Trojhranné taštičky plněné pikantními bramborami, hrachem a sušeným ovocem.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Trojhranné taštičky plněné pikantními bramborami, hrachem a sušeným ovocem."

Transkript

1 POLÉVKY 1 Murgh Shorba 200 ml 69 Kč Kuřecí vývar ochucený koriandrem, podávaný s kousky kuřete. 2 Tomato Shorba 200 ml 59 Kč Rajčatová polévka ochucená koriandrem a zázvorem. 3 Daal Shorba 200 ml 59 Kč Tradiční indická čočková polévka. PŘEDKRMY 4 Vegetable Samosa 2ks 83 Kč Trojhranné taštičky plněné pikantními bramborami, hrachem a sušeným ovocem. 5 Spinach Bhaji 4ks 129 Kč Křupavé špenátové listy obalené v cizrnové mouce a ochucené indickým kořením. 6 Onion Bhaji 4ks 89 Kč Smažené cibulové kroužky v cizrnovém těstíčku. 7 Roasted Pappadam 2ks 45 Kč Jako papír tenká čočková placka pečená v tandoori. 8 Masala Pappadam 2ks 69 Kč Smažená, jako papír tenká čočková placka a sypaná sekanou cibulí, paprikou a indickým kořením. 9 Vegetable Pakora střední talíř 95 Kč Čerstvá zelenina smažená v cizrnovém těstíčku. 10 Vegetable Platter 229 Kč Mix - 2 cibulové a 2 špenátové bhaji, mix zeleninové pakory a 2 samosy. 11 Tandoori Platter 299 Kč Mix - 1 kuře tangri, 3 tikka, 3 malai tikka, 2 reshmi kabab. 12 Chicken Pakora 5ks 155 Kč Jemné kousky kuřete smažené v cizrnovém těstíčku. 13 Lamb Seekh Kebab 6ks 282 Kč Mleté jehněčí maso upečené v peci tandoori na jehle, podávané s dipem. 14 Tandoori Chicken 2ks 226 Kč Pečené kuře, marinované v jogurtu a okořeněné masalou. Je mírně ostré a tradičně se připravuje při vysoké teplotě v tandoori 15 Chicken Tikka 6ks 189 Kč Jemné kousky kuřete marinované v jogurtu a koření tandoori masala, připravené v peci tandoori. 16 Malai Tikka 6ks 227 Kč Chicken breast marinated with ginger, garlic, cream, cheese, cashew and cardamom, roasted in a tandoori oven. Kuřecí prsíčka marinovaná v zázvoru, česneku, smetanovém sýru, oříšcích kešu a kardamomu a pečená v peci tandoori. 17 Fish Tikka (Salmon Fish) 4ks 299 Kč Vykostěné kousky okořeněné ryby, zabalené do bylinek a koření, uzené v peci tandoori.

2 18 Tandoori Prawn 4ks 339 Kč Tygří krevety, marinované v jogurtu, skořici a indickém koření, uzené v peci tandoori. 19 Mushroom Shashlik 6ks 259 Kč Mladé žampiony plněné domácím sýrem a paprikou, marinované ve směsi koření, opečené v peci tandoori. HLAVNÍ JÍDLA Všechna jídla připravujeme v jemné, středně ostré a ostré verzi. Pokud si to zákazník nevyžádá jinak, většinu jídel připravujeme ve středně ostré verzi. Rádi bychom vás také informovali, že kari obsahuje ořechy; hosty, kteří trpí alergií na ořechy, prosíme, aby nás o tom informovali, abychom mohli jídlo připravit se zvláštní péčí. Velikost každé porce je 250 ml. KUŘECÍ DELIKATESY 20 Butter Chicken (favorit) 194 Kč Kousky kuřete pečené v peci Tandoori, marinované v jogurtu a směsi koření (garam masalu, zázvor, česneková pasta, citrón, pepř, koriandr, římský kmín, kurkuma a chilli. Dále se vaří s omáčkou makhani, připravené ze směsi másla, rajčatového protlaku, různých druhů koření, pískavice, kešu pasty a čerstvé smetany. Obvykle podává s plackami naan, roti nebo s rýží vařenou v páře. 21 Chicken Tikka Masala 215 Kč Also known as Rezela. Tender masala of boneless chicken, roasted in a tandoor oven and finished in a classical rich tomato and onion sauce. 22 Chicken Kadai 212 Kč Podstatou kuřecího kadhai je vaření všech surovin v husté omáčce z rajčat a dalších přísad. Vykostěné kuřecí kousky masa se připravují za vysoké teploty s čerstvými rajčaty, cibulí, zázvorem, česnekem, čerstvými bylinkami a kořením. 23 Chicken Korma 215 Kč Královská delikatesa, velmi jemný pokrm připravený z jogurtu, smetany, ořechů kešu a kokosového mléka. Vhodný pokrm pro ty, kteří mají rádi jemná jídla. 24 Chicken Palak (Spinach) 199 Kč Připravuje se z kuřecího masa, špenátu, rajčat a několika druhů koření. Podává se s plackami roti, naan nebo s rýží. Skvěle chutná také s matar pulao. 25 Chicken Fenugreek 227 Kč Kuřecí prsíčka připravená s česnekem, zázvorem a cibulí, s drcenými listy pískavice, koriandru a mletým římským kmínem. 26 Chicken Zalfrazi 227 Kč Křehké kuře připravené se zelenými paprikami, rajčaty a cibulí ve středně ostré omáčce. 27 Chicken Madras 194 Kč Husté kořeněné šťavnaté rajčatové kari je typické vůní a palčivostí hřebíčku. Toto jídlo si můžete objednat středně nebo silně ostré a dobře se k němu hodí pivo. 28 Chicken Vindaloo 194 Kč Kousky kuřecího masa připravené s kořením a čerstvými rajčaty. Tento pokrm je středně nebo silně ostrý a nelze jej připravit v jemné verzi. Doporučujeme česnekový naan nebo rýži basmati a okurkovou raitu. JEHNĚČÍ DELIKATESY 29 Rogan Josh (favorit) 280 Kč Král mezi kari. Neokázalý, ostrý, ale ne příliš okořeněný pokrm. Jehněčí maso se peče na malém ohni v bohaté směsi aromatického koření. 30 Lamb Korma 300 Kč Jemné jehněčí kari připravené s jemnou omáčkou z kešu a máku

3 31 Lamb Palak (Spinach) 276 Kč Velmi slavné pandžábské jehněčí kari složené z pyré z čerstvého špenátu lehce ochuceného semeny pískavice. 32 Lamb Vindaloo 280 Kč Kousky jehněčího masa připravené s kořením a čerstvými rajčaty. Tento pokrm je středně nebo silně ostrý a nelze jej připravit v jemné verzi. Doporučujeme česnekový naan nebo rýži basmati a okurkovou raitu (jogurt s čerstvou okurkou). 33 Lamb Madras 282 Kč Kari z jehněčího masa, které může být jak středního tak i vysokého stupně pálivosti. Jehněčí maso připravené jihoindickým kořením. Pokrm, který ohromí Vaše chťové pohárky. DELIKATESY Z RYB A KREVET 34 Prawn Vindaloo 258 Kč Oloupané krevety se připravují s čerstvými rajčaty a více druhy koření. Tento pokrm je středně nebo silně ostrý a nelze jej připravit v jemné variantě. Doporučujeme česnekový naan nebo rýži basmati a okurkovou Raitu. 35 Prawn Korma 269 Kč Královská delikatesa z krevet, jemný pokrm připravený s jogurtem, smetanou, kešu oříšky a kokosovým mlékem. Jeden z nejoblíbenějších jemných pokrmů. 36 Butter Prawn 236 Kč Loupané krevety vařené s římským kmínem a česnekem v omáčce z pyré z čerstvých rajčat, kešu, cibule a koriandru. 37 Calcutta Fish Curry (Salmon Fish) 310 Kč Vykostěná ryba připravená ve speciálním koření, s hustou omáčkou. VEGETARIÁNSKÉ SPECIALITY 38 Kadai Paneer 199 Kč Kadai je pálivý pokrm, připravený z paneer, paprik a rajčat. Skvělou chuť dodává několik druhů koření, které se přidává nemleté, aby neovlivnilo čerstvou chuť tvarohového sýra. Neobsahuje mnoho šťávy, ale není to ani suchý pokrm. Jako příloha se hodí Pulao, Biryani, rýže Jeera, placky roti a naan. 39 Palak Paneer (Spinach) 179 Kč Kombinace sýra, špenátu a několika druhů koření. Jako přílohu doporučujeme rýži Jeera nebo čistou basmati. 40 Paneer Tikka Masala 191 Kč Kousky marinovaného indického sýra pečeného v tandoori, podávaného s cibulovorajčatovou omáčkou. 41 Malai Kofta 179 Kč Indická královská specialita. Sýrové koule plněné bramborem, vařené v bohatě ochucené omáčce se šafránem. 42 Mix Vegetable 203 Kč Směs z brambor, hrášku, mrkve, cibule, papriky a fazolí, vařená na rajčatovém základu s indickými bylinkami. 43 Bombay Aloo 159 Kč Brambory osmažené s pískavicí (řecké seno), římským kmínem a dalším kořením. 44 Matter Paneer 210 Kč Okořeněný domácí sýr s kari ze zeleného hrášku. 45 Dal Makhani 153 Kč Černá čočka zvolna vařená přes noc s máslem a smetanou.

