EVOLUTION VALUE FUNDS

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "EVOLUTION VALUE FUNDS"

Transkript

1 EVOLUTION VALUE FUNDS (ISIN: LI ) (ISIN: LI ) (ISIN: LI ) (ISIN: LI ) (ISIN: LI ) (ISIN: LI ) (ISIN: LI ) (ISIN: LI ) OGAW (UCITS IV) podle lichtenštejnského práva v právní formě fiduciární společnosti Sdělení majitelům podílů EVOLUTION VALUE FUNDS byl schválen ze strany FMA dne 3. září 2013 jako subjekt kolektivního investování do převoditelných cenných papírů a zapsán pod číslem FL do lichtenštejnského Obchodního rejstříku. FMA Liechtenstein schválila dopisem ze dne 04. června 2014 následující změnu v prospektu: 9.3 Výpočet čistého obchodního jmění připadající na jeden podíl a čl. 6 Nakupením volných bankovních dnů mezi 22. prosincem a 7. lednem každý rok může dojít ke zkreslením při výpočtu cen cílového investování fondu. Toto je podmíněno chybějící likviditou (minimální objem obchodů) a rozdílnými otevíracími dobami mezinárodních burzovních obchodních míst. Nelze v předpolí odhadnout, jestli je k dispozici dostatečná cenová kvalita a tím se může čestně realizovat obchod s podíly fondu. Další potíž představuje srozumitelná a pochopitelná komunikace uzávěrky pro obchody s podíly investorům, jelikož příslušný NAV (Net Asset Value, čisté obchodní jmění připadající na podíl) se vypočte teprve mnoho dnů později a výstup a zrušení podílů tím může být zpracováno pouze s časovým zpožděním. Správcovská společnost má proto možnost upravit u fondu s denním nebo týdenním intervalem výpočtu NAV mezi 22. prosincem a 7. lednem každého roku výstup a zrušení podílů a výpočet čisté hodnoty obchodního jmění odlišně od obvykle platných výpočtových dnů. Přitom může správcovská společnost rozhodnout o odsunu nebo vypadnutí jednotlivých dnů výpočtu. Dodatečně může správcovská společnost rozhodnout o tom, že obchod s podíly je povolen za cenu NAV k datu 31. prosince (roční uzávěrka ceny). Správcovská společnost informuje investory v publikačním orgánu fondu nebo přímou informací nejpozději k 30. listopadu každého roku o způsobech obchodu s podíly a o hodnotě NAV v aktuálních předcházejících pracovních dnech a aktuálním rozhraní roku. Minimální vklad (včetně poplatku za vydání), který musí být investován od jednoho investora v určité podílové třídě, lze vyčíst v Dodatku A Přehled dílčích fondů.

2 9.5 Odkup podílů a čl. 8 Informace o dni odkupu, intervalu hodnocení, ukončení lhůty pro příjem žádostí, k plánu zpětného odkupu i o výši případného maximálního poplatku za odkup naleznete v příloze A Přehled dílčích fondů. Čistý výnos bude z fondu vyplacený s valutou (den hodnocení (T) plus max. 5 dnů). Odkup podílů fondu může být zastaven v případech uvedených v článku 27. Pokud hodnota depozitu majitele podílů, investujícího minimálně 18 měsíců, spadne pod EUR, může správcovská společnost rozhodnout o nuceném zpětném odkupu podílů tohoto majitele podílů. Jako rozhodný den pro minimální hodnotu depozitu se stanoví každého roku Náklady a poplatky k tíži dílčího fondu SKIPCP a čl. 33 A. Poplatky závislé na majetku Odměna za správu majetku (Management Fee): Pokud byl smluvně zavázán správce aktiv, může z příslušného majetku dílčího fondu obdržet odměnu podle přílohy A Přehled dílčích fondů. Tato odměna se vypočítává na základě průměrného čistého jmění dílčích fondů a je ohraničena každým rozhodným dnem hodnocení a vybírána podle principu pro rata temporis vždy na konci čtvrtletí. Kromě toho může správce aktiv obdržet z čistého jmění příslušného dílčího fondu, příp. měnové třídy odměnu orientovanou na vývoj hodnot ( performance fee ). Výše odměny management fee pro každý dílčí fond / třídu podílů je uvedena ve výroční zprávě. Odměna za investiční poradenství (Advisory Fee): Pokud byl pověřen investiční poradce, může obdržet odměnu, jejíž maximální výše, výpočet a výplata týkající se příslušného fondu je uvedena v příslušné příloze A Přehled dílčích fondů. Kromě toho může investiční poradce obdržet z čistého jmění příslušného dílčího fondu, příp. měnové třídy odměnu orientovanou na vývoj hodnot ( performance fee ). Výše odměny advisory fee pro každý dílčí fond / třídu podílů je uvedena ve výroční zprávě. Základní údaje fondu se mění následujícím způsobem: EVOLUTION VALUE FUNDS EVOLUTION Dynamic Fund A. Přehled dílčích fondů Základní údaje a informace o dílčím fondu a jeho třídách podílů Třídy podílů 1 Třída EUR Třída CZK Třída PLN Třída institucionální Cenné papíry-číslo ISIN-číslo LI LI LI LI Vhodné jako UCITS cílový fond Trvání dílčího fondu Kotace Účetní měna dílčího fondu Ne Ne Ne Ne Neomezeně Referenční měna tříd podílů EUR CZK PLN EUR Minimální vklad pro spořící plán upsání bez běžícího upsání s běžícím spořícím plánem Ne EUR EUR 50.- CZK PLN Ne EUR CZK PLN EUR Měnová rizika založených tříd měn mohou být zcela nebo částečně zajištěna.

