Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne"

Transkript

1 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Mgr. Zdeněk Kuncl, vedoucí odboru ŠK Zdeňka Gálová, ředitelka MŠ Klostermannova 365 Vimperk Renata Lešková, referentka odboru ŠK Ing. Josef Kotál, vedoucí odboru ŽP Martina Jírovcová, referentka odboru HB Ing. Martin Kalous, vedoucí odboru HB Ing. Michal Janče, vedoucí odboru IÚ Program: 1. Kontrola usnesení 2. Záležitosti odboru školství, kultury a cestovního ruchu 3. Uplatnění náhrady škody pád stromu 4. Bytové záležitosti a nebytové prostory 5. Pozemky 6. Územní studie U Zahrádek 7. Záležitosti odboru investic a údržby 8. Změny v Redakční radě Vimperských novin 9. Návrh dohody o ukončení právních služeb advokátní kancelář Holá, Janík, Samek 10. Výroční zpráva v oblasti poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb. za rok Různé Hlasování o programu: pro 4, proti 0, zdržel se 0, chybí Janásková. Program byl schválen.

2 1. Kontrola usnesení - zápis ze zasedání RM Vimperk ze dne Usnesení č. 153 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne Pro 4, proti 0, zdržel se 0, chybí Janásková. Návrh byl přijat. Zodpovídá: kancelář starosty 2. Záležitosti odboru školství, kultury a cestovního ruchu a) žádost MŠ Klostermannova 365 Vimperk ze dne o snížení kapacity školy, návrh odboru ŠK b) žádost MS Klostermannova 365 Vimperk ze dne o úpravu provozu v době jarních prázdnin, návrh odboru ŠK c) legislativní informace odboru ŠK o funkčním období ředitelů škol d) návrh smlouvy o poskytnutí sponzorského daru od společnosti Rašelina, a. s. na zajištění tomboly městského plesu e) koncepce rozvoje vánoční výzdoby odloženo na jednání RM v březnu 2018 Usnesení č. 154 Rada města rozhodla o úpravě kapacity v počtu dětí v MŠ Klostermannova 365, okres Prachatice v souladu s 145 odst. 1 zákona č. 561/2004 Sb., školský zákon a v souladu s vyhláškou č. 14/2005 Sb. o předškolním vzdělávání, dle předložené žádosti od Žádost bude podána na Krajský úřad Jihočeského kraje. Zodpovídá: odbor ŠK, termín do Usnesení č. 155 Rada města souhlasí s provozem MŠ Vimperk, Klostermannova 365, okres Prachatice v době jarních prázdnin ( ) z provozních důvodů pouze na pracovišti Mírová 442. Zodpovídá: odbor ŠK, termín do Usnesení č. 156 Rada města bere na vědomí legislativní informace o funkčním období ředitelů základních a mateřských škol, jejichž je město Vimperk zřizovatelem a na základě těchto informací rozhodla v souladu s 166 zákona č. 561/2004 Sb. (školský zákon) vyhlásit konkurs na místo ředitele Základní školy T. G. Masaryka, Vimperk, 1. máje 268, okres Prachatice. Pro 3, proti 2 (Sýs, Bednarčík), zdržel se 0. Návrh byl přijat. Zodpovídá: odbor ŠK, termín do strana 2 (celkem 12)

3 Usnesení č. 157 Rada města bere na vědomí legislativní informace o funkčním období ředitelů základních a mateřských škol, jejichž je město Vimperk zřizovatelem a na základě těchto informací rozhodla v souladu s 166 zákona č. 561/2004 Sb. (školský zákon) vyhlásit konkurs na místo ředitele Mateřské školy, Vimperk, 1. máje 180, příspěvkové organizace. Pro 3, proti 2 (Sýs, Bednarčík), zdržel se 0. Návrh byl přijat. Zodpovídá: odbor ŠK, termín do Usnesení č. 158 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o poskytnutí sponzorského daru se společností Rašelina, a. s. na poskytnutí věcných cen v hodnotě 465 Kč určených na materiální zajištění tomboly městského plesu dle předloženého návrhu. Zodpovídá: odbor ŠK, termín do Uplatnění náhrady škody pád stromu - žádost ze dne s fakturou, oznámení škodní události, žádost ze dne , potvrzení o registraci škodní události, vyjádření odboru ŽP ze dne , vyjádření odboru IÚ ze dne , informace ke škodní události, foto, podrobný výpis dřeviny, návrh odboru ŽP Usnesení č. 159 Rada města rozhodla neposkytnout náhradu škody, neboť náhrada škody byla řešena pojišťovnou, která škodu vyhodnotila jako nezaviněnou městem Vimperk. Pro 3 (Dvořák, Kutil, Bednarčík), proti 2 (Sýs, Janásková), zdržel se 0. Návrh byl přijat. Zodpovídá: odbor ŽP, termín do Návrh na usnesení Rada města rozhodla poskytnout příspěvek ve výši.. jako náhradu vzniklé škody z důvodu neplnění náhrady škody pojišťovnou. Nehlasovalo se. strana 3 (celkem 12)

