porovnání všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné a dosažené skutečnosti za kalendářní rok 2016.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "porovnání všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné a dosažené skutečnosti za kalendářní rok 2016."

Transkript

1 Společnost CHEVAK Cheb, a.s. se sídlem Tršnická 4/, Cheb, PSČ , IČO , zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajský soudem v Plzni, oddíle B, vložka č. 367 ve smyslu 36 odst. 5 zákona č. 274/200 Sb., o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu, ve znění pozdějších předpisů zveřejňuje porovnání všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné a dosažené skutečnosti za kalendářní rok 206. Představenstvo společnosti schválilo pro rok 206 regionální solidární cenu vodného ve výši 35,00 Kč/m^ bez DPH (vč. DPH 40,25 Kč/m^) a cenu stočného ve výši 39,00 Kč/m^ bez DPH (vč. DPH 44,85 Kč/m^). Výše této ceny byla stanovena v souladu s pravidly pro věcné usměrňování cen a odpovídá plánovaným i skutečně vynaloženým ekonomicky oprávněným nákladům pořízení, zpracování a oběhu zboží doložitelných v účetnictví, přiměřeného zisku a dani podle zvláštních právních předpisů při tvorbě cen. Výše uvedené ceny byly uplatněny v rámci dodávek pitné vody z vodovodu pro veřejnou potřebu a odvádění odpadních vod kanalizací pro veřejnou potřebu v regionu Chebsko. Jedná se o dodávky uskutečněné prostřednictvím majetku společnosti CHEVAK Cheb, a.s. a dále prostřednictvím m ajetku jiného vlastníka, který společnost provozuje na základě smlouvy. V Chebu, 27. dubna 207 Vyhotovila: Jana M idlochová odborný ekonom plánování Kontrolovala: M ichaela Bracháčková, MSc. ekonom ická m anažerka společnosti X- / rb< h, a.s. C H E )7879T7 Č-. 497^ j Cheb Schválil: Ing. Sienen Z ^ erm ann předseda představenstva C H E V A K C h o b, a.s. Sidio: Tršnická 4/, CHEB IČ; DIČ: C Bankovní spojení: KB 40233/000 Tel.: , fax: c-maíl: chevak@ chcvak.c7 webová stránka:

2 Porovnání všech p o lo žek výpočtu ceny pro vodné a stočné podle cenových předpisů pro vodné a stočné Za kalendářní rok: 206, DPH 5.0 % Dílčí odběratelské porovnání ceny Nákladové položky Řádek Příjemce vodného a Chebsko - regionální Náklady pro výpočet ceny Měrná jedn. stočného: CHEVAK Cheb, a.s. (ICO ) cena Tabulka č. pro vodné a stočné Voda pitná Voda odpadní, M ateriál 3, , , , , , , ,425000,249000, , , , , , , , E n e rg ie 9, , , , elektrická energie ostatní er>ergie (plyn. pevná a kapalná) 8, , , , , , surová voda podzemní + povrchová pitná voda převzatá+odpadni voda předaná chemikálie ostatní materiál 3 4 5, , , , , ,26000 M zdy 7, , , , přimé mzdy - ostatní osobní náklady 5,425000, , ,06000, , , O statní přím é náklady 66, ,29000, , , , odpisy -o p ra v y infrastrukturního majetku - nájem infrastrukturního majetku - prostředky obnovy infrastr.majetku , , , , , , , , , , , , , ,732000, , , , ,059000, , , P ro v o zn í náklady, poplatky za vypouštění odpadních vod -o statní provozní náklady externí -o statní provozní náklady v e vlastní režii F in a n č n í náklady F in a n č n í výnosy V ý ro b n í režie S p rá v n í režie Ú plné vla s tn í náklady A B C D E F G H J Hodnota inf rastruktur.m.podle VUME Pořizovací cena souvis, provozního hmotn.maj. Počet pracovníků Voda pitná fakturovaná - z toho domácnosti Voda odpadni odváděná fakturovaná - z toho domácnosti Voda srážková fakturovaná Voda odpadni čištěná Pitná nebo odpadní voda převzatá Pitná nebo odpadni voda předaná osob K 2, ,658000,680000, , , , , ,0 4439,52 7,49 4, , , , , , ,7000 0, , , , , , , , , , , , , , , ,607000, , , , , , , , , , Tabulka č.2 Kalkulovaná cena pro vodné a stočné Měrná Voda pitná jedn. Text Řádek JEDNOTKOVÉ NAKLADY Úplné vlastní náklady - UVN Kalkulační zisk - podíl z UVN (orientační ukazatel) - z ř. 3 na rozvoj a obnovu inf rastr.majetku Celkem UVN + zisk Voda fakturovaná pitná, odpadni+srážková CENA pro vodné, stočné CENA pro vodné, stočné + DPH Prostředky obnovy infrastrukt. majetku za rok Tvorba prostředků od r.2009 Čerpáni prostředků od r.2009 Vypracoval: Jana Midlochová Kontroloval: Michaela Bracháčková. MSc. Telefon: Kč/m 3 % mi!. Kč Kč/m 3 Kč/m ,74 29, , , , , , , , , , ,25 40,25 Čerpáni Tvorba 45, , , , C H E V A K C h e b, a.s. IČ DIČ. CZ Zapsaná: v OR KS Plzeň, oddíl B. vložka 357 dnem..994 Voda odpadní , ,08 3, , ,669000, , , ,27 0,375000, , , , , , ,00 39, , Čerpáni Tvorba 75, , , Datum: Schválil: Ing. Steffen Zagermann midlochova@chevak.cz B a n ko vn í sp o je n í: KB 40233/000 Tel.: , fax; e-m aíl: c h o v a c h c v a k.c 7 w e b o vá strá n ka : w w w.c h e v a k.c z

3 ^ n E i r j B ^ I V Zdůvodnění rozdílů v porovnání ceny mezi skutečnou a kalkulovanou hodnotou v jednotlivých položkách vypočtu ceny pro vodné za rok 206. Materiál.2 Pitná voda převzatá N ová položka pitné vody převzaté pro obec D obroše od společnosti VOSS Sokolov..3 Chem ikálie Překročení nákladů ovlivnila navýšená spotřeba chemikálií pro nový technologický postup při zjišťování zbytkového chloru ve vodě..4 O statní m ateriál Zvýšení nákladů v této oblasti bylo způsobeno nákupem drobného odpisovaného majetku. 2. Energie 2. Elektrická energie Snížení nákladů bylo dosaženo nižší cenou za nákup elektrické energie. 2.2 O statní energie (plyn, pevná a kapalná) Nižší náklady byly dosaženy úsporami ve spotřebě plynu a mírnějšími klimatickými podmínkami v zimním období. Pozitivně náklady ovlivnily i nižší ceny pohonných hmot. 4. Ostatní přímé náklady 4.4 Prostředky obnovy infrastrukturního majetku Byly vytvořeny další prostředky na obnovu pomocí rezerv na opravu majetku - vodovodní sítě. 5. Provozní náklady 5.2 Ostatní provozní náklady externí V průběhu roku byly vynaloženy vyšší náklady na nákup služeb od externích dodavatelů, především v oblasti matematických modelů a zpracování optimalizačního a sanačního konceptu. 9. Správní režie Zvýšených nákladů na správní režii bylo dosaženo vyššími výdaji na střediscích správy a to především zvýšením nákupu služeb od externích dodavatelů. 3. K alkulační zisk Dosažení vyššího zisku souvisí především s vyšším množstvím vyfakturované pitné vody. C H E V A K C h e b. a.s. IČ: DIČ: CZ Zapsaná: v OR KS Plzeň, oddíl B, vložka 367 dnem.,994 B ankovní spoje ni: KB 40233/000 Te!.: , fax; o-m ail: chevak@ chovak.c 7 webová stránka: ww w.chevak.cz

