Kraj vysočina. ODSH / Strnadové

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Kraj vysočina. ODSH / Strnadové"

Transkript

1 pfmih 1 ' 1 Í í í, 406' Kraj vysočina KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina Název dokumentu: Dodatek č.1 ke smlouvě o dílo pro akci "11/351 Třebíč - most ev.č " a "11/351 Třebíč - úprava křiž. s ul.jihlavská Brána po křiž. I/23" Oprávněn/pověřen k podpisu: Ing. Libor Joukl Schváleno: Datum: Č.usnesení: Dokument uložen u: ODSH/ Karel Liška Počet vyhotovení: 3 Adresát: COLAS CZ, a.s. Smluvní částka: 1) Odpovědný odbor: 2) odbor dopravy a silničního hospodářství Podpis zajistit do: Pracoviště/pracovník Datum Podpis Zpracoval: ODSH / Liška Projednáno s: ODSH/ Matulová Právní kontrola: ODSH/ Mládek Předkládá: ODSH / Strnadova Potvrzení příjmu smlouvy do předběžné evidence 3) ODSH / Strnadové Zodpovídá: Příkazce operace: ODSH/ Strnadové Správce rozpočtu: Radka Paulíková / OE 7.10,2016 Poznámka: Subjekt (IČO: ), se kterým je uzavírána smlouva NENÍ nespolehlivým plátcem dle 109 od. 3 zákona o DPH; (ověření provedl: liska.k, datum ověření: :16:58): Dodatek č.1 ke smlouvě o dílo pro akci "11/351 Třebíč - most ev.č " a "11/351 Třebíč - úprava křiž. s ul.jihlavská Brána po křiž. I/23" Rozpočtová skladba: Částka s DPH: , Datum Od:, Datum do:, Perioda:, ODPA: 2212, ORJ: 1002, ORG: POL: 6121 UZ: 1) Použije se, pokud se jedná o písemnost typu smlouvy, jejímž předmětem je peněžité plnění. Pokud je v košilce více smluv, uvede se částka souhrnná. Pokud se jedná o smlouvu, příp. smlouvy, u niž je peněžité plnění stanoveno částkou za čerpanou jednotku (např. hodinovou sazbu), uvede se částka maximálního rozsahu tohoto plnění. V případě smluv na dobu neurčitou uveďte částku jedné platby. 2) Odpovědným odborem se rozumí odbor, příp. sekce nebo samostatné oddělení, které za písemnost, její vyřízení a správu záležitosti (správu smluvního vztahu) odpovídá. 3) Potvrzuje vždy vedoucí odpovědného odboru (nenahrazuje právní kontrolu).

2 tíu iodatku objednatele: iodatku zhotovitele: c l % 2 Otf KUJIP015QZUL DODATEK C. 1 KE SMLOUVĚ O DÍLO Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: JIAA72016/045A uzavřené dne !<uj ' o tos uzavřená podle 2586 a násl., zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění pro akci: 11/351 Třebíč - most ev. č " a M/351 Třebíč - úprava křiž. s ul. Jihlavská Brána po křiž. i/23" Smluvní strany 1.1. Objednatel: Kraj Vysočina, se sídlem v Jihlavě, Žižkova 57, Jihlava, zastoupený hejtmanem MUDr. Jiřím Běhounkem, k podpisu smlouvy pověřen Ing. Libor Joukl - náměstek hejtmana pro oblast majetku, dopravy a silničního hospodářství zástupce pro věci smluvní: MUDr. Jiří Běhounek - hejtman, Ing. Libor Joukl - náměstek hejtmana pro oblast majetku, dopravy a silničního hospodářství zástupce pro věci technické: Ing. Stanislav Juránek, Ing. Hana Matulová Bankovní spojení: Sberbank CZ, a.s., pobočka Jihlava Číslo účtu: /6800 IČO: (dále jen objednatel") 1.2. Zhotovitel: COLAS CZ, a.s. Adresa: Ke Klíčovu 9, Praha 9 zástupce pro věci smluvní: Ing. Pavel Hudler - ředitel divize Silniční stavitelství zástupce pro věci technické: Ing. Vít Weselý - manažer regionu Bankovní spojení: Komerční banka a.s. Číslo účtu: /0100 IČO: DIČ: CZ zápis v obchodním rejstříku: u MS v Praze, oddíl B, vl (dále jen zhotovitel") V případě změny údajů uvedených v bodě 1.1 a 1.2 článku 1 této smlouvy je povinna smluvní strana, u které změna nastala, informovat o ní druhou smluvní stranu, a to průkazným způsobem a bez zbytečného odkladu. V případě, že z důvodu nedodržení nebo porušení této povinnosti dojde ke škodě, zavazuje se strana, která škodu způsobila, tuto škodu nahradit. II. Předmět dodatku Předmětem tohoto dodatku Smlouvy o dílo č. objednatele 90719, č. zhotovitele: Jl/VY/2016/045A uzavřené dne na akci 11/351 Třebíč - most ev. č " a li/351 Třebíč - úprava křiž. s ul. Jihlavská Brána po křiž. l/23"(dále jen Smlouva o dílo") je změna ceny a prodloužení termínu uvedení stavby 11/351 Třebíč - most ev. č " do předčasného užívání v důsledku nutných dodatečných stavebních prací. Tyto nebyly obsaženy v původních zadávacích podmínkách, jejich potřeba vznikla v důsledku okolností, které objednatel jednající s náležitou péčí nemohl předvídat, a tyto dodatečné stavební práce jsou nezbytné pro provedení původních stavebních prací. Rozsah dodatečných prací je dán oceněným soupisem prací, který je nedílnou přílohou tohoto dodatku. Strana 1 (celkem 4)

3 Zároveň z jednání o rozsahu dodatečných stavebních prací, vzniklých na stavbě v důsledku skutečností zjištěných v průběhu provádění, jejichž provedení je nezbytné k řádnému dokončení díla, byl projednán i rozsah zjištěných méněprací. III. Termín plnění Smluvní strany se dohodly z důvodu nutných dodatečných stavebních prací v souladu s ust. ČI. 3, bod 3.4. Smlouvy o dílo, kterým se mění níže uvedená ustanovení smlouvy takto: Bod 3.1 Článku 3 - termín plnění se mění Původní znění: 3.1. Zhotovitel se zavazuje provést dílo v těchto sjednaných dílčích termínech plnění: Zahájení realizace stavby - předání staveniště: pro stavbu 11/351 Třebíč - most ev. č " Předání staveniště pro stavbu 11/351 Třebíč - úprava křiž. s ul. Jihlavská Brána po křiž. I/23" Zpracování podrobného harmonogramu prací po dnech (zohledňující práci na obou stranách řeky současně) Vybudování regulační stanice plynovodu Odpojení NTL a STL plynovodů Zprovoznění přeložky plynovodu Uvedení celé stavby do předčasného užívání Dokončení díla vč. předání kompletní dokladové části po podpisu smlouvy, předpoklad zahájení prací duben 2016 srpen 2016 do 10 dnů od předání staveniště do od do do do se ruší a nahrazuje novým v tomto znění: 3.1 Zhotovitel se zavazuje provést dílo v těchto sjednaných dílčích termínech plnění: Zahájení realizace stavby - předání staveniště: pro stavbu 11/351 Třebíč - most ev. č " Předání staveniště pro stavbu M/351 Třebíč - úprava křiž. s ul. Jihlavská Brána po křiž. I/23" 'Zpracování podrobného harmonogramu prací po dnech, (zohledňující práci na obou stranách řeky současně) Vybudování regulační stanice plynovodu Odpojení NTL a STL plynovodů Zprovoznění přeložky plynovodu Uvedení stavby 11/351 Třebíč - úprava křiž. s ul. Jihlavská Brána po křiž. I/23" do předčasného užívání po podpisu smlouvy, předpoklad zahájení prací duben 2016 srpen 2016 do 10 dnů od předání staveniště do od do do Strana 2 (celkem 4)

4 Uvedení stavby 11/351 Třebíč - most ev. č " do předčasného užívání do Dokončení díla vč. předání kompletní dokladové části do IV. Cenové ujednání Smluvní strany se dohodly z důvodů nutných dodatečných stavebních prací v souladu s ustanovením článku 4 - Cenové ujednání, bod 4.8 Smlouvy o dílo na uzavření tohoto dodatku, kterým se mění níže uvedené ustanovení smlouvy takto: Bod 4.3. Článku 4 - Cenové ujednání Původní znění: 4.3. Cena za provedení díla, kterou je objednatel povinen zaplatit zhotoviteli, činí: Cena za dílo: cena celkem bez DPH: ,34 Kč DPH 21%: ,39 Kč cena celkem včetně DPH: ,73 Kč (slovy: čtyřicetjednamilionůosmsetdevadesáttřitisícosmsetdvacetkorunsedmdesáttřihaléřů)" se ruší a nahrazuje novým v tomto znění: 4.3. Cena za provedení díla, kterou je objednatel povinen zaplatit zhotoviteli, činí: Cena za dílo: cena celkem bez DPH: ,73 Kč DPH 21%: ,43 Kč cena celkem včetně DPH: ,16 Kč (slovy: čtyřicetosmmilionůdevětsetdvacettisícstočtyřicetjednakorunšestnácthaléřů)" Původní cena díla se tímto dodatkem zvyšuje o ,39 Kč bez DPH. Ostatní ustanovení smlouvy o dílo se nemění. V. Ostatní ujednání 't,. 1) Obě strany potvrzují svým podpisem, že se seznámily s celým obsahem tohoto dodatku a souhlasí s ním. 2) Smluvní strany prohlašují, že tento dodatek uzavřely na základě pravé a svobodné vůle, nikoliv v tísni ani za jednostranně nevýhodných podmínek. 3) Tato smlouva nabývá platnosti dnem podpisu a účinnosti dnem uveřejnění v informačním systému veřejné správy - Registru smluv. Strana 3 (celkem 4)

5 4) Zhotovitel výslovně souhlasí se zveřejněním celého textu této smlouvy včetně podpisů v informačním systému veřejné správy - Registru smluv. 5) Smluvní strany se dohodly, že zákonnou povinnost dle 5 odst. 2 zákona č. 340/2015 Sb., o zvláštních podmínkách účinnosti některých smluv, uveřejňování těchto smluv a o registru smluv (zákon o registru smluv) zajistí objednatel. 6) Tento dodatek smlouvy o dílo je vyhotoven ve třech stejnopisech s platností originálu, z nichž po oboustranném podpisu obdrží 2 vyhotovení objednatel a 1 vyhotovení zhotovitel. 7) Nedílnou přílohou tohoto dodatku je oceněný soupis prací. V Jihlavě dne , 2016 V Objednatel: Zhotovitel: Ing. Libor Joukl/ náměstek hejtmana pro oblast majetku, dopravy a silničního hospodářství Ing. Pavel Hudler ředitel divize Silniční stavitelství COLAS CZ, a.s. CXHAH C2 Žižkova 57, Jihlav. l«.8sís37,jshte w $ ra ÍSft7 i', ř Cj Strana 4 (celkem 4)

6 Rekapitulace staveb 11/351 Třebíč - most ev. č ,28 11/351 Třebíč - úprava křiž. s ul. Jihlavská brána po křiž. 1/ ,45 Celkem ,73

7 Stránka Poř. Kód Popis Množství M.j. Cena/m,j. Cena celk. Soubor staveb: /351 Třebíč - most e. č a 11/351 Třebíč - úprava křiž. s ul. Jihlavská Brána po křiž. I/23 Stavba: MOTRKM - Třebíč Objekt: SOOOO - Všeobecné položky POMOC PRÁCE ZŘÍZ NEBO ZAJIŠŤ OCHRANU INŽENÝRSKÝCH SÍTÍ 1, kpl , , PRŮZKUMNÉ PRÁCE GEOTECHNICKÉ NA POVRCHU 1, kpl , , PRŮZKUMNÉ PRÁCE DIAGNOSTIKY KONSTRUKCÍ NA POVRCHU 1, kpl , , OSTATNÍ POŽADAVKY - ZEMĚMĚŘIČSKÁ MĚŘENI 1, kpl , , OSTATNÍ POŽADAVKY - VYPRACOVÁNÍ DOKUMENTACE 1, kpl 5 000, , OSTATNÍ POŽADAVKY - VYPRACOVÁNÍ MOSTNÍHO LISTU 1, kpl , , OSTATNÍ POŽADAVKY - VYPRACOVÁNÍ RDS 1, kpl , , OSTAT POŽADAVKY - DOKUMENTACE SKUTEČ PROVEDENÍ V DIGIT FORMĚ 1, kpl , , OSTAT POŽADAVKY - GEOMETRICKÝ PLÁN 1, kpl , , OSTATNÍ POŽADAVKY - HLAVNÍ MOSTNÍ PROHLÍDKA 1, kpl , ,00 Součet za ,00 Celkem Objekt: SOOOO - Všeobecné položky ,00 Objekt: S Demolice mostu ev. č POPLATKY ZA SKLÁDKU 1 949, t 20, , POPLATKY ZA SKLÁDKU 1, t 20,00 27,60 Součet za , KÁCENÍ STROMŮ D KMENE DO 0,5M 1, KUS 360,50 360, ODSTRANĚNÍ KRYTU VOZOVEK A CHODNÍKŮ S ASFALTOVÝM POJIVEM 14, m , ,80 Součet za , BOURÁNÍ KONSTRUKCÍ ZE ŽELEZOBETONU 797, m , , VYBOURÁNÍ MOST LOŽISEK Z OCELI (OCELOLITINY) 40, KUS 236, , VYBOURÁNÍ MOSTNÍCH ODVODŇOVAČŮ 12, KUS 708, , ODSTRANĚNÍ MOSTNÍ IZOLACE 345, m2 66, ,15 Součet za ,29 Celkem Objekt: S Demolice mostu ev. č Objekt: S Silnice 11/ POPLATKY ZA SKLÁDKU ,15 865, t 20, ,40 Součet za ,40

