č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG"

Transkript

1 Tabulka č. 1 (Odbor školství) Odvod z inv.fondu MŠ Budovatelská MŠ Zlín, Budovatelská 4819 (IČ: ) - provozní Odvod z inv.fondu MŠ Česká MŠ Zlín, Česká 4798 (IČ: ) - provozní Odvod z inv.fondu MŠ Družstevní MŠ Zlín, Družstevní 4514 (IČ: ) - prov Odvod z inv.fondu MŠ Slínová MŠ Zlín, Slínová 4245 (IČ: ) - provozní Odvod z inv.fondu MŠ Luční MŠ Zlín, Luční 4588 (IČ: ) - provozní Odvod z inv.fondu MŠ Na Vrchovici MŠ Zlín, Na Vrchovici 21 (IČ: ) - prov Odvod z inv.fondu MŠ Lázeňská MŠ Zlín, Lázeňská 412 (IČ: ) - provozní Odvod z inv.fondu MŠ Milíčova MŠ Zlín, Milíčova 867 (IČ: ) - provozní Odvod z inv.fondu MŠ Návesní MŠ Zlín, Návesní 64 (IČ: ) - provozní Odvod z inv.fondu MŠ Santražiny MŠ Zlín, Santražiny 4224 (IČ: ) - prov Odvod z inv.fondu MŠ tř.svobody MŠ Zlín, tř. Svobody 835 (IČ: ) - prov Odvod z inv.fondu MŠ Slovenská MŠ Zlín, Slovenská 1808 (IČ: ) - prov Odvod z inv.fondu MŠ Sokolská MŠ Zlín, Sokolská 3961 (IČ: ) - prov Odvod z inv.fondu MŠ tř.t.bati Odvod z inv.fondu MŠ Osvoboditelů Odvod z inv.fondu MŠ Štefánikova příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: 53 - neinv.transfery veř.rozpočtům Položka: odvody příspěvkových organizací předškolní výchova MŠ Zlín, tř. Tomáše Bati 1285 (IČ: ) - provozní MŠ Zlín, Osvoboditelů 3778 (IČ: ) - provozní MŠ Zlín, Štefánikova 2222 (IČ: ) - provozní Ř : Příspěvkové organizace SMZ jsou povinny účtovat o dlouhodobém majetku, jeho pořízení, ocenění, odpisování a vyřazení v souladu s účetními metodami a postupy dle obecně platných právních předpisů. Příspěvkové organizace musely v souladu s ČÚS č. 708 provést změnu účetní metody odpisování dlouhodobého majetku nejpozději v účetním období započatém 1. ledna V této souvislosti došlo ke správnému zakategorizování dlouhodobého majetku, t.j. ke správnému zařazení do odpisových skupin s předpokládanou dobou používání (některé PO měly např. u budov stanovenou dobu odpisování až na 1000 let, podle nových pravidel je předpokládaná doba používání u budov 100 let). Tímto došlo u některých příspěvkových organizací ke značnému navýšení odpisů, které nemají kryty provozním příspěvkem. Z tohoto důvodu je nutné navýšit těmto příspěvkovým organizacím provozní příspěvky o částku nekrytých odpisů a ve stejné výši nařídit odvod do rozpočtu zřizovatele (dle zákona č. 250/2000 Sb., 31, odst. 2, písm. c). Navýšení provozních příspěvků výše uvedeným příspěvkovým organizacím bude provedeno 2x ročně vždy ve výši 50 % - t.j. k a daného roku s tím, že odvod ve stejné výši by byl příspěvkovou organizací proveden k a stejného roku. RMZ usnesením 91/20R/2012 ze dne schválila z důvodu novelizace Českého účetního standardu č. 708 (dále jen ČÚS) - Odpisování dlouhodobého majetku, "Pravidla pro odepisování dlouhodobého majetku příspěvkových organizací" s účinností od Odpovědný vedoucí: M.Smola (OŠ)

2 Tabulka č. 2 (Odbor školství) Odvod z fondu investic ZŠ E. Zátopka Odvod z fondu investic ZŠ Slovenská Odvod z fondu investic ZŠ Komenského I Odvod z fondu investic ZŠ Komenského II Odvod z fondu investic ZŠ Kvítková Odvod z fondu investic ZŠ Komenského Odvod z fondu investic ZŠ Štefánikova Odvod z fondu investic ZŠ Dřevnická Odvod z fondu investic ZŠ tř. Svobody Odvod z fondu investic ZŠ M. Alše Odvod z fondu investic ZŠ Okružní ZŠ E. Zátopka Zlín, Štefánikova 2701 (IČ: ) - provozní ZŠ Zlín, Slovenská 3076 (IČ: ) - provozní ZŠ Komenského I, Zlín, Havlíčkovo nábř (IČ: ) - provozní ZŠ Komenského II, Zlín, Havlíčkovo nábř (IČ: ) - provozní ZŠ Zlín, Kvítková 4338 (IČ: ) - provozní ZŠ Zlín, Komenského 78 (IČ: ) - provozní ZŠ Zlín, Štefánikova 2514 (IČ: ) - provozní ZŠ Zlín, Dřevnická 1790 (IČ: ) - provozní ZŠ Zlín, tř.svobody 868 (IČ: ) - provozní ZŠ Zlín, Mikoláše Alše 558 (IČ: ) - provozní ZŠ Zlín, Okružní 4685 (IČ: ) - provozní Odvod z fondu investic ZŠ Křiby ZŠ Zlín, Křiby 4788 (IČ: ) - provozní příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: 53 - neinv.transfery veř.rozpočtům Položka: odvody příspěvkových organizací základní školy Ř : Příspěvkové organizace SMZ jsou povinny účtovat o dlouhodobém majetku, jeho pořízení, ocenění, odpisování a vyřazení v souladu s účetními metodami a postupy dle obecně platných právních předpisů. Příspěvkové organizace musely v souladu s ČÚS č. 708 provést změnu účetní metody odpisování dlouhodobého majetku nejpozději v účetním období započatém 1. ledna V této souvislosti došlo ke správnému zakategorizování dlouhodobého majetku, t.j. ke správnému zařazení do odpisových skupin s předpokládanou dobou používání (některé PO měly např. u budov stanovenou dobu odpisování až na 1000 let, podle nových pravidel je předpokládaná doba používání u budov 100 let). Tímto došlo u některých příspěvkových organizací ke značnému navýšení odpisů, které nemají kryty provozním příspěvkem. Z tohoto důvodu je nutné navýšit těmto příspěvkovým organizacím provozní příspěvky o částku nekrytých odpisů a ve stejné výši nařídit odvod do rozpočtu zřizovatele (dle zákona č. 250/2000 Sb., 31, odst. 2, písm. c). Navýšení provozních příspěvků výše uvedeným příspěvkovým organizacím bude provedeno 2x ročně vždy ve výši 50 % - t.j. k a daného roku s tím, že odvod ve stejné výši by byl příspěvkovou organizací proveden k a stejného roku. RMZ usnesením 91/20R/2012 ze dne schválila z důvodu novelizace Českého účetního standardu č. 708 (dále jen ČÚS) - Odpisování dlouhodobého majetku, "Pravidla pro odepisování dlouhodobého majetku příspěvkových organizací" s účinností od Odpovědný vedoucí: M.Smola (OŠ)

