Zápis z 129. zasedání rady města

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 129. zasedání rady města"

Transkript

1 Zápis z 129. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: od hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti přeložky plynové přípojky p.p.č.159/6 k.ú. Mariánské Lázně Rada města souhlasí s uzavřením smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti práva uložení, provozu a údržby přeložky plynové přípojky do části pozemkové parcely159/6 ostatní plocha, ostatní komunikace, jejíž celková výměra je 2950 m2 v k.ú. Mariánské Lázně, která je ve vlastnictví města, mezi Městem Mariánské Lázně, jako budoucím povinným, spol. GasNet, s.r.o., se sídlem : Klišská 940/96, Klíše, Ústí nad Labem, IČO: , DIČ: CZ , zastoupené na základě plné moci spol. GridServices, s.r.o., se sídlem: Plynárenská 499/1, Zábrdovice, Brno, IČO: , DIČ: CZ , jako budoucím oprávněným a investorem stavby spol. PHL-BROADWAY, s.r.o. se sídlem: Na Pankráci 1062/58, Praha, IČO: , DIČ: CZ , jako budoucím investorem stavby za těchto podmínek: 1) Rozsah služebnosti bude stanoven geometrickým plánem zpracovaným na náklady budoucího investora stavby, případně oprávněného. 2) Nejpozději do 30 dnů od kolaudačního souhlasu ( kolaudačního rozhodnutí, případně oznámení o užívání stavby), resp. od dokončení stavby, požádá písemně budoucí investor, případně oprávněný o uzavření smlouvy služebnosti. 3) Služebnost bude zřízena úplatně s tím, že jeho cena bude stanovena ve smyslu zák. č. 151/1997 Sb., ve znění pozdějších předpisů a navýšena o režijní náklady a DPH v zákonné výši. 4) Služebnost bude zřízena na dobu neurčitou. 5) Služebnost bude realizována dle Technických podmínek pro výkopové práce a uložení inženýrských sítí v místních komunikacích stanovených spol. Technický a dopravní servis s.r.o. Mariánské Lázně, které budou nedílnou součástí této smlouvy. 6) Oprávněný bude povinen každý další vstup na nemovitosti města např. za účelem opravy a údržby nebo rekonstrukce plynové přípojky oznámit a současně dodržet Technické podmínky. V rámci stavby: Resort BROADWAY rekonstrukce a dostavba stávajícího hotelu Polonia 2. etapa, Mariánské Lázně, Hlavní č.p. 48,49,50 Zdrželo se: 1 (Bc. Kafka)

2 Tisk č. 2 Smlouva o zřízení služebnosti teplovodního potrubí a elektrické přípojky - p.p.č. 950/1 v k.ú. Mariánské Lázně ( areál Slovan) Rada města souhlasí s uzavřením smlouvy o zřízení služebnosti uložení, provozu, údržby, oprav a rekonstrukce teplovodního rozvodu a elektrického kabelu podél potrubí do části pozemkové parcely č. 950/1 ostatní plocha, sportoviště a rekreační plocha, jejíž celková výměra je 5748 m2 v katastrálním území a obci Mariánské Lázně, která je ve vlastnictví města, mezi Městem Mariánské Lázně jako povinným a společností Veolia Energie Mariánské Lázně, s.r.o., se sídlem: Nádražní náměstí 294, Mariánské Lázně, IČO: , DIČ: CZ , jako oprávněným za těchto podmínek: 1. Rozsah služebnosti byl určen geometrickým plánem č / Služebnost se zřizuje úplatně na dobu neurčitou. 3. Cena služebnosti ve výši ,724 Kč včetně DPH bude oprávněným jednorázově uhrazena na základě faktury vystavené povinným do 30 dnů od oboustranného podpisu smlouvy o zřízení služebnosti. 4. Veškeré poplatky spojené s vkladem služebnosti do katastru nemovitostí hradí oprávněný. 5. Oprávněný je povinen každý další vstup služebnosti na nemovitost města, např. za účelem opravy, údržby nebo rekonstrukce teplovodního rozvodu a elektrického kabelu podél potrubí oznámit povinnému Účel: V rámci stavby : Mariánské Lázně, Tyršova ul., Areál SLOVAN, modernizace vytápění. Diskuzní příspěvky: Ing. arch. Míka žádá o doložení ekonomického srovnání se stávajícím vytápěním. Výběrové řízení jednatel MDML Tisk č. 3 Rada města bere na vědomí zprávu o průběhu výběrového řízení na pozici jednatele společnosti Městská doprava Mariánské Lázně s.r.o. a doporučuje zastupitelstvu schválit vybraného kandidáta Ing. Vladimíra Nedvěda na pozici jednatele a prokuristy společnosti Městská doprava Mariánské Lázně s.r.o.