4 46 Daal Tadka 153 Kč Žlutá čočka smažená s římským kmínem, posypaná koriandrem a kořením. 47 Chana Masala 175 Kč Připravuje se z cizrny s římským kmínem, zázvorem, opečenými cibulkami, bobkovým listem, mletou červenou paprikou, mletou kurkumou a rajčaty. 48 Rajmah Masala 169 Kč Fazole pozvolna připravené a smíchané s čerstvým zázvorem, česnekem, zdobené plátky zázvoru a listy koriandru. BIRYANI Biryani je pokrm připravený ze směsi koření, rýže, masa či zeleniny a jogurtu. K osobité chuti biryani přispívají v první řadě koření a přísady; zpravidla to jsou hřebíček, kardamom, skořice, bobkový list, koriandr a listy máty, dále ghee, zázvor, cibule, česnek a jogurt. Podává se v misce 400 ml. 49 Chicken Biryani 215 Kč Křehké kousky kuřete, basmati rýže a exotické koření podávané s Raitou. 50 Lamb Biryani 258 Kč Křehké jehněčí s rýží basmati podávané s Raitou. 51 Vegetarian Biryani 186 Kč Lahodná směs čerstvé zeleniny připravená s rýží basmati podávaná s Raitou. RÝŽE 52 Plain Basmati Rice 59 Kč Vařená čistá rýže Basmati. 53 Matar Pulao 87 Kč Rýže basmati vařená se zeleným hráškem spolu s kardamonem, hřebíčkem a bobkovým listem. 54 Saffron Rice 107 Kč Rýže basmati připravená s šafránem a kořením. 55 Jeera Rice 71 Kč Restovaná basmati rýže s kmínem. PLACKY 56 Chapati 42 Kč Obyčejná pšeničná celozrnná chlebová placka. 57 Tandoori Roti 36 Kč Pšeničná chlebová placka pečená v tandoori. 58 Mint Lachha Parantha 65 Kč Chlebová lístková placka ochucená mátou. 59 Lachha Parantha 65 Kč Chlebová lístková placka. 60 Plain Naan 50 Kč Kynutá indická placka, pečená v peci tandoori. 61 Garlic Naan 55 Kč Placka potřená čerstvým česnekem. 62 Butter Naan 49 Kč Placka potřená čerstvým máslem.

5 63 Potato Paratha 69 Kč Placka paratha plněná bramborami a hrachem. 64 Cheese Paratha 69 Kč Placka paratha plněná domácím sýrem. SALÁTY 65 Green Salad 130 Kč Míchaný salát z okurek, rajčat, červené cibule a papriky, podávaný se speciální směsí koření. 66 Tandoori Chicken Salad 179 Kč Grilované kuřecí maso, sušená rajčata, salátové listy, omáčka z medu a hořčice. RAITA 67 Cumcumber Raita 60 Kč Směs jogurtu a okurky s opraženým římským kmínem, výborné k indickému pečenému masu a kari. 68 Onion & Tomato raita 60 Kč Směs jogurtu, cibule a rajčat s opraženým římským kmínem. ACHAR (Pickle) nebo CHUTNEY Jedna ze základních kategorií indické kuchyně achar (Pickle) nebo čatny jsou velkou skupinou indických příloh s různými chutěmi. Obvykle se marinují a podávají v malém množství, aby dodaly chuť hlavnímu jídlu. 69 Tamarind Chutney 40 Kč Dužnina tamarindu se semeny fenyklu, cukrem a dalším kořením. 70 Mango Chutney 36 Kč Hustá omáčka z nezralého manga se semeny fenyklu, cukrem a zázvorem. 71 Mixed Pickle 36 Kč 72 Lime/citronový Pickle 36 Kč 73 Garlic /česnekový Pickle 36 Kč 74 Mango Pickle 36 Kč DEZERTY 72 Gulab Jamun 2ks 108 Kč Smažené koule z čerstvého domácího sýru, zalité teplým sirupem. 73 Kheer 79 Kč Chlazený sladký rýžový puding, ochucený rozinkami a kešu oříšky. 74 Kulfi 145 Kč Tradiční indická zmrzlina podávaná v originální keramické nádobě, kterou si můžete ponechat jako suvenýr. Výběr různého exotického ovoce dle denní nabídky. OSTATNÍ 75 Malý box 5 Kč 76 Velký box 10 Kč 77 Couvert za osobu 10 Kč

POLÉVKY PŘEDKRMY. Trojhranné taštičky plněné pikantními bramborami, hrachem a sušeným ovocem.

POLÉVKY PŘEDKRMY. Trojhranné taštičky plněné pikantními bramborami, hrachem a sušeným ovocem. POLÉVKY 1 Murgh Shorba 200 ml 69 Kč Kuřecí vývar ochucený koriandrem, podávaný s kousky kuřete. 2 Tomato Shorba 200 ml 59 Kč Rajčatová polévka ochucená bazalkou a zázvorem. 3 Daal Shorba 200 ml 59 Kč Tradiční

Více

POLÉVKY PŘEDKRMY. 59 Kč. 3 Daal Shorba 200 ml 1,5,7 59 Kč Tradiční indická čočková polévka. 83 Kč

POLÉVKY PŘEDKRMY. 59 Kč. 3 Daal Shorba 200 ml 1,5,7 59 Kč Tradiční indická čočková polévka. 83 Kč - POLÉVKY 1 Murgh Shorba 200 ml 1,5,7 69 Kč Kuřecí vývar ochucený koriandrem, podávaný s kousky kuřete. 2 Tomato Shorba 200 ml 1,5,7 Rajčatová polévka ochucená koriandrem a pečeným kmínem. 59 Kč 3 Daal

Více

PŘEDKRMY. Papadum 1 Ks. 14 Kč. Masala Papadum 1 Ks. 18 Kč. Paneer Pakora 6 Ks. 59 Kč. Tandoori kuře

PŘEDKRMY. Papadum 1 Ks. 14 Kč. Masala Papadum 1 Ks. 18 Kč. Paneer Pakora 6 Ks. 59 Kč. Tandoori kuře PŘEDKRMY Papadum 1 Ks. 14 Kč Indické čočkové chipsy podávané s čatní( A12, A7 ) Masala Papadum 1 Ks. 18 Kč Indické čočkové chipsy podávané s čatní ( A12, A7 ) Zeleninová Pakora 6 Ks. 55 Kč Smažená zelenina,

Více

Polévky. Kuřecí shorba. Čočková shorba 200 ml. Zeleninová samosa 2 ks. Trojúhelníkové taštičky plněné pikantními bramborami, hráškem a sušenými plody.

