Náš příběh. Historie firmy. Naší vizí je pomoc lidem: Spolu to dokážeme!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Náš příběh. Historie firmy. Naší vizí je pomoc lidem: Spolu to dokážeme!"

Transkript

1

2 Náš příběh Historie firmy Společnost Activstar byla založena na Slovensku. Postupne expandujeme do celé Evropy. Naší vizí je pomoc lidem: zlepšit zdraví a fyzickou kondici, dostat se na vyšší příjem, zlepšit kvalitu života sobě, své rodině a blízkým, získat finanční svobodu pasivní příjem. Spolu to dokážeme!

3 Vytvořte si pasivní příjem Je to název, kterým se označuje zdroj opakovaně se vyskytujícího příjmu. Je to příjem, který Vám bude proudit denně, dokonce i tehdy, když už nebudete aktivně pracovat... A co Vy??? Jaké % z Vašeho příjmu je pasivní příjem? Společnost Activstar dává výbornou možnost, jak si pasivní příjem vytvořit.

4 Model práce tradičního podnikání Výrobce Distributor Velkoobchod Maloobchod KLIENT Nový model práce Výrobce Activstar Distributor VY KLIENT Co tak mít více času na rodinu, koníčky a dívat se na to, jak Váš příjem narůstá? Mnoho nadnárodních a velkých firem zvolili takovýto model práce a patří mezi ně i společnost Activstar. Nedávno vyšla kniha, ktorá hovoří o práci, která bude ve 21. století vzkvétat Lidé pomáhají lidem.

5 Pozorně si přečtěte tuto příležitost... Jak si za nasledující 2 4 roky můžete vybudovat finanční nezávislost v práci, která je: zábavná, plná odměn, založena na pomoci druhým.

6 Představte si, jaké by bylo užívat si život naplno... jezdit v krásných autech, bydlet v pěkném domě, a užívat si luxusní dovolené... Každý z nás má různé sny a cíle... Ale většině z nás se je splnit nepodaří. Může za to: rychlá doba stres a pracovní vytížení nedostatek příležitostí Někdy jsme v práci od rána do večera, ale i tak mnohokrát přežíváme od výplaty do výplaty.

7 Možná přišel čas na změnu Představte si, že se ráno probudíte a budete sami sobě šéfem a na účet vám bude chodit tolik peněz, kolik potřebujete. Žádný pracovní nápor, žádný šéf a žádný stres z nedostatku peněz. Kdyby jste poznali systém, ve ktorém se dají vydělat zajímavé peníze, využili by jste ho? U nás můžete začít vydělávat peníze ihned. Je to velmi jednoduché, časově nenáročné a dá se pracovat při vaší současné práci. Přišel čas vyjít z bludného kruhu.

8 Výhody spolupráce s Activstar Dostanete obchod na klíč. Možnost cestovat + časová svoboda. Budujete si svůj úspěch tím, že pomáháte druhým. Nízká počáteční investice. Motivační odměny, věrnostní program a autoprogram. Možnost vybrat si lidi, se kterými budete pracovat. Potenciál neomezeného příjmu. Můžete pracovat z domu, volná pracovní doba. Společnost Activstar je výrobcem produktů.

9 Produkty Activstar - zdravé nápoje Activminerals - příchuť citrón, pomeranč, grep, zelený čaj Unikátní směs synergicky působících minerálů a vitamínů pro celkovou výživu a odolnost organismu. Lahodná chuť + maximální vstřebatelnost. Složení: B1 - Tiamin B2 - Riboflavin B3 - Nikotinamid B5 - Kyselina pantoténová B6 Pyridoxin B7 - Biotin B9 - Kyselina listová B12 Vitamín C Vitamín D Vitamín E Vitamín K1 Vápník Horčík Draslík

10 Activcell příchuť pomeranč. Regenerace buněk, podpora krvetvorby a posilnění imunity organismu. Resveratrol Betaglukan Acerola extrakt Echinacea Brusinka Kurkumin Zinek B9 Kys. listová Vitamín B12 Inulin Selén silný antioxidant, chrání srdečně-cévní systém, zpomaluje stárnutí; - má protizánětlivé, antibakteriální a protiplísňové účinky. aktivuje imunitní systém do přirozené úrovně, - ochrana před radiací a zářením znásobuje účinek účinných látek. medicína využívá na léčení virů a infekcí. antikarcinogenní a protizánětlivý účinek, - prevence infarktu, rakoviny a chorob srdce. protinádorový a protizánětlivý účinek. - vhodný při vypadávání vlasů a lámaní nehtů. tvorba DNA, krvetvorba. nevyhnutelný pro krvetvorbu a centrální nervový systém. podpora imunity a trávení, podporuje vstřebávání vápníku. - antioxidant.

11 Activbody - příchuť malina. Unikátní směs synergicky působících přírodních látek a informace o ochraně a výživě pohybového ústrojí. MSM Glukosamin HCI - protizánětlivé působení, - podporuje metabolismus a funkčnost kloubní chrupavky - zmírňuje zánět a bolesti - sehrává důležitou úlohu pri tvorbě nehtů, šlach, kůže, očí, kostí, vaziva, srdečních chlopní. Chondroitin sulfát používá se při zánětu a bolesti - dodává chrupavce pružnost. Acerola extrakt Ovovital Vitamín D3 Vitamín C Inulin znásobuje účinek účinných látek; - působí při zánětech, anémii, revma... přírodní zdroj vápníku, Zn, Mn, Li, Se, Cu. nenahraditelný pro vstřebávání vápníku a fosforu, - na tvorbu kostí a zubů. chrání tělo před infekcemi, traumaty a stresům. podpora imunity a trávení, podporuje vstřebávání vápníku

12 Activstart - příchuť citron. Unikátní směs synergicky působících látek na podporu psychického a fyzického výkonu. Taurin zvyšuje koncentraci a navozuje celkový pocit pohody L-Arginin - má velký význam při vytváření oxidu dusnatého (NO), - snižuje riziko kardiovaskulárních onemocnění a rakoviny - efekt účinku je založený na objevu, který byl v r oceněn Nobelovou cenou za medicínu a fyziku. Schizandra působí antidepresívně, zvyšuje fyzickou a duševní aktivitu, snižuje únavu, patří mezi adaptogeny. Kofein - má povzbuzující účinky na centrální nervovou soustavu. Zelený čaj - má osvěžující účinek na organismus, který je vystavován vysokému pracovnímu výkonu anebo dlouhodobé psychické zátěži. Kurkumin protinádorový a protizánětlivý účinek. Acerola extrakt znásobuje účinek účinných látek. Inulin podpora imunity a trávení, podporuje vstřebávání vápníku.