3 Tisk č. 4 Pronájem stánku č. 5 -Promenáda města bad Homburg - M. Kaňka Rada města souhlasí s pronájmem prodejního stánku č. 5 umístěném na pozemkové parcele č. 170/1 k. ú. ML Promenáda města Bad Homburg za těchto podmínek: Nájemce: Matěj Kaňka, se sídlem podnikání Zelená 242/1a, Mariánské Lázně Hamrníky IČ: Doba pronájmu: určitá od do Výše nájmu: 400,- Kč/den vč. DPH Účel užívání: prodej suvenýrů. Diskuzní příspěvky: OM zpropagovat volné stánky Tisk č. 5 Pronájem dalších stánků na tržišti - Ing. Rosocha nepřítomen Ing. arch. Míka Rada města souhlasí: a) s prodloužením pronájmu stánků č. 3 a č. 4 b) s pronájmem prodejních stánků č. 1, č. 2 a č. 21 umístěných na části stavební parcely č a části pozemkové parcely č. 899/4 obě v k. ú. Mariánské Lázně městské tržiště na ul. Chebská za těchto podmínek: Nájemce: Václav Rosocha fyzická osoba podnikající se sídlem Vnorovy, Hlavní 282, IČ: , kontaktní adresa: Na Průhonu 198/10, Mariánské Lázně Doba pronájmu: určitá do Výše nájmu: 20,- Kč/den vč. DPH Účel užívání: prodej ovoce a zeleniny, občerstvení.

4 nepřítomen Ing. arch. Míka Tisk č. 6 NP Poštovní 96 - žádost o snížení nájemného - Miloslav Halada 1. Rada města souhlasí se snížením nájemného u nebytového prostoru v ul. Poštovní, č.p. 96, na st.p.č. 96, k.ú. a obec Mariánské Lázně, nájemci Miloslavu Haladovi, se sídlem Sluneční 150, Valy, IČO Rada města souhlasí se zveřejněním záměru z důvodu úpravy nájemného nebytového prostoru, č. p. 96 na st.p.č. 96, k.ú. a obec Mariánské Lázně. Pro: 4 Proti: 1 (PhDr. Nosek) Zdrželo se: 2 (JUDr. Chadim, Ing. arch. Míka) Tisk č. 7 NP Poštovní č.p Miloslav Halada - nesouhlas poskytnutí fin. kompenzace Rada města nesouhlasí s poskytnutím finanční kompenzace nájemného za období od do požadované nájemcem nebytového prostoru v ul. Poštovní, č.p. 96, na st.p.č., k.ú. a obec Mariánské Lázně, nájemcem Miloslavem Haladou, se sídlem Sluneční 150, Valy, IČ: Zdrželo se: 1 (Ing. arch. Franta) Tisk č. 8 Převod členských práv a povinností v Bytovém družstvu Mariánské Lázně Rada města bere na vědomí převod členských práv a povinností v Bytovém družstvu Mariánské Lázně, Nákladní 353/2, Mariánské Lázně, IČ: , k bytové jednotce č. 6, v ul. Franze Kafky č.p. 820/10, st.p.č. 3107, k.ú. Úšovice, obec Mariánské Lázně, a to mezi stávajícími členy družstva, paní Marií Šlechtovou, a panem Arch. Jiřím Šlechtou,, bytem a nabyvateli členských práv a povinností panem Ing. Petrem Adamem, a paní Natašou Adamovou,, bytem