Polévky. Kuřecí shorba. Čočková shorba 200 ml. Zeleninová samosa 2 ks. Trojúhelníkové taštičky plněné pikantními bramborami, hráškem a sušenými plody. Polévky Kuřecí shorba Kuřecí vývar s koriandrem a kousky kuřete Čočková shorba 200 ml Tradiční indická čočková polévka Předkrmy 69 Kč 59 Kč Zeleninová samosa 2 ks Trojúhelníkové taštičky plněné pikantními

Více

Předkrmy. Polévky (0,2 l)

Předkrmy. Polévky (0,2 l) Předkrmy 1. Chicken Pakora 150g 90 Kč Smažené kuřecí nugety v cizrnovém těstíčku (A:1,3) 2. Vegetable Pakora 150g 75 Kč Smažené zeleninové nugety v cizrnovém těstíčku (A:1,3) 3. Paneer Pakora 100g 90 Kč

Více

PŘEDKRMY POLÉVKY. Papadum. Masala Papadum. Zeleninová Pakora. Paneer Pakora. Kuřecí Pakora. Onion bhaji. Murg shorba (Kuřecí polévka)

PŘEDKRMY POLÉVKY. Papadum. Masala Papadum. Zeleninová Pakora. Paneer Pakora. Kuřecí Pakora. Onion bhaji. Murg shorba (Kuřecí polévka) PŘEDKRMY Papadum Indické čočkové chipsy podávané s čatní. 19Kč Masala Papadum Indické čočky chipsy, doplněné o pikantní salátové pokrývky, podávané s čatní. 29Kč Zeleninová Pakora Smažená zelenina, obalovaná

Více

Papadum 1 Ks. 10 Kč. Masala Papadum 2 Ks. 15 Kč. Onion Bhaji 3 Ks. 59 Kč. Zeleninová Pakora 6 Ks. 69 Kč. Paneer Pakora 6 Ks. 79 Kč

Papadum 1 Ks. 10 Kč. Masala Papadum 2 Ks. 15 Kč. Onion Bhaji 3 Ks. 59 Kč. Zeleninová Pakora 6 Ks. 69 Kč. Paneer Pakora 6 Ks. 79 Kč PŘEDKRMY Papadum 1 Ks. 10 Kč Indické čočkové chipsy podávané s mango čatní a mátovou omáčkou Masala Papadum 2 Ks. 15 Kč Indické čočkové chipsy podávané s mango čatní a mátovou omáčkou Onion Bhaji 3 Ks.

Více

Polévky. Kuřecí shorba. Čočková shorba 200 ml. Dle denní nabídky Předkrmy. Zeleninová samosa 2 ks. Špenátové bhaji 4 ks. Cibulové bhaji 4 ks

Polévky. Kuřecí shorba. Čočková shorba 200 ml. Dle denní nabídky Předkrmy. Zeleninová samosa 2 ks. Špenátové bhaji 4 ks. Cibulové bhaji 4 ks Polévky Kuřecí shorba Kuřecí vývar s koriandrem a kousky kuřete. Čočková shorba 200 ml Tradiční indická čočková polévka. Dle denní nabídky Předkrmy 45 Kč Zeleninová samosa 2 ks Trojúhelníkové taštičky

Více

Polévky. 1. Kuřecí shorba 50 Kč. 2. Čočková shorba 200 ml 50 Kč. 3. Dle denní nabídky 50 Kč. Předkrmy. 4. Zeleninová samosa 2 ks 85 Kč

Polévky. 1. Kuřecí shorba 50 Kč. 2. Čočková shorba 200 ml 50 Kč. 3. Dle denní nabídky 50 Kč. Předkrmy. 4. Zeleninová samosa 2 ks 85 Kč Polévky 1. Kuřecí shorba 50 Kč Kuřecí vývar s koriandrem a kousky kuřete 2. Čočková shorba 200 ml 50 Kč Tradiční indická čočková polévka 3. Dle denní nabídky 50 Kč Předkrmy 4. Zeleninová samosa 2 ks 85

Více

PŘEDKRMY g ONION BHAJI 79 Kč Smažená cibule v těstíčku z cizrnové mouky se sladkou mangovou omáčkou.

PŘEDKRMY g ONION BHAJI 79 Kč Smažená cibule v těstíčku z cizrnové mouky se sladkou mangovou omáčkou. PŘEDKRMY 1. 100 g ONION BHAJI 79 Kč Smažená cibule v těstíčku z cizrnové mouky se sladkou mangovou omáčkou. 2. 1 ks PAPADUM 40Kč Křupavá placka z rýžové a cizrnové mouky se sladkou mangovou omáčkou. STUDENÉ

Více

PŘEDKRMY g ONION BHAJI 79 Kč Smažená cibule v těstíčku z cizrnové mouky se sladkou mangovou omáčkou.

PŘEDKRMY g ONION BHAJI 79 Kč Smažená cibule v těstíčku z cizrnové mouky se sladkou mangovou omáčkou. PŘEDKRMY 1. 100 g ONION BHAJI 79 Kč Smažená cibule v těstíčku z cizrnové mouky se sladkou mangovou omáčkou. 2. 1 ks PAPADUM 40Kč Křupavá placka z rýžové a cizrnové mouky se sladkou mangovou omáčkou. STUDENÉ

Více

KUŘECÍ SHORBA Hustý kuřecí vývar s koriandrem, trhaným kuřátkem, zjemněný smetanou. 220 g 1, 7, 12 velice jemné

KUŘECÍ SHORBA Hustý kuřecí vývar s koriandrem, trhaným kuřátkem, zjemněný smetanou. 220 g 1, 7, 12 velice jemné POLÉVKY KUŘECÍ SHORBA Hustý kuřecí vývar s koriandrem, trhaným kuřátkem, zjemněný smetanou. 220 g 1, 7, 12 velice jemné ČOČKOVÁ SHORBA Tradiční indická polévka ze žluté čočky, plná mírně pikantního koření

Více

100g Ch. Pakoda 90,- Kč Smažené kuřeci nugety v těstičku. Fried chicken with gramflour and spices. Alergeny/Allergens: 1,3,7

100g Ch. Pakoda 90,- Kč Smažené kuřeci nugety v těstičku. Fried chicken with gramflour and spices. Alergeny/Allergens: 1,3,7 Předkrmy Appetizers 100g Ch. Pakoda 90,- Kč Smažené kuřeci nugety v těstičku. Fried chicken with gramflour and spices. 1,3,7 100g Onion bhaji 82,- Kč Smažená obalená cibule v těstičku. Fried onions with

Více

Pravá nepálsko-indická kuchyně připravována a servírována rodilými Nepálci

Pravá nepálsko-indická kuchyně připravována a servírována rodilými Nepálci Pravá nepálsko-indická kuchyně připravována a servírována rodilými Nepálci Projev Namasté je nedílnou součástí mnoha kultur. V doslovném překladu Nama znamená poklonit se, "as" znamená já a "te" je tobě,

Více

Předkrmy. Polévky. Hlavní jídla

Předkrmy. Polévky. Hlavní jídla Předkrmy 1. Chicken Pakora 90 Kč Smaţené kuřecí nugety v cizrnovém těstíčku (A:1) 2. Vegetable Pakora 75 Kč Smaţené zeleninové nugety v cizrnovém těstíčku (A:1) 3. Paneer Pakora 90 Kč Smaţené sýrové nugety

Více

Předkrmy. Polévky. Hlavní jídla

Předkrmy. Polévky. Hlavní jídla Předkrmy 1. Chicken Pakora 90 Kč Smaţené kuřecí nugety v cizrnovém těstíčku (A:1) 2. Vegetable Pakora 75 Kč Smaţené zeleninové nugety v cizrnovém těstíčku (A:1) 3. Onion Bhaji 75 Kč Smaţená cibule v cizrnovém

