ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ"

Transkript

1 ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Ing. Zbyšek Kaleta - KALIA se sídlem Frýdecká 1283/35, Český Těšín IČO: DIČ: CZ zapsaný v bchdním rejstříku pd sp. zn. A vedenu Okresním sudem v Ostravě Tyt zásady jsu účinné d: 25. května 2018 Kntaktní údaje: Krespndenční adresa: Smetanva 20, Český Těšín eshp@kalia.cz Telefn: , I. Úvdní infrmace 1.1 Tyt zásady zpracvání sbních údajů (dále jen Zásady ) KALIA shrnují pstupy a prcesy při zpracvání sbních údajů, jež KALIA uplatňuje při prvzu webvé stránky dstupné na internetvé adrese a e-shpu prvzvaném na tét stránce a při prdeji zbží a pskytvání služeb zákazníkům. 1.2 Zpracvání sbních údajů prbíhá v suladu s Nařízením Evrpskéh parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním sbních údajů a vlném phybu těcht údajů a zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen Nařízení ), zákna zpracvání sbních údajů a zákna č. 480/2004 Sb., některých službách infrmační splečnsti, ve znění pzdějších předpisů. II. Pjmy Subjekt údajů: Fyzická sba (sptřebitel i sba samstatně výdělečně činná), k níž se sbní údaje vztahují (dále také Vy či zákazník ); Osbní údaj: Veškeré infrmace identifikvaném neb identifikvatelném zákazníkvi; identifikvatelným zákazníkem je fyzická sba, kteru lze přím či nepřím identifikvat, zejména dkazem na určitý identifikátr, například jmén, identifikační čísl, lkační údaje, síťvý identifikátr neb na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyzilgické, genetické, psychické, eknmické, kulturní neb splečenské identity tét fyzické sby (dále také údaje či infrmace ); Správce: Subjekt, který určuje účel a prstředky zpracvání sbních údajů, prvádí zpracvání a nese za tt zpracvání dpvědnst. Správcem sbních údajů je fyzická sba pdnikatel Ing. Zbyšek Kaleta KALIA, se sídlem Frýdecká 1283/35, Český Těšín, IČO: , zapsaný v bchdním rejstříku pd sp. zn. A vedenu Okresním sudem v Ostravě (dále také my či KALIA ); Zpracvatel: Subjekt, který na základě zákna neb z pvěření správce zpracvává sbní údaje pr správce, a t na základě smluvy zpracvání sbních údajů (dále také bchdní partner či partner );

2 Webvé stránky: Webvé stránky dstupné na Účel zpracvání sbních údajů: Důvd, prč jsu sbní údaje zpracvávány. Takvým důvdem může být např. plnění smluvy, správa uživatelských účtů, vyřizvání pdnětů a stížnstí, zasílání bchdních sdělení (newsletterů) či zbrazvání reklam na základě zájmů zákazníků; Ckies: Krátké textvé subry, které si ukládá Váš webvý neb mbilní prhlížeč. Většina subrů ckie bsahuje jedinečný identifikátr, tzv. ID subru ckie. Jedná se řetězec znaků přiřazvaný webvými stránkami a servery tmu prhlížeči, který subr ckie ulžil. T umžňuje webvým stránkám a serverům jedntlivé prhlížeče rzlišit a identifikvat. Subry ckie se pužívají pr zlepšení fungvání webvých stránek, vyhdncení jejich návštěvnsti a za účelem lepšíh cílení marketingvých aktivit. Prcházíte-li naše webvé stránky, předpkládáme, že suhlasíte s pužíváním těcht subrů. III. Jaké sbní údaje jsu zpracvávány? My a naši smluvní zpracvatelé v návaznsti na příslušný právní titul a účel zpracvání zpracváváme následující sbní údaje, respektive kategrie sbních údajů: a) identifikační a adresní údaje: např. jmén, příjmení, dručvací neb jiná kntaktní adresa, fakturací adresa,, adresa sídla, IČO, DIČ; b) elektrnické kntaktní údaje: např. telefnní čísl, vá adresa; c) jiné elektrnické údaje: IP adresa, ckies; d) další sbní údaje spjené se smluvním vztahem: čísl bankvníh účtu, histrie bjednávek; e) další sbní údaje: typicky údaje pskytnuté zákazníkem v bjednávkvém frmuláři či v jiných dkumentech a při kmunikaci s námi, a t včetně pzdějších aktualizací. IV. Jaký je půvd sbních údajů? Zpracváváme údaje, které nám sdělíte např. při bjednávce našich služeb, registraci uživatelskéh účtu, kmunikaci s námi či přihlášením k dběru newsletteru. Typicky jde : identifikační a adresní údaje; elektrnické kntaktní údaje; další sbní údaje spjené se smluvním vztahem. A dále údaje, které získáváme autmaticky na základě th, že prcházíte naše webvé stránky. Typicky jde : jiné elektrnické údaje: ckies webvá stránka, z níž jste na naše webvé stránky přišli; IP adresa; datum přístupu a dba přístupu; vyhledávací dtazy; kód dpvědi http a https; přenášené skupiny dat; údaj prhlížeči a peračním systému pčítače.

3 V. Prč jsu sbní údaje zpracvávány? Vaše sbní údaje mhu být zpracvávány pr následující účely: Plnění smluvníh vztahu Účel: Na základě smluvy s námi máte nárk na bjednané zbží. Naprti tmu my máme nárk na zaplacení sjednané ceny. Abychm mhli splnit svu část a zkntrlvat splnění Vaší části závazku, ptřebujeme zpracvávat Vaše identifikační a adresní údaje, kntaktní údaje a další sbní údaje spjené se smluvním vztahem (např. čísl účtu). Právní základ: Zpracvání sbních údajů pr účel plnění smluvníh vztahu je důvdněn smluvním vztahem mezi Vámi a námi. Pskytnutí sbních údajů je v tmt případě smluvním pžadavkem, bez něhž není mžné smluvu uzavřít. Dba ulžení: Dba ulžení údajů je dána dbu trvání smluvníh vztahu zákazníka se námi. Správa zákaznických účtů Účel: Zákazníci se mhu na našich webvých stránkách registrvat spravvat svá sbní nastavení. Pr tent účel musíme zpracvávat Vaši vu adresu, případně nám můžete pskytnut též jmén, příjmení a telefnní čísl. Tyt údaje pak služí pr jedndušší bjednání našich výrbků. Právní základ: Zpracvání sbních údajů pr účel správy zákaznických je důvdněn Vaším suhlasem. Pskytnutí sbních údajů je v tmt případě dbrvlné, bez něj by ale nebyl mžné se registrvat. Svůj suhlas můžete kdykliv dvlat. Dba ulžení: Dba ulžení údajů je dána dbu trvání Vašeh suhlasu. Za dvlání suhlasu budeme pvažvat nepřihlášení se d zákaznickéh účtu p dbu 3 let. Kmunikace se zákazníky, vyřizvání pdnětů, stížnstí a reklamací Účel: Vaše údaje pužíváme ke správě vašich dtazů, vyřizvání pdnětů, stížnstí s naší zákaznicku pdpru. Vaše údaje pužíváme i pr t, abychm Vás znamvali stav bjednávky a upzrňvali Vás na neuhrazení sjednané ceny. V případě, že nedknčíte svji bjednávku, můžeme Vám pslat s připmenutím, že jste tut bjednávku nedknčili. Věříme, že jde užitečnu službu, prtže díky ní můžete pkračvat v zapčaté bjednávce a nemusíte znvu vyhledávat nabídku. Dále Vaše údaje zpracváváme také v případech uplatňvání Vašich práv z vadnéh plnění a při výknu Vašich práv v suvislsti se zpracváním Vašich sbních údajů. Právní základ: Zpracvání sbních údajů pr účel kmunikace se zákazníky, vyřizvání pdnětů, stížnstí a reklamací je důvdněn naším právněným zájmem na mžnsti kmunikvat se zákazníky. Pskytnutí sbních údajů v tmt případě není záknným či smluvní pžadavkem. Nemáte tak pvinnst nám pr tent účel své sbní údaje pskytnut.

