4. ZMČ Z Á P I S. 4. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 4. konané dne 20. března v zasedacím sálu Nuselské radnice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "4. ZMČ 1 20. 3. 2015 Z Á P I S. 4. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 4. konané dne 20. března 2015. v zasedacím sálu Nuselské radnice"

Transkript

1 4. ZMČ Z Á P I S 4. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 4 konané dne 20. března 2015 v zasedacím sálu Nuselské radnice Praha 4 Nusle, Táborská 500 (Stenografický záznam.)

2 4. ZMČ (Jednání zahájeno ve hodin.) Zahájení Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Dobré odpoledne. Vítám vás na 4. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 4. Poprosím, abyste si zasunuli svoje karty. Děkuji. Konstatuji, že v tuto chvíli je přítomno 43 zastupitelů, omluven je pan Nikolo z důvodu zahraniční cesty. Vítám nejen zastupitele, ale i úředníky a občany, kteří přišli dnes na tuto schůzi. Zasedání bylo řádně svoláno, a jak jsem konstatoval, je přítomno 43 zastupitelů a schůze je usnášeníschopná. Zápis z 3. zasedání ověřili paní Mgr. Machová a pan ing. Těšitel. Tímto vám děkuji za ověření. Nebyly k němu připomínky, takže zápis je k dispozici u pracovnic organizačního oddělení a pokud k němu nebudou další připomínky, tak bude považován za schválený. Program jednání zastupitelstva Návrh programu dnešního zasedání jste dostali v materiálech a případně bude ještě doplněn některými materiály na stůl. Ale v tuto chvíli se ptám, kdo by byl ověřovatelem zápisu. Pan Caldr. Mohl bych pana Hrdinku požádat? Takže ověřovateli budou pan Hrdinka a pan Caldr. Děkuji vám. Takže v tuto chvíli máme návrh programu zastupitelstva a ptám se, zda jsou k němu pozměňovací návrhy nebo protinávrhy. Zastupitel pan Viktor Janouškovec: Dobrý den. Navrhuji doplnit do programu bod odvolání členů rady.

3 4. ZMČ Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Děkuji. Bod odvolání členů rady. Kdo další se hlásí? Pan Kovářík. Zastupitel pan Zdeněk Kovářík: Dobrý den. Vzhledem k průběhu předchozího jednání zastupitelstva a vzhledem k tomu, že do dnešního dne jsme neobdrželi srozumitelnou dohodu nad rozpočtem, tak se klub ODS přidává k návrhu na změnu programu, a to je změnit bod 1.a) programu jednání ze Schválení návrhu návrhového a volebního výboru, a to tak, že by to byl bod 1.a) a bod 1.b) Odvolání členů rady. Dávám toto jako procedurální návrh na změnu programu. Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Děkuji. Nevidím další prosím, omlouvám se, pan Schneider. Zastupitel pan Jan Schneider: Dobrý den, dámy a pánové, já za Klub pro Prahu se přidávám k návrhu Zdenka Kováříka ze stejných důvodů, které on zde uvedl. Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Dobře, takže eviduji tady dva návrhy, a to jeden, spojuji jej ze všech tří, aby se bod 1.a) jmenoval Návrh k volbě návrhového a volebního výboru a návrh 1.b) Odvolání členů rady. Takže budu dávat hlasovat postupně. Kdo je, prosím, pro bod 1 a) Návrh k volbě volebního a návrhového výboru? Hlasujeme po zaznění zvukového signálu, teď. (Hlasuje se.) Hlasovalo 22 pro, proti 15, 3 se zdrželi. Takže prosím vás, já jsem tady mačkal a neukázalo se to, takže se velice omlouvám, Já tady mám dvě zařízení. Takže dávám opakovat organizační mi tady přichystalo překvapení, takže prosím pěkně, velice se omlouvám za zmatečnost a dávám hlasovat znovu.

4 4. ZMČ Kdo je pro zařazení bodu Návrh k volbě návrhového a volebního výboru. Kdo je prosím, pro? Hlasujeme znovu, teď. (Hlasuje se.) Hlasovalo 23 pro, proti 17, zdrželi se 2. Návrh byl přijat. Ještě jednou se omlouvám za zmatek při tom prvním hlasování. Máme tady druhý návrh, a to je návrh 1.b) Odvolání členů rady. Budeme hlasovat po zaznění zvukového signálu. Kdo je pro? Teď. (Hlasuje se.) Děkuji. (Nesdělen výsledek.) Děkuji. Nyní budeme hlasovat o programu jako celku. Promiňte, 23 bylo pro, 19 proti, nezdržel se nikdo. Takže bude tento bod zařazen. Nyní budeme hlasovat o programu jako o celku. Kdo je, prosím, pro? (Hlasuje se.) Děkuji. Program dnešního zastupitelstva byl schválen. (Výsledek hlasování nesdělen. Pro 23, 19 proti, nikdo se nezdržel.) Jsme tedy v bodě 1.a) Návrh k volbě návrhového a volebního výboru Já poprosím jednotlivé kluby, aby mi hlásily návrhy. Zastupitel pan Zdeněk Kovářík: K bodu 1.a) Návrh členů návrhového a volebního za klub ODS Klára Cingrošová. Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Děkuji. Pan Vácha. přestávku. Zastupitel pan Filip Vácha: Za klub TOP 09 žádám pětiminutovou

5 4. ZMČ přestávku. Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Takže máme pětiminutovou (Přestávka.) Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Prosím, aby se zastupitelé pomalu vraceli do sálu. Přestávka skončila. Máme navrženu paní Cingrošovou za klub ODS. Další se hlásí pan Janouškovec. Krajcovou. Zastupitel pan Viktor Janouškovec: Náš klub nominuje Anetu Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Pan Schneider. Ten není v tuto chvíli v sále, takže mu dáme slovo, až se vrátí. (Pan Schneider je už v sále.) Má zapnutý mikrofon. Návrh do výboru. Zastupitel pan Jan Schneider: Já se omlouvám, ještě jednou dobrý den. Za náš klub navrhuji sám sebe, bohužel takhle musím, takže Schneider Jan. Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Další paní Kotvová. ing. Bendl. Zástupkyně starosty paní Iva Kotvová: Za klub Trojkolice je to pan Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Dále se hlásí pan Vácha. Ne, pan Horálek, omlouvám se. Zastupitel pan Petr Horálek, člen rady: Děkuji za slovo. Za klub ČSSD do návrhového a volebního výboru pan Karel Ptáčník. Současně si dovoluji

6 4. ZMČ požádat o přestávku 30 minut na koaliční jednání, protože bychom velmi rádi slyšeli od Strany zelených, proč jejich zastupitelé hlasovali zcela v rozporu s koaliční smlouvou, ačkoliv dosud nebylo skončeno dohodovací řízení. V úterý proběhlo dohodovací řízení a my jako klub ČSSD jsme se akorát dozvěděli, že se něco dozvíme. Takže bychom se rádi něco konečně už dozvěděli před tím, než se bude hlasovat, a to optimálně z očí do očí. Takže tímto žádám o přestávku 30 minut na koaliční jednání. Děkuji. Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Tímto vyhlašuji přestávku. Pardon, pan Vácha se hlásil. Omlouvám se. Zastupitel pan Filip Vácha: Dobrý den, já se k této žádosti připojuji, rádi bychom věděli, co se děje. Do návrhového a volebního výboru navrhuji kolegu Aloise Těšitele. Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Já se ještě pro formu zeptám, prosím vás, klub členů ANO, zda bude nominovat do výboru. (Hlas: Musíme?) Nemusíte, já se jenom ptám, jestli chcete. (Bez návrhu.) Dobře. Takže ještě před přestávkou pan Šplíchal, pokud je to návrh k návrhovému a volebnímu výboru. Zastupitel pan Karel Šplíchal: K tomu vůbec ne. Já jsem chtěl jenom jednu poznámku, aby v té většině těch ambicí řada těch našich zástupců, kteří budou vyjednávat, neztratili hlavně charakter. To je všechno, co jsem chtěl říct. Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Děkuji. V tuto chvíli na žádost klubu 30minutová přestávka. (Přestávka.)

