MODELOVÁ SITUACE: TELEFONICKÉ VYMÁHÁNÍ POHLEDÁVEK BANKOVNÍ DŮM KASA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MODELOVÁ SITUACE: TELEFONICKÉ VYMÁHÁNÍ POHLEDÁVEK BANKOVNÍ DŮM KASA"

Transkript

1 PRACOVNÍ LISTY PRO ASSESSMENT CENTRA MODELOVÁ SITUACE: TELEFONICKÉ VYMÁHÁNÍ POHLEDÁVEK Zjistíte, jak vaši kandidáti zvládnou dodržet dané postupy, zachovat klid a plnit své cíle. Operátor pro vymáhání pohledávek každý den dostává k rukám nové seznamy klientů se zpožděnými platbami. Podaří se mu zvládnout jednání s klientem, domluvit se s ním na platbě a dodržet dané postupy?

2 Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery hodnotící arch zadání pro účastníky Tento materiál je duševním vlastnictvím společnosti TCC s.r.o. Zakoupením tohoto materiálu propůjčuje společnost TCC s.r.o. kupujícímu právo používat jej v rámci své organizace, výslovně uvedené v objednávce. Kupující nemá právo s tímto materiálem nakládat mimo tuto organizaci či poskytovat jej a šířit dál. Kupující má právo dílo rozmnožovat, ovšem pouze a jedině pro vlastní interní potřebu. Kupující je povinen chránit a dodržovat autorská práva společnosti TCC s.r.o. a zodpovídá za dodržování tohoto práva svými zaměstnanci a dalšími subjekty, jejichž seznámení s obsahem je nezbytné pro jeho účelné užívání.

3 INFORMACE K MODELOVÉ SITUACI Název modelové situace: Telefonické vymáhání pohledávek Bankovní dům Kasa Využití pro pozice: operátor call centra, pracovník klientského centra Zaměření modelové situace: komunikační dovednosti, argumentace, zvládání námitek a emocí, pohotovost reakcí, práce s informacemi, analytické schopnosti, řešení problému, proklientský přístup, stresová odolnost Časová náročnost modelové situace: 15 minut příprava 10 minut celkem pro dva simulované telefonáty odlišné náročnosti Doporučený počet hodnotitelů: 2 hodnotitelé, z toho 1 v roli sparing-partnera

4 INSTRUKCE PRO MODELOVOU SITUACI Účastníky informujte, že budou absolvovat 2 simulované jednání se zákazníkem po telefonu. Vymezte jednoznačně časový prostor jak pro přípravu (doporučený čas 15 minut), tak samotné modelové telefonáty (oba celkem max. 10 minut). Účastníkům dejte před modelovou situací následující podklady: uvedení do modelové situace schéma telefonického rozhovoru informace o klientech čistý arch A4 na zpracování přípravy / poznámek Zdůrazněte, že veškeré materiály a své poznámky budou mít během modelové situace k dispozici. Upozorněte účastníky, že po absolvování modelové situace nebo na konci AC si veškeré materiály vyberete zpět. INFORMACE PRO HODNOTITELE /pozorovatele/ V rámci modelové situace můžete hodnotit, zda kandidát: pohotově vyhodnocuje informace a vhodně je propojuje dodržuje dané postupy, vysvětluje situaci a jednotlivé kroky volí vhodný styl komunikace, asertivní komunikace pohotově zvládá námitky, používá logickou a přesvědčivou argumentaci je aktivní, pohotový, snaží se o proklientský přístup, vede jednání k řešení situace uzavírá s jednoznačnými dohodami, ověřuje pochopení a souhlas klienta zachovává klid a nadhled Summary Účastník, operátor pro telefonické vymáhání pohledávek má za úkol se ve dvou simulovaných telefonických jednáních domluvit s neplatícím klientem na termínu uhrazení dlužné částky. K dispozici má informace o klientech a schéma telefonického rozhovoru.

5 ZADÁNÍ PRO SPARING-PARTNERY 1. TELEFONICKÝ ROZHOVOR A účastník B hodnotitel (Hodnotitel hraje relativně vstřícného a spolupracujícího klienta, který má spíše upřesňující dotazy, příp. může mírně zabíhat k tomu, proč se platba zdržela apod.) A Dobrý den, u telefonu.., Bankovní dům Kasa. Hovořím prosím s panem/paní Ivanem/Ivanou Petrů? B Ano, to jsem já. A V rámci zkvalitnění služeb může být hovor monitorován. Pro upřesnění mi prosím sdělte Vaše datum narození. B Proč potřebujete vědět moje datum narození? A Vaše datum narození je nutné pro ověření, že mluvím se správnou osobou, které se tyto informace týkají. B Aha, no a o jaké jde informace? A Bez těchto požadovaných údajů nemůžeme v hovoru pokračovat, jde o ochranu osobních údajů. B No dobře, to datum je 16. března A Děkuji Vám. Máte prosím sjednaný spotřebitelský úvěr u Bankovního domu Kasa? B Ano, to mám, děje se něco? A - Dovolujeme si Vás upozornit na splatnou, Vámi nezaplacenou pohledávku na tomto úvěru. Rád/a bych se s Vámi domluvil/a na nejkratším termínu úhrady dlužné částky. B Aha, ale to nevím, jak je možné. Mám tam trvalý příkaz. A Bohužel k nám platba doposud nedorazila. B Já jsem teď měla hodně výdajů, tak je možné, že tam nebyl zrovna potřebný zůstatek. A Můžeme se tedy dohodnout na termínu úhrady dlužné částky? B Během příštího týdne to určitě zařídím. A Výborně. Jsme domluveni na termínu (datum). Je možné, že dva dny před datem splnění naší dohody Vám bude odeslána upozorňující sms. B Dobře. A Děkuji Vám a přeji příjemný den. Nashledanou. B Nashledanou.

