Ochrana osobních údajů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ochrana osobních údajů"

Transkript

1 MERO ČR, a.s. Veltruská 748, Kralupy nad Vltavou SP-GŘ-99 A Ochrana osobních údajů 3. JUDr. Gabriela Smetáková, LL.M v. r. 13. dubna 2018 Hana Fuxová, MBA v. r. Ing. Stanislav Bruna v. r. - změna zpracovatele ŘD - vedoucí právník - kompletní revize ŘD dle požadavků GDPR Ing. Otakar Krejsa v. r. Lenka Šloserová v. r. 0 1/7

2 SP-GŘ Obsah 1 Obsah Účel Rozsah působnosti Pojmy a zkratky Postup činnosti Správce údajů Účely a způsoby zpracování osobních údajů Zdroje osobních údajů Předávání osobních údajů zaměstnanců, využití zpracovatelů Sdělování osobních údajů třetím osobám Zabezpečení osobních údajů Doba uchování osobních údajů Práva subjektů údajů (zaměstnanců) Dotazy a stížnosti Matice odpovědností Související interní předpisy Seznam příloh... 6 Příloha č. 1 Rozdělovník... 7

3 SP-GŘ Účel Účelem této směrnice je informovat zaměstnance a členy představenstva o tom, jakým způsobem zaměstnavatel, tj. společnost MERO ČR, a.s. shromažďuje, zpracovává, používá a předává jejich osobní údaje. Povinnosti specifikované v tomto předpisu vycházejí z ustanovení Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů). 3 Rozsah působnosti Směrnice je platná a závazná pro členy představenstva a všechny zaměstnance MERO ČR, a.s. 4 Pojmy a zkratky GDPR Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES neboli obecné nařízení o ochraně osobních údajů osobní údaje informace týkající se určité fyzické osoby, kterou lze na základě této informace, případně ve spojení s dalšími informacemi, identifikovat. Společnost MERO ČR, a.s., IČO , se sídlem Kralupy nad Vltavou, Veltruská 748, PSČ 27801, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B 2334 zpracování osobních údajů shromažďování, zpracovávání, používání a předávání osobních údajů. 5 Postup činnosti 5.1 Správce údajů Správcem údajů je Společnost, která určuje, jakým způsobem a za jakým účelem se osobní údaje zaměstnanců zpracovávají. Osoba odpovědná za zpracování osobních údajů je vedoucí právník, kterého může zaměstnanec v případě jakýchkoli dotazů, stížností kontaktovat na tel. čísle , u: příp. osobně na adrese Kralupy nad Vltavou, Veltruská 748, PSČ Účely a způsoby zpracování osobních údajů Nejběžnějšími příklady osobních údajů, které Společnost v souvislosti s pracovním poměrem zaměstnance zpracovává, jsou zejména jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a další kontaktní údaje, údaje o mzdě a nepřítomnostech zaměstnance, údaje potřebné pro management lidských zdrojů a pracovní hodnocení. V níže uvedené tabulce je uvedeno, jaké osobní údaje, z jakého důvodu a za jakým účelem osobní údaje Společnost o zaměstnancích zpracovává. Osobní údaje Účel zpracování Právní základ zpracování Základní identifikační a kontaktní údaje jméno a příjmení, datum narození, rodné číslo a to zejména v oblasti pohlaví, pracovního práva, daní a odvodů, uzavření a plnění pracovní státní příslušnost, bydliště, doručovací adresa, , telefonní číslo. sjednání, uzavření a plnění pracovní smlouvy, založení osobní složky zaměstnance, komunikace se členem představenstva či zaměstnancem interní pověření zaměstnance jmenování zaměstnance v rámci výkonu jeho činnosti směrem k třetím subjektům zpracovatelské smlouvy s dodavateli. smlouvy, oprávněný zájem Společnosti na zajištění komunikace se zaměstnanci.

4 SP-GŘ Osobní údaje Účel zpracování Právní základ zpracování Údaje vztahující se k pracovnímu poměru zaměstnance a jeho skončení: druh pracovního poměru, Efektivní řízení zaměstnanců a Plnění pracovní smlouvy. pracovní místo, komunikace se zaměstnanci. pracovní funkce v organizační struktuře pracovní kontaktní údaje. Údaje o docházce zaměstnance Evidence pracovní doby, odměňování zaměstnance. plnění pracovní smlouvy. Údaje o vzdělání a kvalifikaci dosažené vzdělání, akademické tituly, předchozí praxe, školení, odborná kvalifikace, znalost cizích jazyků, řidičské oprávnění. Pracovní zařazení zaměstnance na pracovním místě, prokazování předepsané nebo požadované odborné způsobilosti zaměstnance. plnění pracovní smlouvy, oprávněný zájem Společnosti na efektivním managementu lidských zdrojů a plnění požadavků zákazníků. Hodnocení pracovní výkon, kvalita výstupů, plnění pracovních povinností, vztahující se k zaměstnancem vykonávané práci, disciplinární opatření. Hodnocení pracovního výkonu a plnění pracovních povinností zaměstnanců. Plnění pracovní smlouvy. Údaje o odměňování mzda, prémie a jiná mzdová plnění, zaměstnanecké benefity, cestovní náhrady, bankovní spojení, odvody na sociální pojištění a daně, zdravotní pojištění, srážky ze mzdy, druh důchodu. Zpracování mzdové agendy, včetně zákonných odvodů. plnění pracovní smlouvy. Údaje o rodinných příslušnících jméno, příjmení a rodné číslo manžela/manželky, partnera/partnerky (*) jméno, příjmení a rodné číslo vyživovaného dítěte, kontaktní údaje na rodinné příslušníky zaměstnance. v oblasti daní, komunikace s rodinnými příslušníky zaměstnance pro případ nouze (např. zranění zaměstnance) oprávněný zájem Společnosti na zajištění komunikace s rodinnými příslušníky v případě nouze.

