Hicom 150 E Telefony s tónovou volbou Telefony s impulsní volbou Telefony pro ISDN. Návod k použití

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Hicom 150 E Telefony s tónovou volbou Telefony s impulsní volbou Telefony pro ISDN. Návod k použití"

Transkript

1 Hicom 150 E Telefony s tónovou volbou Telefony s impulsní volbou Telefony pro ISDN Návod k použití

2 Obsah Hicom 150 E... 5 Vysvětlení symbolů... 5 Příjem volání... 6 Volba spojení... 6 Zpětný dotaz (neplatí pro všechny telefony pro ISDN)... 7 Předání hovoru (neplatí pro všechny telefony pro ISDN)... 7 Další funkce přístupné prostřednictvím kódů (řazené abecedně)... 8 Konferenční hovor tří účastníků (neplatí pro všechny telefony pro ISDN)... 8 MSN číslo - přiřazení čísla pro zobrazení... 8 Napojení (jen při oprávnění, neplatí pro telefony pro ISDN)... 9 Nerušit (=blokování vyzvánění)... 9 Noční zapojení Otvírání dveří z telefonu (jen při oprávnění) Parkování (neplatí pro všechny telefony pro ISDN) Potlačení zobrazení telefonního čísla (externě) (jen při zaregistrování u provozovatele sítě) Povolit/zakázat otvírání dveří z číselnice u dveří (jen při oprávnění) Projektové číslo Přesměrování volání Převzetí volání (za kolegu) Přímé oslovení (jen k systémovým telefonům s displejem) Přiřazená volba (jen při oprávnění) Přiřazené služby (jen při oprávnění) Přiřazení vyzvánění Signál do sítě (flash) (neplatí pro telefony pro ISDN) Skupinové vyzvánění/skupina s hledáním Sledování zvuků v místnosti (babyphone) Služby vypnout Střídání dvou hovorů (neplatí pro všechny telefony pro ISDN) Tónová volba (platí jen pro telefony s impulsní volbou) Upozornění (na druhé volání) - vyslat Upozornění (na druhé volání) - přijmout Zachycení (jen při zaregistrování u provozovatele sítě) Zamknout/odemknout telefon Zkrácená volba - individuální Zkrácená volba - společná Zpětné volání - automatické (neplatí pro telefony pro ISDN) Zprávu poslat (jen k systémovým telefonům) Přehled kódů funkcí Vysvětlení důležitých funkcí Cíle zkrácené volby Obsah

3 Hicom 150 E Na svém telefonu můžete využívat funkce komunikačního systému Hicom 150 E prostřednictvím funkčních tlačítek a kódů. Vysvětlení symbolů Mluvíte. Zavěste. 2 3 Postupně stiskněte zobrazená tlačítka. Stiskněte signálové tlačítko, resp. tlačítko flash, resp. tlačítko zpětného dotazu (odpadá u telefonu s impulsní volbou). Volte telefonní číslo nebo zadejte kód. Slyšíte tón, potvrzující úspěšné spuštění funkce. U telefonů s impulsní volbou a telefonů pro ISDN: Místo tohoto tlačítka zadejte sekvenci číslic 75. # Místo tohoto tlačítka zadejte sekvenci číslic Vysvětlení symbolů

4 Příjem volání 5 Váš telefon zvoní: Mluvíte. Volba spojení Interní: volte telefonní číslo účastníka. Externí: zadejte kód pro přestup do veřejné sítě a externí telefonní číslo. Můžete mít zřízenu následující funkci: Pokud je externí vedení obsazeno, počkejte s vyvěšeným sluchátkem 5 sekund a pak zavěste; tím jste si pro sebe rezervovali vedení. Jakmile se vedení uvolní, Váš telefon zazvoní. Zvedněte sluchátko a volte externí telefonní číslo.

5 Zpětný dotaz (neplatí pro všechny telefony pro ISDN) Zahájení zpětného dotazu (právě telefonujete): Stiskněte. Volte telefonní číslo nového účastníka. Mluvíte ve zpětném dotazu s novým účastníkem, zatímco první účastník čeká. Ukončení zpětného dotazu: Stiskněte. 0 Zadejte kód nebo vyčkejte 2 sekundy. Nebo (závisí na konfiguraci ústředny) Stiskněte dvakrát. Předání hovoru (neplatí pro všechny telefony pro ISDN) Telefonujete a chtěli byste tento hovor předat jinému účastníkovi: Stiskněte. Volte telefonní číslo nového účastníka. Zavěste buď hned nebo teprve tehdy, až se volaný účastník přihlásí. 6 Příjem volání / Volba spojení / Zpětný dotaz / Předání hovoru

6 Další funkce přístupné prostřednictvím kódů (řazené abecedně) Konferenční hovor tří účastníků (neplatí pro všechny telefony pro ISDN) 7 Sestavit konferenční hovor: (hovoříte ve zpětném dotazu, 1. hovor čeká) Stiskněte. 3 Zadejte kód 3. Ozve se potvrzovací tón. Vystoupit z konferenčního hovoru: Zavěste. Ukončit konferenční hovor: Stiskněte. # 3 Zadejte kód # 3. Hovoříte ve zpětném dotazu, 1. hovor čeká. MSN číslo - přiřazení čísla pro zobrazení # 4 1 Zadejte kód 4 1. Ozve se potvrzovací tón. Zadejte provolbové číslo (existující v rámci Vaší přípojky MSN), které chcete zadat pro zobrazení u volaného. Volte externí telefonní číslo - včetně kódu pro přestup do veřejné sítě.

7 Napojení (jen při oprávnění, neplatí pro telefony pro ISDN) Voláte k internímu účastníkovi, který má obsazeno: Stiskněte. 6 2 Zadejte kód 6 2. Ozve se potvrzovací tón. Nerušit (=blokování vyzvánění) Zapnout: 9 7 Zadejte kód 9 7. Ozve se potvrzovací tón. Vypnout: # 9 7 Zadejte kód # 9 7. Ozve se potvrzovací tón. 8 Další funkce přístupné prostřednictvím kódů (řazené abecedně)

8 9 Noční zapojení Zapnout noční zapojení: 4 4 Zadejte kód 4 4. Do 5 sekund můžete zadat interní telefonní číslo cíle. Pokud nezadáte číslo cíle nebo zadáte, přepíná se na standardní cíl. Ozve se potvrzovací tón. Vypnout noční zapojení: # 4 4 Zadejte kód # 4 4. Otvírání dveří z telefonu (jen při oprávnění) Mluvíte s dorozumívacím zařízením udveří: Stiskněte. 6 1 Zadejte kód 6 1. Zadejte interní telefonní číslo dorozumívacího zařízení u dveří. Ozve se potvrzovací tón.

9 Parkování (neplatí pro všechny telefony pro ISDN) Telefonujete a chcete hovor zaparkovat: Stiskněte až 9 Zadejte kód 5 6. Zadejte některou z parkovacích pozic (0,1,...9) a zapamatujte si ji. Zavěste. Vyzvednutí hovoru ze zaparkované pozice: Zvedněte sluchátko (např. na jiném telefonu). # až 9 Zadejte kód # 5 6. Zadejte číslo pozice (0-9), které jste si zapamatovali při zaparkování. Potlačení zobrazení telefonního čísla (externě) (jen při zaregistrování u provozovatele sítě) Potlačit zobrazení: # 8 6 Zadejte kód 8 6. Ozve se potvrzovací tón. Povolit zobrazení: # 8 6 Zadejte kód # 8 6. Ozve se potvrzovací tón. 10 Další funkce přístupné prostřednictvím kódů (řazené abecedně)

10 11 Povolit/zakázat otvírání dveří z číselnice u dveří (jen při oprávnění) Povolit: 8 9 Zadejte kód 8 9. Zadejte interní telefonní číslo dorozumívacího zařízení u dveří. Ozve se potvrzovací tón. Zadejte 5-místné heslo (standardní heslo=00000, zeptejte se správce ústředny) a kód pro druh povolení k otevření dveří: 1 = povolení s vyzváněním, 2 = povolení bez vyzvánění. Zakázat: # 8 9 Zadejte kód # 8 9. Zadejte interní telefonní číslo dorozumívacího zařízení u dveří. Ozve se potvrzovací tón. Projektové číslo Jen pro případ, že se eviduje hovorné: 6 0 Zadejte kód 6 0. # Zadejte projektové číslo (max. 11 číslic) a #. Ozve se potvrzovací tón. Volte externí telefonní číslo včetně kódu pro přestup do veřejné sítě (např. 0). Hovorné pro toto spojení se bude evidovat pod zadaným číslem projektu.