3 Tabulka č. 3 (Odbor školství) plavecký výcvik žáků základních škol ZŠ Komenského I, Zlín, Havlíčkovo nábř (IČ: ) - provozní ZŠ Komenského II, Zlín, Havlíčkovo nábř (IČ: ) - provozní ZŠ Zlín, Kvítková 4338 (IČ: ) - provozní ZŠ Zlín, Komenského 78 (IČ: ) - provozní ZŠ Zlín, Štefánikova 2514 (IČ: ) - prov ZŠ Zlín, Dřevnická 1790 (IČ: ) - prov ZŠ Zlín, Nová cesta 268 (IČ: ) - provozní ZŠ Zlín, Okružní 4685 (IČ: ) - provozní kamerový systém do mateřských škol MŠ Zlín, Budovatelská 4819 (IČ: ) - prov MŠ Zlín, Česká 4798 (IČ: ) - provozní MŠ Zlín, Dětská 4698 (IČ: ) - provozní MŠ Zlín, M.Knesla 4056 (IČ: ) - provozní MŠ Zlín, Santražiny 4224 (IČ: ) - provozní MŠ Zlín, Slovenská 1808 (IČ: ) - provozní MŠ Zlín, Slovenská 3660 (IČ: ) - provozní MŠ Zlín, Sokolská 3961 (IČ: ) - provozní MŠ Zlín, Štefánikova 2222 (IČ: ) - provozní MŠ Zlín, tř. Svobody 835 (IČ: ) - provozní MŠ Zlín, tř. Tomáše Bati 1285 (IČ: ) - provozní MŠ Zlín, U Dřevnice 206 (IČ: ) - provozní MŠ Zlín, Kúty 1963 (IČ: ) - provozní 0 0 příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: 51 - neinvestiční nákupy předškolní výchova 53 - neinv.transfery veř.rozpočtům základní školy Ř : jedná se o přesun finančních prostředků na navýšení provozních příspěvků na úhradu plaveckého výcviku žáků základních škol dle rozpisu. Ř : jedná se o přesun finančních prostředků na navýšení provozních příspěvků na instalaci kamerového systému do mateřských škol dle rozpisu. Odpovědný vedoucí: M.Smola (OŠ)

4 Tabulka č. 4 (Oddělení prevence kriminality a sportovišť) LINKA SOS Zlín (IČ: ) - provozní Sdružené investice příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: 53 - neinv.transfery veř.rozpočtům ostatní služby a činnosti v oblasti sociální péče Ř : jedná se o snížení provozního příspěvku Lince SOS Zlín, příspěvkové organizaci, schváleného usnesením č. 3/15Z/2016 ze dne Na základě uzavření Veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí finanční podpory z rozpočtu Zlínského kraje k zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2017, číslo D/0130/2017/SOC ze dne mezi Zlínským krajem a Linkou SOS Zlín, byla poskytnuta prostřednictvím rozpočtu SMZ první část účelové neinvestiční dotace na poskytování sociální služby území Zlínského kraje pro rok 2017 (RO 6/2017 tab.1). O tuto částku navrhujeme snížit provozní poskytnutý zřizovatelem a finanční prostředky přesunout na akci Sdružené investice k dalšímu využití. Odpovědný vedoucí: I.Zipper (OPKaS) Tabulka č. 5 (Odbor vnitřní správy) Rozpočtová rezerva výměna oken v obřadní síni nevyčerpané prostředky Princip dělení VHP do oblasti sociální příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: 51 - neinvestiční nákupy Položka: změna stavu krátkodobých prostředků na bankovních účtech činnost místní správy ostatní sociální péče a pomoc rodině a manželství Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na výměnu oken (repliky s vitráží) v obřadní síni radnice, Nám. Míru 12, důvodem výměny stávajících, nevyhovujících oken, v podobě replik s vitráží (pod dohledem památkářů) je zachování původního vzhledu a zkvalitnění tepelně - izolačních vlastností. Ř. 3.: jedná se o dodatečný převod nevyčerpaných finančních prostředků v oblasti sociální dle "Principu dělení VHP". Odpovědný vedoucí: J.Jelínek (OVS) 52 - neinv. transfery soukromopráv.subjektům

5 Tabulka č. 6 (Odbor realizace investičních akcí) Rozpočtová rezerva Rekonstrukce kanalizací příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: odvádění a čištění odpadních vod a nakládání s kaly Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na výdaje spojené s projekční přípravou včetně vyřízení platné legislativy pro kanalizaci v ul.švermova - levý břeh potoka a Jarolímkovo náměstí z důvodu chybějících kanalizačních sítí v rámci akce Rekonstrukce kanalizací. Odpovědný vedoucí: L.Bednařík (ORIA) Tabulka č. 7 (Odbor kultury a památkové péče ve spolupráci s Odborem ekonomiky a majetku) princip dělení VHP do oblasti kultury MDZ (IČ: ) - provozní Pol.skupina: 0 0 příjmy celkem výdaje celkem 52 - neinv. transfery soukromopráv.subjektům 53 - neinv.transfery veř.rozpočtům ostatní záležitosti kultury divadelní činnost Ř : jedná se o přesun finančních prostředků dle schváleného principu rozdělení celkového příjmu odvodů z loterií a jiných podobných her podle 41 a následujících z. č. 202/1990 Sb., o loteriích a jiných podobných hrách ve znění pozdějších předpisů, pro rok 2017 (RMZ usnesením 101/5R/2014 ze dne ) na navýšení provozního příspěvku Městskému divadlu Zlín. Odpovědné vedoucí: K.Pešatová (Oku), J.Holcová (OEaM)

6 Tabulka č. 8 (Odbor ekonomiky a majetku) Rozpočtová rezerva MDZ (IČ: ) - provozní FBM, o.p.s. (IČ: ) - neinvestiční dotace 0 0 příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: 52 - neinvestiční transfery soukromopráv.subjektům divadelní činnost hudební činnost Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků jednak na navýšení neinvestičního příspěvku pro Městské divadlo Zlín, který je určen na výplatu odměn zaměstnancům, kteří se podílí na mimořádných aktivitách divadla nad rámec svých pracovních povinností a dále na navýšení neinvestiční dotace Filharmonii Bohuslava Martinů na turné do Jižní Koreje ve dnech Odpovědná vedoucí: J.Holcová (OEaM) 53 - neinv.transfery veř.rozpočtům Tabulka č. 9 (Oddělení cestovního ruchu a informací) Rozpočtová rezerva příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: 52 - neinvestiční transfery soukromopráv.subjektům vnitřní obchod Foodfest, s.r.o (IČ: ) - neinvestiční dotace na zajištění technické realizace programu akce Garden Food Festival Zlín Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na akci Garden Food Festival Zlín 2017, která se uskuteční ve dnech v prostorách Zámku Zlín a přilehlého parku Svobody. Odpovědná vedoucí: E.Manišová (OCRaI)

7 Tabulka č. 10 (Odbor kultury a památkové péče) příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: 51 - neinvestiční nákupy 52 - neinvestiční transfery soukromopráv.subjektům zachování a obnova kulturních památek Program regenerace městských památkových rezervací a městských památkových zón Společenství vlastníků 1276 Zlín (IČ: ) - neinvestiční dotace na opravu balkonů a vnějších omítek, etapa - I. (ZÁPAD) z Programu regenerace městských památkových rezervací a městských památkových zón Ř : jedná se o přesun finančních prostředků na neinvestiční dotaci na opravu hydroizolačních vrstev balkonových desek, opravu železné kostrukce balkonů a zábradlí a opravu sloupků - I.etapa - západ bytového domu Tř.T.Bati Pro město Zlín byla pro rok 2017 vyčleněna ze státního rozpočtu k využití na obnovu kulturních památek v městské památkové zóně částka Kč. Rozdělení alokované částky na plánované akce obnovy, kdy se může zapojit i soukromý subjekt, projednala Komise pro spolupráci města a státní památkové péče na svém zasedání dne RMZ usnesením 85/6R/2017 ze dne schválila použití příspěvku na zvýšené náklady spojené s péčí o kulturní památky na území Městské památkové zóny Zlín ve výši Kč na akci "Rekonstrukce balkonů a vnějších omítek, etapa - I. (ZÁPAD) Bytový dům č.p. 1276, Zlín", Morysovy domy, nemovitá kulturní památka, s ev. č / v ÚSKP. Z podmínek Programu regenerace městských památkových rezervací a městských památkových zón vyplývá, že soukromý subjekt obdrží kromě dotace MKČR také povinný podíl od obce k profinancování obnovy kulturní památky, a to ve výši 10% z celkové plánované částky. Předpokládaná cena prací památkové obnovy ve výši Kč byla vlastníkem stanovena na základě rozpočtu. Odpovědná vedoucí: K.Pešatová (OKaPP) Tabulka č. 11 (Odd.prevence kriminality a sportovišť) Rozpočtová rezerva příjmy celkem výdaje celkem oprava schodiště a vnějšího ochozu Městské sportovní haly Dukelská Pol.skupina: 51 - neinvestiční nákupy sportovní zařízení v majetku obce Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na opravu schodiště a vnějšího ochozu u Městské sportovní haly Dukelská Odpovědný vedoucí: I.Zipper (OPKaS)