3 Minimální zpětný odkup za 2 měsíc při plánu výběru EUR CZK PLN Následné upsání s/bez Minimální majetek EUR CZK PLN První emisní cena EUR 10.- CZK PLN EUR Den prvního upsání Otevřeno Otevřeno Otevřeno Otevřeno Splacení základního vkladu (první valutový den) Den hodnocení 3 (T) Interval hodnocení Den vydání a odkupu 4 Valutový den vydání a odkupu (T+ max. 5) (účet fondu) Dělení dle nominální hodnoty Sekuritizace Uzávěrka obchod s podíly (T) Upisovaná částka na upisovaný účet (T+0) Uzávěrka účetního roku Konec prvního obchodního roku Rozdělení zisku Otevřeno Otevřeno Otevřeno Otevřeno Každý lichtenštejnský bankovní pracovní den Denně Každý den hodnocení pět bankovních obchodních dnů podle výpočtu čistého obchodního jmění/nav Čtyři desetinná místa Účetně / žádné vydání certifikátů Den hodnocení nejpozději v 16.00h (MEZ) Upisovaná částka musí být připsána v den hodnocení na upisovaný účet Vždy k 31. březnu 31. březen 2015 tezaurující Náklady k tíži investorů Max. poplatek za vydání 5% 5% 5% 5% Max. poplatek za odkup 5% 5% 5% 5% Poplatek za výměnu při přechodu z jedné třídy podílů do jiné třídy podílů žádný žádný žádný žádný Náklady k tíži majetku dílčího fondu Řízení rizik a odměna za administrativní úkony (mimo podílového rejstříku) Investiční rozhodnutí 0.20% ročně plus max. CHF ročně plus na každou měnovou podílovou třídu max. CHF 2'500.- ročně 0.90% ročně Odměna za prodej 1.60% ročně žádná Odměna investičním poradcům žádná žádná Od hodnoty depozitu EUR / CZK / PLN Pokud připadá den vyhodnocení na bankovní volný den v Lichtenštejnsku, přeloží se den vyhodnocení na další následující bankovní obchodní den v Lichtenštejnsku. Tento den vyhodnocení je rozhodný pro výroční zprávu fondu. Efektivně zatížená komise, popř. poplatek jsou uvedeny v pololetní a výroční zprávě.. Dodatečné daně a náklady: náklady na transakce a výdaje, které vznikly správcovské společnosti a depozitáři při výkonu jejich funkcí. Podrobnosti jsou uvedeny v prospektu v bodech 11 (Daňové předpisy) a 12.2 (Náklady a poplatky k tíži dílčího fondu). V případě zrušení SKIPCP může správcovská společnost ve svůj prospěch vybírat poplatek za likvidaci ve výši max ,- CHF. viz čl. 33 Běžné poplatky, B. Poplatky nezávislé na majetku

4 Performance-Fee 20% ročně 10% ročně High Watermark Ano Ano Správa a zpracování rejstříku podílů 0.25% ročně včetně EUR 40.- ročně za podílový účet Max. poplatek depozitáři 0.175% ročně a EVOLUTION VALUE FUNDS EVOLUTION Classic Fund A. Přehled dílčích fondů Základní údaje a informace o dílčím fondu a jeho třídách podílů Třídy podílů 9 Třída EUR Třída CZK Třída PLN Třída institucionální Cenné papíry-číslo ISIN-číslo LI LI LI LI Vhodné jako UCITS cílový fond Trvání podílového fondu Kotace Účetní měna dílčího fondu Ne Ne Ne Ne Neomezeně Referenční měna tříd podílů EUR CZK PLN EUR Minimální vklad pro spořící plán EUR 50.- CZK PLN Ne upsání bez běžícího EUR CZK PLN EUR upsání s běžícím spořícím plánem Minimální zpětný odkup za 10 měsíc při plánu výběru EUR CZK PLN Následné upsání s/bez Ne EUR Minimální majetek EUR CZK PLN První emisní cena EUR 10.- CZK PLN EUR Den prvního upsání Otevřeno Otevřeno Otevřeno Otevřeno Splacení základního vkladu (první valutový den) Den hodnocení 11 (T) Interval vyhodnocení Den vydání a odkupu 12 Valutový den vydání a odkupu (T+ max. 5) (účet fondu) Dělení dle nominální hodnoty Sekuratizace Uzávěrka obchod s podíly (T) Otevřeno Otevřeno Otevřeno Otevřeno Každý lichtenštejnský bankovní pracovní den Denně Každý den vyhodnocení pět bankovních obchodních dnů podle výpočtu čistého obchodního jmění/nav Čtyři desetinná místa Účetně / žádné vydání certifikátů Den hodnocení nejpozději v 16.00h (MEZ) Měnová rizika vydaných měnových tříd mohou být zcela nebo částečně zajištěna. Od hodnoty depozitu EUR / CZK / PLN Pokud připadá den vyhodnocení na bankovní volný den v Lichtenštejnsku, přeloží se den vyhodnocení na další následující bankovní obchodní den v Lichtenštejnsku. Tento den vyhodnocení je rozhodný pro výroční zprávu fondu.

5 Upisovaná částka na upisovaný účet (T+0) Uzávěrka účetního roku Konec prvního obchodního roku Rozdělení zisku Upisovaná částka musí být připsána v den hodnocení na upisovaný účet Vždy k 31. březnu 31. březen 2015 tezaurující Náklady k tíži investorů Max. poplatek za vydání 5% 5% 5% 5% Max. poplatek za odkup 5% 5% 5% 5% Poplatek za výměnu při přechodu z jedné třídy podílů do jiné třídy podílů Žádný Žádný Žádný Žádný Náklady k tíži majetku dílčího fondu Řízení rizik a odměna za administrativní úkony (mimo podílového rejstříku) Investiční rozhodnutí 0.20% ročně plus max. CHF ročně plus na každou měnovou podílovou třídu max. CHF 2'500.- ročně 0.90% ročně Odměna za prodej 1.60% ročně Žádná Odměna investičním poradcům Žádná Žádná Performance-Fee 20% ročně 10% ročně High Watermark Ano Ano Správa a zpracování rejstříku podílů 0.25% ročně včetně EUR 40.- ročně za podílový účet Max. poplatek depozitáři 0.175% ročně Právní účinek změn Změny prospektu nabývají účinnosti 46. den (22. července 2014) po zveřejnění tohoto sdělení na webové stránce lichtenštejnského spolku vkladového fondu pro investory. Investorům fondu je dána možnost, pokud nesouhlasí s touto změnou, během 45 dnů od zveřejnění vrátit svoje podíly za podmínek, uvedených v prospektu. Další náklady vrácením podílů investorům nevznikají. Bendern, 06. června 2014 CAIAC Fund Management AG Správcovská společnost Efektivně zatížená komise, popř. poplatek jsou uvedeny v pololetní a výroční zprávě. Dodatečné daně a náklady: náklady na transakce a výdaje, které vznikly správcovské společnosti a depozitáři při výkonu jejich funkcí. Podrobnosti jsou uvedeny v prospektu v bodech 11 (Daňové předpisy) a 12.2 (Náklady a poplatky k tíži dílčího fondu). V případě zrušení SKIPCP může správcovská společnost ve svůj prospěch vybírat poplatek za likvidaci ve výši max ,- CHF. viz čl. 33 Běžné poplatky, B. Poplatky nezávislé na majetku

EVOLUTION VALUE FUNDS - EVOLUTION Dynamic Fund

EVOLUTION VALUE FUNDS - EVOLUTION Dynamic Fund EVOLUTION VALUE FUNDS - EVOLUTION Dynamic Fund SKIPCP podle lichtenštejnského práva s právní formou fiduciární společnosti Pololetní zpráva 30.9.2014 CAIAC Fund Management AG Haus Atzig Industriestrasse

Více

Návrh podmínek fúze podle ustanovení článku 69 lucemburského zákona o společnostech kolektivního investování ze 17. prosince 2010. Oznámení akcionářům

Návrh podmínek fúze podle ustanovení článku 69 lucemburského zákona o společnostech kolektivního investování ze 17. prosince 2010. Oznámení akcionářům Oznámení akcionářům V souvislosti s optimalizací nabídky fondů skupiny BP Paribas a nákladů, které jsou s tím spojeny, se představenstvo společnosti v souladu s ustanoveními článku 32 stanov společnosti

Více

EVOLUTION VALUE FUNDS - EVOLUTION Global Dynamic Fund

EVOLUTION VALUE FUNDS - EVOLUTION Global Dynamic Fund EVOLUTION VALUE FUNDS - EVOLUTION Global Dynamic Fund SKIPCP podle lichtenštejnského práva s právní formou fiduciární společnosti likvidace zpráva 17.02.2017 tato zpráva České likvidace je překladem z

Více

Oznámení akcionářům. Hlavní

Oznámení akcionářům. Hlavní Oznámení akcionářům V souvislosti s optimalizací nabídky fondů skupiny BNP Paribas a nákladů, které jsou s tím spojeny, se představenstvo společnosti v souladu s ustanoveními článku 32 stanov společnosti

Více

Oznámení akcionářům. PARVEST Equity World Health Care BNP Paribas L1 Equity World Utilities. PARVEST Equity World Low Volatility.

