VÁNOČNÍ SLEVOVÁ KNÍŽKA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÁNOČNÍ SLEVOVÁ KNÍŽKA"

Transkript

1 VÁNOČNÍ SLEVOVÁ KNÍŽKA

2 PRAVIDLA: 1. Kupón je možné uplatnit pouze v OC Letňany. 2. Kupón je platný v termínu uvedeném na přední straně, nebo do vyprodání zásob. 3. Kupón platí pouze na jeden nákup a není možné ho směnit za hotovost. 4. Slevy není možné kombinovat s jinými slevami, akcemi a věrnostními kluby, není-li uvedeno jinak. 5. Slevy není možné sčítat. 6. Slevu není možné uplatnit na dárkové poukázky. 7. Letňany Centre, s. r. o. zastupující OC Letňany nenese zodpovědnost za nemožnost uplatnění slevového kupónu a nezodpovídá za žádnou škodu, ušlý zisk, případně jinou újmu vzniklou v této souvislosti.

3 20 % NA NEZLEVNĚNÉ A 5 % NA ZLEVNĚNÉ ZBOŽÍ Slevy nelze kombinovat. Neplatí na nákup poukázek. Nelze použít zákaznickou kartu A3 SPORT. Sleva platí pouze po předložení platného kupónu.

4 HODNOTNÝ DÁREK K NÁKUPU K nákupu nad 1500 Kč od nás obdržíte dárek - pero Parker nebo diář Moleskine. Vyberte si, co vám udělá větší radost.

5 DÁREK ZÍSKEJTE 4 MINIATURY OBLÍBENÝCH PRODUKTŮ JAKO DÁREK K NÁKUPU NAD 1550 Kč A NAVÍC NÁKUPNÍ TAŠKU PŘI NÁKUPU NAD 3000 Kč. Těšíme se na Vás! Akce platí do vyprodání zásob. Slevy a akce se nesčítají.

6 50 % NA BALÍČEK UŠETŘÍTE 1.995,- Kompletní mycí program 4. + program 7. nanovoskování.

7 20 % NA VŠE Sleva se nevztahuje na LEGO, kočárky, autosedačky a jejich příslušenství a na položky označené hvězdičkou. Slevy a akce nelze sčítat.

8 20 % NA KOLEKCI PODZIM/ZIMA 2018

9 40 % NA BUSHMAN KOŠILI ENDERBY, BARVA RED Původní cena Kč, nyní akční cena Kč.

10 20 % NA CELÝ NÁKUP

11 1000 Kč NA NÁKUP KOŽENÉ BUNDY

12 500 Kč PŘI NÁKUPU NAD 2500 Kč Tuto nabídku není možné kombinovat s dalšími akcemi nebo slevami.

13 300 Kč NA NEZLEVNĚNÉ DIOPTRICKÉ OBRUBY PŘI NÁKUPU NAD Kč Sleva nelze uplatnit na nákup na e-shopu.

14 50 % NA ZIMNÍ KLOBOUKY AMERICKÉ ZNAČKY BAILEY OF HOLLYWOOD

15 30 50 % NA VYBRANÉ MODELY ZIMNÍCH SVETRŮ

16 30 % Na podzimní kolekci, bundy a kabáty. 20 % SLEVA Na zimní kolekci.

17 20 % NA VŠE NEZLEVNĚNÉ Slevu nelze kombinovat s jinými akčními nabídkami a slevami.

18 K DEZERTU ESPRESSO ZDARMA

19 KE DVĚMA HLAVNÍM JÍDLŮM DĚTSKÉ MENU ZDARMA

20 DÁREK K NÁKUPU NAD 490 KČ Platí do vyčerpání zásob.

21 20 % NEPLATÍ NA ZLEVNĚNÉ VÝROBKY A ONLINE SHOP Není možné kombinovat s jinými slevami a nabídkami. Platí jen v prodejně Lindex OC Letňany s kuponem.

22 20 % NA KOLEKCI PODZIM/ZIMA Slevy a akce nelze kombinovat.

23 20 % NA VYBRANÉ ZBOŽÍ Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží.

24 20 % NA NEZLEVNĚNÉ ZBOŽÍ Slevy nelze sčítat ani kombinovat s jinými akcemi. Platí pouze v OC Letňany.

25 AŽ52 % Z MALOOBCHODNÍCH CEN NA KUCHYŇSKÝ NÁBYTEK značek Dolti, Dolti Collection, Livanza a Bauformat od největšího prodejce kuchyní společnosti Oresi. Slevové kupóny se nesčítají, akci nelze kombinovat s ostatními nabídkami a slevovými akcemi. Sleva se nevztahuje na dopravu a montáž.

26 20 % PŘI NÁKUPU NAD Kč Nevztahuje se na zboží označené SPECIAL PRICE a zlevněné zboží. Nelze kombinovat se slevovými kupony.

27 DÁREK K NÁKUPU NAD 3000 Kč Platí do vyprodání zásob.

28 20 % NA VŠE České šperky, diamantové, zlaté, stříbrné, přírodní perly Yuno, Coeur De Lion, hodinky PRIM a JVD.

29 K ZAKOUPENÉMU ICE TEA DRUHÉ ZDARMA Akce platí v BB Letňany. Nelze kombinovat s jinými akcemi a nelze směnit za hotovost.

30 K ZAKOUPENÉMU SNÍDAŇOVÉMU PRODUKTU DRUHÝ LEVNĚJŠÍ ZDARMA Akce platí v BB Letňany. Nelze kombinovat s jinými akcemi a nelze směnit za hotovost. Snídaně se podávají do hod.

31 20 % PŘI MINIMÁLNÍ HODNOTĚ NÁKUPU 1599 Kč Slevu je možné uplatnit na nákup v minimální hodnotě 1599 Kč. Slevu není možné sčítat ani kombinovat s dalšími slevami/akcemi, pouze s CRM kupónem z Baťa klubu. Zboží zakoupené v této akci lze pouze vyměnit, nelze vrátit.

32 20 % NA EXKLUZIVNÍ ŠVÝCARSKOU KOSMETIKU SKINCODE Platí pouze v BENU Lékárně OC Letňany Praha po předložení karty BENU PLUS. Slevy nelze sčítat a uplatnit na e-shopu. Sleva neplatí na již zlevněné zboží. Sleva platí do vyprodání zásob

33 20 % PŘI NÁKUPU JAKÉHOKOLI JÍDLA S POLÉVKOU

34 LONG CHICKEN 1+1 ZDARMA

35 9 KS CHICKEN NUGET ZA 49 Kč

36 3+3 KUP 3 DOSTANEŠ 3 ZDARMA Při zakoupení 6 položek dostane zákazník 3 nejlevnější z nich zdarma.

37 30 % NA PŘÍSLUŠENSTVÍ K MOBILNÍM TELEFONŮM

38 30 % NA LETECKÉ POBYTOVÉ ZÁJEZDY NA ŘECKÉ OSTROVY LEFKÁDA, THASSOS, LESBOS Z NABÍDKY LÉTO 2019 Slevu nelze kombinovat s žádnými dalšími slevami. Slevu lze uplatnit pouze na dospělou osobu. Slevu nelze uplatnit na dětské ceny. Slevu lze využít na nově zakoupený zájezd, nikoliv zpětně. Slevový kupón bude při zakoupení zájezdu prodejcem odebrán.

39 Televizor SAMSUNG UE55NU7472 4K Ultra HD, úhlopříčka 138 cm, DVB-S2/T/T2 (H.265), Wi-Fi, Smart TV. Bežná cena Akční cena Kč Kč

40 Sušička prádla AEG AbsoluteCare T8DEE48SC Úsporná sušička v energetické třídě A++. Kapacita 8 kg prádla. Bežná cena Akční cena Kč Kč

41 25 % NA BATERIOVÉ DEKORACE DECOLED

42 10 % NA NEZLEVNĚNOU OBUV A KABELKY + DÁREČEK K NÁKUPU Sleva se nevztahuje na zlevněné a jiné akční zboží a nákup dárkových karet. Slevy nelze sčítat. Platí pouze v prodejně Deichmann v OC Letňany.

43 JEDNORÁZOVÁ SLEVA 50 Kč NA NÁKUP VOLNĚ PRODEJNÉHO SORTIMENTU V HODNOTĚ NAD 300 Kč. Kupon se nevztahuje na léky, vázány na lékařský předpis. Lékárna je oprávněna odmítnout neoriginální, poškozený nebo jinak znehodnocený kupon. Kupon nelze proplatit v hotovosti, nelze sčítat ani jej kombinovat s jinými slevami nebo akcemi a za nevyčerpanou hodnotu nebudou vráceny peníze.

44 DÁREK K NÁKUPU Platí při nákupu nad 1000 Kč na prodejně v OC Letňany.

45 28 % NA VYBRANÁ 3-DÍLNÁ PYŽAMA UŠETŘETE 430 Kč! Místo Nyní za Kč Kč

46 25 % NA SEZÓNNÍ DRINKY, DLE AKTUÁLNÍ NABÍDKY

47 25 % NA KOMPLETNÍ DIOPTRICKÉ BRÝLE (OBRUBA + BRÝLOVÉ ČOČKY) Akci nelze kombinovat ani sčítat s jinými akčními nabídkami nebo slevovými kupony.