7 4. ZMČ Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Prosím zastupitele, aby se vraceli do sálu, uplynula půlhodina. (Prodleva.) Poprosím zastupitele, aby se vrátili do sálu, abychom mohli hlasovat o složení návrhového a volebního výboru. (Prodleva.) Uplynulo právě 30 minut, máme tady nominace do návrhového a volebního výboru, já je přečtu a dám vám ještě slovo. Hlasovat budeme o těchto návrzích: Klára Cingrošová, Aneta Krajcová, Jan Schneider, Jiří Bendl, Karel Ptáčník, Alois Těšitel. Ještě jsou do rozpravy přihlášeni: Pan Petr Horálek. Zastupitel pan Petr Horálek, člen rady: Děkuji za slovo. Já mám dotaz na právní oddělení, asi na pana Šimiceho, nebo na odbor, jestli je možné vůbec spojovat návrhový a volební výbor. Protože mám pocit, že na minulém zastupitelstvu nám někdo tvrdil, že to možné není. Moje druhá poznámka je, asi to zajímá každého v tomto sále, výsledky dohodovacího řízení, které právě skončilo. Takže já bych poprosil, jestli by pan starosta Petr Štěpánek mohl na mikrofon pro všechny říct, jak je to s tou koalicí, která byla 24. října loňského roku podepsána. (Doslovný přepis.) Děkuji. Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Takže dvě procedurální věci. Jedna žádost o vysvětlení návrhového a volebního výboru, jestli pan Šimice může říci, že je to tak v pořádku. Takže pokývání hlavy, je to v pořádku. Děkuji. Pan Vácha je potřetí, takže o tom, tuším, musíme nechat hlasovat, protože každý má dvě vystoupení. Chcete udělit slovo? (Pan Vácha souhlasí.) Takže, prosím vás, hlasujeme o třetím vystoupení. Kdo je pro? (Hlasuje se. Výsledek nesdělen, pro 34, proti 4, zdrželo se 5.) Máte slovo.

8 4. ZMČ Zastupitel pan Filip Vácha: Děkuji za udělení slova. Rád bych se zeptal pana starosty jako zástupce Trojkoalice, zda je pravda, že již uzavřeli novou koaliční smlouvu. Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Já se k tomu vyjádřím hned po schválení návrhového a volebního výboru. Takže k návrhovému a volebnímu výboru má ještě někdo dotaz? (Nikdo se nehlásí.) Nemá. Dle přečtené nominace budeme hlasovat o složení návrhového a volebního výboru, teď. (Hlasuje se.) Pro 24, proti 0, zdrželo se 7. Děkuji. (Číslo usnesení: 4Z-1/2015) Takže jsme v bodě 1.b) Odvolání členů rady Já k tomu uvedu úplně krátce. Na základě porušení koaliční smlouvy vypověděl klub Trojkoalice koaliční smlouvy a dneškem koalice přestává existovat. Hlásí se Jan Petr. Zástupce starosty pan Jan Petr: Děkuji za slovo. Já jenom upozorňuji na dotaz od kolegy Váchy, který zatím nebyl zodpovězen, bylo nám řečeno, že bude zodpovězen, zda již je podepsána nová koaliční smlouva a kdy byla podepsána. Děkuji. Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: K dnešnímu datu je podepsána nová koaliční smlouva. Pan Ptáčník se hlásí. Zastupitel pan Karel Ptáčník: Takže já jsem tedy úplně vy máte dvě koaliční smlouvy?

9 4. ZMČ Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Ne, my máme jednu vypovězenou a Zastupitel pan Karel Ptáčník: Ale ta ještě nebyla vypovězena písemně, protože tam je napsáno tříměsíční výpověď, to zaprvé. A zadruhé je napsáno, že by měla být písemně tato výpověď. Takže nezlobte se na mě. Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Děkuji. Podruhé Jan Petr. Zástupce starosty pan Jan Petr: To je faktická Já jenom upozorňuji všechny kolegy zastupitele, že musím potvrdit slova pana Ptáčníka, koaliční smlouva uzavřená dne má opravdu tříměsíční výpovědní lhůtu, tudíž v tuto chvíli, pokud je podepsána jiná koaliční dohoda nebo smlouva, které se zúčastní Trojkoalice, upozorňuji všechny zastupitele, že je to krásný systém, kdy v rámci zastupitelstva máme podepsané dvě koaliční smlouvy, a obě jsou v tuto chvíli, zdá se, platné. To byla jenom faktická. Děkuji. Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Další se nehlásí do diskuse, takže přistoupíme k vlastnímu hlasování. Já ještě oznámím číslo usnesení k tomu minulému schválenému návrhovému a volebnímu výboru, je to 4Z- 1/2015, jsme v bodě 1.b), kdy budeme teď hlasovat v tajné volbě o odvolání členů rady. Hlásí se pan Schneider. Zastupitel pan Jan Schneider: Já bych poprosil 3 minuty na setkání návrhového a volebního výboru. Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Ano, takže návrhový a volební výbor má 3 minuty a poté nám oznámí, jak provedeme hlasování.

10 4. ZMČ (Přestávka.) Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Děkuji za zprávu návrhového a volebního výboru, že mají připravenu volbu a tímto dávám slovo předsedovi návrhového a volebního výboru. (Hluk v zasedací síni. Technická poznámka z pléna mimo mikrofon - není možno zaznamenat.) Já jsem teď neslyšel. (Řečník hovoří opět mimo mikrofon, nelze zaznamenat.) Bylo oznámeno členů rady, takže se odvolává po jménech, to vám mohu odpovědět rovnou. (Reakce na dotaz:) Členů rady. Já mohu na to odpovědět přímo byl zařazen bod Odvolání členů rady, takže se bude odvolávat po jménech. Do diskuse je přihlášen ještě Petr Horálek. Zastupitel pan Petr Horálek, člen rady: Děkuji. To není do diskuse, to jen faktická poznámka. Za klub ČSSD oznamuji, že náš klub se tohoto hlasování, nebo této tajné volby nebude účastnit, nebudeme si vyzvedávat hlasovací lístky. Děkuji. Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Děkuji. Pan Vácha. Zastupitel pan Filip Vácha: Také s faktickou poznámkou - za klub TOP oznamuji, že této volby se účastnit nebudeme a lístky si vyzvedávat též nebudeme. Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Paní Machová. Zastupitelka paní Jarmila Machová: Já za klub ANO členů také oznamuji, že se nebudeme zúčastňovat tajných voleb.

11 4. ZMČ Schneider. Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Děkuji. Slovo má pan Předseda návrhového a volebního výboru pan Jan Schneider: Vážené kolegyně, vážení kolegové, hlasovací lístek bude vypadat takto, to znamená, je na něm napsáno devět jmen, všichni členové rady. Bude se hlasovat zakroužkováním, to znamená toho, koho chcete odvolat, zakroužkujete, toho, koho nechcete odvolat, tam to ponecháte volně. Žádné jiné úpravy lístků nejsou přípustné. Jinak volba bude probíhat tak, jak už jsme zvyklí, to znamená kolegyně z návrhového a volebního výboru tady budou číst po jednotlivých jménech zastupitele a rozdávat hlasovací lístky. Poté se přemístíte s hlasovacím lístkem do volební místnosti, kde si ho za plentou můžete upravit a potom ho vhodíte do urny. potřetí. Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Takže děkuji. Pan Petr Jan Zástupce starosty pan Jan Petr: Já bych měl faktickou poznámku, my jsme tu nedávno volili radu a byl trošku jiný systém, čili bych se chtěl zeptat, co se změnilo. Pokud si dobře vzpomínám, chodilo se po jednom do volební místnosti, lístky se vydávaly až při vstupu do volební místnosti, kde byl vždy pouze jeden za účasti volebního výboru, a teprve poté, co si odhlasoval za plentou, vhodil lístek a vycházel, vcházel další. Čili jestli tento postup tak, jak už byl tady minule zaveden, budeme opakovat, či zda se dává jiný postup, a pokud jiný, tak bych chtěl vědět, proč. Děkuji. Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Postup je stejný, jenom ty plenty jsou čtyři, takže mohou plynule za ně chodit. Pokud chce doplnit pan předseda návrhového a volebního výboru, tak má slovo.

