U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník, Mgr. Rambousová, JUDr. Knot, Ing. Gavlasz, Ing. Kratochvíle, Ing. Uhlík, Ing. arch. Trambová, MUDr. Tyll, (Ing. Hofmanová) PROGRAM 1) Návrh na rozpočtová opatření č. 2/14 3/14 2) Návrh na schválení dodavatele Rating města Písek 3) Návrh na schválení dodavatele Zateplení a výměna oken budov 9. MŠ a Křesťanská MŠ 4) Návrh změn v zadání veřejné zakázky Zateplení a výměna oken ZŠ E. Beneše 5) Návrh na schválení zadávacího řízení Rekonstrukce technické památky Sladovna na expozici sladovnictví 6. etapa a Galerie Dětský svět 7. etapa 6) Informace o harmonogramu realizace projektu rekonstrukce Sladovny 6. a 7. etapa 7) Věcná břemena 8) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 9) Návrh na pronájmy nebytových prostor 10) Návrh na řešení bytových záležitostí 11) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 12) Řešení nájemních vztahů k bytům 13) Řešení jistoty ke smlouvám o nájmu bytu a nebytových prostor, úpravy Pravidel o přidělování obecních bytů do nájmu občanů 14) Návrhy nájemních smluv dle nového občanského zákoníku 15) Návrh na schválení ceníku za nadstandardní služby pro společenství vlastníků 16) Plná moc k zastupování města jako vlastníka bytových jednotek 17) Návrh pravidel stanovujících postup zadávání veřejných zakázek 18) Plán oprav komunikací 19) Návrh na uzavření veřejnoprávních smluv na projednávání přestupků za obce Králova Lhota, Lety, Nevězice, Orlík nad Vltavou 20) Návrh na uzavření smlouvy o partnerství na Cipískoviště 2014 s firmou Sport agency ALTIS Poděbrady 21) Návrh na uzavření smlouvy s ŘSD chodník a cyklostezka Písek-Smrkovice 22) Schválení dodatku ke smlouvě z Regionálního operačního programu NUTS II Jihozápad na projekt Cyklostezka Písek Smrkovice

2 23) Schválení dodatku ke smlouvě s firmou Casta s.r.o. na okružní křižovatku u Obalovny 24) Záměr podání grantového projektu Podpora sociální integrace a sociálních služeb 25) Návrh na stanovení podmínek pro konání svatebních obřadů 26) Připojení se k akci Vlajka pro Tibet vyvěšením tibetské vlajky na budově radnice 27) Žádost o povolení města Písku k vjezdu do vybraných míst 28) Dopravní obslužnost 5. mateřské školy Fügnerovo náměstí 29) Žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 30) Informace o pověření vedení odboru rozvoje, investic a majetku města 31) Informace z jednání komisí 32) Kontrola plnění usnesení 33) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. k bodu 1) Návrh na rozpočtová opatření č. 2/14 3/14 U s n e s e n í č. 8/14 Rada města návrh na rozpočtová opatření č. 2/14 3/14 schvaluje. Zodpovídá: Ing. Svoboda k bodu 2) Návrh na schválení dodavatele Rating města Písek U s n e s e n í č. 9/14 Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky Rating města Písek firmu Moody s Investors Service Limited, organizační složka, Washingtonova 17, Praha 1, IČ za cenu ,- Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v rámci veřejné zakázky podána jako jediná a pověřuje starostu města podpisem smlouvy o ratingovém hodnocení. k bodu 3) Návrh na schválení dodavatele Zateplení a výměna oken budov 9. MŠ a Křesťanská MŠ U s n e s e n í č. 10/14 1. Rada města vylučuje ze zadávacího řízení následující společnost: ACG-Real s. r. o., Radimova 622/38, Praha 6, IČ Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky Zateplení a výměna oken budov 9. MŠ a Křesťanská MŠ v Písku Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, firmu Dřevotvar řemesla a stavby, s. r. o., Slavníkovců 455, Chýnov, IČ , za cenu ,- Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkami ostatních uchazečů, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje ředitele Základní školy Josefa Kajetána Tyla a Mateřské školy Písek, Tylova 2391 podpisem smlouvy o dílo. stránka 2 (celkem 16)

