztazích mezi propojenými osobami podle 66a, odst. 9 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění 2 A l u m i n i u

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA SPOLEČNOSTI. KŘINICE KRÁSNÁ LÍPA, s.r.o. ZA ROK 2002

VÝROČNÍ ZPRÁVA SPOLEČNOSTI. KŘINICE KRÁSNÁ LÍPA, s.r.o. ZA ROK 2002 VÝROČNÍ ZPRÁVA SPOLEČNOSTI KŘINICE KRÁSNÁ LÍPA, s.r.o. ZA ROK 2002 1. přehled činností vykonávaných v kalendářním roce 2002 s uvedením vztahu k účelu založení společnosti; 2. roční účetní uzávěrka a zhodnocení

Více

VYSVĚTLUJÍCÍ ZPRÁVA KE SKUTEČNOSTEM VYŽADOVANÝM ZMĚNOU

VYSVĚTLUJÍCÍ ZPRÁVA KE SKUTEČNOSTEM VYŽADOVANÝM ZMĚNOU VYSVĚTLUJÍCÍ ZPRÁVA KE SKUTEČNOSTEM VYŽADOVANÝM ZMĚNOU ZÁKONA O PODNIKÁNÍ NA KAPITÁLOVÉM TRHU V souvislosti se změnou zákona č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu, provedenou zákonem č. 104/2008

Více

Otázka: Obchodní společnosti. Předmět: Ekonomie. Přidal(a): Bárbra

Otázka: Obchodní společnosti. Předmět: Ekonomie. Přidal(a): Bárbra Otázka: Obchodní společnosti Předmět: Ekonomie Přidal(a): Bárbra - Podniky soukromých podnikatelů mají výhody (jednotlivec je ve všem rozhodující osobou) ale i nevýhody (nedostatek kapitálu, velké podnikatelské

Více