13 Activdetox - unikátní směs synergicky působících přírodních látek, které napomáhají detoxikaci, očistě organismu, při odstraňování poruch trávení a při podpoře imunity. Acai berry Aloe vera silný antioxidant, pomáhá snižovat cholesterol, - působí regeneračně na cévní stěny a zlepšuje jejich elasticitu, - odstraňuje jedy, choroboplodné zárodky a viry, - pri hubnutí odbourává tukové buňky a zrychluje metabolismus. obsahuje víc než 200 farmakologicky významných látek Mladý ječmen obsahuje celou škálu živin potřebných pro růst, stavbu a fungování buněk jednotlivých tkání - napomáhá při poruchách trávení a při kožních problémech. Chrom omezuje chuť na sladké Spirulina má prokazatelné protinádorové vlastnosti hlavně díky schopnosti vázat na sebe volné radikály - má dezinfekční účinky a napomáhá přijímat tělu železo a tak napomáhá při odstranění chudokrevnosti. Lapacho pročišťuje cévy, má antiseptické, antibakteriální a anitivirové účinky - odstraňuje z těla odpadové látky, toxiny a těžké kovy. - zamezuje vytváření otoků a usazení v krevním oběhu. Urychluje trávení, metabolismus, je vhodný jako doplněk při hubnutí.

14 Activ 3 příchuť čokoláda. Unikátní směs synergicky působících látek pro celkovou výživu a odolnost organismu. Cordyceps používá se více jak let jako zdroj energie a byl klasifikován jako prodĺužovač života, - přírodní antibiotikum, neutralizátor různých jedů, antioxidant - pomáhá při prochladnutí, zánětech dýchacích cest, močových cest, také při obnově jater a ledvin, - přírodní afrodiziakum. Reishi zpomaluje proces stárnutí buněk, - ničí choroboplodné zárodky, - v Japonsku a Číně je zařazena jako léčivo, - preventivně působí proti vzniku trombóz, - má protizánětlivé protivirové a protialergické účinky. Shiitake - má účinky zaměřené na choroby horních dýchacích cest, špatný krevní oběh a problémy s játrou - pomáhá při léčbě vředů a žaludečních problémů, - protinádorové účinky, snižování hladiny cholesterolu a vysokého krevního tlaku. Acerola extrakt znásobuje účinek účinných látek. Inulin čekanková probiotická vláknina. Informace - Zdroj:

15 6 stupňová filtrace vody Práčkový filtr

16 Mikro utěrka Sprchový filtr Odrušovač na mobil a počítač Sekce 2 produkty za výhodné ceny jen pro registrované partnery Activstar, více na využívejte výhody.

17 Marketingový plán s měsíčním kvalifikačním obdobím 1. stupeň Marže - 40% Spětná provize 25% z obratu svého tímu PLATINUM STAR 23% MANAGER 25% DIAMANT STAR bodů 1,2,3% z obratu firmy Activstar GOLD STAR 20% bodů SILVER STAR 17% bodů 8% BRONZ STAR 11% 14% bodů bodů 5% 300 bodů 800 bodů bodů 1 bod = 1 bez DPH

18 2.Stupeň MANAGER MANAGER 25% Zbytkový obrat 25% 5000 bodov 1% z obratu firmy MANAGER 25% MANAGER 25% 2% z obratu firmy 3% z obratu firmy Manager, který má ve své struktuře 1, 2, alebo 3 managerov a jeho zbytkový obrat 5000 bodov získava +1,2,3% z celosvetového obratu společnosti Activstar Poznámka- % se přerozděluje mezi všechny managery na stejné úrovni

19 Rozdíl mezi běžnou prací a Activstar Dobrá zpráva je to, že vy můžete mít neomedzený počet spotřebitelů, klientů, prodejců a manažerů. Kolik chcete. Není žádný limit. Běžná práce Zaměstnání Podnikání Activstar Pasivní příjem zaplaceno jednorázově zaplaceno několikrát VY

20 Pro poradce Activstar s.r.o. už od kvalifikace 17%. Podmínky kvalifikace o Autoprogram je určen pro poradce společnosti Activstrar s.r.o.. o Minimální kvalifikace pro získání auta Activstar je 17% a 300 zpětná provize z týmu. o Za každý měsíc, ve ktorém poradce dosáhne vyšší kvalifikaci, mu společnost Activstar s.r.o. vyplatí příspěvek na splátku leasingu podle tabulky níže. Nižší splátka anebo auto zadarmo Kvalifikace 17% b. Minimální výška provizí Výška příspěvku % % % Společnost Activstar s.r.o. si vyhrazuje právo na změnu podmínek.

21 Pro poradce Activstar s.r.o. už od kvalifikace BRONZ MANAGER. Podmínky kvalifikace o Autoprogram je určen pro poradce Activstrar s.r.o.. o Minimální kvalifikace pro zařazení do autoprogramu podle vlastního výběru je BRONZ MANAGER. o Podmínkou účasti manažera v programu je úspěšné uzavření leasingové smlouvy na vybrané vozidlo s dobou trvání leasingu 60 měsíců. o Vozidlo musí být, podle podmínek programu, polepené po obou stranách logem Activstar. Nižší splátka anebo auto zadarmo Kvalifikácia Výška príspevku Bronz manager 300 Silver manager 500 Gold manager 800 Společnost Activstar s.r.o. si vyhrazuje právo na změnu podmínek.

22 Zamysleme se Dokážete ovlivnit zvyšování daní? Ovlivníte to, aby se nezvyšovaly ceny v obchodech? NE? Populace stárne Myslíte si, že se dočkáte důchodu? Pokud ano, jaký bude? Budete si schopni při současném příjmu našetřit dost peněz na to, aby jste mohli odejít do důchodu? Anebo budete muset pracovat až do smrti? To, co ale dokážete ovlivnit, je výška vašeho příjmu. Kde chcete být za 2 roky.

23 Vzdělávání a podpora od nás Máme vzdelávání na vícerých úrovních Firemní semináře 2. Vzdělávací program ve svém e shopu na 3. Školící materiály, videoškolení na USB 4. Systém práce, který stačí následovat, 5. Získáte svůj vlastní e-shop

24 Kontaktujte člověka, který Vám představil tuto příležitost, vysvětlí Vám: podmínky spolupráce, získáte podporu firmy a svého sponzora, přesný plán s brožurkou,,jak začít,, a všechny potřebné informace na USB klíči. Více informací o nových produktech získate na

Náš příběh. Historie firmy. Naší vizí je pomoc lidem: Spolu to dokážeme!