6 ZADÁNÍ PRO SPARING-PARTNERY 2. TELEFONICKÝ ROZHOVOR A účastník B hodnotitel (Hodnotitel hraje nepříjemného klienta, odpovídá stroze a úsečně, hovor jej obtěžuje a místy může mít až osobní výpady proti operátorovi mapujeme stresovou odolnost.) A Dobrý den, u telefonu.., Bankovní dům Kasa. Hovořím prosím s paní panem/paní Jarmilem/Jarmilou Krejčí? B Cože? A Dobrý den, u telefonu.., Bankovní dům Kasa. Hovořím prosím s panem/paní Jarmilem/Jarmilou Krejčí? B Proč jako? A Je to nutné pro ověření, že mluvím se správnou osobou. B No, jsem to já a co jako. A V rámci zkvalitnění služeb může být hovor monitorován. Pro upřesnění mi prosím sdělte Vaše datum narození. B Proč chcete moje datum narození? To jsou zase nějaký reklamy po telefonu tohle? A Vaše datum narození je nutné pro ověření, že mluvím se správnou osobou, které se tyto informace týkají. B No vždyť mluvíte! Tak mi řekněte, o co jde, já nemám čas. A Bez těchto požadovaných údajů nemůžeme v hovoru pokračovat, jde o ochranu osobních údajů. B 2. listopadu A Děkuji Vám. Máte prosím sjednanou půjčku u Bankovního domu Kasa? B Mám NEKOPÍROVAT no a co jako? TCC NEKOPÍROVAT A - Dovolujeme si Vás upozornit na splatnou, Vámi nezaplacenou pohledávku na této půjčce. Rád/a bych se s Vámi domluvil/a na nejkratším termínu úhrady dlužné částky. B Počkejte, TCC ale na té kreditce NEKOPÍROVAT mám ještě čas na zaplacení, TCC to jsem si naprosto jistá/jistý. A Jde o půjčku na Kč, kterou jste si u Bankovního domu Kasa sjednal/a B - A kolik jako dlužim? A Dlužná částka činí v tuto chvíli 3.960,- Kč. B - A kde NEKOPÍROVAT na to mám jako teď vzít, TCC když jsem NEKOPÍROVAT musela platit takový doplatky za elektriku? A Můžeme se tedy dohodnout na termínu úhrady dlužné částky? B No dobře no, příští měsíc to snad budu moct zaplatit. A Výborně. Jsme tedy domluveni na... (datum). Je možné, že dva dny před datem splnění naší dohody Vám bude odeslána TCC upozorňující NEKOPÍROVAT sms. TCC B Hm, no hlavně, že Vás to baví, takhle otravovat lidi, nashledanou. A Děkuji Vám a přeji příjemný den. Nashledanou.

7 HODNOTÍCÍ ARCH JMÉNO ÚČASTNÍKA: POZICE: DATUM AC: CO LZE V MODELOVÉ SITUACI SLEDOVAT A MÍRA NAPLNĚNÍ KOMPETENCE ÚČASTNÍKEM: 0 100% Komunikace: volí vhodný styl a přizpůsobuje komunikaci partnerovi Argumentace/zvládání námitek: pohotově zvládá námitky, používá logickou a přesvědčivou argumentaci Zpracování informací: získává informace, pracuje s klíčovými informacemi, vhodně je propojuje Styl a průběh jednání: aktivita, pohotovost, snaha o proklientský přístup, vedení jednání k řešení situace Uzavření jednání: uzavírá s jednoznačnými dohodami, ověřuje pochopení a souhlas klienta Stresová odolnost: zachovává klid a nadhled POZNÁMKY (POSTŘEHY, CITACE APOD.): KLÍČOVÁ ZJIŠTĚNÍ + silné stránky, předpoklady, co se podařilo TCC NEKOPÍROVAT TCC TCC NEKOPÍROVAT TCC CELKOVÉ HODNOCENÍ?! rezervy, rizika, co se nepodařilo 0% 10% 20% 30% 40% 50% 60% 70% 80% 90% 100% Poznámka: hodnotitelé mohou přizpůsobit hodnotící škálu svým potřebám a požadavkům (např. + / 0 / - )

8 ZADÁNÍ PRO ÚČASTNÍKY Čas na přípravu modelové situace: Délka simulovaného jednání: UVEDENÍ DO MODELOVÉ SITUACE Pracujete jako operátor pro vymáhání pohledávek ve společnosti Bankovní dům Kasa. Čekají Vás dva po sobě jdoucí simulované telefonáty klientům. Vycházejte z informací, které o klientech obdržíte a také z podkladů, které dostanete k dispozici. K dispozici budete mít následující materiály: informace o klientech schéma telefonického rozhovoru Můžete si dělat poznámky, veškeré podklady pak budete mít k dispozici během telefonátů.

9 ZADÁNÍ PRO ÚČASTNÍKY SCHÉMA TELEFONICKÉHO ROZHOVORU

10 ZADÁNÍ PRO ÚČASTNÍKY INFORMACE O KLIENTECH

11 Hledáte pro svá Assessment Centra další inspiraci nebo podporu? Využijte také Online diagnostiku Inspiraci a know-how Externí kapacity Sestavte si profesionální Assessment/Development Centrum za zlomek běžných nákladů a věnujte se tomu, co je důležité lidem! assessmentstore@tcc.cz TEL: Přejeme vám při přípravě AC/DC mnoho úspěchů, spokojené účastníky i skvělé výsledky!