8 Stránka 2/17 Poř. Kód Popis Množství M.j. Cena/m.j. Cena celk ODSTRANĚNÍ KŘOVIN 30, m2 20,00 600, ODSTRANĚNÍ PODKLADŮ VOZOVEK A CHODNÍKŮ Z KAMENIVA NESTMELENÉHO 270, m3 245, , " FRÉZOVÁNÍ VOZOVEK ASFALTOVÝCH 101, m3 800, , ODKOPÁVKY A PROKOPÁVKY OBECNÉ TŘ. I 180, m3 390, , ÚPRAVA PLÁNĚ SE ZHUTNĚNÍM V HORNINĚ TŘ. I 782, m2 15, ,40 Součet za , Základy OPLÁŠTĚNÍ ODVODŇOVACÍCH ŽEBER Z GEOTEXTILIE 22, m2 30,00 663, TRATIVODY KOMPLET Z TRUB NEKOV DN DO 100MM, RÝHA TŘ I 96, m 200, , DRENÁŽNÍ VRSTVY Z GEOTEXTILIE 149, m2 50, , SANAČNÍ VRSTVY Z KAMENIVA TĚŽENÉHO 180, m3 300, , OPLÁŠTĚNÍ (ZPEVNĚNÍ) Z GEOTEXTILIE A GEOMŘÍŽOVIN 94, m2 30, ,00 Součet za 2 - Základy , Vodorovné konstrukce DLAŽBY Z LOMOVÉHO KAMENE NA MC 4, m , ,26 Součet za 4 - Vodorovné konstrukce , VOZOVKOVÉ VRSTVY Z MECHANICKY ZPEVNĚNÉHO KAMENIVA TL. DO 200MM 810, m2 185, , VOZOVKOVÉ VRSTVY ZE ŠTĚRKODRTI TL. DO 250MM 810, m2 160, , INFILTRAČNÍ POSTŘIK ASFALTOVÝ DO 1,0KG/M2 810, m2 15, , SPOJOVACÍ POSTŘIK Z ASFALTU DO 0,5KG/M , m2 13, , C56 ASFALTOVÝ BETON PRO LOŽNÍ VRSTVY ACL 16+, 16S TL. 60MM 810, m2 193, , E56 ASFALTOVÝ BETON PRO PODKLADNÍ VRSTVY ACP 16+, 16S TL. 60MM 810, m2 183, , I54 ASFALTOVÝ KOBEREC MASTIXOVÝ SMA11+, 11S TL. 40MM 810, m2 218, ,14 Součet za , CHODNÍKOVÉ OBRUBY Z KAMENNÝCH OBRUBNÍKŮ ŠÍŘ 200MM 51, m 1 490, , CHODNÍKOVÉ OBRUBY Z KAMENNÝCH OBRUBNÍKŮ ŠÍŘ 300MM 32, m 1 650, , VÝŠKOVÁ ÚPRAVA OBRUBNÍKŮ KAMENNÝCH 112, m 624, , ŘEZÁNÍ ASFALTOVÉHO KRYTU VOZOVEK TL DO 50MM 113, m 90, , TĚSNĚNÍ DILATAČ SPAR ASF ZÁLIVKOU PRŮŘ DO 100MM2 113, m 200, ,00 Součet za ,04 Celkem Objekt: S Silnice 11/ , Objekt: S Oprava napojení MK VOZOVKOVÉ VRSTVY Z MECHANICKY ZPEVNĚNÉHO KAMENIVA TL. DO 150MM PŘEDUVŽDĚNÍ KRYTU Z MOZAIKOVÝCH KOSTEK 16, m2 16, m2 185,00 592, , ,00

9 Poř. Kód Popis Množství M.j. Cena/m.i. Stránka 3/17 Cena celk. Součet za ,00 Celkem Objekt: S Oprava napojení MK ,00 Objekt: S Dopravní značení DOPRAVNÍ ZNAČKY ZÁKLADNÍ VELIKOSTI OCELOVÉ FÓLIE TŘ 1 - DODÁVKAA MONTÁŽ 7, KUS 2 646, DOPRAVNÍ ZNAČKY ZÁKLADNÍ VELIKOSTI OCELOVĚ FÓLIE TŘ 1 - MONTÁŽ S PŘEMÍSTĚNÍM 9, KUS 450, DOPRAVNÍ ZNAČKY ZÁKLADNÍ VELIKOSTI OCELOVÉ FÓLIE TŘ 1 - DEMONTÁŽ 6, KUS 225, DOPRAVNÍ ZNAČKY 100X150CM OCELOVÉ FÓLIE TŘ 1 - DODÁVKAA MONTÁŽ 1, KUS 5 094, VODOROVNÉ DOPRAVNÍ ZNAČENÍ PLASTEM HLADKÉ - DODÁVKAA POKLÁDKA 141, m2 504, VODOR DOPRAV ZNAČ PLASTEM PROFIL ZVUČÍCÍ - DOD A POKLÁDKA 4, m , VODOROVNÉ DOPRAVNÍ ZNAČENÍ - PŘEDEM PŘIPRAVENÉ SYMBOLY 14, KUS 900,00 Součet za , , , , , , , ,44 Celkem Objekt: S Dopravní značení , Objekt: S Dopravní opatření POMOC PRÁCE ZAJIŠŤ NEBO ZŘÍZ REGULACI A OCHRANU DOPRAVY POMOC PRÁCE ZAJIŠŤ NEBO ZŘÍZ REGULACI A OCHRANU DOPRAVY POMOC PRÁCE ZAJIŠŤ NEBO ZŘÍZ REGULACI A OCHRANU DOPRAVY 1, kpl 1, kpl 1, kpl , , , , , ,00 Součet za ,10 Celkem Objekt: S Dopravní opatření , Objekt: S TREBIC MOST EV. C POPLATKY ZA SKLÁDKU R - pohotovost POHOTOVOST VRTNÉ SOUPRAVY - PILOTY 6 993, t 12, den 20, , , ,00 Součet za , ČERPÁNÍ VODY DO 1000 L/MIN 3 539, hod 97, , ČIŠTĚNÍ VODOTEČÍ A MELIORAČ KANÁLŮ OD NÁNOSŮ 1 590, m3 369, , HLOUBENÍ JAM ZAPAŽ I NEPAŽ TŘ. I 1 723, m3 210, , ZÁSYP JAM A RÝH Z NAKUPOVANÝCH MATERIÁLŮ 999, m3 180, , OBSYP POTRUBÍ A OBJEKTŮ Z NAKUPOVANÝCH MATERIÁLŮ 464, m3 432, , ZEMNÍ HRÁZKYZE ZEMIN NEPROPUSTNÝCH 0, m3 342,00 0,00 N PŘEVEDENÍ VODY POTRUBÍM DN 800 NEBO ŽLABY R.O. DO 2.8M 90, m 1 351, ,00 N ZEMNÍ HRÁZKY Z NAKUPOVANÝCH MATERIÁLŮ 750, m3 502, ,50 N VYKOP ŠACHT PILÍŘŮ, PILOT, STUDNÍ TŘ. I S ODVOZEM DO 20KM 278, m , ,00 N VYKOP ŠACHT PILÍŘŮ, PILOT, STUDNÍ TŘ. III S ODVOZEM DO 20KM 96, m , ,60 N ČERPÁNÍ VODY Z PODZEMÍ DO 4000L/MIN VÝŠKY DO 20M 1 864, hod 490, ,58

10 Poř. Kód Popis Množství M.j. Cena/m.i. Stránka 4/17 Cena celk. Součet za , Základy TRATIVODY KOMPLET Z TRUB Z PLAST HMOT DN DO 150MM 40, m 133, , DRENÁŽNÍ VRSTVY Z PLASTBETONU (PLASTMALTY) 0, m , , PILOTY Z PROST BETONU 40, m , , PILOTY ZE ŽELEZOBETONU C25/30 0, m ,00 0, VÝZTUŽ PILOT Z OCELI , t ,00 0, ZÁPOROVÉ PAŽENÍ Z KOVU DOČASNÉ 0, t ,00 0, ZÁPOROVÉ PAŽENÍ Z KOVU DOČASNÉ 18, t , , ZÁPOROVÉ PAŽENÍ Z KOVU DOČASNÉ 8, t , , ZÁPOROVÉ PAŽENÍ Z KOVU DOČASNÉ 1, t , , A VÝDŘEVA ZÁPOROVÉHO PAŽENÍ DOČASNÁ (PLOCHA) 624, m2 897, , VRTY PRO KOTVENÍ, INJEKTÁŽAMIKROPILOTY NA POVRCHU TŘ. IV D DO 150MM 211, m 1 134, , VRTY PRO KOTVENÍ AINJEKTÁŽ TŘ V NA POVRCHU D DO 16MM 54, m 774, , VRTY PRO KOTVENÍ A INJEKTÁŽ NA POVRCHU TŘ. V D DO 50MM 12, m 1 455, , VRTY PRO PILOTY TŘ. IV D DO 400MM 485, m 1 039, , VRTY PRO PILOTY TŘ. IV D DO 1200MM 0, m 1 653,75 0, VRTY PRO PILOTY TŘ VI D DO 400MM 121, m 1 181, , VRTY PRO PILOTY TŘ VI D DO 1200MM 0, m 2 031,75 0, ZÁKLADY ZE ŽELEZOBETONU DO C25/30 (B30) 440, m , , VÝZTUŽ ZÁKLADŮ Z OCELI , t 5 520, , KOTVENÍ NA POVRCHU Z PŘEDPÍNACÍ VÝZTUŽE DL. DO 10M 26, KUS , , OPLÁŠTĚNÍ (ZPEVNĚNÍ) Z FÓLIE 124, m2 81, ,56 Součet za 2 - Základy , Svislé konstrukce ŘÍMSY ZE ŽELEZOBETONU DO C30/37 (B37) 67, m , , VÝZTUŽ ŘÍMS Z OCELI , t 5 520, , MOSTNÍ OPĚRYA KŘÍDLA ZE ŽELEZOVÉHO BETONU DO C30/37 (B37) 294, m , , VÝZTUŽ MOSTNÍCH OPĚR A KŘÍDEL Z OCELI , t 5 520, ,40 Součet za 3 - Svislé konstrukce , Vodorovné konstrukce PŘECHODOVÉ DESKY MOSTNÍCH OPĚR ZE ŽELEZOBETONU C25/30 55, m , , VÝZTUŽ PŘECHODOVÝCH DESEK MOSTNÍCH OPĚR Z OCELI , t 5 520, , MOSTNÍ NOSNÉ TRÁM KONSTR Z PŘEDPJ BET DO C40/50 (B50) 470, m , , VÝZTUŽ MOSTNÍ TRÁMOVÉ KONSTRUKCE Z OCELI , t 5 520, , VÝZTUŽ MOST NOSNÉ TRÁM KONSTR PŘEDP Z LAN PRO VNITŘ PŘEDPJ 28, t , , PODKLA VÝPLŇ VRSTVY Z DÍLCŮ BETON DO C16/20 (B20) 26, m , , PODKLADNÍ A VÝPLŇOVÉ VRSTVY Z PROSTÉHO BETONU C12/15 221, m , , PODKLA VÝPLŇ VRSTVY ZE ŽELEZOBET DO C16/20 (B20) 0, m ,59 0, VÝZTUŽ PODKL VRSTEV Z OCELI , t 5 520,69 0, ROVNANINA Z LOMOVÉHO KAMENE 192, m , ,81 Součet za 4 - Vodorovné konstrukce ,28

11 Stránka 5/17 Poř. Kód Popis Množství M.j. Cena/m.j. Cena celk SPOJOVACÍ POSTŘIK Z MODIFIK EMULZE DO 0.5KG/M2 859, m2 14, , C06 ASFALTOVÝ BETON PRO LOŽNÍ VRSTVY ACL 16+, 16S 17, m , , I54 ASFALTOVÝ KOBEREC MASTIXOVÝ SMA11+, 11S TL. 40MM 429, m2 218, , C41 LITÝ ASFALT MA IV (OCHRANA MOSTNÍ IZOLACE) 8 TL. 35MM 429, m2 495, ,10 Součet za , Přidružená stavební výroba IZOLACE MOSTOVEK POD VOZOVKOU ASFALTOVÝMI PÁSY S PEČETÍCÍ VRSTVOU 680, m2 411, , IZOLACE MOSTOVEK POD ŘÍMSOU ASFALTOVÝMI PÁSY S PEČETÍCÍ VRSTVOU 197, m2 137, , OCHRANA IZOLACE NA POVRCHU TEXTILIÍ 432, m2 68, , NÁTĚRY BETON KONSTR TYP S2 (OS-B) 35, m2 240, , NÁTĚRY BETON KONSTR TYP S4 (OS-C) 26, m2 296, ,64 Součet za 7 - Přidružená stavební výroba , Potrubí CHRÁNIČKY Z TRUB OCELOVÝCH DN DO 200MM 225, m 304, , CHRÁNIČKY Z TRUB OCELOVÝCH DN DO 200MM 225, m 1 428, , CHRÁNIČKY Z TRUB PLASTOVÝCH DN DO 100MM 225, m 256, , CHRÁNIČKY Z TRUB PLASTOVÝCH DN DO 100MM 608, m 121, , CHRÁNIČKY Z TRUB PLASTOVÝCH DN DO 500MM 10, m 1 432, , POKLOPY LITINOVÉ SAMOSTATNÉ 3, KUS 3 959, ,65 Součet za 8 - Potrubí , B1 ZÁBRADLÍ MOSTNÍ SE SVISLOU VÝPLNÍ - DODÁVKAA MONTÁŽ 160, m 3 288, , EVIDENČNÍ ČÍSLO MOSTU 2, KUS 2 126, , TĚSNĚNÍ DILATAČ SPAR ASF ZÁLIVKOU MODIFIK 0, m , , MOSTNÍ ZÁVĚRY POVRCHOVÉ POSUN DO 60MM 28, m 9 450, , DROBNĚ DOPLŇK KONSTR KOVOVÉ 301, kg 64, , MOSTNÍ ODVODŇOVACÍ SOUPRAVA 300/500 6, KUS , ,00 Součet za ,56 Celkem Objekt: S TŘEBÍČ MOST EV. Č ,52 Objekt: S Napojení levobřežní zdi vlevo POPLATKY ZA SKLÁDKU 177, t 20, ,32 Součet za 3 550, PŘEDLÁŽDĚNÍ KRYTU Z VELKÝCH KOSTEK 2, m2 990, ,00 Součet za 2 772,00

12 Stránka 6/17 Poř. Kód Popis Množství M.j. Cena/m.]. Cena celk ŘEZÁNÍ BETONOVÝCH KONSTRUKCÍ TL DO 500MM 19, m 1 530, , TĚSNĚNÍ DILATAČ SPAR PRYŽ PÁSKOU NEBO KRUH PROFILEM 5, m 780, , DROBNÉ DOPLŇK KONSTR KOVOVÉ POZINK 3, kg 146,48 439, BOURÁNÍ KONSTRUKCÍ ZE ŽELEZOBETONU 73, m , ,40 Součet za ,63 Celkem Objekt: S Napojení levobřežní zdi vlevo ,95 Objekt: S Oprava levobřežní zdi vpravo POPLATKY ZA SKLÁDKU 70, t 20, , VRTY PRO KOTVENÍ A INJEKTÁŽ TŘ V NA POVRCHU D DO 16MM 1, m 812,70 975,24 Součet za 2 391, ZÁSYP JAM A RÝH Z NAKUPOVANÝCH MATERIÁLŮ 18, m3 432, , OBSYP POTRUBÍ A OBJEKTŮ Z NAKUPOVANÝCH MATERIÁLŮ 1, m3 450,00 518,40 Součet za 8 294, Základy TRATIVODY KOMPLET Z TRUB Z PLAST HMOT DN DO 150MM 3, m 133,25 519, DRENÁŽNÍ VRSTVY Z BETONU MEZEROVITÉHO (DRENÁŽNÍHO) 0, m , , ZÁKLADY ZE ŽELEZOBETONU DO C25/30 (B30) 5, m , , VÝZTUŽ ZÁKLADŮ Z OCELI , t 5 520, , OPLÁŠTĚNÍ (ZPEVNĚNÍ) Z FÓLIE 3, m2 81,27 292,57 Součet za 2 - Základy , Svislé konstrukce OBKLAD ZDÍ OPĚR, ZÁRUB, NÁBŘEŽ Z LOM KAMENE 2, m , , ZDI OPĚRNÉ, ZÁRUBNÍ, NÁBŘEŽNÍ ZE ŽELEZOVÉHO BETONU DO C30/37 (B37) 13, m , , VÝZTUŽ ZDÍ OPĚRNÝCH, ZÁRUBNÍCH, NÁBŘEŽNÍCH Z OCELI , t 5 520, ,42 Součet za 3 - Svislé konstrukce , Vodorovné konstrukce PODKLA VÝPLŇ VRSTVY Z DÍLCŮ BETON DO C16/20 (B20) 0, m , , PODKLADNÍ A VÝPLŇOVÉ VRSTVY Z PROSTÉHO BETONU C12/15 1, m , ,96 Součet za 4 - Vodorovné konstrukce 4 719, Úpravy povrchů, podlahy, výplně otvorů ÚPRAVA POVRCHŮ VNĚJŠ PODHLEDŮ OMÍT ŠLECHTĚNOU (TERACO) 4, m2 939, ,23 Součet za 6 - Úpravy povrchů, podlahy, výplně otvorů 4 579, Přidružená stavební výroba

