NÁPLŇ ČINNOSTI BON FAIRE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NÁPLŇ ČINNOSTI BON FAIRE"

Transkript

1 NÁPLŇ ČINNOSTI BON FAIRE Chcete dobře působit? Ukažte se v tom nejlepším! Vytváříme a realizujeme kreativní vize, které vyvolají a doladí celkový dojem, jímž chcete působit! Parfém, který je mixem esencí, působí ve třech fázích hlava, srdce a základ parfému. Stejně tak ve třech fázích působí na příjemce naše originální kreativní založené na jedinečném a působivém konceptu a vytvářející skvělou image. To všechno dodá celé prezentaci a identitě klienta final touch, který vyvolá ten správný dojem.

2 POPIS PROJEKTU: Integrovaná kampaň zahrnující pantomimická vystoupení v ulicích, digitální komunikaci a PR. Prostřednictvím mimických vystoupení lidí herců v barevných kostýmech jsme chtěli demonstrovat psychologie jednotlivých barev. DULUX Týden barev 2012 Ve spolupráci s agenturou TBWA se bon faire podílel na těchto projektech (nastavení strategie kampaně a kreativní koncept, promítnutí do vybraných komunikačních kanálů, produkční zajištění kampaně) CÍLE PROJEKTU: Cílem kampaně bylo zvýšit povědomí o značce prémiových interiérových barev Dulux, ale také upozornit na skutečnost, jakou mají barvy vliv na naši psychiku. VYTVOŘENÉ VÝSTUPY: Stovky lidí oslovených v ulicích přímo našimi barevňáky, prostřednictvím osobních návštěv u novinářů z lifestylových titulů i navázání spolupráce s těmito médii, výstupy v denících, televizi, které reportovaly o Týdnu barev Dulux. Facebooková stránka Síla barev Dulux získala přes fanoušků. EFEKT: Zvýšení povědomí o značce interiérových barev Dulux, nastavení spolupráce s médii, která funguje dodnes, vytvoření početné fanouškovské základny, která je ochotná naslouchat a komunikovat.

3 guerilla kampaň v centru Prahy - barevní mimové zaplavili centrum

4 DULUX Let s Colour 2013 Ve spolupráci s agenturou TBWA. POPIS PROJEKTU: CSR aktivita společnosti AkzoNobel, výrobce prémiových interiérových barev Dulux. Kdokoli z České i Slovenské republiky mohl přihlásit do soutěže jeden objekt ve veřejném prostoru. Pokud pro něj za podpory své komunity, svého okolí získal dostatek hlasů, AkzoNobel poskytlo barvy na přeměnu objektu v krásné místo. CÍL PROJEKTU: Komunikovat CSR aktivity značky Dulux a zvýšit povědomí mezi širokou veřejností o značce Dulux. VYTVOŘENÉ VÝSTUPY: Do soutěže lidé přihlásili 51 projektů, jimž udělili téměř hlasů. O projektu Let s Colour informovala média, ale podařilo se nám získat i několik stovek spotů zdarma na jedné z regionálních televizí. Na Facebooku jsme díky této aktivitě získali zhruba 1000 nových fanoušků. Celá aktivita vrcholí na podzim 2013, kdy se zrealizuje malování objektů s aktivním zapojením místní komunity.

5 key vizuál Let's colour, webové stránky

6 CETELEM Projekt snů Ve spolupráci s agenturou TBWA. POPIS PROJEKTU: Spotřebitelské soutěž rozdělená do dvou úrovní. V prvním, jarním kole, byla soutěž Projekt snů zaměřena na současné klienty Cetelem, aby upozornila na možnost konsolidace půjček. Druhá, podzimní část soutěže cílí již především mimo klientskou základnu Cetelem a snaží se lidi informovat o tom, že Cetelem poskytuje půjčky i na Kč. V rámci soutěže tak mají lidé možnost přihlásit svůj Projekt snů kdo vyhraje, získá od Cetelem Kč na jeho realizaci. CÍL PROJEKTU: Informovat současné i potenciální klienty o možnosti získat od Cetelem půjčku ve výši více než Kč. VYTVOŘENÉ VÝSTUPY: V rámci kampaně jsme pracovali s direct mailem, bannerovou kampaní na Seznam.cz, PR, Facebookem a dalšími PPC nástroji. Do první fáze soutěže bylo přihlášeno přes stovku projektů, v druhé části kampaně jsme po jednom týdnu měli přihlášených 303 projektů. EFEKT: Firmě Cetelem se dostalo široké pozitivní pozornosti na sociálních sítích, ale především i mezi samotnými soutěžícími, kteří byli do celé kampaně zapojeni.

7 bannerová kampaň, diplom pro vítězné projekty

8 inspirativní projekty k podpoře zapojení

9 MARS Pedigree Ve spolupráci s agenturou TBWA. POPIS PROJEKTU: Společnost MARS, výrobce krmiva Pedigree, každoročně organizuje road show s názvem Měsíc zdravého chrupu. Při této příležitosti pejskům pojízdné veterinární ordinace vyšetřují chrup a samplují výrobky Dentastix, které pomáhají odstraňovat zubní plak u psů. CÍL PROJEKTU: V rámci této aktivity zajistit digitální komunikaci. VYTVOŘENÉ VÝSTUPY: Součástí digitální komunikace byl nejenom redesign a aktualizace webu, ale především komunikace na Facebooku, a to nikoli prostřednictvím vlastního profilu (který MARS nemá), ale přes partnerské facebookové stránky, které se týkají psů, zvířat nebo jednotlivých měst, kde road show probíhala. Kromě toho jsme pracovali s ingem, digitálním PR a PPC reklamou. EFEKT: Zapojili jsme zhruba 60 facebookových stránek, které postovaly naše příspěvky. Na samotnou lokalitu dorazilo o 20 % více lidí než v minulém roce. Povědomí o Dentastix a Měsíci zdravého chrupu minimálně v digitální oblasti stouplo.

10 web peceopsa.cz s harmonogramem roadshow, direct mail na chovatele psů

11 ALBERT hra Šmoulové Ve spolupráci s agenturou TBWA. POPIS PROJEKTU: V prodejnách Abert probíhala v souvislosti s uvedením animovaného filmu o Šmoulech komunikační stragie Šmoulové se vrací. V jejím rámci se konala spotřebitelská soutěž na podporu prodeje a zvýšení věrnosti zákazníků. Klienti získávali body za nákup a za ně mohli obdržet plyšové postavičky Šmoulů. Zároveň probíhaly na webových stránkách navazující paralelní soutěže Šmoula na cestách a Najdi ztracené Šmouly. CÍL PROJEKTU: Zajistit microsite těchto her a koncepční zpracování digitální komunikační strategie Šmoulové se vrací, vytvořit koncept, zajistit výrobu a realizaci microsite a herních aplikací včetně kompletního herního zázemí a také textové a grafické řešení. Rozšířit informace o soutěži a organizátorovi soutěže na Facebooku. VYTVOŘENÉ VÝSTUPY: Vytvoření microsite soutěže se všemi aplikacemi, grafické a textové řešení. EFEKT: Už v průběhu počátečních dní se do soutěže přihlásily stovky soutěžících, soutěže získaly i značnou publicitu na Facebooku.