5 SP-GŘ Osobní údaje Účel zpracování Právní základ zpracování Údaje o zdravotní způsobilosti zdravotní způsobilost k práci, Pracovní zařazení zaměstnance zdravotní omezení, na pracovním místě, zdravotní postižení, ochrana zdraví zaměstnance, plnění pracovní smlouvy. pracovně-lékařské prohlídky, oznamovací povinnost Společnosti pracovní úrazy, vůči příslušným orgánům, pracovní neschopnost. evidence pracovních úrazů, evidence pracovní neschopnosti s ohledem na plnění zákonných povinností v oblasti nemocenského pojištění a výpočtu náhrady mzdy. (* Partnerem / Partnerkou se rozumí partner podle zákona č. 115/2006 Sb., o registrovaném partnerství) 5.3 Zdroje osobních údajů Společnost získává většinu osobních údajů, které následně zpracovává, jak je uvedeno výše, přímo od zaměstnanců. Další osobní údaje získává Společnost v souvislosti s nástupem zaměstnance do zaměstnání a další v rámci pracovního poměrů zaměstnance při plnění jeho pracovních povinností. 5.4 Předávání osobních údajů zaměstnanců, využití zpracovatelů Společnost využívá externí poskytovatele služeb, kteří zajišťují pracovně-lékařské služby, BOZP a PO, služby v oblasti IT, či zaměstnanecké benefity. Pro účely plnění jejich povinností jim musí být Společností předány určité osobní údaje zaměstnanců. Externí poskytovatelé služeb jsou však Společností prověřeni a poskytují dostatečné záruky s ohledem na důvěrnost a ochranu osobních údajů zaměstnanců. Se všemi těmito poskytovateli má Společnost uzavřené písemné smlouvy o zpracování osobních údajů, v nichž se poskytovatelé zavázali k ochraně osobních údajů a dodržení standardů Společnosti pro zabezpečení osobních údajů. Osobní údaje zaměstnanců nejsou předávány do zemí mimo Evropský hospodářský prostor. 5.5 Sdělování osobních údajů třetím osobám Společnost je povinna za určitých okolností sdílet osobní údaje zaměstnanců se třetími osobami mimo výše uvedených poskytovatelů služeb, a to za výše uvedenými účely a v souladu s právními předpisy o ochraně osobních údajů. Mezi takovéto třetí osoby patří zejména: správní a obdobné orgány (finanční úřady, orgány zdravotního a sociální pojištění), finanční instituce (banky, pojišťovny), policie, státní zastupitelství, externí poradci. 5.6 Zabezpečení osobních údajů Společnost za účelem zajištění důvěrnosti, integrity a dostupnosti osobních údajů zaměstnanců využívá IT bezpečnostní systémy. Společnost udržuje vhodná bezpečnostní technická a organizační opatření proti nezákonnému nebo neoprávněnému zpracování osobních údajů a proti náhodné ztrátě či poškození osobních údajů. Přístup k osobním údajům zaměstnanců je umožněn pouze osobám, které jej potřebují, aby mohly plnit své pracovní povinnosti, a které jsou vázány zákonnou nebo smluvní povinností mlčenlivosti. 5.7 Doba uchování osobních údajů Společnost uchovává osobní údaje zaměstnanců pouze po dobu, po kterou je potřebuje, případně po kterou jí tak stanoví příslušné právní předpisy, a k účelu, za nímž byly shromážděny, příp. pro ochranu oprávněných zájmů Společnosti.

6 SP-GŘ Práva subjektů údajů (zaměstnanců) Právní předpisy upravující ochranu osobních údajů, a to zejména obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) stanoví následující práva subjektů údajů: právo na jasné, transparentní a srozumitelné informace o tom, jak jsou používány jejich osobní údaje a jaká jsou jejich práva; právo na přístup k osobním údajům a poskytnutí dalších informací souvisejících s jejich zpracováním ze strany příp. zpracovatelů; právo na opravu nesprávných a neúplných osobních údajů; právo na vymazání osobních údajů, především pokud (i) již nejsou dále potřebné pro další zpracování; (ii) byl odvolán souhlas k jejich zpracování; (iii) bylo subjektem údajů oprávněně namítáno jejich zpracování; (iv) byly zpracovány nezákonně; nebo (v) musejí být vymazány podle právních předpisů; právo na omezení zpracování osobních údajů, pokud (i) subjekt údajů napadnul správnost osobních údajů po dobu, dokud Společnost neověří jejich správnost; (ii) zpracování je protizákonné; (iii) je Společnost už nepotřebuje, ale osobní údaje potřebuje subjekt údajů pro účely uplatnění svých právních nároků nebo (iv) subjekt údajů namítá proti jejich zpracování po dobu, dokud Společnost neověří, zda oprávněné zájmy Společnosti převažují nad zájmy subjektu údajů; právo podat námitky proti zpracovávání osobních údajů v případě, že jsou zpracovávány pro účely oprávněných zájmů Společnosti; právo získat své osobní údaje a přenést je k jinému správci při splnění zákonných podmínek; právo podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, Praha 7; pokud se subjekt údajů domnívá, že Společnost porušuje povinnosti vyplývající z právních předpisů na ochranu osobních údajů. 5.9 Dotazy a stížnosti Společnost v případě zájmu zaměstnance poskytne podrobné informace o právech zaměstnance v oblasti ochrany osobních údajů. Zaměstnanec může Společnost kontaktovat u osoby odpovědné za ochranu osobních údajů, jejíž kontaktní údaje jsou vedeny výše (v kapitole Správce údajů ). 6 Matice odpovědností Odpovědnosti a pravomoci vyplývají z bodu 5.1 tohoto dokumentu. 7 Související interní předpisy SP-GŘ-60 Personální řízení v MERO ČR, a.s. SP-GŘ-100 Nakládání s osobními údaji Ř-GŘ-03 Organizační řád R-GŘ-04 Politika ISŘ Ř-GŘ-05 Pracovní řád Ř-GŘ-07 Spisový řád SB-GŘ-55 Výkon ostrahy a ochrany v MERO ČR, a.s. SI-GŘ-71 Proces nastavení přístupových práv SI-GŘ-98 Pravidla pro zacházení s informacemi Ř-GŘ-02 Skartační a archivní řád SO-GŘ-65 Evidence a správa smluv Právní předpisy Nařízení EU č. 679/2016 GDPR, ve znění pozdějších předpisů Zákon č. 262/2006 Sb. zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů 8 Seznam příloh Příloha č. 1 Rozdělovník