13 Stránka 7 /17 Poř. Kód Popis Množství M.j. Cena/m.j. Cena celk IZOLACE BĚŽNÝCH KONSTRUKCÍ PROTI ZEMNÍ VLHKOSTI ASFALTOVÝMI NÁTĚRY OCHRANA IZOLACE NA POVRCHU TEXTILIÍ 21, m2 21, m2 146,48 68, , ,55 Součet za 7 - Přidružená stavební výroba 4 563, A1 ZÁBRADLÍ MOSTNÍ S VODOR MADLY - DODÁVKAA MONTÁŽ ŘEZÁNÍ ŽELEZOBETONOVÝCH KONSTRUKCÍ TL DO 150MM BOURÁNÍ KONSTRUKCÍ Z KAMENE NA MC BOURÁNÍ KONSTRUKCÍ ZE ŽELEZOBETONU 4, m 1, m 12, m3 16, m ,10 837, , , , , , ,72 Součet za ,40 Celkem Objekt: S Oprava levobřežní zdi vpravo ,94 Objekt: S Oprava pravobřežní zdi POPLATKY ZA SKLÁDKU 142, , ,50 Součet za 2 848, ZÁSYP JAM A RÝH Z NAKUPOVANÝCH MATERIÁLŮ 64, m3 432, , OBSYP POTRUBÍ A OBJEKTŮ Z NAKUPOVANÝCH MATERIÁLŮ 3, m3 450, ,95 Součet za , Základy TRATI VODY KOMPLET Z TRUB Z PLAST HMOT DN DO 150MM 4, m 133,25 572, VRTY PRO KOTVENÍ A INJEKTÁŽ TŘ V NA POVRCHU D DO 16MM 3, m 812, , VRTY PRO KOTVENÍ A INJEKTÁŽ TŘ V NA POVRCHU D DO 16MM 1, m 812,70 975, ZÁKLADY ZE ŽELEZOBETONU DO C25/30 (B30) 10, m , , VÝZTUŽ ZÁKLADŮ Z OCELI , t 5 520, , OPLÁŠTĚNÍ (ZPEVNĚNÍ) Z FÓLIE 12, m2 81, ,13 Součet za 2 - Základy , Svislé konstrukce OBKLAD ZDÍ OPĚR, ZÁRUB, NÁBŘEŽ Z LOM KAMENE 7, m , , ZDI OPĚRNÉ, ZÁRUBNÍ, NÁBŘEŽNÍ ZE ŽELEZOVÉHO BETONU DO C30/37 (B37) 42, m , , VÝZTUŽ ZDÍ OPĚRNÝCH, ZÁRUBNÍCH, NÁBŘEŽNÍCH Z OCELI , t 5 520, ,10 Součet za 3 - Svislé konstrukce , Vodorovné konstrukce PODKLA VÝPLŇ VRSTVY Z DÍLCŮ BETON DO C16/20 (B20) 0, m , , PODKLADNÍ A VÝPLŇOVÉ VRSTVY Z PROSTÉHO BETONU C12/15 54, m , ,74 Součet za 4 - Vodorovné konstrukce , Přidružená stavební výroba

14 Stránka 8 /17 Poř. Kód Popis Množství M.j. Cena/m.j. Cena celk IZOLACE BĚŽNÝCH KONSTRUKCÍ PROTI ZEMNÍ VLHKOSTI ASFALTOVÝMI NÁTĚRY 40, m2 548, , OCHRANA IZOLACE NA POVRCHU TEXTILIÍ 40, m2 68, ,07 Součet za 7 - Přidružená stavební výroba , B1 ZÁBRADLÍ MOSTNÍ SE SVISLOU VÝPLNÍ - DODÁVKAA MONTÁŽ 6, m 3 288, , BOURÁNÍ KONSTRUKCÍ Z KAMENE NA MC 15, m , , BOURÁNÍ KONSTRUKCÍ ZE ŽELEZOBETONU 42, m , ,14 Součet za ,24 Celkem Objekt: S Oprava pravobřežní zdi ,70 Objekt: S Opěrné zdi POPLATKY ZA SKLÁDKU 1 015, t 20, , ZÁSYP JAM A RÝH Z NAKUPOVANÝCH MATERIÁLŮ 509, m3 160, ,20 Součet za , ODSTRANĚNÍ PODKLADŮ VOZOVEK A CHODNÍKŮ Z KAMENIVA NESTMELENÉHO 12, m3 220, , FRÉZOVÁNÍ VOZOVEK ASFALTOVÝCH 3, m3 800, , HLOUBENÍ JAM ZAPAŽ I NEPAŽ TŘ. I 359, m3 216, , OBSYP POTRUBÍ A OBJEKTŮ Z NAKUPOVANÝCH MATERIÁLŮ 61, m3 432, , ROZPROSTŘENÍ ORNICE VE SVAHU VTL DO 0,10M 12, m2 31,50 378, ZALOŽENÍ TRÁVNÍKU RUČNÍM VÝSEVEM 12, m2 31,50 378,00 Součet za , Základy TRATIVODY KOMPLET Z TRUB Z PLAST HMOT DN DO 150MM 43, m 133, , VRTY PRO KOTVENÍ A INJEKTÁŽ TŘ V NA POVRCHU D DO 16MM 12, m 812, , POLŠTÁŘE POD ZÁKLADY Z KAMENIVA DRCENÉHO 120, m3 744, , ZÁKLADY ZE ŽELEZOBETONU DO C25/30 (B30) 119, m , , VÝZTUŽ ZÁKLADŮ Z OCELI , t 5 520, , OPLÁŠTĚNÍ (ZPEVNĚNÍ) Z FÓLIE 182, m2 81, ,14 Součet za 2 - Základy , Svislé konstrukce ŘÍMSY ZE ŽELEZOBETONU DO C30/37 (B37) 33, m , , VÝZTUŽ ŘÍMS Z OCELI , t 5 520, , OBKLAD ZDÍ OPĚR, ZÁRUB, NÁBŘEŽ Z LOM KAMENE 29, m , , ZDI OPĚRNÉ, ZÁRUBNÍ, NÁBŘEŽNÍ ZE ŽELEZOVÉHO BETONU DO C30/37 (B37) 105, m , , VÝZTUŽ ZDÍ OPĚRNÝCH, ZÁRUBNÍCH, NÁBŘEŽNÍCH Z OCELI , t 5 520, , PŘEZDĚNÍ OPĚR A KŘÍDEL Z KAMENNÉHO ZDIVA 10, m , ,50

15 Stránka 9/17 Poř. Kód Popis Množství M.j. Cena/m.j. Cena celk. Součet za 3 - Svislé konstrukce , Vodorovné konstrukce PODKLA VÝPLŇ VRSTVY Z DÍLCŮ BETON DO C16/20 (B20) 13, m , , PODKLADNÍ A VÝPLŇOVĚ VRSTVY Z PROSTÉHO BETONU C12/15 46, m , , PODKLADNÍ A VÝPLŇOVÉ VRSTVY Z PROSTÉHO BETONU C25/30 11, m , ,42 Součet za 4 - Vodorovné konstrukce , VOZOVKOVÉ VRSTVY ZE ŠTĚRKODRTI TL. DO 200MM 31, m2 108, , VOZOVKOVÉ VRSTVY Z RECYKLOVANÉHO MATERIÁLU TL DO 50MM 31, m2 45, , INFILTRAČNÍ POSTŘIK ASFALTOVÝ DO 1.0KG/M2 31, m2 13,50 418, SPOJOVACÍ POSTŘIK Z EMULZE DO 0.5KG/M2 31, m2 13,00 403, A44 ASFALTOVÝ BETON PRO OBRUSNÉ VRSTVY ACO 11+, 11S TL. 50MM 31, m2 170, , PŘEDLÁŽDĚNÍ KRYTU Z MOZAIKOVÝCH KOSTEK 42, m2 532, ,40 Součet za , Přidružená stavební výroba IZOLACE BĚŽNÝCH KONSTRUKCÍ PROTI ZEMNÍ VLHKOSTI ASFALTOVÝMI NÁTĚRY 382, m2 80, , IZOLACE MOSTOVEK POD ŘÍMSOU ASFALTOVÝMI PÁSY S PEČETÍCÍ VRSTVOU 91, m2 562, , OCHRANA IZOLACE NA POVRCHU TEXTILIÍ 382, m2 68, , NÁTĚRY BETON KONSTR TYP S4 (OS-C) 12, m2 278, ,17 Součet za 7 - Přidružená stavební výroba , Potrubí POTRUBÍ Z TRUB PLASTOVÝCH TLAKOVÝCH HRDLOVÝCH DN DO 200MM 8, m 682, , CHRÁNIČKY Z TRUB PLASTOVÝCH DN DO 500MM 10, m 1 674, , VPUSŤ KANALIZAČNÍ ULIČNÍ KOMPLETNÍ Z BETONOVÝCH DÍLCŮ 1, KUS 2 534, ,49 Součet za 8 - Potrubí , B1 ZÁBRADLÍ MOSTNÍ SE SVISLOU VÝPLNÍ - DODÁVKAA MONTÁŽ 3, m 3 288, , VÝPLŇ DILATAČNÍCH SPAR Z POLYSTYRENU TL 20MM 1, m2 92,61 151, TĚSNĚNÍ DILATAČ SPAR ASF ZÁLIVKOU MODIFIK 0, m , , TĚSNĚNÍ DILATAČNÍCH SPAR POLYURETANOVÝM TMELEM 0, m , , DROBNÉ DOPLŇK KONSTR KOVOVÉ 145, kg 61, , BOURÁNÍ KONSTRUKCÍ Z KAMENE NA MC 140, m , ,08 Součet za ,19 Celkem Objekt: S Opěrné zdi ,19 Objekt: S Přeložka vodovodu POPLATKY ZA SKLÁDKU 327, t 20, ,96

16 Stránka ÍC /17 Poř. Kód Popis Množství M.j. Cena/m.j. Cena celk PROVIZORNÍ LÁVKY 1, kpl , , OSTATNÍ POŽADAVKY - GEODETICKÉ ZAMĚŘENÍ 1, kpl 4 500, , OSTAT POŽADAVKY - DOKUMENTACE SKUTEČ PROVEDENÍ V DIGIT FORMĚ 1, kpl 4 500, ,00 Součet za , HLOUBENÍ RÝH ŠÍŘ DO 2M PAŽ I NEPAŽ TŘ. I, ODVOZ DO 20KM 182, m3 216, , PROTLAČOVÁNÍ OCELOVÉHO POTRUBÍ DN DO 200MM 4, m 2 520, , OBSYP POTRUBÍ A OBJEKTŮ Z NAKUPOVANÝCH MATERIÁLŮ 182, m3 342, ,58 Součet za , PŘEDLÁŽDĚNÍ KRYTU Z MOZAIKOVÝCH KOSTEK 25, m2 450, ,00 Součet za , Přidružená stavební výroba IZOLACE TEPELNÁ POTRUBÍ PEVNÁ 44, m , ,55 Součet za 7 - Přidružená stavební výroba , Potrubí POTRUBÍ Z TRUB LITINOVÝCH TLAKOVÝCH HRDLOVÝCH DN DO 80MM 23, m 703, , ". POTRUBÍ Z TRUB LITINOVÝCH TLAKOVÝCH HRDLOVÝCH DN DO 150MM 133, m 1 122, , NASUNUTÍ LITIN TRUB DN DO 200MM DO CHRÁNIČKY 8, m 225, , CHRÁNIČKY Z TRUB OCELOVÝCH DN DO 200MM 8, m 386, , POTRUBÍ Z TRUB PLASTOVÝCH TLAKOVÝCH SVAŘOVANÝCH DN DO 150MM 110, m 331, , ŠOUPÁTKA DN DO 50MM 4, KUS 495, , ŠOUPÁTKA DN DO 80MM 3, KUS 4 050, , ŠOUPÁTKA DN DO XXMM 2, KUS 4 500, , ŠOUPÁTKA DN DO 150MM 6, KUS 7 560, , HYDRANTY PODZEMNÍ DN 80MM 1, KUS , , ZEMNÍ SOUPRAVY DN DO 50MM S POKLOPEM 4, KUS 2 340, , ZEMNÍ SOUPRAVY DN DO 150MM S POKLOPEM 11, KUS 2 340, , POKLOPY LITINOVÉ SAMOSTATNÉ 1, KUS 4 500, , DOPLŇKY NA POTRUBÍ - SIGNALIZAČ VODIČ 189, m 22, , DOPLŇKY NA POTRUBÍ - VÝSTRAŽNÁ FÓLIE 168, m 9, , VÝŘEZ, VÝSEK, ÚTES NA POTRUBÍ DN DO 150MM 5, KUS 4 050, , ZKOUŠKA VODOTĚSNOSTI POTRUBÍ DN DO 150MM 170, m 27, , PROPLACH A DEZINFEKCE VODOVODNÍHO POTRUBÍ DN DO 150MM 170, m 31, ,12 Součet za 8 - Potrubí , ŽLABY Z DÍLCŮ Z POLYMERBETONU SVĚTLÉ ŠÍŘKY DO 150MM VČETNĚ MŘÍŽÍ 2, m 1 080, , VYBOURÁNÍ POTRUBÍ DN DO 150MM VODOVODNÍCH 188, m 90, ,00 Součet za ,00