3 Jako druhého v pořadí určuje společnost SALVETE spol. s r. o., Písecká 506, Strakonice, IČ , za cenu ,- Kč bez DPH. Jako třetího v pořadí určuje společnost KOČÍ a. s., K Lipám 132, Písek, IČ , za cenu ,- Kč bez DPH. Zodpovídá: Ing. Cibulková k bodu 4) Návrh změn v zadání veřejné zakázky Zateplení a výměna oken ZŠ E. Beneše U s n e s e n í č. 11/14 1. Rada města po projednání schvaluje návrh opětovných změn v zadávacích podmínkách veřejné zakázky pod názvem Zateplení a výměna oken budovy 1. stupně na ZŠ E. Beneše Písek, jejímž zadavatelem je Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové nám. 1466, IČ bez připomínek 2. Rada města schvaluje zrušení bodu 3. z usnesení č. 853/13 ze dne bez připomínek. 3. Rada města schvaluje opětovné vypsání podlimitní veřejné zakázky s názvem: Zateplení a výměna oken budovy 1. stupně na ZŠ E. Beneše Písek formou otevřeného řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, za oproti původní zakázce změněných zadávacích podmínek dle zadávací dokumentace uvedené v materiálu a pověřuje ředitelku Základní školy Edvarda Beneše a Mateřské školy Písek, Mírové nám. 1466, zahájením nového zadávacího řízení. Zodpovídá: Ing. Cibulková k bodu 5) Návrh na schválení zadávacího řízení Rekonstrukce technické památky Sladovna na expozici sladovnictví 6. etapa a Galerie Dětský svět 7. etapa U s n e s e n í č. 12/14 Rada města 1. schvaluje zadávací řízení k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce pod názvem: REKONSTRUKCE TECHNICKÉ PAMÁTKY SLADOVNA NA EXPOZICI SLADOVNICTVÍ 6. etapa a REKONSTRUKCE SLADOVNY 7. etapa GALERIE DĚTSKÝ SVĚT vyhlašované formou otevřeného řízení. 2. schvaluje oznámení předběžných informací dle přílohy č. 1, která je nedílnou součástí důvodové zprávy. k bodu 6) Informace o harmonogramu realizace projektu rekonstrukce Sladovny 6. a 7. etapa Rada města projednala informaci o harmonogramu realizace projektu rekonstrukce Sladovny 6. a 7. etapa. stránka 3 (celkem 16)

4 k bodu 7) Věcná břemena b1) zrušení usnesení zřízení věcného břemene ve prospěch žadatele chůze a jízda za účelem přístupu ke garáži k.ú. Písek U s n e s e n í č. 13/14 Rada města Písku po projednání schvaluje zrušení svého usnesení č. 729/13 ze dne b2) zřízení věcného břemene Alzheimercentrum Prácheň, o.p.s. oprava usnesení U s n e s e n í č. 14/14 Rada města Písku po projednání schvaluje opravu svého usnesení č. 864/13 ze dne : vypouští se text.. ve výši Kč.. a nahrazuje se textem Kč Ostatní ustanovení usnesení č. 864/13 zůstávají beze změn. b3) zřízení věcného břemene ve prospěch SOLUM CONSULTING, s.r.o. U s n e s e n í č. 15/14 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení práva stavby venkovního únikového schodiště, venkovního vstupního schodiště a šikmé rampy (východní fasáda) a venkovního vstupního schodiště (jižní fasáda) na části pozemku parc.č. 331/1 k.ú. Písek ve prospěch SOLUM CONSULTING, s.r.o., IČ , Velké náměstí 116 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. Rada města si vyhrazuje schválení smlouvy o uzavření budoucí smlouvu o zřízení práva stavby. Zároveň město Písek jako vlastník sousedního pozemku souhlasí s provedením demolice objektu na st. parc.č. 1540/2 k.ú. Písek. k bodu 8) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) ALLBOARDS občanské sdružení žádost o pronájem části pozemku parc.č. 928/3 k.ú. Písek U s n e s e n í č. 16/14 Rada města Písku po projednání schvaluje s připomínkami pronájem části pozemku parc.č. 928/3 o výměře 3 m 2 k.ú. Písek, na dobu určitou 1 rok s možností následného prodloužení, za účelem umístění stojanu pro vodní vlek, za nájemné ve výši Kč ročně, pro občanské sdružení ALLBOARDS, IČ , se sídlem Vodňany, Čavyně 3 s připomínkou, že musí být splněny podmínky památkové péče. stránka 4 (celkem 16)

5 b) Žádost o pronájem pozemku parc.č.st k.ú. Písek (pozemek pod garáží) U s n e s e n í č. 17/14 Rada města Písku po projednání schvaluje záměr pronájmu pozemku parc.č.st o výměře 18 m 2 k.ú. Písek, za účelem využití jako pozemek pod zděnou garáží, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců, s nájemným ve výši 100 Kč/m 2 /rok, pro žadatele, bytem Písek. c) Sladovna Písek, o.p.s. žádost o umístění reklamního zařízení na části pozemku parc.č. 112/11 k.ú. Písek (plot naproti České poště) U s n e s e n í č. 18/14 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc.č. 112/11 k.ú. Písek za účelem umístění 1 ks reklamní/informační tabule umístěné na dřevěném oplocení nacházejícím se na uvedeném pozemku, za podmínek stanovených odborem výstavby a ÚP městským architektem, za cenu ve výši Kč/m 2 /rok bez DPH, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců pro Sladovnu Písek, o.p.s., IČ , se sídlem Písek, Velké náměstí 113 za podmínky, že náhradu za poškození reklamních tabulí nese společnost sama. d) Oprava usnesení č. 883/13 ze dne U s n e s e n í č. 19/14 Rada města Písku po projednání schvaluje opravu usnesení č. 883/13 ze dne , ve smyslu opravy parc.č. 1733/10 k.ú. Písek na parc.č. 1730/10 k.ú. Písek. e) F.M.C. Group s.r.o. žádost o pronájem části pozemku parc.č. 2097/1 k.ú. Písek U s n e s e n í č. 20/14 Rada města Písku po projednání schvaluje záměr pronájmu části pozemku parc.č. 2097/1 k.ú. Písek o výměře 39 m 2 k.ú. Písek, za účelem zřízení přístupu (umístění rampy) pro handicapované a rodiny s kočárky do nemovitosti čp. 164 ulice Svatotrojická, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců, s nájemným ve výši 50 Kč/m 2 /rok, pro společnost F.M.C. Group s.r.o., IČ , se sídlem Praha 8, Nad Rokoskou 1342/10. f) Žádost o pacht části pozemku parc.č. 1258/8 k.ú. Písek U s n e s e n í č. 21/14 Rada města Písku po projednání schvaluje záměr pachtu části pozemku parc.č. 1258/8 k.ú. Písek o výměře 1850 m 2 k.ú. Písek, za účelem využití k zemědělské činnosti, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců s tím, že smlouva může být ukončena vždy ke konci pachtovního roku tj. k běžného roku, s pachtovným ve výši Kč/ha/rok, pro žadatele, bytem Písek. stránka 5 (celkem 16)