Náš příběh. Historie firmy. Naší vizí je pomoc lidem: Spolu to dokážeme! Náš příběh Historie firmy Společnost Activstar byla založena na Slovensku. Postupne expandujeme do celé Evropy. Naší vizí je pomoc lidem: zlepšit zdraví a fyzickou kondici, dostat se na vyšší příjem, zlepšit

Více

Náš příběh. Historie firmy. Naší vizí je pomoc lidem: Spolu to dokážeme!

Náš příběh. Historie firmy. Naší vizí je pomoc lidem: Spolu to dokážeme! Náš příběh Historie firmy Společnost Activstar byla založena na Slovensku. Postupne expandujeme do celé Evropy. Naší vizí je pomoc lidem: zlepšit zdraví a fyzickou kondici, dostat se na vyšší příjem, zlepšit

Více

Garance kvality. Na výrobu jsou použity přírodní zdroje surovin

Garance kvality. Na výrobu jsou použity přírodní zdroje surovin Produkty Garance kvality - Vlastní vývoj - Zakázková výroba v EU - Normy kvality ISO, HACCP - Vysoká kvalita vstupních surovin - Legislativní schválení ÚVZ SR, MZ ČR Produkty Activstar se můžou prodávat

Více

Produkty Activstar - zdravé nápoje

Produkty Activstar - zdravé nápoje Produkty Activstar - zdravé nápoje Activminerals - príchuť citrón, pomaranč, grep, zelený čaj Unikátna zmes synergicky pôsobiacich minerálov a vitamínov pre celkovú výživu a odolnosť organizmu. Lahodná

Více

SRDEČNĚ-CÉVNÍ SYSTÉM NERVOVÁ SOUSTAVA ENERGETICKÝ METABOLISMUS

SRDEČNĚ-CÉVNÍ SYSTÉM NERVOVÁ SOUSTAVA ENERGETICKÝ METABOLISMUS SRDEČNĚ-CÉVNÍ SYSTÉM NERVOVÁ SOUSTAVA ENERGETICKÝ METABOLISMUS CS Get Up Přípravek s energetizujícím účinkem, stimulující, má vliv na hladinu energetického metabolismu, podporuje normální činnost nervové

Více

zdraví síla rychlost vytrvalost

zdraví síla rychlost   vytrvalost zdraví rychlost vytrvalost síla www.ironpet.cz www.ironpet.cz IRONpet je přírodní české superprémiové krmivo bez obsahu lepku a kuřecího masa. Hlavním zdrojem bílkovin jsou maso z krocana nebo hovězí maso.

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Platí od 1. 1. 2012 / Doporučené ceny při sazbě 14 % DPH. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! Koupíte-li jakékoliv dva produkty

Více

Borůvka nať- řezaná. www.steza.cz. www.steza.cz

Borůvka nať- řezaná. www.steza.cz. www.steza.cz Borůvka nať- řezaná Nať borůvky je velmi ceněnou drogou, chránící proti volným radikálům a mající silné protizánětlivé účinky. Listy obsahují glukokininy (myrtilin) a proto se nálev z nich používá při

Více

Zdravé nápoje. Unikátna zmes synergicky pôsobiacich minerálov a vitamínov pre celkovú výživu a odolnosť organizmu.

Zdravé nápoje. Unikátna zmes synergicky pôsobiacich minerálov a vitamínov pre celkovú výživu a odolnosť organizmu. Zdravé nápoje Activminerals - príchuť citrón, pomaranč, grep, zelený čaj Unikátna zmes synergicky pôsobiacich minerálov a vitamínov pre celkovú výživu a odolnosť organizmu. Lahodná chuť + maximálna vstrebateľnosť.

Více

Náš príbeh. História firmy. Našou víziou je pomôcť ľuďom: Spolu to dokážeme!

Náš príbeh. História firmy. Našou víziou je pomôcť ľuďom: Spolu to dokážeme! Náš príbeh História firmy Spoločnosť Activstar bola založená na Slovensku. Postupne expandujeme do celej Európy. Našou víziou je pomôcť ľuďom: zlepšiť zdravie a fyzickú kondíciu, dostať sa na vyšší príjem,

Více

Co jsou vitamíny? Vitamíny skupina nízkomolekulárních organických sloučenin, v ohraničených dávkách nezbytných pro podporu různých funkcí organizmu.

Co jsou vitamíny? Vitamíny skupina nízkomolekulárních organických sloučenin, v ohraničených dávkách nezbytných pro podporu různých funkcí organizmu. Energie biorytmů! Co jsou vitamíny? Vitamíny skupina nízkomolekulárních organických sloučenin, v ohraničených dávkách nezbytných pro podporu různých funkcí organizmu. Samo slovo vitamín je možné vykládat

Více

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Tento produkt byl vyvinut ve spolupráci Mudr. Davida Freje, Ing. Ivety Jecmik Skuherské a odborníků z Japonska. Funkční a dobře vstřebatelná kombinace

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Platí od 1. 4. 2011 / Doporučené ceny při sazbě 10 % DPH. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! Koupíte-li jakékoliv dva produkty

Více

NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje

NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje OVOCNÉ ČAJE určené pro běžné pití LIMETKA A GREP Ovocný čaj pro běžné pití. MALINA A JAHODA Ovocná směs obohacená echinaceou. RANNÍ SVĚŽEST Zelený

Více

Pěsticí kosmetika Dermaton

Pěsticí kosmetika Dermaton Pěsticí kosmetika Dermaton Dermaton oil» pro každodenní ošetřování suché a normální pokožky» zklidňuje a obnovuje pokožku po vystavení nepříznivým vlivům» tlumí bolest při zčervenání pokožky» odstraňuje

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE

PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE CO BYSTE MĚLI VĚDĚT O PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE Chutný, zdravý nápoj pro energii, soustředění a úpravu hmotnosti Obsahuje uhlohydráty s pomalým uvolňováním, díky tomu má nízký glykemický index a udržuje

Více

Materiály 1. ročník učebních oborů, maturitních oborů ON, BE. Bez příloh. Identifikační údaje školy

Materiály 1. ročník učebních oborů, maturitních oborů ON, BE. Bez příloh. Identifikační údaje školy Identifikační údaje školy Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Bratislavská 2166, 407 47 Varnsdorf, IČO: 18383874 www.vosassvdf.cz, tel. +420412372632 Číslo projektu Název

Více

EUNIKÉ SILVER Doplněk stravy 60 tobolek High duality, účinnost zvýšena mikronizací