12 4. ZMČ Předseda návrhového a volebního výboru pan Jan Schneider: Já se omlouvám panu kolegovi Petrovi za svou nezkušenost, má samozřejmě pravdu naprostou, to znamená bude to přesně tak, jak on říkal, to znamená, zde bude přečteno jméno a poté lístky budou předány zastupitelům až ve volební místnosti. Děkuji. Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Takže děkuji za osvětlení a již se nikdo nehlásí, takže tímto zahajuji volbu. Paní Aneta Krajcová, členka návrhového a volebního výboru: Já budu číst všechna jména, včetně zastupitelů, kteří si lístky nevyzvednou. Poprosím: dr. Bendl, pan ing. Bodenlos, pan ing. Borkovec, Pavel Caldr, dr. Cingrošová je ve volební místnosti, pan Bc. Crkoň, paní Eismannová, paní dr. Gjuričová, pan ing. Horálek, pan dr. Hrdinka, pan Bc. Hroza, pan ing. Janouškovec, paní ing. Jelínková, paní Mgr. Kotvová, pan ing. Kovářík, paní Krejčová, pan dr. Kučera, pan ing. Kunc, pan Kunert, pan Kutílek, pan ing. Lacko, pan ing. Lébl, paní Mgr. Machová, slečna Bc. Michková tak paní, ing. Míth, Mgr. Petr, pan Pokorný, pan Ptáčník, Mgr. Rejchrtová Alžběta, může být i paní Mgr. Rejchrtová Petra, pan ing. Růžička, pan Bc. Schneider je předsedou, pan ing. Svoboda, pan Mgr. Šebesta, pan dr. Šplíchal, Mgr. Štěpánek, pan ing. Těšitel, pan Vácha, pan ing. Vaněk, paní Zacharová, pan Mgr. Zicha, paní ing. Zykánová. (Probíhá volba.) Předseda návrhového a volebního výboru pan Jan Schneider: Já bych rád oznámil, že tímto je ukončena volba. (Prodleva sčítání hlasů.)

13 4. ZMČ Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Poprosím zastupitele, aby zasedli na svá místa. Dovolím si dát slovo předsedovi návrhového a volebního výboru. Předseda návrhového a volebního výboru pan Jan Schneider: Já děkuji za slovo. Dovolte mi, abych vás seznámil s výsledkem volby, respektive odvolání. V době hlasování bylo přítomno 43 zastupitelů, vydaných hlasovacích lístků bylo 23, odevzdaných hlasovacích lístků bylo 23, platné hlasovací lístky byly 22, 1 lístek byl neplatné. Počet hlasů pro odvolání jednotlivých členů je: Petr Jan 22, Bodenlos Jiří 22, Kučera Petr 22, Horálek Petr 22, Hroza Michal 22, ostatní 0. Děkuji. (Hlas: Výsledek.) Jenom konstatuji, že nikdo nebyl odvolán. Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Děkuji a vyhlašuji 10minutovou přestávku. (Potlesk v části sálu.) (Přestávka.) Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Přestávka skončila a já prosím zastupitele, aby se vrátili do sálu. Hlásí se pan Vácha. Slovo má pan Vácha. Další v pořadí je pan Horálek. Zastupitel pan Petr Horálek: Děkuji za slovo. Já reaguji zaprvé na slova pana starosty Štěpánka o tom, že už koaliční smlouva mezi Trojkoalicí, ČSSD a TOP 09 neexistuje. My tento fakt bereme na vědomí a klub ČSSD se v tuto chvíli necítí touto koaliční smlouvou vázán. Vzhledem k tomu, jak dopadla tajná volba o odvolání radních, klub ČSSD žádá tříhodinovou přestávku na nové koaliční jednání s kýmkoliv. Na poradu klubu.

14 4. ZMČ Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Takže je tu procedurální návrh na tříhodinovou přestávku, o něm se hlasuje bez rozpravy. Kdo je, prosím vás, pro. Hlasujeme, teď. (Hlasuje se.) Usnesení bylo přijato, ne usnesení, promiňte, ale přestávka byla přijata na 3 hodiny, sejdeme se tady v hodin. (Výsledek nesdělen dle obrazovky pro 26, proti 3, zdržel se 1.) (Přestávka.) Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Takže je hodin. Poprosím zastupitele, aby si sedli na svá místa a aby si zkontrolovali karty, jestli je mají zasunuté. Děkuji. Zdá se, že jsou všichni na svých místech. Skončili jsme bod 1.b). Hlásí se pan Kovářík. Zastupitel pan Zdeněk Kovářík: Pane předsedající, dámy a pánové. Vzhledem k tomu, že když tak mě opravte tady nezazněla a nezjistil jsem, že by vznikla nějaká nová převratná varianta 23 hlasů koalice, tak dávám návrh na přerušení zastupitelstva do soboty 28. března do 14. hodiny středoevropského času. Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Je to procedurální návrh, takže o něm dám hlasovat. Slovo má pan Petr. Zástupce starosty pan Jan Petr: Děkuji za slovo. Dávám protinávrh, aby se zastupitelstvo konalo v pátek od 10 hodin. Já nevidím důvod, proč sem tahat občany o víkendech, tak aby ztráceli víkend, a pokud budou mít zájem, tak samozřejmě je zvykem od těch 10 hodin tradičně, čili dávám protinávrh, aby to bylo od hodin.

15 4. ZMČ Caldr. Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Děkuji. Technická - pan Zastupitel pan Pavel Caldr: Děkuji za slovo. Asi by bylo dobré ověřit, jestli nejsou svatby, abychom neměli tentýž problém, jako dneska, protože jestli tam nedat nějakou jednu, druhou hodinu. Protože i kvůli tomu si myslím, že byl ten důvod, že jsme to dneska dávali až na 2. hodinu, abychom se tady nekryli s konáním svateb. Nevím, jestli je tu pan vedoucí, který by uměl odpovědět, ale je to návrh. Já dávám jen připomínku takovouto. Děkuji. Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Děkuji. Takže Petr Jan. Zástupce starosty pan Jan Petr: Já jsem se ještě hlásil do diskuse, děkuji. V tom případě, že jsou, nebo budou svatby, já také nevím, bylo by dobré si to ověřit, v tom případě upravuji svůj protinávrh na hodin, kdy předpokládám, že asi už svatby nebudou tak, jak to bylo dneska. Děkuji. Děkuji panu kolegovi Caldrovi za připomenutí. Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Děkuji. Máme základní návrh pana Kováříka na na hodin, a protinávrh Jana Petra na hodin. Takže první dáme hlasovat o protinávrhu, aby se zastupitelstvo konalo v pátek ve hodin. Kdo je pro, hlasujeme po zaznění zvukového signálu, teď. (Hlasuje se.) Pro 21 pro, proti 9, zdrželo se 8. Návrh nebyl přijat. Teď budeme hlasovat o původním návrhu, aby se zastupitelstvo konalo v sobotu ve 14 hodin. Po zaznění zvukového signálu budeme hlasovat, teď. (Hlasuje se.) Pro 22, proti 5, zdrželo se 14. (Potlesk v části sálu.)

16 4. ZMČ Hlásí se pan Schneider. Zastupitel pan Jan Schneider: Pět minut na předsedy klubu, prosím. přestávku. Starosta MČ Praha 4 Petr Štěpánek: Takže vyhlašuji pětiminutovou (Přestávka.) Zástupce starosty pan Jan Petr: Vážené kolegyně a kolegové, přestávka pomalu končí, vzhledem k tomu, že se blíží 19. hodina, tak dávám procedurální návrh, abychom se nepřešvihli, pokračovat do hodin. Starosta MČ Praha 4 pan Petr Štěpánek: Prosím, aby si zastupitelé sedli na svá místa. Zastupitelé jsou na svých místech. Máme tady procedurální návrh na prodloužení schůze zastupitelstva do hodin. Dáme hlasovat, teď. (Hlasuje se.) Pro bylo 18, proti 1, zdrželo se 11. Hlásí se pan Ptáčník. (Pan Ptáčník z místa bez mikrofonu: Zpochybňuje hlasování.) Znamená to, že zpochybňuješ hlasování? (Souhlas.) Je zpochybněné hlasování, takže budeme opakovat hlasování o prodloužení schůze do hodin. Kdo je prosím vás pro, po zaznění zvukového signálu. (Hlasuje se.) Pro 21, proti 2, zdrželo se 13. Konstatuji, že podle jednacího řádu úderem 19. hodiny schůze zastupitelstva končí a starosta do 14 dnů svolá zastupitelstvo další. Do 15 dnů, omlouvám se.

