MASIV MTB STAGE RACE 2018 PRAVIDLA A PŘEDPISY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MASIV MTB STAGE RACE 2018 PRAVIDLA A PŘEDPISY"

Transkript

1 MASIV MTB STAGE RACE 2018 PRAVIDLA A PŘEDPISY 1. Obecná pravidla Registrací na závod Masiv MTB STAGE Race, který organizuje společnost Geometry Global s.r.o., má účastník nárok na účast v závodě MASIV, který se bude konat od 12. září 2018 do 15. září 2018 ve čtyřech etapách v České republice. Závodu se mohou účastnit osoby, které překročili hranici 18 let v den zahájení závodu, tedy 12. září V případě, že jsou účastníci mladší 18 let, je nezbytné doložit souhlas zákonného zástupce. Počet účastníků je omezen na 200 týmů (400 cyklistů) a vyhrazen pouze pro osoby, které se přihlásily na závod online prostřednictvím přihlášky zveřejněné na adrese Všichni účastníci se mohou zaregistrovat pouze v týmu 2 osob individuální registrace na tento závod není možná. V případě registrace týmu a objednávky doplňkových služeb v podobě ubytování ve vlaku či v hotelu pak musí oba účastníci (členové týmu) vždy zvolit stejnou variantu ubytování. Při registraci do závodu budou účastníci vyzváni, aby poskytli osobní údaje, konkrétně: jméno a příjmení, adresu trvalého bydliště, rok narození, pohlaví, kontaktní číslo, , zdravotní informace. Registraci je možné převést na jiné osoby pouze se souhlasem organizátora v předem stanoveném termínu za poplatek 500 Kč. Registrací účastníci souhlasí s těmito podmínkami a pravidly závodu. 2. Požadavky na zdravotní stav Všichni účastníci se musí ujistit, že jsou dostatečně fyzicky zdatní, aby se mohli účastnit závodu. Zároveň podepisují zdravotní protokol s vědomím náročnosti a souhlasí, že se závodu účastní na vlastní nebezpečí 3. Technická přiměřenost jízdního kola a povinné vybavení Účastníci jsou povinni používat jízdní kola, která jsou určena pouze pro horskou cyklistiku a jsou řízena výhradně lidským pohonem. Všichni účastníci musí zajistit, aby jejich jízdní kola byla v bezvadném technickém stavu. Organizátor si ponechává právo diskvalifikovat všechny soutěžící s nevyhovujícím stavem jízdního kola po předchozím upozornění na technický stav kola. Pořadatel nenese odpovědnost v případě zranění účastníků, poškození zařízení nebo třetí strany, která by nastala kvůli defektu nebo špatném stavu jízdního kola účastníka. Účastník chápe a souhlasí s tím, že musí zajistit bezpečnost svého kola. Pokud si všimne, že jeho vybavení nesplňuje požadavky, musí závadu neprodleně odstranit. Pokud nemůže být závada odstraněna, účastník ztrácí nárok na další účast v závodě.

2 Všichni účastníci závodu musí po celou dobu nosit ochrannou přilbu. Během závodu je zakázáno používat: o tašky a přívěsy pro jízdní kola o nápojové nádoby vyrobené z nepružných materiálů (sklo, kov...) o elektricky poháněná jízdní kola o tandemová jízdní kola o jakýkoliv tažný předmět (lano, elastická upínací guma apod.) 4. Závod Týmy musí zůstat spolu po celou dobu závodu, a to s maximálním rozestupem 3 minuty. Pokud je vzdálenost mezi členy týmu delší než 3 min v mezičase nebo v cíli, bude tým penalizován 30 minutami. Touto penalizací může být tým postihnut pouze jednou v rámci každé etapy. Trasy budou blíže specifikovány v rámci závodního programu, který bude zveřejněn na oficiálních webových stránkách a doručené účastníkům před závodem, nebo po registraci na startu závodu, nejpozději do dne zahájení závodu. Pořadatel si vyhrazuje právo změnit trasu před začátkem závodu bez zvláštního vysvětlení a oznámení. Pokud má organizátor dresy pro vedoucí jezdce v celkovém pořadí, tým má povinnost je nosit během vyhlášení jednotlivých etap a mediálním plnění vzhledem k partnerům závodu. V ostatních případech je nošení dobrovolné. 5. Kategorie soutěžících Jezdci se účastní závodu ve dvoučlenných týmech a budou rozděleni podle věku a pohlaví do následujících kategorií: o MUŽI: narozeni od do roku 1978 o MASTERS: narozeni a dříve (40+) o GRAND MASTERS: narozeni a dříve (50+) o ŽENY: narozené od do roku 1978 o MIX: muž a žena narozeni od do roku 1978 V případě, že členové týmu spadají do různých věkových kategorií, budou zařazeni do kategorie podle věku mladšího z nich. 6. Startovní číslo Po registraci obdrží každý účastník startovní číslo, které je třeba připevnit na řídítka jízdního kola, aby bylo dostatečně viditelné po celou dobu závodu. V případě ztráty startovního čísla závodník neprodleně kontaktuje organizátora závodu, který nu vystaví číslo nové.

3 7. Začátek závodu Místo a čas startu závodu bude uveden v programu závodu, který účastníci získají nejpozději na místě při registraci. Startovní pozice se otevírají 30 minut před začátkem závodu a účastníci musí být na výchozích pozicích nejpozději 10 minut před začátkem závodu. Startovní pozice v první etapě se určují podle startovních čísel, které se účastníkům přidělují podle pořadí registrace do závodu. Startovní pozice pro další etapy se určují na základě průběžných výsledků po každé etapě, konkrétně se to týká týmů na místě. Pořadatel si vyhrazuje právo zvolit přiřazení startovních čísel podle vlastních kritérií. Účastníci, kteří dorazí na startovní pozici po jejich uzavření (později než 10 minut před začátkem), budou umístěni na zadním konci startovacího bloku, bez ohledu na jejich aktuální celkové pořadí. 8. Trasa závodu Účastníci se musí během celého závodu držet daných tras, které jsou popsané v pokynech a vyznačené na webu. Upravovat nebo zkracovat trasu je přísně zakázáno. Je na zodpovědnosti každého z účastníků sledovat závodní trasu. Pokud z jakéhokoli důvodu závodní trasu opustí, musí znovu pokračovat na stejném místě, kde ji opustil. Účastníkům, kteří nedodrží tato pravidla, bude udělena penalizace nebo budou diskvalifikováni. Odhazování bidonů na pití a ostatního odpadu na závodní trati je přísně zakázáno. Účastníkům, kteří nedodržují tato pravidla, může být udělena penalizace. Odhazování odpadu bude povoleno v rámci občerstvovacích zón, jejichž území bude viditelně vymezeno. Pořadatel si vyhrazuje právo změnit trasy, a to ještě před začátkem závodu, což může mít za následek prodloužení či zkrácení tras oproti původnímu předpokladu. Pořadatel si vyhrazuje právo měnit umístění etap v případě nepříznivých podmínek. 9. Části závodních tratí na veřejných komunikacích Závodní trasa bude na některých místech procházet nebo překračovat veřejné dopravní cesty, které nebudou uzavřené běžnému provozu. Během průjezdů veřejných komunikací jsou účastníci povinni chovat se podle platných dopravních předpisů České republiky a nebránit ostatním účastníkům provozu. Pořadatel se ve spolupráci s policií snaží co nejlépe přizpůsobit řízení dopravy požadavkům závodu uzavřením některých částí silnice, upozornit ostatní účastníky provozu i upozornit účastníky závodu na blížící se vozidla. Všichni účastníci si musí být vědomi toho, že v průběhu celého závodu jsou účastníky veřejné silniční dopravy a musí se chovat v souladu s platnými pravidly provozu. Pokud účastník způsobí, nebo se účastní dopravní nehody, vztahují se na něj platné zákony a dopravní předpisy České Republiky.