4 4. Bytové záležitosti a nebytové prostory a) žádost ze dne o prodloužení NS k bytu v ul. SNP čp. 462 Vimperk, vyjádření MěSD, návrh odboru HB b) žádost ze dne o prodloužení NS k bytu v ul. Mírová čp. 425 Vimperk, vyjádření MěSD, návrh odboru HB c) žádost ze dne o prodloužení NS k bytu v ul. Mírová čp. 432 Vimperk, vyjádření MěSD, návrh odboru HB d) návrh MěSD na výpověď z nájmu bytu v ul. Luční čp. 500 Vimperk evidence předpisu a plateb, kopie 2291 OZ, návrh odboru HB e) návrh MěSD na výpověď z nájmu bytu v ul. 1. máje čp 74 Vimperk, evidence předpisu a plateb, kopie 2291 OZ, návrh odboru HB f) návrh MěSD na odpis pohledávky po společnosti SR TRANS s. r. o., evidence předpisu a plateb, návrh odboru HB Usnesení č. 160 Rada města rozhodla o prodloužení nájemního vztahu k bytu v ulici SNP čp. 462 ve Vimperku, do Zodpovídá: odbor HB, termín do Usnesení č. 161 Rada města rozhodla o prodloužení nájemního vztahu k bytu v ulici Mírová čp. 425 ve Vimperku, do Zodpovídá: odbor HB, termín do Usnesení č. 162 Rada města rozhodla o prodloužení nájemního vztahu k bytu v ulici Mírová čp. 432 ve Vimperku do Zodpovídá: odbor HB, termín do Usnesení č. 163 Rada města rozhodla o výpovědi z nájmu bytu o velikosti 3+1 s příslušenstvím v ulici Luční čp. 500 ve Vimperku, z důvodu uvedeného v 2291 občanského zákoníku v platném znění, pro dlužné nájemné a plnění za užívání bytu za dobu delší než 3 měsíce, ve výši Kč (dlužná částka ke dni ). Nájemní poměr skončí dnem doručení výpovědi. Nájemce je povinen byt bez zbytečného odkladu odevzdat, nejpozději však do jednoho měsíce od skončení nájmu. Pro 3, proti 0, zdržel se 1 (Janásková), chybí Kutil. Návrh byl přijat. Zodpovídá: odbor HB, termín do strana 4 (celkem 12)