11 Přesměrování volání Přesměrování interních/externích volání - zapnout: (Pokud je přesměrování již zapnuto, slyšíte speciální oznamovací tón.) 1 1 Zadejte kód 1 1. Na interní cíl: Zadejte interní telefonní číslo. Na externí cíl: Toto přesměrování je závislé na možnostech konfigurace systému. Zadejte kód pro přestup do veřejné sítě (např. 0) a externí telefonní číslo, pak počkejte na krátké pípnutí. Přesměrování externích volání - zapnout: (Pokud je přesměrování již zapnuto, slyšíte speciální oznamovací tón.) 1 2 Zadejte kód 1 2. Na interní cíl: Zadejte interní telefonní číslo. Na externí cíl: Toto přesměrování je závislé na možnostech konfigurace systému. Zadejte kód pro přestup do veřejné sítě (např. 0) a externí telefonní číslo, pak počkejte na krátké pípnutí. Přesměrování interních volání - zapnout: (Pokud je přesměrování již zapnuto, slyšíte speciální oznamovací tón.) 1 3 Zadejte kód Další funkce přístupné prostřednictvím kódů (řazené abecedně)

12 13 Na interní cíl: Zadejte interní telefonní číslo. Na externí cíl: Toto přesměrování je závislé na možnostech konfigurace systému. Zadejte kód pro přestup do veřejné sítě (např. 0) a externí telefonní číslo, pak počkejte na krátké pípnutí. Přesměrování vypnout: Při zapnutém přesměrování slyšíte speciální oznamovací tón. # 1 Zadejte kód # 1. Ozve se potvrzovací tón. Převzetí volání (za kolegu) Chcete převzít volání, které vyzvání na cizím telefonu: 5 9 Zadejte kód 5 9. Zadejte telefonní číslo vyzvánějícího telefonu. Převzetí volání v týmu (pokud zřízen): (vyzvání telefon Vašeho týmového kolegy) 5 7 Zadejte kód 5 7.

13 Přímé oslovení (jen k systémovým telefonům s displejem) 8 0 Zadejte kód 8 0. Zadejte interní telefonní číslo. Ozve se potvrzovací tón. Přiřazená volba (jen při oprávnění) Jednorázové zprostředkování telefonního spojení pro jiný telefon: 6 7 Zadejte kód 6 7. Zadejte interní číslo účastníka, pro něhož se má sestavit spojení. Ozve se potvrzovací tón. Zadejte telefonní číslo cílového účastníka (externí číslo včetně kódu pro přestup do veřejné sítě, např. 0). 14 Další funkce přístupné prostřednictvím kódů (řazené abecedně)

14 15 Přiřazené služby (jen při oprávnění) Pro jiné telefony lze z oprávněného telefonu zapínat/vypínat následující služby: Nerušit (blokování vyzvánění) Přesměrování volání Služby vypnout Noční napojení Potlačení čísla Přiřazení vyzvánění Skupinové vyzvánění/skupina s hledáním Telefon zamknout/odemknout Povolení dveří 8 3 Zadejte kód 8 3. Zadejte interní telefonní číslo a kód/proceduru pro příslušnou funkci. Přiřazení vyzvánění Zapnout: 8 1 Zadejte kód 8 1. Zadejte interní telefonní číslo pobočky, na níž mají také vyzvánět volání přicházející na Váš telefon. Vypnout: # 8 1 Zadejte kód # 8 1.

15 Signál do sítě (flash) (neplatí pro telefony pro ISDN) Sestavili jste externí spojení po analogové lince: Stiskněte. 5 1 Zadejte kód 5 1. Skupinové vyzvánění/skupina s hledáním Dočasně se vyčlenit ze skupiny: # 8 5 Zadejte kód # 8 5. Ozve se potvrzovací tón. Opět se začlenit: 8 5 Zadejte kód 8 5. Ozve se potvrzovací tón. 16 Další funkce přístupné prostřednictvím kódů (řazené abecedně)

16 17 Sledování zvuků v místnosti (babyphone) Aktivace telefonu ve sledované místnosti: Položte sluchátko vedle telefonu. 8 8 Zadejte kód 8 8. Ozve se potvrzovací tón. (Z jiného interního telefonu teď můžete sledovat zvuky v místnosti a aktivovaným telefonem - viz dále.) Deaktivace telefonu ve sledované místnosti: Zavěste. Sledování zvuků v místnosti s aktivovaným telefonem: Volte interní telefonní číslo telefonu v místnosti, v níž chcete sledovat zvuky (např. dítě nebo nemocného). Služby vypnout Následujícím kódem se najednou vypnou všechny níže vyjmenované služby, které si uživatel sám nastavil: Přesměrování volání Přiřazení vyzvánění Potlačení čísla Nerušit (blokování vyzvánění) Skupinové vyzvánění/skupina s hledáním # 0 Zadejte kód # 0. Ozve se potvrzovací tón.

17 Střídání dvou hovorů (neplatí pro všechny telefony pro ISDN) Hovoříte ve zpětném dotazu (1. hovor čeká): Stiskněte. Teď čeká 2. i 1. hovor. 2 Zadejte kód 2. Jste ve spojení s 1. partnerem - situace je tedy opačná než výchozí. Opakováním uvedené procedury se vrátíte do výchozí situace. Postup můžete stále opakovat. Tónová volba (platí jen pro telefony s impulsní volbou) Sestavili jste spojení Zadejte kód Zadejte číslice, které chcete vyslat ve frekvenční (tj. tónové) volbě. 18 Další funkce přístupné prostřednictvím kódů (řazené abecedně)

18 19 Upozornění (na druhé volání) - vyslat Volte interní telefonní číslo. Pokud je účastník obsazen a Vy počkáte 5 sekund, vyšle se do hovoru volaného upozorňovací tón (pípnutí). Upozornění (na druhé volání) - přijmout Během hovoru slyšíte pípnutí: Zavěste (dosavadní hovor se ukončil). Váš telefon začne vyzvánět. Nebo (neplatí pro všechny telefony pro ISDN) Stiskněte. 5 5 Zadejte kód 5 5. Teď jste ve spojení s volajícím, který Vám vyslal pípnutí, zatímco první hovor čeká. Návrat k prvnímu hovoru: 0 Stiskněte. Zadejte kód 0 nebo počkejte 2 sekundy. Vrátili jste se k prvnímu hovoru, druhý hovor byl ukončen. Nebo (závisí na konfiguraci ústředny) Stiskněte dvakrát. Vrátili jste se k prvnímu hovoru, druhý hovor byl ukončen.

19 Zachycení (jen při zaregistrování u provozovatele sítě) Telefonujete s externím účastníkem. Stiskněte. 8 4 Zadejte kód Další funkce přístupné prostřednictvím kódů (řazené abecedně)

20 21 Zamknout/odemknout telefon Zamknout: (Musíte mít zavedeno heslo.) 6 6 Zadejte kód 6 6. Zadejte své heslo. Ozve se potvrzovací tón. Odemknout: Zvedněte sluchátko; slyšíte speciální oznamovací tón. # 6 6 Zadejte kód # 6 6. Zadejte své heslo. Ozve se potvrzovací tón. Zavedení hesla: (Pokud jste si již dříve zavedli heslo, ale zapomněli je, poraďte se se správcem systému.) 9 3 Zadejte kód 9 3. Zadejte staré heslo (standardně je heslo nastaveno na hodnotu 00000). Ozve se potvrzovací tón. Zadejte 2x nové heslo. Ozve se potvrzovací tón.

21 Zkrácená volba - individuální Uložení telefonního čísla pro individuální zkrácenou volbu: 9 2 Zadejte kód až 9 Vyberte číslo paměti 0-9. Přiřazení telefonního čísla číslu paměti si můžete poznamenat do tabulky na str. 31. Zadejte externí telefonní číslo včetně kódu pro přestup do veřejné sítě (např. 0) a počkejte 5 sekund. Ozve se potvrzovací tón. Použití individuální zkrácené volby k sestavení spojení: 7 Zadejte kód 7. 0 až 9 Stiskněte a číslici (některou z číslic 0,1,...9), pod niž jste si uložili telefonní číslo, které chcete volit. Zkrácená volba - společná Použití společné zkrácené volby k sestavení spojení: (přiřazení čísel Vám sdělí správce systému) 7 Zadejte kód 7. O 0 0 až Zadejte některé z čísel Další funkce přístupné prostřednictvím kódů (řazené abecedně)

22 23 Zpětné volání - automatické (neplatí pro telefony pro ISDN) Zadat žádost o (max. dvě) zpětná volání: Volaný interní účastník má obsazeno nebo se nehlásí. Stiskněte. 5 8 Zadejte kód 5 8. Přijmout zpětné volání: Váš telefon vyzvání. Zvedněte sluchátko; systém sestavuje spojení k účastníkovi, který je nyní dosažitelný. Smazat (všechny) žádosti o zpětné volání: # 5 8 Zadejte kód # 5 8. Ozve se potvrzovací tón.