EUNIKÉ SILVER Doplněk stravy 60 tobolek High duality, účinnost zvýšena mikronizací EUNIKÉ SILVER Výrobek EUNIKÉ SILVER je kombinací mikronizované sladkovodní řasy česká chlorela SP (Chlorella sp.) a extraktu léčivé rostliny šišáku bajkalského (Scutellaria baicalensis). Obě složky jsou

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od 1. 1. 2015

PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od 1. 1. 2015 zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od 1. 1. 2015 AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od

PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od 1. 10. 2016 eshop.nefdesante.cz NOVINKA AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů

Více

DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ

DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ 90-TI DENNÍ TRANSFORMACE 90-ti denní - TRANSFORMACE 90-ti denní TRANSFROMACE je vaše šance jak zlepšit zdraví a postavu. Ve 12-ti týdenním programu vyčistíme váš organismus od toxinů,

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Platí od 1. 4. 2011 / Doporučené ceny při sazbě 10 % DPH. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! Koupíte-li jakékoliv dva produkty

Více

Tři nové TIENS doplňky stravy

Tři nové TIENS doplňky stravy Tři nové TIENS doplňky stravy TIENS VISIONS, TIENS FLEXI, TIENS FIZZY Dobrý zrak Aktivní život Dostatek energie Obsah TIENS VISION TIENS FLEXI TIENS FIZZY TIENS VISION s výtažkem z borůvek a kustovnice

Více

Nově pěstované rostliny a jejich využití

Nově pěstované rostliny a jejich využití 1. Schisandra Plody věčného mládí Posiluje srdce, podporuje trávení Uvolňuje kašel, posiluje zrak Odstraňuje únavu a stimuluje výkonnost Schisandra Léčivá rostlina čínské přírodní medicíny Z usušených

Více

NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA

NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA Cucavé tabletky se šalvějí, vitaminem C a inulinem Dr. Heart Šalvěj lékařská imunita, rovnováha v dýchacích cestách Vitamín C imunita, ochrana buněk. Šalvěj lékařská

Více

ČLOVĚK MÁ TISÍCE PŘÁNÍ, NEMOCNÝ JEN JEDNO...

ČLOVĚK MÁ TISÍCE PŘÁNÍ, NEMOCNÝ JEN JEDNO... pro komplexní regeneraci ZDRAVÝ ČLOVĚK MÁ TISÍCE PŘÁNÍ, NEMOCNÝ JEN JEDNO... 25. 4. 2004 Praha, hotel Pyramida Ing. Helena Kacerovská Směs bylin ALOE VERA = ALOE BARBADENSIS - 92 % PANAX GINSENG (všehoj

Více

VÁNOČNÍ AKCE ENERGY DETOX VITALITY. vánoční balíčky od Avity. ... a k nim překvapení pro každého, kdo chce zlepšit svůj život!

VÁNOČNÍ AKCE ENERGY DETOX VITALITY. vánoční balíčky od Avity. ... a k nim překvapení pro každého, kdo chce zlepšit svůj život! VÁNOČNÍ AKCE 3 ENERGY DETOX VITALITY vánoční balíčky od Avity... a k nim překvapení pro každého, kdo chce zlepšit svůj život! 1. Balíček ENERGY pro celou rodinu na podporu srdečně-cévního systému STIM

Více

KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP

KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP TIENS KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP Hlavní surovina Tiens Koncentrovaného datlového sirupu se připravuje z nejkvalitnějších plodů čínské datle jujuba, varieta Golden Silk. Je

Více

DÁVÁME VÁM VÍC NEŽ NAPÍT

DÁVÁME VÁM VÍC NEŽ NAPÍT DÁVÁME VÁM VÍC NEŽ NAPÍT 1 Odjistit pojistku. Láhev neklopit. Netřepat. 2 Postupným tlakem na pístek uvolňovat obsah Æ počkat na vyprázdnění Æ protřepat Æ odšroubovat uzávěr Æ vypít. 3 Naplnit láhev vodou

Více

Filozofie Filozofií naší společnosti je soustavná péče a investice do našich partnerů.

Filozofie Filozofií naší společnosti je soustavná péče a investice do našich partnerů. Earth Power Vás zdraví! Společnost Mise a vize Earth Power je moderní dynamicky se rozvíjejíci firmou s globálním dosahem. Všechny úkoly realizuje s neustálou podporou svých partnerů a zároveň nabízí

Více

Sirupy rodinné firmy - JSEM PECKAjejich účinky a obsah prospěšných látek:

Sirupy rodinné firmy - JSEM PECKAjejich účinky a obsah prospěšných látek: Sirupy rodinné firmy - JSEM PECKAjejich účinky a obsah prospěšných látek: KONTAKT: mob- 605 966 692 CENY: 1l...250,-Kč 1/2l...120,- 1/3...80,-Kč Doporučená příprava je, jak za studena-zalité sycenou vodou-grenadýna-

Více

BETAFIT. Klíčová slova» detoxikace» překyselení» krev» ledviny, játra» imunita» mozek» kůže. Použití Betafitu. Energetická charakteristika

BETAFIT. Klíčová slova» detoxikace» překyselení» krev» ledviny, játra» imunita» mozek» kůže. Použití Betafitu. Energetická charakteristika ZELENÉ POTRAVINY Zelené potraviny získávají v poslední době na oblibě. A není se čemu divit. Potraviny, které se dostávají na náš stůl, jsou ve většině případů nějakým způsobem chemicky ošetřeny nebo s

Více

běh zpomalit stárnutí? Dokáže pravidelný ZDRAVÍ

běh zpomalit stárnutí? Dokáže pravidelný ZDRAVÍ Dokáže pravidelný běh zpomalit stárnutí? SPORTEM KU ZDRAVÍ, NEBO TRVALÉ INVALIDITĚ? MÁ SE ČLOVĚK ZAČÍT HÝBAT, KDYŽ PŮL ŽIVOTA PROSEDĚL ČI DOKONCE PROLEŽEL NA GAUČI? DOKÁŽE PRAVIDELNÝ POHYB ZPOMALIT PROCES

Více

BIO Kopřiva. Šípkový čaj. BIO Heřmánek. Rakytníkový čaj. Borůvkový čaj. BIO Máta

BIO Kopřiva. Šípkový čaj. BIO Heřmánek. Rakytníkový čaj. Borůvkový čaj. BIO Máta zdravie z Pienin a Zamaguria BIO Kopřiva čaj příznivě působí při celkové látkové výměne. Ovlyvňuje některé funkce pohybového ústrojí. Šípkový čaj kvalitní směs čaje působí příznivě na lidský organismus.