5 Usnesení č. 164 Rada města rozhodla o výpovědi z nájmu bytu o velikosti 3+1 s příslušenstvím v ulici 1. máje čp. 74 ve Vimperku, z důvodu uvedeného v 2291 občanského zákoníku v platném znění, pro dlužné nájemné a plnění za užívání bytu za dobu delší než 3 měsíce, ve výši Kč (dlužná částka ke dni ). Nájemní poměr skončí dnem doručení výpovědi. Nájemce je povinen byt bez zbytečného odkladu odevzdat, nejpozději však do jednoho měsíce od skončení nájmu. Pro 3, proti 0, zdržel se 1 (Janásková), chybí Kutil. Návrh byl přijat. Zodpovídá: odbor HB, termín do Usnesení č. 165 Rada města rozhodla předložit ZM informaci o odepsání nedobytné pohledávky společnosti SR TRANS s. r. o. Horní Vltavice ve výši Kč z důvodu zániku uvedené společnosti. Zodpovídá: odbor HB, termín do Pozemky a) návrh smlouvy o zřízení VB stavba Skláře rekonstrukce/kabelizace, žádost společnosti GEFOS inženýring, s. r. o. ze dne , snímek mapy se zákresem, návrh odboru HB b) návrh budoucí smlouvy o zřízení VB na stavbu Rek. STL Vimperk ul. 1. máje E.ON Distribuce a. s., žádost projekční kanceláře J. Veselého České Budějovice ze dne , snímek mapy se zákresem, návrh odboru HB c) zveřejenění záměru pachtu pozemků užívaných k zemědělské činnosti v k. ú. Skláře, snímek mapy se zákresem, návrh odboru HB Usnesení č. 166 Rada města zastupující město Vimperk jako vlastníka pozemku rozhodla uzavřít se společností E.ON Distribuce, a. s., se sídlem F. A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice, jako stranou oprávněnou, dle předloženého návrhu smlouvu o zřízení věcného břemene č. PI /002 služebnosti inženýrské sítě, spočívající v umístění nového kabelového vedení NN, kabelových skříní a uzemnění na části zatížené nemovitosti v rámci stavby Skláře rekonstrukce / kabelizace v pozemku města Vimperk, parcely katastru nemovitostí KN č. 551/1 zapsané u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice, v katastru nemovitostí pro obec Vimperk a k. ú. Skláře u Vimperka na LV č , podle přiloženého geometrického plánu č /2018. Věcné břemeno bude zřízeno úplatně za dohodnutou jednorázovou úplatu ve výši Kč bez DPH. Rada města pověřuje starostu města podpisem této smlouvy. Pro 4, proti 0, zdržel se 0, chybí Dvořák. Návrh byl přijat. Zodpovídá: odbor HB, termín do strana 5 (celkem 12)

6 Usnesení č. 167 Rada města rozhodla uzavřít se společností E.ON Distribuce, a. s., se sídlem F. A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice dle předloženého návrhu smlouvu o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene č /001 povahou osobní služebnosti plynovodního vedení, spočívající v uložení nového zemního STL plynovodu a přípojek vedení NN v rámci stavby Rek. STL Vimperk - ul. 1. máje v pozemcích ve vlastnictví města Vimperk zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice, v katastru nemovitostí pro obec a k. ú. Vimperk na LV č , vedených jako parcely katastru nemovitostí KN č. 511, KN č. 829/1, KN č. 897, KN č. 909/3, KN č. 1816/12, KN č. 1816/18, KN č a KN č. 2633/1 podle přiloženého snímku katastrální mapy a to za předpokladu, dodržení podmínek stanovených městem Vimperk, které budou nedílnou součástí této smlouvy. Podmínkou uzavření smlouvy je, že věcné břemeno bude zřízeno úplatně za smluvní jednorázovou cenu ve výši Kč bez DPH. Rada města pověřuje starostu města podpisem této smlouvy. Zodpovídá: odbor HB, termín do Usnesení č. 168 Rada města rozhodla zveřejnit záměr pachtu pozemků zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice, v katastru nemovitostí pro obec Vimperk a k. ú. Skláře u Vimperka, na LV č pro město Vimperk, označených jako parcely katastru nemovitostí KN č. 301 trvalý travní porost o výměře 4720 m 2, KN č. 318 trvalý travní porost o výměře 9211 m 2, KN č. 330/1 trvalý travní porost o výměře 4990 m 2, KN č. 341 trvalý travní porost o výměře 5809 m 2, KN č. 45/2 trvalý travní porost o výměře 472 m 2, KN č. 45/4 trvalý travní porost o výměře 3493 m 2 a KN č. 560 trvalý travní porost o výměře 65 m 2, za účelem zemědělské činnosti (sklízení travních porostů, pastva). Pachtovní smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou. Pachtovné bude ve výši Kč/rok (tj Kč/ha/rok ze zemědělsky obhospodařované plochy o výměře m 2 ). Pozemky budou propachtovány stávajícímu uživateli, který na pozemcích hospodaří a má je zařazeny v půdních blocích. Pro 4, proti 0, zdržel se 1 (Bednarčík). Návrh byl přijat. Zodpovídá: odbor HB, termín do Územní studie U Zahrádek - návrh smlouvy o dílo, návrh odboru VÚP, ové vyjádření Ing. Takáče ze dne , snímek mapy se zákresem Usnesení č. 169 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo na zpracování Územní studie U Zahrádek mezi městem Vimperk a Projektovým ateliérem AD s. r. o. Hosín 165 Hluboká nad Vltavou dle předloženého návrhu. Zodpovídá: odbor VÚP, termín do Návrh na usnesení Rada města revokuje své usnesení č. 764 ze dne Nehlasovalo se. strana 6 (celkem 12)

