Základní požadavky na scénář pro číšnické ročníky koncept

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Základní požadavky na scénář pro číšnické ročníky koncept"

Transkript

1 C:\Users\fusak\Desktop\Scenář 2012 konečná verze.docanna Hanaková Strana 1 Základní požadavky na scénář pro číšnické ročníky koncept První list titulní základní náležitosti Celý a úplný název akce (příležitosti) např. Scénář (křtiny Markéty Novákové nar ) Celý datum konání akce např. 12. května Místo konání akce např. Hotel Modrá Hvězda. Druhý list Mohl by být obsah (přehlednost a lepší hledání např. charakteristika servisu str. atd.). Třetí list Objednávka-náležitosti objednávky - Adresa provozovatele. - Datum vystavení objednávky a místo. - Účel k jaké příležitosti. - Kdo budou hosty např. smíšená spol., věk, povolání, národnost nebo příslušnost k nějaké církvi. - Cenový limit (s výzdobou, tisk menu atd.). - Zvláštní přání např. určitý druh pokrmu či nápoje. Pokud host některé s těchto základních údajů v objednávce neuvede, měl by se provozovatel dodatečné při přijetí objednávky na ně dotázat. (předejde se případným konfliktům) Čtvrtý list Potvrzení objednávky provozovatelem, a pokud bude chybět nějaký podstatný základní bod, dotážeme se na něj.(diplomaticky). Zaslání návrhu menu v grafické úpravě, která by měla být na tabuli, jen toto menu by mělo mít uvedenu gramáž a cenu za jednotku.

2 Pátý list C:\Users\fusak\Desktop\Scenář 2012 konečná verze.docanna Hanaková Strana 2 Potvrzení objednávky od objednavatele. Případné zněny a návrhy. Šestý list Seznam členů kolektivu přehledný popis a charakteristika pracovních funkci a jednotlivých pracovních náplní. Sedmý list Charakteristika akce např. o jakou úroveň hostiny se jedna, druh tabule, výzdoba atd. (popsat typické rysy). Osmý list Náležitosti pracovního příkazu. o Druh akce název a pro koho. o Datum celý. o Čas přesný začátek a konec. o Počet osob xy a např. o jakou společnost se jedná. o Obsluhující konkrétní jména VČ i pomocných. o Způsob obsluhy např. složitá vyšší forma. o Finanční limit xxx o Způsob platby záloha např. 5000,- Kč a doplatek v den konání akce v hotovosti atd. o Výzdoba, květiny barva, druh. o Menu grafický vzhled, tato verze by měla být totožná s menu, které bude ležet na stole.( bez gramáže a cen). Devátý list Časový plán přípravných prací. o Druh akce: Křtiny o Pořádající: Jiří Novák o Datum: 17. března 2004 o Místnost: Modrý a bílý salonek o Čas místo kdo a co připravuje. o Kdo provádí kontrolu a dohled.

3 C:\Users\fusak\Desktop\Scenář 2012 konečná verze.docanna Hanaková Strana 3 Desátý list Časový plán hostin. o Druh akce: Křtiny o Pořádající: Jiří Novák o Datum: 17. března 2004 o Místnost: Modrý a bílý salonek o Co (Martiny dry, oliva) kdy (čas) kde (Modrý salonek). o Kdo provádí kontrolu a dohled. Jedenáctý list Nákres prostření pro jednu osobu včetně popisků. Dvanáctý list Nákres místnosti a zasedací pořádek s náznakem výzdoby včetně popisků. (vyhradit si právo změny u výzdoby je to jen návrh) Čtrnáctý list Požadavek na inventář by měl obsahovat 10% rezervu. o Sklo. o Stříbro. o Porcelán. o Příbory. o Textil. o Ostatní. Patnáctý list Popis servisu jednotlivých chodů podrobný (jak budeme předkládat z jaké strany a v jakém pořadí). Šestnáctý list Charakteristika jednotlivých chodů - výstižná (měli bychom si umět představit, jak to vypadá a chutná). Sedmnáctý list Charakteristika jednotlivých nápojů - výstižná (měli bychom si umět představit, jak to vypadá a chutná).

4 C:\Users\fusak\Desktop\Scenář 2012 konečná verze.docanna Hanaková Strana 4 Osmnáctý listopad Banketní záznam náležitosti (můžeme použít jako podklad pro účetní). o Číslo pořadové (může si každý vymyslet svůj systém). o Jméno závodu-např. Hotel Modrá Hvězda. o Středisko Bílý salonek. o Cenová skupina např. výběrová. o Objednavatel. o Adresa objednavatele o OP objednavatele o Datum konání. o Obsluhující. o Počet porcí. o Druh. o Cena za jednotku. o Cena celkem. o Přirážka. o Výzdoba. o Květiny. o Tiskárna. o Konečný součet. o Podpis odběratele. o Podpis a razítko provozovatele (zodpovědné osoby). Dvacátý list Vyhodnocení akce mohou být i fotografie. Na zadním listě (jako přebalu) by mohly být ještě jméno žáka. Hodnotit úroveň úpravu a celkový vzhled scénáře mají na to dostatek času.

5 C:\Users\fusak\Desktop\Scenář 2012 konečná verze.docanna Hanaková Strana 5 Obsah

6 C:\Users\fusak\Desktop\Scenář 2012 konečná verze.docanna Hanaková Strana 6 Název akce, místo konání a čas: 1 Obsah: 2 Objednávka:.. 3 Potvrzení objednávky: ( provozovatelem restaur.). 4 Potvrzení objednávky: (od objednavatele Novák).. 5 Pracovní příkaz:... 6 Seznam členů kolektivu:.. 7 Charakteristika akce: 8 Časový plán přípravných prací: 9 Časový plán hostiny:. 10 Časový plán úklidových prací: 11 Nákres prostření pro jednu osobu:. 12 Nákres místnosti a zasedacího pořádku + výzdoba stolu:. 13 (včetně popisků) Žádanka na inventář: 14 Popis servisu jednotlivých chodů:.. 15 Charakteristika chodů:. 16 Charakteristika nápojů: 17

7 C:\Users\fusak\Desktop\Scenář 2012 konečná verze.docanna Hanaková Strana 7 Banketní záznam vyúčtování: Vyhodnocení akce: ( může být i foto). 20 Dotazník pro objednávku akce Datum konání: Objednavatel / kontaktní osoba: Adresa: Telefon: Datum konání: Čas přesný začátek a konec: Počet osob: Druh společnosti Menu: Výzdoba: Květiny: Zvláštní přání: Návrh menu: Zvláštní přání: Tiskové služby: menu, jmenovky, pozvánky a plakáty Ubytování Parkovné Finanční limit: Způsob platby: Pokud Vás napadnou další body, můžete si je sami připsat toto je jen návrh a koncept Manažer: Teplá kuchyně: Restaurace:

8 C:\Users\fusak\Desktop\Scenář 2012 konečná verze.docanna Hanaková Strana 8 Fakturační odd.: Studená kuchyně: Kavárna: Rezervační odd.: Cukrářská výroba: Vinárna: Recepce: Sklad surovin Bar: Hotel hospodyně Sklad nápojů Etážová služba: Údržba: Sklad textilu Šatna: Pracovní příkaz Druh akce: Pořádající: Datum konání: Banket u příležitosti narození Markéty Novákové (křtiny) Novák Jaromír Smetanova 326/25, Teplice OP: AB hodin Místnost: Modrý salonek (č. 68) Počet osob: Obsluhující: Způsob obsluhy: Finanční limit: Způsob platby: Výzdoba: Menu: 6 smíšená společnost (3 ženy a 3 muži) Petržílková Lucie - Manažer Luňáčková Petra - VČ Neveklová Jitka - NČ Kokr Jiří - Šéfkuchař Milerová Jana - Pomocná kuchařka jednoduchá, složitá a slavnostní např: 6 tisíc na osobu včetně výzdoby 50% z celkové dohodnuté ceny, zbytek v hotovosti v den konání akce barva, vhodné předměty konkrétní k dané příležitosti Koženkové desky formát A5 žíhané, odstíny červené + bílá, středem a na hřbetě menu