5 a souhlasí s uzavřením nájemní smlouvy k tomuto bytu s panem Ing. Petrem Adamem a paní Natašou Adamovou. Tisk č. 9 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti - drenážní potrubí a okapový chodníček - část p.p.č. 310/3 v k.ú. Úšovice Rada města souhlasí s uzavřením smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti práva uložení, provozu a údržby drenážního potrubí a okapového chodníčku do části pozemkové parcely č. 310/3 ostatní plocha, manipulační plocha, jejíž celková výměra je m 2 v katastrálním území Úšovice, obec Mariánské Lázně, která je ve vlastnictví města, mezi Městem Mariánské Lázně jako budoucím povinným a Společenstvím vlastníků Americká 436, 437, 438, Mariánské Lázně, se sídlem: Americká 436/7, Úšovice, Mariánské Lázně IČ: , jako budoucím oprávněným za těchto podmínek: 1. Rozsah služebnosti bude stanoven geometrickým plánem, zpracovaným na náklady budoucího oprávněného. 2. Nejpozději do 30ti dnů od kolaudačního souhlasu ( kolaudačního rozhodnutí, případně oznámení o užívání stavby), resp. od dokončení stavby, požádá písemně budoucí oprávněný o uzavření smlouvy o zřízení služebnosti. 3. Služebnost bude zřízena úplatně na náklady oprávněného s tím, že jeho cena bude stanovena ve smyslu zák. č. 151/1997 Sb., ve znění pozdějších předpisů a navýšena o režijní náklady a DPH v zákonné výši. 4. Služebnost bude zřízena na dobu neurčitou. 5. Vzhledem k tomu, že stavba bude probíhat v ploše veřejné zeleně, požádá oprávněný o souhlas odbor životního prostředí. 6. Oprávněný ze služebnosti bude povinen každý vstup na nemovitosti města např. za účelem opravy, údržby nebo rekonstrukce drenážního potrubí a okapového chodníčku bezprostředně oznámit. Účel: v rámci stavby : Odvlhčení domů čp. 436, 437, 438 Americká ulice, Mariánské Lázně.

6 Tisk č. 10 Čerpání finančních prostředků z rezervního fondu MŠ Úšovice M.L. Rada města souhlasí s čerpáním finančních prostředků z rezervního fondu Mateřské školy Úšovice, Mariánské Lázně, Skalníkova 518, příspěvková organizace, IČ: , ve výši ,-- Kč na opravu lednice v kuchyni mateřské školy. Tisk č. 11 Protokol z veřejnosprávní kontroly - ZUŠ F. Chopina Rada města bere na vědomí Protokol o kontrole, která byla provedena u Základní umělecké školy Fryderyka Chopina Mariánské Lázně, příspěvková organizace, IČ: Licenční smlouva, nájemní smlouva BHMW Tisk č. 12 Rada města bere na vědomí předložené návrhy Nájemní smlouvy a Licenční smlouvy BHMW a.s. a pověřuje starostu města svoláním jednání za účasti RM a odboru FIN. Diskuzní příspěvky: Ing. arch. Míka nahlásil podjatost Zdrželo se: 1 (Ing. arch. Míka)

7 Tisk č. 13 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace a Dodatek č. 1 Veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu Karlovarského kraje projekt Revitalizace okolí Labutího jezírka v Sadech V. Skalníka II. etapa Rada města souhlasí s uzavřením Veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu Karlovarského kraje a Dodatku č. 1 Veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu Karlovarského kraje na projekt Revitalizace okolí Labutího jezírka v Sadech V. Skalníka II. etapa, dle důvodové zprávy. Přechod pro pěší a chodník Vora Tisk č. 14 Rada města bere na vědomí informaci o možnosti realizace přechodu pro chodce u křižovatky komunikací Ke Kasárnům a Na Voře dole v Mariánských Lázních mimo pozemky SŽDC, s možností vést chodník po pozemku města a v návaznosti na vybudování chodníku v ulici Ke Kasárnům v Mariánských Lázních. Tisk č. 15 Oprava chodníku Mariánské Lázně - Velká Hleďsebe Rada města souhlasí, na základě zadávacího řízení dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, s přidělením veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Oprava chodníku Mariánské Lázně Velká Hleďsebe a s uzavřením smlouvy s firmou ALGON, a.s., Ringhofferova 1/115, Praha 5, IČO:

8 Využitelnost lokality U Nemocnice Tisk č. 16 1/Rada města bere na vědomí informaci ohledně možnosti využití lokality U Nemocnice. 2/ Rada města ukládá odboru IaD zpracovat zadání územní studie využitelnosti lokality U Nemocnice, včetně dopravního řešení parkování a chodníků v okolí současné Nemocnice Mariánské Lázně 3/ IaD vezme v úvahu vstupy od v současné době známých potencionálních investorů a subjektů města. Záměr zpracování bude zveřejněn na webových stránkách města dalším případným zájemcům. 4/ Rada města pověřuje starostu, 1. místostarostu přípravou jednání a prezentace společnosti DA Corporation s.r.o. na jednání rady města v souvislosti se záměrem výstavby zařízení pro klienty s Alzheimerovým onemocněním. Termín odchod Bc. Kafka v hodin

9 Doprava na Goethově náměstí Tisk č. 17 Rada města ukládá odboru IaD projednat zachování organizace dopravy na Goethově náměstí a Reitenbergerově ulici. Diskuzní příspěvky: Pro: 2 Proti: 1 (PhDr. Nosek) Zdrželo se: 3 (JUDr. Chadim, Ing. Kalina, Ing. arch. Míka) NESCHVÁLENO Na radě města bylo přítomno 7 radních a stálý přísedící Mgr. Janoch. Ing. Petr Třešňák starosta PhDr. Luděk Nosek 1.místostarosta