48 PÁNSKÁ BUNDA Původní cena Nyní za Kč 999 Kč Pánská odlehčená zateplená bunda HANNAH GABBER je vyrobená z moderního materiálu Airlite a plněna kvalitním izolačním vláknem Dupont. Poskytne široké využití za chladného počasí jak v přírodě, tak ve městě.

49 DÁMSKÁ BUNDA Původní cena Nyní za Kč 999 Kč Dámská zateplená softshellová bunda HANNAH ELLE osazena membránou Resstex 8000 s vyváženým poměrem nepromokavosti a prodyšnosti. Odepínatelná kapuce se stahováním a střih navržený tak, aby neomezoval ani při náročných aktivitách.

50 20 % NA EXPRESNÍ OPRAVY A PŘÍSLUŠENSTVÍ V Apple Premium Servisu iphonepoint. Nevztahuje se na servis produktů řady X.

51 ZDARMA BEZEDNÝ NÁPOJ K JAKÉMUKOLIV ZAKOUPENÉMU KYBLÍKU Platnost kupónu:

52 20 % NA JEDEN VYBRANÝ PRODUKT Sleva platí po předložení kuponu v prodejně KIKA Letňany. Sleva z dosavadních prodejních cen. Nevztahuje se na elektrospotřebiče, kuchyně Blogg, zboží ve výprodeji, uvedené v letáku, s označením KIKA tip, Akce a na již uzavřené kupní smlouvy. Slevy není možné kumulovat.

53 50 % ZVÝHODNĚNÝ SET Sleva platí po předložení kuponu v prodejně KIKA Letňany. Při zakoupení 2 ks nezlevněného povlečení Fleuresse sleva 50 % na prostěradlo Fleuresse (max. 2 ks cm nebo 1 ks ostatní rozměry). Nelze sčítat ani kombinovat s jinými akcemi. Sleva z dosavadních prodejních cen.

54 200 Kč SVĚTOVÝ BESTSELLER HRAVÁ ANATOMIE za neopakovatelnou cenu pouze v Knihy Dobrovský. Platí na nákup v kamenné prodejně Knihy Dobrovský OC Letňany. Neplatí na nákup osobním odběrem z e-shopu a nelze kombinovat s jinými slevami.

55 DÁREK K NÁKUPU NAD 490 Kč BONBÓNY CAFFAREL NABITÉ OŘÍŠKY MLÉČNÉ S LÍSKOVÝMI OŘÍŠKY V BALENÍ 35 g V HODNOTĚ 49,90 Kč. Platí do vyčerpání zásob.

56 3+1 ZDARMA VYBERTE SI 4 LIBOVOLNÉ VÝROBKY A TEN NEJLEVNĚJŠÍ Z NICH ZÍSKÁTE ZDARMA.* KRÁSNÉ VÁNOČNÍ BALENÍ JE V CENĚ! *Nabídka platí do nebo do vyprodání zásob a nelze ji kombinovat s dalšími slevovými akcemi. Zdarma je vždy ten nejlevnější výrobek ze sady 4 výrobků.

57 15 % NA NÁKUP NAD 1500 Kč.* Nabídka platí na nezlevněné oblečení, potraviny či jejich kombinaci. Nelze ji kombinovat s jinými akcemi a slevami a lze ji použít jednorázově pouze v prodejně OC Letňany.

58 20 % NA JÍDLO Sleva neplatí na nápoje a menu.

59 10 % Z CELKOVÉ CENY NÁKUPU

60 20 % NA NEZLEVNĚNÉ ZBOŽÍ Neplatí na limitovanou edici Karel Abraham.

61 MINI MAKRONKA ZDARMA PŘI NÁKUPU JAKÉKOLI KÁVY ZÍSKÁTE ZDARMA BROSKVOVO- MERUŇKOVOU MINI MAKRONKU. Voucher odevzdejte u pokladny. Slevy nelze kombinovat ani sčítat.

62 30 % NA PEDRO 1 KG BALENÍ

63 20 % NA PENĚŽENKY Akce platí do vyprodání zásob a nevztahuje se na již zlevněné peněženky

64 25 % NA KOLEKCI PODZIM/ZIMA 2018 Nevztahuje se na kolekci Silverline a nesčítá se s dalšími slevovými akcemi.

65 20 % NA VŠE Sleva platí na celou útratu v naší restauraci.

66 30 % NA TRIČKO PME LEGEND PPSS181853, VÝBĚR VE 2 BARVÁCH Akce platí po dobu platnosti kupónu, nebo do vyprodaní zásob.

67 22 % NA KŘESLA LA-Z-BOY Americká značka La-Z-Boy představuje polohovatelná křesla s jedinečným systémem polohování, které přináší svět pohodlí a komfortu do vašeho obýváku.

68 10 % NA ÚTRATU V NAŠÍ RESTAURACI Sleva se nevztahuje na polední nabídku.

69 20 % NA NÁKUP PŘI KOUPI 2 POLOŽEK Platné na kompletní novou kolekci Quiksilver, Roxy a DC Shoes. Nelze kombinovat s jinými probíhajícími akcemi.

70 10 % NA NÁKUP

71 20 % NA SLUNEČNÍ BRÝLE ZNAČKY RAY BAN

72 20 % NA JIŽ ZLEVNĚNÉ ZBOŽÍ SLEVY NADĚLUJEME UŽ PŘED VÁNOCI Užijte si u nás zimní nákupy! Pouze v rámci této slevové knížky! Udělejte si radost pro sebe. Dárky počkají.

73 20 % NA VYBRANÁ JÍDLA Smažený řízek, domácí bramborová kaše, okurka. Rizoto retro s kuřecím masem, okurka, sýr. Kuřecí steak s houbovou omáčkou, hranolky.

74 ZATEPLOVACÍ PÁNSKÁ BUNDA Původní cena Nyní za Kč 999 Kč Pánská zateplovací bunda RAFIKI FLETCHER vhodná do skal i pro každodenní nošení. Hlavní předností je termoizolační výplň vláknem DuPont Sorona, zaručující optimální tepelný komfort a dlouhou životnost.

75 ZATEPLOVACÍ DÁMSKÁ BUNDA Původní cena Nyní za Kč 999 Kč Lehká dámská zateplovací bunda RAFIKI FLYNN, která je jako stvořená pro zahřátí jak v přírodě, tak ve městě. Vnitřní výplň DuPont Sorona zajišťuje optimální tepelný komfort.

76 20 % NA NOVOU NEZLEVNĚNOU KOLEKCI Slevy není možné kombinovat s jinými akcemi prodejny.

77 20 % NA POLŠTÁŘE Slevy se nesčítají a neplatí na již zlevněné zboží.

78 20 % NA SEPHORA COLLECTION Platnost kupónu:

79 2 x GRANDE CAPPUCCINO NEBO CAFFÉ LATTÉ za 139 Kč

80 GRANDE CAPPUCCINO/ CAFFÉ LATTÉ + JAKÝKOLIV CHEESECAKE za 119 Kč

81 50 Kč PŘI NÁKUPU N AD 250 Kč Nevztahuje se na nákup dárkových poukázek. Slevu nelze kombinovat se slevou z věrnostního programu nebo jiným slevovým kódem.

82 200 Kč PŘI NÁKUPU NAD 1000 Kč Nevztahuje se na nákup dárkových poukázek. Slevu nelze kombinovat se slevou z věrnostního programu nebo jiným slevovým kódem.

83 2+1 ZDARMA Kupte dva poukazy na jízdu v Surf Areně a jeden ve stejné hodnotě dostanete ZDARMA. Platí při nákupu na recepci Surf Areny po předložení slevového kuponu. Platnost kupónu:

84 20 % Na veškeré služby THE ORIGINAL BARBER SHOP. SLEVA 20 % Na nákup kosmetiky MONSIEUR.

85 50 % NA VEŠKERÉ MASÁŽE V NAŠEM SALONU

86 20 % PŘI NÁKUPU NAD 1500,- Kč Slevu není možné kombinovat s jinými slevami ani ji uplatnit na nákup dárkových karet a na nákup v e-shopu Marionnaud.

87 50 % Z PŮVODNÍ CENY NA VŠECHNY ZIMNÍ BUNDY A KABÁTY Platné pouze v OC Letňany po předložení kuponu.

88 20 % NA CELÝ SORTIMENT

89 DÁREK K NÁKUPU Nabídka platí pro nákup nad Kč. Nabídka platí od nebo do vyčerpání zásob dárků.

90 20 % NA CELÝ SORTIMENT HODINEK DANIEL KLEIN

91 20 % NA CELÝ SORTIMENT ZLATÝCH, STŘÍBRNÝCH A OCELOVÝCH ŠPERKŮ

92 30 % NA ČIŠTĚNÍ ODĚVŮ Kromě doplňkových služeb, čištění kůží, koberců, kožešin a na oděvy, kde je již čištění zlevněné.