12 ALBERT hra Šmoulové

13 POPIS PROJEKTU: Pro akce Kup 4 pneumatiky a získej dárek a Kup 4 pneumaticky a získej Mastercard jsme vytvářeli variantu zimní kampaně. CÍL PROJEKTU: BRIDGESTONE zimní akce 4+1 a Mastercard Ve spolupráci s agenturou TBWA. VYTVOŘENÉ VÝSTUPY: Akční materiály pro distributory pneumatik Bridgestone. EFEKT:

14 zimní akce 4+1 a Mastercard

15 POPIS PROJEKTU: Provedli jsme analýzu stavu interní komunikace (IK), výzkum mezi zaměstnanci a workshop s manažery. Výstupy byly zpracovány, byla nalezena slabá místa a navržena cesta, jak IK zlepšit. Výsledky výjezdního workshopu manažerů a dotazníkového šetření byly využity k podrobné analýze IK. SGEF analýza interní komunikace a kreativa CÍL PROJEKTU: Společnost SGEF pocítila nutnost zlepšit úroveň interní komunikace a přenastavit komunikační kanály tak, aby se zvýšila angažovanost zaměstnanců a jejich pozitivní nálada ve vztahu k plánovanému stěhování. VYTVOŘENÉ VÝSTUPY: Po kreativní grafické stránce, včetně informačních a dalších materiálů, jsme připravili firemní setkání manažerů. Finálním výstupem projektu byl manuál IK s návrhy jejího dalšího zlepšování a měření. Vytvořili jsme i infografiky, které zábavnou formou informovaly zaměstnance o principech správné IK (mailing, organizování schůzky a další). Spolupracovali jsme i na komunikování plánovaného stěhování firmy a zlepšení atmosféry mezi zaměstnanci v souvislosti s touto událostí, která původně vyvolávala obavy a nevoli. EFEKT: Manažeři si uvědomili, kde jsou slabé stránky IK a jaká je jejich úloha, byly nastaveny nástroje na zlepšení IK a její měření. Zaměstnanci zlepšili svoji vzájemnou komunikaci, byla zaznamenána pozitivní odezva na infografiku. savoir@faire.cz

16 SGEF analýza interní komunikace a kreativa savoir@faire.cz

17 POPIS A CÍLE PROJEKTU: Vytvořili jsme řadu infografik, které názornou a zjednodušenou formou slouží jak k prezentaci nabídek a firemních aktivit potenciálním zákazníkům, tak i k informování zaměstnanců objednatele v rámci interní komunikace. SGEF infografika VYTVOŘENÉ VÝSTUPY: Podle každého zadání jsme vytvořili přesně na míru infografiku podle přání zadavatele, v souladu s jeho korporátním designem. EFEKT: Vzniklé nástroje slouží uživatelům k názorné prezentaci podstatných myšlenek a informací, prezentující mohou jít přímo k věci a neztrácejí čas margináliemi. Rovněž oslovení zaměstnanců touto formou je velmi účinné. savoir@faire.cz

18 SGEF infografika

19 POPIS A CÍLE PROJEKTU: Vytvořili jsme řadu infografik, které názornou a zjednodušenou formou slouží jak k prezentaci nabídek a firemních aktivit potenciálním zákazníkům, tak i k informování zaměstnanců objednatele v rámci interní komunikace. MKTI a IIK Konference a další akce Marketingového institutu a Institutu interní VYTVOŘENÉ VÝSTUPY: Podle každého zadání jsme vytvořili přesně na míru infografiku podle přání zadavatele, v souladu s jeho korporátním designem. EFEKT: Vzniklé nástroje slouží uživatelům k názorné prezentaci podstatných myšlenek a informací, prezentující mohou jít přímo k věci a neztrácejí čas margináliemi. Rovněž oslovení zaměstnanců touto formou je velmi účinné. komunikace savoir@faire.cz

20 MKTI konference

21 IIK minikonference

22 JON KENNEDY webová prezentace POPIS PROJEKTU: Grafický návrh a vývoj webových stránek pro Jona Kennedyho, světoznámého dj e a producenta. Jon vydal několik svých alb u labelů Tru Thoughts a Grand Central Records a pravidelně hraje jako dj po celém světě. V červnu vyšlo jeho poslední album Corporeal a jedním z incentivů bylo dát webu novou, netradiční tvář. Web je tak rozhraním pro přehled jeho tvorby s napojením na hudební prodejní kanály (itunes, Soundcloud apod.). Je i kalendářem akcí s vystoupením, se sociálními kanály pro komunikaci s jeho fanoušky a především reprezentuje jeho uměleckou tvorbu.

23

24 FLÉDA návrhy webové prezentace POPIS PROJEKTU: Grafické směry webové prezentace pro jeden z nejoblíbenějších a nejnavštěvovanějších brněnských kulturních klubů, klub Fléda. V návrzích respektujeme původní historické zaměření klubu jako nočního kabaretu, avšak současně přinášíme nový moderní technologický twist - interaktivitu s divákem/návštěvníkem webu, neustálý update dění klubu a především výraznou neotřelou grafiku, která upoutá každého na první pohled. Získá si všechny, od konzervativních posluchačů přes mladé dynamické a náročné obecenstvo společně včetně zahraničních interpretů a promotérů. Fléda komunikuje nadčasově a udává tón kulturní scéně.

25

26 FLÉDA vizuální koncepce korporátního stylu POPIS PROJEKTU: Rozmanitý program brněnského klubu Fléda je jeho devizou, avšak směrem ke potenciálnímu zákazníkovi působí poněkud roztříštěně. Majitel klubu se rozhodl, že tento nedostatek je na čase odstranit a tak Bon faire mohl přispět svou troškou do mlýna. CÍL PROJEKTU: Vytvořit ucelený korporátní styl, který bude originální, hodný obsahu, který klub nabízí a zároveň bude schopen obejmout veškerou rozmanitost interpretů a jednotlivých scén. VYTVOŘENÉ VÝSTUPY: Tři návrhy(směry) koroporátního stylu, včetně nového loga a ukázkami aplikace nového designu na jednotlivé materiály, kterými klub komunikuje.

27 varianty nového loga

28 příklady užití tří variant korporátního stylu

29 ARGENTONE ENTERPISE korporátní styl POPIS PROJEKTU: Kompletní vývoj webových stránek, realizovaných společně se zpracováním korporátní identity investiční společnosti. Firma se zaměřuje na realizaci průmyslových, stavebních a zemědělských projektů na teritoriu východní Evropy, Asie a Ruské federace. CÍL PROJEKTU: Celá nová identita společnosti Argentone a především pak webové stránky reflektují zaměření společnosti - tedy technologie, průmysl, stavební projekty. Vystupuje však v moderní a srozumitelné formě, která dodává tomuto složitému odvětví nový nádech, jemnější ráz a především smysluplný a pro cílovou skupinu srozumitelný význam. VYTVOŘENÉ VÝSTUPY: Logo, merkantilní tiskoviny, webové stránky.