4 Dba ulžení: Dba ulžení údajů dána dbu trvání smluvníh vztahu zákazníka s námi a následně p dbu 4 let d jeh sknčení. Zasílání bchdních sdělení a nabídka našeh zbží Účel: Pkud tedy jste naším zákazníkem (například pkud jste u nás učinili bjednávku), můžeme pužít Vaši vu adresu, kteru jste nám pskytli, k zasílání bchdních sdělení pdbném zbží, pkud s tím nevyjádříte nesuhlas. Právní základ: Zpracvání sbních údajů pr účel zasílání bchdních sdělení a nabídky našeh zbží je důvdněn naším právněným zájmem na přímém marketingu. Pskytnutí sbních údajů v tmt případě není záknným či smluvní pžadavkem. Nemáte tak pvinnst nám pr tent účel své sbní údaje pskytnut. Dba ulžení: Dba ulžení údajů je dána dbu trvání právněnéh zájmu. Za sknčení právněnéh zájmu budeme pvažvat, pkud p dbu 3 let netevřete naše bchdní sdělení. Přímý marketing a tvrba persnalizvanéh bsahu a reklamy Účel: Technlgie tvrby persnalizvanéh bsahu a reklamy nám umžňují zbrazvat návštěvníkům, kteří již naše webvé stránky či služby prjevili zájem, naše reklamy na partnerských webech. Snažíme se t, aby se Vám zbrazvala puze ta reklama, která Vás skutečně zajímá a nikliv reklama bez jakékliv vazby k Vaší sbě a zájmům. Na základě histrie Vašich bjednávek, zájmů a chvání na webvých stránkách Vám může být na našich webvých stránkách a na webvých stránkách a aplikacích třetích stran (včetně sciálních sítí) zbrazván persnalizvaný bsah a nabídky. Tt umžňují především ckies. O správě Vašich preference hledně zpracvání ckies se můžete dčíst v části Ckies. Právní základ: Zpracvání sbních údajů pr účel příméh marketingu a tvrby persnalizvanéh bsahu a reklamy je důvdněn naším právněným zájmem na přímém marketingu. Pskytnutí sbních údajů v tmt případě není záknným či smluvní pžadavkem. Nemáte tak pvinnst nám pr tent účel své sbní údaje pskytnut. Dba ulžení: Dba ulžení údajů je dána dbu trvání právněnéh zájmu. Dba ulžení ckies se může lišit v závislsti na druhu ckies. Některé ckies jsu mezeny trváním relace (tzv. relační či sessin ckies). Tyt se zpracvávají, dkud je prhlížeč spuštěn, a p jeh vypnutí jsu autmaticky dstraněny. Jiné ckies jsu trvalé (tzv. persistent ckies). Tyt subry ckies zůstávají v prhlížeči i p jeh vypnutí až d stanvenéh data, případně d jejich manuálníh smazání uživatelem. Pdle těcht ckies lze identifikvat pčítač uživatele při pětvném spuštění webvéh prhlížeče a prhlížení internetu. Více se dbě ulžení ckies můžete dčíst v části Ckies. Zlepšvání kvality našeh zbží a služeb, analýzy návštěvnsti našich webvých stránek a Vašeh chvání na webvých stránkách Účel: Vždy se snažíme zlepšvání kvality našich služeb a zbží a Vašich lepších zážitků. K vývji nvých služeb a zbží a zlepšvání stávajících dchází pmcí zjišťvání ptřeb a přání uživatelů prstřednictvím telefnních hvrů, dtazníků, analýz na webvých stránkách, zájmu určité služby a texty apd.

5 V suvislsti s prcházením našich webvých stránek dále zpracváváme infrmace návštěvnsti, čtensti, pčtu shlédnutých stránek, zařízení, ze kteréh přicházíte na naše webvé stránky, čas strávený na stránkách. Tyt údaje nám pmáhají identifikvat hůře přístupná či méně srzumitelná místa našich webvých stránek. Tyt údaje sbíráme prt, abychm dkázali nabízet kvalitní bsah, který je pr Vás uživatelsky přívětivý a abychm rzvíjeli služby, které máte evidentní zájem. Na základě těcht infrmací naše webvé stránky pravidelně vylepšujeme. Ve splupráci s partnery zajišťujícími pr nás analytické služby shrmažďujeme při každé návštěvě našich webvých stránek určité údaje, které nám pmáhají zjistit, jak naše webvé stránky pužíváte, a získat suhrnné statistiky. Mezi tyt údaje patří adresa IP, gegrafická plha zařízení, typ prhlížeče, jazyk prhlížeče, datum a čas vašeh pžadavku, délka vaší návštěvy, zbrazené stránky a prkliknuté prvky (například dkazy). Při shrmažďvání a analýze těcht údajů můžeme na našich webvých stránkách či v e- mailvých zprávách pužívat subry ckie, pixelvé tagy, web beacny, subry clear GIF a pdbné nástrje. Tyt údaje nám pmáhají pskytvat lepší a relevantnější bsah webu, sledvat efektivitu reklam, dhalvat a pravvat případné prblémy a zlepšvat celkvé prstředí našich webvých stránek. Také můžeme pvěřit pskytvatele služeb třetích stran, aby naším jménem zajišťvali webvu reklamu. Tit pskytvatelé mhu využívat pixelvé tagy a pdbné technlgie ke shrmažďvání infrmací návštěvách našich webvých stránek a tyt infrmace pak mhu pužít k cíleným reklamám. Pkud nechcete, aby se údaje pmcí těcht technlgií shrmažďvaly, můžete využít jednduchéh pstupu: většina prhlížečů vám nabízí mžnst autmaticky dmítat mnh takvých technlgií, neb vám dá na výběr, zda je přijmete či dmítnete. O správě Vašich preference hledně zpracvání ckies se můžete dčíst v části Ckies. Právní základ: Zpracvání sbních údajů pr účel zlepšvání kvality našeh zbží a služeb, analýzy návštěvnsti našich webvých stránek a Vašeh chvání na webvých stránkách je důvdněn Vaším suhlasem, případně naším právněným zájmem na přímém marketingu. Pskytnutí sbních údajů na základě Vašeh suhlasu je v tmt případě dbrvlné, bez něj by ale nebyl mžné pr Vás zlepšvat kvalitu našeh zbží a služeb, prvádět analýzy návštěvnsti našich webvých stránek a Vašeh chvání na webvých stránkách. Svůj suhlas můžete kdykliv dvlat. Pskytnutí sbních údajů v tmt případě není záknným či smluvní pžadavkem. Nemáte tak pvinnst nám pr tent účel své sbní údaje pskytnut. Dba ulžení: Dba ulžení údajů je dána dbu trvání Vašeh suhlasu. Dba ulžení ckies se může lišit v závislsti na druhu ckies. Některé ckies jsu mezeny trváním relace (tzv. relační či sessin ckies). Tyt se zpracvávají, dkud je prhlížeč spuštěn, a p jeh vypnutí jsu autmaticky dstraněny. Jiné ckies jsu trvalé (tzv. persistent ckies). Tyt subry ckies zůstávají v prhlížeči i p jeh vypnutí až d stanvenéh data, případně d jejich manuálníh smazání uživatelem. Pdle těcht ckies lze identifikvat pčítač uživatele při pětvném spuštění webvéh prhlížeče a prhlížení internetu. Více se dbě ulžení ckies můžete dčíst v části Ckies. Ochrana našich práv, majetku či bezpečí neb práv, majetku či bezpečí dalších sb Účel: Údaje tm, jak naše webvé stránky pužíváte, či údaje Vašich bjednávkách můžeme využít k prevenci či dhalvání pdvdů, zneužití, prtiprávníh pužití a prušení našich bchdních pdmínek, jakž i k tmu, abychm splnili rzhdnutí sudu

