DÁRKOVÁ KARTA ZA 500 Kč ZDARMA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DÁRKOVÁ KARTA ZA 500 Kč ZDARMA"

Transkript

1

2 DÁRKOVÁ KARTA ZA 500 Kč ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD Kč V OBCHODECH V PASÁŽI THE DESIGNER GALLERY* *PLATÍ OD 4. DO PRO PRVNÍCH 300 ZÁKAZNÍKŮ. SEZNAM OBCHODŮ A VÍCE NAJDETE NA CENTRUMCHODOV.CZ.

3

4 DESIGNER GALLERY V CENTRU CHODOV JE UNIKÁTNÍ KONCEPT, VE KTERÉM NAJDETE NA JEDNOM MÍSTĚ VYBRANÉ KOUSKY TUZEMSKÝCH NÁVRHÁŘŮ I SVĚTOVÝCH ZNAČEK. JEDINEČNÝ VÝBĚR DESIGNOVÝCH PRODUKTŮ, SE KTERÝMI NEZAPADNETE V DAVU. NABÍZÍME ZDE TAKÉ VÝJIMEČNOU SLUŽBU CONCIERGE, TEDY NÁKUPY SE STYLISTKOU NA MÍRU VAŠEMU VKUSU A ŠATNÍKU. OBJEDNEJTE SI STYLISTKU NA CONCIERGE@CENTRUMCHODOV.CZ.

5 20 % AERONAUTICA MILITARE SLEVA 20 % NA NOVOU KOLEKCI PODZIM/ZIMA NEVZTAHUJE SE NA KOŽENÉ PRODUKTY A HODINKY.

6 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

7 30 % BARBER S WIFE ZAJÍMAJÍ VÁS CIZÍ MANŽELKY? A ZNÁTE SE S BARBER S WIFE? TAK TATO ŽENA VÁS OSTŘÍHÁ, OHOLÍ, UPRAVÍ A NAVONÍ. ABYSTE SE LÍBIL HLAVNĚ TÉ SVÉ.

8 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

9 DÁREK BOSS BY HUGO BOSS NAKUPTE V PRODEJNĚ BOSS ALESPOŇ ZA Kč A OBDRŽÍTE HODNOTNÝ DÁREK HUGO BOSS.

10 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

11 20 % CZECH LABELS & FRIENDS SLEVA 20 % NA VEGANSKÉ PODZIMNÍ BOTY NAE A NA BUNDY A KABÁTY NAŠICH OBLÍBENÝCH ČESKÝCH DESIGNÉRŮ.

12 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

13 20 % FRENCH CONNECTION SLEVA 20 % PLATÍ NA VEŠKERÝ SORTIMENT Z KOLEKCE PODZIM/ZIMA 2018.

14 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

15 20 % HUGO BY HUGO BOSS VYUŽIJTE 20% SLEVU NA VYBRANÉ ZBOŽÍ KOLEKCE HUGO PODZIM/ZIMA

16 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

17 25 % KAREN MILLEN VYUŽIJTE JEDINEČNÉ SLEVY 25 % NA VYBRANÉ KOUSKY Z KOLEKCE PODZIM ZIMA 2018.

18 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

19 20 % LUISA SPAGNOLI 20 % NA VYBRANÝ SORTIMENT Z KOLEKCE PODZIM/ZIMA.

20 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

21 20 % MARELLA SLEVA 20 % NA KOLEKCI PODZIM/ZIMA NELZE KOMBINOVAT S DALŠÍMI AKCEMI ČI SLEVAMI.

22 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

23 20 % SIMONE PÉRÈLE FRANCOUZSKÉ SPODNÍ PRÁDLO SE SLEVOU 20 % NA VEŠKERÉ VYSTAVENÉ ZBOŽÍ. POMŮŽEME VÁM S VÝBĚREM VELIKOSTI I STŘIHU. VÝBĚR PODPRSENEK VE VELIKOSTECH A H.

24 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

25 DÁREK WEEKEND MAX MARA PŘI NÁKUPU V NAŠEM BUTIKU WEEKEND MAX MARA ZÍSKÁTE DÁREK.

26 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

27

28 GRAND KITCHEN V CENTRU CHODOV JE PRVNÍ RESTAURAČNÍ ZÓNOU, KTERÁ NENÍ JEN OBYČEJNÝM FOOD-COURTEM. V JEDINEČNÉM KONCEPTU SE SNOUBÍ S DOBRÝM JÍDLEM I PŘÍJEMNÉ PROSTŘEDÍ. GRAND KITCHEN SE PYŠNÍ PESTROU NABÍDKOU RESTAURACÍ, VČETNĚ TĚCH SE SERVISEM KE STOLU A VÝJIMEČNÝMI SLUŽBAMI ZÁKAZNÍKŮM OBCHODNÍHO CENTRA.

29 1 + 1 ANDIAMO RISTORANTE PIZZERIA VYBERTE SI DVĚ PIZZY A TU LEVNĚJŠÍ BUDETE MÍT ZDARMA. TATO AKCE SE NEVZTAHUJE NA POLEDNÍ NABÍDKU.

30 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

31 20 % BILBO ŠMAK SLEVA 20 % NA ŠMAKOVKU (1 KS SMAŽENÉHO SÝRU + PORCE HRANOLKŮ + 0,33 L PEPSI V PLECHU + KRABIČKA DO RUKY). PŮVODNÍ CENA 55 Kč, NYNÍ 44 Kč.

32 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

33 25 % KOBE VYUŽIJTE SLEVU 25 % NA KONZUMACI V KOBE FUSION RESTAURANT. NELZE KOMBINOVAT S JINOU SLEVOU ANI ZVÝHODNĚNOU NABÍDKOU ANI POLEDNÍM ČI SPECIÁLNÍM MENU.

34 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nelze kombinovat s jinou slevou ani zvýhodněnou nabídkou (polední, speciální menu). Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

35 20 % PIZZA HUT SLEVA 20 % V PIZZA HUT EXPRESS. PŘIJĎTE NA ČERSTVOU PIZZU, KTEROU VÁM PŘIPRAVÍME DO 5 MINUT.

36 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

37 30 % TOM S BURGER 30 % NA TOWER BURGER MENU: dvojitá porce hovězího masa, červená cibulka, rajčátka, karamelizovaná cibulka, čedar, salát lollo rosso, pečená slanina, vejce + belgické steakové hranolky + dip + nápoj 0,25 l.

38 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

39 20 % UGO SALATERIE, UGOVY ŠŤÁVY SLEVA 20 % NA ZAKOUPENÍ LIBOVOLNÉHO DRINKU. PLATÍ PRO JEDEN NÁKUP.

40 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

41

42

43 5 20 % A3 SPORT SLEVA 20 % NA NEZLEVNĚNÉ ZBOŽÍ A 5 % NA JIŽ ZLEVNĚNÉ ZBOŽÍ. NELZE POUŽÍT ZÁKAZNICKOU KARTU A3 SPORT.

44 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

45 30 % ADIDAS SLEVA 30 % NA NEZLEVNĚNÉ ZBOŽÍ.

46 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

47 20 % ALBI SLEVA 20 % NA PRODUKTY S LOGEM ALBI.

48 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

49 DÁREK ALOVE PŘI NÁKUPU V BUTIKU ALOVE ZÍSKÁTE JAKO DÁREK NÁRAMEK ZE SLADKOVODNÍCH PEREL A STŘÍBRA V HODNOTĚ Kč. DÁRKY JSOU DOSTUPNÉ POUZE DO ROZDÁNÍ ZÁSOB.

50 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

51 20 % ALPINE PRO SLEVA 20 % NA VŠE NEZLEVNĚNÉ. NEVZTAHUJE SE NA E-SHOP

52 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

53 20 % ANGELO SLEVA 20 % NA STŘÍBRNÉ ŠPERKY, OCELOVÉ ŠPERKY, KLENOTY ANGELO A ŠPERKY DYRBERG KERN.

54 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

55 20 % ARMANI EXCHANGE VYUŽIJTE 20% SLEVU NA VYBRANÉ ZBOŽÍ KOLEKCE ARMANI EXCHANGE PODZIM/ZIMA

56 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

57 50 % AUTOMYČKA EXPRESS SLEVA 50 % NA BALÍČEK PROGRAM 4 + PROGRAM 7. ZÁKAZNÍK UŠETŘÍ Kč.

58 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

59 20 % AW LAB 20 % NA VYBRANÉ BOTY A OBLEČENÍ Z NOVÉ KOLEKCE.

60 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

61 20 % BAMBULE SLEVA 20 % SE NEVZTAHUJE NA LEGO, KOČÁRKY, AUTOSEDAČKY A JEJICH PŘÍSLUŠENSTVÍ. SLEVY A AKCE NELZE SČÍTAT A NEPLATÍ NA PRODUKTY OZNAČENÉ HVĚZDIČKOU.

62 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

63 20 % BETTY BARCLAY SLEVA 20 % NA VYBRANÝ SORTIMENT.

64 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

65 20 % BLACK SHEEP SLEVA 20 % NA KORBÁČKY PŘÍMO ZE SLOVENSKA ZE ZÁZRIVÉ, MŮŽETE VYBÍRAT Z VARIANT VELKÉ/MALÉ, UZENÉ/NEUZENÉ.

66 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

67 20 % BLAŽEK SLEVA 20 % NA KOMPLET FORMAL, INFORMAL I CASUAL SAKO + KALHOTY + KOŠILE + VÁZANKA ČI MOTÝLEK.

68 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

69 20 % BOMBAY EXPRESS PŘIJĎTE OCHUTNAT BOMBAY EXPRESS MENU NYNÍ S 20% SLEVOU.

70 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

71 20 % BONTONLAND VYUŽIJTE SLEVU 20 % NA VEŠKERÝ SORTIMENT S VÝJIMKOU JIŽ ZLEVNĚNÉHO ZBOŽÍ A VSTUPENEK.

72 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

73 20 % BOUX AVENUE SLEVA 20 % NA VEŠKERÉ NEZLEVNĚNÉ ZBOŽÍ.

74 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

75 10 20 % BRIGHT 10% SLEVA NA ZNAČKU RONCATO A 20% SLEVA NA OSTATNÍ ZBOŽÍ.