30 logo, merkantilní tiskoviny a webové stránky

31 D1M webová prezentace POPIS PROJEKTU: Společnost zabývající se prodejem stockových položek do řetězců Kaufland, Tesco, Ahold a dalších. Požadavky na webovou prezentaci byly vytvořit co nejjednodušší a efektivní prezentaci služeb firmy a obchodních partnerů, se kterými zadavatel spolupracuje. CÍL PROJEKTU: Současně však šlo o to udržet a respektovat korporátní identitu D1M a zajímavě ji rozvinout do formy webu. Požadavky na kontaktní formuláře, prezentaci partnerů a především zachování jednoduchosti jsme zapracovali k úplné spokojenosti klienta za velmi krátkou požadovanou dobu realizace, která musela být dodržena vzhledem k plánovanému spuštění kampaně klienta. D1M web je tedy příkladem rychlé, efektivní a spolehlivé práce i za časové tísně. VYTVOŘENÉ VÝSTUPY: Webové stránky.

32

33 SOURCING AUTHORITY webová prezentace POPIS PROJEKTU: Ucelený návrh a vývoj webové prezentace pro importní a exportní společnost Sourcing Authority, která se zabývá obchodem na mezinárodních trzích a celou odbornou podporou vztahující se k mezinárodnímu obchodu, právní podporou, zbožíznalectvím apod. CÍL PROJEKTU: Požadavek na web byl opět vytvořit co nejjednodušší a nejefektivnější řešení se zachováním maximální serióznosti, a současně dodat netradiční vizuální osvěžení celému vyznění komunikace. Výsledkem je minimalistické, avšak stále výrazné a současně autoritativní řešení vlastní digitální prezentace. VYTVOŘENÉ VÝSTUPY: Webové stránky.

34

35 VAŘÍCÍ MANAŽEŘI vizuální identita, webová prezentace, pozvánky POPIS PROJEKTU: Koncept sofistikovaného vzdělávání a networkingu v oblasti kulinářské a gurmánské pro všechny, kdo milují jídlo a vaření na úrovni, ale nemají moc času a jsou zvyklí se chovat efektivně. VM je neformální sdružení žen a mužů, kteří k smrti rádi vaří, i když se živí něčím úplně jiným. CÍL PROJEKTU: Zpracování celkové identity a tváře KVM včetně jednoduché prezentace nadcházejích setkání a kulinářských akci společně s odkazem na ty proběhlé, včetně receptů a fotografií přípravy jídel. VYTVOŘENÉ VÝSTUPY: Vizuální identita, pozvánky, webová prezentace.

36 vizuální identita, webová prezentace, pozvánky

37 POPIS PROJEKTU: Jednoduchý, prostý a cíleně minimalistický web naší vlastní společnosti faire. FAIRE vizuální identita, CÍL PROJEKTU: Jediným cílem je prezentovat návaznost a propojení jednotlivých divizí faire (savoir, social, bon), aby klient získal představu, jak jsou propojeny naše nabízené služby a čím se každá ze "stran trojúhelníku" zabývá. VYTVOŘENÉ VÝSTUPY: Webová prezentace. webová prezentace

38 FAIRE vizuální identita, webová prezentace

KAČ OMUNI /K AGENTURA

KAČ OMUNI /K AGENTURA KOMUNIKAČ AGENTURA Kdo jsme Jsme všestranná komunikační agentura s širokým portfoliem služeb, které realizuje tým odborníků s dlouholetou praxí v oblasti vývoje komunikační strategie na trhu B2B i B2C.

Více

CITY PARK JIHLAVA prezentace nové grafické úpravy firemního vizuálu

CITY PARK JIHLAVA prezentace nové grafické úpravy firemního vizuálu CITY PARK JIHLAVA prezentace nové grafické úpravy firemního vizuálu 1 Obsah 2 úvod.......................................................................................... 3 1 / jednotný vizuální styl

Více

Prezentace společnosti M-Age

Prezentace společnosti M-Age Prezentace společnosti M-Age O společnosti Jsme marketér s prokazatelnými zkušenostmi s vývojem funkčních konceptů pro velké a střední společnosti i firmy lokálního charakteru. Na straně agentur i zadavatelů

Více

Nová média a oslovení mládeže

Nová média a oslovení mládeže Nová média a oslovení mládeže Sociální sítě účinný moderní marketingový a komunikační nástroj Nikola Samková, 27. 11. 2016 Sociální sítě Jedná se o službu na internetu. Registrovaným členům umožňuje vytvářet

Více

PROJEKT BAKALÁŘSKÉ PRÁCE

PROJEKT BAKALÁŘSKÉ PRÁCE PROJEKT BAKALÁŘSKÉ PRÁCE PODNIKOVÁ EKONOMIKA NÁZEV BAKALÁŘSKÉ PRÁCE Využití internetu a dalších nových medií jako nástroje PR ve vybraném sportovním subjektu TERMÍN UKONČENÍ STUDIA A OBHAJOBA (MĚSÍC/ROK)

Více

Propagační kampaň na podporu značek BIO a ekologického zemědělství dne

Propagační kampaň na podporu značek BIO a ekologického zemědělství dne Propagační kampaň na podporu značek BIO a ekologického zemědělství dne 6. 8. 2019 6. 8. 2019 1 Zhodnocení kampaně 6. 8. 2019 2 Hlavní cíle komunikační kampaně Cílem bylo zvýšit znalost značek BIO (BIO

Více

Corporate identity (tvorba loga, grafických manuálů, redesign loga)

Corporate identity (tvorba loga, grafických manuálů, redesign loga) Prezentace společnosti eportály s.r.o. www.eportaly.cz Kdo jsme Firma eportály s.r.o. je česká firma orientovaná na B2B a B2C. Nabízíme služby v oblasti grafických služeb, internetu a reklamy převážně

Více

PŘEDSTAVENÍ 2/3. V našem fotostudiu jsme vám schopni nabídnout nejvyšší kvalitu pro nafocení kampaně, nebo produktových fotografií.

PŘEDSTAVENÍ 2/3. V našem fotostudiu jsme vám schopni nabídnout nejvyšší kvalitu pro nafocení kampaně, nebo produktových fotografií. G R A F I C K É A R E K L A M N Í S T U D I O www.ideal-studio.cz PŘEDSTAVENÍ Naše společnost funguje na trhu od roku 2003 původně jako grafické studio. Díky požadavkům klientů, jsme se postupem času vyprofilovali

Více

Reklamní strategie, reklamní kampaň. Plánování reklamy

Reklamní strategie, reklamní kampaň. Plánování reklamy Reklamní strategie, reklamní kampaň Plánování reklamy Jak postupovat při přípravě reklamní kampaně 1. Stanovení cílů kampaně CO se očekává? 2. Potvrzení rozpočtu budget - KOLIK se utratí? 3. Stanovení

Více

Obsah. Část I Komunikace 16. Část II Podniková komunikace 54 NOVÉ VYDÁNÍ PRO NOVÉ DESETILETÍ 11. Kapitola 1 17. Kapitola 2 25.