17 4. ZMČ Takže vám děkuji a sejdeme se tady, až svolám zastupitelstvo. (Konec v hodin.) Zapsaly komorní stenografky: E. Jaklová, J. Podvalová

5. ZMČ 1 28. 3. 2015 Z Á P I S Z 5. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 4 KONANÉHO DNE 28. 3. 2015 V ZASEDACÍM SÁLE NA NUSELSKÉ RADNICI

5. ZMČ 1 28. 3. 2015 Z Á P I S Z 5. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 4 KONANÉHO DNE 28. 3. 2015 V ZASEDACÍM SÁLE NA NUSELSKÉ RADNICI 5. ZMČ 1 28. 3. 2015 Z Á P I S Z 5. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 4 KONANÉHO DNE 28. 3. 2015 V ZASEDACÍM SÁLE NA NUSELSKÉ RADNICI PRAHA 4 NUSLE, TÁBORSKÁ 500 STENOGRAFICKÝ ZÁZNAM 5. ZMČ 2

Více

Přítomni: členové ZMČ... 43 (2 omluveni) hosté.. 75

Přítomni: členové ZMČ... 43 (2 omluveni) hosté.. 75 Z á z n a m z 12. (mimořádného) zasedání Zastupitelstva Městské části Praha 8 konaného ve čtvrtek dne 15. listopadu 2012 od 15:00 hodin ve velkém sále "bílého domu" v Praze 8 Libni, U Meteoru 6 Přítomni:

Více

Z Á P I S 1. (USTAVUJÍCÍ) ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 4 KONANÉ DNE 26. 11. 2014 NA NUSELSKÉ RADNICI PRAHA 4, TÁBORSKÁ 500

Z Á P I S 1. (USTAVUJÍCÍ) ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 4 KONANÉ DNE 26. 11. 2014 NA NUSELSKÉ RADNICI PRAHA 4, TÁBORSKÁ 500 Z Á P I S 1. (USTAVUJÍCÍ) ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 4 KONANÉ DNE NA NUSELSKÉ RADNICI PRAHA 4, TÁBORSKÁ 500 (Stenografický zápis.) 1. (ustavující) zasedání ZMČ 2 O b s a h : Zahájení 3

Více

13. zasedání. Zastupitelstva městské části Praha 4. konané dne 3. února na Nuselské radnici. Praha 4-Nusle, Táborská 500

13. zasedání. Zastupitelstva městské části Praha 4. konané dne 3. února na Nuselské radnici. Praha 4-Nusle, Táborská 500 13. ZMČ 1 3. 2. 2016 13. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 4 konané dne 3. února 2016 na Nuselské radnici Praha 4-Nusle, Táborská 500 (Stenografický záznam.) 13. ZMČ 2 3. 2. 2016 O b s a h: Zahájení..

Více

Z Á P I S. 27. zasedání. Zastupitelstva městské části Praha 4. konané dne 21. února na Nuselské radnici, Praha 4, Táborská 500

Z Á P I S. 27. zasedání. Zastupitelstva městské části Praha 4. konané dne 21. února na Nuselské radnici, Praha 4, Táborská 500 1 Z Á P I S 27. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 4 konané dne 21. února 2018 na Nuselské radnici, Praha 4, Táborská 500 (Strojový stenografický záznam) 2 O B S A H Z a h á j e n í s. 4 1. Návrh

Více

Zápis č. 9/2016. z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva městské části Praha 4, konaného dne

Zápis č. 9/2016. z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva městské části Praha 4, konaného dne Zápis č. 9/2016 z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva městské části Praha 4, konaného dne 20.1.2016 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu jednání: 1. Schválení programu jednání 2. Stížnost

Více

JEDNACÍ ŘÁD. Zastupitelstva městské části Praha - Slivenec

JEDNACÍ ŘÁD. Zastupitelstva městské části Praha - Slivenec JEDNACÍ ŘÁD Zastupitelstva městské části Praha - Slivenec Zastupitelstvo městské části Praha - Slivenec (dále jen "zastupitelstvo") svým usnesením č. 104/9/2011 ze dne 2. 11. 2011 a usnesením č. 124/10/2011

Více

Přítomni: členové ZMČ... 30 (15 omluveno) hosté.. 45

Přítomni: členové ZMČ... 30 (15 omluveno) hosté.. 45 Z á z n a m ze 13. (mimořádného) zasedání Zastupitelstva Městské části Praha 8 konaného v pátek dne 30. listopadu 2012 od 15:00 hodin ve velkém sále "bílého domu" v Praze 8 Libni, U Meteoru 6 Přítomni:

Více

Z Á P I S 15. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 4 KONANÉ DNE NA NUSELSKÉ RADNICI PRAHA 4 NUSLE, TÁBORSKÁ 500

Z Á P I S 15. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 4 KONANÉ DNE NA NUSELSKÉ RADNICI PRAHA 4 NUSLE, TÁBORSKÁ 500 Z Á P I S 15. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 4 KONANÉ DNE NA NUSELSKÉ RADNICI PRAHA 4 NUSLE, TÁBORSKÁ 500 (Stenografický zápis.) 15. zasedání 2 O b s a h : Zahájení.. 5 1. Složení slibu zastupitelů

Více

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2014 VII. volební období. Těsnopisecká zpráva o schůzi Poslanecké sněmovny Parlamentu

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2014 VII. volební období. Těsnopisecká zpráva o schůzi Poslanecké sněmovny Parlamentu Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2014 VII. volební období Těsnopisecká zpráva o schůzi Poslanecké sněmovny Parlamentu Schválený pořad 11. schůze Poslanecké sněmovny 1. Návrh na zkrácení zákonné

Více

ZÁPIS. Zastupitelstva městské části Praha 4. konané dne 24. června zasedání. Na Nuselské radnici. Praha 4, Nusle, Táborská 500

ZÁPIS. Zastupitelstva městské části Praha 4. konané dne 24. června zasedání. Na Nuselské radnici. Praha 4, Nusle, Táborská 500 1 ZÁPIS Zastupitelstva městské části Praha 4 konané dne 24. června 2015 8. zasedání Na Nuselské radnici Praha 4, Nusle, Táborská 500 (Stenografický záznam) 2 O b s a h : 1) Návrh k zřízení Návrhového a

Více

Z á p i s ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Milevska středu dne 5. listopadu 2014 od 15:00 hodin 2. Seznámení s výsledky voleb

Z á p i s ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Milevska středu dne 5. listopadu 2014 od 15:00 hodin 2. Seznámení s výsledky voleb Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Milevska, které se konalo ve středu dne 5. listopadu 2014 od 15:00 hodin ve velkém sále Domu kultury v Milevsku. Přítomni: Mgr. Petr Barda, p. Ladislav

Více

Z Á P I S. 20. zasedání. Zastupitelstva městské části Praha 4. konané dne 15. února na Nuselské radnici, Praha 4, Táborská 500

Z Á P I S. 20. zasedání. Zastupitelstva městské části Praha 4. konané dne 15. února na Nuselské radnici, Praha 4, Táborská 500 1 Z Á P I S 20. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 4 konané dne 15. února 2017 na Nuselské radnici, Praha 4, Táborská 500 (Stenografický záznam) 2 20. ZMČ 15. 2. 201 Z a h á j e n í... 5 1. Návrh

Více

Jednací řád Členské schůze ČADG

Jednací řád Členské schůze ČADG Jednací řád Členské schůze ČADG Obsah Článek 1: Úvodní ustanovení Článek 2: Příprava zasedání ČS Článek 3: Jednání ČS Článek 4: Hlasování ČS Článek 5: Volby orgánů spolku Článek 6: Zápis ČS Článek 7: Závěrečné

Více

JEDNACÍ ŘÁD Zastupitelstva obce Příchovice

JEDNACÍ ŘÁD Zastupitelstva obce Příchovice JEDNACÍ ŘÁD Zastupitelstva obce Příchovice Zastupitelstvo obce Příchovice vydává dle 96 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen " zákon o obcích ") tento Jednací řád :

Více

Z Á P I S. 7. zasedání. Zastupitelstva městské části Praha 4 konané dne 13. května na Nuselské radnici Praha 4 Nusle, Táborská 500

Z Á P I S. 7. zasedání. Zastupitelstva městské části Praha 4 konané dne 13. května na Nuselské radnici Praha 4 Nusle, Táborská 500 Z Á P I S 7. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 4 konané dne 13. května 2015 na Nuselské radnici Praha 4 Nusle, Táborská 500 (Stenografický záznam.) 7. zasedání ZMČ 2 13. 5. 1015 O b s a h : Zahájení..