17 Stránka 11/17 Poř. Kód Popis Množství M.j. Cena/m.j. Cena celk. Celkem Objekt: S Přeložka vodovodu ,55 Objekt: S Úprava kanalizace POPLATKY ZA SKLÁDKU 392, t 20, , OSTATNÍ POŽADAVKY - GEODETICKÉ ZAMĚŘENÍ 1, kpl 4 500, , OSTAT POŽADAVKY - DOKUMENTACE SKUTEČ PROVEDENÍ V DIGIT FORMĚ 1, kpl 4 500, ,00 Součet za , HLOUBENÍ RÝH ŠÍŘ DO 2M PAŽ I NEPAŽ TŘ. I, ODVOZ DO 20KM 218, m3 216, , OBSYP POTRUBÍ A OBJEKTŮ Z NAKUPOVANÝCH MATERIÁLŮ 66, m3 432, ,97 Součet za , Potrubí POTRUBÍ Z TRUB KAMENINOVÝCH DN DO 200MM 24, m 550, , POTRUBÍ Z TRUB KAMENINOVÝCH DN DO 250MM 59, m 675, , CHRÁNIČKY Z TRUB OCELOVÝCH DN DO 400MM 3, m 1 861, , KLAPKY DN DO 250MM 1, KUS 9 510, , ŠACHTY KANALIZAČNÍ Z BETON DÍLCŮ NA POTRUBÍ DN DO 300MM 2, KUS , , VPUSŤ KANALIZAČNÍ ULIČNÍ KOMPLETNÍ Z BETONOVÝCH DÍLCŮ 7, KUS 7020, , OBETONOVÁNÍ POTRUBÍ Z PROSTÉHO BETONU DO C12/15 (B15) 17, m , , ZKOUŠKA VODOTĚSNOSTI POTRUBÍ DN DO 400MM 61, m 45, , TELEVIZNÍ PROHLÍDKA POTRUBÍ 61, m 36, ,00 Součet za 8 - Potrubí ,76 Celkem Objekt: S Úprava kanalizace ,48 Objekt: S Úprava optického kabelu E.ON POMOC PRÁCE ZŘÍZ NEBO ZAJIŠŤ OCHRANU INŽENÝRSKÝCH SÍTÍ 1, kpl , ,00 Součet za ,00 Celkem Objekt: S Úprava optického kabelu E.ON ,00 Objekt: S Úprava optického kabelu POMOC PRÁCE ZŘÍZ NEBO ZAJIŠŤ OCHRANU INŽENÝRSKÝCH SÍTÍ 1, Kč , ,00 Součet za , OBSYP POTRUBÍ A OBJEKTŮ Z NAKUPOVANÝCH MATERIÁLŮ 2, m3 500, ,00

18 Stránka 12/17 Poř. Kód Popis ' Množství M.j. Cena/m.j. Cena celk. Součet za 1 020, Svislé konstrukce TĚLESO KABELOVODU Z BETON "TVÁRNIC JEDNOOTVOROVÝCH 10, m 250, ,00 Součet za 3 - Svislé konstrukce 2 500, Potrubí CHRÁNIČKY Z TRUB PLAST DN DO 80MM 12, m 55,00 660,00 Součet za 8 - Potrubí 660,00 Celkem Objekt: S Úprava optického kabelu ,00 Objekt: S Úprava metalického kabelu ODSTRANĚNÍ KRYTU VOZOVEK A CHODNÍKŮ S ASFALTOVÝM POJIVEM 0, m3 500,00 360,00 Součet za 360, HLOUBENÍ JAM ZAPAŽ I NEPAŽ TŘ. I ZÁSYP JAM A RÝH Z NAKUPOVANÝCH MATERIÁLŮ 2, m3 1, m3 500,00 500, ,00 576,00 Součet za 1-Zemní práce 2 016, VOZOVKOVÉ VRSTVY ZE ŠTĚRKODRTI TL. DO 200MM VOZOVKOVÉ VRSTVY Z RECYKLOVANÉHO MATERIÁLU TL DO 50MM INFILTRAČNÍ POSTŘIK ASFALTOVÝ DO 1,0KG/M SPOJOVACÍ POSTŘIK Z EMULZE DO 0.5KG/M A44 ASFALTOVÝ BETON PRO OBRUSNÉ VRSTVY ACO 11 +, 11S TL. 50MM 1, m2 1, m2 1, m2 1, m2 1, m2 130,00 200,00 15,00 13,00 600,00 187,20 288,00 21,60 18,72 864,00 Součet za 1 379,52 Celkem Objekt: S Úprava metalického kabelu 3 755,52 Objekt: S Zaslepení kabelů na mostě 7 - Přidružená stavební výroba Z24 Demontáž kabelového vedení NN IH5Y Ukončení kabelu dálkového - demontáž 130, m 2, KUS 200, , , ,00 Součet za 7 - Přidružená stavební výroba ,00 Celkem Objekt: S Zaslepení kabelů na mostě ,00 Objekt: S Přeložka NTL plynovodu POPLATKY ZA SKLÁDKU 13, t 20,00 266,40

19 Stránka 13/17 Poř. Kód Popis Množství M.j. Cena/m.j. Cena celk OSTATNÍ POŽADAVKY - GEODETICKÉ ZAMĚŘENÍ 1, kpl 5 850, , OSTATNÍ POŽADAVKY - REVIZNÍ ZPRÁVY 1, KUS 3 150, , OSTATNÍ POŽADAVKY - ODBORNÝ DOZOR 6, hod 945, ,00 Součet za , ODSTRAŇ KRYTU VOZ A CHOD S ASFALT POJIVEM VČET PODKLADU 4, m3 315, , ODSTRAŇ KRYTU VOZOVEK A CHOD Z DLAŽEB KOSTEK VČET PODKL 5, m3 252, , HLOUBENÍ RÝH ŠÍŘ DO 2M PAŽ I NEPAŽ TŘ. I 23, m3 405, , ULOŽENÍ SYPANINY DO NÁSYPŮ A NA SKLÁDKY BEZ ZHUTNĚNÍ 7, m3 198, , ZÁSYP JAM A RÝH ZEMINOU SE ZHUTNĚNÍM 16, m3 162, , OBSYP POTRUBÍ A OBJEKTŮ Z NAKUPOVANÝCH MATERIÁLŮ 5, m3 216, ,16 Součet za , Vodorovné konstrukce PODKLADNÍ A VÝPLŇOVÉ VRSTVY Z KAMENIVA TĚŽENÉHO 1, m3 702,00 898,56 Součet za 4 - Vodorovné konstrukce 898, VRSTVY PRO OBNOVU A OPRAVY ZE ŠTĚRKODRTI 7, m3 288, , PŘEDLÁŽDĚNÍ KRYTU Z VELKÝCH KOSTEK 14, m2 990, ,00 Součet za , Přidružená stavební výroba IZOLACE ZVLÁŠŤ KONSTR PROTI ZEM VLHK ASFALT NÁTĚRY 2, m , , IZOLACE ZVLÁŠŤ KONSTR PROTI ZEM VLHK ASFALT PÁSY 2, m , , IZOLACE POTRUBÍ PROTI ZEM VLHKOSTI POLYMERNÍ 23, m , ,00 Součet za 7 - Přidružená stavební výroba , Potrubí POTRUBÍ Z TRUB OCELOVÝCH DN DO 200MM 8, m , , DOPLŇKY NA POTRUBÍ - VÝSTRAŽNÁ FÓLIE 7, m 7,20 50, DOPLŇKY NA PLYN POTRUBÍ DN DO 200MM - PROPOJE 1, KUS , , DOPLŇKY NA PLYN POTRUBÍ DN DO 200MM - PROPOJE 1, KUS , , TLAKOVÉ ZKOUŠKY POTRUBÍ DN DO 200MM 8, m 40,50 344, ELEKTROJISKROVÁ ZKOUŠKA POTRUBÍ DN DO 200MM 8, m 135, ,50 Součet za 8 - Potrubí , VYBOURÁNÍ POTRUBÍ DN DO 200MM PLYNOVÝCH 80, m 315, , PROPLACH PLYN POTRUBÍ DN DO 200MM VZDUCHEM NEBO INERT PLYNEM 80, m 13, ,00 Součet za ,00

20 Poř. Kód Popis Množství M.j. Cena/m.i. Stránka 14/17 Cena celk. Celkem. Objekt: S Přeložka NTL plynovodu ,86 Objekt: S Přeložka STL plynovodu POPLATKY ZA SKLÁDKU 39, t 20,00 782, POPLATKY ZA VYPUŠTĚNÝ PLYN 9, Kč 450, , OSTATNÍ POŽADAVKY - GEODETICKÉ ZAMĚŘENÍ 1, hm , , OSTATNÍ POŽADAVKY - VYPRACOVÁNÍ RDS 1, kpl , , OSTATNÍ POŽADAVKY - REVIZNÍ ZPRÁVY 3, KUS 3 600, , OSTATNÍ POŽADAVKY - ODBORNÝ DOZOR 20, hod 945, ,00 Součet za , HLOUBENÍ RÝH ŠÍŘ DO 2M PAŽ I NEPAŽ TŘ. I 59, m3 405, , ULOŽENÍ SYPANINY DO NÁSYPŮ A NA SKLÁDKY BEZ ZHUTNĚNÍ 23, m3 198, , ZÁSYP JAM A RÝH ZEMINOU SE ZHUTNĚNÍM 44, m3 162, , OBSYP POTRUBÍ A OBJEKTŮ Z NAKUPOVANÝCH MATERIÁLŮ 14, m3 216, ,28 Součet za , Vodorovné konstrukce PODKLADNÍ A VÝPLŇOVĚ VRSTVY Z KAMENIVA TĚŽENÉHO 3, m3 702, ,90 Součet za 4 - Vodorovné konstrukce 2 421, VRSTVY PRO OBNOVU A OPRAVY ZE ŠTĚRKODRTI 11, m3 288, , PŘEDLÁŽDĚNÍ KRYTU Z VELKÝCH KOSTEK 30, m2 990, ,50 Součet za , Úpravy povrchů, podlahy, výplně otvorů VRATA S OCEL ZÁRUBNÍ KOVOVÁ OTEVÍRAVA 1, m , ,50 Součet za 6 - Úpravy povrchů, podlahy, výplně otvorů 7 312, Přidružená stavební výroba IZOLACE ZVLÁŠŤ KONSTR PROTI ZEM VLHK ASFALT NÁTĚRY 2, m , , IZOLACE ZVLÁŠŤ KONSTR PROTI ZEM VLHK ASFALT PÁSY 2, m , , IZOLACE POTRUBÍ PROTI ZEM VLHKOSTI POLYMERNÍ 4, m , ,00 Součet za 7 - Přidružená stavební výroba , Potrubí POTRUBÍ Z TRUB OCELOVÝCH DN DO 80MM 3, m 5 850, , POTRUBÍ Z TRUB OCELOVÝCH DN DO 200MM 57, m , , POTRUBÍ Z TRUB OCELOVÝCH DN DO 200MM 29, m , , ŠOUPÁTKA DN DO 200MM 2, KUS , , ZEMNÍ SOUPRAVY DN DO 200MM S POKLOPEM 2, KUS 2 475, ,00

21 Stránka 15/17 Poř. Kód Popis Množství M.j. Cena/m.j. Cena celk DOPLŇKY NA PLYN POTRUBÍ - PILÍŘ HUP 1, KUS , , DOPLŇKY NA POTRUBÍ - VÝSTRAŽNÁ FÓLIE 35, m 7,20 252, DOPLŇKY NA PLYN POTRUBÍ DN DO 200MM - PROPOJE 2, KUS , , DOPLŇKY NA PLYN POTRUBÍ DN DO 200MM - PROPOJE 2, KUS , , TLAKOVÉ ZKOUŠKY POTRUBÍ DN DO 200MM 86, m 58, , DEFEKTOSKOPIE SVARŮ DN200 12, KUS 2 790, , ELEKTROJISKROVÁ ZKOUŠKA POTRUBÍ DN DO 200MM 90, m 225, , PŘEPOJENÍ PŘÍPOJEK 1, KUS 7 650, ,00 Součet za 8 - Potrubí , VYBOURÁNÍ POTRUBÍ DN DO 200MM PLYNOVÝCH 85, m 495, , PRÓPLACH PLYN POTRUBÍ DN DO 200MM VZDUCHEM NEBO INERT PLYNEM 85, m 22, ,50 Součet za ,50 Celkem Objekt: S Přeložka STL plynovodu ,94 Objekt: S Přemístění sochy sv. Jana Nepomuckého POPLATKY ZA SKLÁDKU 19, t 20,00 392, OSTATNÍ POŽADAVKY - UMĚLECKÁ DÍLA 2, kpl , , VRTY PRO KOTVENÍ A INJEKTÁŽ TŘ V NA POVRCHU D DO 16MM 1, m 5 000, ,00 Součet za , HLOUBENÍ JAM ZAPAŽ I NEPAŽ TŘ II 10, m3 750, ,25 Součet za 8 186, Základy ZÁKLADY Z PROSTÉHO BETONU DO C25/30 (B30) 11, m3 4100, ,80 Součet za 2 - Základy , Svislé konstrukce ZDI A STĚNY PODPĚR A VOLNÉ Z KAMENE A LOM VÝROBKŮ NAMC 0, m , , OBKLAD ZDÍ OPĚRNÝCH, ZÁRUBNÍCH, NÁBŘEŽNÍCH KVÁDROVÝ A ŘÁDKOVÝ 1, m , ,50 Součet za 3 - Svislé konstrukce 4 455, Vodorovné konstrukce SCHODIŠŤ KONSTR Z PROST BETONU DO C25/30 (B30) 9, m , , VÝZTUŽ SCHODIŠŤ KONSTR Z BETONÁŘSKÉ OCELI , t , , SCHODIŠŤ STUPNĚ Z DÍLCŮ KAMENNÝCH 0, m , ,00 Součet za 4 - Vodorovné konstrukce ,00

22 Stránka 16/17 Poř. Kód Popis Množství M.j. Cena/m.j. Cena celk PŘEDLÁŽDĚNÍ KRYTU Z MOZAIKOVÝCH KOSTEK 17, m2 700, ,00 Součet za , B1 ZÁBRADLÍ MOSTNÍ SE SVISLOU VÝPLNÍ - DODÁVKAA MONTÁŽ 8, M 3 480, ,20 Součet za ,20 Celkem Objekt: S Přemístění sochy sv. Jana Nepomuckého ,69 Objekt: S Přemístění kříže POPLATKY ZA SKLÁDKU OSTATNÍ POŽADAVKY - UMĚLECKÁ DÍLA 1, t 2, kpl 20, ,00 20, ,00 Součet za , HLOUBENÍ JAM ZAPAŽ L NEPAŽ TŘ II 0, M ,00 571,00 Součet za 571,00 2-Základy ZÁKLADY Z PROSTÉHO BETONU DO C25/30 (B30) 0, m , ,10 Součet za 2 - Základy 2 341,10 Celkem Objekt: S Přemístění kříže ,66 Objekt: S Objízdné trasy PRŮZKUMNÉ PRÁCE DIAGNOSTIKY KONSTRUKCÍ NA POVRCHU 1, kpl , ,00 Součet za , VRSTVY PRO OBNOVU A OPRAVY Z ASF BETONU ACO, ACL 10, m , ,00 Součet za ,00 Celkem Objekt: S Objízdné trasy ,00 Objekt: S Plochy ZS a skládky ZAŘÍZENÍ STAVENIŠTĚ - ZŘÍZENÍ, PROVOZ, DEMONTÁŽ 1, kpl , ,00 Součet za ,00

23 Stránka 17/17 Poř. Kód Popis Množství M.j. Cena/m.j. Cena celk. Celkem Objekt: S Plochy ZS a skládky ,00 CELKEM Stavba: MOTRKM - Třebíč ,28