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery hodnotící arch zadání

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery hodnotící arch zadání

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery hodnotící arch zadání

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery vzorové řešení hodnotící

Více

MODELOVÁ SITUACE: TELEFONICKÉ JEDNÁNÍ S KLIENTEM - ŘEŠENÍ PROBLEMATICKÉ SITUACE CESTOVNÍ KANCELÁŘ COTTAGE TOUR

MODELOVÁ SITUACE: TELEFONICKÉ JEDNÁNÍ S KLIENTEM - ŘEŠENÍ PROBLEMATICKÉ SITUACE CESTOVNÍ KANCELÁŘ COTTAGE TOUR PRACOVNÍ LISTY PRO ASSESSMENT CENTRA MODELOVÁ SITUACE: TELEFONICKÉ JEDNÁNÍ S KLIENTEM - ŘEŠENÍ PROBLEMATICKÉ SITUACE Zjistíte, jak vaši kandidáti zvládnou vyřešit problematickou situaci ke spokojenosti

Více

MODELOVÁ SITUACE: OBCHODNÍ JEDNÁNÍ HMYZOUNI

MODELOVÁ SITUACE: OBCHODNÍ JEDNÁNÍ HMYZOUNI PRACOVNÍ LISTY PRO ASSESSMENT CENTRA MODELOVÁ SITUACE: OBCHODNÍ JEDNÁNÍ Zjistíte, zda vaši kandidáti zvládnou Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery hodnotící arch zadání

Více

MODELOVÁ SITUACE: OBCHODNÍ JEDNÁNÍ JACKFRUIT

MODELOVÁ SITUACE: OBCHODNÍ JEDNÁNÍ JACKFRUIT PRACOVNÍ LISTY PRO ASSESSMENT CENTRA MODELOVÁ SITUACE: OBCHODNÍ JEDNÁNÍ Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery hodnotící arch zadání

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery hodnotící arch zadání

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery hodnotící arch zadání

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k případové studii / prezentaci. instrukce pro případovou studii / prezentaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k případové studii / prezentaci. instrukce pro případovou studii / prezentaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k případové studii / prezentaci instrukce pro případovou studii / prezentaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery hodnotící arch zadání

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery hodnotící arch zadání

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery hodnotící arch zadání

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery hodnotící arch zadání

Více

Upomínka Úspora firemních nákladů Zrychlení komunikace mezi dlužníkem a věřitelem Získání komunikačního kanálu

Upomínka Úspora firemních nákladů Zrychlení komunikace mezi dlužníkem a věřitelem Získání komunikačního kanálu webupomínka Aplikace WebUpomínka představuje interaktivní aplikaci pro snadné zobrazení nejaktuálnějších informací a jednoduchou manipulaci s dluhem pro dlužníka či osobu pověřenou řešením vzniklé pohledávky

Více

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby www.tcconline.cz VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 60 zpětné vazby Monika Ukázková monikaukazkova@tcconline.cz. listopadu 206 ÚVOD Tato zpráva je výstupem 60 zpětné vazby, která byla realizována společností

Více

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA TCC online 360 feedback

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA TCC online 360 feedback www.tcconline.cz VÝSTUPNÍ ZPRÁVA TCC online 360 feedback Adéla Líná adela.lina@tcconline.cz 10. listopadu 2015 KAPITOLY Úvod Jak s výstupem pracovat Hodnocené kompetence Škála hodnocení Hodnotitelé Hodnocení

Více

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby www.tcconline.cz VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 60 zpětné vazby Monika Ukázková monikaukazkova@tcconline.cz. listopadu 06 ÚVOD Tato zpráva je výstupem 60 zpětné vazby, která byla realizována společností TCC

Více

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA. Jan Hodnocený 360 zpětná vazba

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA. Jan Hodnocený 360 zpětná vazba VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Jan Hodnocený tcconline@203.5149.cz.49766 360 zpětná vazba KAPITOLY Úvod Jak s výstupem pracovat Hodnocené kompetence Škála hodnocení Hodnotitelé Hodnocení dílčích kompetencí Hodnocení

Více

TÝMOVÝ VÝSTUP. Týmový výstup 360 zpětné vazby. 360 zpětná vazba

TÝMOVÝ VÝSTUP. Týmový výstup 360 zpětné vazby. 360 zpětná vazba TÝMOVÝ VÝSTUP Týmový výstup 360 zpětné vazby 360 zpětná vazba ÚVOD Týmový výstup nabízí přehled výsledky napříč zvolenou skupinou. Výstup odpovídá strukturou individuálním výstupním zprávám a pracuje s

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY pro poskytování služeb a zboží společností CONSITE, s.r.o. znění účinné od 1. 1. 2011 1. Předmět Všeobecných obchodních podmínek 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále

Více

V rámci projektu Kvalifikovaný pracovní tým v Auto-Poly spol. s r.o. Kurz 1 Pravidla telefonického rozhovoru

V rámci projektu Kvalifikovaný pracovní tým v Auto-Poly spol. s r.o. Kurz 1 Pravidla telefonického rozhovoru V rámci projektu Kvalifikovaný pracovní tým v Auto-Poly spol. s r.o. Kurz 1 Pravidla telefonického rozhovoru Lektor: Kateřina Novotná Praha a EU Investujeme do vaší budoucnosti 1 Smyslem projektu Kvalifikovaný

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. I. Všeobecná ustanovení

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. I. Všeobecná ustanovení Níže jsou uvedeny všeobecné obchodní podmínky, kterými se řídí vztah mezi společností Firma na zážitky, s.r.o. a Vámi jako kupujícím produktu Black Boxes, případně příjemcem produktu Black Boxes, pokud

Více

1. Úloha AC pro výběr konzultantů pojištění: Prezentace. 2. Úloha AC pro výběr konzultantů pojištění: Případová studie