93 VRÁTÍME VÁ M 100 Kč PŘI NÁKUPU NAD 500 Kč Při nákupu nad 500 Kč vám na věrnostní kartičku nahrajeme zpět 100 Kč.

94 20 % NA KOMPLETNÍ SORTIMENT ZNAČKY AMINOSTAR Slevovou akci nelze kombinovat s dalšími akcemi.

95 40 % NA 1 PARFÉM NEBO TOALETNÍ VODU Neplatí na výrobky označené zeleným bodem. Slevy a nabídky se nekumulují

96 SLEVY DĚTSKÉ LYŽE TECNOPRO XT TEAM/SWEETY CM: Původní cena 3499 Kč Nová cena 2399 Kč CM: Původní cena 3999 Kč Nová cena 2699 Kč CM: Původní cena 4599 Kč Nová cena 2999 Kč

97 KUPON NA ZAKOUPENÍ CELOROČNÍ PERMANENTNÍ KARTY DO BAZÉNU 15 vstupů za 1 450,- Kč (cena za vstup po slevě / osoba = 97,- Kč / původní cena 140,- Kč) Možnost uplatnění kuponu pouze na recepci Aquacentra Letňany Lagoon: do Možnost čerpání vstupů: do Platnost kupónu:

98 20 % NA VŠE NEZLEVNĚNÉ

99 SLEVOVÁ KNÍŽKA JE PLATNÁ POUZE V PRODEJNÁCH OC LETŇANY. NABÍDKU NELZE KOMBINOVAT S JINÝMI SLEVAMI A AKČNÍMI NABÍDKAMI, POKUD NENÍ UVEDENO JINAK. NABÍDKA PLATÍ V TERMÍNU KUPÓN JE NUTNÉ PŘEDLOŽIT PŘI NÁKUPU. VÍCE INFORMACÍ NA: OCLETNANY.CZ OCLETNANY OC.LETNANY

JARNÍ SLEVOVÁ KNÍŽKA

JARNÍ SLEVOVÁ KNÍŽKA % % JARNÍ SLEVOVÁ KNÍŽKA PRAVIDLA: 1. Kupón je možné uplatnit pouze v OC Letňany. 2. Kupón je platný v termínu uvedeném na přední straně, nebo do vyprodání zásob. 3. Kupón platí pouze na jeden nákup a

Více

SLEVA 20 % Slevy nelze kombinovat. Neplatí na nákup poukázek. Nelze použít zákaznickou kartu A3 SPORT. Platnost kupónu:

SLEVA 20 % Slevy nelze kombinovat. Neplatí na nákup poukázek. Nelze použít zákaznickou kartu A3 SPORT. Platnost kupónu: Slevová knížka Pravidla: 1. Kupón je možné uplatnit pouze v OC Letňany. 2. Kupón je platný v termínu uvedeném na přední straně, nebo do vyprodání zásob. 3. Kupón platí pouze na jeden nákup a není možné

Více

50% sleva na balíček exkluzivních mycích programů 4 SuperStar + 8 NanoTec. 25% 15% sleva. 20% sleva. 20% sleva. 1+1 zdarma. 30% sleva.

50% sleva na balíček exkluzivních mycích programů 4 SuperStar + 8 NanoTec. 25% 15% sleva. 20% sleva. 20% sleva. 1+1 zdarma. 30% sleva. 50% na balíček exkluzivních mycích programů 4 SuperStar + 8 NanoTec. Sleva se nevztahuje na další akce a nelze ji kombinovat s jinými mi. B S BEAUTY SALON 25% na všechny služby. na čištění oděvů kromě

Více

Vážení návštěvníci nákupního centra Géčko, Marie Kurzová Centre Manager NC Géčko

Vážení návštěvníci nákupního centra Géčko, Marie Kurzová Centre Manager NC Géčko Vážení návštěvníci nákupního centra Géčko, právě držíte v ruce naší podzimní slevovou knížku. A opět Vám, věříme, děláme radost a to hned 22 krát. Ano, je to tak! Celkem 22 kuponů z naší slevové knížky

Více

Dny Marianne v PALLADIU ( ) Přehled slev a speciálních nabídek SLEVA / SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Dny Marianne v PALLADIU ( ) Přehled slev a speciálních nabídek SLEVA / SPECIÁLNÍ NABÍDKA Dny Marianne v PALLADIU (15. 17. 9. 2017) Přehled slev a speciálních nabídek PRODEJNA A3 SPORT ALPINE PRO ARMANI JEANS ADIDAS ALBI BAŤA CCC C&A CALVIN KLEIN CALZEDONIA CLINIQUE DERMACOL DM DROGERIE MARKT

Více

20% 50% Akce 30% 200Kč 10% SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA. Sleva 200 Kč při nákupu nad 1000 Kč. na nezlevněné zboží.

20% 50% Akce 30% 200Kč 10% SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA. Sleva 200 Kč při nákupu nad 1000 Kč. na nezlevněné zboží. 50% 20% na druhý levnější kus. na nezlevněné zboží. Nelze kombinovat s jinými akcemi. Platnost 13. 11. 2014. 20% Akce při nákupu nad 10 000 Kč. 10 % na vše. Nakupte za minimálně 600 Kč a obdržíte poukaz

Více

Sleva 200 Kč. na veškerý sortiment

Sleva 200 Kč. na veškerý sortiment Sleva 200 Kč na veškerý sortiment platnost: 08. 11. 24. 11. 2013 Sleva 200 Kč platí na veškerý sortiment při nákupu nad 1 000 Kč. Kupon je možné uplatnit i na zlevněné zboží, ale nelze jej kombinovat s

Více

20 % 50 % AKCE. 5ÀSEC Sleva 20 % na čištění. Sleva se nevztahuje na barvení, čištění koberců a kůží. ALBI Sleva 20 % na produkty s logem Albi.

20 % 50 % AKCE. 5ÀSEC Sleva 20 % na čištění. Sleva se nevztahuje na barvení, čištění koberců a kůží. ALBI Sleva 20 % na produkty s logem Albi. 5ÀSEC Sleva na čištění. Sleva se nevztahuje na barvení, čištění koberců a kůží. ALBI Sleva na produkty s logem Albi. ALPINE PRO Sleva. AUTOMYČKA EXPRESS Sleva 50 % na balíček mycích programů 4 + 7 Nanotec.

Více

AERONAUTICA MILITARE SLEVA 50 70 % na vybrané artikly. Platí 1. 17. 5. 2015.

AERONAUTICA MILITARE SLEVA 50 70 % na vybrané artikly. Platí 1. 17. 5. 2015. A3 SPORT SLEVA 20 % na nezlevněné zboží a 5 % na zlevněné zboží. Slevy nelze kombinovat. Neplatí na poukázky. Nelze použít zákaznickou kartu A3 SPORT. AERONAUTICA MILITARE SLEVA 50 70 % na vybrané artikly.

Více

15 % sleva. na celý nákup. Platí při platbě ČSOB platební kartou v termínu od 11. do 13. 9. 2015.

15 % sleva. na celý nákup. Platí při platbě ČSOB platební kartou v termínu od 11. do 13. 9. 2015. 40% 30% 20% 25% 15% Být naším klientem se vyplatí ČSOB vám přináší září plné skvělých výhod. Stačí zaplatit ČSOB platební nebo kreditní kartou a můžete výhodně nakoupit u našich partnerů. p Pokud budete

Více

to nejlepší ze 30% sleva 899 Kč 2 600 Kč 3 340 Kč 1329 Kč Dámská kabelka Přívěsek lapač snů Přívěsek Engelsrufer srdce košilka + župan 1190 + 1790 Kč

to nejlepší ze 30% sleva 899 Kč 2 600 Kč 3 340 Kč 1329 Kč Dámská kabelka Přívěsek lapač snů Přívěsek Engelsrufer srdce košilka + župan 1190 + 1790 Kč to nejlepší ze 2015 Přívěsek lapač snů 2 600 Kč Dámská kabelka 899 Kč Přívěsek Engelsrufer srdce 3 340 Kč košilka + župan 1190 + 1790 Kč sleva 30% Dámské kožené lodičky české výroby 1899 Kč 1329 Kč Podprsenka

Více

Nakupuj se slevovkou

Nakupuj se slevovkou Nakupuj se slevovkou 21. 3. 24. 3. 2019 slevová knížka OTEVÍRACÍ DOBA OBCHODY 9.00 21.00 HYPERMARKET 7.00 22.00 RESTAURACE A KAVÁRNY 8.00 24.00 ZÁBAVA 10.00 24.00 AUTOMYČKA 8.00 21.00 FITNESS Po Pá / 7.00

Více

Pokud budete potřebovat některý z kuponů opakovaně, najdete jej ke stažení na www.svetodmen.cz. 15 % sleva. na celý nákup

Pokud budete potřebovat některý z kuponů opakovaně, najdete jej ke stažení na www.svetodmen.cz. 15 % sleva. na celý nákup 25% 40% 15% 20% 30% Svět odměn slaví 1. narozeniny. Dárky ale rozdáváme vám! Přidejte se k našim členům, plaťte Era platební kartou a využijte lákavé nabídky našich partnerů. Aktivujte si Svět odměn v