24 Stránka 1 / 2 Poř. Kód Popis Množství M.j. Cena/m.j. Cena celk. Soubor staveb: /351 Třebíč - most e. č a 11/351 Třebíč - úprava křiž. s ul. Jihlavská Brána po křiž. i/23 Stavba: MOTRKB -11/351 Třebíč - úprava křiž. s ul. Jihlavská brána po křiž. I/23 Objekt: SO 00 - Vedlejší a ostatní náklady POPLATKY ZA SKLÁDKU 432, t 20, , POPLATKY ZA SKLÁDKU TYP S-IO (INERTNÍ ODPAD) 2 211, t 20, , POPLATKY ZA SKLÁDKU TYP S-NO (RECYKLÁT) 991, t 20, , POPLATKY ZA SKLÁDKU TYP S-NO (ODPAD K RECYKLACI) 114, t 20, , POPLATKY ZA SKLÁDKU TYP S-NO (NEBEZPEČNÝ ODPAD) 25, t 20,00 512, POMOC PRÁCE ZŘÍZ NEBO ZAJIŠŤ OBJÍŽĎKY A PŘÍSTUP CESTY 1, kpl , , POMOC PRÁCE ZŘÍZ NEBO ZAJIŠŤ REGULACI A OCHRANU DOPRAVY 1, kpl 5 000, , POMOC PRÁCE ZŘÍZ NEBO ZAJIŠŤ OCHRANU INŽENÝRSKÝCH SÍTÍ 1, kpl , , OSTATNÍ POŽADAVKY - ZEMĚMĚŘIČSKÁ MĚŘENÍ 1, kpl , , OSTATNÍ POŽADAVKY - GEODETICKÉ ZAMĚŘENÍ 1, kpl , , OSTAT POŽADAVKY - DOKUMENTACE SKUTEČ PROVEDENÍ 1, kpl , , OSTAT POŽADAVKY - GEOMETRICKÝ PLÁN 1, kpl , , OSTAT POŽADAVKY - FOTODOKUMENTACE 1, kpl , , a OSTAT POŽADAVKY - ZAJIŠTĚNÍ KOORDINACE 1, kpl 5 000, , OSTATNÍ POŽADAVKY - INFORMAČNÍ TABULE 1, KUS , , ZAŘÍZENÍ STAVENIŠTĚ, ZŘÍZENÍ, PROVOZ, DEMONTÁŽ 1, kpl , ,00 Součet za ,00 Celkem Objekt: SO 00 - Vedlejší a ostatní náklady ,00 Objekt: SO 01 - Vozovka 11/ ODSTRANĚNÍ KRYTU VOZOVEK A CHODNÍKŮ S ASFALTOVÝM POJIVEM 32, m3 490, , ODSTRANĚNÍ PODKLADŮ VOZOVEK A CHODNÍKŮ Z KAMENIVA NESTMELENÉHO 105, m3 245, , ODSTRANĚNÍ PODKLADŮ VOZOVEK A CHODNÍKŮ Z KAMENIVA NESTMELENÉHO 528, m3 245, , ODSTRANĚNÍ CHODNÍKOVÝCH OBRUBNÍKŮ BETONOVÝCH 257, m 136, , ODSTRANĚNÍ OBRUB Z DLAŽEBNÍCH KOSTEK DVOJITÝCH 257, m 152, , FRÉZOVÁNÍ VOZOVEK ASFALTOVÝCH 327, m3 800, , ODKOP PRO SPOD STAVBU SILNIC A ŽELEZNIC TŘ. I 27, m3 390, , ÚPRAVA PLÁNĚ SE ZHUTNĚNÍM V HORNINĚ TŘ. I 2 067, m2 15, ,00 Součet za , a PODKLADNÍ BETON TŘ. I TL. DO 200MM 210, m2 750, , VOZOVKOVÉ VRSTVY ZE ŠTĚRKODRTI TL. DO 150MM 317, m2 100, , VOZOVKOVÉ VRSTVY ZE ŠTĚRKODRTI TL. DO 150MM 92, m2 100, , VOZOVKOVÉ VRSTVY ZE ŠTĚRKODRTI TL. DO 150MM 540, m2 100, , VOZOVKOVÉ VRSTVY ZE ŠTĚRKODRTI TL. DO 200MM 107, m2 130, , VOZOVKOVÉ VRSTVY ZE ŠTĚRKODRTI TL. DO 200MM 540, m2 130, , INFILTRAČNÍ POSTŘIK Z EMULZE DO 1.5KG/M2 540, m2 15, , SPOJOVACÍ POSTŘIK Z EMULZE DO 0.5KG/M , m2 13, ,00 5P DOS,1/2

25 .. ^ - v COLAS CZ, a.s. Měna : Kč - Stránka 2/2 Poř. Kód Popis Množství M.j. Cena/m.j. Cena celk A43 ASFALTOVÝ BETON PRO OBRUSNÉ VRSTVY ACO 11 TL. 50MM 2 442, m2 170, , C66 ASFALTOVÝ BETON PRO LOŽNÍ VRSTVY ACL 16+, 16S TL. 70MM 2 442, m2 208, , E68 ASFALTOVÝ BETON PRO PODKLADNÍ VRSTVY ACP 22+, 22S TL. 70MM 540, m2 201, , DLÁŽDĚNÉ KRYTY Z DROBNÝCH KOSTEK DO LOŽE Z KAMENIVA 317, m2 960, , KRYTY Z BETON DLAŽDIC SE ZÁMKEM ŠEDÝCH TL 60MM DO LOŽE Z KAM 88, m2 400, , A KRYTY Z BETON DLAŽDIC SE ZÁMKEM BAREV RELIÉF TL 60MM DO LOŽE Z KAM 4, m2 410, , VÝPLŇ SPAR ASFALTEM 410, m 200, ,00 j I Součet za , Potrubí a POTRUBÍ Z TRUB PLASTOVÝCH ODPADNÍCH DN DO 200MM 26, m 431, , VPUSŤ KANALIZAČNÍ ULIČNÍ KOMPLETNÍ Z BETONOVÝCH DÍLCŮ 6, KUS , , : VÝŠKOVÁ ÚPRAVA POKLOPŮ 5, KUS 1 300, ,00 Součet za 8 - Potrubí , C1.a ZÁBRADLÍ SILNIČNÍ - DODÁVKAA MONTÁŽ 117, m 2 950, , C3.a ZÁBRADLÍ SILNIČNÍ - DEMONTÁŽ S PŘESUNEM 40, m 250, , DOPRAVNÍ ZNAČKY ZÁKLADNÍ VELIKOSTI OCELOVÉ FÓLIE TŘ 1 - DODÁVKAA MONTÁŽ 2, KUS 3 500, , DOPRAVNÍ ZNAČKY ZÁKLADNÍ VELIKOSTI OCELOVÉ - DEMONTÁŽ 1, KUS 300,00 300, a STÁVAJÍCÍ SLOUP VO - DEMONTÁŽ 5, KUS 800, , VODOROVNÉ DOPRAVNÍ ZNAČENÍ PLASTEM HLADKÉ - DODÁVKAA POKLÁDKA 393, m2 504, , SILNIČNÍ A CHODNÍKOVÉ OBRUBY Z BETONOVÝCH OBRUBNÍKŮ ŠÍŘ 150MM 412, m 350, , NÁSTUPIŠTNÍ OBRUBNÍKY BETONOVÉ 66, m 2 850, , CHODNÍKOVÉ OBRUBY Z KAMENNÝCH OBRUBNÍKŮ ŠÍŘ 250MM 30, m 1 490, , OBRUBA Z DLAŽEBNÍCH KOSTEK DROBNÝCH 700, m 500, , ŘEZÁNÍ ASFALTOVÉHO KRYTU VOZOVEK TL DO 150MM 300, m 120, , VYBOURÁNÍ ULIČNÍCH VPUSTÍ KOMPLETNÍCH 4, KUS 500, ,00 Součet za ,40 Celkem Objekt: SO 01 - Vozovka 11/ ,45 Objekt: SO 10 - Čekárny autobusových zastávek (přesun) a VYBOURÁNÍ ČÁSTÍ KONSTRUKCÍ KOVOVÝCH 2, ks ,00 Součet za , ,00 Celkem Objekt: SO 10 - Čekárny autobusových zastávek (přesun) ,00 CELKEM Stavba: MOTRKB -11/351 Třebíč - úprava kříž. s ul. Jihlavská brána po křiž. I/ ,45 :D ppp

Stavba : Semily - Rekonstrukce mostu přes Chuchelský potok ev.č. 292-3 číslo a název SO: SO 201+SO 901 PDPS

Stavba : Semily - Rekonstrukce mostu přes Chuchelský potok ev.č. 292-3 číslo a název SO: SO 201+SO 901 PDPS Stavba : Semily - Rekonstrukce mostu přes Chuchelský potok ev.č. 292-3 číslo a název SO: SO 201+SO 901 PDPS Poř. Kód Název položky jednotka Počet CENA č.pol. položky jednotek jednotková celkem 1 2 3 4

Více

SOUPIS PRACÍ. Aspe Strana: Stavba: Rekonstrukce mostu ev. č Kynšperk Liboc. Objekt: SO 201

SOUPIS PRACÍ. Aspe Strana: Stavba: Rekonstrukce mostu ev. č Kynšperk Liboc. Objekt: SO 201 Aspe Strana: 1 SOUPIS PRACÍ Objednavatel: Zhotovitel dokumentace: Základní cena: Kč Cena celková: DPH: Cena s daní: Kč Kč Kč Měrné jednotky: Počet měrných jednotek: Náklad na měrnou jednotku: 1,00 Kč Vypracoval

Více

Název stavby: SKALICE Zhotovitel stavby: STRABAG a.s. Datum č. pol. Popis položky SO201-AGREGOVANÝ VÝKAZ VÝMĚR SO 001 úplný odpočet částečný odpočet Výměra Jed. nová položka částečný přípočet VÝSLEDNÝ

Více

Zodp. projektant. Vypracoval. DiK 013/11-O. Kraj. Datum TRUTNOV. Investor RDS REKONSTRUKCE KOMUNIKACE SO.101 VOZOVKA C.1.

Zodp. projektant. Vypracoval. DiK 013/11-O. Kraj. Datum TRUTNOV. Investor RDS REKONSTRUKCE KOMUNIKACE SO.101 VOZOVKA C.1. Zodp. projektant Místo Investor Ing. S. Janák Hostinné Vypracoval Kraj Bc. P. Syrovátka Královéhradecký Město Hostinné Datum VÝKAZ VÝMĚR Č. zakázky 013/11-O 05.2013 Hostinné - Ulice Okály a Ke Splavu REKONSTRUKCE

Více

SOUHRNNÝ LIST STAVBY - REKAPITULACE NÁKLADŮ

SOUHRNNÝ LIST STAVBY - REKAPITULACE NÁKLADŮ SOUHRNNÝ LIST STAVBY - REKAPITULACE NÁKLADŮ Název stavby: FRÝDLANT, most ev.č. 290 002 Číslo stavby: 26 Investor (objednatel): Krajská správa silnic Libereckého kraje, příspěvková organizace Projektant

Více

SO 203 Úprava mostu ev. č

SO 203 Úprava mostu ev. č , SO 203 Úprava mostu ev. č. 37-047 , úprava mostu ev.č. 37-047 C 203 0 - Všeobecné konstrukce a práce Poplatky za skládku ( objem v m 3 ) 1 nevhodná zemina z výkopů viz položky výkazu výměr položka V

Více

/ (F Předkládá: ODSH/ Ing. H. Strnadové ODSH/ Ing. H. Strnadové

/ (F Předkládá: ODSH/ Ing. H. Strnadové ODSH/ Ing. H. Strnadové a 446] KrajVysoema 101699 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina Název dokumentu: II/392 Kralice n. O. - křiž. s I/23 - křiž. s II/399 - dodatek č. 1 Oprávněn/pověřen k podpisu: Ing. Jan Hyliš Schváleno: ZK Datum:

Více

Soupis prací. CENA č.pol. položky jednotek jednotková celkem 1 2 3 4 5 6 7. Poř. Kód Název položky jednotka Počet

Soupis prací. CENA č.pol. položky jednotek jednotková celkem 1 2 3 4 5 6 7. Poř. Kód Název položky jednotka Počet Soupis prací Stavba : Číslo a název SO: Investor: Oprava propustku v ulici lesní čtvrť SO 201 Propustek v ulici lesní čtvrť Město Nový Bor nám. Míru 1, 473 01 Nový Bor Poř. Kód Název položky jednotka Počet

Více

/, /f Správce rozpočtu: OE/ Sošková

/, /f Správce rozpočtu: OE/ Sošková ill AftnO, /o /14H Kraj vysocma 99811 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina Název dokumentu: Dodatek č.1 na cenu pro akci "11/406 Telč - hr.kraje, PD" Oprávněn/pověřen k podpisu: MUDr, Jífí Běhounek Schváleno: Datum:

Více

KOMUNIKACE III/ ETAPA I.

KOMUNIKACE III/ ETAPA I. Objednatel: Město Janské Lázně nám. Svobody 273 Janské Lázně 542 25 Navrhl Vypracoval Zodp. projektant Tech. kontrola Akce M. KOŘÍNEK O. NÝČ M. KOŘÍNEK ING. T. KLIMENT CHODNÍKY V JANSKÝCH LÁZNÍCH PODÉL

Více

Kraj vpociiiw. KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina. Název dokumentu: Dodatek č.1, akce: "111/38816 Věstínek - mostev. č "

Kraj vpociiiw. KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina. Název dokumentu: Dodatek č.1, akce: 111/38816 Věstínek - mostev. č íij A) 4líi>3/^ o. 4 (Xo Kraj vpociiiw 99229 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina Název dokumentu: Dodatek č.1, akce: "111/38816 Věstínek - mostev. č. 38816-1" Oprávněn/pověřen k podpisu: MUDr. Jiří Běhounek, hejtman

Více

KOMUNIKACE III/ ETAPA I.