76 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

77 20 % BUTLERS VYUŽIJTE SLEVU 20 % NA CELÝ SORTIMENT BUTLERS A PROMĚŇTE SVŮJ DOMOV DESIGNOVÝM NÁBYTKEM A BYTOVÝMI DOPLŇKY. PLATÍ POUZE PŘI NÁKUPU NAD 799 Kč.

78 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

79 1 + 1 CAFÉ LEVEL & CLUB AKCE CAPPUCCINO ZDARMA. ZASTAVTE SE U NÁS NA SKVĚLÉ CAPPUCCINO A DOSTANETE DRUHÉ ART CAPPUCCINO ZDARMA!

80 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

81 20 % CAPREA KAVÁRNA KÁVA + DORT = SLEVA 20 %. PLATÍ PRO VŠECHNY KÁVOVÉ NÁPOJE A DORTY DLE VAŠEHO VÝBĚRU.

82 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

83 250 Kč CELIO SLEVA 250 Kč PŘI NÁKUPU NAD Kč. SLEVA JE PLATNÁ NA NOVOU KOLEKCI PZ 2018.

84 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

85 20 % COMICS POINT SLEVA 20 % NA KOMPLETNÍ NABÍDKU.

86 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

87 20 % CONVERSE SLEVA 20 % NA NEZLEVNĚNÉ ZBOŽÍ.

88 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

89 COPY centrum 20 % COPY CENTRUM 20% SLEVA NA KROUŽKOVÉ VAZBY A LAMINACE.

90 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

91 30 % CORADIA SLEVA 30 % NA PŘÍSLUŠENSTVÍ K MOBILNÍM TELEFONŮM A ŠIROKOU NABÍDKU KVALITNÍCH POUZDER MNOHA ZNAČEK. SLEVA SE NEDÁ UPLATNIT NA MOBILNÍ TELEFONY.

92 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

93 20 % CROCS VYUŽIJTE JEDINEČNÉ SLEVY 20 % NA CELÝ SORTIMENT.

94 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

95 30 % CRYSTAL BIJOU SLEVA 30 % NA VŠE.

96 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

97 25 % ČEDOK SLEVA 25 % NA LETECKÉ POBYTOVÉ ZÁJEZDY Z NABÍDKY ZIMA 2018/2019 NA KUBU, DO DOMINIKÁNSKÉ REPUBLIKY A PANAMY. SLEVU NELZE KOMBINOVAT S JINÝMI SLEVAMI, NELZE JI VYUŽÍT ZPĚTNĚ, TZN. NA DŘÍVE ZAKOUPENÉ ZÁJEZDY.

98 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

99 10 % DEICHMANN SLEVA 10 % NA NEZLEVNĚNOU OBUV A KABELKY.

100 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

101 DÁREK DIESEL PODZIMNÍ KOLEKCE DIESEL JE TADY! NAKUPTE V DIESEL NAD Kč A ZÍSKEJTE UNIKÁTNÍ DÁREK SPOLU S DÁRKOVÝM POUKAZEM V HODNOTĚ 500 Kč NA DALŠÍ NÁKUP.

102 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

103 25 % DOUGLAS SLEVA 25 % NA VŮNĚ A NA DOUGLAS COLLECTION. NABÍDKA PLATÍ POUZE PRO DRŽITELE KARTY DOUGLAS.

104 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

105 20 % ECCO 20% SLEVA NA OBUV A KABELKY.

106 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

107 30 % EIFFEL OPTIC SLEVA 30 % NA NEZLEVNĚNÁ DIOPTRICKÁ SKLA. SLEVU NELZE UPLATNIT NA E-SHOPU.

108 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

109 250 Kč ESPRIT SLEVA 250 Kč PŘI NÁKUPU NAD Kč. PLATÍ POUZE NA NOVOU KOLEKCI!

110 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

111 AKCE ESTÉE LAUDER PERFEKTNÍ PLEŤ PO 24 HODIN? ZÍSKEJTE IKONICKÝ DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE MAKE-UP ZA 990 Kč.

112 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

113 80 % FITNESS BBC 80% SLEVA PŘI REGISTRACI ČLENSTVÍ V KLUBU BBC FITNESS CHODOV.

114 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

115 30 % FOKUS OPTIK SLEVA 30 % NA KOMPLETNÍ BRÝLOVOU ZAKÁZKU (DIOPTRICKÁ OBRUBA + DIOPTRICKÁ SKLA).

116 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

117 20 % FRUITISIMO SLEVA 20 % NA SEZÓNNÍ DRINK O OBJEMU 0,5 L DLE AKTUÁLNÍ NABÍDKY.

118 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

119 25 % GAS SLEVA 25 % NA CELÝ SORTIMENT KOLEKCE PODZIM/ZIMA 2018.

120 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

121 20 % GEOX VYUŽIJTE 20% SLEVU NA NOVOU KOLEKCI PODZIM/ZIMA

122 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

123 30 % GIFTISIMO - BALICÍ SLUŽBA SLEVA 30 % PLATÍ NA KAŽDÝ NÁKUP BALICÍ SLUŽBY I VEŠKERÝ SORTIMENT ZBOŽÍ (DÁRKOVÉ KRABICE, RUČNĚ VYRÁBĚNÁ PŘÁNÍ, BALICÍ PAPÍRY, STUHY A DEKORACE).

124 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

125 20 % GINO ROSSI SLEVA 20 % NA OBUV A KABELKY Z KOLEKCE PODZIM/ZIMA 2018.

126 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

127 25 % GRAND OPTICAL SLEVA 25 % NA KOMPLETNÍ DIOPTRICKÉ BRÝLE (OBRUBY + BRÝLOVÉ ČOČKY).

128 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

129 20 % HERVIS SPORTS SLEVA 20 % NA VŠE. NEVZTAHUJE SE NA ZBOŽÍ OZNAČENÉ JAKO 1. CENA A TOP CENA, KAMERY GOPRO A JÍZDNÍ KOLA.

130 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

131 20 % HÖGL SLEVA 20 % PŘI NÁKUPU NAD Kč.

132 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

133 DÁREK ING BANK ZA ZALOŽENÍ SPOŘICÍHO ÚČTU NEBO PODÍLOVÝCH FONDŮ ZÍSKÁTE DROBNÝ DÁREK.

134 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku lze kombinovat s jinými akcemi naší společnosti. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

135 DÁREK INNOGY ZA UZAVŘENÍ SMLOUVY ČI SMLUVNÍHO DODATKU NA PRODUKTY/ SLUŽBY INNOGY ZÍSKÁTE DÁREK. ROZDÁVÁME ELEKTROSPOTŘEBIČE, KNIHY Z EDICE KNIHOVNA INNOGY A DALŠÍ HODNOTNÉ DÁRKY.

136 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

137 20% IPHONE POINT SLEVA 20 % NA APPLE EXPRESS SERVICE.

138 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

139 10 % ISETOS SLEVA 10 % NA AKTUÁLNÍ MODELY MACBOOK, MACBOOK PRO, MAC MINI, IMAC, IMAC PRO, IPAD 2018, IPAD PRO A PŘÍSLUŠENSTVÍ. SLEVA NEPLATÍ NA IPAD MINI 4.

140 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

141 20 % KAZAR SLEVA 20 % NA VEŠKERÝ SORTIMENT. KAZAR, TO JE NEJKVALITNĚJŠÍ OBUV, KABELKY A DOPLŇKY PRO ŽENY I PRO MUŽE, PRO KAŽDOU PŘÍLEŽITOST. V NOVÉ SEZÓNĚ SE ZNAČKA INSPIRUJE ELEGANTNÍMI KLASICKÝMI A VÝRAZNÝMI TRENDY.

142 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

143 DÁREK KIEHL S SINCE 1851 ZÍSKEJTE 5 DÁREČKŮ K NÁKUPU NAD Kč V BUTIKU KIEHL S. DÍKY KONZULTACI A DIAGNOSTICE PLETI VÁM VYBEREME PRODUKTY NA MÍRU. TĚŠÍME SE NA VÁS!

144 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

145 20 % KLENOTY AURUM SLEVA 20 % NA VŠE. SLEVU NELZE POUŽÍT NA VÝKUP ZLATA PROTIHODNOTOU. SLEVA NEPLATÍ NA PRODUKTY ZNAČKY MT. BLANC, FESTINA, SWAROVSKI, KOLEKCI 9999, SNUBNÍ PRSTENY, OPRAVY, ZAKÁZKOVOU VÝROBU A DÁRKOVÉ ŠEKY. SLEVA SE NEVZTAHUJE NA VÝMĚNU ZBOŽÍ.

146 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

147 25 % KLENOTY JOLLEO SLEVA 25 % NA ZLATÉ, STŘÍBRNÉ A BRILIANTOVÉ ŠPERKY.

148 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

149 20 % KOFI-KOFI SLEVA 20 % NA CELÝ NÁKUP NA STÁNKU KOFI-KOFI. STÁNEK NAJDETE V 0. PODLAŽÍ U JEZDICÍCH SCHODŮ, MEZI OBCHODY CONVERSE A SEPHORA.

150 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

151 20 % KUSMI TEA SLEVA 20 % NA NOVINKY LETOŠNÍHO ROKU TÝKÁ SE TĚCHTO ČAJŮ: AQUA EXOTICA, WHITE ANASTASIA, LOV IS MIND, LØV IS GREEN.

152 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

153 25 % DÁREK LÉKÁRNA CHODOV SLEVA 25 % NA VYBRANÉ ZNAČKY DERMOKOSMETIKY AVĒNE, BIODERMA, LA ROCHE-POSAY, VICHY, EUCERIN ATD. + DÁREK PŘI NÁKUPU NAD Kč.

154 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

155 15 % LE PREMIER SLEVA 15 % NA VEŠKERÉ NEZLEVNĚNÉ ZBOŽÍ VČ. KOŠIL NA MÍRU. NEPLATÍ PRO OBLEKY NA MÍRU.

156 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

157 DÁREK LILOU GRAVÍROVÁNÍ A PROVÁZEK KE KAŽDÉMU NÁKUPU JAKO DÁREK.

158 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

159 20 % LINDEX SLEVA 20 % NA VEŠKERÝ SORTIMENT.

160 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

161 20 % LINDT VYBERTE SI SVÉ ČOKOLÁDOVÉ POTĚŠENÍ SE SLEVOU 20 %.

