My pracujeme, vy žijte.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "My pracujeme, vy žijte."

Transkript

1 Indesit Company âeská s.r.o. Lihovarská 10/ Praha 9, âeská republika Modrá linka tel.: Ed. 01/07 - Printed in Italy Dokonalé vaření v rekordním čase Viale Aristide Merloni, 7 0 Fabriano (AN) - Italia My pracujeme, vy žijte.

2 My pracujeme, vy žijte Pokud chcete mít více volného času, je třeba využívat efektivní výrobky a originální řešení, která co nejvíce zjednodužší váš život. Indesit také hraje důležitou roli ve volném čase, podporováním akcí v kinech a mezinárodních sportovních akcí. Indesit je hlavním sponzorem Indesit Mistrovství Evropy ve volejbale. Stejně také tenis: pro tento rok je Indesit hlavním sponzorem Indesit ATP Race, nejdůležitějšího tenisového žebříčku na světe. A proto My pracujeme, vy žijte. NOVÉ KUCHYNĚ INDESIT Uspokojí Vá vkus. Chcete poznat novinky od Indesitu? str. Nemáte problémy s prostorem? str. 8 Jsou va e prostory skuteãnû malé? str KuchyÀ bez v parû? str. 1 Indesit vám usnadní Ïivot. str. 19

3 Chcete poznat novinky od Indesitu? Trouby Multichef 5 Hlubok plech 5 programû elektrické trouby Multichef 5 tradiãní ohfiev, gril, horkovzdu n ohfiev, dvojit gril a gril s horkovzdu n m ohfievem, aby byly va e pokrmy pfiipravené tím nejvhodnûj ím zpûsobem. Navíc s novou funkcí Snadného rozmrazování mûïete rozmrazit jak koliv druh jídla a u etfiit tak aï polovinu obvykle vynaloïeného ãasu. Pro rychlé rozmrazování jídel urãen ch k okamïité konzumaci ãi na vafiení s aï poloviãní úsporou bûïnû potfiebného ãasu. GRIL Vynikající pro pfiípravu toastû a pro rychlé grilování masa a ryb. etfií ãas i elektrickou energii. HORKOVZDU N OH EV Na peãení více pokrmû souãasnû a na opékání jídel ãi pfiedkrmû, které musí b t gratinované del í dobu. DVOJIT GRIL Vynikající na vût inu grilování a gratinování porkmû v prûbûhu nûkolika minut. STATICKÁ TROUA Ideální pro tradiãní vafiení: horko obklopuje pokrm etrn m a rovnomûrn m zpûsobem. GRIL S VENTILACÍ Kombinuje rychlost grilu s rovnomûrnou distribucí tepla horkovzdu né trouby. Nov, lehce umyvateln pekáã je 5 vysok, takïe je vhodn pro peãení vícero jídel. Multi-Zone Je exkluzivní ro t, kter v originálním dizajnu spojuje funkãnost a flexibilitu vyuïití stfiední ãásti, na které mûïete odkládat, ohfiívat nebo rozmrazovat pokrmy.

4 Chcete poznat novinky od Indesitu? Hofiák s trojitou korunou Novátorská my lenka ohlednû nejlep ího moïného vyuïití tepla. Tfii koruny hofiáku distribuují teplo rovnomûrnûji na iroké plo e, coï zaji Èuje rychlej í vafiení. Elektronické zapalování Marnû se snaïíte zapálit hofiáky pomocí zapalovaãe nebo zápalkami? Elektronické zapalování plamene u nov ch sporákû Indesit umoïàujte je tû jednoduï í manipulaci. Staãí jen jeden jednoduch pohyb a hofiák hravû zapálíte jednou ruku. Safe Flame ezpeãn plamen Stává se vám, Ïe si pfii vafiení musíte zatelefonovat nebo odbûhnout do jiné místnosti? Nyní mûïete b t klidní. Vá sporák Indesit je opatfien speciálním zafiízením: Safe Flame. To blokuje únik plynu v pfiípadû, kdy plamen náhodou zhasne aè jiï kvûli prûvanu nebo kvûli vylití tekutiny v prûbûhu vafiení.

5 Nemáte problémy s prostorem? str. 9 Pak modely sporákû Indesit s rozmûry x jistû splní ve keré va e kulináfiské a estetické poïadavky. Tyto modely nabízí nejen pûsobiv dizajn, ale také fiadu inovativních praktick ch funkcí. K 6T52S(W) K 6C51(W) MULTI-ZONE Rozmûry: V x x H Plynová deska se hofiáky z nichï 1 je trojit se zapalováním Pojistka plamene: bezpeãnostní systém plynové varné desky Multifunkãní elektrická trouba s 5-ti Elektrick gril Termostat âasovaã s ukonãením peãení Osvûtlení trouby Sklenûné víko sporáku Dvojité sklo dvífiek trouby Zásuvka 1 plech Povrchová úprava: Elektrick Sporák Rozmûry: V x x H Sklokeramická deska se varn mi zónami Multifunkãní elektrická trouba s 5-ti Elektrick gril Octoãn gril Termostat Minutník Osvûtlení trouby Dvojité sklo dvífiek trouby Zásuvka 1 hlubok plech Povrchová úprava: K 6G52S(X) MULTI-ZONE Rozmûry: V x x H Plynová deska se hofiáky se zapalováním Pojistka plamene: bezpeãnostní systém plynové varné desky Multifunkãní elektrická trouba s 5-ti Elektrick gril Octoãn gril Termostat âasovaã s ukonãením peãení Osvûtlení trouby Sklenûné víko sporáku Dvojité sklo dvífiek trouby Zásuvka 1 hlubok plech Povrchová úprava:

6 Jsou va e prostory skuteãnû malé? str. 11 Sporáky Indesit x jsou zde pro vás. Kombinované nebo elektrické s troubou Multichef. Pro velkolepé kuchafiské v kony i na malém prostoru. K 3C55(X) Elektrick Sporák Rozmûry: V x x H Sklokeramická deska se varn mi zónami Multifunkãní elektrická trouba s 5-ti Elektrick gril Otoãn gril Termostat Elektronick minutník Osvûtlení trouby Dvojité sklo dvífiek trouby Zásuvka 1 plech, 1 hlubok plech Povrchová úprava: K 3C11(W) Elektrick Sporák Rozmûry: V x x H Sklokeramická deska se varn mi zónami Elektrická statická trouba Elektrick gril Otoãn gril Termostat Minutník Osvûtlení trouby Dvojité sklo dvífiek trouby Zásuvka 1 plech Povrchová úprava: K 3C51(W) Elektrick Sporák Rozmûry: V x x H Sklokeramická deska se varn mi zónami Multifunkãní elektrická trouba s 5-ti Elektrick gril Termostat Minutník Osvûtlení trouby Dvojité sklo dvífiek trouby Zásuvka 1 plech Povrchová úprava: K 3E11(W) Elektrick Sporák Rozmûry: V x x H Varná deska: elektrické plot nky Elektrická statická trouba Elektrick gril Termostat Minutník Osvûtlení trouby Smaltové víko sporáku Dvojité sklo dvífiek trouby Zásuvka 1 plech Povrchová úprava:

7 Jsou va e prostory skuteãnû malé? str. 13 Sporáky Indesit x jsou zde pro vás. Kombinované nebo elektrické s troubou Multichef. Pro velkolepé kuchafiské v kony i na malém prostoru. K 3G55(X) K 3G5S(W) Rozmûry: V x x H Plynová deska se hofiáky se zapalováním Multifunkãní elektrická trouba s 5-ti Elektrick gril Termostat K 3G51S(X) Elektronick minutník Osvûtlení trouby Sklenûné víko sporáku Dvojité sklo dvífiek trouby Zásuvka 1 plech, 1 hlubok plech Povrchová úprava: Rozmûry: V x x H Plynová deska se hofiáky se zapalováním Pojiska plamene: bezpeãnostní systém plynové varné desky Multifunkãní elektrická trouba s 5-ti Elektrick gril Termostat K 3G1(W) Osvûtlení trouby Smaltové víko sporáku Dvojité sklo dvífiek trouby Odkládací prostor 1 plech, 1 hlubok plech Povrchová úprava: K 3G5(W) - Stejná charaktistika jako u K3G5S(W), ale bez pojistky plamene. Rozmûry: V x x H Plynová deska se hofiáky se zapalováním Pojiska plamene: bezpeãnostní systém plynové varné desky Multifunkãní elektrická trouba s 5-ti Elektrick gril Termostat Minutník Osvûtlení trouby Sklenûné víko sporáku Dvojité sklo dvífiek trouby Zásuvka 1 plech, 1 hlubok plech Povrchová úprava: Rozmûry: V x x H Plynová deska se hofiáky Elektrická statická trouba Elektrick gril Termostat Osvûtlení trouby Smaltové víko sporáku Dvojité sklo dvífiek trouby Odkládací prostor 1 plech, 1 hlubok plech Povrchová úprava: K 3G10(W) - Stejná charaktistika jako u K3G1(W), ale bez víka sporáku.