Více

Nakupuj se slevovkou slevová knížka OTEVÍRACÍ DOBA OBCHODY HYPERMARKET RESTAURACE A KAVÁRNY

Nakupuj se slevovkou slevová knížka OTEVÍRACÍ DOBA OBCHODY HYPERMARKET RESTAURACE A KAVÁRNY OTEVÍRACÍ DOBA OBCHODY 9.00 21.00 HYPERMARKET 7.00 22.00 RESTAURACE A KAVÁRNY 8.00 24.00 ZÁBAVA 10.00 24.00 AUTOMYČKA 8.00 21.00 FITNESS Po Pá / 7.00 22.00 So Ne / 9.00 21.00 PARKOVIŠTĚ OTEVŘENO 24 HODIN

Více

STĚHUJEME SE VYPRODÁVÁME

STĚHUJEME SE VYPRODÁVÁME TEPLICE PO OC Olympia, Srbická 464 - NE: 9.00-21.00 STĚHUJEME SE VYPRODÁVÁME Nabídka platí od 19. 4. do 3. 5. 2018 nebo do vyprodání zásob pouze v prodejně ASKO - NÁBYTEK Teplice, a to - pokud není u konkrétního

Více

VÝPRODEJ STĚHUJEME SE. OC Olympia, Srbická NE:

VÝPRODEJ STĚHUJEME SE. OC Olympia, Srbická NE: TEPLICE PO OC Olympia, Srbická 464 - NE: 9.00-21.00 VÝPRODEJ STĚHUJEME SE Nabídka platí od 5. 4. do 19. 4. 2018 nebo do vyprodání zásob pouze v prodejně ASKO - NÁBYTEK Teplice, a to - pokud není u konkrétního

Více

VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA SLEVY NA BYTOVÉ DOPLŇKY

VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA SLEVY NA BYTOVÉ DOPLŇKY 70 % AŽ * VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA SLEVY NA BYTOVÉ DOPLŇKY Koberec Ducato, 80 150cm,0505806-00, 0505807-00, 0505809-00, 0505810-00 - 1 299,- 120 170, 0505806-01, 0505807-01,

Více

Tady je svět ještě v pořádku

Tady je svět ještě v pořádku Tato nabídka platí od 5. 3. do 1. 4. 2015. Kabát dámský, různé barvy, velikost 38-48 1690,Kalhoty, více barev, S-2XL 499,Kabelka, v nabídce více druhů a barevných provedení 499,Šátek, v nabídce více druhů

Více

SOUTĚŽ. Nakup na Nightshoppingu 18. května nad Kč a VYHRAJ luxusní vůz BMW na týden nebo dárkové poukázky Galerie Vaňkovka.

SOUTĚŽ. Nakup na Nightshoppingu 18. května nad Kč a VYHRAJ luxusní vůz BMW na týden nebo dárkové poukázky Galerie Vaňkovka. SOUTĚŽ Nakup na Nightshoppingu 18. května nad 1 500 Kč a VYHRAJ luxusní vůz BMW na týden nebo dárkové poukázky Galerie Vaňkovka. Zaregistruj se u hostesek v naší lounge v rotundě a užij si ochutnávky PROSECCA,

Více

Slevová knížka ODMAMINKY FOR TOYS 2015. Prolistujte před nákupem!

Slevová knížka ODMAMINKY FOR TOYS 2015. Prolistujte před nákupem! Slevová knížka ODMAMINKY FOR TOYS 2015 Prolistujte před nákupem! Kde kupóny uplatnit? Nejlepší slevový portál pro děti www.odmaminky.cz Chytré mámy šetří s námi! Na veletrhu V e-shopech Při aktivitách

Více

Dárková knížka ODMAMINKY Dětská planeta 2015. Prolistujte před nákupem!

Dárková knížka ODMAMINKY Dětská planeta 2015. Prolistujte před nákupem! Dárková knížka ODMAMINKY Dětská planeta 2015 Prolistujte před nákupem! Kde kupóny uplatnit? Nejlepší slevový portál pro děti www.odmaminky.cz Chytré mámy šetří s námi! Na veletrhu V e-shopech info@odmaminky.cz

Více

Děkujeme za Vaši důvěru, věříme, že s námi budete spokojeni. Jako poděkování Vám přinášíme slevy a výhody u partnerů Bonus Clubu.

Děkujeme za Vaši důvěru, věříme, že s námi budete spokojeni. Jako poděkování Vám přinášíme slevy a výhody u partnerů Bonus Clubu. Vybraní partneři: Děkujeme za Vaši důvěru, věříme, že s námi budete spokojeni. Jako poděkování Vám přinášíme slevy a výhody u partnerů Bonus Clubu. Mnoho výhodných nákupů Vám přeje Váš Team X Energie Partneři

Více

Black Weekend v termínu , kdy budeme zákazníkům poskytovat slevu 20 % na vše nezlevněné.

Black Weekend v termínu , kdy budeme zákazníkům poskytovat slevu 20 % na vše nezlevněné. Komletní seznam slev: PRODEJNA 5ásec SLEVY Přineste 4 a více kusů a získáte slevu -30% (sleva se nevztahuje na doplňkové služby, čištění již v akci, na čištění kůže, kožešiny, koberce a úpravy oděvů).

Více

Slevová knížka ODMAMINKY FOR KIDS 2015. Prolistujte před nákupem!

Slevová knížka ODMAMINKY FOR KIDS 2015. Prolistujte před nákupem! Slevová knížka ODMAMINKY FOR KIDS 2015 Prolistujte před nákupem! Kde kupóny uplatnit? Nejlepší slevový portál pro děti www.odmaminky.cz Chytré mámy šetří s námi! Na veletrhu V e-shopech Při aktivitách

Více

Slevová knížka ODMAMINKY PRODÍTĚ 2015 Prolistujte před nákupem!

Slevová knížka ODMAMINKY PRODÍTĚ 2015 Prolistujte před nákupem! Slevová knížka ODMAMINKY PRODÍTĚ 2015 Prolistujte před nákupem! Feedo Bazárek Připravte nám krabici s věcmi Postaráme se vám o to VYKUPUJEME krásné věci po vašich dětech! 1 2 3 4 Dejte nám vědět kam máme

Více

20 % 25 % DÁREK 20 % 50 %

20 % 25 % DÁREK 20 % 50 % ALBI Sleva na produkty s logem Albi. ` ALDO Sleva na novou kolekci. ALOVE Dárek ke každému nákupu (stylová šperkovnice). Dárky jsou dostupné pouze do rozdání zásob. DÁREK ALPINE PRO Sleva. AUTOMYČKA EXPRESS

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Cestování Soukenné náměstí Liberec 485 105 215 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a 669/2a, OC Forum zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,-

Více

PRAZE, HRADCI KRÁLOVÉ, ZLÍNĚ BRNĚ

PRAZE, HRADCI KRÁLOVÉ, ZLÍNĚ BRNĚ SPECIÁLNÍ NABÍDKA POUZE PRO VÁS PRAZE, HRADCI KRÁLOVÉ, ZLÍNĚ BRNĚ V A N Ó P U K za 12 Dekorační vankúše polštáře Zottel, Zottel, Dekoračné 100% polyester, polyester, 48 48 48 48 cm, cm, 100% 708783-00

Více

2 3 4 5 6 7 VAŠE DĚTI ROSTOU. A LYŽE OD INTERSPORTU S NIMI. Každoroční starosti, že vaše děti vyrostly a že pro ně budete muset kupovat kompletně nové vybavení na lyže, můžete letos hodit za hlavu. V INTERSPORTU

Více

Vaše odměna za věrnost. www.eop.cz/vernost

Vaše odměna za věrnost. www.eop.cz/vernost Vaše odměna za věrnost www.eop.cz/vernost Vážení zákazníci, rádi bychom Vám touto formou poděkovali dlouhodobou věrnost, kterou nám projevujete. I díky Vám můžeme soustavu zásobování teplem postupně obnovovat

Více

VÝPRODEJ STĚHUJEME SE. OC Olympia, Srbická NE:

VÝPRODEJ STĚHUJEME SE. OC Olympia, Srbická NE: TEPLICE PO OC Olympia, Srbická 464 - E: 9.00-21.00 VÝPRODEJ STĚHUJEME SE abídka platí od 22. 3. do 5. 4. 2018 nebo do vyprodání zásob pouze v prodejně ASKO - ÁBYTEK Teplice, a to - pokud není u konkrétního

Více

sluší Tady je svět ještě v pořádku Bunda dámská 1990,- Bunda pánská 1990,- Legíny dámské 279,- Jeans pánské 899,-

sluší Tady je svět ještě v pořádku Bunda dámská 1990,- Bunda pánská 1990,- Legíny dámské 279,- Jeans pánské 899,- sluší Bunda dámská 1990,- Bunda pánská 1990,- Legíny dámské 279,- Jeans pánské 899,- Tato nabídka platí od 22. 10. do 17. 11. 2015. Tady je svět ještě v pořádku Zahřejte se s námi Bunda dámská různé barvy,

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Activity Park Všemina Všemina 300 Všemina 577 116 611 http://www.vsemina.cz 0.00% sleva pro držitele SP - speciální balíčky - viz text Exim Tours a.s. - Zlín OC Čepkov Tyršovo nábř. 5496 Zlín

Více

Zahradní set, umělý ratan černý, stůl cm, křeslo cm, lavice cm, cena za set stolu, lavice, 2 křesel a podsedáků

Zahradní set, umělý ratan černý, stůl cm, křeslo cm, lavice cm, cena za set stolu, lavice, 2 křesel a podsedáků Zahradní katalog 2018 Závěsná houpačka, umělý ratan černý nebo bílý / kovová konstrukce, křeslo 88 120 60 cm, 2x polštářek, nosnost 150 kg 1003265-00, 01 cena za set stolu, lavice, 2 křesel a Zahradní

Více

značkový outlet levnější30-70%

značkový outlet levnější30-70% značkový outlet levnější30-70% přívěsky XS-Collier 4 760 Kč 1 428 Kč dámská souprava Playtex 690 Kč 345 Kč dámské sako 2 799 Kč 1 299 Kč dámský společenský kostým 11 400 Kč 3 990 Kč Více na www.freeport.cz

Více

Vítejte ve světě plánovaných kuchyní!