23 Zprávu poslat (jen k systémovým telefonům) Výběr a odeslání zprávy: 6 8 Zadejte kód 6 8. Zadejte interní telefonní číslo (systémového telefonu). 0 až 9 Vyberte číslo předdefinovaného textu (0-9): 0 = Prosím o zavolání 1 = Čeká návštěva 2 = Pozor - termín 3 = Naléhavý hovor 4 = Prosím nerušit 5 = Vyzvedněte fax 6 = Prosím k diktátu 7 = Prosím přijďte 8 = Prosím kávu 9 = Odcházím Zavěste. Zrušit odeslané zprávy: # 6 8 Zadejte kód # 6 8. Zavěste. 24 Další funkce přístupné prostřednictvím kódů (řazené abecedně)

24 Přehled kódů funkcí Funkce Konferenční hovor sestavit Konferenční hovor rozpojit 25 Telefony s tónovou volbou 3 #3 Telefony s impulsní volbou + telefony pro ISDN MSN číslo - přiřazení čísla pro zobrazení Napojení NERUŠIT zapnout NERUŠIT vypnout Noční zapojení - zapnout Noční zapojení - vypnout 97 #97 44 # Otvírání dveří Parkování hovoru vyzvednutí zaparkovaného hovoru Povolení dveří - zapnout Povolení dveří - vypnout 56 #56 89 # Projektové číslo Přesměrování zapnout všechna volání jen externí volání jen interní volání Přesměrování vypnout # Převzetí volání - cíleně Převzetí volání ve zřízené skupině Přímé oslovení Přiřazená volba Přiřazené služby Přiřazení vyzvánění - zapnout Přiřazení vyzvánění - vypnout 81 # Signál do sítě (flash) Skupinové vyzvánění/skupina s hledáním opět se začlenit dočasně se vyčlenit 85 # Sledování zvuku v místnosti (babyphone)

25 Funkce Telefony s tónovou volbou Telefony s impulsní volbou + telefony pro ISDN Služby vypnout # Střídání dvou hovorů Tónová volba Upozornění na 2. volání - přijmout Zachycení Zamknout telefon odemknout telefon heslo - zavést Zkrácená volba použití uložit číslo pro individ. zkrác. volbu Zobrazení čísla potlačit povolit Zpětné volání zadat žádost zrušit žádost o zpětné volání 66 # #86 58 # Zpětný dotaz ukončit Zprávu - poslat Zprávu (poslanou) smazat 68 # Přehled kódů funkcí

26 27 Vysvětlení důležitých funkcí Dveře - otvírání dveří z telefonu (jen při oprávnění) ( 9) Prostřednictvím svého telefonu můžete ovládat otvírač dveří. Dveře - povolení otvírání dveří z číselnice u dveří (jen při oprávnění) ( 11) Prostřednictvím svého telefonu můžete návštěvníkovi dovolit, aby zadáním hesla ovládal otvírač dveří. Druhé volání - přijmout ( 19) Během jednoho hovoru můžete přijmout další příchozí volání, o němž se dovíte upozorňovacím tónem. Konferenční hovor tří účastníků ( 7) K sestavenému telefonnímu spojení můžete připojit dalšího (třetího) účastníka. Mikrofon ve sluchátku vypnout/zapnout Některé telefony jsou vybaveny tlačítkem pro vypnutí mikrofonu ve sluchátku. Pokud je Váš telefon vybaven tímto tlačítkem, můžete je dočasně zapnout a zase vypnout, aby Váš hovorový partner neslyšel, co si potřebujete říci v místnosti. MSN číslo - přiřazení čísla pro zobrazení ( 7) Před volbou externího spojení můžete své přípojce přiřadit jiné telefonní číslo, které se pak zobrazí na displeji telefonu volaného. Může to ovšem být jen jiné existující provolbové číslo v rámci přípojky MSN (mnohonásobné účastnické číslo). Napojení (jen při oprávnění, neplatí pro telefony pro ISDN) ( 8) Má-li Váš telefon příslušné oprávnění, můžete se napojit na telefonní hovor jiného interního účastníka a hovořit do tohoto spojení. NERUŠIT - blokování signalizace příchozích volání ( 8) Můžete dočasně zabránit tomu, aby Vás rušila příchozí volání. Noční zapojení ( 9) Funkce pro přesměrování všech příchozích volání do podniku, např. po skončení pracovní doby, na pevný (standardní) cíl nebo na jednorázový cíl zadaný při aktivaci funkce. Aktivace je možná jen z oprávněného telefonu. Opakování volby Některé telefony jsou vybaveny funkcí pro automatické ukládání naposled voleného telefonního čísla, které pak lze znovu volit stiskem tlačítka pro opakování volby. Řiďte se podle návodu k svému telefonnímu přístroji. Parkování hovoru (neplatí pro všechny telefony pro ISDN) ( 10) Telefonní spojení můžete na jednom telefonu zaparkovat (podržet) a pak je vyzvednout na jiném telefonu a pokračovat v hovoru. Poslat zprávu (jen k systémových telefonům s displejem) ( 24) Svým spolupracovníkům vybaveným systémovým telefonem s displejem můžete poslat text, který byl v systému předdefinován. Potlačení zobrazení telefonního čísla (externě) ( 10) (jen pokud jste pro tuto službu registrováni u provozovatele sítě) Aktivováním této funkce před volbou externího spojení (jen v ISDN) způsobíte, že volaný neuvidí na displeji svého telefonu Vaše telefonní číslo/jméno. Projektové číslo ( 11) Tarifikovaná spojení můžete přiřadit různým projektům prostřednictvím čísel projektů.

27 Přesměrování volání ( 12) Pro dobu své nepřítomnosti můžete volání přicházející na Váš telefon přesměrovat na jiný telefon, případně i na externí cíl. Převzetí volání (z jiného telefonu) ( 13) Volání přicházející na cizí telefon můžete převzít na svém telefonu. Přímé oslovení (jen k systémovým telefonům s displejem) ( 14) Oslovení interního účastníka prostřednictvím reproduktoru v jeho telefonu. Přiřazená volba (jen při oprávnění) ( 14) Ze svého (oprávněného) telefonu můžete sestavit telefonní spojení pro jiný telefon. Přiřazené služby (jen při oprávnění) ( 15) Ze svého (oprávněného) telefonu můžete pro jiný telefon (např. s nižším oprávněním) poskytnout jednorázově určitou službu (tj. přístup k funkci ). Přiřazení vyzvánění ( 15) Příchozí volání na pobočku je současně signalizováno na dalších telefonech jedné pracovní skupiny, takže v případě, že volaná pobočka má např. obsazeno nebo se nehlásí, lze volání vyzvednout na jiném telefonu. Rezervace vedení ( 5) Pokud je Váš systém pro tuto službu konfigurován, můžete si pro sebe rezervovat obsazené externí vedení (viz poznámka na str. 6). Signál do sítě (flash) ( 16) Aby bylo možno i na analogových vedeních využívat funkce systému, např. zpětný dotaz, je nutno před volbou telefonního čísla vyslat signál do sítě. Skupinové vyzvánění/skupina s hledáním ( 16) Pokud jste členem skupiny účastníků, pro něž je zřízena skupina s hledáním/ skupinové vyzvánění, jejíž všichni členové jsou dosažitelní pod jedním telefonním číslem, můžete se z této skupiny dočasně odpojit (chystáte-li se např. odejít). Volání pak nebudou na Vašem telefonu signalizována, dokud se opět nepřipojíte. Skupinové vyzvánění = telefony vyzvánějí současně. Skupina s hledáním = telefony vyzvánějí postupně - hledá se volný. Sledování zvuku v místnosti (babyphone) ( 17) Zavoláním na číslo připraveného interního telefonu v jiné místnosti můžete sledovat zvuky v této vzdálené místnosti (např. pro dohled na nemocného nebo dítě). Služby vypnout ( 17) Vypnout všechny momentálně aktivované služby. Střídání dvou hovorů ( 18) Přepínání mezi dvěma sestavenými spojeními (mluvíte střídavě s jedním a druhým partnerem). Tónová volba ( 18) Po volbě telefonního čísla můžete přepnutím druhu volby na tónovou volbu (zvanou také frekvenční volba = DTMF = Dual-Tone Multi-Frequency) vyslat kódy, např. pro dálkové ovládání telefonního záznamníku. Upozorňovací tón ( 19) Telefonujícího interního účastníka můžete na sebe upozornit speciálním tónem do jeho hovoru. 28 Vysvětlení důležitých funkcí

28 29 Zachycení (jen při zaregistrování u provozovatele sítě) ( 20) Identifikace zlovolných externích volání prostřednictvím provozovatele sítě. Zamknout telefon ( 21) Po dobu své nepřítomnosti můžete svůj telefon chránit před nepovolaným použitím. Zamknutí/odemknutí se provádí prostřednictvím hesla, které si sami zvolíte. Zkrácená volba - individuální ( 22) Každý uživatel si může uložit 10 externích telefonních čísel pod číslicová tlačítka svého telefonu (1,2,...9,0) a používat je pro zkrácenou volbu. Zkrácená volba - společná ( 22) Telefonní čísla pro společnou zkrácenou volbu ukládá správce systému a všichni interní účastníci k nim mají přístup. Zpětné volání ( 23) Voláte-li internímu účastníkovi, který má právě obsazeno nebo se nehlásí, můžete aktivovat žádost o zpětné volání. Systém pak automaticky zajistí, že bude žádané spojení sestaveno jakmile bude účastník volný nebo se vrátí a poprvé použije svůj telefon. Zpětný dotaz ( 6) Pomocí zpětného dotazu můžete během jednoho hovoru sestavit spojení k dalšímu účastníkovi, aniž by se původní hovor ukončil; první účastník je v čekacím stavu a můžete se k němu vrátit.