Obsah. Část I Komunikace 16. Část II Podniková komunikace 54 NOVÉ VYDÁNÍ PRO NOVÉ DESETILETÍ 11. Kapitola 1 17. Kapitola 2 25. ÚVOD 11 NOVÉ VYDÁNÍ PRO NOVÉ DESETILETÍ 11 Část I Komunikace 16 Kapitola 1 17 PODOBY KOMUNIKACE 17 Jak úspěšně komunikovat? 20 Kapitola 2 25 NÁSTROJE KOMUNIKACE 25 Kapitola 3 31 SDĚLOVACÍ PROSTŘEDKY 31

Více

Program Koruna pro BIO do ŠKOL

Program Koruna pro BIO do ŠKOL Program Koruna pro BIO do ŠKOL :: ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA PROJEKTU Hlavním cílem programu je podpora dlouhodobého a z hlediska spotřebitelů dobře přijímaného projektu Biopotraviny do škol, který je organizován

Více

MARKETING ZUZANA KUPKOVÁ

MARKETING ZUZANA KUPKOVÁ MARKETING ZUZANA KUPKOVÁ PROČ SE ZABÝVAT MARKETINGEM? Firmy musí hledat nové trhy a nového zákazníka Hledat nové přístupy k zákazníkovi tj. marketingové nové přístupy Neustále zdokonalovat marketingové

Více

MÍSTNÍ KOMUNIKAČNÍ PLÁN VELKÉ HAMRY

MÍSTNÍ KOMUNIKAČNÍ PLÁN VELKÉ HAMRY MÍSTNÍ KOMUNIKAČNÍ PLÁN VELKÉ HAMRY Úvod Předkládaný dokument má za cíl ujasnit a nastavit způsoby informování zejména veřejnosti o aktivitách obce v oblasti sociálního začleňování, potažmo sociální politiky,

Více

CIVIC - Předprodejní kampaň VLASTNÍ CESTOU. 3.Vlna

CIVIC - Předprodejní kampaň VLASTNÍ CESTOU. 3.Vlna CIVIC - Předprodejní kampaň 3.Vlna VLASTNÍ CESTOU Obsah: 1. Vyhodnocení 1 a 2 vlny ( Pejsek Happy a Hra experiment) 2. Představení interaktivní aplikace Vlastní cestou 3. Podpora kampaně Honda Česká republika

Více

Marketingový plán komunikace při přípravě strategického plánu rozvoje obce Bystřice

Marketingový plán komunikace při přípravě strategického plánu rozvoje obce Bystřice Marketingový plán komunikace při přípravě strategického plánu rozvoje obce Bystřice 2017-2023 Úvodem Komunikační plán vznikl při přípravě strategického plánu rozvoje obce Bystřice s cílem podpořit tvorbu

Více

Adison vzdělávací projekt. představení projektu PR WORKSHOPY

Adison vzdělávací projekt. představení projektu PR WORKSHOPY Adison vzdělávacíprojekt představeníprojektu PRWORKSHOPY předávánípraktickýchzkušenostístudentům sezájmemopublicrelationsamarketingové komunikace OBSAHDOKUMENTU OBSAH DOKUMENTU...2 1. PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU

Více

Komunikační plán projektu ReStEP pro cílové skupiny (mimo veřejnou správu)

Komunikační plán projektu ReStEP pro cílové skupiny (mimo veřejnou správu) Komunikační plán projektu ReStEP pro cílové skupiny (mimo veřejnou správu) Regional Sustainable Energy Policy based on the Interactive Map of Sources (ReStEP) (LIFE10 ENV/CZ/000649) Praha, červen 2013

Více

19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků

19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků 19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků Pro PARTNERY A VYSTAVOVATELE přináší akce příležitost aktivní prezentace svého portfolia produktů a služeb a především novinek před vybranou cílovou

Více

INFORMACE O PROJEKTU

INFORMACE O PROJEKTU INFORMACE O PROJEKTU INFORMACE O PROJEKTU o Cílem projektu je podpořit malé a střední podniky a živnostníky srozumitelnou a jednoduchou formou v orientaci při zavádění nových technologií založených na

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik

Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik Production tvorba / aktualizace komunikačních nástrojů...2 Aktualizace kariérních stránek...2 Implementace ATS... 2 Výroba sady reklamních bannerů...2

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

PROJEKTY ROP Střední Morava turistická destinace Moravská jantarová stezka

PROJEKTY ROP Střední Morava turistická destinace Moravská jantarová stezka Střední Morava Sdružení cestovního ruchu PROJEKTY ROP Střední Morava turistická destinace Moravská jantarová stezka Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Více

KREATIVNÍ KONCEPT ON-LINE KAMPAŇ 2017

KREATIVNÍ KONCEPT ON-LINE KAMPAŇ 2017 Podklad pro zpracování výběrové řízení na realizaci on-line image komunikaci značky CzechTrade v období duben prosinec 2017 s primárním nasazením v měsících duben červen a září listopad 2017. DVĚ PARALELNÍ

Více

ZD RÁMCOVÁ SMLOUVA KOMUNIKAČNÍ A MARKETINGOVÉ SLUŽBY

ZD RÁMCOVÁ SMLOUVA KOMUNIKAČNÍ A MARKETINGOVÉ SLUŽBY ZD RÁMCOVÁ SMLOUVA KOMUNIKAČNÍ A MARKETINGOVÉ SLUŽBY 5. 10. 2016 Tomáš Avrat JMK chce patřit mezi nejinovativnější regiony v Evropě. Máme k tomu produkt a strategie, tj. regionální inovační ekosystém (RIE),

Více

PŘÍPADOVÁ STUDIE KROON

PŘÍPADOVÁ STUDIE KROON PŘÍPADOVÁ STUDIE KROON E-shopové řešení na míru KROON Nový e-shop propojený s informačním systémem Pohoda, plně automatizovaný a bez nutnosti lidského zásahu Zadavatel: Doba vzájemné spolupráce: Realizace:

Více

Vysočina Convention Bureau

Vysočina Convention Bureau Příloha č. 1 Výroční zprávy Vysočina Tourism, příspěvkové organizace za rok 2018 Vysočina Convention Bureau Zpráva o činnosti za rok 2018 Vysočina Convention Bureau (dále také VCB ) je regionální kanceláří

Více

Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik

Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik Production tvorba / aktualizace komunikačních nástrojů...3 Aktualizace kariérních stránek...3 Implementace ATS Inhiro... 3 Spolupráce při tvorbě intranetu...3

Více

SOUČASNÉ MOŽNOSTI TIŠTĚNÉHO DIRECT MAILU Možnosti formátů obálek a papírů, atypické folie, 3D direct maily. 14. května 2010 Konference DIRECT MAIL