4 J. Pitná voda převzatá N ové napojení obce Dobroše. ^ n S l T A B v Zdůvodnění rozdílů v porovnání ceny mezi skutečnou a kalkulovanou hodnotou v jednotlivých položkách vypočtu ceny pro stočné za rok 206. Materiál.3 Chem ikálie Nižší náklady souvisí s úsporou v množství použitých chemikálii, a to především se snížením dávek externího substrátu na ČOV Cheb a snížením dávek síranu na COV Chotěnov..4 O statní m ateriál Snížení nákladů v této oblasti bylo způsobeno neuskutečněnými nákupy drobného odpisovaného m ajetku (přesun do pitné vody). 2. Energie 2. Elektrická energie Snížení nákladů bylo dosaženo nižší cenou za nákup elektrické energie. 2.2 O statní energie (plyn, pevná a kapalná) Nižší náklady byly dosaženy úsporami ve spotřebě plynu a mírnějšími klimatickými podmínkami v zimním období. Pozitivně náklady ovlivnily i nižší ceny pohonných hmot. 4. O statní přímé náklady 4.2 O pravy infrastrukturního m ajetku V průběhu roku byl navýšen objem plánovaných oprav za účelem budoucího snížení poruchovost a zvýšení objemu obnovy. 4.4 Prostředky obnovy infrastrukturního majetku Byly vytvořeny další prostředky na obnovu pomocí rezerv na opravu majetku - kanalizační sítě. 5. Provozní náklady 5. Poplatky za vypouštění odpadních vod Zvýšené náklady byly dosaženy větším objem em vypouštěných odpadních vod. 5.3 Ostatní provozní náklady ve vlastní režii V průběhu roku bylo dosaženo snížení nákladů na interní laboratoř v návaznosti na úpravu četnosti vzorkování. C H E V A K ChGb, a.s. IČ: DIČ: CZ Bankovní spojení: KB 40233/000 Tel.: , fax: c-mail: chcvak@ chcvak.cz webová stránka: vww.chevak.cz

5 i. n s i r A! V 8. Výrobní režie N ižších nákladů na výrobní režii bylo dosaženo úsporami na střediscích výrobní režie. I. Voda odpadní čištěná N árůst množství odpadní vody čištěné souvisí s vyšším podílem srážek. C H E V A K C h e b, a.s. IC: DIČ: CZ Bankovní spojení: KB 40233/000 Tel.: , fax; chevak@ chevak.cz vt/ebová stránka:

porovnání všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné a dosažené skutečnosti za kalendářní rok 2015.

porovnání všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné a dosažené skutečnosti za kalendářní rok 2015. %rnwmm V i A i v Společnost CHEVAK Cheb, a.s. se sídlem Tršnická 4/, Cheb, PSČ 350 02, IČO 49787977, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajský soudem v Plzni, oddíle B, vložka č. 367 ve smyslu 36 odst.

Více

porovnání všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné a dosažené skutečnosti za kalendářní rok 2015.

porovnání všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné a dosažené skutečnosti za kalendářní rok 2015. Společnost CHEVAK Cheb, a.s. se sídlem Tršnická 4/, Cheb, PSČ 350 02, IČO 49787977, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajský soudem v Plzni, oddíle B, vložka č. 367 ve smyslu 36 odst. 5 zákona č.

Více

zveřejňuje úplné informace o celkovém vyúčtování všech položek výpočtu ceny dle cenových předpisů pro vodné a stočné za rok 2008.

zveřejňuje úplné informace o celkovém vyúčtování všech položek výpočtu ceny dle cenových předpisů pro vodné a stočné za rok 2008. Společnost CHEVAK Cheb, a.s. se sídlem Cheb, Tršnická 11, PSČ 350 11, IČO 49787977, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni, oddíle B, vložka č. 367 ve smyslu 36 odst. 5 zákona č.

Více

3. Vlastník. Právnická osoba. Sídlo: Orličky Orličky Identifikační číslo:

3. Vlastník. Právnická osoba. Sídlo: Orličky Orličky Identifikační číslo: Za kalendářní rok: 2018, DPH 15.0 % 1. Příjemce vodného a stočného 2. Provozovatel uvedený v povolení k provozování 3. Vlastník Právnická osoba není plátce DPH Právnická osoba není plátce DPH Obchodní

Více

zveřejňuje úplné informace o celkovém vyúčtování všech položek výpočtu ceny dle cenových předpisů pro vodné a stočné za rok 2007.

zveřejňuje úplné informace o celkovém vyúčtování všech položek výpočtu ceny dle cenových předpisů pro vodné a stočné za rok 2007. Společnost CHEVAK Cheb, a.s. se sídlem Cheb, Tršnická 11, PSČ 350 11, IČO 49787977, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni, oddíle B, vložka č. 367 ve smyslu 36 odst. 5 zákona č.

Více

3. Vlastník. Právnická osoba Velký Ořechov. Identifikační číslo:

3. Vlastník. Právnická osoba Velký Ořechov. Identifikační číslo: Za kalendářní rok: 2018, DPH 15.0 % 1. Příjemce vodného a stočného 2. Provozovatel uvedený v povolení k provozování 3. Vlastník Právnická osoba není plátce DPH Právnická osoba není plátce DPH Obchodní

Více

Tabulka č.2 Kalkulovaná cena pro vodné a stočné. Řádek jedn. Skutečnost Kalkulace Rozdíl Skutečnost Kalkulace Rozdíl

Tabulka č.2 Kalkulovaná cena pro vodné a stočné. Řádek jedn. Skutečnost Kalkulace Rozdíl Skutečnost Kalkulace Rozdíl Za kalendářní rok: 2015, DPH 15.0 % 1. Příjemce vodného a stočného 2. Provozovatel uvedený v povolení 3. Vlastník Právnická osoba není plátce DPH Právnická osoba není plátce DPH Obchodní společnost Obec

Více

3. Vlastník. 4. IČPE související s cenou dle povolení k provozování

3. Vlastník. 4. IČPE související s cenou dle povolení k provozování Porovnání všech položek výpočtu ceny pro vodné a stočné podle cenových předpisů pro vodné a stočné Za kalendářní rok: 2016, DPH 15.0 % 1. Příjemce vodného a stočného 2. Provozovatel uvedený v povolení

Více

Porovnání všech položek výpočtu ceny pro vodné a stočné podle cenových předpisů pro vodné a stočné

Porovnání všech položek výpočtu ceny pro vodné a stočné podle cenových předpisů pro vodné a stočné Za kalendářní rok: 2018, DPH 15.0 % 1. Příjemce vodného a stočného 3. Vlastník Právnická osoba Statutární orgán: 2. Provozovatel uvedený v povolení k provozování 4. IČPE související s cenou dle povolení

Více

Příloha: Porovnání všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné za rok 2015

Příloha: Porovnání všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné za rok 2015 1/1 Váš dopis č. j.: Číslo jednací: Vyřizuje: Věra Šedová Tel.: 568 899 117 Datum: 25. 4. 2016 Vážená paní starostko, vážený pane starosto, VODÁRENSKÁ AKCIOVÁ SPOLEČNOST, a.s., divize Třebíč jako provozovatel

Více

Porovnání všech položek výpočtu ceny pro vodné a stočné podle cenových předpisů pro vodné a stočné

Porovnání všech položek výpočtu ceny pro vodné a stočné podle cenových předpisů pro vodné a stočné Za kalendářní rok: 2018, DPH 15.0 % Jednotné provozovatelské porovnání ceny 1. Příjemce vodného a stočného 3. Vlastník plátce DPH Nišovice 2. Provozovatel uvedený v povolení k provozování plátce DPH 4.