9 C:\Users\fusak\Desktop\Scenář 2012 konečná verze.docanna Hanaková Strana 9 bude bílá stužka s nápisem Křtiny 12. května 2004 Markéta Nováková můžeme sem přidat i návrh (nepopletou se akce záměna pokrmů) Časový plán přípravných prací Druh akce: Pořádající: Datum: Místnost: Kontroluje: Křtiny Novák Jaromír 17. března 2002 od hodin Modrý salónek Manažer Čas Co Kdo Převzetí a větrání místnosti MA Rozdělení přípravných prací MA Stavba tvaru a prostření tabule (ukotvení stolů a výzdoba) MA+VČ Fasování nápojů a uložení do lednice NČ Kontrola přípravných prací v kuchyni MA Pulírování veškerého porcelánu na pokrmy a příbory, VČ uložení na plata a připravit k dekorování či na servis Kontrola přípravných prací na salónku MA Příprava pracoviště na odbornou dovednost MA Zakládání inventáře na tabuli porcelán + příbory VČ Zakládání inventáře na tabuli sklo NP Konečná kontrola salónku MA Osobní příprava včetně občerstvení Všichni Nástup na pracoviště opětovná kontrola, případné Všichni opravy Nalití aperitivu NČ+VČ MA manažer VČ vrchní číšník jídlonoš NP nápojový číšník Čas, co, kdo se nepíše Manažer: Teplá kuchyně: Restaurace:

10 C:\Users\fusak\Desktop\Scenář 2012 konečná verze.docanna Hanaková Strana 10 Fakturační odd.: Studená kuchyně: Kavárna: Rezervační odd.: Cukrářská výroba: Vinárna: Recepce: Sklad surovin Bar: Hotel hospodyně Sklad nápojů Etážová služba: Údržba: Sklad textilu Šatna: Časový plán hostiny Druh akce: Pořádající: Datum: Místnost: Kontroluje: Křtiny Novák Jaromír 17. března 2002 od hodin Modrý salónek Manažer Čas Co Kde Aperitiv VH Předkrm MS Nápoj k polévce MS Polévka MS Nápoj k hlavnímu chodu MS Hlavní chod MS Nápoj k sýru MS Sýr MS Nápoj k moučníku MS Moučník MS Zmrzlina MS Káva VH Digestiv VH VH vstupní hala MS Modrý salónek Čas, co, kdo se nepíše Manažer: Teplá kuchyně: Restaurace: Fakturační odd.: Studená kuchyně: Kavárna: Rezervační odd.: Cukrářská výroba: Vinárna: Recepce: Sklad surovin Bar: Hotel hospodyně Sklad nápojů Etážová služba: Údržba: Sklad textilu Šatna:

11 C:\Users\fusak\Desktop\Scenář 2012 konečná verze.docanna Hanaková Strana 11 Časový plán úklidových prací Druh akce: Pořádající: Datum: Místnost: Kontroluje: Křtiny Novák Jaromír 17. března 2002 od hodin Modrý salónek Manažer Co Sklo barový pult nápojový stůl a nápoje Porcelán příbory textil Uvedení střediska do původního stavu (rozmístění stolů) Kontrola všech spotřebičů a úklid všech prostor v kuchyni předání pracoviště manažerovi Úklid inventáře a odvoz odpadu, předání pracoviště Šéfkuchaři Konečná kontrola salonku a kuchyně, uzavření oken, vstupních prostor a předání všech prostor odpovědné osobě (vedoucímu učebny nebo předsedovi hodnotitelské komise) Kdo NČ VČ NČ+VČ ŠK PK MA MA manažer VČ vrchní číšník jídlonoš NP nápojový číšník ŠK šéfkuchař PK pomocný kuchař Co, kdo se nepíše Manažer: Teplá kuchyně: Restaurace: Fakturační odd.: Studená kuchyně: Kavárna: Rezervační odd.: Cukrářská výroba: Vinárna: Recepce: Sklad surovin Bar: Hotel hospodyně Sklad nápojů Etážová služba: Údržba: Sklad textilu Šatna:

12 C:\Users\fusak\Desktop\Scenář 2012 konečná verze.docanna Hanaková Strana 12 Banketní záznam Jméno závodu: Hotel Modrá Hvězda Středisko: Modrý salonek Skupina: Výběrová Objednavatel: Petr Novák Adresa objednavatele: Smetanova 326/25, Teplice OP/tel. Objednavatele: AB / Datum konání: od Obsluhující: Hermannová, Bezděková, Jiříčková Druh Objem Cena za kus P.P Celkem Bohemia Sekt Brut 0,1l 42,00 Kč 6 252,00 Kč Pilsner Urquell 0,3l 10,00 Kč 6 60,00 Kč Ryzlink Rýnský ,1l 38,00 Kč 6 228,00 Kč Rulandské modré ,1l 40,50 Kč 6 243,00 Kč Muškát Moravský ,1l 51,00 Kč 6 306,00 Kč Slivovice 0,05l 12,00 Kč 6 72,00 Kč Karlovarská Becherovka 0,05l 20,50 Kč 6 123,00 Kč Espresso 7gr 25,00 Kč 6 150,00 Kč Broskev plněná třenou nivou 50gr 30,00 Kč 6 180,00 Kč Hovězí vývar s jarní zeleninou 0,33l 25,00 Kč 6 150,00 Kč Pstruh na másle 70gr 70,00 Kč 6 420,00 Kč Anglický biftek, rýže 150gr 150,00 Kč 6 900,00 Kč Sýrová variace 25gr 40,00 Kč 6 240,00 Kč Sachr dort 20gr 30,00 Kč 6 180,00 Kč Finanční limit na osobu 584,00 Kč ,00 Kč Pronájem salonku - Kč - Kč Výzdoba 1 950,00 Kč 1 950,00 Kč Květiny 1 500,00 Kč 1 500,00 Kč Tiskárna 800,00 Kč 800,00 Kč Celkem 4 250,00 Kč 7 754,00 Kč Podpis odběratele: Novák Jaromír Podpis a razítko provozovatele: Hermannová Petra manažer Jánská Marta účetní

ZADÁNÍ POŽADAVKŮ K VYPRACOVÁNÍ MATURITNÍ ODBORNÉ PRÁCE PRO ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 Požadavky zadavatele:

ZADÁNÍ POŽADAVKŮ K VYPRACOVÁNÍ MATURITNÍ ODBORNÉ PRÁCE PRO ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 Požadavky zadavatele: Střední odborné učiliště společného stravování Poděbrady, Dr. Beneše 413/II, 290 01 Poděbrady Obor vzdělání: 65-41-L/51 Gastronomie ZADÁNÍ POŽADAVKŮ K VYPRACOVÁNÍ MATURITNÍ ODBORNÉ PRÁCE PRO ŠKOLNÍ ROK

Více

TÉMATA K PROFILOVÉ ČÁSTI MATURITNÍ ZKOUŠKY PRAKTICKÁ ZKOUŠKA Z ODBORNÝCH PŘEDMĚTŮ ÚSTNÍ ČÁST

TÉMATA K PROFILOVÉ ČÁSTI MATURITNÍ ZKOUŠKY PRAKTICKÁ ZKOUŠKA Z ODBORNÝCH PŘEDMĚTŮ ÚSTNÍ ČÁST TÉMATA K PROFILOVÉ ČÁSTI MATURITNÍ ZKOUŠKY PRAKTICKÁ ZKOUŠKA Z ODBORNÝCH PŘEDMĚTŮ ÚSTNÍ ČÁST studijní obor 65-42-M/01 Hotelnictví školní rok 2016/2017 1. Společenská pravidla chování, etiketa, osobnost

Více

Střední škola stravování a služeb, příspěvková organizace, Karlovy Vary Profilová část maturitní zkoušky 2017 praktická zkouška

Střední škola stravování a služeb, příspěvková organizace, Karlovy Vary Profilová část maturitní zkoušky 2017 praktická zkouška PRAKTICKÁ ZKOUŠKA - zadání a způsob konání Praktická maturitní zkouška prověřuje kompetence žáků získané v komplexu odborných gastronomických předmětů. Hlavním cílem zkoušky je evaluace získaných praktických

Více

Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň. Název školy. Název projektu. Číslo materiálu 42. Mgr. Bc.

Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň. Název školy. Název projektu. Číslo materiálu 42. Mgr. Bc. Název školy Název projektu Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň Digitalizace výuky Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0977 Číslo šablony VY_32_inovace_ST42 Číslo materiálu 42

Více

Iveta Hennetmairová. Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Iveta Hennetmairová. Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Systémy obsluhy Iveta Hennetmairová Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Iveta Hennetmairová, DiS. Dostupné

Více

Stanovení zadání praktické zkoušky a způsobu jejího konání pro jarní a podzimní období zkušebního roku 2018

Stanovení zadání praktické zkoušky a způsobu jejího konání pro jarní a podzimní období zkušebního roku 2018 Příloha č. 3 k rozhodnutí ředitele školy SSGH-MZ-2018/008 Stanovení zadání praktické zkoušky a způsobu jejího konání pro jarní a podzimní období zkušebního roku 2018 obor: Hotelnictví 1 Obsah Vyhláška

Více

DIGITÁLNÍ ARCHIV VZDĚLÁVACÍCH MATERIÁLŮ

DIGITÁLNÍ ARCHIV VZDĚLÁVACÍCH MATERIÁLŮ DIGITÁLNÍ ARCHIV VZDĚLÁVACÍCH MATERIÁLŮ Číslo projektu Číslo a název šablony klíčové aktivity Tematická oblast Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0963 V/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji

Více

POKYNY PRO ŽÁKA K VYPRACOVÁNÍ SOP CUKRÁŘ

POKYNY PRO ŽÁKA K VYPRACOVÁNÍ SOP CUKRÁŘ POKYNY PRO ŽÁKA K VYPRACOVÁNÍ SOP CUKRÁŘ Podle dále uvedených pokynů vypracujte písemnou formou samostatnou odbornou práci. Postupujte podle pokynů učitele, který vám sdělí konkrétní termíny pro losování

Více

Střední odborné učiliště Domažlice,Prokopa Velikého 640, Domažlice, MPV Stod, Plzeňská 322 Charakteristika výukového materiálu: Číslo projektu:

Střední odborné učiliště Domažlice,Prokopa Velikého 640, Domažlice, MPV Stod, Plzeňská 322 Charakteristika výukového materiálu: Číslo projektu: Střední odborné učiliště Domažlice,Prokopa Velikého 640, Domažlice, MPV Stod, Plzeňská 322 Charakteristika výukového materiálu: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_01.16 Společenské akce

Více

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL. Název školy SOUpotravinářské, Jílové u Prahy, Šenflukova 220

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL. Název školy SOUpotravinářské, Jílové u Prahy, Šenflukova 220 DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0763 Název školy SOUpotravinářské, Jílové u Prahy, Šenflukova 220 Název materiálu Autor VY_32_INOVACE_OvKč.2,3/02/03/10 Bc. Iveta Martinů Obor;

Více

Střední škola stravování a služeb, příspěvková organizace, Karlovy Vary Profilová část maturitní zkoušky 2019 praktická zkouška

Střední škola stravování a služeb, příspěvková organizace, Karlovy Vary Profilová část maturitní zkoušky 2019 praktická zkouška PRAKTICKÁ ZKOUŠKA - zadání a způsob konání Praktická maturitní zkouška prověřuje kompetence žáků získané v komplexu odborných gastronomických předmětů. Hlavním cílem zkoušky je evaluace získaných praktických

Více

Stanovení zadání praktické zkoušky a způsobu jejího konání pro jarní a podzimní období zkušebního roku 2018

Stanovení zadání praktické zkoušky a způsobu jejího konání pro jarní a podzimní období zkušebního roku 2018 Příloha č. 1 k rozhodnutí ředitele školy SSGH-MZ-2018/008 Stanovení zadání praktické zkoušky a způsobu jejího konání pro jarní a podzimní období zkušebního roku 2018 obor: Gastronomie 1 Obsah Vyhláška

Více

ROZHODNUTÍ ŘEDITELE ŠKOLY

ROZHODNUTÍ ŘEDITELE ŠKOLY Střední odborná škola a střední odborné učiliště obchodu a služeb, Chrudim, Čáslavská 205 ROZHODNUTÍ ŘEDITELE ŠKOLY Určení nabídky povinných a nepovinných zkoušek profilové části maturitní zkoušky Obor:

Více

1. ROČNÍK GASTRONOMICKÉ SOUTĚŽE SRDCE NA TALÍŘI

1. ROČNÍK GASTRONOMICKÉ SOUTĚŽE SRDCE NA TALÍŘI 1. ROČNÍK GASTRONOMICKÉ SOUTĚŽE SRDCE NA TALÍŘI Určené pro žáky učebních oborů vzdělání kategorie E HLAVNÍ INFORMACE Odborný garant soutěže Asociace kuchařů a cukrářů ČR Pořadatel soutěže SOŠ a SOU Městec

Více

GASTRONOMIE NAPŘÍČ SVĚTEM

GASTRONOMIE NAPŘÍČ SVĚTEM Samostatná odborná práce GASTRONOMIE NAPŘÍČ SVĚTEM ASIJSKÁ KUCHYNĚ NENÍ JEN ČÍNA (rodinná večeře v asijské restauraci) Název školy Jméno, příjmení Obor vzdělání Školní rok Obsah: kuchař číšník, (22) Úvod

Více

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL. Název školy SOUpotravinářské, Jílové u Prahy, Šenflukova 220

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL. Název školy SOUpotravinářské, Jílové u Prahy, Šenflukova 220 DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0763 Název školy SOUpotravinářské, Jílové u Prahy, Šenflukova 220 Název materiálu Autor VY_32_INOVACE_OvKč.2,3/02/03/12 Bc. Iveta Martinů Obor;

Více

Slavnostní hostina BANKET

Slavnostní hostina BANKET Slavnostní hostina BANKET Obsah druhy banketů charakteristika banketu dokumentace příprava obsluha příprava jednoho chodu VFSO shrnutí 1. Vyučovací hodina Téma: Banket Charakteristika průběh hostiny se

Více

1. Definice a charakteristika rautu

1. Definice a charakteristika rautu KURZ ČÍŠNÍK - BARMAN -PŘÍPRAVA RAUTŮ 1. Definice a charakteristika rautu RAUT je druh slavnostní hostiny Rauty mohou býr klasické (pouhé pohoštění), obchodní nebo reklamní (atraktivní prostředí, nezvyklý

Více

Závěrečná zkouška samostatná odborná práce Vlastník procesu. H20 ZŘ MK, VUOV Ředitel/ka školy H20-FO-515

Závěrečná zkouška samostatná odborná práce Vlastník procesu. H20 ZŘ MK, VUOV Ředitel/ka školy H20-FO-515 Témata samostatné odborné práce a pokyny k jejímu zpracování Školní rok: 2016/2017 Kód oboru vzdělávání, obor vzdělávání: 65 51 H/01 Kuchař - číšník Třída: KPŘ 3, učební skupina Kuchař - číšník Název zkoušky:

Více

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL. Název školy SOUpotravinářské, Jílové u Prahy, Šenflukova 220

