Pan Filipi přítomen od hodin, pan Milata od hodin, všichni ostatní členové přítomni po celou dobu jednání.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pan Filipi přítomen od hodin, pan Milata od hodin, všichni ostatní členové přítomni po celou dobu jednání."

Transkript

1 Strana Č. 1 / 8 Přítomni: Omluveni: Tajemnice: Tomáš Binder, JUDr. Jan Riedl, Petra Chocová, Robert Filipi, Ing. Vladimír Milata, Miroslav Dalík, Bc. Jaroslav Hochmut, Karel Machač, Štěpán Slaný, Michal Vydra, Roman Hejna, Mgr. Pavel Císař, Petr Kořínek Irena Zemanová Jednání řídil: Tomáš Binder Jednání zahájeno v 16:00 hodin, ukončeno v hodin. Pan Filipi přítomen od hodin, pan Milata od hodin, všichni ostatní členové přítomni po celou dobu jednání. 1. Zahájení jednání a schválení programu Předseda Tomáš Binder zahájil jednání a seznámil přítomné s jeho programem. Program: 1. Schválení programu jednání 2. Žádosti o poskytnutí individuální dotace 3. Kontrolní činnost příjemců dotací z programu sportu v roce Různé Návrh usnesení: Výbor ZM pro sport schvaluje program 41. jednání předsedou. ve znění předneseném Hlasování: 7 pro - O proti - O zdržel se - O nehlasoval 2. Žádosti o poskytnutí individuální dotace a) Žádosti o poskytnutí individuální dotace z fondu rady města Výboru pro sport byla v souladu se Směrnicí o poskytování darů a individuálních dotací z fondu rady města ZM předložena k posouzení žádost o poskytnutí individuální dotace z Fondu RM. V ČI. 1 odst. 4 "Úvodní ustanovení" výše uvedené směrnice je stanoveno, že "Individuální dotaci je možno poskytnout pouze na účel, který není totožný s účelem určeným poskytovatelem dotace (tj. městem ) v některém z programů pro poskytování dotací vyhlášených v daném kalendářním roce. Ve výjimečných případech může rada města poskytnout individuální dotaci na účel totožný s účelem určeným poskytovatelem dotace v některém z programů pro poskytování dotací vyhlášených v daném kalendářním roce, pokud žádost prokazatelně nemohla být podána v termínu stanoveném příslušným dotačním programem".

2 "Ceská Lípa Strana Č. 2 / 8 Denní a pobytové sociální služby, příspěvková organizace, sídlem Hradecká 2905, Česká Lípa, IČ Účel použití dotace: podpora celoroční činnosti uživatelů organizace - handicapovaných sportovců Celkový rozpočet výdajů: ,- Kč Výše požadované dotace: ,- Kč (registrační poplatky a startovné, ubytování v rámci sportovní činnosti, nákup sportovního vybavení, náklady na sportovní přípravu a soustředění). žádost nemohla být podána z dotačního programu 2018 v oblasti sportu, neboť příspěvkové organizace byly od letošního roku vyřazeny z okruhu způsobilých žadatelů. Žadatel ve své žádosti popisuje činnost handicapovaných sportovců a jejich předchozí úspěchy i na mezinárodní úrovni. Zapojením uživatelů sociální služby do sportovních aktivit usilují o prohloubení jejich samostatnosti a podporu sebevědomí. Trénují v několika různých sportovních disciplínách a účastní se sportovních soutěží. Členové výboru zkonstatovali, že stejně jako tomu bylo v minulém roce v rámci programové dotace, doporučují tyto aktivity podpořit v plné požadované výši. Návrh usnesení: Výbor ZM pro sport doporučuje radě města udělit individuální dotaci z fondu Rady města ve výši 50 tis. Kč organizaci Denní a pobytové sociální služby, příspěvková organizace, sídlem Hradecká 2905,, IČ , na výdaje spojené podpora celoroční činnosti uživatelů organizace - handicapovaných sportovců (registrační poplatky a startovné, ubytování v rámci sportovní činnosti, nákup sportovního vybavení, náklady na sportovní přípravu a soustředění). Hlasování: 8 pro - Oproti - Ozdržel se Hasičský záchranný sbor Libereckého kraje, sídlem Barvířská 29/10, Liberec, IČ Účel použití dotace: realizace 47. ročníku MČR v požárním sportu družstev HZS ČR a realizace 65. ročníku Mistrovství Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Místo a termín konání akce: Liberec, Celkový rozpočet výdajů: ,- Kč Výše požadované dotace: ,- Kč (nákup materiálu - dřevo na přípravu rozběhové dráhy k cvičné věži) Žádost nemohla být podána z dotačního programu 2018 v oblasti sportu, neboť akce není realizována na území města. Žadatel v odůvodnění uvádí, že je pořadatelem letošní akce, kterou každý rok pořádá jiný HZS. Akce se zúčastňují krajská reprezentační družstva mužů a žen profesionálních i dobrovolných hasičů ze všech krajů ČR, celkem cca 700 účastníků.