8 KuchyÀ bez v parû? O to se postará digestofi Indesit-jednoduchá ale splàující v echny va e nároky na kvalitní zafiízení do va í domácnosti. 15. str. oldal 15 H H 561 H 591 (IX) Komínov odsavaã velikosti 90 H 561 (IX) Komínov odsavaã velikosti H 161 M (IX) Tradiãní odsavaã velikosti H 161 M (WH) Tradiãní odsavaã velikosti Rozmûry: V 73,3-11,8 x 89,9 x H 51,5 V kon: 0 m 3 /h Osvûtlení: 2 Ïárovky o v konu 0W 1 motor 3 rychlosti 3 kovové filtry Povrchová úprava: Rozmûry: V 73,3-11,8 x 59,9 x H 51,5 V kon: 0 m 3 /h Osvûtlení: 2 Ïárovky o v konu 0W 1 motor 3 rychlosti 2 kovové filtry Povrchová úprava: Rozmûry: V 1 x x H 8,2 V kon: 2 m 3 /h Osvûtlení: 2 Ïárovky o v konu 0W 1 motor 3 rychlosti 1 kovov filtr Povrchová úprava: Rozmûry: V 1 x x H 8,2 V kon: 2 m 3 /h Osvûtlení: 2 Ïárovky o v konu 0W 1 motor 3 rychlosti 1 kovov filtr Povrchová úprava: H 161 M

9 Nemáte problémy s prostorem? Jsou va e prostory skuteãnû malé? SPORÁKY MODEL Povrchová úprava CHARAKTERISTIKA VARNÉ DESKY Poãet hofiákû Pojistka plamene: bezpeãnostní systém plynové varné desky Zapalování hofiákû jednou rukou Zapalování hofiákû obûma rukama Hofiákové mfiíïky Víko CHARAKTERISTIKA TROUY Objem Typ trouby Typ grilu Termostat MfiíÏka Plech Hlubok plech FUNKCE Osvûtlení trouby Otoãn gril Minutník âasovaã s ukonãením peãení Dvojité sklo dvífiek trouby Sokl Zásuvka NoÏiãky ROZMùRY V ka ífika Hloubka TECHNICKÉ INFORMACE Energetická tfiída Napûtí lt V/Hz K 6T52S(W) (z nichï 1 trojit hofiák) Multi-Zone sklenûné /- x K 6G52S(X) Multi-Zone sklenûné /- K 6C51(W) sklokeramická varné zóny /00 3N/- SPORÁKY MODEL Povrchová úprava CHARAKTERISTIKA VARNÉ DESKY Poãet hofiákû Pojistka plamene: bezpeãnostní systém plynové varné desky Zapalování hofiákû jednou rukou Zapalování hofiákû obûma rukama Hofiákové mfiíïky Víko CHARAKTERISTIKA TROUY Objem Typ trouby Typ grilu Termostat MfiíÏka Plech Hlubok plech Plech na peãivo FUNKCE Osvûtlení trouby Otoãn gril Minutník Dvojité sklo dvífiek trouby Sokl Sklopné víko s odkládacím prostorem Zásuvka NoÏiãky ROZMùRY V ka ífika Hloubka TECHNICKÉ INFORMACE Energetická tfiída Napûtí lt V/Hz K 3C55(X) sklokeramická varné zóny 5 elektronick 230/00 3N/ K 3C51(W) sklokeramická varné zóny 5 230/00 3N/- K 3C11(W) sklokeramická varné zóny 58 elektrická/ statická C 230/00/- K 3E11(W) elektrické plotny varné zóny smaltové 58 elektrická/ statická / /- K 3G55(X) ECO sklenûné 5 elektronick / x K 3G51S(X) 2 zesílené sklenûné /- K 3G5S(W) ECO smaltové /- K 3G5(W) ECO smaltové /- K 3G1(W) ECO smaltové 58 elektrická/ statická /- K 3G10(W) ECO 58 elektrická/ statická /- Indesit si vyhrazuje právo na zmûnu nûkter ch technick ch parametrû bez pfiedchozího upozornûní. Na v echny spotfiebiãe Indesit poskytuje 2 roky záruky. Indesit si vyhrazuje právo na zmûnu nûkter ch technick ch parametrû bez pfiedchozího upozornûní. Na v echny spotfiebiãe Indesit poskytuje 2 roky záruky.

10 str. 19 KuchyÀ bez v parû? Autorizovaná servisní oblastní stfiediska ODSAVAâE MODEL Povrchová úprava TECHNICKÉ INFORMACE ífika mm V kon m 3 /h Poãet motorû Osvûtlení - poãet a typ Poãet stupàû rychlostí Filtr Hluãnost d(a) Napûtí V Frekvence Hz Celková spotfieba energie W H 591 (IX) x0 W 3 3 kovové Komínov H 561 (IX) x0 W 3 2 kovové Indesit si vyhrazuje právo na zmûnu nûkter ch technick ch parametrû bez pfiedchozího upozornûní. Na v echny spotfiebiãe Indesit poskytuje 2 roky záruky. Tradiãní H 161 M (IX) H 161 M (WH) x0 W 2x0 W 3 3 kovov kovov / / Servis Mûsto Adresa Perfekt Servis Praha Praha MendíkÛ 9 Jaroslav Kuldásek Kladno Floriánská 256 PS Strojsmalt âeské udûjovice Neklanova 2 T - servis PlzeÀ Sokolovská 105 Strojsmalt SEOS Ústí nad Labem PraÏská 21 Strojmat Servis Liberec gen. Svobody 17 Absolut servis Dobru ka Pulická 52 1 autorizovan ch servisních oblastních stfiedisek PlzeÀ Liberec Ústí nad Labem Kladno Praha Hradec Králové Servis Mûsto Adresa A-Z Chlazení Hradec Králové Piletická 5 Elservis Nekvinda Jihlava Husova 10 Perfekt Servis rno Václavská 1 Martykán servis Veselí nad Moravou Zámecká 3 Elektroservis Komárek Olomouc Dolní Novosadská 3 Elektroservis Majnu Opava ílovecká 16 Elektroservis Janík Ostrava NádraÏní 128 Dobru ka Opava Ostrava Olomouc âeské udûjovice Jihlava rno Veselí nad Moravou Modrá servisní linka (call center) pracovní dny 8-17

My pracujeme, vy žijte.

My pracujeme, vy žijte. IND_FS_CK_FRED_Cons@- -0-00 :58 Pagina Indesit Company âeská s.r.o. U Nákladového nádraïí /99 0 00 Praha, âeská republika Tel: (+0) 7 77 Fax: (+0) 7 0 www.indesit.cz Modrá linka: 80 800 0 Ed. 05/0 - Printed

Více

My pracujeme, vy žijte.

My pracujeme, vy žijte. IND_FS_CK_LVS_CONS@1-20new 2-08-2006 10:14 Pagina 20 Indesit Company âeská s.r.o. U Nákladového nádraïí 2/1949 130 00 Praha 3, âeská republika Tel: (+420) 21 1 614 Fax: (+420) 222 204 www.indesit.cz Modrá

Více

Vestavné elektrospotřebiče. Kolekce - Domov 2007.