6 g) RUDY-GORA s.r.o. žádost o pronájem části pozemku parc.č. 2090/21 k.ú. Písek (předzahrádka před domem čp. 104 na Velkém náměstí) U s n e s e n í č. 22/14 Rada města Písku po projednání neschvaluje záměr pronájmu části pozemku parc.č. 2090/21 k.ú. Písek za účelem umístění předzahrádky před domem čp. 104 na Velkém náměstí v Písku, pro společnost RUDY-GORA s.r.o., IČ , se sídlem Praha 8 Libeň, Turnovská 379/7. h) Český rybářský svaz žádost o pacht pozemku parc.č. 1076/3 k.ú. Písek (Šarlatský rybník) U s n e s e n í č. 23/14 Rada města Písku po projednání neschvaluje záměr pachtu pozemku parc.č. 1076/3 k.ú. Písek (Šarlatský rybník) pro Český rybářský svaz, IČ , se sídlem Písek, Zátavské nábřeží 33. i) Blatenská ryba s.r.o. žádost o prodloužení smlouvy na pronájem rybníků ve vlastnictví města Písku U s n e s e n í č. 24/14 Rada města Písku po projednání : 1. schvaluje prodloužení pronájmu rybníků ve vlastnictví města Písku pro společnost Blatenská ryba s.r.o., IČ , se sídlem Blatná, Na Příkopech 747, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok, s účinností od , za nájemné ve výši Kč bez DPH ročně. Rada města si vyhrazuje právo konečného schválení dodatku k nájemní smlouvě. 2. neschvaluje prodloužení pronájmu rybníků ve vlastnictví města Písku pro společnost Blatenská ryba s.r.o., IČ , se sídlem Blatná, Na Příkopech 747, na dobu určitou 5-ti let, s účinností od , za nájemné ve výši Kč bez DPH ročně. Rada města si vyhrazuje právo konečného schválení dodatku k nájemní smlouvě. j) DARUMA s.r.o. Plzeň uzavření smlouvy o obchodní spolupráci umístění zvukového informačního nosiče na části pozemku parc.č. 2090/21 k.ú. Písek (Velké náměstí) U s n e s e n í č. 25/14 Rada města Písku po projednání schvaluje uzavření Smlouvy o obchodní spolupráci se společností DARUMA s.r.o. Plzeň, IČ , se sídlem Plzeň, Zelinářská 10, na umístění zvukového informačního nosiče VI. generace na části pozemku parc.č. 2090/21 k.ú. Písek a pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 6 (celkem 16)

7 k bodu 9) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Žádost o povolení podnájmu U s n e s e n í č. 26/14 Rada města schvaluje podnájem části nebyt. prostor č. 4B 412 v objektu čp. 449/16, Čechova ul. v Písku, nájemce pro podnájemce. 2) Žádost o snížení nájemného U s n e s e n í č. 27/14 Rada města schvaluje snížení nájemného na částku 800,- Kč/m 2 a rok za pronájem nebytových prostor č. 1C 114 v objektu čp. 448, Čechova ul. v Písku, pro nájemce. V kladném případě pověřuje odbor RIMM zveřejněním záměru města na snížení nájemného na úřední desku na dobu 15-ti dnů k připomínkám občanů a nebudou-li žádné připomínky, pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem dodatku k nájemní smlouvě č k bodu 10) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného U s n e s e n í č. 28/14 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: byt č. 5 v domě čp. 2165, Truhlářská ul. 1+0 byt č. 21 v domě čp. 1962, Budějovická ul. 1+1 byt č. 23 v domě čp. 409, Třebízského ul ) Výběrové řízení na přidělení bytu pro osoby v tíživé životní situaci U s n e s e n í č. 29/14 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení na přidělení bytů pro osoby v tíživé životní situaci s tím, že nájem bude uzavřen na dobu šesti měsíců s možností prodloužení: byt č. 14 v domě čp. 1849, nábř. 1. máje 1+1 byt č. 4 v domě čp. 1363, nábř. 1. máje 2+1 k bodu 11) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení U s n e s e n í č. 30/14 1. Rada města určuje nájemce bytu č. 16, Budějovická ul. čp o velikosti 1+0 za nájemné ve výši 1.372,- Kč/měs. stránka 7 (celkem 16)