3 Zápis z 41. jednjní výboru pro sport Městský úřad Zastupitelstva města Ceská Lípa, které se konalo Strana Č. 3 I 8 Členové výboru postrádají v odůvodnění informaci o tom, zda se soutěže budou účastnit také zástupci města. Konstatovali, že ve vícezdrojovém financování je uvedeno pouze město Liberec a KÚ Liberec, ačkoliv podle jejich názoru by měly být osloveny i jiná města v rámci Libereckého kraje a dále také okresní města z celé ČR, neboť se jedná o Mistrovství ČR. Připomněli podporu města ve výši 1 mil. Kč na výstavbu hřiště HZS LK v České Lípě. Samozřejmě aktivitu jako takovou hodnotí kladně, ale z výše uvedených důvodů navrhují akci podpořit symbolicky. Návrh usnesení: Výbor ZM pro sport doporučuje radě města udělit individuální dotaci z fondu Rady města ve výši 10 tis. Kč Hasičskému záchrannému sboru Libereckého kraje, sídlem Barvířská 29110, Liberec, IČ , na výdaje spojené s realizací 47. ročníku MČR v požárním sportu družstev HZS ČR a realizace 65. ročníku Mistrovství Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska (nákup materiálu - dřevo na přípravu rozběhové dráhy k cvičné věži). Hlasování: 8 pro - Oproti - 1 zdržel se b) Žádost o poskytnutí individuální dotace z fondu zastupitelstva města Výboru pro sport byla v souladu se směrnicí ZM "Zásady pro poskytování finanční podpory z Fondu zastupitelstva města " předložena k posouzení žádost o poskytnutí individuálních dotací z Fondu ZM. V ČI. 3 odst. 3 "Zásady poskytnutí individuální dotace" výše uvedené směrnice je stanoveno, že "poskytovatel žádost projedná a může schválit poskytnutí dotace v případě, že se jedná o žádost o poskytnutí individuální dotace na podporu významných a výjimečných aktivit, jejíž účel, časové nebo finanční zaměření nebylo obsahem žádného dotačního programu vyhlášeného pro daný kalendářní rok, či pokud žadatel nesplňuje kritéria uvedená v jednotlivých programech (např. okruh žadatelů). Ve výjimečných případech může ZM projednat a schválit poskytnutí dotace i u žádosti o poskytnutí individuální dotace na účel totožný s účelem určeným poskytovatelem dotace v některém z programů pro poskytování dotací vyhlášených v daném kalendářním roce, pokud žádost prokazatelně nemohla být podána v termínu stanoveném příslušným dotačním programem". Autoklub v AČR, sídlem Sosnová 200, Sosnová, IČ Účel použití dotace: realizace akce.rally Bohemia 2018" - část Super RM Místo a termín konání akce: autodrom Sosnová, termín neuveden Celkový rozpočet výdajů: ,- Kč Výše požadované dotace: ,- Kč (nájemné a energie, sportovní komisaři a činovníci, časoměřiči, zdravotnické zabezpečení, zajištění tratě, safety car) Žadatel nemohl z důvodu konání akce mimo město Českou Lípu a z důvodu přesahu finančního limitu pro jednu žádost podat z vyhlášeného dotačního programu.

4 místnosti víceúčelo!é haly, ul. Wedrichova 3305, Ceská Lípa Strana Č. 4 I 8 Žadatel, který je pobočným spolkem AČR, ve své žádosti uvádí další informace o soutěži Rally Bohemia včetně zajištění propagace města. Jedná se o 45. ročník této soutěže, která je započítávána do Mezinárodního mistrovství ČR, MČR historických automobilů, rally Legend a do světové série FIA electric and new energy championship. Jedna rychlostní zkouška této akce se též koná na autodromu v Sosnové. Členové výboru postrádají v žádosti informaci o tom, zda je pobočný spolek organizátorem či pouze spoluorganizátorem akce, jakým způsobem je zapojena společnost Autodrom Sosnová, zda se uváděný rozpočet vztahuje pouze k Super RZ, která jediná proběhne v Sosnové (jako účel poskytnutí dotace žadatel uvádí.rally Bohemia 2018" bez uvedení skutečnosti, že podpora bude směřovat pouze na Super RZ, stejně tak ve vícezdrojovém financování se objevují zdroje podpory celé Rally Bohemia). Nejsou zde uvedeny žádné sponzorské dary. Výbor z uvedených důvodů projednání žádosti přerušil a požaduje na další zasedání výboru doplnění výše uvedených informací a zpracování rozpočtu pouze k části Rally Bohemia, týkající se realizace v Sosnové. Návrh usnesení: Výbor ZM pro sport přerušuje projednání žádosti Autoklubu v AČR, sídlem Sosnová 200, Sosnová, IČ o poskytnutí individuální dotace z fondu Zastupitelstva města na realizace akce.rally Bohemia 2018" a žádá žadatele o doplnění informací. Hlasování: 9 pro - O proti - O se zdržel c) žádost o individuální investiční dotaci TJ Kuželky, z.s., sídlem Partyzánská 3158,, IČ: Účel použití dotace: realizace projektu Rekonstrukce Celkový rozpočet výdajů: ,- Kč Výše požadované dotace: l ,- Kč drah kuželny v České Lípě V rámci rozpočtu města je zakomponována položka "Fond na podporu investic a drobného podnikání - kapitálové výdaje", jejíž celkový rozpočet pro rok 2018 činí 2 mil. Kč. Správcem tohoto rozpočtu je Odbor rozvoje města a investic, kterému byla doručena žádost spolku TJ Kuželky. Žádost byla projednána finančním výborem, který doporučil předat záležitost také k projednání výboru pro sport. Členové výboru prostudovali doručené materiály, tj. žádost, odůvodnění a informace o činnosti spolku a kladně ohodnotili aktivity žadatele. Zároveň však zkonstatovali, že v členské základně je poměrně málo dětí (8), což se vždy posuzuje v případě sportovních dotací a došlo též ke srovnání s dalšími sportovními kluby, které disponují vlastními sportovišti (TJ Lokomotiva, SSK Manušice, SK Kanoistika). Dále vzhledem k faktu, že spolek hraje 2. ligu, postrádají informaci, zda zkoušel žádat o dotaci Ministerstvo školství, mládeže a sportu, které

