Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č."

Transkript

1 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 44 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, Hradec nad Moravicí.

2 Město Hradec nad Moravicí 2. strana usnesení RM č. 44 ze dne Kontrola usnesení: a) T r v a l á usnesení č: /RM, b) D l o u h o d o b á usnesení č: /RM, c) T r v á plnění usnesení č: /RM, /RM, /RM, /RM d) S p l n ě n á usnesení č: /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, Přijatá usnesení: /RM výsledky hospodaření města k b) informace o stavech účtů města k /RM rozpočtová opatření na rok 2014 dle předloženého a v podkladech pro 44. schůzi RM založeného materiálu v objemu ,00 Kč na celkovou výši rozpočtu města ,00 Kč. b) u l o ž i l a předložit na příští schůzi RM podrobný rozpis (položky) Rozpočtu města na rok 2014 k nahlédnutí /RM znění Smlouvy o využívání pozemku parc.č. 114/2 v k.ú. Domoradovice uzavřené mezi Městem a firmou ROSIS s.r.o., se sídlem Vrchní 1556/43, Opava 5. místostarostu města k podpisu Smlouvy podle bodu a) tohoto usnesení.

3 Město Hradec nad Moravicí 3. strana usnesení RM č. 44 ze dne /RM Dodatek č. 4 ke Smlouvě o dílo na stavbu Stavební úpravy - zateplení a výměna oken ZŠ Opavská, Hradec nad Moravicí uzavřené mezi Městem a firmou FICHNA - HUDECZEK a.s. Mandátní smlouvu na zabezpečení výběrového řízení na zhotovitele stavby "Stavební úpravy kapličky a kříže v Bohučovicích" mezi Městem a firmou Lektiko s.r.o. c) s c h v á l i l a Mandátní smlouvu na zabezpečení výběrového řízení na zhotovitele stavby "Hradec nad Moravicí-Městečko, Kašna Doubravka" mezi Městem a firmou Lektiko s.r.o. d) s c h v á l i l a Mandátní smlouvu na zabezpečení výběrového řízení na zhotovitele stavby "Odstavná plocha pro parkování vč. přístupových chodníků k zámku v Hradci n/m" mezi Městem a firmou Lektiko s.r.o., e) s c h v á l i l a Smlouvu dílo na zhotovení projektové dokumentace ve stupni provádění stavby a na zhotovení zadávací dokumentace pro výběrové řízení na zhotovitele stavby mezi Městem a firmou BENPRO s.r.o f) u l o ž i l a Zapracovat do návrhů smluv: - Dodatek smlouvy č. 4 Město&Fichna-Hudeczek - odstranit ze smlouvy - ustanovení o dálkovém ovládání žaluzií a doplnit do smlouvy harmonogram prací, - Smlouva o dílo Město&BENPRO - doplnit do smlouvy ustanovení o sankcích v případě chybného projektu. g) z p l n o m o c n i l a místostarostu města k podpisu mandátních smluv podle části b), c) a d) tohoto usnesení, k podpisu dodatku smlouvy podle části a) tohoto usnesení a k podpisu smlouvy o dílo podle části e) tohoto usnesení. Z: ved. OFaI T: /RM stav výběrového řízení na zhotovitele staveb Kašna Doubravka Městečko Hradec nad Moravicí a Oprava kapličky v Bohučovicích. b) u l o ž i l a zabezpečit výběrové řízení na dodavatele staveb uvedených v části a) tohoto usnesení a předložit k projednání na příští schůzi RM. Z: ved. OFaI T: /RM zprávu o stavební činnosti na území města a o přípravě podkladů pro nové aktivity. zabezpečit předprojektovou přípravu pro úpravy budovy Národního domu tak, aby byly přednostně řešeny tyto úpravy: - oprava fasády (zateplení), výměna oken, oprava střechy, úprava půdních prostor pro určené využívání, další související úpravy pro zabezpečení provozu domu (ÚT, elektro, voda, výtah atp.)