Usnesení z 129. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne

Usnesení z 129. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne Město Mariánské Lázně Městský úřad Mariánské Lázně Ruská 155 353 30 Mariánské Lázně tel.: +420354922111 fax: +420354623186 e-mail: muml@marianskelazne.cz Usnesení z 129. zasedání rady města v Mariánských

Více

Zápis z 130. zasedání rady města

Zápis z 130. zasedání rady města Zápis z 130. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 10.10.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti STL

Více

Zápis z 128. zasedání rady města

Zápis z 128. zasedání rady města Zápis z 128. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 26.09.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 NP Poštovní 96 - žádost o snížení nájemného - Miloslav

Více

Zápis z 145. zasedání rady města

Zápis z 145. zasedání rady města Zápis z 145. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 13.02.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Č.j.: SEK/18/156/VD Tisk č. 1 Smlouva o zřízení služebnosti plynárenského

Více

Zápis z 125. zasedání rady města

Zápis z 125. zasedání rady města Zápis z 125. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 29.08.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Stav chodníku v ulici Bezejmenná u č.p. 620 Rada města

Více

Usnesení z 145. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne

Usnesení z 145. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne Město Mariánské Lázně Městský úřad Mariánské Lázně Ruská 155 353 30 Mariánské Lázně tel.: +420354922111 fax: +420354623186 e-mail: muml@marianskelazne.cz Usnesení z 145. zasedání rady města v Mariánských

Více

Zápis z 135. zasedání rady města

Zápis z 135. zasedání rady města Zápis z 135. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 14.11.2017 od 08.00 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti kabelu

Více

Zápis z 168. zasedání rady města

Zápis z 168. zasedání rady města Zápis z 168. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 02.10.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 BILLA Mariánské Lázně Úšovice ul. Plzeňská žádost o

Více

Zápis z 7. zasedání rady města

Zápis z 7. zasedání rady města Zápis z 7. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 08. 01. 2019 od 08.15 hod do 9.45 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 7 radních Tisk č. 1 Smlouva o budoucí

Více

Zápis z 107. zasedání rady města

Zápis z 107. zasedání rady města Zápis z 107. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 22.03.2017 od 15.00 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Komisní prodej - grafická alba Tisk č. 1 Rada města bere na vědomí

Více

Zápis z 117. zasedání rady města

Zápis z 117. zasedání rady města Zápis z 117. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 06.06.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Zapojení dotace na výsadbu melioračních a zpevňujících

Více

Zápis z 133. zasedání rady města

Zápis z 133. zasedání rady města Zápis z 133. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 31.10.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 1) Revokace usnesení rady města č. RM/529/17 ze dne

Více

Usnesení z 125. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne

Usnesení z 125. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne Město Mariánské Lázně Městský úřad Mariánské Lázně Ruská 155 353 30 Mariánské Lázně tel.: +420354922111 fax: +420354623186 e-mail: muml@marianskelazne.cz Usnesení z 125. zasedání rady města v Mariánských

Více

Zápis z 167. zasedání rady města

Zápis z 167. zasedání rady města Zápis z 167. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 25.09.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Převod členských práv a povinností v Bytovém družstvu

Více

Zápis z 172. zasedání rady města

Zápis z 172. zasedání rady města Zápis z 172. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: Program 172. RM 30. 10. 2018 od 8.15 hod. do 9.20 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Rada města schvaluje

Více

Zápis z 12. zasedání rady města

Zápis z 12. zasedání rady města Zápis z 12. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 19. 02. 2019 od 08.15 hod do 10.45 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 7 radních Program 12.RM Tisk č. 1 Usnesení

Více

Zápis z 171. zasedání rady města

Zápis z 171. zasedání rady města Zápis z 171. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: Program 171.RM 23. 10. 2018 od 08.15 hod. do 9.40 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Rada města schvaluje

Více

Zápis z 38. zasedání rady města

Zápis z 38. zasedání rady města Zápis z 38. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 24. 09. 2019 od 08.15 hod. do 09.27 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 6 radních, omluven Ing. Kalina Tisk

Více

Zápis z 151. zasedání rady města

Zápis z 151. zasedání rady města Zápis z 151. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 03.04.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Č. j.: SEK/18/388/VD Tisk č. 1 Souhlas s využitím pozemků - orientační