29 Cíle zkrácené volby Zde si můžete poznamenat cíle, které jste si naprogramovali pro svou individuální zkrácenou volbu. Cíle společné zkrácené volby zjistíte u správce Vaší ústředny. Čísla zkrácené volby Firma / Jméno 30 Cíle zkrácené volby

30 31 Tato publikace je vytištěna na ekologickém papíru. Siemens komunikační systémy s.r.o. Římská 4, Praha 2 Tel.: (02) Fax: (02) sks@siemens-sks.cz Internet: Pobočky: Brno, Technologický park, Technická 15, tel.: (05) , fax: (05) Ostrava 2, ul. 28. října 119, tel.: (069) , fax: (069) Pardubice, Masarykovo nám. 1484, tel.: (040) , fax: (040) Plzeň, Klášterní ul. 25, tel.: (019) , telefax: (019) Objednací číslo: A31003-M3000-B D19 Siemens AG Všechna práva vyhrazena. Technické změny jsou vyhrazeny. Vytištěno v České republice , SW 2.2

31 32

Hicom 150 E optiset E entry

Hicom 150 E optiset E entry Hicom 150 E optiset E entry Návod k použití 2 Tento návod k použití popisuje všechny funkce a postupy. Dostupnost některých funkcí závisí na individuálním oprávnění telefonu a na konfiguraci systému. Při

Více

Ovládání IP telefonů Well YV2 a YV3

Ovládání IP telefonů Well YV2 a YV3 Ovládání IP telefonů Well YV2 a YV3 Výrobce: Typ zařízení: Well Well YV2, Well YV3 Firmware: 1.21.2 Služba: VoIP CTX / Voice Connect (Virtuální ústředna / Neomezená linka) Datum: 27.07.2009 Well YV2 Well

Více

Návod k použití euroset 2005

Návod k použití euroset 2005 Návod k použití euroset 005 M 1 3 4 5 6 7 8 9 10 euroset 005 Funkční prvky / tlačítka M M (Memory) tlačítko (rozšířené opakování volby) / Redial opakování volby Tlačítko zkrácené volby #+ J a tlačítková

Více

HiPath 3000 Hicom 150 E/H

HiPath 3000 Hicom 150 E/H HiPath 3000 Hicom 150 E/H optipoint 500 entry Stručný návod k použití Informace o telefonu Důležitá upozornění Neprovozujte telefon v prostředí s nebezpečím výbuchu! Používejte pouze originální příslušenství

Více

Ovládání IP telefonů Thomson ST2022 a ST2030

Ovládání IP telefonů Thomson ST2022 a ST2030 Ovládání IP telefonů Thomson ST2022 a ST2030 Výrobce: Typ zařízení: Firmware: Služba: Thomson Thomson ST2022, Thomson ST2030 Thomson ST2022 (3.61), Thomson ST2030(1.61) VoIP CTX / Voice Connect (Virtuální

Více

Ovládání IP telefonu Gigaset C470 IP

Ovládání IP telefonu Gigaset C470 IP Ovládání IP telefonu Gigaset C470 IP Výrobce: Typ zařízení: Siemens Gigaset C470 IP Firmware: 02223 Služba: VoIP CTX / Voice Connect (Virtuální ústředna / Neomezená linka) Datum: 11.05.2010 Gigaset C470IP

Více

NÁVOD K OBSLUZE TELEFONNÍ ÚSTŘEDNY. NeXspan / Aastra Z DIGITÁLNÍHO PŘÍSTROJE. Aastra 6753

NÁVOD K OBSLUZE TELEFONNÍ ÚSTŘEDNY. NeXspan / Aastra Z DIGITÁLNÍHO PŘÍSTROJE. Aastra 6753 NÁVOD K OBSLUZE TELEFONNÍ ÚSTŘEDNY NeXspan / Aastra Z DIGITÁLNÍHO PŘÍSTROJE Aastra 6753 Digitální telefon 6753 je kompletní, výkonný nástroj s jednoduchým a rychlým ovládáním, které je umožněno: - zobrazováním

Více

Ovládání přístroje Aastra 6753

Ovládání přístroje Aastra 6753 Ovládání přístroje Aastra 6753 Displej je tvořen informačním řádkem, který zobrazuje stav přístroje, číslo volajícího nebo přístupné funkce. V klidu je na displeji zobrazen datum a čas, v průběhu hovoru

Více

HiPath 3000 HiPath AllServe

HiPath 3000 HiPath AllServe HiPath 3000 HiPath AllServe Hicom 150 E/H optipoint 500 economy optipoint 500 basic optipoint 500 standard optipoint 500 advance Stručný návod k použití Informace o telefonu Důležitá upozornění Neprovozujte

Více

Ovládání IP telefonů Well T22P a T26P

Ovládání IP telefonů Well T22P a T26P Ovládání IP telefonů Well T22P a T26P Výrobce: Typ zařízení: Well Well T22P, Well T26P Firmware: 7.60.30.5, 6.60.30.5 Služba: VoIP CTX / Voice Connect (Virtuální ústředna / Neomezená linka) Datum: 2.11.2011

Více

HiPath 4000 Hicom 300 E/300 H. Návod k použití optipoint 500 economy optipoint 500 basic optipoint 500 standard optipoint 500 advance

HiPath 4000 Hicom 300 E/300 H. Návod k použití optipoint 500 economy optipoint 500 basic optipoint 500 standard optipoint 500 advance HiPath 4000 Hicom 300 E/300 H Návod k použití optipoint 500 economy optipoint 500 basic optipoint 500 standard optipoint 500 advance Důležitá upozornění Neprovozujte telefon v prostředí s nebezpečím výbuchu!

Více

HiPath 3000 SMG HiPath 5000 RSM

HiPath 3000 SMG HiPath 5000 RSM HiPath 3000 SMG HiPath 5000 RSM HiPath 3000 / HiPath AllServe Hicom 150 E/H Telefony s tónovou volbou Telefony s impulsní volbou Návod k použití K návodu k použití Tento návod k použití popisuje funkce,

Více

Ovládání přístroje Aastra 6755

Ovládání přístroje Aastra 6755 Ovládání přístroje Aastra 6755 Displej je tvořen informačním řádkem, který zobrazuje stav přístroje, číslo volajícího nebo přístupné funkce. V klidu je na tomto řádku zobrazeno datum a čas, v průběhu hovoru

Více

s_cz.fm euroset 805 S Návod k použití

s_cz.fm euroset 805 S Návod k použití .. euroset S Návod k použití .. euroset S euroset S MUTE R SET REDIAL RECALL ABC q DEF GHI JKL MNO PQRS TUV WXYZ M MEM Vkládací popisný štítek M - opakování volby uloženého čísla Cílová tlačítka SET -

Více

HiPath 4000. optipoint 410 economy optipoint 410 standard. Návod k použití

HiPath 4000. optipoint 410 economy optipoint 410 standard. Návod k použití HiPath 4000 optipoint 410 economy optipoint 410 standard Návod k použití K návodu k použití Tento návod k použití popisuje telefon optipoint 410 ve spolupráci s komunikačním serverem HiPath 4000, verzí

Více

HiPath 3000 SMG HiPath 5000 RSM

HiPath 3000 SMG HiPath 5000 RSM HiPath 3000 SMG HiPath 5000 RSM HiPath 3000 / HiPath AllServe Hicom 150 E/H optipoint 500 economy optipoint 500 basic optipoint 500 standard optipoint 500 advance Návod k použití Důležitá upozornění Neprovozujte

Více

Digitální ISDN telefon T3 Compact připojený na komunikační server Integral 55. Návod na obsluhu

Digitální ISDN telefon T3 Compact připojený na komunikační server Integral 55. Návod na obsluhu Digitální ISDN telefon T3 Compact připojený na komunikační server Integral 55 Návod na obsluhu 2 Důležitá upozornění a informace Připojení digitálního telefonu T3 k telefonní síti Telefonní přístroje T3

Více

NÁVOD K OBSLUZE TELEFONNÍ ÚSTŘEDNY. NeXspan / Aastra Z DIGITÁLNÍHO PŘÍSTROJE. Aastra 6755

NÁVOD K OBSLUZE TELEFONNÍ ÚSTŘEDNY. NeXspan / Aastra Z DIGITÁLNÍHO PŘÍSTROJE. Aastra 6755 NÁVOD K OBSLUZE TELEFONNÍ ÚSTŘEDNY NeXspan / Aastra Z DIGITÁLNÍHO PŘÍSTROJE Aastra 6755 Digitální telefon Aastra 6755 je kompletní, výkonný nástroj s jednoduchým a rychlým ovládáním, které je umožněno:

Více

ODYSEUS. Návod k obsluze. Kompaktní pobočková telefonní ústředna. TELSYCO s.r.o. e-mail: info@telsyco.cz tel./fax: +420 241 765 832. www.telsyco.