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL. Název školy SOUpotravinářské, Jílové u Prahy, Šenflukova 220 DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0763 Název školy SOUpotravinářské, Jílové u Prahy, Šenflukova 220 Název materiálu Autor VY_32_INOVACE_OvKč.2,3/02/03/09 Bc. Iveta Martinů Obor;

Více

PRAKTICKÁ ZKOUŠKA - zadání a způsob konání obor 65-41 L/01 Gastronomie

PRAKTICKÁ ZKOUŠKA - zadání a způsob konání obor 65-41 L/01 Gastronomie PRAKTICKÁ ZKOUŠKA - zadání a způsob konání Praktická maturitní zkouška prověřuje kompetence žáků získané v komplexu odborných gastronomických předmětů. Hlavním cílem zkoušky je evaluace získaných praktických

Více

Samostatná odborná práce. Obor vzdělání H/01 Kuchař číšník

Samostatná odborná práce. Obor vzdělání H/01 Kuchař číšník Samostatná odborná práce Obor vzdělání 65-51-H/01 Kuchař číšník Školní rok 2013/2014 Samostatná odborná práce Zpracování samostatné odborné práce je důležitým předpokladem k úspěšnému absolvování praktické

Více

ORGANIZACE SPOLEČENSKÝCH AKCÍ

ORGANIZACE SPOLEČENSKÝCH AKCÍ ORGANIZACE SPOLEČENSKÝCH AKCÍ Hostiny jsou druhem společenských akcí, od ostatních se liší: vymezením kontaktu s hosty usazením hostů podle zasedacího pořádku dodržováním zásad společenského protokolu

Více

Střední odborné učiliště Domažlice,Prokopa Velikého 640, Domažlice, MPV Stod, Plzeňská 322 Charakteristika výukového materiálu: VY_52_INOVACE_01.

Střední odborné učiliště Domažlice,Prokopa Velikého 640, Domažlice, MPV Stod, Plzeňská 322 Charakteristika výukového materiálu: VY_52_INOVACE_01. Střední odborné učiliště Domažlice,Prokopa Velikého 640, Domažlice, MPV Stod, Plzeňská 322 Charakteristika výukového materiálu: VY_52_INOVACE_01.20 Menu Autor: Eva Němcová Období tvorby: září listopad

Více

65-51-H/01 Kuchař - číšník. Obsah

65-51-H/01 Kuchař - číšník. Obsah 65-51-H/01 Kuchař - číšník Obsah Samostatná odborná práce... 1 Anotace témat... 1 Témata... 2 Téma č. 1 - Kuchař SOP 2017/2018... 2 Pokyny pro žáky... 2 Téma č. 2 - Číšník SOP 2017/2018... 6 Pokyny pro

Více

Pokyny pro zpracování samostatné odborné práce obor: H/01 kuchař číšník, zaměření ČÍŠNÍK

Pokyny pro zpracování samostatné odborné práce obor: H/01 kuchař číšník, zaměření ČÍŠNÍK SOUKROMÁ STŘEDNÍ ŠKOLA A JAZYKOVÁ ŠKOLA S PRÁVEM STÁTNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY Č. BUDĚJOVICE, s. r. o. JERONÝMOVA 28/22, 370 01 ČESKÉ BUDĚJOVICE tel.: 386 354 440, 380 422 290 kadeřnictví: 380 422 292 e-mail:

Více

Hotel Baťov. Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 SVATEBNÍ NABÍDKA

Hotel Baťov. Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 SVATEBNÍ NABÍDKA Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 SVATEBNÍ NABÍDKA HOTEL BAŤOV Tradiční gastronomický podnik Partner pro Váš svatební den Vaše SVATBA v Hotelu Baťov Otrokovice 1. Přivítání novomanželů

Více

ANOTACE K VÝUKOVÉ SADĚ

ANOTACE K VÝUKOVÉ SADĚ Číslo projektu Číslo a název šablony klíčové aktivity Tematická oblast (předmět) Autor ANOTACE K VÝUKOVÉ SADĚ CZ.1.07/1.5.00/34.0705 III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Slavnostní hostiny

Více

Samostatná odborná práce

Samostatná odborná práce Samostatná odborná práce Obor vzdělání 65-51-H/01 Kuchař číšník zaměření číšník servírka Školní rok 2011/2012 Samostatná odborná práce Zpracování samostatné odborné práce je důležitým předpokladem k úspěšnému

Více

Střední odborná škola, Bruntál, příspěvková organizace Krnovská 998/9. Odloučené pracoviště Hotel Hvězda, Bruntál, Zámecké náměstí 18/6 HARMONOGRAM

Střední odborná škola, Bruntál, příspěvková organizace Krnovská 998/9. Odloučené pracoviště Hotel Hvězda, Bruntál, Zámecké náměstí 18/6 HARMONOGRAM Střední odborná škola, Bruntál, příspěvková organizace Odloučené pracoviště Hotel Hvězda, Bruntál, Zámecké náměstí 18/6 HARMONOGRAM k závěrečným zkouškám oboru 65-51-H/01 Kuchař číšník Zpracovala: Mgr.

Více

Svatební den v Hotelu Pod Zvičinou

Svatební den v Hotelu Pod Zvičinou Svatební den v Hotelu Pod Zvičinou Ať už se zde rozhodnete uspořádat svatební hostinu nebo zároveň i obřad, můžete se spolehnout, že u nás bude Váš svatební den naprosto nezapomenutelný a zanechá ve Vás

Více

Banket, protokol, zasedací pořádek, zasedací pořádek u svatební hostiny, tvary tabulí

Banket, protokol, zasedací pořádek, zasedací pořádek u svatební hostiny, tvary tabulí Název školy Název projektu Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň Digitalizace výuky Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0977 Číslo šablony VY_32_inovace_ST40 Číslo materiálu 40

Více

Střední odborné učiliště stravování a služeb Karlovy Vary Profilová část maturitní zkoušky v roce 2015 65-41-L/01 Gastronomie

Střední odborné učiliště stravování a služeb Karlovy Vary Profilová část maturitní zkoušky v roce 2015 65-41-L/01 Gastronomie 65-41-L/01 Gastronomie 1. Praktická zkouška Prověřuje kompetence žáků získané v komplexu odborných gastronomických předmětů. Hlavním cílem zkoušky je evaluace získaných praktických dovedností a schopností

Více

Promoce v Clarion Congress Hotelu Ostrava

Promoce v Clarion Congress Hotelu Ostrava Gaudeamus igitur Promoce v Clarion Congress Hotelu Ostrava Clarion Congress Hotel Ostrava, mezinárodní hotel třídy 4* Superior, je nejen výtečným prostorem pro vaše konferenční akce, ale také místem, kde

Více

Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, Plzeň. Název školy. Název projektu. Číslo materiálu 36. Mgr. Bc.

Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, Plzeň. Název školy. Název projektu. Číslo materiálu 36. Mgr. Bc. Název školy Název projektu Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň Digitalizace výuky Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0977 Číslo šablony VY_32_inovace_ST36 Číslo materiálu 36

Více

Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň. Název školy. Název projektu. Číslo materiálu 41. Mgr. Bc.

Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň. Název školy. Název projektu. Číslo materiálu 41. Mgr. Bc. Název školy Název projektu Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň Digitalizace výuky Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0977 Číslo šablony VY_32_inovace_ST41 Číslo materiálu 41

Více

Technika odbytu... 2 Odborný výcvik... 3 Nauka o nápojích a potravinách... 4 Ekonomika... 5 Svět práce... 6 Anglický jazyk... 7 Německý jazyk...

