Asociace tělovýchovných jednot a sportovních klubů ČR v roce 2008

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Asociace tělovýchovných jednot a sportovních klubů ČR v roce 2008"

Transkript

1 Asociace tělovýchovných jednot a sportovních klubů ČR v roce 2008 Vážené dámy, vážení pánové, dovolte mi, abych několika slovy uvedl předkládaný materiál, tj. Výroční zprávu ATJSK ČR, která hodnotí uplynulý rok 2008 z pohledu činnosti prezidia, kontrolní komise a sekretariátu našeho sdružení. Tato výroční zpráva je určena pro jednání 20. řádné valné hromady ATJSK ČR, která je svolána na sobotu 30.května 2009 a klade si za cíl Vám předložit komplexní přehled o činnosti našeho sdružení a to především v kontextu celkového hospodaření. Ve zprávě též najdete některé podstatné statistické údaje o Asociaci, jakož i informace o složení prezidia a kontrolní komise. V neposlední řadě je zde také popis nejvýznamnějších aktivit ATJSK ČR. Naši zástupci působí v orgánech Sazka a.s., dále ve Všesportovním kolegiu ČR,v Českém olympijském výboru, v občanském sdružení Zelený ostrov. S radostí též konstatujeme, že se nám podařilo prosadit do expertní komise" Sport pro všechny "při MŠMT prezidenta ATJSK. V téměř všech krajích ČR působí komise, nebo všesportovní kolegia, též za účasti našich členů. Ze všech shora uvedených souvislostí vyplývá, že je naší prioritní snahou zastupovat celou členskou základnu a to i v získávání finančních prostředků. Snažíme se i o včasné a účelné informování členské základny o dosažených výsledcích, změnách v legislativě apod. V Praze dne PaedDr. Jaroslav Němec prezident ATJSK ČR Výroční zpráva ATJSK ČR za rok 2008 Strana 1 (celkem 17)

2 Obsah Výroční zprávy ATJSK ČR : Část A - organizační 1. Základní statistické údaje 2. Vnitřní organizace ATJSK ČR 3. Sekretariát ATJSK ČR 4. Eurohry Doksy Sportovní kalendář Část B - ekonomická 1. Úvod 2. Zpráva o příjmech a výdajích 3. Výsledky hospodaření Část C - přílohová 1. Přehledy členské základny 2. Přehledy sportovních odvětví Výroční zpráva ATJSK ČR za rok 2008 Strana 2 (celkem 17)

3 Část A - O R G A N I Z A Č N Í Výroční zpráva ATJSK ČR za rok 2008 Strana 3 (celkem 17)

4 1. Základní statistické údaje K sdružovala Asociace 77 řádných členských tělovýchovných jednot a sportovních klubů. V 77 řádných členských TJ/SK bylo k evidováno celkem členů v tomto složení: let členů do 18ti let členů Zdravotně postižení 146 členů nad 60 let členů K bylo evidováno celkem členů. Během roku 2008 tedy došlo k nárůstu o 685 členů, a to přestože ubyla jedna TJ/SK (Klub cyklistiky Jindřichův Hradec). Poznámka: K výpočtu dotací pro rok 2008 sloužila členská základna k Vnitřní organizace ATJSK ČR Valná hromada v roce 2005 rozhodla o složení prezídia a kontrolní komise, přičemž v souladu se Stanovami ATJSK ČR stanovila funkční období na čtyři roky. Prezídium má 9 členů a kontrolní komise má 3 členy. Složení prezídia ATJSK ČR ve volebním období : PaedDr. Jaroslav Němec - prezident ATJSK ČR (TJ Vodní stavby Tábor) PaedDr. Miloslav Tempír - viceprezident ATJSK ČR ( SK Sportfit Zábřeh) Ing. Luboš Bervida - člen prezídia ATJSK ČR (TJ Sokol Chotoviny) Pavel Čech - člen prezídia ATJSK ČR (TJ Krnov) Julie Henzlová - členka prezídia ATJSK ČR (TJ Rozvoj Plzeň) Miroslav Mařádek - člen prezídia ATJSK ČR (TJ Slezan Opava) Ing. Jaroslav Morávek - člen prezídia ATJSK ČR (ASPV Veltrusy) Jaroslav Novák - člen prezídia ATJSK ČR (TJ Doksy) Jindřich Stádník - člen prezídia ATJSK ČR (TJ VTŽ Chomutov) Složení kontrolní komise ve volebním období : Milan Míka - předseda KK (TJ Sokol Chýnov) Ing. Radomír Hofta - člen KK (Lokálka Ústí nad Labem) Evžen Knězek - člen KK ( TJ Slavoj Bruntál) Dále ve všech krajích s výjimkou Karlovarského, Pardubického a Prahy jsou ustanoveni krajští zmocněnci ATJSK ČR jako zástupci a reprezentanti asociace, kteří jsou jmenováni prezídiem ATJSK ČR na základě rozhodnutí příslušných krajských shromáždění členů ATJSK ČR. Výroční zpráva ATJSK ČR za rok 2008 Strana 4 (celkem 17)