5 Strana č. 5 / 8 pro žadatele pravidelně vyhlašuje investiční programy. Podle jejich názoru, pokud by se město rozhodlo projekt podpořit, by se rozhodně nemělo jednat o požadovanou výši - žadatel by měl do příjmů zapojit i jiné zdroje (sponzoři, dotace kraj. ministerstvo). V případě, že bude uzavřena dotační smlouva, výbor doporučuje stanovit podmínky výhodné pro město (např. veřejnost, školská zařízení apod. platit za užití pouze paušál rovnající se pouze spotřebě energií, tj. bez nájemného). Návrh usnesení: Výbor ZM pro sport nedoporučuje zastupitelstvu města poskytnout individuální dotaci spolku TJ Kuželky, z.s., sídlem Partyzánská 3158,, IČ: , v požadované výši, a zároveň doporučuje v případě poskytnutí dotace zahrnout do dotační smlouvy požadavek na finanční úlevy pro občany města (např. veřejnost, školská zařízení apod. platit za užití pouze paušál rovnající se pouze spotřebě energií, tj. bez nájemného). Hlasování: 9 pro - Oproti - Ose zdržel 3. Kontrolní činnost příjemců dotací z programu sportu v roce 2018 Pan Binder připomněl členům výboru, že v letošním roce došlo v dotačním programu v části týkající se provedení kontrol u příjemců dotací v kategorii I. ke změně - "Kontroly provádějí členové výboru namátkově, a to u min. 30% žadatelů, jimž byla v daném kalendářním roce dotace na celoroční činnost poskytnuta. U nově evidovaných žadatelů bude kontrola v prvním roce podání žádosti prováděna vždy". Kontrolní týmy stejně jako v předchozích obdobích v souladu s dotačním programem provedou kontroly na místě u příjemců dotací v kategorii I. (Viz. čl, IX. dotačního programu sportu "Kontrola"). Paní Zemanová připornněla, že kontroly je nutné vykonat nejpozději před jednáním výboru v měsíci září, neboť do 30. září se musí zaslat druhé části dotací žadatelům, a v případě návrhu výboru na pokrácení dotací musí být v měsíci září návrh předložen ke schválení ZM. Vzhledem k menšímu počtu kontrol příjemců dotací v kategorii I. dotačního programu je možné provést kontroly žadatelů z ostatních kategorií. Členové výboru navrhli kontroly u příjemců z první kategorie dotačního programu provést u těchto subjektů: Taneční škola Duha o.p.s., Enliven Centre, z.s., Arsenal s.r.o., FC Démoni z.s., Klub Mirage Self - Defence Academy, z.s., Na větrné hůrce z.s., Kulturní Šum z.s.. a Tenisový klub Slovanka, z.s. Celkem se jedná o 8 kontrol z celkového počtu 24 příjemců dotací. Členové výboru požádali pana Bindera, aby kontrolní skupiny stanovil sám, pouze navrhli stanovit na každou kontrolu tříčlennou pracovní skupinu. Předseda požádal členy výboru, aby se do příštího jednání rozmysleli, zda by měli zájem provést kontrolu u příjemců dotací z ostatních kategorií (např. sportovní akce, podpora týmů a jednotlivců dospělých... ).

6 Strana Č. 6 I 8 Návrh usnesení; Výbor ZM pro sport pověřuje předsedu výboru sestavením kontrolních pracovních skupin z členů výboru pro sport v souladu s dotačním programem v oblasti sportu na rok 2018, čl. IX. Kontrola. Hlasování: 9 pro - O proti - O zdržel se 4. Různé Informace k Plánu rozvoje sportu Pan Binder informoval členy výboru o ukončeném výběrovém řízení na zpracovatele koncepčního materiálu "Plán rozvoje sportu v České Lípě". Dodavatelem tohoto koncepčního materiálu je společnost SPORT AGENCY ÚSTÍ NAD LABEM, společnost s ručením omezeným. Zástupce této firmy, Mgr. Zdeněk Kubec, který je osobou zodpovědnou za zpracování materiálu, bude pozván na příští zasedání sportovního výboru. Příští jednání výboru se koná od 16:00 hodin v České Lípě, v zasedací místnosti víceúčelové haly, ul. Wedrichova 3305,. Zapsala: Irena Zemanová, tajemnice výboru ZM pro sport Tomáš Binder předseda výboru Rozdělovník: členové výboru ZM pro sport (dle prezenční listiny) Přílohy zápisu: Usnesení zjednání výboru

7 Strana Č. 7 / 8 Příloha k zápisu ze 41. jednání výboru pro sport zastupitelstva města ze dne USNESENÍ Usnesení k bodu Č. 1 Zahájení jednání a schválení programu Výbor ZM pro sport schvaluje program 41. jednání ve znění předneseném předsedou. Usnesení k bodu Č. 2 Žádosti o poskytnutí individuální dotace a) Žádosti o poskytnutí individuální dotace z fondu rady města Denní a pobytové sociální služby, příspěvková organizace, sídlem Hradecká 2905, Česká Lípa, IČ Výbor ZM pro sport doporučuje radě města udělit individuální dotaci z fondu Rady města ve výši 50 tis. Kč organizaci Denní a pobytové sociální služby, příspěvková organizace, sídlem Hradecká 2905,, IČ , na výdaje spojené podpora celoroční činnosti uživatelů organizace - handicapovaných sportovců (registrační poplatky a startovné, ubytování v rámci sportovní činnosti, nákup sportovního vybavení, náklady na sportovní přípravu a soustředění). Hasičský záchranný sbor Libereckého kraje, sídlem Barvířská 29/10, Liberec, IČ Výbor ZM pro sport doporučuje radě města udělit individuální dotaci z fondu Rady města ve výši 10 tis. Kč Hasičskému záchrannému sboru Libereckého kraje, sídlem Barvířská 29/10, Liberec, IČ , na výdaje spojené s realizací 47. ročníku MČR v požárním sportu družstev HZS ČR a realizace 65. ročníku Mistrovství Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska (nákup materiálu - dřevo na přípravu rozběhové dráhy k cvičné věži). b) Žádost o poskytnutí individuální dotace z fondu zastupitelstva města Autoklub v AČR, sídlem Sosnová 200, Sosnová, IČ Výbor ZM pro sport přerušuje projednání žádosti Autoklubu v AČR, sídlem Sosnová 200, Sosnová, IČ o poskytnutí individuální dotace z fondu Zastupitelstva města na realizace akce.rally Bohemia 2018" a žádá žadatele o doplnění informací.