KOMUNIKACE III/ ETAPA I. Objednatel: Město Janské Lázně nám. Svobody 273 Janské Lázně 542 25 Navrhl Vypracoval Zodp. projektant Tech. kontrola Akce M. KOŘÍNEK O. NÝČ M. KOŘÍNEK ING. T. KLIMENT CHODNÍKY V JANSKÝCH LÁZNÍCH PODÉL

Více

Kraj Vysocí n a. ODSH/H.Strnadové

Kraj Vysocí n a. ODSH/H.Strnadové lajť Vi M i Kraj Vysocí n a KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina Název dokumentu: 11/150 Okrouhlice - most evid. číslo 150-022" - dodatek č.1 Oprávněn/pověřen k podpisu: Ing. Libor Joukl, náměstek pro oblast dopravy

Více

Kraj vysočina KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina. lng. Blaha/ODSH. Outulný VHS spol. s r.o. odbor dopravy a silničního hospodářství neprodleně

Kraj vysočina KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina. lng. Blaha/ODSH. Outulný VHS spol. s r.o. odbor dopravy a silničního hospodářství neprodleně Název dokumentu: Oprávněn/pověřen k podpisu: Kraj vysočina KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina 96630 Dodatek č.1, akce: "M/379 Velká Bíteš - ul. Na Valech včetně okružní křižovatky" Ing. Libor Joukl, náměstek

Více

odbor dopravy a silničního hospodářství Pracoviště/pracovník Datum Podpis ODSH/H. Strnadové

odbor dopravy a silničního hospodářství Pracoviště/pracovník Datum Podpis ODSH/H. Strnadové 99234 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina Název dokumentu: Dodatek č. 2 smlouvy o dílo na zhotovení stavby "II/602 Olešná - průtah" Oprávněn/pověřen k podpisu: MUDr. Jiří Běhounek, hejtman kraje Schváleno: Datum:

Více

Počet Název položky. jednotka Všeobecné konstrukce a práce

Počet Název položky. jednotka Všeobecné konstrukce a práce číslo a název SO: SO 000 OSTATNÍ A VEDLEJŠÍ NÁKLADY číslo a název rozpočtu: SO 000 OSTATNÍ A VEDLEJŠÍ NÁKLADY 0 Všeobecné konstrukce a práce 1 011100 NÁKLADY JINDE NEUVEDENÉ náklady spojené se zajištěním

Více

SO 202 Východní lávka

SO 202 Východní lávka Soupis prací - pomocné výpočty SO 1 - Zemní práce 1 Čerpání vody na povrchu čerpání vody ve výkopu hod odhad 240,000 zaokrouhlení 0,000 celkem 240,000 2 Hloubení jam zapaž. i nezapaž. tř.i s odvozem do

Více

Kraj Vysocí na. KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina. 11/150 Pavlíkov - Leštinka: D1 na změnu termínů plnění a cenu díla. MUDr. Jiří Běhounek, hejtman kraje

Kraj Vysocí na. KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina. 11/150 Pavlíkov - Leštinka: D1 na změnu termínů plnění a cenu díla. MUDr. Jiří Běhounek, hejtman kraje o Kraj Vysocí na KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina 100859 Název dokumentu: Oprávněn/pověřen k podpisu: 11/150 Pavlíkov - Leštinka: D1 na změnu termínů plnění a cenu díla MUDr. Jiří Běhounek, hejtman kraje Schváleno:

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Oprava dešťové kanalizace v ul. Kamenná, O - Martinov. Místo: Ostrava - Martinov Datum: Statutární město Ostrava

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Oprava dešťové kanalizace v ul. Kamenná, O - Martinov. Místo: Ostrava - Martinov Datum: Statutární město Ostrava KRYCÍ LIST ROZPOČTU Stavba: Oprava dešťové kanalizace v ul. Kamenná, O - Martinov JKSO: CC-CZ: Místo: Ostrava - Martinov Datum: 18.09.2015 Objednavatel: Statutární město Ostrava Zhotovitel: SWIETELSKY

Více

ROZPOČET S VÝKAZEM VÝMĚR

ROZPOČET S VÝKAZEM VÝMĚR celkem HSV Práce a dodávky HSV 0,00 1 Zemní práce 0,00 1 001 122202201 Odkopávky a prokopávky nezapažené pro silnice objemu do 100 m3 v hornině tř. 3 m3 23,500 0,00 0,00 2 001 122202209 3 001 162201102

Více

Kraj vysočina. KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina

Kraj vysočina. KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina kju í YY) t 'bbsíijíů o k) s Kraj vysočina KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina 101467 Název dokumentu: Oprávněn/pověřen k podpisu: Dodatek čxna úpravu PD ve stupni DÚR pro akci "li/353 Velký Beranov - obchvat"

Více

Prechod pro chodce. 574A03 ASFALTOVÝ BETON PRO OBRUSNÉ VRSTVY ACO 11 0,216 m3 9500 2052 18x0,2x0,06 0 Doasfaltování vozovky k obrubě chodníků 0

Prechod pro chodce. 574A03 ASFALTOVÝ BETON PRO OBRUSNÉ VRSTVY ACO 11 0,216 m3 9500 2052 18x0,2x0,06 0 Doasfaltování vozovky k obrubě chodníků 0 Prechod pro chodce ODSTRANĚNÍ KRYTU VOZOVEK A CHODNÍKŮ S ASFALT 113134 POJIVEM, ODVOZ DO 5KM 7,8 m3 225 1593 POUŽITÍ CENTRÁLY K PRACEM KPL 1 5 PROVEDENÍ PŘEJEZDU A CESTY OD GYMNÁZIA KPL 1 6 KÁCENÍ STROMU

Více

SOUPIS PRACÍ Měna: Kč Poř. Kód Popis Množství M.j. Cena/m.j. Cena celk. DPH Celkem s DPH 1 KPL 0,00 0,00 21% 0,00

SOUPIS PRACÍ Měna: Kč Poř. Kód Popis Množství M.j. Cena/m.j. Cena celk. DPH Celkem s DPH 1 KPL 0,00 0,00 21% 0,00 SOUPIS PRACÍ Měna: Kč Poř. Kód Popis Množství M.j. Cena/m.j. Cena celk. DPH Celkem s DPH Stavba: 114513R - Smíšená stezka pro pěší a cyklisty - Brniště Objekt: SO 101 - Smíšená stezka pro pěší a cyklisty

Více

SOUHRNNÝ LIST STAVBY - REKAPITULACE NÁKLADŮ

SOUHRNNÝ LIST STAVBY - REKAPITULACE NÁKLADŮ SOUHRNNÝ LIST STAVY - REKAPITULACE NÁKLADŮ Název stavby: Most ev.č.2623-2 Žizníkov Číslo stavby: Investor (objednatel): Krajská správa silnic Libereckého kraje, příspěvková organizace Projektant (zpracovatel):

Více

Hrádek nad Nisou. Rekonstrukce komunikace ul. Větrné

Hrádek nad Nisou. Rekonstrukce komunikace ul. Větrné Hrádek nad Nisou Rekonstrukce komunikace ul. Větrné Základní rozpočtové náklady 1. Zemní práce 0 0 2. Pozemní komunikace 0 0 3. Trubní vedení 0 0 4. Dokončující konstrukce a práce 0 0 822-1 Součet 0 0

Více

SOUPIS PRACÍ. Oprava opěrné zídky v k.ú Litohlavy (SO 152) Oprava opěrné zídky v k.ú Litohlavy. Oprava opěrné zídky v k.

SOUPIS PRACÍ. Oprava opěrné zídky v k.ú Litohlavy (SO 152) Oprava opěrné zídky v k.ú Litohlavy. Oprava opěrné zídky v k. ASPE 9 Strana: 1 SOUPIS PRACÍ (SO ) Objednavatel: Zhotovitel dokumentace: Správa a údržba silnic Plzeňského kraje Valbek spol. s r.o., středisko Plzeň Základní cena: Cena celková: DPH: Cena s daní: Měrné

Více

Soupis stavebních prací, dodávek a služeb

Soupis stavebních prací, dodávek a služeb Soupis stavebních prací, dodávek a služeb Stavba : Zadavatel: Pojektant: Chodník v ulici Věncova, Český Krumlov Město Český Krumlov Náměstí Svornosti 1 381 18 Český Krumlov AP2projekt s.r.o. Zátkovo nábřeží

Více

DODATEK C. 5 KE SMLOUVĚ O DÍLO

DODATEK C. 5 KE SMLOUVĚ O DÍLO KUJ1P00TNGVF DODATEK C. 5 KE SMLOUVĚ O DÍLO Č. SMLOUVY ZHOTOVITELE: 15-1/SOD/2011/010 Č. SMLOUVY OBJEDNATELE: 53574 Uzavřená dle ust. 536 a násl. obchodního zákoníku na stavbu M/345 Chotěboř - průtah,

Více

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TEHNIKÉ V PRAZE DIPLOMOVÁ PRÁE FAKULTA STAVEBNÍ K136 - KATEDRA SILNIČNÍH STAVEB Bc. Michaela Šamulková Ing. Michal Uhlík, PhD. 01/2018 Aspe Strana: 1 SOUPIS PRAÍ Var.1 Studie dopravního

Více

SOUHRNNÝ LIST STAVBY - REKAPITULACE NÁKLADŮ

SOUHRNNÝ LIST STAVBY - REKAPITULACE NÁKLADŮ SOUHRNNÝ LIST STAVBY - REKAPITULACE NÁKLADŮ Název stavby: Rekonstrukce mostu 2931-1 Levínská Olešnice Číslo stavby: 32 Investor (objednatel): Krajská správa silnic Libereckého kraje, příspěvková organizace

Více

REKAPITULACE. "Revitalizace Archlebových sadů - vybavenost parku a oprava chodníku v Opočenské ulici" Zadavatel:

REKAPITULACE. Revitalizace Archlebových sadů - vybavenost parku a oprava chodníku v Opočenské ulici Zadavatel: REKAPITULACE Zakázka : "Revitalizace Archlebových sadů - vybavenost parku a oprava chodníku v Opočenské ulici" Zadavatel: Město Dobruška, náměstí F.L.Věka 11, 518 01 Dobruška Cena bez DPH (Kč) DPH 21 %

Více

OTSKP-SPK - EXPERTNÍ CENY ŘSD ČR - CÚ 2011

OTSKP-SPK - EXPERTNÍ CENY ŘSD ČR - CÚ 2011 EXPERTNÍ CENY OTSKP-SPK - CÚ 01110 ÚROKY Z ÚVĚRŮ NA SLOŽENÍ JISTOTY KČ 0 Kč 01120 ÚROKY Z ÚVĚRŮ NA STAVEBNÍ VYBAVENÍ KČ 0 Kč 01211 POJIŠTĚNÍ PROVEDENÝCH PRACÍ DLE USTANOVENÍ VDP KČ 0 Kč 01212 POJIŠTĚNÍ

Více

Obec Včelná Tel./fax: Husova 212 IČO: O P R A V A P O V R C H U M K K R Á T K Á, V Č E L N Á

Obec Včelná Tel./fax: Husova 212 IČO: O P R A V A P O V R C H U M K K R Á T K Á, V Č E L N Á Obec Včelná Tel./fax: 387 250 223 Husova 212 IČO: 00245607 PSČ 373 82 DIČ: CZ00245607 obec@vcelna.cz www.vcelna.cz O P R A V A P O V R C H U M K K R Á T K Á, V Č E L N Á Základní údaje o stavbě rozsah

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina. Dodatek č. 2, akce:" II/379 Velká Bíteš - ul. Na Valech včetně OK MUDr. Jiří Běhounek, hejtman kraje

KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina. Dodatek č. 2, akce: II/379 Velká Bíteš - ul. Na Valech včetně OK MUDr. Jiří Běhounek, hejtman kraje Ikv /Ofrvi, /j, /D Kraj vysočinu 99309 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina Název dokumentu: Oprávněn/pověřen k podpisu: Dodatek č. 2, akce:" II/379 Velká Bíteš - ul. Na Valech včetně OK MUDr. Jiří Běhounek, hejtman

Více

Celkem Stavební objekt ZRN NUS Celkem bez DPH DPH vč. DPH. SO 01 - Tlaková kanalizace , , , , ,05

Celkem Stavební objekt ZRN NUS Celkem bez DPH DPH vč. DPH. SO 01 - Tlaková kanalizace , , , , ,05 Psáry - kanalizace a vodovod v ul. Nad Cihelnou Sestavení nákladů Celkem Stavební objekt ZRN NUS Celkem bez DPH DPH vč. DPH SO 01 - Tlaková kanalizace 371 407,98 40 854,88 412 262,85 86 575,20 498 838,05

Více

Dodatek č. 1 Smlouvy o dílo na provedení stavby: Rekonstrukce dvora FEI a CEMNAT č. 0704/16

Dodatek č. 1 Smlouvy o dílo na provedení stavby: Rekonstrukce dvora FEI a CEMNAT č. 0704/16 Dodatek č. 1 Smlouvy o dílo na provedení stavby: Rekonstrukce dvora FEI a CEMNAT č. 0704/16 Smluvní strany Objednatel: Právní forma: Sídlo: IČO: DIČ: Bankovní spojení: č.ú.: Zastoupená: Univerzita Pardubice

Více

POLOŽKOVÝ ROZPOČET. CENA Název položky č. pol. soustava položky jednotka jednotek jednotková celkem 1 2 3 4 5 6 7 8

POLOŽKOVÝ ROZPOČET. CENA Název položky č. pol. soustava položky jednotka jednotek jednotková celkem 1 2 3 4 5 6 7 8 Název objektu : Oprava komunikace v ul. 5. května v České Lípě Název stavby : ZŘ - Základní řešení POLOŽKOVÝ ROZPOČET Poř. Cenová Kód Měrná Počet CENA Název položky č. pol. soustava položky jednotka jednotek

Více

Silnice I/57 Hladké Životice - obchvat Most na přeložce silnic sil. I/57 v km 7,580 přes Kostelecký potok soupis prací

Silnice I/57 Hladké Životice - obchvat Most na přeložce silnic sil. I/57 v km 7,580 přes Kostelecký potok soupis prací Silnice I/57 Hladké Životice - obchvat Most na přeložce silnic sil. I/57 v km 7,580 přes Kostelecký potok soupis prací OBJ. 202 poř. výměry rozdíl kód číslo položky název položky plus mínus poznámka m.j.