Více

Trápívaly mě problémy svalů a kloubů teď mám ARTHROREVITAL. tobolky. unikátní směs optimální kloubní výživy a bioaktivních látek z 11 druhů bylin

Trápívaly mě problémy svalů a kloubů teď mám ARTHROREVITAL. tobolky. unikátní směs optimální kloubní výživy a bioaktivních látek z 11 druhů bylin Herbamedicus, s.r.o. Trápívaly mě problémy svalů a kloubů teď mám ARTHROREVITAL tobolky unikátní směs optimální kloubní výživy a bioaktivních látek z 11 druhů bylin Arthrorevital ARTHROREVITAL Pomoc při

Více

extrakt ženšenu extrakt zeleného čaje multivitamin obsahující vyvážené množství 12 druhů vitamínů a 9 minerálů

extrakt ženšenu extrakt zeleného čaje multivitamin obsahující vyvážené množství 12 druhů vitamínů a 9 minerálů Gerifit Doplněk stravy Energie plná zdraví na celý den! Kvalitní produkt z Dánska spojující: extrakt ženšenu extrakt zeleného čaje multivitamin obsahující vyvážené množství 12 druhů vitamínů a 9 minerálů

Více

Andělika lékařská kořen

Andělika lékařská kořen Andělika lékařská kořen Andělika bývá v Číně používána za bylinu gynekologického významu, používanou při bolestivé menstruci a při problémech v přechodu ženy. Dále bývá používána Uklidnění a posílení nervové

Více

Označení materiálu: Název materiálu: Tematická oblast: Anotace: Očekávaný výstup: Klíčová slova: Metodika: Obor: Ročník: Autor: Zpracováno dne:

Označení materiálu: Název materiálu: Tematická oblast: Anotace: Očekávaný výstup: Klíčová slova: Metodika: Obor: Ročník: Autor: Zpracováno dne: ; Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_03 Název materiálu: Vitamíny. Tematická oblast: Potraviny a výživa 1. ročník Anotace: Prezentace slouží k výkladu nového učiva na téma Vitamíny. Očekávaný

Více

BETAVIT [Novinka] Klíčová slova» detoxikace» překyselení» krev» ledviny, játra» imunita» mozek» kůže. Použití Betavitu. Energetická charakteristika

BETAVIT [Novinka] Klíčová slova» detoxikace» překyselení» krev» ledviny, játra» imunita» mozek» kůže. Použití Betavitu. Energetická charakteristika Stop jarní únavě! ZELENÉ POTRAVINY Zelené potraviny získávají v poslední době na oblibě. A není se čemu divit. Potraviny, které se dostávají na náš stůl, jsou ve většině případů nějakým způsobem chemicky

Více

Alkohol - s léky na spaní - s léky na bakteriální infekce - s léky na vaginální infekce

Alkohol - s léky na spaní - s léky na bakteriální infekce - s léky na vaginální infekce Alkohol -s léky na spaní (hypnogen, stilnox, zolpidem) zvýší tlumivý efekt léků, utlumím pozornost, zvýší ospalost, útlum -s léky na bakteriální infekce (biseptol, cotrimaxol, ) tato kombinace blokuje

Více

Moderní odborníci na výživu věří, že plody jujuby jsou bohaté na vitamíny a mají vysokou nutriční a medicínskou hodnotu.

Moderní odborníci na výživu věří, že plody jujuby jsou bohaté na vitamíny a mají vysokou nutriční a medicínskou hodnotu. Datlový sirup TIENS Datlový sirup Čínští lékaři věří, že Jujuba Udržuje lidi fit Doplňuje energii Posiluje játra, slezinu a žaludek Vyživuje krev Zklidňuje nervy Moderní odborníci na výživu věří, že plody

Více

6.6 GLYKEMICKÝ INDEX POTRAVIN UMĚLÁ SLADIDLA VLÁKNINA DEFINICE DRUHY VLÁKNINY VLASTNOSTI VLÁKNINY...

6.6 GLYKEMICKÝ INDEX POTRAVIN UMĚLÁ SLADIDLA VLÁKNINA DEFINICE DRUHY VLÁKNINY VLASTNOSTI VLÁKNINY... Obsah ÚVOD... 14 1 VÝŽIVA ČLOVĚKA OD HISTORIE K SOUČASNOSTI... 17 1.1 HISTORIE... 17 1.2 SOUČASNOST...20 2 ZÁKLADNÍ POJMY VE VÝŽIVĚ... 22 3 CO MÁ POTRAVA PŘINÉST ČLOVĚKU... 25 4 ENERGETICKÁ (KVANTITATIVNÍ)

Více

O fimě ORGANOGOLD: Organo Gold Reishi (Ganoderma), Žádná společnost Vám nezaplatí za to, že budete pít kávu. Naše společnost ANO!

O fimě ORGANOGOLD: Organo Gold Reishi (Ganoderma), Žádná společnost Vám nezaplatí za to, že budete pít kávu. Naše společnost ANO! O fimě ORGANOGOLD: Společnost Organo Gold je společnost založena v Americe roku 2008 s počátečním kapitálem 1 milion dolarů! S poselstvím rozšířit povědomí o čínské houbě Reishi (Ganoderma), která má na

Více

G a r a n c e k v a l i t y

G a r a n c e k v a l i t y Wellness Produkty G a r a n c e k v a l i t y Farmaceutická kvalita výroby GMP (jako léky) akreditace u mezinárodních společností SZÚ, MZd, Úřad veřejného zdraví Odborníci ve svém oboru RNDr. Jan Matulka,

Více

Jídlo a doplňky výživy

Jídlo a doplňky výživy Jídlo a doplňky výživy Co běžně jím a jaké doplňky výživy při závodech používám Jak si chráním některé exponované částí těla Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek Patřím mezi ty ultramaratonce,

Více

Ájurvédská smoothies. pro posílení imunity. 11 domácích receptů

Ájurvédská smoothies. pro posílení imunity. 11 domácích receptů Ájurvédská smoothies pro posílení imunity 11 domácích receptů AMALAKI ovoce ze světa ájurvédy Ájurvéda je tisíciletou pokladnicí hlubokých znalostí o působení více než 600 druhů bylin a koření, které odstraňují

Více

Zdravotní účinky čaje Pu Er

Zdravotní účinky čaje Pu Er Zdravotní účinky čaje Pu Er Zdravotní účinky čaje Pu Er Chceme-li diskutovat zdravotní účinky čajů Pu Er, máme obvykle na mysli tmavé čaje Pu Er (Shu Cha 熟 茶 ). U těchto čajů, oproti jiným, můžeme skutečně

Více

Imune Vitality. Podpora imunitního systému během celého roku

Imune Vitality. Podpora imunitního systému během celého roku Imune Vitality Imune Vitality Podpora imunitního systému během celého roku V jedné kapsli obsaženy veškeré důležité látky, které dokáží imunitní systém ideálně vyvažovat a udržovat v dobré kondici Složení

Více

MINERÁLNÍ A STOPOVÉ LÁTKY

MINERÁLNÍ A STOPOVÉ LÁTKY MINERÁLNÍ A STOPOVÉ LÁTKY Následující text podává informace o základních minerálních a stopových prvcích, jejich výskytu v potravinách, doporučených denních dávkách a jejich významu pro organismus. Význam

Více

Náš príbeh. História firmy. Našou víziou je pomôcť ľuďom: Spolu to dokážeme!