Více

Zápis z 132. zasedání rady města

Zápis z 132. zasedání rady města Zápis z 132. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 24.10.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 NP Hlavní 259 - výpověď z nájmu - Julie Luhanová Rada

Více

Usnesení. Město Mariánské Lázně. z 123. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne Malí, ale společně silní

Usnesení. Město Mariánské Lázně. z 123. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne Malí, ale společně silní Město Mariánské Lázně Městský úřad Mariánské Lázně Ruská 155 353 30 Mariánské Lázně tel.: +420354922111 fax: +420354623186 e-mail: muml@marianskelazne.cz Usnesení z 123. zasedání rady města v Mariánských

Více

Usnesení z 33. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne

Usnesení z 33. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne Město Mariánské Lázně Městský úřad Mariánské Lázně Ruská 155 353 30 Mariánské Lázně tel.: +420354922111 fax: +420354623186 e-mail: muml@marianskelazne.cz Usnesení z 33. zasedání rady města v Mariánských

Více

Usnesení z 32. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne

Usnesení z 32. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne Město Mariánské Lázně Městský úřad Mariánské Lázně Ruská 155 353 30 Mariánské Lázně tel.: +420354922111 fax: +420354623186 e-mail: muml@marianskelazne.cz Usnesení z 32. zasedání rady města v Mariánských

Více

Zápis z 114. zasedání rady města

Zápis z 114. zasedání rady města Zápis z 114. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 09.05.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 RGCML - uzavření Dodateku č. 2 k pachtovní smlouvě

Více

Zápis z 100. zasedání rady města

Zápis z 100. zasedání rady města Zápis z 100. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 24.01.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Prodejní stánky - nájemné Tisk č. 1 Rada města: 1) Revokuje usnesení

Více

Zápis z 170. zasedání rady města

Zápis z 170. zasedání rady města Zápis z 170. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 16.10.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Jmenování člena Řídícího výboru MAP Tisk č. 1 Rada města jmenuje

Více

Zápis z 26. zasedání rady města

Zápis z 26. zasedání rady města Zápis z 26. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 04. 06. 2019 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 6 radních, omluven Mgr. Pelc Tisk č. 1 Program 26.RM

Více

Zápis z 169. zasedání rady města

Zápis z 169. zasedání rady města Zápis z 169. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 09.10.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Změna způsobu vyřazení majetku města Tisk č. 1 1. Rada města

Více

Zápis z 18. zasedání rady města

Zápis z 18. zasedání rady města Zápis z 18. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 02. 04. 2019 od 08.15 hod. do 9.40 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 6 radních, omluvena Bc. et Bc. Vejmělková

Více

Zápis z 116. zasedání rady města

Zápis z 116. zasedání rady města Zápis z 116. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 30.05.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Odbor sociálních věcí - sociálně právní ochrana dětí

Více

Zápis z 131. zasedání rady města

Zápis z 131. zasedání rady města Zápis z 131. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 17.10.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti - kabel

Více

Zápis z 157. zasedání rady města

Zápis z 157. zasedání rady města Zápis z 157. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 29.05.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Č.j.: SEK/18/1516/VD Tisk č. 1 Zveřejnění záměru pachtu parcel

Více

Zápis z 166. zasedání rady města

Zápis z 166. zasedání rady města Zápis z 166. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 18.09.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti elektropřípojky

Více

Zápis z 146. zasedání rady města

Zápis z 146. zasedání rady města Zápis z 146. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 27.02.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Č.j.: SEK/18/229/VD Parkování v M.L. Tisk č. 1 Rada města ukládá

Více

Usnesení z 116. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne

Usnesení z 116. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne Město Mariánské Lázně Městský úřad Mariánské Lázně Ruská 155 353 30 Mariánské Lázně tel.: +420354922111 fax: +420354623186 e-mail: muml@marianskelazne.cz Usnesení z 116. zasedání rady města v Mariánských

Více

Zápis z 110. zasedání rady města

Zápis z 110. zasedání rady města Zápis z 110. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 11.04.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Odměny ředitelům škol a šk. zařízení Tisk č. 1 Rada města schvaluje

Více

Usnesení z 131. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne

Usnesení z 131. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne Město Mariánské Lázně Městský úřad Mariánské Lázně Ruská 155 353 30 Mariánské Lázně tel.: +420354922111 fax: +420354623186 e-mail: muml@marianskelazne.cz Usnesení z 131. zasedání rady města v Mariánských

Více

Zápis z 1. zasedání rady města

Zápis z 1. zasedání rady města Zápis z 1. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 13. 11. 2018 od 08.15 hod do 9.35 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 6 radních, omluven Ing. Petr Třešňák Tisk