162 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

163 20 % MANUFAKTURA VYUŽIJTE 20% SLEVU NA POCTIVOU ČESKOU KOSMETIKU MANUFAKTURA INSPIROVANOU NAŠÍ PŘÍRODOU A TRADICÍ A PROMĚŇTE SVOU KOUPELNU V MALÉ DOMÁCÍ LÁZNĚ.

164 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

165 10 25 % MARK PJETRI SLEVA 25 % NA ZLATO, DIAMANTY A STŘÍBRO. SLEVA 10 % NA HODINKY A SNUBNÍ PRSTENY DEMARK.

166 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

167 20 % MET SLEVA 20 % NA NEZLEVNĚNÉ ZBOŽÍ.

168 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

169 20 % MONDO SLEVA NA CELKOVÝ NÁKUP.

170 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

171 20 % MUNCHIES SLEVA 20 % NA VEŠKERÉ VAFLE, PALAČINKY A MILKSHAKES.

172 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

173 65 % NESPRESSO ZÍSKEJTE KÁVOVAR NESPRESSO INISSIA S 65% SLEVOU. PŘI NÁKUPU 150 KAPSLÍ (15 BALENÍ KÁVY) KÁVOVAR INISSIA ZA 990 Kč.

174 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

175 20 % NIKE SLEVA 20 % DLE PODMÍNEK NA ZADNÍ STRANĚ KUPÓNU.

176 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

177 20 % NUTREND SLEVA 20 % NA VÁMI VYBRANÝ PRODUKT.

178 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

179 150 Kč ORSAY SLEVA 150 Kč PŘI NÁKUPU NAD Kč. SLEVA NEPLATÍ NA ZBOŽÍ OZNAČENÉ SPECIAL PRICE A NELZE UPLATNIT NA BIŽUTERII.

180 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

181 20 % OŘÍŠKY VESELÁ VEVERKA NAKUPTE SE SLEVOU 20 % BANÁNY V MLÉČNÉ ČOKOLÁDĚ A BANÁNY V JOGURTU.

182 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

183 25 % OXALIS DESSOUS POZNEJTE KOUZLO MODERNÍHO FRANCOUZSKÉHO SPODNÍHO PRÁDLA PASSIONATA SE SLEVOU 25 %. PODTRHNĚTE S NÍM SVŮJ STYL A ZAJISTĚTE SI CELODENNÍ POHODLÍ.

184 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

185 20 % OXALIS KÁVA A ČAJ 20% SLEVU LZE VYUŽÍT NA CELÝ SORTIMENT. OXALIS TO NEJLEPŠÍ Z ČAJE A KÁVY

186 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

187 20 % PEPE JEANS SLEVA 20 % NA VEŠKERÉ ZBOŽÍ. KOUSEK OBLEČENÍ, KTERÝ BY NEMĚL CHYBĚT V ŽÁDNÉM ŠATNÍKU? DŽÍNY!

188 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

189 20 % PET CENTER SLEVA 20 % NA 1 PRODUKT.

190 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

191 DÁREK PIERRE CARDIN KE KAŽDÉMU ZNAČKOVÉMU SAKU PIERRE CARDIN ORIGINÁLNÍ, DOUBLE PACK MÓDNÍ PONOŽKY.

192 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

193 20 % POTREFENÁ HUSA SLEVA 20 % PŘI KONZUMACI NAD 700 Kč.

194 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami a poledním menu. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

195 20 % PUPA MILANO SLEVA 20 % NA CELÝ NÁKUP.

196 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

197 20 % QUICKTIME SLEVA 20 % NA VEŠKERÉ NEZLEVNĚNÉ ZBOŽÍ.

198 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

199 3+1 REPRESENT PŘI NÁKUPU 3 TRENÝREK DOSTANETE DALŠÍ ZDARMA.

200 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

201 20 % RELAX SLEVA 20 % NA VEŠKERÉ ZBOŽÍ ZNAČKY RELAX.

202 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

203 20 % RETRO JEANS SLEVA 20 %.

204 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

205 20 % RIP CURL SLEVA 20 % NA OBLEČENÍ RIP CURL (POUZE OBLEČENÍ, NE BOTY, DOPLŇKY A KUFRY).

206 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

207 50 % DÁREK SAMSONITE 50% SLEVA NA KOLEKCI ZAVAZADEL ASKELLA. A NAVÍC KE KAŽDÉMU NÁKUPU KÁVA ZDARMA.

208 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

209 1 000 Kč SAMSUNG BRAND STORE SLEVA Kč NA MOBILNÍ TELEFONY ZE SÉRIE TELEFONŮ GALAXY A, GALAXY S, GALAXY NOTE

210 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

211 20 % SEPHORA VYUŽIJTE SLEVU 20 % NA NÁKUP PRODUKTŮ ZNAČKY SEPHORA COLLECTION. AKCE PLATÍ PRO NOVÉ A STÁVAJÍCÍ ČLENY KLUBU SEPHORA.

212 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

213 2 + 1 SKLIZENO PŘI NÁKUPU 2 KS TYČINEK MIXITKA 1 TYČINKA MIXITKA ZDARMA DLE VLASTNÍHO VÝBĚRU.

214 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

215 20 % SNEAKERS MOLO SLEVA 20 % NA NEZLEVNĚNÉ ZBOŽÍ.

216 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

217 20 % SOAPHORIA SLEVA 20 % NA VŠECHNY PRODUKTY KROMĚ KRÁLOVSKÉ PLEŤOVÉ ŘADY.

218 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

219 20 % STEILMANN VYUŽIJTE SLEVU 20 % NA VYBRANÁ PÁNSKÁ SAKA EVROPSKÝCH ZNAČEK STONES, BENVENUTO A 2BLIND2C. VOLNOČASOVÁ I OBLEKOVÁ SAKA V RŮZNÝCH STŘIZÍCH A VZORECH.

220 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

221 20 % SUSHI TIME 20% SLEVA NA SUSHI SET #AMERICAN.

222 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

223 20 % T.M.LEWIN SLEVA 20 % NA VEŠKERÉ NEZLEVNĚNÉ ZBOŽÍ.

224 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

225 20 % TATUUM SLEVA 20 % PŘI NÁKUPU NAD Kč.

226 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

227 23 % TESCOMA SLEVA 300 Kč NA KOMPLETNÍ 24DÍLNÉ SADY PŘÍBORŮ MICHELLE, VERONICA, CLARA, VICTORIA, NICOLE.

228 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

229 20 % TEZENIS SLEVA 20 % NA 1 MÓDNÍ PRODUKT.

230 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

231 25 % TEZYO SLEVA 25 % NA NEZLEVNĚNÉ ZBOŽÍ, SLEVA BUDE ODEČTENA Z NÁKUPU U POKLADNY.

232 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

233 20 % THOMAS SABO SLEVA 20 % NA CELOU KOLEKCI.

234 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

235 1 + 1 TIME OUT AKCE NA NABÍDKU ZÁKUSKŮ V KAVÁRNĚ DK V 1. PATŘE.

236 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

237 20 % TOMMY HILFIGER 20% SLEVA NA NEZLEVNĚNÉ ZBOŽÍ. OŽIVTE ŠATNÍK KOUSKEM Z AKTUÁLNÍ KOLEKCE TOMMY HILFIGER.

238 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

239 20 % TOP TIME SLEVA 20 % NA CELÝ SORTIMENT ŠPERKŮ A HODINEK.

240 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

241 20 % TRIUMPH SLEVA 20 % NA VEŠKERÉ NEZLEVNĚNÉ ZBOŽÍ.

242 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

243 21 % TROLLBEADS ZÍSKEJTE SLEVU 21 % NA NÁKUP PŘÍVĚSKŮ NEBO ZDOBENÝCH BRZDIČEK V MIN. HODNOTĚ 700 Kč U ZNAČKY TROLLBEADS. AKCI NELZE UPLATNIT NA NEJNOVĚJŠÍ KOLEKCI.

244 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

245 DÁREK U KIDS KE KAŽDÉMU NÁKUPU NAD Kč DOSTANETE VOUCHER NA DALŠÍ NÁKUP V HODNOTĚ 200 Kč.

246 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

247 20 % VITALAND SLEVA 20 % NA ZNAČKY AMINOSTAR A AMIX. PLATNOST OD DO KÓD PRO UPLATNĚNÍ SLEVY KPF793.

248 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

249 20 % ŽRALOK OPRAVNA OBUVI, VÝROBA KLÍČŮ SLEVA 20 % NA TVAROVÉ A DOZICKÉ KLÍČE.

250 Slevová knížka je platná pouze v prodejnách Centra Chodov. Nabídku nelze kombinovat s jinými slevami a akčními nabídkami. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předešlé nákupy. Pokud není uvedeno jinak, nabídka platí v termínu Kupón je nutné předložit při nákupu.

251 ZAREGISTRUJTE SE DO VĚRNOSTNÍHO PROGRAMU 1. Stáhněte si aplikaci Centra Chodov na Apple Store nebo na Google Play. 2. Registrujte se zdarma do věrnostního programu. Stačí pár kliků. Hotovo. Všechny nabídky věrnostního programu teď máte po ruce.

252 více informací na facebook.com/centrumchodov

Dny Marianne v PALLADIU ( ) Přehled slev a speciálních nabídek SLEVA / SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Dny Marianne v PALLADIU ( ) Přehled slev a speciálních nabídek SLEVA / SPECIÁLNÍ NABÍDKA Dny Marianne v PALLADIU (15. 17. 9. 2017) Přehled slev a speciálních nabídek PRODEJNA A3 SPORT ALPINE PRO ARMANI JEANS ADIDAS ALBI BAŤA CCC C&A CALVIN KLEIN CALZEDONIA CLINIQUE DERMACOL DM DROGERIE MARKT

Více

20 % 50 % AKCE. 5ÀSEC Sleva 20 % na čištění. Sleva se nevztahuje na barvení, čištění koberců a kůží. ALBI Sleva 20 % na produkty s logem Albi.

20 % 50 % AKCE. 5ÀSEC Sleva 20 % na čištění. Sleva se nevztahuje na barvení, čištění koberců a kůží. ALBI Sleva 20 % na produkty s logem Albi. 5ÀSEC Sleva na čištění. Sleva se nevztahuje na barvení, čištění koberců a kůží. ALBI Sleva na produkty s logem Albi. ALPINE PRO Sleva. AUTOMYČKA EXPRESS Sleva 50 % na balíček mycích programů 4 + 7 Nanotec.