7 7. Záležitosti odboru investic a údržby a) Vimperk, rekonstrukce ulice Mírová, část 1 zadávací dokumentace b) Vimperk, rekonstrukce ulice 1. máje 1. etapa zadávací dokumentace c) technický dozor stavebníka a koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi na stavebních akcích města: rekonstrukce ulice 1.máje - 1.etapa; Vimperk, rekonstrukce ulice Mírová - část 1; Vimperk, ulice Nad Stadionem - rekonstrukce komunikace u čp. 355, čp. 356, čp. 357, čp zadávací dokumentace d) podzemní kontejnery zpevněné plochy na pozemku parc. č. 78, Vimperk zpráva o hodnocení nabídek e) Vimperk, ul. 1. máje odstranění stavby na pozemku parc. č. 579/1 a parc. č. 579/2 a část stavby na pozemku parc. č. 577 návrh dodatku č. 2, záznam o předběžné řídící kontrole, položkový rozpočet, dopis společnosti Lesostavby Třeboň a. s. f) žádost ze dne o stanovení hodinové sazby pro rok 2018 g) ZŠ Vimperk, Smetanova 405 Vimperk rekonstrukce sociálních zařízení pavilony U10 a SMV3 zpráva o hodnocení nabídek, záznam o předběžné řídící kontrole, návrh smlouvy o dílo h) atletický ovál Vimperk: zadávací řízení na dodavatele stavby zadávací dokumentace i) rybník na Křesanovském potoce, k. ú. Hrabice projektové práce cenová nabídka, návrh smlouvy o dílo, záznam o předběžné řídící kontrole j) doplnění výzbroje SDH Výškovice Usnesení č. 170 Rada města rozhodla zahájit zadávací řízení pro výběr dodavatele na veřejnou zakázku na stavební práce: Vimperk, rekonstrukce ulice Mírová, část 1 zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 52 písm. a) a 53 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek v platném znění. Zodpovídá: odbor IÚ, termín do Usnesení č. 171 Rada města jmenuje v souladu se zákonem č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek v platném znění členy komise na zakázku na stavební práce: Vimperk, rekonstrukce ulice Mírová, část 1 ve složení Lukáš Sýs, Ing. Michal Janče, Josef Mistr, Tereza Dio, Zdeněk Kutil a náhradníky členů komise ve složení Alena Szabová, Jiří Grauer. Zodpovídá: odbor IÚ, termín do Usnesení č. 172 Rada města rozhodla zahájit zadávací řízení pro výběr dodavatele na veřejnou zakázku na stavební práce: Vimperk, rekonstrukce ulice 1. máje 1. etapa zadané v otevřeném podlimitním řízení dle 52 písm. b) a 56 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek v platném znění. Zodpovídá: odbor IÚ, termín do strana 7 (celkem 12)