8 Tabulka č. 12 (Odbor právní) Nemovitosti města Zlína, spol.s r.o.(ič: ) - inv. dotace na rekonstrukci střechy víceúčelového objektu č.p. 141 na parcele č. st. 204, k.ú. Kostelec u Zlína Nemovitosti města Zlína, spol.s r.o.(ič: ) - neinv. dotace na opravu střechy víceúčelového objektu č.p. 141 na parcele č. st. 204, k.ú. Kostelec u Zlína vč.opravy chodníku okolo objektu vratka poskytnuté inv.dotace Nemovitosti města Zlína, spol.s r.o.(ič: ) - inv. dotace na výdaje související s projektovou dokumentací a přípravou stavby víceúčelového objektu v místní části Zlín - Štípa příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: 52 - neinvestiční transfery 63 - investiční transfery Položka: ostatní přijaté vratky transferů Odpovědná vedoucí: P.Šafaříková (OP) nebytové hospodářství předškolní zařízení Ř : jedná se o změnu charakteru schválené investiční dotace (RO 7/2017 tab.3, ZMZ usnesením 18/7Z/2017) na neinvestiční dotaci a současně změnu názvu neinvestiční dotace - rozšíření o opravu chodníku náležejícího k objektu. Ř. 3.: jedná se o přidělení finančních prostředků na poskytnutí investiční dotace na úhradu výdajů spojených s projektovou dokumentací a přípravou stavby Polyfunkčního domu Zlín - Štípa. Z důvodu časového nesouladu mezi vyúčtováním investiční dotace na výstavbu víceúčelového objektu v místní části Zlín - Štípa, poskytnuté v roce 2015, které by mělo obsahovat i výdaje na projektovou dokumentaci a související výdaje (RO 7/2015 tab.23, ZMZ usnesením 3/3Z/2015) a uzavřením smlouvy o převodu projektové dokumentace a vystavené faktury na úhradu (splatnost do ) navrhujeme poskytnout inv.dotaci na úhradu projektové dokumentace výstavby víceúčelového objektu v místní části Zlín - Štípa. Tabulka č. 13 (Oddělení prostorového plánování) Rozpočtová rezerva příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: 5. - běžné výdaje Odpovědný vedoucí: I.Tuček (OPP) územní plánování architektonicko - urbanistická soutěž na obnovu náměstí Míru ve Zlíně Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na veřejnou architektonicko urbanistickou soutěž dle parametrů České architektonické komory (ČKA). RMZ usnesením 42/7R/2017 ze dne schválila záměr na přípravu veřejné ideové architektonicko - urbanistické soutěže na obnovu náměstí Míru ve Zlíně, jako hlavního a centrálního náměstí.

9 Tabulka č. 14 (Odd.cestovního ruchu a informací) Rozpočtová rezerva příjmy celkem 5-5 výdaje celkem Nadační fond Kapka naděje (IČ: ) - neinvestiční dotace na doprovodný program při MFFDM Pol.skupina: 52 - neinvestiční transfery ostatní sociální péče a pomoc dětem a mládeži Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na navýšení dotace pro Nadační fond Kapka naděje na celkovou výši Kč (částka Kč je ve schváleném rozpočtu roku 2017, schváleného usnesením ZMZ 3/15Z/2016 ze dne ). Odpovědná vedoucí: E.Manišová (OCRaI) Tabulka č. 15 (Odbor sociálních věcí) Fond pro-rodinných aktivit Sdružené investice příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: 52 - neinvestiční transfery využití volného času dětí a mládeže Ř : jedná se o snížení Fondu pro-rodinných aktivit o částku, která byla poskytnuta z rozpočtu SMZ jako přímá dotace pro Centrum pro rodinu Zlín z.s. na podporu zajištění provozu kontaktního, poradenského a informačního střediska Family Point (FP) a Senior Point (SP) ve Zlíně (RO 7/2017 tab.2, ZMZ , usnesením 18/17Z/2017). Odpovědná vedoucí: J.Pobořilová (OSV)

10 Tabulka č. 16 (Odbor školství) provozní příspěvkovým organizacím ZŠ Zlín, Mikoláše Alše 558 (IČ: ) - prov MŠ Dětská - rekonstrukce zahrady Zateplení budovy MŠ Kudlov opravy a udržování MŠ Zlín, Dětská 4698 (IČ: ) - inv. na rekonstrukci zahrady MŠ Zlín, Na Vrchovici 21 (IČ: ) - inv. na zateplení budovy MŠ provozní příspěvkovým organizacím MŠ Zlín, Santražiny 4224 (IČ: ) - prov MŠ Zlín, Slovenská 1808 (IČ: ) - prov MŠ Zlín, Slovenská 1808 (IČ: ) - inv. na nákup konvektomatu MŠ Zlín, tř. Tomáše Bati 1285 (IČ: ) - inv. na vybudování části nového oplocení MŠ Zlín, tř. Tomáše Bati 1285 (IČ: ) - inv. na nákup zahradního prvku MŠ Zlín, U Dřevnice 206 (IČ: ) - inv. na zateplení budovy v Prštném ZŠ E. Zátopka Zlín, Štefánikova 2701 (IČ: ) - provozní ZŠ Zlín, Křiby 4788 (IČ: ) - provozní 0 0 příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: 51 - neinvestiční nákupy předškolní zařízení 53 - neinv.transfery veř.rozpočtům základní školy 63 - investiční transfery Ř : jedná se o přesun finančních prostředků na ekologické výukové programy (v minulých letech poskytované z Ekofondu). Ř : jedná se o změnu charakteru výdaje - poskytnutí investičního příspěvku. Ř : jedná se o přesun finančních prostředků na: ř.9. - výměnu podlahoviny ve třídě, ř nákup plynové stoličky a elektrické vodní lázně do školní kuchyně, ř investiční příspěvky dle rozpisu, ř odvodnění budovy tělocvičny, ř testování rizikového chování žáků. Odpovědný vedoucí: M.Smola (OŠ)

11 Tabulka č. 17 (Odbor životního prostředí a zemědělství) č.ř.polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG nevyčerpané prostředky Kontejnerová stání příjmy celkem 5 0 výdaje celkem Pol.skupina: využívání a zneškodňování komunálních odpadů Položka: změna stavu krátkodobých prostředků na bankovních účtech Ř. 1.: jedná se o dodatečný převod nevyčerpaných finančních prostředků z darů na pořízení kontejnerových stání. Odpovědná vedoucí: V.Pavlovová (OŽPaZ) Tabulka č. 18 (Odbor ekonomiky a majetku) č.ř.polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG Rozpočtová rezerva příjmy celkem výdaje celkem STEZA Zlín, spol. s r.o. (IČ: ) - neinv. dotace na výměnu písku na beachvolejbalovém hřišti u koupaliště Zelené Pol.skupina: 52 - neinvestiční transfery sportovní zařízení v majetku obce Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na kompletní výměnu speciálního písku na kurtu č.1 a 2 beachvolejbalového hřiště u koupaliště Zelené. Odpovědná vedoucí: J.Holcová (OEaM)

12 Tabulka č. 19 (Odd.prevence kriminality a sportovišť) Rozpočtová rezerva příjmy celkem výdaje celkem HC PSG Zlín, z.s. (IČ: ) - inv.dotace na pořízení rolby s elektrickým pohonem Pol.skupina: 51 - neinvestiční nákupy ostatní tělovýchovná činnost Ř : jedná se o přidělení finančních prostředků na investiční dotaci na pořízení nové rolby s elektrickým pohonem, která bude umístěna na zimním stadionu PSG Arena, Březnická 5513, Zlín. Stávající rolba z roku 2005 již vykazuje velmi vysoké hodnoty výfukových plynů, v případě inverzního počasí hrozí zdravotní potíže. Odpovědný vedoucí: I.Zipper (OPKaS)