ODYSEUS. Návod k obsluze. Kompaktní pobočková telefonní ústředna. TELSYCO s.r.o. e-mail: info@telsyco.cz tel./fax: +420 241 765 832. www.telsyco. Kompaktní pobočková telefonní ústředna ODYSEUS Návod k obsluze TELSYCO s.r.o. Prostřední 627/14 141 00 Praha 4 e-mail: info@telsyco.cz tel./fax: +420 241 765 832 www.telsyco.cz OBSAH KOMPAKTNÍ POBOČKOVÁ

Více

HiPath 4000 Hicom 300 E/300 H. Stručný návod k použití optipoint 500 economy optipoint 500 basic optipoint 500 standard optipoint 500 advance

HiPath 4000 Hicom 300 E/300 H. Stručný návod k použití optipoint 500 economy optipoint 500 basic optipoint 500 standard optipoint 500 advance HiPath 4000 Hicom 300 E/300 H Stručný návod k použití optipoint 500 economy optipoint 500 basic optipoint 500 standard optipoint 500 advance Informace o telefonu Důležitá upozornění Neprovozujte telefon

Více

Ovládání IP telefonu Panasonic KX-TGP 500 a KX-TPA 50

Ovládání IP telefonu Panasonic KX-TGP 500 a KX-TPA 50 Ovládání IP telefonu Panasonic KX-TGP 500 a KX-TPA 50 Výrobce: Panasonic Typ zařízení: KX-TGP 500, KX-TPA 50 Firmware: 22.02, 22.10, 22.53 (KX TGP 500, KX TGP 550) Služba: VoIP CTX / VoIP Connect (O2 Virtuální

Více

Hicom 150 E optiset E memory. Návod k použití

Hicom 150 E optiset E memory. Návod k použití Hicom 150 E optiset E memory Návod k použití 2 Při čištění telefonu nepoužívejte abrazivní prostředky chemikálie, které poškozují předměty z plastu. Obslužné prvky přístroje optiset E memory 1) 6) 7) 8)

Více

HiPath 1100. HiPath 1120 HiPath 1150 HiPath 1190. Analogové telefony DTMF a DP. Zkrácený návod k použití

HiPath 1100. HiPath 1120 HiPath 1150 HiPath 1190. Analogové telefony DTMF a DP. Zkrácený návod k použití HiPath 1100 HiPath 1120 HiPath 1150 HiPath 1190 Analogové telefony DTMF a DP Zkrácený návod k použití Vysvětlení symbolů Symbol ( d ) ll,q,p.. w n s t Vysvětlení Jestliže používáte analogový telefon s

Více

HiPath HiPath 1120 HiPath 1130 HiPath 1150 HiPath Návod k použití Systémový telefon Profiset 3030

HiPath HiPath 1120 HiPath 1130 HiPath 1150 HiPath Návod k použití Systémový telefon Profiset 3030 HiPath 1100 HiPath 1120 HiPath 1130 HiPath 1150 HiPath 1190 Návod k použití Systémový telefon Profiset 3030 Obsah Instalační pokyny... 3 Instalace... 4 Systémový telefon Profiset 3030... 5 Charakteristiky...

Více

Hicom 150 E. optiset E standard optiset E advance plus/comfort optiset E advance conference/ conference

Hicom 150 E. optiset E standard optiset E advance plus/comfort optiset E advance conference/ conference Hicom 150 E optiset E standard optiset E advance plus/comfort optiset E advance conference/ conference Návod k použití 2 Při čištění telefonu nepoužívejte abrazivní prostředky chemikálie, které poškozují

Více

HiPath 3000 HiPath AllServe

HiPath 3000 HiPath AllServe HiPath 3000 HiPath AllServe Hicom 150 E/H optipoint 500 economy optipoint 500 basic optipoint 500 standard optipoint 500 advance Návod k použití Důležitá upozornění Neprovozujte telefon v prostředí s nebezpečím

Více

Uživatelská příručka k SIP terminálu Mitel 6863i

Uživatelská příručka k SIP terminálu Mitel 6863i Uživatelská příručka k SIP terminálu Mitel 6863i 41-001575-00 REV00 KVĚTEN 2015 Následující návod popisuje nejčastěji používané funkce, nicméně možnosti tohoto přístroje jsou mnohem širší. Nastavení a

Více

Průvodce aplikací Webový portál pro správce Portal-uc.gtsce.com

Průvodce aplikací Webový portál pro správce Portal-uc.gtsce.com Průvodce aplikací Webový portál pro správce Portal-uc.gtsce.com Obsah 1 Přihlášení do portálu... 3 2 Hlavní stránka aplikace základní popis... 3 3 Použití interaktivní nápovědy... 4 4 Použití vybraných

Více

Hicom 300 E / 300 H Návod k použití optiset E standard optiset E advance optiset E advance plus optiset E advance conference

Hicom 300 E / 300 H Návod k použití optiset E standard optiset E advance optiset E advance plus optiset E advance conference Hicom 300 E / 300 H Návod k použití optiset E standard optiset E advance optiset E advance plus optiset E advance conference Information and Communications 28.11.00 standard-300v30-de-uv.fm Hicom 300 E

Více

Ericsson Dialog 4222 Office/Dialog 3211 & 3212

Ericsson Dialog 4222 Office/Dialog 3211 & 3212 Ericsson Dialog 4222 Office/Dialog 3211 & 3212 Komunikační platforma BusinessPhone Uživatelský návod Obsah Obsah strana Úvod... 4 Popis... 6 Příchozí volání... 18 Odchozí volání... 22 V průběhu volání...

Více

Analogový telefonní přístroj s velkými tlačítky IB-2084 N Á V O D K P O U Ž Í V Á N Í

Analogový telefonní přístroj s velkými tlačítky IB-2084 N Á V O D K P O U Ž Í V Á N Í Analogový telefonní přístroj s velkými tlačítky N Á V O D K P O U Ž Í V Á N Í 2 VLASTNOSTI 9 Tlačítek přímých pamětí s piktogramy 3 Tlačítka nouzové volby Nastavení hlasitosti zvuku (20dB) Nastavení hlasitosti

Více

Dokumentace. HiPath 1100 HiPath 1120, HiPath 1150, HiPath 1190 OpenStage 15 T Návod k použití. Communication for the open minded

Dokumentace. HiPath 1100 HiPath 1120, HiPath 1150, HiPath 1190 OpenStage 15 T Návod k použití. Communication for the open minded Dokumentace HiPath 1100 HiPath 1120, HiPath 1150, HiPath 1190 OpenStage 15 T Návod k použití Communication for the open minded Siemens Enterprise Communications www.hipath.cz Úvod Úvod Řada HiPath 1100

Více

Digitální ISDN telefon T3 Compact připojený na telekomunikační pobočkový systém Integral 5E. Návod na obsluhu

Digitální ISDN telefon T3 Compact připojený na telekomunikační pobočkový systém Integral 5E. Návod na obsluhu Digitální ISDN telefon T3 Compact připojený na telekomunikační pobočkový systém Integral 5E Návod na obsluhu 2 Důležitá upozornění a informace Připojení digitálního telefonu T3 k telefonní síti Digitální

Více

ë ohlášení čekajícího volání zapnuté

ë ohlášení čekajícího volání zapnuté Stručný přehled Gigaset 5015 * 8 7 6 Tlačítka 1 Tlačítka cílové volby 2 Tlačítko opakování volby 3 Tlačítko zpětného dotazu 4 Tlačítko vypnutí zvuku (Mute) 5 Tlačítko Shift 6 Tlačítko snížení hlasitosti

Více

HiPath 1200. optipoint 500 economy optipoint 500 basic optipoint 500 standard optipoint 500 advance. Návod k použití

HiPath 1200. optipoint 500 economy optipoint 500 basic optipoint 500 standard optipoint 500 advance. Návod k použití HiPath 1200 optipoint 500 economy optipoint 500 basic optipoint 500 standard optipoint 500 advance Návod k použití K tomuto návodu k použití K tomuto návodu k použití Tento návod k použití popisuje telefony

Více

Co nabízí Telefonní linka Premium?