Více

Zápis z 159. zasedání rady města

Zápis z 159. zasedání rady města Zápis z 159. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 12.06.2018 od 07.30 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Č.j.: SEK/18/1654/VD Dodatky ke smlouvám Tisk č. 1 Rada města

Více

Zápis z 24. zasedání rady města

Zápis z 24. zasedání rady města Zápis z 24. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 21. 05. 2019 od 08.15 hod. do 9.52 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 7 radních Program 24.RM Tisk č. 1 Usnesení

Více

Zápis z 121. zasedání rady města

Zápis z 121. zasedání rady města Zápis z 121. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 25.07.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Uzavření dodatku smlouvy č. 2 se společností Asekol,

Více

Zápis z 141. zasedání rady města

Zápis z 141. zasedání rady města Zápis z 141. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 16.01.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Dohoda o vydání bezdůvodného obohacení č. 1/2017 (

Více

Zápis ze 124. zasedání rady města

Zápis ze 124. zasedání rady města Zápis ze 124. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 22. 08. 2017 od 8.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Byty zvláštního určení, ul. Franze Kafky, kat. území

Více

Zápis z 34. zasedání rady města

Zápis z 34. zasedání rady města Zápis z 34. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 20. 08. 2019 od 08.15 hod. do 10.05 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 5 radních, omluveni Bc. et Bc. Karolina

Více

Zápis z 147. zasedání rady města

Zápis z 147. zasedání rady města Zápis z 147. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 06.03.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Č.j.: SEK/18/246/VD Tisk č. 1 Zvýšení kompenzace ztráty z provozu

Více

Zápis z 163. zasedání rady města

Zápis z 163. zasedání rady města Zápis z 163. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 14.08.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně T- Mobile Czech Republick - datová síť Tisk č. 1 Rada města bere

Více

Zápis z 154. zasedání rady města

Zápis z 154. zasedání rady města Zápis z 154. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 09.05.2018 od 13.00 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Č.j.: SEK/18/1192/VD Tisk č. 1 Pojistná smlouva o havarijním

Více

Zápis z 143. zasedání rady města

Zápis z 143. zasedání rady města Zápis z 143. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 30.01.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Zapojení finančních prostředků Fondu cestovního ruchu

Více

Zápis z 164. zasedání rady města

Zápis z 164. zasedání rady města Zápis z 164. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 28. 08. 2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Nabytí a likvidace nepatrného majetku Tisk č. 1 1. Rada města

Více

Zápis z 137. zasedání rady města

Zápis z 137. zasedání rady města Zápis z 137. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 05.12.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Smlouva - administrátor výběrového řízení a tvorba

Více

Zápis z 119. zasedání rady města

Zápis z 119. zasedání rady města Zápis z 119. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 27.06.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Uzavření Nájemní smlouvy k bytu zvláštního určení.

Více

Zápis z 4. zasedání rady města

Zápis z 4. zasedání rady města Zápis z 4. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 11. 12. 2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 7 radních Program 4. RM Tisk č. 1 Usnesení č. RM/666/18:

Více

Zápis z 152. zasedání rady města

Zápis z 152. zasedání rady města Zápis z 152. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 17.04.2018 od 07.30 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Č.j.: SEK/18/518/VD Parkování v M.L. Tisk č. 1 1. Rada města

Více

Usnesení z 149. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne

Usnesení z 149. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne Město Mariánské Lázně Městský úřad Mariánské Lázně Ruská 155 353 30 Mariánské Lázně tel.: +420354922111 fax: +420354623186 e-mail: muml@marianskelazne.cz Usnesení z 149. zasedání rady města v Mariánských

Více

Zápis z 2. zasedání rady města

Zápis z 2. zasedání rady města Zápis z 2. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 27. 11. 2018 od 08.15 hod do 11.00 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 7 radních Program 2. RM Tisk č. 1 Usnesení

Více

Zápis z 104. zasedání rady města

Zápis z 104. zasedání rady města Zápis z 104. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 28.02.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Převod členských práv a povinností v Bytovém družstvu

Více

Zápis z 9. zasedání rady města

Zápis z 9. zasedání rady města Zápis z 9. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 22. 01. 2019 od 08.15 hod. do 10.10 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 6 radních, omluven Ing. Kalina Tisk

Více

Zápis z 153. zasedání rady města

Zápis z 153. zasedání rady města Zápis z 153. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 24.04.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Č.j.: SEK/18/558/VD Tisk č. 1 Převod členských práv a povinností