8 Usnesení č. 173 Rada města jmenuje v souladu se zákonem č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek v platném znění členy komise na zakázku na stavební práce: Vimperk, rekonstrukce ulice 1. máje 1. etapa ve složení Lukáš Sýs, Ing. Michal Janče, Josef Mistr, Tereza Dio, Zdeněk Kutil a náhradníky členů komise ve složení Alena Szabová, Jiří Grauer. Zodpovídá: odbor IÚ, termín do Usnesení č. 174 Rada města rozhodla v souladu s vnitřní směrnicí č. 1/2014 o zásadách a postupu při zadávání veřejných zakázek zahájit zadávací řízení pro výběr dodavatele na služby: Technický dozor stavebníka a koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi na stavebních akcích: Rekonstrukce ulice 1. máje - 1. etapa; Vimperk, rekonstrukce ulice Mírová - část 1; Vimperk, ulice Nad Stadionem - rekonstrukce komunikace u čp. 355, čp. 356, čp. 357, čp. 360". Pro 4, proti 0, zdržel se 0 (chybí Sýs). Návrh byl přijat. Zodpovídá: odbor IÚ, termín do Usnesení č. 175 Rada města jmenuje v souladu s vnitřní směrnicí č. 1/2014 o zásadách a postupu při zadávání veřejných zakázek komisi na zakázku: Technický dozor stavebníka a koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi na stavebních akcích: Rekonstrukce ulice 1. máje - 1. etapa; Vimperk, rekonstrukce ulice Mírová - část 1.; Vimperk, ulice Nad Stadionem - rekonstrukce komunikace u čp. 355, čp. 356, čp. 357, čp. 360" ve složení Lukáš Sýs, Ing. Michal Janče, Josef Mistr, Alena Szabová, Zdeněk Kutil. Pro 4, proti 0, zdržel se 0 (chybí Sýs). Návrh byl přijat. Zodpovídá: odbor IÚ, termín do Usnesení č. 176 Rada města na základě zprávy o hodnocení nabídek, kterou pořídila hodnotící komise na zakázku malého rozsahu na stavební práce: "Podzemní kontejnery - zpevněné plochy na pozemku parc. č. 78, Vimperk" rozhodla zadat výše uvedenou veřejnou zakázku obchodní firmě Stavimperk s. r. o., U Sloupů 19, Vimperk. Tato nabídka byla vyhodnocena jako nabídka s nejnižší nabídkovou cenou. Pro 4, proti 1 (Janásková), zdržel se 0. Návrh byl přijat. Usnesení č. 177 Rada města rozhodla uzavřít dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo, jejímž předmětem je zakázka na stavební práce "Vimperk, ul. 1. máje odstranění stavby na pozemku parc. č. 579/1 a č. 579/2 a část stavby na pozemku parc. č. 577 " mezi městem Vimperk, Steinbrenerova 6 Vimperk a společností Lesostavby Třeboň a. s., Novohradská 226 Třeboň, dle předloženého návrhu. Pro 4, proti 0, zdržel se 1 (Janásková). Návrh byl přijat. strana 8 (celkem 12)

9 Usnesení č. 178 Rada města stanovila částku pro hodinovou sazbu za opravu a údržbu veřejného osvětlení pro rok 2018 ve výši 176 Kč/hod. Kutil ohlásil střet zájmu Usnesení č. 179 Rada města schvaluje zprávu o hodnocení nabídek, kterou pořídila komise na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce ZŠ Vimperk, Smetanova 405, Vimperk - rekonstrukce sociálních zařízení - pavilony U10 a SMV3 a rozhodla zadat výše uvedenou veřejnou zakázku účastníkovi GSI INVEST s. r. o., Na Hroudě 3317/22 Praha 10, jehož nabídka byla vyhodnocena jako nabídka s nejnižší nabídkovou cenou Zodpovídá: odbor IÚ, termín do Kutil ohlásil střet zájmu Usnesení č. 180 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo na stavební práce ZŠ Vimperk, Smetanova 405, Vimperk - rekonstrukce sociálních zařízení - pavilony U10 a SMV3 se společností GSI INVEST s. r. o., Na Hroudě 3317/22 Praha 10, dle předloženého návrhu. Zodpovídá: odbor IÚ, termín do Usnesení č. 181 Rada města Vimperk rozhodla zahájit zadávací řízení pro výběr dodavatele stavby Atletický ovál Vimperk dle předloženého návrhu. Usnesení č. 182 Rada města jmenuje komisi pro zadávací řízení pro výběr dodavatele stavby Atletický ovál Vimperk ve složení: Martin Hampl, DiS., Ing. Michal Janče, Marcela Kobrová, Lukáš Sýs, Ing. Bohumil Petrášek a tyto náhradníky členů komise: Iveta Nováková, Josef Mistr, Alena Szabová, Zdeněk Kutil a Ing. Jaroslava Martanová. Usnesení č. 183 Rada města rozhodla, na základě odst. 6 čl. VI. Vnitřní směrnice č. 1/2014 Zásady a postupy při zadávání veřejných zakázek, zadat veřejnou zakázku malého rozsahu na služby Rybník na Křesanovském potoce, k. ú. Hrabice - projektové práce Projektové a inženýrské kanceláři Ing. Josef Skala, Ph.D., Čečelovice 83 Blatná. strana 9 (celkem 12)