4 10. Občerstvovací zóny Na každé etapě závodu budou 1 nebo 2 občerstvovací zóny, v závislosti na délce a profilu trati, ve kterých budou mít účastníci možnost doplnit nebo vyměnit bidony na pití izotonickými nápoji a vodou. K dispozici bude také ovoce apod. Účastníci jsou povinni se během závodu postarat o své potřeby v oblasti jídla a nápojů. Pořadatel se pokusí poskytnout dostatečné množství v občerstvovacích zónách, ale nenese odpovědnost za jejich případný nedostatek. 11. Kodexy chování během závodu Všichni účastníci jsou povinni dodržovat pravidla fair play a jednat s respektem k ostatním účastníkům, dalším osobám a životnímu prostředí. Účastníci závodu jsou povinni jezdit v souladu se svými dovednostmi a schopnostmi, zejména při sjezdech a technických pasážích. Pomalejší účastníci musí poskytnout otevřený průjezd v nejbližším možném místě, aby uvolnili cestu těm rychlejším. V případě havárie jsou účastníci povinni poskytnout první pomoc ostatním účastníkům závodu. Členové týmu si mohou navzájem pomáhat, ovšem mechanické spojování jízdních kol (vlečení) je zakázáno. 12. Pomoc od jiných osob Účastníci závodu nesmějí přijímat žádnou pomoc od jiných osob, jako například odtahování nebo zatlačení. Vydávání potravin, nápojů, oděvů nebo náhradních dílů od osob, které stojí na hranicích závodní tratě je zakázáno. Povoleno je vydávání potravin, nápojů nebo náhradních dílů od členů servisního týmu v přesně vymezených prostorech. 13. Ukončení během závodu Účastníci, kteří nedokončí závod, jsou povinni, pokud je to možné, nahlásit tuto skutečnost pořadateli. V této souvislosti je nezbytné, aby alespoň jeden z týmu měl u sebe mobilní telefon s kontaktem na pořadatele závodu. V případě ukončení kvůli zdravotním problémům může účastník nahlásit ukončení závodu pořadateli a nechat si poskytnout lékařskou pomoc. V případě poruchy jízdního kola nebo zranění mají účastníci povinnost, pokud je to možné, umožnit průjezd ostatním účastníkům závodu.

5 14. Měření závodu Čas účastníků se měří individuálně čipovým zařízením, které bude součástí startovního balíčku. Každý z účastníků bude měřen nezávisle na partnerovi týmu. Výsledky se řídí časem pomalejšího člena týmu. Čip musí být připevněn k vidlici kola během celého závodu. Účastník je zodpovědný za čipové zařízení během všech fází závodu. Účastníkovi se zakazuje používat více než jeden časový čip. Účastník, který se nedostaví na místo startu do 10 minut od oficiálního zahájení etapy, bude uveden na denních výsledcích jako DNS (neodstartoval). 15. Dokončení závodu Každá etapa má časový limit v cílové rovince (např. 16:00). Všichni účastníci, kteří před tímto časem nepřekročí cílovou čáru, budou ve výsledkové listině označeni DNF (nedorazili do cíle). V závodě mohou dál pokračovat, ale jejich celkové časy už se nebudou měřit. Pořadatel může 30 min před startem etapy prodloužit nebo zkrátit maximální čas dojezdu do cíle. Celkové pořadí: týmy, které dokončily všechny etapy, se objeví v celkovém žebříčku závodu. Všichni účastníci, kteří přišli o týmového partnera, mají nárok pokračovat v závodě, ale jejich čas se nebude započítávat do celkových výsledků. Účastníci, kteří nedokončí jednu z etap, mají právo začít v další etapě, ale nebudou uvedeni ve výsledkové listině. 16. Výsledky a ceny Slavnostní vyhlášení vítězů v soutěžích a jednotlivých kategoriích se bude konat po každé etapě. Během celkového slavnostního vyhlášení vítězů získají odměnu první tři týmy v kategoriích MUŽI, MASTERS, GRAND MASTERS, ŽENY a MIX. Ceny se udělují po vyhlášení vítězů. Pokud se vítězové slavnostního vyhlášení nezúčastní, není organizátor povinen doručit odměny, ale věnuje je na charitativní účely. Všechny výsledky budou k vidění v místě cíle po dokončení etap i celého závodu a na oficiálním webu události. 17. Sankce, diskvalifikace a stížnosti Startovní číslo je připevněno, ale není viditelné = varování Nebezpečná / agresivní jízda = diskvalifikace Jízda bez přilby / sundání přilby během závodu = diskvalifikace Nedokončení etapy = diskvalifikace

6 Nedodržení dopravních předpisů = varování a penalizace 30 min Nedodržení pravidel soutěže (stopa, start, kontrola...) = diskvalifikace / penalizace 30 min Odhození odpadu mimo vymezené zóny = penalizace 30 min Členové družstva jsou více než 3 minuty od sebe = penalizace 30 minut Stížnost na události během závodu lze předložit sportovnímu řediteli závodu pouze v písemné formě a to nejdéle 15 minut poté, co závodník dokončil závod. Stížnosti na výsledky lze předložit hlavnímu rozhodčímu pouze písemně a ne déle než 15 minut po uběhnutí časového limitu etapy. 18. Odpovědnost Každý účastník je odpovědný za svou vlastní bezpečnost během závodu. Pořadatel nenese žádnou odpovědnost za možné zranění nebo škody způsobené účastníkům závodu. Při registraci musí účastníci závodu podepsat prohlášení o přijetí všech rizik spojených s účastí v závodě. Účastník si je vědom a souhlasí s tím, že MASIV MTB Stage Race je vytrvalostní a extrémní sport, ve kterém hrozí nebezpečí vážných úrazů, ohrožení zdraví, úmrtí, nebo zranění účastníků a poškození jejich sportovního vybavení nebo jakéhokoliv dalšího vybavení. Účastník si je vědom a rozumí, že pro závod MASIV MTB Stage Race je třeba mít dovednosti nezbytné pro horskou cyklistiku, že části závodu povedou na skalnatých, úzkých a strmých cestách, štěrku, stejně jako silnicích, které jsou vystaveny povětrnostním podmínkám nebo dešti. Pořadatel nenese odpovědnost za případný vznik škody účastníkovi, na jeho vybavení nebo škodě způsobené jakékoli třetí straně během závodu. Pořadatel není zodpovědný za žádné zdravotní problémy účastníka během nebo po závodu. Pořadatel si vyhrazuje právo zakázat účast všem účastníkům, kteří nedodrží tyto podmínky a předpisy. Účastník závodu nemá nárok na reklamaci u pořadatele. 19. Zrušení závodu Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoliv zrušit nebo přerušit závod v případě zásahu vyšší moci, nepředvídatelné situace nebo ohrožení bezpečnosti účastníků závodu nebo jiných osob. V případě zrušení závodu kvůli výše uvedeným okolnostem nemají účastníci závodu žádné právo na odškodnění. V případě zrušení závodu z důvodu vyšší moci není pořadatel povinen vrátit startovné v plné výši.