Více

Zápis z 162. zasedání rady města

Zápis z 162. zasedání rady města Zápis z 162. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 31.07.2018 od 07.30 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně M. Hurajčík: materiály do Rady města byly zveřejněny v pondělí

Více

Zápis z 17. zasedání rady města

Zápis z 17. zasedání rady města Zápis z 17. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 26. 03. 2019 od 08.15 hod do 9.32 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 6 radních, omluven PhDr. Kajlik Tisk

Více

Zápis z 6. zasedání rady města

Zápis z 6. zasedání rady města Zápis z 6. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 18. 12. 2018 od 08.15 hod do 11.03 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 7 radních Program 6. RM Tisk č. 1 Usnesení

Více

Zápis z 27. zasedání rady města

Zápis z 27. zasedání rady města Zápis z 27. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 11. 06. 2019 od 08.15 hod. do 9.37 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 6 radních, omluven Ing. Kalina, pozdní

Více

Zápis z 10. zasedání rady města

Zápis z 10. zasedání rady města Zápis z 10. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 29. 01. 2019 od 08.15 hod do 10.30 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 7 radních Program 10. RM Tisk č. 1 Usnesení

Více

Zápis z 11. zasedání rady města

Zápis z 11. zasedání rady města Zápis z 11. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 05. 02. 2019 od 08.15 hod. do 10.00 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 6 radních, omluven Bc. Pavlovic Tisk

Více

Zápis z 113. zasedání rady města

Zápis z 113. zasedání rady města Zápis z 113. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 02.05.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Zápis z 29.jednání komise UaD Tisk č. 1 Rada města bere na vědomí

Více

Zápis z 136. zasedání rady města

Zápis z 136. zasedání rady města Zápis z 136. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 28.11.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Jmenování členů konkursní komise - MŠ Vora ML Rada

Více

Rada města Přibyslav. Zápis z 18. schůze Rady města Přibyslav, konané dne v 16:00 hodin v zasedacím sále Lesního družstva obcí

Rada města Přibyslav. Zápis z 18. schůze Rady města Přibyslav, konané dne v 16:00 hodin v zasedacím sále Lesního družstva obcí Zápis z 18. schůze Rady města Přibyslav, konané dne 1. 7. 2015 v 16:00 hodin v zasedacím sále Lesního družstva obcí Přítomni: Martin Kamarád, starosta Michael Omes, místostarosta Václav Henzl, radní Ing.

Více

Zápis z 32. zasedání rady města

Zápis z 32. zasedání rady města Zápis z 32. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 23.07.2019 od 8.15 do 9.52 hodin malá zasedací místnost Městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno 6 radních, omluven Ing. Martin Kalina Program

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. února 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. února 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. února 2017 u p r a v e n á v e r z e č. RM 21/2017 při výkonu funkce jediného společníka společnosti Správa majetku Kynšperk nad Ohří, spol.

Více

Zápis z 21. zasedání rady města

Zápis z 21. zasedání rady města Zápis z 21. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 30. 04. 2019 od 08.15 hod do 9.55 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 6 radních, omluven Mgr. Pelc Tisk č.

Více

Zápis z 150. zasedání rady města

Zápis z 150. zasedání rady města Zápis z 150. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 27.03.2018 od 08.15 hod malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Smlouva ostraha objektu MěÚ Chebská 252 Rada města

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 6 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 7. schůze Rady města Hostinné, konané dne 05.02.2019 112/7/RM/2019 Schválení programu 7. schůze RM program 7. schůze: 1. Schválení programu 7.

Více

57. zasedání Rady města Bučovice ze dne

57. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 57. zasedání Rady města Bučovice ze dne 10.7.2017 1193/57/RM/2017 OSV 01 - Smlouva o dílo "Realizace kanceláří pro sociální odbor - poliklinika Bučovice" smlouvu o dílo na zakázku "Realizace

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 88. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila mimo řádný termín dne 27.08.2014 v 15:00 hodin v malé zasedací síni Městského

Více

Zápis z 161. zasedání rady města

Zápis z 161. zasedání rady města Zápis z 161. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 17.07.2018 od 07.30 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Povolení výjimky z nejvyššího počtu žáků ve skupinách

Více

U S N E S E N Í. 8. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 8. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 8. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 25. 03. 2019 od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: pan Karel Jungbauer, Ing. Hana Šlechtová, Ing. Jan Fiala, paní Zuzana

Více

Usnesení z 136. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne

Usnesení z 136. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne Město Mariánské Lázně Městský úřad Mariánské Lázně Ruská 155 353 30 Mariánské Lázně tel.: +420354922111 fax: +420354623186 e-mail: muml@marianskelazne.cz Usnesení z 136. zasedání rady města v Mariánských