Více

Výpočet (kalkulace) cen pro vodné pro rok 2011

Výpočet (kalkulace) cen pro vodné pro rok 2011 Výpočet (kalkulace) cen pro vodné pro rok 211 IČ: 47675861 Vlastník popřípadě provozovatel: VaK Bruntál a.s., třída Práce 42, 792 1 Bruntál Náklady pro výpočet ceny pro stočné Voda odpadní Horní Město

Více

Celkové vyúčtování všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné

Celkové vyúčtování všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné Pro kalendářní rok: 2012 1. Odesílatel Právnická osoba plátce DPH Obchodní společnost Město Moravský Beroun Sídlo: náměstí 9.května 4 Statutární orgán: Ing. Zdenka Szukalská, starostka 2. Vlastník Právnická

Více

CELKOVÉ VYÚČTOVÁNÍ VŠECH POLOŽEK VÝPOČTU CENY PODLE CENOVÝCH PŘEDPISŮ PRO VODNÉ A STOČNÉ. Pro kalendářní rok: 2012

CELKOVÉ VYÚČTOVÁNÍ VŠECH POLOŽEK VÝPOČTU CENY PODLE CENOVÝCH PŘEDPISŮ PRO VODNÉ A STOČNÉ. Pro kalendářní rok: 2012 CELKOVÉ VYÚČTOVÁNÍ VŠECH POLOŽEK VÝPOČTU CENY PODLE CENOVÝCH PŘEDPISŮ PRO VODNÉ A STOČNÉ Pro kalendářní rok: 2012 1.Vlastník vodovodu nebo kanalizace: Obchodní firma nebo název: Vodovody a kanalizace Hradec

Více

CEVAK. Návrh ceny vodného a stočného. rok 2016. Dolní Třebonín - Záluží

CEVAK. Návrh ceny vodného a stočného. rok 2016. Dolní Třebonín - Záluží V. CEVAK Návrh ceny vodného a stočného rok Dolní Třebonín - Záluží Severnl 8/2264 370 10 České 6udějovice [T 1 +420 387 761 911 Hlášeni poruch: 800 120 112 lič: 608 49 657 [F] +420387761 225 lnfolinka:

Více

Oznámení o stanovení ceny za převedení odpadních vod pro rok 2015

Oznámení o stanovení ceny za převedení odpadních vod pro rok 2015 Příloha Oznámení o stanovení ceny za převedení odpadních vod pro rok 2015 Mezi statutárním městem Havířov (dále také jen Město ) a společností Severomoravské vodovody a kanalizace Ostrava a.s. (dále také

Více

Celkové vyúčtování všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné

Celkové vyúčtování všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné Jednotné odběratelské vyúčtování ceny 1. Materiál mil.kč 45,027 46,194-1,167 6,301 5,700 0,601 1.1 - surová voda podzemní + povrchová mil.kč 17,460 18,387-0,927 0,000 0,000 0,000 1.2 - pitná voda převzatá+odpadní

Více

CELKOVÉ VYÚČTOVÁNÍ VŠECH POLOŽEK VÝPOČTU CENY PODLE CENOVÝCH PŘEDPISŮ PRO VODNÉ A STOČNÉ. Pro kalendářní rok: 2010

CELKOVÉ VYÚČTOVÁNÍ VŠECH POLOŽEK VÝPOČTU CENY PODLE CENOVÝCH PŘEDPISŮ PRO VODNÉ A STOČNÉ. Pro kalendářní rok: 2010 CELKOVÉ VYÚČTOVÁNÍ VŠECH POLOŽEK VÝPOČTU CENY PODLE CENOVÝCH PŘEDPISŮ PRO VODNÉ A STOČNÉ Pro kalendářní rok: 2010 1.Vlastník vodovodu nebo kanalizace: Obchodní firma nebo název: Vodovody a kanalizace Hradec

Více

VÝPOČET (KAKULACE) CEN PRO VODNÉ A STOČNÉ PRO KALENDÁŘNÍ ROK 2018

VÝPOČET (KAKULACE) CEN PRO VODNÉ A STOČNÉ PRO KALENDÁŘNÍ ROK 2018 Příloha č. 9 k vyhlášce č. 428/200 Sb. VÝPOČET (KAKULACE) CEN PRO VODNÉ A STOČNÉ PRO KALENDÁŘNÍ ROK 208 Tabulka č. I Příjemce vodného a stočného NEMMOOVI, s.r.o. II Provozovatel název a IČO NEMMOOVI, s.r.o.

Více

Porovnání Porovnání všech položek výpočtu ceny pro vodné a stočné podle cenových předpisů pro vodné a stočné

Porovnání Porovnání všech položek výpočtu ceny pro vodné a stočné podle cenových předpisů pro vodné a stočné Porovnání Za kalendářní rok: 2016, DPH 15.0 % Příjemce vodného a stočného: VODÁRENSKÁ AKCIOVÁ SPOLEČNOST, a.s. (IČO 4945584 Dílčí odběratelské porovnání ceny Svazek Třebíč Tabulka č.1 Náklady pro výpočet

Více

Oznámení o stanovení ceny pro stočné pro rok 2015

Oznámení o stanovení ceny pro stočné pro rok 2015 Příloha č. 1 Oznámení o stanovení ceny pro stočné pro rok 2015 Mezi statutárním městem Havířov, jakožto vlastníkem kanalizace pro veřejnou potřebu, a společností Technické služby Havířov a.s., jakožto

Více

CELKOVÉ VYÚČTOVÁNÍ VŠECH POLOŽEK VÝPOČTU CENY PODLE CENOVÝCH PŘEDPISŮ PRO VODNÉ A STOČNÉ. Pro kalendářní rok: 2013

CELKOVÉ VYÚČTOVÁNÍ VŠECH POLOŽEK VÝPOČTU CENY PODLE CENOVÝCH PŘEDPISŮ PRO VODNÉ A STOČNÉ. Pro kalendářní rok: 2013 CELKOVÉ VYÚČTOVÁNÍ VŠECH POLOŽEK VÝPOČTU CENY PODLE CENOVÝCH PŘEDPISŮ PRO VODNÉ A STOČNÉ Pro kalendářní rok: 2013 1.Vlastník vodovodu nebo kanalizace: Obchodní firma nebo název: Vodovody a kanalizace Hradec