SOUČASNÉ MOŽNOSTI TIŠTĚNÉHO DIRECT MAILU Možnosti formátů obálek a papírů, atypické folie, 3D direct maily. 14. května 2010 Konference DIRECT MAIL SOUČASNÉ MOŽNOSTI TIŠTĚNÉHO DIRECT MAILU Možnosti formátů obálek a papírů, atypické folie, 3D direct maily 14. května 2010 Konference DIRECT MAIL O ČEM BUDE ŘEČ? Současné vlastnosti a možnosti? Jak zajisti

Více

E.M.E. FACTORY. Představení společnosti a portfolio

E.M.E. FACTORY. Představení společnosti a portfolio E.M.E. FACTORY Představení společnosti a portfolio Agenda Kdo jsme Proč s námi spolupracovat Základní charakteristika Naše služby Realizované projekty Reference Kontakty Kdo jsme E.M.E. Factory je agentura

Více

Nosiče venkovní reklamy

Nosiče venkovní reklamy Nosiče venkovní reklamy Billboardy Bigboardy Mostní konstrukce Billboardy 510 x 240cm Bigboardy 960 x 360cm Nezbytnou součástí dnešního marketingu je i reklama. Stále se rozvíjející částí reklamy je i

Více

JSME ZAVEDENÁ, RYZE ČESKÁ AGENTURA S POBOČKOU V SK. POSKYTNEME VÁM DOKONALÝ SERVIS A PORADENSTVÍ VE VŠECH OBLASTECH MARKETINGOVÉ KOMUNIKACE.

JSME ZAVEDENÁ, RYZE ČESKÁ AGENTURA S POBOČKOU V SK. POSKYTNEME VÁM DOKONALÝ SERVIS A PORADENSTVÍ VE VŠECH OBLASTECH MARKETINGOVÉ KOMUNIKACE. www.amden.cz O SPOLEČNOSTI JSME ZAVEDENÁ, RYZE ČESKÁ AGENTURA S POBOČKOU V SK. POSKYTNEME VÁM DOKONALÝ SERVIS A PORADENSTVÍ VE VŠECH OBLASTECH MARKETINGOVÉ KOMUNIKACE. SVOBODA Jsme svobodná firma... OTEVŘENOST

Více

případová studie KB - BLOK systém, s.r.o. Nová webová prezentace rozšířená o e-shop www.fg.cz

případová studie KB - BLOK systém, s.r.o. Nová webová prezentace rozšířená o e-shop www.fg.cz případová studie KB - BLOK systém, s.r.o. Nová webová prezentace rozšířená o e-shop www.fg.cz KB - BLOK systém, s.r.o. Nová webová prezentace rozšířená o e-shop Nová webová prezentace rozšířená o e-shop.

Více

sociodemografická data

sociodemografická data sociodemografická data Představení tiscali.media TISCALI MEDIA, a.s. je provozovatelem portálu tiscali.cz a internetových médií jako games.cz, osobnosti.cz, dokina.cz, nedd.cz, našepeníze.cz nebo ifaster.cz.

Více

POPAI STUDENT AWARD COMPETITION 2016

POPAI STUDENT AWARD COMPETITION 2016 POPAI STUDENT AWARD COMPETITION 2016 POPAI CENTRAL EUROPE pořádá soutěž POPAI STUDENT AWARD, která je zaměřena na podporu a rozvoj spolupráce se zástupci a studenty středních a vysokých odborných a uměleckých

Více

PLÁN KOMUNIKACE S VEŘEJNOSTÍ 2015-2017

PLÁN KOMUNIKACE S VEŘEJNOSTÍ 2015-2017 PLÁN KOMUNIKACE S VEŘEJNOSTÍ 2015-2017 Česká asociace paraplegiků CZEPA realizuje projekt vzdělávání zaměstnanců a zkvalitnění fundraisingu, který je podpořen Evropskou unií a rozpočtem České republiky.

Více

PREMIUM DISKUSNÍ A SPOLEČENSKÉ SETKÁVÁNÍ STAKEHOLDERŮ BYZNYSOVÝCH ODVĚTVÍ

PREMIUM DISKUSNÍ A SPOLEČENSKÉ SETKÁVÁNÍ STAKEHOLDERŮ BYZNYSOVÝCH ODVĚTVÍ DISKUSNÍ A SPOLEČENSKÉ SETKÁVÁNÍ STAKEHOLDERŮ BYZNYSOVÝCH ODVĚTVÍ ELITNÍ BYZNYS KOMUNITA E15 PREMIUM Prestižní setkávání nad důležitými tématy, které hýbou byznysem a veřejným děním, trendy, jaká budoucnost

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama - internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Komplet studijních podpor za jednotlivé části kurzu KLIKA v projektu Úspěšná škola

Komplet studijních podpor za jednotlivé části kurzu KLIKA v projektu Úspěšná škola Komplet studijních podpor za jednotlivé části kurzu KLIKA v projektu Úspěšná škola Dokument byl vytvořen v rámci projektu Úspěšná škola vzdělávání řídicích a strategických týmů středních škol v Plzeňském

Více

K ATALOG. www.all4bands.cz

K ATALOG. www.all4bands.cz K ATALOG verze 1.4, od 6. 4. 2015 PROMOTÉRSTR VÍ Prodej a propagace písní na platformě StarRizer Umístění písně na mezinárodní platformu StarRizer Propagace prodeje písně ZDARMA Máme licenci k nejrychlejší

Více

Určeno studentům středního vzdělávání s maturitní zkouškou, předmět: Marketing a management, téma: Komunikace

Určeno studentům středního vzdělávání s maturitní zkouškou, předmět: Marketing a management, téma: Komunikace Určeno studentům středního vzdělávání s maturitní zkouškou, předmět: Marketing a management, téma: Komunikace Pracovní list vytvořila: Mgr. Radka Drobná Období vytvoření VM: duben 2012 Klíčová slova: komunikace,

Více

VZOR POPTÁVEK VZOROVÉ POPTÁVKY NA VYHLEDÁVÁNÍ SLUŽEB V RÁMCI PORTÁLU EASYTASK.CZ

VZOR POPTÁVEK VZOROVÉ POPTÁVKY NA VYHLEDÁVÁNÍ SLUŽEB V RÁMCI PORTÁLU EASYTASK.CZ VZOR POPTÁVEK VZOROVÉ POPTÁVKY NA VYHLEDÁVÁNÍ SLUŽEB V RÁMCI PORTÁLU EASYTASK.CZ TVORBA WEBOVÝCH STRÁNEK PROGRAMOVÁNÍ PREFEROVANÝ TYP: BRIGÁDNÍK + ŽIVNOSTNÍK Hledáme externího programátora webových stránek,

Více

Tolik tedy k širším aspektům případné spolupráce. Z konkrétních informací bych rád zdůraznil některé reference.

Tolik tedy k širším aspektům případné spolupráce. Z konkrétních informací bych rád zdůraznil některé reference. STUDIO CMYK OSTRAVA Vážení, byli jsme osloveni zůčastnit se výběrového řízení na pozici silného a schopného, partnera, který by byl schopen vytvořit a držet odpovídající úroveň korporátní identity Vaší

Více

Analýza kampaně Propagace sítě environmentálních informačních a poradenských center II.