1. Úloha AC pro výběr konzultantů pojištění: Prezentace. 2. Úloha AC pro výběr konzultantů pojištění: Případová studie Seznam příloh 1. Úloha AC pro výběr konzultantů pojištění: Prezentace 2. Úloha AC pro výběr konzultantů pojištění: Případová studie 3. Úloha AC pro výběr konzultantů pojištění: Skupinová diskuze 4. Úloha

Více

Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu

Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu 1) OBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ Tyto obchodní podmínky platí pro poskytování služeb na internetovém portálu www.skolenionline.eu Podmínky blíže vymezují a

Více

Výsledky šetření spokojenosti klientů Městského úřadu Žďár nad Sázavou

Výsledky šetření spokojenosti klientů Městského úřadu Žďár nad Sázavou Benchmarkingová iniciativa 2005 Výsledky šetření spokojenosti klientů Městského úřadu Žďár nad Sázavou Ždár nad Sázavou 11.6.2009 Rostislav Honus Metody Mystery Client Dotazníkové šetření Předpoklad: zájem

Více

Závěrečná zpráva z realizace vzdělávacích kurzů v rámci projektu CZ.1.04/1.1.02/35.00262 Vzdělávání - cesta ke kvalitě

Závěrečná zpráva z realizace vzdělávacích kurzů v rámci projektu CZ.1.04/1.1.02/35.00262 Vzdělávání - cesta ke kvalitě Závěrečná zpráva z realizace vzdělávacích kurzů v rámci projektu CZ.1.04/1.1.02/35.00262 Vzdělávání - cesta ke kvalitě Oblastní nemocnice Jičín a.s. Souhrn výstupů ze vzdělávání v rámci projektu Vzdělání

Více

Online psychodiagnostika při výběru obchodních zástupců finančních poradců

Online psychodiagnostika při výběru obchodních zástupců finančních poradců Online psychodiagnostika při výběru obchodních zástupců finančních poradců POPIS PROJEKTU: V rámci výběru kandidátů na pozice obchodních zástupců finančních poradců byla využita diagnostická baterie tvořená

Více

FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU. CreditPortal,a.s.

FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU. CreditPortal,a.s. Příloha č. 6 k zákonu č. 145/2010 Sb. FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU 1. Údaje o věřiteli/zprostředkovateli spotřebitelského úvěru Věřitel Adresa Telefonní číslo (*) CreditPortal,a.s

Více

Zboží skladem je odesláno v den objednání, pokud je objednávka přijata v pracovní dny do 12 hodin.

Zboží skladem je odesláno v den objednání, pokud je objednávka přijata v pracovní dny do 12 hodin. Doprava Jeden z našich cílů zní: Dopravit zboží k zákazníkovi co nejdříve!!!. Právě proto používáme ověřené služby Expresní společnosti In Time a České pošty. Zboží skladem je odesláno v den objednání,

Více

ČÁST III. Prodejní dovednosti

ČÁST III. Prodejní dovednosti Příloha č. 1 ODBORNÁ SPECIFIKACE ČÁST III. Prodejní dovednosti Tato část veřejné zakázky je zaměřena na realizaci kurzů Prodejní dovednosti. Veškeré výstupy týkající se předmětu výběrového řízení budou

Více

STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU

STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU Orange finance s.r.o. poskytuje následující informace 1. Údaje o věřiteli Věřitel Adresa Telefonní číslo E-mailová adresa Adresa internetových stránek Orange

Více

FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU

FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU Příloha č. 6 k zákonu č. 45/ Sb. FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU. Údaje o věřiteli/zprostředkovateli spotřebitelského úvěru Věřitel Adresa Telefonní číslo (*) CreditPortal,a.s

Více

Obchodní podmínky a reklamační řád

Obchodní podmínky a reklamační řád Obchodní podmínky a reklamační řád 1) OBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ Tyto obchodní podmínky platí pro poskytování služeb a prodej zboží na internetovém portálu www.cstzb.cz. Podmínky blíže vymezují

Více

Sazebník poplatků platný od Základní poplatky

Sazebník poplatků platný od Základní poplatky 1. Základní poplatky Ověřovací Ověřovací slouží k doložení vlastnictví bankovního účtu. Klient převede ověřovací na účet poskytovatele úvěru ze svého bankovního účtu vedeného na své jméno uvedené v žádosti

Více

Příloha č. 1 Smlouvy FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU. 1. Údaje o věřiteli/zprostředkovateli spotřebitelského úvěru

Příloha č. 1 Smlouvy FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU. 1. Údaje o věřiteli/zprostředkovateli spotřebitelského úvěru Příloha č. 1 Smlouvy FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU 1. Údaje o věřiteli/zprostředkovateli spotřebitelského úvěru Věřitel Adresa Telefonní číslo E-mailová adresa Adresa internetových

Více

V rámci projektu Kvalifikovaný pracovní tým v Auto-Poly spol. s r.o. Kurz 2 Jak jednat s klienty. Lektor: Kateřina Novotná

V rámci projektu Kvalifikovaný pracovní tým v Auto-Poly spol. s r.o. Kurz 2 Jak jednat s klienty. Lektor: Kateřina Novotná V rámci projektu Kvalifikovaný pracovní tým v Auto-Poly spol. s r.o. Kurz 2 Jak jednat s klienty Lektor: Kateřina Novotná Praha a EU Investujeme do vaší budoucnosti 1 Smyslem projektu Kvalifikovaný pracovní

Více

Nespokojený zákazník... problém?... příležitost! Mgr. Miloš Krejčí

Nespokojený zákazník... problém?... příležitost! Mgr. Miloš Krejčí Nespokojený zákazník... problém?... příležitost! Mgr. Miloš Krejčí Verbální + neverbální komunikace Verbální řeč + naslouchání + kladení otázek + argumentace Při komunikaci se zákazníky musí být prodávající