Více

CELKOVÉ VYÚČTOVÁNÍ VŠECH POLOŽEK VÝPOČTU CENY PODLE CENOVÝCH PŘEDPISŮ PRO VODNÉ A STOČNÉ. Pro kalendářní rok: 2008

CELKOVÉ VYÚČTOVÁNÍ VŠECH POLOŽEK VÝPOČTU CENY PODLE CENOVÝCH PŘEDPISŮ PRO VODNÉ A STOČNÉ. Pro kalendářní rok: 2008 CELKOVÉ VYÚČTOVÁNÍ VŠECH POLOŽEK VÝPOČTU CENY PODLE CENOVÝCH PŘEDPISŮ PRO VODNÉ A STOČNÉ Pro kalendářní rok: 2008 1.Vlastník vodovodu nebo kanalizace: Obchodní firma nebo název: Vodovody a kanalizace Hradec

Více

3. Vlastníci. 4. IČPE uvedená v povolení k provozování

3. Vlastníci. 4. IČPE uvedená v povolení k provozování Porovnání všech položek výpočtu ceny pro vodné a stočné podle cenových předpisů pro vodné a stočné Za kalendářní rok: 2015, DPH 15.0 % 1. Příjemce vodného a stočného 2. Provozovatel uvedený v povolení

Více

Celkové vyúčtování všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné

Celkové vyúčtování všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné Za kalendářní rok: 2013, DPH 15.0 % Příjemce vodného a stočného : OBEC DOBRÁ VODA (IČ 00544175) Jednotné odběratelské vyúčtování ceny Obec Dobrá Voda Nákladové položky Zdůvodnění vykázaných rozdílů v jednotlivých

Více

ČOV Tři Studně provoz

ČOV Tři Studně provoz Pro kalendářní rok: Návrh 2013 1. Vlastník vodovodu nebo kanalizace: A. Právnická osoba: Obchodní firma nebo název: Sídlo: Tři Studně 25, 592 04 Fryšava Identifikační číslo, bylo-li přiděleno: 842214 Statutární

Více

Příloha č. 1 k opatření obecné povahy čj. 22402/2006-16330 Výpočet (kalkulace) cen pro vodné a stočné pro rok 2013.

Příloha č. 1 k opatření obecné povahy čj. 22402/2006-16330 Výpočet (kalkulace) cen pro vodné a stočné pro rok 2013. IČ:00302970 Příloha č. 1 k opatření obecné povahy čj. 22402/2006-16330 Výpočet (kalkulace) cen pro vodné a stočné pro rok 2013. Vlastník popřípadě provozovatel: Obec Malá Morava Dílčí část se samostatnou

Více

I Voda odpadní čištěná. Kalkulace pro odpadní vodu převzatou se zahrnuje do. J Pitná a odpadní voda převzatá. součtového formuláře nikoliv do řádky D.

I Voda odpadní čištěná. Kalkulace pro odpadní vodu převzatou se zahrnuje do. J Pitná a odpadní voda převzatá. součtového formuláře nikoliv do řádky D. I Voda odpadní čištěná J Pitná a odpadní voda převzatá K Pitná a odpadní voda předaná 9. Jednotkové náklady Jedná se o množství odpadní vody čištěné podle měření na ČOV, to jest včetně vod srážkových a

Více

3. Vlastníci. 4. IČPE uvedená v povolení k provozování

3. Vlastníci. 4. IČPE uvedená v povolení k provozování Za kalendářní rok: 2015, DPH 15.0 % 1. Příjemce vodného a stočného 2. Provozovatel uvedený v povolení 3. Vlastníci plátce DPH plátce DPH Obchodní společnost VODÁRENSKÁ AKCIOVÁ SPOLEČNOST, a.s. Obchodní

Více

VÝPOČET ODHADU STOČNÉHO A ZPRACOVÁNÍ PŘEDPOKLÁDÁNÉHO PLÁNU OBNOVY KANALIZACE

VÝPOČET ODHADU STOČNÉHO A ZPRACOVÁNÍ PŘEDPOKLÁDÁNÉHO PLÁNU OBNOVY KANALIZACE VÝPOČET ODHADU STOČNÉHO A ZPRACOVÁNÍ PŘEDPOKLÁDÁNÉHO PLÁNU OBNOVY KANALIZACE TLAKOVÁ KANALIZACE V ULICÍCH VLTAVSKÁ, ZAHRADNÍ, PŘÍČNÁ, NÁDRAŽNÍ, NOVÁ A ZAGAROLSKÁ Objednatel: Obec Nelahozeves Školní č.

Více

Podpis statutárního zástupce žadatele č. 2 (za Svazek obcí)

Podpis statutárního zástupce žadatele č. 2 (za Svazek obcí) Nástroj pro výpočet udržitelnosti projektů Prioritní osy 1 Operačního programu Životní prostředí 2014-2020 Základní identifikační údaje žadatele a Projektu Žadatel Obec Kobeřice Název projektu Registrační

Více

Porovnání \^ech položek výpočtu ceny pro vodné a stočné podle cenových předpisů pro vodné a stočné

Porovnání \^ech položek výpočtu ceny pro vodné a stočné podle cenových předpisů pro vodné a stočné Za kalendářní rok: 2016, DPH 16.0 % Jednotné odbaratetské porovnáni ceny Porovnání \^ech položek výpočtu ceny pro vodné a stočné podle Prgemce vodního a stocnáho: (IČO 25166886) Strakonice Tabulka.1 Náklady

Více

Studie Malé vodní zdroje finanční aspekty výstavby, provozu a obnovy náležité stanovení cen vodného

Studie Malé vodní zdroje finanční aspekty výstavby, provozu a obnovy náležité stanovení cen vodného Projekt: Studie Malé vodní zdroje finanční aspekty výstavby, provozu a obnovy náležité stanovení cen vodného Verze: Listopad 2015 Objednatel: GEOtest a.s. V Brně dne SWC AUDIT s.r.o. Milady Horákové 12

Více

Vodárenská společnost Chrudim, a.s. Novoměstská 626, 537 28 Chrudim IČ: 27484211

Vodárenská společnost Chrudim, a.s. Novoměstská 626, 537 28 Chrudim IČ: 27484211 Vodárenská společnost Chrudim, a.s. IČ: 27484211 Kalkulace ceny - vodné (v mil. Kč) --nájemné 96 800 tis. Kč-- Nákladová položka plán Rok 30.9. 31.12. Rozdíl plán 13 - plán 12 Podíl plán / odhad 2011 Plán

Více

Celkové vyúčtování všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné

Celkové vyúčtování všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné Celkové vyúčtování všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné Za kalendářní rok: 2012, DPH 14.0 % Provozovatel: Vodovody a kanalizace Nymburk,a.s. (IČ 46357009) Dílčí odběratelské

Více

Celkové vyúčtování všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné

Celkové vyúčtování všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné Celkové vyúčtování všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné Za kalendářní rok: 2012, DPH 14.0 % Provozovatel: Vodovody a kanalizace Nymburk,a.s. (IČ 46357009) Dílčí odběratelské

Více

Celkové vyú tování všech položek výpo tu ceny podle cenových p edpis pro vodné a sto né

Celkové vyú tování všech položek výpo tu ceny podle cenových p edpis pro vodné a sto né Pro kalendá ní rok: 2009 1. Vlastník vodovodu nebo kanalizac Vodárenská spole nost Táborsko s.r.o. 2. Provozovatel: Vodovody a kanalizace J a.s. Sídlo: Kosova 2894, Tábor Sídlo: Boženy N mcové 12/2, eské

Více

Kalkulace ceny vodného pro vodovod v areálu Tajmac ZPS, a.s.