Vestavné elektrospotřebiče. Kolekce - Domov 2007. Indesit Company âeská s.r.o. Lihovarská 60/12 190 00 Praha 9, âeská republika www.indesit.cz Modrá linka tel.: 8 800 023 Ed. 0/07 Vestavné elektrospotřebiče. Kolekce - Domov 2007. Viale ristide Merloni,

Více

Indesit ceník vestavných spotřebičů

Indesit ceník vestavných spotřebičů 2012 Platný od 1. 7. 2012 Obsah Multifunkční trouby 2 Indukční varné desky 3 Elektrické sklokeramické varné desky 4 Elektrické varné desky 4 Plynové varné desky 5 Kryty na plynové varné desky 6 Odsavače

Více

Mikrovlnná trouba. Návod k obsluze. Nastavení... 2 Dûtská pojistka... 2 Hodiny... 2

Mikrovlnná trouba. Návod k obsluze. Nastavení... 2 Dûtská pojistka... 2 Hodiny... 2 Mikrovlnná trouba Model ã. NN-F623 / NN-F663 / NN-F653 Nastavení............... 2 Dûtská pojistka................ 2 Hodiny....................... 2 Instalace............... 2 Pfiíslu enství............

Více

Sporáky. Můj prostor. Moje kuchyně. Kdekoli chci

Sporáky. Můj prostor. Moje kuchyně. Kdekoli chci Sporáky Můj prostor. Moje kuchyně. Kdekoli chci ~ ~ trouba a deska v jednom výrobku Řekněte nám jak vaříte a my vám řekneme co potřebujete Sklokeramická, plynová nebo elektrická? Které dáváte přednost?

Více

DS-75 JE TO TAK SNADNÉ. kombinace produktivity v estrannosti a pohodlí

DS-75 JE TO TAK SNADNÉ. kombinace produktivity v estrannosti a pohodlí DS-75 JE TO TAK SNADNÉ kombinace produktivity v estrannosti a pohodlí DS-75 OBÁLKOVÁNÍ JE TAK SNADNÉ Pracujete v prostfiedí, kde je zpracování zásilek klíãová otázka? Kompaktní obálkovací stroj má mnoho

Více

Vestavné elektrospotřebiče

Vestavné elektrospotřebiče Indesit Company Česká s.r.o. Lihovarská 1060/1 190 00 Praha 9, Česká republika www.indesit.cz Modrá linka tel.: 810 800 0 Ed. 0/09 Vestavné elektrospotřebiče Indesit Company Viale ristide Merloni, 47 44

Více

VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY

VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY 1-29 7 Ještě chytřejší vaření Víme přesně, jak si vybíráte ideální sporák pro svou kuchyni. Kvalitní, krásný, chytrý a úsporný. právě taková je mica - již léta oceňovaná ve střední

Více

PRÒMYSLOVÉ ZMùKâOVAâE VODY: V BùR

PRÒMYSLOVÉ ZMùKâOVAâE VODY: V BùR PRÒMYSLOVÉ ZMùKâOVAâE VODY: V BùR VHODNÉHO TYPU S ocelov mi nádobami PrÛmyslové zmûkãovaãe vody mohou b t rozdûleny do dvou skupin: A) PRÒMYSLOV DECAL (tabulka A), kter nedodává zmûkãenou vodu bûhem B)

Více

Ocel v architektufie JANISOL SYSTÉMY SYSTÉMY OCELOV CH PROFILÒ PRO DVE NÍ A OKENNÍ KONSTRUKCE S P ERU EN M TEPELN M MOSTEM

Ocel v architektufie JANISOL SYSTÉMY SYSTÉMY OCELOV CH PROFILÒ PRO DVE NÍ A OKENNÍ KONSTRUKCE S P ERU EN M TEPELN M MOSTEM SYSTÉMY SYSTÉMY OCELOV CH PROFILÒ PRO DVE NÍ A OKENNÍ KONSTRUKCE S P ERU EN M TEPELN M MOSTEM Tímto systémem profilû (stavební hloubka 60 mm) lze velmi rychle a hospodárnû zhotovit jedno- a dvoukfiídlé

Více

Pájen v mûník tepla, XB

Pájen v mûník tepla, XB Pájen v mûník tepla, XB Popis / aplikace XB je deskov v mûník tepla pájen natvrdo, vyvinut k pouïití v systémech dálkového vytápûní (tedy pro klimatizaci, vytápûní nebo ohfiev teplé uïitkové vody) Pájené

Více

JEDNODUCHÉ VAŘENÍ 34

JEDNODUCHÉ VAŘENÍ 34 JEDNODUCHÉ VAŘENÍ 34 Vaření. Kvůli němu máme kuchyni. Vaření jistě patří mezi nejzábavnější činnosti v našem životě. Ať se peče koláč, smaží cibule nebo připravuje hostina o čtyřech chodech. Kuchařské

Více

A1P-9. Funkce. classic. SPORAK "OPERA", 90x60CM, CREME/SILVER ESTETIKA PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA

A1P-9. Funkce. classic. SPORAK OPERA, 90x60CM, CREME/SILVER ESTETIKA PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA SPORAK "OPERA", 90x60CM, CREME/SILVER ESTETIKA PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA EAN13: 8017709162979 VFT Display 6 plynových hořáků Pravý přední: 1,80 kw Pravý zadní: 3,00 kw Levý zadní

Více

SUK92CBL9. SPORÁK "Concert" 90cm Černá lesklá Energetická třída A. EAN13: HLAVNÍ TROUBA 7 funkcí

SUK92CBL9. SPORÁK Concert 90cm Černá lesklá Energetická třída A. EAN13: HLAVNÍ TROUBA 7 funkcí SUK92CBL9 SPORÁK "Concert" 90cm Černá lesklá Energetická třída A EAN13: 8017709172336 HLAVNÍ TROUBA 7 funkcí Užitný objem: 70 litrů (rozměr: 316x444x425 mm) Ever Clean smalt Digitální elektronické hodiny/programátor

Více

CPF9GMOR Novinka. Portofino. SPORÁK Portofino 90x60 cm Orange Energetická třída A+ EAN13: ART Design: Senza fianchi Design

CPF9GMOR Novinka. Portofino. SPORÁK Portofino 90x60 cm Orange Energetická třída A+ EAN13: ART Design: Senza fianchi Design CPF9GMOR Novinka SPORÁK 90x60 cm Orange Energetická třída A+ EAN13: 8017709225735 ART Design: Senza fianchi Design Druh mřížek varní desky: Litinové Ovládací panel- povrchová úprava: Barevný smalt Knoflíky:

Více

SF4920MCP. Funkce. Victoria. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME. EAN13: cm redukovaná výška

SF4920MCP. Funkce. Victoria. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME. EAN13: cm redukovaná výška KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME EAN13: 8017709204884 45 cm redukovaná výška Elektronický Timer LED Display 2 knoflíky FUNKCE/ VOLBY/ TEPLOTA 13 funkcí vaření (4 mikrovlnné funkce)

Více

S845MCPO9. colonial. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME Mosazná estetika. EAN13: cm redukovaná výška

S845MCPO9. colonial. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME Mosazná estetika. EAN13: cm redukovaná výška S845MCPO9 KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME Mosazná estetika EAN13: 8017709158644 45 cm redukovaná výška Elektronický Timer 2 LED Display 2 knoflíky FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10

Více

SF4603MCNR Novinka Brzy k dispozici

SF4603MCNR Novinka Brzy k dispozici SF4603MCNR Novinka Brzy k dispozici KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ MIKROVLNNÁ TROUBA 45 cm Černé sklo/ měděná lišta Kategorie: 45 cm kompaktní Typ: Elektrická Metoda vaření: Kombinovaná mikrovlnná funkcí vaření:

Více

CS18A-7. colonial. SPORAK COLONIAL, 90CM PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA Antracit/ Silver estetika. Energetická třída B

CS18A-7. colonial. SPORAK COLONIAL, 90CM PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA Antracit/ Silver estetika. Energetická třída B CS18A-7 SPORAK COLONIAL, 90CM PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA Antracit/ Silver estetika Energetická třída B EAN13: 8017709162825 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 6 plynových