Více

JEDNACÍ ŘÁD Zastupitelstva obce Kamenný Újezd

JEDNACÍ ŘÁD Zastupitelstva obce Kamenný Újezd JEDNACÍ ŘÁD Zastupitelstva obce Kamenný Újezd Zastupitelstvo obce Kamenný Újezd (dále jen zastupitelstvo obce ) se na svém zasedání dne 1. listopadu 2006 usneslo podle 96 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích

Více

JEDNACÍ ŘÁD RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 7

JEDNACÍ ŘÁD RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 7 JEDNACÍ ŘÁD RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 7 Schválený usnesením Rady MČ Praha 7 č. 0910/17-R z jednání č. 71 ze dne 10.10.2017 1 JEDNACÍ ŘÁD RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 7 1 Úvodní ustanovení 1. Jednací řád Rady

Více

18. ZMČ Z Á P I S. 18. zasedání. Zastupitelstva městské části Praha 4. konané dne 9. listopadu 2016

18. ZMČ Z Á P I S. 18. zasedání. Zastupitelstva městské části Praha 4. konané dne 9. listopadu 2016 18. ZMČ 1 9. 11. 2016 Z Á P I S 18. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 4 konané dne 9. listopadu 2016 na Nuselské radnici, Praha 4, Táborská 500 (Stenografický záznam.) 18. ZMČ 2 9. 11. 2016 O

Více

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2014 VII. volební období. Těsnopisecká zpráva o schůzi Poslanecké sněmovny Parlamentu

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2014 VII. volební období. Těsnopisecká zpráva o schůzi Poslanecké sněmovny Parlamentu Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2014 VII. volební období Těsnopisecká zpráva o schůzi Poslanecké sněmovny Parlamentu Schválený pořad 21. schůze Poslanecké sněmovny 1. Vládní návrh zákona,

Více

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 2/2014

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 2/2014 STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 2/2014 z 2. zasedání konaného dne 4. 12. 2014 od 16:00 hod. na ÚMČ BS, Dominikánská 2, v zasedací

Více

Jednací řád Zastupitelstva města Mšena

Jednací řád Zastupitelstva města Mšena M Ě S T O M Š E N O Jednací řád Zastupitelstva města Mšena Zastupitelstvo města Mšena se usneslo podle 96 zák. č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, na tomto Jednacím řádu Zastupitelstva

Více

Městská část Praha Zličín, Zastupitelstvo městské části Praha Zličín Tylovická 207, Praha Zličín

Městská část Praha Zličín, Zastupitelstvo městské části Praha Zličín Tylovická 207, Praha Zličín Městská část Praha Zličín, Zastupitelstvo městské části Praha Zličín Tylovická 207, 155 21 Praha Zličín Jednací řád Zastupitelstva městské části Praha - Zličín OBECNÁ USTANOVENÍ Zastupitelstvo městské

Více

Obec Habřina. Jednací řád zastupitelstva obce Habřina

Obec Habřina. Jednací řád zastupitelstva obce Habřina Obec Habřina Jednací řád zastupitelstva obce Habřina Zastupitelstvo obce Habřina se usneslo podle ust. 96 zákona č.128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Řízení (Zápis) z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Novosedlice konaného dne , od hodin.

Řízení (Zápis) z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Novosedlice konaného dne , od hodin. Řízení (Zápis) z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Novosedlice konaného dne 31. 10. 2018, od 17.00 hodin. Starosta obce: Vážení zastupitelé, dámy a pánové, Vážení hosté, Vítám Vás na ustavujícím

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne od 17,00 hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne od 17,00 hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne 31.10.2018 od 17,00 hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích Přítomni: Andr Jaroslav, Bc. Janata Michal, Jíšová Jana, Kahoun

Více

Z Á P I S. 14. mimořádné zasedání. Zastupitelstva městské části Praha 4. konané dne 8. dubna 2016 na Nuselské radnici Praha 4, Táborská 500

Z Á P I S. 14. mimořádné zasedání. Zastupitelstva městské části Praha 4. konané dne 8. dubna 2016 na Nuselské radnici Praha 4, Táborská 500 14. mimořádné zasedání ZMČ 1 Z Á P I S 14. mimořádné zasedání Zastupitelstva městské části Praha 4 konané dne 8. dubna 2016 na Nuselské radnici Praha 4, Táborská 500 (Stenografický záznam.) 14. mimořádné

Více

6. Prodej bytových jednotek Předkladatel pan starosta. Starosta MČ Praha 4 pan Pavel Caldr: Děkuji. Já se zase budu držet tradice, to znamená spíš

6. Prodej bytových jednotek Předkladatel pan starosta. Starosta MČ Praha 4 pan Pavel Caldr: Děkuji. Já se zase budu držet tradice, to znamená spíš 6. Prodej bytových jednotek Předkladatel pan starosta. Starosta MČ Praha 4 pan Pavel Caldr: Děkuji. Já se zase budu držet tradice, to znamená spíš dám prostor pro dotazy k jednotlivým dílčím bodům. Jediný,

Více

Jednací řád Zastupitelstva města Neratovice

Jednací řád Zastupitelstva města Neratovice Jednací řád Zastupitelstva města Neratovice Zastupitelstvo města se usneslo dne 5. 11. 2014 v souladu s ustanovením 96, zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), (dále jen zákon o obcích ) na

Více

JEDNACÍ ŘÁD ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA ZBRASLAV

JEDNACÍ ŘÁD ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA ZBRASLAV JEDNACÍ ŘÁD ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA ZBRASLAV Zastupitelstvo Městské části Praha Zbraslav (dále jen Zastupitelstvo ) se usneslo podle 87 odst. 2 a 66 zákona č. 131/2000 Sb., o hlavním městě Praze,

Více

Z Á P I S. 25. zasedání. Zastupitelstva městské části Praha 4. konané dne 8. listopadu na Nuselské radnici, Praha 4, Táborská 500

Z Á P I S. 25. zasedání. Zastupitelstva městské části Praha 4. konané dne 8. listopadu na Nuselské radnici, Praha 4, Táborská 500 Z Á P I S 25. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 4 konané dne 8. listopadu 2017 na Nuselské radnici, Praha 4, Táborská 500 (Strojový stenografický záznam) 1 O B S A H Z a h á j e n í s. 4 1. Návrh

Více

Z Á P I S. 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Praha 1

Z Á P I S. 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Praha 1 Z Á P I S 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Praha 1 dne 25.11.2014 od 11:00 hodin v reprezentační budově Žofín Slovanský ostrov č. p. 226/2, Praha 1 Před zahájením zasedání bylo členům

Více

Z Á P I S. zasedání číslo 6 Zastupitelstva města Město Albrechtice. konané dne v Klubovna tělocvičny ZŠ od 17:00 hod.