5 3. Sekretariát Asociace tělovýchovných jednot a sportovních klubů ČR Sídlem centra ATJSK ČR i sekretariátu je Praha 2, Slezská 36, ; telefon , fax , e mail: atjsk@atjsk.cz. Složení sekretariátu: Ing. Ivana Zelinková Ivana Lukáčová - vedoucí sekretariátu, ekonom ATJSK ČR - administrativní pracovník / pokladní Sekretariát ATJSK ČR v průběhu roku 2008 vytvářel organizační podmínky pro činnost orgánů Asociace tělovýchovných jednot a sportovních klubů, realizoval usnesení prezídia ATJSK ČR a Kontrolní komise a zabezpečoval veškerou agendu při styku s orgány státní správy i ostatními veřejnoprávními organizacemi. 4. EUROHRY DOKSY V. ročník sportovní akce "EUROHRY Doksy", byl v roce 2008 opět vrcholnou akcí, kterou se ATJSK ČR prezentovala navenek jak ve sportovním, tak i ve společenském prostředí. Vyhlašovatelem této ojedinělé soutěže šestičlenných družstev ve sportovním šestnáctiboji je naše Asociace tělovýchovných jednot a sportovních klubů spolu s městem Doksy. Opět nad našimi hrami převzaly záštitu osobnosti, především předseda senátu PČR MUDr. Přemysl Sobotka, dále hejtman Libereckého kraje Petr Skokan, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, senátor MUDr. Karel Tejnora a další. Poprvé se také podařilo získat záštitu předsedy Českého olympijského výboru MUDr. Milana Jiráska. Velký zájem o akci ze strany startujících, ale i záštit, stále přivádí i partnery a sponzory a tak jsou hry již finančně soběstačné, samozřejmě i díky grantu MŠMT ve výši 250 tisíc korun, který je získán prostřednictvím prezídia ATJSK ČR. Další přímá podpora byla získána od Libereckého kraje 75 tisíc korun a města Doksy 100 tisíc korun. Od partnerů her, se podařilo získat 300 tisíc korun. Významnou položkou byl i příjem ze startovného a úhrada za ubytování a stravování. Nutno podotknout, že týmy Asociačních TJ a klubů hradily i při V.ročníku her pouze 50% ceny ubytování a stravování. Generálním partnerem EHD 2008 byla Severočeská vodárenská společnost a.s. V. ročníku her se zúčastnilo rekordních 82 týmů z celé ČR, včetně jednoho družstva z polského Bolkowa. Pro ročník 2008 došlo v programu k jediné změně. Na Máchově jezeře se tentokrát místo lodí a šlapadel, jezdilo na raftech a tato novinka byla účastníky přijata velmi příznivě. Vítězství obhájili vítězové IV. ročníku tým MAMIRA z Brandýsa nad Labem. Nejlepším Asociačním týmem byli Žižkovy děti z Tábora. Velkým posunem v kvalitě pořádání her byla spolupráce s firmou ASECCO. Firma dodala dostatek počítačů s telefonními kartami a tak se výkony týmů z jednotlivých disciplín zadávaly přímo na sportovištích on-line a tak byly celkové výsledky známy bezprostředně po skončení soutěží a vyhlášení výsledků proběhlo přesně podle harmonogramu. Trochu stínem nad loňskými hrami bylo vážné zranění jednoho z účastníků, který jako úplně poslední lezec na horolezecké stěně (už po uplynutí časového limitu), ve snaze vylézt ještě Výroční zpráva ATJSK ČR za rok 2008 Strana 5 (celkem 17)

6 jednou nahoru, se špatně zajistil a ve výšce cca 6metrů se utrhl a dopadl na zem. Po rychlé reakci pořadatelů, kteří nezaváhali a zavolali nejen oficiálního lékaře her, ale i rychlou záchrannou službu, byl zraněný ošetřen a transportován vrtulníkem do nemocnice v Liberci. Dnes víme, že je již v pořádku a podle jeho vyjádření se těší na VI. ročník her. Výdaje her se v podstatě rovnaly získaným příjmům. Více než 100 tisíc korun činily pronájmy sportovních zařízení a 185 tisíc korun doprovodný program a VIP servis. Zbylé náklady připadly na ubytování a stravování účastníků a pořadatelů a případné vícenáklady pořádající TJ. Každý účastník, pořadatel a host her obdržel suvenýr s emblémem EHD. Hry 2008 byly dobře zviditelněny v tisku i rozhlase ale především na celoplošných TV. V týdnu před hrami v pořadu "Snídaně s NOVOU" za osobní účasti prezidenta Asociace Jaroslava Němce, starosty Doks Zdeňka Krenického a ředitele her Jaroslava Nováka. V pondělí po hrách šotem opět ve "Snídani s NOVOU" a ve večerních hlavních zprávách. Během září opakovaně pětiminutovou reportáží na ČT 4 sport. Zárukou úspěchu her je velký a nadšený tým pořadatelů z naší členské TJ Doksy, bez kterých by nebylo možné hry uspořádat na tak vysoké úrovni. Ohlasy účastníků a zájem o start v VI.ročníku EHD 2009 je jistotou, že hry budou naši Asociaci ještě dlouho dobře prezentovat ve sportovním i společenském prostředí. 5. Sportovní kalendář 2008 Sportovní kalendář ATJSK ČR vyšel již po desáté a jako každoročně se nám podařilo do něj shromáždit všechny akce, které v daném roce pořádají naše členské TJ a SK, a to jak v písemné formě, tak i umístěním na Především jeho webová verze umožňuje komukoliv vyhledat jakoukoliv akce pořádanou se spoluúčastí ATJSK ČR a to včetně kontaktů na pořadatele. Akcí sportovního kalendáře se podle hlášení organizátorských TJ/SK zúčastnilo opět přes 50tisíc aktivních účastníků a to nejen registrovaných sportovců, ale především zájemců z řad široké veřejnosti, a proto mohly být tyto akce podporovány i dotacemi Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy. V roce 2008 byl z centra ATJSK ČR poskytnut celkový finanční příspěvek ve výši 650tis. Kč. Výroční zpráva ATJSK ČR za rok 2008 Strana 6 (celkem 17)

7 Část B - E K O N O M I C K Á 1. Úvod Výroční zpráva ATJSK ČR za rok 2008 Strana 7 (celkem 17)