Co nabízí Telefonní linka Premium? Co nabízí Telefonní linka Premium? Služby Telefonní linky Premium Společná zkrácená volba v Podnikové síti Výpis hovorů Čekající hovor Identifikace spojeného účastníka Stejnou zkrácenou volbou zastihnete

Více

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE NASTAVENíM SLuŽBY MEET-ME KONFERENCE

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE NASTAVENíM SLuŽBY MEET-ME KONFERENCE TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE NASTAVENíM SLuŽBY MEET-ME KONFERENCE úvod Služba poskytuje komfortní plánované audio konference stejně jako jednoduché konference bez rezervace. Jednoduchý webový klient

Více

Systémové telefony optipoint 500 Nová řada telefonů pro systémy HiPath/Hicom

Systémové telefony optipoint 500 Nová řada telefonů pro systémy HiPath/Hicom Systémové telefony optipoint 500 Nová řada telefonů pro systémy HiPath/Hicom Koncepce telefonů optipoint 500 umožňuje rychlý a jednoduchý přístup ke komfortním funkcím HiPath TM /Hicom. Pro obsluhu jsou

Více

Dialog 4222 Office / Dialog 3211 & 3212

Dialog 4222 Office / Dialog 3211 & 3212 Dialog 4222 Office / Dialog 3211 & 3212 Komunikační platforma BusinessPhone Uživatelský návod 1 EN/LZTBS 160 1321 R1A Ericsson Enterprise AB 2003 2 Obsah Obsah Úvod... 4 Popis... 6 Příchozí volání... 14

Více

Instalace programu Autorizace programu a Objednací formulář Informace Objednací list. Nastavení Základní Autorizační kód.

Instalace programu Autorizace programu a Objednací formulář Informace Objednací list. Nastavení Základní Autorizační kód. Instalace programu Spusťte program XComCZ_Setup.exe. Zkontrolujte složku, do které se má program nainstalovat, případně zvolte jinou. Stiskněte tlačítko Nainstalovat program. Tím je instalace hotova. Nainstalovaný

Více

Ericsson Dialog 4220 Lite/ Dialog 3210. Komunikační platforma BusinessPhone. Uživatelský návod

Ericsson Dialog 4220 Lite/ Dialog 3210. Komunikační platforma BusinessPhone. Uživatelský návod Ericsson Dialog 4220 Lite/ Dialog 3210 Komunikační platforma BusinessPhone Uživatelský návod Translation Damovo Česká republika s.r.o. 2004 Obsah Obsah strana Úvod... 4 Popis... 6 Příchozí volání... 14

Více

Panasonic KX-TGP600 Příručka uživatele Vodafone OneNet

Panasonic KX-TGP600 Příručka uživatele Vodafone OneNet Panasonic KX-TGP600 Příručka uživatele Vodafone OneNet Panasonic KX-TGP600 Příručka uživatele Vodafone OneNet Popis tlačítek telefonu 1 Indikátor vyzvánění/nabíjení 2 Zdířka pro náhlavní soupravu 3 Tlačítko

Více

Průvodce aplikací GTS Webový portál pro správce

Průvodce aplikací GTS Webový portál pro správce Průvodce aplikací GTS Webový portál pro správce www.centrex.gts.cz Strana 1 z 14 Obsah 1 Přihlášení do portálu Centrex... 3 2 Hlavní stránka aplikace základní popis... 3 3 Použití interaktivní nápovědy...

Více

Přístroj je napájen ze systémového napájecího zdroje 13Vac / 15Vdc

Přístroj je napájen ze systémového napájecího zdroje 13Vac / 15Vdc Digitální videotelefon pro DUO systém PT562W Technická specifikace: Napájení přístroje Proudový odběr (pracovní) Proudový odběr (klidový) Zobrazení Čas náběhu Provozní teplota 0-50 C Max. vlhkost 90% RH

Více

Dialog 4220 Lite/ Dialog 3210

Dialog 4220 Lite/ Dialog 3210 Dialog 4220 Lite/ Dialog 3210 Komunikační platforma BusinessPhone Uživatelský návod EN/LZTBS160 1320 R1A Ericsson Enterprise AB 2003 Obsah Obsah Úvod... 4 Popis... 6 Příchozí volání... 12 Odchozí volání...

Více

ESCORT cz. Uživatelský manuál. Cz

ESCORT cz. Uživatelský manuál. Cz ESCORT cz Uživatelský manuál Cz-9138-2 Ovládání Místní přístup Po zdvihnutí místního telefonu zadejte přístupový kód (implicitně [*08]) a modul ESCORT zdvihne linku. Dálkový telefonický přístup Ovládání

Více

Uživatelský návod 4020 Poznejte svůj telefon

Uživatelský návod 4020 Poznejte svůj telefon Poznejte svůj telefon Máte ALCATEL Premium REFLEXES digitální telefon. 1 lefon Displej Displej zobrazuje několik stránek informací týkajících se současného hovoru. Svítíc í diod a upozorňuje na zprávy.

Více

Průvodce aplikací Webový portál Portal-uc.gtsce.com

Průvodce aplikací Webový portál Portal-uc.gtsce.com Průvodce aplikací Webový portál Portal-uc.gtsce.com Obsah 1 Přihlášení... 3 2 Změna hesla... 3 3 Hlavní stránka aplikace základní popis... 3 4 Použití interaktivní nápovědy... 4 5 Úprava jména uživatele...

Více

EX3262C Instalační a uživatelský manuál

EX3262C Instalační a uživatelský manuál EX3262C Instalační a uživatelský manuál Technická data: Napájení telefonu je prováděno pomocí sběrnice Klidový odběr: Odběr při provozu: 8 ma 0,4 A Obrazovka: Barevné LCD 4 Pracovní teplota: 0 50 C Maximální

Více

Průvodce aplikací GTS Webový portál www.centrex.gts.cz. Strana 1 z 12

Průvodce aplikací GTS Webový portál www.centrex.gts.cz. Strana 1 z 12 Průvodce aplikací GTS Webový portál www.centrex.gts.cz Strana 1 z 12 Obsah 1 Přihlášení... 3 2 Změna hesla... 4 3 Hlavní stránka aplikace základní popis... 4 4 Použití interaktivní nápovědy... 4 5 Úprava

Více

Aastra 7444ip. IP telefon pro Aastra MX-ONE. Uživatelská příručka

Aastra 7444ip. IP telefon pro Aastra MX-ONE. Uživatelská příručka Aastra 7444ip IP telefon pro Aastra MX-ONE Uživatelská příručka Aastra 7444ip IP telefon 1 Displej 2 Programovatelná tlačítka 3 Soft tlačítka 4 Navigační tlačítko 5 Tlačítka menu 6 Tlačítka nastavení hlasitosti

Více

(modrá LED) Jas 1. (zelená LED) displeji.

(modrá LED) Jas 1. (zelená LED) displeji. UŽIVATELSKÝ MANUÁL PEV/01 hlasitý videotelefon PERLAA 2 Nastavení hlasitosti vyzvánění Aktivace / deaktivace komunikace (modrá LED) Jas 1 Uvolnění zámkuu (modrá LED) 2 Kontrast 1 Aktivace vstupního panelu

Více

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE WEBOVÝM PORTáLEM

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE WEBOVÝM PORTáLEM TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE WEBOVÝM PORTáLEM úvod Webový portál služby Telefonní linka Premium slouží k ovládání hovorů pomocí PC (vytáčení kliknutím, přijmutí, ) a nastavování funkcí telefonní linky

Více

HiPath 1100. HiPath 1120 HiPath 1150 HiPath 1190

HiPath 1100. HiPath 1120 HiPath 1150 HiPath 1190 HiPath 1100 HiPath 1120 HiPath 1150 HiPath 1190 Spojovatelké pracoviště (AC) Sytémový telefon optipoint 500 economy optipoint 500 baic optipoint 500 tandard optipoint 500 advance Zkrácený návod k použití

Více

ISDN PRO PC, telefon a fax. Konfigurace ISDN konektoru telefonním prístrojem. High-Performance ISDN by... Ceská verze

ISDN PRO PC, telefon a fax. Konfigurace ISDN konektoru telefonním prístrojem. High-Performance ISDN by... Ceská verze ISD PR PC, telefon a fax Konfigurace ISD konektoru telefonním prístrojem ^ Ceská verze ^ High-Performance ISD by... ISD konektor Tato dokumentace a příslušné programy jsou chráněny autorskými právy. Dokumentace

Více

Panasonic KX-TGP500 Příručka uživatele Vodafone OneNet

Panasonic KX-TGP500 Příručka uživatele Vodafone OneNet Panasonic KX-TGP500 Příručka uživatele Vodafone OneNet Panasonic KX-TGP500 Příručka uživatele Vodafone OneNet Popis tlačítek telefonu 2 3 4 1 7 8 9 10 1 Indikátor vyzvánění/nabíjení 2 Hlasitý reproduktor

Více

NÁVOD K OBSLUZE. TELEFONNÍ ÚSTŘEDNY NeXspan / M6501 Z DIGITÁLNÍHO PŘÍSTROJE M740

NÁVOD K OBSLUZE. TELEFONNÍ ÚSTŘEDNY NeXspan / M6501 Z DIGITÁLNÍHO PŘÍSTROJE M740 NÁVOD K OBSLUZE TELEFONNÍ ÚSTŘEDNY NeXspan / M6501 Z DIGITÁLNÍHO PŘÍSTROJE M740 Digitální telefon M740 je kompletní, výkonný nástroj s jednoduchým a rychlým ovládáním, které je umožněno: - zobrazováním

Více

Digitální telefon T3 Classic připojený na komunikační server Integral 55. Návod na obsluhu

Digitální telefon T3 Classic připojený na komunikační server Integral 55. Návod na obsluhu Digitální telefon T3 Classic připojený na komunikační server Integral 55 Návod na obsluhu 2 Důležitá upozornění a informace Připojení digitálního telefonu T3 k telefonní síti Digitální telefonní přístroje

Více

A300. Mobilní telefon. Začínáme snadno a rychle

A300. Mobilní telefon. Začínáme snadno a rychle A300 Mobilní telefon Začínáme snadno a rychle Obsah Obsah... 2 Ovládací prvky telefonu... 3 Uvedení do provozu... 4 Zapnutí a vypnutí telefonu... 6 Nabíjení telefonu... 7 Nouzové volání... 8 Telefonování...