Více

Orientální pokrmy k čaji

Orientální pokrmy k čaji Orientální pokrmy k čaji Ku laskavému povšimnutí, nabídka rozšířena o netradiční indickou kuchyni jest. Pokrmy též veganům ku potěše. Popis jídel lehkou stravitelnost a zdravost dokazujíc. Ku čaji velejemnému

Více

100g Ch. Pakoda 99,- Kč Smažené kuřeci nugety v těstičku. Fried chicken with gramflour and spices. Alergeny/Allergens: 1,3,7

100g Ch. Pakoda 99,- Kč Smažené kuřeci nugety v těstičku. Fried chicken with gramflour and spices. Alergeny/Allergens: 1,3,7 Předkrmy / Appetizers 100g Ch. Pakoda 99,- Kč Smažené kuřeci nugety v těstičku. Fried chicken with gramflour and spices. 1,3,7 100g Onion bhaji 89,- Kč Smažená obalená cibule v těstičku. Fried onions with

Více

DENNÍ MENU

DENNÍ MENU 11. 7. 2016 Dršťková polévka Kuřecí prsa na grilované paprice, pepřová omáčka Domácí sekaná plněná vejcem, sterilovaná okurka Pivovarský guláš Zapečené šunkofleky s uzeným masem, sterilovaná okurka Salmon

Více

Saffron Indická Restaurace Karlovy Vary

Saffron Indická Restaurace Karlovy Vary Vítáme vás v indické restauraci kde můžete ochutnat pravé indické pokrmy ze surovin privezených z indie vse přírodní. Welcome to Saffron Indian restaurant where you can taste genuine Indian dishes from

Více

1. Tradiční Papadum (2 ks)...20,- Traditional Papadum Křupavý chléb připravený z čočkové mouky

1. Tradiční Papadum (2 ks)...20,- Traditional Papadum Křupavý chléb připravený z čočkové mouky 1. Tradiční Papadum (2 ks)...20,- Traditional Papadum Křupavý chléb připravený z čočkové mouky 2. Kořeněný Papadum (2 ks)...25,- Spicy Papadum Křupavý chléb připravený z čočkové mouky s pikantním kořením

Více

Orientální pokrmy k čaji

Orientální pokrmy k čaji Orientální pokrmy k čaji Ku laskavému povšimnutí, nabídka rozšířena o netradiční indickou kuchyni jest. Pokrmy též veganům ku potěše. Popis jídel lehkou stravitelnost a zdravost dokazujíc. Ku čaji velejemnému

Více

DENNÍ MENU Drůbeží vývar s masem a zeleninou

DENNÍ MENU Drůbeží vývar s masem a zeleninou 6. 6. 2016 Špenátová krémová Hovězí pečeně znojemská Smažený květák, tatarská omáčka Vepřová kotletka zapečená se sýrem a tomaty Kastoori Murgh Masala (kuřecí maso s chilli, koriandrem, česnekem, kmínem

Více

SOUPS / POLÉVKY STARTER / PŘEDKRMY

SOUPS / POLÉVKY STARTER / PŘEDKRMY SOUPS / POLÉVKY 1. Dal Shorba 1, 7 55.- Indian soup from yellow lentil with cumin seeds and coriander. Polévka z indické žluté čočky s kmínem a koriandrem. 2. Tamatar Shorba /7 55.- Soup made from fresh

Více

DENNÍ MENU Drůbeží vývar s masem a zeleninou

DENNÍ MENU Drůbeží vývar s masem a zeleninou 29. 8. 2016 Špenátová krémová Hovězí pečeně znojemská Smažený květák, tatarská omáčka Vepřová kotletka zapečená se sýrem a tomaty Kastoori murgh masala (kuřecí maso s chilli, koriandrem, česnekem, kmínem

Více

SOUPS / POLÉVKY STARTERS / PŘEDKRMY

SOUPS / POLÉVKY STARTERS / PŘEDKRMY SOUPS / POLÉVKY 1 Murgh Shorba 200 ml 69 Kč Chicken broth with coriander and served with shreds of chicken. Kuřecí vývar ochucený koriandrem, podávaný s kousky kuřete. 2 Tomato Shorba 200 ml 59 Kč Tomato

Více

Předkrmy - Appetizers

Předkrmy - Appetizers Předkrmy - Appetizers 100g Chicken Pakoda...89Kč Smažené kuřecí nugety v těstíčku. Fried chicken with gramflour and spices. 100g Gobi Pakoda...89Kč Smažené květákové kousky v těstíčku Fried cauliflower

Více

Konviktská 9, Praha 1, tel: 222 211 462, email: info@tikka.cz, web: www.tikka.cz

Konviktská 9, Praha 1, tel: 222 211 462, email: info@tikka.cz, web: www.tikka.cz Konviktská 9, Praha 1, tel: 222 211 462, email: info@tikka.cz, web: www.tikka.cz Předkrmy / Starters Chicken Tikka 135,- Marinované kuřecí kousky pečené v peci tandoor servírované s čerstvou zeleninou

Více

VÝPIS ALERGENŮ /ALLERGENS LIST

VÝPIS ALERGENŮ /ALLERGENS LIST VÝPIS ALERGENŮ /ALLERGENS LIST FINE INDIAN FOOD STÁLÉ MENU/PERMAMENT MENU HLAVNÍ JÍDLA/MAIN DISHES 1. DOSA Masala Dosa A10 Sambhar A10 Coconut sauce A7 (mléko/milk), A10 Chilli sauce A10 2. BOMBAY EXPRESS

Více

VÝPIS ALERGENŮ /ALLERGENS LIST

VÝPIS ALERGENŮ /ALLERGENS LIST VÝPIS ALERGENŮ /ALLERGENS LIST FINE INDIAN FOOD STÁLÉ MENU/PERMAMENT MENU HLAVNÍ JÍDLA/MAIN DISHES 1. DOSA Masala Dosa A10 Sambhar A10 Coconut sauce A7 (mléko/milk), A10 Chilli sauce A10 2. bombay express

Více

DENNÍ MENU

DENNÍ MENU 3. 10. 2016 Dršťková polévka Kuřecí prsa na grilované paprice, pepřová omáčka Domácí sekaná plněná vejcem, sterilovaná okurka Pivovarský guláš Zapečené šunkofleky s uzeným masem, sterilovaná okurka Salmon

Více

Smažené falafele 60,- (zeleninové kuličky s mrkví, řepou a cizrnou obalené v sezamu, podávané se sweet - chilli jamem a tahini jogurtem)

Smažené falafele 60,- (zeleninové kuličky s mrkví, řepou a cizrnou obalené v sezamu, podávané se sweet - chilli jamem a tahini jogurtem) PŘEDKRMY - MEZZE Smažené falafele 60,- (zeleninové kuličky s mrkví, řepou a cizrnou obalené v sezamu, podávané se sweet - chilli jamem a tahini jogurtem) Papriky Bjurek 110,- (grilované kapie plněné směsí

Více

Konviktská 9, Praha 1, tel: 222 211 462, email: info@tikka.cz, web: www.tikka.cz

Konviktská 9, Praha 1, tel: 222 211 462, email: info@tikka.cz, web: www.tikka.cz Konviktská 9, Praha 1, tel: 222 211 462, email: info@tikka.cz, web: www.tikka.cz Předkrmy / Starters Chicken Tikka 165,- Marinované kuřecí kousky pečené v peci tandoor servírované s čerstvou zeleninou

Více

DENNÍ MENU

DENNÍ MENU 17. 10. 2016 Zelná s bramborem Hovězí plátky na vařené brokolici se sýrovou omáčkou Tawa salmon with coconut milk and curry (grilovaný losos s kokosovým mlékem a kari) Kuře pečené na česneku a anglické

Více

POLÉVKY / SOUPS VEGETARIÁNSKÉ PŘEDKRMY / VEGETARIAN STARTERS

POLÉVKY / SOUPS VEGETARIÁNSKÉ PŘEDKRMY / VEGETARIAN STARTERS Tomato Shorba - A1 50,- Lahodná polévka z čerstvých zralých rajčat, s bylinkami a indickým kořením Delicate soup of fresh ripe tomatoes, with herbs and Indian spices Palak and Dal Shorba - A1 50,- Čočková

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK www.ganeshplzen.cz

JÍDELNÍ LÍSTEK www.ganeshplzen.cz JÍDELNÍ LÍSTEK www.ganeshplzen.cz POLÉVKY SOUPS 1. Čočková polévka Dall soup..................... 35,- 2. Rajčatová polévka Tomato Soup.................. 35,- 3. Zeleninová polévka Vegetable soup.................