Více

20 % 25 % DÁREK 20 % 50 %

20 % 25 % DÁREK 20 % 50 % ALBI Sleva na produkty s logem Albi. ` ALDO Sleva na novou kolekci. ALOVE Dárek ke každému nákupu (stylová šperkovnice). Dárky jsou dostupné pouze do rozdání zásob. DÁREK ALPINE PRO Sleva. AUTOMYČKA EXPRESS

Více

Sleva 200 Kč. na veškerý sortiment

Sleva 200 Kč. na veškerý sortiment Sleva 200 Kč na veškerý sortiment platnost: 08. 11. 24. 11. 2013 Sleva 200 Kč platí na veškerý sortiment při nákupu nad 1 000 Kč. Kupon je možné uplatnit i na zlevněné zboží, ale nelze jej kombinovat s

Více

50% sleva na balíček exkluzivních mycích programů 4 SuperStar + 8 NanoTec. 25% 15% sleva. 20% sleva. 20% sleva. 1+1 zdarma. 30% sleva.

50% sleva na balíček exkluzivních mycích programů 4 SuperStar + 8 NanoTec. 25% 15% sleva. 20% sleva. 20% sleva. 1+1 zdarma. 30% sleva. 50% na balíček exkluzivních mycích programů 4 SuperStar + 8 NanoTec. Sleva se nevztahuje na další akce a nelze ji kombinovat s jinými mi. B S BEAUTY SALON 25% na všechny služby. na čištění oděvů kromě

Více

20 % AERONAUTICA MILITARE. Sleva 20 % při nákupu nad 3 000 Kč.

20 % AERONAUTICA MILITARE. Sleva 20 % při nákupu nad 3 000 Kč. AERONAUTICA MILITARE Sleva 20 % při nákupu nad 3 000 Kč. 20 % ALDO Sleva 40 % na kabelky a módní doplňky při nákupu nezlevněné obuvi. 40 % ALPINE PRO Sleva 20 % na veškerý nezlevněný sortiment. 20 % AUTOMYČKA

Více

Nakupuj se slevovkou

Nakupuj se slevovkou Nakupuj se slevovkou 21. 3. 24. 3. 2019 slevová knížka OTEVÍRACÍ DOBA OBCHODY 9.00 21.00 HYPERMARKET 7.00 22.00 RESTAURACE A KAVÁRNY 8.00 24.00 ZÁBAVA 10.00 24.00 AUTOMYČKA 8.00 21.00 FITNESS Po Pá / 7.00

Více

Nakupuj se slevovkou slevová knížka OTEVÍRACÍ DOBA OBCHODY HYPERMARKET RESTAURACE A KAVÁRNY

Nakupuj se slevovkou slevová knížka OTEVÍRACÍ DOBA OBCHODY HYPERMARKET RESTAURACE A KAVÁRNY OTEVÍRACÍ DOBA OBCHODY 9.00 21.00 HYPERMARKET 7.00 22.00 RESTAURACE A KAVÁRNY 8.00 24.00 ZÁBAVA 10.00 24.00 AUTOMYČKA 8.00 21.00 FITNESS Po Pá / 7.00 22.00 So Ne / 9.00 21.00 PARKOVIŠTĚ OTEVŘENO 24 HODIN

Více

SOUTĚŽ. Nakup na Nightshoppingu 18. května nad Kč a VYHRAJ luxusní vůz BMW na týden nebo dárkové poukázky Galerie Vaňkovka.

SOUTĚŽ. Nakup na Nightshoppingu 18. května nad Kč a VYHRAJ luxusní vůz BMW na týden nebo dárkové poukázky Galerie Vaňkovka. SOUTĚŽ Nakup na Nightshoppingu 18. května nad 1 500 Kč a VYHRAJ luxusní vůz BMW na týden nebo dárkové poukázky Galerie Vaňkovka. Zaregistruj se u hostesek v naší lounge v rotundě a užij si ochutnávky PROSECCA,

Více

SLEVY AŽ 50 %

SLEVY AŽ 50 % SLEVY AŽ 50 % 17. 21. 5. TISÍC DÁRKŮ V JEDNOM ELECTRONIC USE ONLY 123456 7890 1 2 3 4 5 6 0000 VALID THRU MONTH / YEAR 12/18 DÁRKOVÁ KARTA KREDIT 1 000 Kč VALID ONLY IN THE CZECH REPUBLIC WHERE MASTERCARD

Více

SLEVA 20 % Slevy nelze kombinovat. Neplatí na nákup poukázek. Nelze použít zákaznickou kartu A3 SPORT. Platnost kupónu:

SLEVA 20 % Slevy nelze kombinovat. Neplatí na nákup poukázek. Nelze použít zákaznickou kartu A3 SPORT. Platnost kupónu: Slevová knížka Pravidla: 1. Kupón je možné uplatnit pouze v OC Letňany. 2. Kupón je platný v termínu uvedeném na přední straně, nebo do vyprodání zásob. 3. Kupón platí pouze na jeden nákup a není možné

Více

20% 50% Akce 30% 200Kč 10% SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA. Sleva 200 Kč při nákupu nad 1000 Kč. na nezlevněné zboží.

20% 50% Akce 30% 200Kč 10% SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA. Sleva 200 Kč při nákupu nad 1000 Kč. na nezlevněné zboží. 50% 20% na druhý levnější kus. na nezlevněné zboží. Nelze kombinovat s jinými akcemi. Platnost 13. 11. 2014. 20% Akce při nákupu nad 10 000 Kč. 10 % na vše. Nakupte za minimálně 600 Kč a obdržíte poukaz

Více

AERONAUTICA MILITARE SLEVA 50 70 % na vybrané artikly. Platí 1. 17. 5. 2015.

AERONAUTICA MILITARE SLEVA 50 70 % na vybrané artikly. Platí 1. 17. 5. 2015. A3 SPORT SLEVA 20 % na nezlevněné zboží a 5 % na zlevněné zboží. Slevy nelze kombinovat. Neplatí na poukázky. Nelze použít zákaznickou kartu A3 SPORT. AERONAUTICA MILITARE SLEVA 50 70 % na vybrané artikly.

Více

Vážení návštěvníci nákupního centra Géčko, Marie Kurzová Centre Manager NC Géčko

Vážení návštěvníci nákupního centra Géčko, Marie Kurzová Centre Manager NC Géčko Vážení návštěvníci nákupního centra Géčko, právě držíte v ruce naší podzimní slevovou knížku. A opět Vám, věříme, děláme radost a to hned 22 krát. Ano, je to tak! Celkem 22 kuponů z naší slevové knížky

Více

JARNÍ SLEVOVÁ KNÍŽKA

JARNÍ SLEVOVÁ KNÍŽKA % % JARNÍ SLEVOVÁ KNÍŽKA PRAVIDLA: 1. Kupón je možné uplatnit pouze v OC Letňany. 2. Kupón je platný v termínu uvedeném na přední straně, nebo do vyprodání zásob. 3. Kupón platí pouze na jeden nákup a

Více

SLEVOVÁ KNÍŽKA ŘÍJNA

SLEVOVÁ KNÍŽKA ŘÍJNA SLEVOVÁ KNÍŽKA 14. 23. ŘÍJNA OCHUTNEJTE NAŠE SLEVY PŘIPRAVILI JSME PRO VÁS DALŠÍ DOPROVODNÉ AKTIVITY A TŘÍPATROVÝ FOODCOURT Rozšířili jsme pro Vás foodcourt o nové exkluzivní nájemce. Navštivte 3. NP poblíž

Více

to nejlepší ze 30% sleva 899 Kč 2 600 Kč 3 340 Kč 1329 Kč Dámská kabelka Přívěsek lapač snů Přívěsek Engelsrufer srdce košilka + župan 1190 + 1790 Kč

to nejlepší ze 30% sleva 899 Kč 2 600 Kč 3 340 Kč 1329 Kč Dámská kabelka Přívěsek lapač snů Přívěsek Engelsrufer srdce košilka + župan 1190 + 1790 Kč to nejlepší ze 2015 Přívěsek lapač snů 2 600 Kč Dámská kabelka 899 Kč Přívěsek Engelsrufer srdce 3 340 Kč košilka + župan 1190 + 1790 Kč sleva 30% Dámské kožené lodičky české výroby 1899 Kč 1329 Kč Podprsenka

Více

Tady je svět ještě v pořádku

Tady je svět ještě v pořádku Tato nabídka platí od 5. 3. do 1. 4. 2015. Kabát dámský, různé barvy, velikost 38-48 1690,Kalhoty, více barev, S-2XL 499,Kabelka, v nabídce více druhů a barevných provedení 499,Šátek, v nabídce více druhů

Více

VE HŘE SE SKŘÍTKY TROPOLÍKY JSOU TYTO CENY:

VE HŘE SE SKŘÍTKY TROPOLÍKY JSOU TYTO CENY: VE HŘE SE SKŘÍTKY TROPOLÍKY JSOU TYTO CENY: ČÍSLO OBCHOD POPIS CENY 1 Čedok zájezd pro 2 osoby od Čedoku do Spojených arabských emirátů, hotel Lou Lou Beach v hodnotě 50 000 Kč 2 Family Fitness + Saunový

Více

15 % sleva. na celý nákup. Platí při platbě ČSOB platební kartou v termínu od 11. do 13. 9. 2015.