4 Město Hradec nad Moravicí 4. strana usnesení RM č. 44 ze dne /RM výsledek výběrového řízení na zpracovatele Studie proveditelnosti k realizaci přírodě blízkých protipovodňových opatření v obci Hradec nad Moravicí. Smlouvu o dílo mezi Městem a zpracovatelem Studie proveditelnosti, firmou EKOTOXA s.r.o. v celkové ceně ,00 Kč vč. DPH. místostarostu města k podpisu smlouvy podle bodu b) tohoto usnesení /RM možnost poskytnutí účelového finančního příspěvku Římskokatolické farnosti Hradec nad Moravicí na realizaci projektu: "Restaurování dřevěné polychromované sochy sv. Jana Nepomuckého v Hradci nad Moravicí". poskytnutí účelového finančního příspěvku podle části a) tohoto usnesení ve výši 50 % z vlastního podílu, tj. max ,00 Kč. místostarostu města k podpisu Smlouvy podle bodu b) tohoto usnesení /RM Smlouvu č uzavřenou mezi Městem a SFŽP ČR na poskytnutí podpory ze SFŽP ČR v rámci OP Životního prostředí na projekt: "SESUV lokalita hřbitov Hradec nad Moravicí", podepsanou ředitelem fondu dne b) u r č i l a osobou odpovědnou za řádné využití a vyúčtování poskytnuté podpory podle části a) tohoto usnesení pana Jaromíra Tělupila. místostarostu města k podpisu Smlouvy podle bodu a) tohoto usnesení /RM přijetí dotace z OP přeshraniční spolupráce Česká republika - Polská republika na projekt: "Doubravka a Měšek - nedílná součást česko-polské historie, č. CZ.3.22/3.3.04/ ve výši ,00 tj. 85% z celkových konečných způsobilých výdajů mikroprojektu. Smlouvu o financování z Fondu mikroprojektů v Euroregionu Silesia č. ERS- CZ/2013/04092 na uvedený projekt mezi Městem a Euroregionem Silesia CZ. c) u r č i l a osobou odpovědnou za řádné využití a vyúčtování poskytnuté dotace podle části a) tohoto usnesení pana Jaromíra Tělupila. d) z p l n o m o c n i l a místostarostu města k podpisu smlouvy dle bodu b) tohoto usnesení.

5 Město Hradec nad Moravicí 5. strana usnesení RM č. 44 ze dne /RM přijetí dotace z OP přeshraniční spolupráce Česká republika-polská republika na projekt: "Sakrální památky Hradce nad Moravicí a Baborowa" ve výši ,00, tj. 85% z celkových konečných způsobilých výdajů mikroprojektu. Smlouvu o financování z Fondu mikroprojektů v Euroregionu Silesia č. ERS- CZ/2013/04156 na uvedený projekt mezi Městem a Euroregionem Silesia - CZ. c) u r č i l a osobou odpovědnou za řádné využití a vyúčtování poskytnuté podpory podle části a) tohoto usnesení pana Jaromíra Tělupila. d) z p l n o m o c n i l a místostarostu města k podpisu Smlouvy dle bodu b) tohoto usnesení /RM zprávu ředitelky ZŠ Hradec nad Moravicí Mgr. Radky Očadlíkové o naplnění koncepce školy za období od doposud. v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., a zákonem č. 561/2004 Sb., prodloužit jmenování ve funkci (prodloužit pracovní poměr) ředitelce ZŠ Hradec nad Moravicí paní Mgr. Radce Očadlíkové na další období s účinností do místostarostu k podpisu všech příslušných dokumentů pro naplnění části b) tohoto usnesení /RM vyhlášení ředitelského volna pro ZŠ Hradec nad Moravicí dne a 2. a /RM výši úplaty za předškolní vzdělávání pro školní rok 2014/2015 v MŠ Hradec nad Moravicí, vč. dislokovaných pracovišť, ve výši 380,00 Kč měsíčně/dítě /RM návrh ředitelky ZŠ Hradec nad Moravicí na převedení finančních prostředků ze zlepšeného hospodářského výsledku za rok 2013 z výnosů z doplňkové činnosti ve výši ,00 Kč do rezervního fondu organizace ve výši ,00 Kč a do fondu odměn ve výši ,00 Kč.