Více

POLÉVKY / SOUPS (325 ml) VEGETARIÁNSKÉ PŘEDKRMY / VEGETARIAN STARTERS

POLÉVKY / SOUPS (325 ml) VEGETARIÁNSKÉ PŘEDKRMY / VEGETARIAN STARTERS POLÉVKY / SOUPS (325 ml) Kuřecí Mančao polévka / Manchon chicken soup A.1,7,9 Kuřecí polévka s jemně nasekaným česnekem, houbami a zelím, zdobený smaženými nudlemi. Chicken soup with fine chopped garlic,

Více

MS15 MS16. 69 Kč. Tandoori dishes / Tandoori pokrmy MS17. 59 Kč MS18. 85 Kč. 89 Kč MS19. 45 Kč MS20. 69 Kč MS21. 95 Kč MS22. 229 Kč. 299 Kč.

MS15 MS16. 69 Kč. Tandoori dishes / Tandoori pokrmy MS17. 59 Kč MS18. 85 Kč. 89 Kč MS19. 45 Kč MS20. 69 Kč MS21. 95 Kč MS22. 229 Kč. 299 Kč. Soups / Polévky Masala Mánesova 13, Praha 2 Sun - Sat 11 00 am 1030 pm Po - Ne 11 00 22 30 MS15 MS16 Fish Tikka (pengus Fish) 4 pcs / Rybí tikka (pangus) 4 ks boneless pieces of seasoned fish wrapped in

Více

Zeleninová polévka / Vegetable Soup, A: 1,7,9 55,- Vývar ze směsi zeleniny a bylin. / Broth prepared from vegetables and herbs.

Zeleninová polévka / Vegetable Soup, A: 1,7,9 55,- Vývar ze směsi zeleniny a bylin. / Broth prepared from vegetables and herbs. P O L É V K Y 225 ml S O U P S Zeleninová polévka / Vegetable Soup, A: 1,7,9 55,- Vývar ze směsi zeleniny a bylin. / Broth prepared from vegetables and herbs. Čočková polévka / Lentil Soup 59,- Vývar ze

Více

Lab Mu (Laos) Pikantní salát s vepřovým masem, čerstvým koriandrem, mátou, kafírovými listy, kořenem galangalu a červenou chilli papričkou

Lab Mu (Laos) Pikantní salát s vepřovým masem, čerstvým koriandrem, mátou, kafírovými listy, kořenem galangalu a červenou chilli papričkou Předkrmy MENU Předkrmy Pad Thai Seafood Tempura Thai seafood and lemon basil Předkrmy Thod man Kung (Thajsko) Smažené garnátové placičky s tamarindovým dipem 290 Po-Pia Thod Grob (Vietnam) Křupavé jarní

Více

Indická kuchyně I. Naan. Chana masala. Zeleninové Pakoras. Butter Chicken. Kuře tikka

Indická kuchyně I. Naan. Chana masala. Zeleninové Pakoras. Butter Chicken. Kuře tikka Indická kuchyně I. Naan Chana masala Zeleninové Pakoras Butter Chicken Kuře tikka Naan 1 kg hladké mouky voda olej česnek (podle chuti) sůl Smíchejte mouku s vodou v misce na těsto. Jemně osolte. Když

Více

Vývar ze směsi zeleniny a bylin se smetanou. / Broth with cream prepared from vegetables and herbs.

Vývar ze směsi zeleniny a bylin se smetanou. / Broth with cream prepared from vegetables and herbs. P O L É V K Y 225 ml S O U P S Zeleninová polévka / Vegetable Soup, A: 1,7,9 Vývar ze směsi zeleniny a bylin se smetanou. / Broth with cream prepared from vegetables and herbs. 55,- Čočková polévka / Lentil

Více

Sokolovská 67, 136 00 Praha 8. Platný k 31.8.2012 Zdroj: Oficiální stránky restaurace Karlínský mlýn

Sokolovská 67, 136 00 Praha 8. Platný k 31.8.2012 Zdroj: Oficiální stránky restaurace Karlínský mlýn Sokolovská 67, 136 00 Praha 8 Platný k 31.8.2012 Zdroj: Oficiální stránky restaurace Karlínský mlýn Předkrmy 100g Buffalo Mozzarella Caprese 85,- Kč (Mozzarella, rajčata, bazalka, olivový olej) 100g Pikantní

Více

restaurace & penzion s trhanými saláty, hoblinkami parmazánu Grana Padano a limetkou, ochucené bazalkovým pestem a balzamikovým glazé

restaurace & penzion s trhanými saláty, hoblinkami parmazánu Grana Padano a limetkou, ochucené bazalkovým pestem a balzamikovým glazé Předkrmy 80g Carpaccio z hovězí svíčkové 135,- s trhanými saláty, hoblinkami parmazánu Grana Padano a limetkou, ochucené bazalkovým pestem a balzamikovým glazé 90g Nugety čerstvého kozího sýru 125,- balené

Více

Indian specialties made from meats and vegetables Masové a vegetarianské Indické speciality

Indian specialties made from meats and vegetables Masové a vegetarianské Indické speciality Indian specialties made from meats and vegetables Masové a vegetarianské Indické speciality TAKE-AWAY & DELIVERY SERVICE TEL: 602699906, 776293320 www.spiceindia.cz 15 KČ/KM; MIN 50 KČ (DELIVERY CHARGE

Více

Banica se sýrem 60,- (bulharská domácí zapečená specialita z křupavého listového těsta, plněná ovčím sýrem a vejcem)

Banica se sýrem 60,- (bulharská domácí zapečená specialita z křupavého listového těsta, plněná ovčím sýrem a vejcem) PŘEDKRMY Banica se sýrem 60,- (bulharská domácí zapečená specialita z křupavého listového těsta, plněná ovčím sýrem a vejcem) Papriky Bjurek 110,- (grilované kapie plněné směsí bulharského bílého sýra,

Více

DENNÍ MENU

DENNÍ MENU 5. 9. 2016 Zelná s bramborem Hovězí plátky na vařené brokolici se sýrovou omáčkou Smaţená aljašská treska Kuře pečené na česneku a anglické slanině Vepřové medailonky s mexickou zeleninovou salsou Cuketové

Více

SRI LANKAN CURRY HOUSE

SRI LANKAN CURRY HOUSE SRI LANKAN CURRY HOUSE AYBOWAN vítejte U nás můžete ochutnat rozsáhlou nabídku autentické Srí Lanské kuchyn ě, tak jak by to mělo být vařené-s bylinkami a různým kořením jedinečné Srí Lanky. U vodárny

Více

DENNÍ MENU

DENNÍ MENU 27. 6. 2016 Frankfurtská s párkem Vepřové žebírko s volským okem a křupavou slaninou Chicken do pyaza (kuřecí nudličky s cibulí) Vařené uzené maso s hrachovou kaší a sterilovanou okurkou Hovězí pečeně

Více

POPIS PRODUKTU: tématická dárková sada tří až čtyř balíčků koření, kořenících směsí či marinád v papírové taštičce nebo dárkové kazetě

