Všeobecné obchodní podmínky Jazyková škola ComPass. Výklad pojmů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Všeobecné obchodní podmínky Jazyková škola ComPass. Výklad pojmů"

Transkript

1 Všeobecné obchodní podmínky Jazyková škola ComPass I. Výklad pojmů 1.1. VOP Všeobecné obchodní podmínky upravující práva a povinnosti Jazykové školy ComPass a klienta, které plynou z uzavřené smlouvy o poskytnutí služeb, tyto VOP jsou nedílnou součástí uzavíraných smluv mezi Jazykovou školou ComPass a klientem. Vedlejší ujednání jsou platná pouze v písemné formě a v případě sjednání zvláštních podmínek platí tyto VOP jako další v pořadí za sjednanými zvláštními podmínkami Jazyková škola ComPass Bc. Pavlína Kutrová, IČO , s místem podnikání Olomouc, Čapka Choda 378/ Kurz - klientem zvolená výuka jazyka ve skupinovém kurzu pro veřejnost v daném čase dle aktuální nabídky Jazykové školy ComPass pro příslušné období nebo individuální kurz zvlášť smluvený s Jazykovou školou ComPass Zahájení kurzu kurz je zahájen první výukovou lekcí daného kurzu Klient fyzická osoba, jež uzavřel s Jazykovou školou ComPass Smlouvu za účelem studia zvoleného jazyka Smlouva smlouva o poskytnutí služeb uzavřená mezi Jazykovou školou ComPass a klientem, jejímž předmětem je povinnost Jazykové školy ComPass poskytnout klientovi výuku zvoleného jazyka ve smluveném rozsahu (kurz) a povinnost klienta za výuku zvoleného jazyka uhradit smluvenou cenu. II. Obecné zásady Jazykové školy ComPass 2.1. Jazyková škola ComPass je oprávněna objednávku klienta s ohledem na kapacitní důvody odmítnout, klient nemá nárok na náhradu škody, která by mu takovýmto odmítnutím vznikla Přihlášením do jazykového kurzu jakéhokoliv typu a úrovně, který je organizován Jazykovou školou ComPass klient stvrzuje, že souhlasí se způsobem výuky Jazykové školy ComPass a že se seznámil s popisem daného kurzu, včetně nabízeného úrovnostního stupně Klient bere na vědomí, že v případě, kdy se do jím vybraného kurzu přihlásí do jeho plánovaného začátku méně než čtyři studenti, kurz se neuskuteční. V takovémto případě bude klientovi nabídnuta možnost

2 pokračovat v kurzu s jinou skupinou na stejné vědomostní úrovni (pokud takováto skupina v Jazykové škole ComPass exituje) či mu bude vrácena plná výše uhrazené ceny, jakákoliv další náhrada klientovi nenáleží Jazykový škola si vyhrazuje právo na změnu v kurzech (změna učební osnovy, změnu učebny, změna výukového materiálu, přesunutí, zrušení hodiny, apod.) a zároveň si vyhrazuje právo na zrušení kurzu, případně jeho části. Dojde-li ke změně kurzu nebo k jeho zrušení, bude klient o této skutečnosti neprodleně informován. V případě zrušení kurzu nebo jeho části Jazykovou školou ComPass, vzniká klientovi nárok na vrácení poměrné části uhrazené ceny V případě, že klient bude oprávněně požadovat vrácení celé či poměrné části uhrazené ceny prostřednictvím bankovního převodu, bude mu tato cena převedena na jeho bankovní účet do 14 dnů od písemného sdělení takovéhoto požadavku. III. Uzavření Smlouvy 3.1. Přihlášku do kurzu je klient oprávněn vyplnit následujícím způsobem: prostřednictvím elektronického formuláře Přihlášky na webových stránkách vyplněním tištěné přihlášky v Jazykové škole ComPass a jejím osobním odevzdání v kanceláři v Jazykové školy ComPass Odesláním elektronického formuláře či odevzdáním tištěné přihlášky kanceláři v Jazykové školy ComPass klient stvrzuje, že se seznámil s těmito VOP, že jim porozuměl a že s nimi plně souhlasí Není-li domluveno jinak, je Smlouva uzavřena dnem, kdy Jazyková škola ComPass přijme vyplněnou přihlášku klientem a potvrdí její přijetí Smlouva je uzavírána na dobu určitou, a to na dobu délky kurzu dle rozpisu kurzů Klient má právo jednostranně písemně odstoupit od Smlouvy uzavřené prostředkem komunikace na dálku (tj. prostřednictvím elektronického formuláře Přihlášky na webových stránkách a to ve lhůtě čtrnácti dnů ode dne uzavření Smlouvy. V případě odstoupení od smlouvy klientem podle tohoto odstavce, vrátí Jazyková škola ComPass klientovi cenu služby do čtrnácti dnů po doručení písemného odstoupení od smlouvy Jazykové škole ComPass, byla-li již zaplacena Odešle-li klient přihlášku do kurzu, resp. dojde-li k uzavření Smlouvy ve lhůtě čtrnácti dnů, případně lhůtě kratší jak čtrnáct dnů přede dnem počátku kurzu, udílí odesláním své přihlášky výslovný souhlas se započetím poskytování služeb v této lhůtě.