Náš príbeh. História firmy. Našou víziou je pomôcť ľuďom: Spolu to dokážeme! Náš príbeh História firmy Spoločnosť Activstar bola založená na Slovensku. Postupne expandujeme do celej Európy. Našou víziou je pomôcť ľuďom: zlepšiť zdravie a fyzickú kondíciu, dostať sa na vyšší príjem,

Více

PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY. Premium.

PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY. Premium. PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY www.mojecalibra.cz Calibra je řada velmi kvalitních granulovaných krmiv, jež obsahují vyvážený poměr živin, vitamínů, minerálů, stopových prvků tak, aby plně zabezpečily

Více

živé organismy získávají energii ze základních živin přeměnou látek v živinách si syntetizují potřebné sloučeniny, dochází k uvolňování energie některé látky organismy nedovedou syntetizovat, proto musí

Více

INFUSION TIENS Čaje prémiové kvality

INFUSION TIENS Čaje prémiové kvality INFUSION TIENS Čaje prémiové kvality Nejstarší a nejvíce uznávaný nápoj na světě Čaj je hned po vodě druhým nejpopulárnějším nápojem v dnešním světě. Pití čaje je důležitou součástí čínské kultury. Jeho

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3665 Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_165 Jméno autora: Ing. Kateřina Lisníková Třída/ročník:

Více

EU peníze středním školám

EU peníze středním školám EU peníze středním školám Název projektu Registrační číslo projektu Název aktivity Název vzdělávacího materiálu Číslo vzdělávacího materiálu Jméno autora Název školy Moderní škola CZ.1.07/1.5.00/34.0526

Více

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné.

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory v akci Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory všeobecně NANO CORRECTOR je mnohonásobně účinnější než konvenční

Více

EU peníze středním školám

EU peníze středním školám EU peníze středním školám Název projektu Registrační číslo projektu Název aktivity Název vzdělávacího materiálu Číslo vzdělávacího materiálu Jméno autora Název školy Moderní škola CZ.1.07/1.5.00/34.0526

Více

QUICK! prodluž si svůj den

QUICK! prodluž si svůj den QUICK! prodluž si svůj den = LAHODNÝ POVRCH ŽVÝKACÍ ČÁST JÁDRO S ENERGIÍ O PRODUKTU Každý den řešíme mnoho různých úkolů najednou. V rytmu moderního života je těžko udržet svou aktivitu po dobu celého

Více

Česko ORGANICKÉ MINERÁLY BIOGENNÍ PRVKY VÁPNÍK, ŽELEZO, JÓD, ZINEK, SELÉN,

Česko ORGANICKÉ MINERÁLY BIOGENNÍ PRVKY VÁPNÍK, ŽELEZO, JÓD, ZINEK, SELÉN, Česko ORGANICKÉ MINERÁLY BIOGENNÍ PRVKY VÁPNÍK, ŽELEZO, JÓD, ZINEK, SELÉN, CHRÓM, Calcium, Magnesium Organické Minerály ORGANICKÉ MINERÁLY Zásadní zvláštností všech přípravků linie «Organické minerály»

Více

Dopravné - 50,- Kč cesta na penzion POD LESEM. Masáže každý pátek od 16.00 hod. V jiné dny dle dohody,mimo čtvrtek. OBJEDNÁVKY NA PENZIONU!!!!!

Dopravné - 50,- Kč cesta na penzion POD LESEM. Masáže každý pátek od 16.00 hod. V jiné dny dle dohody,mimo čtvrtek. OBJEDNÁVKY NA PENZIONU!!!!! Masáž Cena Doba trvání Masáž šíje 100 Kč 20 min Masáž zad 200 Kč 40 min Masáž zad a šíje 250 Kč 60 min Masáž horních končetin 200 Kč 20 min Masáž dolních končetin 250 Kč 40 min Masáž hrudníku a břicha

Více

Autor: Mgr. Lucie Baliharová. Téma: Vitamíny a minerální látky

Autor: Mgr. Lucie Baliharová. Téma: Vitamíny a minerální látky Název školy: Základní škola Dukelských bojovníků a mateřská škola, Dubenec Autor: Mgr. Lucie Baliharová Název: VY_32_INOVACE_20/09_Zdravý životní styl Téma: Vitamíny a minerální látky Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.1355

Více

Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA

Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA WWW.SAMSFIELD.COM SUPERPRÉMIOVÉ KRMIVO PRO PSY SUPERPRÉMIOVÉ KRMIVO PRO PSY Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA NÍZKÝ OBSAH OBILOVIN

Více

S matkou přírodou. bude zase dobře! Johannes Gutmann znalec bylin

S matkou přírodou. bude zase dobře! Johannes Gutmann znalec bylin S matkou přírodou bude zase dobře! Johannes Gutmann znalec bylin Gaius Plinius Secundus Ríká se: Proti všemu vyrostla v přírodě nějaká bylinka! Paracelsus Hildegard von Bingen Hermann-Josef Weidinger M

Více

O fimě ORGANOGOLD: Organo Gold Reishi (Ganoderma), Žádná společnost Vám nezaplatí za to, že budete pít kávu. Naše společnost ANO!