10 Usnesení č. 184 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo na akci Rybník na Křesanovském potoce, k. ú. Hrabice - projektové práce Projektové a inženýrské kanceláři Ing. Josef Skala, Ph.D., Čečelovice 83 Blatná, dle předloženého návrhu. Usnesení č. 185 Rada města souhlasí s podáním žádosti o poskytnutí neinvestiční účelové dotace Jihočeského kraje na doplnění výzbroje SDH Výškovice dle předloženého návrhu a prohlašuje, že město Vimperk má pro případ získání dotace zajištěny finanční prostředky na úhradu vlastního podílu na celkových nákladech projektu. 8. Změny v Redakční radě Vimperských novin - zápis z RR VN ze dne Usnesení č. 186 Rada města bere na vědomí rezignaci Stanislava Hubáčka na člena redakční rady Vimperských novin ke dni Zodpovídá: RR VN, termín do Usnesení č. 187 Rada města, na návrh redakční rady Vimperských novin, jmenuje Miroslavu Höhneovou členkou redakční rady Vimperských novin od Zodpovídá: RR VN, termín do Návrh dohody o ukončení právních služeb advokátní kancelář Holá, Janík, Samek - návrh dohody, návrh tajemníka Usnesení č. 188 Rada města rozhodla uzavřít dohodu o ukončení právních služeb mezi advokátní kanceláří, Holá, Janík, Samek, advokátní kancelář, s. r. o. se sídlem Pražská 140, Příbram a klientem městem Vimperk, Steinbrenerova 6, Vimperk ke dni dle předloženého návrhu. Zodpovídá: S, termín do strana 10 (celkem 12)

11 10. Výroční zpráva v oblasti poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb. za rok materiál tajemníka, výroční zpráva, evidenční kniha žádostí dle zákona č. 106/1999 Sb. za rok 2017 Usnesení č. 189 Rada města schvaluje výroční zprávu o činnosti povinného subjektu města Vimperk v oblasti poskytování informací dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, v platném znění za období roku 2017 a ukládá tajemníkovi MěÚ její zveřejnění na úředních deskách a webových stránkách města. Zodpovídá: TAJ, termín do Různé R1) Doplnění výzbroje SDH Hrabice - návrh odboru IÚ Usnesení č. 190 Rada města souhlasí s podáním žádosti o poskytnutí neinvestiční účelové dotace Jihočeského kraje na doplnění výzbroje SDH Hrabice dle předloženého návrhu a prohlašuje, že město Vimperk má pro případ získání dotace zajištěny finanční prostředky na úhradu vlastního podílu na celkových nákladech projektu. R2) Rekonstrukce kuchyně, zázemí a jídelny v objektu ZŠ T. G. Masaryka Vimperk zrušení zadávacího řízení na dodavatele stavby - návrh odboru IÚ Usnesení č. 191 Rada města rozhodla zrušit zadávací řízení pro výběr dodavatele stavby Rekonstrukce kuchyně, zázemí a jídelny v objektu ZŠ T. G. Masaryka Vimperk z důvodu, že ve lhůtě pro podání nabídek nebyla zadavateli doručena žádná nabídka. Zodpovídá: odbor IÚ, termín do Usnesení č. 192 Rada města rozhodla zahájit zadávací řízení pro výběr dodavatele stavby Rekonstrukce kuchyně, zázemí a jídelny v objektu ZŠ T. G. Masaryka Vimperk a potvrzuje komisi, která byla jmenována usnesením rady města č. 65 dne Zodpovídá: odbor IÚ, termín do strana 11 (celkem 12)

12 Zapsala: Starosta: Člen rady: Bc. Renata Samohejlová Mgr. Pavel Dvořák Zdeněk Kutil strana 12 (celkem 12)

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 08.01.2018 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma, MPA, vedoucí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 10.10.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 09.04.2018 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Martin Kalous, vedoucí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 26.11.2018 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Bohumil Petrášek, JUDr. Tomáš Samek, Ing. Petr Samek Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 10.09.2018 Přítomni: Omluveni: Hosté: Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Mgr. Pavel Dvořák Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal Janče,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 19.06.2017 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma, vedoucí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 15.01.2018 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma, MPA, vedoucí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 14.09.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 14.09.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 14.09.2015 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 19.03.2018 Přítomni: Omluveni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Vladislav