6 či dalších rgánů činných v trestním řízení, rgánů státní správy či pdmínek stanvených platným právními předpisy. Právní základ: Zpracvání sbních údajů pr účel chrany našich práv, majetku či bezpečí neb práv, majetku či bezpečí dalších sb je důvdněn plněním záknných pvinnstí, případně naším právněným zájmem na chraně našich práv, majetku či bezpečí neb práv, majetku či bezpečí dalších sb. Pskytnutí sbních údajů v tmt případě není záknným či smluvní pžadavkem. Nemáte tak pvinnst nám pr tent účel své sbní údaje pskytnut. Dba ulžení: Dba ulžení údajů je 4 rky d uknčení našich smluvních vztahů, příp. 4 rky d jejich získání. Účetní a daňvé účely Účel: Vaše sbní údaje musíme zpracvávat též prt, že nám t ukládá příslušná účetní a daňvá legislativa. Právní základ: Zpracvání sbních údajů pr účetní a daňvé účely je důvdněn plněním záknných pvinnstí. Tyt údaje Vás musíme zpracvávat. Dba ulžení: Účetní údaje jsu zpracvávány p dbu 5 let, daňvé dklady p dbu 10 let. Plnění statních právních pvinnstí Účel: Mezi statní záknné pvinnsti, kterými se čas d času musíme řídit, patří např. pvinnsti prti legalizaci výnsů z trestné činnsti. Právní základ: Zpracvání sbních údajů pr účel plnění statních právních pvinnstí je důvdněn plněním záknných pvinnstí. Tyt údaje Vás musíme zpracvávat. Dba ulžení: Účetní údaje jsu zpracvávány p dbu vyžadvanu příslušnými právními předpisy. VI. Kmu jsu sbní údaje zpřístupněny? Vaše sbní údaje jsu zpřístupněny především našim zaměstnancům, kteří tyt údaje ptřebují pr t, abychm Vám mhli pskytvat naše služby. Krmě našich zaměstnanců musíme Vaše sbní údaje předávat různým bchdním partnerům, kteří umžňují naše fungvání a pmáhají nám pskytvat Vám kvalitnější, přesnější a celkvě více persnalizvaný bsah a služby. Partnery, kterým Vaše sbní údaje svěřujeme, velmi pečlivě vybíráme. Splupracujeme puze s těmi, kteří jsu schpni zajistit takvá technická a rganizační zabezpečení sbních údajů, aby nemhl djít k neprávněnému neb nahdilému přístupu k Vašim údajům či k jinému jejich zneužití. Všichni tit partneři jsu právněni prvádět zpracvání Vašich údajů výhradně na základě smluvy zpracvání sbních údajů, v níž se zavazují k pvinnsti mlčenlivsti. Pskytnuté údaje též nesmí využít k žádným jiným účelům, než ke kterým jsme jim je zpřístupnili. Přístup k Vašim sbním údajům mhu mít následující kategrie našich partnerů (příjemců): Partneři, kteří pr nás zajišťují přepravu našeh zbží

7 Partneři, kterým pskytujeme údaje za účelem analýzy návštěvnsti našich webvých stránek, Vašeh chvání na webvých stránkách a bchdních knverzí Snažíme se, aby Váš zážitek z užívání našich webvých stránek byl c nejpříjemnější. Prt splupracujeme s partnery, kteří prvádí analýzy návštěvnsti a Vašeh chvání na našich webvých stránkách. Díky těmt partnerům máme infrmace tm, která část našich webvých stránek není srzumitelná, kde případně hledáte pžadvané infrmace a zda je nacházíte, na které nabídky na našich webvých stránkách jste klikli apd. Na základě těcht infrmací pak naše webvé stránky pravidelně vylepšujeme. Partneři, kteří nám pskytují své služby, kteří pr nás zajišťují technický prvz určité služby, a prvzvatelé technlgií, které pr naše služby využíváme Abychm mhli řádně fungvat a pskytvat Vám své služby, musíme splupracvat s celu řadu partnerů, kteří nám pskytují své služby, zajišťují technický prvz určité služby neb prvzují technlgie, které pr naše služby využíváme. Typicky jde tyt kategrie partnerů: pskytvatelé účetníh a daňvéh pradenství, pskytvatelé IT služeb a hstingu včetně cludvých ulžišť, pskytvatelé zabezpečení a integrity našich služeb a webvých stránek, pskytvatelé analytických služeb, pskytvatelé asistenčních služeb pr zákaznicku pdpru, pskytvatelé platebních brán (pskytvatelé platebních karet), pskytvatelé právních služeb, advkáti, pskytvatelé tiskvých a pštvních služeb, Partneři, kteří pr nás zajišťují přímý marketing a partneři a prvzvatelé technických řešení, díky kterým Vám můžeme zbrazvat persnalizvaný bsah a reklamu Pr prezentvání a prpagaci našich služeb využíváme marketingvé agentury, kterým pr přesnější cílení reklam na naše služby pskytujeme některé údaje. K dsažení c nejlepšíh zážitku při návštěvě našich webvých stránek vám budeme pskytvat relevantní infrmace, dpručvat služby, zasílat vám připmenutí bjednávek pnechaných v nákupním kšíku. Všechny tyt služby jsu zalženy na Vašich předchzích nákupech, na tm, na jaké plžky na našem webu klikáte a jaké infrmace jste nám pskytli. Pr zajištění, že se naše reklama bude zbrazvat relevantnímu publiku, sdílíme Vaše sbní údaje, a t včetně vé adresy, s prvzvateli technických řešení, díky kterým Vám můžeme zbrazvat persnalizvaný bsah a reklamu. Orgány veřejné správy Osbní údaje zpřístupňujeme v případě vymáhání práva, pkud t vyžaduje zákn neb je t nezbytné z důvdu prevence, dhalvání a stíhání trestných činů a pdvdů, případně jsme-li jinak ze zákna pvinni tak učinit. Může jít rgány činné v trestním řízení (Plicie ČR, státní zastupitelství a sudy) či finanční úřady.

8 Předávání sbních údajů těmt příjemcům neprbíhá pravidelně ale puze nahdile, zejména vyžaduje-li t zákn. VII. Jsu sbní údaje předávány mim EU? Předáváme-li sbní údaje svých zákazníků ke zpracvání d třetí země (mim Evrpský hspdářský prstr, jehž sučástí jsu i státy stjící mim Evrpsku unii - Island, Lichtenštejnsk a Nrsk) neb mezinárdní rganizaci, činíme tak puze za předpkladu, že v tat třetí země neb mezinárdní rganizace zajišťují dpvídající úrveň chrany neb pkud příjemce sbních údajů pskytl vhdné záruky jejich chrany a v cílvé zemi jsu k dispzici vymahatelná práva subjektu údajů a účinná právní chrana subjektů údajů. Evrpská kmise dsud uznala dpvídající úrveň chrany v následujících zemích: Andrra, Argentina, Kanada (bchdní rganizace), Faerské strvy, Guernsey, Izrael, strv Man, Jersey, Nvý Zéland, Švýcarsk, Uruguay a USA (mezen na rámec Privacy Shield). VIII. Jakým způsbem jsu sbní údaje zpracvávány? Osbní údaje jsu zpracvávány manuálně i autmatizvaně. O všech činnstech zpracvání vedeme řádné záznamy v suladu s příslušnými právními předpisy. IX. Jaká jsu práva subjektů údajů? Při realizaci Vašich práv se na nás bracejte prstřednictvím našich kntaktních údajů, které jsu uvedeny v úvdu těcht zásad. Vyhrazujeme si práv přiměřeným způsbem věřit identitu žadatele předmětná práva. Pkud se žádsti pakují a jsu zjevně nedůvdné či nepřiměřené, můžeme Vám ulžit přiměřený pplatek neb dmítnut žádsti vyhvět. Práv na přístup k sbním údajům Chcete-li vědět, zda zpracváváme Vaše sbní údaje, máte práv získat d nás infrmace tm, jestli jsu Vaše sbní údaje zpracvávány, a pkud tmu tak je, máte také práv k Vašim sbním údajům získat přístup. V případě pakvané žádsti jsme právněni za kpii pskytnutých sbních údajů účtvat přiměřený pplatek na základě našich administrativních nákladů. Práv na pravu nepřesných a dplnění neúplných sbních údajů V případě, že se dmníváte, že Vás zpracváváme nepřesné či nepravdivé údaje, máte práv pžadvat jejich pravu. Rvněž máte práv na dplnění neúplných údajů. Opravu či dplnění prvedeme bez zbytečnéh dkladu, vždy však s hledem na naše technické mžnsti. Práv na výmaz V případě, že již Vaše sbní údaje nejsu ptřebné pr účely, pr které byly shrmážděny či jinak zpracvány, aneb zjistíte-li, že byly zpracvávány prtiprávně, máte práv pžadvat jejich výmaz.