Kalkulace ceny vodného pro vodovod v areálu Tajmac ZPS, a.s. Kalkulace ceny vodného pro vodovod v areálu Tajmac ZPS, a.s. Kalkulace na rok 2018 Teplárna Otrokovice a.s. Obsah: Obsah:... 1 1. Právní rámec kalkulace ceny vodného a stočného... 2 2. Vlastník a provozovatel

Více

Ministerstvo zemědělství Těšnov 17, 117 05 Praha 1 tel. 221 811 111 O P A T Ř E N Í O B E C N É P O V A H Y

Ministerstvo zemědělství Těšnov 17, 117 05 Praha 1 tel. 221 811 111 O P A T Ř E N Í O B E C N É P O V A H Y Ministerstvo zemědělství Těšnov 17, 117 05 Praha 1 tel. 221 811 111 Spisová zn. 22402/2006-16330S Čj. 22402/2006-16330 Vyřizuje: JUDr. Ing. Zdeněk Strnad / Ing. Vladimír Chaloupka Telefon: 221 812 249

Více

Mestsky urad Nepomuk. zverejriujeme pro mesto Nepomuk-Dvorec a pro obec Milec-Maiiovice

Mestsky urad Nepomuk. zverejriujeme pro mesto Nepomuk-Dvorec a pro obec Milec-Maiiovice KANALIZACE A VODOVODY Stary Plzenec, a. s. Sedlec 195, 332 02 Stary Plzenec Zapsana v Obchodnim rejstfiku vedenern Krajskym soudem v Plzni, oddil B, vlozka 443 Mestsky urad Nepomuk Nam. A. Nemejce 63 335

Více

Svazek obcí kalkulace kalkulace v tis. Kč Pol. název schválená návrh

Svazek obcí kalkulace kalkulace v tis. Kč Pol. název schválená návrh Cena pro vodné Svazek obcí kalkulace kalkulace v tis. Kč 2017 2018 Pol. název schválená návrh 1. Přímý materiál 11607,0 11640,5 1.1. Surová voda podzemní + povrchová 10,0 6,0 1.2. Voda převzatá + odpadní

Více

Vodovody a kanalizace Kroměříž, a.s., Kroměříž, Kojetínská 3666, PSČ IČ : DIČ : CZ , tel.:

Vodovody a kanalizace Kroměříž, a.s., Kroměříž, Kojetínská 3666, PSČ IČ : DIČ : CZ , tel.: Vodovody a kanalizace Kroměříž, a.s., Kroměříž, Kojetínská 3666, PSČ 767 11 IČ : 49451871 DIČ : CZ49451871, tel.: 573 517 111 Společnost je zapsána v obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v Brně

Více

Vlivy jednotlivých kalkulačních položek na výslednou cenu vodného a stočného ve Svazku VaK Blansko v roce 2015

Vlivy jednotlivých kalkulačních položek na výslednou cenu vodného a stočného ve Svazku VaK Blansko v roce 2015 Vlivy jednotlivých kalkulačních položek na výslednou cenu vodného a stočného ve Svazku VaK Blansko v roce 2015 A) ÚVOD DO PROBLEMATIKY KALKULACÍ Kalkulací se rozumí vyčíslení nákladů a výnosů na kalkulační

Více

Celkové vyúčtování všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné

Celkové vyúčtování všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné Celkové vyúčtování všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné Za kalendářní rok: 2013, DPH 15.0 % Příjemce vodného a stočného: Vodovody a kanalizace Nymburk,a.s. (IČ 46357009)

Více

Celkové vyúčtování všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné. Vyúčtování všech položek výpočtu cen pro vodné a stočné

Celkové vyúčtování všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné. Vyúčtování všech položek výpočtu cen pro vodné a stočné Pro kalendářní rok: 2010 Jednotné odběratelské vyúčtování ceny Celkové vyúčtování všech položek výpočtu ceny podle cenových předpisů pro vodné a stočné Provozovatel: Vodovody a kanalizace Vsetin a.s. (1647674652)

Více

Plán kalkulace ceny vodného na rok 2015

Plán kalkulace ceny vodného na rok 2015 Plán kalkulace ceny vodného nárůst ceny (V+S) +0,9%, vodné +0,70 Kč/m3 (1,8%), stočné +0,00 Kč/m3 (0%) nájem celkem (V+S) 72.500 tis. Kč 1. Přímý materiál celkem 10 005,00 10 305,00 0,97 a - chemikálie

Více

KONTROLNÍ LIST správy a provozu VaK v modelu samostatného provozování

KONTROLNÍ LIST správy a provozu VaK v modelu samostatného provozování Verze 01-1A-2018 KONTROLNÍ LIST správy a provozu VaK v modelu samostatného provozování Určeno vlastníkům vodovodů a kanalizací pro veřejnou potřebu, kteří si zajišťují správu a provoz vlastním jménem a

Více

Povinnosti provozovatele a tvorbaceny za odvádění odpadních vod

Povinnosti provozovatele a tvorbaceny za odvádění odpadních vod Povinnosti provozovatele a tvorbaceny za odvádění odpadních vod Vycházíze zákonů: č. 274/2001 o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu a prováděcí vyhlášky 428/2001 č. 254/2001 vodní zákon č. 526/1990

Více

Cenová regulace v oboru vodovody. Praha 24. září 2012

Cenová regulace v oboru vodovody. Praha 24. září 2012 Cenová regulace v oboru vodovody a kanalizace Praha 24. září 2012 Odbor 16 Cenová politika Ministerstvo financí Ing.. Marie Janečková, tel. 257 042 432 marie.janeckova@mfcr.cz Ing. Tomáš Trojek, tel. 257

Více

Vodné a stočné v roce 2018

Vodné a stočné v roce 2018 Vodné a stočné v roce 2018 Ing. Oldřich Vlasák ředitel SOVAK ČR Ing. František Barák předseda představenstva SOVAK ČR Tisková konference, 23. 1. 2018, Praha STRANA 1 Vývoj cen pro vodné a stočné v letech

Více

Plán financování obnovy vodovodů nebo kanalizací - aktualizace č. 1 pro období

Plán financování obnovy vodovodů nebo kanalizací - aktualizace č. 1 pro období STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Materiál ZM MRZ/7971/2015 Poř. číslo Odbor: Oddělení: Vyřizuje: Odbor majetkový oddělení provozu a údržby majetku Wenzlová Iva Materiál pro 5. zasedání

Více

Smlouva o provozování kanalizace pro veřejnou potřebu

Smlouva o provozování kanalizace pro veřejnou potřebu Smlouva o provozování kanalizace pro veřejnou potřebu uzavřená podle 8 odst. 2 zákona č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích, v platném znění (dále jen ZVAK) I. Smluvní strany: Vlastník: Obec Žďár

Více

PROVOZOVÁNÍ VODOVODŮ A KANALIZACÍ V PRAXI

PROVOZOVÁNÍ VODOVODŮ A KANALIZACÍ V PRAXI PROVOZOVÁNÍ VODOVODŮ A KANALIZACÍ V PRAXI seminář VODA A OBCE Vodní zdroje Ekomonitor spol. s r.o., Píšťovy 820, Chrudim 22.3.2016 Ing. Jan Kašpar Ing. Martina Doležalová ZNALOST LEGISLATIVY Zákon č. 274/2001

Více

Analýza plnění plánu financování obnovy

Analýza plnění plánu financování obnovy Analýza plnění plánu financování obnovy Analýza poukazuje na dopad teoretické roční potřeby finančních prostředků na obnovu vodovodů a kanalizací na výši ceny pro vodné a stočné. Legislativní rámec Povinnost

Více

Sdružení oboru vodovodů a kanalizací ČR, z.s. (SOVAK ČR)

Sdružení oboru vodovodů a kanalizací ČR, z.s. (SOVAK ČR) Sdružení oboru vodovodů a kanalizací ČR, z.s. Novotného lávka 5 110 00 Praha 1 Telefon: 221 082 207, 221 082 346 Fax: 221 082 646 sovak@sovak.cz, www.sovak.cz Sdružení oboru vodovodů a kanalizací ČR, z.s.