7 SP-GŘ Příloha č. 1 Rozdělovník Číslo Držitel Status 0 Lenka Šloserová Správce dokumentace

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO UCHAZEČE O ZAMĚSTNÁNÍ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Vážení uchazeči o zaměstnání, tyto zásady mají za cíl informovat vás, jakým způsobem společnost Technologie hlavního města Prahy, a.s.

Více

Nakládání s osobními údaji

Nakládání s osobními údaji MERO ČR, a.s. Veltruská 748, Kralupy nad Vltavou SP-GŘ-100 A Nakládání s osobními údaji 1. JUDr. Gabriela Smetáková, LL.M v. r. 13. dubna 2018 Hana Fuxová, MBA v. r. Ing. Stanislav Bruna v. r. - nový řídicí

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (OBCHODNÍ PARTNEŘI, NOVINÁŘI, KONTAKTNÍ OSOBY, OHLAŠOVATELÉ VÝPADKŮ SLUŽEB)

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (OBCHODNÍ PARTNEŘI, NOVINÁŘI, KONTAKTNÍ OSOBY, OHLAŠOVATELÉ VÝPADKŮ SLUŽEB) Technologie hlavního města Prahy, a.s. IČO: 25672541 se sídlem Dělnická 213/12, Holešovice, 170 00 Praha 7 ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (OBCHODNÍ PARTNEŘI, NOVINÁŘI, KONTAKTNÍ OSOBY, OHLAŠOVATELÉ VÝPADKŮ

Více

ZÁSADY PRO ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY

ZÁSADY PRO ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY ZÁSADY PRO ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY ÚVODNÍ INFORMACE Vážení obchodní partneři a návštěvníci, tyto zásady mají za cíl Vás informovat, jakým způsobem

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO UCHAZEČE O ZAMĚSTNÁNÍ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO UCHAZEČE O ZAMĚSTNÁNÍ LASVIT s.r.o. IČO: 27931161 se sídlem Komunardů 894/32, Holešovice, 170 00 Praha 7 ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO UCHAZEČE O ZAMĚSTNÁNÍ ÚVODNÍ INFORMACE Vážení uchazeči o zaměstnání, tyto

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE ÚVODNÍ INFORMACE Vážení zákonní zástupci dětí, rodiče, tyto zásady mají za cíl informovat Vás, jakým způsobem Mateřská škola, Praha 8, Sokolovská

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE. Úvodní informace

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE. Úvodní informace ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE Úvodní informace Tyto zásady mají za cíl informovat Vás, zákonné zástupce dětí, jakým způsobem Mateřská škola, Praha 5 Barrandov, Kurandové

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE ÚVODNÍ INFORMACE Vážení zákonní zástupci dětí, rodiče, tyto zásady mají za cíl informovat Vás, jakým způsobem Základní škola Praha 8, Glowackého

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZAMĚSTNANCE

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZAMĚSTNANCE ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZAMĚSTNANCE ÚVODNÍ INFORMACE Vážení zaměstnanci, Základní škola Praha 8, Glowackého 6 (dále jen Škola ) si je vědoma, že Vás zajímá, jak je nakládáno s Vašimi

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRIVACY POLICY

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRIVACY POLICY ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRIVACY POLICY Správa a zpracování osobních údajů Tyto níže popsané zásady ochrany osobních údajů (společně s našimi smluvními podmínkami) stanoví podmínky, za kterých společnost

Více

INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY

INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY Úvodní informace Tyto zásady mají za cíl informovat obchodní partnery, kontaktní osoby a návštěvy, jakým způsobem

Více

Základní škola Mazurská, Praha 8, Svídnická 1a

Základní škola Mazurská, Praha 8, Svídnická 1a Základní škola Mazurská, Praha 8, Svídnická 1a ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE ÚVODNÍ INFORMACE Vážení zákonní zástupci dětí, rodiče, tyto zásady mají za cíl informovat

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO KLIENTY NÁVŠTĚVNÍKY HERNÍCH PROSTOR A ÚČASTNÍKY HAZARDNÍCH HER

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO KLIENTY NÁVŠTĚVNÍKY HERNÍCH PROSTOR A ÚČASTNÍKY HAZARDNÍCH HER ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO KLIENTY NÁVŠTĚVNÍKY HERNÍCH PROSTOR A ÚČASTNÍKY HAZARDNÍCH HER ÚVODNÍ INFORMACE Vážení klienti, tyto zásady mají za cíl informovat Vás, jakým způsobem BONVER

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY ÚVODNÍ INFORMACE Vážení obchodní partneři a návštěvníci, tyto zásady mají za cíl Vás informovat, jakým způsobem