8 Strana č. 8 / 8 c) Žádost o individuální investiční dotaci TJ Kuželky, z.s., sídlem Partyzánská 3158,, IČ: Výbor ZM pro sport nedoporučuje zastupitelstvu města poskytnout individuální dotaci spolku TJ Kuželky, z.s., sídlem Partyzánská 3158,, IČ: , v požadované výši, a zároveň doporučuje v případě poskytnutí dotace zahrnout do dotační smlouvy požadavek na finanční úlevy pro občany města (např. veřejnost, školská zařízení apod. platit za užití pouze paušál rovnající se pouze spotřebě energií, tj. bez nájemného). Usnesení k bodu č. 3 Kontrolní činnost příjemců dotací z programu sportu v roce 2018 Výbor ZM pro sport pověřuje předsedu výboru sestavením kontrolních pracovních skupin z členů výboru pro sport v souladu s dotačním programem v oblasti sportu na rok 2018, či. IX. Kontrola. V České Lípě ~ "V"'o---~ Tomáš Binder předseda výboru

Návrh usnesení: Výbor ZM pro sport schvaluje program 16. jednání ve znění předneseném předsedou.

Návrh usnesení: Výbor ZM pro sport schvaluje program 16. jednání ve znění předneseném předsedou. Zastupitelstva města, které se konalo Strana č. 1 / 5 Přítomni: Tomáš Binder, JUDr. Jan Riedl, Petr Kořínek, Karel Machač, Roman Hejna, Štěpán Slaný, Bc. Jaroslav Hochmut, Mgr. Pavel Císař, Petra Chocová,

Více

Omluveni: Mgr. Jana Hlináková, Jiřina Mimrová, Ing. Kateřina Poludová Neomluveni: Bc. Alexandra Rybářová, Alena Losová, dipl. um.

Omluveni: Mgr. Jana Hlináková, Jiřina Mimrová, Ing. Kateřina Poludová Neomluveni: Bc. Alexandra Rybářová, Alena Losová, dipl. um. Zastupitelstva města Česká pro výchovu Strana č. 1 / 6 Přítomni: Bc. Eva Vlastníková, Mgr. Gabriela Fišarová (od 17:00), Mgr. Zdeněk Ježák (odchod 17:10), Mgr. Radim Fojtů, Mgr. Tomáš Vlček (odchod 17:10),

Více

Zápis z 38. zasedání výboru Zastupitelstva města Česká Lípa pro výchovu a vzdělávání, které se

Zápis z 38. zasedání výboru Zastupitelstva města Česká Lípa pro výchovu a vzdělávání, které se Strana č. 1 / 5 Přítomni: Mgr. Karel Heller - předseda, Danuše Bubeníková, Mgr. Petra Kašparová, Bc. Barbora Hlobeňová, Mgr. Zuzana Šídlová, Mgr. Jana Hlináková, Alena Losová, dipl. um., Mgr. Gabriela

Více

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM 1/8 ZM Přítomni: viz. presenční listina Omluveni: p. Rychtaříková, p. Šimoník Neomluveni: Hosté: p. Nebřenská Zasedání řídi: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.00 hodin.

Více

Zápis z 15. zasedání výboru Zastupitelstva města Česká Lípa pro výchovu a vzdělávání, které se

Zápis z 15. zasedání výboru Zastupitelstva města Česká Lípa pro výchovu a vzdělávání, které se pro výchovu a vzdělávání, které se Strana č. 1 / 6 Přítomni: Mgr. Karel Heller - předseda, Mgr. Jana Hlináková, Danuše Motejlová, Mgr. Gabriela Fišarová, Mgr. Petra Kašparová, Bc. Barbora Hlobeňová, Mgr.

Více

Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Komise sportovní V Písku dne 23.08.2011 Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne 22.08.2011 od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni p. Václav

Více

Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.45 hodin.

Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.45 hodin. 1/5 ZM Přítomni: viz. presenční listina Omluven: p. Oldřich Panc Neomluveni: Hosté: Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.45 hodin. 1. Zahájení zasedání FV

Více

Zápis z 15. jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne od hodin

Zápis z 15. jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne od hodin Zastupitelstva města, které se Strana č. 1 /5 Přítomni: Kozák Roman, Panc Oldřich, Rychtaříková Jana, Volfová Jitka, Strnad Miroslav, Svoboda Petr, Zajícová Jana, Ulbrich Jaroslav, Dědečková Andrea přítomna

Více

Zápis č. 6. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 6. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 6 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 20. 7. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Pavel Košutek Mgr. Bc. Věra Václavíčková Ing. Michal Majer Mgr. Petr Kouba Mgr. Přemysl

Více

ZÁPIS. z 9. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 9. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 9. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 21. 8. 2017 Přítomni:

Více

Zápis č. 5. z jednání Komise pro školství a sport Rady města Přerova. ze dne

Zápis č. 5. z jednání Komise pro školství a sport Rady města Přerova. ze dne Zápis č. 5 z jednání Komise pro školství a sport Rady města Přerova ze dne 15. 5. 2019 Přítomni: Mgr. Zdeněk Navrátil Mgr. Dagmar Bouchalová Ing. Michal Majer Mgr. Jaroslav Hýzl Mgr. Věra Žáková Ing. Tomáš

Více

ZÁPIS č. 10 z řádného zasedání Výboru pro tělovýchovu a sport Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne 23. října 2017

ZÁPIS č. 10 z řádného zasedání Výboru pro tělovýchovu a sport Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne 23. října 2017 ZÁPIS č. 10 z řádného zasedání Výboru pro tělovýchovu a sport Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne 23. října 2017 Přítomno: 13 Petr Beitl; Vladimír Boháč; Michal Georgiev; Roman Hejna; Milan Hornych;

Více

Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2014 konaného dne 3. 2. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2014 konaného dne 3. 2. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČ: 00254762 Č. j. 46/2014 Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva

Více

ZÁPIS. z 7. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 7. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 7. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 22. 5. 2019 Zahájení

Více

Zápis z 3. jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 9.3.2015 od 16.00 hodin

Zápis z 3. jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 9.3.2015 od 16.00 hodin Zastupitelstva města, které se Strana č. 1 /8 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Kozák Roman, Panc Oldřich v 16.55, Rychtaříková Jana, Volfová Jitka, Zajícová Jana, Ulbrich Jaroslav, Svoboda Petr, Truhlář

Více

ZÁPIS. z 8. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 8. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 8. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 25. 9. 2018 Zahájení

Více

Sportovní granty 2013 2. etapa

Sportovní granty 2013 2. etapa Sportovní granty 213 2. etapa Kategorie II. - příspěvek na mezinárodní reprezentaci Žadatel, sídlo nebo adresa IČ Enliven Centre, o.s. Starý Újezd 1646, Česká IČ 2273453 Petra Chocová Heroutova 1737, Česká

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 17.12.2018 se konalo 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis č. 5 Z výjezdního zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne

Zápis č. 5 Z výjezdního zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne Zápis č. 5 Z výjezdního zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 12. 12. 2017 Přítomni: Ing. David Alt, DiS. Ing. Tomáš Dostal Ing. Jana Goláňová Ing. Radan Holásek, BA Ing.