6 Město Hradec nad Moravicí 6. strana usnesení RM č. 44 ze dne /RM návrh ředitele ZŠ a MŠ Žimrovice na převedení finančních prostředků ze zlepšeného hospodářského výsledku za rok 2013 z výnosů z hlavní činnosti ve výši ,10 Kč do rezervního fondu organizace v celé výši /RM s c h v á l i l a povolení výjimky z počtu dětí v MŠ Žimrovice pro školní rok 2014/2015 na 28 dětí /RM s ch v á l i l a povolení výjimky z počtu dětí v MŠ Hradec nad Moravicí pro školní rok 2014/2015 na 28 dětí /RM s c h v á l i l a přijetí sponzorského daru od společnosti KOFOLA a.s., pro ZŠ a MŠ Žimrovice ve formě nápojů v hodnotě 8.162,06 Kč na akci školy - Tradiční ples při svíčkách /RM Kritéria hodnocení grantů pro poskytování grantů formou dotace z rozpočtu města podle jednotlivých grantových okruhů a grantového programu. zřídit dočasnou komisi RM pod názvem "Grantová komise pro rok 2014". Komise bude pracovat v období od ukončení termínu pro odevzdávání návrhů na granty do doby řádného vyhodnocení a přidělení grantů. c) j m e n o v a l a členy a předsedu Grantové komise pro rok 2014 takto: předseda komise: Mgr. Špička členové: Mgr. Petr Havrlant, Michal Manderla, Mgr. Hana Nováková Sonnková, Pavla Orlíková. d) j m e n o v a l a tajemníkem Grantové komise pro rok 2014 paní Janu Pastyříkovou /RM oslovující dopis rodičům dětí, kterým bude zaslán příspěvek na volnočasové aktivity dětí ve věku od 3-15 let pro rok 2014 včetně návratky.

7 Město Hradec nad Moravicí 7. strana usnesení RM č. 44 ze dne /RM s c h v á l i l a žádost o využívání veřejných ploch města k provozování pojízdné prodejny - retrotříkolky s nabídkou prodeje koláčů, cukrovinek a nealkoholických nápojů na veřejných prostranstvích města v období od do , za podmínky dodržení OZV města, vyhlášky č. 361/2000 a hygienických norem pro tento způsob podnikání /RM s c h v á l i l a podání žádosti o poskytnutí účelové dotace na reprodukci požární techniky pro rok 2015 na Ministerstvo vnitra - GŘ HZS ČR za účelem pořízení nové cisternové automobilové stříkačky pro JSDH Jakubčovice - kategorie JPO III /RM žádost ZKO č. 111, Hradec nad Moravicí o finanční příspěvek na činnost organizace v roce poskytnutí finančního příspěvku na činnost ZKO č. 111 ve výši 3.000,00 Kč. místostarostu města k podpisu příslušné smlouvy podle části b) tohoto usnesení /RM žádost 2. Skautského oddílu Domoradovice o finanční výpomoc pro rekonstrukci objektu členské základny v Domoradovicích. poskytnutí příspěvku ve výši ,00 Kč organizaci JUNÁK svaz skautů a skautek ČR, středisko ZVON - 2. Skautský oddíl Domoradovice, na opravu objektu základy skautského oddílu v Domoradovicích. místostarostu města k podpisu příslušných dokumentů pro naplnění tohoto usnesení /RM žádost o poskytnutí finančního příspěvku na konání Mezinárodní interpretační soutěže Beethovenův Hradec, ve dnech poskytnutí příspěvku na konání Mezinárodní interpretační soutěže Beethovenův Hradec, která se koná ve dnech , ve výši ,00 Kč. místostarostu města k podpisu příslušných dokumentů pro naplnění tohoto usnesení.

8 Město Hradec nad Moravicí 8. strana usnesení RM č. 44 ze dne /RM poskytnutí příspěvku na činnost v roce 2013 Klubu seniorů v Žimrovicích ve výši 5.000,00 Kč. poskytnutí příspěvku na činnost v roce 2013 Klubu seniorů mladších Hradec nad Moravicí ve výši 5.000,00 Kč. c) s c h v á l i l a poskytnutí příspěvku na činnost v roce 2013 Klubu starších seniorů v Hradci nad Moravicí ve výši 5.000,00 Kč. d) s c h v á l i l a poskytnutí příspěvku na činnost v roce 2013 Klubu seniorů Kajlovec ve výši 5.000,00 Kč. e) z p l n o m o c n i l a místostarostu města k podpisu smluv podle části a), b), c) a d) tohoto usnesení /RM poskytnutí příspěvku na činnost v roce 2014 Slezskému svazu zdravotně postižených o.s. ve výši ,00 Kč. Příspěvek bude poskytnut na základě příslušné smlouvy. místostarostu města k podpisu příslušných dokumentů pro naplnění části a) tohoto usnesení /RM Dodatek č. 8 ke Smlouvě č. 10/2009 o závazku veřejné služby ve veřejné linkové osobní dopravě uzavřené mezi Městem, dopravcem TQM-holding s.r.o. a Koordinátorem ODIS s.r.o., kterým se dopravce zavazuje zabezpečovat veřejnou linkovou dopravu v roce starostu města k podpisu dodatku smlouvy podle části a) tohoto usnesení /RM schválit záměr města pronajmout část pozemku parc.č. 914 (ostatní plocha 40 m 2 ), část pozemku parc.č. 912 (zastavěná plocha a nádvoří, 10 m 2 ), část pozemku parc.č. 913 (ostatní plocha, asi 40 m 2 ) a část pozemku parc.č. KN 1322 (ostatní plocha, asi 50 m 2 ) vše v k.ú. Hradec nad Moravicí za účelem zřízení předzahrádky pro občerstvení u přilehlých restaurací a cukráren. b) u l o ž i l a zveřejnit záměr města pronajmout pozemky dle části a) tohoto usnesení na úředních deskách a internetu a předložit k projednání na příští schůzi RM. Z: ved. OVV T:

9 Město Hradec nad Moravicí 9. strana usnesení RM č. 44 ze dne /RM schválit záměr města pronajmout část pozemku parc.č. KN 659/1 (ostatní plocha, asi 300 m 2 ) v k.ú. Hradec nad Moravicí. b) u l o ž i l a zveřejnit záměr města pronajmout pozemek podle části a) tohoto usnesení po stanovenou dobu na úředních deskách a internetu a předložit k projednání na další schůzi RM k rozhodnutí. Z: ved. OVV T: /RM zřídit právo služebnosti spočívající ve strpění uložení rozšíření distribuční sítě NN přes pozemek parc.č. KN 1210/6 (trvalý travní porost) v k.ú. Hradec nad Moravicí ve vlastnictví Města pro stranu ze služebnosti oprávněnou, tj. ČEZ Distribuce a.s. Děčín za jednorázovou náhradu ,00 Kč (bez DPH) za celou dobu užívání. GP a správní poplatek za zavkladování v KN zajistí a uhradí ze služebnosti oprávněný. místostarostu města k podpisu smlouvy podle části a) tohoto usnesení. Z: ved. OVV T: /RM n e p ř i j a l a žádné usnesení ve věci souhlasu vlastníka sousedního pozemku parc.č. 947/2 v k.ú. Hradec nad Moravicí (pozemek ve vlastnictví Města) s provedením stavby "Restaurace Sport modernizace a rekonstrukce kuchyně" v bývalé budově sportu. Z: ved. OVV T: /RM zřídit právo služebnosti spočívající ve strpění uložení vodovodní přípojky k nemovitostem přes pozemek parc.č. KN 1847/6 (ostatní plocha) v k.ú. Kajlovec ve vlastnictví Města pro stranu ze služebnosti oprávněnou za jednorázovou náhradu 3.000,00 Kč (bez DPH) za celou dobu užívání. GP a správní poplatek za zavkladování v KN zajistí a uhradí ze služebnosti oprávněný. místostarostu města k podpisu smlouvy o zřízení práva služebnosti podle části a) tohoto usnesení. Z: ved. OVV T: /RM zřídit právo služebnosti spočívající ve strpění uložení vodovodní přípojky k RD čp. 102 přes pozemek parc.č. KN 128 (ostatní plocha) v k.ú. Kajlovec ve vlastnictví Města pro stranu ze služebnosti oprávněnou za jednorázovou náhradu 1.000,00 Kč za celou dobu užívání. GP a správní poplatek za zavkladování v KN zajistí a uhradí ze služebnosti oprávněný.