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (OBCHODNÍ PARTNEŘI, KONTAKTNÍ OSOBY)

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (OBCHODNÍ PARTNEŘI, KONTAKTNÍ OSOBY) Arcadis Czech Republic s.r.o., IČO: 04607228 se sídlem Olivova 948/6, Nové Město, 110 00 Praha 1 ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (OBCHODNÍ PARTNEŘI, KONTAKTNÍ OSOBY) ÚVODNÍ INFORMACE Vážení obchodní partneři,

Více

Informace o zpracování osobních údajů pro zaměstnance

Informace o zpracování osobních údajů pro zaměstnance Střední průmyslová škola zeměměřická Praha 9, Pod Táborem 300 Informace o zpracování osobních údajů pro zaměstnance Škola, Střední průmyslová škola zeměměřická, Praha 9, Pod Táborem 300, IČO: 61386278,

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY ÚVODNÍ INFORMACE Vážení obchodní partneři a návštěvníci, tyto zásady mají za cíl informovat Vás, jakým způsobem

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ Na základě Nařízení EU 2016/679, obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen GDPR ) Vám tímto poskytujeme informace ke shromažďování a zpracování

Více

Informace pro subjekty osobních údajů

Informace pro subjekty osobních údajů Informace pro subjekty osobních údajů Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslzsko, IČO 75082616 se sídlem Na Jízdárně 2824/2, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava jako správce osobních údajů dle nařízení

Více

INFORMACE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ A UCHAZEČŮ O ZAMĚSTNÁNÍ

INFORMACE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ A UCHAZEČŮ O ZAMĚSTNÁNÍ INFORMACE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ A UCHAZEČŮ O ZAMĚSTNÁNÍ Nakládání s osobními údaji se řídí platnými právními předpisy, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a nařízením Evropského parlamentu

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZAMĚSTNANCE

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZAMĚSTNANCE ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO ZAMĚSTNANCE Pokud se v rámci těchto zásad zpracování osobních údajů objevují výrazy společnost nebo zájmeno my v jakémkoli pádě, rozumí se tím společnost

Více

Podmínky ochrany osobních údajů

Podmínky ochrany osobních údajů Podmínky ochrany osobních údajů Obsah 1. Identifikační a kontaktní údaje správce... 2 2. Principy zpracování osobních údajů... 2 3. Příjemci a kategorie subjektů osobních údajů... 2 4. Tituly zpracování

Více

Informační povinnost správce osobních údajů vůči subjektu údajů

Informační povinnost správce osobních údajů vůči subjektu údajů Jméno Datum Podpis Strana 1 z 6 Informační povinnost správce osobních údajů Tento dokument byl vytvořen souhrnně pro skupinu společností JIPOCAR a LCJ, coby správců osobních údajů, z důvodu jednotné metodiky

Více

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Ochrana osobních údajů 1. Účel informace V souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ K R A J S K Á H Y G I E N I C K Á S T A N I C E OLOMOUCKÉHO KRAJE SE SÍDLEM V OLOMOUCI Wolkerova 74/6, 779 11 Olomouc, tel. 585 719 111, e-mail: epodatelna@khsolc.cz, ID: 7zyai4b INFORMACE O ZPRACOVÁVÁNÍ

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZAMĚSTNANCE

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZAMĚSTNANCE ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZAMĚSTNANCE Obecná ustanovení Oblastní nemocnice Kladno, a.s., nemocnice Středočeského kraje (dále ON Kladno ) zpracovává a uchovává veškeré získané osobní údaje, a to

Více

Informace o zpracování osobních údajů městem Semily v souvislosti se zaměstnaneckou agendou

Informace o zpracování osobních údajů městem Semily v souvislosti se zaměstnaneckou agendou Informace o zpracování osobních údajů městem Semily v souvislosti se zaměstnaneckou agendou Úvod Níže naleznete informace o zpracování Vašich osobních údajů městem Semily se sídlem Husova 82, 513 01 Semily,

Více

Posouzení dopadu činnosti na ochranu osobních údajů. 1. Předmět ochrany osobních údajů. Hexpol Compounding s.r.o.

Posouzení dopadu činnosti na ochranu osobních údajů. 1. Předmět ochrany osobních údajů. Hexpol Compounding s.r.o. Posouzení dopadu činnosti na ochranu osobních údajů Předmětem ochrany osobních údajů jsou: 1. Předmět ochrany osobních údajů 1.1 identifikační údaje zaměstnanců, kterými se rozumí zejména akademický titul

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Společnost Personal fabric - agentura práce, a.s., se sídlem Chopinova 483/8, Přívoz, 702 00 Ostrava, IČ: 26841487, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

f) přímý marketing (informační a produktové kampaně) EŽP a.s.; g) ochrana majetku a osob.

f) přímý marketing (informační a produktové kampaně) EŽP a.s.; g) ochrana majetku a osob. 1 Informace o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ. pro zletilé žáky, zákonné zástupce nezletilých žáků a uchazeče o studium

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ. pro zletilé žáky, zákonné zástupce nezletilých žáků a uchazeče o studium INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro zletilé žáky, zákonné zástupce nezletilých žáků a uchazeče o studium SPŠ na Proseku,, IČ: 14891239, (dále jen škola ), jakožto správce osobních údajů, tímto informuje

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZAMĚSTNANCE

INFORMAČNÍ MEMORANDUM O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZAMĚSTNANCE INFORMAČNÍ MEMORANDUM O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZAMĚSTNANCE 1 Domov a Centrum denních služeb Jablonec nad Nisou, příspěvková organizace, IČ: 75070758, se sídlem 466 01, Jablonec nad Nisou, U Balvanu