Více

MYČKA NÁDOBÍ CDF 715 T NÁVOD K POUŽITÍ

MYČKA NÁDOBÍ CDF 715 T NÁVOD K POUŽITÍ MYČKA NÁDOBÍ CDF 715 T NÁVOD K POUŽITÍ Blahopfiejeme! Dûkujeme, Ïe jste se rozhodli pro zafiízení firmy Candy; kvalitní myãky nádobí, zaruãující vysok v kon a spolehlivost. Firma Candy vyrábí irok sortiment

Více

SF4800MAO. Funkce. colonial. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROURA výška 45 cm ANTRACIT Mosazná estetika

SF4800MAO. Funkce. colonial. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROURA výška 45 cm ANTRACIT Mosazná estetika KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROURA výška 45 cm ANTRACIT Mosazná estetika EAN13: 8017709202897 Display Digital-analogový s integrovaným displayom 2 knoflíky FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 4 funkcí vaření Další funkce:

Více

Amica poskytuje na výrobky v této kategorii záruku 4 roky. Více o podmíkách 4 leté záruky na www.amica-spotrebice.cz. Integra programátor - Td

Amica poskytuje na výrobky v této kategorii záruku 4 roky. Více o podmíkách 4 leté záruky na www.amica-spotrebice.cz. Integra programátor - Td Vestavné trouby Amica poskytuje na výrobky v této kategorii záruku 4 roky. Více o podmíkách 4 leté záruky na www.amica-spotrebice.cz. Integra programátor - Tf - I-Cook timer Integra programátor - Td 50

Více

SF4750MBS. Funkce. cortina. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA výška 45 cm BÍLÁ Old silver estetika

SF4750MBS. Funkce. cortina. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA výška 45 cm BÍLÁ Old silver estetika KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA výška 45 cm BÍLÁ Old silver estetika EAN13: 8017709202934 Display Digital-analogový s integrovaným displayom 2 knoflíky FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 4 funkcí vaření Další funkce:

Více

A2-81. classic. SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: ESTETIKA Display Brusená nerezová ocel

A2-81. classic. SPORAK OPERA(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: ESTETIKA Display Brusená nerezová ocel SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A EAN13: 8017709256746 ESTETIKA Display Brusená nerezová ocel Černé sklo Dotykový displej Rotační spínače Zásuvka PLYNOVA VARNÁ DESKA Litinové

Více

Indesit. Kolekce vestavných spotřebičů.

Indesit. Kolekce vestavných spotřebičů. Indesit Company Česká s.r.o. Lihovarská 060/2 90 00 Praha 9, Česká republika www.indesit.cz Modrá linka tel.: 80 800 0 Ed. 02/09 Indesit Company Viale ristide Merloni, 47 60044 Fabriano (N) - Italia www.indesit.com

Více

CO68CMA8 colonial 60 cm antracit varné desky- typ: sklokeramické trouba- typ: elektrické energetická třída A

CO68CMA8 colonial 60 cm antracit varné desky- typ: sklokeramické trouba- typ: elektrické energetická třída A SPORAK COLONIAL, 60CM SKLOKERAMICKÁ VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA Antracit/ Mosaz estetika Energetická třída A EAN13: 8017709150068 Analógové hodiny s elektronickým časovačem SKLOKERAMICKÁ

Více

CPF9GMR Novinka. Portofino. SPORÁK Portofino 90x60 cm Červený Energetická třída A+ EAN13: ART. Design: Senza fianchi Design

CPF9GMR Novinka. Portofino. SPORÁK Portofino 90x60 cm Červený Energetická třída A+ EAN13: ART. Design: Senza fianchi Design CPF9GMR Novinka SPORÁK 90x60 cm Červený Energetická třída A+ EAN13: 8017709225742 ART Design: Senza fianchi Design Mřížky varní desky: Litinové Ovládací panel- povrchová úprava: Barevný smalt Knoflíky:

Více

INTEGRA NOVÁ ŘADA VESTAVNÝCH SPOTŘEBIČŮ. Více na www.amica-spotrebice.cz

INTEGRA NOVÁ ŘADA VESTAVNÝCH SPOTŘEBIČŮ. Více na www.amica-spotrebice.cz INTEGRA NOVÁ ŘADA VESTAVNÝCH SPOTŘEBIČŮ Více na www.amica-spotrebice.cz 43 ŘADA INTEGRA HVĚZDNÁ ALEJ INTUITIVNÍ OBSLUHA Trouby řady Integra jsou vybaveny technologicky vyspělým, inovativním a moderním

Více

TR4110AZ. Victoria. SPORÁK VICTORIA 110 CM Pastelově modrá Energetická třída А EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel

TR4110AZ. Victoria. SPORÁK VICTORIA 110 CM Pastelově modrá Energetická třída А EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel TR4110AZ SPORÁK VICTORIA 110 CM Pastelově modrá Energetická třída А EAN13: 8017709184278 ESTETIKA A PROVEDENÍ Tradiční design Zadní panel LED display, 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka FUNKCE / VOLBY

Více

OBSAH. MontáÏ... 1 Ovládání... 2 Zmûna filtraãního provedení na odtahové... 2 Obrázky... 3 Filtr na zachycení mastnoty... 4 Îárovka osvûtlení...

OBSAH. MontáÏ... 1 Ovládání... 2 Zmûna filtraãního provedení na odtahové... 2 Obrázky... 3 Filtr na zachycení mastnoty... 4 Îárovka osvûtlení... V e s t a v n é s p o t ř e b i č e K u c h y ň s k é o d s a v a č e p a r C F T 1 6 1 N á v o d n a m o n t á ž,, p o u ž i t í a ú d r ž b u OBSAH MontáÏ... 1 Ovládání... 2 Zmûna filtraãního provedení

Více

FEX 47C52 N5. Multifunkční horkovzdušná trouba. s kruhovým topným tělesem. 8 funkcí

FEX 47C52 N5. Multifunkční horkovzdušná trouba. s kruhovým topným tělesem. 8 funkcí 1 VESTAVNÉ TROUBY FEX 47D50 N5 FEX 47D54 N4 FEX 47C52 N5 FEX 47C52 N4 FEX 471 N4 11 funkcí FULL 10 funkcí FULL Black Magic provedení: černé sklo funkcí funkcí funkcí výbava: SVK, 1P, 1R 11 10 1 1 FEX 47D50

Více

TR90IP. Victoria. SPORÁK VICTORIA, 90х60 CM Creme. EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ Barva creme. Tradiční design Zadní panel

TR90IP. Victoria. SPORÁK VICTORIA, 90х60 CM Creme. EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ Barva creme. Tradiční design Zadní panel SPORÁK VICTORIA, 90х60 CM Creme EAN13: 8017709196141 ESTETIKA A PROVEDENÍ Barva creme Tradiční design Zadní panel LED display + 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka VARNÁ DESKA 5 indukčních zón včetně 1

Více

TEPELNÁ ČERPADLA vytápění ohřev vody řízené větrání

TEPELNÁ ČERPADLA vytápění ohřev vody řízené větrání TEPELNÁ ČERPADLA vytápění ohřev vody řízené větrání R TEPELNÁ ČERPADLA vzduch/voda Pro vytápění a ohřev teplé užitkové vody FIGHTER 2010 Vzduch je v ude kolem nás a je nejsnáze dostupn m zdrojem energie.

Více

Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost?

Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost? P R É M I O V Á K V A L I TA ČESKÁ ZNAČKA www.mora.cz Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost? Akční nabídka PREMIUM SORTIMENTU Ta nejlepší volba do domácnosti. Velký výběr sortimentu, čisté

Více

5 let. www.mora.cz SERVIS RADOST DOMOVA INDUKCE. Technická dokonalost, kvalitní zpracování. Úsporné spotřebiče energetické třídy A

5 let. www.mora.cz SERVIS RADOST DOMOVA INDUKCE. Technická dokonalost, kvalitní zpracování. Úsporné spotřebiče energetické třídy A www.mora.cz RADOST DOMOVA VT 559 MX VT 538 MX Akční MOC 12 990 Kč Touch Control dotekové ovládání ukazatel teploty v troubě dvojité osvětlení trouby výsuvné teleskopické rošty (3 úrovně) 1x pečící plech,

Více

CC9GPO. cortina. Sporák CORTINA 90х60 CM Creme/ mosaz Energetická třída B

CC9GPO. cortina. Sporák CORTINA 90х60 CM Creme/ mosaz Energetická třída B Sporák CORTINA 90х60 CM Creme/ mosaz Energetická třída B EAN13: 8017709173562 ESTETIKA A PROVEDENÍ Creme barva Mosazné kování Zadní panel s logem Analogové programování- hodinky Otoční přepínače Zásuvka

Více

KUCHYŇSKÁ LINKA 1. Nízkonákladové bydlení sociální bydlení Nebory č.p. 360

KUCHYŇSKÁ LINKA 1. Nízkonákladové bydlení sociální bydlení Nebory č.p. 360 KUCHYŇSKÁ LINKA 1 Číslo položky Název položky počet ks 1. spodní široká skříňka pod dřez 80 x 45 x 85 cm 10 2. spodní skříňka se šuplíky 40 x 45 x 85 cm 10 3. spodní široká skříňka 80 x 45 x 85 cm 10 4.

Více

Linka REDFOX 700. Stolní sporáky 43 / 44. Sporáky s troubou 43 / 45. Grilovací desky 46 / 47. Lávové grily 48. Fritézy 49. Vařiče těstovin 50

Linka REDFOX 700. Stolní sporáky 43 / 44. Sporáky s troubou 43 / 45. Grilovací desky 46 / 47. Lávové grily 48. Fritézy 49. Vařiče těstovin 50 LINKA REDFOX 700 Linka REDFOX 700 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační elektrika / plyn Stolní sporáky 43 / 44 Sporáky s troubou 43 / 45 Grilovací desky 46 / 47 Lávové grily 48 Fritézy 49

Více

Plynové vařidlo 700.KG-2. Plynové vařidlo 700.KG-4. Rozměry 400x700x280 (resp. 850) Počet hořáků 2 (1x4,5kW + 1x7,5kW) Cena bez DPH 22.

Plynové vařidlo 700.KG-2. Plynové vařidlo 700.KG-4. Rozměry 400x700x280 (resp. 850) Počet hořáků 2 (1x4,5kW + 1x7,5kW) Cena bez DPH 22. Plynové vařidlo 700.KG-2 700.KG-2.T 700.KG-2.S 700.KG-2.S-D 700.KG-2.S-Z (26.160,-) (27.150,-) (28.370,-) (30.370,-) 700.KG-2 12,0 W Připojení R1/2 400x700x280 (resp. 850) Počet hořáků 2 (1x4,5kW + 1x7,5kW)

Více

LINKA REDFOX 600. Sporáky 15 / 16. Sporáky s troubou 19 / 20. Grilovací desky 22 / 25. Lávové grily 28. Fritézy 29. Udržovač hranolek 31

LINKA REDFOX 600. Sporáky 15 / 16. Sporáky s troubou 19 / 20. Grilovací desky 22 / 25. Lávové grily 28. Fritézy 29. Udržovač hranolek 31 11 O firmě LINKA elektrika / plyn Sporáky 15 / 16 Sporáky s troubou 19 / 0 Grilovací desky / 5 Lávové grily 8 Fritézy 9 Udržovač hranolek 31 Vařiče těstovin 3 Vodní lázně 33 Neutrální moduly 34 Podestavby

Více

Pofiádek musí b t. reca boxy. Nové boxy reca jsou ideálním fie ením pro v echny mobilní poïadavky v fiemeslné v robû a servisu.

Pofiádek musí b t. reca boxy. Nové boxy reca jsou ideálním fie ením pro v echny mobilní poïadavky v fiemeslné v robû a servisu. reca boxy 1 reca boxy Pofiádek musí b t. Nové boxy reca jsou ideálním fie ením pro v echny mobilní poïadavky v fiemeslné v robû a servisu. reca box optimalizuje pracovní procesy a zaji Èuje inteligentní

Více

SFPR9604NX Novinka. Dolce Stil Novo. Pyrolytická multifunkční trouba 90 cm Černé sklo Energetická třída A +

SFPR9604NX Novinka. Dolce Stil Novo. Pyrolytická multifunkční trouba 90 cm Černé sklo Energetická třída A + SFPR9604NX Novinka Pyrolytická multifunkční trouba Černé sklo Energetická třída A + EAN13: 8017709258238 Art Komponenty: inox Typ skla: Eclipse Dveře: celoskleněné Barva rukojeti: Černá Programy / funkce

Více

C92GMX8. classic. SPORAK 90X60CM, "Sinfonia" design NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA ENERGETICKÁ TŘÍDA A

C92GMX8. classic. SPORAK 90X60CM, Sinfonia design NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA ENERGETICKÁ TŘÍDA A C92GMX8 SPORAK 90X60CM, "Sinfonia" design NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA ENERGETICKÁ TŘÍDA A EAN13: 8017709150143 PLYNOVÁ DESKA: 6 varných zón- plynových hořáků: Levý přední:

Více

LINKA REDFOX 600. Stolní sporáky 15 / 17. Sporáky s troubou 19 / 20. Vodní a lávové grily 27 / 28. Fritézy 29 / 31. Vařiče těstovin 32 / 33

LINKA REDFOX 600. Stolní sporáky 15 / 17. Sporáky s troubou 19 / 20. Vodní a lávové grily 27 / 28. Fritézy 29 / 31. Vařiče těstovin 32 / 33 11 REDFOX 600 Linka REDFOX 600 elektrika / plyn Stolní sporáky 15 / 17 Sporáky s troubou 19 / 0 Grilovací desky 3 / 5 Vodní a lávové grily 7 / 8 Fritézy 9 / 31 Udržovač hranolek 30 Vařiče těstovin 3 /

Více

SF6922PPZ Novinka. Victoria. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA, 60CM CREME Nerez estetika Energetická třída A. LCD display Rotační knoflíky

SF6922PPZ Novinka. Victoria. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA, 60CM CREME Nerez estetika Energetická třída A. LCD display Rotační knoflíky SF6922PPZ Novinka HORKOVZDUŠNÁ TROUBA, 60CM CREME Nerez estetika Energetická třída A LCD display Rotační knoflíky VLASTNOSTI/ VOLBY/ TEPLOTA 9 funkcí vaření "Pizza" funkce Čistící funkce: Vapor clean Další

Více

SC45VC2. linea. KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Stopsol glass ( Supersilver )

SC45VC2. linea. KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Stopsol glass ( Supersilver ) SC45VC2 KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Stopsol glass ( Supersilver ) EAN13: 8017709168865 45 cm redukovaná výška Digitální elektronický programátor 2 LED Display Čištění: Decalcification

Více

A2-8. classic SPORAK "OPERA" 100 CM NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA (2) EAN13: Display: Digitál-analogový

A2-8. classic SPORAK OPERA 100 CM NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA (2) EAN13: Display: Digitál-analogový A2-8 SPORAK "OPERA" 100 CM NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA (2) EAN13: 8017709155001 Display: Digitál-analogový Levá trouba FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA TROUBY 7 funkcí vaření Objem

Více

S45VCX2. classic. KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Energetická třída A

S45VCX2. classic. KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Energetická třída A S45VCX2 KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Energetická třída A EAN13: 8017709168872 45 cm redukovaná výška Digitální elektronický programátor 2 LED Display Čištění: Decalcification (odvápňovací

Více

TR90P. Victoria. Sporák VICTORIA, 90х60 см Creme

TR90P. Victoria. Sporák VICTORIA, 90х60 см Creme Sporák VICTORIA, 90х60 см Creme EAN13: 8017709182939 ESTETIKA A PROVEDENÍ Barva creme Tradiční design Zadní panel LED display + 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka VARNÁ DESKA Automatické regulování plynu

Více

Vaše uživatelský manuál DELONGHI EO 1831

Vaše uživatelský manuál DELONGHI EO 1831 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace,

Více

Utility. * P EPRAVNÍ KO PRO VYSOKOU ST ECHU A DLOUH ROZVOR Vãetnû nakládacího váleãku. Max. nosnost 170 kg. ã. 71803625