Vítejte ve světě plánovaných kuchyní! Vítejte ve světě plánovaných kuchyní! kika, kam jinam? 46.990. Ḵč místo 78.437,- navýšení na tento produkt*** STUDIO PLÁNOVANÝCH KUCHYNÍ V KIKA, DOPŘEJTE SI KUCHYNI OD PROFESIONÁLŮ Trend Lack výběr z několika

Více

20 % AERONAUTICA MILITARE. Sleva 20 % při nákupu nad 3 000 Kč.

20 % AERONAUTICA MILITARE. Sleva 20 % při nákupu nad 3 000 Kč. AERONAUTICA MILITARE Sleva 20 % při nákupu nad 3 000 Kč. 20 % ALDO Sleva 40 % na kabelky a módní doplňky při nákupu nezlevněné obuvi. 40 % ALPINE PRO Sleva 20 % na veškerý nezlevněný sortiment. 20 % AUTOMYČKA

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. nám. Přemysla Otakara II. 39 http://www.cedok.cz Exim Tours a.s. - NC Géčko Vrbné 2360 Penzion Minor*** Školní 8 387 202 859, 387 202 858, 387 202 860 0.00% na nabídku zájezdů v poslední

Více

Zahradní set, cena za set stolu, lavice, 2 křesel a podsedáků. umělý ratan černý, stůl cm, křeslo cm, lavice cm,

Zahradní set, cena za set stolu, lavice, 2 křesel a podsedáků. umělý ratan černý, stůl cm, křeslo cm, lavice cm, Zahradní katalog 2018 Závěsná houp ačka, umělý ratan če nebo bílý / ko rný vová konstrukce, křeslo 88 120 2x polštářek 60 cm,, nosnost 150 kg 1003265-00, 01 cena za set stolu, lavice, 2 křesel a 14 500.

Více

cena za set stolu, lavice, 2 křesel a podsedáků umělý ratan černý, stůl cm, křeslo cm, lavice cm,

cena za set stolu, lavice, 2 křesel a podsedáků umělý ratan černý, stůl cm, křeslo cm, lavice cm, Zahradní katalog 2018 Závěsná houp ačka, umělý ratan če nebo bílý / ko rný vová konstrukce, křeslo 88 12 0 2x polštářek 60 cm,, nosnost 150 kg 1003265-00, 01 cena za set stolu, lavice, 2 křesel a 14 500.

Více

799,- 1190,- 199,- Tato nabídka platí od 13. 3. do 8. 4. 2014 nebo do vyprodání zásob. Kalhoty dámské s elastanem, dobře sedí na každé postavě

799,- 1190,- 199,- Tato nabídka platí od 13. 3. do 8. 4. 2014 nebo do vyprodání zásob. Kalhoty dámské s elastanem, dobře sedí na každé postavě Tato nabídka platí od 13. 3. do 8. 4. 2014 nebo do vyprodání zásob. Kalhoty dámské s elastanem, dobře sedí na každé postavě 799,- Bunda dámská zapínání ke krku, 1490,Kabelka dámská Šátek dámský 1190,-

Více

STAČÍ SI VYBRAT OSTATNÍ NECHTE NA NÁS 50% 41% 47% KOUPIT KOUPIT KOUPIT. Sleva Sleva

STAČÍ SI VYBRAT OSTATNÍ NECHTE NA NÁS 50% 41% 47% KOUPIT KOUPIT KOUPIT. Sleva Sleva STAČÍ SI VYBRAT OSTATNÍ NECHTE NA NÁS Sedací souprava Twist II, antracitová látka/ šedá melírovaná tkanina, bez barevných polštářů, 221 212 cm, výška 82 cm, 526007-05** - 9 999,- Obývací stěna Oli, dub

Více

PODZIM HŘEJIVÝ. Tato nabídka platí od do

PODZIM HŘEJIVÝ. Tato nabídka platí od do Tady je svět ještě v pořádku Tato nabídka platí od 13. 9. do 9. 10. 2018. HŘEJIVÝ PODZIM Kabát dámský 1990,- Kabát pánský 1690,- Kalhoty dámské Jeans pánské Kabelka Vsaďte na růžovou. Rozzáří vás a její

Více

Život je plný OBI momentů

Život je plný OBI momentů 100 Kč sleva Při nákupu nad 1.000 Kč Slevový kupon 205200121200000007 Kupon na slevu v hodnotě 100 Kč můžete uplatnit při nákupu nad 1.000 Kč. Slevový kupon si vytiskněte a před zaplacením v případě využití

Více

prodejna bytové doplňky a dekorace v centru prahy nová v bílé labuti 699,- 70 x 90 cm, 140 x 200 cm Platnost letáku od 7. 9. do 20. 9.

prodejna bytové doplňky a dekorace v centru prahy nová v bílé labuti 699,- 70 x 90 cm, 140 x 200 cm Platnost letáku od 7. 9. do 20. 9. nová prodejna v bílé labuti Platnost letáku od 7. 9. do 20. 9. 2015 lepší cena než na internetu! 699,- 70 x 90 cm, 140 x 200 cm různé designy, 100% bavlna. 70 x 90 cm, 140 x 200 cm. 699 Kč (17213472) 70

Více

léta Tady je svět ještě v pořádku Kalhoty dámské, materiál: 100 % viskóza, se vzorem, velikost: S-2XL 499,- Tato nabídka platí od 9.4. do 5.5.

léta Tady je svět ještě v pořádku Kalhoty dámské, materiál: 100 % viskóza, se vzorem, velikost: S-2XL 499,- Tato nabídka platí od 9.4. do 5.5. léta Klobouk dámský, elegantní, v bílé barvě 169,- Tričko dámské, nebo s elastanem, různé druhy a barvy, velikost: S-2XL/38-48 Kalhoty dámské, materiál: 100 % viskóza, se vzorem, velikost: S-2XL 499,-

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Balkan Bus - Hellas Tour Netušilova 1623/1 Prostějov 608 829 222 http://www.balkanbus.cz 10.00% na všechny zájezdy. Nárok na slevu je potřeba nahlásit při objednávání Hotel Tennis Club Za Kosteleckou

Více

KUPON KUPON KUPON 1.500,- Kč 2.500,- Kč 3.000,- Kč. Platí od 16.05. do 02.06.2013. Platí od 16.05. do 02.06.2013. Platí od 16.05. do 02.06.2013.

KUPON KUPON KUPON 1.500,- Kč 2.500,- Kč 3.000,- Kč. Platí od 16.05. do 02.06.2013. Platí od 16.05. do 02.06.2013. Platí od 16.05. do 02.06.2013. Venku jako doma! kika jednička v nápadech na bydlení! VYZVEDNĚTE SI NOVÝ ZAHRADNÍ KATALOG ZDARMA V KIKA židle.90. Ḵč místo.90,- -0% nebo na www.kika.cz Peru Hliníková kostra, umělý výplet. židle..90,-

Více

PRVNÍ SPOLEČNÉ BYDLENÍ...