10 Město Hradec nad Moravicí 10. strana usnesení RM č. 44 ze dne Pokračování usnesení č /RM místostarostu města k podpisu smlouvy o zřízení práva služebnosti podle části a) tohoto usnesení. Z: ved. OVV T: /RM pronajmout byt č. 1 v DPS čp. 694 na ul. Smetanova v Hradci nad Moravicí na dobu určitou od s možností automatického prodloužení nájemní smlouvy vždy o další 1 rok v případě řádného plnění podmínek nájemní smlouvy. Cenu nájmu zachovat dle předchozího nájemního vztahu tohoto bytu. Ostatní ujednání nájemní smlouvy sjednat podle nového OZ. Podmínkou je složení jistoty (kauce) ve výši ,00 Kč před podpisem nájemní smlouvy. pronajmout byt č. 3 v DPS čp. 694 na ul. Smetanova v Hradci nad Moravicí na dobu určitou od s možností automatického prodloužení nájemní smlouvy vždy o další 1 rok v případě řádného plnění podmínek nájemní smlouvy. Cenu nájmu zachovat dle předchozího nájemního vztahu tohoto bytu. Ostatní ujednání nájemní smlouvy sjednat podle nového OZ. Podmínkou je složení jistoty (kauce) ve výši ,00 Kč před podpisem nájemní smlouvy. místostarostu města k podpisu nájemních smlouvy dle částí a) a b) tohoto usnesení. Z: ved. OVV T: /RM informace o zjištěných skutečnostech v nájemním bytě Na Tylovách čp. 715, Hradec nad Moravicí. snížit vzhledem k umístění sklepního bytu měsíční platbu za nájem bytu s účinností od , měsíční zálohy za poskytované služby a jejich celkové roční vyúčtování ponechat ve stejné výši. c) u l o ž i l a provést požadované úpravy měření spotřeby tepla po ukončení topné sezóny. d) u l o ž i l a zpracovat přehled bytů ve vlastnictví Města s uvedením výše nájmů a dalších poplatků s provozem příslušného bytu souvisejících. e) z p l n o m o c n i l a místostarostu města k podpisu nového evidenčního listu k nájemní smlouvě podle části b) tohoto usnesení. Z: ved. OVV T: /RM doporučit ZM odkoupení kompletního zařízení a vybavení bývalých stavebnin RAMIKA od firmy Stavebniny Janík za cenu ,00 Kč. b) u l o ž i l a předložit návrh na odkoupení věcí podle části a) tohoto usnesení na nejbližším zasedání ZM včetně návrhu kupní smlouvy. Z: ved. OVV T:

11 Město Hradec nad Moravicí 11. strana usnesení RM č. 44 ze dne /RM nabídku na odprodej pozemku parc.č. KN 754/1 (ostatní plocha, 22 m 2 ) v k.ú. Hradec nad Moravicí za kupní cenu 150,00 Kč/m 2. Podmínkou prodeje je vyřízení všech úkonů pro změnu vlastnického práva v KN městem. doporučit ZM odkoupení pozemku parc.č. KN 754/1 za 100,00 Kč/m 2 a podmínek uvedených v části a) tohoto usnesení. c) u l o ž i l a předložit návrh na odkoupení pozemku k projednání na červnovém zasedání ZM. Z: ved. OVV T: /RM schválit ujednání o ceně dodávaného tepla pro rok 2014 firmou DALKIA ČR, a.s. schválit dohodu o poskytování rovnoměrných záloh za odběr tepelné energie dle předloženého návrhu pro celý rok 2014 starostu města k podpisu ujednání o ceně dle části a) tohoto usnesení a dohody o poskytování záloh dle části b) tohoto usnesení. Z: ved. OVV T: /RM n e s o u h l a s í s připojením sousední nemovitosti - pozemek parc.č. 93/1 v k.ú. Domoradovice na komunikaci - pozemek parc.č. 992 v k.ú. Domoradovice ve vlastnictví Města z důvodu možnosti využití již vybudovaného sjezdu na státní silnici a dále z důvodu špatné sjízdnosti a účelového určení komunikace na pozemku parc.č. 992 v k.ú. Domoradovice. Z: ved. OVUP T: /RM n e s c h v á l i l a zábor veřejného prostranství - části pozemku parc.č. 914 v k.ú. Hradec nad Moravicí (chodník před prodejnou TUTY - Hradečanka). Z: ved. OVUP T: /RM žádost o povolení stání nákladního automobilu na prostranství v sousedství komunikace III/4648 u vodojemu v Jakubčovicích s tím, že uvedený pozemek je ve vlastnictví firmy Severomoravské vodovody a kanalizace Ostrava a.s. b) n e s o u h l a s í se stáním nákladních automobilů před vodojemem v Jakubčovicích a potvrzuje rozhodnutí o umístění dopravní značky B29 doplněné dodatkovou tabulkou E9 jako místní úpravu provozu po pozemních komunikacích stanovenou odborem dopravy Magistrátu města Opava. Z: ved. OVUP T: 0