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 608/2017. č. 576 ze dne Poskytnutí dotace mimo vyhlášené dotační programy

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 608/2017. č. 576 ze dne Poskytnutí dotace mimo vyhlášené dotační programy č.j.: 608/2017 Rada městské části U S N E S E N Í č. 576 ze dne 11.09.2017 Poskytnutí dotace mimo vyhlášené dotační programy Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m í II. 1. doporučení Výboru pro dotační

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 51

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 51 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 51 DNE: 17. 10. 2016 JEDNACÍ ČÍSLO: 814/2016/ŠKS NÁZEV: Vyhlášení dotačního programu Prezentace Žďáru nad Sázavou v zahraničí 2017 ANOTACE: Vyhlášení dotačního programu města

Více

ZÁPIS. z 4. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 4. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 4. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 6. 3. 2019 Zahájení

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis č. 4 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3

Zápis č. 4 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 VÝBOR PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 4 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3 Datum jednání: 05.09. 2016 Místo jednání:

Více

Návrh. k projednání na 30. zasedání Zastupitelstva města Odry konaném dne

Návrh. k projednání na 30. zasedání Zastupitelstva města Odry konaném dne V Odrách 20.06.2018 Návrh k projednání na 30. zasedání Zastupitelstva města Odry konaném dne 27.06.2018 Přijetí dotace na projekt Odry Výstavba požární zbrojnice ze státního rozpočtu v rámci programu Dotace

Více

O B E C R A D V A N I C E Z Á P I S z jednání 36. zasedání zastupitelstva obce Radvanice ze dne

O B E C R A D V A N I C E Z Á P I S z jednání 36. zasedání zastupitelstva obce Radvanice ze dne O B E C R A D V A N I C E Z Á P I S z jednání 36. zasedání zastupitelstva obce Radvanice ze dne 23. 11. 2017 Přítomni: R. Burdych, J. Burdychová, T. Kašpar, Š. Krajniak, M. Krajniaková, R. Mihulková, T.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 259 ze dne Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 259 ze dne Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016 č.j.: 961/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 259 ze dne 20.12.2016 Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016 Zastupitelstvo městské části I. b e r e

Více

Zápis č. 10. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 10. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 10 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 11. 1. 2016 Přítomni: Nepřítomni: Ing. Michal Majer Mgr. Přemysl Dvorský, Ph.D. Mgr. Petr Kouba Mgr. Ivana Grigárková

Více

Zápis z 25. zasedání Finančního výboru ZM

Zápis z 25. zasedání Finančního výboru ZM 1/16 ZM Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Hosté: viz. presenční listina p. Balog, p. Janoušek Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 16.50 hodin. 1. Zahájení jednání

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 224 ze dne Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 224 ze dne Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016 č.j.: 719/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 224 ze dne 20.09.2016 Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016 Zastupitelstvo městské části I. b e r e

Více

Zápis č. 12. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 12. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 12 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 7. 3. 2016 Přítomni: Nepřítomni: Mgr. Přemysl Dvorský, Ph.D. Mgr. Petr Kouba Mgr. Ivana Grigárková Mgr. Bc. Věra Václavíčková

Více

Zastupitelstvo Městské části Praha-Zličín. U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha-Zličín které se konalo dne 26.2.

Zastupitelstvo Městské části Praha-Zličín. U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha-Zličín které se konalo dne 26.2. Zastupitelstvo Městské části Praha-Zličín Zastupitelstvo Městské části Praha Zličín dne 26.2.2014 Zastupitelstvo Městské části Praha-Zličín U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha-Zličín které

Více

Přítomni: viz. presenční listina Omluvena: p. Šumová Vladimíra Neomluveni: Hosté: Ing. Peterková, Mgr. Vlček, p. Lisá, Mgr.

Přítomni: viz. presenční listina Omluvena: p. Šumová Vladimíra Neomluveni: Hosté: Ing. Peterková, Mgr. Vlček, p. Lisá, Mgr. Zastupitelstva města, které se konalo 1/7 ZM Přítomni: viz. presenční listina Omluvena: p. Šumová Vladimíra Neomluveni: Hosté: Ing. Peterková, Mgr. Vlček, p. Lisá, Mgr. Pomikálková Zasedání řídil: JUDr.

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 19. 2. 2015. Odbor školství a sociálních věcí

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 19. 2. 2015. Odbor školství a sociálních věcí MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 19. 2. 2015 Bod programu: 20 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor školství a sociálních věcí Mgr. Vojtěch Bušina,

Více

Zápis ze 17. zasedání Finančního výboru ZM. p.peterková, p.weiss, p.veindlová,p.žižková, p.mištíková

Zápis ze 17. zasedání Finančního výboru ZM. p.peterková, p.weiss, p.veindlová,p.žižková, p.mištíková Zastupitelstva města, které se konalo 1/10 Zápis ze 17. zasedání Finančního výboru ZM Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Hosté: viz. presenční listina p. Horáková, p. Šimoník p.peterková, p.weiss, p.veindlová,p.žižková,

Více

Zápis z 9. zasedání výboru Zastupitelstva města Česká Lípa pro výchovu a vzdělávání, které se

Zápis z 9. zasedání výboru Zastupitelstva města Česká Lípa pro výchovu a vzdělávání, které se Strana č. 1 / 5 Přítomni: Omluveni: Bc. Karel Heller - předseda, MgA. Ivana Honsnejmanová, Danuše Motejlová, Mgr. Petra Kašparová, Bc. Barbora Hlobeňová, Mgr. Zuzana Šídlová, Mgr. Gabriela Fišarová Mgr.