Technika odbytu... 2 Odborný výcvik... 3 Nauka o nápojích a potravinách... 4 Ekonomika... 5 Svět práce... 6 Anglický jazyk... 7 Německý jazyk... U Krbu 45/521, Praha 10 Malešice Školní rok: 2014/2015 Obor: 65-51-H/01 Kuchař číšník (ŠVP Číšník) Obsah Technika odbytu... 2 Odborný výcvik... 3 Nauka o nápojích a potravinách... 4 Ekonomika... 5 Svět

Více

PRAKTICKÁ ZKOUŠKA - zadání a způsob konání obor 65-41 L/01 Gastronomie

PRAKTICKÁ ZKOUŠKA - zadání a způsob konání obor 65-41 L/01 Gastronomie PRAKTICKÁ ZKOUŠKA - zadání a způsob konání Praktická maturitní zkouška prověřuje kompetence žáků získané v komplexu odborných gastronomických předmětů. Hlavním cílem zkoušky je evaluace získaných praktických

Více

OTÁZKY K ÚSTNÍM ZÁVĚREČNÝM ZKOUŠKÁM 2012

OTÁZKY K ÚSTNÍM ZÁVĚREČNÝM ZKOUŠKÁM 2012 Obor: Kuchař číšník se zaměřením na obsluhu 65 51 H/ 01 školní rok 2011 2012 1 a) Charakterizujte kovový inventář, rozdělte tento inventář a charakterizujte leštění nerezových a stříbrných příborů. Popište

Více

PŘÍLOHA Č. 3. Integrace ve výuce

PŘÍLOHA Č. 3. Integrace ve výuce PŘÍLOHA Č. 3 Informační a komunikační technologie Pokrytí předměty, Speciální technologie,, Občanská nauka, Ekonomika, Speciální obsluha,,, Základy podnikání, Fyzika, Chemie, Společenská výchova, Český

Více

Odborné otázky/úkoly: význam dietního stravování, druhy diet, charakteristika jednotlivých diet, vhodné a nevhodné potraviny pro dietní pokrmy. Otázka ze světa práce: Kdybyste chtěl/a samostatně podnikat,

Více

UČEBNÍ OSNOVY PŘEDMĚTU TECHNIKA OBSLUHY A SLUŽEB

UČEBNÍ OSNOVY PŘEDMĚTU TECHNIKA OBSLUHY A SLUŽEB I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Modernizace výuky v rámci odborných a všeobecných předmětů střední školy. Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.10/01.0021 UČEBNÍ OSNOVY PŘEDMĚTU TECHNIKA

Více

Obor: 65-51-H/01 Kuchař-číšník

Obor: 65-51-H/01 Kuchař-číšník Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Obor: 65-51-H/01 Kuchař-číšník Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0985 Předmět: Stolničení Ročník: 3. Téma: Souborné práce

Více

Střední odborná škola, Bruntál, příspěvková organizace. Odloučené pracoviště Hotel Hvězda, Bruntál, Zámecké náměstí 18/6 HARMONOGRAM

Střední odborná škola, Bruntál, příspěvková organizace. Odloučené pracoviště Hotel Hvězda, Bruntál, Zámecké náměstí 18/6 HARMONOGRAM Odloučené pracoviště Hotel Hvězda, Bruntál, Zámecké náměstí 18/6 HARMONOGRAM k závěrečným zkouškám oboru 65-51-H/01 Kuchař číšník Kuchař - kuchařka Zpracoval: Bc. Radim Mádr, vedoucí učitel odborného výcviku

Více

Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň. Digitalizace výuky

Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň. Digitalizace výuky Název školy Název projektu Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň Digitalizace výuky Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0977 Číslo šablony VY_32_inovace_ST9 Číslo materiálu 9 Autor

Více

Jídelní lístek. Iveta Hennetmairová. Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Jídelní lístek. Iveta Hennetmairová. Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Jídelní lístek Iveta Hennetmairová Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Iveta Hennetmairová, DiS. Dostupné z

Více

PŘÍPRAVA SLAVNOSTNÍCH HOSTIN

PŘÍPRAVA SLAVNOSTNÍCH HOSTIN PŘÍPRAVA SLAVNOSTNÍCH HOSTIN ROZDĚLENÍ SPOLEČENSKO-GASTRONOMICKÝCH AKCÍ Podle společenského účelu hostiny pořádané státními orgány a institucemi hostiny pořádáné výrobními a obchodními podniky a organizacemi

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. Restaurace Hotelu Praha v Potštejně

JÍDELNÍ LÍSTEK. Restaurace Hotelu Praha v Potštejně JÍDELNÍ LÍSTEK Restaurace Hotelu Praha v Potštejně Studené předkrmy: 44 100 g Nakládaný Hermelín s cibulkou 52,- Kč 47 200 g Studený talíř Hotel Praha 85,- Kč (Eidam, anglická slanina, šunka, uzená krkovice)

Více

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: Číslo projektu: Název projektu školy: Šablona III/2: EU PENÍZE ŠKOLÁM CZ.1.07/1.5.00/34.0536 Výuka s ICT na SŠ obchodní České

Více

OKRUHY K UZZ - POUZE ORIENTAČNÍ

OKRUHY K UZZ - POUZE ORIENTAČNÍ OKRUHY K UZZ - POUZE ORIENTAČNÍ obor : Číšník - servírka 65-53 - H / 001 školní rok : 2010 / 2011 Charakterizuj kovový inventář, rozděl, charakterizuj údrţbu, rozděl příbory + popis ( močníková vidlička,

Více

TEST SLAVNOSTNÍ HOSTINY

TEST SLAVNOSTNÍ HOSTINY TEST SLAVNOSTNÍ HOSTINY Autor Anna Kachtíková Anotace Opakovací test je určen pro studenty, je zaměřen na procvičení základních vědomostí týkajících se celku SLAVNOSTNÍ HOSTINY. Cílem testu je ověření

Více

ETÁŽOVÝ SERVIS A OBČERSTVENÍ - CENÍK

ETÁŽOVÝ SERVIS A OBČERSTVENÍ - CENÍK ETÁŽOVÝ SERVIS A OBČERSTVENÍ - CENÍK KONTAKTNÍ OSOBA: BARBORA KUBÍČKOVÁ manager provozu PERFECT CANTEEN AVIATICA AVIATICA@PERFECTCANTEEN.CZ, TEL: 739 632 735 V níže uvedené nabídce najdete výběr ze sortimentu

Více

STÁLÉ MENU. 0,33l Hovězí vývar s nudlemi 25,00 Kč 0,33l Česnečka se sýrem a opečeným chlebem 30,00 Kč

STÁLÉ MENU. 0,33l Hovězí vývar s nudlemi 25,00 Kč 0,33l Česnečka se sýrem a opečeným chlebem 30,00 Kč STÁLÉ MENU Polévky: 0,33l Hovězí vývar s nudlemi 0,33l Česnečka se sýrem a opečeným chlebem 30,00 Kč Dle denní nabídky Hotová jídla: 150g Moravský vrabec, bramborový špalíček, zelí 88,00 Kč 100g Ďábelská

Více

Rekvalifikační kurz Příprava teplých pokrmů, kód H

Rekvalifikační kurz Příprava teplých pokrmů, kód H Rekvalifikační kurz Příprava teplých pokrmů, kód 65-001-H 1. Identifikační údaje o rekvalifikačním kurzu název školy Střední škola potravinářská, Gen. Govorova 110, Smiřice adresa školy Gen. Govorova 110,

Více

Povolání Kraj Od Medián Do Od Medián Do. Hlavní město Praha Kč Kč Kč - - -

Povolání Kraj Od Medián Do Od Medián Do. Hlavní město Praha Kč Kč Kč - - - Číšník Číšník samostatně servíruje a prodává pokrmy a nápoje. Odborný směr: Pohostinství, cestovní ruch, wellness Odborný podsměr: pohostinství Kvalifikační úroveň: Střední vzdělání s výučním listem Alternativní

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA GASTRONOMICKÁ A HOTELOVÁ s.r.o.