12 Město Hradec nad Moravicí 12. strana usnesení RM č. 44 ze dne /RM kácení stromu (moruše) na pozemku parc.č. 580/1 v k.ú. Hradec nad Moravicí ve vlastnictví Města. místostarostu města k podání žádosti o kácení stromu (moruše) podle části a) tohoto usnesení na MěÚ Hradec nad Moravicí. Z: ved. OVUP T: /RM informace o veřejné soutěži na dodavatele kancelářských potřeb pro Město. dodavatelem kancelářských potřeb a materiálu pro Město firmu ACTIVA spol. s r.o. c) r o z h o d l a doporučit příspěvkovým organizacím města, v zájmu řádného využívání finančních prostředků poskytovaných zřizovatelem, využívat služeb firmy ACTIVA spol. s r.o. d) u l o ž i l a informovat ředitele příspěvkových organizací zřízených Městem o výsledcích veřejné soutěže a o rozhodnutí RM. e) z p l n o m o c n i l a místostarostu města k podpisu smlouvy podle části b) tohoto usneseni. Z: tajemník MěÚ T: /RM výsledky poptávkového řízení na dodavatele služeb v oblasti veřejných soutěží a výběrových řízení a informace o nabídce firmy OSIGENO a E-centre. b) u l o ž i l a přizvat na schůzi RM dne zástupce firmy provozující portál elektronických zakázek a e-aukcí, firmy E-centre. Z: tajemník MěÚ T: /RM smlouvu o poskytování služeb v oblasti BOZP a PO mezi Městem a firmou Petr Matějek /RM Vnitřní předpis "Zásady pro čerpání rozpočtové rezervy". Vnitřní předpis "Pravidla k nakládání s rozpočtem města". Z: tajemník MěÚ T: 0 Z: tajemník MěÚ T: 0

13 Město Hradec nad Moravicí 13. strana usnesení RM č. 44 ze dne /RM dopis ve věci odstranění navezeného materiálu na pozemku parc.č. 642/2 v k.ú. Hradec nad Moravicí. Z: tajemník MěÚ T: /RM p o v ě ř u j e v době nepřítomnosti starosty města k podepisování zákonem určených dokumentů vzniklých při činnosti ZM a RM člena RM pana Bc. Vladimíra Poláška. Z: tajemník MěÚ T: /RM informace o poskytnutých finančních prostředcích na základě smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu města mezi Městem a SK Lama v letech a informace o financování výstavby sportovního areálu SK Lama. Zpracoval: Ing. Václav Žampa, v.r. Ověřil Dušan Hrbáč, v.r. Bc. Vladimír Polášek, v.r. člen rady města Mgr. Jan Špička, v.r. místostarosta města Z: tajemník MěÚ T: 0 Poznámka: Text tohoto usnesení je upraven s ohledem na ustanovení zákona o ochraně osobních údajů. Plné znění tohoto usnesení je k dispozici v kanceláři č. 13 na MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 43 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 11.02.2014 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 20 ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 17.02.2014 ve Společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 3 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 19.01.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 41. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 41. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 41. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 21.01.2014 v Zasedací místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 21. září 2004

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 21. září 2004 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí konaného dne 21. září 2004 v salonku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 8. června 2010 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 14 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 13. listopadu 2007 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 26. února 2008 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Návrh usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Návrh usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Návrh usnesení č. 21 ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 9.6.2014 ve Společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 3 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 16. ledna 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 46 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 20.05.2014 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4.dubna 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4.dubna 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 4.dubna 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Usnesení č. 20. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18.ledna 2016

Usnesení č. 20. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18.ledna 2016 Usnesení č. 20. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 18.ledna 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Přijatá usnesení :

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 19 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 22. dubna 2008 ve společenské místnosti Kulturního domu Jakubčovice Město Hradec nad Moravicí 2. strana usnesení

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 25 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 19.11.2012 v kanceláři starosty města v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 8 ze schůze Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konané dne 12.12.2011 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 29. února 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 29. února 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 29. února 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 9. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 26.10.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 2 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 21. prosince 2010 v kanceláři starosty města, v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 47. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4. září 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 47. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4. září 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 47. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 4. září 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 12 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 15.11.2011 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 28 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 5.2.2013 v kanceláři starosty města v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 41 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 13. dubna 2010 V zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 67. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 3. září 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 67. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 3. září 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 67. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 3. září 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 59. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 14. května 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 59. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 14. května 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 59. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 14. května 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 29 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 17. března 2009 ve společenské místnosti Hasičské zbrojnice v Kajlovci. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 13. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 25.dubna 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 13. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 25.dubna 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 13. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 25.dubna 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 4 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 6. února 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 4 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 15. února 2011 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 14 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 17.01.2012 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 21. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 8. února 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 21. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 8. února 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 21. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 8. února 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 56. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 12. března 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 56. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 12. března 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 56. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 12. března 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 37. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5.prosince 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 37. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5.prosince 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 37. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 5.prosince 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 24. února 2009 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 15 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 4. prosince 2007 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 54. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5.února 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 54. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5.února 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 54. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 5.února 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 45. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 17. července 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 45. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 17. července 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 45. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 17. července 2017 ve společenské místnosti v budově městského úřadu Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 34. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 10. října 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 34. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 10. října 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 34. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 10. října 2016 v zasedací místnosti č.13 v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 9 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 26. června 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 12 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 4. září 2007 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 2. prosince 2003