Více

Univerzita Palackého v Olomouci

Univerzita Palackého v Olomouci Univerzita Palackého v Olomouci Psychologie a výběr pracovníků PhDr. Matúš Šucha, Ph. D., Katedra psychologie FF UP Assessment/ Development centre Definice pojmu KOMPETENCE KOMPETENCE: Schopnost člověka

Více

Obchodní podmínky společnosti KOUZELNÁ PŮJČKA s.r.o. (dále jen Podmínky nebo OP )

Obchodní podmínky společnosti KOUZELNÁ PŮJČKA s.r.o. (dále jen Podmínky nebo OP ) Obchodní podmínky společnosti KOUZELNÁ PŮJČKA s.r.o. (dále jen Podmínky nebo OP ) Tyto Podmínky závazně upravují pravidla, za nichž společnost KOUZELNÁ PŮJČKA s.r.o., IČ: 241 73 029, se sídlem Praha 1,

Více

Nedejte šanci drahým a nevýhodným úvěrům

Nedejte šanci drahým a nevýhodným úvěrům Nedejte šanci drahým a nevýhodným úvěrům Finanční gramotnost v praxi Praha, 26/5/2011 Autor: Ing. Pavel Voříšek Česká spořitelna v 1.0 18/5/2011 Obsah RPSN: Jak jednoduše srovnávat různé úvěry?» Poskytovatelé

Více

Obchodní podmínky společnosti KOUZELNÁ PŮJČKA s.r.o. (dále jen Podmínky nebo OP )

Obchodní podmínky společnosti KOUZELNÁ PŮJČKA s.r.o. (dále jen Podmínky nebo OP ) Obchodní podmínky společnosti KOUZELNÁ PŮJČKA s.r.o. (dále jen Podmínky nebo OP ) Tyto Podmínky závazně upravují pravidla, za nichž společnost KOUZELNÁ PŮJČKA s.r.o., IČ: 241 73 029, se sídlem Praha 1,

Více

NABÍDKA VZDĚLÁVACÍCH SEMINÁŘŮ A AKTIVIT PRO PĚSTOUNY DOPROVÁZENÉ ORGANIZACÍ CESTOU NECESTOU NA ROK 2015

NABÍDKA VZDĚLÁVACÍCH SEMINÁŘŮ A AKTIVIT PRO PĚSTOUNY DOPROVÁZENÉ ORGANIZACÍ CESTOU NECESTOU NA ROK 2015 NABÍDKA VZDĚLÁVACÍCH SEMINÁŘŮ A AKTIVIT PRO PĚSTOUNY DOPROVÁZENÉ ORGANIZACÍ CESTOU NECESTOU NA ROK 2015 1. PRAVIDELNÁ SETKÁNÍ Termíny klubů Kluby pěstounů setkávání pěstounů nad konkrétními tématy s podporou

Více

Musím se zaregistrovat, abych mohl(a) platit pomocí Platební brány?

Musím se zaregistrovat, abych mohl(a) platit pomocí Platební brány? PLATEBNÍ BRÁNA ČASTO KLADENÉ DOTAZY - FAQ Co je to Platební brána? Platební brána je jednoduchá a bezpečná platební metoda. Platební brána umožňuje realizovat on-line platby za zboží a služby pomocí internetového

Více

II. Externí zdroje financování krátkodobé

II. Externí zdroje financování krátkodobé II. Externí zdroje financování krátkodobé Krátkodobé externí zdroje I) Z hlediska zdrojů: jedná se o finanční zdroje splatné do 1 roku II) Z hlediska objektu financování: Jedná se o financování OM: Vybavení

Více

SMLOUVA O ÚVĚRU NA SPLÁTKY číslo

SMLOUVA O ÚVĚRU NA SPLÁTKY číslo SMLOUVA O ÚVĚRU NA SPLÁTKY číslo 1. Friendly Finance s. r. o., se sídlem Praha 1, Nové Město, Olivova 2096/4, PSČ 110 00, IČ: 241 61 306, zapsaná v obchodním rejstříku vedeným Městským soudem v Praze,

Více

Příloha č. 1 Smlouvy FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU. 1. Údaje o věřiteli/zprostředkovateli spotřebitelského úvěru

Příloha č. 1 Smlouvy FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU. 1. Údaje o věřiteli/zprostředkovateli spotřebitelského úvěru Příloha č. 1 Smlouvy FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU 1. Údaje o věřiteli/zprostředkovateli spotřebitelského úvěru Věřitel Adresa Telefonní číslo E-mailová adresa Adresa internetových

Více

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby www.tcconline.cz VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby Monika Ukázková monikaukazkova@tcconline.cz 30. října 2016 KAPITOLY úvod jak s výstupem pracovat hodnocené kompetence škála hodnocení hodnotitelé

Více

Petra Spurná - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: , 14:47

Petra Spurná - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: , 14:47 Nákupní řád Práva a povinnosti prodejce: Prodejce se zavazuje k dodání zboží v uvedené lhůtě a za uvedenou cenu. Dodací lhůta se začíná počítat dnem přijetí platby za zboží. Při objednávce šatů, které

Více

VŠEOBECNÉ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÝCH ÚVĚRECH

VŠEOBECNÉ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÝCH ÚVĚRECH d VŠEOBECNÉ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÝCH ÚVĚRECH 1. Věřitel 2. Ověření v registru Název věřitele Telefonní číslo 800 521 521 Komerční banka, a.s., zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

PROFESIONÁLNÍ ASSESSOR

PROFESIONÁLNÍ ASSESSOR PROFESIONÁLNÍ ASSESSOR Profesionální assessor od Motivu P V rukou každého dobrého assessora je vybrat nového zaměstnance a identifikovat možnosti rozvoje u zaměstnanců stávajících. V současnosti jsou vlastnosti