Více

Digitální telefon T3 Comfort připojený na telekomunikační server Integral 55. Návod na obsluhu

Digitální telefon T3 Comfort připojený na telekomunikační server Integral 55. Návod na obsluhu Digitální telefon T3 Comfort připojený na telekomunikační server Integral 55 Návod na obsluhu 2 Důležitá upozornění a informace Připojení digitálního telefonu T3 k telefonní síti Digitální telefonní přístroje

Více

Aastra 7433ip a Aastra 7434ip

Aastra 7433ip a Aastra 7434ip Aastra 7433ip a Aastra 7434ip IP telefony pro Aastra MX-ONE Uživatelská příručka Aastra 7433ip IP telefon 1 Displej 2 Soft tlačítka 3 Navigační tlačítka 4 Vypnutí mikrofinu 5 Funkční tlačítka 6 Tlačítka

Více

Osobní hlasový portál. Osobní hlasový portál 1/5

Osobní hlasový portál. Osobní hlasový portál 1/5 Osobní hlasový portál 1/5 1. Přístup k hlasovému portálu Přístup k osobnímu hlasovému portálu je možný prostřednictvím vašeho vlastního telefonu či jiného telefonu. Pokud voláte z vlastního telefonu, zadejte

Více

ë ohlášení čekajícího volání zapnuté š anonymní volání zapnuté

ë ohlášení čekajícího volání zapnuté š anonymní volání zapnuté Stručný přehled Euroset 5020 8 7 6 9 10 11 12 1 1 u tlačítko zpětného dotazu stisknuté P pauza z pamět' neobsahuje žádná data { telefon uzamčený zzzz při pokusu o spojení: telefon uzamčený 0 9 telefonní

Více

Gigaset 2000S. řady Gigaset 1000 a 2000. 2000s-titul-1.fm Seite 1 Freitag, Juni 5, 1998 12:20 PM. Deutsch. Inhalt

Gigaset 2000S. řady Gigaset 1000 a 2000. 2000s-titul-1.fm Seite 1 Freitag, Juni 5, 1998 12:20 PM. Deutsch. Inhalt 2000s-titul-1.fm Seite 1 Freitag, Juni 5, 1998 12:20 PM 12.11.96 2000s-titul- Gigaset 2000S BRD: A30852-X1100-B101-2-19, Deutsch. Inhalt Přenosná část pro bezšňůrové telefony řady Gigaset 1000 a 2000 Gigaset

Více

Obj. č.: Telefonní terminálový adaptér TA 33clip. Úvod. Exportní varianta přístroje. Německá varianta přístroje

Obj. č.: Telefonní terminálový adaptér TA 33clip. Úvod. Exportní varianta přístroje. Německá varianta přístroje Telefonní terminálový adaptér TA 33clip Úvod Obj. č.: 92 15 56 Exportní varianta přístroje Německá varianta přístroje Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup tohoto telefonního adaptéru

Více

Příjem volání...15. Nastavení hlasitosti vyzvánění...15 Vypnutí vyzvánění...15 Příjem hovoru...15 Převzetí hovoru určeného pro jinou pobočku...

Příjem volání...15. Nastavení hlasitosti vyzvánění...15 Vypnutí vyzvánění...15 Příjem hovoru...15 Převzetí hovoru určeného pro jinou pobočku... Obsah Obsah Popis telefonu... 6 Přehled... 6 Navigační klávesy... 8 LED přidružené k programovatelným klávesám... 8 Alfanumerická klávesnice... 9 Standardní kódy... 9 Režimy telefonování...10 Hlasitý telefon

Více

VIDEOTELEFONY 1750/5 a 1750/6

VIDEOTELEFONY 1750/5 a 1750/6 VIDEOTELEFONY 1750/5 a 1750/6 POPIS A FUNKCE 1.Nastavení hlasitosti vyzvánění (MAX, MEDIUM, MUTE) 2. Reproduktor 3. Nastavení jasu (MAX - MIN) 4. Nastavení intenzity barev displeje (MAX - MIN) 5. Displej

Více

Ericsson Dialog 4223 Professional / Dialog 3213

Ericsson Dialog 4223 Professional / Dialog 3213 Ericsson Dialog 4223 Professional / Dialog 3213 Komunikační platforma BusinessPhone Uživatelský návod Translation Damovo Česká republika s.r.o. 2004 Obsah Obsah strana Obsah... 3 Úvod... 4 Popis... 6 Příchozí

Více

Push to talk. 1. vydání

Push to talk. 1. vydání Push to talk 1. vydání 2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Nokia Corporation. Nokia tune je

Více

DOMOVNÍ VIDEOTELEFON AIKO 1716/1 a 1716/2

DOMOVNÍ VIDEOTELEFON AIKO 1716/1 a 1716/2 DOMOVNÍ VIDEOTELEFON AIKO 1716/1 a 1716/2 Videotelefony 1716/1 a 1716/2 jsou navrženy pouze pro instalaci v systémech 1083 (2Voice). POPIS A VLASTNOSTI 1 - Displej 2 - Mikrofon 3 - Signalizace ztlumení

Více

INSTALACE TELEFONU NASTAVENÍ TELEFONU INSTALACE TELEFONU NA STŮL

INSTALACE TELEFONU NASTAVENÍ TELEFONU INSTALACE TELEFONU NA STŮL ALCATEL 29362 Telefonní přístroj s identifikací volajícího ( CLIP ) a s speakerphonem Příručka uživatele ÚVOD Telefonní přístroj umožňuje uložení čísla volajícího do paměti a jeho zobrazení. Identifikace

Více

F-FREEQALL SKYPE. Brána pro Skype a telefonní linku

F-FREEQALL SKYPE. Brána pro Skype a telefonní linku F-FREEQALL SKYPE Brána pro Skype a telefonní linku Nainstalujte si software Skype verze 1.3 nebo vyšší pro IBM kompatibilní PC s Windows. (viz obr. v originálním návodu str. 2-4) Stáhněte si Skype ze stránek

Více

Dokumentace. OpenScape Voice OpenStage 20 E SIP, OpenStage 20/20 G SIP. Návod k použití. Communication for the open minded

Dokumentace. OpenScape Voice OpenStage 20 E SIP, OpenStage 20/20 G SIP. Návod k použití. Communication for the open minded Dokumentace OpenScape Voice OpenStage 20 E SIP, OpenStage 20/20 G SIP Návod k použití Communication for the open minded Siemens Enterprise Communications www.siemens-enterprise.com Důležitá upozornění

Více

Information and Communication Networks. HiPath 1220... prostě telefonujte

Information and Communication Networks. HiPath 1220... prostě telefonujte Information and Communication Networks HiPath 1220... prostě telefonujte ISDN telefonní systém...... pro hlasovou komunikaci s velkým množstvím funkcí prostřednictvím optipoint 500 i cenově výhodnými analogovými

Více

Definity a Definity Audix Funkce ústředny a hlasové pošty 11/28/00

Definity a Definity Audix Funkce ústředny a hlasové pošty 11/28/00 Program školení: 1. Ústředna Definity a telefonní přístroje 2. Uživatelské funkce ústředny Definity 3. Možnosti využití funkcí z analogových telefonů 4. Možnosti využití funkcí z digitálních telefonů 5.

Více

HiPath 500 HiPath 3000 HiPath optipoint 500 economy optipoint 500 basic optipoint 500 standard optipoint 500 advance.