Z Á P I S. zasedání číslo 6 Zastupitelstva města Město Albrechtice. konané dne v Klubovna tělocvičny ZŠ od 17:00 hod. město Město Albrechtice nám. ČSA 27/10, 793 95 Město Albrechtice tel.č.: 554 637 360 e-mail: podatelna@mesto-albrechtice.cz Z Á P I S zasedání číslo 6 Zastupitelstva města Město Albrechtice konané dne

Více

Z Á P I S. Ustavujícího zasedání ZMČ se zúčastnilo : 31 členů Zastupitelstva MČ Praha 9, 7 vedoucích odborů (dle prezenční listiny),

Z Á P I S. Ustavujícího zasedání ZMČ se zúčastnilo : 31 členů Zastupitelstva MČ Praha 9, 7 vedoucích odborů (dle prezenční listiny), Z Á P I S z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva MČ Praha 9, konaného dne 6.11.2014 v zasedací místnosti nové budovy radnice, Sokolovská 14/324, Praha 9 Ustavujícího zasedání ZMČ se zúčastnilo : 31 členů

Více

Zastupitelstvo obce Dymokury se usneslo podle 96 zákona č. 128/2000Sb. o obcích (ve znění změn a doplňků) na tomto jednacím řádu dne

Zastupitelstvo obce Dymokury se usneslo podle 96 zákona č. 128/2000Sb. o obcích (ve znění změn a doplňků) na tomto jednacím řádu dne Jednací řád Zastupitelstva obce Dymokury Zastupitelstvo obce Dymokury se usneslo podle 96 zákona č. 128/2000Sb. o obcích (ve znění změn a doplňků) na tomto jednacím řádu dne 18.4.2011. 1 Úvodní ustanovení

Více

Úvodní ustanovení. Pravomoci zastupitelstva obce

Úvodní ustanovení. Pravomoci zastupitelstva obce Jednací řád zastupitelstva obce Malá Štáhle Zastupitelstvo obce Malá Štáhle svým usnesením ze dne 10.11.2006 schválilo v souladu s ustanovením 96 zákona č. 128/2000Sb., o obcích (obecní zřízení), / dále

Více

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 1/2014

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 1/2014 STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 1/2014 z 1. zasedání konaného dne 27. 11. 2011 od 16:00 hod. na ÚMČ BS, Dominikánská 2, v zasedací

Více

JEDNACÍ ŘÁD zastupitelstva Obce Otaslavice

JEDNACÍ ŘÁD zastupitelstva Obce Otaslavice JEDNACÍ ŘÁD zastupitelstva Obce Otaslavice Zastupitelstvo Obce Otaslavice vydává v souladu s 96, zákona č. 128/2000 Sb. o obcích (obecní zřízení) jednací řád zastupitelstva Obce Otaslavice 1. Úvodní ustanovení

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Letohrad, konaného dne 31. října 2018 v 17,00 hodin v zasedacím sále MěÚ Letohrad

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Letohrad, konaného dne 31. října 2018 v 17,00 hodin v zasedacím sále MěÚ Letohrad Počet listů dokumentu: 4 Počet příloh/listů: 9/24 Spisový znak a skartační lhůta: 101 21 A/10 Č. j. 0005907/2018/MULET/2200/108 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Letohrad, konaného dne

Více

Zápis. Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 3. listopadu 2014, od 17,00 hodin

Zápis. Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 3. listopadu 2014, od 17,00 hodin Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 3. listopadu 2014, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Číslo jednací.: 347 / 2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kyselka, konaného dne 5. 11. 2014, od 18:00 hodin v zasedací

Více

ZÁP I S. 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Praha 1

ZÁP I S. 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Praha 1 ZÁP I S 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Praha 1 dne 19.11.2018 od 17:00 hodin v reprezentační budově Žofín Slovanský ostrov č. p. 226/2, Praha 1 Před zahájením zasedání bylo členům

Více

Jednací řád zastupitelstva obce Přezletice

Jednací řád zastupitelstva obce Přezletice Jednací řád zastupitelstva obce Přezletice Zastupitelstvo obce Přezletice (dále jen zastupitelstvo obce) se usneslo podle ustanovení 96 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích v platném znění na tomto jednacím

Více

Z á p i s. z důvodu účasti na ustavující schůzi hospodářského výboru - posl. Věra JAKUBKOVÁ, Ing. Miloš MELČÁK, CSc.

Z á p i s. z důvodu účasti na ustavující schůzi hospodářského výboru - posl. Věra JAKUBKOVÁ, Ing. Miloš MELČÁK, CSc. Z á p i s z 1. (ustavující) schůze ústavně právního výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu, která se konala 13. září 2006 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

18. zasedání Zastupitelstva MČ Praha 15. konané dne v Kulturním centru Varta. (stenografický záznam)

18. zasedání Zastupitelstva MČ Praha 15. konané dne v Kulturním centru Varta. (stenografický záznam) 18. zasedání Zastupitelstva MČ Praha 15 konané dne 4. 9. 2013 v Kulturním centru Varta (stenografický záznam) 2 Program 18. zasedání Zastupitelstva MČ Praha 15 dne 4. 9. 2013 1/Z-113 Rozpočtové opatření

Více

Jednací řád Zastupitelstva obce Lipová pro volební období

Jednací řád Zastupitelstva obce Lipová pro volební období Jednací řád Zastupitelstva obce Lipová pro volební období 2018-2022 Zastupitelstvo obce Lipová (dále jen zastupitelstvo) se dne 2. 11. 2018 usneslo podle zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení),

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora konaného dne 1.11.2018 Místo konání: zasedací místnost úřadu městyse Začátek zasedání: 17:00 hod. Přítomní členové zastupitelstva: Mgr. Martin

Více

Z Á P I S. 24. zasedání. Zastupitelstva městské části Praha 4. konané dne 13. září na Nuselské radnici, Praha 4, Táborská 500

Z Á P I S. 24. zasedání. Zastupitelstva městské části Praha 4. konané dne 13. září na Nuselské radnici, Praha 4, Táborská 500 1 Z Á P I S 24. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 4 konané dne 13. září 2017 na Nuselské radnici, Praha 4, Táborská 500 (Strojový stenografický záznam) 2 O B S A H Z a h á j e n í s. 6 1. Návrh

Více

Z á p i s. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Praha 4. konané dne 16. listopadu na Nuselské radnici, Praha 4, Táborská 500

Z á p i s. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Praha 4. konané dne 16. listopadu na Nuselské radnici, Praha 4, Táborská 500 1 Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Praha 4 konané dne 16. listopadu 2018 na Nuselské radnici, Praha 4, Táborská 500 (Strojový stenografický záznam) 2 Z a h á j e n í s. 4

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nová Ves u Jarošova, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nová Ves u Jarošova, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nová Ves u Jarošova, konaného dne 3. 11. 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Nová Ves u Jarošova (dále

Více

I) Složení slibu zastupitelů

I) Složení slibu zastupitelů Z á p i s ustavující zasedání Zastupitelstva města Benátky nad Jizerou konané dne 04.11.2014 od 17.00 hodin ve společenském sále Záložna Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva města Benátky

Více

Zápis z ustavujícího jednání Zastupitelstva obce Strašice ze dne

Zápis z ustavujícího jednání Zastupitelstva obce Strašice ze dne Zápis z ustavujícího jednání Zastupitelstva obce Strašice ze dne 1.11.2018 Místo konání: Účast: Doba konání: Velký sál Společenského domu ve Strašicích 15 členů zastupitelstva obce 18:00 19:30 hod. 1)

Více

VOLEBNÍ ŘÁD Stavebního bytového družstva Šumperk

VOLEBNÍ ŘÁD Stavebního bytového družstva Šumperk VOLEBNÍ ŘÁD Stavebního bytového družstva Šumperk Shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Šumperk (dále jen družstvo ) na svém jednání konaném dne 21.4.2016 ve smyslu čl. 66 odst. 2) písm. b)

Více

ZÁPIS Z 2. MIMOŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne

ZÁPIS Z 2. MIMOŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS Z 2. MIMOŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne 1. 7. 2006 Tento zápis obsahuje usnesení Z/168/06 Přítomni: 32 členů zastupitelstva (dle prezenční listiny)

Více

Město Sokolov. Jednací řád Zastupitelstva města Sokolova

Město Sokolov. Jednací řád Zastupitelstva města Sokolova Město Sokolov Jednací řád Zastupitelstva města Sokolova Zastupitelstvo města Sokolova (dále jen zastupitelstvo ) vydává na základě 96 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších

Více

J E D N A C Í Ř Á D zastupitelstva obce Maršov u Úpice. ===================================================================

J E D N A C Í Ř Á D zastupitelstva obce Maršov u Úpice. =================================================================== J E D N A C Í Ř Á D zastupitelstva obce Maršov u Úpice. =================================================================== Zastupitelstvo obce Maršov u Úpice ( dále jen zastupitelstvo ) se usneslo podle

Více

výbor kultury a sportu předseda Bc. Vojtěch Luža členové Anna Kremplová, Mgr. Pavla Zábranská, Miroslav Mazůrek, Mgr.

výbor kultury a sportu předseda Bc. Vojtěch Luža členové Anna Kremplová, Mgr. Pavla Zábranská, Miroslav Mazůrek, Mgr. U s n e s e n í č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Velehrad konaného dne 7. listopadu 2014 v zasedací místnosti obecního úřadu ve Velehradě Zastupitelstvo obce Velehrad v souladu s ustanovením

Více

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice.