Analýza kampaně Propagace sítě environmentálních informačních a poradenských center II. Analýza kampaně Propagace sítě environmentálních informačních a poradenských center II. Zpracovatel: ENVIC, občanské sdružení Prešovská 8, 301 00 Plzeň Kontaktní osoba: Tomáš Popp 1. úvod Druhá fáze kampaně

Více

Mobilní marketing by Cetelem ČR, a.s.

Mobilní marketing by Cetelem ČR, a.s. Mobilní marketing by Cetelem ČR, a.s. Role mobilního marketingu v komunikačním mixu finanční společnosti Lukáš ZILVAR vedoucí oddělení digitálních technologií 03/10/2013 1 Možnosti mobilního marketingu

Více

PŘÍPADOVÁ STUDIE. Vantage Film. Nová webová prezentace vantagefilm.com

PŘÍPADOVÁ STUDIE. Vantage Film. Nová webová prezentace vantagefilm.com PŘÍPADOVÁ STUDIE Vantage Film Nová webová prezentace vantagefilm.com Vantage Film Kompletní přepracování na plně responzivní web s moderním designem vedlo v prvním roce po spuštění k nárůstu počtu návštěv

Více

Charta služeb. Marketingová strategie a propagace charty. Jak užívat chartu ke zlepšení služeb

Charta služeb. Marketingová strategie a propagace charty. Jak užívat chartu ke zlepšení služeb Marketingová strategie a propagace charty Jak užívat chartu ke zlepšení služeb Vyhlášení charty Po zpracování definitivní verze charty nastává čas jejího zveřejnění. Pro zajištění maximální informovanosti

Více

OUTDOOR ADVERTISING FOR PREMIUM BRANDS

OUTDOOR ADVERTISING FOR PREMIUM BRANDS OUTDOOR ADVERTISING FOR PREMIUM BRANDS ADTRUCKS základní informace ADTRUCKS kamióny představují nové prémiové outdoorové médium s působností v celé Evropě. Reklamní nosiče zaujmou samotnou velikostí reklamní

Více

Stavební veletrhy Brno 2014. 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště

Stavební veletrhy Brno 2014. 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště Stavební veletrhy Brno 2014 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště Novinky pro rok 2014 Zkrácení doby veletrhu středa - sobota Posílení návštěvnosti koncových zákazníků segment B2C změna otevírací doby 10:00

Více

Prezentace hudební skupiny NEW ELEMENT

Prezentace hudební skupiny NEW ELEMENT Prezentace hudební skupiny NEW ELEMENT nový český boyband Zacílení projektu NEW ELEMENT Producentský tým kolem hudební formace NEW ELEMENT se dlouhodobě zabývá především televizní komercí a má za sebou

Více

Mini česká republika. Content first.

Mini česká republika. Content first. Mini česká republika. Content first. Content first. Obsah chápeme, jako jakékoli sdělení realizované vedle placené reklamy obsahující nabídku našich produktů. Nemusí být jen v online prostředí, může být

Více

Komunikační plán projektu Místní akční plán vzdělávání na území ORP Zábřeh II

Komunikační plán projektu Místní akční plán vzdělávání na území ORP Zábřeh II Komunikační plán projektu Místní akční plán vzdělávání na území ORP Zábřeh II registrační číslo projektu: CZ.02.3.68/0.0/0.0/17_047/0008583 Verze 1.0 schválená ŘV dne 10. 10. 2018 Obsah: Úvod 1. Přehled

Více

Webové šablony pro restaurace

Webové šablony pro restaurace Grafika Webdesign Eshopy Webové šablony pro restaurace Připravili jsme šablonové weby, které je možné aplikovat na většinu restaurací/kaváren a podobných podniků. Oproti univerzálním šablonám pro firemní

Více

Marketing a komunikace. Luděk Lopour, březen, duben 2015

Marketing a komunikace. Luděk Lopour, březen, duben 2015 Program: 1) Přivítání, seznámení 2) Organizační záležitosti tajemnice komise 3) Vize města: co máme dělat? 4) Případné prezentace členů komise 5) Příprava plánu co nejvíce hoří 6) Stanovení termínů příštích

Více

TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE

TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE Vážení členové Svazu polygrafických podnikatelů, získejte konkurenční výhodu a prezentujte svá tiskovářešení a nabídku sortimentu na největším odborném veletrhu NABÍDKA

Více

KOMUNIKAČNÍ STRATEGIE

KOMUNIKAČNÍ STRATEGIE Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Bystřice nad Pernštejnem KOMUNIKAČNÍ STRATEGIE PRAVIDLA PRO ZAPOJENÍ DOTČENÉ VEŘEJNOSTI SO ORP Bystřice nad Pernštejnem Verze 1 Září 2016 Město Bystřice nad Pernštejnem

Více

případová studie Lagardère Active ČR Řešení webů významných českých rádií a hudebního komunitního portálu www.fg.cz

případová studie Lagardère Active ČR Řešení webů významných českých rádií a hudebního komunitního portálu www.fg.cz případová studie Lagardère Active ČR Řešení webů významných českých rádií a hudebního komunitního portálu www.fg.cz Lagardère Active ČR Řešení webů významných českých rádií a hudebního komunitního portálu

Více

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze:

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze: CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Veletrh v České republice zaměřený na gastronomické zařízení, vybavení restaurací a hotelů, technologie, potraviny a nápoje určený pro profesionály i koncové spotřebitele, gurmány

Více

Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro).

Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro). Tradiční zpravodajský server z Kutnohorska zprávy sport galerie Redakce Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro). Šéfredaktor zpravodajství:

Více

IMAGINE 2015 mezinárodní soutěž. Odbor obchodu

IMAGINE 2015 mezinárodní soutěž. Odbor obchodu IMAGINE 2015 mezinárodní soutěž Odbor obchodu 29.9.2014 IMAGINE IMAGINE je mezinárodní hudební soutěž pro mládež ve věku 13-20 let Hudební skupiny (až osm členů) nebo jednotlivci předvádí svou vlastní

Více

STUDUJ S NÁMI! Odborný seminář PR, komunikace a marketingu I.

STUDUJ S NÁMI! Odborný seminář PR, komunikace a marketingu I. STUDUJ S NÁMI! Odborný seminář PR, komunikace a marketingu I. Přednášející: Mgr. Lucie Krausová, Mgr. Jiří Brych, Mgr. Jan Schöppel, Mgr. Oldřich Tichý Kontakt: szabo@cuscz.cz 1 Obsah Popis semináře...