9 Práv na mezení zpracvání sbních údajů V případě, že nemáte zájem úplný výmaz, ale puze dčasné mezení zpracvání Vašich sbních údajů, můžete p nás pžadvat mezení zpracvání Vašich sbních údajů. Práv na přensitelnst údajů V případě, že chcete, abychm Vaše sbní údaje předali třetími subjektu, můžete využít svéh práva na přensitelnst údajů. V případě, že by výknem tht práva mhl djít k nepříznivému dtčení práv a svbd třetích sb, nebudeme mci Vaší žádsti vyhvět. Práv vznést námitku Máte práv kdykliv vznést námitku prti zpracvání sbních údajů, které jsu zpracvávány pr účely splnění úklu prváděnéh ve veřejném zájmu neb při výknu veřejné mci neb pr účely chrany našich právněných zájmů. V případě, že neprkážeme, že existuje závažný právněný důvd pr zpracvání, který převažuje nad Vašimi zájmy neb právy a svbdami, zpracvání na základě Vaší námitky bez zbytečnéh dkladu uknčíme. Práv kdykliv dvlat suhlas Pkud je zpracvání Vašich údajů zalžen na Vašem suhlasu, máte práv kdykliv tent svůj suhlas dvlat. Práv na infrmace autmatizvaném rzhdvání, včetně prfilvání Nejste předmětem žádnéh rzhdnutí zalženéh výhradně na autmatizvaném zpracvání, včetně prfilvání, které by pr Vás měl právní účinky neb by se Vás bdbným způsbem významně dtýkal. Práv pdat stížnst u Úřadu pr chranu sbních údajů Máte práv pdat stížnst u dzrvéh rgánu, kterým je Úřad pr chranu sbních údajů, se sídlem Pplk. Schva 27, Praha 7, tel.: , web: X. Jsu zpracvávány subry ckie? Subry ckie jsu využívány většinu webvých stránek a serverů při pskytvání celé řady základních internetvých služeb. Pkud nakupujete nline, ckies služí například k tmu, že si e-shp pamatuje plžky, které jste dříve přidali d nákupníh kšíku. Subry ckie také umžňují, aby si webvé stránky ulžily vaše preference (např. jazykvé či při přihlašvání) a pužily je při Vaší příští návštěvě. Pmcí subrů ckie lze také shrmažďvat statistické údaje aktivitě uživatelů, například pčet unikátních návštěvníků stránky za měsíc, které jsu pr prvzvatele velmi cenné, nebť umžňují pskytvat kvalitnější a uživatelsky přívětivější služby. Subry ckie lze dělit dle platnsti na: dčasné ckies (tzv. sessin ckies), které zůstávají ulženy ve Vašem prhlížeči puze d dby, než zavřete Váš prhlížeč; trvalé ckies (tzv. persistent ckies), které zůstávají dluhdbě ulženy ve Vašem prhlížeči, dkud neuplyne jejich živtnst neb dkud je manuálně nedstraníte (dba

10 ulžení subrů ckie ve Vašem prhlížeči závisí na nastavení samtné ckie a nastavení Vašeh prhlížeče). A pdle funkcí na: esenciální, které jsu nezbytné pr funkčnst našich webvých stránek, preferenční, které umžňují, aby si naše webvé stránky zapamatvala infrmace, které mění, jak se webvá stránka chvá neb jak vypadá (nař. prefervaný jazyk neb regin, kde se nacházíte), tyt ckies nejsu nezbytně nutná pr fungvání našich webvých stránek, ale zvyšují funkčnst a praktičnst jejich užívání, analytické, které nám pmáhají s analýzu Vašeh zážitku na našich webvých stránkách (tzv. User Experience) a díky nimž rzumíme, jak pužíváte naše webvé stránky, remarketingvé, které pužíváme ke správnému zacílení a pr persnalizaci bsahu a reklamy. Pužíváme také ckies třetích stran, na základě nichž prbíhá sledvání více internetvých stránek, abychm vám mhli pskytvat persnalizvaný bsah a reklamu na webvých stránkách třetích stran a jiných prdejních kanálech. XI. Kde je mžné se zpracvání sbních údajů a sukrmí na internetu dzvědět více? Nastavení prhlížeče a nastavení ckies Můžete změnit nastavení svéh prhlížeče tak, aby ckies dstraňval neb bránil jejich ukládání v pčítači neb mbilním zařízení bez vašeh výslvnéh suhlasu. Infrmace nastavení ckies najdete v příslušné části nápvědy prhlížeče. Jak t funguje na nejčastěji užívaných prhlížečích, se můžete dčíst zde: Internet Explrer: Mzilla Firefx: Ggle Chrme: Safari: Opera: Adbe (flash ckies): Navštívit můžete také (česky), (anglicky) neb (anglicky), kde se můžete dzvědět mžnstech dmítnutí určitých cílených reklamních aktivit, které nabízejí některé třetí strany, s kterými splupracujeme. Budete muset navštívit webvé stránky jedntlivých prhlížečů a zařízení, na které se má váš nesuhlas vztahvat. Prtže nástrje vyslvení nesuhlasu mhu záviset na ckies, budete mžná muset v případě vymazání ckies tyt stránky znvu navštívit a pětvně si nastavit preference. O ckies si můžete přečíst i na Wikipedii: (česky).

11 XII. Jsu zpracvávány i údaje dětech? Naše webvé stránky nejsu určeny dětem mladším 16 let. Jejich sbní údaje tedy úmyslně neshrmažďujeme. Pkud zjistíme, že jsme nedpatřením získali sbní údaje dětech mladších 16 let, prvedeme krky k tmu, abychm tyt údaje c nejrychleji vymazali, krmě případů, kdy jsme příslušným záknem vázáni si je pnechat. XIII. Závěr Právní předpisy i naše bchdní strategie a s ní suvisející způsby zpracvání Vašich sbních údajů se mhu měnit. Pkud se tyt zásady rzhdneme aktualizvat, umístíme změny na našich webvých stránkách a budeme Vás těcht změnách infrmvat. V případech, kdy má djít k zásadnější změně těcht zásad, či v případě, kdy nám tak ulží zákn, budeme Vás infrmvat předem. Žádáme Vás, abyste si tyt zásady pečlivě přečetli a při další kmunikaci s námi či užívání našich webvých stránek tyt zásady pravidelně kntrlvali.

Zásady zpracování osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů Zásady zpracvání sbních údajů Obchdní splečnst NutriAcademy, s.r.. IČO: 29197228 se sídlem U Krčské vdárny 949/49, 140 00 Praha 4 - Krč Tyt zásady jsu účinné d 25. května 2018. Kntaktní údaje: Adresa:

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Obchdní splečnst MOVE.IN s.r.. IČ 06428576 se sídlem Ledce 10, Ledce, PSČ 664 62 zapsaná v bchdním rejstříku vedeném u Krajskéh sudu v Brně, pd sp. zn. C 102032 Tyt zásady

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji?