Oznámení akcionářům. PARVEST Equity World Health Care BNP Paribas L1 Equity World Utilities. PARVEST Equity World Low Volatility. Oznámení akcionářům V souvislosti s optimalizací nabídky fondů skupiny BP Paribas a nákladů, které jsou s tím spojeny, se představenstvo společnosti v souladu s ustanoveními článku 32 stanov společnosti

Více

BNP Paribas L1 Convertible Bond World zkráceně BNPP L1 Convertible Bond World

BNP Paribas L1 Convertible Bond World zkráceně BNPP L1 Convertible Bond World Convertible Bond World Profil společnosti BNP Paribas L1 byla založena v Lucemburku dne 29. listopadu 1989 na dobu neurčitou ve formě investiční společnosti s variabilním kapitálem s více podfondy v souladu

Více

EVOLUTION VALUE FUNDS - EVOLUTION Classic Fund

EVOLUTION VALUE FUNDS - EVOLUTION Classic Fund EVOLUTION VALUE FUNDS - EVOLUTION Classic Fund SKIPCP podle lichtenštejnského práva s právní formou fiduciární společnosti Pololetní zpráva 30.9.2014 CAIAC Fund Management AG Haus Atzig Industriestrasse

Více

BNP Paribas L1 World Commodities zkráceně BNPP L1 World Commodities

BNP Paribas L1 World Commodities zkráceně BNPP L1 World Commodities World Commodities Profil společnosti BNP Paribas L1 byla založena v Lucemburku dne 29. listopadu 1989 na dobu neurčitou ve formě investiční společnosti s variabilním kapitálem s více podfondy v souladu

Více

EVOLUTION VALUE FUNDS - Dynamic Fund

EVOLUTION VALUE FUNDS - Dynamic Fund EVOLUTION VALUE FUNDS - Dynamic Fund SKIPCP podle lichtenštejnského práva s právní formou fiduciární společnosti Pololetní zpráva 30.09.2015 CAIAC Fund Management AG Haus Atzig P.O. Box 27 Industriestrasse

Více

Informace pro akcionáře Oznámení o fúzi

Informace pro akcionáře Oznámení o fúzi Lucemburk, 21. července 2017 Informace pro akcionáře Oznámení o fúzi CS Investment Funds 2 investiční společnost s proměnlivým kapitálem, založená podle lucemburského práva, se sídlem 5, rue Jean Monnet,

Více

EVOLUTION VALUE FUNDS - Dynamic Fund

EVOLUTION VALUE FUNDS - Dynamic Fund EVOLUTION VALUE FUNDS - Dynamic Fund SKIPCP podle lichtenštejnského práva s právní formou fiduciární společnosti Výroční zpráva 31.03.2015 CAIAC Fund Management AG Haus Atzig P.O. Box 27 Industriestrasse

Více

PX Garant. Garantovaná investice do českých akcií

PX Garant. Garantovaná investice do českých akcií Garantovaná investice do českých akcií 1 1 Úvod Österreichische Volksbanken AG vydává v souladu se základním prospektem EUR 6.000.000.000 dluhopisového programu emisi garantovaného strukturovaného produktu

Více

KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY

KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY Pioneer obligační fond, Pioneer investiční společnost, a.s., otevřený podílový fond (dále jen Fond ) Fond je speciálním fondem cenných papírů,

Více

POLOLETNÍ ZPRÁVA 2011

POLOLETNÍ ZPRÁVA 2011 POLOLETNÍ ZPRÁVA 2011 Základní údaje Název Název v anglickém jazyce Název v maďarském jazyce Zkrácený název Zkrácený název v anglickém jazyce Zkrácený název v maďarském jazyce GE Money Peněžní Otevřený

Více

EVOLUTION VALUE FUNDS - EVOLUTION Balanced Fund

EVOLUTION VALUE FUNDS - EVOLUTION Balanced Fund EVOLUTION VALUE FUNDS - EVOLUTION Balanced Fund SKIPCP podle lichtenštejnského práva s právní formou fiduciární společnosti likvidace zpráva 17.02.2017 tato zpráva České likvidace je překladem z německého

Více

STATUT ALLIANZ DYNAMICKÝ ÚČASTNICKÝ FOND ALLIANZ PENZIJNÍ SPOLEČNOST, A. S.

STATUT ALLIANZ DYNAMICKÝ ÚČASTNICKÝ FOND ALLIANZ PENZIJNÍ SPOLEČNOST, A. S. STATUT ALLIANZ DYNAMICKÝ ÚČASTNICKÝ FOND ALLIANZ PENZIJNÍ SPOLEČNOST, A. S. Preambule - - - Článek 1 Vymezení pojmů - - - - - - - - - - - - - - - - - - 1 - Článek 2 Základní informace o Allianz dynamickém

Více

Fond PARETURN MT THALER SHORT TERM BOND FUND

Fond PARETURN MT THALER SHORT TERM BOND FUND Fond PARETURN MT THALER SHORT TERM BOND FUND Sub-fond PARETURN, investiční společnosti s variabilním kapitálem podle práva Lucemburska ZJEDNODUŠENÝ PROSPEKT Z SRPNA 2009 Zjednodušený prospekt obsahuje

Více

Zjednodušený prospekt: podfond KBC Renta Czechrenta

Zjednodušený prospekt: podfond KBC Renta Czechrenta Zjednodušený prospekt: podfond KBC Renta Czechrenta i) Informace týkající se společnosti KBC Renta (1) Stručná prezentace společnosti KBC Renta Datum vzniku: 6. ledna 1986 Členský stát registrace: Statut

Více

IAD Investments, správ. spol., a.s. Ceník

IAD Investments, správ. spol., a.s. Ceník A. Základní ustanovení IAD Investments, správ. spol., a.s. Ceník 1. Ceník stanovuje poplatky za některé operace spojené s poskytováním služeb investorům a podílníkům společností IAD Investments, správ.