3 IV. Cena kurzů a platební podmínky 4.1. Cena kurzu se odvíjí od aktuálního ceníku jednotlivých kurzů Jazykové školy ComPass, když aktuálně platný ceník je uveřejněn u jednotlivých kurzů na webových stránkách a na tištěné přihlášce Klient se zavazuje uhradit cenu kurzu po obdržení zálohové faktury ve zde stanoveném datu splatnosti, a to buď bankovním převodem na bankovní účet Jazykové školy ComPass č. účtu: /5500 pod variabilním symbolem platby, kterým je číslo zálohové faktury, nebo v hotovosti v kanceláři Jazykové školy ComPass Neuhradí-li klient cenu kurzu ve lhůtě dle odst VOP, zavazuje se uhradit Jazykové škole ComPass kromě zákonného úroku z prodlení i smluvní pokutu ve výši 0,1% z dlužné částky za každý byť jen započatý den prodlení. V. Práva a povinnosti smluvních stran 5.1. V případě neúčasti na výuce z důvodů ze strany klienta, které Jazyková škola ComPass nemohla ovlivnit, nevzniká klientovi nárok na náhradu takto zameškaného vyučování. V odůvodněném případě (např. absence na základě předloženého lékařského potvrzení) bude klientovi nabídnuta možnost nahradit si zmeškané hodiny v jiném kurzu na stejné úrovni, pokud takový kurz existuje Pokud se klient nezúčastní první ani druhé výukové hodiny kurzu bez řádné omluvy, vyhrazuje si Jazyková škola ComPass právo obsadit dané místo jiným klientem Jazyková škola ComPass negarantuje výuku kurzu stanoveným lektorem. V případě, že je nutná změna lektora, bude tento vždy kvalitativně odpovídat původně plánovanému lektorovi Když se klient dostaví pozdě na určený čas začátku kurzu, doba trvání kurzu se o takto zmeškaný čas neprodlužuje Jazyková škola ComPass si vyhrazuje právo na zrušení výuky. Pokud k takovémuto zrušení výuky dojde, je Jazyková škola ComPass povinna klientům poskytnout náhradní termín V případě neodučení výuky z důvodu nemoci lektora bude dle dohody s účastníky kurzu poskytnuta odpovídající náhrada.

4 5.7. Klient odpovídá Jazykové škole ComPass za škodu na majetku, resp. vybavení Jazykové školy ComPass, způsobené svým jednáním. Náhradu takto způsobené škody je klient povinen uhradit Jazykové škole ComPass nejpozději do 5 dnů ode dne, kdy byl k náhradě škody písemně vyzván Osvědčení o absolvování kurzu bude klientovi vydáno na základě jeho písemné nebo ústní žádosti. Osvědčení bude Jazykovou školou ComPass vydáno na základě účasti na alespoň 75% lekcí nebo na základě úspěšně složeného závěrečného testu Klient bere na vědomí, že jakékoliv výukové materiály poskytnuté ze strany Jazykové školy ComPass jsou předmětem práv duševního vlastnictví. Klient bere na vědomí, že s výukovými materiály musí nakládat v souladu se zák. č. 121/2000 Sb., o právu autorském, o právech souvisejících s právem autorským a o změně některých zákonů (autorský zákon). VI. Odstoupení od Smlouvy 6.1. Klient může od přihlášení do kurzu odstoupit písemnou formou do uplynutí lhůty pro řádné zaplacení ceny kurzu dle čl VOP V případě, že klient odstoupí od Smlouvy více než 5 pracovních dnů před zahájením kurzu, bude mu vráceno 50% z ceny kurzu. V případě, že klient odstoupí od Smlouvy méně než 5 a více než 1 pracovní den před zahájením kurzu, bude mu vráceno 25 % z ceny kurzu. Dojde-li k odstoupení od smlouvy po zahájení příslušného kurzu, nebude klientovi ze strany Jazykové školy ComPass cena kurzu vrácena Klient není oprávněn odstoupit od Smlouvy v případě, kdy Jazyková škola ComPass poskytla služby dle Smlouvy před uplynutím lhůty pro odstoupení dle této Smlouvy. Poskytnutím služby se s odvoláním na čl VOP rozumí i to, že v kurzu, do něhož se klient přihlásil, proběhla po uzavření Smlouvy výuková lekce, byť se této klient fyzicky neúčastnil. 6.4 Jazyková škola ComPass může z důvodu nenaplnění kapacity kurzu od Smlouvy odstoupit Jazyková škola ComPass si vyhrazuje právo odstoupit od Smlouvy a zrušit bez náhrady účast klienta v kurzu také v případě, pokud svým chováním ohrozí majetek nebo zdraví ostatních účastníků kurzu, jazykové školy nebo jejích zaměstnanců a pedagogů nebo bude závažným způsobem narušovat průběh kurzu Jazyková škola ComPass je oprávněna odstoupit od Smlouvy i v případě, že klient neuhradí sjednanou cenu za kurz řádně a včas. Tím není dotčeno její právo dle čl VOP.