13 Tabulka č. 20 (Odbor ekonomiky a majetku) opravy na pronajatém majetku Pohřebnictví Pohřebnictví Zlín, spol. s r.o. (IČ: ) - neinv.dotace na realizaci I.etapy opravy chodníků na hřbitově v Malenovicích oprava komunikací a obrubníků na Lesním hřbitově příjmy celkem výdaje celkem Pohřebnictví Zlín, spol. s r.o. (IČ: ) - neinv.dotace na opravu obrubníků a koryt pro odtok dešťové vody podél centrální komunikace Lesního hřbitova Pol.skupina: 51 - neinvestiční nákupy 52 - neinvestiční transfery pohřebnictví Ř : jedná se o přesun finančních prostředků na poskytnutí neinvestičních dotací dle rozpisu. Odpovědná vedoucí: J.Holcová (OEaM) Tabulka č. 21 (Odd.prevence kriminality a sportovišť) nevyčerpané prostředky Dětem (IČ: ) - Zlínský Vorvaň 80 0 příjmy celkem 80 0 výdaje celkem Pol.skupina: 52 - neinvestiční transfery ostatní tělovýchovná činnost Položka: změna stavu krátkodobých prostředků na bankovních účtech Ř. 1.: jedná se o přidělení finančních prostředků na neinvestiční dotaci na XVIII.ročník soutěže žáků základních škol v netradičních sportovních disciplínách, cílem je v dětech vzbudit nejen soutěživost ve sportovních disciplínách, ale i kolektivního ducha. Odpovědný vedoucí: I.Zipper (OPKaS) doplněk k bodu č. 5

14 Tabulka č. 22 (Městská policie Zlín) Rozšíření protipovodňového varovného a monitorovacího systému statutárního města Zlína Sdružené investice revolvingový úvěr příjmy celkem výdaje celkem Pol.skupina: Položka: dlouhodobě přijaté půjčené prostředky ostatní správa v oblasti krizového řízení Rozšíření protipovodňového varovného a monitorovacího systému statutárního města Zlína Ř : jedná se o změnu financování části investiční akce Rozšíření protipovodňového varovného a monitorovacího systému statutárního města Zlína. Vzhledem k obdržení rozhodnutí o poskytnutí dotace, navrhujeme profinancování z revolvingového úvěru, schváleného usnesením ZMZ 5/12Z/2016 ze dne , ve výši předpokládané dotace (původně přidělené finanční prostředky na akci v RO 3/2017 tab.6, ZMZ , usnesením 3/16Z/2017). Odpovědný vedoucí: M.Kladníček (MPZ)

č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG zachování a obnova kulturních památek

č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG zachování a obnova kulturních památek Tabulka č. 1 (Odbor kultury a památkové péče) 1. 4116 575 2. 3121-150 přijetí daru Program regenerace městských památkových rezervací a městských památkových zón 3. 4221 150 investiční dar od obce Otrokovice

Více

ostatní záležitosti kultury

ostatní záležitosti kultury Tabulka č. 1 (Odbor koncepce a realizace dopravních staveb) 1. 2322 2 přijaté pojistné náhrady 22 19 51 2 opravy a udržování 2 2 0 výdaje celkem 2219 - záležitosti pozemních komunikací Položka: 2322 -

Více

č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG příjmy celkem výdaje celkem

č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG příjmy celkem výdaje celkem Tabulka č. 1 (Odbor školství) 1. 4116 179 Odpovědný vedoucí: M.Smola (OŠ) dotace Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy na projekt v rámci Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání 61 71 5.

Více

Přehled vybraných ukazatelů za rok 2009 včetně návrhu na vypořádání (v Kč)

Přehled vybraných ukazatelů za rok 2009 včetně návrhu na vypořádání (v Kč) Městské divadlo Zlín ZOO a zámek Zlín - Lešná Dům dětí a mládeže Astra Zlín Budovatelská 4819 Osvoboditelů 3778 Santražiny 4224 Slovenská 3660 IČ: 00094838 IČ: 00090026 IČ: 75833514 IČ: 71007270 IČ: 71007695

Více

MŠ Zlín, Budovatelská 4819

MŠ Zlín, Budovatelská 4819 Č.ř. U k a z a t e l Městské divadlo Zlín ZOO a zámek Lešná DDM Astra Zlín MŠ Zlín, Budovatelská 4819 MŠ Zlín, Osvoboditelů 3778 MŠ Zlín, Santražiny 4224 MŠ Zlín, Slovenská 3660 MŠ Zlín, Slovenská 1808

Více

č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG

č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG Tabulka č. 1 (Oddělení koordinace projektů) 1. 61 71 51-108 konzultační a poradenská činnost 2. 22 12 61 108 0 0 příjmy celkem 108-108 výdaje celkem Pol.skupina: 51 - neinvestiční nákupy 2212 - silnice

Více

1. OVLÁDANÁ OSOBA 2. OVLÁDAJÍCÍ OSOBA

1. OVLÁDANÁ OSOBA 2. OVLÁDAJÍCÍ OSOBA ZPRÁVA O VZTAZÍCH MEZI OVLÁDAJÍCÍ A OVLÁDANOU OSOBOU A O VZTAZÍCH MEZI OVLÁDANOU OSOBOU A OSTATNÍMI OSOBAMI OVLÁDANÝMI STEJNOU OVLÁDAJÍCÍ OSOBOU ZA ROK 2017 ZPRÁVA O VZTAZÍCH MEZI OVLÁDAJÍCÍ A OVLÁDANOU

Více

silnice činnost místní správy

silnice činnost místní správy Tabulka č. 1 (Městská policie Zlín) 1. 53 11 51-47 drobný dlouhodobý majetek 2. 53 11 61 20 Obnova vozového parku 2039 3. 53 11 61 27 0 0 příjmy celkem 47-47 výdaje celkem Technické zhodnocení budovy Městské

Více

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 17. 12. 2014

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 17. 12. 2014 U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 17. 12. 2014 USNESENÍ č. 76/09-14 Z I. schvaluje 1. Rozpočtové opatření č. 39/2014 par.2143 cestovní ruch, pol.6121 budovy, haly a

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 4 741 000,00 Kč 4 966 979,66 Kč 104,77 % 2. běžné (provozní) výdaje 83 241 404,55 Kč 82 989 249,83 Kč

Více

Rozpočet příjmů a financování podle položek rozpočtové skladby na rok 2018 Statutárního města Ostravy - městského obvodu Petřkovice (v tis.

Rozpočet příjmů a financování podle položek rozpočtové skladby na rok 2018 Statutárního města Ostravy - městského obvodu Petřkovice (v tis. SCHVÁLENÝ Rozpočet příjmů a financování podle položek rozpočtové skladby na rok 2018 Statutárního města Ostravy - městského obvodu Petřkovice (v tis. Kč) Par. Název paragrafu Pol. Název položky UZ ORG

Více

Rozpočet města Třešť na rok 2014

Rozpočet města Třešť na rok 2014 Rozpočet města Třešť na rok 2014 schválen na 23. zasedání Zastupitelstva města Třešť usnesením č. 267/S,OS/2013-9/12-Z ze dne 9. 12. 2013 Souhrnné údaje Souhrnné údaje Daňové příjmy (třída 1) Nedaňové

Více

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 16. 12. 2015 USNESENÍ č. 84/07-15 Z 1. Změnu č. 25 Seznamu bytů ze dne 7. 12. 2011 dle přílohy, která je nedílnou součástí tohoto usnesení.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA DOLNÍ MĚCHOLUPY Zastupitelstvo městské části. USNESENÍ Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA DOLNÍ MĚCHOLUPY Zastupitelstvo městské části. USNESENÍ Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy číslo 30/1 Bezpečnostní situace v městské části Praha Dolní Měcholupy - zprávu městské policie o bezpečnostní situaci v Městské části Praha Dolní Měcholupy za měsíc březen 2017 Číslo 30/2 Hospodaření za