Více

VYBRANÉ ÚDAJE PROVOZNÍ EVIDENCE ZA ROK 2014 VODOVODNÍ ŘADY

VYBRANÉ ÚDAJE PROVOZNÍ EVIDENCE ZA ROK 2014 VODOVODNÍ ŘADY VODOVODNÍ ŘADY Identifikační číslo provozní evidence: 5203-633968-00277819-1/1-28818334 Název provozního celku: Vodovod Název: Město Forma právnická osoba 499320171 Název rozhodujícího majetku: 5203-633968-00277819-1/1

Více

VODOVODY KANALIZACE ČR 2017 EKONOMIKA CENY INFORMACE

VODOVODY KANALIZACE ČR 2017 EKONOMIKA CENY INFORMACE VODOVODY KANALIZACE ČR 2017 2017 EKONOMIKA CENY INFORMACE VODOVODY KANALIZACE ČR Zpracoval: Odbor vodovodů a kanalizací Ředitel odboru: Ing. Jiří Duda Sestavili: Ing. Jiří Duda Ing. Věra Bogdanova Mgr.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne 6.2.2013 v 17:00hod., na OÚ Svinařov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne 6.2.2013 v 17:00hod., na OÚ Svinařov konaného dne 6.2.2013 v 17:00hod., na OÚ Svinařov (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulu.) Přítomni: J. Pružinec, R. Horová, Z. Šmausová, M.Mach, M. Dušková Omluveni: P.Ton, J.Fučík,

Více

e) způsob výpočtu náhrady ztrát při neoprávněném

e) způsob výpočtu náhrady ztrát při neoprávněném Strana 5242 Sbírka zákonů č. 448 / 2017 Částka 159 448 VYHLÁŠKA ze dne 12. prosince 2017, kterou se mění vyhláška č. 428/2001 Sb., kterou se provádí zákon č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích pro

Více

Zákon o vodovodech a kanalizacích č.274/2001sb.

Zákon o vodovodech a kanalizacích č.274/2001sb. Sdružení oboru vodovodů a kanalizací ČR Novotného lávka 5 116 68 Praha 1 Telefon: 221 082 207, 221 082 346 Fax: 221 082 646 sovak@sovak.cz, www.sovak.cz Zákon o vodovodech a kanalizacích č.274/2001sb.

Více

VODOVODY KANALIZACE ČR 2016 EKONOMIKA CENY INFORMACE

VODOVODY KANALIZACE ČR 2016 EKONOMIKA CENY INFORMACE VODOVODY KANALIZACE ČR 2016 2016 EKONOMIKA CENY INFORMACE VODOVODY KANALIZACE ČR Zpracoval: Odbor vodovodů a kanalizací Ředitel odboru: Ing. Jiří Duda Sestavili: Ing. Jiří Duda Ing. Věra Bogdanova Mgr.

Více

Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti za rok 2017 a o stavu jejího majetku

Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti za rok 2017 a o stavu jejího majetku Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti za rok 2017 a o stavu jejího majetku Vážení akcionáři, představenstvo akciové společnosti Vodovody a kanalizace Břeclav Vám předkládá zprávu o

Více

PLÁN FINANCOVÁNÍ OBNOVY VODOVODŮ A KANALIZACÍ MĚSTYSE ČERNÝ DŮL

PLÁN FINANCOVÁNÍ OBNOVY VODOVODŮ A KANALIZACÍ MĚSTYSE ČERNÝ DŮL PLÁN FINANCOVÁNÍ OBNOVY VODOVODŮ A KANALIZACÍ MĚSTYSE ČERNÝ DŮL 2019-2028 Obsah 1. Vlastník vodovodu a kanalizace... 2 2. Provozovatel vodovodu a kanalizace... 2 3. Účel a cíl plánu financování obnovy

Více

~ KANALIZACE A VODOVODY Stary Plzenec, a. s,

~ KANALIZACE A VODOVODY Stary Plzenec, a. s, ~ KANALZACE A VODOVODY Stary Plzenec, a. s, ~ Sedlec 195,33202 Stary P!zenec ~~ Zapsana v Obchodnim rejstffku vedenem Krajskym soudem \' Plzni, oddfl B, vlofka 443 Mesto Nepomuk Nam. A. Nernejce 63 335

Více

TECHNOLOGIE VE VODNÍM HOSPODÁŘSTVÍ JAK LÉPE HOSPODAŘIT S VODOU

TECHNOLOGIE VE VODNÍM HOSPODÁŘSTVÍ JAK LÉPE HOSPODAŘIT S VODOU TECHNOLOGIE VE VODNÍM HOSPODÁŘSTVÍ JAK LÉPE HOSPODAŘIT S VODOU Česko-dánské dny vody 2019 KONFERENCE V PLZNI 20. 3. 2019 Co když se řekne - S O V A K Č R Vodní hospodářství v ČR (tzv. malá voda) VODÁRNA

Více

Plán financování obnovy vodovodů nebo kanalizací pro období

Plán financování obnovy vodovodů nebo kanalizací pro období Plán financování obnovy vodovodů nebo kanalizací pro období 2017 2026 OBEC VELKÝ BERANOV (kanalizace a ČOV) Zpracovatel: Žižkova 93, Jihlava leden - březen 2017 Stránka 2 z 9 1. VLASTNÍK KANALIZACE A ČOV

Více

PFO. PLÁN FINANCOVÁNÍ OBNOVY VODOVODŮ A KANALIZACÍ 2015 2019, s výhledem 2020-2024. aktualizace 2015 VODOVODY A KANALIZACE

PFO. PLÁN FINANCOVÁNÍ OBNOVY VODOVODŮ A KANALIZACÍ 2015 2019, s výhledem 2020-2024. aktualizace 2015 VODOVODY A KANALIZACE VODOVODY A KANALIZACE PLÁN FINANCOVÁNÍ OBNOVY VODOVODŮ A KANALIZACÍ 2015 2019, s výhledem 2020-2024 PFO aktualizace 2015 Zpracovatel: VODÁRENSKÁ AKCIOVÁ SPOLEČNOST, a.s., divize Třebíč Kubišova 1172, 674