POPIS PRODUKTU: tématická dárková sada tří až čtyř balíčků koření, kořenících směsí či marinád v papírové taštičce nebo dárkové kazetě POPIS PRODUKTU: tématická dárková sada tří až čtyř balíčků koření, kořenících směsí či marinád v papírové taštičce nebo dárkové kazetě VÁNOČNÍ ZDOBENÍ Norimberský perník ( 50 g ) Složení: Směs koření (koriandr,

Více

Předkrmy 69,-- 79,-- 69,-- 75,-- 49,-- 69,--

Předkrmy 69,-- 79,-- 69,-- 75,-- 49,-- 69,-- Předkrmy 100g Pomazánka z vepřových výpečků s cibulkou, čerstvý chléb 90g Uzené pstruží filátko, bylinkové máslo, toast 120g Špízky z baby mozzarellky a cherry rajčátek na čerstvém salátu 150g Kuřecí ragů

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. facebook.com/masalaghar.eu

JÍDELNÍ LÍSTEK. facebook.com/masalaghar.eu JÍDELNÍ LÍSTEK facebook.com/masalaghar.eu www.masala-ghar.eu SEZNAM ALERGENŮ OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich KORÝŠI a

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. Navštivte náš nový web na www.masala-ghar.eu

JÍDELNÍ LÍSTEK. Navštivte náš nový web na www.masala-ghar.eu JÍDELNÍ LÍSTEK Navštivte náš nový web na www.masala-ghar.eu SEZNAM ALERGENŮ OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich KORÝŠI a výrobky

Více

1 Utopenec v octovém nálevu s cibulí a feferonkou, pečivo 47,- 2 Bramborák s klobásou 57,- 3 Nakládaný plněný hermelín v oleji, pečivo 64,-

1 Utopenec v octovém nálevu s cibulí a feferonkou, pečivo 47,- 2 Bramborák s klobásou 57,- 3 Nakládaný plněný hermelín v oleji, pečivo 64,- Před jídlem (k pivu a vínu) 1 Utopenec v octovém nálevu s cibulí a feferonkou, pečivo 47,- 2 Bramborák s klobásou 57,- 3 Nakládaný plněný hermelín v oleji, pečivo 64,- 5 Paštika s husími játry a mandlemi,

Více

Banica se sýrem 60,- (bulharská domácí zapečená specialita z křupavého listového těsta, plněná ovčím sýrem a vejcem)

Banica se sýrem 60,- (bulharská domácí zapečená specialita z křupavého listového těsta, plněná ovčím sýrem a vejcem) PŘEDKRMY Banica se sýrem 60,- (bulharská domácí zapečená specialita z křupavého listového těsta, plněná ovčím sýrem a vejcem) Papriky Bjurek 110,- (grilované kapie plněné směsí bulharského bílého sýra,

Více

DENNÍ MENU

DENNÍ MENU 7. 11. 2016 Gulášová polévka Smažený vepřový řízek Zeleninové lečo s uzeninou Dušené kuře na paprice Strapačky se zelím a opečenou slaninou Chicken dhaniya wala (kuřecí kousky na koriandru) 89,- Kč Rajčatový

Více

RESTAURACE PARKHOTEL POLÉVKY SPECIALITY K PIVU JÍDELNÍ LÍSTEK PLATNÝ OD 15:00-21:30. Vývar s játrovými knedlíčky vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi

RESTAURACE PARKHOTEL POLÉVKY SPECIALITY K PIVU JÍDELNÍ LÍSTEK PLATNÝ OD 15:00-21:30. Vývar s játrovými knedlíčky vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi POLÉVKY Vývar s játrovými knedlíčky vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi Česnečka vývar s česnekem, šunkou, sýrem a opečeným chlebem 702 701 45 45 SPECIALITY K PIVU Utopenec v kyselém nálevu špekáček

Více

DENNÍ MENU

DENNÍ MENU 12. 9. 2016 Fazolová bílá Smažený kuřecí stehenní řízek Chilli con carne Domácí pečená sekaná, sterilovaná okurka Chicken korma (kuřecí kostky s jemnou omáčkou) Míchaný zeleninový salát s tuňákem a vařeným

Více

Před jídlem (k pivu a vínu)

Před jídlem (k pivu a vínu) Před jídlem (k pivu a vínu) 1 Utopenec v octovém nálevu s cibulí a feferonkou 47,- 2 Bramborák s klobásou 57,- 3 Nakládaný plněný hermelín v oleji 72,- 4 Škvarková pomazánka s chlebem 79,- 5 Paštika s

Více

DENNÍ MENU

DENNÍ MENU 20. 6. 2016 Fazolová bílá Smažený kuřecí stehenní řízek Chilli con carne Domácí pečená sekaná, sterilovaná okurka Chicken korma (kuřecí kostky s jemnou omáčkou) Míchaný zeleninový salát s tuňákem a vařeným

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK www.ganeshplzen.cz

JÍDELNÍ LÍSTEK www.ganeshplzen.cz JÍDELNÍ LÍSTEK wwwganeshplzencz JÍDELNÍ LÍSTEK TELEFON: 377 963 556 1 Čočková polévka Dall soup 35,- 2 Rajčatová polévka Tomato Soup 35,4 Červená fazolová polévka Red bean soup 35,5 Kuřecí polévka Chicken

Více

Lycée Français de Prague Menu

Lycée Français de Prague Menu 04/01 05/01 06/01 07/01 08/01 Krémová tomatová polévka s těstovinami Zeleninová polévka s pórkem a vejcem Čočková polévka Květáková polévka s vejcem Česká bramborová polévka loupaná rajčata, česnek, celer,

Více

III. Ol ČTVRTEK Polévka: Bramborová I. Vepřová krkovička na žampionech, vařené brambory, okurkový salát PÁTEK

III. Ol ČTVRTEK Polévka: Bramborová I. Vepřová krkovička na žampionech, vařené brambory, okurkový salát PÁTEK J Í D E L N Í L Í S T E K od 1. - 5.9.2014 Hovězí vývar se zeleninou a těstovinami Přírodní vepřová kotleta, vařené brambory, míchaný zeleninový salát Ol Žampionová Srbské rizoto syp.sýrem, steril.okurek

Více

Cream of Chicken Soup / Smetanová kuřecí polévka

Cream of Chicken Soup / Smetanová kuřecí polévka SOUPS / POLÉVKY 1 Vegetable Soup / Zeleninová polévka Mix Vegetables Cooked in Vegetable Flavour Stock with Herbs Vývar ze směsi zeleniny a bylin 50 Kč 2 Lentil Soup / Čočková polévka Garlic Flavoured

Více

SRI LANKAN CURRY HOUSE

SRI LANKAN CURRY HOUSE SRI LANKAN CURRY HOUSE AYBOWAN vítejte U nás můžete ochutnat rozsáhlou nabídku autentické Srí Lanské kuchyn ě, tak jak by to mělo být vařené-s bylinkami a různým kořením jedinečné Srí Lanky. NÁPOJE Osvěžení

Více

Africké koření 500g. Amazonské koření bez glutamátu 500g. Americké brambory 500g. Arabské koření 500g. Baby grill 500g. Bombay 500g.