Více

VÝDAJE č.ř.polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG Sdružené investice 2495

VÝDAJE č.ř.polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG Sdružené investice 2495 Tabulka č. 1 (Odbor kultury a památkové péče ve spolupráci s Odborem ekonomiky a majetku) č.ř.polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG 1. 8115 13 525 nevyčerpané prostředky 16

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 35 721 671,52 Kč 32 069 849,49 Kč 89,78 % 2. běžné (provozní) výdaje 93 785 130,30 Kč 84 701 473,40

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO ZLÍN

STATUTÁRNÍ MĚSTO ZLÍN STATUTÁRNÍ MĚSTO ZLÍN Doplňující informace k podrozvaze k 31.12.2015 Tyto doplňující informace vysvětlují a doplňují informace obsažené v podrozvaze. A) Účet 902 Jiný drobný dlouhodobý majetek 902/0000

Více

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ Věcný obsah Příjmy 279 335,6 280 318,9 15 464,8 295 783,7 Daňové příjmy 222 460,0 222 460,0 0,0 222 460,0 Nedaňové příjmy 5 325,0 5 335,7 76,8 5 412,5 Kapitálové příjmy 24 000,0

Více

Rozpočet na rok Financování: Třída 8 : Financování (stavy na běžných účtech) ,00 Kč

Rozpočet na rok Financování: Třída 8 : Financování (stavy na běžných účtech) ,00 Kč Rozpočet na rok 2018 Příjmy: Třída 1: Daňové příjmy 37 501 750,00 Kč Třída 2: Nedaňové příjmy 18 114 800,00 Kč Třída 3: Kapitálové příjmy 0,00 Kč Třída 4: Přijaté dotace 23 353 023,60 Kč Příjmy celkem

Více

Rozpočet města Staré Město na rok 2013 (v tis. Kč)

Rozpočet města Staré Město na rok 2013 (v tis. Kč) Rozpočet města Staré Město na rok 2013 (v tis. Kč) Par Pol ORJ Název položky RN 2013 Rozpočtové příjmy rozpočtových položek 111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 16 250,00

Více

Příloha č.1 ke Schválenému rozpočtu města Bechyně pro rok 2014

Příloha č.1 ke Schválenému rozpočtu města Bechyně pro rok 2014 Příloha č.1 ke Schválenému rozpočtu města Bechyně pro rok 2014 Třída 1 Daňové příjmy 72.400.000,- Kč Třída 2 Nedaňové příjmy 33.900.000,- Kč Třída 3 Kapitálové příjmy 5.000.000,- Kč Třída 4 Přijaté transfery

Více

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ Věcný obsah Příjmy 279 335,6 280 308,2 10,7 280 318,9 Daňové příjmy 222 460,0 222 460,0 0,0 222 460,0 Nedaňové příjmy 5 325,0 5 325,0 10,7 5 335,7 Kapitálové příjmy 24 000,0 24

Více

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ Věcný obsah Příjmy 279 335,6 279 335,6 972,6 280 308,2 Daňové příjmy 222 460,0 222 460,0 0,0 222 460,0 Nedaňové příjmy 5 325,0 5 325,0 0,0 5 325,0 Kapitálové příjmy 24 000,0 24

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 3 169 000,00 Kč 3 256 551,05 Kč 102,76 % 2. běžné (provozní) výdaje 90 484 120,00 Kč 85 427 565,46 Kč

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 34 757 000,- Kč 26 770 075,42 Kč 77,02% 2. běžné (provozní) výdaje 114 003 000,-Kč 111 540 860,50 Kč

Více

000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.č 000 Daň z příjmů fyz.osob ze sam.v 000 Daň z příjmů fyz.osob z kapitá 000 Daň z příjmů právnických osob

000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.č 000 Daň z příjmů fyz.osob ze sam.v 000 Daň z příjmů fyz.osob z kapitá 000 Daň z příjmů právnických osob strana: 1 / 9 P Ř í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 0000 0000 1112 000000000 0000 0000 1113 000000000 0000 0000 1121 000000000 0000 0000 1122 000000000 0000 0000

Více

Rozpočet města Třešť na rok 2013 Rozpočet 2013

Rozpočet města Třešť na rok 2013 Rozpočet 2013 Rozpočet města Třešť na rok 2013 Schválen na 17. zasedání Zastupitelstva města Třešť usnesením č. 193/S,OS/2012-10/12-Z dne 10. 12. 2012. Obsah: Souhrnné údaje.. 1 A) Příjmy rozpočtu.... 1 1) daňové příjmy

Více

Schválený rozpočet na rok 2014 po 2. rozpočtové změně

Schválený rozpočet na rok 2014 po 2. rozpočtové změně Město Vrbno pod Pradědem Schválený rozpočet na rok 2014 po 2. rozpočtové změně Položka Druhové třídění R O Z P O Č E T - P Ř Í J M Y v tis. Kč Daně 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015 M ě s t o Š l u k n o v Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního

Více

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 30. 3. 2011 USNESENÍ č. 5/3-11 Z I. b e r e n a v ě d o m í Rozpočtové opatření č. 6/2011 snížení výdajů na: par.2321 odvádění a čištění

Více

Schválený rozpočet na rok 2014 po 3. rozpočtové změně

Schválený rozpočet na rok 2014 po 3. rozpočtové změně Město Vrbno pod Pradědem Schválený rozpočet na rok 2014 po 3. rozpočtové změně Položka Druhové třídění R O Z P O Č E T - P Ř Í J M Y v tis. Kč Daně schválený po 1. RZ po 2.RZ po 3. RZ 1111 Daň z příjmu

Více

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 13. 6. 2012 USNESENÍ č. 38/5-12 Z 1. Rozpočtové opatření č. 23/2012 zvýšení stavu prostředků ve tř. 8 Financování pol. 8115 změna stavu

Více

Rozpočtové opatření č. 1/2016

Rozpočtové opatření č. 1/2016 Rozpočtové opatření č. 1/2016 1. Úprava rozpočtu v návaznosti na schválený státní a v návaznosti na změny ve finančních vztazích k jiným rozpočtům povinná rozpočtová opatření: - příspěvek ze státního rozpočtu

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA V ROCE 2019

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA V ROCE 2019 PŘÍJMY Návrh str. 1 rozpočtu na r. 2019 Daňové příjmy 29452 29507 32633 31580 Poplatek z ubytovací kapacity, za rekreační pobyt 380 380 398 440 1012 Zemědělství 2098 2098 2091 2098 1031 Lesnictví 12635

Více

Třída 1 - daňové příjmy - celkem , , , ,50 14% 554,000

Třída 1 - daňové příjmy - celkem , , , ,50 14% 554,000 Rozpočtové opatření č. 2/2018 včetně rozboru hospodaření za období 1-2/2018 R 2018 R po RO č. 1 R po RO č. 2 plnění plnění úpravy v tis. Kč v tis. Kč v tis. Kč v Kč k RO č. 11 v RO č. 2 PŘÍJMY CELKEM 98

Více

Schválený rozpis rozpočtu na rok (schválený rozpočet 2018, upravený rozpočet 2018 a čerpání rozpočtu k ) Paragraf Položka

Schválený rozpis rozpočtu na rok (schválený rozpočet 2018, upravený rozpočet 2018 a čerpání rozpočtu k ) Paragraf Položka Schválený rozpis rozpočtu na rok 2019 (schválený rozpočet 2018, upravený rozpočet 2018 a čerpání rozpočtu k 31. 10. 2018) Paragraf Položka SR 2018 UR 2018 čerpání 10/18 Návrh 2019 A. VLASTNÍ PŘÍJMY ( třída

Více

1334 Odvody za odnětí půdy ze zeměd. půdního fondu 0,000

1334 Odvody za odnětí půdy ze zeměd. půdního fondu 0,000 Schválený rozpočet na rok Org. Odd. Položka PŘÍJMY Návrh rozpočtu 1111 Daň z příjmů fyz. osob ze závis. čin. a fčních pož 7 500,000 1112 Daň z příjmů fyz. osob ze sam. výdělečné činnosti 200,000 1113 Daň