PRVNÍ SPOLEČNÉ BYDLENÍ... PRVNÍ SPOLEČNÉ BYDLENÍ... JE ČAS SE ZAŘÍDIT! DĚLÁME DOMOV ÚTULNEJŠÍ PRVNÍ SPOLEČNÉ BYDLENÍ... 4 VARIABILNÍ PROGRAM MADRANO bílá / bílá - vysoký lesk, široký výběr elementů 5004667-.. VITRÍNA 00 50 4 cm

Více

Ušetřete s námi Kč

Ušetřete s námi Kč Ušetřete s námi 102 220 Kč VÝPRODEJ * A-61% -61% PLATNOST AKCE OD 8. 6. DO 16. 6. 2015 nebo do vyprodání zásob v uvedeném termínu. -61% -58% OBÝVÁKY OBÝVÁKY V -55% -46% SPANÍ AŽ AŽ AŽ AŽ www.jena-nabytek.cz

Více

25% -20%1) 4.996,- NA TÉMĚŘ VŠE 333, ,- XXXL POUKAZ 24/7 E-SHOP DOMY NÁBYTKU. TY S TOU ČERVENOU ŽIDLÍ. NEBO

25% -20%1) 4.996,- NA TÉMĚŘ VŠE 333, ,- XXXL POUKAZ 24/7 E-SHOP DOMY NÁBYTKU. TY S TOU ČERVENOU ŽIDLÍ. NEBO 24/7 E-SHOP WWW.XXXLUTZ.CZ DOMY NÁBYTKU. TY S TOU ČERVENOU ŽIDLÍ. -20%1) NA TÉMĚŘ VŠE 333,- 699,-* 333,- 699,-* NEBO XXXL POUKAZ 25% 1) NA PŘÍŠTÍ NÁKUP Výběr poukazu platí pouze pro kamenné prodejny. 1.332,-

Více

NAKUPTE A UŠETŘETE 125 CZK

NAKUPTE A UŠETŘETE 125 CZK Platí od 7..06 Třpytivé tričko s výstřihem typu "voda" POUZE 99,- To jsou naše VÁNOCE. NAKUPTE A UŠETŘETE 5 CZK * xfgæ4-æ!ffnu-(^ 887070000007070785708 * Při předložení tohoto kupónu a v případě nákupní

Více

...ROMANTICKY KAŽDÝ DEN..

...ROMANTICKY KAŽDÝ DEN.. DĚLÁME DOMOV ÚTULNĚJŠÍ...ROMANTICKY KAŽDÝ DEN.. BÝT SPOLU A V POHODLÍ Nabídka platí do vyprodání zásob ve všech prodejnách ASKO - NÁBYTEK v ČR. Více informací na poslední stránce. Prospekt 8OKG_CZ. VARIABILNÍ

Více

Kuchyňské studio v novém a trendy stylu. Naše značky TATO KVALITNÍ KUCHYNĚ UŽ OD. Plánovaná kuchyně Flash, ** SPOTŘEBIČE BATERIE DŘEZY

Kuchyňské studio v novém a trendy stylu. Naše značky TATO KVALITNÍ KUCHYNĚ UŽ OD. Plánovaná kuchyně Flash, ** SPOTŘEBIČE BATERIE DŘEZY Kuchyňské studio v novém a trendy stylu Plánovaná kuchyně Flash, 1001435-88** odsavač, 372867-2, EEK E indukční deska, 332983 trouba, 235223, EEK A lednice, 361626, EEK A+ myčka, 246704, EEK A mikrovlnná

Více

JARO SE BLÍŽÍ! NOVÁ SLEVOVÁ KNÍŽKA JE TADY! UŠETŘETE AŽ 20 460 KČ! intersport.cz katalog.intersport.cz

JARO SE BLÍŽÍ! NOVÁ SLEVOVÁ KNÍŽKA JE TADY! UŠETŘETE AŽ 20 460 KČ! intersport.cz katalog.intersport.cz intersport.cz katalog.intersport.cz JARO SE BLÍŽÍ! NOVÁ SLEVOVÁ KNÍŽKA JE TADY! UŠETŘETE AŽ 20 460 KČ! Platnost od 6.3. do 5.4.2015 nebo do vyprodání zásob. Sledujte nás na Přichází teplé počasí a spolu

Více

249,- 299,- Jen do 18.11.2015! 349,- TOP S FLITRY PLATÍ OD 05.11.2015. K dostání i v těchto barvách: www.takko.com. KARDIGAN s lesklou nitkou

249,- 299,- Jen do 18.11.2015! 349,- TOP S FLITRY PLATÍ OD 05.11.2015. K dostání i v těchto barvách: www.takko.com. KARDIGAN s lesklou nitkou PLATÍ OD 05.11.2015 TOP S FLITRY K dostání i v těchto barvách: 125 CZK VÁNOČNÍ SPECIÁL Zakupte dárkovou kartu v hodnotě alespoň 750 CZK a získejte navíc akční kupón* na 125 CZK.** FROHE WEIHNACHTEN Pro

Více

-15 % -10 % ,- DEJTE NOVÝ ROZMĚR VAŠÍ PODLAZE -28% KOBERCŮ PRO VÁŠ

-15 % -10 % ,- DEJTE NOVÝ ROZMĚR VAŠÍ PODLAZE -28% KOBERCŮ PRO VÁŠ Akční nabídka platí od 5. 10. do 23. 10. 2016. KOBERCE DEJTE NOVÝ ROZMĚR VAŠÍ PODLAZE DOMOV Vašeho Života *34.999,- 24.999,- 180 x 120 CM 0% navýšení*** -28% Kusový koberec Patchwork více rozměrů a barevných

Více

Vesta dámská 1190,- Vesta pánská 699,- Svetr pánský 349,- Kabelka dámská 399,- Jeans dámské, pánské 699,- Jeans pánské 899,-

Vesta dámská 1190,- Vesta pánská 699,- Svetr pánský 349,- Kabelka dámská 399,- Jeans dámské, pánské 699,- Jeans pánské 899,- Tato nabídka platí od 10. 9. do 6. 10. 2015. Vesta 1190,- Vesta pánská 699,- Svetr pánský 349,- Kabelka 399,- Jeans dámské, pánské 699,- Jeans pánské 899,- Aby vás počasí nepřekvapilo Kabát dámský 1990,-

Více

Smetanovo nám. 26 Litomyšl % na vyhlídkové lety

Smetanovo nám. 26 Litomyšl % na vyhlídkové lety Cestování Agropension U Háje Nedošín 62 Litomyšl 724 313 719, 602 331 119 http://www.agropension.cz 10.00% na ubytování mimo hlavní prázdniny, rezervace nutná telefonicky nebo online na www.agropension.cz

Více

SLEVY AŽ 50 %

SLEVY AŽ 50 % SLEVY AŽ 50 % 17. 21. 5. TISÍC DÁRKŮ V JEDNOM ELECTRONIC USE ONLY 123456 7890 1 2 3 4 5 6 0000 VALID THRU MONTH / YEAR 12/18 DÁRKOVÁ KARTA KREDIT 1 000 Kč VALID ONLY IN THE CZECH REPUBLIC WHERE MASTERCARD

Více

AKCE NA LISTOPAD 27. 10. 25. 11. 2015

AKCE NA LISTOPAD 27. 10. 25. 11. 2015 AKCE 1: Kupte 1, obdržte 1 ZDARMA Pánský energetický náramek černý Dámský energetický náramek zlatý Aprotie Circe Pleťové sérum Aprotie Circe Pleťový krém Čaj Ženšen (možný i výběr) AKCE 2: Kupte 1, obdržte

Více

BŘEZEN-DUBEN 2018 ZEMĚ NENÍ PLACATÁ! ČARODĚJNICE DIVADLO PRO DĚTI V ŘÍŠI ČESKÝCH DĚJIN

BŘEZEN-DUBEN 2018 ZEMĚ NENÍ PLACATÁ! ČARODĚJNICE DIVADLO PRO DĚTI V ŘÍŠI ČESKÝCH DĚJIN BŘEZEN-DUBEN 2018 ZEMĚ NENÍ PLACATÁ! DIVADLO PRO DĚTI V ŘÍŠI ČESKÝCH DĚJIN ČARODĚJNICE 1. PRO ŽENY 7. 4. 2. 5. 8. 3. 6. 9. 1. Reserved, Dámské zelené šaty 1499 Kč, 2. Mohito, Šedá kabelka 549 Kč, 3. CCC,

Více

-20%1) 299,- 57% FLANELOVÉ POVLEČENÍ NA SKLADOVÉ ZÁSOBY POLŠTÁŘŮ A PŘIKRÝVEK 24/7 E-SHOP DOMY NÁBYTKU. TY S TOU ČERVENOU ŽIDLÍ.

-20%1) 299,- 57% FLANELOVÉ POVLEČENÍ NA SKLADOVÉ ZÁSOBY POLŠTÁŘŮ A PŘIKRÝVEK 24/7 E-SHOP DOMY NÁBYTKU. TY S TOU ČERVENOU ŽIDLÍ. DOMY NÁBYTKU. TY S TOU ČERVENOU ŽIDLÍ. -20%1) NA SKLADOVÉ ZÁSOBY POLŠTÁŘŮ A PŘIKRÝVEK měkké a příjemné, výběr ze 3 barev 699,-* Flanelové povlečení, 70x90/140x200 cm, 50 % bavlna, 50 % polyester, měkké

Více

Nová kolekce 34,90 54,90 69,90 54,90 69,90 139, 239, 134,50 239, 199, - 50 % Tato nabídka platí od 11. 9. do 30. 9. 2012

Nová kolekce 34,90 54,90 69,90 54,90 69,90 139, 239, 134,50 239, 199, - 50 % Tato nabídka platí od 11. 9. do 30. 9. 2012 Otevírací doba Praha Čakovice, Černý Most, Zličín denně 8 22 Duffy osvěžovač textilií 2v1 250 ml (100 ml = 13,96 Kč) pro všechny hypermarkety Globus s výjimkou hypermarketu Havířov. Nová kolekce 34,90

Více

PRVNÍ SPOLEČNÉ BYDLENÍ... JE ČAS SE ZAŘÍDIT!