8 19.řádnou valnou hromadou konanou byl odsouhlasen vyrovnaný rozpočet na rok 2008 ve výši Kč. Tento rozpočet byl nakonec naplněn na straně příjmů ve výši Kč a na straně výdajů částkou Kč. Rozdíly vznikly na obou stranách tím, že doplatek z výtěžku Sazky, a.s. byl nižší, než byl předpoklad, a to o Kč a i státní neinvestiční dotace MŠMT ČR byly oproti roku 2007 nižší o Kč. Prezidium proto rozhodlo posílit rozdělené příspěvky z výtěžku Sazky, a.s. na činnost sdružených TJ/SK částkou Kč, která byla vybrána z termínového vkladového účtu ATJSK. Naopak dobrou zprávou bylo získání státní dotace z rozpočtu ministerstva financí, a to ve výši Kč. Centru ATJSK ČR se podařilo i v roce 2008 ušetřit více než 200tis. Kč oproti navrhovanému rozpočtu. Vzhledem ke sníženému příspěvku ze Sazky, a.s.nebyl roce 2008 naplněn rezervní fond ATJSK ČR. 2. Zpráva o příjmech a výdajích z v roce 2008 Základními zdroji naší asociace jsou jednak akcionářské příspěvky z výtěžku Sazky, a.s., které v roce 2008 činily Kč, dále státní dotace MŠMT, které v neinvestiční kapitole byly v roce 2008 zaslány ve výši Kč, dále státní dotace MF ve výši Kč a členské příspěvky, jejichž výše byla dána rozhodnutím 15.ŘVH na 30Kč/člen a tvořily v celkové částce Kč Na základě rozhodnutích prezidia byla většina finančních prostředků z výtěžku Sazky, a.s., tj ,-kč, rozdělena a poslána našim TJ/SK. Pro výpočet jednotlivých částek odeslaných TJ/SK byl použit již klasický "klíč", tj. 80 : 20 (v poměru členská základna : režijní a údržbové náklady). V případě členské základny bylo použito stávající kritérium 1 : 3 : 3 v poměru dospělí členové : děti a mládež do 18ti let : členové TP. Dalšími aktivitami, které podporovaly činnost sdružených TJ/SK a byly financovány z výtěžku Sazky, a.s., byly akce Sportovního kalendáře 2008, dále propagace ATJSK ČR, a to ať provozováním našich webových stránek které byly v průběhu roku přepracovávány, nebo nákupem sportovního materiálu, který je určen na akce našich TJ/SK. Na provoz centra ATJSK bylo vynaloženo Kč. Tato částka byla pokryta jak vybranými členskými příspěvky, tak i částí příspěvku z výtěžku Sazky, a.s. V tomto roce byl ve spolupráci s firmou ELRA vypracován uživatelský program na jednotnou evidenci členské základny subjektů ATJSK ČR. Státní dotace byly stoprocentně rozeslány do TJ/SK. Výdaje Osobní náklady 909 V tis.kč Nákupy 99 Služby 943 Poplatky 66 Poskytnuté příspěvky Příjmy Tržby za vl.výkony a zboží 0 V tis.kč Výnosy ostatní 41 Přijaté příspěvky Provozní dotace Výroční zpráva ATJSK ČR za rok 2008 Strana 8 (celkem 17)

9 Výdaje Osobní náklady Nákupy Služby Poplatky Poskytnuté příspěvky Příjmy Příspěvky Sazka, a.s. Provozní dotace Členské příspěvky příspěvky Výnosy ostatní Výroční zpráva ATJSK ČR za rok 2008 Strana 9 (celkem 17)

10 Část C - P Ř Í L O H O V Á 1. Přehledy sdružených subjektů s počty členů k Výroční zpráva ATJSK ČR za rok 2008 Strana 10 (celkem 17)

11 Kraj : Praha Krajský zmocněnec : není k 1 SK FOFO TJ CONDOR Praha SK Geosport TJ Rekreant Praha Tělovýchovná jednota Pankrác Jezdecký klub Troja Praha GEMINI - o.s. - sdružení dětí, 11 mládeže a dospělých SK Joudrs Praha Celkem 8 TJ/SK Kraj : Středočeský Krajský zmocněnec : Milan Mýto ( TJ Sportovec Nymburk ) k ASOCIACE SPORT PRO 10 VŠECHNY VELTRUSY TJ Sportovec Nymburk Celkem 2 TJ/SK Kraj : Jihočeský Krajský zmocněnec : PaedDr. Jaroslav Němec (Vodní stavby Tábor ) k Sportovní klub Dobrá Voda u Č. 27 Budějovic TJ SLAVOJ SRUBEC TJ Smrčina Horní Planá Hokejbalový klub TERMITI 30 Velešín TJ Sokol Český Rudolec TJ Platan Protivín Sokol Záhoří TJ HRADIŠTĚ TJ Sokol Kladruby TJ SOKOL CHÝNOV - O.S TJ Sokol Chotoviny TJ OSS o. s Tělovýchovná jednota Vodní 40 stavby Tábor Celkem 13 TJ/SK Kraj : Jihomoravský Krajský zmocněnec : Jaromír Skalník ( TJ Tábor Brno ) Výroční zpráva ATJSK ČR za rok 2008 Strana 11 (celkem 17)

12 k 47 TJ Minerva Boskovice FIT KLUB BLANSKO TJ Rytmus Boskovice LTC Velen Boskovice Tělovýchovná jednota Mír Velké 51 Bílovice TJ Tábor Brno SK národní házená Veselí nad 53 Moravou SK Blanzek při SOŠ Blansko SK EDEN při ZŠ Blansko TJ SOKOL Prštice TJ SPORT Velké Opatovice Celkem 11 TJ/SK Kraj : Liberecký Krajský zmocněnec : ing. Václav Bahník ( SK Relax ) k 12 TJ Doksy OK Jiskra Nový Bor TJ Stadion Nový Bor SKP MAJÁK VOLEJBALKLUB LIBEREC TJ Lokomotiva Liberec Sportovní klub Studenec Sportovní klub RELAX Celkem 8 TJ/SK Kraj : Ústecký Krajský zmocněnec : Josef Hynek ( HC Klášterec nad Ohří ) k 15 TK Chomutov Pohyb a my Kadaň Klub železničních turistů 20 "Lokálka" Ústí nad Labem Děčín 21 TJ VTŽ Chomutov HC Klášterec nad Ohří Celkem 5 TJ/SK Kraj : Plzeňský Krajský zmocněnec : ing. Ivan Jedlík ( SK Spartak Škoda Plzeň ) k Výroční zpráva ATJSK ČR za rok 2008 Strana 12 (celkem 17)