HiPath 500 HiPath 3000 HiPath optipoint 500 economy optipoint 500 basic optipoint 500 standard optipoint 500 advance. HiPath 500 HiPath 3000 HiPath 5000 optipoint 500 economy optipoint 500 basic optipoint 500 standard optipoint 500 advance Návod k použití K návodu k použití K návodu k použití Tento návod k použití popisuje

Více

ATEUS - OMEGA Lite Služby pro operátora

ATEUS - OMEGA Lite Služby pro operátora PŘÍRUČKA PRO UŽIVATELE verze 1.5 Příručka pro uživatele - služby pro operátora 1 Vážený zákazníku, blahopřejeme Vám ke koupi výrobku ATEUS - OMEGA Lite. Tento nový výrobek byl vyvinut a vyroben s důrazem

Více

Videotelefon GB2 Dvoudrátová nepolarizovaná instalace

Videotelefon GB2 Dvoudrátová nepolarizovaná instalace TVESTA2 GB2 0316 5.9.2016 UŽIVATELSKÝ NÁVOD Videotelefon GB2 Dvoudrátová nepolarizovaná instalace 1. ÚVOD Především bychom Vám chtěli poděkovat a pogratulovat, že jste si koupili tento produkt. Náš závazek,

Více

Systémové telefony optiset E pro malé a střední systémy Hicom

Systémové telefony optiset E pro malé a střední systémy Hicom Systémové telefony optiset E pro malé a střední systémy Hicom Digitální telefony řady optiset E se používají po celém světě jako koncové komunikační přístroje k systémům Hicom. Základním rysem jejich obsluhy

Více

Videotelefon GB2 VESTA7 Dvoudrátová nepolarizovaná instalace

Videotelefon GB2 VESTA7 Dvoudrátová nepolarizovaná instalace UŽIVATELSKÝ NÁVOD Videotelefon GB2 VESTA7 Dvoudrátová nepolarizovaná instalace 1. ÚVOD Především bychom Vám chtěli poděkovat a pogratulovat, že jste si koupili tento produkt. Náš závazek, dosáhnout spokojenosti

Více

HiPath 3000/4000 optipoint WL 2 professional

HiPath 3000/4000 optipoint WL 2 professional HiPath 3000/4000 optipoint WL 2 professional Zkrácený návod k použití Informace o přenosné části Informace o přenosné části Důležitá upozornění Informace v tomto dokumentu obsahují pouze obecné popisy

Více

Naším cílem je Vaše spokojenost...

Naším cílem je Vaše spokojenost... Vážení zákazníci, Naším cílem je Vaše spokojenost... blahopřejeme Vám, že jste se rozhodli pro nákup systémového telefonu OMEGA k pobočkové ústředně nové řady ATEUS - OMEGA od výrobce 2N spol. s r.o. Současně

Více

SPA IP telefon VoIp. Voice. Uživatelská přiručka. Modely: SPA921, SPA922, SPA941, SPA942

SPA IP telefon VoIp. Voice. Uživatelská přiručka. Modely: SPA921, SPA922, SPA941, SPA942 VoIp Voice Uživatelská přiručka Modely: SPA921, SPA922, SPA941, SPA942 Autorská práva a ochrané známky Veškeré změny mohou být zpracovány bez upozornění. Linksys je obchodní a ochraná známka společnosti

Více

minim Návod k obsluze

minim Návod k obsluze minim Návod kobsluze reproduktor amikrofon je směrem kpanelu způsob upevnění na zadní straně panelu výtahu (např. přibodované šrouby) 73 o4 125 Zařízení je určeno knouzovému hlasovému spojení např. kabiny

Více

ATEUS - OMEGA Lite Základní služby

ATEUS - OMEGA Lite Základní služby PŘÍRUČKA PRO UŽIVATELE verze 1.4 Příručka pro uživatele - základní služby 1 Vážený zákazníku, blahopřejeme Vám ke koupi výrobku ATEUS - OMEGA Lite. Tento nový výrobek byl vyvinut a vyroben s důrazem na

Více

Analogový telefonní přístroj IB-2037 / IB n á v o d k p o u ž í v á n í

Analogový telefonní přístroj IB-2037 / IB n á v o d k p o u ž í v á n í Analogový telefonní přístroj IB-2037 / IB-2038 n á v o d k p o u ž í v á n í VLASTNOSTI Zobrazení jména a čísla volajícího Vícejazyčné menu včetně češtiny a slovenštiny 550 položek jmenného seznamu Seznam

Více

Mitel MiVoice Office 400 MiVoice 5361 / 5361IP. Uživatelský návod

Mitel MiVoice Office 400 MiVoice 5361 / 5361IP. Uživatelský návod Mitel MiVoice Office 400 MiVoice 5361 / 5361IP Uživatelský návod Obsah OBSAH...1 POPIS TELEFONU...4 Zadní strana telefonu... 5 Symboly zobrazované na displeji... 6 Symboly zobrazované v položkách menu...

Více

Malá ústředna pro vrátného (Small Exchange for Doorphone) SED-111

Malá ústředna pro vrátného (Small Exchange for Doorphone) SED-111 Malá ústředna pro vrátného (Small Exchange for Doorphone) SED-111 Uživatelská příručka 1 Vlastnosti Malá telefonní ústředna pro připojení vrátného SED-111 je jednoduché zařízení které se připojuje mezi

Více

HiPath Display Telephone Book

HiPath Display Telephone Book HiPath Display Telepho Book Displejový telefonní seznam (DTB) pro HiPath 4000 a Hicom 300 Můžete ze svého telefonu volit všechna telefonní čísla ve Vaší podnikové síti a víte vždy, kdo zavolal v době Vaší

Více

Neprovozujte telefon v prostředí s nebezpečím výbuchu!

Neprovozujte telefon v prostředí s nebezpečím výbuchu! HiPath 2000 HiPath 3000 HiPath 5000 optipoint 420 economy optipoint 420 economy plus optipoint 420 standard optipoint 420 advance optipoint SLK module Návod k použití K návodu k použití K návodu k použití

Více

OmniTouch 8400 Instant Communications Suite. Aplikace My Instant Communicator Desktop. Aplikace My Instant Communicator pro počítač.

OmniTouch 8400 Instant Communications Suite. Aplikace My Instant Communicator Desktop. Aplikace My Instant Communicator pro počítač. OmniTouch 8400 Instant Communications Suite Stručná uživatelská příručka R6.1 Aplikace My Instant Communicator pro počítač Aplikace My Instant Communicator pro počítač ve svém intuitivním uživatelském

Více

2N Omega Lite Služby pro operátora

2N Omega Lite Služby pro operátora 2N Omega Lite Služby pro operátora Uživatelský manuál Verze 1.6.0 www.2n.cz Společnost 2N TELEKOMUNIKACE a.s. je českým výrobcem a dodavatelem telekomunikační techniky. K produktovým řadám, které společnost

Více

: DIČ: CZ

: DIČ: CZ MEDIXcom Uživatelský návod Rudníkovská 186, 190 12 Praha 9 Telefon :420-226 803 003 DIČ: CZ28904125 Fax: 420-226 803 005 IČO: 28904125 č.ú.2081594339/0800 GSM:420-775 777 973 http://www.telesis.cz E-mail:

Více

BC1000. Handsfree Bluetooth sada do auta napájená ze zapalovače.

BC1000. Handsfree Bluetooth sada do auta napájená ze zapalovače. BC1000 Handsfree Bluetooth sada do auta napájená ze zapalovače. Info Postupy, vlastnosti, chování Bluetooth HF sady BC 1000 popisované v tomto návodu k použití se mohou lišit v závislosti na značce, typu

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Obsah návodu Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126...

Více

AC-Win IP V1.0, Komfortní spojovatelská pracoviště pro HiPath 4000

AC-Win IP V1.0, Komfortní spojovatelská pracoviště pro HiPath 4000 AC-Win IP V1.0, Komfortní spojovatelská pracoviště pro HiPath 4000 Komfortní spojovatelské pracoviště AC-Win IP V1.0 pro IP systémy HiPath 4000 je realizováno jako aplikace Windows na osobním počítači.

Více

Meeting Asistent. Manuál pro instalaci a ovládání aplikace. Nokia + Sony Ericsson telefony s OS Symbian

Meeting Asistent. Manuál pro instalaci a ovládání aplikace. Nokia + Sony Ericsson telefony s OS Symbian Meeting Asistent Manuál pro instalaci a ovládání aplikace Nokia + Sony Ericsson telefony s OS Symbian 1 Úvodem 2 Podporované přístroje 3 Start 3.1 Potřebné vybavení 3.2 Instalace aplikace do telefonu 4

Více

Hicom Attendant P Návod k použití a instalaci Spojovatelské pracoviště na PC pro Hicom 150 E / H, HiPath 3500, HiPath All Serve 150

Hicom Attendant P Návod k použití a instalaci Spojovatelské pracoviště na PC pro Hicom 150 E / H, HiPath 3500, HiPath All Serve 150 Hicom Attendant P Návod k použití a instalaci Spojovatelské pracoviště na PC pro Hicom 150 E / H, HiPath 3500, HiPath All Serve 150 Information and Communications K návodu k použití Tento návod k použití

Více

VIDEOTELEFON iloft ( s OSD menu )

VIDEOTELEFON iloft ( s OSD menu ) UŽIVATELSKÝ MANUÁL VIDEOTELEFON iloft ( s OSD menu ) Obsah Programování : uživatelský režim... 3 Nastavení vyzváněcího tónu... 3 Vypnutí zvonění... 4 Uvolnění dveří... 4 Nastavení obrazu a hlasitosti...

Více

Systémové telefony optipoint 500 Nová řada telefonů pro systémy HiPath/Hicom

Systémové telefony optipoint 500 Nová řada telefonů pro systémy HiPath/Hicom Systémové telefony optipoint 500 Nová řada telefonů pro systémy HiPath/Hicom Koncepce telefonů optipoint 500 umožňuje rychlý a jednoduchý přístup ke komfortním funkcím HiPath TM /Hicom. Pro obsluhu jsou

Více