Více

Kabelíkova 14a, Přerov. Tel.: , fax: Sociální služby města Přerova, p.o. Záznamy o činnostech zpracování

Kabelíkova 14a, Přerov. Tel.: , fax: Sociální služby města Přerova, p.o. Záznamy o činnostech zpracování Kabelíkova 14a, 750 02 Přerov Tel.: 581 289 111, fax: 581 289 146 www.ssmp.cz Sociální služby města Přerova, p.o. Záznamy o činnostech zpracování Kategorie subjektů údajů Zaměstnanci Účel zpracování osobních

Více

GDPR Ochrana osobních údajů informace o zpracování osobních údajů

GDPR Ochrana osobních údajů informace o zpracování osobních údajů GDPR Ochrana osobních údajů informace o zpracování osobních údajů Střední uměleckoprůmyslová škola Uherské Hradiště, Všehrdova 267, příspěvková organizace (dále jen SUPSUH),IČO:60371749 jako správce osobních

Více

Informace o správci osobních údajů:

Informace o správci osobních údajů: Informace o správci osobních údajů: Ústav pro státní kontrolu veterinárních biopreparátů a léčiv Se sídlem: Hudcova 56a, 621 00 Brno IČO: 00019453 Datová schránka ID: ra7aipu e-mail: podatelna@uskvbl.cz,

Více

Podmínky ochrany osobních údajů Obsah

Podmínky ochrany osobních údajů Obsah Podmínky ochrany osobních údajů Obsah 1. Identifikační a kontaktní údaje správce... 2 2. Kontaktní údaje na pověřence pro ochranu osobních údajů... 2 3. Principy zpracování osobních údajů... 2 4. Příjemci

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů (zveřejněno na webových stránkách www.spsgocar.cz) V Praze dne 25.5.2018 Vypracoval: Ing. Tomáš Langer A) Informace o zpracování osobních údajů žáků Střední průmyslová

Více

Informace poskytované subjektu osobních údajů o zpracování osobních údajů při personální práci v Policii České republiky

Informace poskytované subjektu osobních údajů o zpracování osobních údajů při personální práci v Policii České republiky Informace poskytované subjektu osobních údajů o zpracování osobních údajů při personální práci v Policii České republiky podle článku 13 popř. i 14 Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) č. 2016/679,

Více

Máte právo na jejich opravu Vašich osobních údajů (v případě nepřesných osobních údajů a doplnění neúplných osobních údajů),

Máte právo na jejich opravu Vašich osobních údajů (v případě nepřesných osobních údajů a doplnění neúplných osobních údajů), Informace o zpracovávaných osobních údajích (dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních a o volném pohybu

Více

Informace o činnostech zpracování osobních údajů

Informace o činnostech zpracování osobních údajů Informace o činnostech zpracování osobních údajů Správce osobních údajů Pověřenec pro ochranu osobních údajů Mateřská škola a základní škola Brno, Kociánka, příspěvková organizace, Kociánka 2801/6a, 612

Více

Moravský rybářský svaz, z.s. pobočný spolek. spolek zapsaný ve spolkovém rejstříku vedeným Krajským soudem v Brně, oddíl L, vložka Sídlo:. IČ:.

Moravský rybářský svaz, z.s. pobočný spolek. spolek zapsaný ve spolkovém rejstříku vedeným Krajským soudem v Brně, oddíl L, vložka Sídlo:. IČ:. Moravský rybářský svaz, z.s. pobočný spolek. spolek zapsaný ve spolkovém rejstříku vedeným Krajským soudem v Brně, oddíl L, vložka Sídlo:. IČ:. INFORMACE A SDĚLENÍ POSKYTOVANÉ PODLE NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO

Více

Zásady zpracovávání osobní údajů společností PALÍRNA U ZELENÉ LÍPY s.r.o.

Zásady zpracovávání osobní údajů společností PALÍRNA U ZELENÉ LÍPY s.r.o. Zásady zpracovávání osobní údajů společností PALÍRNA U ZELENÉ LÍPY s.r.o. Společnost PALÍRNA U ZELENÉ LÍPY s.r.o., se sídlem Stonava č.p. 334, PSČ 735 34, identifikační číslo 258 96 539, zapsaná v obchodním

Více

Informace subjektu údajů o zpracování osobních údajů

Informace subjektu údajů o zpracování osobních údajů Informace subjektu údajů o zpracování osobních údajů Správce osobních údajů Oftimcare s.r.o. Fryštátská 168/32, 733 01, Karviná IČ 02458616 (dále jen Správce )poskytuje v souladu s čl. 12 a násl. Nařízení

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Domov Na Zámku Lysá nad Labem, příspěvková organizace, se sídlem Zámek1/21, 289 22 Lysá nad Labem, IČ: 49534963 (dále jen domov ), jakožto správce osobních údajů,

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ ve smyslu ustanovení čl. 13 nařízení GDPR 1. OBSAH A ÚČEL DOKUMENTU 1.1. V tomto dokumentu jsou obsaženy informace týkající se ochrany osobních údajů poskytnutých

Více

Informace o zpracování osobních údajů pro uchazeče o zaměstnání

Informace o zpracování osobních údajů pro uchazeče o zaměstnání Střední průmyslová škola zeměměřická Praha 9, Pod Táborem 300 Informace o zpracování osobních údajů pro uchazeče o zaměstnání Škola, Střední průmyslová škola zeměměřická, Praha 9, Pod Táborem 300, IČO:

Více

1 účel zpracování UBYTOVÁNÍ CIZÍCH OSOB ZA ÚPLATU

1 účel zpracování UBYTOVÁNÍ CIZÍCH OSOB ZA ÚPLATU 1 účel zpracování UBYTOVÁNÍ CIZÍCH OSOB ZA ÚPLATU písm. c) GDPR písm. b) GDPR Zpracování je nezbytné pro plnění právní povinnosti, která se na správce vztahuje. Zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy,