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji? Zásady chrany sbních údajů Tyt zásady chrany sbních údajů (dále jen Zásady ) ppisují způsb získávání, pužívání a dalšíh nakládání s sbními údaji získanými prstřednictvím webvéh rzhraní www.drinkvna.cz

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tyt zásady chrany sbních údajů (dále jen Zásady ) ppisují způsb získávání, pužívání a dalšíh nakládání s sbními údaji získanými prstřednictvím webvéh rzhraní http://www.chladicirucnik.cz

Více

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Ochrana sbních údajů Splečnst Merkuria Artes a.s.,(dále jen MA ) Severní 971/19, PSČ 500 03, IČO: 15062465, prvzvatel webvých stránek www.merkuriaartes.cz, prhlašuje, že veškeré sbní údaje (dále také údaje

Více

Informace k ochraně osobních údajů

Informace k ochraně osobních údajů Infrmace k chraně sbních údajů (pdle Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním sbních údajů a vlném phybu těcht údajů a zrušení

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji?

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji? Zásady chrany sbních údajů Tyt zásady chrany sbních údajů (dále jen Zásady ) ppisují způsb získávání, pužívání a dalšíh nakládání s sbními údaji získanými prstřednictvím webvéh rzhraní www.pravprpdnikatele.cz

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče Mateřská škla Slezská Ostrava, Pžární 8, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení, Základní škla, Ostrava-Pruba, Bulharská 1532, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, vážení klienti, vážení zaměstnanci, Základní škla a mateřská škla Ostrava, Ostrčilva 10, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů,

Více

Domov Čujkovova, Ostrava-Zábřeh, příspěvková organizace

Domov Čujkovova, Ostrava-Zábřeh, příspěvková organizace Dmv Čujkvva, Ostrava-Zábřeh, příspěvkvá rganizace Infrmace zpracvání sbních údajů Vážení uživatelé, rdinní příslušníci a zaměstnanci, Dmv Čujkvva, Ostrava-Zábřeh, příspěvkvá rganizace (dále jen Dmv Čujkvva),

Více

Níže jsou uvedeny zásady naší společnosti pro zpracování osobních údajů.

Níže jsou uvedeny zásady naší společnosti pro zpracování osobních údajů. Zásady chrany sbních údajů Ochrana sbních údajů Zásady chrany sbních údajů jsu vytvřeny na základě přijetí Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady (EU) 2016/679 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním

Více

Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace

Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace Infrmace zpracvání sbních údajů Úvdní infrmace Vážení, Statutární měst Ostrava-městský bvd Lhtka, IČ 00845451, U Splavu 76/14A, 725 28 Ostrava Lhtka, jak správce sbních údajů (dále jen jak správce neb

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče/záknní zástupci dětí/zaměstnanci Mateřská škla, Ostrava Pruba, Nezvalv nám. 856, příspěvkvá rganizace jak správce sbních údajů, si Vás tímt

Více

INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB

INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB dle Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady EU 2016/679 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním

Více

Zásady ochrany osobních údajů společnosti Ostravské výstavy, a.s.

Zásady ochrany osobních údajů společnosti Ostravské výstavy, a.s. Zásady chrany sbních údajů splečnsti Ostravské výstavy, a.s. Dne 25. května 2018 nabude účinnsti Nařízeni Evrpskéh parlamentu a Rady (EU) č.2016/679 ze dne 27. Dubna 2016 chraně fyzických sb v suvislsti

Více

OBCHODNÍ ZÁSADY SiMyCo s.r.o.

OBCHODNÍ ZÁSADY SiMyCo s.r.o. OBCHODNÍ ZÁSADY SiMyC s.r.. Splečnsti SiMyC s.r.. udělujete dbrvlně suhlas ke zpracvání vašich sbních údajů a k šíření bchdních sdělení v suladu s právními předpisy na chranu sbních údajů, zejména nařízením

Více

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Ochrana sbních údajů Tímt prhlašujeme, že veškeré sbní údaje (dále také údaje ) jsu pvažvány za přísně důvěrné a je s nimi nakládán v suladu s platnými záknnými ustanveními České Republiky v blasti chrany

Více

GDPR ochrana osobních údajů

GDPR ochrana osobních údajů GDPR chrana sbních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, Mateřská škla Ostrava- Pruba, Dvrní 763, příspěvkvá rganizace jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji?

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji? Zásady chrany sbních údajů Tyt zásady chrany sbních údajů (dále jen Zásady ) ppisují způsb získávání, pužívání a dalšíh nakládání s sbními údaji získanými prstřednictvím webvéh rzhraní https://www.veselyprimestak.cz/

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tt prhlášení upravuje plitiku chrany sbních údajů zpracvávaných splečnstí PRAGOPROJEKT, a.s. (dále jen splečnst neb správce ) při výknu pdnikatelské činnsti. Splečnst

Více

Osobní údaje zpracováváme na základě různých právních titulů, které můžeme rozdělit do těchto kategorií:

Osobní údaje zpracováváme na základě různých právních titulů, které můžeme rozdělit do těchto kategorií: Infrmace zpracvání sbních údajů Úvdní infrmace Vážení, Technický dvůr Ostrava Svinv, příspěvkvá rganizace městskéh bvdu Svinv, Nad Prubku 838, 721 00 Ostrava Svinv, IČ 71174231, jak správce sbních údajů

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení klienti, zaměstnanci a návštěvníci stránek, Dmv Magnlie, Ostrava Vítkvice, p.., (dále jen rganizace) jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem

Více

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP Datum vydání: 24.5.2018 Pslední aktualizace: 20.11.2018 Obsah Přehled pužitých zkratek a pjmů... 1 Úvd... 2 Kntakty... 2 Účely zpracvání

Více

Mateřská škola Ostrava, Hornická 43A, příspěvková organizace

Mateřská škola Ostrava, Hornická 43A, příspěvková organizace Mateřská škla Ostrava, Hrnická 43A, příspěvkvá rganizace Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení záknní zástupci šklu vzdělávaných dětí, zaměstnanci, zástupci splupracujících rganizací,

Více

Zásady ochrany osobních údajů a souborů cookie

Zásady ochrany osobních údajů a souborů cookie Zásady chrany sbních údajů a subrů ckie VŠEOBECNÉ INFORMACE Tyt Zásady chrany sbních údajů infrmují Uživatele tm, jaké sbní údaje mhu být shrmažďvány při pužívání webvých stránek www.sabaparking.cm (dále

Více

GDPR ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

GDPR ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ GDPR ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Úvdní infrmace Základní škla lgpedická s.r.., Paskvská 65/92, 720 00 Ostrava-Hrabvá jak zpracvatel sbních údajů, tímt infrmuje naplňvání Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady

Více

Obchodní Zásady GALATEA GROUP, a.s.