Více

Magni Cesty s příběhem

Magni Cesty s příběhem Cesty s příběhem Magni Cesty s příběhem ROZVOJ POZNÁVACÍHO A KULTURNÍHO CESTOVNÍHO RUCHU MĚST A REGIONŮ PRO DOMÁCÍ A ZAHRANIČNÍ TURISTY HelpTour - Agentura pro rozvoj cestovního ruchu Ing. Marek Toušek

Více

Závěrečné vyhodnocení projektu (podpořen z Dotačního programu Podpora cestovního ruchu 2016 Jihočeského kraje)

Závěrečné vyhodnocení projektu (podpořen z Dotačního programu Podpora cestovního ruchu 2016 Jihočeského kraje) Závěrečné vyhodnocení projektu (podpořen z Dotačního programu Podpora cestovního ruchu 2016 Jihočeského kraje) Reg. číslo dotační smlouvy: 33-03-006 1. Název projektu: PodKletí on line 2. Příjemce dotace:

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme STROJÍRENSTVÍ, KOVOOBRÁBĚNÍ, SVÁŘENÍ Obor: kovoobrábění, sváření a ostatní strojírenství Strojírenství patří v Rusku tradičně a dlouhodobě k jednomu z nejperspektivnějších

Více

Soutěž Vyhraj s Marimex

Soutěž Vyhraj s Marimex Soutěž Vyhraj s Marimex Představení Marimex Česká společnost Marimex je ryze česká společnost s pětadvacetiletou tradicí. Patří mezi největší dodavatele zboží a služeb v oblasti bazénové a relaxační techniky.

Více

Analýza kampaně Propagace sítě environmentálních informačních a poradenských center

Analýza kampaně Propagace sítě environmentálních informačních a poradenských center Analýza kampaně Propagace sítě environmentálních informačních a poradenských center Zpracovatel: ENVIC, občanské sdružení Prešovská 8, 301 00 Plzeň Kontaktní osoba: Tomáš Popp 1. úvod Kampaň zaměřená na

Více

Případová studie ZyXEL Bestseller

Případová studie ZyXEL Bestseller ZyXEL Náš klient ZyXEL, světový výrobce širokopásmových síťových technologií, nás seznámil se svým záměrem co nejvíce obsadit tržní segment low endových produktů, kde již působila konkurence. Jednalo se

Více

HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER

HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER STAND-BY Europe představuje: VELKOFORMÁTOVÉ LED OBRAZOVKY MULTIMEDIÁLNÍ LCD KIOSKY VELKOFORMÁTOVÉ LED OBRAZOVKY BUDOUCNOST VENKOVNÍ REKLAMY

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ. NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. pololetí 2016 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ V PARDUBICÍCH

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ. NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. pololetí 2016 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ V PARDUBICÍCH Pro Centre s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606628873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. pololetí 2016 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

Váš marketing na Facebooku. powered by

Váš marketing na Facebooku. powered by Váš marketing na Facebooku powered by Základní info o Facebooku Facebook Internetová sociální síť, ve které uživatelé komunikují a sdílejí obsah prostřednictvím svých profilů Celosvětově více než 400 milionů

Více

Úvodní slovo. Podle odbytu ve 170ti zemích celého světa je společnost Hankook Tire řazena na sedmé místo v globálním žebříčku příjmů z prodeje.

Úvodní slovo. Podle odbytu ve 170ti zemích celého světa je společnost Hankook Tire řazena na sedmé místo v globálním žebříčku příjmů z prodeje. Úvodní slovo Hankook Tire je jedním z největších a nejrychleji se vyvíjejících výrobců pneumatik na světě. Zaměřuje se na výrobu radiálních pneumatik pro osobní auta, malá i velká nákladní auta a autobusy.

Více

Litomyšl Streetball 2013

Litomyšl Streetball 2013 1 Litomyšl Streetball 2013 Informace o streetballovém turnaji: 1. O turnaji 2. Připravovaný ročník 2013 3. Nabídka spolupráce 4. Shrnutí 5. Kontakt 2 1. O turnaji Turnaj byl založen 9.9.2006 v Litomyšli.

Více

Marketingová strategie projektu

Marketingová strategie projektu Marketingová strategie projektu Dnes hra, zítra život. Projekt : CZ.1.07/1.2.12/04.0019 Analýza výchozí situace Koncepci propagace ESF rozvíjíme postupně tak, jak nabýváme další zkušenosti v průběhu projektů.

Více

PLÁN KOMUNIKACE S VEŘEJNOSTÍ 2014

PLÁN KOMUNIKACE S VEŘEJNOSTÍ 2014 PLÁN KOMUNIKACE S VEŘEJNOSTÍ 2014 Česká asociace paraplegiků CZEPA realizuje projekt vzdělávání zaměstnanců a zkvalitnění fundraisingu, který je podpořen Evropskou unií a rozpočtem České republiky. Evropský

Více

Reklamní předměty. Jindřich Anděra (učo: 323084) David Šiška (učo: 251555) Reklamní předměty MU Jindřich Anděra, David Šiška 1

Reklamní předměty. Jindřich Anděra (učo: 323084) David Šiška (učo: 251555) Reklamní předměty MU Jindřich Anděra, David Šiška 1 Reklamní předměty Jindřich Anděra (učo: 323084) David Šiška (učo: 251555) Reklamní předměty MU Jindřich Anděra, David Šiška 1 Agenda - Současný stav a zadání - Průzkum trhu - SWOT analýza - Strategie -

Více

Přihláška do soutěže o Film Friendly Region 2014

Přihláška do soutěže o Film Friendly Region 2014 Přihláška do soutěže o Film Friendly Region 2014 vyhlášené Českou centrálou cestovního ruchu CzechTourism, Czech Film Commission a Asociací producentů v audiovizi ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. PVA EXpo praha Letňany proč vystavovat vysoká návštěvnost díky konání v rámci jarních veletrhů For Habitat, For Furniture, For Office a For Garden tři sekce

Více

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2018 SOUTĚŽ POPAI AWARDS KONFERENCE POPAI FÓRUM SPOLEČENSKÝ VEČER slavnostní vyhlášení výsledků letošního ročníku soutěží POPAI AWARDS, Hvězda 3D

Více

Jsme reklama v Supermarketu.

Jsme reklama v Supermarketu. Jsme reklama v Supermarketu. CashPoster vysílají impulsy! Reklamní účinek: Stačí jedno uchopení! Rozdělovač nákupů u pokladny je každý den hodně používaný předmět, který patří k dění v supermarketu - stejně

Více

WEBŮ. sociodemografická data. 5,7 mil. RU/měsíc. NetMonitor Březen 2018

WEBŮ. sociodemografická data. 5,7 mil. RU/měsíc. NetMonitor Březen 2018 97 WEBŮ 5,7 mil RU/měsíc sociodemografická data NetMonitor Březen 2018 kdo jsme 5,7 mil RU Vydavatel Mediazastupitel tiscali.cz Rozcestník všech webů z rodiny TISCALI MEDIA. Najdeme zde zprávy z domova

Více

Marketingové aktivity B2B firem a struktura marketingových rozpočtů Jaro 2014

Marketingové aktivity B2B firem a struktura marketingových rozpočtů Jaro 2014 Marketingové aktivity B2B firem a struktura marketingových rozpočtů Jaro 2014 B-inside s.r.o. Šmeralova 12, 170 00 Praha Vavrečkova 5262, 760 01 Zlín IČ: 24790648 DIČ: CZ24790648 Telefon: +420 608 048

Více

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele Předmětem tohoto dokumentu je stručná charakteristika mezinárodních internetových multimediálních projektů poskytující moderní obchodní, propagační a

Více

Óčko. Hudbu česky vidět, slyšet!