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ÚSEK PERSONALISTIKY A MEZD

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ÚSEK PERSONALISTIKY A MEZD ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ÚSEK PERSONALISTIKY A MEZD Správce osobních údajů město Písek Pověřenec pro ochranu osobních údajů Mgr. Markéta Kemrová Velké náměstí 114/3 397 19 Písek č. datové schránky:

Více

ÚČELY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V ZŠ MÁNESOVA OTROKOVICE

ÚČELY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V ZŠ MÁNESOVA OTROKOVICE ÚČELY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V ZŠ MÁNESOVA OTROKOVICE Zápis k základnímu vzdělávání 1) Účelem zpracování osobních údajů je zápis k základnímu vzdělávání ve smyslu zákona č. 561/2004 Sb., školský zákon.

Více

ZÁSADY PRO NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI

ZÁSADY PRO NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI ZÁSADY PRO NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI Přikládáme velký význam ochraně Vašich osobních údajů a práv na zachování důvěrnosti soukromí na internetu. Přečtěte si, prosím, naše zásady pro nakládání s osobními

Více

Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů 1.1 Přijímací řízení do prvního ročníku vzdělávání ve střední škole Kontaktní

Více

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Prohlášení o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

Podmínky ochrany osobních údajů

Podmínky ochrany osobních údajů Podmínky ochrany osobních údajů 1. O společnosti Společnost, IČ: 05360668, se sídlem, Nové Město, 110 00 Praha 1, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp. zn. B 21832 (dále jen

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Střední odborná škola a Gymnázium Staré Město Velehradská 1527, 68603 Staré Město OBSAH 1 Obecná... 3 2 Informační povinnost k účelům zpracování... 5 2.1 Přijímací

Více

Zpracování osobních údajů

Zpracování osobních údajů Stránka 1 z 10 Zpracování osobních údajů Obchodní společnost, se sídlem, Nové Město, 120 00 Praha 2, IČ: 06958851 (dále jen jako Společnost ) v postavení správce osobních údajů poskytuje v souladu s čl.

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - PERSONALISTIKA A MZDY

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - PERSONALISTIKA A MZDY ZÁKLADNÍ ŠKOLA EDVARDA BENEŠE A MATEŘSKÁ ŠKOLA PÍSEK, MÍROVÉ NÁM. 1466 ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - PERSONALISTIKA A MZDY Správce osobních údajů Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek,

Více

INFORMACE O PRÁVECH A POVINNOSTECH V OBLASTI OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O PRÁVECH A POVINNOSTECH V OBLASTI OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O PRÁVECH A POVINNOSTECH V OBLASTI OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ dle NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH MĚSTA VELKÉ MEZIŘÍČÍ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH MĚSTA VELKÉ MEZIŘÍČÍ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH MĚSTA VELKÉ MEZIŘÍČÍ Sociální služby města Velké Meziříčí jsou organizací MĚSTA VELKÉ MEZIŘÍČÍ, který je jejím zřizovatelem. Hlavním úkolem naší

Více

PODMÍNKY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PODMÍNKY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ v02 PODMÍNKY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. KDO VAŠE OSOBNÍ ÚDAJE ZPRACOVÁVÁ? 1.1 Správcem osobních údajů je společnost Plavec & Partners, advokátní kancelář s.r.o., IČO: 24786012, se sídlem Praha 1 - Staré

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Zásady zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a poučení

Více

Směrnice společností ATEsystem s.r.o. a ATEsystem Jablonec s.r.o.

Směrnice společností ATEsystem s.r.o. a ATEsystem Jablonec s.r.o. Směrnice společností ATEsystem s.r.o. a ATEsystem Jablonec s.r.o. Zásady zpracování osobních údajů ve společnosti Č. dokumentu: sme1180800001 Č. revize: 01 Datum vydání: 15.05.2018 Datum účinnosti: 15.05.2018

Více

Zpracování osobních údajů

Zpracování osobních údajů Zpracování osobních údajů Informace pro klienty, potencionální klienty či osoby oslovené za účelem nabídky služeb Společnosti str. 2-5 Informace pro poradce Společnosti str. 6-9 Informace pro zaměstnance

Více

Základní škola Škvorec, okres Praha-východ příspěvková organizace se sídlem Tyršova 130, Škvorec. Směrnice školy

Základní škola Škvorec, okres Praha-východ příspěvková organizace se sídlem Tyršova 130, Škvorec. Směrnice školy Základní škola Škvorec, okres Praha-východ příspěvková organizace se sídlem Tyršova 130, 250 83 Škvorec Směrnice školy INFORMAČNÍ MEMORANDUM PRO ZAMĚSTNANCE PŘI ZPRACOVÁNÍ ÚDAJŮ Číslo jednací Spisový znak

Více

SLEZAN HOLDING a.s., sídlem Václavská 316/12, Nové Město, Praha 2

SLEZAN HOLDING a.s., sídlem Václavská 316/12, Nové Město, Praha 2 SLEZAN HOLDING a.s., sídlem Václavská 316/12, Nové Město, 120 00 Praha 2 Pokyn předsedy představenstva k Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOST RADIUM S.R.O.