Více

Cenový výměr č.01/2018 změny v pravidlech cenotvorby pro vodné a stočné. Praha

Cenový výměr č.01/2018 změny v pravidlech cenotvorby pro vodné a stočné. Praha Cenový výměr č.01/2018 změny v pravidlech cenotvorby pro vodné a stočné Praha 13. 6. 2018 I Příjemce vodného a stočného problémy u servisních smluv,obec = příjemce, II Provozovatel-název a IČ obec = i

Více

Specializovaný finanční úřad nábř. Kpt. Jaroše 1000/7, 17000 Praha 7

Specializovaný finanční úřad nábř. Kpt. Jaroše 1000/7, 17000 Praha 7 Specializovaný finanční úřad nábř. Kpt. Jaroše 1000/7, 17000 Praha 7 Oddělení cenové kontroly v 8rně Územní pracoviště Brno I, Příkop 25,60423 Brno Č. j.: 199925/14/4000-03000-709234 Spisová značka: 155569/14/400003000-37

Více

Rozpočtový výhled ZSO VaK Znojemsko na období návrh

Rozpočtový výhled ZSO VaK Znojemsko na období návrh Rozpočtový výhled ZSO VaK Znojemsko na období 2017-2019 - návrh v tis. Kč ROK 2017 2018 2019 příspěvky obcí na splácení úvěrů 3 105 3 105 3 105 příspěvky obcí / členské, investiční/ 600 700 700 nájemné

Více

SrovnáníVaK Zlín s okolními vodárnami a trhem

SrovnáníVaK Zlín s okolními vodárnami a trhem SrovnáníVaK Zlín s okolními vodárnami a trhem VaK Zlín je největšívodárnou Vodovody Kroměříž Vsetín U.Hradiště Zlín Počet úpraven vody 1 3 3 7 Počet čerpacích stanic 41 10 48 79 Počet vodojemů 42 82 63

Více

Seznam Vodohospodářského majetku. Zde bude uveden inventarizační seznam majetku se stavem ke konci příslušného roku.

Seznam Vodohospodářského majetku. Zde bude uveden inventarizační seznam majetku se stavem ke konci příslušného roku. Seznam Vodohospodářského majetku Příloha č. 1 Zde bude uveden inventarizační seznam majetku se stavem ke konci příslušného roku. Nájemné Příloha č. 2 Zde bude uvedena konkrétní hodnota nájemného pro příslušný

Více

Příloha k účetní závěrce roku 2009

Příloha k účetní závěrce roku 2009 Příloha k účetní závěrce roku 2009 Obecné informace Popis účetní jednotky Název a sídlo společnosti : Vodohospodářská společnost Olomouc,a.s. Tovární 1059/41, 772 11 Olomouc - Hodolany IČ: 47675772 Společnost

Více

Jakou cenu má pitná voda?

Jakou cenu má pitná voda? Jakou cenu má pitná voda? Odpověď na tuto otázku si pokládají snad všichni její spotřebitelé. Akciová společnost Vodovody a kanalizace Jablonné nad Orlicí zajišťuje dodávku pitné vody, odvádění a čištění

Více

VODOVODY KANALIZACE ČR 2015 EKONOMIKA CENY INFORMACE

VODOVODY KANALIZACE ČR 2015 EKONOMIKA CENY INFORMACE VODOVODY KANALIZACE ČR 2015 2015 EKONOMIKA CENY INFORMACE VODOVODY KANALIZACE ČR Zpracoval: Odbor vodovodů a kanalizací Ředitel odboru: Ing. Jiří Duda Sestavili: Ing. Jiří Duda Ing. Ondřej Lípa Ing. Tomáš

Více

Vodné a stočné v roce 2019

Vodné a stočné v roce 2019 Vodné a stočné v roce 2019 Ing. Oldřich Vlasák ředitel SOVAK ČR Ing. Miloslav Vostrý předseda představenstva SOVAK ČR Tisková konference, 30. 1. 2019, Praha STRANA 1 Vodné a stočné Zákon č. 274/2001 Sb.

Více

Příloha k účetní závěrce roku 2006

Příloha k účetní závěrce roku 2006 Příloha k účetní závěrce roku 2006 Obecné informace Popis účetní jednotky Název a sídlo společnosti : Vodohospodářská společnost Olomouc,a.s. Tovární 1059/41, 772 11 Olomouc - Hodolany IČ: 47675772 Společnost

Více

VODOVODY KANALIZACE ČR 2013 EKONOMIKA CENY INFORMACE

VODOVODY KANALIZACE ČR 2013 EKONOMIKA CENY INFORMACE VODOVODY KANALIZACE ČR 2013 2013 EKONOMIKA CENY INFORMACE VODOVODY KANALIZACE ČR Zpracoval: Odbor vodovodů a kanalizací Ředitel odboru: Ing. Jiří Duda Sestavili: Ing. Jiří Duda Ing. Ondřej Lípa Ing. Tomáš

Více

Výběr provozovatele vodohospodářské infrastruktury obce Chotutice

Výběr provozovatele vodohospodářské infrastruktury obce Chotutice Příloha č. 4 koncesní smlouvy 1. Úvod Hodnocené období (od-do) Provozovatel: Adresa: Datum vydání: 1.1 Stručný popis smluvního vztahu mezi provozovatelem a vlastníkem jako správcem vodohospodářského majetku

Více

M e t o d i c k ý materiál odboru dozoru a kontroly veřejné správy Ministerstva vnitra

M e t o d i c k ý materiál odboru dozoru a kontroly veřejné správy Ministerstva vnitra M e t o d i c k ý materiál odboru dozoru a kontroly veřejné správy Ministerstva vnitra Právní předpisy a jejich ustanovení související se zákonným zmocněním k vydávání obecně závazné vyhlášky obce, kterou

Více

vodovody kanalizace ČR 2011 ekonomika ceny informace

vodovody kanalizace ČR 2011 ekonomika ceny informace vodovody kanalizace ČR 2011 2011 ekonomika ceny informace VODOVODY KANALIZACE ČR Zpracoval: Odbor vodovodů a kanalizací Ředitel odboru: Ing. Jiří Duda Sestavili: Ing. Vladimír Chaloupka Ing. Ondřej Lípa

Více

SUCHDOL NAD LUŽNICÍ. Plán financování obnovy vodovodů a kanalizací na období 2018 až 2027 AKTUALIZACE 2018

SUCHDOL NAD LUŽNICÍ. Plán financování obnovy vodovodů a kanalizací na období 2018 až 2027 AKTUALIZACE 2018 SUCHDOL NAD LUŽNICÍ Plán financování obnovy vodovodů a kanalizací na období 2018 až 2027 AKTUALIZACE 2018 Vyhotovila společnost ČEVAK a.s., Severní 8/2264, České Budějovice květen 2018 Důvody aktualizace

Více

Čistírna odpadních vod přirozený monopol. Radek Heger

Čistírna odpadních vod přirozený monopol. Radek Heger Čistírna odpadních vod přirozený monopol Radek Heger - Pomocné závody Tomáše Bati - SVIT - TOvárna obuvnických Materiálů - Kuponová privatizace - Přehled činností - diverzifikace EBITDA TOMA EBITDA 250

Více

Obec Petrůvka Petrůvka 90, Petrůvka

Obec Petrůvka Petrůvka 90, Petrůvka Obec Petrůvka Petrůvka 90, 763 21 Petrůvka www.obecpetruvka.cz, urad@obecpetruvka.cz PLÁN FINANCOVÁNÍ OBNOVY VODOVODU A KANALIZACE V MAJETKU OBCE PETRŮVKA NA OBDOBÍ 2017-2026 DUBEN 2017 OBSAH: OBSAH:...