Více

ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne

ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne 14.1.2016. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 19:20 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Zápis z 3. zasedání Sportovní komise Rady Libereckého kraje v roce 2014

Zápis z 3. zasedání Sportovní komise Rady Libereckého kraje v roce 2014 Zápis z 3. zasedání v roce 2014 termín konání: 23. června 2014 místo konání: přítomni: Krajský úřad Libereckého kraje, U Jezu 642/2a, Liberec, zasedací místnost č. 326a 7, dle prezenční listiny, tajemník,

Více

ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV)

ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV) ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV) Datum jednání: 19. 2. 2019 Místo jednání: zasedací místnost č. 218, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Začátek jednání: Konec

Více

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 VÝBOR FINANČNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 Datum jednání: 6. 6. 2016 Místo jednání: Zasedací místnost č.

Více

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 4/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 26. 04. 2016, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

ZÁPIS. z 11. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 11. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 11. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 18. 9. 2019 Zahájení

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: , Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bukovany ze dne 30.3.2015 Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, které se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu, Bukovany č.p. 57,

Více

Výpis usnesení z 4. zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn,

Výpis usnesení z 4. zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn, Výpis usnesení z 4. zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn, konaného v pondělí dne 14. 01. 2019, od 16:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu ve Špindlerově Mlýně 1/4/2019-ZM Zastupitelstvo

Více

MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 51199/2015 16.06.2015 Zápis a usnesení z 6. schůze komise sociální a zdravotní Datum a hodina zahájení schůze: 15.06.2015, v 16:30 hod. Místo konání schůze: MěÚ Cheb, ul.

Více

Zápis z jednání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 18. 12. 2014 od 15.00 hodin

Zápis z jednání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 18. 12. 2014 od 15.00 hodin 1/7 Přítomni: Ing. Petr Máška, Eleonora Samková, Simona Žalmanová, Josef Kulík, Mgr. Dana Horynová, Petra Hurtová, Bc. Petr Novák, Jiřina Melišová, Mgr. Martin Křivohlavý, Jaroslava Kořínková tajemnice

Více

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 14. 6. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:35 hod v krizové místnosti budovy Radnice. Přítomno:

Více

OBEC LKÁŇ. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel Novák, Zdeněk Prevužňák,Vladimír Kühnel, Omluveni: Jan Rauch ml.

OBEC LKÁŇ. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel Novák, Zdeněk Prevužňák,Vladimír Kühnel, Omluveni: Jan Rauch ml. OBEC LKÁŇ Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva Obce Lkáň č. j. 10 /2016, které se konalo dne 17. 12. 2016 od 17,00 hod. v budově Obecního úřadu. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel

Více

Program Podpora Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Libereckého kraje

Program Podpora Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Libereckého kraje Program Podpora Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Vyhlášení programu k předkládání žádostí o dotaci Číslo a název oblasti podpory: oblast podpory č. 1 - Požární ochrana Číslo a název programu: Program

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

Zápis č. 12 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva města Přerova ze dne

Zápis č. 12 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva města Přerova ze dne Zápis č. 12 ze zasedání Kontrolního výboru ze dne 20. 2. 2012 Naše č.j.: MMPr/025227/2012/VNITŘ/OK/Be Sp. sk. zn.: 101.2.3 A 10 Datum: 22. 2. 2012 Přítomni: Petr Laga Ing. Ladislav Janda Ing. Jiří Kohout

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 14. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 14. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 14. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 23. 04. 2018 R18/317 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

Návrh usnesení: Škodní a likvidační výbor schválil jednací řád v předloženém znění. HLASOVÁNÍ: 9 pro 0 proti 0 se zdržel 0 nehlasoval

Návrh usnesení: Škodní a likvidační výbor schválil jednací řád v předloženém znění. HLASOVÁNÍ: 9 pro 0 proti 0 se zdržel 0 nehlasoval výboru Zastupitelstva města, které se Strana č. 1 / 5 Přítomni: Mgr. Tomáš Vlček, Hana Joličová, Ing. Jaromír Štrumfa, Alexandr Simon, Ing. Miroslav Strnad (přítomen od bodu 3), Anna Koštová, František

Více

Zápis - 4. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 9.6. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 4. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 9.6. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 4. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 9.6. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Otakar Rejfek, Petr Černý, Jan Hojda, Milan Novák, Vítězslav Hátle Omluveni: Helena Pavlíková, Josef Hušek,

Více

p. Radoslav Dvořáček, p. Ing. Vít Berger, pí Marie Kachlíková, p. Petr Ševčík p. RNDr. Václav Mazura, p. Petr Rozčínský, p. Ing.

p. Radoslav Dvořáček, p. Ing. Vít Berger, pí Marie Kachlíková, p. Petr Ševčík p. RNDr. Václav Mazura, p. Petr Rozčínský, p. Ing. VÝPIS ZE ZÁPISU č. 07/2015 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Habrovany konaného dne 6. 8. 2015 v kanceláři starosty víceúčelové budovy Habrovany č. p. 345 Pozn.: Zveřejněna je anonymizovaná verze

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: bod programu: 12. 10. 2016 47 věc : Dotace v oblasti sportu z rozpočtu Statutárního města Ústí nad Labem v roce 2016 Mimořádné žádosti o dotace poskytnutí

Více

(Přijato všemi hlasy.)

(Přijato všemi hlasy.) Zápis z jednání 11. rady Svazku měst a obcí Rakovnicka, které se konalo ve čtvrtek 1. 3. 2012 od 13,00 hodin ve Wintrově síni Městského úřadu Rakovník, Husovo náměstí 27, Rakovník Přítomni členové rady

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 31 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 31 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 31 Datum: 23.04.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dne 23.04.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 VÝBOR FINANČNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 Datum jednání: 1. 6. 2015 Místo jednání: Zasedací místnost č.