Obchodní Zásady GALATEA GROUP, a.s. Splečnsti GALATEA GROUP, a.s udělíte suhlas ke zpracvání vašich sbních údajů a k šíření bchdních sdělení v suladu s česku legislativu, zejména se záknem č. 101/2000 Sb., chraně sbních údajů a změně některých

Více

Základní škola a Mateřská škola Ostrava-Krásné Pole, Družební 336, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Ostrava-Krásné Pole, Družební 336, příspěvková organizace Základní škla a Mateřská škla Ostrava-Krásné Ple, Družební 336, příspěvkvá rganizace Infrmace zpracvání sbních údajů pr záknné zástupce, žáky a zaměstnance Úvdní infrmace Základní škla a Mateřská škla

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, zaměstnanci, klienti Mateřská škla Ostrava, Pděbradva 19, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

Zpráva pro uživatele

Zpráva pro uživatele Zpráva pr uživatele verze 1.0 Zpráva pr uživatele Histrie dkumentu: Verze Datum Schválil 1.0 26.7.2005 Manažer QCA e-mail: manager.pstsignum@cpst.cz Tent dkument pskytuje základní přehled hierarchii certifikačních

Více

Informace o zpracování osobních údajů. pro uživatele sociálních služeb

Informace o zpracování osobních údajů. pro uživatele sociálních služeb Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení klienti, pr uživatele sciálních služeb Dmv Krýtk, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt, za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro účely plnění povinností organizace dle:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro účely plnění povinností organizace dle: Infrmace zpracvání sbních údajů Úvdní infrmace Vážení záknní zástupci, rdiče Mateřská škla Ostrava- Petřkvice, U Kaple 670, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Školský zákon ) a souvisejících právních předpisů;

základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Školský zákon ) a souvisejících právních předpisů; Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Základní škla, Ostrava-Hrabvá, Paskvská 46, příspěvkvé rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti ve smyslu

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů Vážení rdiče, záknní zástupci dětí, Mateřská škla, Ostrava-Pruba, Sklvská 1168, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tt prhlášení upravuje plitiku chrany sbních údajů zpracvávaných splečnstí PRAGOPROJEKT, a.s., K Ryšánce 1668/16, 147 54 Praha 4, IČO: 452 72 387, zapsané v bchdním rejstříku

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče a zaměstnanci Mateřská škla Ostrava Nvá Bělá, příspěvkvá rganizace, Na Pláni 2/609, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

UNNI Trading, s.r.o.

UNNI Trading, s.r.o. Infrmace zpracvání klientských sbních údajů Tat infrmace ppisuje základní principy, pdle kterých splečnst, IČ 27802221, se sídlem: Na Letné 57, - Lazce, zapsaná v bchdním rejstříku u Krajskéh sudu v Ostravě,

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA DUBINA, F. FORMANA 13, příspěvková organizace

MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA DUBINA, F. FORMANA 13, příspěvková organizace MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA DUBINA, F. FORMANA 13, příspěvkvá rganizace Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení záknní zástupci dětí naší mateřské škly, Mateřská škla Ostrava - Dubina, F. Frmana

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK Ve splečnsti Sien slutin a.s., se sídlem Na Kpci 340/3e Havířv-Suchá, 735

Více

Ochrana vašich osobních údajů

Ochrana vašich osobních údajů GDPR Ochrana vašich sbních údajů Pkud jste mým klientem na základě bjednanéh prduktu či služby, dběratelem článků neb návštěvníkem webu, svěřujete mi své sbní údaje. Já zdpvídám za jejich chranu a zabezpečení.

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK Ve splečnsti RESTYL s.r.., se sídlem Hdkvická 669, 463 12 Liberec 23, IČO:

Více

Shop System - Smlouva o poskytování software

Shop System - Smlouva o poskytování software Shp System - Smluva pskytvání sftware Pskytvatel: NetSystems Slutin s.r.., zapsaná v bchdním rejstříku Městskéh sudu v Praze, ddíl C, vlžka 151732 Zenklva 37, Praha 8, Libeň 180 00 IČ: 28896416, DIČ: CZ28896416

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení návštěvníci, vážení zaměstnanci Zlgická zahrada Ostrava, příspěvkvá rganizace ( z ), jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady

Více

Základní škola Ostrava Mariánské Hory, Gen. Janka 1208, příspěvková organizace, PSČ , tel

Základní škola Ostrava Mariánské Hory, Gen. Janka 1208, příspěvková organizace, PSČ , tel Základní škla Ostrava Mariánské Hry, Gen. Janka 1208, příspěvkvá rganizace, PSČ 709 00, tel. 596 622 284 Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, žáci, zaměstnanci, bchdní partneři,

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesco recepty - soutěž pro zaměstnance

PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesco recepty - soutěž pro zaměstnance PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesc recepty - sutěž pr zaměstnance A. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Prvzvatelem sutěže, který má na starsti technicku a rganizační stránku sutěže, je splečnst Brandz Friendz Prductin s.r.., se sídlem

Více

Informační memorandum. (Informace o zpracování osobních údajů)

Informační memorandum. (Informace o zpracování osobních údajů) Infrmační memrandum (Infrmace zpracvání sbních údajů) Autškla Zubr a Autškla Břevnv s.r.. (dále jen Autškla ) dbá chranu Vašich sbních údajů a zavázala se tyt údaje chránit v suladu s transparentnstí,

Více

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Níže uvedenéh dne, měsíce a rku uzavřely smluvní strany: Splečnst: Se sídlem: IČO: DIČ: Zastupená: Kntaktní email: Splečnst je zapsána v bchdním rejstříku vedeném Krajským

Více

Posuzování zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel jako součásti výkonu práce

Posuzování zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel jako součásti výkonu práce Psuzvání zdravtní způsbilsti k řízení mtrvých vzidel jak sučásti výknu práce Zdravtní způsbilst řidiče mtrvých vzidel je jednu ze základních pdmínek bezpečnsti prvzu na pzemních kmunikacích. Prt je zdravtní

Více

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP Datum vydání: 24. 5. 2018 Pslední aktualizace: 8. 4. 2019 Verze: 1.3 Obsah Přehled pužitých zkratek a pjmů... 1 Úvd... 2 Kntakty... 2

Více

Základní škola a mateřská škola Ostrava Zábřeh, Kosmonautů 13, příspěvková organizace Kosmonautů 2218/13, Ostrava - Zábřeh

Základní škola a mateřská škola Ostrava Zábřeh, Kosmonautů 13, příspěvková organizace Kosmonautů 2218/13, Ostrava - Zábřeh Základní škla a mateřská škla Ostrava Zábřeh, Ksmnautů 13, příspěvkvá rganizace Ksmnautů 2218/13, 700 30 Ostrava - Zábřeh Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážená paní, vážený pane, naše

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, UCHAZEČE O ZAMĚSTNÁNÍ, NÁVŠTĚVNÍKY AREÁLU Ve splečnsti Mramis s.r..se sídlem Hlubinská 1378/36, 702 00, Ostrava -

Více

1. Zpracováváme následující osobní údaje: 2. Proč osobní údaje zpracováváme a co nás k tomu opravňuje?

1. Zpracováváme následující osobní údaje: 2. Proč osobní údaje zpracováváme a co nás k tomu opravňuje? Když pužíváte naše služby, sbíráme různé typy údajů, jak jsu vaše kntakty a další. Sledujeme, jaké prdukty si prhlížíte na našem webu, a dvzujeme z th další údaje vás, abychm v buducnu mhli náš web dále

Více

k elektronickému výběrovému řízení na úplatné postoupení pohledávek z titulu předčasně ukončených leasingových smluv

k elektronickému výběrovému řízení na úplatné postoupení pohledávek z titulu předčasně ukončených leasingových smluv INFORMAČNÍ MEMORANDUM č. 4/3/2009/11 k elektrnickému výběrvému řízení na úplatné pstupení phledávek z titulu předčasně uknčených leasingvých smluv Praha, 30.11.2010 Infrmační memrandum č. 4/3/2009/11 1/9

Více

Zásady zpracování a ochrany osobních údajů (pro subdodavatele a zákazníky)

Zásady zpracování a ochrany osobních údajů (pro subdodavatele a zákazníky) I. Úvd Tyt zásady a pstup při zpracvání bsahují základní infrmace, jak naše splečnst LM Cnstructin s.r.., se sídlem Křižíkva 506/62, Karlín, 186 00 Praha 8, IČO: 24820831, zapsaná v Obchdním rejstříku

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK Ve splečnsti ELEMAN spl. s r.., se sídlem Nádražní 344/23, 150 00 Praha 5,

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI pr zákazníky, ddavatele, uchazeče zaměstnání, návštěvníky areálu Ve splečnsti BONATRANS GROUP a.s. se sídlem: Revluční 1234, 735 94 Bhumín, Česká

Více

SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP)

SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP) Název Čísl Vlastník SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP) Tat směrnice nahrazuje: Datum platnsti d: 01.10.2015 Základní právní předpisy:

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Základní škla Ostrava-Michálkvice, U Kříže 28, příspěvkvá rganizace, 715 00 Ostrava-Michálkvice 596 231 614, mbil: 731 152 578, IDDS: t8gy4tc, e-mail: sekretariat@zsmichalkvice.cz Infrmace zpracvání sbních

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK Ve splečnsti Diadema Internet s.r.. se sídlem Mrseva 1126/5, 301 00 Plzeň,

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK Ve splečnsti KOŘAN NÁBYTEK s.r.., se sídlem Pěnkavva 277/16, 326 00 Plzeň,

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ STIPENDIA NADAČNÍ FOND PRO PODPORU MĚSTSKÉ NEMOCNICE, A.S. VE DVOŘE KRÁLOVÉ NAD LABEM

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ STIPENDIA NADAČNÍ FOND PRO PODPORU MĚSTSKÉ NEMOCNICE, A.S. VE DVOŘE KRÁLOVÉ NAD LABEM ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ STIPENDIA NADAČNÍ FOND PRO PODPORU MĚSTSKÉ NEMOCNICE, A.S. E DOŘE KRÁLOÉ NAD LABEM Žádám stipendium v akademickém/šklním rce 08/09 Čísl účtu: Míst narzení: Kntaktní adresa: Telefn:

Více

Forum hosting Prohlášení o ochraně osobních údajů

Forum hosting Prohlášení o ochraně osobních údajů Frum hsting Prhlášení chraně sbních údajů Datum 14. 6. 2018 Správce Filip Kučera http://www.frumhsting.cz pdpra@frumhsting.cz Zásady zpracvání sbních údajů Tímt dkumentem Vám pskytujeme infrmace Vašich

Více

Každý registrační formulář uvádí, jaký druh osobních údajů shromažďujeme různé účely mohou vyžadovat různé osobní údaje, například:

Každý registrační formulář uvádí, jaký druh osobních údajů shromažďujeme různé účely mohou vyžadovat různé osobní údaje, například: Pslední aktualizace zásad: 16. dubna 2018 ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ My, splečnst Bridgestne Eurpe NV/SA zalžená pdle belgickéh práva se sídlem v Kleine Klsterstraat 10, 1932 Zaventem, Belgie, IČ 0441192820,

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK V družstvu ZLATNÍK, družstv umělecké výrby, se sídlem Lešetínská 16, 719

Více

Ochrana osobních údajů v e-shopu

Ochrana osobních údajů v e-shopu Ochrana sbních údajů v e-shpu Ochrana sbních údajů v e-shpu VitalSupprt I. Úvd 1. Účelem tht dkumentu Ochrana sbních údajů v e-shpu VitalSupprt (dále jen zásady ) je pdrbné vysvětlení pdmínek zpracvání

Více

Informace o zpracování osobních údajů. pro zaměstnance

Informace o zpracování osobních údajů. pro zaměstnance Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení zaměstnanci, pr zaměstnance Dmv Krýtk, příspěvkvá rganizace jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti ve smyslu

Více

Obchodní a dodací podmínky

Obchodní a dodací podmínky Obchdní a ddací pdmínky ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyt bchdní a ddací pdmínky (dále jen bchdní pdmínky") bchdní splečnsti Akční Ceny s.r.., se sídlem Ve Slatinách 3242/3, Praha 10- Záběhlice, 106 00 IČO: 030

Více

Základní umělecká škola, Krnov, Hlavní náměstí 9, příspěvková organizace, PSČ , IČO

Základní umělecká škola, Krnov, Hlavní náměstí 9, příspěvková organizace, PSČ , IČO Základní umělecká škla, Krnv, Hlavní náměstí 9, příspěvkvá rganizace, PSČ 794 01, IČO 60780541 Tel. +420 554 611 030, e-mail: inf@zuskrnv.cz, www.zuskrnv.cz Ochrana sbních údajů infrmace zpracvání sbních

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Pslední aktualizace zásad: 31. ledna 2018 ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Bridgestne Eurpe NV/SA, splečnst pdléhající belgickým záknům, se sídlem na adrese Kleine Klsterstraat 10, 1932 Zaventem, Belgie,

Více

Základní škola, Ostrava-Poruba, I. Sekaniny 1804, příspěvková organizace

Základní škola, Ostrava-Poruba, I. Sekaniny 1804, příspěvková organizace Základní škla, Ostrava-Pruba, I. Sekaniny 1804, příspěvkvá rganizace Ivana Sekaniny 1804/15, Pruba, 708 00 Ostrava vedená v bchdním rejstříku u Krajskéh sudu v Ostravě v ddílu Pr, vlžce čísl 727 Infrmace

Více

Informace o zpracování osobních údajů. pro zaměstnance

Informace o zpracování osobních údajů. pro zaměstnance Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení zaměstnanci, pr zaměstnance Dmv Krýtk, příspěvkvá rganizace jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti ve smyslu

Více

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Ochrana sbních údajů V Yuuu s.r.., IČ: 03286088 (dále jen my ) věnujeme chraně sbních údajů velku pzrnst. V tmt dkumentu naleznete infrmace tm, jaké sbní údaje zpracváváme zejména našich zákaznících a

Více

VNITŘNÍ PRAVIDLA ODLEHČOVACÍ SLUŽBY

VNITŘNÍ PRAVIDLA ODLEHČOVACÍ SLUŽBY VNITŘNÍ PRAVIDLA ODLEHČOVACÍ SLUŽBY KDO JSME A KOMU SLOUŽÍME platná d 1. 4. 2015 Charakteristika dlehčvací služby Odlehčvací služba je terénní služba pskytvaná sbám, které mají sníženu sběstačnst z důvdu

Více

INFORMAČNÍ DOKUMENT O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY

INFORMAČNÍ DOKUMENT O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY INFORMAČNÍ DOKUMENT O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY Tt infrmační memrandum zpracvání sbních údajů ppisuje zejména jakým způsbem, za jakým účelem a v jakém rzsahu zpracváváme Vaše sbní údaje.

Více

Ochrana soukromí. Jaké osobní údaje zpracováváme? Zpracováváme následující osobní údaje:

Ochrana soukromí. Jaké osobní údaje zpracováváme? Zpracováváme následující osobní údaje: Ochrana sukrmí Ve firmách Petr Mjžíš, IČ 16537785, Jana Mjžíšvá, IČ 49792997 (dále jen my ), www.autmjzis.cz, věnujeme chraně sbních údajů velku pzrnst. V tmt dkumentu naleznete infrmace tm, jaké sbní

Více

Trvání soutěže: Soutěž trvá od okamžiku vyhlášení na sociální síti FACEBOOK dne 22.9. 2015 do konce dne 25.12.2015.

Trvání soutěže: Soutěž trvá od okamžiku vyhlášení na sociální síti FACEBOOK dne 22.9. 2015 do konce dne 25.12.2015. Pravidla sutěže Desperads Facebk sutěž" Přadatel sutěže: Přadatelem sutěže je splečnst Heineken Česká Republika, a.s., se sídlem v Krušvicích, U Pivvaru 1, IČO 45148066, zapsaná v bchdním rejstříku vedeném

Více

Zásady zpracování osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů Zásady zpracování osobních údajů Kontaktní údaje správce Název: Tomáš Chytil podlahyalfa.cz Adresa sídla: Záříčí 54 IČO: 74202294 E-mail: podlahyalfa@seznam.cz Telefon: 608 855 055 Zpracování osobních

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, žáci, zaměstnanci a přátelé škly, Základní škla Slezská Ostrava, Bhumínská 72, p.., jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, žáci, zaměstnanci a přátelé škly, Základní škla Slezská Ostrava, Bhumínská 72, p.., jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ obchodní podmínky prodávající kupní smlouva kupující webové rozhraní obchodu webová stránka

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ obchodní podmínky prodávající kupní smlouva kupující webové rozhraní obchodu webová stránka OBCHODNÍ PODMÍNKY Ing. Petr Adámek se sídlem: Pd Cihelnu 4, 161 00 Praha 6 identifikační čísl:cz7104240792 IČ:43094554 pr prdej zbží prstřednictvím n-line bchdu umístěnéh na internetvé adrese www.nniprdukty.cz

Více

INFORMACE SPOLEČNOSTI V SOUVISLOSTI S POSKYTOVÁNÍM INVESTIČNÍCH SLUŽEB

INFORMACE SPOLEČNOSTI V SOUVISLOSTI S POSKYTOVÁNÍM INVESTIČNÍCH SLUŽEB INFORMACE SPOLEČNOSTI V SOUVISLOSTI S POSKYTOVÁNÍM INVESTIČNÍCH SLUŽEB Generali Investments CEE, investiční splečnst, a.s. Generali Investments CEE, investiční splečnst, a.s. Obsah: 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ...