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 30.01.2012 Přítomni: Omluven: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 17.09.2018 Přítomni: Omluveni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Kutil Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal Janče,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 20.11.2017 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma, MPA, vedoucí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 11.12.2017 Přítomni: Omluven: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, MVDr. Šárka Janásková, Ing. Petr Bednarčík Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal Janče,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 02.10.2017 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal Janče, vedoucí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Mgr. Karel Střeleček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 11.02.2019 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Bohumil Petrášek, JUDr. Tomáš Samek, Ing. Petr Samek Ing. Jan Tůma, MPA, tajemník Ing.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 21.08.2017 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Bc. Daniel Kaifer, jednatel

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 24.10.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Ing. Jan Tůma MPA. Martina Jírovcová,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.10.2012

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.10.2012 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.10.2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Mgr. Dagmar Rűckerová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 21.11.2018 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Bohumil Petrášek, JUDr. Tomáš Samek, Ing. Petr Samek Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 01.04.2019 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Bohumil Petrášek, JUDr. Tomáš Samek, Ing. Petr Samek Ing. Jan Tůma, MPA, tajemník Ing.

Více

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne 10.04.2017 (schváleno usnesením ZM č. 424 dne 03.04.2017) Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová Zdeněk Ženíšek,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 26.03.2019 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Bohumil Petrášek, JUDr. Tomáš Samek, Ing. Petr Samek Ing. Jan Tůma, MPA, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 20.02.2017 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Mgr. Irena

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 03.09.2018 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková, Lukáš Sýs Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma, MPA, vedoucí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Martina

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 17.06.2019 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Bohumil Petrášek, JUDr. Tomáš Samek, Ing. Petr Samek Ing. Jan Tůma, MPA, tajemník Ing.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 28.08.2017 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Martina Jírovcová, referentka

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 15.10.2018 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Martin Kalous, vedoucí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 22.01.2018 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Peter Macorlík, vrchní

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 28.12.2016 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Stanislav Hlava Ing. Karel Hudeček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 05.02.2018 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma, MPA, vedoucí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 23.11.2015 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Ing. Bohumil Petrášek Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 13.03.2017 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma, vedoucí FO

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 06.02.2017 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Mgr. Irena

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 29.10.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 29.10.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 29.10.2014 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Mgr. Karel Střeleček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 15.07.2019 Přítomni: Omluveni: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Bohumil Petrášek JUDr. Tomáš Samek, Ing. Petr Samek Hosté: Ing. Jan Král, jednatel

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 25.06.2018 Přítomni: Omluveni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Zdeněk Kutil, MVDr. Šárka Janásková Lukáš Sýs, Ing. Petr Bednarčík Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal Janče,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 15.08.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Ing. Jan Tůma, MPA Ing. Michal Janče,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 05.03.2018 Přítomni: Omluveni: Hosté: Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Mgr. Pavel Dvořák Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 13.05.2019 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Bohumil Petrášek, JUDr. Tomáš Samek, Ing. Petr Samek Ing. Jan Tůma, MPA, tajemník Ing.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 03.07.2017 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Bohumil Petrášek,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 04.04.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Mgr. Irena

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 16.04.2018 Přítomni: Omluven: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Lukáš Sýs Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal Janče,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 10.12.2018 Přítomni: Omluveni: Hosté: Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Bohumil Petrášek, JUDr. Tomáš Samek, Ing. Petr Samek Ing. Jaroslava Martanová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 23.10.2017 Přítomni: Omluveni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Kutil, Lukáš Sýs Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 05.09.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Mgr. Irena

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.11.2017 Přítomni: Omluveni: Hosté: Lukáš Sýs, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková, Zdeněk Kutil Mgr. Pavel Dvořák Zdeněk Ženíšek, tajemník Mgr. Zdeněk Kuncl,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 23.03.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 23.03.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 23.03.2015 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Stanislav Hlava Ing. Karel Hudeček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 30.04.2019 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Bohumil Petrášek, JUDr. Tomáš Samek Ing. Petr Samek Ing. Jan Tůma, MPA, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 14.03.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Mgr. Irena