5 6.7. Odstoupení od Smlouvy je klient povinen zaslat v písemné podobě Jazykové škole ComPass, a to s uvedením svých údajů (jméno, příjmení, trvalé bydliště, datum narození), označením kurzu, do kterého se klient přihlásil a s volbou způsobu úhrady vrácené ceny kurzu (pokud na vrácení ceny kurzu či její části vznikl klientovi nárok) V případě, že klient dle tohoto článku VOP odstoupí od Smlouvy, vrátí mu Jazyková škola ComPass cenu kurzu či její část (vznikl-li na to klientovi nárok) do čtrnácti dnů od doručení přípisu vyjadřujícího odstoupení od Smlouvy klientem, a to platebním prostředkem, který si klient zvolil. Nezvolí-li si klient způsob úhrady, je Jazyková škola ComPass stejným platebním prostředkem, který byl použit klientem k úhradě ceny kurzu. VII. Ochrana osobních údajů 7.1. Při uzavírání Smlouvy je Klient povinen sdělit své osobní a jiné údaje uvedené ve formuláři přihlášky, (dále jen údaje ), v opačném případě má Jazyková škola ComPass právo uzavření Smlouvy odmítnout a přihlášku neakceptovat. Veškeré údaje, které Jazyková škola ComPass od klienta získá v souvislosti s uzavřením Smlouvy, s poskytováním služeb či od třetích subjektů, budou zpracovány a bude s nimi nakládáno v souladu s právními předpisy upravujícími ochranu osobních údajů. Údaje Klienta budou Jazykovou školou ComPass využívány za účelem plnění Smlouvy, případně k dalším účelům uvedeným níže v těchto VOP Jazyková škola ComPass není oprávněna poskytnout údaje klienta třetím osobám Klient odesláním, resp. osobním předáním přihlášky dává Jazykové škole ComPass souhlas s využitím svých údajů (včetně údajů získaných v souvislosti s poskytováním služeb a údajů poskytnutých klientem Jazykovou školou ComPass v rámci marketingových průzkumů) k obchodním a marketingovým účelům Jazykové školy ComPass, včetně provádění průzkumu trhu. Klient dále dává Jazykové škole ComPass výslovný souhlas s užitím své adresy, telefonních čísel a elektronické adresy pro účely telemarketingu a zasílání obchodních sdělení či propagačních materiálů, a to prostřednictvím SMS a MMS zpráv, elektronické pošty či písemně Klient je oprávněn výše uvedený souhlas kdykoliv písemně odvolat. VIII. Závěrečná ustanovení 8.1. VOP, ceník a rozvrhy kurzů jsou k dispozici v sídle Jazykové školy ComPass a na webový stránkách

6 8.2. Vyplněním přihlášky do kurzu klient potvrzuje, že se seznámil s těmito VOP, ceníkem a rozvrhem kurzů a že s nimi souhlasí. V případě rozporu mezi VOP, ceníkem, rozvrhem a jakoukoliv jinou informací poskytnutou Jazykovou školou ComPass, mají přednost tyto VOP, ceník a rozvrhy kurzů V případě, že je nebo se stane některé z ustanovení těchto VOP neplatné, neúčinné nebo nevykonatelné, nebude tím dotčena platnost, účinnost a vykonatelnost ostatních smluvních ujednání. Smluvní strany jsou si povinny poskytnout vzájemnou součinnost k tomu, aby neplatné, neúčinné nebo nevykonatelné ustanovení bylo nahrazeno takovým ustanovením platným, účinným a vykonatelným, které v nejvyšší možné míře zachovává ekonomický účel zamýšlený neplatným, neúčinným nebo nevykonatelným ustanovením. To samé platí i pro případy smluvně neupravené Pokud tyto VOP nestanoví jinak, řídí se právní vztahy mezi smluvními stranami platnými předpisy České republiky Znění těchto VOP je pro smluvní strany závazné. Znění VOP je zveřejněno na webových stránkách Jazykové školy ComPass a dále je dostupné v Jazykové škole ComPass Jazyková škola ComPass si vymiňuje právo učinit jakoukoli změnu či doplnění obsahu těchto VOP, když každá změna či doplnění nabývá platnosti a účinnosti dnem zveřejnění změněných VOP. V případě nesouhlasu klienta se změnou obsahu těchto VOP, která zasahuje do práv a povinností ze smluvního vztahu Klienta a Jazykové školy ComPass, má klient právo takovou změnu odmítnout, a zároveň Jazyková škola ComPass má povinnost klienta o takovéto změně včas poučit Tyto VOP nabývají platnosti a účinnosti dnem

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY CENTRUM JAZYKŮ

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY CENTRUM JAZYKŮ VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY CENTRUM JAZYKŮ I. Výklad pojmů 1.1. VOP Všeobecné obchodní podmínky upravující práva a povinnosti Centra jazyků a klienta, jež plynou z uzavřené smlouvy o poskytnutí služeb.

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY EVERMORE - jazyková škola s.r.o. INDIVIDUÁLNÍ VÝUKA

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY EVERMORE - jazyková škola s.r.o. INDIVIDUÁLNÍ VÝUKA TENTO SOUBOR OBSAHUJE OBCHODNÍ PODMÍNKY 3 SUBJEKTŮ A TO EVERMORE - jazyková škola s.r.o. - individuální výuka, str. 1-2 EVERMORE - language school s.r.o. - skupinové kurzy a kurzy pro veřejnost, str. 3-4

Více

Obchodní podmínky. Delta School Prague

Obchodní podmínky. Delta School Prague Obchodní podmínky Delta School Prague I. Úvodní ustanovení Tyto obchodní podmínky vydané na základě 273 zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník a 53a zákona č. 40/1964, Občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

Všeobecné obchodní podmínky studia PaulusYoga (dále jen VOP )

Všeobecné obchodní podmínky studia PaulusYoga (dále jen VOP ) Všeobecné obchodní podmínky studia PaulusYoga (dále jen VOP ) Vymezení základních pojmů: Poskytovatel - (dále jen,,mgr. Kristýna Paulus ), IČO 71311335, sídlem, K Hájovně 129/36, 142 00 Praha 12. Klient

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro poskytování vzdělávacích programů

Všeobecné obchodní podmínky pro poskytování vzdělávacích programů Všeobecné obchodní podmínky pro poskytování vzdělávacích programů upravující smluvní vztahy mezi společností ITC International TEFL Certificate s.r.o. coby dodavatelem služeb, resp. vzdělávacích programů