O fimě ORGANOGOLD: Organo Gold Reishi (Ganoderma), Žádná společnost Vám nezaplatí za to, že budete pít kávu. Naše společnost ANO! O fimě ORGANOGOLD: Společnost Organo Gold je společnost založena v Americe roku 2008 s počátečním kapitálem 1milion dolarů! S poselstvím rozšířit povědomí o Čínské houbě Reishi (Ganoderma), která má na

Více

SOUHRNNÝ PŘEHLED SUBJEKTIVNÍCH HODNOCENÍ

SOUHRNNÝ PŘEHLED SUBJEKTIVNÍCH HODNOCENÍ Studie Mladý ječmen STUDIE NA MLADÝ JEČMEN / r. 2002 Studii vypracoval MUDr. Miloslav Lacina ve spolupráci se společností Green Ways s.r.o.. Probíhala v roce 2002 v období podzim-zima - v období velké

Více

Čekanka nať řezaná. www.steza.cz. www.steza.cz. www.steza.cz

Čekanka nať řezaná. www.steza.cz. www.steza.cz. www.steza.cz Čekanka nať řezaná Čekanka obsahuje glykosidickou hořčinu intybin (reguluje činnost trávící soustavy a ovlivňuje činnost jater, slinivky a krevní soustavy), dále inulin (15 až 20%, podle některých zdrojů

Více

Na sodík Ca vápník K draslík P fosfor

Na sodík Ca vápník K draslík P fosfor Složení potravy Bílkoviny 15% denní dávky = 1-1,5 g/24 hod. Význam - obnova a tvorba vlastních bílkovin - obranyschopnost organizmu Jsou nenahraditelné nelze je vytvořit z cukrů ani tuků. Plnohodnotné

Více

ŽENY KAŽDÝ DEN VĚNUJÍ POZORNOST SVÉMU VZHLEDU VĚDOMĚ NEBO NEVĚDOMĚ

ŽENY KAŽDÝ DEN VĚNUJÍ POZORNOST SVÉMU VZHLEDU VĚDOMĚ NEBO NEVĚDOMĚ NOVÝ PRODUKT 2019 ŽENY KAŽDÝ DEN VĚNUJÍ POZORNOST SVÉMU VZHLEDU VĚDOMĚ NEBO NEVĚDOMĚ ŽENY POVAŽUJÍ ATRAKTIVNÍ VZHLED ZA VELMI DŮLEŽITÝ před šatníkem nebo v koupelně. na cestě do práce. u kávy nebo při

Více

Jedna tableta 600 mg k vnitřnímu užití má energetickou hodnotu 3,77 kj.

Jedna tableta 600 mg k vnitřnímu užití má energetickou hodnotu 3,77 kj. Tablety CURAPIL obsahují originální, synergicky působící směs šetrně usušených topinamburových hlíz (Helianthus tuberosus) s odhořčenými pivovarskými kvasnicemi (Sacharomyces cerevisiae) a aminokyseliny

Více

ČLOVĚK. Anotace: Materiál je určen k výuce věd ve 3. ročníku ZŠ. Seznamuje žáky se stavbou a funkcí lidského těla.

ČLOVĚK. Anotace: Materiál je určen k výuce věd ve 3. ročníku ZŠ. Seznamuje žáky se stavbou a funkcí lidského těla. ČLOVĚK Anotace: Materiál je určen k výuce věd ve 3. ročníku ZŠ. Seznamuje žáky se stavbou a funkcí lidského těla. Lidské tělo člověk patří mezi živočichy, je obratlovec a savec všichni lidé mají stejnou

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

Komplexní systém očisty organizmu

Komplexní systém očisty organizmu Komplexní systém očisty organizmu Původci a zdroje znečištění organizmu Životní pochody v buňkách Potrava Baktérie a viry Tabákový kouř Vzduch a voda Alkohol Čím nás ohrožuje znečištění organizmu? Zvýšená

Více

Thajské masáže. Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami

Thajské masáže. Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami 1. Tradiční thajská masáž Tradiční thajská masáž je provozována již déle než 2000 let. Jedná se o soubor technika

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013 Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.12 Střední odborné učiliště Domažlice 2. ročník

Více

Akční nabídka. pro vás. 50 produktů Walmark s minimálně 20 % tablet zdarma navíc

Akční nabídka. pro vás. 50 produktů Walmark s minimálně 20 % tablet zdarma navíc Akční nabídka pro vás 50 produktů Walmark s minimálně 20 % tablet zdarma navíc Již 20. rokem se staráme o vaše zdraví. Proměňujeme ty nejkvalitnější přírodní suroviny na originální české doplňky stravy,

Více

První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí

První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí All-in-one Pure 365 doplněk stravy * Složení přípravku na straně 9 brožury. Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce

Více

Vážení reprezentanti, dovolte, abychom Vám představili nové produkty uvedené na BUSINESS DAY 10. 12. 2013

Vážení reprezentanti, dovolte, abychom Vám představili nové produkty uvedené na BUSINESS DAY 10. 12. 2013 Vážení reprezentanti, dovolte, abychom Vám představili nové produkty uvedené na BUSINESS DAY 10. 12. 2013 AMINO 1000 STAR pro podporu kostí, chrupavek a cév 525 Kč imunita vitalita tvorba kolagenu nervová

Více

Hluchavka květ celá. www.steza.cz. www.steza.cz

Hluchavka květ celá. www.steza.cz. www.steza.cz Hluchavka květ celá při zánětech horních cest dýchacích, chronické bronchitidě apod. upravuje střevní činnost a reguluje stolici protizánětlivé a mírně diuretické účinky zevně: koupele a obklady při mokvavých

Více

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Záznam přednášky Autor Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz Smysl a cíl : Hlavním cílem této kůry je obnovení funkci pokožky a příprava na letní sezónu.

Více

Užívejte vánoční cukroví jako lék: Překvapující přednosti koření

Užívejte vánoční cukroví jako lék: Překvapující přednosti koření Publikováno na Prima Nápady (http://napady.iprima.cz) Domů > Užívejte vánoční cukroví jako lék: Překvapující přednosti koření Užívejte vánoční cukroví jako lék: Překvapující přednosti koření Kvůli mlsání

Více

Složky potravy a vitamíny

Složky potravy a vitamíny Složky potravy a vitamíny Potrava musí být pestrá a vyvážená. Měla by obsahovat: základní živiny cukry (60%), tuky (25%) a bílkoviny (15%) vodu, minerální látky, vitaminy. Metabolismus: souhrn chemických

Více

Akce a slevy 2010 Výživová poradna Food-Life.cz

Akce a slevy 2010 Výživová poradna Food-Life.cz Akce a slevy 2010 Výživová poradna Food-Life.cz 2010 www.food-life.cz poradna@food-life.cz Celoroční soutěže Soutěž v poradně Každý z Vás může pod stromeček vyhrát zdravou Vánoční nadílku! Hrajeme o Vánoční

Více

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,-

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,- KLASICKÁ MASÁŽ regenerační, relaxační, sportovní cca 30 min. - záda, šíje 250,- cca 60 min. - záda, šíje + nohy, ruce nebo hlava (dle přání) 500,- cca 90 min. - záda, šíje, nohy + ruce nebo hlava (dle

Více

AGATTU Trade s. r. o. Jeremenkova 1171/102A 140 00 Praha 4 e-mail: info@nutralex.cz www.nutralex.cz Doplňky stravy