7 20. Sankce a poplatky za zrušení/změnu registrace Registrace mohou být zrušeny pouze na základě písemné žádosti o Storno poplatky při zrušení registrace do % ze zaplacené částky o Storno poplatky při zrušení registrace do % ze zaplacené částky o Storno poplatky při zrušení registrace do % ze zaplacené částky o Storno poplatky při zrušení registrace po % ze zaplacené částky Změna jezdců v týmu zpoplatněna jednorázovou částkou 500 Kč. Doporučujeme závodníkům, aby si pro případ neúčasti v závodu sjednali pojištění proti storno poplatku ze zaplacené částky. Já, níže podepsaný, souhlasím s těmito Pravidly a předpisy závodu MASIV MTB STAGE RACE jméno a příjmení. datum narození. trvalé bydliště. V.. dne podpis

Všeobecné smluvní (obchodní) podmínky FREE LITOVEL BOBR CUP

Všeobecné smluvní (obchodní) podmínky FREE LITOVEL BOBR CUP Všeobecné smluvní (obchodní) podmínky FREE LITOVEL BOBR CUP www.bobr-cup.cz Tyto podmínky se vztahují na sportovní akci, závod FREE LITOVEL BOBR CUP (dále jen BOBR CUP ), konaný dne 5.10. 2019 a jeho případné

Více

PRAVIDLA SERIÁLU 1. OBECNÁ ČÁST 2. PODMÍNKY REGISTRACE

PRAVIDLA SERIÁLU 1. OBECNÁ ČÁST 2. PODMÍNKY REGISTRACE PRAVIDLA SERIÁLU 1. OBECNÁ ČÁST 1.1. Organizátorem seriálu Czech SwimRun Tour je společnost 4Motion z.s., se sídlem K Olympiku 563/2, 186 00 Praha 8. 1.2. Základní pojmy používané dále v textu: 1.2.1.

Více

POKYNY PRO ÚČASTNÍKY 1. ROČNÍKU ZÁVODU MĚSTECKÁ DESÍTKA

POKYNY PRO ÚČASTNÍKY 1. ROČNÍKU ZÁVODU MĚSTECKÁ DESÍTKA POKYNY PRO ÚČASTNÍKY 1. ROČNÍKU ZÁVODU MĚSTECKÁ DESÍTKA Každý závodník, který se přihlásí na závod Městecká desítka se zavazuje, že bude dodržovat následující pravidla a ctít zásady FAIR PLAY. VŠEOBECNÉ

Více

Závod je určen pro amatérské cyklisty (bez závodní licence). Forma závodu je individuální časovka s intervalovým startem na trati o délce cca 12 km.

Závod je určen pro amatérské cyklisty (bez závodní licence). Forma závodu je individuální časovka s intervalovým startem na trati o délce cca 12 km. P R O P O Z I C E závodu pro amatérské cyklisty na horských kolech OPEN BIKE RACE 2014 TERMÍN: sobota 29.března 2014, MÍSTO: Areál Golf Parku Plzeň - Dýšina POŘADATEL: Plzeňský Golf park a.s. Horomyslická

Více

Neděle , DOKSY

Neděle , DOKSY Neděle 8.9.2019, DOKSY www.trirace.cz www.facebook.com/doksyman Časový limit Časový limit pro dokončení závodu je 7 hodin, na plaveckou část 1:15 hod. Plavecká část a použití neoprenů Použití neoprenů

Více

STRABAG MTB CUP 2013 Český pohár a mistrovství ČR MTB 2013 cross-country

STRABAG MTB CUP 2013 Český pohár a mistrovství ČR MTB 2013 cross-country STRABAG MTB CUP 2013 Český pohár a mistrovství ČR MTB 2013 cross-country Český svaz cyklistiky vypisuje národní pohár horských kol v olympijské disciplíně cross-country. Pohár se uskuteční v termínu od

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Prodej vstupenek (startovních lístků) online na sportovní akce. Společnost Events 4 you, z.s. Mikuleckého 1311/8, PSČ 147 00, IČ: 03675131, vedená u Městského soudu v Praze,

Více

Velíšskej přespolňák - propozice

Velíšskej přespolňák - propozice Velíšskej přespolňák - propozice 3. ročník sobota 24. června 2017 Termín: sobota 24. června 2017 Místo konání: Pořadatel: obec Veliš, okres Benešov Tělovýchovná jednota Sokol Veliš ve spolupráci s Obcí

Více

Visegrad 4 Bicycle Race - GP Czech Republic (závod UCI 1.2) Neděle, 15. května 2016

Visegrad 4 Bicycle Race - GP Czech Republic (závod UCI 1.2) Neděle, 15. května 2016 Propozice Úvod Visegrad 4 Bicycle Race - GP Czech Republic (závod UCI 1.2) Neděle, 15. května 2016 Závod Visegrad 4 Bicycle Race - GP Czech Republic je jednodenní silniční závod kategorie Elite kategorie

Více

16. ročník Becker cupu se skládá z těchto devíti závodů: Bodové hodnocení: Bodování:

16. ročník Becker cupu se skládá z těchto devíti závodů: Bodové hodnocení: Bodování: Změny jsem udělal červeně a bylo by dobré je nechat zvýrazněně i na webu...aktualizace 19.1.2016 PRAVIDLA Becker cupu 2016 16. ročník Becker cupu se skládá z těchto devíti závodů: 25.3. - Dýšina golfový

Více

Řád 14. cyklistického závodu Kowary Pomezní Boudy

Řád 14. cyklistického závodu Kowary Pomezní Boudy Řád 14. cyklistického závodu Kowary Pomezní Boudy 1. Cíl akce - zvýšení popularity cyklistiky jako formy zábavy, formy aktivního odpočinku, rekreace a sportu - zvýšení povědomí o turistických místech v

Více

Slovensko Bratislava parkoviště Klokočova 48 8'7.980"N, 17 6'57.993"E. (orientační bod Vodní věž)

Slovensko Bratislava parkoviště Klokočova 48 8'7.980N, 17 6'57.993E. (orientační bod Vodní věž) Bratislava Vídeň koloběžkový závod (jízda) sobota 28.4.2018 Bratislava Vídeň je závod ve kterém nikdo není poslední, záleží na Vás jak jízdu podél Dunaje pojmete, buď v závodním či turistickém tempu. Závod

Více

SLEZSKÁ HARTA HEAD BIKE MARATON 8. ročník závodu horských kol kolem přehrady Slezská Harta

SLEZSKÁ HARTA HEAD BIKE MARATON 8. ročník závodu horských kol kolem přehrady Slezská Harta SLEZSKÁ HARTA HEAD BIKE MARATON 8. ročník závodu horských kol kolem přehrady Slezská Harta Pořadatel: Mikroregion Slezská Harta a NOVUS BIKE s.r.o. Termín: sobota 3. června 2017 Klasifikace: Tratě: Jedná

Více

MTB orientační závod dvojic

MTB orientační závod dvojic MTB orientační závod dvojic horská kola 7.ročník Kralupy nad Vltavou neděle 24.6.2012 Závod se koná za podpory města Kralupy nad Vltavou Termín: neděle 24.6.2012 Pořadatel: KČT MTB Kralupy n/vlt. Trasa:

Více

Novoveský běh ročník *

Novoveský běh ročník * Novoveský běh 2016 1. ročník * 2. 7. 2016 Pořadatel: Obec Nová Ves pod Pleší Kontakt: Za poštou 90, Nová Ves pod Pleší 262 04 Ředitel závodu: Jan Havelka 777 302 950 Technický ředitel: Pepa Burian 723

Více

PRAVIDLA ZÁVODU WILSONKA RACE 2018

PRAVIDLA ZÁVODU WILSONKA RACE 2018 Tato pravidla se vztahují na extrémní běžecký překážkový závod WILSONKA RACE, konaný dne 8. 9. 2018 a jeho případné doprovodné akce v roce 2018 a jsou nedílnou součástí Všeobecných podmínek pro závod WILSONKA

Více

Propozice soutěže O pohár starostu města Prostějov 6. ročník I. a II. kolo SPORTOVNÍ DEN NA KOLEČKÁCH

Propozice soutěže O pohár starostu města Prostějov 6. ročník I. a II. kolo SPORTOVNÍ DEN NA KOLEČKÁCH Propozice soutěže O pohár starostu města Prostějov 6. ročník I. a II. kolo SPORTOVNÍ DEN NA KOLEČKÁCH 1.5. 2010 a 18.9. 2010 ADRENALINSPORT KLUB & FK DUKLA Prostějov místo konání Severní obslužná - Prostějov,