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U Usnesení RM z 64. schůze ZÁPIS USNESENÍ 18. KVĚTNA 2017 R A D A M Ě S T A N E J D K U 64. SCHŮZE Přítomni: Ing. Lubomír Vítek, Jan Tóth, Ludmila Vocelková, Bc. Zdeněk Plas, Bc. Jaromír Trtík Omluveni:

Více

Usnesení z 150. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne

Usnesení z 150. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne Město Mariánské Lázně Městský úřad Mariánské Lázně Ruská 155 353 30 Mariánské Lázně tel.: +420354922111 fax: +420354623186 e-mail: muml@marianskelazne.cz Usnesení z 150. zasedání rady města v Mariánských

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. února 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. února 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. února 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 29/2018 1. rozhodla v souladu s ust. 166 odst. 3 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním,

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 5 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 1. schůze Rady města Hostinné, konané dne 31.10.2018 1/1/RM/2018 Schválení programu 1. schůze rady města program 1. schůze: 1. Schválení programu

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-74/2017 Datum jednání: 02.08.2017 2) Program jednání (USN-R3-1647/2017) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Vyvěšení záměru na budoucí prodej bytu

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 19 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 19 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ 1 Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 19 ze dne 29. 6. 2015 v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV 2242 /2015 Počet listů dokumentu: 6 Usnesení RM č. 352/2015 Rada města Jablonné

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 61. schůzi 06.01.2014 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 7 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Hostinné, konané dne 14.05.2019 242/15/RM/2019 Schválení programu 15. schůze RM program 15. schůze: 1. Schválení programu

Více

Usnesení Rady města Česká Třebová z jednání konaného dne 4. září 2017

Usnesení Rady města Česká Třebová z jednání konaného dne 4. září 2017 č. 840 Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 63 o velikosti 1+1 v čp. 1400 na Masarykově ulici v České Třebové s paní R. W. na dobu určitou, na 12 měsíců, od 01.09.2017 do 31.08.2018

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 5. prosince 2016

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 5. prosince 2016 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 5. prosince 2016 R 792/16 Směrnice pro zadávání veřejných zakázek schvaluje vnitřní směrnici č. 7/2016 Směrnice pro zadávání veřejných zakázek v předloženém znění.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 85. schůze Rady města Hostinné, konané dne 31.05.2017 1311/85/RM/2017 Schválení programu 85. schůze rady města program 85. schůze: 1. Schválení programu

Více

ze 117. schůze Rady města Rumburk, konané dne 30. května 2013

ze 117. schůze Rady města Rumburk, konané dne 30. května 2013 ze 117. schůze Rady města Rumburk, konané dne 30. května 2013 1. Schválení programu Usnesení č. 1828/2013 Rada města Rumburka projednala a schválila doplněný program 117. schůze rady města. 2. Kontrola

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne 1. 11. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4376/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1647/2017 Rada

Více

Usnesení. z 60. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 60. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 60. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 09.01.2017 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 2194/R/090117: předložený

Více

Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 13/2019 konaného dne od 16:13 v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem.

Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 13/2019 konaného dne od 16:13 v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem. Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 13/2019 konaného dne 01. 07. 2019 od 16:13 v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jan Sýkora, místostarosta města MUDr. Martin Zelený, člen rady

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Martin Adam, Mgr. Jiří Vaněk, Petr Marek, Jaroslav Machytka. Omluveni: Zasedání řídil:

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Martin Adam, Mgr. Jiří Vaněk, Petr Marek, Jaroslav Machytka. Omluveni: Zasedání řídil: Upraveno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Město Stráž pod Ralskem U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Stráž pod Ralskem konaného dne 27. září 2017 Přítomní: Omluveni:

Více

TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ)

TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) Č.j. MUCH 23715/2014 TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) Usnesení z 6. schůze Rady města Chebu konané

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 1/ Kontrola usnesení 14/107 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozbory hospodaření příspěvkových organizací

Více

Zápis z 127. zasedání rady města

Zápis z 127. zasedání rady města Zápis z 127. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 19.09.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Zapojení příspěvku na zajištění lékařské pohotovosti

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-82/2017 Datum jednání: 25.10.2017 2) Program jednání (USN-R3-1788/2017) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Zrušení dohody o poskytnutí finančního

Více

171/2018 Prodej p. p. č. 727 v k. ú. Velké Březno

171/2018 Prodej p. p. č. 727 v k. ú. Velké Březno U S N E S E N Í 75. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 20. 8. 2018 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák, PhDr. Mgr. Vítězslav Štefl

Více