AGATTU Trade s. r. o. Jeremenkova 1171/102A 140 00 Praha 4 e-mail: info@nutralex.cz www.nutralex.cz Doplňky stravy Doplňky Carnosine Plus Charakteristika: Jedinečnost suplementu spočívá v unikátní kombinaci Carnosinu a extraktu z kořene ženšenu korejského. Carnosin se řadí mezi tzv. přírodní látku vytvořenou ze dvou

Více

TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA

TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA KATALOG SLUŽEB M ULTIFUNČKNÍ VANA NEOQI O D 1. 1 0. 2 0 1 3 / D O 3 1. 3. 2 0 1 4 MULTIFUNKČNÍ VANA NEOQI CENÍK NÁZEV ČAS CENA HYDROTERAPIE HYDROTERAPIE + aromaterapie TERMOTERAPIE

Více

Popis produktu Používá se při léčbě poruch látkové výměny, podporuje trávení při poruchách funkce

Popis produktu Používá se při léčbě poruch látkové výměny, podporuje trávení při poruchách funkce Popis produktu Používá se při léčbě poruch látkové výměny, podporuje trávení při poruchách funkce žlučníku a jater k detoxikaci jater a k obnově jaterního parenchymu (je vhodný k léčbě potravinových otrav)

Více

SPIRULINA CO TO JE? Spirulina je modrozelená řasa.

SPIRULINA CO TO JE? Spirulina je modrozelená řasa. TIENS SPIRULINA SPIRULINA CO TO JE? Spirulina je modrozelená řasa. Na. Zemi se poprvé objevila přibližně před 3,5 miliardami let a je to jedna z nejstarších forem života na této planetě. Přirozeně se vyskytuje

Více

ENERGETIX S A N O V I TA

ENERGETIX S A N O V I TA e IMMUNE POWER DRINK ENERGETIX S A N O V I TA www.energetix.c z www.powerdrink.cz IMMUNE POWER DRINK = SÍLA PŘÍRODY Příroda často poskytuje ty nejlepší uzdravovací prostředky. Především lesní bobulovité

Více

ZÁZRAČNÉ HOUBY V KOSTCE - ZDRAVI-VITAMINY-DOPLNKY - vitamínové doplňky a alternativní medicín

ZÁZRAČNÉ HOUBY V KOSTCE - ZDRAVI-VITAMINY-DOPLNKY - vitamínové doplňky a alternativní medicín REISHI-MRL T90, REISHI-MRL P250, REISHI VŠE - Ganoderma lucidum, lesklokorka lesklá, reishi lingzhi, 灵 芝. Velmi vhodné pro podporu imunity, k posílení kloubů, šlach a kostí, obnovuje síly po fyzickém či

Více

Standard SANATORY č. 7 Výživa seniorů

Standard SANATORY č. 7 Výživa seniorů Standard SANATORY č. 7 Výživa seniorů Autoři: Jana Tichá, Lukáš Stehno V Pardubicích 1.1. 2016 Asociace penzionů pro seniory, z.s., K Višňovce 1095, Pardubice 530 02, www.appscr.cz Úvod do problematiky

Více

Funkce Nedostatek (N - ) Nadbytek (P - ) Šišinka (nadvěsek mozkový, epifýza) Endokrinní žláza. hormony. Shora připojena k mezimozku

Funkce Nedostatek (N - ) Nadbytek (P - ) Šišinka (nadvěsek mozkový, epifýza) Endokrinní žláza. hormony. Shora připojena k mezimozku Tabulka Šišinka (nadvěsek mozkový, epifýza) Shora připojena k mezimozku Melatonin Ladí cirkadiánní rytmy, Ovlivňuje funkci nervové soustavy i celého organizmu, v dětství brzdí tvorbu pohlavních hormonů,

Více

PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS

PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS Obchodní družstvo Soběšice HOTEL POD HOŘICÍ PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS Prosíme, vracejte průvodce zpět! Úvodem Vážení klienti, tímto si Vám dovolujeme nabídnout přehled wellness služeb Hotelu pod Hořicí

Více

Rybí tuk s rakytníkem řešetlákovým a vitamínem E. Omega-3. Exkluzivní složení založené na spojení. moderní technologie

Rybí tuk s rakytníkem řešetlákovým a vitamínem E. Omega-3. Exkluzivní složení založené na spojení. moderní technologie Rybí tuk s rakytníkem řešetlákovým a vitamínem E Exkluzivní složení založené na spojení starověkých čínských poznatků a moderní technologie Proč jsou mastné kyseliny důležité? mastné kyseliny patří do

Více

P R O B I O T I C K Ý D O P L N Ě K S T R A V Y

P R O B I O T I C K Ý D O P L N Ě K S T R A V Y INOVACE 2010 Inovace 2010 od LR! S formulí PRO12- exkluzivně od LR! P R O B I O T I C K Ý D O P L N Ě K S T R A V Y INOVACE 2010 PROBIOTIC12 Co jsou probiotika? CO JSOU PROBIOTIKA? Lidské střevo obsahuje

Více

EU PENÍZE ŠKOLÁM NÁZEV PROJEKTU : MÁME RÁDI TECHNIKU REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU :CZ.1.07/1.4.00/21.0663

EU PENÍZE ŠKOLÁM NÁZEV PROJEKTU : MÁME RÁDI TECHNIKU REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU :CZ.1.07/1.4.00/21.0663 EU PENÍZE ŠKOLÁM NÁZEV PROJEKTU : MÁME RÁDI TECHNIKU REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU :CZ.1.07/1.4.00/21.0663 Speciální základní škola a Praktická škola Trmice Fűgnerova 22 400 04 1 Identifikátor materiálu:

Více

První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí

První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí Včetně koenzymu Q10, luteinu a OPC * Složení přípravku na straně 9 brožury. Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce

Více

Zdravé svačiny do škol. Projekt zdravého stravování studentů základních a středních škol

Zdravé svačiny do škol. Projekt zdravého stravování studentů základních a středních škol Zdravé svačiny do škol Projekt zdravého stravování studentů základních a středních škol Co nabízíme? Zdravé a pestré každodenní svačiny pro malé školáky i studenty středních škol Vyvážené menu plné výživově

Více

TianDe krása a zdraví z Tibetu

TianDe krása a zdraví z Tibetu TianDe krása a zdraví z Tibetu TianDe v překladu znamená Nebeská dokonalost Společnost vznikla v Barnaulu, v samém srdci Altaje. Tiande to je rychle se rozvíjející společenství šťastných a úspěšných lidí.

Více