Více

Změny, které nastaly v souvislosti s činností Správce fondu, dále významnější faktory působící na vývoj investiční politiky, ostatní informace

Změny, které nastaly v souvislosti s činností Správce fondu, dále významnější faktory působící na vývoj investiční politiky, ostatní informace VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 Základní údaje Název Název v anglickém jazyce Název v maďarském jazyce Zkrácený název Zkrácený název v anglickém jazyce Zkrácený název v maďarském jazyce GE Money Peněžní Otevřený Podílový

Více

KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ

KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ M IČ +420 737 224 455 03312682 A Guaranteed investment a.s. Hlinky 138/27 603 00 Brno KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ Pětiletý dluhopis Guaranteed investment a.s. (2. emise) vydávaných v rámci dluhopisového

Více

Statuty NOVIS Pojistných Fondů

Statuty NOVIS Pojistných Fondů STATUT NOVIS GARANTOVANĚ ROSTOUCÍ POJISTNÝ FOND NOVIS Garantovaně Rostoucí Pojistný Fond vytváří a spravuje NOVIS Poisťovňa a.s., se sídlem Námestie Ľudovíta Štúra 2, 811 02 Bratislava, IČO: 47 251 301,

Více

Ceník pro investování do akcií

Ceník pro investování do akcií Ceník pro investování do akcií Stejné ceny se uplatní i pro investiční certifikáty, warranty, ETF, ADR, GDR a další produkty, které mají povahu akcií. 1. Smluvní dokumentace 2. Zřízení a vedení majetkových

Více

EVOLUTION VALUE FUNDS - Classic Fund

EVOLUTION VALUE FUNDS - Classic Fund EVOLUTION VALUE FUNDS - Classic Fund SKIPCP podle lichtenštejnského práva s právní formou fiduciární společnosti Výroční zpráva 31.03.2015 CAIAC Fund Management AG Haus Atzig P.O. Box 27 Industriestrasse

Více

Věstník ČNB částka 19/2002 ze dne 9. prosince ÚŘEDNÍ SDĚLENÍ ČESKÉ NÁRODNÍ BANKY ze dne 2. prosince 2002

Věstník ČNB částka 19/2002 ze dne 9. prosince ÚŘEDNÍ SDĚLENÍ ČESKÉ NÁRODNÍ BANKY ze dne 2. prosince 2002 Třídící znak 2 1 6 0 2 6 1 0 ÚŘEDNÍ SDĚLENÍ ČESKÉ NÁRODNÍ BANKY ze dne 2. prosince 2002 o způsobu provádění operací České národní banky na peněžním trhu I. Obecná ustanovení 1. Česká národní banka (dále

Více

Statuty NOVIS Pojistných Fondů

Statuty NOVIS Pojistných Fondů STATUT NOVIS GARANTOVANĚ ROSTOUCÍ POJISTNÝ FOND NOVIS Garantovaně Rostoucí Pojistný Fond vytváří a spravuje NOVIS Poisťovňa a.s., se sídlem Námestie Ľudovíta Štúra 2, 811 02 Bratislava, IČO: 47 251 301,

Více

Stejné ceny se uplatní i pro investiční certifikáty, warranty, ETF, ADR, GDR a další produkty, které mají povahu akcií.

Stejné ceny se uplatní i pro investiční certifikáty, warranty, ETF, ADR, GDR a další produkty, které mají povahu akcií. Investování infolinka 800 207 207 www.csas.cz Strana 1/5 Ceník pro investování do akcií Stejné ceny se uplatní i pro investiční certifikáty, warranty, ETF, ADR, GDR a další produkty, které mají povahu

Více

Ceník. A. Základní ustanovení

Ceník. A. Základní ustanovení A. Základní ustanovení Ceník 1. Ceník stanovuje poplatky za některé operace spojené s poskytováním služeb investorům a podílníkům společnosti IAD Investments, správ. spol., a.s., Malý trh 2/A, 811 08 Bratislava,

Více

Harmonogram zpracování pokynů (platný od 26.8.2015)

Harmonogram zpracování pokynů (platný od 26.8.2015) Harmonogram zpracování pokynů (platný od 26.8.2015) Tento dokument Investiční kapitálové společnosti KB, a.s. (dále též IKS ) obsahuje časový rozvrh provozního dne a další důležitá pravidla a informace

Více

EVOLUTION VALUE FUNDS - Classic Fund

EVOLUTION VALUE FUNDS - Classic Fund EVOLUTION VALUE FUNDS - Classic Fund SKIPCP podle lichtenštejnského práva s právní formou fiduciární společnosti Pololetní zpráva 30.09.2015 CAIAC Fund Management AG Haus Atzig P.O. Box 27 Industriestrasse

Více

PARVEST US VALUE Podfond SICAV PARVEST investiční společnosti s proměnlivým vlastním kapitálem

PARVEST US VALUE Podfond SICAV PARVEST investiční společnosti s proměnlivým vlastním kapitálem Podfond SICAV PARVEST investiční společnosti s proměnlivým vlastním kapitálem Zjednodušený prospekt LISTOPAD 2009 Tento zjednodušený prospekt obsahuje obecné informace o společnosti PARVEST ( SICAV ) a

Více

Částka 13 Ročník Vydáno dne 23. srpna O b s a h : ČÁST OZNAMOVACÍ

Částka 13 Ročník Vydáno dne 23. srpna O b s a h : ČÁST OZNAMOVACÍ Částka 13 Ročník 2001 Vydáno dne 23. srpna 2001 O b s a h : ČÁST OZNAMOVACÍ 9. Úřední sdělení České národní banky o způsobu provádění operací České národní banky na peněžním trhu ÚŘEDNÍ SDĚLENÍ ČESKÉ NÁRODNÍ

Více

Nemovitostní fondy kvalifikovaných investorů. Jan Topinka 21. února 2008

Nemovitostní fondy kvalifikovaných investorů. Jan Topinka 21. února 2008 Nemovitostní fondy kvalifikovaných investorů Jan Topinka 21. února 2008 OBSAH 1. Aktuální vývoj na poli FKI 2. Základní varianty investic 3. Přehled kolektivní investování Aktuální vývoj na poli FKI Květen

Více

Tisková zpráva Sloučení BNP Paribas Investment Partners a Fortis Investments

Tisková zpráva Sloučení BNP Paribas Investment Partners a Fortis Investments 6. dubna 2010 Tisková zpráva Sloučení BNP Paribas Investment Partners a Fortis Investments Dovolujeme si Vás informovat o tom, že dne 1. dubna 2010 se sloučily společnosti BNP Paribas Investment Partners

Více

PARVEST BRAZIL Podfond SICAV PARVEST investiční společnosti s proměnlivým vlastním kapitálem

PARVEST BRAZIL Podfond SICAV PARVEST investiční společnosti s proměnlivým vlastním kapitálem Podfond SICAV PARVEST investiční společnosti s proměnlivým vlastním kapitálem Zjednodušený prospekt LISTOPAD 2009 Tento zjednodušený prospekt obsahuje obecné informace o společnosti PARVEST ( SICAV ) a