8 2. Rada města určuje nájemce bytu č. 35, Truhlářská ul. čp o velikosti 1+0 za nájemné ve výši 2.148,- Kč/měs. a náhradníka za nájemné ve výši 2.148,- Kč/měs. 3. Rada města určuje nájemce bytu č. 8, Třebízského ul. čp. 381 o velikosti 1+0 za nájemné ve výši 2.000,- Kč/měs. a náhradníka za nájemné ve výši 1.813,- Kč/měs. 4. Rada města určuje nájemce bytu č. 3, Třebízského ul. čp. 382 o velikosti 1+0 za nájemné ve výši 2.568,- Kč/měs. 5. Rada města určuje nájemce bytu č. 64, Otavská ul. čp o velikosti 2+1 za nájemné ve výši 3.485,- Kč/měs. a náhradníka za nájemné ve výši 4.937,- Kč/měs. 6. Rada města určuje nájemce bytu č. 3, Budovatelská ul. čp o velikosti 2+1 za nájemné ve výši 5.677,- Kč/měs. a náhradníka za nájemné ve výši 5.677,- Kč/měs. 7. Rada města určuje nájemce bytu č. 6, Kollárova ul. čp o velikosti 2+1 za nájemné ve výši 4.100,- Kč/měs. a náhradníka za nájemné ve výši 4.577,- Kč/měs. 8. Rada města po projednání určuje nájemce bytu č. 244, Čechova ul. 448/8 2+1 za nájemné ve výši 5.589,- Kč/měs., za podmínky uzavření nájemní smlouvy na dobu určitou do Rada města neurčuje jako nájemce bytu č. 8, Dvořákova ul. čp. 329 o velikosti 2+1 žádného uchazeče a ukládá opětovně zveřejnit výběrové řízení. 10. Rada města určuje nájemce bytu č. 11, Dvořákova ul. čp. 331 o velikosti 3+1 za nájemné ve výši 4.294,- Kč/měs. 11. Rada města určuje nájemce bytu č. 24, Jablonského ul. čp. 395 o velikosti 3+1 za nájemné ve výši 6.395,- Kč/měs. 12. Rada města neurčuje jako nájemce bytu č. 22, Na Pěníku čp. 435 o velikosti 3+1 žádného uchazeče a ukládá opětovně zveřejnit výběrové řízení. 13. Rada města určuje nájemce bytu č. 46, Otavská ul. čp o velikosti 3+1 za nájemné ve výši 4.100,- Kč/měs. 14. Rada města určuje nájemce bytu č. 17, Jablonského ul. čp. 437 o velikosti 4+1 za nájemné ve výši 6.810,- Kč/měs. 15. Rada města určuje nájemce bytu č. 3, nábř. 1. máje čp o velikosti 1+kk za nájemné ve výši 50,- Kč/m 2 a měs. a náhradníka za nájemné ve výši 50,- Kč/m 2 a měs. 16. Rada města určuje nájemce bytu č. 9, Dr. M. Horákové 1748 o velikosti 1+1 za nájemné ve výši 50,- Kč/m 2 /měsíc. k bodu 12) Řešení nájemních vztahů k bytům Byty v tíživé životní situaci. stránka 8 (celkem 16)

9 U s n e s e n í č. 31/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 23, v čp. 211, Svatoplukova, Písek, pro žadatele, Svatoplukova 211, Písek, do Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 24, v čp. 211, Svatoplukova, Písek, pro žadatelku, Svatoplukova 211, Písek, do Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2, v čp. 1363, nábřeží 1. máje, Písek, pro FOKUS Písek, o.s., Kollárova 485, Písek, o 1 rok, s nájmem 60,- Kč/m 2 /měsíc bydlí déle než 3 roky. 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6, v čp. 1364, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1364, Písek, o 1 rok, s nájmem 50,- Kč/m 2 /měsíc. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 13, v čp. 1835, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1835, Písek, o 1 rok, s nájmem 60,- Kč/m 2 /měsíc bydlí déle než 3 roky. Byty v tíživé životní situaci osamělé matky s dětmi. U s n e s e n í č. 32/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7, v čp. 1748, Dr. Milady Horákové, Písek, pro žadatelku, Dr. Milady Horákové 1748, Písek, o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10, v čp. 1748, Dr. Milady Horákové, Písek, pro žadatelku, Dr. Milady Horákové 1748, Písek, o 1 rok. 08. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 11, v čp. 1748, Dr. Milady Horákové, Písek, pro žadatelku, Dr. Milady Horákové 1748, Písek, o 1 rok. Byty s výměrou do 50 m 2 s nájmem na dobu určitou 1 rok. U s n e s e n í č. 33/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10, v čp. 342, Čechova, Písek, pro žadatelku, Čechova 342, Písek, o 1 rok. 10. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 5, v čp. 435, Na Pěníku, Písek, pro žadatelku, Na Pěníku 435, Písek, o 1 rok. 11. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1, v čp. 948, Jeronýmova, Písek, pro žadatelku, Jeronýmova 948, Písek, o 1 rok. 12. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 14, v čp. 949, Erbenova, Písek, pro žadatelku, Erbenova 949, Písek, o 1 rok. 13. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 26, v čp. 1962, Budějovická, Písek, pro žadatele, Budějovická 1962, Písek, o 1 rok. 14. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 23, v čp. 2024, třída Přátelství, Písek, pro žadatelku, třída Přátelství 2024, Písek, o 1 rok. stránka 9 (celkem 16)