13 22 TJ Rozvoj Plzeň SK Spartak Škoda Plzeň KZJ SK Všeruby Tělovýchovná jednota SPORT 25 PRO VŠECHNY DÝŠINA Sdružení sportovních klubů 26 Stupno Celkem 5 TJ/SK Kraj : Olomoucký Krajský zmocněnec : Mgr. Rudolf Chrastina ( ASPV při OA Šumperk ) k 70 ASPV při OA Šumperk Sportovní klub SPORTFIT Celkem 2 TJ/SK Kraj : Vysočina Krajský zmocněnec : ing. Eva Hegerová ( TJ Blesk Jihlava ) k TJ SOKOL Radostín nad 57 Oslavou TJ BLESK JIHLAVA SK KČT Třešť Celkem 3 TJ/SK Kraj : Pardubický Krajský zmocněnec : není k 45 Volejbalový oddíl TJ Lanškroun Tělovýchovná jednota Lanškroun Celkem 2 TJ/SK Kraj : Královéhradecký Krajský zmocněnec : Miroslav Kymr ( SK Hronov ) k 41 Vodácký oddíl Hronov SPORTOVNÍ KLUB HRONOV Volejbalový klub Hronov T J N á c h o d Tělovýchovná jednota Hronov Celkem 5 TJ/SK Kraj : Zlínský Krajský zmocněnec : Pavel Janáček ( TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří ) k 54 Sdružení Jóga v denním životě Výroční zpráva ATJSK ČR za rok 2008 Strana 13 (celkem 17)

14 55 Zlín TJ SOKOL Bohuslavice nad Vláří Celkem 2 TJ/SK Kraj : Moravskoslezský Krajský zmocněnec : Miroslav Mařádek ( TJ Slezan Opava ) k 2 Přátelé orientačního běhu Opava Tělovýchovná jednota Slezan 7 Opava YACHT CLUB KRNOV o.s Tělovýchovná jednota Slavoj Tenis klub Krnov TJ LOKOMOTIVA KRNOV Tělovýchovná Jednota Krnov Tělovýchovná jednota SLEZSKÁ - 2. ZÁKLADNÍ ŠKOLA FRÝDEK - MÍSTEK Tenisový klub Bruntál, o.s TJ MORAVA Sportovní klub orientačního běhu 80 Bruntál Celkem 11 TJ/SK Poznámka 1: K výpočtu dotací pro rok 2008 sloužila členská základna k Poznámka 2: V přehledu není uveden Klub cyklistiky Jindřichův Hradec ( 32), protože již nebyl řádným členem ATJSK ČR. Výroční zpráva ATJSK ČR za rok 2008 Strana 14 (celkem 17)

15 2. Přehledy sdružených subjektů s počty oddílů dle sportovních odvětví k (zkrácený) Aerobic Atletika Badminton Basketbal Bowling Box Cyklistika Florbal Fotbal, malá kopaná Házená Hokejbal Horolezectví Jezdectví Jóga Judo Kanoistika Karate Kolová Kulečník Kuželky 1 SK FOFO Přátelé OB Opava TJ CONDOR Praha SK Geosport TJ Rekreant Praha TJ Pankrác TJ Slezan Opava Jezdecký klub Troja Yacht Club Krnov ASPV VELTRUSY GEMINI - o.s TJ Doksy OK Jiskra Nový Bor TJ Stadion Nový Bor TK Chomutov Pohyb a my Kadaň SKP MAJÁK Volejbalklub Liberec TJ Loko Liberec KŽT "Lokálka" TJ VTŽ Chomutov TJ Rozvoj Plzeň Spartak Škoda Plzeň KZJ SK Všeruby TJ SPV DÝŠINA SSK Stupno SK Dobrá Voda TJ Slavoj Srubec TJ Smrčina H.Planá HK Termiti Velešín TJ Sokol Č.Rudolec TJ Platan Protivín Sokol Záhoří TJ HRADIŠTĚ TJ Sokol Kladruby TJ Sokol Chýnov TJ Sokol Chotoviny TJ OSS o. s. 1 1 Lední hokej Lyžování Moderní gymnastika Nohejbal Orientační běh Orientální tanec Plavání Silový trojboj Skoky na trampolíně Softball Sport pro všechny gymnastikasportovní Stolní tenis Šachy Šerm Tenis Turistika Vodní turistika Volejbal Vzpírání Yachting Zápas... jiné... Celkem oddílů Výroční zpráva ATJSK ČR za rok 2008 Strana 15 (celkem 17)

16 (zkrácený) Aerobic Atletika Badminton Basketbal Bowling Box Cyklistika Florbal Fotbal, malá kopaná Házená Hokejbal Horolezectví Jezdectví Jóga Judo Kanoistika Karate Kolová Kulečník Kuželky 40 TJ VS Tábor Vod. oddíl Hronov SK HRONOV Volejbal.klub Hronov SK Studenec Volej.odd. Lanškroun TJ Lanškroun Minerva Boskovice FIT KLUB Blansko Rytmus Boskovice LTC Boskovice TJ Mír V.Bílovice TJ Tábor Brno SK n.ház. Veselí n.m Sdružení Jóga Zlín TJ Sokol Bohuslavice TJ SOKOL Radostín SK Blanzek TJ Blesk Jihlava SK KČT Třešť SK EDEN Blansko TJ Slavoj Tenis klub Krnov TJ Loko Krnov TJ Krnov TJ SLEZSKÁ F-M TK Bruntál, o.s TJ MORAVA ASPV Šumperk SK SPORTFIT HC Klášterec n. Ohří Sportovec Nymburk TJ SOKOL Prštice T J N á c h o d SK RELAX TJ Sport V.Opatovice SK Joudrs Praha SK OB Bruntál TJ Hronov Celkem oddílů Lední hokej Lyžování Moderní gymnastika Nohejbal Orientační běh Orientální tanec Plavání Silový trojboj Skoky na trampolíně Softball Sport pro všechny gymnastikasportovní Stolní tenis Šachy Šerm Tenis Turistika Vodní turistika Volejbal Vzpírání Yachting Zápas... jiné... Celkem oddílů Výroční zpráva ATJSK ČR za rok 2008 Strana 16 (celkem 17)

17 Závěrem bychom rádi poděkovali našim nejvýznamnějším partnerům a spolupracovníkům jsou to Sazka, a.s., Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchova ČR, Ministerstvo financí ČR, město Doksy a SVS a.s. Výroční zpráva ATJSK ČR za rok 2008 Strana 17 (celkem 17)