Více

Digitální učební materiál

Digitální učební materiál Digitální učební materiál Projekt CZ.1.07/1.5.00/34.0415 Inovujeme, inovujeme Šablona III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT (DUM) Tématická oblast Pohledávky a závazky DUM č. 32_Ch33_2_20

Více

NABÍDKA realizace Mystery client pro Městský úřad

NABÍDKA realizace Mystery client pro Městský úřad NABÍDKA realizace Mystery client pro Městský úřad Nabídku zpracoval: Mgr. Stanislav Loskot, MBA Lektor dalšího vzdělávání dle NSK, poradce a manažer pro VS ČR externí pedagog Katedra managementu, fakulta

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky České informační agentury, s. r. o. 1. Úvodní ustanovení a) Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) České informační agentury, s. r. o. (dále jen Poskytovatel ) vycházejí

Více

INSOLVENCE Z POHLEDU OBČANSKÉHO PORADCE

INSOLVENCE Z POHLEDU OBČANSKÉHO PORADCE INSOLVENCE Z POHLEDU OBČANSKÉHO PORADCE POSILOVÁNÍ KOMPETENCÍ V SOUVISLOSTI S DLUHOVOU PASTÍ 19.6.2009 Magistrát města České Budějovice EHP a Norského finančního mechanismu prostřednictvím Nadace rozvoje

Více

O2 Hovor pro neslyšící

O2 Hovor pro neslyšící O2 Hovor pro neslyšící Alena Užachovová Operátorské asistenční služby Březen 2013 Obsah 01 02 03 04 05 06 07 08 Hlavní cíl služby Vznik nápadu Princip & Kontaktní údaje pro neslyšící i slyšící Moderní

Více

SMLOUVA O ÚVĚRU číslo

SMLOUVA O ÚVĚRU číslo SMLOUVA O ÚVĚRU číslo Níže uvedeného dne, měsíce a roku účastníci smlouvy 1. Friendly Finance s.r.o., se sídlem Praha 1, Nové Město, Olivova 2096/4, PSČ 110 00, IČ: 241 61 306, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Název školy: Střední zdravotnická škola a Obchodní akademie, Rumburk, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0649

Více

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby www.tcconline.cz VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 60 zpětné vazby Monika Ukázková monikaukazkova@tcconline.cz. listopadu 206 ÚVOD Tato zpráva je výstupem 60 zpětné vazby, která byla realizována společností

Více

Tematický okruh: písemná a elektronická komunikace na Státních zkouškách

Tematický okruh: písemná a elektronická komunikace na Státních zkouškách STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ NERATOVICE Školní 664, 277 11 Neratovice, tel.: 315 682 314, IČO: 683 834 95, IZO: 110 450 639 Ředitelství školy: Spojovací 632, 277 11 Neratovice tel.:

Více

FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU

FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU CreditPortal Holding a.s. se sídlem Argentinská 286/38, Holešovice, 170 00 Praha 7 zapsaná v obchodním rejstříku B 22003 vedená u Městského soudu

Více

ze dne Smlouva o poskytování právních služeb mezi městskou částí Praha 12 a Advokátní kanceláří Poupětová/Poupě s.r.o.

ze dne Smlouva o poskytování právních služeb mezi městskou částí Praha 12 a Advokátní kanceláří Poupětová/Poupě s.r.o. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-030-033-15 ze dne 10.8.2015 Smlouva o poskytování právních služeb mezi městskou částí Praha 12 a Advokátní kanceláří Poupětová/Poupě s.r.o. Rada městské

Více

Cíl kurzu: Naučit účastníky technikám efektivní komunikace a zvládání emocí, lépe poznat sám sebe a rozvíjet svoji komunikační obratnost.

Cíl kurzu: Naučit účastníky technikám efektivní komunikace a zvládání emocí, lépe poznat sám sebe a rozvíjet svoji komunikační obratnost. Příloha č. 1 Specifikace předmětu plnění Specifikace jednotlivých kurzů: 1) OSOBNOST MANAŽERA A EFEKTIVNÍ KOMUNIKACE Cíl kurzu: Naučit účastníky technikám efektivní komunikace a zvládání emocí, lépe poznat

Více

Příloha č. 1 Smlouvy FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU. Friendly Finance s.r.o

Příloha č. 1 Smlouvy FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU. Friendly Finance s.r.o Příloha č. 1 Smlouvy FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU 1. Údaje o věřiteli/zprostředkovateli spotřebitelského úvěru Věřitel Adresa Telefonní číslo E-mailová adresa Adresa internetových

Více

PŘÍPADOVÁ STUDIE KOŠÍK E-SHOPU

PŘÍPADOVÁ STUDIE KOŠÍK E-SHOPU PŘÍPADOVÁ STUDIE KOŠÍK E-SHOPU Až 40 % Vašich klientů rozhodnutých k nákupu objednávku obvykle nedokončí. Nevěříte? Na následujícím příkladu Vám ukážeme, jak toto číslo snížit. Nejdůležitější částí nákupního

Více

Čistý hospodářský výsledek za příslušné období práce na účetní závěrce

Čistý hospodářský výsledek za příslušné období práce na účetní závěrce Čistý hospodářský výsledek za příslušné období práce na účetní závěrce Detailní vzdělávací cíle: Umět vysvětlit, proč se v roční účetní závěrce zohledňují také obchodní případy, které v účetní závěrce

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APLIKACE LEADY, MERK

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APLIKACE LEADY, MERK VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APLIKACE LEADY, MERK Tento dokument obsahuje VOP aplikací společnosti Imper CZ, s.r.o. Autorská práva k tomuto dokumentu vlastní předkladatel, tedy společnost IMPER CZ, s.r.o.