STŘEDNÍ ŠKOLA GASTRONOMICKÁ A HOTELOVÁ s.r.o. Vrbova 1233, 147 00 Praha 4 - Braník ZN: MZ2014/001 Stanovení nabídky povinných a nepovinných zkoušek profilové části maturitní zkoušky v jarním a podzimním zkušebním období roku 2014 Podle 79 odst. 3

Více

charakterizujte vepřové maso vzhled, složení, vlastnosti uveďte jednotlivé části vepřového masa, u každé části vepřového masa napište vhodné tepelné použití a příklady pokrmů sestavte restaurační menu

Více

ohodnoťte nás Facebook

ohodnoťte nás Facebook Jídelní lístek Úvodní slovo Posaďte se a vychutnejte si atmosféru stylové restaurace Valašská Koliba, která hostila své první hosty už před 100 lety. Nechejte se hýčkat naši obsluhou a osvěžte chuťové

Více

TRADICE OD 1701. Den, na který se nezapomíná

TRADICE OD 1701. Den, na který se nezapomíná Den, na který se nezapomíná Svatební obřady a obnovení svatebního slibu patří k těm nejkrásnějším okamžikům, které lze v životě zažít. K jejich nezapomenutelnosti již po celá staletí přispívá Grandhotel

Více

Odborné učiliště, Kunice 60 251 63 Strančice, IČO 00410233. vyhlašuje 1. ročník kuchařské soutěže pro žáky oborů vzdělání kategorie E s názvem

Odborné učiliště, Kunice 60 251 63 Strančice, IČO 00410233. vyhlašuje 1. ročník kuchařské soutěže pro žáky oborů vzdělání kategorie E s názvem vyhlašuje 1. ročník kuchařské soutěže pro žáky oborů vzdělání kategorie E s názvem ZLATÁ VAŘEČKA v přípravě výrobků studené kuchyně a prostření slavnostní tabule pro 2 osoby na téma OSLAVA SV. VALENTÝNA

Více

Střední škola řemesel a služeb Děčín IV pořádá GASTRO LABE 2016. Datum konání: 17. a 18. února 2016

Střední škola řemesel a služeb Děčín IV pořádá GASTRO LABE 2016. Datum konání: 17. a 18. února 2016 Střední škola řemesel a služeb Děčín IV pořádá I. ročník soutěže mladých kuchařů, cukrářů a číšníků GASTRO LABE 2016 Datum konání: 17. a 18. února 2016 Místo konání: obchodní centrum Pivovar Děčín Startovné:

Více

Střední odborné učiliště Domažlice,Prokopa Velikého 640, Domažlice, MPV Stod, Plzeňská 322 Charakteristika výukového materiálu: VY_52_INOVACE_01.

Střední odborné učiliště Domažlice,Prokopa Velikého 640, Domažlice, MPV Stod, Plzeňská 322 Charakteristika výukového materiálu: VY_52_INOVACE_01. Střední odborné učiliště Domažlice,Prokopa Velikého 640, Domažlice, MPV Stod, Plzeňská 322 Charakteristika výukového materiálu: VY_52_INOVACE_01.25 Obsluha ve vlaku Autor: Eva Němcová Období tvorby: září

Více

Hodnoticí standard. Výpomoc při obsluze hostů (kód: E) Odborná způsobilost. Platnost standardu

Hodnoticí standard. Výpomoc při obsluze hostů (kód: E) Odborná způsobilost. Platnost standardu Výpomoc při obsluze hostů (kód: 65-012-E) Autorizující orgán: Ministerstvo pro místní rozvoj Skupina oborů: Gastronomie, hotelnictví a turismus (kód: 65) Týká se povolání: Pomocný číšník Kvalifikační úroveň

Více

POPLATKY ÚŘAD PRŮMYSLOVÉHO VLASTNICTVÍ

POPLATKY ÚŘAD PRŮMYSLOVÉHO VLASTNICTVÍ POPLATKY ÚŘAD PRŮMYSLOVÉHO VLASTNICTVÍ (identifikace platby variabilní symbol (viz informace o variabilních symbolech))... ZÁKON č. 634/2004 Sb. o správních poplatcích Příloha: Sazebník správních poplatků

Více

Digitální učební materiál

Digitální učební materiál Digitální učební materiál Projekt CZ.1.07/1.5.00/34.0415 Inovujeme, inovujeme Šablona III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT (DUM) Tematická Hospodářské výpočty II Společná pro celou sadu

Více

Závěrečná zkouška samostatná odborná práce. Vypracoval/a: Platnost od: Schválil/a: H20 ZŘ MK, VUOV Ředitel/ka školy H20-FO-515

Závěrečná zkouška samostatná odborná práce. Vypracoval/a: Platnost od: Schválil/a: H20 ZŘ MK, VUOV Ředitel/ka školy H20-FO-515 Témata samostatné odborné práce a pokyny k jejímu zpracování Školní rok: 2017/2018 Kód oboru vzdělávání, obor vzdělávání: 65 51 H/01, Kuchař - číšník Třída: KPŘ 3 Název zkoušky: závěrečná praktická zkouška

Více

Odborná stáž SRN Labská hotelová škola Pardubice. Hotel Stadtkrug Wolframstraße Weiden

Odborná stáž SRN Labská hotelová škola Pardubice. Hotel Stadtkrug Wolframstraße Weiden Odborná stáž SRN 14.9. 4.10. 2010 Labská hotelová škola Pardubice Hotel Stadtkrug Wolframstraße 5 92637 Weiden Představení hotelu Hotel se nachází ve městě Weiden přibližně 30 km od hranic s Českou republikou.

Více

65-42-M/01 Hotelnictví a cestovní ruch, H/01 Kuchař číšník, ŠVP Číšník, barman, servírka-barmanka ŠVP Kuchař číšník pro pohostinství

65-42-M/01 Hotelnictví a cestovní ruch, H/01 Kuchař číšník, ŠVP Číšník, barman, servírka-barmanka ŠVP Kuchař číšník pro pohostinství Anotace Autor Jazyk Očekávaný výstup Inventář na úseku obsluhy Pomocné stoly, Ing.Petra Škrášková Čeština 65-42-M/01 Hotelnictví a cestovní ruch, 65-51-H/01 Kuchař číšník, ŠVP Číšník, barman, servírka-barmanka

Více

Střední odborné učiliště Domažlice,Prokopa Velikého 640, Domažlice, MPV Stod, Plzeňská 322 Charakteristika výukového materiálu: VY_52_INOVACE_01.

Střední odborné učiliště Domažlice,Prokopa Velikého 640, Domažlice, MPV Stod, Plzeňská 322 Charakteristika výukového materiálu: VY_52_INOVACE_01. Střední odborné učiliště Domažlice,Prokopa Velikého 640, Domažlice, MPV Stod, Plzeňská 322 Charakteristika výukového materiálu: VY_52_INOVACE_01.24 Obsluha v ubytovacích zařízeních Autor: Eva Němcová Období

Více

Clarion Hotel Prague City Konferenční nabídka 2014 (k dispozici od )

Clarion Hotel Prague City Konferenční nabídka 2014 (k dispozici od ) Clarion Hotel Prague City Konferenční nabídka 2014 (k dispozici od 1. 9. 2014) Kategorie Mezinárodní, čtyřhvězdičkový hotel člen skupiny Choice Hotels International. Poloha hotelu Praha 2, pouhých 5 minut

Více

Střední odborné učiliště Domažlice,Prokopa Velikého 640, Domažlice, MPV Stod, Plzeňská 322 Charakteristika výukového materiálu: VY_52_INOVACE_01.