Africké koření 500g. Amazonské koření bez glutamátu 500g. Americké brambory 500g. Arabské koření 500g. Baby grill 500g. Bombay 500g. Koření Adžika 500g Složení: jedlá sůl 20%, paprika sladká, koriandr, kopr list, pískavice, CELER LIST, česnek, petržel list Africké koření 500g Složení: jedlá sůl 24%, cibule, česnek, majoránka, kmín,

Více

Česneková polévka s opečenou slaninou, sýrem a chlebovými krutony (1,3,7)

Česneková polévka s opečenou slaninou, sýrem a chlebovými krutony (1,3,7) P o l é v k y Česneková polévka s opečenou slaninou, sýrem a chlebovými krutony (1,3,7) Hovězí vývar (1,3,7) s masem a domácími nudlemi Jihočeská kulajda (1,3,7) s h o u b a m i P ř e d k r m y 20 Kč 25

Více

80 g Plátky uzeného lososa s malým rukolovým salátem, citronem 125,- a parmazánem, bagetka

80 g Plátky uzeného lososa s malým rukolovým salátem, citronem 125,- a parmazánem, bagetka Jídelní lístek Studené předkrmy 80 g Plátky uzeného lososa s malým rukolovým salátem, citronem 125,- a parmazánem, bagetka 80 g Pečené papriky, marinované ve vinném octu, olivovém oleji 85,- a česneku,

Více

Speciality regionální kuchyně:

Speciality regionální kuchyně: 1 2 Studené předkrmy: 80 g Uzený pstruh servírovaný s křenovou pěnou, cibulkou, mladým citronem a toustem 80 g Domácí paštika z husích jater v jemné pepřové krustě, s brusinkami a čerstvým chlebem 78,-

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK STUDENÉ PŘEDKRMY

JÍDELNÍ LÍSTEK STUDENÉ PŘEDKRMY JÍDELNÍ LÍSTEK STUDENÉ PŘEDKRMY 1. TZATZIKI - pravý řecký jogurt s okurkou a česnekem... 72,- 2. TARAMOSALATA - pasta z tresčích jiker, česneková bagetka... 72,- 3. MELITZANOSALATA - krém z pečených lilků

Více

Úterý 1.9.2015. Středa 2.9.2015. Čtvrtek 3.9.2015. Pátek 4.9.2015. 01.09.2015 do 30.09.2015

Úterý 1.9.2015. Středa 2.9.2015. Čtvrtek 3.9.2015. Pátek 4.9.2015. 01.09.2015 do 30.09.2015 Úterý 1.9.2015 Středa 2.9.2015 Čtvrtek 3.9.2015 Pátek 4.9.2015 Bramborová polévka (obsahuje al.: 01, 09) Zeleninové rizoto sypané sýrem, mix salát (obsahuje al.: Chlazený jahodový čaj, přírodní mléko (obsahuje

Více

STUDENÉ PŘEDKRMY CHUŤOVKY K PIVU A VÍNU

STUDENÉ PŘEDKRMY CHUŤOVKY K PIVU A VÍNU STUDENÉ PŘEDKRMY CHUŤOVKY K PIVU A VÍNU Domácí paštika s šípkovo - brusinkovou omáčkou a opečeným bílým chlebem 100g 95,- Domácí tlačenka s octem a cibulí 200g 79,- Carpaccio z hovězí svíčkové s domácím

Více

Konviktská 9, Praha 1 tel: , e- mail: web:

Konviktská 9, Praha 1 tel: , e- mail: web: Konviktská 9, Praha 1 tel: 222 211 462, e- mail: info@tikka.cz, web: www.tikka.cz Vítejte v indické restauraci Golden Tikka, trvalo nám dlouho vybrat to pravé jméno, které by vyjadřovalo podstatu naší

Více

THE KHAJURAHO INDIAN RESTAURANT MENU

THE KHAJURAHO INDIAN RESTAURANT MENU THE KHAJURAHO INDIAN RESTAURANT MENU PŘEDKRMY 301 SWEET LASSI 70,- 300 SALTED LASSI 70,- 309 MANGO LASSI 80,- 310 MASALEDAR LASSI Našlehaný jogurt, podávaný sladký, slaný, s mango příchutí, anebo Masaledar

Více

Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek do

Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek do Pondělí 1.2.2016 Úterý 2.2.2016 Středa 3.2.2016 Čtvrtek 4.2.2016 Pátek 5.2.2016 Čočková polévka se zeleninou (obsahuje al.: 01, 09) Zapečené těstoviny se špenátem a sýrem marinovaná řepa (obsahuje al.:

Více

HOSTINEC STARÉ ČASY. 3ks Bramboráčky se salátem coleslaw 47,- (1,3,9) 100g Grilovaný losos s restovanými fazolkami a cherry rajčátky 133,- (4)

HOSTINEC STARÉ ČASY. 3ks Bramboráčky se salátem coleslaw 47,- (1,3,9) 100g Grilovaný losos s restovanými fazolkami a cherry rajčátky 133,- (4) HOSTINEC STARÉ ČASY PŘEDKRMY: 3ks Bramboráčky se salátem coleslaw 47,- (1,3,9) 100g Grilovaný losos s restovanými fazolkami a cherry rajčátky 133,- (4) POLÉVKY: 0,33l Hovězí vývar s játrovými knedlíčky

Více

Restaurace Radost. Polévky

Restaurace Radost. Polévky Polévky 0,25l Silný masový vývar dle denní nabídky s celestýnskými nudlemi a zeleninou 35,- 0,25l Česneková polévka se šunkou, sýrem, žloutkem a chlebovými krutony 40,- 0,25l Česneková polévka se šunkou,

Více

800 769 869 800 ROZVOZ. 800 769 869 800 ROZVOZ www.rozvozjidel.cz 1 www.delivery.cz VÁŽENÍ KLIENTI, DEAR CLIENTS,

800 769 869 800 ROZVOZ. 800 769 869 800 ROZVOZ www.rozvozjidel.cz 1 www.delivery.cz VÁŽENÍ KLIENTI, DEAR CLIENTS, DEAR CLIENTS, VÁŽENÍ KLIENTI, We have prepared favourite meals for you from 50 popular restaurants in Prague so that cousines from many countries are presented. HOW TO ORDER Telephone: Simply choose a

Více

Restaurace Rio. Polévky

Restaurace Rio. Polévky Polévky 0,25l Silný masový vývar dle denní nabídky s nudlemi a zeleninou 35,- 0,25l Česneková polévka se šunkou, sýrem, žloutkem a chlebovými krutony 40,- 0,25l Česneková polévka se šunkou, tvarůžkou,

Více

POLÉVKY: PŘEDKRMY A JÍDLA K PIVU: JÍDELNÍ LÍSTEK STRANA 1 NEDOSTANETE-LI PŘI PLACENÍ ÚČET, JSTE NAŠIMI HOSTY.

POLÉVKY: PŘEDKRMY A JÍDLA K PIVU: JÍDELNÍ LÍSTEK STRANA 1 NEDOSTANETE-LI PŘI PLACENÍ ÚČET, JSTE NAŠIMI HOSTY. POLÉVKY: 0,3L POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY 29 KČ 0,3L ČESNEČKA Z UZENÉHO ŽEBRA 35 KČ PODÁVANÁ S CHLEBOVÝMI KRUTONY A PARMAZÁNEM 0,3L GULÁŠOVÁ POLÉVKA 35 KČ S HOVĚZÍM MASEM, PEČIVO PŘEDKRMY A JÍDLA K PIVU:

Více

ÚTERÝ STŘEDA. Smažený sýrový oválek, vařené brambory, česnekový dip, porce rajčete

ÚTERÝ STŘEDA. Smažený sýrový oválek, vařené brambory, česnekový dip, porce rajčete Ol J Í D E L N Í L Í S T E K od 1. - 3.10.2014 Ol Fazolová Znojemský guláš, knedlík Vepřové balenky se sýrem, bramborová kaše, rajčatový salát Krupicová kaše s čokoládou, kompot Zahradnická Mexické vepřové

Více

Speciality na Tandooru

Speciality na Tandooru Speciality na Tandooru ( připravené na tvrdém dřevě v tradiční kavkazské peci ) alergen váha cena 1 1 LOVECKÁ VEČEŘE (4 OSOBY) Kuřecí steak 400g, vepřový šašlik 400g, lovecká klobáska500g, podávané s brambory,

Více

Jídelní lístek. Studené předkrmy

Jídelní lístek. Studené předkrmy Jídelní lístek Studené předkrmy 50g Šunkové rolky plněné křenem, zdobené šlehačkou 100g Salumi s olivami (plátky šunky a herkulesu obložené kousky žlutého melounu a olivami) 100g Mozzarela s rajčaty (nakrájená