Více

Obchodní podmínky NaLékařskou.cz

Obchodní podmínky NaLékařskou.cz Obchodní podmínky NaLékařskou.cz 1. O projektu NaLékařskou.cz je projektem společnosti Gabra vzdělávání s.r.o. (dále jen poskytovatel ). Cílem projektu je především připravit návštěvníka kurzu k přijímacím

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky I. Obecná ustanovení 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky tvoří nedílnou součást smlouvy o absolvování jazykového kurzu (dále jen smlouva ) uzavřené mezi společností (jazykovou

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 1. Úvodní ustanovení 1.1 V souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění vydává společnost REDVEL s.r.o. tyto obchodní

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015 Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015 1. Úvodní ustanovení 1.1 V souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění vydáváme tyto obchodní podmínky, jež jsou

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Účinné od 1. 4. 2015 Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen podmínky ) upravují vztahy vznikající mezi poskytovatelem a objednavatelem při objednávání a poskytování vzdělávacích

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Good Memory, s.r.o. IČ: 07228295 Na Výspě 1823/62, 147 00 Praha 4 - Braník (dále v textu jako Dodavatel ) čl. I. Úvodní ustanovení 1.1. Všeobecné obchodní podmínky (dále jen

Více

Vzdělávací značka mudrstart pořádá tzv. kurzy, workshopy a besedy, také je majitelem vzdělávací aplikace:

Vzdělávací značka mudrstart pořádá tzv. kurzy, workshopy a besedy, také je majitelem vzdělávací aplikace: Obchodní podmínky 1. Značka Scintio s.r.o., používající značku Mudrstart (dále jen "Mudrstart"), je společnost, která mimo jiné připravuje studenty k přijímacím zkouškám na vysoké školy, přičemž tyto podmínky

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY Česká asociace studentů psychologie, z. s. Šlechtitelů 813/21, Olomouc - Holice, PSČ 779 00 IČO: 26530694 Vedený pod spisovou značkou L 5136 u Krajského soudu v Ostravě 1. ÚVODNÍ

Více

Všeobecné obchodní podmínky.

Všeobecné obchodní podmínky. Všeobecné obchodní podmínky. 1.1. Tento dokument obsahuje Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP) jazykové školy Jazykové studio Karlov, se sídlem provozovny v ulici Školní 2147, který je vedený pod

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Všeobecná ustanovení 1.1 Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) upravují smluvní vztah mezi stranami a jsou nedílnou součástí smlouvy o poskytování služeb (dále jen Smlouva ), jejímž předmětem

Více

Avelingua Specialista na francouzštinu

Avelingua Specialista na francouzštinu Avelingua Specialista na francouzštinu Obchodní podmínky Avelingua Platné od 1. 4. 2015 1. Preambule Pořadatelem jazykových kurzů je Mgr. Eva Klánová - Avelingua, IČ: 71067272, se sídlem Mezipolí 1299/11,

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Příměstské tábory Smluvní strany Jazykovou školou ATES language s.r.o. se pro účely těchto obchodních podmínek rozumí jazyková škola ATES language s.r.o. se sídlem Prorektorská

Více

Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map

Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map provozovaného MgA. Annou Štysovou, podnikající na základě živnostenského oprávnění, místem podnikání Střelecká 801, 500 02 Hradec Králové, IČ: 88831400

Více

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s.

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. čl. I Předmět všeobecných podmínek 1. Hotel Termal Mušov, a.s., Husova 200/16, Brno, PSČ 602 00, IČO: 27713229, zapsaná v OR KS v Brně, spis. značka

Více

Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity

Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity Tyto obchodní podmínky upravují registraci a úhradu účastnických poplatků prostřednictvím registračního systému Právnické

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APLIKACE LEADY, MERK

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APLIKACE LEADY, MERK VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APLIKACE LEADY, MERK Tento dokument obsahuje VOP aplikací společnosti Imper CZ, s.r.o. Autorská práva k tomuto dokumentu vlastní předkladatel, tedy společnost IMPER CZ, s.r.o.

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 DEFINICE POJMŮ Není-li výslovně stanoveno jinak, mají pojmy s velkým počátečním písmenem obsažené v těchto VOP nebo ve Smlouvě o Půjčce následující význam: 1.1 Dlužník znamená

Více

Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o.

Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o. Všeobecné smluvní podmínky služeb společnosti Úspěšný web s.r.o. I. Úvodní ustanovení I.1 Provozovatel obchodní společnost Úspěšný web s.r.o. se sídlem Rakovník, Sportovní 99, PSČ 269 01 IČ: 242 09 007

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1. CELOROČNÍ KURZY 1.2. INTENZIVNÍ KURZY 1.3. WORKSHOPY A SEMINÁŘE

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1. CELOROČNÍ KURZY 1.2. INTENZIVNÍ KURZY 1.3. WORKSHOPY A SEMINÁŘE OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Společnost NEJEN NA MEDICÍNU (dále jen NNM ) ve službách Celoročních kurzů, Intenzivních kurzů, Individuálních konzultací, besed, workshopů a seminářů v předmětech

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. ke smlouvám o zajišťování vzdělávacích akcí

OBCHODNÍ PODMÍNKY. ke smlouvám o zajišťování vzdělávacích akcí V Praze dne 1. března 2014 OBCHODNÍ PODMÍNKY ke smlouvám o zajišťování vzdělávacích akcí 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) AKADEMIE MANAGEMENTU A KOMUNIKACE,

Více

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s.