Více

VODOVODY KANALIZACE ČR. Ekonomika Ceny Informace

VODOVODY KANALIZACE ČR. Ekonomika Ceny Informace VODOVODY KANALIZACE ČR 2007 2007 Ekonomika Ceny Informace Vydalo Ministerstvo zemědělství Těšnov 17, 117 05 Praha 1 internet: www.mze.cz, e-mail: info@mze.cz ISBN 978-80-7084-763-3 Tisk: MS Polygrafie,

Více

Dopad změn legislativy na ceny vodného a stočného v ČR. Ondřej Beneš, Filip Wanner SOVAK ČR

Dopad změn legislativy na ceny vodného a stočného v ČR. Ondřej Beneš, Filip Wanner SOVAK ČR Dopad změn legislativy na ceny vodného a stočného v ČR Ondřej Beneš, Filip Wanner SOVAK ČR benes@sovak.cz Motto Thomas B. Reed (1886) Jedním z největších omylů moderní civilizace je víra, že vše špatné

Více

Financování vodárenské infrastruktury. Ing. Oldřich Vlasák

Financování vodárenské infrastruktury. Ing. Oldřich Vlasák Financování vodárenské infrastruktury Ing. Oldřich Vlasák Obsah 1. Základní charakteristiky vodárenství v ČR 2. Regulace a legislativní rámec 3. Modely provozování infrastruktury 4. Zdroje financování

Více

Příloha k účetní závěrce,

Příloha k účetní závěrce, Příloha k účetní závěrce, sestavená podle 39 vyhlášky č.500/2002 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona č.563/1991 Sb., o účetnictví, pro účetní jednotky, které jsou podnikateli. Obecné údaje

Více

Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti za rok 2016 a o stavu jejího majetku

Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti za rok 2016 a o stavu jejího majetku Vodovody a kanalizace Břeclav, a.s. Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti za rok 2016 a o stavu jejího majetku Vážení akcionáři, představenstvo akciové společnosti Vodovody a kanalizace

Více

Rozpočet organizace na rok 2018

Rozpočet organizace na rok 2018 Příspěvková organizace statutárního města Liberec Centrum zdravotní a sociální péče Liberec, p. o. sídlo organizace: Krejčího 1172/3, 466 Liberec 6 Rozpočet organizace na rok 218 schválený Zastupitelstvem

Více

Finanční model a Vyrovnávací nástroj Druhý den školení

Finanční model a Vyrovnávací nástroj Druhý den školení Finanční model a Vyrovnávací nástroj Druhý den školení Přehled druhého dne Úvod Požadavky Metodiky pro žadatele v oblasti cenotvorby Proč Finanční Model a Vyrovnávací Nástroj Co vlastně jsou? Finanční

Více

P O Z V Á N K A na shromáždění Společenství VJ Běluňská 1841 č. 3/11/2016

P O Z V Á N K A na shromáždění Společenství VJ Běluňská 1841 č. 3/11/2016 Společenství VJ Běluňská 1841, Běluňská 1841, Praha 9, IČ.: 247 46 151 P O Z V Á N K A na shromáždění Společenství VJ Běluňská 1841 č. 3/11/2016 Datum konání: středa 23. listopadu 2016 v 18.30 hod. Místo

Více

VODOVODY KANALIZACE ČR Ekonomika

VODOVODY KANALIZACE ČR Ekonomika VODOVODY KANALIZACE ČR 2009 2009 Ekonomika Ceny Informace VODOVODY KANALIZACE ČR Zpracoval: Odbor vodovodů a kanalizací Ředitel odboru: Ing. Jiří Duda Sestavili: Ing. Vladimír Chaloupka Ing. Tomáš Petr

Více

VODOVODY KANALIZACE ČR 2010. Ekonomika

VODOVODY KANALIZACE ČR 2010. Ekonomika VODOVODY KANALIZACE ČR 2010 2010 Ekonomika Ceny Informace VODOVODY KANALIZACE ČR Zpracoval: Odbor vodovodů a kanalizací Ředitel odboru: Ing. Jiří Duda Sestavili: Ing. Vladimír Chaloupka Ing. Tomáš Petr

Více

č. OLP/158/2009 uzavřené dne mezi Libereckým krajem a OSNADO spol. s r.o.

č. OLP/158/2009 uzavřené dne mezi Libereckým krajem a OSNADO spol. s r.o. Dodatek č. 3 k Dohodě o úplném znění Smlouvy o závazku veřejné služby ve veřejné linkové osobní dopravě k zabezpečení stanoveného rozsahu základní dopravní obslužnosti Libereckého pro období od roku 2004

Více

Nezávislý ekonomický pohled na zajištění provozování VH infrastruktury VaK Zlín, a.s.

Nezávislý ekonomický pohled na zajištění provozování VH infrastruktury VaK Zlín, a.s. Nezávislý ekonomický pohled na zajištění provozování VH infrastruktury VaK Zlín, a.s. Ekonomický seminář 16. května 2017 Ing. Pavel Válek, MBA Spolumajitel a jednatel Grant Thornton Advisory s.r.o. 6 let

Více

dle 82 zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních korporacích, ve znění pozdějších předpisů

dle 82 zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních korporacích, ve znění pozdějších předpisů Zpráva o vztazích mezi ovládající a ovládanou osobou a o vztazích mezi ovládanou osobou a ostatními ovládanými osobami ovládanými stejnou ovládající osobou za rok 2015 dle 82 zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních

Více

SUCHDOL NAD LUŽNICÍ. Plán financování obnovy vodovodů a kanalizací na období 2014 až 2023 AKTUALIZACE 2014

SUCHDOL NAD LUŽNICÍ. Plán financování obnovy vodovodů a kanalizací na období 2014 až 2023 AKTUALIZACE 2014 SUCHDOL NAD LUŽNICÍ Plán financování obnovy vodovodů a kanalizací na období 2014 až 2023 AKTUALIZACE 2014 Vyhotovila společnost ČEVAK a.s., Severní 8/2264, České Budějovice 10. prosince 2014 Důvody aktualizace

Více

PLÁN FINANCOVÁNÍ OBNOVY KANALIZACE

PLÁN FINANCOVÁNÍ OBNOVY KANALIZACE PLÁN FINANCOVÁNÍ OBNOVY KANALIZACE zpracovaný podle Zákona č. 274/2001, o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu ve znění pozdějších předpisů, 8, odst. 11 OBEC SVOJETICE Obsah : 1. Úvod. 3 2. Titulní

Více

21. mezinárodní vodohospodářská výstava VODOVODY A KANALIZACE 2019, doprovodný program, BLOK LEGISLATIVA

21. mezinárodní vodohospodářská výstava VODOVODY A KANALIZACE 2019, doprovodný program, BLOK LEGISLATIVA 21. května 2019 Areál výstaviště PVA EXPO Praha, Letňany 21. mezinárodní vodohospodářská výstava VODOVODY A KANALIZACE 2019, doprovodný program, BLOK LEGISLATIVA Problematika Plánu financování obnovy VaK,

Více