Více

Práce s daty pro větší úspěšnost prodeje a kvalitnější péči

Práce s daty pro větší úspěšnost prodeje a kvalitnější péči Práce s daty pro větší úspěšnost prodeje a kvalitnější péči Petr Bucher, ComGate, 2011 ComGate, a.s. Strana 1 Osnova Kdo jsme / představení ComGate Co nás trápí v oblasti prodeje po telefonu Jak pomůže

Více

FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU

FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU CreditPortal, a.s. se sídlem Argentinská 286/38, Holešovice, 170 00 Praha 7 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů Prohlášení o ochraně osobních údajů Toto Prohlášení o ochraně osobních údajů jsme vytvořili proto, abychom vás seznámili s tím, jak shromažďujeme, zpracováváme, používáme a chráníme vaše osobní údaje,

Více

Předsmluvní formulář pro standardní informace o spotřebitelském úvěru

Předsmluvní formulář pro standardní informace o spotřebitelském úvěru Předsmluvní formulář pro standardní informace o spotřebitelském úvěru 1. Údaje o Věřiteli/zprostředkovateli spotřebitelského úvěru Věřitel: FINFAST s.r.o., IČO: 24286168 Telefonní číslo: +420 733 787 200

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O PLATEBNÍCH SLUŽBÁCH A PARTICIPACI NA SPOTŘEBITELSKÝCH ÚVĚRECH. ( Rámcová smlouva )

RÁMCOVÁ SMLOUVA O PLATEBNÍCH SLUŽBÁCH A PARTICIPACI NA SPOTŘEBITELSKÝCH ÚVĚRECH. ( Rámcová smlouva ) RÁMCOVÁ SMLOUVA O PLATEBNÍCH SLUŽBÁCH A PARTICIPACI NA SPOTŘEBITELSKÝCH ÚVĚRECH ( Rámcová smlouva ) uzavřená mezi Different money s.r.o., se sídlem Praha 6, Dejvice, Evropská 2690/17, PSČ 160 00, IČO:

Více

PŘEDSMLUVNÍ INFORMACE KE SPOTŘEBITELSKÉMU ÚVĚRU

PŘEDSMLUVNÍ INFORMACE KE SPOTŘEBITELSKÉMU ÚVĚRU PŘEDSMLUVNÍ INFORMACE KE SPOTŘEBITELSKÉMU ÚVĚRU Fio banka, a.s., IČ 61858374, se sídlem V Celnici 1028/10, 117 21 Praha 1, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městský soudem v Praze, oddíl B, vložka

Více

Všeobecné obchodní podmínky služby APEX Solutions platné od 1.11.2011

Všeobecné obchodní podmínky služby APEX Solutions platné od 1.11.2011 Všeobecné obchodní podmínky 1. Všeobecná ustanovení 1.1 Společnost QuickCode s.r.o., se sídlem Praha 5, Smíchov, Nádražní 349/3, PSČ 150 00, IČO: 278 89 181, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

Při řešení používejte Český účetní standard č. 023 Výkaz o peněžních tocích

Při řešení používejte Český účetní standard č. 023 Výkaz o peněžních tocích CASH FLOW Při řešení používejte Český účetní standard č. 023 Výkaz o peněžních tocích Příklad Společnost s ručením omezeným vykazovala k 1.1. a k 31.12. 2008 následující zůstatky rozvahových položek: Položka

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY ZÁSILKOVÉHO OBCHODU. Tyto Všeobecné obchodní podmínky platí pro objednávky zboží a dodávky mezi Vámi a naší společností.

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY ZÁSILKOVÉHO OBCHODU. Tyto Všeobecné obchodní podmínky platí pro objednávky zboží a dodávky mezi Vámi a naší společností. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY ZÁSILKOVÉHO OBCHODU 1. Rozsah platnosti Tyto Všeobecné obchodní podmínky platí pro objednávky zboží a dodávky mezi Vámi a naší společností. 2. Uzavření smlouvy K uzavření kupní

Více

Katalog vzdělávání 2016 Obsah

Katalog vzdělávání 2016 Obsah Katalog vzdělávání 2016 Obsah Osobnostní rozvoj... 2 1. Prezentační dovednosti... 2 2. Komunikační dovednosti... 2 3. Lektorské dovednosti a kompetence... 2 4. Myšlenkové mapy... 3 IT kurzy... 4 1. Adobe

Více

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ DATOVÝCH SLUŽEB

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ DATOVÝCH SLUŽEB SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ DATOVÝCH SLUŽEB ČÍSLO SMLOUVY : xxxxxx (VARIABILNÍ SYMBOL) Dodavatel Název NET2U s.r.o. IČ 27513858 DIČ CZ27513858 Sídlo Husova 393, 506 01 Jičín Bankovní spojení UniCredit Bank Czech

Více

VŠEOBECNÉ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÝCH ÚVĚRECH

VŠEOBECNÉ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÝCH ÚVĚRECH d VŠEOBECNÉ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÝCH ÚVĚRECH 1. Věřitel 2. Ověření v registru Název věřitele Telefonní číslo 800 521 521 Komerční banka, a.s., zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne Smlouva o poskytování právních služeb

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne Smlouva o poskytování právních služeb MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-001-007-14 ze dne 1.12.2014 Smlouva o poskytování právních služeb Rada městské části 1. schvaluje smlouvu o poskytování právních služeb mezi městskou

Více

Metodika poradenství. Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková

Metodika poradenství. Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková Metodika poradenství Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková Úvod V následujícím textu je popsán způsob vedení rozhovoru s klientem, jehož cílem je pomoci klientovi prozkoumat jeho situaci, která ho přivedla

Více

Smlouva o poskytování sociální služby - osobní asistence, na dobu neurčitou kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli

Smlouva o poskytování sociální služby - osobní asistence, na dobu neurčitou kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli Smlouva o poskytování sociální služby - osobní asistence, na dobu neurčitou kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli I. Smluvní strany Jméno a příjmení: datum narození: trvalé bydliště: PSČ: v