Více

Částka 8 Ročník 2003. Vydáno dne 17. června 2003. O b s a h : ČÁST OZNAMOVACÍ

Částka 8 Ročník 2003. Vydáno dne 17. června 2003. O b s a h : ČÁST OZNAMOVACÍ Částka 8 Ročník 2003 Vydáno dne 17. června 2003 O b s a h : ČÁST OZNAMOVACÍ 10. Úřední sdělení České národní banky ze dne 16. června 2003 o způsobu provádění operací České národní banky na peněžním trhu

Více

Zjednodušený prospekt: podfond Fund Partners CSOB Europe Real Estate Growth Plus 2

Zjednodušený prospekt: podfond Fund Partners CSOB Europe Real Estate Growth Plus 2 Zjednodušený prospekt: podfond Fund Partners CSOB Europe Real Estate Growth Plus 2 i) Informace týkající se společnosti FUND PARTNERS 1) stručná charakteristika společnosti FUND PARTNERS Datum vzniku :

Více

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených hypotečních zástavních listů 15 000 000 000 Kč s dobou trvání programu 10 let EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ HYPOTEČNÍ ZÁSTAVNÍ LISTY

Více

Produktové podmínky do produktu Trend Invest v měně CZK platné od (dále jen Podmínky Trend Invest CZK )

Produktové podmínky do produktu Trend Invest v měně CZK platné od (dále jen Podmínky Trend Invest CZK ) Produktové podmínky do produktu Trend Invest v měně CZK platné od 1. 7. 2016 (dále jen Podmínky Trend Invest CZK ) 1. Do Fondů Společnosti denominovaných v měně CZK může Investor investovat také prostřednictvím

Více

RM otevřený podílový fond na jehož účet jedná DELTA Investiční společnost, a.s.

RM otevřený podílový fond na jehož účet jedná DELTA Investiční společnost, a.s. RM otevřený podílový fond na jehož účet jedná DELTA Investiční společnost, a.s. Dluhopisový program v celkové předpokládané jmenovité hodnotě 1.000.000.000 Kč s dobou trvání 10 let Dluhopisy v předpokládané

Více

Zjednodušený prospekt

Zjednodušený prospekt Zjednodušený prospekt fondu Raiffeisen - Český akciový fond podílového fondu podle 20 rakouského zákona o investičních fondech ISIN podílových listů s výplatou výnosů: ISIN podílových listů s částečnou

Více

BNP Paribas L1 Equity World Emerging zkráceně BNPP L1 Equity World Emerging

BNP Paribas L1 Equity World Emerging zkráceně BNPP L1 Equity World Emerging Equity World Emerging Profil společnosti BNP Paribas L1 byla založena v Lucemburku dne 29. listopadu 1989 na dobu neurčitou ve formě investiční společnosti s variabilním kapitálem s více podfondy v souladu

Více

PARVEST CONVERGING EUROPE Podfond SICAV PARVEST investiční společnosti s proměnlivým vlastním kapitálem

PARVEST CONVERGING EUROPE Podfond SICAV PARVEST investiční společnosti s proměnlivým vlastním kapitálem Podfond SICAV PARVEST investiční společnosti s proměnlivým vlastním kapitálem Zjednodušený prospekt LISTOPAD 2009 Tento zjednodušený prospekt obsahuje obecné informace o společnosti PARVEST ( SICAV ) a

Více

PARVEST ENHANCED EONIA 1 YEAR Podfond SICAV PARVEST investiční společnosti s proměnlivým vlastním kapitálem

PARVEST ENHANCED EONIA 1 YEAR Podfond SICAV PARVEST investiční společnosti s proměnlivým vlastním kapitálem Podfond SICAV PARVEST investiční společnosti s proměnlivým vlastním kapitálem Podfond PARVEST Enhanced Eonia Year byl založen dne 30. října 2007. Dříve PARVEST Dynamic Year (EUR) Zjednodušený prospekt

Více

Pojistná plnění Neexistují.

Pojistná plnění Neexistují. SDĚLENÍ KLÍČOVÝCH INFORMACÍ Účel Tento dokument Vám poskytne klíčové informace o tomto investičním produktu. Nejedná se o propagační materiál. Poskytnutí těchto informací vyžaduje zákon, aby Vám pomohly

Více

UCITS IV. prospekt 14. říjen 2013 EVOLUTION VALUE FUNDS. SKIPCP podle lichtenštejnského práva v právní formě fiduciární společnosti

UCITS IV. prospekt 14. říjen 2013 EVOLUTION VALUE FUNDS. SKIPCP podle lichtenštejnského práva v právní formě fiduciární společnosti UCITS IV Smlouva o správě svěřeného majetku včetně příloh se specifickými informacemi o fondu a prospekt 14. říjen 2013 S zastřešující fond SKIPCP podle lichtenštejnského práva v právní formě fiduciární

Více

UCITS IV. Smlouva o správě svěřeného majetku včetně příloh se specifickými informacemi o fondu a. prospekt 04.03.2016 EVOLUTION VALUE FUNDS

UCITS IV. Smlouva o správě svěřeného majetku včetně příloh se specifickými informacemi o fondu a. prospekt 04.03.2016 EVOLUTION VALUE FUNDS UCITS IV Smlouva o správě svěřeného majetku včetně příloh se specifickými informacemi o fondu a prospekt 04.03.2016 EVOLUTION VALUE FUNDS zastřešující fond SKIPCP podle lichtenštejnského práva v právní

Více

Zjednodušený prospekt Constantia Special Bond

Zjednodušený prospekt Constantia Special Bond Zjednodušený prospekt Constantia Special Bond Podílový fond podle 20 Zákona o investičních fondech. ISIN: AT0000A00EC3 / AT0000815022/ AT0000859418. Povolen Úřadem pro dohled na finančním trhem podle ustanovení

Více

VĚŘÍME V ROZVÍJEJÍCÍ SE TRHY WE BELIEVE IN EMERGING MARKETS Nechat peníze pracovat tam, kde mohou růst. Šanghaj // Čína

VĚŘÍME V ROZVÍJEJÍCÍ SE TRHY WE BELIEVE IN EMERGING MARKETS Nechat peníze pracovat tam, kde mohou růst. Šanghaj // Čína VĚŘÍME V ROZVÍJEJÍCÍ SE TRHY WE BELIEVE IN EMERGING MARKETS Nechat peníze pracovat tam, kde mohou růst. Šanghaj // Čína 2 3 NA CESTĚ VZHŮRU CHYTŘE PROČ INVESTOVAT DO ROZVÍJEJÍCÍCH SE TRHŮ? INVESTIČNÍ FONDY

Více

Zjednodušený prospekt. Raiffeisen - Český akciový fond

Zjednodušený prospekt. Raiffeisen - Český akciový fond Zjednodušený prospekt fondu Raiffeisen - Český akciový fond podílového fondu podle 20 rakouského Zákona o investičních fondech ISIN podílových listů s výplatou výnosů: ISIN podílových listů s částečnou