Více

RESTAURANT MENU JÍDELNÍ LÍSTEK

RESTAURANT MENU JÍDELNÍ LÍSTEK RESTAURANT MENU JÍDELNÍ LÍSTEK Dear customers, welcome in our restaurant Londoners - sports, music, food. our all prices are mentioned in Czech Crowns (Kč) Our staff knows everything you need to know about

Více

II. Pražská pečeně (vejce, gothaj, hrášek), rýže, zelný salát s koprem 1,3. III. Halušky s kysaným zelím, šunkou a slaninkou 1,3

II. Pražská pečeně (vejce, gothaj, hrášek), rýže, zelný salát s koprem 1,3. III. Halušky s kysaným zelím, šunkou a slaninkou 1,3 PONDĚLÍ - 4.4. Hovězí vývar se zeleninou a těstovinami 1,9 Vepřová pečeně, dušená mexická zelenina (mrkev, hrášek, kukuřice), brambory 1 I Pražská pečeně (vejce, gothaj, hrášek), rýže, zelný salát s koprem

Více

VAŘEČČINY KRABIČKY Po 12.8.

VAŘEČČINY KRABIČKY Po 12.8. VAŘEČČINY KRABIČKY Po 12.8. 1.Francouzská cibulačka s bílým vínem (cibule, bílé víno, máslo, bylinky, koření) 2.Bretaňská BZL (brokolice, mrkev, cibule, česnek, smetana, masový vývar, bylinky, koření)

Více

KUŘECÍ ŘÍZEČKY S HRANOLKY MINI PASTA BOLOGNESE PÁREČKY S BRAMBOROVOU KAŠÍ HUMMUS BI LAHMI

KUŘECÍ ŘÍZEČKY S HRANOLKY MINI PASTA BOLOGNESE PÁREČKY S BRAMBOROVOU KAŠÍ HUMMUS BI LAHMI Dětské menu DĚTSKÉ MENU KUŘECÍ ŘÍZEČKY S HRANOLKY MINI PASTA BOLOGNESE PÁREČKY S BRAMBOROVOU KAŠÍ Předkrmy Předkrmy HUMMUS HUMMUS BI TAHINI 168Kč Hummus sezamovou tahinou, zlatohnědé cibulky, podávané

Více

Předkrmy. 150g Caprese s čerstvou bazalkou zakápnuté olivovým olejem a opečeným toustem 79,- Polévky. Speciality

Předkrmy. 150g Caprese s čerstvou bazalkou zakápnuté olivovým olejem a opečeným toustem 79,- Polévky. Speciality Předkrmy 150g Caprese s čerstvou bazalkou zakápnuté olivovým olejem a opečeným toustem 79,- 0,33l Svratecká zelňačka s opečenou bagetkou Polévky 0,33l Česneková polévka s uzeným masem, sýrem a opečenými

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK STUDENÉ PŘEDKRMY

JÍDELNÍ LÍSTEK STUDENÉ PŘEDKRMY JÍDELNÍ LÍSTEK STUDENÉ PŘEDKRMY 1. TZATZIKI - pravý řecký jogurt s okurkou a česnekem... 72,- 2. TARAMOSALATA - pasta z tresčích jiker, česneková bagetka... 72,- 3. MELITZANOSALATA - krém z pečených lilků

Více

Vážení hosté, vítáme Vás v naší restauraci a přejeme Vám příjemné posezení a dobrou chuť.

Vážení hosté, vítáme Vás v naší restauraci a přejeme Vám příjemné posezení a dobrou chuť. Vážení hosté, vítáme Vás v naší restauraci a přejeme Vám příjemné posezení a dobrou chuť. Stálý jídelní lístek Hospůdka U Václava Předkrmy 100 gr Kuřecí nudličky na ledovém salátě s cherry rajčátky 65,-

Více

a bambusovými výhonky a sójovými nudlemi (typické sečuánské jídlo, s celerem, okurkou a čínským zelím)

a bambusovými výhonky a sójovými nudlemi (typické sečuánské jídlo, s celerem, okurkou a čínským zelím) Polévky 0,3 l 汤 1 蔬 菜 汤 Zeleninová polévka s rýžovými nudlemi 42,- 2 双 冬 鸡 肉 汤 Kuřecí polévka s čínskými houbami 49,- 3 芦 笋 鸡 肉 汤 Kuřecí polévka s chřestem a brokolicí 49,- 4 玉 米 鸡 肉 汤 Kukuřičná polévka

Více

Pesto ze sušených rajčat, slunečnicových semínek a bazalky, pečivo* - 80 Kč. Guacamole z avokáda, rajčat a červené cibulky, nachos - 85 Kč

Pesto ze sušených rajčat, slunečnicových semínek a bazalky, pečivo* - 80 Kč. Guacamole z avokáda, rajčat a červené cibulky, nachos - 85 Kč JÍDELNÍ LÍSTEK - Jídla označená tímto symbolem jsou vhodná pro vegany. - Jídla označená tímto symbolem je možno žádat ve veganské úpravě. - Jídla označená tímto symbolem se podávají i v době odpoledního

Více

POLÉVKY PŘEDKRMY CHUŤOVKY

POLÉVKY PŘEDKRMY CHUŤOVKY Hovězí vývar 0,33 l (nudle, játrové knedlíčky) Česneková 0,33 l (sýr, česnek, vejce) Česneková speciál 0,33 l (tvarůžek, klobása, česnek) Dle denní nabídky POLÉVKY PŘEDKRMY Šunkový koktejl (šunka 50 g,

Více

Jídelní lístek. 100 g Tvarůžkový tatarák, topinky s česnekem 3 ks

Jídelní lístek. 100 g Tvarůžkový tatarák, topinky s česnekem 3 ks Jídelní lístek Předkrmy: (doba přípravy 20 25 min.) 100 g Tvarůžkový tatarák, topinky s česnekem 3 ks (A: 1,3,5,6,7,10) 1 ks Topinka s kuřecí směsí (A: 1,3,6,7,10) (kuřecí prsa, kečup, paprika, pór, sýr

Více

Restaurace Lovecká Bašta Jídelní lístek

Restaurace Lovecká Bašta Jídelní lístek Restaurace Lovecká Bašta Jídelní lístek PŘEDKRMY 100g Zvěřinová paštika se šalotkovo-brusinkovým čatní (alergen 3, 7, 12) 73 Kč 100g Filírované vlažné kachní prsíčko pečené do růžova na trhaném salátu

Více

UČÍME SE OD MATKY PŘÍRODY.

UČÍME SE OD MATKY PŘÍRODY. Dodavatel Název skupiny Benkor (Vše) 201020000 B102 (prázdné) Ajowan v kg 15% 418,36 Kč 311,82 Kč 201020001 B102 (prázdné) Anýz celý kg 15% 335,69 Kč 250,20 Kč 201020002 B102 (prázdné) Anýz mletý kg 15%

Více

15. 300g Caesar salát 139,- (římský salát, kuřecí maso, parmazán, ančovičkový dresink, krutony)

15. 300g Caesar salát 139,- (římský salát, kuřecí maso, parmazán, ančovičkový dresink, krutony) Předkrmy 1. 100g Tataráček z lososa na listovém salátu, toustový chléb 92,- 2. 100g Domácí paštika na brusinkovém soté s konfitovaným pomerančem 79,- a omáčkou z červeného vína, pečivo 3. 100g Na plátky

Více

Restaurace Lovecká Bašta Jídelní lístek

Restaurace Lovecká Bašta Jídelní lístek Restaurace Lovecká Bašta Jídelní lístek PŘEDKRMY 101 100g Zvěřinová paštika se šalotkovo-brusinkovým čatní (alergen 3, 7, 12) 73 Kč 102 100g Filírované vlažné kachní prsíčko pečené do růžova na trhaném

Více