Více

Rozpočet města Třešť na rok 2017

Rozpočet města Třešť na rok 2017 Rozpočet města Třešť na rok 2017 schválen na 16. zasedání Zastupitelstva města Třešť usnesením č. 188/S,OS/2016-12/12-Z ze dne 12. 12. 2016 Město Třešť Souhrnné údaje Souhrnné údaje Daňové příjmy (třída

Více

USNESENÍ č. 51/06-04 Z

USNESENÍ č. 51/06-04 Z MĚSTO BECHYNĚ ZASTUPITELSTVO MĚSTA BECHYNĚ USNESENÍ č. 51/06-04 Z ze dne 15.12.2004 Rozpočtové změny Zastupitelstvo Města I. s c h v a l u j e 1. rozpočtovou změnu č.60/2004 - navýšení příjmů na pol.4112

Více

Rozpočet obce Tchořovice na rok příjmy (v tis. Kč) - návrh

Rozpočet obce Tchořovice na rok příjmy (v tis. Kč) - návrh Rozpočet obce Tchořovice na rok 2017 - příjmy () - návrh Par POL druh příjmů příjmy 2017 Daňové a nedaňové příjmy 1111 daň z příjmů fyzických osob ze záv. čin. a fun. požitků 510 1112 daň z příjmů fyzických

Více

Město Vrbno pod Pradědem Rozpočet na rok 2015 po 2. rozpočtové změně

Město Vrbno pod Pradědem Rozpočet na rok 2015 po 2. rozpočtové změně Město Vrbno pod Pradědem Rozpočet na rok 2015 po 2. rozpočtové změně Položka Druhové třídění R O Z P O Č E T - P Ř Í J M Y v tis. Kč Daně 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 11 000 11

Více

NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2018

NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2018 NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2018 Příjmy: OBEC STUDENÁ Nám. sv. J. Nepomuckého 18, 378 56 STUDENÁ Rozpočet schválen zastupitelstvem dne: Starosta obce (podpis,razítko): OdPa ÚZ NZD ORG Položka DAŇOVÉ PŘÍJMY OdPa

Více

Město Vrbno pod Pradědem Rozpočet na rok 2015 po 4. rozpočtové změně

Město Vrbno pod Pradědem Rozpočet na rok 2015 po 4. rozpočtové změně Město Vrbno pod Pradědem Rozpočet na rok 2015 po 4. rozpočtové změně Položka Druhové třídění R O Z P O Č E T - P Ř Í J M Y v tis. Kč Daně 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 11 000 11

Více

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 12. 9. 2012 USNESENÍ č. 50/6-12 Z 1. Rozpočtové opatření č. 34/2012 pol.4122 neinvestiční přijaté transfery od krajů ve výši 35.000,-

Více

Paragraf Název paragrafu Položka Název položky UZ SR 2012 SR

Paragraf Název paragrafu Položka Název položky UZ SR 2012 SR Paragraf Název paragrafu Položka Název položky UZ SR 2012 SR 2013 2014 1341 Poplatek ze psů 67 67 70 1343 Poplatky za užívání veřejného prostranství 3 3 3 1347 Poplatky za provozovaný výh. hrací přístr.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 225 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 225 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 225 ze dne 11.04.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

Druhové třídění Schválený rozpočet Upravený rozpočet Plnění 12/2017

Druhové třídění Schválený rozpočet Upravený rozpočet Plnění 12/2017 Příloha č. 5 Výdaje jednotlivých ORJ a příjmy v členění dle rozpočtové sklady SOUHRNNÉ UKAZATELE Druhové třídění Schválený rozpočet Upravený rozpočet Daňové příjmy 91 510 000,00 92 491 960,00 116 739 669,86

Více

Příjmy z poskytování služeb a výrobků ,00. Org: ,00

Příjmy z poskytování služeb a výrobků ,00. Org: ,00 strana: 1 / 14 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti a funkčních po 2 120 000,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů

Více

ROZPOČTOVÉ OPATŘENÍ OBCE TRNÁVKA č. 3/2019 PŘÍJMY

ROZPOČTOVÉ OPATŘENÍ OBCE TRNÁVKA č. 3/2019 PŘÍJMY ROZPOČTOVÉ OPATŘENÍ OBCE TRNÁVKA č. 3/2019 PŘÍJMY Skupina Třída Účelový znak Text Návrh v Kč Změna v položkách RO č.1/2019 17.4.2019 RO č.2/2019 13.6.2019 RO č.3/2019 25.6.2019 Upravený v Kč Třída 1 -

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET statutární město Brno MČ Brno-Jundrov za rok 2018

ZÁVĚREČNÝ ÚČET statutární město Brno MČ Brno-Jundrov za rok 2018 ZÁVĚREČNÝ ÚČET statutární město Brno MČ Brno-Jundrov za rok 2018 Zpracovala: Mgr. Petra Grycová vedoucí Odboru finančního a majetkového ÚMČ Brno Jundrov Úvod V závěrečném účtu jsou obsaženy údaje o plnění

Více

ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY CELKEM I. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY

ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY CELKEM I. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY I. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY Para PoložkText návrh 0000 1111 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 2 000 000 0000 1112 Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky 64 000 0000 1113 Daň z příjmů fyzických

Více

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah:

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah: Město Petřvald Závěrečný účet města Petřvaldu za rok 2014 Obsah: 1. Údaje o plnění rozpočtu příjmů 2. Údaje o plnění rozpočtu výdajů 3. Údaje o financování 4. Údaje o hospodaření s majetkem 5. Tvorba a

Více

Rozpočet statutárního města Karviné na rok 2009

Rozpočet statutárního města Karviné na rok 2009 Rozpočet statutárního města Karviné na rok Schválen usnesením Zastupitelstva města Karviné č. 577 ze dne 9.12.2008. Uvedeno v tis. Kč Příjmy Třída 1 - Daňové příjmy celkem 678 980 Daně z příjmů, zisku

Více

ROZPOČET OBCE KOCHÁNKY NA ROK 2014

ROZPOČET OBCE KOCHÁNKY NA ROK 2014 ROZPOČET OBCE KOCHÁNKY NA ROK 2014 Zveřejněn na elektronické úřední desce a úřední desce obce: Vyvěšen: 14. 1. 2014 Sejmut: 4. 2. 2014 Projednáno v zastupitelstvu dne 7. 1. 2014 Schváleno v zastupitelstvu

Více

Závěrečný účet města Nepomuk za rok 2017

Závěrečný účet města Nepomuk za rok 2017 Závěrečný účet města Nepomuk za rok 2017 sestavený dle 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů Název: Město Nepomuk Adresa: Náměstí Augustina

Více

Rozpočet města Bechyně na rok 1999

Rozpočet města Bechyně na rok 1999 Rozpočet města Bechyně na rok 1999 schváleno na zasedání ZM 18.12.1998 PŘÍJMY: položka 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 9 120 000 položka 1112 Daň z příjmu fyzických

Více

Schválený rozpočet Rozpočet schválen Zastupitelstvem obce dne usnesením č. 166/18/2016 starostka obce Lada Hašková

Schválený rozpočet Rozpočet schválen Zastupitelstvem obce dne usnesením č. 166/18/2016 starostka obce Lada Hašková Rozpis rozpočtu na rok 2016 Obec Horosedly IČ : 00583961 Okres Písek Rozpočet schválen Zastupitelstvem obce dne 16.12.2016 usnesením č. 166/18/2016 starostka obce Lada Hašková I. Rozpočtové příjmy Paragraf

Více

č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG opravy na pronajatém majetku Pohřebnictví

č.ř. Polož. +tis.kč -tis.kč text Oddíl Pol.sk. +tis.kč -tis.kč text ORG opravy na pronajatém majetku Pohřebnictví Tabulka č. 1 (Odbor ekonomiky a majetku) 1. 36 32 51-264 opravy na pronajatém majetku Pohřebnictví 2. 36 32 61 264 3. 2322 154 přijaté pojistné náhrady 36 12 51 154 opravy a udržování 154 0 příjmy celkem

Více

Rozpočet města Moravský Beroun na rok 2018

Rozpočet města Moravský Beroun na rok 2018 Rozpočet města Moravský Beroun na rok 2018 R v tis. Kč PŘÍJMY CELKEM 98 387,515 Příjmy celkem bez financování 71 887,515 Třída 1 - daňové příjmy - celkem 52 931,000 daň z nemovitých věcí 2 640,000 daň

Více

Neinvestiční dotace v rámci operačního programu výzkum, vývoj a vzdělávání

Neinvestiční dotace v rámci operačního programu výzkum, vývoj a vzdělávání Rozpočet příjmů a financování podle položek rozpočtové skladby na rok 2019 Statutárního města Ostravy - městského obvodu Petřkovice (v tis. Kč) Par. Název paragrafu Pol. Název položky UZ ORG 1341 Poplatek

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE. U S N E S E N Í z 3. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného 28.12.