15 % sleva. na celý nákup. Platí při platbě ČSOB platební kartou v termínu od 11. do 13. 9. 2015. 40% 30% 20% 25% 15% Být naším klientem se vyplatí ČSOB vám přináší září plné skvělých výhod. Stačí zaplatit ČSOB platební nebo kreditní kartou a můžete výhodně nakoupit u našich partnerů. p Pokud budete

Více

PODZIM HŘEJIVÝ. Tato nabídka platí od do

PODZIM HŘEJIVÝ. Tato nabídka platí od do Tady je svět ještě v pořádku Tato nabídka platí od 13. 9. do 9. 10. 2018. HŘEJIVÝ PODZIM Kabát dámský 1990,- Kabát pánský 1690,- Kalhoty dámské Jeans pánské Kabelka Vsaďte na růžovou. Rozzáří vás a její

Více

Pokud budete potřebovat některý z kuponů opakovaně, najdete jej ke stažení na www.svetodmen.cz. 15 % sleva. na celý nákup

Pokud budete potřebovat některý z kuponů opakovaně, najdete jej ke stažení na www.svetodmen.cz. 15 % sleva. na celý nákup 25% 40% 15% 20% 30% Svět odměn slaví 1. narozeniny. Dárky ale rozdáváme vám! Přidejte se k našim členům, plaťte Era platební kartou a využijte lákavé nabídky našich partnerů. Aktivujte si Svět odměn v

Více

3 590 Kč. 5 572 Kč. 2 637 Kč

3 590 Kč. 5 572 Kč. 2 637 Kč buďte originální pánská bunda 10 429 Kč 3 590 Kč sako + 2 kalhoty 9 996 Kč 5 572 Kč pánský oblek 7 999 Kč 2 637 Kč A U R U M podprsenka Playtex a Wonderbra - 30% dámský top 1 105 Kč 580 Kč dámské hodinky

Více

28 % sleva. Moje Šťastná. je zase tady! na pánskou víceúčelovou obuv NIKE CIRCUIT TRAINER II. na dámskou běžeckou obuv DURAMO ELITE W.

28 % sleva. Moje Šťastná. je zase tady! na pánskou víceúčelovou obuv NIKE CIRCUIT TRAINER II. na dámskou běžeckou obuv DURAMO ELITE W. 28 % sleva na pánskou víceúčelovou obuv NIKE CIRCUIT TRAINER II. Původní cena 1 390 Kč. Nová cena 990 Kč. 27 % sleva na dámskou běžeckou obuv DURAMO ELITE W. Původní cena 1 490 Kč. Nová cena 1 090 Kč.

Více

léta Tady je svět ještě v pořádku Kalhoty dámské, materiál: 100 % viskóza, se vzorem, velikost: S-2XL 499,- Tato nabídka platí od 9.4. do 5.5.

léta Tady je svět ještě v pořádku Kalhoty dámské, materiál: 100 % viskóza, se vzorem, velikost: S-2XL 499,- Tato nabídka platí od 9.4. do 5.5. léta Klobouk dámský, elegantní, v bílé barvě 169,- Tričko dámské, nebo s elastanem, různé druhy a barvy, velikost: S-2XL/38-48 Kalhoty dámské, materiál: 100 % viskóza, se vzorem, velikost: S-2XL 499,-

Více

NIGHT SHOPPING 17. ŘÍJNA 20:00 23:00

NIGHT SHOPPING 17. ŘÍJNA 20:00 23:00 NIGHT SHOPPING 17. ŘÍJNA 20:00 23:00 PÁTEK 16. ŘÍJNA SOBOTA 17. ŘÍJNA FASHION SHOW 15:00 JAD DANCE COMPANY & YEMI A.D. DARA ROLINS RYTMUS NIGHT SHOPPING 20:00 23:00 SILENT DISCO 21:00 23:00 NEDĚLE 18.

Více

Vesta dámská 1190,- Vesta pánská 699,- Svetr pánský 349,- Kabelka dámská 399,- Jeans dámské, pánské 699,- Jeans pánské 899,-

Vesta dámská 1190,- Vesta pánská 699,- Svetr pánský 349,- Kabelka dámská 399,- Jeans dámské, pánské 699,- Jeans pánské 899,- Tato nabídka platí od 10. 9. do 6. 10. 2015. Vesta 1190,- Vesta pánská 699,- Svetr pánský 349,- Kabelka 399,- Jeans dámské, pánské 699,- Jeans pánské 899,- Aby vás počasí nepřekvapilo Kabát dámský 1990,-

Více

Děkujeme za Vaši důvěru, věříme, že s námi budete spokojeni. Jako poděkování Vám přinášíme slevy a výhody u partnerů Bonus Clubu.

Děkujeme za Vaši důvěru, věříme, že s námi budete spokojeni. Jako poděkování Vám přinášíme slevy a výhody u partnerů Bonus Clubu. Vybraní partneři: Děkujeme za Vaši důvěru, věříme, že s námi budete spokojeni. Jako poděkování Vám přinášíme slevy a výhody u partnerů Bonus Clubu. Mnoho výhodných nákupů Vám přeje Váš Team X Energie Partneři

Více

Black Weekend v termínu , kdy budeme zákazníkům poskytovat slevu 20 % na vše nezlevněné.

Black Weekend v termínu , kdy budeme zákazníkům poskytovat slevu 20 % na vše nezlevněné. Komletní seznam slev: PRODEJNA 5ásec SLEVY Přineste 4 a více kusů a získáte slevu -30% (sleva se nevztahuje na doplňkové služby, čištění již v akci, na čištění kůže, kožešiny, koberce a úpravy oděvů).

Více

BŘEZEN-DUBEN 2018 ZEMĚ NENÍ PLACATÁ! ČARODĚJNICE DIVADLO PRO DĚTI V ŘÍŠI ČESKÝCH DĚJIN

BŘEZEN-DUBEN 2018 ZEMĚ NENÍ PLACATÁ! ČARODĚJNICE DIVADLO PRO DĚTI V ŘÍŠI ČESKÝCH DĚJIN BŘEZEN-DUBEN 2018 ZEMĚ NENÍ PLACATÁ! DIVADLO PRO DĚTI V ŘÍŠI ČESKÝCH DĚJIN ČARODĚJNICE 1. PRO ŽENY 7. 4. 2. 5. 8. 3. 6. 9. 1. Reserved, Dámské zelené šaty 1499 Kč, 2. Mohito, Šedá kabelka 549 Kč, 3. CCC,

Více

20% 30% KRÁSA A ŠPERKY Zľava 20% na celý sortiment a 30% na značky Salvatore Ferragamo, Missoni, Lanvin, Desigual a Jaguar.

20% 30% KRÁSA A ŠPERKY Zľava 20% na celý sortiment a 30% na značky Salvatore Ferragamo, Missoni, Lanvin, Desigual a Jaguar. KRÁSA A ŠPERKY 20% 30% Zľava 20% na celý sortiment a 30% na značky Salvatore Ferragamo, Missoni, Lanvin, Desigual a Jaguar. Zľavu nie je možné kombinovať s inými mi. MÓDA 20% na nezľavnený sortiment MÓDA

Více

799,- 1190,- 199,- Tato nabídka platí od 13. 3. do 8. 4. 2014 nebo do vyprodání zásob. Kalhoty dámské s elastanem, dobře sedí na každé postavě

799,- 1190,- 199,- Tato nabídka platí od 13. 3. do 8. 4. 2014 nebo do vyprodání zásob. Kalhoty dámské s elastanem, dobře sedí na každé postavě Tato nabídka platí od 13. 3. do 8. 4. 2014 nebo do vyprodání zásob. Kalhoty dámské s elastanem, dobře sedí na každé postavě 799,- Bunda dámská zapínání ke krku, 1490,Kabelka dámská Šátek dámský 1190,-

Více

VÁNOČNÍ SLEVOVÁ KNÍŽKA

VÁNOČNÍ SLEVOVÁ KNÍŽKA VÁNOČNÍ SLEVOVÁ KNÍŽKA PRAVIDLA: 1. Kupón je možné uplatnit pouze v OC Letňany. 2. Kupón je platný v termínu uvedeném na přední straně, nebo do vyprodání zásob. 3. Kupón platí pouze na jeden nákup a není

Více

Slevová knížka ODMAMINKY PRODÍTĚ 2015 Prolistujte před nákupem!

Slevová knížka ODMAMINKY PRODÍTĚ 2015 Prolistujte před nákupem! Slevová knížka ODMAMINKY PRODÍTĚ 2015 Prolistujte před nákupem! Feedo Bazárek Připravte nám krabici s věcmi Postaráme se vám o to VYKUPUJEME krásné věci po vašich dětech! 1 2 3 4 Dejte nám vědět kam máme

Více

Dárková knížka ODMAMINKY Dětská planeta 2015. Prolistujte před nákupem!

Dárková knížka ODMAMINKY Dětská planeta 2015. Prolistujte před nákupem! Dárková knížka ODMAMINKY Dětská planeta 2015 Prolistujte před nákupem! Kde kupóny uplatnit? Nejlepší slevový portál pro děti www.odmaminky.cz Chytré mámy šetří s námi! Na veletrhu V e-shopech info@odmaminky.cz

Více

Forum, vaše módní inspirace ALPINE PRO, LINDEX a H&M.

Forum, vaše módní inspirace ALPINE PRO, LINDEX a H&M. Forum, vaše módní inspirace ALPINE PRO, LINDEX a H&M. Máme pro vás další díl naší pravidelné módní rubriky a s ním i výlet za módní inspirací značek OC Forum Liberec. V dnešním díle se naše Pětka z Fóra

Více

Věrnostní program pro platební kartu UNIQA

Věrnostní program pro platební kartu UNIQA Věrnostní program pro platební kartu UNIQA Stačí používat kartu VISA UNIQA k úhradě Vašich nákupů u všech obchodníků v České republice i zahraničí, a to včetně internetových. Za každou platbu kartou automaticky

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Cestování Soukenné náměstí Liberec 485 105 215 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a 669/2a, OC Forum zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,-

Více

Vaše odměna za věrnost. www.eop.cz/vernost

Vaše odměna za věrnost. www.eop.cz/vernost Vaše odměna za věrnost www.eop.cz/vernost Vážení zákazníci, rádi bychom Vám touto formou poděkovali dlouhodobou věrnost, kterou nám projevujete. I díky Vám můžeme soustavu zásobování teplem postupně obnovovat

Více

Nová kolekce 34,90 54,90 69,90 54,90 69,90 139, 239, 134,50 239, 199, - 50 % Tato nabídka platí od 11. 9. do 30. 9. 2012

Nová kolekce 34,90 54,90 69,90 54,90 69,90 139, 239, 134,50 239, 199, - 50 % Tato nabídka platí od 11. 9. do 30. 9. 2012 Otevírací doba Praha Čakovice, Černý Most, Zličín denně 8 22 Duffy osvěžovač textilií 2v1 250 ml (100 ml = 13,96 Kč) pro všechny hypermarkety Globus s výjimkou hypermarketu Havířov. Nová kolekce 34,90

Více

KVĚTEN-ČERVEN 2018 PODÁVÁME SNÍDANI DOBROČINNÝ KNIHOTRH ZMRZLINA JISTÁ! PRO VŠECHNY ŠKOLOU POVINNÉ OFICIÁLNÍ VÁŽENÍ ZÁPASNÍKŮ

KVĚTEN-ČERVEN 2018 PODÁVÁME SNÍDANI DOBROČINNÝ KNIHOTRH ZMRZLINA JISTÁ! PRO VŠECHNY ŠKOLOU POVINNÉ OFICIÁLNÍ VÁŽENÍ ZÁPASNÍKŮ KVĚTEN-ČERVEN 2018.18 11:34 PODÁVÁME SNÍDANI DOBROČINNÝ KNIHOTRH OFICIÁLNÍ VÁŽENÍ ZÁPASNÍKŮ ZMRZLINA JISTÁ! PRO VŠECHNY ŠKOLOU POVINNÉ TIPY PRO LETNÍ MĚSÍCE! 2 dámy 1 5 3 6 4 9 7 10 8 1. Mohito Dámské

Více

Bonusy a dárky pro Vaši firmu nejen ze Skandinávie!