Více

Ceník Erste Premier pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník Erste Premier pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník Erste Premier pro bankovní obchody (dále jen Ceník) VIII. Služby poskytované v oblasti cenných papírů Obsah: 1. Obstarání obchodu na burze cenných papírů a související služby 2. Obstarání obchodu

Více

Žádost o odkup a přestup Cenných papírů

Žádost o odkup a přestup Cenných papírů Žádost o odkup a přestup Cenných papírů (dále jen Žádost ) v6 (PO a FOP) I. Společnost Povinné údaje! Generali Investments CEE, investiční společnost, a.s. se sídlem Na Pankráci 1720/123, 140 21 Praha

Více

Investiční akademie. Terminologie podílových fondů a jak se v ní vyznat. Michal Mitrega, Petr Žabža. Praha, 6. duben 2017

Investiční akademie. Terminologie podílových fondů a jak se v ní vyznat. Michal Mitrega, Petr Žabža. Praha, 6. duben 2017 Investiční akademie Terminologie podílových fondů a jak se v ní vyznat Michal Mitrega, Petr Žabža Praha, 6. duben 2017 Agenda dnešního online webináře Investiční akademie - Terminologie podílových fondů

Více

Pojistná plnění Neexistují.

Pojistná plnění Neexistují. SDĚLENÍ KLÍČOVÝCH INFORMACÍ Účel Tento dokument Vám poskytne klíčové informace o tomto investičním produktu. Nejedná se o propagační materiál. Poskytnutí těchto informací vyžaduje zákon, aby Vám pomohly

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část VIII. Služby poskytované v oblasti cenných papírů Obsah: 1. Obstarání obchodu na Burze cenných papírů Praha a související služby

Více

Seznam příkladů Příklad 1 Založení veřejné obchodní společnosti... 2 Příklad 2 Úhrada vkladů... 2 Příklad 3 Zálohy na podíly ze zisku...

Seznam příkladů Příklad 1 Založení veřejné obchodní společnosti... 2 Příklad 2 Úhrada vkladů... 2 Příklad 3 Zálohy na podíly ze zisku... Seznam příkladů Příklad 1 Založení veřejné obchodní společnosti... 2 Příklad 2 Úhrada vkladů... 2 Příklad 3 Zálohy na podíly ze zisku... 2 Příklad 4 Zúčtování záloh na podíl na zisku... 2 Příklad 5 Účetní

Více

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených hypotečních zástavních listů 15 000 000 000 Kč s dobou trvání programu 10 let EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ HYPOTEČNÍ ZÁSTAVNÍ LISTY

Více

Oznámení pro podílníky. Pioneer P.F. Global Defensive 20 Pioneer P.F. Global Balanced 50 Pioneer P.F. Global Changes

Oznámení pro podílníky. Pioneer P.F. Global Defensive 20 Pioneer P.F. Global Balanced 50 Pioneer P.F. Global Changes Oznámení pro podílníky Pioneer P.F. Global Defensive 20 Pioneer P.F. Global Balanced 50 Pioneer P.F. Global Changes 16. prosince 2014 Obsah Oznámení pro podílníky... 3 1) Odůvodnění navrhovaného sloučení...

Více

PARVEST EUROPEAN CONVERTIBLE BOND Podfond SICAV PARVEST investiční společnosti s proměnlivým vlastním kapitálem

PARVEST EUROPEAN CONVERTIBLE BOND Podfond SICAV PARVEST investiční společnosti s proměnlivým vlastním kapitálem Podfond SICAV PARVEST investiční společnosti s proměnlivým vlastním kapitálem Zjednodušený prospekt LISTOPAD 2009 Tento zjednodušený prospekt obsahuje obecné informace o společnosti PARVEST ( SICAV ) a

Více

KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY

KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY Pioneer akciový fond, Pioneer investiční společnost, a.s., otevřený podílový fond (dále jen Fond ) Fond je speciálním fondem cenných papírů, přičemž jde o akciový fond.

Více

Zjednodušený prospekt: podfond Fund Partners CSOB World Growth Plus 5

Zjednodušený prospekt: podfond Fund Partners CSOB World Growth Plus 5 Zjednodušený prospekt: podfond Fund Partners CSOB World Growth Plus 5 i) Informace týkající se společnosti FUND PARTNERS 1) stručná charakteristika společnosti FUND PARTNERS Datum vzniku : 10. dubna 2002

Více

PROJEKT SLOUČENÍ PODÍLOVÝCH FONDŮ

PROJEKT SLOUČENÍ PODÍLOVÝCH FONDŮ PROJEKT SLOUČENÍ PODÍLOVÝCH FONDŮ J&T HIGH YIELD MONEY MARKET CZK otevřený podílový fond, J&T INVESTIČNÍ SPOLEČNOST, a. s. (přejímající fond) a J&T HIGH YIELD MONEY MARKET CZK II otevřený podílový fond,

Více

Oznámení podílníkům: Amundi Funds II European Equity Optimal Volatility Amundi Funds II European Research. (13. února 2019)

Oznámení podílníkům: Amundi Funds II European Equity Optimal Volatility Amundi Funds II European Research. (13. února 2019) Oznámení podílníkům: Amundi Funds II European Equity Optimal Volatility Amundi Funds II European Research (13. února 2019) Obsah 01 Klíčové informace o fúzi 3 02 Proces fúze 4 03 Dopad fúze 5 04 Harmonogram

Více

Sazebník poplatků. Aktivně nenabízené produkty a služby OBČANÉ

Sazebník poplatků. Aktivně nenabízené produkty a služby OBČANÉ Sazebník poplatků Aktivně nenabízené produkty a služby OBČANÉ Účinný od 7. 7. 2016 Obsah 1. Každodenní bankovnictví 02 1.1 Běžné účty 02 1.2 Bezhotovostní platební styk 04 1.3 Depešový klíč 04 1.4 Debetní

Více

Zjednodušený prospekt

Zjednodušený prospekt Zjednodušený prospekt fondu Raiffeisen - Český akciový fond podílového fondu podle 20 rakouského zákona o investičních fondech ISIN podílových listů s výplatou výnosů: ISIN podílových listů s částečnou

Více

VĚŘÍME V ROZVÍJEJÍCÍ SE TRHY WE BELIEVE IN EMERGING MARKETS Nechat peníze pracovat tam, kde mohou růst. Šanghaj // Čína

VĚŘÍME V ROZVÍJEJÍCÍ SE TRHY WE BELIEVE IN EMERGING MARKETS Nechat peníze pracovat tam, kde mohou růst. Šanghaj // Čína VĚŘÍME V ROZVÍJEJÍCÍ SE TRHY WE BELIEVE IN EMERGING MARKETS Nechat peníze pracovat tam, kde mohou růst. Šanghaj // Čína 2 3 NA CESTĚ VZHŮRU CHYTŘE PROČ INVESTOVAT DO ROZVÍJEJÍCÍCH SE TRHŮ? INVESTIČNÍ FONDY