Výroční zpráva ATJSK ČR za rok 2013 Asociace tělovýchovných jednot a sportovních klubů ČR Lomnického 1, Praha 4

Výroční zpráva ATJSK ČR za rok 2013 Asociace tělovýchovných jednot a sportovních klubů ČR Lomnického 1, Praha 4 Výroční zpráva ATJSK ČR za rok 2013 Asociace tělovýchovných jednot a sportovních klubů ČR Lomnického 1, Praha 4 Výroční zpráva ATJSK ČR za rok 2013 Stránka 1 Asociace tělovýchovných jednot a sportovních

Více

Výroční zpráva ATJSK ČR za rok Asociace tělovýchovných jednot a sportovních klubů ČR Lomnického 1, Praha 4

Výroční zpráva ATJSK ČR za rok Asociace tělovýchovných jednot a sportovních klubů ČR Lomnického 1, Praha 4 Výroční zpráva ATJSK ČR za rok 2014 Asociace tělovýchovných jednot a sportovních klubů ČR Lomnického 1, Praha 4 Asociace tělovýchovných jednot a sportovních klubů ČR v roce 2014 Vážení sportovní přátelé,

Více

Výroční zpráva ATJSK ČR, z. s. za rok Asociace tělovýchovných jednot a sportovních klubů ČR, z. s. Lomnického 1, Praha 4

Výroční zpráva ATJSK ČR, z. s. za rok Asociace tělovýchovných jednot a sportovních klubů ČR, z. s. Lomnického 1, Praha 4 Výroční zpráva ATJSK ČR, z. s. za rok 2016 Asociace tělovýchovných jednot a sportovních klubů ČR, z. s. Lomnického 1, Praha 4 Asociace tělovýchovných jednot a sportovních klubů ČR, z. s. Vážení sportovní

Více

Výroční zpráva ATJSK ČR za rok Asociace tělovýchovných jednot a sportovních klubů ČR Lomnického 1, Praha 4

Výroční zpráva ATJSK ČR za rok Asociace tělovýchovných jednot a sportovních klubů ČR Lomnického 1, Praha 4 Výroční zpráva ATJSK ČR za rok 2015 Asociace tělovýchovných jednot a sportovních klubů ČR Lomnického 1, Praha 4 Asociace tělovýchovných jednot a sportovních klubů ČR v roce 2015 Vážení sportovní přátelé,

Více

Sportovní kalendář. ... jiné... družstev v 10 disciplínách místo konání: KRNOV název TJ/SK: TJ KRNOV kontakt: Pavel Čech 603 365276 startovné: 1 z 40

Sportovní kalendář. ... jiné... družstev v 10 disciplínách místo konání: KRNOV název TJ/SK: TJ KRNOV kontakt: Pavel Čech 603 365276 startovné: 1 z 40 1 z 40 Sportovní kalendář... jiné... 22.4.2009 Běh po spojovacím chodníku... jiné... místo konání: Tělocvična II.ZŠ název TJ/SK: SK-SPORTFIT kontakt: J.Balcárová startovné: žactvo- dorost 20,- určení:,

Více

... jiné... místo konání: Kunčice, chata Junior název TJ/SK: SK SPORTFIT (Zábřeh) kontakt: Mgr. Jiří Štopl určení: pro organizované, pro mládež

... jiné... místo konání: Kunčice, chata Junior název TJ/SK: SK SPORTFIT (Zábřeh) kontakt: Mgr. Jiří Štopl určení: pro organizované, pro mládež 1 z 40 Sportovní kalendář... jiné... 09.2.2008 Harmonizační léčebné cvičení s DR: Petrem Kolískem místo konání: ZŠ 9. května, Boskovice název TJ/SK: TJ Rytmus Boskovice kontakt: Věra Valterová, mob. 777251745

Více

Sportovní kalendář. ... jiné... Aerobic

Sportovní kalendář. ... jiné... Aerobic Sportovní kalendář... jiné... 12.2.2011 1. Zimní hry na Termitu místo konání: Doksy - areál TJ Termit název TJ/SK: TJ Doksy kontakt: Jana Nováková, +420725537813, novakova@ehd.doksy.com startovné: 400

Více

Základní informace k valné hromadě ČAS

Základní informace k valné hromadě ČAS Základní informace k valné hromadě ČAS Datum a místo konání valné hromady ČAS Valná hromada ČAS se uskuteční v neděli 7. dubna 2019 od 10.00 hodin ve Sportovním centru Nymburk, Sportovní 1801, 288 35 Nymburk.

Více

Sportovní kalendář. ... jiné... Aerobic

Sportovní kalendář. ... jiné... Aerobic Sportovní kalendář 19.1.2013 místo konání: tenisová hala Kralupy název TJ/SK: ASPV Veltrusy kontakt: Václav Pospíšil; vaclav.pospisil@veltrusy.cz; aspv@veltrusy.cz startovné: 150,-/ 300,-Kč členové určení:

Více

Zápis Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem z hlasování per rollam ve dnech

Zápis Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem z hlasování per rollam ve dnech Zápis Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem z hlasování per rollam ve dnech 20. 3. 21. 3. 2017 Tento návrh na usnesení je předkládán na základě projednání žádostí o dotace z oblasti sportu Celoroční

Více

Aerobic místo konání: Boskovice název TJ/SK: TJ RYTMUS Boskovice kontakt: Jana Sedláková 606 285 410 určení:, pro neorganizované, pro mládež

Aerobic místo konání: Boskovice název TJ/SK: TJ RYTMUS Boskovice kontakt: Jana Sedláková 606 285 410 určení:, pro neorganizované, pro mládež Stránka č. 1 z 38 Sportovní kalendář... jiné... 20.2.2010 masopustní sportovní radovánky... jiné... místo konání: fotbalové hřiště AFK Veltrusy název TJ/SK: ASPV Veltrusy kontakt: Jaroslav Morávek, aspv@veltrusy.cz

Více

Pracovní jednání předsedů (trenérů) krajských sportovních svazů Pardubického kraje - Informace k organizaci Her