Více

SOUPIS PRACÍ ASPE Stavba: MS15064 III/35847 Optimalizace průjezdného profilu podjezdů pod železniční tratí v České Třebové

SOUPIS PRACÍ ASPE Stavba: MS15064 III/35847 Optimalizace průjezdného profilu podjezdů pod železniční tratí v České Třebové ASPE 9 3.6.1.5 Stran SOUPIS PRACÍ Stavba: MS15064 III/35847 Optimalizace průjezdného profilu podjezdů pod železniční tratí v České Třebové Objekt: SO 000 Všeobecné položky Rozpočet: SO 000 Všeobecné položky

Více

ROZPOČET S VÝKAZEM VÝMĚR

ROZPOČET S VÝKAZEM VÝMĚR Montáž HSV Práce a dodávky HSV 3 253,625 1 Zemní práce 1 561,311 1 221 113107170R Odstranění podkladu pl přes 50 m2 do 200 m2 z betonu prostého tl 100 mm - vybourání krajníků m2 160,000 0,000 2 221 113107243

Více

VÝKAZ VÝMĚR ZMĚNA POPIS DATUM. Město Dvůr Králové nad Labem Náměstí T.G.Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem. Objednatel:

VÝKAZ VÝMĚR ZMĚNA POPIS DATUM. Město Dvůr Králové nad Labem Náměstí T.G.Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem. Objednatel: 03 02 01 ZMĚNA POPIS DATUM Objednatel: Město Dvůr Králové nad Labem Náměstí T.G.Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem kraj: Královéhradecký MÚ/OU: Dvůr Králové nad Labem stupeň utajení: bez utajení

Více

SOUPIS PRACÍ. ASPE 9 Firma: HBH Projekt spol. s r.o. Strana: Stavba: Zásmuky. Zásmuky, stavební úpravy. Objekt: 103

SOUPIS PRACÍ. ASPE 9 Firma: HBH Projekt spol. s r.o. Strana: Stavba: Zásmuky. Zásmuky, stavební úpravy. Objekt: 103 ASPE Firma: HBH Projekt spol. s r.o. Strana: 1 Datum: 2.7.2016 Čas: 13:01:53 SOUPIS PRACÍ 103 Místo pro přecházení v ul. Havlíčkova, varianta 1 103 Místo pro přecházení v ul. Havlíčkova, varianta 1 Objednavatel:

Více

SMLOUVA O DÍLO DODATEK Č.1

SMLOUVA O DÍLO DODATEK Č.1 SMLOUVA O DÍLO DODATEK Č.1 Objednatel: Vodárenská společnost Táborsko s.r.o. se sídlem: Kosova 2894, 390 02 Tábor IČ / DIČ: 26069539 / CZ26069539 bankovní spojení: Raiffeisenbank a.s. číslo účtu: 1142002604/5500

Více

Kraj Vysoči no. Zpracoval: OM/J.Lukáš u i / ' ' Ck yv Projednáno s: OM/E.Jozífek OM/P.Kolář

Kraj Vysoči no. Zpracoval: OM/J.Lukáš u i / ' ' Ck yv Projednáno s: OM/E.Jozífek OM/P.Kolář / w Kraj Vysoči no KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina Název dokumentu: Dodatek č.1 I SOD Oprávněn/pověřen k podpisu: Ing. Libor Joukl, náměstek hejtmana pro oblast majetku, dopravy a silničního hospodářství Schváleno:

Více

VÝKAZ VÝMĚR - POLOŽKOVÝ SOUPIS PRACÍ A DODÁVEK

VÝKAZ VÝMĚR - POLOŽKOVÝ SOUPIS PRACÍ A DODÁVEK VÝKAZ VÝMĚR - POLOŽKOVÝ SOUPIS PRACÍ A DODÁVEK Stavba : Objekt : KARLŠTEJN - REKONSTRUKCE NÁMĚSTÍ pozemek parc.č.398/1 v k.ú. Budňany, obec Karlštejn P.č. Číslo položky Název položky množství cena / Díl:

Více

SOUHRNNÝ LIST STAVBY

SOUHRNNÝ LIST STAVBY Kód: JKSO: CC-CZ: Místo: Jíloviště Datum: 12. 2. 2018 Objednatel: 00241334 Obec Jíloviště, Pražská 81, 252 02 Jíloviště Zhotovitel: Vyplň údaj Vyplň údaj Vyplň údaj Projektant: 47307218 5/13, 140 00 Praha

Více

P.Č. KCN Kód položky Popis MJ. "dlažba"33*2,0+20,5*2,0 107,000

P.Č. KCN Kód položky Popis MJ. dlažba33*2,0+20,5*2,0 107,000 Strana 1 z 5 P.Č. KCN Kód položky Popis MJ Cena celkem HSV Práce a dodávky HSV 1 Zemní práce Rozebrání dlažeb komunikací pro pěší z betonových nebo 1 221 113106121 kamenných dlaždic m2 107,000 "dlažba"33*2,0+20,5*2,0

Více

SOUPIS PRACÍ. ASPE 9 Firma: Projektová kancelář VANER s.r.o. Strana: 1. Stavba: 10-07-060. DC DZS IČ Varnsdorf Moravská most přes Mandavu

SOUPIS PRACÍ. ASPE 9 Firma: Projektová kancelář VANER s.r.o. Strana: 1. Stavba: 10-07-060. DC DZS IČ Varnsdorf Moravská most přes Mandavu ASPE 9 Firma: Projektová kancelář VANER s.r.o. Strana: 1 SOUPIS PRACÍ Objednavatel: Zhotovitel dokumentace: ěsto Varnsdorf Projektová kancelář VANER s.r.o. Základní cena: Cena celková: DPH: Cena s daní:

Více

č. pol. kod položky popis položky m.j. počet m.j. cena za m.j. cena celkem

č. pol. kod položky popis položky m.j. počet m.j. cena za m.j. cena celkem A. Akce na dopravní infrastruktuře zaměřená na zvýšení bezpečnosti dopravy a jejího zpřístupnění osobám s omezenou schopností pohybu a orientace Uznatelné položky v rámci financování SFDI č. pol. kod položky

Více

ZADÁNÍ. HSV Práce a dodávky HSV

ZADÁNÍ. HSV Práce a dodávky HSV ZADÁNÍ Stavba: Rozšíření parkoviště Na Drážce a v ul. Bezdíčkova v Pardubicích Objekt: SO 01 - Zpevněné plochy - 1. část Datum: Část: JKSO: P.Č. KCN Kód položky Zkrácený popis MJ Množství celkem Cena jednotková

Více

SO 00: Ostatní náklady

SO 00: Ostatní náklady Soupis prací a dodávek Stavba : Obnova vodovodu a kanalizace v obci Borek, ulice Dlouhá a Jabloňová Objednatel : Obec Borek u Českých Budějovic SoD změnový list č.1 Poř. Kód Popis MJ Výměra Jedn. cena

Více

Dodatek k SOD č. 1 ID č ke Smlouvě o dílo ze dne (ID smlouvy 89768) na akci

Dodatek k SOD č. 1 ID č ke Smlouvě o dílo ze dne (ID smlouvy 89768) na akci KUJIP012QT22 Dodatek k SOD č. 1 ID č. 96584 ke Smlouvě o dílo ze dne 11.3. 2016 (ID smlouvy 89768) na akci VOŠ a SRŠ Žďár nad Sázavou - oprava kanalizace a svodů" 1. Smluvní strany Objednatel: se sídlem:

Více

SOUPIS PRACÍ. ASPE 9 Strana: 1 3.6.1.4. Stavba: Paceřice - oprava místní komunikace. Objekt: Předcházení živelným pohromám.

SOUPIS PRACÍ. ASPE 9 Strana: 1 3.6.1.4. Stavba: Paceřice - oprava místní komunikace. Objekt: Předcházení živelným pohromám. ASPE 9 Strana: 1 SOUPIS PRACÍ Objednavatel: Zhotovitel dokumentace: Základní cena: 6 106 961,38 Kč Cena celková: DPH: Cena s daní: 6 106 961,38 1 282 461,89 7 389 423,27 Kč Kč Kč Měrné jednotky: Počet

Více

Položkový rozpočet. Přípojka dešťové kanalizace - Altern. napojení přepadu rybník

Položkový rozpočet. Přípojka dešťové kanalizace - Altern. napojení přepadu rybník S: Novostavba O: IO04 B R: IO04a Položkový rozpočet Domu sociálních služeb v Pacově Přípojka dešťové kanalizace - Altern. napojení přepadu rybník Altern. napojení přepadu rybníka P.č. Číslo položky Název

Více

Modernizace trati Hradec Králové Pardubice Chrudim, 2. stavba, zdvoukolejnění Opatovice nad Labem - Hradec Králové. Název stavby : Název PS,SO :

Modernizace trati Hradec Králové Pardubice Chrudim, 2. stavba, zdvoukolejnění Opatovice nad Labem - Hradec Králové. Název stavby : Název PS,SO : SO 200-81-01 Hradec Králové podjezd Gočárova, úprava studní 1 132738 HLOUBENÍ RÝH ŠÍŘ DO 2M PAŽ I NEPAŽ TŘ. I, ODVOZ DO 20KM M3 100.000 5 studní 5*(10 m * 1.0 *2.0) 2 17110 ULOŽENÍ SYPANINY DO NÁSYPŮ SE

Více

REVITALIZACE AUTOBUSOVÉHO NÁDRAŽÍ V LOVOSICÍCH

REVITALIZACE AUTOBUSOVÉHO NÁDRAŽÍ V LOVOSICÍCH ASPE 9 Firma: Strana: 1 NABÍDKOVÝ ROZPOČET SO 000 VEDLEJŠÍ A OSTATNÍ NÁKLADY 047000 Vedlejší a ostatní náklady Objednavatel: Zhotovitel dokumentace: Zhotovitel: Město Lovosice Valbek s.r.o., stř. Ústí

Více

SOUPIS PRACÍ S VÝKAZEM VÝMĚR

SOUPIS PRACÍ S VÝKAZEM VÝMĚR SOUPIS PRACÍ S VÝKAZEM VÝMĚR Stavba: PZ Kolín-Ovčáry, splašková kanalizace pro sektor F Místo: Kolín Datum: Objednavatel: Město Kolín Zhotovitel: Projektant: IKP Consulting Engineers, s r.o. Zpracovatel:

Více

Brno, Hrázní 170/1. Oprava opěrné zdi

Brno, Hrázní 170/1. Oprava opěrné zdi Příloha č. 1 smlouvy o dílo k čj. PPR-12639-12/ČJ-2012-990656 Brno, Hrázní 170/1 Oprava opěrné zdi Základní rozpočtové náklady 1. Zemní práce 190 814 0 2. Štětové stěny 208 188 0 3. Konstrukce svislé 337

Více

Položkový rozpočet Zakázka: 1 - oprava OK + lapol - nátok - plot u silnice Objednatel: Městys Strážný IČ: 00250694 Strážný 23 Strážný 384 43 DIČ: CZ00250694 Zhotovitel: STAVBY - BOKR s.r.o. IČ: 28154487

Více

SOUPIS PRACÍ. Aspe Firma: Skanska a.s. Strana: Stavba: Velké Meziříčí rekonstrukce kanalizace a vodovodu.

SOUPIS PRACÍ. Aspe Firma: Skanska a.s. Strana: Stavba: Velké Meziříčí rekonstrukce kanalizace a vodovodu. Aspe Firma: Skanska a.s. Strana: 1 SOUPIS PRACÍ SO K Vedlejší náklady - kanalizace SO K Vedlejší náklady - kanalizace Objednavatel: Zhotovitel dokumentace: Zhotovitel: Svazek vodovodů a kanalizací Žďárslo

Více

ROZPOČET S VÝKAZEM VÝMĚR

ROZPOČET S VÝKAZEM VÝMĚR Montáž 26 221 113106121 HSV Práce a dodávky HSV 3 600.86 403 734.37 407 335.23 17.318 1 Zemní práce 3 600.86 93 072.85 96 673.71 15.106 Rozebrání dlažeb nebo dílců komunikací pro pěší z betonových nebo

Více

Kraj vysočina. ORR/Fryšová

Kraj vysočina. ORR/Fryšová Kraj vysočina 102199 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina Název dokumentu: Příkazní smlouva - zajištění realizace POVV 2017. Oprávněn/pověřen k podpisu: Mgr. Pavel Pacal, náměstek hejtmana Schváleno: RK Datum:

Více

MODERNIZACE MOSTU EV.Č. 193-004 BOREK

MODERNIZACE MOSTU EV.Č. 193-004 BOREK ASPE 9 Firma: VALBEK, SPOL. S R.O. Strana: 1 SOUPIS PRACÍ SO001 DEMOLICE MOSTU EV.Č. 193-004 012001 Demolice mostu ev.č. 193-004 Objednavatel: Zhotovitel dokumentace: KSÚS KARLOVARSKÉHO KRAJE Valbek s.r.o.,

Více

SOUHRNNÝ LIST STAVBY

SOUHRNNÝ LIST STAVBY Kód: SOUHRNNÝ LIST STAVBY 2016-8-8 JKSO: CC-CZ: Místo: Datum: 05.08.2016 Objednavatel: 00300241 Obec Kobeřice Zhotovitel: 60775530 Sates Morava spol. s r.o. Projektant: Zpracovatel: Poznámka: Náklady z

Více

Položkový rozpočet stavby

Položkový rozpočet stavby Stavba: 15/0 Položkový rozpočet stavby Zhotovitel: IČO: DIČ: Objednatel: IČO: DIČ: Vypracoval: Základ pro sníženou DPH: 15 % 0,00 CZK Snížená DPH 15 % 0,00 CZK Základ pro základní DPH: 21 % 248 144,61

Více

Krycí list rozpočtu. ZTV pro výstavbu rodinných domů, lokalita U Unika v Pacově II.etapa výstavby Komentář

Krycí list rozpočtu. ZTV pro výstavbu rodinných domů, lokalita U Unika v Pacově II.etapa výstavby Komentář Číslo zakázky 00151 Komentář Zakázka Krycí list rozpočtu ZTV pro výstavbu rodinných domů, lokalita U Unika v Pacově II.etapa výstavby Popis verze DSP Komentář verze Adresa Datum zahájení Rok 2015 Datum

Více

Stavební rozpočet. Název stavby: Oprava vodovodu a výstavba kanalizace Červený Vrch Doba výstavby: Objednatel:

Stavební rozpočet. Název stavby: Oprava vodovodu a výstavba kanalizace Červený Vrch Doba výstavby: Objednatel: Stavební rozpočet Název stavby: Oprava vodovodu a výstavba kanalizace Červený Vrch Doba výstavby: Objednatel: Druh stavby a účel: oprava vodovodu Začátek výstavby: Projektant: Lokalita: Děčín Konec výstavby:

Více

SOUPIS PRACÍ. ASPE9 Strana: 1. Stavba: 2012-53. Objekt: 2012-53. Rozpočet: 2012-53 REKONSTRUKCE PODCHODU POD ULICÍ U SPOŘITELNY

SOUPIS PRACÍ. ASPE9 Strana: 1. Stavba: 2012-53. Objekt: 2012-53. Rozpočet: 2012-53 REKONSTRUKCE PODCHODU POD ULICÍ U SPOŘITELNY ASPE9 Strana: 1 SOUPIS PRACÍ Objednavatel: Zhotovitel dokumentace: Základní cena: Cena celková: DPH: Cena s daní: ěrné jednotky: Počet měrných jednotek: Náklad na měrnou jednotku: 1,00 Vypracoval zadání:

Více

komunikace část cena bez DPH DPH 21% cena s DPH Objekt: Ve Svahu 814 896,88 Kč 171 128,34 Kč 986 025,22 Kč ZRN

komunikace část cena bez DPH DPH 21% cena s DPH Objekt: Ve Svahu 814 896,88 Kč 171 128,34 Kč 986 025,22 Kč ZRN Stavba: Psáry - lokalita Stráže a Ve svahu - komunikace část cena bez DPH DPH 21% cena s DPH ZRN Celkem ZRN Objekt: Ve Svahu 814 896,88 Kč 171 128,34 Kč 986 025,22 Kč Objekt: Pod Straží 1 843 047,80 Kč

Více

HRANICE HRANICE U NOVÝCH HRADŮ ČESKÉ BUDĚJOVICE JIHOČESKÝ OBEC HRANICE. 12b ČERVENEC 2015 DOS - PDPS NAVRH / VYPRACOVAL : ZODP.