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. čl. I Předmět všeobecných podmínek 1. Hotel Termal Mušov, a.s., Husova 200/16, Brno, PSČ 602 00, IČO: 27713229, zapsaná v OR KS v Brně, spis. značka

Více

Obchodní podmínky Avelingua

Obchodní podmínky Avelingua Obchodní podmínky Avelingua Platné od 17. 5. 2016 1. Preambule Pořadatelem jazykových kurzů je Mgr. Eva Klánová - Avelingua, IČ: 71067272, se sídlem Mezipolí 1299/11, Praha 4 (dále jen Avelingua ). Tyto

Více

Společnost HANNAH Group s.r.o. zapsaná v OR vedeném Městským soudem v. Praze v oddíle C, vložka č. 146627, nebo společnost HANNAH SCHOOL s.r.o.

Společnost HANNAH Group s.r.o. zapsaná v OR vedeném Městským soudem v. Praze v oddíle C, vložka č. 146627, nebo společnost HANNAH SCHOOL s.r.o. HANNAH Group s.r.o. HANNAH SCHOOL s.r.o. Husova 48, 28002 Kolín 1 Husova 48, 28002 Kolín 1 DIČ: CZ28507363 DIČ: CZ29058732 Společnost HANNAH Group s.r.o. zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze v

Více

Ovčárecká 402, Kolín 2 Ovčárecká 402, Kolín 2

Ovčárecká 402, Kolín 2 Ovčárecká 402, Kolín 2 HANNAH Group s.r.o. HANNAH SCHOOL s.r.o. Ovčárecká 402, 28002 Kolín 2 Ovčárecká 402, 28002 Kolín 2 DIČ: CZ28507363 DIČ: CZ29058732 Společnost HANNAH Group s.r.o. zapsaná v OR vedeném Městským soudem v

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PRODEJ VSTUPENEK

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PRODEJ VSTUPENEK OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PRODEJ VSTUPENEK 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky a reklamační řád (dále jen obchodní podmínky ) vymezují a upřesňují práva a povinnosti Party Kýbl a kupujícího

Více

Všeobecné obchodní podmínky služby APEX Solutions platné od 1.11.2011

Všeobecné obchodní podmínky služby APEX Solutions platné od 1.11.2011 Všeobecné obchodní podmínky 1. Všeobecná ustanovení 1.1 Společnost QuickCode s.r.o., se sídlem Praha 5, Smíchov, Nádražní 349/3, PSČ 150 00, IČO: 278 89 181, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY pro poskytování služeb a zboží společností CONSITE, s.r.o. znění účinné od 1. 1. 2011 1. Předmět Všeobecných obchodních podmínek 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Všeobecná ustanovení 1.1 Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) upravují smluvní vztah mezi stranami a jsou nedílnou součástí smlouvy o poskytování služeb (dále jen Smlouva ), jejímž předmětem

Více

Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Rifetech s.r.o. II. Sdělení před uzavřením smlouvy

Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Rifetech s.r.o. II. Sdělení před uzavřením smlouvy Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Tyto Obchodní podmínky (dále jen OP ) upravují vztahy mezi smluvními stranami kupní smlouvy, kdy na jedné straně je společnost Rifetech s.r.o., IČ: 05056896, se

Více

Výuka anglického jazyka

Výuka anglického jazyka STANISLAVA MARIAŠOVÁ, MBA Výuka anglického jazyka Verze 2-2015 Článek I ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. výuky anglického jazyka, pořadatel Stanislava Mariašová, MBA, místo podnikání Praha 6 PSČ 161 00 - Liboc, U

Více

Všeobecné obchodní podmínky Japonského centra Brno

Všeobecné obchodní podmínky Japonského centra Brno Všeobecné obchodní podmínky Japonského centra Brno Obsah 1. POJMY A DEFINICE 2. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 3. POSKYTOVANÉ SLUŽBY 3.1. JAZYKOVÉ KURZY 3.2. REGISTRACE NA ZKOUŠKU JLPT 4. OBJEDNÁVKOVÝ FORMULÁŘ A OBJEDNÁVKA

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, identifikační číslo: obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, 147 00 identifikační číslo: 24302058 OBCHODNÍ PODMÍNKY zapsané v obchodním rejstříku vedeném v Městský soud v Praze, odd. vložka:

Více

Všeobecné obchodní podmínky.

Všeobecné obchodní podmínky. Všeobecné obchodní podmínky. 1.1. Tento dokument obsahuje Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP) subjektu Little People English CLub, který je vedený pod společností Little people club, Na Karlově

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PRÁVNÍ RADY uzavřená v souladu s ust. 269 odst. 2 obchodního zákoníku

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PRÁVNÍ RADY uzavřená v souladu s ust. 269 odst. 2 obchodního zákoníku SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PRÁVNÍ RADY uzavřená v souladu s ust. 269 odst. 2 obchodního zákoníku Smluvní strany si touto smlouvou sjednávají podmínky poskytnutí odborné informace právní rady. Smlouva o poskytnutí

Více

Obchodní podmínky pro prodej vstupenek

Obchodní podmínky pro prodej vstupenek sídlo: Seifertova 571/5, 130 00 Praha 3 zápis společnosti v OR: Městský soud v Praze, spis. zn. C 236831 IČ: 03955354, DIČ CZ03955354 tel.: +420 777 200 258 e mail: mproductions@mproductions.cz www.mightysounds.cz

Více

kupující ) prostřednictvím internetového obchodu prodávajícího, nebo prostřednictvím jiné formy vzájemné domluvy.

kupující ) prostřednictvím internetového obchodu prodávajícího, nebo prostřednictvím jiné formy vzájemné domluvy. OBCHODNÍ PODMÍNKY Společnost Profea Educational s.r.o. se sídlem třída Kpt. Jaroše 1922/3, Černá Pole, 60200 Brno, IČO: 2233401, zapsána v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl C,

Více

Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích. pořádaných spolkem Cooltaborz.s.

Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích. pořádaných spolkem Cooltaborz.s. Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích pořádaných spolkem Cooltaborz.s. Cooltabor, z. s. tel.: 776 263 019, tel.: 775 649 056 Skalice 111, 671 71 email: info@cooltabor.cz web: www.cooltabor.cz

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o. Obchodní společnost KUBYX trade s.r.o. je zhotovitelem potisků na textilie, v rámci této své činnosti poskytuje kupujícím buď pouze

Více

Obchodní podmínky společnosti Realitní kuchařka s.r.o., IČ: 04198948, se sídlem Holandská 630/11, 101 00, Praha 10

Obchodní podmínky společnosti Realitní kuchařka s.r.o., IČ: 04198948, se sídlem Holandská 630/11, 101 00, Praha 10 Obchodní podmínky společnosti Realitní kuchařka s.r.o., IČ: 04198948, se sídlem Holandská 630/11, 101 00, Praha 10 Tyto obchodní podmínky jsou nedílnou součástí kupní smlouvy a platí pro nákup v internetovém

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o. se sídlem Hekrova 805/25, Praha 4

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o. se sídlem Hekrova 805/25, Praha 4 OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o. se sídlem Hekrova 805/25, 149 00 Praha 4 identifikační číslo: 471 22 099 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského

Více

Byznys & Trade Solutions Point s.r.o.

Byznys & Trade Solutions Point s.r.o. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Byznys & Trade Solutions Point s.r.o. platné od 29. 4. 2015 Autorská práva k tomuto dokumentu vlastní společnost Byznys & Trade Solutions Point s.r.o. a tento dokument

Více

1.2 Kupující je fyzická či právnická osoba, která uzavírá s prodávajícím kupní smlouvu prostřednictvím internetového obchodu prodávajícího.

1.2 Kupující je fyzická či právnická osoba, která uzavírá s prodávajícím kupní smlouvu prostřednictvím internetového obchodu prodávajícího. OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 Všeobecná ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) Barbora Michálková Fialová, IČO: 74933566, se sídlem Na Draškách 323, Dobřejovice, 251 01 (dále jen prodávající

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti NT Vision s.r.o., se sídlem Modřanská 496/96a, 147 00 Praha 4, identifikační

Více

Obchodní podmínky a reklamační řád

Obchodní podmínky a reklamační řád Obchodní podmínky a reklamační řád 1) OBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ Tyto obchodní podmínky platí pro poskytování služeb a prodej zboží na internetovém portálu www.cstzb.cz. Podmínky blíže vymezují

Více

Všeobecné obchodní podmínky firmy JOPECO spol. s r.o.

Všeobecné obchodní podmínky firmy JOPECO spol. s r.o. Všeobecné obchodní podmínky firmy JOPECO spol. s r.o. 1.Výklad pojmů 1.1. Prodávající - JOPECO spol.s r.o., IČ:25252135, se sídlem U Cihelny 1751, 547 01 Náchod, zapsaný v obchodním rejstříku Krajského

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Obchodní společnost: Závlahy-Labe s.r.o. Se sídlem: Travčice 50, Litoměřice 41201 Identifikační číslo: 25029029 Zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ústi

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ VEŘEJNĚ DOSTUPNÝCH SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ VEŘEJNĚ DOSTUPNÝCH SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ VEŘEJNĚ DOSTUPNÝCH SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ uzavřená podle zákona č. 127/2005 Sb. o elektronických komunikacích, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Smlouva ) SMLUVNÍMI

Více

1.2. Pro účely těchto Podmínek pronájmu mají níže uvedené termíny uváděné s velkým počátečním písmenem následující význam:

1.2. Pro účely těchto Podmínek pronájmu mají níže uvedené termíny uváděné s velkým počátečním písmenem následující význam: PODMÍNKY PRONÁJMU MANIPULAČNÍ TECHNIKY společnosti Simple Lift s.r.o., sídlem Kšírova 497/122, Horní Heršpice, 619 00 Brno, IČO 04352246, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ke smlouvám na dodávku služeb spojených se vzděláváním zaměstnanců

OBCHODNÍ PODMÍNKY ke smlouvám na dodávku služeb spojených se vzděláváním zaměstnanců OBCHODNÍ PODMÍNKY ke smlouvám na dodávku služeb spojených se vzděláváním zaměstnanců 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) společnosti MgC Group s.r.o., se sídlem

Více

Všeobecné smluvní podmínky _

Všeobecné smluvní podmínky _ Všeobecné smluvní podmínky _ Platné od 25. 5. 2018 1 Úvodní ustanovení 1.1 Všeobecné smluvní podmínky upravují poskytování služeb a definují vztah mezi firmou netpromotion group s.r.o. se sídlem Vodičkova

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o.

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o. 1. Společnost easyresearch.biz s.r.o., se sídlem Praha 2, Londýnská 18, IČ: 27259765, DIČ: CZ27259765, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

ÚVODNÍ USTANOVENÍ Ustanovení obchodních podmínek jsou nedílnou součástí kupní smlouvy.