Více

ZODM - LYŽAŘSKÝ ORIENTAČNÍ BĚH - POKYNY

ZODM - LYŽAŘSKÝ ORIENTAČNÍ BĚH - POKYNY Pořadatel ZODM - LYŽAŘSKÝ ORIENTAČNÍ BĚH - POKYNY Krajský svaz orientačních sportů Kraje Vysočina a Sportovní klub Orientační sporty Nové Město na Moravě Centrum závodu Nové Město na Moravě, Vysočina Program

Více

Propozice. Termín: sobota 9. června 2018

Propozice. Termín: sobota 9. června 2018 Propozice Pořadatel: Mikroregion Slezská Harta a NOVUS BIKE s.r.o. Termín: sobota 9. června 2018 Klasifikace: Jedná se o cyklistický závod jednotlivců na zejména nezpevněných otevřených tratích za běžného

Více

Závod se koná v sobotu 23. září 2017 ve sportovním areálu Plovárenská v Havlíčkově Brodě. Pro koho

Závod se koná v sobotu 23. září 2017 ve sportovním areálu Plovárenská v Havlíčkově Brodě. Pro koho Datum a místo Závod se koná v sobotu 23. září 2017 ve sportovním areálu Plovárenská v Havlíčkově Brodě. Pro koho Havlíčkobrodský půlmaraton je určen pro širokou veřejnost, profesionální i amatérské sportovce.

Více

Český pohár a mistrovství ČR ve fourcrossu 2009 :Propozice

Český pohár a mistrovství ČR ve fourcrossu 2009 :Propozice Český pohár a mistrovství ČR ve fourcrossu 2009 :Propozice I. Obecná ustanovení 1. Oficiální název seriálu: Český pohár ve fourcrossu 2009 (ČP-4X), osmý ročník. Alternativně a plnohodnotně lze používat

Více

Velíšskej přespolňák

Velíšskej přespolňák Velíšskej přespolňák 2. ročník sobota 25. června 2016 Termín: sobota 25. června 2016 Místo konání: Pořadatel: obec Veliš, okres Benešov Tělovýchovná jednota Sokol Veliš ve spolupráci s Obcí Veliš a dalšími

Více

ŠKODA CUP 2019 ČESKÝ POHÁR NA SILNICI

ŠKODA CUP 2019 ČESKÝ POHÁR NA SILNICI Generální partner Českého svazu cyklistiky ŠKODA CUP 2019 ČESKÝ POHÁR NA SILNICI Základní charakteristika Český pohár mužů 2019 je celoroční soutěž v silniční cyklistice vypsaná pro kategorie ELITE, U23

Více

1000 MIL ČESKOSLOVENSKÝCH A VELKÁ MOTOCYKLOVÁ SOUTĚŽ 14. 6. 2014 XXXXV.

1000 MIL ČESKOSLOVENSKÝCH A VELKÁ MOTOCYKLOVÁ SOUTĚŽ 14. 6. 2014 XXXXV. 1000 MIL ČESKOSLOVENSKÝCH A VELKÁ MOTOCYKLOVÁ SOUTĚŽ 14. 6. 2014 XXXXV. ročník Pořádá Veteran Car Club Praha, člen federace klubu historických vozidel PROPOZICE KODEX SOUTĚŽE Jízda je pořádána v souladu

Více

MOTOCHINA CUP 2010 SERIÁL AMATÉRSKÝCH ZÁVODŮ MOTOREK A ČTYŘKOLEK

MOTOCHINA CUP 2010 SERIÁL AMATÉRSKÝCH ZÁVODŮ MOTOREK A ČTYŘKOLEK MOTOCHINA CUP 2010 SERIÁL AMATÉRSKÝCH ZÁVODŮ MOTOREK A ČTYŘKOLEK PRAVIDLA A POKYNY PRO ZÁVODY: 1. Dva povinné viditelné body pro startovní číslo: - na přední tabulce (platí i pro čtyřkolky) - na zádech

Více

Blinduro 2017 Podzim Propozice

Blinduro 2017 Podzim Propozice Blinduro 2017 Podzim Propozice I. Obecná ustanovení 1. Oficiální název závodu: Blinduro. Alternativně a plnohodnotně lze používat název se spojení s označením generálního partnera a/nebo dovětkem určujícím

Více

HMP Propozice

HMP Propozice 1. Šampionát a závod 1.1. Sedmý ročník individuálního šampionátu závodů motokár. Seriál 7 závodů během roku 2019, který je určen pro širokou veřejnost, tedy jak pro začínající, tak i pro pokročilé a profesionální

Více

Půlmaraton Plzeňského kraje 2015

Půlmaraton Plzeňského kraje 2015 Datum Start Vzdálenost Cíl Limit 16. 5. 2015 silnice před areálem Škodaland 11:00 21,0975 km silnice před areálem Škodaland 3 hodiny Kategorie: Pro zařazení do kategorie je rozhodující ročník narození.

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO ÚČASTNÍKY NOČNÍHO ZÁVODU NIGHTRUNNER

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO ÚČASTNÍKY NOČNÍHO ZÁVODU NIGHTRUNNER VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO ÚČASTNÍKY NOČNÍHO ZÁVODU NIGHTRUNNER Souhlas s těmito podmínkami je nezbytně nutný pro registraci na noční závod NIGHT RUNNER 2015. Upravují smluvní vztah mezi organizátorem této

Více

Místo konání: Zvole u Prahy - prezentace do 10:00

Místo konání: Zvole u Prahy - prezentace do 10:00 BMC Transbrody 2018 Datum konání: neděle 16 záři 2018 Místo konání: Zvole u Prahy - prezentace do 10:00 Prezentace (start/cíl) a příjezd na parkoviště 1 / 15 Trasy a ročníky narození 50 km BMC Transbrody

Více

Sportovní řády seriálu WBC 2009

Sportovní řády seriálu WBC 2009 Sportovní řády seriálu WBC 2009 Čl. 1 Obecně 1) Disciplína: Bikerally (sjezd horských kol ve stylu rally) 2) Název seriálu: WBC - Specialized Bikerally Championship 2009 Mistrovství ČR v bikerally 3) Promotér

Více

1000 MIL ČESKOSLOVENSKÝCH XXXXIX. Ročník

1000 MIL ČESKOSLOVENSKÝCH XXXXIX. Ročník 1000 MIL ČESKOSLOVENSKÝCH 14.-16.6.2018 XXXXIX. Ročník Soutěž historických vozidel pro opravdové sportsmany pořádaná u příležitosti 100. Výročí vzniku samostatné Československé republiky Pořádá Veteran

Více

Český pohár a mistrovství ČR v TRIALU 2011

Český pohár a mistrovství ČR v TRIALU 2011 Český pohár a mistrovství ČR v TRIALU 2011 Propozice: I. Obecná ustanovení 1. Oficiální název seriálu: Český pohár v Trialu 2011 (ČP-Trial), druhý ročník. Alternativně a plnohodnotně lze používat názvy

Více

BOSKOVICKÉ BĚHY 2017 Propozice - Běh za sedmizubým hřebenem na 12,5 km

BOSKOVICKÉ BĚHY 2017 Propozice - Běh za sedmizubým hřebenem na 12,5 km BOSKOVICKÉ BĚHY 2017 Propozice - Běh za sedmizubým hřebenem na 12,5 km Zúčastněte se VIII. ročníku a buďte společně s námi u největší sportovně kulturní akce regionu. Závod je určen všem, kteří se oficiálně

Více

FORCE CUP ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2015

FORCE CUP ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2015 ČESKÝ POHÁR 2015 / SILNICE ROZPIS FORCE CUP Základní charakteristika ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2015 Český pohár mužů 2015 je celoroční soutěž v silniční cyklistice vypsaná pro kategorie ELITE, U23 a vybrané

Více

BOSKOVICKÉ BĚHY 2017 Propozice Dětské běhy

BOSKOVICKÉ BĚHY 2017 Propozice Dětské běhy BOSKOVICKÉ BĚHY 2017 Propozice Dětské běhy Zúčastněte se VIII. ročníku a buďte společně s námi u největší sportovně kulturní akce regionu. Přijďte běhat, fandit, bavit se! Nejlepší tři závodníci z každé