Utility. * P EPRAVNÍ KO PRO VYSOKOU ST ECHU A DLOUH ROZVOR Vãetnû nakládacího váleãku. Max. nosnost 170 kg. ã. 71803625 Scudo Utility * P EPRAVNÍ KO PRO VYSOKOU ST ECHU A DLOUH ROZVOR Vãetnû nakládacího váleãku. Max. nosnost 170 kg. ã. 71803625 P EPRAVNÍ KO PRO NÍZKOU ST ECHU KRÁTK Vãetnû nakládacího váleãku. Max. nosnost

Více

Instalační návod pro vestavné myčky. šíře 60 cm řady CDI a CDS

Instalační návod pro vestavné myčky. šíře 60 cm řady CDI a CDS Instalační návod pro vestavné myčky šíře 60 cm řady CDI a CDS 2 3 4 5 TECHNICKÉ POZNÁMKY PRO V ROBCE NÁBYTKU Tento model myãky je urãen pro zabudování do komponovatelného nábytku pod horní desku nebo pod

Více

KATALOG SPOTŘEBIČŮ 2011/2

KATALOG SPOTŘEBIČŮ 2011/2 KTLOG SPOTŘEBIČŮ 20/2 SPOTŘEBIČE V MODERNÍM PROVEDENÍ Katalog a akce (setová cena, uváděcí cena) jsou platné od. 07. 20 do odvolání. VESTVNÉ TROUBY FEX 65T 70 XN5 s otevíráním ONE TOUCH 26 990,- Kč 0 s

Více

SOLODOOR D V E E A Z Á R U B N ù

SOLODOOR D V E E A Z Á R U B N ù SOLODOOR D V E E A Z Á R U B N ù GRAFICK MANUÁL FIRMY SOLODOOR OBSAH ÚVOD str. 3 LOGOTYP 1 str. 4 LOGOTYP barevné provedení - pozitiv LOGOTYP ãernobílé provedení - pozitiv LOGOTYP barevné provedení - negativ

Více

Certifikáty spoleãnosti ZANUSSI: N900

Certifikáty spoleãnosti ZANUSSI: N900 Certifikáty spoleãnosti ZANUSSI: Kvalita: Cel v robní proces od konstrukce aï po dodávku a péãe o zákazníka je drïitelem cerfitikace ISO 9001, která je nejvy ím mezinárodním uznáním o dodrïování nejpfiísnûj

Více

A3-7. classic SPORAK "OPERA", 120CM, NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA. EAN13: 8017709162375 Display: VFT

A3-7. classic SPORAK OPERA, 120CM, NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA. EAN13: 8017709162375 Display: VFT A3-7 SPORAK "OPERA", 120CM, NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA EAN13: 8017709162375 Display: VFT Levá trouba FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA TROUBY 8 funkcí vaření Objem 77 l Defrost Elektronický

Více

A2-8. classic. SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: Display: Digitál-analogový 10 knoflílu

A2-8. classic. SPORAK OPERA(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: Display: Digitál-analogový 10 knoflílu SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A EAN13: 8017709155001 Display: Digitál-analogový 10 knoflílu FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA TROUBY Levá trouba 7 funkcí vaření Objem 61 l (316x460x412mm)

Více

» vestavné elektrické trouby

» vestavné elektrické trouby » vestavné elektrické trouby Tekavestavné spotřebiče Energetická třída Rozmrazování Protiotisková úprava nerezových ploch horní a spodní Program Pizza Rychloohřev Gril Gril a spodní Gril a spodní Gril

Více

VYBÍRÁTE SPOTŘEBIČE DO KUCHYNĚ? JE TO SNADNÉ.

VYBÍRÁTE SPOTŘEBIČE DO KUCHYNĚ? JE TO SNADNÉ. Potřebujete více informací? Je to snadné. Vše, co se potřebujete dozvědět o spotřebičích značky Zanussi, najdete jednoduše na našich webových stránkách: www.zanussi.cz Katalog vestavných spotřebičů 2012

Více

P EHLEDNÁ TABULKA. Poloha ro tu a pfiíslu enství Poznámky/Rady. Poloha knoflíku termostatu. Poloha knoflíku pro volbu funkcí.

P EHLEDNÁ TABULKA. Poloha ro tu a pfiíslu enství Poznámky/Rady. Poloha knoflíku termostatu. Poloha knoflíku pro volbu funkcí. POPIS ELEKTROSPOT EBIâE A knoflík termostatu B knoflík ãasového spínaãe C svûtelná kontrolka D knoflík pro volbu funkcí E sklenûná dvífika F spodní topné tûleso G ploch ro t H plech na peãení I tvarovan

Více

KATALOG SPOTŘEBIČŮ 2011/2

KATALOG SPOTŘEBIČŮ 2011/2 KTLOG SPOTŘEBIČŮ 20/2 SPOTŘEBIČE V MODERNÍM PROVEDENÍ Katalog a akce (setová cena, uváděcí cena) jsou platné od. 07. 20 do odvolání. VESTVNÉ TROUBY FEX 65T 70 XN5 s otevíráním ONE TOUCH 26 990,- Kč 0 2/

Více

vestavné spotřebiče 2015 Platnost od 15. dubna 2015 do vyprodání zásob.

vestavné spotřebiče 2015 Platnost od 15. dubna 2015 do vyprodání zásob. Akční sety vestavné spotřebiče 2015 I Platnost od 15. dubna 2015 do vyprodání zásob. SET1 SET2 SET3 HE 615 Kód: 41516710 horkovzdušná trouba 5 pečících funkcí objem 56 l mechanický časovač s funkcí START/STOP

Více

DISCOVER. Diskové brány PRO OPTIMÁLNÍ ZPRACOVÁNÍ PÒDY!

DISCOVER. Diskové brány PRO OPTIMÁLNÍ ZPRACOVÁNÍ PÒDY! DISCOVER Diskové brány PRO OPTIMÁLNÍ ZPRACOVÁNÍ PÒDY! DISCOVER Nová generace diskov ch bran KUHN s robustním centrálním rámem. Stroje znaãky KUHN aktivnû pfiispívají ke zvy ování produktivity a konkurenceschopnosti

Více

SFP6925BPZ. Victoria. PYROLYTICKÁ TROUBA 60cm BÍLÁ. Energetická třída A. EAN13: Velký LCD displej

SFP6925BPZ. Victoria. PYROLYTICKÁ TROUBA 60cm BÍLÁ. Energetická třída A. EAN13: Velký LCD displej PYROLYTICKÁ TROUBA 60cm BÍLÁ Energetická třída A EAN13: 8017709204327 Velký LCD displej Příslušenství - efekt nerezové oceli Rotační spínače FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10 funkcí Pizza funkce Čisticí funkce:

Více

Akční nabídka spotřebičů 2013/2

Akční nabídka spotřebičů 2013/2 Akční nabídka spotřebičů 2013/2 VESTAVNÉ TROUBY 12 990,- Kč FEX 9752 XN5 FEX 97S52 XS4 šířka (cm) 8 počet funkcí 8 58 objem (l) 58 ano kruhové topné těleso (TRUE FAN) ano ano ventilátor ano ano ventilátor

Více

KOMBINOVANÉ / KROUHAâE ZELENINY

KOMBINOVANÉ / KROUHAâE ZELENINY KOMBINOVANÉ / KROUHAâE ZELENINY R401 R402 R402 V.V. NOVÉ RESTAURACE - BISTRA KOMBINOVANÉ R401 R402 R402 V.V. FUNKCE KUTRU V echny druhy krájení, mletí nádivek, míchání emulzí, hnûtení a drcení. Víko se

Více

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217

www.brimak.sk brimak@brimak.sk tel.: 031 770 6116 fax: 031 770 6217 V kúpelni sa začína i končí každý náš deň. Dodáva nám rannú energiu, sviežosť, a večer nás ukľudní a pripraví na zdravý spánok. Preto je dôležité, aby naša kúpelňa vyžarovala pozitívnu energiu, ktorá Vás