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 2. prosince 2003 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí konaného dne 2. prosince 2003 v salonku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. 2. strana usnesení

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 3. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 28. ledna 2019 ve společenské místnosti budovy Městského úřadu Hradec nad Moravicí, Opavská 265,

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 4 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 09.02.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 10. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 10. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 10. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 14.12.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 25 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 21. října 2008 ve společenské místnosti Kulturního domu v Benkovicích Město Hradec nad Moravicí 2. strana usnesení

Více

Město Hradec nad Moravicí 36.

Město Hradec nad Moravicí 36. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 36. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 7. listopadu 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 13. září 2005 v salónku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 38. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 16. ledna 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 38. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 16. ledna 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 38. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 16. ledna 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 17 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 5. února 2008 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 23. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 23. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 23. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 14.03.2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 27. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 6.června 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 27. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 6.června 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 27. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 6.června 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 3 ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 2. 3. 2015 ve Společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 22 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 5. srpna 2008 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 26. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 26.února 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 26. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 26.února 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 26. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 26.února 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 51. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 13. listopadu 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 51. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 13. listopadu 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 51. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 13. listopadu 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 36 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 27. listopadu 2009 ve společenské místnosti budovy MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 50. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 16. října 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 50. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 16. října 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 50. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 16. října 2017 v zasedací místnosti č. 29 v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 17. září 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 17. září 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 17. září 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 58. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18. dubna v zasedací místnosti

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 58. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18. dubna v zasedací místnosti Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 58. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 18. dubna 2018 v zasedací místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 26 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 25. listopadu 2008 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 32 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 23. června 2009 ve společenské místnosti budovy MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 16. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 19. září ve společenské místnosti

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 16. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 19. září ve společenské místnosti Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 16. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 19. září 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 10 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 20. září 2011 ve společenské místnosti v budově Městského úřadu v Hradci nad Moravicí, Opavská 265. Město Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 5 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 20. března 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec

Více

52. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 52. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne

52. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 52. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne U S N E S E N Í K bodu 2 Schválení programu Program 52. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 30. 1. 2014: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3. Převod vodovodů do vlastnictví Svazku VaK 4. Převod

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 14. března 2005 v salónku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 18. září ve společenské místnosti

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 18. září ve společenské místnosti Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 24. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 18. září 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

46. Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 14. srpna 2017

46. Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 14. srpna 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 46. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 14. srpna 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 78. schůze Rady města Kojetína, konané 13. června 2018, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 29. srpna 2011 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 42. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 10. dubna 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 42. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 10. dubna 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 42. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 10. dubna 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18.července v budově MěÚ Hradec nad Moravicí,

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18.července v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 30. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 18.července 2016 v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Přijatá usnesení

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 16 ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 10.06.2013 ve společenském sále budovy hotelu Belaria, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 11. listopadu (č. 1/1 17/1)

- 1 - U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 11. listopadu (č. 1/1 17/1) - 1 - U S N E S E N Í z 1. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 11. listopadu 2014 (č. 1/1 17/1) Přítomní členové rady : I. Mikulica, Mgr. M. Konečná, P. Kukučka, Ing. M. Robenek, R. Schmuch

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne 14. 12. 2016 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4760/2016 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1176/2016 Rada

Více

U S N E S E N Í z 4. schůze rady města konané dne 24. ledna 2002

U S N E S E N Í z 4. schůze rady města konané dne 24. ledna 2002 Město Děčín U S N E S E N Í z 4. schůze rady města konané dne 24. ledna 2002 Usnesení č. 48/02 Rada města projednala kontrolu plnění usnesení rady města a usnesení č. 1294/01 - tajemník MěÚ VzDK, usnesení

Více

U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice

U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne 30.08.2012 ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice UR/36/1/2012 program jednání 1. s c h v a l u j e program 36. jednání

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 44. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 12. června 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 44. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 12. června 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 44. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 12. června 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

upravené v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů

upravené v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů U S N E S E N Í z 6. schůze Rady obce Bystřice konané dne 5. března 2019 ve 13:00 hod. upravené v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 39. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 13. února 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 32. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5. září 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 32. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5. září 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 32. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 5. září 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.2.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2014 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 14/1/RM/2014, 10/3/RM/2014, 11/3/RM/2014,