Více

4. ročník závodu na horských kolech. 28. dubna, Plzeň POŘADATEL: IČ:26 34 46 70. Organizační výbor: Předseda výboru: Velitel tratě: Tisková mluvčí:

4. ročník závodu na horských kolech. 28. dubna, Plzeň POŘADATEL: IČ:26 34 46 70. Organizační výbor: Předseda výboru: Velitel tratě: Tisková mluvčí: P R O P O Z I C E změna k 15.4. 4. ročník závodu na horských kolech ŠKODABIKE marathon 28. dubna, Plzeň P R O Š I R O K O U V E Ř E J N O S T POŘADATEL: SUMMIT DRIVE, s.r.o. IČ:26 34 46 70 gsm: 737 825

Více

ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2016

ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2016 ČESKÝ POHÁR 2016 / SILNICE ROZPIS Základní charakteristika ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2016 Český pohár mužů 2016 je celoroční soutěž v silniční cyklistice vypsaná pro kategorie ELITE, U23 a vybrané juniory

Více

BOSKOVICKÉ BĚHY 2016 Propozice Dětské běhy

BOSKOVICKÉ BĚHY 2016 Propozice Dětské běhy BOSKOVICKÉ BĚHY 2016 Propozice Dětské běhy Zúčastněte se VII. ročníku a buďte společně s námi u největší sportovně kulturní akce regionu. Přijďte běhat, fandit, bavit se! Nejlepší tři závodníci z každé

Více

propozice: Blanenská desítka 2017

propozice: Blanenská desítka 2017 propozice: Blanenská desítka 2017 Dne: so 9. září 2017 Místo: Ročník: 4. Poháry: Délka hlavní tratě: Povrch: Blansko, ul. Poříčí (sportovní ostrov) Okresní běžecká liga Blansko 10 km (ostatní viz orig.

Více

Blinduro 2017 Propozice

Blinduro 2017 Propozice Blinduro 2017 Propozice I. Obecná ustanovení 1. Oficiální název závodu: Blinduro. Alternativně a plnohodnotně lze používat název se spojení s označením generálního partnera a/nebo rokem konání. Dále jen

Více

Winter Slalom Cup 2018/19 Propozice Pořadatelem a promotérem šampionátu je Československý autoslalom z.s.

Winter Slalom Cup 2018/19 Propozice Pořadatelem a promotérem šampionátu je Československý autoslalom z.s. 1. Šampionát a závod 1.1. Winter Slalom Cup je zimní šampionát automobilových závodů pro amatérské i profesionální jezdce na uzavřených tratích se sériovými i závodními automobily. 1.2. Pořadatelem a promotérem

Více

Mezinárodní akademické mistrovství ČR v inline bruslení závod na 21 km

Mezinárodní akademické mistrovství ČR v inline bruslení závod na 21 km Mezinárodní akademické mistrovství ČR v inline bruslení závod na 21 km Pořadatel: Slezská univerzita v Opavě z pověření ČESKÉ ASOCIACE UNIVERZITNÍHO SPORTU Datum soutěže: sobota 18. září 2011 Místo soutěže:

Více

Místo konání: Zvole u Prahy - prezentace dětí do 9:00

Místo konání: Zvole u Prahy - prezentace dětí do 9:00 BMC Transbrody 2018 - propozice děti Datum konání: neděle 16 záři 2018 Místo konání: Zvole u Prahy - prezentace dětí do 9:00 Příjezd na parkoviště 1 / 8 Mapa areálu pro dětské závody Trasy a ročníky narození

Více

Neděle 18. července 2018, Nové Mlýny

Neděle 18. července 2018, Nové Mlýny Neděle 18. července 2018, Nové Mlýny www.trirace.cz www.facebook.com/doksyman Časový limit Časový limit pro dokončení závodu je 7 hodin, na plaveckou část 1:15 hod. Plavecká část a použití neoprenů Použití

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO ÚČASTNÍKY ZÁVODU HEIPARK DUATLON 2019

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO ÚČASTNÍKY ZÁVODU HEIPARK DUATLON 2019 VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO ÚČASTNÍKY ZÁVODU HEIPARK DUATLON 2019 Tyto podmínky se vztahují na duatlonový závod HEIPARK DUATLON 2019. Pořadatelem a organizátorem (dále jen jako organizátor ) závodu HEIPARK

Více

BOSKOVICKÉ BĚHY 2018 Propozice - Běh za sedmizubým hřebenem na 12,5 km

BOSKOVICKÉ BĚHY 2018 Propozice - Běh za sedmizubým hřebenem na 12,5 km BOSKOVICKÉ BĚHY 2018 Propozice - Běh za sedmizubým hřebenem na 12,5 km Zúčastněte se IX. ročníku a buďte společně s námi u největší sportovně kulturní akce regionu. Závod je určen všem, kteří se oficiálně

Více

Eurocup a 4. kolo Rollo ligy Račice

Eurocup a 4. kolo Rollo ligy Račice Eurocup a 4. kolo Rollo ligy Račice Termín: 15. - 16. 7. 2017 Místo: Račice Labe aréna Račice Vypsání závodů: kritérium, štafeta, dlouhý závod, dětské závody, kategorie OPEN Mapa: Pátek 18:00-20:00 - oficiální

Více

Vodní záchranná služba místní skupina Nové Mlýny ve spolupráci s Yacht Club Dyje, sportovní středisko Pavlov a hasiči Hustopeče pořádají

Vodní záchranná služba místní skupina Nové Mlýny ve spolupráci s Yacht Club Dyje, sportovní středisko Pavlov a hasiči Hustopeče pořádají Vodní záchranná služba místní skupina Nové Mlýny ve spolupráci s Yacht Club Dyje, sportovní středisko Pavlov a hasiči Hustopeče pořádají 1. ročník prázdninového závodu (nejen) záchranářů Pálavský záchranář

Více

Pravidla pro organizátory oficiálních závodů CFSUP

Pravidla pro organizátory oficiálních závodů CFSUP Pravidla pro organizátory oficiálních závodů CFSUP TECHNICKÝ PERSONÁL Osoby nezbytné pro pořádání závodu v rámci Českého poháru zaštítěného českou federací CFSUP (dále jen federace ) jsou: 1. Sportovně

Více

Dobroslavický jarní duatlon Sobota , Dobroslavice

Dobroslavický jarní duatlon Sobota , Dobroslavice Dobroslavický jarní duatlon 2019 Sobota 4.5. 2019, Dobroslavice Název závodu Dobroslavický jarní duatlon 2019 Statut závodu Závod Moravskoslezského poháru v triatlonu Distance hl. závodu 1. běh 5 km cyklistika

Více

PÁLAVSKÉ DRÁČE 2018 VIII. ročník závodu dračích lodí českých a rakouských škol

PÁLAVSKÉ DRÁČE 2018 VIII. ročník závodu dračích lodí českých a rakouských škol PÁLAVSKÉ DRÁČE 2018 VIII. ročník závodu dračích lodí českých a rakouských škol Termín: pátek 22. 6. 2018 Místo: řeka Dyje, Břeclav (areál Slováckého veslařského klubu SVK Břeclav) Více na www.svkbreclav.cz

Více

propozice: Blanenská desítka 2015

propozice: Blanenská desítka 2015 propozice: Blanenská desítka 2015 Dne: so 12. září 2015 Místo: Ročník: 2. Poháry: Délka hlavní tratě: Povrch: Blansko, ul. Poříčí (sportovní ostrov) Okresní běžecká liga Blansko 10 km (ostatní viz orig.