Více

Zápis č. 1/2017 z jednání Zastupitelstva obce Chocerady konaného dne od hod. v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis č. 1/2017 z jednání Zastupitelstva obce Chocerady konaného dne od hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis č. 1/2017 z jednání Zastupitelstva obce Chocerady konaného dne 7. 2. 2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: E. Bubnová, A. Vojslavský, Bc. M. Javůrek, F. Kamelský, M. Bober,

Více

Z7 / Finanční výbor Zastupitelstva města Brna / 30 V Brně dne

Z7 / Finanční výbor Zastupitelstva města Brna / 30 V Brně dne Z7 / Finanční výbor Zastupitelstva města Brna / 30 V Brně dne 04.04.2017 primátoru města Brna náměstkům primátora města Brna tajemníkovi MMB členům Finančního výboru ZMB vedoucímu ORF MMB vedoucímu OKO

Více

Datum konání: 18.12.2013 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná

Datum konání: 18.12.2013 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Zápis ze 17. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Datum konání: 18.12.2013 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Přítomni: Š. Čeněk, RNDr. J Dobroruková, Z. Fiala, Bc. P. Holzhauserová,

Více

Zápis z 10. zasedání Finančního výboru ZM. Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 18.00 hodin.

Zápis z 10. zasedání Finančního výboru ZM. Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 18.00 hodin. 1/6 ZM Přítomni: viz. presenční listina Omluveni: p. Vencovský Neomluveni: Hosté: Ing. Peterková, Mgr. Hluštík Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 18.00 hodin.

Více

Zápis č. 5/2015 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 4. listopadu 2015 od 17:30 hodin na Odboru finančním

Zápis č. 5/2015 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 4. listopadu 2015 od 17:30 hodin na Odboru finančním Zápis č. 5/2015 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 4. listopadu 2015 od 17:30 hodin na Odboru finančním Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/132/17/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne 21. 1. 2019, od 18:00 hodin. Počet přítomných: 6 Omluven: 1 Hosté: 2 Jednání bylo zahájeno v 18.03 starostou panem Gustavem Pilzem. Předsedající

Více

Zápis. z 2. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo v pondělí dne v 16:00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV

Zápis. z 2. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo v pondělí dne v 16:00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Zápis z 2. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo v pondělí dne 10.12. 2018 v 16:00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: Ing.

Více

schválit Dohodu o partnerství uzavřenou mezi Čmelákem Společnost přátel přírody, Švermova 32, Liberec a Městem Jablonné v Podještědí.

schválit Dohodu o partnerství uzavřenou mezi Čmelákem Společnost přátel přírody, Švermova 32, Liberec a Městem Jablonné v Podještědí. Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 4 ze dne 17. 12. 2014 v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/3974/2014 Počet stránek dokumentu: 5 Usnesení RM č. 68/2014 schválit Dohodu o

Více

Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Sportovní komise V Písku dne 07.03.2016 Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne 03.03.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni Václav

Více

Výpis usnesení z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 25. 3. 2015 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 12 zastupitelů: Špendlík, Novotná, Vajdák, Balajka, Pištěk,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Martina Meierová tel: , mobil: ;

Odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Martina Meierová tel: , mobil: ; Program 4.1 PROGRAM VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT Vyhlášení programu k předkládání žádostí o dotaci Číslo a název oblasti podpory: 4 a) ŠKOLSTVÍ A MLÁDEŽ Číslo a název programu: 4.1 PROGRAM VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT

Více

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání Z á p i s ze 4. jednání výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 18. dubna 2013 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Karla Čapka 9-N2.903 Krajského

Více

Sportovní granty 2014 2. etapa

Sportovní granty 2014 2. etapa Sportovní granty 2014 2. etapa Kategorie III. a IV. - příspěvek na účast na sportovní akci (výrazná reprezentace města), příspěvek na sportovní akce pořádané na území města Česká i mimo území města Česká,

Více

Mgr. Tomáš Vlček, Hana Joličová (od bodu 2.5), Anna Koštová, František Kaše, Mgr. Michal Rádl, Alexandr Simon, Ing.

Mgr. Tomáš Vlček, Hana Joličová (od bodu 2.5), Anna Koštová, František Kaše, Mgr. Michal Rádl, Alexandr Simon, Ing. Strana č. 1 / 5 Přítomni: Omluveni: Mgr. Tomáš Vlček, Hana Joličová (od bodu 2.5), Anna Koštová, František Kaše, Mgr. Michal Rádl, Alexandr Simon, Ing. Miroslav Strnad Ing. Jaromír Štrumfa, Ing. Jan Bartoň

Více

1. Zahájení jednání a schválení programu Předseda Mgr. Tomáš Vlček zahájil jednání a seznámil přítomné s jeho programem.

1. Zahájení jednání a schválení programu Předseda Mgr. Tomáš Vlček zahájil jednání a seznámil přítomné s jeho programem. výboru Zastupitelstva města, které se Strana č. 1 / 5 Přítomni: Mgr. Tomáš Vlček, Hana Joličová, Ing. Jaromír Štrumfa (od bodu 2.1), Anna Koštová, František Kaše, Josef Adamčík (od bodu 2.2), Mgr. Michal

Více

Z Á P I S č. 4 / 2018 z jednání obecního zastupitelstva konaného dne v 19:00 hodin

Z Á P I S č. 4 / 2018 z jednání obecního zastupitelstva konaného dne v 19:00 hodin Z Á P I S č. 4 / 2018 z jednání obecního zastupitelstva konaného dne 20. 6. 2018 v 19:00 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Program: 1. Schválení programu jednání 2. Volba zapisovatele a ověřovatelů

Více

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne 27. 10. 2015 Přítomni: ing.václav Hamouz, ing.arch. Jaroslav Černý, Miroslav David, Pavel Karmazín, Aleš Kratochvíl, Martin

Více

Jednání Rady města Broumov č. 85 ze dne 13. listopadu 2017

Jednání Rady města Broumov č. 85 ze dne 13. listopadu 2017 Jednání Rady města Broumov č. 85 ze dne 13. listopadu 2017 Přítomni: Omluven: Ing. Jaroslav Bitnar, Kamil Slezák, JUDr. Tomáš Blažek, Mgr. Jiří Ringel, Monika Mrštinová, Mgr. Eva Bilíková, Ing. Eva Blažková,