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Poskytovatel TDM real s.r.o. se sídlem Jelínkova 919/28, 616 00, Brno, IČ 02639441, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 8194, dále

Více

Hodnocení dotazníkového šetření spokojenosti se službou Rok 2017 praktikanti, spolupracující organizace

Hodnocení dotazníkového šetření spokojenosti se službou Rok 2017 praktikanti, spolupracující organizace Hodnocení dotazníkového šetření spokojenosti se službou Rok 2017 praktikanti, spolupracující organizace 1 METODIKA DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Cíl dotazníkového šetření Cílem dotazníkového šetření je zjistit

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE uzavřená mezi Spolkem pro chemickou a hutní výrobu, akciová společnost a JUDr. Petrem Sisákem Níže uvedeného dne, měsíce a roku spolu následující strany: Spolek pro chemickou a

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY ( dále jen VOP ) společnosti METEL s.r.o. IČ: 25974289 1. Pro účely těchto Všeobecných obchodních podmínek se rozumí: 1.1. Dodavatel: METEL s.r.o. Žižkův kopec 617, 552 03 Česká

Více

PŘEDSMLUVNÍ INFORMACE KE SPOTŘEBITELSKÉMU ÚVĚRU

PŘEDSMLUVNÍ INFORMACE KE SPOTŘEBITELSKÉMU ÚVĚRU PŘEDSMLUVNÍ INFORMACE KE SPOTŘEBITELSKÉMU ÚVĚRU Fio banka, a.s., IČ 61858374, se sídlem V Celnici 1028/10, 117 21 Praha 1, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městský soudem v Praze, oddíl B, vložka

Více

Smlouva o úvěru. Smlouvu o podnikatelském úvěru. (dále jen Smlouva ) 1. Informace o úvěru

Smlouva o úvěru. Smlouvu o podnikatelském úvěru. (dále jen Smlouva ) 1. Informace o úvěru Smlouva o úvěru Uzavřená dne (*) mezi Společností Silverside Czech, s.r.o. IČ: 27605795, se sídlem Klicperova 3208/12, Smíchov, 150 00 Praha 5, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze,

Více

Skalský Dvůr 23.-24.11.2009. Modul účetnictví. Ondřej Suk

Skalský Dvůr 23.-24.11.2009. Modul účetnictví. Ondřej Suk Skalský Dvůr 23.-24.11.2009 Modul účetnictví Ondřej Suk Zálohy Zálohy Pozor změna ve způsobu účtování! Provedena na základě připomínek auditorů Beze změn: Zápis záloh a jejich úhrada Zápis vyúčtovací faktury

Více

FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU

FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU CreditPortal, a.s. se sídlem Argentinská 286/38, Holešovice, 170 00 Praha 7 zapsaná v obchodním rejstříku B 22003 vedená u Městského soudu v Praze

Více

Příručka pro uživatele Telefonního bankovnictví

Příručka pro uživatele Telefonního bankovnictví Příručka pro uživatele Telefonního bankovnictví Obsah KLIENTSKÁ LINKA POŠTOVNÍ SPOŘITELNY 2 1 1.1 Základní navigace pro výběr služby 2 1.2 Úvodní menu Telefonního bankovnictví 2 AUTOMATICKÉ SLUŽBY 2 2

Více

Smlouva o spotřebitelském úvěru [x] (dále jen Smlouva o úvěru )

Smlouva o spotřebitelském úvěru [x] (dále jen Smlouva o úvěru ) Smlouva o spotřebitelském úvěru [x] (dále jen Smlouva o úvěru ) Obchodní firma: GO Invex Finance s.r.o. IČO: 05090792 se sídlem Zenklova 303/124, Libeň, 180 00 Praha 8 zapsaná v obchodním rejstříku Městského

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY ( dále jen VOP ) společnosti METEL s.r.o. IČ: 25974289 1. Pro účely těchto Všeobecných obchodních podmínek se rozumí: 1.1. Dodavatel: METEL s.r.o. Žižkův kopec 617, 552 03 Česká

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R K užívání pozemků bez právního důvodu společností Czech British School, s.r.o.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R K užívání pozemků bez právního důvodu společností Czech British School, s.r.o. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-074-008-16 ze dne 19.5.2016 K užívání pozemků bez právního důvodu společností Czech British School, s.r.o. Rada městské části 1. b e r e n a vědomí

Více

Zásady zpracování osobních údajů společností Besta Zápy spol. s r.o. dle GDPR Základní osobní identifikační údaje a adresní údaje

Zásady zpracování osobních údajů společností Besta Zápy spol. s r.o. dle GDPR Základní osobní identifikační údaje a adresní údaje Zásady zpracování osobních údajů společností Besta Zápy spol. s r.o. dle GDPR Aktualizace 23. 5. 2018 Zásady zpracování osobních údajů pro zákazníky Besta Zápy spol. s r.o. dle Nařízení Evropského parlamentu

Více

PŘÍPADOVÁ STUDIE: IN BASKET BYDLENÍ PRO ŽIVOT

PŘÍPADOVÁ STUDIE: IN BASKET BYDLENÍ PRO ŽIVOT PRACOVNÍ LISTY PRO ASSESSMENT CENTRA PŘÍPADOVÁ STUDIE: IN BASKET Zjistíte, zda vaši kandidáti dokážou organizovat a plánovat svůj pracovní čas. Realitní makléř se vrátil z dovolené. Je pondělí ráno. Jeho

Více

SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č.

SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č. SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č. I. Smluvní strany CreditKasa s.r.o., IČO 048 23 541, se sídlem Hradecká 2526/3, Praha 3, Vinohrady, PSČ 130 00, zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze

Více