Více

Informace pro podílníky

Informace pro podílníky Lucemburk, 3. listopadu 2017 Informace pro podílníky CREDIT SUISSE FUND MANAGEMENT S.A. společnost se sídlem 5, rue Jean Monnet, L-2180 Lucemburk zapsaná v lucemburském obchodním rejstříku pod č.: B 72

Více

Zjednodušený prospekt: podfond Fund Partners CSOB World Click Plus 5

Zjednodušený prospekt: podfond Fund Partners CSOB World Click Plus 5 Zjednodušený prospekt: podfond Fund Partners CSOB World Click Plus 5 i) Informace týkající se společnosti FUND PARTNERS 1) stručná charakteristika společnosti FUND PARTNERS Datum vzniku : 10. dubna 2002

Více

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ

EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených hypotečních zástavních listů 15 000 000 000 Kč s dobou trvání programu 10 let EMISNÍ DODATEK KONEČNÉ PODMÍNKY EMISE DLUHOPISŮ HYPOTEČNÍ ZÁSTAVNÍ LISTY

Více

automatizovaný obchodní systém XETRA Praha

automatizovaný obchodní systém XETRA Praha Burzovní pravidla část XVII. PRAVIDLA OBCHODOVÁNÍ a UPISOVÁNÍ AKCIÍ NA TRHU START pro automatizovaný obchodní systém XETRA Praha OBSAH: Článek 1 Předmět úpravy... 3 Článek 2 Obchodní dny trhu START...

Více

PARVEST EONIA PREMIUM Podfond SICAV PARVEST investiční společnosti s proměnlivým vlastním kapitálem

PARVEST EONIA PREMIUM Podfond SICAV PARVEST investiční společnosti s proměnlivým vlastním kapitálem Podfond SICAV PARVEST investiční společnosti s proměnlivým vlastním kapitálem Dříve PARVEST Dynamic Eonia Premium Zjednodušený prospekt LISTOPAD 2009 Tento zjednodušený prospekt obsahuje obecné informace

Více

KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY

KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY Pioneer akciový fond, Pioneer investiční společnost, a.s., otevřený podílový fond (dále jen Fond ) Fond je speciálním fondem cenných papírů, přičemž jde o akciový fond.

Více

Oznámení Podílníkům: Amundi Funds II Absolute Return Bond Amundi Funds II Euro Corporate Short-Term Amundi Funds II Euro Short-Term. (13.

Oznámení Podílníkům: Amundi Funds II Absolute Return Bond Amundi Funds II Euro Corporate Short-Term Amundi Funds II Euro Short-Term. (13. Oznámení Podílníkům: Amundi Funds II Absolute Return Bond Amundi Funds II Euro Corporate Short-Term Amundi Funds II Euro Short-Term (13. února 2019) Obsah 01 Klíčové informace o fúzi 3 02 Proces fúze 4

Více

Raiffeisen fond high-yield dluhopisů, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva za období 2017

Raiffeisen fond high-yield dluhopisů, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva za období 2017 , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva za období 2017 Pololetní zpráva standardního podřízeného fondu za období 01. 02. 2017-31. 07. 2017 Měna: Kč ISIN: CZ0008474848

Více

Zjednodušený prospekt

Zjednodušený prospekt Zjednodušený prospekt fondu Raiffeisen-Global-Aktien podílového fondu podle 20 rakouského Zákona o investičních fondech ISIN podílových listů s výplatou výnosů: ISIN podílových listů s částečnou reinvesticí

Více

Zjednodušený prospekt: podfond Fund Partners CSOB World Growth Plus 6

Zjednodušený prospekt: podfond Fund Partners CSOB World Growth Plus 6 Zjednodušený prospekt: podfond Fund Partners CSOB World Growth Plus 6 i) Informace týkající se společnosti FUND PARTNERS 1) stručná charakteristika společnosti FUND PARTNERS Datum vzniku : 10. dubna 2002

Více

Služby poskytované v oblasti cenných papírů

Služby poskytované v oblasti cenných papírů CENÍK ERSTE PREMIER Infoline 956 777 569 www.erstepremier.cz Strana 1/7 Služby poskytované v oblasti cenných papírů 1. Smluvní dokumentace 2. Majetkové účty 3. Investiční účty 4. Správa aktiv 5. Podílové

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Soukromá klientela Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část VIII. Služby poskytované v oblasti cenných papírů Obsah: 1. Obstarání obchodu na Burze cenných papírů Praha a

Více

Informace pro Podílníky

Informace pro Podílníky Lucemburk, 18. července 2017 Informace pro Podílníky CREDIT SUISSE FUND MANAGEMENT S.A. Sídlo: 5, rue Jean Monnet L-2180 Lucemburk R.C.S. Luxembourg B 72 925 (dále jen Obhospodařovatel ) jednající vlastním

Více

Zjednodušený prospekt. ESPA ČESKÝ FOND STÁTNÍCH DLUHOPISŮ Podílový fond podle 20 rakouského zákona o investičních fondech

Zjednodušený prospekt. ESPA ČESKÝ FOND STÁTNÍCH DLUHOPISŮ Podílový fond podle 20 rakouského zákona o investičních fondech Zjednodušený prospekt ESPA ČESKÝ FOND STÁTNÍCH DLUHOPISŮ Podílový fond podle 20 rakouského zákona o investičních fondech Schválený Úřadem pro dohled nad finančním trhem podle ustanovení rakouského zákona

Více

Oznámení podílníkům. Pioneer P.F. Fonds Commun de Placement. 8. listopadu 2010

Oznámení podílníkům. Pioneer P.F. Fonds Commun de Placement. 8. listopadu 2010 Oznámení podílníkům 8. listopadu 2010 Pioneer P.F. Fonds Commun de Placement Pioneer Funds P.F - Notice_Unitholders_2010_A5_CZ_v01.indd 1 3.11.2010 8:47:17 Pioneer Funds P.F - Notice_Unitholders_2010_A5_CZ_v01.indd

Více

Dokument podle 75a rakouského zákona o burze cenných papírů (Börsegesetz) za obchodní rok 2011. Kde zveřejněno/k dispozici

Dokument podle 75a rakouského zákona o burze cenných papírů (Börsegesetz) za obchodní rok 2011. Kde zveřejněno/k dispozici Erste Group Bank AG Dokument podle 75a rakouského zákona o burze cenných papírů (Börsegesetz) za obchodní rok 2011 1. leden 2011 31. prosinec 2011 Druh informace Finanční zprávy Datum zveřejnění Kde zveřejněno/k

Více

Emisní podmínky dluhopisů obchodní společnosti ALOE CZ, a.s.