Více

XTERRA MOUNTAINTIME OPAVA 2019 PROPOZICE

XTERRA MOUNTAINTIME OPAVA 2019 PROPOZICE XTERRA MOUNTAINTIME OPAVA 2019 PROPOZICE Obecné informace: Název závodu: XTERRA MOUNTAINTIME Opava 2019 Datum konání: 24. 8. 2019 Místo konání: Stříbrné jezero, Opava GPS: 49.9550886N, 17.8913964E Status

Více

UCI EVROPSKÝ POHÁR V CYKLISTICE HANDICAPOVANÝCH & MEMORIÁL EVŽENA CIHLÁŘE & ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE V SILNIČNÍ CYKLISTICE PROPOZICE

UCI EVROPSKÝ POHÁR V CYKLISTICE HANDICAPOVANÝCH & MEMORIÁL EVŽENA CIHLÁŘE & ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE V SILNIČNÍ CYKLISTICE PROPOZICE UCI EVROPSKÝ POHÁR V CYKLISTICE HANDICAPOVANÝCH & MEMORIÁL EVŽENA CIHLÁŘE & ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE V SILNIČNÍ CYKLISTICE 29. 30.září 2012 PROPOZICE POŘADATEL : SK Handicapovaných cyklistů Praha Česká asociace

Více

FINÁLE ŠUMAVSKÉHO POHÁRU MTB 2015. MTB XCO A ZÁVOD DO VRCHU Vimperk 6. 9. 2015

FINÁLE ŠUMAVSKÉHO POHÁRU MTB 2015. MTB XCO A ZÁVOD DO VRCHU Vimperk 6. 9. 2015 Pořadatel: Bike klub Vimperk Místo: Vimperk Náměstí svobody Termín: Neděle 6. 9. 2015 Ředitel závodu: Vojtěch Huřík Hlavní rozhodčí: Ing. Luděk Sáska Velitel trati: Ondřej Šavrňák MTB XCO A ZÁVOD DO VRCHU

Více

Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním rejstříku C 25967 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem IČ: 28664523

Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním rejstříku C 25967 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem IČ: 28664523 Pravidla soutěže společnosti REDUCCIA s.r.o. Vyhlašovatel soutěže Vyhlašovatelem soutěže je REDUCCIA s.r.o., (dále jen "vyhlašovatel"). Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním

Více

PROHLÁŠENÍ ZÁVODNÍKA

PROHLÁŠENÍ ZÁVODNÍKA PROHLÁŠENÍ ZÁVODNÍKA ÚČASTNÍCI ZÁVODU 1. Závod MajDay je adrenalinový běžecký závod konaný v rámci sportovní akce MajDay ve Vendryni dne 10. 8. 2019. 2. MajDay je závodem, ve kterém mohou startovat pouze

Více

PRAVIDLA NEXT RC RALLY CHAMPIONSHIP 2017 ORGANIZAČNÍ ČÁST

PRAVIDLA NEXT RC RALLY CHAMPIONSHIP 2017 ORGANIZAČNÍ ČÁST PRAVIDLA NEXT RC RALLY CHAMPIONSHIP 2017 ORGANIZAČNÍ ČÁST 1. Pořadatel šampionátu, pořadatel soutěže Pořadateli šampionátu jsou pořadatelé jednotlivých soutěží. Pořadatelé šampionátu určují pravidla a

Více

UCI EVROPSKÝ POHÁR V CYKLISTICE HANDICAPOVANÝCH & ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE V SILNIČNÍ CYKLISTICE & MEMORIÁL EVŽENA A JAROSLAVA CIHLÁŘE,ZÁVOD ELITE

UCI EVROPSKÝ POHÁR V CYKLISTICE HANDICAPOVANÝCH & ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE V SILNIČNÍ CYKLISTICE & MEMORIÁL EVŽENA A JAROSLAVA CIHLÁŘE,ZÁVOD ELITE UCI EVROPSKÝ POHÁR V CYKLISTICE HANDICAPOVANÝCH & ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE V SILNIČNÍ CYKLISTICE & MEMORIÁL EVŽENA A JAROSLAVA CIHLÁŘE,ZÁVOD ELITE 27. - 28.září 2014 PROPOZICE POŘADATEL : SK cyklistů Praha

Více

Rolo Liga Mistrovství České republiky v dlouhém závodě KATEGORIE JUNIOR AŽ VETERÁNI.

Rolo Liga Mistrovství České republiky v dlouhém závodě KATEGORIE JUNIOR AŽ VETERÁNI. Rolo Liga 2014 + Mistrovství České republiky v dlouhém závodě PROPOZICE + POKYNY POŘADATELÉ: LEGÁTOVI + LIPENŠTÍ DRACI PAVEL LEGÁT - TEL: +420 728 203 250 ÚČAST: ČLENOVÉ ČESKÉHO SVAZU KOLOBĚHU, ZAHRANIČNÍ

Více

DĚTSKÝ DUATLON/TRIATLON Propozice

DĚTSKÝ DUATLON/TRIATLON Propozice DĚTSKÝ DUATLON/TRIATLON Propozice Cílovou skupinou jsou děti navštěvující základní školu. Délka tratě se liší dle kategorií. datum start vzdálenost Cíl limit 24. června 2017 Boskovice, Červená zahrada

Více

MORAVIA OPEN 2014. Pořadatel: Škola Taekwon-Do ITF Karviná ZÁKLADNÍ INFORMACE

MORAVIA OPEN 2014. Pořadatel: Škola Taekwon-Do ITF Karviná ZÁKLADNÍ INFORMACE ZÁKLADNÍ INFORMACE Datum konání: sobota, 25. října 2014 Místo konání: 7. Základní škola, 1. Máje 1700, Frýdek-Místek, www.7zsfm.cz Pořadatel: Škola Taekwondo ITF Karviná, www.karvina.taekwondo.cz, www.ligataekwondo.cz

Více

palavskyzachranar.webnode.cz VZS ČČK MS NOVÉ MLÝNY a hasiči Hustopeče ve spolupráci s Yacht Club Dyje pořádají

palavskyzachranar.webnode.cz VZS ČČK MS NOVÉ MLÝNY a hasiči Hustopeče ve spolupráci s Yacht Club Dyje pořádají palavskyzachranar.webnode.cz VZS ČČK MS NOVÉ MLÝNY a hasiči Hustopeče ve spolupráci s Yacht Club Dyje pořádají 3. ročník prázdninového závodu (nejen) záchranářů Za podpory: Pálavský záchranář Novomlýnský

Více

OTROKOVICKÉ SVAHY 2018

OTROKOVICKÉ SVAHY 2018 OTROKOVICKÉ SVAHY 2018 OTROKOVICKÉ SVAHY 27. 10. 2018, 2. ročník veřejného závodu v přespolním běhu na tratích 5 a 10 km s dětskými závody s centrem na Novém stadionu TJ Jiskra Otrokovice. Propozice ke

Více

HOBBY MIKULOV 2013. Článek 1. OBECNÉ INFORMACE. www.mikyfarm.cz 823 2. OFICIÁLNÍ PŘEDSTAVITELÉ ZÁVODŮ 3. OBECNÉ PODMÍNKY 1.1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE.

HOBBY MIKULOV 2013. Článek 1. OBECNÉ INFORMACE. www.mikyfarm.cz 823 2. OFICIÁLNÍ PŘEDSTAVITELÉ ZÁVODŮ 3. OBECNÉ PODMÍNKY 1.1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE. Článek 1. OBECNÉ INFORMACE 1.1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název: Místo: HOBBY MIKULOV 2013 Mikulov areál JK Datum: 14. -15. 6. 2013 101.6 1.2 ORGANIZAČNÍ VÝBOR Název: Adresa: JK Mikulov MG033 ve spolupráci s Stáj

Více

Propozice k závodu Pteam XTriatlon

Propozice k závodu Pteam XTriatlon Propozice k závodu Pteam XTriatlon Datum: neděle 12. 8. 2018 Pořadatel: Pteam sport, z.s. Hlavní organizátoři: Ředitel závodu Pavel Hotař tel. 737 547 814 Technický ředitel Jakub Exner tel. 732 920 263

Více

BĚH MĚSTEM HROTOVICE. Běh městem Hrotovice / propozice na dětské běhy. Dívky a chlapci rok narození s rodiči a prarodiči

BĚH MĚSTEM HROTOVICE. Běh městem Hrotovice / propozice na dětské běhy. Dívky a chlapci rok narození s rodiči a prarodiči BĚH MĚSTEM HROTOVICE Běh městem Hrotovice / propozice na dětské běhy Dívky a chlapci rok narození 2013-2015 s rodiči a prarodiči 22. září 2018 Nám. 8. května 1 100 m Dívky a chlapci rok narození 2012 22.