PRVNÍ SPOLEČNÉ BYDLENÍ... JE ČAS SE ZAŘÍDIT! PRVNÍ SPOLEČNÉ BYDLENÍ... JE ČAS SE ZAŘÍDIT! NOVÁ NABÍDKA PODZIM 09 DĚLÁME DOMOV ÚTULNĚJŠÍ PRVNÍ SPOLEČNÉ BYDLENÍ... VARIABILNÍ PROGRAM MADRANO bílá / bílá - vysoký lesk, široký výběr elementů 500667-..

Více

HITŮ. katalog CENOVÝCH

HITŮ. katalog CENOVÝCH katalog CENOVÝCH HITŮ Nabídka platí do 31. 3. 2018 nebo do vyprodání zásob ve všech prodejnách ASKO - NÁBYTEK v ČR. Více informací na poslední stránce. Prospekt 8CH01_CZ. Rohová sedací souprava látka micro

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Hotel Atom Velkomeziříčská 640/45 Třebíč 561 200 123, 739 348 914 http://www.hotelatom.cz 10.00% na ubytování 35.00% ba víkendové pobyty pá-ne na 2 noci Hotel Zámek Valeč Valeč 1 Valeč 724 400

Více

doporučená cena 8 644.- Novinka!

doporučená cena 8 644.- Novinka! ové slevy! Ušetřete až 6 000! ové slevy! Ušetřete až 6 000! ové slevy! Ušetřete až 6 000! ové slevy! Ušetřete až 6 000! ové slevy! Ušetřete až 6 000! ové slevy! 210 cm 1 000 při nákupu nad 5 000 Platí

Více

AKCE NA LISTOPAD 27. 10. 25. 11. 2015

AKCE NA LISTOPAD 27. 10. 25. 11. 2015 AKCE NA LISTOPAD 27. 10. 25. 11. 2015 AKCE A: Spakare 3+1 ZDARMA (39 PV) Kupte Spakare vlasový kondicionér + Spakare sprchový gel + Spakare tělový balzám a získejte Spakare vlasový šampón ZDARMA Akční

Více

28 % sleva. Moje Šťastná. je zase tady! na pánskou víceúčelovou obuv NIKE CIRCUIT TRAINER II. na dámskou běžeckou obuv DURAMO ELITE W.

28 % sleva. Moje Šťastná. je zase tady! na pánskou víceúčelovou obuv NIKE CIRCUIT TRAINER II. na dámskou běžeckou obuv DURAMO ELITE W. 28 % sleva na pánskou víceúčelovou obuv NIKE CIRCUIT TRAINER II. Původní cena 1 390 Kč. Nová cena 990 Kč. 27 % sleva na dámskou běžeckou obuv DURAMO ELITE W. Původní cena 1 490 Kč. Nová cena 1 090 Kč.

Více

CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K Ceny jsou uvedeny včetně DPH. CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K 1. 8. 2019 Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Denní sazba se uplatní dle délky trvání Nabídky, kterou Uživatel zvolil, v okamžiku jejího vystavení Kategorie

Více

AKCE NA LISTOPAD 27. 10. 25. 11. 2015

AKCE NA LISTOPAD 27. 10. 25. 11. 2015 AKCE NA LISTOPAD 27. 10. 25. 11. 2015 AKCE A: Spakare 3+1 ZDARMA (39 PV) NOVÉ Kupte Spakare vlasový kondicionér + Spakare sprchový gel + Spakare tělový balzám a získejte Spakare vlasový šampón ZDARMA Akční

Více

K ATALOG. vánoční. inspirace UVNITŘ SLEVOVÉ KUPONY

K ATALOG. vánoční. inspirace UVNITŘ SLEVOVÉ KUPONY K ATALOG vánoční inspirace UVNITŘ SLEVOVÉ KUPONY www.forumliberec.cz Nejlepší dárky jsou ty, které jste si opravdu přáli... Dárkové poukázky můžete zakoupit od 7. 12. pod vánočním stromem v přízemí OC

Více

Více za méně každý den!

Více za méně každý den! 119 299,- Ubrus odolný vůči skvrnám s vánočním vzorem, 110 x 155 cm Talíře se zlatým vzorem: dezetrní 29 Kč hluboký 42 Kč velký 59 Kč 24 dílná sada příborů pro každou příležitost Více za méně každý den!

Více

I NA PODZIM VÁS OSLOVÍME NÍZKÝMI CENAMI

I NA PODZIM VÁS OSLOVÍME NÍZKÝMI CENAMI I NA PODZIM VÁS OSLOVÍME NÍZKÝMI CENAMI Dámská zimní bunda, různé barvy, S-XL Dívčí bunda s kapucí obšitou kožíškem, 2-7 let Chlapecká bunda s kapucí, 2-7 let Chlapecké zimní boty, 22-27 299,- 179,- 179,-

Více

slevová knížka dm babybonus

slevová knížka dm babybonus za 25 bodů slevová knížka dm babybonus 15 % lavera S tímto kuponem získám slevu 15% na jeden libovolný produkt dětské pečující kosmetiky Baby & Kinder značky lavera. 15 % Podmínky viz zadní strana. Slevový

Více

-30% ZA 1,- KČ! * Vítejte ve světě moderních kuchyní! kika jednička v nápadech na bydlení!

-30% ZA 1,- KČ! * Vítejte ve světě moderních kuchyní! kika jednička v nápadech na bydlení! Vítejte ve světě moderních kuchyní! kika jednička v nápadech na bydlení! IHRE GARANTIEKÜCHE Plánovaná kuchyně Puncta NA KUCHYNĚ! * DOPRAVA A MONTÁŽ KUCHYNÍ ZA 1,- KČ! * AKCE *Sleva se nevztahuje na kuchyňské

Více

47% 60% 67% 75% 4 990,Sleva. 199.Sleva Sleva. Vánoční ozdoby. Čajové svíčky, Fleece deka, sada 100 ks,

47% 60% 67% 75% 4 990,Sleva. 199.Sleva Sleva. Vánoční ozdoby. Čajové svíčky, Fleece deka, sada 100 ks, e otočné dveř ch,, bílá / dub, ím stolemlze sestavit ve 2 dekorecm, u konferenčn s ěn st a ěn cm 170 50 381-00 st : cca. 220 Obývací cm, TV díl: police: 70 4 990, 47% šíře 77 30 cm, 100396 komoda: 50 í

Více

Bláznivý 49 % Slevy. předvánoční výprodej 9. 12. 23. 12. 2015 DOPRAVA ZDARMA! ** skladového a expozičního zboží. www.jena-nabytek.

Bláznivý 49 % Slevy. předvánoční výprodej 9. 12. 23. 12. 2015 DOPRAVA ZDARMA! ** skladového a expozičního zboží. www.jena-nabytek. Bláznivý předvánoční výprodej skladového a expozičního zboží Slevy až * 49 % PLATNOST AKCE OD 9. 12. DO 23. 12. 2015 nebo do vyprodání zásob v uvedeném termínu. 9. 12. 23. 12. 2015 DOPRAVA ZDARMA! ** www.jena-nabytek.cz

Více

...CHVILKA JEN PRO SEBE...

...CHVILKA JEN PRO SEBE... ...CHVILKA JEN PRO SEBE... PRO KRÁSNÁ SPOLEČNÁ RÁNA DĚLÁME DOMOV ÚTULNĚJŠÍ MÍSTO PRO DOKONALÝ ODPOČINEK VYBERTE SI VZHLED A DEKOR ČELA POSTELE 4 PRAKTICKÉ LED OSVĚTLENÍ V CENĚ ČELA POSTELE S OSVĚTLENÍM

Více

Ztráty a nálezy rok 2014, 2015, 2016, 2017 Uvedené věci, lze vyzvednou na adrese: MěÚ Vsetín, Svárov INFORMACE (přízemí)

Ztráty a nálezy rok 2014, 2015, 2016, 2017 Uvedené věci, lze vyzvednou na adrese: MěÚ Vsetín, Svárov INFORMACE (přízemí) poř.č. ev. číslo zaevidováno popis 1 1/14 06.01.2014 Svazek klíčů. 2 9/14 16.01.2014 Klíč od vozidla. 3 11/14 17.01.2014 Peněženka s obsahem. 4 12/14 17.01.2014 Tričko. 5 13/14 17.01.2014 Taška. 6 15/14

Více

PLATNOST AKCE OD 17. 8. DO 25. 8. 2015 nebo do vyprodání zásob v uvedeném termínu.