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOST RADIUM S.R.O. ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOST RADIUM S.R.O. Tyto zásady ochrany osobních údajů (dále jen Zásady ) Vás informují o tom, jak RADIUM s.r.o., se sídlem nám. Chuchelských bojovníků 18/1, 150 00 Praha

Více

Záznam o činnostech zpracování dle článku 30 nařízení GDPR

Záznam o činnostech zpracování dle článku 30 nařízení GDPR Záznam o činnostech zpracování dle článku 30 nařízení GDPR Datum zpracování: 25.5.2018 Datum aktualizace záznamu: SPRÁVCE OSOBNÍCH ÚDAJŮ Správce osobních Statutární zástupce Pověřenec pro ochranu osobních

Více

Informace o zpracování osobních údajů zaměstnanců společnosti Power-Cast Ortmann s.r.o

Informace o zpracování osobních údajů zaměstnanců společnosti Power-Cast Ortmann s.r.o Informace o zpracování osobních údajů zaměstnanců společnosti Power-Cast Ortmann s.r.o Společnost Power-Cast Ortmann s.r.o., se sídlem Krokova 794/10, 405 02 Děčín, IČ: 63076306, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Informace o zpracování osobních údajů (GDPR)

Informace o zpracování osobních údajů (GDPR) Příloha č. 1 pokynu ředitele SUZ MV č. 34 /2018 Správa zařízení Informace o zpracování osobních údajů (GDPR) Informace jsou zveřejněny v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Za účelem naplnění podmínek a pravidel stanovených Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

INFORMAČNÍ POVINNOST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (GDPR) ZAMĚSTNANCI

INFORMAČNÍ POVINNOST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (GDPR) ZAMĚSTNANCI INFORMAČNÍ POVINNOST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (GDPR) ZAMĚSTNANCI Společnost BOKAP s.r.o., se sídlem Dyjákovičky 148, 669 02 Znojmo, (dále také Bokap), jako správce osobních

Více

KIS Mariánské Lázně s.r.o.

KIS Mariánské Lázně s.r.o. Informace o Tímto dokumentem Vám jako subjektu poskytujeme informace a poučení o Vašich právech souvisejících se zpracováváním Vašich dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 679 / 2016 o ochraně

Více

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Prohlášení o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

1/ Memorandum o zpracování osobních údajů dle článku 13 a 14 GDPR.

1/ Memorandum o zpracování osobních údajů dle článku 13 a 14 GDPR. 1/ Memorandum o zpracování osobních údajů dle článku 13 a 14 GDPR. Společenství vlastníků Holandská 2437, Kladno, se sídlem Holandská 2437, 272 01 Kladno, IČO: 26437261 (dále jen Společenství ) tímto jako

Více

Jaké informace Vám jako případnému uchazeči o zaměstnání sdělujeme?

Jaké informace Vám jako případnému uchazeči o zaměstnání sdělujeme? Informační povinnost správce průběh pracovněprávního vztahu Dovolte, abychom Vás informovali o zpracování osobních údajů, pokud jste nebo jste byl zaměstnán u Základní školy Brno, Horácké náměst 13, příspěvkové

Více

INFORMACE K ÚČELŮM ZPRACOVÁNÍ

INFORMACE K ÚČELŮM ZPRACOVÁNÍ INFORMACE K ÚČELŮM ZPRACOVÁNÍ 1. Zajištění základního vzdělání 3) Účelem zpracování osobních údajů je zajištění základního vzdělávání ve smyslu zákona č. 561/2004 Sb., školský zákon. 4) Právním základem

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování Správce: Pověřenec pro ochranu osobních údajů: Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní zkoušky Znojmo, příspěvková organizace Petra

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJ Společnost S &D Pharma CZ, spol. s.r.o. dbá na ochranu osobních údaj a považuje za zásadní, aby byla dodržována všechna práva subjekt údaj. Jedním z těchto základních

Více

Záznamy o činnostech zpracování

Záznamy o činnostech zpracování Záznamy o činnostech zpracování Správce poskytovatel zdravotních služeb Název: Psychosomatická klinika s.r.o. Sídlo: Patočkova 712/3, Praha 6 169 00 Tel. 731 620 200 e-mail: klinika@psychosomatika.cz zdravotnická

Více

PROHLÁŠENÍ SPOLEČNOSTI O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ SPOLEČNOSTI O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ SPOLEČNOSTI O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ DLE NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 O OCHRANĚ FYZICKÝCH OSOB V SOUVISLOSTI SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ 0 Tento dokument obsahuje přehledné a srozumitelné informace o tom, jakým způsobem správce osobních údajů společnost REDSIDE investiční společnost, a.s., IČ: 24244601, se

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Chráníme vaše údaje Tímto dokumentem vám poskytujeme informace o vašich právech souvisejících se zpracováváním vašich osobních údajů. Při zpracovávání osobních údajů

Více

B1 SMĚRNICE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ. (smluvních partnerů) ZERAS a.s.

B1 SMĚRNICE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ. (smluvních partnerů) ZERAS a.s. B1 SMĚRNICE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (smluvních partnerů) ZERAS a.s. Sídlo: č.p. 224, 594 44 Radostín nad Oslavou, Identifikační číslo: 25546040 zapsaná v obchodním resjtříku u Krajského soudu v Brně,

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ČLENY VOLENÝCH ORGÁNŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ČLENY VOLENÝCH ORGÁNŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ČLENY VOLENÝCH ORGÁNŮ 1 OBECNÁ USTANOVENÍ Na ochranu osobních údajů klademe velký důraz. Tyto Zásady zpracování osobních údajů Vás informují o tom, jak společnost AmpluServis,

Více

Ochrana osobních údajů Informace o zpracování a ochraně osobních údajů SLÚ AV ČR, v. v. i.

Ochrana osobních údajů Informace o zpracování a ochraně osobních údajů SLÚ AV ČR, v. v. i. Ochrana osobních údajů Informace o zpracování a ochraně osobních údajů SLÚ AV ČR, v. v. i. Preambule V souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických

Více

Zásady zpracování osobních údajů společnosti SALTEN s.r.o.