Střední odborné učiliště Domažlice,Prokopa Velikého 640, Domažlice, MPV Stod, Plzeňská 322 Charakteristika výukového materiálu: VY_52_INOVACE_01. Střední odborné učiliště Domažlice,Prokopa Velikého 640, Domažlice, MPV Stod, Plzeňská 322 Charakteristika výukového materiálu: VY_52_INOVACE_01.28 Složitá obsluha servis hl. chodů Autor: Eva Němcová Období

Více

Střední odborná škola, Bruntál, příspěvková organizace Krnovská 998/9. Pracoviště odborného výcviku Hvězda, Bruntál, Zámecké náměstí 18/6 HARMONOGRAM

Střední odborná škola, Bruntál, příspěvková organizace Krnovská 998/9. Pracoviště odborného výcviku Hvězda, Bruntál, Zámecké náměstí 18/6 HARMONOGRAM Pracoviště odborného výcviku Hvězda, Bruntál, Zámecké náměstí 18/6 HARMONOGRAM k závěrečným zkouškám oboru 65-51-H/01 Kuchař číšník Zpracoval: Bc. Radim Mádr, zástupce ředitele pro odborný výcvik Vedoucí

Více

SVATEBNÍ NABÍDKA UŽIJTE SI SVATBU V PALÁCI

SVATEBNÍ NABÍDKA UŽIJTE SI SVATBU V PALÁCI SVATEBNÍ NABÍDKA UŽIJTE SI SVATBU V PALÁCI Výjimečné životní okamžiky si zaslouží jedinečnou romantickou atmosféru. Víme velmi dobře, že svatební den je jedním z nejdůležitějších okamžiků v životě. Dopřejte

Více

Střední odborné učiliště Domažlice,Prokopa Velikého 640, Domažlice, MPV Stod, Plzeňská 322 Charakteristika výukového materiálu: Číslo projektu:

Střední odborné učiliště Domažlice,Prokopa Velikého 640, Domažlice, MPV Stod, Plzeňská 322 Charakteristika výukového materiálu: Číslo projektu: Střední odborné učiliště Domažlice,Prokopa Velikého 640, Domažlice, MPV Stod, Plzeňská 322 Charakteristika výukového materiálu: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_01.08 Jídelní lístek

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. pro záměr. Pronájem Kavárny/restaurace v budově Národní technické knihovny

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. pro záměr. Pronájem Kavárny/restaurace v budově Národní technické knihovny Příloha č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro záměr Pronájem Kavárny/restaurace v budově Národní technické knihovny Zadavatel: Národní technická knihovna Tento dokument obsahuje informace důvěrného charakteru.

Více

CATERING MOTORLAND BĚLÁ

CATERING MOTORLAND BĚLÁ CATERING MOTORLAND BĚLÁ Catering je dnes velmi populární záležitost. Kvalitní catering dokáže proměnit klientskou akci v gala večer chutí a zároveň může být právě tou třešničkou na dortu, na které si vaši

Více

Fotoreportáž z autorizace

Fotoreportáž z autorizace Ministerstvo pro místní rozvoj Fotoreportáž z autorizace Příprava teplých pokrmů (65-001-H) 10.-11.11. 2008 ZKOUŠKY Z DÍLČÍCH KVALIFIKACÍ NA OBCHODNÍ AKADEMII A HOTELOVÉ ŠKOLE HAVLÍČKŮV BROD Zákon o ověřování

Více

Zjistit znalosti z probraného učiva a zafixovat

Zjistit znalosti z probraného učiva a zafixovat Název školy Název projektu Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň Digitalizace výuky Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0977 Číslo šablony VY_32_inovace_ST25 Číslo materiálu 25

Více

Svatební menu Svatební menu. zámek Nové Hrady

Svatební menu Svatební menu. zámek Nové Hrady Svatební menu Svatební menu zámek Nové Hrady Nabídka svatebního menu 2008 Polední menu cena: 350,- Kč za osobu zahrnuje následující položky: aperitiv studený předkrm s pečivem polévka hlavní jídlo nealkoholický

Více

Předkrmy. Chuťovky k pivu. Polévky. Tradiční česká kuchyně. Řízkárna JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK

Předkrmy. Chuťovky k pivu. Polévky. Tradiční česká kuchyně. Řízkárna JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK Předkrmy 40g Vepřová paštika s vlašskými ořechy a bylinkovo - sýrovým hřbetem, toast (1,3,8) 49,- Chuťovky k pivu 100g Vepřová tlačenka s cibulí a octem, 2 ks chléb (1) 49,- 100g Domácí škvarky s chlebem

Více

Záznam o průběhu a výsledku zkoušky

Záznam o průběhu a výsledku zkoušky Jednoduchá obsluha hostů (kód: 65-007-H) Autorizující orgán: Ministerstvo pro místní rozvoj Skupina oborů: Gastronomie, hotelnictví a turismus (kód: 65) Povolání: Číšník Doklady potvrzující úplnou profesní

Více

Kód a název oboru vzdělání: 6551H/01 Kuchař číšník. Název školního vzdělávacího programu: KUCHAŘ ČÍŠNÍK

Kód a název oboru vzdělání: 6551H/01 Kuchař číšník. Název školního vzdělávacího programu: KUCHAŘ ČÍŠNÍK Kód a název oboru vzdělání: 6551H/01 Kuchař číšník Název školního vzdělávacího programu: KUCHAŘ ČÍŠNÍK Délka a forma vzdělání: Dosažený stupeň vzdělání: Způsob ukončení vzdělávání: Tříleté denní střední

Více

kuchyně podmínkou jako příloha žádné krokety, hranolky a americké brambory, aperitiv míchaný nápoj (míchat u stolu)

kuchyně podmínkou jako příloha žádné krokety, hranolky a americké brambory, aperitiv míchaný nápoj (míchat u stolu) Štědrovečerní večeře Počet hostů 10 lidí (hostiteli zde jsou Herr Glückner s paní), čestnými hosty jsou zde pan Novák s paní Novákovou. Věk 65 a více česká kuchyně podmínkou jako příloha žádné krokety,

Více

Plaťte jen při předložení pokladního dokladu

Plaťte jen při předložení pokladního dokladu Studený předkrm 100g Šunková rolka s křenovou šlehačkou, toast 39 Kč (šunka, křen, šlehačka) 100g Rajče s mozzarellou,bazalka s olivovým přelivem, toast 45 Kč 100g Sýrový talíř, toast 39 Kč (uzený sýr,

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. Předkrmy. 100g GRILOVANÝ HERMELÍN 49,-kč. 60g CHUŤOVKA Z KOZÍHO SÝRA VE SLANINĚ 52,-kč. 100g JALAPENO PLNĚNÉ CHEDDAREM 56,-kč

JÍDELNÍ LÍSTEK. Předkrmy. 100g GRILOVANÝ HERMELÍN 49,-kč. 60g CHUŤOVKA Z KOZÍHO SÝRA VE SLANINĚ 52,-kč. 100g JALAPENO PLNĚNÉ CHEDDAREM 56,-kč JÍDELNÍ LÍSTEK Předkrmy 100g GRILOVANÝ HERMELÍN 49,-kč 60g CHUŤOVKA Z KOZÍHO SÝRA VE SLANINĚ 52,-kč 100g JALAPENO PLNĚNÉ CHEDDAREM 56,-kč 100g SÝROVÉ NUGETKY S CHILLI PAPRIČKAMI 49,-kč Saláty 300g MÍCHANÝ

Více

POZOR!!! NESMÍ SE POUŽÍT KONVENIENCÍ A JINÝCH POLOTOVARŮ. VYUŽITÍ HOTOVÉHO VÝVARU K PŘÍPRAVĚ POKRMŮ PO KONZULTACI S PANÍ SLUKOVOU.