Bonusy a dárky pro Vaši firmu nejen ze Skandinávie! Bonusy a dárky pro Vaši firmu nejen ze Skandinávie! jednoduchá volba kvality originální norské svetry kvalitní firemní oblečení dárková káva a čaj Chcete: originalitu, exkluzivitu, kvalitu... KDO JSME?

Více

VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA SLEVY NA BYTOVÉ DOPLŇKY

VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA SLEVY NA BYTOVÉ DOPLŇKY 70 % AŽ * VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA SLEVY NA BYTOVÉ DOPLŇKY Koberec Ducato, 80 150cm,0505806-00, 0505807-00, 0505809-00, 0505810-00 - 1 299,- 120 170, 0505806-01, 0505807-01,

Více

Atletický stadion v BB Centru byl otevřen veřejnosti

Atletický stadion v BB Centru byl otevřen veřejnosti 08 2018 BB Centrum Atletický stadion v BB Centru byl otevřen veřejnosti Přijďte si vyzkoušet nové sportoviště v areálu, kde si můžete zahrát florbal, badminton, zaběhat si, zaskákat a zacvičit. Atletický

Více

Slevová knížka ODMAMINKY FOR TOYS 2015. Prolistujte před nákupem!

Slevová knížka ODMAMINKY FOR TOYS 2015. Prolistujte před nákupem! Slevová knížka ODMAMINKY FOR TOYS 2015 Prolistujte před nákupem! Kde kupóny uplatnit? Nejlepší slevový portál pro děti www.odmaminky.cz Chytré mámy šetří s námi! Na veletrhu V e-shopech Při aktivitách

Více

8 DNÍ SLEV = VÝHODNÝCH NÁKUPŮ! SLAVÍME OSMÉ

8 DNÍ SLEV = VÝHODNÝCH NÁKUPŮ! SLAVÍME OSMÉ 8 DNÍ SLEV = VÝHODNÝCH NÁKUPŮ! SLAVÍME OSMÉ 8 DNÍ SLEV = VÝHODNÝCH NÁKUPŮ! Slevová narozeninová akce probíhá v prostorách OC Galerie Harfa v termínu od 4. 11. do 11. 11. 2018. OC Galerie Harfa neručí za

Více

Jaro. v novém. Bunda a vesta 2v1 1990,- Tričko 599,- Kalhoty 639,- Tady je svět ještě v pořádku. Tato nabídka platí od 3. 3. do 30. 3. 2016.

Jaro. v novém. Bunda a vesta 2v1 1990,- Tričko 599,- Kalhoty 639,- Tady je svět ještě v pořádku. Tato nabídka platí od 3. 3. do 30. 3. 2016. Jaro v novém Bunda a vesta 2v1 1990,- Tričko 599,- Kalhoty 639,- Tato nabídka platí od 3. 3. do 30. 3. 2016. Tady je svět ještě v pořádku Přivítejte jaro v novém Bunda 1290,- Šaty 799,- Tričko Tričko Tričko

Více

Tato nabídka platí od 11. 9. do 7. 10. 2014.

Tato nabídka platí od 11. 9. do 7. 10. 2014. 1. Dámský kabát, v nabídce i pánský, 1690 Kč 2. Dámské kalhoty, 799 Kč 3. Kabelka, v nabídce více stylů a barevných provedení, 499 Kč 4. Šátek, módní barvy, v nabídce i jiné styly, 249 Kč 4. 1. 3. 2. Tato

Více

Hřejivá podzimní móda V EDENU

Hřejivá podzimní móda V EDENU EDEN Novinky z nákupního centra listopad 2015 Hřejivá podzimní móda V EDENU TURNAJ PEXESO OPEN UŽ POTŘETÍ V NC EDEN NAKUPTE NA VÁNOCE VČAS VOŇAVÁ KÁVOVÁ INSPIRACE INSPIRACE OBLEČTE SE DO PODZIMNÍ PLÍSKANICE

Více

CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K Ceny jsou uvedeny včetně DPH. CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K 1. 8. 2019 Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Denní sazba se uplatní dle délky trvání Nabídky, kterou Uživatel zvolil, v okamžiku jejího vystavení Kategorie

Více

Věrnostní program pro platební kartu UNIQA

Věrnostní program pro platební kartu UNIQA Věrnostní program pro platební kartu UNIQA Stačí používat kartu VISA UNIQA k úhradě Vašich nákupů u všech obchodníků v České republice i zahraničí, a to včetně internetových. Za každou platbu kartou automaticky

Více

rokov zábavy zľavové kupóny

rokov zábavy zľavové kupóny rokov zábavy zľavové kupóny www.europasc.sk na celý nákup. Zl avu nie je možné kombinovať s ostatnými zl avovými akciami a s Reward Card, neplatí na služby a nákup darčekových poukážok. na nezľavnený,

Více

ČLEN SKUPINY FORBES GROUP NEJVÝHODNĚJŠÍ KURZOVÉ SÁZKY VICTORIA = VÍTĚZSTVÍ

ČLEN SKUPINY FORBES GROUP NEJVÝHODNĚJŠÍ KURZOVÉ SÁZKY VICTORIA = VÍTĚZSTVÍ ČLEN SKUPINY FORBES GROUP NEJVÝHODNĚJŠÍ KURZOVÉ SÁZKY VICTORIA = VÍTĚZSTVÍ Vsaďte si a získejte výhody věrnostního programu! Zaregistrujte se a získejte 3.333 Kč Registrací získáte výhody Klubu VICTORIATIP

Více

LÉTO plné SLEV Využijte slevové kupony pro váš nákup.

LÉTO plné SLEV Využijte slevové kupony pro váš nákup. Nakupujte bez peněz a se slevami 2013 Červen LÉTO plné SLEV Využijte slevové kupony pro váš nákup. 600 Kč 1000 Kč 22 % 40 % na rezervaci dovolené v Chorvatsku na www.croatia24.travel/cs/. Vztahuje se na

Více

249,- 299,- Jen do 18.11.2015! 349,- TOP S FLITRY PLATÍ OD 05.11.2015. K dostání i v těchto barvách: www.takko.com. KARDIGAN s lesklou nitkou

249,- 299,- Jen do 18.11.2015! 349,- TOP S FLITRY PLATÍ OD 05.11.2015. K dostání i v těchto barvách: www.takko.com. KARDIGAN s lesklou nitkou PLATÍ OD 05.11.2015 TOP S FLITRY K dostání i v těchto barvách: 125 CZK VÁNOČNÍ SPECIÁL Zakupte dárkovou kartu v hodnotě alespoň 750 CZK a získejte navíc akční kupón* na 125 CZK.** FROHE WEIHNACHTEN Pro

Více

Slevová knížka ODMAMINKY FOR KIDS 2015. Prolistujte před nákupem!

Slevová knížka ODMAMINKY FOR KIDS 2015. Prolistujte před nákupem! Slevová knížka ODMAMINKY FOR KIDS 2015 Prolistujte před nákupem! Kde kupóny uplatnit? Nejlepší slevový portál pro děti www.odmaminky.cz Chytré mámy šetří s námi! Na veletrhu V e-shopech Při aktivitách

Více

VARYÁDA. Zpátky do školy Color & Beauty Halloween OBCHODNÍ CENTRUM KARLOVY ŽIJE S VÁMI! Platnost: 12. 9. 31. 10. 2012 nebo do vyprodání zásob

VARYÁDA. Zpátky do školy Color & Beauty Halloween OBCHODNÍ CENTRUM KARLOVY ŽIJE S VÁMI! Platnost: 12. 9. 31. 10. 2012 nebo do vyprodání zásob VARYÁDA OBCHODNÍ CENTRUM KARLOVY ŽIJE S VÁMI! Platnost: 12. 9. 31. 10. 2012 nebo do vyprodání zásob Zpátky do školy Color & Beauty Halloween www.varyada.cz 70 OBCHODŮ, RESTAURACE, KAVÁRNA 1.200 PARKOVACÍCH

Více

Více za méně každý den!