Pracovní jednání předsedů (trenérů) krajských sportovních svazů Pardubického kraje - Informace k organizaci Her HRY VI. LETNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE ČR 2013 ZLÍNSKÝ KRAJ 23. 28. 6. 2013 Pracovní jednání předsedů (trenérů) krajských sportovních svazů Pardubického kraje - Informace k organizaci Her OBSAH PREZENTACE

Více

Statutární město Jihlava, Masarykovo nám. 1, 586 01 Jihlava. Koncepce sportu a volnočasových aktivit statutárního města Jihlavy

Statutární město Jihlava, Masarykovo nám. 1, 586 01 Jihlava. Koncepce sportu a volnočasových aktivit statutárního města Jihlavy Statutární město Jihlava, Masarykovo nám. 1, 586 01 Jihlava Koncepce sportu a volnočasových aktivit statutárního města Jihlavy Dokument upravující poskytování dotací z rozpočtu statutárního města Jihlavy

Více

7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE

7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 28.08.2012 Bod pořadu jednání: 39. Název : Hry VI. letní olympiády dětí a mládeže 2013 účast reprezentace Libereckého kraje Důvod předložení: usnesení č.

Více

PROGRAM V - Organizace sportu ,0 R - k rozdělení

PROGRAM V - Organizace sportu ,0 R - k rozdělení PROGRAM V - Organizace sportu 1 080 000,0 R - k rozdělení 2 062,1 Platby programu V A. SPORTOVNÍ SVAZY - TOP 80 780 000,0 150 000,0 150 000,0 1 080 000,0 Dodané 33 770 742,1 2 032 412,7 DOTACE Dotace žádosti

Více

ČI. II Vymezení pojmů

ČI. II Vymezení pojmů INTERGRAM, nezávislá společnost výkonných umělců a výrobců zvukových a zvukově obrazových záznamů, o.s., se sídlem Na Poříčí 1066/27, Praha 1, 110 00, IČ: 00537772, telefon: 224819 072, fax: 224 814 879,

Více

HBC Jičín o.s. Jičínská školní liga miniházené Kč

HBC Jičín o.s. Jičínská školní liga miniházené Kč Zastupitelstvo Královéhradeckého kraje na svém jednání 18. března schválilo usnesením č. ZK/4/198/ přidělení finanční podpory formou dotace z rozpočtu Královéhradeckého kraje na veřejně prospěšné projekty

Více

Členům VV ČOV V Praze dne 26. dubna 2016

Členům VV ČOV V Praze dne 26. dubna 2016 Členům VV ČOV V Praze dne 26. dubna 2016 Vzhledem k úpravě poskytování darů provozovateli loterií Českému olympijskému výboru obsažené od roku 2014 v zákoně o loteriích, obdržel ČOV ke dni 22. 4. 2016

Více

měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese Vyškov DUBEN 2013 Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov

měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese Vyškov DUBEN 2013 Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov Informace o počtu nezaměstnaných uchazečů na okrese Vyškov k datu 30.4.2013 měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese

Více

číslo TJ/SK Datum př. TJ/SK Příspěvek TJ/SK charakte Datum př. oddílu Příspěvek oddílu oddíl rodné číslo příjmení jméno

číslo TJ/SK Datum př. TJ/SK Příspěvek TJ/SK charakte Datum př. oddílu Příspěvek oddílu oddíl rodné číslo příjmení jméno číslo oddíl rodné číslo příjmení jméno charakte ristika číslo oddíl rodné číslo příjmení jméno charakte ristika pokyny: List1 - seznam členů vždy na 1. Listě 1. Řádek, sloupec C číslo - povinné číslo se

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Plzeňský kraj Srpen 2013 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky K 31. 8. 2013 bylo v Plzeňském kraji evidováno celkem

Více

Úřad práce v Plzni. Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj. Únor 2010

Úřad práce v Plzni. Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj. Únor 2010 Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Únor 2010 ÚP PM VEŘ, ved. OTP, 1.2.2006 K 28. 2. 2010 bylo v Plzeňském kraji evidováno celkem 28 869 uchazečů o zaměstnání, což je o 289 více než v minulém

Více

Z Á P I S č. 02/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 02/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Sportovní komise V Písku dne 22.03.2016 Z Á P I S č. 02/2016 z jednání, které se konalo dne 21.03.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni Václav

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Březen 2013 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky K 31. 3. 2013 bylo

Více

Město Kutná Hora Koncepce podpory sportu v Kutné Hoře

Město Kutná Hora Koncepce podpory sportu v Kutné Hoře Město Kutná Hora Koncepce podpory sportu v Kutné Hoře Dokument upravující poskytování dotací z rozpočtu města Kutná Hora v oblasti sportu na období 2017-2020 Obsah: I. Úvod II. Současný stav III. Cíle

Více

Materiál pro jednání 15. Valné hromady. Krajské organizace ČUS Kraje Vysočina. 27. května 2015

Materiál pro jednání 15. Valné hromady. Krajské organizace ČUS Kraje Vysočina. 27. května 2015 Materiál pro jednání 15. Valné hromady Krajské organizace ČUS Kraje Vysočina 27. května 2015 Krajskou organizaci České unie sportu podporuje: Mediální partneři KO ČUS Kraje Vysočina: 1 Vážená paní, vážený

Více

Výroční zpráva za rok 2016

Výroční zpráva za rok 2016 FC SLOVAN LIBEREC mládež, spolek Na Hradbách 1300, 460 01 Liberec IČO: 183 812 43 Výroční zpráva za rok 2016 Obsah 1) Obecné informace o spolku 2) Hlavní a vedlejší činnost spolku 3) Struktura spolku 4)

Více

Zápis z XII. Valné hromady Královéhradecké krajské organizace ČSTV

Zápis z XII. Valné hromady Královéhradecké krajské organizace ČSTV Zápis z XII. Valné hromady Královéhradecké krajské organizace ČSTV Místo konání: Hradec Králové, Malý sál Kulturního domu Střelnice, Střelecká 45 Datum: 24. září 2012 od 16.00 hod. Přítomni: delegáti dle

Více

Vážení přítomní,vážení hosté delegáti-zástupci oddílů s hlasem rozhodujícím.