Více

Obchodní podmínky. 2. Objednávka a uzavření smlouvy

Obchodní podmínky. 2. Objednávka a uzavření smlouvy Obchdní pdmínky 1. Prvzvatel Karel Pavelek E-mail: airwheel@freewheel.cz Telefn: 776628664 IČ: 65484185 DIČ: CZ7504024737 Adresa: Dlní Věstnice 172, 692 29 Č.Ú.: 35-6974480257/0100 2. Objednávka a uzavření

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI pr zákazníky, ddavatele, uchazeče zaměstnání, návštěvníky areálu a další sby Ve splečnsti MS UTILITIES & SERVICES a.s., se sídlem Bezručva 1200,

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ, OSOB KONAJÍCÍCH PRÁCI MIMO PRACOVNÍ POMĚR A ZÁSTUPCŮ Ve splečnsti Mramis s.r.. se sídlem Hlubinská 1378/36, 702 00, Ostrava - Mravská Ostrava, IČO: 26090881,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU VYDÁVÁNÍ OVĚŘENÝCH VÝSTUPŮ

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU VYDÁVÁNÍ OVĚŘENÝCH VÝSTUPŮ Česká pšta, s.p. Praha 1, Plitických vězňů 909/4, PSČ 225 99 zapsán v bchdním rejstříku vedeném Městským sudem v Praze ddíl A, vlžka 7565 IČO: 47 11 49 83 DIČ: CZ47 11 49 83 OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Splečnst Lutech Resurces Czech Republic s.r.., IČO 016 79 716, se sídlem Hlandská 874/8, Štýřice, 639 00 Brn, zapsaná v bchdním rejstříku vedeném u Krajskéh sudu v Brně pd

Více

Pravidla on-line výběrových řízení ENTERaukce.net

Pravidla on-line výběrových řízení ENTERaukce.net Pravidla n-line výběrvých řízení ENTERaukce.net (dále jen pravidla) I. Účel pravidel: Účelem těcht pravidel je pdrbně stanvit průběh realizace n-line výběrvých řízení ENTERaukce.net v elektrnické aukční

Více

Smlouva o obchodním zastoupení

Smlouva o obchodním zastoupení Smluva bchdním zastupení Zastupený CZ.NIC, z. s. p.. sídl Americká 23, 12000 Praha 2 IČ 67985726 DIČ CZ67985726 zastupený Mgr. Ondřejem Filipem, výknným ředitelem sdružení a Obchdní zástupce Se sídlem

Více

Obchodní podmínky. Stránka 1 z 8 platné od 1. 1. 2014

Obchodní podmínky. Stránka 1 z 8 platné od 1. 1. 2014 Obchdní pdmínky Stránka 1 z 8 platné d 1. 1. 2014 Obchdní pdmínky internetvéh bchdu VOPIČÁK.CZ prvzvanéh na základě smluvy sdružení živnstníků Pavel Janušek Michal Halunek Mezi Šklami 2471/10 Uzbecká 1463/1

Více

Krajský úřad Karlovarského kraje

Krajský úřad Karlovarského kraje Krajský úřad Karlvarskéh kraje PRAKTICKÝ POSTUP ZAVEDENÍ GDPR ve šklách a šklských zařízení Jaký přístup zvlil Karlvarský kraj Jaká je pdpra zřizvatele šklám Jak prbíhá vstupní analýza? NAVRHOVANÝ POSTUP

Více

1. Státní fond rozvoje bydlení (dále jen Fond ) je právnickou osobou.

1. Státní fond rozvoje bydlení (dále jen Fond ) je právnickou osobou. STATUT STÁTNÍHO FONDU ROZVOJE BYDLENÍ NOVÉ ZNĚNÍ Článek 1 - Úvdní ustanvení 1. Státní fnd rzvje bydlení (dále jen Fnd ) je právnicku sbu. 2. Fnd byl zřízen záknem č. 211/2000 Sb., Státním fndu rzvje bydlení

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S398/2010/VZ-16684/2010/520/NGl V Brně dne: 14. února 2011

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S398/2010/VZ-16684/2010/520/NGl V Brně dne: 14. února 2011 *uhsx0039d6p* UOHSX0039D6P ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S398/2010/VZ-16684/2010/520/NGl V Brně dne: 14. únra 2011 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna

Více

VIS ČAK - Uživatelský manuál - OnLine semináře

VIS ČAK - Uživatelský manuál - OnLine semináře UŽIVATELSKÝ MANUÁL - ONLINE SEMINÁŘE Autr: Aquasft, spl. s r.., Vavrečka Lukáš Prjekt: VIS ČAK Pslední aktualizace: 11.12.2009 Jmén subru: UživatelskýManuál_OnLine_Semináře_0v2.dcx Pčet stran: 12 OBSAH

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže "Pojištění je dobrá rada"

ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže Pojištění je dobrá rada ÚPLNÁ PRAVIDLA sutěže "Pjištění je dbrá rada" Tat pravidla sutěže (dále jen "Pravidla") upravují sptřebitelsku sutěž "Pjištění je dbrá rada" (dále jen "Sutěž") jak jediný závazný a úplný dkument. 1. Přadatel

Více

Metodická příručka Omezování tranzitní nákladní dopravy

Metodická příručka Omezování tranzitní nákladní dopravy Metdická příručka Omezvání tranzitní nákladní dpravy K právnímu stavu ke dni 1. ledna 2016 Obsah 1 Na úvd... 2 2 Základní pjmy... 3 3 Obecně k mezvání tranzitní nákladní dpravy... 4 4 Prvedení příslušnéh

Více

1.1. Internetový obchod SPEEMSY (dále jen Internetový obchod )

1.1. Internetový obchod SPEEMSY (dále jen Internetový obchod ) Obchdní pdmínky 1. Úvdní Ustanvení 1.1. Internetvý bchd SPEEMSY (dále jen Internetvý bchd ) 1.1.1. Internetvý bchd SPEEMSY, který prdává zbží prstřednictvím n-line bchdu umístěnéh na adrese http://www.speemsy.cz,

Více

1. Shrnutí povinností pro poskytovatele i žadatele EU dotací. Povinnost odkrýt vlastnickou strukturu a skutečné vlastníky, tzn.

1. Shrnutí povinností pro poskytovatele i žadatele EU dotací. Povinnost odkrýt vlastnickou strukturu a skutečné vlastníky, tzn. 1. Shrnutí pvinnstí pr pskytvatele i žadatele EU dtací Žadatelé Pvinnst dkrýt vlastnicku strukturu a skutečné vlastníky, tzn. učinit prhlášení vlastnické struktuře a skutečných majitelích, ve kterém jsu

Více

Zpracování údajů je založeno na souhlasu subjektu pro následující účely:

Zpracování údajů je založeno na souhlasu subjektu pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů klientů 1. Úvdní infrmace Dmv pr seniry Iris, Ostrava Mariánské Hry, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více