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice. Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 10. 08. 2016, od 18.00 hodin v budově hasičské zbrojnice. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

J E D N A C Í Ř Á D Zastupitelstva města Ústí nad Labem

J E D N A C Í Ř Á D Zastupitelstva města Ústí nad Labem J E D N A C Í Ř Á D Zastupitelstva města Ústí nad Labem ------------------------------------------------- vydaný na základě usnesení Zastupitelstva města Ústí nad Labem č.5/2z/ 18 ODDÍL PRVNÍ ÚVODNÍ USTANOVENÍ

Více

J E D N A C Í Ř Á D zastupitelstva obce Žitenice

J E D N A C Í Ř Á D zastupitelstva obce Žitenice J E D N A C Í Ř Á D zastupitelstva obce Žitenice Zastupitelstvo obce Žitenice se podle 96 zákona č.128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, usneslo na tomto svém jednacím

Více

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne Zápis z 9. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 26. 4. 2012 Přítomni: zastupitelé Mgr. Kateřina Arnotová Ilona Bervicová MUDr. Karel Černý Ivana Heřmánková Ing. Jaroslav Jelínek Bc. Blanka

Více

JEDNACÍ ŘÁD ZASTUPITELSTVA MĚSTA NEJDKU

JEDNACÍ ŘÁD ZASTUPITELSTVA MĚSTA NEJDKU JEDNACÍ ŘÁD ZASTUPITELSTVA MĚSTA NEJDKU Zastupitelstvo obce se podle 96 zákona číslo 128/2000 Sb. O obcích, v platném znění, se usneslo na tomto jednacím řádu: Čl. 1 Úvodní ustanovení 1. Jednací řád zastupitelstva

Více

Jednací řád zastupitelstva obce Hradce

Jednací řád zastupitelstva obce Hradce Jednací řád zastupitelstva obce Hradce Zastupitelstvo obce Hradce se dne 21.12.2018 na svém zasedání usneslo v souladu s ustanovením 96 zákona č.128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších

Více

BOLZANOVA 1, 618 00 BRNO JEDNACÍ ŘÁD. Zastupitelstva městské části Brno-Černovice

BOLZANOVA 1, 618 00 BRNO JEDNACÍ ŘÁD. Zastupitelstva městské části Brno-Černovice 1 BOLZANOVA 1, 618 00 BRNO JEDNACÍ ŘÁD Zastupitelstva městské části Brno-Černovice 2 Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Jednací řád Zastupitelstva městské části Brno-Černovice (dále jen ZMČ ) upravuje přípravu

Více

Zápis č. 2/2018. z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva městské části Praha 4, konaného. dne

Zápis č. 2/2018. z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva městské části Praha 4, konaného. dne Zápis č. 2/2018 z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva městské části Praha 4, konaného dne 23. 5. 2018 Přítomni: Marie Zacharová, Bc. Lucie Michková, Bc. Michal Hroza, Ing. Josef Svoboda Ph.D., Mgr.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako

Více

JEDNACÍ ŘÁD místní akční skupiny (MAS) Společnost pro rozvoj Humpolecka, z.s.

JEDNACÍ ŘÁD místní akční skupiny (MAS) Společnost pro rozvoj Humpolecka, z.s. JEDNACÍ ŘÁD místní akční skupiny (MAS) Společnost pro rozvoj Humpolecka, z.s. Preambule Jednací řád MAS upravuje přípravu a svolání jednání Valné hromady spolku, Rady spolku a Kontrolního a monitorovacího

Více

2. zasedání ZMČ 1 21. 1. 2015 ZÁPIS Z 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 4 KONANÉHO DNE 21. 1. 2015 V ZASEDACÍM SÁLE NA NUSELSKÉ RADNICI

2. zasedání ZMČ 1 21. 1. 2015 ZÁPIS Z 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 4 KONANÉHO DNE 21. 1. 2015 V ZASEDACÍM SÁLE NA NUSELSKÉ RADNICI 2. zasedání ZMČ 1 21. 1. 2015 ZÁPIS Z 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 4 KONANÉHO DNE 21. 1. 2015 V ZASEDACÍM SÁLE NA NUSELSKÉ RADNICI PRAHA 4, TÁBORSKÁ 500 STENOGRAFICKÝ ZÁZNAM 2. zasedání

Více

Přítomno: 21 viz prezenční listina Z jednání ZM je pořízen zvukový záznam zveřejněný na webových stránkách města Sezimovo Ústí.

Přítomno: 21 viz prezenční listina Z jednání ZM je pořízen zvukový záznam zveřejněný na webových stránkách města Sezimovo Ústí. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sezimovo Ústí, konaného dne 1. 11. 2018 od 18:00 hodin ve velkém sále kina Spektrum, nám. T. Bati 701 v Sezimově Ústí Počet zastupitelů: 21 Libor Borč,

Více

JEDNACÍ ŘÁD ZASTUPITELSTVA MĚSTA POLIČKY

JEDNACÍ ŘÁD ZASTUPITELSTVA MĚSTA POLIČKY JEDNACÍ ŘÁD ZASTUPITELSTVA MĚSTA POLIČKY Zastupitelstvo města se na svém zasedání dne 26. června 2013 usneslo podle 96 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) v platném znění, na tomto svém jednacím

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS

ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 17 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Praha 17 konaného dne 5. 11. 2014 Začátek zasedání: 14:00 hod. Konec zasedání: 16:25 hod. Místo

Více

Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne , od 16 :00 hodin.

Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne , od 16 :00 hodin. Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne 29.10 2018, od 16 :00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pavlov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 07.11.2014 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny Ing. Petr Urbanec Návrhová komise pan Aleš Šklář PRO: 15 Mgr. Radek Nitka PRO: 15

Více

Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy

Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Město Abertamy, Farní 2, 362 35 Abertamy Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne 3.11. 2014, od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Přítomni: 7 členů ZMě (100%)

Více

Jednací řád Rady obce Rudoltice

Jednací řád Rady obce Rudoltice Jednací řád Rady obce Rudoltice Rada obce Rudoltice vydává v souladu s ust. 101 odst. 4 zák. č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, tento jednací řád: Čl. 1 Úvodní ustanovení

Více

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2012 VI. volební období. Těsnopisecká zpráva o schůzi Poslanecké sněmovny Parlamentu

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2012 VI. volební období. Těsnopisecká zpráva o schůzi Poslanecké sněmovny Parlamentu Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2012 VI. volební období Těsnopisecká zpráva o schůzi Poslanecké sněmovny Parlamentu Schválený pořad 42. schůze Poslanecké sněmovny 1. Vládní návrh zákona o

Více

OBEC DOBRČICE ZASTUPITELSTVO OBCE

OBEC DOBRČICE ZASTUPITELSTVO OBCE OBEC DOBRČICE ZASTUPITELSTVO OBCE Zastupitelstvo obce Dobrčice se usneslo dne 14. 4. 2015 vydat na základě ust. 96 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, tento

Více

Z Á P I S. ze 17. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. ze 17. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S ze 17. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 1. 2. 2017 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 9 členů Zastupitelstva MČ od 18.35 hod 10 členů Zastupitelstva MČ od 19.15 hod

Více

Z Á P I S. 22. zasedání. Zastupitelstva městské části Praha 4. konané dne 26. dubna na Nuselské radnici, Praha 4, Táborská 500