Více

SPORT LIFE RUN 2014 Propozice Ženský běh na 5 km

SPORT LIFE RUN 2014 Propozice Ženský běh na 5 km SPORT LIFE RUN 2014 Propozice Ženský běh na 5 km Běh probíhá v době konání sportovního veletrhu Sport-life. Přijďte si zaběhat a podívat se na novinky nejen v běžeckém sportu. Přijďte a běhejte! Start

Více

Provozní řád Společnosti ZIMLET Klíny, s.r.o. se sídlem Rašov 64, Klíny identifikační číslo: odpovědná osoba: Ing.

Provozní řád Společnosti ZIMLET Klíny, s.r.o. se sídlem Rašov 64, Klíny identifikační číslo: odpovědná osoba: Ing. Lyžařská škola 1. Úvodní ustanovení Provozní řád Společnosti se sídlem Rašov 64, Klíny 43601 identifikační číslo: 22802126 odpovědná osoba: 1.1. Lyžařská škola je otevřena denně od 8:30 do 16:30 hod. 1.2.

Více

INFORMACE A PRAVIDLA. neděle 14. srpna 2016, Pálava.

INFORMACE A PRAVIDLA. neděle 14. srpna 2016, Pálava. INFORMACE A PRAVIDLA neděle 14. srpna 2016, Pálava www.doksyrace.cz www.facebook.com/doksyman Časový limit Časový limit pro dokončení závodu je 7 hodin, na plaveckou část 1:15 hod. Plavecká část a použití

Více

Na pohár se jede! Memoriál Jindry Benetky Závod škol na dračích lodích Kvasice

Na pohár se jede! Memoriál Jindry Benetky Závod škol na dračích lodích Kvasice Na pohár se jede! Memoriál Jindry Benetky Závod škol na dračích lodích 2019 - Kvasice Termín: pátek 14. 6. 2019 Místo: řeka Morava, loděnice Vodácký klub Kvasice Pořadatel: Torrsen Sports s.r.o. ve spolupráci

Více

Propozice závodu Otrokovické svahy 2017

Propozice závodu Otrokovické svahy 2017 Propozice závodu Otrokovické svahy 2017 OTROKOVICKÉ SVAHY 28. 10. 2017 veřejný závod v přespolním běhu na trati na 5 a 10 km s dětskými závody s centrem na Novém stadionu Tj Jiskra Otrokovice. Pořadatel

Více

XTERRA PLZEŇ 2019 PROPOZICE

XTERRA PLZEŇ 2019 PROPOZICE XTERRA PLZEŇ 2019 PROPOZICE Obecné informace: Název závodu: XTERRA Plzeň 2019 Datum konání: 15.6.2019 Místo konání: Bolevecký rybník, Plzeň, Plzeňský kraj GPS: 49.7751503N, 13.3997050E Status závodu:

Více

Pravidla soutěže. Vyhraj roční bezplatný přístup do online portálu

Pravidla soutěže. Vyhraj roční bezplatný přístup do online portálu Pravidla soutěže Vyhraj roční bezplatný přístup do online portálu 1. Pořadatel soutěže 1. Pořadatelem soutěže pořádané pod názvem Vyhraj roční bezplatný přístup do online portálu (dále jen soutěž ) je

Více

VZS ČČK MS NOVÉ MLÝNY a Hasiči Hustopeče ve spolupráci s Yacht Club Dyje pořádají. 15. 8. 2015 5. ročník prázdninového závodu (nejen) záchranářů

VZS ČČK MS NOVÉ MLÝNY a Hasiči Hustopeče ve spolupráci s Yacht Club Dyje pořádají. 15. 8. 2015 5. ročník prázdninového závodu (nejen) záchranářů VZS ČČK MS NOVÉ MLÝNY a Hasiči Hustopeče ve spolupráci s Yacht Club Dyje pořádají 15. 8. 2015 5. ročník prázdninového závodu (nejen) záchranářů Pálavský záchranář TRA 2015 Celodenní soutěžení ve vodě i

Více

Grand Prix Královéhradeckého kraje. KALAS CUP Český pohár v silniční cyklistice. Sobota, 16. srpna 2014

Grand Prix Královéhradeckého kraje. KALAS CUP Český pohár v silniční cyklistice. Sobota, 16. srpna 2014 Grand Prix Královéhradeckého kraje (závod UCI 1.2) KALAS CUP Český pohár v silniční cyklistice Sobota, 16. srpna 2014 Propozice Úvod Závod Grand Prix Královéhradeckého kraje je jednodenní silniční závod

Více

16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje. Turnaj začíná dne v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány.

16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje. Turnaj začíná dne v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány. PRAGUE GAMES 2019 16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje Termín 10.7. 13.7.2019 Turnaj začíná dne 10.7.2019 v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány. Pořadatel PRAGUE GAMES

Více

Provozní řád Společnosti ZIMLET Klíny, s.r.o. se sídlem Rašov 64, Klíny identifikační číslo: odpovědná osoba: Ing.

Provozní řád Společnosti ZIMLET Klíny, s.r.o. se sídlem Rašov 64, Klíny identifikační číslo: odpovědná osoba: Ing. Lyžařská škola 1. Úvodní ustanovení Provozní řád Společnosti se sídlem Rašov 64, Klíny 43601 identifikační číslo: 22802126 odpovědná osoba: 1.1. Lyžařská škola je otevřena denně od 8:30 do 16:30 hod. 1.2.

Více

Pokyny a informace k seriálu

Pokyny a informace k seriálu Přehled závodů ČP 2010: ČESKÝ POHÁR BMX A MTB 2010 Pokyny a informace k seriálu 11.04. neděle Pardubice 17.04. sobota Klatovy 28.04. neděle Klatovy 08.05. sobota Řepy 29.05. sobota Bohnice - Mistrovství

Více

KRKONOŠSKÝ VERTICAL 2015 31.01. 2015 3. závod Českého poháru ve skialpinismu 2015

KRKONOŠSKÝ VERTICAL 2015 31.01. 2015 3. závod Českého poháru ve skialpinismu 2015 KRKONOŠSKÝ VERTICAL 2015 31.01. 2015 3. závod Českého poháru ve skialpinismu 2015 1, Organizátor: Ski alp club Špindlerův Mlýn ve spolupráci s Horskou službou Krkonoše. 2, Účast: Závodu se mohou zúčastnit

Více

Organizační tým závodu (dále také tým J60 nebo organizátor )

Organizační tým závodu (dále také tým J60 nebo organizátor ) Pravidla závodu Princip závodu spočívá v co nejrychlejším zdolání cca 60 km trasy chůzí či během. Závodník musí projít v daném pořadí níže uvedené kontrolní stanoviště: START Světlá vrchol Javořice (dále

Více

České dráhy, a.s., ČD Cargo, a.s., SŽDC a Odborové sdružení železničářů

České dráhy, a.s., ČD Cargo, a.s., SŽDC a Odborové sdružení železničářů České dráhy, a.s., ČD Cargo, a.s., SŽDC a Odborové sdružení železničářů A. Všeobecná část P R O P O Z I C E Mistrovství České republiky železničářů v běhu na lyžích mužů a žen pro rok 2019 1. Pořadatel:

Více

Pořadatel Tri klub Příbram z.s., Příbram V - Zdaboř, U Průhonu 438,

Pořadatel Tri klub Příbram z.s., Příbram V - Zdaboř, U Průhonu 438, Název závodu Příbramský triatlon 2019 Statut závodu Český pohár v triatlonu, Mistrovství ČR dorostu a juniorů, Mistrovství ČR Age Group, Závod olympijských nadějí Distance hl. závodu 1,5-40 - 10 km Datum

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MORAVSKÉHO POHÁRU 2017.