10 15. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1, v čp. 2287, třída Přátelství, Písek, pro žadatelku, třída Přátelství 2287, Písek, o 1 rok. 16. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 13, v čp. 2287, třída Přátelství, Písek, pro žadatelku, třída Přátelství 2287, Písek, o 1 rok. Byty s nájmem na dobu určitou po výpovědi - prodloužení U s n e s e n í č. 34/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3, v čp. 288, Lesnická, Písek, pro žadatele, Lesnická 288, Písek, o 1 rok. 18. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6, v čp. 310, Pražská, Písek, pro žadatele, Pražská 310, Písek, o 1 rok. 19. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3, v čp. 325, Vinařického, Písek, pro žadatele, Vinařického 325, Písek, o 1 rok. 20. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 13, v čp. 341, Čechova, Písek, pro žadatele, Čechova 341, Písek, o 1 rok. 21. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10, v čp. 366, Na Stínadlech, Písek, pro žadatelku, Na Stínadlech 366, Písek, o 1 rok. 22. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 21, v čp. 411, Třebízského, Písek, pro žadatelku, Třebízského 411, Písek, o 1 rok. 23. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 14, v čp. 433, Na Pěníku, Písek, pro žadatelku, Na Pěníku 433, Písek, o 1 rok. 24. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8, v čp. 437, Jablonského, Písek, pro žadatelku, Jablonského 437, Písek, o 1 rok. 25. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 15, v čp. 437, Jablonského, Písek, pro žadatele, Jablonského 437, Písek, o 1 rok. 26. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8, v čp. 1576, Kollárova, Písek, pro žadatelku, Kollárova 1576, Písek, o 1 rok. 27. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8, v čp. 1801, Kollárova, Písek, pro žadatele, Kollárova 1801, Písek, o 1 rok. Byty nad 50 m 2 s nájmem na dobu určitou přidělené RM na zkoušku. U s n e s e n í č. 35/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4, v čp. 108, Nádražní, Písek, pro žadatelku, Nádražní 108, Písek, o 1 rok. 29. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8, v čp. 336, Dvořákova, Písek, pro žadatele, Dvořákova 336, Písek, o 1 rok. 30. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1, v čp. 450, Sedláčkova, Písek, pro žadatelku, Sedláčkova 450, Písek, o 1 rok. stránka 10 (celkem 16)

11 Zpětvzetí výpovědi z nájmu bytu U s n e s e n í č. 36/ Rada města schvaluje zpětvzetí výpovědi z nájmu bytu č. 2, v čp. 330, Dvořákova, Písek, na žadatelku, Dvořákova 330, Písek. 32. Rada města neschvaluje zpětvzetí výpovědi z nájmu bytu v č. 5, v čp. 400, Přemyslova, Písek, na žadatele, Přemyslova 400, Písek Podání výpovědí z nájmu bytu. U s n e s e n í č. 37/ Rada města schvaluje podání výpovědí z nájmu bytu z důvodu neplacení nájemného a plnění spojených s užíváním bytu. Zodpovídá: Ing. Šartnerová k bodu 13) Řešení jistoty ke smlouvám o nájmu bytu a nebytových prostor, úpravy Pravidel o přidělování obecních bytů do nájmu občanů U s n e s e n í č. 38/14 1. Rada města schvaluje po projednání záměr ponechat kauce u bytů, kde jsou již uzavřené nájemní smlouvy. 2. Rada města po projednání odkládá záměr vybírat dále od jistotu ve výši trojnásobku měsíčního nájemného 3. Rada města schvaluje novelu Pravidel o přidělování obecních bytů do nájmu občanů. 4. Rada města ukládá odboru rozvoje, investic a majetku města předložit nový návrh na řešení jistoty v polovině roku 2014, až bude znám výklad nového občanského zákoníku. k bodu 14) Návrhy nájemních smluv dle nového občanského zákoníku U s n e s e n í č. 39/14 Rada města schvaluje Smlouvy o nájmu bytů ve vlastnictví města Písku dle předloženého návrhu. Zodpovídá: Ing. Šartnerová k bodu 15) Návrh na schválení ceníku za nadstandardní služby pro společenství vlastníků U s n e s e n í č. 40/14 Rada města schvaluje ceník za nadstandardní služby pro společenství vlastníků. Zodpovídá: Ing. Šartnerová stránka 11 (celkem 16)