Z Á P I S. 22. zasedání. Zastupitelstva městské části Praha 4. konané dne 26. dubna na Nuselské radnici, Praha 4, Táborská 500 1 Z Á P I S 22. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 4 konané dne 26. dubna 2017 na Nuselské radnici, Praha 4, Táborská 500 (Stenografický záznam) 2 OBSAH Zahájení 1. Návrh ke zřízení Návrhového

Více

Jednací řád zastupitelstva obce Rostěnice-Zvonovice

Jednací řád zastupitelstva obce Rostěnice-Zvonovice Jednací řád zastupitelstva obce Rostěnice-Zvonovice Zastupitelstvo obce Rostěnice-Zvonovice se na svém zasedání konaném dne 22.12.2010 usneslo v souladu s ustanovením 96 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích

Více

JEDNACÍ ŘÁD ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE

JEDNACÍ ŘÁD ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE JEDNACÍ ŘÁD ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE Zastupitelstvo městyse v Klenčí pod Čerchovem se usneslo podle 96 zákona č. 128/2000 Sb., O obcích (obecní zřízení) ve znění pozdějších předpisů, na tomto svém jednacím

Více

J E D N A C Í ŘÁ D. Zastupitelstva obce Horní Kněžeklady. čl.1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ. čl. 2

J E D N A C Í ŘÁ D. Zastupitelstva obce Horní Kněžeklady. čl.1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ. čl. 2 J E D N A C Í ŘÁ D Zastupitelstva obce Horní Kněžeklady Zastupitelstvo obce Horní Kněžeklady (dále jen "Zastupitelstvo") se usneslo podle 96 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) na tomto svém

Více

Zastupitelstva města Stříbra

Zastupitelstva města Stříbra J e d n a c í ř á d Zastupitelstva města Stříbra Zastupitelstvo města Stříbra vydává v souladu s ustanovením 96 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších právních úprav, tento jednací řád.

Více

Výpis ze zápisu č. 1/14

Výpis ze zápisu č. 1/14 Město VELKÉ PAVLOVICE Výpis ze zápisu č. 1/14 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Velké Pavlovice, které se konalo ve čtvrtek dne 30. října 2014 v 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Tento výpis

Více

Zápis č. 1. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hradec nad Svitavou, konaného dne ve školní jídelně ZŠ a MŠ Hradec nad Svitavou

Zápis č. 1. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hradec nad Svitavou, konaného dne ve školní jídelně ZŠ a MŠ Hradec nad Svitavou Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hradec nad Svitavou, konaného dne 8.11.2014 ve školní jídelně ZŠ a MŠ Hradec nad Svitavou Program jednání: 1. Zahájení 2. Volba starosty 3. Volba

Více

IČO: , KOŠÍKY JEDNACÍ ŘÁD. orgánů Místní akční skupiny Severní Chřiby a Pomoraví, z. s.

IČO: , KOŠÍKY JEDNACÍ ŘÁD. orgánů Místní akční skupiny Severní Chřiby a Pomoraví, z. s. JEDNACÍ ŘÁD orgánů Místní akční skupiny Severní Chřiby a Pomoraví, z. s. Článek 1 Úvodní ustanovení 1.1 Místní akční skupina Severní Chřiby a Pomoraví, z. s. se řídí obecně závaznými právními předpisy,

Více

Z Á P I S. zasedání Zastupitelstva č. 1 obce Kostelec u Holešova. konané dne v zasedací místnosti OÚ od 17:00 hod.

Z Á P I S. zasedání Zastupitelstva č. 1 obce Kostelec u Holešova. konané dne v zasedací místnosti OÚ od 17:00 hod. Obec Kostelec u Holešova Kostelec u Holešova č. p. 58, 768 43 Kostelec u Holešova tel.č.: 573 385 129, 573 385 069 e-mail: obeckuh@volny.cz Z Á P I S zasedání Zastupitelstva č. 1 obce Kostelec u Holešova

Více

1. Zahájení. 2. Složení slibu členů zastupitelstva městského obvodu

1. Zahájení. 2. Složení slibu členů zastupitelstva městského obvodu Z Á P I S z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 24. listopadu 2014 od 17:00 hod ve velkém sále Kulturního domu Dubna. Přítomni: František Brendl,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PŘEROV JEDNACÍ ŘÁD RADY MĚSTA PŘEROVA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PŘEROV JEDNACÍ ŘÁD RADY MĚSTA PŘEROVA STATUTÁRNÍ MĚSTO PŘEROV JEDNACÍ ŘÁD RADY MĚSTA PŘEROVA Rada města Přerova vydala na základě ustanovení 101 odst. 4 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Město Jevišovice. Jednací řád zastupitelstva města Jevišovice

Město Jevišovice. Jednací řád zastupitelstva města Jevišovice Město Jevišovice Jednací řád zastupitelstva města Jevišovice Zastupitelstvo města Jevišovice se usneslo podle ust. 96 zákona č.128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

OBEC ŠTÍHLICE Kostelec n.č.l ,

OBEC ŠTÍHLICE Kostelec n.č.l , OBEC ŠTÍHLICE 281 63 Kostelec n.č.l. 321677179, 737642331 obec@stihlice.cz ZÁPIS ze zasedání ustanovujícího zasedání Zastupitelstva obce Štíhlice Začátek zasedání: 1.11.2018 od 19:00 Zahájení zasedání

Více

Zápis ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ostrá konaného dne , od 19:00 hodin v jednací místnosti OÚ Ostrá

Zápis ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ostrá konaného dne , od 19:00 hodin v jednací místnosti OÚ Ostrá Zápis ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ostrá konaného dne 23.10.2018, od 19:00 hodin v jednací místnosti OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor

Více

JEDNACÍ ŘÁD Zastupitelstva městské části Praha Dolní Měcholupy

JEDNACÍ ŘÁD Zastupitelstva městské části Praha Dolní Měcholupy JEDNACÍ ŘÁD Zastupitelstva městské části Praha Dolní Měcholupy Zastupitelstvo městské části Praha Dolní Měcholupy (dále jen "Zastupitelstvo") se usneslo podle 87 odst. 2 a 66 zákona č. 131/2000 Sb., o

Více

JEDNACÍ ŘÁD Zastupitelstva Městské části Praha - Ďáblice

JEDNACÍ ŘÁD Zastupitelstva Městské části Praha - Ďáblice Městská část Praha - Ďáblice Dne 2. 11. 2015 Květnová 553/52 182 00, Praha 8 č.j.: 1734/2015-MCPD/TAJ JEDNACÍ ŘÁD Zastupitelstva Městské části Praha - Ďáblice Obsah: 1) Úvodní ustanovení 2) Příprava zasedání

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO - LÍŠEŇ

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO - LÍŠEŇ STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO - LÍŠEŇ J E D N A C Í Ř Á D Z A S T U P I T E L S T V A M Ě S T S K É Č Á S T I B R N O - L Í Š E Ň Brno - Líšeň, červen 2011-1 - Obsah: článek strana 1 - Úvodní

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS

ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 17 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městské části Praha 17 konaného dne 1. 11. 2018 Začátek zasedání: 14.06 hod. Konec zasedání: 16.36 hod. Místo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2018, od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2018, od hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2018, od 17.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vráto bylo zahájeno v 17.00 hodin bývalým

Více

Obec Nevřeň Jednací řád zastupitelstva obce Nevřeň

Obec Nevřeň Jednací řád zastupitelstva obce Nevřeň Jednací řád zastupitelstva obce Nevřeň Zastupitelstvo obce se usneslo vydat dne 8.1.2013 podle zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o obcích ), tento svůj jednací

Více

Jednací řád zastupitelstva obce Žíšov

Jednací řád zastupitelstva obce Žíšov Jednací řád zastupitelstva obce Žíšov Zastupitelstvo obce Žíšov (dále též jen ZO ) se usneslo v souladu s ustanovením 96 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů,

Více

a) Určení způsobu výkonu funkcí starosty a místostarosty Po rozpravě k tomuto bodu zformuloval předsedající návrh usnesení č. 4.

a) Určení způsobu výkonu funkcí starosty a místostarosty Po rozpravě k tomuto bodu zformuloval předsedající návrh usnesení č. 4. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 29. 10. 2018 v 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Skalici nad Svitavou. Před zahájením zasedání bylo

Více