Více

VÝPIS USNESENÍ 34. schůze Rady města Slavičín konané dne

VÝPIS USNESENÍ 34. schůze Rady města Slavičín konané dne VÝPIS USNESENÍ 34. schůze Rady města Slavičín konané dne 01. 10. 2019 Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 110/2019

Více

Usnesení 55. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 55. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 55. schůze Rady města Šternberka ze dne 19.11.2012 Číslo 1481 Zodpovídá: OKS Termín: 19.11.2012 program schůze dne 19.11.2012 Číslo 1482 Zodpovídá: FO Termín: 30.11.2012 b e r e n a v ě d o m

Více

z 3.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 3.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s e n í z 3.řádného jednání rady města konaného dne 10.3.2014 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 58/2014 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 43. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 15.května ve společenské místnosti

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 43. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 15.května ve společenské místnosti Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 43. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 15.května 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 7 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Hostinné, konané dne 14.05.2019 242/15/RM/2019 Schválení programu 15. schůze RM program 15. schůze: 1. Schválení programu

Více

75. zasedání RM Rychvald MATERIÁL URČENÝ PRO ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

75. zasedání RM Rychvald MATERIÁL URČENÝ PRO ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 75. zasedání Rady města Rychvald, dne 15. 7. 2013 Kontrola usnesení 75/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 75/2. Rada města b

Více

Zastupitelstvo města Příbora

Zastupitelstvo města Příbora Zastupitelstvo města Příbora U S N E S E N Í z 24. zasedání Zastupitelstva města Příbora konaného dne 13. června 2013 v jednacím sále piaristického kláštera v Příboře od 16,00 hod. VARIANTA USNESENÍ URČENÁ

Více

U s n e s e n í z 56. jednání rady města Velká Bystřice dne ve 14:00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice

U s n e s e n í z 56. jednání rady města Velká Bystřice dne ve 14:00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice U s n e s e n í z 56. jednání rady města Velká Bystřice dne 2.9.2013 ve 14:00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice UR/56/1/2013 program jednání 1. s c h v a l u j e program 56.jednání

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 91. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 7.8.2017 2069/91/RM/2017 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

Usnesení z 83. schůze Rady města Frýdlant nad Ostravicí konané dne v 13:45 hodin v budově MěÚ na ulici Hlavní čp. 139

Usnesení z 83. schůze Rady města Frýdlant nad Ostravicí konané dne v 13:45 hodin v budově MěÚ na ulici Hlavní čp. 139 Usnesení z 83. schůze Rady města Frýdlant nad Ostravicí konané dne 13.12.2017 v 13:45 hodin v budově MěÚ na ulici Hlavní čp. 139 Právní a organizační 83/1.1 Výběr dodavatele v zadávacím řízení k veřejné

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis z jednání č. 47 rady města konané Ing. Martin Košťál

Zápis z jednání č. 47 rady města konané Ing. Martin Košťál Město Králíky Přítomni členové rady města: Omluven: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 47 rady města konané 14.11.2016 Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad Mgr. Miroslav

Více

U S N E S E N Í 52. schůze Rady obce Soběšovice, konané dne v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích

U S N E S E N Í 52. schůze Rady obce Soběšovice, konané dne v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích U S N E S E N Í 52. schůze Rady obce Soběšovice, v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích Č. jednací : Sob 26/2017 V Soběšovicích dne 2.2.2017 Zpracoval : Valošková Petra Přehled přijatých usnesení 52.

Více

U S N E S E N Í. 28. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 7. února 2012 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 28. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 7. února 2012 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově Rada města KRNOVA SM 028/12/Pa U S N E S E N Í 28. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 7. února 2012 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 1010/28-1035/28 Rozdělovník - členové

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

Schválená usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva města Polná konaného dne 12. června 2017

Schválená usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva města Polná konaného dne 12. června 2017 Schválená usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva města Polná konaného dne 12. června 2017 ZM-387/24/2017 Zastupitelstvo města Polná s c h v a l u j e p r o g r a m z a s e d á n í v tomto znění: 1. Kontrola

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 26. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 16. května 2016 v kanceláři starosty města v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

66. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

66. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 66. schůze Rady města Rychvald, dne 23. 01. 2017 Kontrola usnesení 66/1. Rada města kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc únor 2017 66/2. Rada města a dle Zásad pro poskytování

Více