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE. U S N E S E N Í z 3. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného 28.12. STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE U S N E S E N Í z 3. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného 28.12.2006 24/3z program 3.zasedání Zastupitelstva městského obvodu

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOVA NA ROK 2013

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOVA NA ROK 2013 M ě s t o Š l u k n o v Zastupitelstvo města Šluknova schvaluje ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOVA NA ROK 2013 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního

Více

70 000, ,00 0,00 Podpora ostatních produkčních činností * , , ,00 Pitná voda *

70 000, ,00 0,00 Podpora ostatních produkčních činností * , , ,00 Pitná voda * strana: 1 PŘÍJMY N+Z+Uz Org Par Pol ZJ Původní hodnota Změna Po změně Popis 1) 0 1111 000 2 120 000,00 860 000,00 2 980 000,00 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti a funkčních po 2) 0 1112 000 250 000,00-190

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018 ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. sociálního fondu 5. ekologického fondu 6. Závazné ukazatele rozpočtu Zpracovala:

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018 18. zasedání Zastupitelstva města Šluknov ve čtvrtek, dne 14.12.2017 BOD OE Návrh rozpočtu města Šluknova na rok 2018 Důvodová zpráva pro členy ZM ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018 Obsah: 1. Úhrnná bilance

Více

Schválený rozpočet příjmů a výdajů města Žamberka na rok Název položky rozpočtu Příjmy Výdaje

Schválený rozpočet příjmů a výdajů města Žamberka na rok Název položky rozpočtu Příjmy Výdaje Schválený rozpočet příjmů a výdajů města Žamberka na rok 2012 Schváleno: ZM 12/2012 ze dne 21.2.2012 v tis. Kč Název položky rozpočtu Příjmy Výdaje Daňové příjmy 60 007 DPFO - závislá činnost 10 339 DPFO

Více

Hospodaření města Smržovky Příjmy sesk.pol. druh příjmů

Hospodaření města Smržovky Příjmy sesk.pol. druh příjmů Hospodaření města Smržovky 2006-2016 Příjmy sesk.pol. druh příjmů 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 11-15 daňové příjmy 29 032 33 949 55 421 28 026 29 636 29 013 29 919 37 793 40 225

Více

MĚSTO NÝŘANY. Benešova třída 295, Nýřany IČ: R O Z P O Č E T. na rok 2018

MĚSTO NÝŘANY. Benešova třída 295, Nýřany IČ: R O Z P O Č E T. na rok 2018 MĚSTO NÝŘANY Benešova třída 295, 330 23 Nýřany IČ: 00258199 R O Z P O Č E T na rok 2018 Rozpočet schválen zastupitelstvem města Nýřany dne 20. 12. 2017 Město Nýřany, Benešova třída 295, 330 23 Nýřany Celková

Více

Rozpočtové opatření č.2/2019 Schváleno usn.č.11/6/201/zm,12/6/2019/zm ZM

Rozpočtové opatření č.2/2019 Schváleno usn.č.11/6/201/zm,12/6/2019/zm ZM Město Dobříš Rozpočtové opatření č.2/2019 Schváleno usn.č.11/6/201/zm,12/6/2019/zm ZM 20.6.2019 Plnění příjmů k 31.5.2019 RM 11.6.2019 P Ř Í J M Y a financování rozpočet v tis.kč plnění plnění plnění plnění

Více

Plnění rozpočtu výdajů na rok 2005 Příloha č. 1

Plnění rozpočtu výdajů na rok 2005 Příloha č. 1 Plnění rozpočtu výdajů na rok 2005 Příloha č. 1 v tis. Kč Kapitola 1 - Investice a velké opravy Upravený Skutečné Podíl na infrastruktuře 12 RD Sdružení ŠTĚPNICE, jih (z FBV) 400,00 300,00 Projektová příprava

Více

Schválený rozpočet na rok 2014 po 4. rozpočtové změně

Schválený rozpočet na rok 2014 po 4. rozpočtové změně Město Vrbno pod Pradědem Schválený rozpočet na rok 2014 po 4. rozpočtové změně Daně schválený po 1. RZ po 2.RZ po 3. RZ po 4. RZ 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 11 000 11 000 11 000

Více

MĚSTO NĚMČICE NAD HANOU Palackého náměstí č Němčice nad Hanou

MĚSTO NĚMČICE NAD HANOU Palackého náměstí č Němčice nad Hanou MĚSTO NĚMČICE NAD HANOU Palackého náměstí č. 3. 798 27 Němčice nad Hanou Návrh rozpočtu - závazné ukazatele roku 2015 Rozpočet - závazné ukazatele byly vypracovány v souladu se zněním 11 zákona č. 250/2000

Více

org Paragraf Položka Popis Rozpočet na rok 2012 ~.,.;<.,f.'~

org Paragraf Položka Popis Rozpočet na rok 2012 ~.,.;<.,f.'~ ~ ~... - ~- ---- - - '" --. ~~.- - I - - Město Kouřim, IČ 00235482, DIČ CZ00235482 Rozpočet je vytvořen jako přebytkový rozpočet. Vyšší příjmy budou použity na úhradu splátek úvěrů z minulých let. org

Více

ROZPIS ROZPOČTU PRO ROK 2013

ROZPIS ROZPOČTU PRO ROK 2013 Obec Jezeřany-Maršovice Jezeřany-Maršovice 1, 671 75, IČ: 00292931 ROZPIS ROZPOČTU PRO ROK 2013 Zastupitelstvo obce Jezeřany-Maršovice schválilo rozpočet obce pro rok 2013 na svém zasedání dne 13.12.2012

Více

NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2017

NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2017 NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2017 Příjmy: OBEC STUDENÁ Nám. sv. J. Nepomuckého 18, 378 56 STUDENÁ Rozpočet schválen zastupitelstvem dne: Starosta obce (podpis,razítko): OdPa ÚZ NZD ORG Položka Text Rozpočet 2017

Více

Kapitola 2 - Životní prostředí Upravený Skutečné

Kapitola 2 - Životní prostředí Upravený Skutečné Plnění rozpočtu výdajů na rok 2006 Příloha č. 1 v tis. Kč Kapitola 1 - Investice a velké opravy Upravený Skutečné Rekonstrukce krytého plaveckého bazénu - investiční dotace 30 000,00 30 000,00 Opravy komunikací

Více

Fond na financování sociálních potřeb ve výši 4 % odvodu z objemu hrubých mezd zaměstnanců a uvolněných členů zastupitelstva.