POZOR!!! NESMÍ SE POUŽÍT KONVENIENCÍ A JINÝCH POLOTOVARŮ. VYUŽITÍ HOTOVÉHO VÝVARU K PŘÍPRAVĚ POKRMŮ PO KONZULTACI S PANÍ SLUKOVOU. Vánoce Objednávka pro 6 lidí na slavnostní večeři 24. 12. 2012. Hosté si objednávají 3 chodové menu, ve kterém nechtějí smažené pokrmy a přílohy, bramborový salát. Pokrmy volit s ohledem na vyšší věk hostů

Více

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL. Název školy SOUpotravinářské, Jílové u Prahy, Šenflukova 220

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL. Název školy SOUpotravinářské, Jílové u Prahy, Šenflukova 220 DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0763 Název školy SOUpotravinářské, Jílové u Prahy, Šenflukova 220 Název materiálu Autor VY_32_INOVACE_OvKč.2,3/02/03/11 Bc. Iveta Martinů Obor;

Více

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Pauserová. Dostupné z www.soes.cz.

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Pauserová. Dostupné z www.soes.cz. Číslo projektu Název školy Předmět Tematický okruh CZ.1.07/1.5.00/34.0852 Střední škola cestovního ruchu, s. r. o., Benešov Technika cestovního ruchu Stravovací služby I Téma Ročník Autor Stravovací služby

Více

PROSTORY Cena pronájmu I Cena pronájmu II 1. 2. 3. 4. 5. 6. Název. Půldenní. Maximální. Půldenní Celý den. Celý den kapacita. (max.

PROSTORY Cena pronájmu I Cena pronájmu II 1. 2. 3. 4. 5. 6. Název. Půldenní. Maximální. Půldenní Celý den. Celý den kapacita. (max. PROSTORY Cena pronájmu I Cena pronájmu II 1. 2. 3. 4. 5. 6. Název Maximální Půldenní Půldenní Celý den Celý den kapacita (max. 5 hodin) (max. 5 hodin) Konferenční sál ARAGON 260 12 000 Kč 7 500 Kč 7 500

Více

Sokolovna ve Spálově. Nabídka vnitřních prostor k pronájmu. Přízemí: - v přízemí se nachází kuchyňka, sklady, sociální zařízení, bar, kotelna

Sokolovna ve Spálově. Nabídka vnitřních prostor k pronájmu. Přízemí: - v přízemí se nachází kuchyňka, sklady, sociální zařízení, bar, kotelna Sokolovna ve Spálově Vlastník objektu Městys Spálov Kontaktní údaje: Městys Spálov, Spálov 62, 742 37 Spálov Tel: 556 729 717, 556 715 163 Email: obec@spalov.cz www.spalov.cz Správce objektu: Paní Petra

Více

Jídelní lístek. Polévky. Drůbeží maso. 0,33l Kuřecí vývar s masem a nudlemi 0,33l Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 0,33l Zelná s klobáskou

Jídelní lístek. Polévky. Drůbeží maso. 0,33l Kuřecí vývar s masem a nudlemi 0,33l Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 0,33l Zelná s klobáskou Jídelní lístek Polévky 0,33l Kuřecí vývar s masem a nudlemi 0,33l Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 0,33l Zelná s klobáskou Drůbeží maso 150g Smažený kuřecí řízek, obloha 150g Přírodní kuřecí řízek, obloha

Více

ZÁMECKÝ PIVOVAR LITOMYŠL

ZÁMECKÝ PIVOVAR LITOMYŠL ZÁMECKÝ PIVOVAR LITOMYŠL Ceník Evropského školicího centra pro rok 2017 Platné ceny od: 1. 2. 2017 Pronájmy sálů Ceny nájmů a služeb jsou včetně 21% DPH Zámecký pivovar A část EŠC/ YMCA za 1 hodinu Seminární

Více

Studené předkrmy. 50 g Parmská šunka se žlutým melounem a toastem 79,- 50 g Šunkové kornoutky s křenem a šlehačkou 55,-

Studené předkrmy. 50 g Parmská šunka se žlutým melounem a toastem 79,- 50 g Šunkové kornoutky s křenem a šlehačkou 55,- Studené předkrmy 50 g Parmská šunka se žlutým melounem a toastem 79,- 50 g Šunkové kornoutky s křenem a šlehačkou 55,- 100 g Mozarella s rajčaty a bazalkou, toast 75,- 50 g Carpaccio s hoblinkami parmazánu

Více

DIGITÁLNÍ ARCHIV VZDĚLÁVACÍCH MATERIÁLŮ

DIGITÁLNÍ ARCHIV VZDĚLÁVACÍCH MATERIÁLŮ DIGITÁLNÍ ARCHIV VZDĚLÁVACÍCH MATERIÁLŮ Číslo projektu Číslo a název šablony klíčové aktivity Tematická oblast CZ.1.07/1.5.00/34.0963 V/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí

Více

PŘEDKRMY: POLÉVKY: SPECIALITY ŠÉFKUCHAŘE:

PŘEDKRMY: POLÉVKY: SPECIALITY ŠÉFKUCHAŘE: Jídelní lístek PŘEDKRMY: 80 g Šunka od kosti podávaná s čerstvým křenem a okurkou { 10 } 69 Kč 80 g Plátky rajčat s balkánským sýrem a olivami, toast { 1, 7 } 59 Kč 80 g Grilovaný hermelín s restovanou

Více

Samostatná odborná práce

Samostatná odborná práce Samostatná odborná práce 65-51-H/002 KUCHAŘ-ČÍŠNÍK PRO POHOSTINSTVÍ 65-51-H/01 KUCHAŘ-ČÍŠNÍK A. Zadání samostatné odborné práce (SOP) Samostatná odborná práce je součástí jednotného zadání závěrečných

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. (pokrm obsahuje alergeny A1, A3, A7, A10) (pokrm obsahuje alergeny A1, A3, A6, A7, A9, A10)

JÍDELNÍ LÍSTEK. (pokrm obsahuje alergeny A1, A3, A7, A10) (pokrm obsahuje alergeny A1, A3, A6, A7, A9, A10) JÍDELNÍ LÍSTEK Polední menu 100 g Kuřecí řízek, brambor 70 Kč (pokrm obsahuje alergeny A1, A3, A7, A10) 100 g Vepř. plátek, vols. oko, brambor 70 Kč (pokrm obsahuje alergeny A1, A3, A6, A7, A9, A10) 100

Více

Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň. Název školy. Název projektu. Číslo materiálu 57. Mgr. Bc.

Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň. Název školy. Název projektu. Číslo materiálu 57. Mgr. Bc. Název školy Název projektu Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň Digitalizace výuky Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0977 Číslo šablony VY_32_inovace_ST57 Číslo materiálu 57

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE A. S. Datum: 1.02.2011 SPOLEČENSKÝ DŮM. Kongresy & Events

LÁZNĚ LUHAČOVICE A. S. Datum: 1.02.2011 SPOLEČENSKÝ DŮM. Kongresy & Events LÁZNĚ LUHAČOVICE A. S. Datum: 1.02.2011 SPOLEČENSKÝ DŮM Kongresy & Events Zajistíme, aby Vaše konference nebo jednání probíhaly za nejlepších možných podmínek v prostření největších moravských lázní. Všechny

Více

PROFILOVÁ ČÁST MATURITNÍ ZKOUŠKY PRAKTICKÁ ZKOUŠKA (Z ODBORNÉHO VÝCVIKU A ODBORNÝCH PŘEDMĚTŮ) Praktická maturitní zkouška zadání a způsob konání

PROFILOVÁ ČÁST MATURITNÍ ZKOUŠKY PRAKTICKÁ ZKOUŠKA (Z ODBORNÉHO VÝCVIKU A ODBORNÝCH PŘEDMĚTŮ) Praktická maturitní zkouška zadání a způsob konání PROFILOVÁ ČÁST MATURITNÍ ZKOUŠKY PRAKTICKÁ ZKOUŠKA (Z ODBORNÉHO VÝCVIKU A ODBORNÝCH PŘEDMĚTŮ) Praktická maturitní zkouška zadání a způsob konání Maturitní zkoušky proběhnou v souladu s Vyhláškou MŠMT ČR

Více