Více za méně každý den! Tričko s dlouhým rukávem, dívčí nebo chlapecké, s motivy, různé vzory a barvy, 2-7 let 249,- 89,- Sada pro malého hasiče: hasičský vůz s délkou cca. 50 cm, dvě figurky a hasičská přilba v sadě Plyšový

Více

platnost 7. 3. 31. 5. 2015 Barbora Podzimková vítězka světového finále EML Zdroj: archiv Schwarzkopf Elite Model Look

platnost 7. 3. 31. 5. 2015 Barbora Podzimková vítězka světového finále EML Zdroj: archiv Schwarzkopf Elite Model Look platnost 7.... 0 Barbora Podzimková vítězka světového finále EML Zdroj: archiv Schwarzkopf Elite Model Look ROZHOVOR s vítězkou světového finále EML Barborou Podzimkovou Čím myslíte, že jste zaujala porotu

Více

Přehled velikostí. Oblečení Victoria's Secret. Dámské oblečení Guess. Pánské oblečení Guess. Kalhoty Guess - délka nohavic

Přehled velikostí. Oblečení Victoria's Secret. Dámské oblečení Guess. Pánské oblečení Guess. Kalhoty Guess - délka nohavic Přehled velikostí Oblečení Victoria's Secret Velikost XS0 XS2 S4 S6 M8 M10 L12 L14 XL16 XL18 XXL20 Přes prsa (cm) 80 83 85 87 89 92 96 99 104 109 114 V pase (cm) 59 62 65 67 70 72 76 80 84 86 94 Dámské

Více

Benefitní poukázky pro odbory

Benefitní poukázky pro odbory Benefitní poukázky pro odbory Zrušte dárkové koše a jiné vhodné dárky Firma Up Česká republika s. r. o. s odborovou tradicí vám připravila zajímavou nabídku. Chcete opakovat stále stejný systém, či hledáte

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Balkan Bus - Hellas Tour Netušilova 1623/1 Prostějov 608 829 222 http://www.balkanbus.cz 10.00% na všechny zájezdy. Nárok na slevu je potřeba nahlásit při objednávání Hotel Tennis Club Za Kosteleckou

Více

K ATALOG. vánoční. inspirace UVNITŘ SLEVOVÉ KUPONY

K ATALOG. vánoční. inspirace UVNITŘ SLEVOVÉ KUPONY K ATALOG vánoční inspirace UVNITŘ SLEVOVÉ KUPONY www.forumliberec.cz Nejlepší dárky jsou ty, které jste si opravdu přáli... Dárkové poukázky můžete zakoupit od 7. 12. pod vánočním stromem v přízemí OC

Více

SOKOL. Ondřej. program. prague burlesque. california dreams AKCE MODERÁTOR

SOKOL. Ondřej. program. prague burlesque. california dreams AKCE MODERÁTOR 11.-12. září program AKCE prague burlesque Dráždivě hravá show, balancující na hraně mezi humorným divadelním představením a decentním striptýzem. Ondřej SOKOL MODERÁTOR Jeden z nejvtipnějších českých

Více

VARYÁDA. Slevy, které vás zaskočí! 16. února oslavíme Valentýna. www.varyada.cz OBCHODNÍ CENTRUM KARLOVY ŽIJE S VÁMI!

VARYÁDA. Slevy, které vás zaskočí! 16. února oslavíme Valentýna. www.varyada.cz OBCHODNÍ CENTRUM KARLOVY ŽIJE S VÁMI! VARYÁDA OBCHODNÍ CENTRUM KARLOVY ŽIJE S VÁMI! Platnost: 4. 1. 28. 2. 2013 nebo do vyprodání zásob 16. února oslavíme Valentýna Slevy, které vás zaskočí! www.varyada.cz 70 OBCHODŮ, RESTAURACE, KAVÁRNA 1.200

Více

STĚHUJEME SE VYPRODÁVÁME

STĚHUJEME SE VYPRODÁVÁME TEPLICE PO OC Olympia, Srbická 464 - NE: 9.00-21.00 STĚHUJEME SE VYPRODÁVÁME Nabídka platí od 19. 4. do 3. 5. 2018 nebo do vyprodání zásob pouze v prodejně ASKO - NÁBYTEK Teplice, a to - pokud není u konkrétního

Více

Neomezeně slev našim členům!

Neomezeně slev našim členům! Manuál pro použití KLUBOVÉ KARTY pro sezónu 2018-2019 (každý řádný člen obdrží Klubovou kartu na aktuální sezónu s těmito výhodami) Vítejte mezi členy florbalového klubu FBS OLOMOUC, níže najdete, jaké

Více

ZÁŘÍ-ŘÍJEN 2017 NÁKUPY SE STYLISTKOU DIVADLO POKRAČUJE!

ZÁŘÍ-ŘÍJEN 2017 NÁKUPY SE STYLISTKOU DIVADLO POKRAČUJE! ZÁŘÍ-ŘÍJEN 2017 DIVADLO POKRAČUJE! NÁKUPY SE STYLISTKOU 1. Ladíme podzim 3. 2. 4. 6. 3. 5. 9. 7. 8. 1. New Yorker,Dámská košile proužek, 399,-; 2. GrandOptical, Dámské dioptrické brýle 4 200,-; 3. HM,

Více

RÝDL SNUBNÍ PRSTENY RYTINY DO PRSTENU

RÝDL SNUBNÍ PRSTENY RYTINY DO PRSTENU SNUBNÍ PRSTENY RÝDL Vyberte se originální snubní prsteny pro Váš budoucí společný život! RYTINY DO PRSTENU Rytiny do našich prstenů provádíme zdarma. Můžete vybírat z těchto fontů a znaků: Jsme specialisté

Více

VARYÁDA. Top zimní trendy. www.varyada.cz OBCHODNÍ CENTRUM KARLOVY ŽIJE S VÁMI! Platnost: 1. 11. 4. 12. 2012 nebo do vyprodání zásob

VARYÁDA. Top zimní trendy. www.varyada.cz OBCHODNÍ CENTRUM KARLOVY ŽIJE S VÁMI! Platnost: 1. 11. 4. 12. 2012 nebo do vyprodání zásob VARYÁDA OBCHODNÍ CENTRUM KARLOVY ŽIJE S VÁMI! Platnost: 1. 11. 4. 12. 2012 nebo do vyprodání zásob Top zimní trendy www.varyada.cz 70 OBCHODŮ, RESTAURACE, KAVÁRNA 1.200 PARKOVACÍCH MÍST I WIFI PŘIPOJENÍ

Více

Prémiové firemní dárky a potřeby pro manažery

Prémiové firemní dárky a potřeby pro manažery Prémiové firemní dárky a potřeby pro manažery BRAND GIFTS, a.s. je specialista na značkové firemní dárky a hlavní distributor obchodních dárků se značkami světových módních návrhářů CERRUTI 1881, CACHAREL,

Více

Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz

Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz Nabízíme: Nabízíme unikátní kolekce i pro tu nejnáročnější klientelu. Cílem je vytvořit kompletní interiéry v souladu s nejnovějšími

Více

VARYÁDA ZIMNÍ SLEVY! OBROVSKÉ ŽIJE S VÁMI! Nikola, Karlovy Vary. Petra, Jenišov. > Zimní zboží za super ceny > Valentýnská show

VARYÁDA ZIMNÍ SLEVY! OBROVSKÉ ŽIJE S VÁMI! Nikola, Karlovy Vary. Petra, Jenišov. > Zimní zboží za super ceny > Valentýnská show VARYÁDA OBCHODNÍ CENTRUM KARLOVY www.varyada.cz OBROVSKÉ ŽIJE S VÁMI! ZIMNÍ SLEVY! > Zimní zboží za super ceny > Valentýnská show Nikola, Karlovy Vary Petra, Jenišov Platnost: 1. 1. 29. 2. 2012 nebo do

Více

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality aktuality V listopadu a prosinci Rozdáváme Dárky abychom Vám zpříjemnili nakupování vánočních překvapení pro Vaše blízké Vybírat můžete ze 3 variant: 100 Ne j r y c h l e j š í c h kteří jednorázově nakoupí

Více

VARYÁDA. Andělská nabídka. www.varyada.cz 70 OBCHODŮ, RESTAURACE, KAVÁRNA 1.200 PARKOVACÍCH MÍST I WIFI PŘIPOJENÍ ZDARMA

VARYÁDA. Andělská nabídka. www.varyada.cz 70 OBCHODŮ, RESTAURACE, KAVÁRNA 1.200 PARKOVACÍCH MÍST I WIFI PŘIPOJENÍ ZDARMA VARYÁDA OBCHODNÍ CENTRUM KARLOVY ŽIJE S VÁMI! Platnost: 5. 12. 31. 12. 2012 nebo do vyprodání zásob Andělská nabídka www.varyada.cz 70 OBCHODŮ, RESTAURACE, KAVÁRNA 1.200 PARKOVACÍCH MÍST I WIFI PŘIPOJENÍ

Více

KVĚTEN-ČERVEN 2017 SLEVOVÉ KUPÓNY UVNITŘ ODMĚNA VÁS NEMINE PRŮVAN V ŠATNÍKU DĚTSKÁ FARMA RIVER RUN TRAIL

KVĚTEN-ČERVEN 2017 SLEVOVÉ KUPÓNY UVNITŘ ODMĚNA VÁS NEMINE PRŮVAN V ŠATNÍKU DĚTSKÁ FARMA RIVER RUN TRAIL KVĚTEN-ČERVEN 2017 SLEVOVÉ KUPÓNY UVNITŘ ODMĚNA VÁS NEMINE DĚTSKÁ FARMA PRŮVAN V ŠATNÍKU RIVER RUN TRAIL 1. 2. TOULÁM SE ULICEMI 6. 7. 8. 3. 9. 10. 11. 5. 4. 8. 12. 1. H&M Klobouk 349,-; 2. New Yorker

Více

journal dm značky ještě výhodněji. Zaměřeno na malé děti. Leden 2014 Široká nabídka výrobků péče o dítě a dětské výživy.

journal dm značky ještě výhodněji. Zaměřeno na malé děti. Leden 2014 Široká nabídka výrobků péče o dítě a dětské výživy. journal Leden 2014 dm značky ještě výhodněji. Sleva 25 % při nákupu 5 a více výrobků dm značek. Zaměřeno na malé děti. Široká nabídka výrobků péče o dítě a dětské výživy. Výtisk zdarma. Platí od 02. 01.

Více

LISTOPAD-PROSINEC 2016 UŽ JSOU NÁM DVA! VYPEČENÉ VÁNOCE ...JSME VE FORMĚ SLAVÍME! INSPIRACE STŘENO PRO VÁNOČNÍ NÁKUPY NA LEDOVÝ KOBLIH!

LISTOPAD-PROSINEC 2016 UŽ JSOU NÁM DVA! VYPEČENÉ VÁNOCE ...JSME VE FORMĚ SLAVÍME! INSPIRACE STŘENO PRO VÁNOČNÍ NÁKUPY NA LEDOVÝ KOBLIH! LISTOPAD-PROSINEC 16 UŽ JSOU NÁM DVA! SLAVÍME! VYPEČENÉ VÁNOCE...JSME VE FORMĚ ZA STŘENO NA LEDOVÝ KOBLIH! INSPIRACE PRO VÁNOČNÍ NÁKUPY 2 ks Hot wings ZDARMA K JAKÉMUKOLIV MENU, BOXU NEBO KYBLÍKU Platnost

Více

Kuchyňské studio v novém a trendy stylu. Naše značky TATO KVALITNÍ KUCHYNĚ UŽ OD. Plánovaná kuchyně Flash, ** SPOTŘEBIČE BATERIE DŘEZY

Kuchyňské studio v novém a trendy stylu. Naše značky TATO KVALITNÍ KUCHYNĚ UŽ OD. Plánovaná kuchyně Flash, ** SPOTŘEBIČE BATERIE DŘEZY Kuchyňské studio v novém a trendy stylu Plánovaná kuchyně Flash, 1001435-88** odsavač, 372867-2, EEK E indukční deska, 332983 trouba, 235223, EEK A lednice, 361626, EEK A+ myčka, 246704, EEK A mikrovlnná

Více

Více za méně každý den!