Zásady zpracování osobních údajů společnosti SALTEN s.r.o. Zásady zpracování osobních údajů společnosti SALTEN s.r.o. Tyto zásady vycházejí ze Směrnice pro nakládání s osobními údaji, přijaté společností SALTEN s.r.o. (dále jen Společnost ) pro zpracování osobních

Více

Jaké Vaše osobní údaje zpracováváme (kategorie osobních údajů)

Jaké Vaše osobní údaje zpracováváme (kategorie osobních údajů) GDPR ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ A OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném

Více

Interní směrnice o ochraně osobních údajů (GDPR) NATUR TRAVEL s.r.o.

Interní směrnice o ochraně osobních údajů (GDPR) NATUR TRAVEL s.r.o. Interní směrnice o ochraně osobních údajů (GDPR) NATUR TRAVEL s.r.o. 1. Úvod obecné definice 1.1 Předmět a účel Tato interní směrnice o ochraně osobních údajů představuje jedno z technickoorganizačních

Více

Informace o zpracování osobních údajů a poučení o právech subjektu údajů

Informace o zpracování osobních údajů a poučení o právech subjektu údajů Informace o zpracování osobních údajů a poučení o právech subjektu údajů Základní umělecká škola Dobříš, Mírové náměstí 69, 263 01 Dobříš, zastoupená Janem Voděrou, ředitelem školy E-mail: zusdobris@volny.cz

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ NA ZÁPADOČESKÉ UNIVERZITĚ V PLZNI

INFORMAČNÍ MEMORANDUM O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ NA ZÁPADOČESKÉ UNIVERZITĚ V PLZNI INFORMAČNÍ MEMORANDUM O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ NA ZÁPADOČESKÉ UNIVERZITĚ V PLZNI 1. Úvodní ustanovení V souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně

Více

Informační text pro zaměstnance, bývalé zaměstnance a uchazeče o zaměstnání o zpracování jejich osobních údajů

Informační text pro zaměstnance, bývalé zaměstnance a uchazeče o zaměstnání o zpracování jejich osobních údajů Informační text pro zaměstnance, bývalé zaměstnance a uchazeče o zaměstnání o zpracování jejich osobních údajů Vážené dámy a pánové, v tomto dokumentu naleznete nejdůležitější informace týkající se Vašich

Více

Zásady zpracování osobních údajů spolku Česká speleologická společnost

Zásady zpracování osobních údajů spolku Česká speleologická společnost Zásady zpracování osobních údajů spolku Česká speleologická společnost Ochrana osobních údajů je pro nás prioritou. S osobními údaji nakládáme výhradně v souladu s platnou a účinnou legislativou, zejména

Více

Základní škola, Ostrava-Poruba, Čkalovova 942, příspěvková organizace Zásady zpracování osobních údajů (GDPR)

Základní škola, Ostrava-Poruba, Čkalovova 942, příspěvková organizace Zásady zpracování osobních údajů (GDPR) Základní škola, Ostrava-Poruba, Čkalovova 942, příspěvková organizace Zásady zpracování osobních údajů (GDPR) V Ostravě Porubě dne 3. 9. 2018 Mgr. Rostislav Galia ředitel školy 1. Úvodní informace 1.1.

Více

1.3. Tyto podmínky jsou přístupné na webových stránkách Správce

1.3. Tyto podmínky jsou přístupné na webových stránkách Správce 1. Správce osobních údajů a účel podmínek zpracování 1.1. Správcem osobních údajů je společnost PECR - Apartments hotel s.r.o., IČO: 28860110, se sídlem Palackého třída 314, Chrudim IV, 537 01 Chrudim,

Více

Oznámení společnosti URBAN TRANSPORTE spol. s r.o. o ochraně osobních údajů GDPR

Oznámení společnosti URBAN TRANSPORTE spol. s r.o. o ochraně osobních údajů GDPR Oznámení společnosti URBAN TRANSPORTE spol. s r.o. o ochraně osobních údajů GDPR Oznámení o ochraně osobních údajů zaměstnanců Toto oznámení o ochraně osobních údajů zaměstnanců ( Oznámení ) vysvětluje

Více

Pojmenování a popis agendy / parametr zpracování Osobních údajů

Pojmenování a popis agendy / parametr zpracování Osobních údajů Pojmenování a popis agendy / parametr zpracování Osobních údajů Evidence žáků (školní matrika), doklady o přijetí žáků, o průběhu vzdělávání a jeho ukončování Mzdová a personální agenda (včetně dalšího

Více

PROHLÁŠENÍ SPRÁVCE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ SPRÁVCE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ SPRÁVCE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Prohlášení správce o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ HOTELU OLŠANKA

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ HOTELU OLŠANKA ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ HOTELU OLŠANKA Hotel Olšanka s.r.o. dále jen "Organizace", usiluje o dodržování platných zákonů a předpisů týkajících se ochrany osobních údajů. Tyto zásady vycházejí z

Více

ZÁSADY PRO NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI

ZÁSADY PRO NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI ZÁSADY PRO NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI Přikládáme velký význam ochraně Vašich osobních údajů a práv na zachování důvěrnosti soukromí na internetu. Přečtěte si, prosím, naše zásady pro nakládání s osobními

Více

INFORMAČNÍ LISTINA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY

INFORMAČNÍ LISTINA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY INFORMAČNÍ LISTINA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY Vážení zákazníci, tento dokument obsahuje základní informace o zpracovávání Vašich osobních údajů v naší firmě. Vážíme si toho, že nám umožňujete

Více

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Ochrana osobních údajů 1. Účel informace V souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o

Více