HRANICE HRANICE U NOVÝCH HRADŮ ČESKÉ BUDĚJOVICE JIHOČESKÝ OBEC HRANICE. 12b ČERVENEC 2015 DOS - PDPS NAVRH / VYPRACOVAL : ZODP. NAVRH / VYPRACOVAL : ZODP. PROJEKTANT : M.ŠLINC M.ŠLINC OBEC : OKRES : HRANICE ČESKÉ BUDĚJOVICE KÚ : KRAJ : HRANICE U NOVÝCH HRADŮ JIHOČESKÝ Zátkovo nábřeží 448/7, 370 01 České Budějovice IČ: 281 49 271,

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU ROZPOČTOVÉ NÁKLADY

KRYCÍ LIST ROZPOČTU ROZPOČTOVÉ NÁKLADY KRYCÍ LIST ROZPOČTU Objekt : Název objektu : JKSO : Park, vozovka, odvodnění, osvětlení,chodník Stavba : Název stavby : SKP : REVITALIZACE NÁVSI v Dolních Chvatlinách Projektant : Počet měrných jednotek

Více

Kód položky Popis MJ

Kód položky Popis MJ Stavba : Letovice - rekonstrukce propustku v k.ú. Babolky Objekt : SO 01 - Propustek P.Č. Kód položky Popis MJ Množství Cena jednotková 1 Zemní práce 1 111201101 Odstranění křovin a stromů průměru kmene

Více

DODATEK č. 1 SMLOUVY O DÍLO NA ZHOTOVENÍ STAVBY (PRV)

DODATEK č. 1 SMLOUVY O DÍLO NA ZHOTOVENÍ STAVBY (PRV) Č.j. objednatele: 576-2018-521101 Č.j. zhotovitele: S19-036-0015 Smluvní strany: Objednatel: Sídlo: DODATEK č. 1 SMLOUVY O DÍLO NA ZHOTOVENÍ STAVBY (PRV) Polní cesty, VHO a výsadba zeleně v k.ú. Skřípov

Více

Opravy a údržba dešťové a drenážní kanalizace - soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr

Opravy a údržba dešťové a drenážní kanalizace - soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr Stavba: Objekt: Část: Opravy a údržba dešťové a drenážní kanalizace - soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr Datum: JKSO: P.Č. předpokládané KC N Kód položky Zkrácený popis MJ množství

Více

REKAPITULACE STAVBY. Cena s DPH v CZK , ,98. Cena bez DPH. 017 Opravy a odvodnění zpevněných ploch MŠ Na Pěšině.

REKAPITULACE STAVBY. Cena s DPH v CZK , ,98. Cena bez DPH. 017 Opravy a odvodnění zpevněných ploch MŠ Na Pěšině. REKAITULACE STAVBY Kód: KSO: CC-CZ: Zadavatel: IČ: 261238 Statutární město Děčín Uchazeč: IČ: 28701101 BAJGER s.r.o. DIČ: CZ28701101 rojektant: IČ: 69288992 Vladimír Vidai DIČ: CZ5705170625 oznámka: 017

Více

KRYCÍ LIST VÝKAZU VÝMĚR. Návrh místní úpravy provozu na pozemní komunikaci zřízení přechodu pro chodce na Náměstí Míru Rychnov u Jablonce nad Nisou

KRYCÍ LIST VÝKAZU VÝMĚR. Návrh místní úpravy provozu na pozemní komunikaci zřízení přechodu pro chodce na Náměstí Míru Rychnov u Jablonce nad Nisou Akce: vypracoval: Ing. Filip Kučera a Jiří Tesař Datum: 12/2016 KRYCÍ LIST VÝKAZU VÝMĚR Návrh místní úpravy provozu na pozemní komunikaci zřízení přechodu pro chodce na Náměstí Míru Rychnov u Jablonce

Více

REKAPITULACE STAVBY Kód:

REKAPITULACE STAVBY Kód: REKAPITULACE STAVBY Kód: Stavba: KSO: Opravy chodníků Česká Lípa - ul. Pod Hůrkou, Pod Holým vrchem, Okružní, Šluknovská Místo: Datum: 21.8.2017 CC-CZ: Zadavatel: Město Česká Lípa IČ: DIČ: Uchazeč: IČ:

Více

SOUHRNNÝ LIST STAVBY - REKAPITULACE NÁKLADŮ Název stavby:

SOUHRNNÝ LIST STAVBY - REKAPITULACE NÁKLADŮ Název stavby: SOUHRNNÝ LIST STAVBY - REKAPITULACE NÁKLADŮ Název stavby: Rekonstrukce mostu ev.č.2848-1 Lomnice nad Popelkou Číslo stavby: Investor (objednatel): Krajská správa Libereckého kraje, příspěvková organizace

Více

Krajvysoana. OSV/Svarcová

Krajvysoana. OSV/Svarcová Krajvysoana 99761 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina Název dokumentu: Dodatek č. III smlouvy o poskytnutí příspěvku na vyrovnávací platbu za poskytování služeb obecného hospodářského zájmu ID ZZ01591.0095, 0109,

Více

Profil potrubí DN v mm plastové Podklad RTS, a. s.

Profil potrubí DN v mm plastové Podklad RTS, a. s. 5 ZÁSOBOVÁNÍ PLYNEM TABULKY 5.1 Trubní vedení STL 5.2 Plynovodní přípojky z trub PE délky 10 m 5.3 Plynovodní přípojky z trub PE délky 5 m 5.4 Příplatek za trasu ve vozovce 5.5 Trubní vedení STL (20 Plynovody

Více

KRYCÍ LIST VÝKAZU VÝMĚR

KRYCÍ LIST VÝKAZU VÝMĚR KRYCÍ LIST VÝKAZU VÝMĚR Stavba: REKONSTRUKCE VENKOVNÍCH ROZVODŮ VODY V AREÁLU SŠTE BRNO, OLOMOUCKÁ JKSO: CC-CZ: Místo: Datum: 16. 8. 2017 Objednatel: Zhotovitel: Projektant: Zpracovatel: D D D D Poznámka:

Více

Dodatek č. 1 ke Smlouvě o dílo č /2017/OIMH

Dodatek č. 1 ke Smlouvě o dílo č /2017/OIMH Statutární město Ostrava Dodatek ke smlouvě Dodatek č. 1 ke Smlouvě o dílo č. 10421/2017/OIMH uzavřené mezi smluvními stranami podle ust. 2586 a násl. a 2430 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Více

BŘEZINY I. ETAPA ZMĚNOVÝ LIST č. 2 REKAPITULACE

BŘEZINY I. ETAPA ZMĚNOVÝ LIST č. 2 REKAPITULACE ZMĚNOVÝ LIST č. 2 REKAPITULACE Část 1B - komunikace Rozšíření počtu parkovacích stání před MŠ (změna z podélného na kolmé stání) a výměna stávajícího betonového lapáku tuků před MŠ. Odpočet podezdívky

Více

Příloha č. 1 - Položkový soupis méněprací. Stavba: Rekonstrukce silnice II/464 Opava, ul. Bílovecká, III. etapa

Příloha č. 1 - Položkový soupis méněprací. Stavba: Rekonstrukce silnice II/464 Opava, ul. Bílovecká, III. etapa Příloha č. 1 - Položkový soupis méněprací Stavba: Rekonstrukce silnice II/464 Opava, ul. Bílovecká, III. etapa Číslo položky Název položky MJ Množství Cena / MJ Celkem SO 111 Rekonstrukce ul. Bílovecké

Více

Krycí list rozpočtu. Dopravní propojení lokality U Unika" určené pro výstavbu RD, s místní komunikací na p.p.č Komentář

Krycí list rozpočtu. Dopravní propojení lokality U Unika určené pro výstavbu RD, s místní komunikací na p.p.č Komentář Číslo zakázky 00149 Komentář Zakázka Krycí list rozpočtu Dopravní propojení lokality U Unika" určené pro výstavbu RD, s místní komunikací na p.p.č. Popis verze DSP Komentář verze Adresa Datum zahájení

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU 9-067/108/02_3 - SO.05 KOMUNIKACE, ZPEVNĚNÉ PLOCHY, CHODNÍKY. Místo: ulice Polská, Olomouc - Povel Datum: #REF!

KRYCÍ LIST ROZPOČTU 9-067/108/02_3 - SO.05 KOMUNIKACE, ZPEVNĚNÉ PLOCHY, CHODNÍKY. Místo: ulice Polská, Olomouc - Povel Datum: #REF! Strana 1 z 10 KRYCÍ LIST ROZPOČTU Stavba: Objekt: #REF! 9-067/108/02_3 - SO.05 KOMUNIKACE, ZPEVNĚNÉ PLOCHY, CHODNÍKY Místo: ulice Polská, Olomouc - Povel Datum: #REF! Objednavatel: Ateliér-r,s.r.o., uhelná

Více

REKAPITULACE STAVBY CZK ,26. Cena s DPH ,18. Cena bez DPH. Kopernikova Oprava chodníku Kopernikova 1-13 za domy.

REKAPITULACE STAVBY CZK ,26. Cena s DPH ,18. Cena bez DPH. Kopernikova Oprava chodníku Kopernikova 1-13 za domy. REKAPITULACE STAVBY Kód: Kopernikova KSO: CC-CZ: Místo: Český těšín Datum: 9.9.2016 Zadavatel: D Uchazeč: 26949890 D CZ26949890 Projektant: D Poznámka: Cena bez DPH DPH základní snížená 311 424,18 Sazba

Více

SOUHRNNÝ LIST STAVBY

SOUHRNNÝ LIST STAVBY Kód: 32/7 SOUHRNNÝ LIST STAVBY JKSO: CC-CZ: Místo: Datum: 4.06.208 Objednatel: Zhotovitel: Projektant: Zpracovatel: D D D D Poznámka: Náklady z rozpočtů Ostatní náklady ze souhrnného listu Cena bez DPH

Více

SO_01: nádraží

SO_01: nádraží SO_01: nádraží 8 889 942 001: Zemní práce 1 908 948 51. H 00572420 Osivo směs travní parková okrasná kg 1,632 115,00 188 55. H 10371500 Substrát zahradnický B VL m3 8,16 950,00 7 752 109. SP 113106511

Více

DODATEK Č. 2 KE SMLOUVĚ O DÍLO

DODATEK Č. 2 KE SMLOUVĚ O DÍLO Číslo smlouvy objednatele: SMLO-77/1073/600/20/2016 DODATEK Č. 2 KE SMLOUVĚ O DÍLO na zhotovení díla Obnova mostního příslušenství mostu ev.č. 312-006 Pastviny uzavřená ve smyslu ustanovení 2586 a následujících

Více

Rekonstrukce chodníku v ul. Bystřická od ul. Smetanova k ul. Komenského - Dubí Bystřice. Sazba daně Základ daně Výše daně 21,00%

Rekonstrukce chodníku v ul. Bystřická od ul. Smetanova k ul. Komenského - Dubí Bystřice. Sazba daně Základ daně Výše daně 21,00% REKAPITULACE STAVBY Kód: 13-2014 KSO: 822 29 CC-CZ: Zadavatel: Město Dubí Projektant: 74996410 Ing. Michal Urbanský Poznámka: Soupis prací je sestaven za využití položek Cenové soustavy ÚRS. Cenové a technické

Více

FORMULÁŘ 5 majitel HIM: SŽDC

FORMULÁŘ 5 majitel HIM: SŽDC Díl: m1 Zabezpečovací zařízení 1 141113 Protlačování potrubí metodou neřízenou, potrubí ocelové DN do 2 mm, třída vrtatelnosti III m 22,,,, 2 1431 Startovací jáma pro protlaky m3 12,,,, 3 1432 Cílová jáma

Více

Smluvní strany. bankovní spojení: Komerční banka,a.s. č.ú.: /0100 (dále jen objednatel )

Smluvní strany. bankovní spojení: Komerční banka,a.s. č.ú.: /0100 (dále jen objednatel ) NMNMSML20170404 Dodatek č.2 NMNMSML20170404 ke smlouvě o dílo uzavřené dne 20.6.2017, ve znění dodatku č.1 ze dne 3.10.2017, na provedení díla Chodník ul.petrovická, Nové Město na Moravě, 1.etapa ( dále

Více

Soupis stavebních prací, dodávek a služeb

Soupis stavebních prací, dodávek a služeb Soupis stavebních prací, dodávek a služeb Stavba : Zadavatel: Pojektant: Chodník směr Dubné - Čakov, Dubné Obec Dubné Dubné 60 373 84 Dubné AP2projekt s.r.o. Zátkovo nábřeží 448/7 370 01 České Budějovice

Více

Slepý rozpočet. Rozpočtové náklady. Cena za objekt celkem: TATRADOMY - KANALIZACE JKSO: REKONSTRUKCE KANALIZAČNÍ STOKY SKP: TATRADOMY - KANALIZACE

Slepý rozpočet. Rozpočtové náklady. Cena za objekt celkem: TATRADOMY - KANALIZACE JKSO: REKONSTRUKCE KANALIZAČNÍ STOKY SKP: TATRADOMY - KANALIZACE Slepý rozpočet Rozpočet: Stavba: Název objektu: Název stavby: JKSO: SKP: Projektant: MJ: Počet měrných jednotek: 0,0000 Objednatel: Náklady na MJ: Počet listů: 6 Zakázkové číslo: Zpracovatel projektu:

Více

OTSKP-SPK, aktualizace 2017 SEZNAM ZMĚN

OTSKP-SPK, aktualizace 2017 SEZNAM ZMĚN SFDI Únor 2017 strana 1 SFDI Únor 2017 strana 2 Aktualizace oborového třídníku a expertních cen položek oborového třídníku stavebních konstrukcí a prací u staveb pozemních komunikací Jako základ pro zpracování

Více

DODATEK Č. 2. ke Smlouvě o dílo ze dne pro zhotovení stavby Rekonstrukce ulice Kroková 2. etapa, Třeboň

DODATEK Č. 2. ke Smlouvě o dílo ze dne pro zhotovení stavby Rekonstrukce ulice Kroková 2. etapa, Třeboň DODATEK Č. 2 ke Smlouvě o dílo ze dne 08.06.2018 pro zhotovení stavby Rekonstrukce ulice Kroková 2. etapa, Třeboň Číslo smlouvy objednatele: 750/4708/18 Číslo zakázky zhotovitele: 2018-022 Smluvní strany

Více

6. PRŮMĚRNÉ CENY VYBRANÝCH STAVEBNÍCH PRACÍ Average prices of selected Construction works

6. PRŮMĚRNÉ CENY VYBRANÝCH STAVEBNÍCH PRACÍ Average prices of selected Construction works Average s of selected Construction works Average 001 Odstranění travin a křovin, kácení stromů a odstranění pařezů m 2 1 odstranění porostu 35,54 31,10 001 Odstranění travin a křovin, kácení stromů a odstranění

Více

DODATEK Č. 3. ke Smlouvě o dílo ze dne pro zhotovení stavby Rekonstrukce ulice Kroková 2. etapa, Třeboň"

DODATEK Č. 3. ke Smlouvě o dílo ze dne pro zhotovení stavby Rekonstrukce ulice Kroková 2. etapa, Třeboň DODATEK Č. 3 ke Smlouvě o dílo ze dne 08.06.2018 pro zhotovení stavby Rekonstrukce ulice Kroková 2. etapa, Třeboň" Číslo smlouvy objednatele: 750/4708/18 Číslo zakázky zhotovitele: 2018-022 Smluvní strany

Více

Studie návrhu realizace etapy protipovodňových opatření města Brna v lokalitě Sokolova- Vomáčkova Studie

Studie návrhu realizace etapy protipovodňových opatření města Brna v lokalitě Sokolova- Vomáčkova Studie Listopad 2017 Studie návrhu realizace etapy protipovodňových opatření města Brna v lokalitě Sokolova- Vomáčkova Studie D. ORIENTAČNÍ PROPOČET NÁKLADŮ Objednatel: Statutární město Brno PROPOČET NÁKLADŮ

Více