12 k bodu 16) Plná moc k zastupování města jako vlastníka bytových jednotek U s n e s e n í č. 41/14 Rada města zplnomocňuje paní Ivanu Adámkovou, úřednici odboru rozvoje, investic a majetku města k zastupování města Písek jako vlastníka bytových jednotek v plném rozsahu od Zodpovídá: Ing. Hofmanová k bodu 17) Návrh pravidel stanovujících postup zadávání veřejných zakázek U s n e s e n í č. 42/14 Rada města schvaluje návrh předložených Pravidel stanovujících postup zadávání veřejných zakázek od s připomínkami: - upravit pravidla po formální stránce - doplnit bod po textu - Výjimku z těchto pravidel může udělit rada města. k bodu 18) Plán oprav komunikací U s n e s e n í č. 43/14 Rada města ukládá Městským službám Písek s.r.o., odboru dopravy MÚ a jednotlivým hodnotitelským subjektům provést aktualizaci Plánu oprav komunikací podle Metodického pokynu uvedeného v důvodové zprávě k tomuto bodu. Zodpovídá: Ing. Kovařík, p. Hrádek k bodu 19) Návrh na uzavření veřejnoprávních smluv na projednávání přestupků za obce Králova Lhota, Lety, Nevězice, Orlík nad Vltavou U s n e s e n í č. 44/14 Rada města schvaluje veřejnoprávní smlouvy na projednávání přestupků za obec Králova Lhota, IČ: , se sídlem Králova Lhota 56, Čimelice; obec Lety, IČ: , se sídlem Lety 67, Čimelice; obec Nevězice, IČ: , se sídlem Nevězice 80, Čimelice; a obec Orlík nad Vltavou, IČ: , se sídlem Staré Sedlo 28, Orlík nad Vltavou. Zodpovídá: Ing. Votýpka k bodu 20) Návrh na uzavření smlouvy o partnerství na Cipískoviště 2014 s firmou Sport agency ALTIS Poděbrady U s n e s e n í č. 45/14 Rada města schvaluje uzavření smlouvy o partnerství k akci Cipískoviště 2014 mezi firmou Sport agency ALTIS se sídlem Hellichova 668, Poděbrady a městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek. Zodpovídá: Ing. Cibulková stránka 12 (celkem 16)

13 k bodu 21) Návrh na uzavření smlouvy s ŘSD chodník a cyklostezka Písek-Smrkovice U s n e s e n í č. 46/14 Rada města schvaluje uzavření smlouvy o právu k provedení stavby č. 20/DS/PS uzavřené mezi městem Písek a ČR Ředitelstvím silnic a dálnic, IČ , Na Pankráci 546/56, Praha 4. k bodu 22) Schválení dodatku ke smlouvě z Regionálního operačního programu NUTS II Jihozápad na projekt Cyklostezka Písek Smrkovice U s n e s e n í č. 47/14 1. Rada města po projednání schvaluje bez připomínek Dodatek č. 1 ke Smlouvě o podmínkách poskytnutí dotace z Regionálního operačního programu NUTS II Jihozápad na projekt s názvem Cyklostezka Písek - Smrkovice, registrační číslo projektu: CZ.1.14/3.1.00/ Rada města po projednání schvaluje bez připomínek Dodatek č. 2 ke Smlouvě o podmínkách poskytnutí dotace z Regionálního operačního programu NUTS II Jihozápad na projekt s názvem Cyklostezka Písek - Smrkovice, registrační číslo projektu: CZ.1.14/3.1.00/ k bodu 23) Schválení dodatku ke smlouvě s firmou Casta s.r.o. na okružní křižovatku u Obalovny U s n e s e n í č. 48/14 Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 2 ke smlouvě o dílo č. 0013/13/2808/DS uzavřené mezi městem Písek a firmou Casta dopravní stavby s.r.o., Pražská 467, Písek, IČ a dále ukládá odboru RIMM jednat se společností E.ON a.s. o finanční náhradě za upřesněný typ plynovodního potrubí. k bodu 24) Záměr podání grantového projektu Podpora sociální integrace a sociálních služeb U s n e s e n í č. 49/14 Rada města po projednání schvaluje záměr podání grantového projektu na základě výzvy číslo D1 Podpora standardizace orgánů sociálně-právní ochrany v rámci programu OP LZZ v oblasti 3.1 Podpora sociální integrace a sociálních služeb. Zodpovídá: Mgr. Baslerová stránka 13 (celkem 16)