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 24.06.2019 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Bohumil Petrášek, JUDr. Tomáš Samek, Ing. Petr Samek Ing. Jan Tůma, MPA, tajemník Ing.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 29.02.2016 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava, Ing. Bohumil Petrášek Zdeněk Ženíšek, tajemník Mgr. Irena

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 13.02.2017 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 12.10.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 12.10.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 12.10.2015 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Ing. Jaroslava Martanová, Zdeněk Ženíšek Ing. Michal

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.09.2012

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.09.2012 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.09.2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Ing. Bohumil Petrášek Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 23.05.2016 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Ing. Jiří Cais Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 10.06.2019 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Bohumil Petrášek, JUDr. Tomáš Samek, Ing. Petr Samek Hosté: Ing. Jan Tůma, MPA, tajemník Ing.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 12.12.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 18.04.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Filip

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 13.04.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.02.2014 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Ing. Bohumil Petrášek Ing. Petr Bednarčík Zdeněk Ženíšek,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 06.11.2017 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Mgr. Jana Korbelová, vedoucí odboru SV Peter Macorlík,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 09.10.2017 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma, vedoucí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 02.11.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 02.11.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 02.11.2015 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Vimperk

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 01.10.2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Mgr. Dagmar Rűckerová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Martina

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 22.10.2018 Přítomni: Omluveni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Ing. Jan Tůma, MPA, vedoucí FO Ing. Michal

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 08.06.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 08.06.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 08.06.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Omluveni: Ing. Bohumil Petrášek Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 19.09.2011 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Martina

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 07.05.2012

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 07.05.2012 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 07.05.2012 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník Martina

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 12.03.2019 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Bohumil Petrášek, JUDr. Tomáš Samek, Ing. Petr Samek Ing. Jan Tůma, MPA, tajemník Milan

Více

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne 24.04.2017 (schváleno usnesením ZM č. 424 dne 03.04.2017) Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová Zdeněk Ženíšek,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.07.2012

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.07.2012 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.07.2012 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Luboš Drenčeni, Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 13.05.2013 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Ing. Petr Bednarčík Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 16.03.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 16.03.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 16.03.2015 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Ing. Jiří Cais Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 16.11.2015 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Ing. Jiří Cais Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 12.03.2018 Přítomni: Omluveni: Hosté: Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Mgr. Pavel Dvořák Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Martin Kalous,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 07.12.2015 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník Mgr. Irena

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 04.02.2019 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Bohumil Petrášek, JUDr. Tomáš Samek, Ing. Petr Samek Ing. Jan Tůma, MPA, tajemník Ing.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 16.05.2011 Přítomni: Hosté: Program: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Luboš Drenčeni, Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 25.02.2019 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Bohumil Petrášek, JUDr. Tomáš Samek, Ing. Petr Samek Ing. Jan Tůma, MPA, tajemník Ing.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 03.04.2017 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Bohumil Petrášek, Stanislav Hlava, Ing. Karel Hudeček Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma, vedoucí FO

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 14.08.2017 Přítomni: Omluveni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, MVDr. Šárka Janásková Ing. Petr Bednarčík Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 20.12.2010 Usnesení č. 1266 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 13.12.2010. Usnesení č. 1267 Rada města na základě zprávy o posouzení a hodnocení

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25.06.2012 Přítomni: Hosté: Program: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Luboš Drenčeni, Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.02.2011 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 26.01.2015 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 28.12.2018 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Bohumil Petrášek, JUDr. Tomáš Samek, Ing. Petr Samek Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 02.03.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 02.03.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 02.03.2015 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 16.02.2015 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Ing. Jaroslava Martanová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 14.11.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Ing. Jan Tůma, MBA Martina Jírovcová,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 19.10.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 19.10.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 19.10.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 02.05.2018 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Vimperk Ing. Jan Tůma,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 11.11.2013

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 11.11.2013 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 11.11.2013 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Ing. Petr Bednarčík Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 22.02.2016 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Ing. Bohumil Petrášek Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 30.10.2017 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma, MPA, vedoucí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 20.02.2012 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Martina

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 24.03.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 24.03.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 24.03.2014 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník Martina Chvostová, referentka

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 1 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 16.07.2012 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník Martina

Více