Fond na financování sociálních potřeb ve výši 4 % odvodu z objemu hrubých mezd zaměstnanců a uvolněných členů zastupitelstva. R O Z P O Č E T M Ě S T A H O S T I N N É N A R O K 2016 (v Kč) RO 3 2015 Rozpočet 2016 Třída třída 1 Daňové příjmy 43 776 809,0 55 316 200,0 52 765 000,0 třída 2 Nedaňové příjmy 1 463 336,0 1 734 340,0

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019 ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního fondu 5. Rozpočet ekologického fondu 6. Závazné ukazatele

Více

Celková bilance schváleného rozpočtu města Hustopeče na rok 2018 ZM dne

Celková bilance schváleného rozpočtu města Hustopeče na rok 2018 ZM dne Celková bilance schváleného rozpočtu města Hustopeče na rok 2018 ZM dne 07.12.2017 Položka Název položky Schválený rozpočet 2017 Předpokládané plnění 2017 v tis.kč Rozpočet 2018 1111 Daň z příjmu FO ze

Více

Rozpočtové opatření č. 2 / 2017

Rozpočtové opatření č. 2 / 2017 Rozpočtové opatření č. 2 / 2017 strana: 1 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 0 2212 5139 000 0,00 9 500,00 9 500,00 Nákup materiálu jinde nezařazený 0 2212 5171 000 200 000,00-9 500,00 190 500,00 Opravy a udržování

Více

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ Věcný obsah Příjmy 239 990,4 271 248,4 2 717,7 273 966,1 Daňové příjmy 216 135,0 218 277,2 0,0 218 277,2 Nedaňové příjmy 4 765,0 5 523,8 0,0 5 523,8 Kapitálové příjmy 500,0 500,0

Více

INFORMACE O SCHVÁLENÉM ROZPOČTU NA ROK 2018

INFORMACE O SCHVÁLENÉM ROZPOČTU NA ROK 2018 Příloha č. 3 k návrhu rozpočtu Města Jiříkova na rok 2019 M ě s t o J i ř í k o v INFORMACE O SCHVÁLENÉM ROZPOČTU NA ROK 2018 dle zákona č. 23/2017 Sb., o pravidlech rozpočtové odpovědnosti Obsah: 1. Příjmy

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019 ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního fondu 5. Rozpočet ekologického fondu 6. Závazné ukazatele

Více

Paragraf Název paragrafu Položka Název položky UZ ORG SR 2013 SR 2014 2015

Paragraf Název paragrafu Položka Název položky UZ ORG SR 2013 SR 2014 2015 Paragraf Název paragrafu Položka Název položky UZ ORG SR 2013 SR 2014 2015 1341 Poplatek ze psů 67 70 75 1343 Poplatky za užívání veřej. prostranství 3 3 3 1361 Správní poplatky 60 110 120 1511 Daň z nemovitých

Více

Návrh rozpočtu roku 2013

Návrh rozpočtu roku 2013 roku 2013 strana: 1 / 10 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 00000000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti a funkčních požitků 1 700 000,00 0000 0000 1112 00000000 Daň

Více

Plnění rozpočtu výdajů za rok 2004 Příloha č. 1

Plnění rozpočtu výdajů za rok 2004 Příloha č. 1 Plnění rozpočtu výdajů za rok 2004 Příloha č. 1 v tis. Kč Kapitola 1 - Investice a velké opravy Upravený Výdaje Opravy komunikací a chodníků - dle potřeby 1 100,00 791,92 Oprava chodníku ulice Královehradecká

Více

Schválený rozpočet Města Holýšova na rok 2019

Schválený rozpočet Města Holýšova na rok 2019 PŘÍJMY Schválený rozpočet Města Holýšova na rok 2019 1111 - Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkč.požitků 16 500,00 1112 - Daň z příjmu fyzických osob ze SVČ 400,00 1113 - Daň z příjmu

Více

Příjmy z poskytování služeb a výrobků ,00. Org: ,00. Org: ,00

Příjmy z poskytování služeb a výrobků ,00. Org: ,00. Org: ,00 strana: 1 / 14 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti a funkčních po 2 600 000,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů

Více

Město Bechyně Rozpočet města Bechyně na rok 2017

Město Bechyně Rozpočet města Bechyně na rok 2017 PŘÍJMY 1111 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 13 790 000,00 1112 Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky 380 000,00 1113 Daň z příjmů fyzických osob vybíraná srážkou 1 390 000,00 1121 Daň

Více

Schválený rozpočet MČ Brno-Líšeň na rok 2017

Schválený rozpočet MČ Brno-Líšeň na rok 2017 Schválený rozpočet MČ na rok 2017 Položka PŘÍJMY 207 728 VÝDAJE 307 443 SALDO (rozdíl příjmy - výdaje) -99 715 FINANCOVÁNÍ 99 715 Příjmy, výdaje a financování jsou podrobněji rozvedeny na následujících

Více

Město Vrbno pod Pradědem Rozpočet na rok 2015 po 1. rozpočtové změně

Město Vrbno pod Pradědem Rozpočet na rok 2015 po 1. rozpočtové změně Město Vrbno pod Pradědem Rozpočet na rok 2015 po 1. rozpočtové změně Položka Druhové třídění R O Z P O Č E T - P Ř Í J M Y v tis. Kč Daně 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 11 000 11

Více

Město Týnec nad Sázavou strana 1

Město Týnec nad Sázavou strana 1 Město Týnec nad Sázavou strana 1 Rozpočet 2012 třída paragraf položka Celkem 1 Daňové příjmy 44 686 000 1 1111 daň z př. fyz. osob ze záv. činnosti 7 800 000 1112 daň z př. fyz. osob z podnikání 700 000

Více

Organizace Název položky Kč

Organizace Název položky Kč Město Bechyně Rozpočet na rok 2015 Paragraf PŘÍJMY Položk a Organizace Název položky Kč 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 12 510 000,00 1112 Daň z příjmů fyzických

Více

Návrh rozpočtu obce Štěpánovice na rok 2012

Návrh rozpočtu obce Štěpánovice na rok 2012 Návrh rozpočtu obce Štěpánovice na rok 2012 Vyvěšeno : Sejmuto : Schváleno zastupitelstvem obce dne : Starosta obce : ing.václav Kopačka I. PŘÍJMY Třída 1 - daňové příjmy Paragraf Položka Popis Návrh rozpočtu

Více

Če.: MUO 30/2019/HSFO/ÚD. Schválený rozpočet města Opočna na rok Druhové třídění Název Částka v Kč

Če.: MUO 30/2019/HSFO/ÚD. Schválený rozpočet města Opočna na rok Druhové třídění Název Částka v Kč Počet listů/počet příloh: 5/0 Spis. znak/skart. znak: 619/S5 Če.: MUO 30/2019/HSFO/ÚD Schválený rozpočet města Opočna na rok 2019 Druhové třídění Název Částka v Kč Rozpočtová třída: 1. Daňové příjmy 56

Více

ROZPOČET NA ROK 2018 PO 4. RO Příjmová část oddíl,paragraf položkaorg. Kč po 1.RO PO 2. RO PO 3. RO PO 4. RO 1111 Daně závislá práce

ROZPOČET NA ROK 2018 PO 4. RO Příjmová část oddíl,paragraf položkaorg. Kč po 1.RO PO 2. RO PO 3. RO PO 4. RO 1111 Daně závislá práce ROZPOČET NA ROK 2018 PO 4. RO Příjmová část oddíl,paragraf položkaorg. Kč po 1.RO PO 2. RO PO 3. RO PO 4. RO 1111 Daně závislá práce 9 000 000 9 000 000 9 000 000 9 000 000 9 500 000 1112 fyz.osoby 30

Více

Příloha 1 Schváleno RM Rozpočtová opatření č. RO 1/ RO 34/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč

Příloha 1 Schváleno RM Rozpočtová opatření č. RO 1/ RO 34/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Příloha 1 Schváleno RM 19. 1. 2018 Rozpočtová opatření č. RO 1/2018 - RO 34/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor finanční - ORJ 1 1/18/a 6310 5144 1 Obecné příjmy a výdaje z finančních operací -

Více

Návrh rozpočtu městyse Netvořice na rok 2016 sestavený v Kč

Návrh rozpočtu městyse Netvořice na rok 2016 sestavený v Kč Návrh rozpočtu městyse Netvořice na rok 2016 sestavený v Kč Příjmy v Kč: OD PA POL: Návrh rozpočtu 2016: Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkč.požitků 1111 2 650 000 Daň z příjmů fyzických

Více

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr Příloha 1 Schváleno ZM 21. 6. 2018 3. změna rozpočtu města na r. 2018 (RO 141/18 - RO 157/18) tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor finanční - ORJ 1 141/18 1361 1 2 Správní poplatky za povolení VHP - navýšení

Více