14 k bodu 25) Návrh na stanovení podmínek pro konání svatebních obřadů U s n e s e n í č. 50/14 Rada města 1. stanovuje dobu pro konání svatebních obřadů ve dnech pátek, sobota od 9:00 do 14:00 hodin a jako místnost pro uzavření manželství obřadní síň, Velké náměstí čp. 114/3, Písek 2. stanovuje užívání závěsného odznaku se státním znakem při občanském sňatku pro místostarostu JUDr. Josefa Knota. Zodpovídá: Ing. Votýpka k bodu 26) Připojení se k akci Vlajka pro Tibet vyvěšením tibetské vlajky na budově radnice U s n e s e n í č. 51/14 Rada města schvaluje bez připomínek vyvěšení tibetské vlajky na budově radnice dne 10. března Zodpovídá: Ing. Votýpka k bodu 27) Žádost o povolení města Písku k vjezdu do vybraných míst 1. Gymnázium Písek U s n e s e n í č. 52/14 Rada města neschvaluje vydání 2 kusů přenosných dlouhodobých povolení k vjezdu do pěších zón na území města Písku do ulice Soukenická a Nerudova pro žadatele Gymnázium Písek. 2. Žadatel U s n e s e n í č. 53/14 Rada města trvá na svých dřívějších usneseních č. 737/10 a 713/12 a vydání dlouhodobého povolení k vjezdu do pěších zón na území města Písku pro žadatele neschvaluje. Zodpovídá: Ing. Kovařík k bodu 28) Dopravní obslužnost 5. mateřské školy Fügnerovo náměstí U s n e s e n í č. 54/14 Rada města schvaluje vydání souhlasu města Písek jako vlastníka dotčené pozemní komunikace se zřízením 1 vyhrazeného parkovacího místa na Fügnerově náměstí, před domem č. p. 47, žadateli Městu Písek, odboru školství a kultury, pro vozidla zajišťující dopravní obsluhu 5. mateřské školy v pracovní dny v době od 6:00 17:00 hodin a ukládá odboru dopravy provést změnu dopravního režimu v pěší zóně v horní části Fügnerova nám. tak, aby byl umožněn trvalý vjezd pro všechna vozidla zajišťující dopravní obsluhu v této pěší zóně a jejich parkování na zbývajících 3 parkovacích místech mezi stromy podél opěrné zdi - podle situace v materiálu. Zodpovídá: Ing. Kovařík stránka 14 (celkem 16)

15 k bodu 29) Žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku U s n e s e n í č. 55/14 Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku dle přílohy č. 1 schvaluje udělení výjimky bez připomínek pro provozovny a akci: 1) Hotel BÍLÁ RŮŽE, Fráni Šrámka 169, Písek, žadatel MONI LODGING s.r.o., Severozápadní III.340/6, Praha 4, zast. Evou Marešovou, jednatelkou, v rozsahu vnitřní a venkovní prostor (terasa hotelu červen-září) pá-so do 02:00 hod 2) Hospůdka U Michala, Ke Střelnici 200, Písek, žadatel Michal Kozmér, Ke Střelnici 200, Písek, v rozsahu po-čt do 24:00 hod, pá-ne do 02:00 hod 3) SPORT BAR, Čechova 406, Písek, žadatel Radek Bouška, Kocínova 1979, Písek, v rozsahu po-ne do 03:00 hod. 4) Hostinec U Srnků, Hradiště 19, žadatel Petr Samec, Družstevní 54, Písek, v rozsahu počt, ne do 01:00 hod, pá-so do 03:00 hod 5) Akce Den otevřených dveří ve stavebninách s hudební produkcí, Lesnická 157, Písek, žadatel BAIL+Q s.r.o., zast. Zdeňkem Tůmou, K. Němce 971, Horažďovice, venkovní prostor dne do 01:00 hod 6) Myslivecký ples v Restauraci Na Nové, Smrkovice, žadatel Myslivecká společnost HÁJ Písek, Roháčova 241/4, Písek, zast. Ladislavem Soukupem, Obecní 9, Písek, dne do 02:00 hod Zodpovídá: Ing. Cibulková k bodu 30) Informace o pověření vedení odboru rozvoje, investic a majetku města Rada města projednala informace o pověření vedení odboru rozvoje, investic a majetku města. Zodpovídá: Ing. Hofmanová k bodu 31) Informace z jednání komisí Rada města projednala informace z jednání komise. Zodpovídá: Ing. Votýpka k bodu 32) Kontrola plnění usnesení U s n e s e n í č. 56/14 Rada města bere na vědomí kontrolu plnění usnesení a vyřazuje ze sledování jako splněné úkoly pod čísly 434/12, 189/13, 278/13, 302/13, 702/13, 732/13, 763/13, 769/13, 777/13, 911/13. Zodpovídá: Ing. Hofmanová stránka 15 (celkem 16)

16 k bodu 33) Různé U s n e s e n í č. 57/14 Rada města přijala usnesení Město Písek souhlasí se záměrem Nový výrobní závod v Písku společnosti AISIN EUROPMANUFACTURING CZECH s.r.o. a vyjadřuje podporu. V Písku 29. ledna 2014 stránka 16 (celkem 16)

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 23.01.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.4.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 21.08.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 01.02.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.05.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.03.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 03.01.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 14.12.2011 03.02.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.02.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.02.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 12.02.2019 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.09.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Mgr. Rambousová,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 27.09.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.11.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29.02.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.02.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776)

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776) U S N E S E N Í ze 73. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. září 2013, ve 14:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Nakládání s majetkem prodej

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.06.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.06.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pronájem nebytových prostor restaurace v budově bez čp/če (budova přilehlá k čp. 114,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.03.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Poskytnutí bytů formou výběrového řízení NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 09.11.2012 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.11.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 59. schůzi 09.11.2009 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 05.03.2015 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 04.05.2012 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2011 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

Usnesení. z 86. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 86. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 86. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 08.01.2018 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 3256/R/080118: předložený