ÚVODNÍ USTANOVENÍ Ustanovení obchodních podmínek jsou nedílnou součástí kupní smlouvy. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti Vratislav Pecka, Tatarkova 16, Praha 4 149 00, IČ 75534908 (dále jen prodávající ) upravují vzájemná práva

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY ( dále jen VOP ) společnosti METEL s.r.o. IČ: 25974289 1. Pro účely těchto Všeobecných obchodních podmínek se rozumí: 1.1. Dodavatel: METEL s.r.o. Žižkův kopec 617, 552 03 Česká

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky společnosti The Cambridge Centre, s.r.o se sídlem Kněžská 18, 37001, České Budějovice IČ: 26086140 Zapsané v obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích

Více

Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů Pravidla používání stránek

Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů Pravidla používání stránek Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů Pravidla používání stránek Obchodní podmínky VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY pro nákup zboží a/nebo služeb na internetovém slevovém portálu www.nakupvakci.cz (dále

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY ( dále jen VOP ) společnosti METEL s.r.o. IČ: 25974289 1. Pro účely těchto Všeobecných obchodních podmínek se rozumí: 1.1. Dodavatel: METEL s.r.o. Žižkův kopec 617, 552 03 Česká

Více

Všeobecné obchodní podmínky Study Language jazykové školy. Individuální výuka

Všeobecné obchodní podmínky Study Language jazykové školy. Individuální výuka Všeobecné obchodní podmínky Study Language jazykové školy Provozovatelem Study Language jazykové školy je společnost Study Holidays s.r.o. se sídlem Rybná 716/24, Praha Staré Město, 110 00, IČ: 042 50

Více

Obchodní podmínky ve smyslu 1751 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen obchodní podmínky )

Obchodní podmínky ve smyslu 1751 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen obchodní podmínky ) Strana 1 z 6 Obchodní podmínky ve smyslu 1751 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen obchodní podmínky ) Obchodní podmínky společnosti IN MOTION Academy s.r.o., IČ: 04715161, se sídlem

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, 100 00 identifikační číslo: 05223300 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze,

Více

pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese

pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese OBCHODNÍ PODMÍNKY pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese www.fler.cz 1 Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Toto jsou všeobecné obchodní podmínky Asociace profesionálních učitelů lyžování a lyžařských škol, o. s., se sídlem č.p. 150, 543 51 Špindlerův Mlýn, Identifikační číslo: 15045633,

Více

zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka

zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka Všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchodní poskytování služeb Tyto všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchodní poskytování služeb (dále jen obchodní podmínky ) se vztahují na smlouvy uzavřené prostřednictvím

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti La Malina, s.r.o. se sídlem Antala Staška 1859/34, 14000 Praha 4 identifikační číslo: 07076398 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městského soudu v Praze, oddíl

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti ChinaCert s.r.o. se sídlem K Zaječímu vrchu 734, 33901 Klatovy, Česká republika identifikační číslo: 04267273 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

Škola (organizace), která vysílá účastníky (uveďte přesný název školy dle zřizovací listiny): Název Adresa PSČ Obec Telefon IČ DIČ

Škola (organizace), která vysílá účastníky (uveďte přesný název školy dle zřizovací listiny): Název Adresa PSČ Obec Telefon  IČ DIČ Závazná přihláška Přihlašování na vzdělávací programy je možné zasláním závazné přihlášky na kontaktní adresu Středisko služeb školám a Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Brno, příspěvková

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY (dále jen VOP e - shopu SPERKUJEME.cz)

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY (dále jen VOP e - shopu SPERKUJEME.cz) VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY (dále jen VOP e - shopu SPERKUJEME.cz) I. Základní ustanovení Tyto VOP upravují vzájemné postavení a vztahy mezi stranami kupní smlouvy, kdy na jedné straně je Lucie Nováčková

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky 1/2014 Čl. 1 Základní ustanovení 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) upravují právní vztahy mezi stranami kupní smlouvy (dále jen smlouva nebo kupní smlouva

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Smluvní podmínky pořádání rekvalifikačního kurzu Poradce pro výživu, Kouč, Lektor dalšího vzdělávání, Základy podnikání, Výroba potravin a nástavbových či jednodenních kurzů

Více

SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č.

SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č. SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č. I. Smluvní strany CreditKasa s.r.o., IČO 048 23 541, se sídlem Hradecká 2526/3, Praha 3, Vinohrady, PSČ 130 00, zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze

Více

A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ

A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Všeobecné obchodní a smluvní podmínky firmy GRAITEC s. r.o. Platné od: 15/08/2014 A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ A1. Tyto všeobecné obchodní a smluvní podmínky (dále jen VOP") upravují vztah mezi společností

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky České informační agentury, s. r. o. 1. Úvodní ustanovení a) Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) České informační agentury, s. r. o. (dále jen Poskytovatel ) vycházejí

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY pro smlouvy uzavírané se spotřebiteli (dále jen obchodní podmínky )

OBCHODNÍ PODMÍNKY pro smlouvy uzavírané se spotřebiteli (dále jen obchodní podmínky ) OBCHODNÍ PODMÍNKY pro smlouvy uzavírané se spotřebiteli (dále jen obchodní podmínky ) 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Níže uvedené obchodní podmínky jsou platné pro nákup zboží od obchodní společnost ALTRO spol.

Více

Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu

Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu 1) OBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ Tyto obchodní podmínky platí pro poskytování služeb na internetovém portálu www.skolenionline.eu Podmínky blíže vymezují a

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY I. Úvodní ustanovení 1. Všeobecné smluvní podmínky (dále jen smluvní podmínky ) organizace NA DLANI. o.p.s., Tř. T. Bati 3244, Zlín (dále jen NA DLANI ) upravují vzájemné smluvní

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Poskytovatel TDM real s.r.o. se sídlem Jelínkova 919/28, 616 00, Brno, IČ 02639441, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 8194, dále

Více

Časopisy pro volný čas s.r.o.