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MORAVSKÉHO POHÁRU 2017. SOUTĚŽNÍ ŘÁD MORAVSKÉHO POHÁRU 2017. A. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ A1. CO JE MORAVSKÝ POHÁR SK Moravský pohár z.s. (dále jen MP) je zapsaným spolkem a členem sdružení amatérských cyklistů ČR, dále jen S.A.C.

Více

ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE A ŽEN NA SILNICI 2017

ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE A ŽEN NA SILNICI 2017 ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE 2017 / SILNICE ROZPIS ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE A ŽEN NA SILNICI 2017 Základní charakteristika Český pohár mládeže 2017 je celoroční soutěž v silniční cyklistice vypsaná pro kategorie ŽÁCI,

Více

ROZPIS ČP DHI 2015. Remoex downhill MTB CUP 15 - Český pohár horských kol - Sjezd

ROZPIS ČP DHI 2015. Remoex downhill MTB CUP 15 - Český pohár horských kol - Sjezd ROZPIS ČP DHI 2015 Remoex downhill MTB CUP 15 - Český pohár horských kol - Sjezd Český svaz cyklistiky vypisuje národní pohár horských kol v disciplíně sjezd. Pohár se uskuteční v termínu od 31.5 do 30.8.

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. Mistrovství České republiky, Přebor České republiky a Pohár naděje v trialu jednotlivců. 1. Trať. 2.

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. Mistrovství České republiky, Přebor České republiky a Pohár naděje v trialu jednotlivců. 1. Trať. 2. ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ Mistrovství České republiky, Přebor České republiky a Pohár naděje v trialu jednotlivců Název podniku: Kategorie: Kramolínské šlapačky Všechny jezdecké kategorie dle platných řádů pro

Více

propozice závodů dětí a mládeže strana 1/5 datum konání: sobota 10. září 2016 prezence od 13:00

propozice závodů dětí a mládeže strana 1/5 datum konání: sobota 10. září 2016 prezence od 13:00 propozice závodů dětí a mládeže strana 1/5 datum konání: sobota 10. září 2016 prezence od 13:00 ročník: 5. ročník start v kolik: od 15:20 podle jednotlivých kategorií (možný společný start) start kde:

Více

XX. ročník tradičního terénního triatlonu

XX. ročník tradičního terénního triatlonu XX. ročník tradičního terénního triatlonu KDY: 21. 7. 2018 KDE: Všeruby u Kdyně, autobusová zastávka, 49 20'29.517"N, 12 59'5.613"E POŘADATEL: Městys Všeruby ve spolupráci s SDH Všeruby KATEGORIE: Předpokládané

Více

Mistrovství České republiky žáků a žákyň na dráze

Mistrovství České republiky žáků a žákyň na dráze ASK Slavia Praha pořádá z pověření Českého atletického svazu, s podporou Hlavního města Prahy a pod záštitou Městské části Praha 10 Mistrovství České republiky žáků a žákyň na dráze Praha, atletický stadion

Více

HOBBY ENDURANCE ZÁVOD HOŠTKA 2012

HOBBY ENDURANCE ZÁVOD HOŠTKA 2012 Článek 1. OBECNÉ INFORMACE 1.1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název: HOBBY ENDURANCE ZÁVOD HOŠTKA 2012 Místo: Hoštka okr. Litoměřice Datum: 22.- 23. března 2013 101.6 1.2 ORGANIZAČNÍ VÝBOR Název: JS Likoli ME 101 Adresa:

Více

ROČNÍK 10.10.2015 ZÁVOD HORSKÝCH KOL JOSEFŮV DŮL, JIZERSKÉ HORY 10.10.2015 ADRESA: JOSEFŮV DŮL, JIZERSKÉ HORY

ROČNÍK 10.10.2015 ZÁVOD HORSKÝCH KOL JOSEFŮV DŮL, JIZERSKÉ HORY 10.10.2015 ADRESA: JOSEFŮV DŮL, JIZERSKÉ HORY 2. ROČNÍK ZÁVOD HORSKÝCH KOL 10.10.2015 JOSEFŮV DŮL, JIZERSKÉ HORY WEB: WWW.CTAUTHORCUP.CZ TELEFON: +420 776 800 800 E-MAIL: KANCELAR@CTAUTHORCUP.CZ 10.10.2015 ADRESA: JOSEFŮV DŮL, JIZERSKÉ HORY 20. ROČNÍK

Více

24.08. 2013 OTROKOVICE

24.08. 2013 OTROKOVICE 2013 24.08. 2013 OTROKOVICE Pořadatel: Ředitel závodu: Hlavní rozhodčí: Internet: Přihláška k závodu: Adresa přihlášek: Speedskating club Otrokovice, tř. Tomáše Bati 1828, 765 02 OTROKOVICE, Czech Republic,

Více

SLOŽENÍ ORGANIZAČNÍHO ŠTÁBU MISTROVSTVÍ A VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ MISTROVSTVÍ

SLOŽENÍ ORGANIZAČNÍHO ŠTÁBU MISTROVSTVÍ A VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ MISTROVSTVÍ SLOŽENÍ ORGANIZAČNÍHO ŠTÁBU MISTROVSTVÍ A VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ MISTROVSTVÍ I. Složení organizačního štábu mistrovství Ředitel mistrovství plk. Mgr. Bc. Luděk PROCHÁZKA, Technický ředitel mistrovství kpt.

Více

III. ročník čtyřdenního cyklistického non-stop maratonu smíšených týmů napříč Českou a Slovenskou republikou v délce 2222 km a v limitu 111 hodin

III. ročník čtyřdenního cyklistického non-stop maratonu smíšených týmů napříč Českou a Slovenskou republikou v délce 2222 km a v limitu 111 hodin III. ročník čtyřdenního cyklistického non-stop maratonu smíšených týmů napříč Českou a Slovenskou republikou v délce 2222 km a v limitu 111 hodin Obsah: 1. O projektu 2. Termín konání 3. Týmy 4. Povinné

Více

ŠPIČÁK NIGHT VERTICAL RACE. 4. ročník večerního skialpinistického závodu. 1. závod ve skialpinismu v sezóně 2015/2016 26. 12. 2015

ŠPIČÁK NIGHT VERTICAL RACE. 4. ročník večerního skialpinistického závodu. 1. závod ve skialpinismu v sezóně 2015/2016 26. 12. 2015 ŠPIČÁK NIGHT VERTICAL RACE 4. ročník večerního skialpinistického závodu 1. závod ve skialpinismu v sezóně 2015/2016 26. 12. 2015 Šumava - Železná Ruda Špičák Organizátor: Horská služba Šumava, Město Železná

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO ZÁVOD WILSONKA RACE 2018

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO ZÁVOD WILSONKA RACE 2018 Tyto podmínky se vztahují na extrémní běžecký překážkový závod WILSONKA RACE, konaný dne 8. 9. 2018 a jeho případné doprovodné akce v roce 2018. Úvodní ustanovení Pořadatelem a organizátorem (dále jen

Více

Český pohár v dálkovém plavaní

Český pohár v dálkovém plavaní Ö W R 10. ročník Mezinárodního veřejného plaveckého závodu a Český pohár v dálkovém plavaní 2. 3. 8. 2014 od 13.00 hod Lipenská nádrž - DOLNÍ VLTAVICE Pořádáno za finanční podpory Jihočeského kraje a Ministerstva

Více