Více za méně každý den! 119 299,- Ubrus odolný vůči skvrnám s vánočním vzorem, 110 x 155 cm Talíře se zlatým vzorem: dezetrní 29 Kč hluboký 42 Kč velký 59 Kč 24 dílná sada příborů pro každou příležitost Více za méně každý den!

Více

CASHBACK WOLD. Nakupujte velmi výhodně

CASHBACK WOLD. Nakupujte velmi výhodně CASHBACK WOLD Nakupujte velmi výhodně Co je to Cashback World Máte v peněžence kartu Tesco Clubcard? Pravděpodobně ano, protože jde o druhý největší věrnostní systém na světě. Ten první se jmenuje Cashback

Více

DIVADLO PRO DĚTI KAŽDÁ SUDÁ SOBOTA

DIVADLO PRO DĚTI KAŽDÁ SUDÁ SOBOTA ZÁŘÍ-ŘÍJEN 2018 DIVADLO PRO DĚTI KAŽDÁ SUDÁ SOBOTA BURGERFEST POPRVÉ VE FRÝDKU-MÍSTKU ZEMĚ NENÍ PLACATÁ! MEGA SHOW YOUTUBERŮ VSTUP ZDARMA 14. 16. 9. UKAŽTE SE NA PODZIM 5 dámy 14. 9. 27. 9. 4 11:30 17:30

Více

Nabídky pro autobusové skupiny. Bus-Ticket- Special pouze 19,00!

Nabídky pro autobusové skupiny. Bus-Ticket- Special pouze 19,00! Nabídky pro 2019 autobusové skupiny Bus-Ticket- Special pouze 19,00! www.legoland.de/bus Ceny vstupenek pro autobusové skupiny Díl 1 SMÍŠENÉ SKUPINY VAŠE CENY 1 Všechny ceny smí být pouze součástí cestovního

Více

STAŇTE SE ČLENY KLUBU MSC

STAŇTE SE ČLENY KLUBU MSC STAŇTE SE ČLENY KLUBU MSC Již jste někdy vyzkoušeli plavbu na palubách lodi MSC Cruises a chcete to vyzkoušet znovu?doporučujeme Vám zaregistrovat se prostřednictvím naší CK RIVIERA TOUR u plavební společnosti

Více

149, 90. Vánoční čokolády. 25 Platnost:

149, 90. Vánoční čokolády. 25 Platnost: Vánoční čokolády CENA ZA 1 ks 144,90/165,19* MLÉČNÁ FIGURKOVÁ duté fi gurky z mléčné čokolády bal.: 500 g 149, 90 170,89 * 25 Platnost: 21. 11. 4. 12. 2012 Do vyprodání zásob www.makro.cz KOLEKCE duté

Více

Přijďte si užít jednodušší nákupy

Přijďte si užít jednodušší nákupy Přijďte si užít jednodušší nákupy Bonusová knížka Vám přináší řadu výhod, slev, akčních nabídek a dárků. Navíc v den otevření 20. 11. dárek pro prvních 5 000 návštěvníků zdarma. Otevíráme 20. 11. v 10:00

Více

VÁNOCE 2017 VÁNOCE VÁNOCE Nabídka novoročních přání

VÁNOCE 2017 VÁNOCE VÁNOCE Nabídka novoročních přání VÁNOCE 2017 VÁNOCE 2017 VÁNOCE Nabídka novoročních přání 2016 a kalendářů Vážení obchodní partneři, dostává se Vám do ruky nabídka novoročenek pro rok 2017. Tyto novoročenky byly navrhnuty a vyrobeny v

Více

Šetřete na každém kroku

Šetřete na každém kroku Šetřete na každém kroku Platnost akce: 1. 31. října 2018 Vyrazte na podzimní cesty Pronájem auta po celém světě 900 společností ve více než 53 000 oblastech. Pro získání bonusu musíte rezervaci provést

Více

VÝPRODEJ STĚHUJEME SE. OC Olympia, Srbická NE:

VÝPRODEJ STĚHUJEME SE. OC Olympia, Srbická NE: TEPLICE PO OC Olympia, Srbická 464 - NE: 9.00-21.00 VÝPRODEJ STĚHUJEME SE Nabídka platí od 5. 4. do 19. 4. 2018 nebo do vyprodání zásob pouze v prodejně ASKO - NÁBYTEK Teplice, a to - pokud není u konkrétního

Více

Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám

Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám ŠKODA Servisní centrum Váš servis přímo od výrobce Přijeďte na pravidelnou údržbu nebo opravu se svým

Více

Věrnostní program Lindab. Program, který vás odmění.

Věrnostní program Lindab. Program, který vás odmění. Lindab Program, který vás odmění. Proč věrnostní program? Zaregistrujte se do věrnostního programu Lindab a za každou 1 korunu bez DPH nákupu u smluvního partnera Lindab obdržíte 1 bod na vaše konto ve

Více

NAKUPTE A UŠETŘETE 125 CZK

NAKUPTE A UŠETŘETE 125 CZK Platí od 7..06 Třpytivé tričko s výstřihem typu "voda" POUZE 99,- To jsou naše VÁNOCE. NAKUPTE A UŠETŘETE 5 CZK * xfgæ4-æ!ffnu-(^ 887070000007070785708 * Při předložení tohoto kupónu a v případě nákupní

Více

VÁŽENÍ HOSTÉ. Restaurace Na Praze

VÁŽENÍ HOSTÉ. Restaurace Na Praze VÁŽENÍ HOSTÉ Děkujeme Vám, že jste zavítali do Restaurace Na Praze. Tato restaurace je nekuřácká s odděleným kuřáckým salónkem a s celkovou kapacitou 70 míst. K Vaší spokojenosti nabízíme široký sortiment

Více

Seznam slev obchodů v OC Letňany během Dnů Mariance 2018:

Seznam slev obchodů v OC Letňany během Dnů Mariance 2018: Seznam slev obchodů v OC Letňany během Dnů Mariance 2018: A3 Sport - sleva 25% + dárek 25% sleva na nezlevněné zboží, 5 % na zlevněné. Při nákupu nad 3 000 Kč (po odečtení slev) dárek. Slevy nelze sčítat.

Více

-50 % super sleva -50 % SVŮDNÁ NEZNÁMÁ -43 % 4 507 Kč 2 294 Kč. 249 Kč. 24 Kč. 200 Kč. 248 Kč. 300 Kč 490 Kč. 129 Kč. 149 Kč. 70 Kč. trendy 06. 05.

-50 % super sleva -50 % SVŮDNÁ NEZNÁMÁ -43 % 4 507 Kč 2 294 Kč. 249 Kč. 24 Kč. 200 Kč. 248 Kč. 300 Kč 490 Kč. 129 Kč. 149 Kč. 70 Kč. trendy 06. 05. trendy SVŮDNÁ NEZNÁMÁ 05. super sleva! 01. 02. 06. Spočítejte si na kalkulačce slev, kolik ušetříte při nákupu za jeden stylový outfit. KALKULAČKA ÚŽASNÝCH SLEV! 07. 08. 01. H&M, halenka, 599 Kč, 300 Kč

Více

VYFOŤTE SE S LADOU TRADIČNÍ OHŇOSTROJ BUDE!

VYFOŤTE SE S LADOU TRADIČNÍ OHŇOSTROJ BUDE! EDEN NOVINKY Z NÁKUPNÍHO CENTRA 24. 11. VYFOŤTE SE S LADOU 5. 12. TRADIČNÍ OHŇOSTROJ BUDE! 10. 11. OCHUTNEJTE RYBY AKTUALITY 10. 11. RYBÍ MENU V EDENU V sobotu 10. listopadu budeme vařit z ryb! Odpoledne

Více

11/12. za 150. bodů. Ty nejlepší výhody: Můj vánoční nákupní bonus

11/12. za 150. bodů. Ty nejlepší výhody: Můj vánoční nákupní bonus 11/12 2015 za 150 bodů Ty nejlepší výhody: Můj vánoční nákupní bonus Můj bonus světa výhod 10 % slevový kupon S tímto slevovým kuponem získám slevu 10 % na můj nákup! ušetřím 10 % -10 % Slevový kupon je

Více

SVATEBNÍ DORT A SLADKOSTI NA SWEETBAR

SVATEBNÍ DORT A SLADKOSTI NA SWEETBAR SVATEBNÍ DORT A SLADKOSTI NA SWEETBAR SVATEBNÍ DORT OD PUNKROCKCAKES Svatební dort je sladké vyvrcholení každé svatební hostiny a tak se k tomu také stavíme. Dort od Pankáčů musí být z těch nějlepších

Více

SALON METROPOLIS listopad 2010

SALON METROPOLIS listopad 2010 SALON METROPOLIS listopad 2010 Nabídka účasti v měsíčníku vydavatelství Metropolis live gourmet sport / wellness styl Měsíčník SALON Metropolis je novým, unikátním projektem vydavatelství Metropolislive,

Více

Nákup permanentky pro stávající permanentkáře, ceny jsou platné do 14. 8. 2015: sezení 1. kategorie. sezení 2. kategorie. sezení 3.

Nákup permanentky pro stávající permanentkáře, ceny jsou platné do 14. 8. 2015: sezení 1. kategorie. sezení 2. kategorie. sezení 3. Nákup permanentky pro stávající permanentkáře, ceny jsou platné do 14. 8. 2015: Typ Pro Kde Cena bez PO Cena s PO 4 250 Kč / 170 EUR 6 700 Kč / 268 EUR 3 900 Kč / 156 EUR 6 100 Kč / 244 EUR Zlatá karta

Více