Óčko. Hudbu česky vidět, slyšet! Óčko Hudbu česky vidět, slyšet! Co je Óčko? zahájení vysílání v roce 2002 výrazná grafika, moderní a svěží styl kompletní redesign stanice mimořádná míra interaktivity ve vysílání facebook stránky Óčka

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Mgr. Martin Šmejc Exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Mgr. Martin Šmejc Exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 11. 02. 2019 Mgr. Martin Šmejc Exportní konzultant ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ SÍTĚ

Více

Tomáš neubauer. art director / designer / dtp

Tomáš neubauer. art director / designer / dtp Tomáš neubauer art director / designer / dtp jmenuji se Tomáš Neubauer (34) a jsem art director, designer a grafik v jedné osobě. Svoje zkušenosti V reklamním světě sbírám již přes 13 let. Od roku 2009

Více

TO KS zpráva o realizovaných aktivitách ke dni 27.7. 2012 ke kampani 2011 2013

TO KS zpráva o realizovaných aktivitách ke dni 27.7. 2012 ke kampani 2011 2013 TO KS zpráva o realizovaných aktivitách ke dni 27.7. 2012 ke kampani 2011 2013 Tato zpráva popisuje jednotlivé realizované aktivity a odkazuje na patřičné přílohy. Červenec 2012 1 Aktivity obsah 1. Soutěž

Více

KOMUNIKAČNÍ AGENTURA (KOMAG) PEPA KOCOUREK

KOMUNIKAČNÍ AGENTURA (KOMAG) PEPA KOCOUREK KOMUNIKAČNÍ AGENTURA (KOMAG) PEPA KOCOUREK CO TO KOMUNIKAČNÍ AGENTURA (KOMAG) VLASTNĚ JE? - UNIKÁTNÍ PRAKTICKÝ PŘEDMĚT V RÁMCI VYSOKÉHO ŠKOLSTVÍ ČR A SR - KAŽDOROČNÍ REALIZACE SPOUSTY PROJEKTŮ (letos 8)

Více

Marketing destinací ední Morava a Jeseníky

Marketing destinací ední Morava a Jeseníky Marketing destinací Středn ední Morava a Jeseníky A.Křetínská Olomoucký kraj, oddělení cestovního ruchu Ing. H. Kotíková, Ph.D Katedra rekreologie FTK UP, Olomouc RNDr. I. Marek m-ark Marketing a reklama

Více

Příloha č.5: Komunikační mix

Příloha č.5: Komunikační mix Příloha č.5: Komunikační mix Production výroba komunikačních nástrojů...2 Kariérní stránky... 2 InHiro - implementace ATS... 2 Vlastní fotografie... 2 Prezentační systém... 3 Reach zasažení cílové skupiny...

Více

Komunikační kampaň - P&D mediaspol, s. r. o. Zpracovali: Zuzana Opělová Lukáš Merta

Komunikační kampaň - P&D mediaspol, s. r. o. Zpracovali: Zuzana Opělová Lukáš Merta Komunikační kampaň - P&D mediaspol, s. r. o. Zpracovali: Zuzana Opělová Lukáš Merta Cíle kampaně: >15 % Udržení povědomí o značce Povědomí vyšší kvality Upozornit na balení, zdůraznit kvalita cena Výsledky

Více

CENY FÓRA DARCŮ 2015 PRAVIDLA SOUTĚŽ KOMUNIKAČNÍ POČIN ROKU A SBÍRKOVÝ POČIN ROKU. Obecná ustanovení

CENY FÓRA DARCŮ 2015 PRAVIDLA SOUTĚŽ KOMUNIKAČNÍ POČIN ROKU A SBÍRKOVÝ POČIN ROKU. Obecná ustanovení CENY FÓRA DARCŮ 2015 PRAVIDLA SOUTĚŽ KOMUNIKAČNÍ POČIN ROKU A SBÍRKOVÝ POČIN ROKU Obecná ustanovení 1. Pořadatel soutěže je Fórum dárců se sídlem V Tůních 11, 120 00 Praha 2. Pořadatel si vyhrazuje právo

Více

KOMUNIKACE S VEŘEJNOSTÍ

KOMUNIKACE S VEŘEJNOSTÍ KOMUNIKACE S VEŘEJNOSTÍ CO JE PUBLIC RELATIONS? Existuje několik stovek různých definic Public Relations: "PR činnost je záměrné, plánované a dlouhodobé úsilí vytvářet a podporovat vzájemné pochopení a

Více

PŘÍPADOVÁ STUDIE. Intranet Skupiny ČEZ. Nový intranet pro interní komunikaci 20 tisíc uživatelů

PŘÍPADOVÁ STUDIE. Intranet Skupiny ČEZ. Nový intranet pro interní komunikaci 20 tisíc uživatelů PŘÍPADOVÁ STUDIE Intranet Skupiny ČEZ Nový intranet pro interní komunikaci 20 tisíc uživatelů Intranet Skupiny ČEZ Spojili jsme požadavky klienta a naše doporučení založená na analýze předchozí verze intranetu.

Více

Česká centrála cestovního ruchu Spolupráce s regiony 2016

Česká centrála cestovního ruchu Spolupráce s regiony 2016 Česká centrála cestovního ruchu Spolupráce s regiony 2016 _ Organizační struktura agentury CzechTourism 15.5.2016 2 Odbor REGP a B2B Odbor REGP a B2B zajišťuje partnerství s regiony, státními i soukromými

Více

Kdo jsme a s cím ˇ vám muzeme ˇ pomoct?

Kdo jsme a s cím ˇ vám muzeme ˇ pomoct? Jdeme na to hrave! ˇ Kdo jsme a s cím ˇ vám muzeme ˇ pomoct? Kdo jsme? Designéři Konzultanti Školitelé Nadesignujeme pro vás změnová řešení, rozvojové programy pro vaše zaměstnance i marketingové kampaně

Více

Průběžné vyhodnocení projektu R2/P1-P3 k 30.06.2012

Průběžné vyhodnocení projektu R2/P1-P3 k 30.06.2012 Průběžné vyhodnocení projektu R2/P1-P3 k 30.06.2012 Obsah: Rekapitulace realizovaných aktivit v R2/P1 a P2 dle činností ve schváleném projektu Přehled realizovaných aktivit v R2/P3 dle činností ve schváleném

Více

PROFICIO DIGITAL CHALLENGE

PROFICIO DIGITAL CHALLENGE PROFICIO DIGITAL CHALLENGE 3 PRŮBĚH SOUTĚŽE Soutěž je určená pro tříčlenné týmy z řad studentů magisterského studia na PEF MENDELU v Brně. Cílem je navrhnout online marketingovou kampaň, postavenou na

Více

Jsme připraveni na digitalizaci

Jsme připraveni na digitalizaci Jsme připraveni na digitalizaci Vše je připraveno na vypínání. Všechny stanovené podmínky pro přechod na digitální televizní vysílání jsou splněny. 30. 4. 2009 se vypíná vysílač Praha Žižkov Podmínky dané

Více