Vážení přítomní,vážení hosté delegáti-zástupci oddílů s hlasem rozhodujícím. Vážení přítomní,vážení hosté delegáti-zástupci oddílů s hlasem rozhodujícím. Dovolte mi,abych Vás přivítal na dnešní Valné hromadě TJ Jiskra Humpolec,která se bude zabývat činností TJ v r.2018,jako její

Více

ZAŘAZENÍ DRUŽSTEV, PŘIDĚLENÍ KOL, ŘÍDÍCÍ PRACOVNÍCI. Mistrovství ČR družstev mužů a žen se uskuteční 10. září 2017 v Plzni, pořádá AK ŠKODA Plzeň.

ZAŘAZENÍ DRUŽSTEV, PŘIDĚLENÍ KOL, ŘÍDÍCÍ PRACOVNÍCI. Mistrovství ČR družstev mužů a žen se uskuteční 10. září 2017 v Plzni, pořádá AK ŠKODA Plzeň. ZAŘAZENÍ DRUŽSTEV, PŘIDĚLENÍ KOL, ŘÍDÍCÍ PRACOVNÍCI Mistrovství ČR družstev mužů Mistrovství ČR družstev žen Dušan Molitoris Roman Málek U Srnčího dolu 24 Pražská 2925 466 01 Jablonec nad Nisou 470 01

Více

Plzeňský kraj 14. 19. 6. 2015

Plzeňský kraj 14. 19. 6. 2015 Plzeňský kraj 14. 19. 6. 2015 ZÁKLADNÍ INFORMACE Předpokládaný počet účastníků LODM 2015: 2 436 sportovců 462 trenérů 28 vedoucích výprav cca 250 VIP hostů Celkem 3 176 Krajské výpravy: všech 14 krajů

Více

Sportovní granty 2014 2. etapa

Sportovní granty 2014 2. etapa Sportovní granty 2014 2. etapa Kategorie III. a IV. - příspěvek na účast na sportovní akci (výrazná reprezentace města), příspěvek na sportovní akce pořádané na území města Česká i mimo území města Česká,

Více

Heinrichova 24, Brno, 602 00

Heinrichova 24, Brno, 602 00 Heinrichova 24, Brno, 602 00 Vysokoškolský sportovní klub Univerzita Brno IČO:41 60 56 08 Bankovní spojení:13 41 89 03 09/0800 DIČ: CZ41605608 www.vskuniverzitabrno.cz Zápis konference dne 24.5.2012 Řádná

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.9.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 104 076 66 396 170 472 103 996 19 957 123 953 151 8 368 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.3.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 102 225 65 201 167 426 102 155 18 768 120 923 27 8 217 Středočeský 79

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.6.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 103 070 66 147 169 217 102 997 19 878 122 875 72 8 325 Středočeský 81

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.12.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 107 728 68 236 175 964 107 611 21 124 128 735 270 8 747 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.03.2019 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 110 612 70 857 181 469 110 493 20 781 131 274 26 8 825 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.6.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 105 481 67 705 173 186 105 373 21 026 126 399 76 8 461 Středočeský 81

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.3.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 104 029 66 831 170 860 103 957 19 682 123 639 31 8 364 Středočeský 80

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.03.2018 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 107 741 68 738 176 479 107 598 19 473 127 071 20 8 719 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.12.2018 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 110 293 70 555 180 848 110 191 22 163 132 354 211 8 980 Středočeský

Více

ZAŘAZENÍ DRUŽSTEV, PŘIDĚLENÍ KOL, ŘÍDÍCÍ PRACOVNÍCI

ZAŘAZENÍ DRUŽSTEV, PŘIDĚLENÍ KOL, ŘÍDÍCÍ PRACOVNÍCI ZAŘAZENÍ DRUŽSTEV, PŘIDĚLENÍ KOL, ŘÍDÍCÍ PRACOVNÍCI Mistrovství ČR družstev mužů Mistrovství ČR družstev žen Dušan Molitoris Roman Málek U Srnčího Dolu 24 U Kola 3378 466 01 Jablonec nad Nisou 470 01 Česká

Více

Přehled poskytnutých dotací Fotbalová asociace České republiky

Přehled poskytnutých dotací Fotbalová asociace České republiky Přehled poskytnutých dotací Fotbalová asociace České republiky Výběrové podmínky pro sestavení tisku Vybrané záznamy: 798 záznamů. Vystaven Doklad Příjemce Popis 17.4.2012 PDOT-389/2012 FK Jablonec, občanské

Více

PROGRAM I - Sportovní reprezentace ČR

PROGRAM I - Sportovní reprezentace ČR PROGRAM I - Sportovní reprezentace ČR v tis. Kč 361 509,0 CELKEM 2014 Po odečtu TOP Dodané 0,0 0,0 2 0 1 4 Dotace 2014 Pořadí 1-12 žádosti Náklady Požadavek zaokrouh. 2 0 1 3 69 SAM AEROBIC Ano 2 228,0

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci Měsíční statistická zpráva Leden 2019 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Libereckém

Více

Příloha IV Sport a tělovýchova Odbor školství, kultury a sportu, Odbor finanční

Příloha IV Sport a tělovýchova Odbor školství, kultury a sportu, Odbor finanční Příloha IV. 3. 2 - Sport a tělovýchova k Programovému dokumentu pro poskytování finanční podpory z rozpočtu Města Valašské Meziříčí (dále jen Program nebo programový dokument ) Věcně příslušný odbor: Doručovací

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Červen 2017 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky V tomto měsíci celkový

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Měsíční statistická zpráva únor 2015 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Plzeňském

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Měsíční statistická zpráva květen 2016 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Plzeňském

Více

Zpráva o hospodaření Strany zelených za období 2012/2013 vč. výhledu na rok 2014 pro účely Sjezdu SZ v Praze ve dnech 25. - 26. 1.