Více

Linka REDFOX 600. Stolní sporáky 15 / 17. Sporáky s troubou 19 / 20. Grilovací desky 22 / 25. Vodní a lávové grily 28 / 29. Multifunkční pánve 29

Linka REDFOX 600. Stolní sporáky 15 / 17. Sporáky s troubou 19 / 20. Grilovací desky 22 / 25. Vodní a lávové grily 28 / 29. Multifunkční pánve 29 Linka REDFOX 600 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační elektrika / plyn Stolní sporáky 15 / 17 Sporáky s troubou 19 / 0 Grilovací desky / 5 Vodní a lávové grily 8 / 9 Multifunkční pánve 9

Více

vestavná jednodveřová chladnička s výparníkem

vestavná jednodveřová chladnička s výparníkem DOPLŇKOVÉ SPOTŘEBIČE: chladničky, odsavače par, mikrovlnné trouby CHLADNIČKY, ART 471/4 ARG 737/A+/5 ARG 736/A/4 kombinované vestavné chladničky s mrazničkou vestavná jednodveřová chladnička s výparníkem

Více

SF4920VCX Novinka. Victoria KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ. Energetická třída A+ EAN13: cm redukovaná výška LCD Display

SF4920VCX Novinka. Victoria KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ. Energetická třída A+ EAN13: cm redukovaná výška LCD Display SF4920VCX Novinka KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ Energetická třída A+ EAN13: 8017709211073 45 cm redukovaná výška LCD Display FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 12 funkcí vaření Automatické programy: 20

Více

TR4110RW1. Victoria. Sporák VICTORIA, 110х60 см Červené víno Energetická třída А EAN13: Prodotto premiato dal Good Design Awards 2015

TR4110RW1. Victoria. Sporák VICTORIA, 110х60 см Červené víno Energetická třída А EAN13: Prodotto premiato dal Good Design Awards 2015 TR4110RW1 Sporák VICTORIA, 110х60 см Červené víno Energetická třída А EAN13: 8017709190361 Prodotto premiato dal Good Design Awards 2015 ESTETIKA A PROVEDENÍ Tradiční design Zadní panel LED display, 5

Více

TR93BL. Victoria. SPORÁK VICTORIA 90 CM Černá lesklá Energetická třída A/B EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel

TR93BL. Victoria. SPORÁK VICTORIA 90 CM Černá lesklá Energetická třída A/B EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel SPORÁK VICTORIA 90 CM Černá lesklá Energetická třída A/B EAN13: 8017709182458 ESTETIKA A PROVEDENÍ Tradiční design Zadní panel LED display + 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka VARNÁ DESKA Automatické

Více

SFP805PO. Funkce. Možnosti. Verze. colonial. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm CREME/Mosazná estetika Energetická třída A

SFP805PO. Funkce. Možnosti. Verze. colonial. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm CREME/Mosazná estetika Energetická třída A PYROLYTICKÁ TROUBA CREME/Mosazná estetika Energetická třída A EAN13: 8017709184285 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 8 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA Čisticí funkce: Pyrolýza Elektronický programátor:

Více

EVM. VERTIKÁLNÍ VÍCESTUPŇOVÁ ČERPADLA z litiny, AISI 304, AISI 316

EVM. VERTIKÁLNÍ VÍCESTUPŇOVÁ ČERPADLA z litiny, AISI 304, AISI 316 Vertikální vícestupàová odstfiedivá ãerpadla v rûzn ch verzích: litinová (EVMG), nerezová z AISI 304 (EVM), nerezová z AISI 316 (EVML) a s certifikací WRAS (EVMW). Spolehlivá, tichá a se snadnou údrïbou.

Více

Plynové vařidlo 700.KG-2. Plynové vařidlo 700.KG-4

Plynové vařidlo 700.KG-2. Plynové vařidlo 700.KG-4 Plynové vařidlo 700.KG-2 700.KG-2.T 700.KG-2.S 700.KG-2.S-D (25.190,-) (25.190,-) (27.180,-) 700.KG-2 12,0 kw R 1/2 400x700x280 (resp. 900) Počet hořáků 2 (1x4,5kW + 1x7,5kW) Cena bez DPH 19.420,- Plynulá

Více

Membránové tlakové spínaãe, 42 V

Membránové tlakové spínaãe, 42 V 0163 Membránové tlakové spínaãe, 42 V Pozinkované ocelové tûlo Pfiipojení na roubky M3 Pfietlak bezpeãn do 600 bar *) 36 S vnûj ím závitem 24 SW RovnûÏ k dispozici se spínacím bodem pfiednastaven m ve

Více

A4BL-8. classic SPORAK "OPERA" MULTIFUNKČNÍ (DVĚ TROUBY) 120CM, ČERNÝ PLYNOVÁ VARNÁ DESKA. Energetická třída A

A4BL-8. classic SPORAK OPERA MULTIFUNKČNÍ (DVĚ TROUBY) 120CM, ČERNÝ PLYNOVÁ VARNÁ DESKA. Energetická třída A SPORAK "OPERA" MULTIFUNKČNÍ (DVĚ TROUBY) 120CM, ČERNÝ PLYNOVÁ VARNÁ DESKA Energetická třída A EAN13: 8017709154752 Display: Digital-analogický Pravá trouba FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA TROUBY 8 funkcí vaření

Více

Návod k pouïití CDP 6853 CDP 6853 X. MYâKY NÁDOBÍ

Návod k pouïití CDP 6853 CDP 6853 X. MYâKY NÁDOBÍ CZ Návod k pouïití CDP 6853 CDP 6853 X MYâKY NÁDOBÍ VáÏen zákazníku, dûkujeme Dûkujeme Vám, Ïe jste si vybrali domácí spotfiebiã CANDY, kvalitní myãku nádobí, která zaruãuje vysokou jakost, v borné uïitné

Více

Membránové tlakové spínaãe, 42 V

Membránové tlakové spínaãe, 42 V 0166 Membránové tlakové spínaãe, 42 V Pozinkované ocelové tûlo Pfiipojení na roubky M3 Pfietlak bezpeãn do 300 bar *) 36 S vnûj ím závitem 24 SW RovnûÏ k dispozici se spínacím bodem pfiednastaven m ve

Více

PEČENÍ S DOTYKEM PÁRY

PEČENÍ S DOTYKEM PÁRY PEČENÍ S DOTYKEM PÁRY Autorizované servisní středisko Candy-Hoover: BMK Servis. Dodání originálních náhradních dílů zaručuje efektivitu a top kvalitu servisních služeb. Servis společnosti Candy-Hoover

Více

OBSAH 100% POZICE ZNAČKY MORA NA TRHU V ČESKÉ REPUBLICE 1. SPORÁKY 1. VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 1. ODSAVAČE

OBSAH 100% POZICE ZNAČKY MORA NA TRHU V ČESKÉ REPUBLICE 1. SPORÁKY 1. VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 1. ODSAVAČE KTLOG VÝROBKŮ PODZIM 2008 OBSH 10 VŘIDLOVÁ DESK SKLOKERMICKÉ DESKY 5 LET 5 let záruka na plynové, kombinované a elektrické sporáky MOR šíře 50 cm, sporáky MOR 2651, 3651 šíře 60cm a elektrické zásobníkové

Více

TR4110S1. Victoria. SPORÁK VICTORIA 110 CM Silver Energetická třída А EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel

TR4110S1. Victoria. SPORÁK VICTORIA 110 CM Silver Energetická třída А EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel TR4110S1 Victoria SPORÁK VICTORIA 110 CM Silver Energetická třída А EAN13: 8017709190378 ESTETIKA A PROVEDENÍ Tradiční design Zadní panel LED display, 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka FUNKCE / VOLBY

Více

Technická charakteristika øady MINIMA snack

Technická charakteristika øady MINIMA snack Technická charakteristika øady MINIMA snack K realizaci nejlepších øešení kuchyní v nejmenších prostorách. Kompletnì modulární. Díky variabilitì horních modulù a monoblokù o rùzných rozmìrech: hloubka

Více

Indesit ceník volně stojících spotřebičů

Indesit ceník volně stojících spotřebičů 2012 Platný od 1. 7. 2012 Obsah Automatické pračky předem plněné STANDARD 2 Automatické pračky předem plněné SLIM 3 Automatické pračky vrchem plněné 3 Automatické pračky se sušičkou 4 Kondenzační sušičky

Více

Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost?

Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost? P R É M I O V Á K V A L I TA ČESKÁ ZNAČKA www.mora.cz Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost? Akční nabídka PREMIUM SORTIMENTU 2017/2018 Ta nejlepší volba do domácnosti. Velký výběr sortimentu,

Více

A4-8. classic. SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 120 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: Display: Digital-analogický 12 knoflíku

A4-8. classic. SPORAK OPERA(DVĚ TROUBY) 120 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: Display: Digital-analogický 12 knoflíku SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 120 CM NEREZ Energetická třída A EAN13: 8017709153878 Display: Digital-analogický 12 knoflíku FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA Pravá trouba 7 funkcí vaření Objem netto: 61 l (316x444x425

Více

Linka REDFOX 600. Stolní sporáky 21 / 22. Sporáky s troubou 25 / 26. Grilovací desky 28 / 31. Vodní a lávové grily 34 / 35. Multifunkční pánve 35

Linka REDFOX 600. Stolní sporáky 21 / 22. Sporáky s troubou 25 / 26. Grilovací desky 28 / 31. Vodní a lávové grily 34 / 35. Multifunkční pánve 35 Linka REDFOX 600 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační elektrika / plyn Stolní sporáky 1 / Sporáky s troubou 5 / 6 Grilovací desky 8 / 31 Vodní a lávové grily 34 / 35 Multifunkční pánve 35

Více

SF122E. Funkce. linea. MULTIFUNKČNÍ TROUBA 60 cm Nerez/ silver sklo Energetická třída A+ EAN13: LCD display.

SF122E. Funkce. linea. MULTIFUNKČNÍ TROUBA 60 cm Nerez/ silver sklo Energetická třída A+ EAN13: LCD display. MULTIFUNKČNÍ TROUBA 60 cm Nerez/ silver sklo Energetická třída A+ EAN13: 8017709212148 LCD display Rotační knoflíky VLASTNOSTI/ VOLBY/ TEPLOTA 9 funkcí vaření Čistící funkce: Vapor clean Další funkce:

Více

Návod k obsluze. KuchyÀsk odsavaã par DF-90

Návod k obsluze. KuchyÀsk odsavaã par DF-90 Návod k obsluze KuchyÀsk odsavaã par DF-90 Blahopfiejeme Vám k zakoupení nového kuchyàského odsavaãe Dûkujeme Vám, Ïe jste nám volbou znaãkového v robku Teka projevili svoji dûvûru. Jsme pfiesvûdãeni,

Více

TRZ 12-2. Polski 2 âesky 9 Slowensko 15 Magyar 21 Slovensky 28. Hrvatski 34 Latviski 41 Eesti keel 47 Lietuvi klb. 54 По русски 61

TRZ 12-2. Polski 2 âesky 9 Slowensko 15 Magyar 21 Slovensky 28. Hrvatski 34 Latviski 41 Eesti keel 47 Lietuvi klb. 54 По русски 61 OSW Polski 2 âesky 9 Slowensko 15 Magyar 21 Slovensky 28 Hrvatski 34 Latviski 41 Eesti keel 47 Lietuvi klb. 54 По русски 61 Obsah Technické údaje: 1 Údaje o regulátoru 9 2 Instalace 10 3 Obsluha 11 Bezpeãnostní

Více

na www.philco.cz/ registrace

na www.philco.cz/ registrace Ceník platný od 13.4.2015 pro Dušek kuchyně + 5 let garance na www.philco.cz/ registrace Model DMOC Dušek Vestavné samostatné trouby Specielní cena Dušek s časovým omezením POB 77 Vestavná kombinovaná

Více

TR4110IBL. Victoria. Sporák VICTORIA, 110х60 см Černý Energetická třída А/A

TR4110IBL. Victoria. Sporák VICTORIA, 110х60 см Černý Energetická třída А/A TR4110IBL Sporák VICTORIA, 110х60 см Černý Energetická třída А/A Plná šířka grilu 2,70 kw, zásuvka s chromovými úchyty, Ever-Clean smaltování, halogenová osvětlení(40 W), celoskleněné interiérové dveře

Více

SERVISNÍ P ÍRUâKA Nová elektronická platforma chladicích spotfiebiãû 2005.

SERVISNÍ P ÍRUâKA Nová elektronická platforma chladicích spotfiebiãû 2005. SERVISNÍ P ÍRUâKA Nová elektronická platforma chladicích spotfiebiãû 2005. V echny ãásti tohoto dokumentu jsou majetkem spoleãnosti Indesit Company S.p.A. Ve kerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace

Více

t Zjednodušme si to 7 37 47 5

t Zjednodušme si to 7 37 47 5 VESTAVNÉ 1 ROSTNÝ 3 4 Zjednodušme si to 7 37 47 5 Sledujte náš #EasyTeam zanussi.co.uk/easyteam 6 S LOGEM LAYAR 7 VŠE NA 8 A LEHCE 9 PYRO Space Druh trouby: multifunkční trouba Multiplus s kruhovým topným

Více

Model MOC MOC DUŠEK Vestavné samostatné trouby

Model MOC MOC DUŠEK Vestavné samostatné trouby Model MOC MOC DUŠEK Vestavné samostatné trouby POB 68 objem 74 litrů, katalytické čištění, 12 programů, nízkoteplotní pečení, elektronické ovládání Touch control, Soft closing, trojité prosklení dveří,

Více

RM GASTRO 900. Vodní lázně... 216 / 226. Grilovací plotny... 217 / 227. Grily... 218 / 226. Vařiče těstovin... 219 / 228. Pánve sklopné...

RM GASTRO 900. Vodní lázně... 216 / 226. Grilovací plotny... 217 / 227. Grily... 218 / 226. Vařiče těstovin... 219 / 228. Pánve sklopné... elektrika / plyn Stolní sporáky... 213 / 224 Vodní lázně... 216 / 226 Grilovací plotny... 217 / 227 Grily... 218 / 226 Vařiče těstovin... 219 / 228 Pánve sklopné... 220 / 229 Smažící pánve multifunkční...

Více

TOKOZ a. s., Santiniho 20/26, 591 02 Îìár nad Sázavou 2, âeská republika tel.: +420 566 802 111, fax: +420 566 802 102, e-mail: mbox@tokoz.

TOKOZ a. s., Santiniho 20/26, 591 02 Îìár nad Sázavou 2, âeská republika tel.: +420 566 802 111, fax: +420 566 802 102, e-mail: mbox@tokoz. TOKOZ a. s., Santiniho 20/26, 591 02 Îìár nad Sázavou 2, âeská republika tel.: +420 566 802 111, fax: +420 566 802 102, e-mail: mbox@tokoz.cz, www.tokoz.cz OS kování TOKOZ V pouïití pro dfievûná okna otevíravû

Více

Varná zařízení. fritézy, grily hot-dog grilovací plotny cukrářské a pekařské pece konvektomaty. Katalog 2015

Varná zařízení. fritézy, grily hot-dog grilovací plotny cukrářské a pekařské pece konvektomaty. Katalog 2015 fritézy, grily hot-dog grilovací cukrářské a pekařské pece konvektomaty Katalog 201 AISI 304 Provedení nerez 6-18 l Kapacita oleje FR Fritéza obsahuje studenou zónu FR 06, FR 09: FR 66, FR 99: FR-06 FR-66

Více

PRÒMYSLOV DEFERR. PrÛmyslov sloupcov filtr k odstranûní Ïeleza a hofiãíku. FILTRAâNÍ KOLONY

PRÒMYSLOV DEFERR. PrÛmyslov sloupcov filtr k odstranûní Ïeleza a hofiãíku. FILTRAâNÍ KOLONY PRÒMYSLOV DEFERR PrÛmyslov sloupcov filtr k odstranûní Ïeleza a hofiãíku Pitná voda nesmí obsahovat více neï 0, mg/l Ïeleza a 0,05 mg/l hofiãíku. Pro technologické vyuïití vody mohou b t tyto limity dokonce

Více