Více

Z á p i s. z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov. Datum konání:

Z á p i s. z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov. Datum konání: Z á p i s z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov Datum konání: 31. 10. 2018 Přítomni: Vyšinská Veronika, Tureničová Ludmila, Šimková Michaela, Ing. Kačírek Miroslav, Kubíček Michal,

Více

RADA OBCE BORŠICE 687 09 Boršice, telefon: 572 501 121, e-mail: ou@borsice.cz. Zápis ze 17. zasedání rady obce ze dne 27. 10. 2015

RADA OBCE BORŠICE 687 09 Boršice, telefon: 572 501 121, e-mail: ou@borsice.cz. Zápis ze 17. zasedání rady obce ze dne 27. 10. 2015 Zápis ze 17. zasedání rady obce ze dne 27. 10. 2015 Přítomni: Mgr. Petra Dostálová, Petr Dula, Ing. Roman Jílek, Helena Veselá, Ing. Stanislav Volčík Omluveni: - Jednání řídil: starosta Kontrola zápisu

Více

Zápis z jednání Komise sportovní Rady města Tišnova ze dne

Zápis z jednání Komise sportovní Rady města Tišnova ze dne Zápis z jednání Komise sportovní Rady města Tišnova ze dne 24. 2. 2016 Začátek: 16:15 h Konec: 18:15 h Místo: zasedací místnost, radnice Přítomni: M. Sebera, M. Babák, V. Dvořáčková, M. Krupková, Z. Kunický,

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne 16. 11. 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Přítomni: Omluveni: Vlastimil Řezníček, Ludmila Juráková, Bc. Ivana Hlavínová,

Více

Obec Horní Maršov. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 3/2018, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov

Obec Horní Maršov. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 3/2018, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov Obec Horní Maršov Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 3/2018, konaného dne 19. 6. 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov Jednání zahájil: Ing. Pavel Mrázek Přítomno: 9 členů

Více

ZÁPIS. z 1. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 1. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 1. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 9. 1. 2018 Zahájení

Více

Zápis Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem z hlasování per rollam ve dnech

Zápis Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem z hlasování per rollam ve dnech Zápis Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem z hlasování per rollam ve dnech 20. 3. 21. 3. 2017 Tento návrh na usnesení je předkládán na základě projednání žádostí o dotace z oblasti sportu Celoroční

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 2 konaného dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 2 konaného dne Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 2 konaného dne 1. 12. 2010 Projednání předkládaných zpráv: 1. Prodej bytů Palackého 1503-4 2. Prodej pozemků Malina III 3. Žádost paní Nejezové o

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Obec Dobšín Zastupitelstvo obce Dobšín Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Dobšín

Více

Zápis z 10. členské schůze

Zápis z 10. členské schůze Zápis z 10. členské schůze Spolku nazvaného: Občanské sdružení Montessori Kladno, z.s. IČ: 22719849, se sídlem: Pařížská 2249, Kročehlavy, 272 01 Kladno, zapsaného ve spolkovém rejstříku vedeném Městským

Více

8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE

8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 27.09.2016 Bod pořadu jednání: 48. Název : Změna rozpočtu - rozpočtové opatření č. 291/16 úprava kapitol 914 04 působnosti a 917 04 - transfery odboru školství,

Více

Zápis č. 8/2018. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 18. prosince 2018 v zasedací města Proseč

Zápis č. 8/2018. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 18. prosince 2018 v zasedací města Proseč Zápis č. 8/2018 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 18. prosince 2018 v zasedací města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 8. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2018 proběhlo v

Více

ZÁPIS. (zahájení zasedání v 13:35, ukončení v 14:30)

ZÁPIS. (zahájení zasedání v 13:35, ukončení v 14:30) ZÁPIS z 9. zasedání výboru Regionální rady regionu soudržnosti Moravskoslezsko, konaného dne 5. září 2007 v zasedací místnosti rady kraje, Krajský úřad Moravskoslezského kraje (zahájení zasedání v 13:35,

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 20.12.2017 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

USNESENÍ č. 2/2017. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 12. června 2017 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2017. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 12. června 2017 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2017 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 12. června 2017 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání ZM/32/2017

Více

Zápis č. 2/2017. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 12. června 2017 v zasedací místnosti města Proseč

Zápis č. 2/2017. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 12. června 2017 v zasedací místnosti města Proseč Zápis č. 2/2017 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 12. června 2017 v zasedací místnosti města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 2. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2017 proběhlo

Více

Zápis ze 8. jednání kontrolního výboru Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis ze 8. jednání kontrolního výboru Zastupitelstva města Česká Lípa, Strana č. 1 / 8 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Hosté: František Chot,, Ing. Bc. Tomáš Vach, Lubomír Růžička, Otomar Němeček, Petra Prokopcová, Ing. Jaroslav Turnhöfer, Štěpán Slaný, Ing. Vladimir Pentchev

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Přítomni: dle prezenční listiny (13) členů ZM Příloha č. 1

Přítomni: dle prezenční listiny (13) členů ZM Příloha č. 1 ZÁPIS z jednání 14. mimořádného zasedání Zastupitelstva města ve Slavkově u Brna, konaného dne 27.2.2006 v 17.00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu ve Slavkově u Brna Přítomni: dle prezenční listiny

Více

Město MILOVICE Kancelář Městského úřadu nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel ,

Město MILOVICE Kancelář Městského úřadu nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel , Město MILOVICE Kancelář Městského úřadu nám. 30. června 508, Milovice, PSČ 289 23 tel. 325 517 100, e-mail: meu@mesto-milovice.cz USNESENÍ z mimořádného jednání Zastupitelstva města Milovice č. 6/2015

Více

Usnesení. Č. j. OVV/2483/2019 Počet listů dokumentu: 4

Usnesení. Č. j. OVV/2483/2019 Počet listů dokumentu: 4 Usnesení z veřejného zasedání Zastupitelstva města Jablonné v Podještědí č. 7 ze dne 24. 4. 2019 od 17:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu v Jablonném v Podještědí Č. j. OVV/2483/2019 Počet listů

Více