Časopisy pro volný čas s.r.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PŘÍMÝ PRODEJ ZBOŽÍ KONEČNÉMU ZÁKAZNÍKOVI obchodní společnost Časopisy pro volný čas s.r.o. se sídlem Táborská 979/5, 140 00, Praha 4 - Nusle identfikační číslo: 264422964 zapsané

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY internetového obchodu rcservis.com

OBCHODNÍ PODMÍNKY internetového obchodu rcservis.com OBCHODNÍ PODMÍNKY internetového obchodu rcservis.com RC SERVIS Simona Konrádová IČ: 88779394, DIČ: CZ8452042445 se sídlem Pražská 37/45, 301 00 Plzeň Východní Předměstí fyzická osoba podnikající dle živnostenského

Více

PŘIHLÁŠKA DO JAZYKOVÉHO KURZU

PŘIHLÁŠKA DO JAZYKOVÉHO KURZU VYPLNÍ STUDENT PŘIJMENÍ TELEFON E-MAIL ADRESA BYDLIŠTĚ FAKTURAČNÍ (pokud se liší od adresy bydliště) NÁZEV KURZU ÚROVEŇ KURZU OBDOBÍ KONÁNÍ KURZU JMÉNO PLÁNOVANÁ ABSENCE Pokud je studentovi předem znám

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Institutu pro křesťansko-demokratickou politiku, z. ú se sídlem Karlovo náměstí 317/5 Praha 2, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Institutu pro křesťansko-demokratickou politiku, z. ú se sídlem Karlovo náměstí 317/5 Praha 2, identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY Institutu pro křesťansko-demokratickou politiku, z. ú se sídlem Karlovo náměstí 317/5 Praha 2, 120 00 identifikační číslo:04600240 zapsaný v rejstříku ústavů vedeném u Městského soudu

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET v souladu s ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) uzavřená

Více

Smlouva o poskytování služeb a obchodní podmínky

Smlouva o poskytování služeb a obchodní podmínky Smlouva o poskytování služeb a obchodní podmínky Tato smlouva o poskytování služeb a obchodní podmínky upravují zejména práva a povinnosti vzniklé při poskytování služeb mezi organizátorem, zájemcem a

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Naviplan s.r.o. se sídlem Okružní 287, 293 01 Mladá Boleslav identifikační číslo: 24124770 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl

Více

Kupující je povinen převzít zboží objednané a dodané v souladu s kupní smlouvou a těmito obchodními podmínkami.

Kupující je povinen převzít zboží objednané a dodané v souladu s kupní smlouvou a těmito obchodními podmínkami. 1. Úvodní ustanovení Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky. Je-li smluvní stranou spotřebitel, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami občanským zákoníkem

Více

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Strana číslo: 1 Počet stran: 05 K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Městská část Praha 11 Smluvní strany: se sídlem: Ocelíkova

Více

Článek 1. Předmět smlouvy

Článek 1. Předmět smlouvy S M L O U V A o dílo kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely ve smyslu ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, tyto smluvní strany: Psychiatrická léčebna v Dobřanech

Více

Obchodní podmínky portálu elearning.efpa.cz

Obchodní podmínky portálu elearning.efpa.cz Obchodní podmínky portálu elearning.efpa.cz Preambule Prodávající, společnost Evropská asociace finančního plánování Česká republika (dále EFPA ČR), IČ: 720 84 529, se sídlem Praha, Krakovská 1366/25,

Více

TATO SMOLUVA O ZÁPŮJČCE (dále jen Smlouva ) uzavřená mezi:

TATO SMOLUVA O ZÁPŮJČCE (dále jen Smlouva ) uzavřená mezi: Smlouva o zápůjčce TATO SMOLUVA O ZÁPŮJČCE (dále jen Smlouva ) uzavřená mezi: COOL CREDIT, s.r.o., se sídlem Na Příkopě 988/31, Staré Město, 110 00 Praha 1, IČO: 021 12 621, zapsanou v obchodním rejstříku

Více

zapsaným v živnostenském rejstříku vedeném magistrátem města Opava, č.j. MMOP140115/2014

zapsaným v živnostenském rejstříku vedeném magistrátem města Opava, č.j. MMOP140115/2014 Všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchod Tyto všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchod (dále jen obchodní podmínky ) se vztahují na smlouvy uzavřené prostřednictvím on-line obchodu glaerie66.cz umístěného

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Všeobecné obchodní podmínky společnosti Evidencekol.cz. identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Všeobecné obchodní podmínky společnosti Evidencekol.cz. identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY Všeobecné obchodní podmínky společnosti Evidencekolcz (pod živností Michal Nétek) se sídlem Lužická 419/14, Povel, 779 00 Olomouc, Česká republika identifikační číslo: 06333893 1 ÚVODNÍ

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS Strana číslo: 1 Počet stran: 05 KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Smluvní strany: Městská část Praha 11 se sídlem: Ocelíkova 672/1, PSČ

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1. Základní ustanovení

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1. Základní ustanovení 1. Základní ustanovení OBCHODNÍ PODMÍNKY 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen Obchodní podmínky ) upravují v souladu s ustanovením 1751 odst. 1 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky obchodní společnost: ATLAS consulting spol. s r.o.. se sídlem: Výstavní 292/13, Moravská Ostrava, 702 00 Ostrava identifikační číslo: 46578706 zapsané v obchodním rejstříku

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ. 1. (dále jen webová stránka ), a to prostřednictvím rozhraní webové stránky (dále jen webové rozhraní obchodu ).

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ. 1. (dále jen webová stránka ), a to prostřednictvím rozhraní webové stránky (dále jen webové rozhraní obchodu ). OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti LINOŽ s.r.o. se sídlem:ul. Biskupcova 1643/37 Žižkov, 130 00 Praha 3 identifikační číslo: 27533646 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze

Více

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) jsou vydané dle 1751 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více