Zpráva o hospodaření Strany zelených za období 2012/2013 vč. výhledu na rok 2014 pro účely Sjezdu SZ v Praze ve dnech 25. - 26. 1. Zpráva o hospodaření Strany zelených za období 2012/2013 vč. výhledu na rok 2014 pro účely Sjezdu SZ v Praze ve dnech 25. - 26. 1. 2014 Abychom širokou stranickou veřejnost, delegátky a delegáty lépe seznámili

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva. listopad Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva. listopad Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva listopad 2018 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci Měsíční statistická zpráva říjen 2017 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Libereckém

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci Měsíční statistická zpráva červenec 2018 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti v

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci Měsíční statistická zpráva Prosinec 2018 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti v

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva červenec 2017 Zpracovala: Mgr. Radomíra Teubnerová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci Měsíční statistická zpráva Únor 2019 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Libereckém

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Jihlavě. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Jihlavě. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Jihlavě Měsíční statistická zpráva prosinec 2018 Zpracoval: Pavel Literák, MSc. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/vys/statisticke_prehledy/bulletin Informace o nezaměstnanosti

Více

Kritéria vyhlašování nejlepších sportovců města Hranic

Kritéria vyhlašování nejlepších sportovců města Hranic Kritéria vyhlašování nejlepších sportovců města Hranic 1. Úvod Kritéria vyhlašování nejlepších sportovců města byla schválena Radou města Hranic č.../2015 RM.. ze dne 9. 2. 2015, a zároveň ruší kritéria

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci Měsíční statistická zpráva září 2016 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Libereckém

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva květen 2018 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

P A R L A M E N T Č E S K É R E P U B L I K Y

P A R L A M E N T Č E S K É R E P U B L I K Y P A R L A M E N T Č E S K É R E P U B L I K Y P o s l a n e c k á s n ě m o v n a 1999 3. volební období 174/3 Pozměňovací návrhy k návrhu poslanců Z. Koudelky, J. Václavka a dalších na vydání ústavního

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva červenec 2017 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci Měsíční statistická zpráva únor 2017 Zpracoval: Ing, Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Libereckém

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva listopad 2017 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva duben 2018 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva. prosinec Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva. prosinec Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva prosinec 2018 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva červen 2018 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Výroční zpráva Sportovního klubu policie KOMETA BRNO z.s. IČ: za rok 2015

Výroční zpráva Sportovního klubu policie KOMETA BRNO z.s. IČ: za rok 2015 z.s. IČ: 416 04 164 za rok 2015 Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2015 a končící dnem 31. prosince 2015 na základě vyhodnocení činnosti Sportovního klubu policie KOMETA BRNO

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva červen 2017 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci Měsíční statistická zpráva květen 2017 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Libereckém

Více

Kritéria vyhlašování nejlepších sportovců města Hranic

Kritéria vyhlašování nejlepších sportovců města Hranic Kritéria vyhlašování nejlepších sportovců města Hranic 1. Úvod Kritéria vyhlašování nejlepších sportovců města byla schválena Radou města Hranic č. 150/2015 RM 4 ze dne 9. 2. 2015, a zároveň ruší kritéria

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci Měsíční statistická zpráva duben 2017 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Libereckém

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni Měsíční statistická zpráva říjen 2016 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Plzeňském kraji k

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci Měsíční statistická zpráva červen 2018 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Libereckém

Více

MISTROVSTVÍ UNITOP ČR v ledním hokeji

MISTROVSTVÍ UNITOP ČR v ledním hokeji MISTROVSTVÍ UNITOP ČR v ledním hokeji ROCKNET ARÉNA CHOMUTOV 27. 29. listopadu 2018 Propozice Mistrovství UNITOP ČR v ledním hokeji 2018 Chomutov 27. 29. listopadu 2018 Ve dnech 27 až 29. listopadu 2018

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva leden 2017 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva srpen 2017 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva říjen 2018 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva únor 2018 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji k

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci Měsíční statistická zpráva květen 2018 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Libereckém

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Jihlavě. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Jihlavě. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Jihlavě Měsíční statistická zpráva 2018 Zpracoval: Pavel Literák, MSc. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/vys/statisticke_prehledy/bulletin Informace o nezaměstnanosti v Kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva únor 2017 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji k

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva prosinec 2017 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva září 2017 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji k

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Jihlavě. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Jihlavě. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Jihlavě Měsíční statistická zpráva 2019 Zpracoval: Pavel Literák, MSc. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/vys/statisticke_prehledy/bulletin Informace o nezaměstnanosti v Kraji

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Měsíční statistická zpráva duben 2015 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Plzeňském

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva leden 2018 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva březen 2018 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Jihlavě. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Jihlavě. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Jihlavě Měsíční statistická zpráva prosinec 2016 Zpracoval: Pavel Literák, BA(Hons) http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/vys/statisticke_prehledy/bulletin Informace o nezaměstnanosti

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Olomouci. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Olomouci. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Olomouci Měsíční statistická zpráva září 2018 Zpracoval: Bc. Jaroslav Mikšaník http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/olk/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Olomouckém kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva srpen 2018 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

ČESKÁ REPUBLIKA. Do slepé mapy doplň názvy krajů a krajských měst: Vyznač do mapy sousedící státy: Vybarvi státní vlajku:

ČESKÁ REPUBLIKA. Do slepé mapy doplň názvy krajů a krajských měst: Vyznač do mapy sousedící státy: Vybarvi státní vlajku: ČESKÁ REPUBLIKA Do slepé mapy doplň názvy krajů a krajských měst: Vyznač do mapy sousedící státy: Vybarvi státní vlajku: Která historická území tvoří ČR? http://www.zemepis.com/images/slmapy/krajem.jpg

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva říjen 2017 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

I. Úvod. II. Skutečnosti zjištěné při kontrole

I. Úvod. II. Skutečnosti zjištěné při kontrole Informace z kontrolní akce NKÚ č. 13/23 Peněžní prostředky státního rozpočtu určené k financování resortních sportovních center podporujících oblast tělovýchovy a sportu v České republice Kontrolní akce

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva květen 2017 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva březen 2017 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva leden 2019

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva leden 2019 Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji Měsíční statistická zpráva leden 2019 Zpracoval: Ing. Martin Hodek http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Liberci Měsíční statistická zpráva únor 2018 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Libereckém

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva listopad 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k

Více