PLATNOST AKCE OD 17. 8. DO 25. 8. 2015 nebo do vyprodání zásob v uvedeném termínu. -76 až Letní j e d o r p ý v PLATNOST AKCE OD 17. 8. DO 25. 8. 2015 nebo do vyprodání zásob v uvedeném termínu. %, ložnice, y k á v ý b o a n ačky* d e s, ě n y h kuc www.jena-nabytek.cz V jednoduchosti

Více

Benefitní poukázky pro odbory

Benefitní poukázky pro odbory Benefitní poukázky pro odbory Zrušte dárkové koše a jiné vhodné dárky Firma Up Česká republika s. r. o. s odborovou tradicí vám připravila zajímavou nabídku. Chcete opakovat stále stejný systém, či hledáte

Více

Ztráty a nálezy rok 2014, 2015, 2016, 2017 Uvedené věci, lze vyzvednou na adrese: MěÚ Vsetín, Svárov INFORMACE (přízemí)

Ztráty a nálezy rok 2014, 2015, 2016, 2017 Uvedené věci, lze vyzvednou na adrese: MěÚ Vsetín, Svárov INFORMACE (přízemí) poř.č. ev. číslo zaevidováno popis 1 1/14 06.01.2014 Svazek klíčů. 2 9/14 16.01.2014 Klíč od vozidla. 3 11/14 17.01.2014 Peněženka s obsahem. 4 12/14 17.01.2014 Tričko. 5 13/14 17.01.2014 Taška. 6 15/14

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: AUTO DUBINA a.s. Horní 122 700 30 Ostrava - Dubina

Více

Název akce: 2. kus za polovic (= s 50% slevou) Princip akce: Kup dva výrobky, levnější máš za polovic

Název akce: 2. kus za polovic (= s 50% slevou) Princip akce: Kup dva výrobky, levnější máš za polovic Název akce: 2. kus za polovic (= s 50% slevou) Princip akce: Kup dva výrobky, levnější máš za polovic Cíl akce: - Navýšení tržeb v MO síti a na e-shopech - Zatraktivnění nabídky Kilpi formou poskytnutí

Více

3 590 Kč. 5 572 Kč. 2 637 Kč

3 590 Kč. 5 572 Kč. 2 637 Kč buďte originální pánská bunda 10 429 Kč 3 590 Kč sako + 2 kalhoty 9 996 Kč 5 572 Kč pánský oblek 7 999 Kč 2 637 Kč A U R U M podprsenka Playtex a Wonderbra - 30% dámský top 1 105 Kč 580 Kč dámské hodinky

Více

Tato nabídka platí od 11. 9. do 7. 10. 2014.

Tato nabídka platí od 11. 9. do 7. 10. 2014. 1. Dámský kabát, v nabídce i pánský, 1690 Kč 2. Dámské kalhoty, 799 Kč 3. Kabelka, v nabídce více stylů a barevných provedení, 499 Kč 4. Šátek, módní barvy, v nabídce i jiné styly, 249 Kč 4. 1. 3. 2. Tato

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Gočárova 1288/43 Hradec Králové ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Gočárova 1288/43 Hradec Králové , Cestování Čedok a.s. Gočárova 1288/43 Hradec 495 534 620, 495 534 621 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč

Více

...MÍT STYL S TRADICÍ... VKUSNÉ SPOLEČNÉ BYDLENÍ

...MÍT STYL S TRADICÍ... VKUSNÉ SPOLEČNÉ BYDLENÍ ...MÍT STYL S TRADICÍ... VKUSNÉ SPOLEČNÉ BYDLENÍ DĚLÁME DOMOV ÚTULNĚJŠÍ SEDACÍ SOUPRAVA CHIVAS hnědá látka s efektem broušené kůže, dřevěné nohy, 1 18 288 cm, výška 76-89 cm 766-00 potažení zad lůžko úložný

Více

20% 30% KRÁSA A ŠPERKY Zľava 20% na celý sortiment a 30% na značky Salvatore Ferragamo, Missoni, Lanvin, Desigual a Jaguar.

20% 30% KRÁSA A ŠPERKY Zľava 20% na celý sortiment a 30% na značky Salvatore Ferragamo, Missoni, Lanvin, Desigual a Jaguar. KRÁSA A ŠPERKY 20% 30% Zľava 20% na celý sortiment a 30% na značky Salvatore Ferragamo, Missoni, Lanvin, Desigual a Jaguar. Zľavu nie je možné kombinovať s inými mi. MÓDA 20% na nezľavnený sortiment MÓDA

Více

SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM

SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA 1 2 3 4 5 6 ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA Akční cena Plechová zimní kompletní kola CITIGO - Barum Polaris 3 165/70 R14 81T FABIA III / RAPID - Barum Polaris 3

Více

Jar tablety do myčky 63 ks vybrané druhy 199, % Jihlavanka Standard mletá káva 1 kg MAX. 8 KS /1 DEN. sleva. 50 Kč

Jar tablety do myčky 63 ks vybrané druhy 199, % Jihlavanka Standard mletá káva 1 kg MAX. 8 KS /1 DEN. sleva. 50 Kč U NÁS NALEZNETE SVÉ OBLÍBENÉ PEČIVO OD REGIONÁLNÍCH DODAVATELŮ. Vepřová pečeně bez kosti 9 9 0 159,00 9SLEVA 37 % Kinder mléčný řez, Joghurt Schnitte 28 g = 35,36 Kč 9 90 6 KS PÁTEK NEDĚLE SLEVA 38 % 3

Více

KVĚTEN-ČERVEN 2018 PODÁVÁME SNÍDANI DOBROČINNÝ KNIHOTRH ZMRZLINA JISTÁ! PRO VŠECHNY ŠKOLOU POVINNÉ OFICIÁLNÍ VÁŽENÍ ZÁPASNÍKŮ

KVĚTEN-ČERVEN 2018 PODÁVÁME SNÍDANI DOBROČINNÝ KNIHOTRH ZMRZLINA JISTÁ! PRO VŠECHNY ŠKOLOU POVINNÉ OFICIÁLNÍ VÁŽENÍ ZÁPASNÍKŮ KVĚTEN-ČERVEN 2018.18 11:34 PODÁVÁME SNÍDANI DOBROČINNÝ KNIHOTRH OFICIÁLNÍ VÁŽENÍ ZÁPASNÍKŮ ZMRZLINA JISTÁ! PRO VŠECHNY ŠKOLOU POVINNÉ TIPY PRO LETNÍ MĚSÍCE! 2 dámy 1 5 3 6 4 9 7 10 8 1. Mohito Dámské

Více

Více za méně každý den!

Více za méně každý den! Tričko s dlouhým rukávem, dívčí nebo chlapecké, s motivy, různé vzory a barvy, 2-7 let 249,- 89,- Sada pro malého hasiče: hasičský vůz s délkou cca. 50 cm, dvě figurky a hasičská přilba v sadě Plyšový

Více

Šetřete na každém kroku

Šetřete na každém kroku Šetřete na každém kroku Platnost akce: 1. 31. října 2018 Vyrazte na podzimní cesty Pronájem auta po celém světě 900 společností ve více než 53 000 oblastech. Pro získání bonusu musíte rezervaci provést

Více

Platí od 23.04. do 06.05.2012. Platí od 23.04. do 06.05.2012 Platí od 23.04. do 06.05.2012 PŘI NÁKUPU KUCHYNĚ KÜCHEN DOPRAVA A MONTÁŽ

Platí od 23.04. do 06.05.2012. Platí od 23.04. do 06.05.2012 Platí od 23.04. do 06.05.2012 PŘI NÁKUPU KUCHYNĚ KÜCHEN DOPRAVA A MONTÁŽ Vítejte ve světě moderních kuchyní! kika - jednička v nápadech na bydlení! Kuchyňské studio v kika Plánovaná kuchyně Trend Lack (např. 18774796, 18774803) Platí od 23.04. do 06.05.2012 Platí od 23.04.

Více

Nabídky pro autobusové skupiny. Bus-Ticket- Special pouze 19,00!

Nabídky pro autobusové skupiny. Bus-Ticket- Special pouze 19,00! Nabídky pro 2019 autobusové skupiny Bus-Ticket- Special pouze 19,00! www.legoland.de/bus Ceny vstupenek pro autobusové skupiny Díl 1 SMÍŠENÉ SKUPINY VAŠE CENY 1 Všechny ceny smí být pouze součástí cestovního

Více

NECHÁME TO NA JEŽÍŠKA JSME S TÍM V POHODĚ

NECHÁME TO NA JEŽÍŠKA JSME S TÍM V POHODĚ u Ježíšk ý l i M... Y V E L S KY R Á vnitř! NA D jdeš u na NECHÁME TO NA JEŽÍŠKA & JSME S TÍM V POHODĚ VÁ N O C E 2 0 1 7 969-1661 909-0170 / set 909-0652 1 963-1192 159 Kč 919-0634 / sada 3 ks 909-0695

Více

LETNÍ PNEUMATIKY SE SLEVOU AŽ 25 %

LETNÍ PNEUMATIKY SE SLEVOU AŽ 25 % LETNÍ PNEUMATIKY SE SLEVOU AŽ 5 % MODEL A ROZMĚR PNEUMATIKY Původní cena 95/55 R5 85H Barum Bravuris HM 75 Kč 9 Kč 95/65 R5 9H Barum Brillantis 8 Kč 08 Kč 95/65 R5 9H Continental Premium Contact 5 70 Kč

Více