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.07.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 30.07.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 14. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 9.7.2015

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 14. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 9.7.2015 Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov Projednané návrhy: U S N E S E N Í 14. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 9.7.2015 1. Pacht nemovitostí v majetku města Ústí nad Labem pozemku

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března /2018/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března /2018/RM I. RM bere na vědomí USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března 2018 04/2018/RM 04.2018/9RM-b) Rada města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí, že v 2. čtvrtletí roku 2018 budou

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

36. VÝPIS Z USNESENÍ

36. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 36. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 08.01.2008 1/2008-36. RM V s c h v a l u j e restrukturalizaci Městské policie Dvůr Králové nad Labem

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 01.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informativní materiál vývoj nájemného nemovitosti č.p. 28, Tyršova ulice v Písku

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/29/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P.

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.05.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.05.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 6. února /2017/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 6. února /2017/RM USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 6. února 2017 02/2017/RM I. RM bere na vědomí 02.2017/4RM-b) Rada města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o kontrole plnění usnesení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury 05.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

U S N E S E N Í. 3. Návrh smlouvy o přezkoumání hospodaření Města Kojetína za rok 2015 (tisk R/138)

U S N E S E N Í. 3. Návrh smlouvy o přezkoumání hospodaření Města Kojetína za rok 2015 (tisk R/138) U S N E S E N Í z 13. schůze Rady města Kojetína, konané dne 13. května 2015, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Přerušení provozu MŠ Kojetín

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje budovy čp. 57 Chelčického ulice, Písek včetně

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.04.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.01.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.03.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 06.09.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.08.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník,

Více

U S N E S E N Í. Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník, Mgr. Rambousová, JUDr. Knot, Ing. Kratochvíle, Ing. Gavlasz, MUDr. Tyll, Ing.

U S N E S E N Í. Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník, Mgr. Rambousová, JUDr. Knot, Ing. Kratochvíle, Ing. Gavlasz, MUDr. Tyll, Ing. U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.06.2014 po jednání zastupitelstva města ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113, Písek Přítomni JUDr.

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 24.9.2018 R18/733 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a U S N E S E N Í z 38. schůze Rady města Kojetína, konané dne 8. června 2016, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 06.03.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.03.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

59. zasedání Rady města Bučovice ze dne

59. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 59. zasedání Rady města Bučovice ze dne 5.2.2014 368/59/RM/2014 SZSS 01 - Prodloužení nájemní smlouvy bytu - U Škol 954 Eva Lišková,, bytem k bytu č. 8 v budově čp. 954 v Bučovicích na

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 25. ledna /2016/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 25. ledna /2016/RM I. RM bere na vědomí: USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 25. ledna 2016 2/2016/RM 02.2016/2RM-b) Rada Města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí přehled o neplacení nájemného z bytů

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 62. schůzi 04.01.2010 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury 12.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výjimky z vyhlášky NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně

Více

U S N E S E N Í R 1031/01-09

U S N E S E N Í R 1031/01-09 U S N E S E N Í z 50. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 13. ledna 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.07.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury 15.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015,

Více

Rada Souhrn 4. řádné jednání Rady, konané dne v 8:00 hod. Kancelář starosty

Rada Souhrn 4. řádné jednání Rady, konané dne v 8:00 hod. Kancelář starosty Zveřejněné usnesení je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Město Březnice,

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 2. února /2015/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 2. února /2015/RM USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 2. února 2015 2/2015/RM I. RM bere na vědomí: 02.2015/3RM-b) Rada města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o kontrole plnění usnesení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 26.08.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na zrušení a opětovné vypsání VZ: Zateplení a výměna oken budov 9. MŠ a

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 03.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne 02.11. 2015 Zápis č. 7/2015 z Komise bytové RM Sezimovo Ústí, ze dne 21. 10. 2015 (mat. č. 361/2015) Usnesení č. 363/2015 I. Bere na vědomí zápis

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 23. 01. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1866: Rada města schvaluje: RO č. 1 zvýšení příjmů a výdajů o

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

15. VÝPIS Z USNESENÍ

15. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 15. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem ze dne 24.04.2007 432/2007 15. RM V d o p o r u č u j e zastupitelstvu města schválit smlouvu o poskytnutí dotace

Více

USNESENÍ ze 42. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 28. června 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ ze 42. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 28. června 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ ze 42. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 28. června 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/42/2016 Schválení programu 42. schůze Rady města Uničova

Více

USNESENÍ z 50. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 16. října 2012 v 8 hodin v zasedací místnost, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 50. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 16. října 2012 v 8 hodin v zasedací místnost, Masarykovo nám. USNESENÍ z 50. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 16. října 2012 v 8 hodin v zasedací místnost, Masarykovo nám. 1 UR01/50/2012 Schválení programu 50. schůze Rady města Uničova schvaluje

Více

USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/24/2015 Schválení programu 24. schůze Rady města Uničova

Více

z 3.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 3.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s e n í z 3.řádného jednání rady města konaného dne 10.3.2014 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 58/2014 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 03.10.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, JUDr. J. Knot,

Více