Emisní podmínky dluhopisů obchodní společnosti ALOE CZ, a.s. Emisní podmínky dluhopisů obchodní společnosti ALOE CZ, a.s. 1. Základní charakteristika dluhopisů 1.1. Emitent: Emitentem dluhopisů je obchodní společnost ALOE CZ, a.s., se sídlem Praha 9, Kytlická 818/21a,

Více

Ceník investičních služeb ATLANTIK FT

Ceník investičních služeb ATLANTIK FT Ceník investičních služeb ATLANTIK FT 1. Podání pokynu k obchodu s investičními nástroji Podání pokynu k obchodům se všemi v tomto ceníku uvedenými investičními nástroji je v případě podání pokynu nebo

Více

Raiffeisen strategie progresivní. otevřený podílový fond,

Raiffeisen strategie progresivní. otevřený podílový fond, , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2018 Pololetní zpráva fondu za období 01. 01. 2018-30. 06. 2018 Měna: Kč ISIN: CZ0008475027 Jmenovitá hodnota podílového

Více

Metodika pro informační povinnost členů Asociace pro kapitálový trh (AKAT)

Metodika pro informační povinnost členů Asociace pro kapitálový trh (AKAT) Metodika pro informační povinnost členů Asociace pro kapitálový trh (AKAT) Tyto informační povinnosti jsou shodné pro řádné členy AKAT v případě, že níže uvedený produkt nebo službu na území ČR nabízí.

Více

BH Securities 4Y ING Autocallable Note

BH Securities 4Y ING Autocallable Note BH Securities a.s. BH Securities 4Y ING Autocallable Note 4 roky splatnost Bariéra 70% pro výplatu kupónu Roční kupon 6.5% Snowball efekt Bariéra 50% pro výplatu jistiny Možnost předčasného splacení Popis

Více

Zjednodušený prospekt. Raiffeisen-Dollar-ShortTerm-Rent

Zjednodušený prospekt. Raiffeisen-Dollar-ShortTerm-Rent Zjednodušený prospekt fondu Raiffeisen-Dollar-ShortTerm-Rent podílového fondu podle 20 rakouského Zákona o investičních fondech ISIN podílových listů s výplatou výnosů: ISIN podílových listů s částečnou

Více

Emisní podmínky dluhopisů společnosti Lloyds Carl Capital CO. LTD

Emisní podmínky dluhopisů společnosti Lloyds Carl Capital CO. LTD Emisní podmínky dluhopisů společnosti Lloyds Carl Capital CO. LTD Tyto emisní podmínky vymezují práva a povinnosti Emitenta a Vlastníka dluhopisů, jakož i náležitosti dluhopisů a jejich emise. Dluhopisy

Více

Diskontovaný korporátní dluhopis GES REAL 0 %/2016. Conseq Investment Management a. s.

Diskontovaný korporátní dluhopis GES REAL 0 %/2016. Conseq Investment Management a. s. Diskontovaný korporátní dluhopis GES REAL 0 %/2016 Conseq Investment Management a. s. GES REAL 0 %/2016 Chcete si zafixovat výnos na následujících šest let? Požadujete vyšší výnos, než Vám dnes nabízí

Více

Zjednodušený prospekt. ESPA ČESKÝ KORPORÁTNÍ FOND PENĚŽNÍHO TRHU Podílový fond podle 20 rakouského zákona o investičních fondech

Zjednodušený prospekt. ESPA ČESKÝ KORPORÁTNÍ FOND PENĚŽNÍHO TRHU Podílový fond podle 20 rakouského zákona o investičních fondech Zjednodušený prospekt ESPA ČESKÝ KORPORÁTNÍ FOND PENĚŽNÍHO TRHU Podílový fond podle 20 rakouského zákona o investičních fondech Schválený Úřadem pro dohled nad finančním trhem podle ustanovení rakouského

Více

Zjednodušený prospekt. Raiffeisen-EmergingMarkets-Aktien

Zjednodušený prospekt. Raiffeisen-EmergingMarkets-Aktien Zjednodušený prospekt fondu Raiffeisen-EmergingMarkets-Aktien podílového fondu podle 20 rakouského zákona o investičních fondech ISIN podílových listů s výplatou výnosů: ISIN podílových listů s částečnou

Více

KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY

KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY KLÍČOVÉ INFORMACE PRO INVESTORY Pioneer akciový fond, Pioneer investiční společnost, a.s., otevřený podílový fond (dále jen Fond ) Fond je speciálním fondem cenných papírů, přičemž jde o akciový fond.

Více

EMISNÍ DODATEK - DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU

EMISNÍ DODATEK - DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU Komerční banka, a. s. dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 150.000.000.000 Kč s dobou trvání programu 30 let EMISNÍ DODATEK - DOPLNĚK DLUHOPISOVÉHO PROGRAMU Dluhopisy s pevnou

Více

Lucemburská společnost třídy SICAV - SKIPCP. Sídlo: 33 rue de Gasperich, L-5826 Hesperange Lucemburský obchodní rejstřík č.

Lucemburská společnost třídy SICAV - SKIPCP. Sídlo: 33 rue de Gasperich, L-5826 Hesperange Lucemburský obchodní rejstřík č. Lucemburská společnost třídy SICAV - SKIPCP Sídlo: 33 rue de Gasperich, L-5826 Hesperange Lucemburský obchodní rejstřík č. B 33363 Abychom zjednodušili škálu a nabídli akcionářům jednoměnové třídy, představenstvo

Více

Raiffeisen chráněný fond americké prosperity, otevřený podílový fond,

Raiffeisen chráněný fond americké prosperity, otevřený podílový fond, Raiffeisen chráněný fond americké prosperity, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Výroční zpráva za rok 2016 (sloučením fondu dochází k jeho zániku ke dni 10. 11. 2016) 1 Základní

Více

Ceník Erste Premier pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník Erste Premier pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník Erste Premier pro bankovní obchody (dále jen Ceník) VIII. Služby poskytované v oblasti cenných papírů Obsah: 1. Obstarání obchodu na burze cenných papírů a související služby 2. Obstarání obchodu

Více

UCITS IV. prospekt EVOLUTION VALUE FUNDS. SKIPCP podle lichtenštejnského práva v právní formě fiduciární společnosti. (dále jen SKIPCP )

UCITS IV. prospekt EVOLUTION VALUE FUNDS. SKIPCP podle lichtenštejnského práva v právní formě fiduciární společnosti. (dále jen SKIPCP ) UCITS IV Smlouva o správě svěřeného majetku včetně příloh se specifickými informacemi o fondu a prospekt 22. červenec 2014 S zastřešující fond SKIPCP podle lichtenštejnského práva v právní formě fiduciární

Více

Raiffeisen fond globálních trhů, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva za období 2017

Raiffeisen fond globálních trhů, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva za období 2017 , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva za období 2017 Pololetní zpráva standardního podřízeného fondu za období 01. 01. 2017-30. 06. 2017 Měna: Kč ISIN: CZ0008474442

Více

Emisní podmínky dluhopisů

Emisní podmínky dluhopisů INVESTER GROUP HOLDING s.r.o. Emisní podmínky dluhopisů Dluhopis INVESTER 8,1% / 2022 1 OBSAH Čl.1. Shrnutí popisu dluhopisů 3 Čl.2. Důležitá upozornění 4 Čl.3. Popis dluhopisů 5 3.1. forma, jmenovitá

Více